26. kolo
01.03.2008 20:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

Recreativo Huelva - Real Madrid 2:3

Real Madrid vstoupil do měsíce března vítězně, když na stadionu Nuevo Colombino porazil ve vyhroceném utkání Huelvu 3:2. Merengues si tak na své konto připsali po dvou porážkách plný bodový zisk a díky zaváhání druhé Barcelony v duelu s Atlétikem mají na čele na Barcelonu náskok pěti bodů. Recreativo se v tabulce propadlo na osmnáctou pozici.

První nebezpečnější střelu vyslal směrem k brance Realu záložník Martins, jenž v patnácté minutě střílel z pětadvaceti metrů do připravených rukavic brankáře Casillase. O minutu později rozehrával Martins standartní situaci, na zadní tyč si naběhl Martín Cáceres, který z voleje poslal míč přesně k levé tyči hostující branky – 1:0.

Real byl v útoku marný, naopak Huelva se často tlačila směrem ke Casillasově brance, ovšem v 28. minutě z čista jasna odcentroval Drenthe na Raula, kapitán hostujícího mužstva byl u míče dříve než špatně vyběhnuvší brankář Sorrentino a hlavička zkušeného útočníka nakonec skončila v brance Huelvy - 1:1. Rozhodčí branku uznali, nutno říci, že Raul byl v době, kdy Drenthe přihrával, v ofsajdu. Do konce poločasu viděli diváci na Nuevo Colombino ještě jednu velkou šanci, s pokusem Sinamy-Pongolla si však poradil díky reflexnímu zákroku brankář Casillas.

Hned v úvodu druhé půle si připsal do statistik velmi dobrý zákrok gólman Casillas, jenž vytáhl ránu Martinse z přímého kopu na rohový kop. V 52. minutě uviděl velice přísnou červenou kartu Beto za roztržku s Heinzem, který odešel z toho souboje bez karty. O tři minuty později se ale síly na hřišti vyrovnaly, Sergio Ramos poslal ve výskoku loktem k zemi Sinamu-Pongolla a uviděl druhou žlutou kartu a následně tedy červenou.

Po tomto karetním mariáši si Real vytvořil velkou možnost, konkrétně to byl Raul, jenž se dostal sám před brankáře Sorrentina, který ale dokázal míč vyrazit na rohový kop. V 68. minutě vytáhl rozhodčí Iturralde González ze své kapsičky další červenou kartu, po velice ostrém skluzu Quiqueho Álvareze na Robbena musel domácí hráč, který v tu dobu byl na hřišti pět minut, předčasně do kabin.

Patnáct minut před koncem utkání se dostal v pokutovém území po štastném odrazu míče do dobré střelecké pozice Robinho, jenž minutu po svém příchodu tvrdou ranou z voleje poslal Real do vedení - 1:2. O deset minut později pálil z hranice pokutového území těsně nad domácí branku střídající Higuaín. V devadesáté minutě vyslal Gago dobrou přihrávkou Robinha, který šikovným obloučkem překonal bezmocného brankáře Sorrentina. V samém závěru utkání se krásnou ranou z přímého kopu prezentoval Martins, jenž nedal Casillasovi sebemenší šanci zasáhnout a upravil tak skóre na konečných 2:3.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (4)

Přidat komentář
Pharrell

musim vyhrat jestli chceme byt stale prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:2.

Reagovat
barcelonista

2:0

Reagovat
Pharrell

Robinho -Nejlepsi hrac Realu v teto sezone

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele