26. kolo
01.03.2008 20:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Atlético Madrid - FC Barcelona 4:2

Barca po špatném výkonu prohrála s Atléticem Madrid a na vedoucí pozici ztrácí opět pět bodů. Los Colchoneros se sice ze začátku trápili, ale pak je vrátil do sedla šťastně-náhodný gól a od té chvíle byli páni na hřišti.

Katalánci každopádně začali lépe, ovládali trávník a zdálo se, že tohle bude jejich noc. Fanoušci na stadiónu Vicente Calderóna dokonce začali své hráče vypískávat a jakmile přišel vedoucí gól Barcelony, málokdo by očekával tak zásadní zvrat.

Hosty do vedení poslal přenádherným gólem Ronaldinho, který nůžkami poslal Xaviho centr do sítě. Ale netrvalo dlouho a Atlético bylo zpátky v zápase. Sergio Aguero vypálil a míč po teči Puyola s obrovským štěstím zapadl za záda bezmocného Valdése.

Vyrovnání domácí neuvěřitelně nabudilo. Obraz hry se radikálně změnil, čehož svěřenci kouče Aguirreho dokázali perfektně využít a ještě do poločasu vsítili vedoucí gól. Konkrétně šlo o Maxiho Rodrígueze.

Kdo čekal, že Frank Rijkaard dokáže využít přestávku k tomu, aby se Barca vzchopila, šeredně se mýlil. První větší šanci měl sice Thierrry Henry, ale špatně odhadl trajektorii Militova centru. Pak už to byli na dlouhé chvíle jen Los Rojiblancos.

Tutovku nejdříve spálil Sergio Aguero, ale když byl v druhé šanci sražen Puyolem, kopala se penalta. Tu bez problémů proměnil Diego Forlán a bylo to již 3:1. A pro Barcelonu mělo být hůř. Nezastavitelný Aguero totiž po krásné samostatné akci zvýšil již na 4:1.

Ani rychlý kontr ze strany hostů, kteří prakticky ihned snížili, když se prosadil Samuel Eto’o, již drama nepřinesl. Hosté sice ještě měli nějaké šance, ale když Eto’o mířil po hezké akci Messiho vedle, Ronaldinho svůj přímý volný kop do brány také nevecpal a Eidur Gudjohnsen se jen marně natahoval na Ronaldinhův centr, skončilo utkání zaslouženým vítězstvím Atlética 4:2.

Frank Rijkaard se může připravit na velkou vlnu kritiky – Samuel Eto’o hrál většinu utkání na pozici, kterou prakticky vůbec nezná, Deco, mozek týmu, se na hřiště pro jistotu nepodíval vůbec.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip>>> 3-:-3 <<<

Reagovat
barcelonista

1:3

Reagovat
Pharrell

fandim Atletiku! snad doma neprohraji.

Reagovat
FCB

tak to asi těžko barca na atletiku vyhraje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když se zrovna nedaří, takhle si s námi zažertuje los. Možná nám to může ale na druhou stranu pomoci. Motivace je jasná, Barca je určitě k poražení, byť respektujeme její vysokou kvalitu. Důležité bude uhlídat ofenzívu Barcy, neudělat zbytečnou chybu, hrát odvážně a věřit, že se něco z naší strany směrem dopředu urodí. Vhodné hráče na to máme. Doufám také, že se ukáží fans Colchoneros a zaplní do posledního místečka staroslavný stadión Vicente Calderón ! V sobotu je velký zápas a Atlético do toho ! Tip 1:1. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si myslim asi 0:2 verim BARCELONE!

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko poslední dobou nehraje v dobré formě a proto bych tipnul výhru Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 Aguero, Forlan - Eto´o 2 , Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Toure je prý zraněný, proto nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný není, je to spíše pro jistotu. A je to dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 1:2 (Forlán-Eto'o 2x)

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, vidím, že jsme vešm tipérům tady vytřeli zrak.

Zápas podle mě výborný, ani chvíli jsem se nenudil, mnoho šancí, zajímavých okamžiků a v prvé řadě branek. Ronaldinho neuvěřitelná branka , ale důležité bylo trochu šťastné vyrovnání Agüerem. Kun dnes odehrál výtečný zápas: dva góly (ten druhý ), lahůdková asistence a navíc zařídil i penaltu.

Mrzí mě, že jsem v tom nízkém rozlišení nemohl pozorovat dalšího mladíčka Camacha, jsem zvědavý na jeho hodnocení.

Dneska můžu jít v klidu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Všem tipérům si těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ohó, jaká nádhera, že se to povedlo !!! Atlético zabralo v pravý čas, naše ofenzivní síla se opět probudila. Barcelona si dělala naděje, Ronaldinhova branka byla opravdu výstavní, ale zdá se, že trenér Rijkaard tento zápas trochu prokoučoval. Fans Colchoneros museli slavit dlouho do noci, návštěva slušná, ale nakonec nebylo vyprodáno. Vítězství je o to slastnější, že např. bývalý kouč Atlética Radomir Antič na výhru moc nevěřil. Takže jen tak dál ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pharrell

AGUERO ,diky Atletiku ze porazili Barcu ::biggrin:

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je prostě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

::buggrin::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele