26. kolo
01.03.2008 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Deportivo La Coruňa - Sevilla FC 2:1

Co všechno dokáže jedna výhra! La Coruňa byla dlouhou do u v sestupovém pásmu a najednou je třináctá. To jen ukazuje, jak neuvěřitelně vyrovnaná je spodní část tabulky. Koneckonců ta část horní není příliš odlišná – Sevilla měla šanci poskočit na čtvrtou, tedy "ligomistrovou" příčku, místo toho na ni teď doléhá sedmý Racing a osmá Almería.

Domácí začali podobně jako proti Espanyolu – od počátku převzali iniciativu a hrozili hlavně po křídlech. Po tom levém přišla první šance zápasu, ale z Wilhelmssonovy akce nezapršelo. Sevilla kontrolovala protiútokem Jesús Navasem, Aouate byl pozorný.

Celkově se dá říci, že přes dominanci domácích byli více nebezpečnější Andalusané. Postupně se neprosadili Duda, Kanouté ani Koné. Úvodní gól si i přes tyto neproměněné šancé připsali hosté. Wilhelmsson ztratil míč ve středu hřiště a Kanouté z možného ofsajdu překonal Aouateho.

O deset minut později už bylo vyrovnáno. Maresca fauloval Bodipa, což je ve velkém obdelníku vždycky chyba. Nařízenou penaltu následně proměnil Wilhelmsson a bylo to 1:1.

I ve druhém poločase měli Los Blanquiazules převahu, kterou nakonec zužitkoval Lafita po akci Antonia Tomáse. Lafita se prosadil druhý týden v řadě. Sevilla se snažila kontrovat, ale svěřenci kouče Jiméneze se nemohli přes dobře organizovanou obranu domácích prosadit.

Ofenzivní fázi FC Sevilla chyběla potřebná myšlenka a když Antonio Tomás promarnil možnost definitivně rozhodnout, užili si diváci na El Riazor ještě nějaké ty nervy a utkání skončilo těsným výsledkem 2:1.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Depor šel s výkonnostní nahoru, ale FC Sevilla je na tom ještě lépe, tak uvidíme. Tip 1:2.

Reagovat
Laneey

Sevilla vyhraje 3:1 , 3 body jsou v tomto zápase povinností

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo to musí zvládnout, venku vyhráli, tak to snad zopáknou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, jo. To je paráda.Depor má formu Snad jim to vydrží dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo je na jaře úplně k nepoznání. Že by se vracely staré časy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, v létě nakoupěj a bude to o.k.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele