Primera Division preview - 26. kolo

01.03.2008, 09:43, aktualizováno 02.03.2008, 09:36
Previews
Moc zajímavých zápasů na neděli ve španělské nejvyšší soutěži nezůstalo, většina celků z popředí tabukly se představila už včera. Villarreal hostí Osasunu, Santander jede do Valladolidu, Almería přivítá Bilbao. Souboj týmů ze středu tabulky nabídne zápas Getafe - Mallorca, o záchranu půjde v utkáních Levante - Zaragoza a Betis - Murcia.
Recreativo Huelva - Real Madrid  (sobota 20:00)
Porážkami decimovaný Real má na čele La Ligy náskok pouhých dvou bodů na rozjetou Barcelonu. Ve 26. kole Primera División si Bílý balet pokusí napravit reputaci na hřišti zachraňující se Huelvy a prolomit zároveň prokletí, které ho pronásleduje na hřištích v Andalusii.

Únor byl pro bílý Real černým měsícem, neboť prohrál čtyři z pěti zápasů, z toho tři ligové. A z těch tří utkání byly dvě (pro)hrané s týmy z provincie Andalusie. Nyní čeká na prozatimního lídra soutěže další měření sil v na jihu Španělska, proti Recreativo Huelva. Trenér Schuster sice nevidí důvod k panice a rozhlašuje, že ho nezajímá, kdo bude vést po víkendu ligu, ale jde patrně o zastírací manévr, protože další porážka by situaci v Realu jen zhoršila.

Domácí Huelva má zcela opačné starosti. Tým z jihozápadu Španělska vyměnil od začátku sezóny trenéra a téměř permanentně mu hrozí pád na sestupové příčky. V posledních třech utkáních získal nicméně sedm bodů, což může znamenat začátek úniku z dolních pater tabulky. A bodování na úkor slavného rivala by k tomu ještě přispělo.

Kouč Recreativa nemůže počítat pouze s José Calvem a Jesúsem Vazquézem a na poslední chvíli také s Moyou, naopak má opět k dispozici uzdraveného Poliho a Martína Cácerese a Beta, kterým vypršel karetní trest. Základní jedenáctka bude mít tuto podobu: Chytat bude Ital Sorrentino, do obranné čtyřky se postaví Álvarez a Bouzón, na kraje zase Bautista a Varela. Střed zálohy budou tvořit Marquitos a Martins a kraje zálohy Aitor a Camuňas. Na spojce bude hrát Gerard a na hrotu útoku Sinama Pongolle.

Trenér Schuster bude mít větší potíže s poskládáním sestavy. Chybět budou dlouhodobě zranění Metzelder a Sneijder. Do Huelvy nepojedou rovněž Salgado, Saviola a Codina. Největší ranou ale bude pro Bílý balet absence "naťuknutých" Van Nistelrooye a Gutiho, kteří nebudou riskovat zranění před důležitým zápasem Ligy mistrů proti AS Řím. Naproti tomu dobrou zprávou je návrat opor Robinha a Pepeho, kteří přesto zřejmě v základní sestavě nenastoupí.

Branku Realu bude tradičně hájit Casillas, na stoperu se objeví dvojice Heinze – Cannavaro, na pravý okraj se posune Sergio Ramos, levý kraj bud mít na starost Torres. Do středu zálohy se vrací Diarra, kterého doplní Gago. Křídla budou tentokrát v holandské režii, nastoupí na nich Robben a Drenthe. V útoku se na hrot posune Raúl a jeho obvyklé místo zaujme Baptista.

Zápas mezi "Recre" a Realem začne ve 20.00 CET pod taktovkou rozhodčího Iturralde Gonzáleze.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Varela, Bouzón, Q.Alvárez, Bautista - Camuňas, Marquitos, Martins, Aitor - Gerard, S.Pongolle
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Cannavaro, Heinze, Torres - Drenthe, Diarra, Gago, Robben - Baptista, Raúl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.35 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Barca se může takřka po roce vrátit na čelo Primera División, ovšem k tomu je krom jiného potřeba zvítězit na stadiónu Vicente Calderóna, kde na ni čeká Atlético Madrid. Los Colchoneros na Katalánce umí, v posledních pěti letech s nimi doma prohráli jen jednou. Nicméně i tak je to velký důvod k pomstě – bylo to loni a výsledek byl 0:6...

Ve španělských denících se během celého týdne spekulovalo o tom, že pokud Atlético nezvítězí, bude to znamenat konec působení kouč Aguirreho. Sám Aguirre si to však nepřipouští a varoval, aby nikdo jeho svěřence ještě neodepisoval.

Odvaha baskickému stratégovi jistě nechybí, vždyť kdo si dovolí nasadit do tak důležitého zápasu hráče, který v celé sezóně neodehrál ještě ani minutu. Tím fotbalistou je mladý Camacho, který se objeví v záloze po boku Raúla Garcíi – skutečný křest ohňem.

Zajímavé bude taktéž sledovat chování domácích fanoušků. Publikum na stadiónu Vicente Calderóna vždy patří k těm nejlepší, ale někdy zkrátka dojde trpělivost. Pokud by Atléticu nevyšel úvod zápasu, mohli by diváci fungovat jako dvojsečná zbraň.

Jak už bylo řečeno, Barcelona má příležitost vrátit se na první místo tabulky, k tomu potřebuje zaváhání Realu a hlavně vlastní vítězství. To se ale nebude rodit lehce, zvláště když se Frank Rijkaard rozhodl k, podle některých, bláznivému kroku a dal odpočinek Yaya Tourému. Tohle rozhodnutí se zdá být o to divnější, když pro zranění chybí Rafael Márquez.

Těžká úloha tedy čeká na Edmílsona, musí nahradit hráče, který byl v předcházejícím utkání Barcelony (Copa del Rey s Valencií) ze všech domácích nejlepší.

Krom Tourého byl Rijkaardem vynechán také Bojan Krkic, naopak své místo si našli Giovani Dos Santos, Eidur Gudjohnsen a brazilská hvězda Ronaldinho. Tím pádem vyvstává otázka, kdo se objeví v základní sestavě – na jednoho z čtveřice Thierry Henry, Ronaldinho, Samuel Eto’o a Lionel Messi čeká lavička náhradníků, jen těžko tipovat, koho se to bude týkat.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Valera, Perea, Pablo, López - Rodríguez, Camacho, García, Simao - Forlán, Aguero
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Edmílson, Deco - Messi, Eto'o, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruňa - Sevilla FC  (sobota 20:00)
Utkání mezi Sevillou a Deportivem La Coruňa opravdu nebude postrádat motivaci. Vždyť oba celky se celou sezónu snaží dosáhnout něčeho, co by jim případná výhra z tohoto zápasu možná umožnila – Sevilla by se (v případě zaváhání Atlética) mohla konečně posunout na čtvrté, tedy "ligomistrové", místo a Deportivo by se zase za určitých okolností mohlo vyhrabat z pásma sestupu.

Hosté ovšem musí počítat s tím, že na ně v týdnu čeká odveta osmifinále Ligy mistrů proti Fenerbahce, což rozhodně nebude procházka pověstným růžovým sadem. I proto chce dát kouč Jiménez odpočinek obráncům Dragutinovicovi s Escudém, což do základu protlačí Fazia s Crespem. Adriano zaujme pozici, kterou jinak ovládá mladý Capel. V útoku by se měl na úkor Kanoutého objevit po boku Luise Fabiana Koné.

Změny budou i v táboře domácích, i když zde jsou spíše vynucené. Momentálně osmnáctý celek soutěže zažívá v posledních kolech zmrtvýchvstání a Los Blanquiazules budou spoléhat na velmi pozitivní bilanci se Sevillou na El Riazor. Stánek Deportiva totiž Andalusané dobyli jen jednou jedinkrát, i když to shodou okolností bylo zrovna loni.

Ale vraťme se ke zmiňovaným absencím. Na poslední chvíli se na tréninku zranil Xisco, jehož nahradí Bodipo. Delší dobu už je známa neúčast Mexičana Guardada a také Sergia. V základu po boku De Guzmána bude úřadovat Antonio Tomás.
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Aouate - Pablo, Amo, Lopo, Coloccini, Luis - Wilhelmson, Tomás, De Guzmán, Lafita - Bodipo
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Alvés, Fazio, Mosquera, Crespo - Navas, Poulsen, Maresca, Adriano - Koné, Fabiano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.15 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Valencia CF  (sobota 22:00)
Valencia cestuje v jednom ze čtyř sobotních duelů španělské nejvyšší soutěže do Barcelony, kde se na Estadio Olímpico střetne s Espanyolem. Domácí celek má na šesté pozici náskok čtyř bodů na svého sobotního soka.

Katalánský klub je však v krizi. Tým trenéra Valverdeho prohrál v minulém kole na hřišti Deportiva 0:2 a na své konto si připsal třetí porážku v řadě. Barcelonští tak z posledních sedmi utkání vyhráli jediný duel a v tabulce se propadli na šestou pozici. Los Pericos nastoupí do utkání s dvojicí navrátilců po kartením trestu - Ivan De la Peňa, Pabla Zabaleta. Stále mimo hru je kapitán Raul Tamudo, jenž se zotavuje po zlomenině ruky. Mimo hru je i Jesus Maria Lacruz a Rufete.

Valencia se v posledních týdnech začíná dostávat do spravných otáček, po dvou vítězných zápasech nad Valladolidem a Betisem si na své konto připsala dva body za dvě remízy s Getafem respektive s Huelvou. Bod s Recreativem byl pro svěřence Ronalda Koemana zklamáním, náladu si však vylepšili v týdnu, když v úvodním semifinále Copa del Rey uhráli na Nou Campu cennou remízu s Barcelonou 1:1. Koeman se bude muset v utkání obejít bez zraněného stopera Alexise, krajního obránce Miguela a útočníka Morientese. Se zraněním bojuje Marchena, který vynechal středeční duel s Barcelonou.

První vzájemný duel v letošní sezóně skončil vítězstvím Espanyolu na Mestalle 2:1.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni, Zabaleta, Jarque, Torrejon, Garcia, Hurtado, De La Pena, Valdo, Luis Garcia, Riera, Ewerthon.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand, Caneira, Albiol, Helguera, Moretti, Banega, Maduro, Joaquin, Silva, Mata, Villa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - Racing Santander  (neděle 17:00)
Vyrovnaný souboj bude s velkou pravděbodobnosti k vidění na stadionu Josého Zorrilly, kde se střetne domácí Valladolid, jenž okopuje jedenáctou pozici v tabulce, s Racingem, který je na sedmém místě.

Domácí mužstvo v minulém kole přetrhlo šňůru čtyř zápasů bez vítězství, když v nováčkovském souboji porazilo 1:0 Murcii. Podobně na tom je s formou i Racing, jenž v posledním zápase porazil Almerii a prerušil tak sérií pěti zápasů bez vítězství. Santander je sice v tabulce postaven výše, má za sebou ale náročný středeční duel úvodního utkání semifinále Copa del Rey proti Getafe, Santanderští si z Madridu odvezli prohru 1:3, a do odvety tak mají těžkou pozici. Trenér Marcelino k duelu s Getafe řekl: "Getafe vyhrálo, protože bylo stoprocetně efektivní. Mělo tři šance a dalo tři góly. Nyní jsou favorité oni, ovšem je před námi domácích devadesát minut a jestli nebudou znovu tak efektivní, tak bychom se mohli dostat finále."

Na sedmém místě ztrácejí hráči Racingu na šestou pozici zaručující účast v Poháru UEFA jediný bod. "S dobrými výsledky se můžeme pohybovat okolo šestého místa, záleží taky na výsledních našich soupeřů, mohli bychom být i blízko pátému místu a nebo dokonce čtvrtému," podotkl Marcelino, kterému budou chybět kvůli zranění Ismodes, Felpeto a Bolado, zatímco nad starty Garaye a Munitise visí otazníky.

Naproti tomu trenér Valladolidu Mendilibar má mužstvo kompletní, menší zdravotní problémy mají jen Marcosa, Kome a Alexis. "Racing je dobrý tým, nemůžeme si dovolit chybovat, protože by nás ihned potrestali. Jsme ale doma a další vítězství nás přiblíží k našemu cíli – zachránit se, " řekl Mendilibar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.95 - 2.80
více informací
Real Betis - Real Murcia  (neděle 17:00)
Real Betis hostí Real Murcia a je to další z typicky záchranářských utkání. Domácí jsou šestnáctí, těsně nad sestupem, hosté se po nevydařených výkonech propadli až na předposlední příčku.

Betisu se pod novým koučem Chaparrem celkem daří. Ten vytáhl klub před několika týdny ze sestupových příček, větší odstup od nebezpečné zóny se ale vybojovat nedaří. Minulý víkend Betis remizoval na Mallorce, od osmnáctého Deportiva La Coruňa ho před začátkem kola dělily jen dva body. Stejný počet bodů jako Betis (29) má ale i další čtyři sestupem ohrožené celky. Betisu budou chybět Victoriano Nano, Toni Doblas a David Rivas.

Situace Murcie začíná být kritická, na poslední nesetupující Recreativo Huelva ztrácí šest bodů. Pozice kouče Lucase Alcaraze se ale prozatím zdá být celkem pevná, podpořil ho prezident Jesus Samper, který jako cestu k záchraně vidí vyhrát ještě šest zápasů. Ke spolupráci burcuje i fanoušky a lokální média. V posledních sedmi zápasech tým vydoloval pouhý jeden bod a vstřelil jen čtyři branky. Ještě hůře vypadá statistika z posledních osmnácti zápasů, kdy celek jen dvakrát vyhrál a vypadá to, že po roce opět míří do Segunda Division. Murcia se bude muset obejít bez Juana Cruze Ochoy, Abderrahmana Kabouse, Stephana Pignola a Fernanda Baiana.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Damiá, Juanito, Melli, F. Vega - Edú, Arzu, Rivera, Capi, Mark González - Pavone
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - De Coz, Majía, Arzo, Peňa - Abel, Richi, Pablo García, Jofre - Ivan Alonso, Goitom
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.35 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Mallorca  (neděle 17:00)
V souboji dvou celků ze středu tabulky hostí Getafe Mallorku. Výhra může domácí posunout blíže do bojů o evropské poháry, v případě úspěchů hostí se dá očekávat jejich posun do nejlepší desítky.

Getafe je zatím desáté se sedmibodovou ztrátou na šestý Espanyol. Klub z jihu Madridu bojuje na mnoha frontách. Kromě ligy, kde jde o evropské poháry, je také v semifinále Copa del Rey a má rázně nakročeno po výhře 3:1 nad Santanderem do finále. Krom toho ho v Poháru UEFA čeká osmifinále s Benfikou. Oba týmy se střetly letos i ve Španělském poháru a souboj byl vyrovnaný. Getafe postoupilo zásluhou více gólů vstřelených na hřišti soupeře. Náročný program se kouči Laudrupovi zatím daří zvládat, snaží se základní sestavu točit a nikdy není jisté, kdo vlastně nastoupí. Nyní ale čeká domácí celek oslabení v útoku. Nigerijský střelec Ikechukwu Uche, který jedinou trefou rozhodl utkání minulého kola proti Realu Madrid, má svalové problémy, stopera Belenguera nahradí Tena, na pravý kraj obrany se postaví Contra. Do útoku zřejmě dvojka Manu del Moral a Albín.

Kouč hostí Manzano varuje svůj celek před slušnou formou soupeře, který v nedávné době porazil například AEK Atény, Real Madrid či Santander v semifinále Copa del Rey. V paměti je jistě i divoký říjnový ligový zápas, kdy Getafe vedlo již 2:0, ale Mallorka otočila skóre na konečných 4:2 v její prospěch. V lize ale má Mallorka problémy v tom, že příliš často remizuje. Z posledních sedmi zápasů bylo plných šest remíz a jediná výhra. Je sice už dlouho neporažena, ale také výher je poskrovnu, což je v tříbodovém systému výrazné mínus. Pravý kraj obrany si nezvykle vezme na starosti Scaloni, nastoupí i dva forvardi Guiza a Arango.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Contra, Cata Díaz, Tena, Licht - Pablo Hernandez, de la Red, Casquero, Granero - Manu del Moral, Albín
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Scaloni, Nunes, Ramis, F. Navarro - Varela, Pereyra, Ibagaza, Jonás - Arango, Guiza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Levante hostí Zaragozu a už se může připravovat na sezonu v Segunda Division. Špatně hraje ale i Zaragoza, která je nyní až patnáctá.

V současné době je ztráta Levante na nesestupové příčky již třináctibodová, navíc mají hráči v nohách a hlavách ještě výprask od Barcelony v minulém kole. Byla to prohra 1:5. Navíc v dalších třech kole hraje Levante proti Villarrealu, Atlétiku Madrid a Seville. Dokud ale není sestup matematicky jistý, kouč De Biasi bude podle vlastních slov své svěřence burcovat k maximálnímu nasazení, i když ani on se neubrání slovům "téměř zázrak". Kouč chce od svého týmu organizovanou hru, doplňovanou rychlým přechodem do protiútoku. Po zranění jsou opět připraveni Iňaki Descarga a David Castedo, mimo hru jsou ale Damiano Tommasi, Felix Ettien a Mathieu Berson.

Velké problémy má i Real Zaragoza. Tým je jen dva body od sestupových příček a to se neslučuje s pohárovými ambicemi, které v klubu byly před sezonou. Celek kouče Javiera Irurety navíc prohrál poslední tři zápasy s Osasunou, Barcelonou a Sevillou. Minulý víkend přišla právě prohra se Sevillou, hlavně s hrůzostrašným skóre 0:5! Problémem je bránění, dva útočníci jsou v top 10 střelců celé ligy, když Oliveira nasbíral již deset tref do černého, Diego Milito dokonce čtrnáct. Velkou vzpruhou by ale měl být návrat brazilského záložníka Francelina Matuzalema, který nemohl hrát několik měsíců, když ho zranil Yaya Touré. K dispozici bude i další klíčový středopolař Alberto Zapater. V trestu jsou Carlos Diogo s Peterem Luccinem, zranění jsou Luis Carlos Cuartero, Sergio Fernandez a Pablo Aimar.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Kujovič - Descarga, Alvaro, Serrano, David - Juanma, Javi Fuego, Miguel Angel, Courtois - Riga, Geijo
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
César - Chus Herrero, Ayala, Pavón, Paredes - Sergio García, Celades, Matuzalem, Gabi - Oliveira, Diego Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.10 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Osasuna Pamplona  (neděle 19:00)
Třetí Villarreal hostí na svém svatostánku El Madrigal třináctou Osasunu. Domácí celek v minulém kole uspěl na hřišti Athleticu a na své konto si připsal čtvrtý zápas bez porážky.

V tabulce se klub z východu Španělska bodově odtrhl od čtvrtého Atlétika, na madridský celek má před začátkem kola náskok pěti bodů. Na domácím stadionu ale svěřenci trenéra Pellegriniho čtyřikrát za sebou nevyhráli. "Důležitou věcí nyní je vyhrát doma a přidat na naše konto tři body. Osasuna má hodně dobrých ofenzivních hráčů, je to tým, který má stejného trenéra už dva roky a proto je to velice takticky vyspělý celek," vysvětlil kouč Pellegrini. Chilskému trenérovi bude v nedělním utkání chybět hned několik důležitých hráčů, mimo hru jsou kvůli zranění Pascal Cygan, Cani, Fabricio Fuentes a Guiseppe Rossi.

Osasuna se posunula ze sestupových příček na nynější třináctou pozici díky výsledkům na domácím stadionu, kde vyhrála poslední tři duely, naposledy v minulém kole porazila Atlético Madrid 3:1. Mimo domácí hřiště je to však ze strany Pamplony velká bída, z posledních pěti duelů na cizím hřišti nezískala ani bod. Kouč Ziganda k nelichotivé venkovní statistice řekl: "Tři měsíce (tak dlouho trvá série Osasuny proher na cizím hřišti) je opravdu dlouho. Musíme hrát dobře a být naprosto bezchybní po celých devadesát minut, jestliže chceme vyhrát." Pamplona nastoupí do utkání bez Margairaze, Soly, Nekounama a Miguela Flana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.45 - 5.30
více informací
UD Almería - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Almería ztratila v minulém kole svou novoroční neporazitelnost, a nyní si tak bude chtít spravit chuť na Bilbau, které ovšem nutně potřebuje bojovat. Před týdnem totiž proti Villarrealu prohrálo a nebezpečně se přiblížilo pásmu sestupu.

Přestože tedy Almería naposledy prohrála, nachází se jinak ve výtečné formě. Hlavně na domácí půdě sbírá jeden bod za druhým, už zde čtyřikrát v řadě vyhrálá! Kouč Emery považuje Baskické lvy za přímé konkurenty v tabulce, a to přesto, že na ně mají jeho svěřenci náskok sedmi bodů.

Pro domácí bude úspěchem pouze vítězství, avšak nebude to nic jednoduchého, zvláště když Emery nemůže počítat hned s několika hráči. Chybí zraněný Acasiete a vykartovaní jsou Cisma s Paunovicem, do nominace se tak dostal mladý Guilherme.

Co se týče hostů, tak ti na venkovních hřištích mají poměrně slušnou bilanci – prozatím 13 nasbíraných bodů. Ale chce to přidat další, sestupové pozice jsou jen dva body vzdálené. Proti Baskům hovoří statistika – v letošní sezóně ještě nedokázali venku dvakrát posobě bodovat. A před 14 dny porazili na stadiónu Vicente Calderóna tamní Atlético...

Ale proč to nezměnit, zvláště když se po osmi kolech objeví v základu Joseba Etxeberria a do hry se vrací i již uzdravený Pablo Orbaiz.Kouč Caparrós má zkrátka takřka kompletní kádr, což je vždy nejlepší předpoklad k úspěchu...
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves - Bruno, Pulido, García, Mané - Corona, Juanito, Melo - Ortiz, Negredo, Crusat
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Armando - Iraola, Ocio, Amorebieta, Koikili - Susaeta, Martínez, Orbaiz, Yeste - Llorente, Etxberria
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid25182554:2156
2.FC Barcelona25166349:1754
3.Villarreal CF25144743:3546
4.Atlético Madrid25125840:2841
5.Sevilla FC251231051:3339
6.Espanyol Barcelona25116835:3239
7.Racing Santander25108724:2538
8.UD Almería25106921:2236
9.Valencia CF251051028:3535
10.Getafe CF25951129:3232
11.Real Valladolid25871032:4231
12.Real Mallorca25612734:3630
13.Osasuna Pamplona25851228:3129
14.Athletic Bilbao25781023:2629
15.Real Zaragoza25781036:4329
16.Real Betis25781027:3629
17.Recreativo Huelva25781024:3429
18.Deportivo La Coruňa25761228:3727
19.Real Murcia25581220:3423
20.Levante UD25441720:4716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ATLÉTICO MADRID !!!! Go, go....... jedeme, Barca to odnese !!!!!

Reagovat
Xavi

Jn. Barca odnese tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

takovej optimista nejsem, snad vybojujeme remízu.

2:2 (Simao, Agüero - Ronaldinho, Xavi)

Reagovat
smazaný uživatel

hu, zatím mi to vychází ! (Agüero-Ronnie)

jinak Ronaldinho úžasnej gól!

Reagovat
smazaný uživatel

A Atletico už vede. Ale hraje se zajímavý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Real zas vyvadi,kurva jestli chcou titul,tak takove soupere jako je Huealva,musi porazet i na mesici.No je to 1:1 po pulce tak snad tam jeste jeden gol pridaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, teď penalta pro Atletico..

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být zápasy, škoda že nenaladím ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to přijde....

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria - Athletic 1:1 ale vítězství bilbaa by bylo super!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 !! tohle je jeden ze zapasu, ktery bychom meli vyhrat pokud chcem mit aspon trochu klidnej zbytek sezony...Aupa Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

toš kurva tak moc sem chtel aby sem se mýlil ...ATHLETIC BILBAO!! snad to letos nebude moc vážné s tim zachranováním jinak ty taky fans bilbaa??

Reagovat
smazaný uživatel

Real ještě nemá nic jistého, to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Murcia dnes za 3 body tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ani za nic! 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

hm 2:0 bude asi ještě milosrdný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele