Primera Division souhrn - 26. kolo

01.03.2008, 21:59, aktualizováno 02.03.2008, 23:02
Komentáře a souhrny
Real Madrid v divokém utkání vyhrál v Huelvě a druhé Barceloně odskočil na pět bodů poté, co Katalánci prohráli 2:4 na hřišti Atletika Madrid. Vedle Barcelony se venku nedařilo ani Seville a Valencii. Getafe remizovalo hokejovým výsledkem 3:3 s Mallorcou, Betis deklasoval Murcii a Levante šokovalo Zaragozu. V utkání Villarrealu s Osasunou branka nepadla, Almería remizovala s Bilbaem 1:1.

Recreativo Huelva - Real Madrid 2:3

01.03.2008 20:00

Góly: 16. Martín Cáceres, 90. Carlos Martins - 28. Raúl, 74. Robinho, 90. Robinho

Real Madrid vstoupil do měsíce března vítězně, když na stadionu Nuevo Colombino porazil ve vyhroceném utkání Huelvu 3:2. Merengues si tak na své konto připsali po dvou porážkách plný bodový zisk a díky zaváhání druhé Barcelony v duelu s Atlétikem mají na čele na Barcelonu náskok pěti bodů. Recreativo se v tabulce propadlo na osmnáctou pozici.

První nebezpečnější střelu vyslal směrem k brance Realu záložník Martins, jenž v patnácté minutě střílel z pětadvaceti metrů do připravených rukavic brankáře Casillase. O minutu později rozehrával Martins standartní situaci, na zadní tyč si naběhl Martín Cáceres, který z voleje poslal míč přesně k levé tyči hostující branky – 1:0.

Real byl v útoku marný, naopak Huelva se často tlačila směrem ke Casillasově brance, ovšem v 28. minutě z čista jasna odcentroval Drenthe na Raula, kapitán hostujícího mužstva byl u míče dříve než špatně vyběhnuvší brankář Sorrentino a hlavička zkušeného útočníka nakonec skončila v brance Huelvy - 1:1. Rozhodčí branku uznali, nutno říci, že Raul byl v době, kdy Drenthe přihrával, v ofsajdu. Do konce poločasu viděli diváci na Nuevo Colombino ještě jednu velkou šanci, s pokusem Sinamy-Pongolla si však poradil díky reflexnímu zákroku brankář Casillas.

Hned v úvodu druhé půle si připsal do statistik velmi dobrý zákrok gólman Casillas, jenž vytáhl ránu Martinse z přímého kopu na rohový kop. V 52. minutě uviděl velice přísnou červenou kartu Beto za roztržku s Heinzem, který odešel z toho souboje bez karty. O tři minuty později se ale síly na hřišti vyrovnaly, Sergio Ramos poslal ve výskoku loktem k zemi Sinamu-Pongolla a uviděl druhou žlutou kartu a následně tedy červenou.

Po tomto karetním mariáši si Real vytvořil velkou možnost, konkrétně to byl Raul, jenž se dostal sám před brankáře Sorrentina, který ale dokázal míč vyrazit na rohový kop. V 68. minutě vytáhl rozhodčí Iturralde González ze své kapsičky další červenou kartu, po velice ostrém skluzu Quiqueho Álvareze na Robbena musel domácí hráč, který v tu dobu byl na hřišti pět minut, předčasně do kabin.

Patnáct minut před koncem utkání se dostal v pokutovém území po štastném odrazu míče do dobré střelecké pozice Robinho, jenž minutu po svém příchodu tvrdou ranou z voleje poslal Real do vedení - 1:2. O deset minut později pálil z hranice pokutového území těsně nad domácí branku střídající Higuaín. V devadesáté minutě vyslal Gago dobrou přihrávkou Robinha, který šikovným obloučkem překonal bezmocného brankáře Sorrentina. V samém závěru utkání se krásnou ranou z přímého kopu prezentoval Martins, jenž nedal Casillasovi sebemenší šanci zasáhnout a upravil tak skóre na konečných 2:3.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 4:2

01.03.2008 20:00

Góly: 36. Sergio Agüero, 42. Maxi Rodríguez, 62. Diego Forlán (pen.), 71. Sergio Agüero - 30. Ronaldinho, 73. Samuel Eto'o

Barca po špatném výkonu prohrála s Atléticem Madrid a na vedoucí pozici ztrácí opět pět bodů. Los Colchoneros se sice ze začátku trápili, ale pak je vrátil do sedla šťastně-náhodný gól a od té chvíle byli páni na hřišti.

Katalánci každopádně začali lépe, ovládali trávník a zdálo se, že tohle bude jejich noc. Fanoušci na stadiónu Vicente Calderóna dokonce začali své hráče vypískávat a jakmile přišel vedoucí gól Barcelony, málokdo by očekával tak zásadní zvrat.

Hosty do vedení poslal přenádherným gólem Ronaldinho, který nůžkami poslal Xaviho centr do sítě. Ale netrvalo dlouho a Atlético bylo zpátky v zápase. Sergio Aguero vypálil a míč po teči Puyola s obrovským štěstím zapadl za záda bezmocného Valdése.

Vyrovnání domácí neuvěřitelně nabudilo. Obraz hry se radikálně změnil, čehož svěřenci kouče Aguirreho dokázali perfektně využít a ještě do poločasu vsítili vedoucí gól. Konkrétně šlo o Maxiho Rodrígueze.

Kdo čekal, že Frank Rijkaard dokáže využít přestávku k tomu, aby se Barca vzchopila, šeredně se mýlil. První větší šanci měl sice Thierrry Henry, ale špatně odhadl trajektorii Militova centru. Pak už to byli na dlouhé chvíle jen Los Rojiblancos.

Tutovku nejdříve spálil Sergio Aguero, ale když byl v druhé šanci sražen Puyolem, kopala se penalta. Tu bez problémů proměnil Diego Forlán a bylo to již 3:1. A pro Barcelonu mělo být hůř. Nezastavitelný Aguero totiž po krásné samostatné akci zvýšil již na 4:1.

Ani rychlý kontr ze strany hostů, kteří prakticky ihned snížili, když se prosadil Samuel Eto’o, již drama nepřinesl. Hosté sice ještě měli nějaké šance, ale když Eto’o mířil po hezké akci Messiho vedle, Ronaldinho svůj přímý volný kop do brány také nevecpal a Eidur Gudjohnsen se jen marně natahoval na Ronaldinhův centr, skončilo utkání zaslouženým vítězstvím Atlética 4:2.

Frank Rijkaard se může připravit na velkou vlnu kritiky – Samuel Eto’o hrál většinu utkání na pozici, kterou prakticky vůbec nezná, Deco, mozek týmu, se na hřiště pro jistotu nepodíval vůbec.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 2:1

01.03.2008 20:00

Góly: 35. Christian Wilhelmsson (pen.), 65. Ángel Lafita - 25. Frédéric Kanouté

Co všechno dokáže jedna výhra! La Coruňa byla dlouhou do u v sestupovém pásmu a najednou je třináctá. To jen ukazuje, jak neuvěřitelně vyrovnaná je spodní část tabulky. Koneckonců ta část horní není příliš odlišná – Sevilla měla šanci poskočit na čtvrtou, tedy "ligomistrovou" příčku, místo toho na ni teď doléhá sedmý Racing a osmá Almería.

Domácí začali podobně jako proti Espanyolu – od počátku převzali iniciativu a hrozili hlavně po křídlech. Po tom levém přišla první šance zápasu, ale z Wilhelmssonovy akce nezapršelo. Sevilla kontrolovala protiútokem Jesús Navasem, Aouate byl pozorný.

Celkově se dá říci, že přes dominanci domácích byli více nebezpečnější Andalusané. Postupně se neprosadili Duda, Kanouté ani Koné. Úvodní gól si i přes tyto neproměněné šancé připsali hosté. Wilhelmsson ztratil míč ve středu hřiště a Kanouté z možného ofsajdu překonal Aouateho.

O deset minut později už bylo vyrovnáno. Maresca fauloval Bodipa, což je ve velkém obdelníku vždycky chyba. Nařízenou penaltu následně proměnil Wilhelmsson a bylo to 1:1.

I ve druhém poločase měli Los Blanquiazules převahu, kterou nakonec zužitkoval Lafita po akci Antonia Tomáse. Lafita se prosadil druhý týden v řadě. Sevilla se snažila kontrovat, ale svěřenci kouče Jiméneze se nemohli přes dobře organizovanou obranu domácích prosadit.

Ofenzivní fázi FC Sevilla chyběla potřebná myšlenka a když Antonio Tomás promarnil možnost definitivně rozhodnout, užili si diváci na El Riazor ještě nějaké ty nervy a utkání skončilo těsným výsledkem 2:1.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 2:0

01.03.2008 22:00

Góly: 4. Luis García, 52. Luis García (pen.)

Espanyol hostil v souboji o evropské poháry Valencii a porazil jí 2:0. Zůstal tak na páté příčce, Valencia je devátá. V sestavě domácích se objevil uzdravený de la Peňa, na pravém křídle Valdo a v útoku místo Tamuda Jonathan Soriano. Hosté nasadili obvyklou sestavu, jen do středové formace nezbylo místo na Marchenu, levou stranu zálohy opět opanoval Mata.

Domácím se podařil výborný start do zápasu. Už ve čtvrté minutě prohrál jeden z valencijských obránců hlavičkový souboj, k míči směřujícímu za obrannou linii se dostal Luis García, vyhnul se vyběhnuvšímu Hildebrandovi a do opuštěné branky skóroval. Valencia kontrovala centrovaným míčem, po kterém hlavičkoval vedle Villa. Ve 13. minutě vyslal Espanyol do pokutového území soupeře dlouhý centr, Jarque hlavičkoval, Hildebrand ukázal reflex, ale akce byla stronována pro ofsajd.

Hosté se snažili srovnat, střela Banegy ale šla do středu branky. Na druhé straně si Hildebrand poradil s pumelicí Riery, po brejku de la Peňi pálil nad Jonathan Soriano. Ve 30. minutě střílel na hranici šestnáctky Villa, ale Kameni byl pozorný, další akci hostí zakončoval Silva pokusem vedle. Ve 35. minutě se zranil domácí playmaker de la Peňa a vystřídal ho Angel. Valencia se na blízký dostřel Kameniho příliš nedostávala, střela Silvy byla spíše propagační.

Krátce po změně stran, v 51. minutě, dal Espanyol druhý gól. Do brejku se hnal Valdo, v přetlačované se Silvou nakonec sám upadl a sudí nařídil chybně pokutový kop. Luis García ho proměnil a pojistil vedení svého týmu. V 65. minutě střílel nebezpečně Luis García, ale dobrým zákrokem se blýskl Hildebrand. Další brejk Espanyolu zakončoval Soriano, ale opět byl v ofsajdu. Za Valencii pálil střídající Vicente, ale jeho pokus byl pro Kameniho snadno chytatelný.

V tu chvíli vedla agilní Valencia 6-3 na rohové kopy, na držení míče 53% ku 47%. Přes veškerou snahu se hráči hostí psychicky položili. V 80. minutě mohl vidět červenou kartu Banega, ale protihráče netrefil, tak ji dostal až o půl minuty později Maduro a bylo rozhodnuto. Poslední šanci domácích měl Luis García, ale jeho střela bylo tečována a skončila rohem. Po něm ještě hlavičkou Valdo, ale míč stejně tak hlavou odvrátil Banega.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Racing Santander 0:1

02.03.2008 17:00

Góly: 86. Aldo Duscher

Racing porazil nejtěsnějším možným rozdílem Valladolid, pro Santander to bylo druhé vítězství v řadě, v tabulce se svěřenci trenéra Marcelina posunuli na šestou pozici zajišťující účast v Poháru UEFA. Valladolid si po prohře v tabulce pohoršil o dvě pozice, nyní je na třináctém místě.

V úvodu byli aktivnější domácí fotbalisté, ovšem postupem času přebírali aktivitu hosté. První šanci měl domácí kanonýr Joseba Llorente, který pálil v dobré pozici nad branku Tona. Brankář Racingu poté musel zasahovat proti ráně Victora. Zahrozili také hosté, Jorge Lopez otestoval pozornost domácí brankáře Asenja. V závěru poločasu sice Ebi Smolarek vstřelil branku, gól ovšem nebyl uznán pro ofsajdové postavení polského útočníka.

Druhé dějství začalo rvačkou Oriola s Llorentem, oba hráči si ze šarvátky odnesli žlutou kartu. Hosté hrozili zejména Jorge Lopezem, který dvacet minut před koncem nacentroval míč na hlavu Navase, jehož ale vychytal Asenjo. Sám Jorge Lopez se dostal do šance o deset mintu později, Asenjo vytáhl další výborný zákrok. Čtyři minuty před koncem utkání centroval z levé strany hřiště střídající Serrano, nejvýšše v pokutovém území vystoupal Aldo Duscher, jehož hlavička skončila za zády Asenja. Domácí už v závěru nestačili na branku defenzivho záložníka Racingu reagovat, a Santader si tak odvezl z Valladolidu velice cenné tři body.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Murcia 4:0

02.03.2008 17:00

Góly: 15. César Arzo (vl.), 42. Edú, 56. Mariano Pavone, 74. Rafael Sobís (pen.)

Real Betis výrazně potěšil své fanoušky, když rozdrtil 4:0 Murcii a posunul se blízko středu tabulky. Murcijští prohlubují své problémy, jsou předposlední a na záchranu ztrácí už šest bodů.

Betis nastoupil v sestavě 4-3-3 s obvyklými hráči v základní sestavě z posledních kol s Pavonem a Markem Gonzálezem, s Juanitem a Mellim ve stoperské dvojici. Ani hostě nic moc neměnili, jen v útoku nastoupila dvojice Abel a Iňigo.

Domácí začali aktivně hned od začátku, už ve třetí minutě hlavičkoval po trestném kopu Capiho vedle Pavone. Ve 14. minutě už šel Betis do vedení. To centr Marka Gonzáleze usměrnil do branky Pavone, pomohla mu ještě teč stopera Arza. Murcia se snažila odpovědět, dva pokusy Iňiga Veleze ale Ricardovi příliš problémů nenadělaly. Na druhé straně střílel zdálky nad Capi, nepřesný byl i další pokus Pavoneho. Ve 37. minutě mohl vyrovnat Abel, ale jeho střelu levou nohou vytěsnil skvěle mimo branku Ricardo. O pět minut později přidal druhý gól Betisu Edú, když opět centroval Mark González. Ještě před přestávkou pak střílel vedle hostující Iňigo.

Domácí gólman Ricardo byl v permanenci i po změně stran. To na rohový kop vytěsnil hlavičku Ivana Alonsa. Třetí gól dal Betis v 57. minutě. Akci začal Arzu, halvou přiťukl míč Mark González a Notaria prostřelil ostrostřelec Pavone. Pořádně na míč si Notario sáhl až při šanci Edúa po rohu Capiho. 17 minut před koncem pak domácí měli možnost zahrávat penaltu. To Mejía složil Edúa a Sobis se nemýlil. Sobis mohl přidat i další gól, když pálil z větší vzdálenosti, ale Notario byl proti, stejně jako těsně před koncem, když pokus Sobise vytáhl raději na roh. Snížit ještě mohl De Lucas, ale hlavičkoval nad břevno.

Více informací k zápasu

Getafe CF - RCD Mallorca 3:3

02.03.2008 17:00

Góly: 2. Mario Cotelo, 11. Juan Ángel Albín, 58. Iván Ramis (vl.) - 14. Daniel Güiza, 76. Juan Arango, 79. Iván Ramis

Heroický výkon předvedla Mallorka v závěru zápasu v Getafe. Ačkoliv hrála oslabena o vyloučeného Scaloniho, dokázala vyrovnat z 1:3 na 3:3. Stejným skórem nakonec zápas i skončil. Getafe se muselo obejít opět bez stopera Belenguera, oddech si dali Pablo Hernandez, Casquero a Uche. Za hosty zase nenastoupil v základní sestavě Jonás, zato se dostalo na Borju Valera. Sestava Getafe je určována náročným programem, tým působí ještě na třech frontách.

Tým, který jako jediný zatím letos vyhrál na Santiago Bernabeu, začal dobře a šel do vedení už v první minutě hry. Pěknou akci zakončoval z kraje pokutového území Mario Cotelo. Muž jenž se v základní sestavě příliš často neobjevuje. V 9. minutě to bylo už 2:0. Trestný kop rozehrál Esteban Granero a hlavičkou na přední tyč překonal Moyu Albín. Ale o dvě minuty později už bylo sníženo. Dva rychlé centry do pokutového území domácích obranu rozložily, hlavičku Guizy Abbondanzieri ještě vyrazil, dorážce toho samého hráče už ale nikdo v cestě nestál. Po trestném kopu Ibagazy dokonce Pereyra srovnal, ale radost Mallorky zkazil sudí odmávaným ofsajdem. Ve 35. minutě pak hostující Scaloni fauloval Granera, dostal druhou žlutou kartu a šel do sprch.

V 58. minutě se pak zranil Mallorce stoper Nunes a okamžik, kdy hrála o devíti, využili domácí ke vstřelení třetí branky. Dobrou práci odvedl de la Red, poslal míč doprava na Pabla Hernandeze a jeho přízemní centr si srazil do vlastní branky Ivan Ramis. Bylo to 3:1. Ale rozohdnuto ještě nebylo. 18 minut před koncem se totiž trefil z trestného kopu Juan Arango. O minutu později pak přišel pro domácí šok. Další trestný kop rozehrál Arango a odpustek si vysloužil Ramis, který poslal hlavičkou míč opět za Abbondanzieriho záda. V 77. minutě to bylo 3:3! Ramis se tak trefil do obou branek. Na konečném skóre se již nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Zaragoza 2:1

02.03.2008 17:00

Góly: 21. Alexandre Geijo, 61. Riga Mustapha - 66. Óscar González

Levante porazilo Zaragozu a o záchranu v soutěži se bude ještě rvát. Zaragoza pokračuje v nepřesvědčivých výkonech a od sestupových příček ji dělí už jen lepší skóre.

Do sestavy domácích se vrátil po zranění bývalý levý bek Sevilly David Castedo, v útoku byla dvojka Geijo a Riga. V dresu hostí nastoupil po dlouhé době zase Brazilec Matuzalem, naopak jen na lavičce ještě zůstal Zapater. Po vysoké prohře na Barceloně tak domácí opět doma vyhráli a jejich ztráta na nesestupové příčky je desetibodová. Svěřenci Javiera Irurety ze Zaragozy prohráli čtvrtý zápas v řadě.

Lépe začali hosté, po dvou minutách pálil nad břevno Sergio García. Levante se rozjíždělo pomaleji, ale po 19 minutách z prvního vážnějšího protiútoku šlo do vedení. To centroval Laurent Courtois a Geijo poslal svůj tým přesnou hlavičkou do vedení. O 17 minut později mohlo být pro Zaragozu ještě hůře, ale César skvělě vytěsnil konečky prstů pokus Rigy a zachránil tak svůj tým. Hosté hrozili svými útočnými tykadly Oliveirou a Diegem Militem. Například šest minut před přestávkou rozehrál trestný kop Gabi, Oliveira zblízka hlavičkoval a zakročit musel gólman domácích Vladan Kujovič. Ještě do přestávky zablokoval pokus domácího Courtoise Chus Herrero.

I události druhé půle začal Laurent Courtois. Pět minut po příchodu z šaten napřáhl zdálky a zasahovat musel César. Po hodině hry už domácí vedli o dvě branky. Dlouhý míč dopředu poslal David Castedo a Mustapha Riga jej umístil do horní poloviny branky. Bylo to 2:0. O čtyři minuty později ale Zaragoza snížila. Z pravé strany poslal centr Sergio García a do branky míč doťukl Oscar. Očekávání hostujících fanoušků na případné vyrovnání se nenaplnilo. Naopak další možnost Javiho Fuega zlikvidoval César.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CA Osasuna 0:0

02.03.2008 19:00

Góly: -

Žlutá ponorka na domácím stadionu jen remizovala s Osasunou a její náskok na čtvrté Atlético se snížilo na tři body. Pamplona se posunula na čtrnáctou pozici.

Utkání začalo nepřesnou střelou domácího záložníka Egurena z dvaceti metrů, hosté kontrovali tečovanou ranou Azpilicueta těsně mimo branku stráženou Diegem Lopezem. Další střelecký pokus shlédli diváci na El Madrigalu v dvacáté minutě, kdy pálil Nihat z první těsně vedle hostující branky. O dvě minuty později vyslal další nepřesný pokus směrem k brance Osasuny obránce Capdevila. Největší šanci prvního poločasu měl po více než půl hodině hry útočník Pamplony Sola, který se dostal po závaru v pokutovém území ke střele, kterou tečoval jeden z obránců Villarrealu do protipohybu brankáře Diega Lópeze, jenž i díky stoperovi Godinovi dokázal míč na brankové čáře chytit. S blížícím se koncem poločasu měli čím dál tím více navrch hráči Osasuny, ovšem zmohli se jen na nebezpečnou střelu Carlose Vely, která mezi tři tyče branky Villarrealu nezamířila.

Vyrovnané utkání pokračovalo v úvodu druhého poločasu střelou domácího útočníka Franca, jehož pohotový pokus skončil těsně vedle pravé tyče hostující branky. V 66. minutě se vytáhl brankář Osasuny Ricardo, který vychytal ve velké šanci útočníka Franca, který se dostal za obranu Pamplony, na zkušeného gólmana však nevyzrál. Další zajímavější akce byla k vidění až pět minut před koncem základní hrací doby, nikým neatakovaný Font ale pálil levačkou nad. Do konce utkání poté znudění fanoušci na stadionu El Madrigal neviděli žádnou střelu ani nebezpečnou akci. Bezzubý Villarreal se tak za celý zápas nedostal do pořádné šance a Osasuna si odvezla z východu Španělska zaslouženě bod.

Více informací k zápasu

UD Almería - Athletic Bilbao 1:1

02.03.2008 21:00

Góly: 59. Álvaro Negredo (pen.) - 73. Fernando Llorente

Almería doma remizovala s Athleticem, když neudržela vedenní, a opět jí o něco uteklo šesté místo, které zaručuje Pohár UEFA. Athletic má jiné starosti, konkrétně se jedná o boj o udržení, a bod toho příliš neřeší, Baskové se na osmnáctou pozici dívají ze vzdálenosti pouhého jednoho bodíku.

Hosté nasadilli poměrně dost ofenzivní sestavu, Almería příliš důvodů měnit základní jedenáctku neměla. První větší šance přišla v desáté minutě, když napřáhl Koikili a jeho rána mířila jen těsně vedle. Domácí kontrovali střelou Felipe Mela, ovšem výsledek byl stejný.

Aktivnější však celkově byli Baskičtí lvi. Obrovská příležitost se jim naskytla v minutě 21. Almería zbytečně ztratila míč, Gabilondo centroval a gólman Alves vyrazil jen k nohám Yesteho, jehož ránu pvšem znovu zlikvidoval Alves.

Ve druhém poločase z počátku převzala iniciativu Almería. Na hřiště se dostal José Ortiz a při svém prvním dotyku míče se dostal do vápna, kde byl faulován Yestem. Nařízenou penaltu s přeheldem proměnil Negredo a domácí byli na koni.

Bilbao zkoušelo štěstí Llorentem či Etxeberriou a nakonec se jim podařilo vyrovnat. Orbaiz nádherně našel Susaetu a celou akci zakončil přesnou trefou Llorente. Přesto mohla Almería ještě strhnout vedení na svou stranu, jen kdyby se prosadili Soriano či Uche.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid26192557:2359
2.FC Barcelona26166451:2154
3.Villarreal CF26145743:3547
4.Atlético Madrid26135844:3044
5.Espanyol Barcelona26126837:3242
6.Racing Santander26118725:2541
7.Sevilla FC261231152:3539
8.UD Almería26107922:2337
9.Valencia CF261051128:3735
10.Getafe CF26961132:3533
11.Real Betis26881031:3632
12.Real Mallorca26613737:3931
13.Real Valladolid26871132:4331
14.Osasuna Pamplona26861228:3130
15.Athletic Bilbao26791024:2730
16.Deportivo La Coruňa26861230:3830
17.Real Zaragoza26781137:4529
18.Recreativo Huelva26781126:3729
19.Real Murcia26581320:3823
20.Levante UD26541722:4819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kun !!!!

dneska byl u všeho, výbornej výkon, stejně jako celé Atlético.

Myslím, že se zápas musel nezaujatému divákovi líbit

Reagovat
smazaný uživatel

5 BODOVý NASKOK PEKNE FARSA

DR.KYSLIK- ATLETICO 4-2

Reagovat
fantomas

opačně

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, já to tipoval, ale tak jak jsi to napsal ty, vypadá, že jsem porazil Atlético 4:2.

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty si nechápavý myslel som to tak že atletico vyhralo 4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápavý jsi ty, jestli ti nedošlo, že já to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápavý si ty tak prečo si to napsal vole? ja viem že si to pochopil síce s počiatočnými problémami ale predsa

Reagovat
smazaný uživatel

No víš, víš to, tak co řešíš.

Reagovat
smazaný uživatel

a zas já

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Tak tys tomu nasadil korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

To byly matche!!!! Viděl jsem teda jenom Real, ale zápas Atletica s Barcou muselo bejt taky něco...super to dneska vyšlo! Rozhodčí byl neuvěřitelnej vůbec to nezvládal... A poškozoval oba týmy ale což...Robinho KING...příští Zlatej Míč vidim TOP3 C.Ronalda, Robinha, Messiho nvm v jakym pořadí Bylo to ale fakt napínavý...no nemam slov...

Reagovat
smazaný uživatel

No moc něco to nebylo, góly spíše upatlané (krom jendoho Aguera a ROnaldinha), hra taková unavená.

Reagovat
smazaný uživatel

Huelva-Real je to pořád dokola,sudí sudí a sudí,nesmyslné vyloučení Beta,aspon z mého pohledu.Ramos šel po právu za ten loket.jinak zbytek zápasu jsem neviděl potom co dostali Huelva ještě jednu červenou,no jo Real,když se nedaří delší dobu,pomužou rozhodčí:)

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc branka Raúla z jasného ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Radin, 25.02.2008 01:33

No ale Barcelona na to prostě psychicky nemá,aby vše vyhrála :-)).Uvidíš už teď na Atleticu,to je sice v krizi,vypadlo z UEFY,v lize se mu nedaří poslední dobou,ale Barceloně hodně dluží.Leda,že by si řekli v Atleticu,když nemůžem mít titul my,nebude ho mít nikdo v Madridu,ale tomu nevěřím.Už následující víkend se radovat přestaneš :-))

Reagovat
Radin

nebudu se mu smát,že sem měl pravdu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ses mi měl smát, že jsi měl pravdu? Já snad řekl, že nad Atléticem vyhrajem??

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti odpověděl, co?? Že bys měl důvod se mi smát?

Reagovat
Radin

ses vyhejbal no :-D.Dneska se projevilo co sem říkal,že máte slabou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem se vyjebela? Já výhru Atlética tipoval, můžeš se podívat do preview, tam je jasný důkaz. Říkal jsem tedy to stejné co ty, takže plácáš nesmysly.

Reagovat
Radin

a jsi spokojen dnes?:-DJá jooo :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to tušil, spokojený nejsem, to je logické.

Reagovat
Radin

Když si to čekal,tak tě to snad ani nemohlo zklamat ne

Reagovat
smazaný uživatel

TAk zklame mě každá porážka, můžeš čekat, ale zároveň i doufat v něco jiného.

Je pro tebe celkem smůla, že je v preview můj tip "1".

Reagovat
Radin

Tak doufej v titul ,ale aby tě to pak nezklamalo

Reagovat
Radin

ale je dobrý,že to balíš už předem ,tak se pozná fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě zklame stoprocentně, pokud to nevyjde. Stejně jako tebe zklame, pokud Real nevyhraje.

Reagovat
fantomas

teda ty si provokatér

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi takto. Připadalo mi to jako v minulé sezoně. Ukázali jsme, jak se dá prohrát vyhraný zápas.

Obrana dnes měla asi dovolenou, jinak si nedovedu představit, co to tam Milito a Puyol dělali. Edmilson směrem dozadu nezastavil vůbec nic a ty jeho střely?! Z takové dálky to nemá cenu.

Směrem dopředu to bylo těžké, snaha byla, ale chtělo to více aktivity.

Krom toho mi nemile překvapila už základní sestava. Fakt doufám, že Toure je zraněný, pač jeho absenace byla hodně znát a doufám, že Frank ho nevzal jen kvůli rotaci hráčů. Útok H-R-E nefunguje! Nechápu, co Ronaldinho dělá na hrotu a proč Eto´o hraje na kraji, když jejich ideální pozice jsou opačná. Messi měl hrát od začátku! Další nesmysl! Proč ho šetřit, když nejspíš nebude hrát kvůli hrozbě karty proti Celticu! A když už tak proč nehrál od začátku druhého poločasu?!

Proč Frank trochu nezariskuje, když už nebylo co ztratit a proč to nezkusí na tři obránce. Hrát pořád 4-3-3 je neúčinné, pač krajní obránci tolik nepodporují ofenzívu.

Jako téměř celou sezonu jsme si nepomohli ani standartkami.

Prostě Real to má opět ve svých rukou. Jediný pozitivum je gól Ronaldinha, ale to je hodně slabá náplast na to, jak jsem nasranej!

Reagovat
smazaný uživatel

robinho je nejlepsi----este kdyby prisel ronaldo--sice nevim na dvě taková křídla jestli by se to dalo ale byla by to parada-pristi sezone by mohla byt tkhle

Higuain raul

Robinho Granero(Gago) Ronaldo

Heinze Garay Pepe Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

oprava

Higuain raul

Robinho Granero(Gago) Ronaldo

diarra

Heinze Garay Pepe Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé rozestavení 4-3-2

a kde máš Ruuda?

Reagovat
smazaný uživatel

sem se opravil mi vypadl diarra a ruud uz je stary ja bych dal prednost higuainovi a ruuda na poslednich 15-20 min misto raula

Reagovat
smazaný uživatel

Nistelrooy je lepší než Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdy on ma cip pro goly ale zase raul kdyz je na hristi tak spoluhrace hecuje a myslim ze je lepsi raul na hristi nez ruud

Reagovat
smazaný uživatel

*cit

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě, Raúl je kapitán a ikona mužstva, ale udělejme kompromis: nejlepší je, když hrajou oba

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo ale ja bych tam dal i toho higuaina me se posledni dobou jeho hra libi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je bude Raul hecovat i z lavicky

Reagovat
smazaný uživatel

ty co davas?

Rudo je dvakrat lepsi nez Raul.

narozdiel od Raula vie kopat oboma nohami, je rychlejsi, vie si lepsie zakryt loptu a v pokutovom uzemi je predator

Reagovat
RMCF

S tím Higuainem místo Ruuda si děláš prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s timhle by mel Real problem dostat se do LM. A ten Garay je doufam vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni vtip on este neni definitivne v barce

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře začala...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Radin

Jak hrála Barca please?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to napsané hned v úvodním odstavci.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon hrozný. A ta sestava... Atlético bylo slaboučké, ale po vyrovnávající brance Barca úplně odpadla, nevím co si o tom mám myslet. Obrana, to dneska byla nějaká parodie nebo co - Aguero je tam cvičil prakticky sám. Blamáž.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som to aj ja ,som fanusik realu tak som nevedel komu mam drzat palce ale atletico nehra o titul takze atleticu dobre ze vyhralo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No viděl jsem jen poslední půlhodinu a říkal jsem si,že jsem asi prošvihl všechny góly a nakonec to bylo dobré,pěkná půlhodinka,ikdyž to divadlo ke konci když nezakopli míč to byla ukázka toho co nesnáším na téhle soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem se zeptat proč nehrál Messi,ale koukám,že tam byl,ale kde to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil až ke konci... a vidět rozhodně byl.

Reagovat
smazaný uživatel

asi musím k očnímu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše se nauč poznávat hráče, ze začátku je potřeba podle pozic (Leo hrává napravo), časem už to nebude vůbec problém.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se musím přestat dívat přes čínské televize,někdy se tak zaposlouchám a pak mi utíká hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krome goly nic moc. Jedinej sprint co udelal bylo kdyz bezel oslavit gol...A to sem s nim dneska videl rozhovor, kde rikal ze uz nic rikat nebude a necha za sebe promlouvat vykony na hristi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni moc k smichu ja sem cekal ze se fakt zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, když byl utopený ve středu útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Reagovat
Radin

Dneska je Madridský den,tak přejme hlavnímu městu vše nej

Reagovat
fantomas

kdyby to nenapsal fanoušek Realu, tak bych reagoval takto: ...takle musim reagovat takto: ...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že ty fanoušek realu nejseš že fantomasi?

Reagovat
fantomas

jak bych mohl být?? když už PD tak jedině Vale

Reagovat
Kily

hmm, tak to bohužel není tak růžové, jak jsem si to třeba já maloval. Věděl jsem, že jsme všechn ještě nepřekonali a je před námi dlouhá cesta, ale ta cesta je zřejmě ještě delší a určitě nevede do Říma... Tahle porážka nás bude hodně mrzet, je od celku, který byl po zranění Tamuda ani ne poloviční a navíc Espanyol je rival v boji o pohárovou Evropu. Nebudu mlžit, počítal jsem se třemi body

před týdnem už to vypadalo jako fotbal a nechyběly ani šance, teď tomu zase nechyběly karty. Těch žlutých je hodně a bonusem je další červená Jak já už chci, aby bylo po sezoně a mohli jsme začít zase od začátku

Reagovat
-Kopy-

Jn, uvidíme co pohár ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kameni je super brankar akcny ide do subojov a to sa mi paci

Reagovat
Radin

Navíc s utočnou silou Valencie to měl těžké,letos mají formu

Reagovat
smazaný uživatel

vyfuň smrade

Reagovat
Radin

Doufám,že zítra Osasuna sebere body Villarrealu,nebo aspoň bod.Dneska Atletico paráda,Kun byl zase skvělej,Barca děravá obrana.Real až na červenou Ramose slušnej výkon,ale pořád to není ono,Sevilla škoda ,Valencie hraje pořád tužku,to je až hrozné se na ně dívat,proto taky na ně nekoukám :-D

Reagovat
-Kopy-

pořád

Reagovat
smazaný uživatel

ATLÉTICO !!!!!!!!! A to se mu moc nevěřilo. Myslím, že Barca neměla optimálně určenou sestavu a to se projevilo. Pomohlo to Realu, který nezaváhal a přiblížil si titul. A Deportivo hraje na jaře jako vyměněné, záchrana je už hodně reálná, zabral taky Espanyol a dneska by to chtělo ještě, aby naplno zabodovalo Getafe a je to celkem příjemný víkend. A věčná sláva (nejen za vítězství nad Barcou) pro naše ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase hrůza nad hrůzu, žádné známky nového systému, chaos nad chaos. Helguero táhni, Koemane taky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že už bude Rafa pro příští zápasy v pořádku, protože v této sezoně je Puyol na stoperu prostě špatný a stokrát radši ho vidím na pravém beku.

Abidal, Rafa, Milito, Puyol - Yaya, Xavi (Iniesta), Deco - Ronaldinho, Eto'o, Messi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ani nás to nemusí příliš mrzet, protože hrál poslední zápasy stejně tužku a taky se to třeba začne řešit. Věřím, že Miguel ho v pohodě nahradí, včera odehrál skvělej zápas.

Reagovat
Radin

Smazali jste Milanovo doznání o nefandění Valencii proč?:-D

Reagovat
PJ

Na ten hnuj, co ste tu vcera napachali, neni nikdo zvedavej...

Reagovat
-Kopy-

Mluv v jednotným čísle.

Reagovat
Radin

Milan myslí sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Realu Madrid Bernd Schuster po včerejším vítězném utkání nad Huelvou opět pokračoval ve své sérii kontroverzních tiskových konferencí. Schuster se v minulých týdnech netajil kritikou rozhodčích, a tak se po zápase, ve kterém dal Real Madrid gól z ofsajdu a dohrával proti devíti, novináři velmi dožadovali Schusterova komentáře. Německý stratég se však do ničeho podobného zatáhnout nenechal: "Nebudu mluvit o rozhodčím. Ne vždy o nich mluvím. Dneska mě nezajímá." Po dalších podobných dotazech pak naštvaně opustil místnost.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se můžete posrat, ale vaší náladu a odvádění pozornosti naprosto chápu.

Reagovat
-Kopy-

Jo kdyby nám rozhodčí pomáhali tak jako vám, tak jsme v tabulce někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ještě ztratíte spoustu bodů, takže je to otevřené a upocená výhra s Huelvou na tom nic nezmění. Jen pokračujte v těch výkonech v roce 2008 a nespasí vás ani neodpískané ofsajdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to Schusterovi a Calderonovi napíšu, ať to vyřídí hráčům...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně napiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid je schopný vyhrát i prohrát opravdu s každým. Aby je to nestálo Primeru.

Reagovat
-Kopy-

To ne...Levante, Murcie a asi Huelva.

Reagovat
smazaný uživatel

O ten třetí sestupový flek bude mela, tam to je nevyzpytatelné.

Reagovat
Shevchenko

Určitě, ale tipuju to stejně jako Kopy.

Reagovat
smazaný uživatel

som spravil chybu ze som pozeral villareal

Reagovat
-Kopy-

njn..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Todle nebylo ironický, já na to koukal taky hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ,pomylil ta smile ja som si to nemyslel len som ho schvalne dal toho smila

Reagovat
fantomas

nechapu te

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se často spekuluje o tom, že by se Francesc Fabregas mohl z Arsenalu vrátit do klubu, který ho vychoval, Barcelona ho však nechce. "Cesc se rozhodl odejít a lidé, kteří odejdou, podstupují riziko, že už se nikdy nebudou moci vráti. Máme zde dost hráčů, co důvěřovali našim trenérům a zůstali," prohlásil sportovní ředitel Txiki Beguiristain.

Reagovat
fantomas

jj barca neví o co přichází a mě tato slova jen těší

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky.

Reagovat
fantomas

ale ty si zrovna barcelonák ne

Reagovat
smazaný uživatel

Taktéž.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante vystrkuje drapky.Chtelo by to nejakou senzaci v podobe udrzeni se v lize.Je videt,ze hraci klub maji radi,kdyz se u nich plati slovy prosim a dekuji.Jo holt jiny kraj jiny mrav v Anglii by byly s body v minusu a v Italii by hrali mladsi dorostenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu děkují huelvskému praseti jménem Quique Alvárez, že jim zchromil Robbena možná i na šest neděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je skleněnej - ten se dokáže zranit i sám ...

Reagovat
smazaný uživatel

Debilní reakce, po tom zákroku by byl chromej i robot Emil.

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem. Byl to tvrdej zákrok nebo nějaká prasárna jako z dílny Ramose?

Reagovat
Kily

http://www.youtube.com/watch?v=OwuWdqlfR1E

prasárna z dílny ramose, hodně, hodně mi to připomnělo eduarda

Reagovat
smazaný uživatel

Mně též, taky to byla opěrná noha, můžeme hovořit ještě o štěstí. Dobře, že Robben při tom doteku tu nohu pustil a jemně nadskočil, kdyby to neudělal, mohl být na tom jako Eduardo.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla prasárna jak hovado . Jsem schválně zvědavej, kolik dostane zápasů a hlavně jak se to bude lišit od trestu Taylora. Já myslím, že tenhle zákrok byl ještě horší než na Eduarda, protože přišel z boku a hráč už se tuplem nemůže bránit. Je vidět, že nejenom v PL hrajou hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Co tohle bylo, to ať mi někdo vysvětlí. Madračky hráli totální bačkoru, ale i to na "obranu" Barci stačilo. Tenhle zápas nás může hodně mrzet, páč jsme měli na výhru s prstem v nose a projeli jsme ho

Ač mám Carlese hodně rád, tak bych ho nejradši někam uklidil, někam, kde nebude škodit. Tahle sezona mu opravdu nevychází. Milito nebyl o nic moc lepší. Vyrovnávací gól jde na jeho vrub a to hned dvakrát. Dvakrát mohl Kuna obrat o balon a on dvakrát vypustí souboj. To je trestuhodný a gól naprosto zaslouženej trest. Když padl druhej gól, tak už jsem přestával věřit vlastním očím. Taková díra a bordel v obraně se často nevidí a Vicky též moc nepodržel .... A čtvrtej gól? Hodně mi připoměl branku Ronaldinha na SB v derby. Kun udělal z Carlese totálního troubu . Ještě dodám, že krajní beci stoperům též vůbec nepomohli. Obrana byla katastrofální a Frank by se nad tím měl možná zamyslet. Letošní nevyrovnaný výkony hlavně obrany jsou fakt k zamyšlení .

Ale nad čím se ještě pozastavím je rozestavení. Co si jako Frank dokazoval? Sammy je na hrotu jednoznačně nejprospěšnější, tak ho stáhneme více dozadu? Ronnie na hrotu? Messi na lavce? To jsou nejpalčivější otázky, na který bych se chtěl Franka zeptat. Ale co, jsou to jeho problémy a sám ví, že to posral.

Ač už jsem před časem hodil flintu do žita (pak jsem ji zase vytáhl), tak si nemyslím, že by byl titul v tahu. Je to sice pět bodů, ale pořád na to Barca má. Vražednej únor jsme přežili a náskok ještě stáhli, takže nic není ztraceno.

Chce to víc snahy a taky by se mohlo usmát štěstíčko. Pár posledních kol to vypadalo, že by mohlo konečně stát na straně glaugranas, ale dnes si zase vzalo bílej dres. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste náskok nestáhli, to my jsme vám to darovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles by měl nastupovat na RB, tam to sice taky není ideální, ale je to menší bída než na stoperu. Tato sezona mu zatím nevychází....

Reagovat
smazaný uživatel

Carles by měl nastupovat na RB, tam to sice taky není ideální, ale je to menší bída než na stoperu. Tato sezona mu zatím nevychází....

Reagovat
smazaný uživatel

Banega gave a positive blood alcohol control last night

The Argentine footballer of Valencia CF Éver Banega gave positive control alcohol made 3:30 on the last night on the streets of Valencia, as well as in the second analysis, carried out around the four units of the Local Police . This was indicated EFE municipal sources, which elaborated that the second inspection was conducted on the premises of the Local Police in Valencia, where he confirmed the positive.

These sources did not specify the place or happened in the first inspection, or the rate given by the analysis, but this is less than 0.60 milligrams per liter of air sucked, and that if passed would have been arrested. Therefore, the player, 19-year-old, he has brought a corresponding complaint for driving under the influence of alcohol.

Footballer dispute with the party in Valencia last Saturday before Espanyol in Barcelona and enjoyed, as did his companions, two days of rest on Sunday and Monday.

už sem se bál, že není náš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele