26. kolo
02.03.2008 17:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Real Betis - Real Murcia 4:0

Real Betis výrazně potěšil své fanoušky, když rozdrtil 4:0 Murcii a posunul se blízko středu tabulky. Murcijští prohlubují své problémy, jsou předposlední a na záchranu ztrácí už šest bodů.

Betis nastoupil v sestavě 4-3-3 s obvyklými hráči v základní sestavě z posledních kol s Pavonem a Markem Gonzálezem, s Juanitem a Mellim ve stoperské dvojici. Ani hostě nic moc neměnili, jen v útoku nastoupila dvojice Abel a Iňigo.

Domácí začali aktivně hned od začátku, už ve třetí minutě hlavičkoval po trestném kopu Capiho vedle Pavone. Ve 14. minutě už šel Betis do vedení. To centr Marka Gonzáleze usměrnil do branky Pavone, pomohla mu ještě teč stopera Arza. Murcia se snažila odpovědět, dva pokusy Iňiga Veleze ale Ricardovi příliš problémů nenadělaly. Na druhé straně střílel zdálky nad Capi, nepřesný byl i další pokus Pavoneho. Ve 37. minutě mohl vyrovnat Abel, ale jeho střelu levou nohou vytěsnil skvěle mimo branku Ricardo. O pět minut později přidal druhý gól Betisu Edú, když opět centroval Mark González. Ještě před přestávkou pak střílel vedle hostující Iňigo.

Domácí gólman Ricardo byl v permanenci i po změně stran. To na rohový kop vytěsnil hlavičku Ivana Alonsa. Třetí gól dal Betis v 57. minutě. Akci začal Arzu, halvou přiťukl míč Mark González a Notaria prostřelil ostrostřelec Pavone. Pořádně na míč si Notario sáhl až při šanci Edúa po rohu Capiho. 17 minut před koncem pak domácí měli možnost zahrávat penaltu. To Mejía složil Edúa a Sobis se nemýlil. Sobis mohl přidat i další gól, když pálil z větší vzdálenosti, ale Notario byl proti, stejně jako těsně před koncem, když pokus Sobise vytáhl raději na roh. Snížit ještě mohl De Lucas, ale hlavičkoval nad břevno.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Betis snad zabere a neponechá nic náhodě, trápící se Murcia by takovému mužstvu, jako je Betis, neměla dělat větší problémy. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

MUSÍME VYHRÁT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Betis si otevřel střelnici a už se posunul na 11. místo. To je hned veseleji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele