Primera Division - souhrn 17. kola

03.01.2009, 22:00, aktualizováno 04.01.2009, 22:53
Komentáře a souhrny
Barcelona porazila Mallorku 3:1. Stejným výsledkem skončil i duel Valencie s Atletikem Madrid. Real přemohl Villarreal. V dresu Santanderu se dobře uvedl navrátilec Nikola Žigič, který zařídil vítězství ve Valladolidu, Huelva si hladce poradila v záchranářském souboji s Numancií. Sevilla přišla v závěru o vítězství nad Osasunou, Deportivo vyhrálo na hřišti Getafe...

FC Barcelona - RCD Mallorca 3:1

03.01.2009 20:00

Góly: 31. Thierry Henry, 75. Andrés Iniesta, 90. Yaya Touré - 15. Aritz Aduriz

Barcelona přehrála svého soupeře, který se po úvodním kole roku 2009 může propadnout do sestupových vod. Adurizův gól nestačil ani na poločasové vedení a po změně stran se hosté ani nesnažili vrátit do vedení.

Absence Messiho byla znát od samého počátku. Nebylo totiž hráče, který by dokázal proti desetičlenné obraně něco vymyslet. Blýskalo se tak na druhé straně, kdy si nerozuměl Valdés s Abidalem, který svého vyběhnuvšího brankáře "přelstil" přiťuknutím po zemi. Domácí obránce však ještě míč stačil doběhnout. Na druhé straně to jen zahučelo po akci, na jejímž končí mířil svůj volej Eto'o těsně vedle pravé tyče.

A Mallorca překvapivě trestala. Yaya Touré ztratil na polovině hřiště míč, společně se Sanchézem nestíhal unikajícího Adurize a ten přesným lobem k tyčce nedal Valdésovi žádnou šanci. Svým pohybem po pravé lajně dával o sobě hodně znát Puyol, centry se však míjely svým účinkem. Druhou šanci si favorité vytvořili až ve 27. minutě, kdy Xavi rozehrál přízemní přihrávkou na hranici vápna roh, na který si naběhl Gudjohnsen a střelu z první otřel o břevno.

To Katalánce probudilo, za necelé dvě minuty poslal Touré Puyola do vápna, ten hledel Henryho, který patičkou nesklepl na Tourého nejlépe a střelou ze záklonu vybídl k dobrému zákroku Luxe. Jenže brzy přišla další šance, tentokrát už gólová. Xavi našel centrem z rohu Puyola, který hlavičkoval na zadní tyč. Tam si zpracoval míč Henry a křižnou střelou poslal míč od tyče do branky.

Podceněním přímého kopu Aranga zase vyděsil domácí fanoušky Valdés. Míč mu vypadl z náruče a jen taktak sebral míč před dobíhajícím Adurizem. Na hřišti se přiostřilo a zápas místo šancí doprovázelo postrkování a zbytečné fauly. Když v nastaveném čase vzal míč dobrým vyběhnutím Eto'ovi brankář Lux, šlo se do šaten za nerohodného stavu.

Do druhého poločasu logicky vlétla ofenzivněji Barcelona. Hostující obránci ovšem dělali vše proto, aby Lux neměl práci. Eto'o neprostřelil tvrdou ranou z první dva obránce. Nunes zase nechtěně mířil jen těsně vedle své branky po odblokování Xaviho, jenž už byl nebezpečně blízko branky. Když už se efektně zbavil dvou obránců přiťuknutím Henry, střílel Eto'o přes Nunese přímo do rukavic Luxe.

Ve stejném duchu se nesl zápas i nadále. Houževnatá obrana hostí blokovala snad každý nebezpečný pokus, naopak Valdésovi strážci byli prakticky bez práce. Rozhodčí kromě nepotrestání Nunese, který chytil Alvese po souboji za krk, vedl celkem zdárně. V 75. minutě však přišla kontroverzní situace. Zblokovaná střela Xaviho se totiž dostala ke Gudjohnsenovi, který nahrával před prázdnou branku střídajícímu Iniestovi, ten už neměl problémy dostat Barcu do vedení. Obránci Mallorcy poté nedokázali uvěřit, že se nepískal ofsajd.

Definitivně rozhodnout mohl Henry v 88. minutě. Xavi nahrál do uličky rozeběhnutému Dani Alvésovi, který na malém vápně hledal francouzského útočníka, jenž patičkou míčil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Jaromír Bosák by si určitě vzpomněl na ozdobu visící na stromku, když se Josemi snažil zabránit v úniku Iniestovi. Hostující hráč si za prohřešek odnesl druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin.

A ve druhé minutě nastavení přišlo využití přesilovky. Yaya Touré se zbavil třech obránců a dělovkou z malého vápna odčinil svou chybu při inkasovaném gólu. Zápas, který ze stadionu pozorovaly hvězdy jako Maradona, Cruyff nebo Messi, tak vyzněl lépe pro favovita.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 3:1

03.01.2009 22:00

Góly: 34. David Villa (pen.), 39. David Silva, 69. David Silva - 45. Diego Forlán (pen.)

Valencie porazila bez větších problému na domácím stadionu Mestalla Atlétiko a posunula se na druhou pozici v tabulce. Atlétiko se propadlo na čtvrtou pozici.

První střela na branku přišla již v první minutě, kdy prověřil brankáře Lea Franca útočník Villa, pokus španělského reprezentanta vyrazil hostující gólman na roh. Ve třetí minutě po výtečné přihrávce Miguela se dostal přes Heitingu David Villa a vstřelil první branku utkání, tu mu však rozhodčí neuznal za údajný faul na stopera Atlétika.

V šesté minutě Valencie vstřelila druhý gól, tentokráte to byl Silva, kterému ale rozhodčí taktéž neuznal branku, když nepochopitelně zvedl praporek asistent rozhodčího. V 18. minutě spálil vekou šanci Silva, který po přihrávce Joaquina pálil ve vyložené příležitosti těsně vedle pravé tyče hostující branky.

Branky se domácí tým dočkal ve 34. minutě, kdy rozhodčí pískl faul na Baraju a s nařízenou penaltou si bez problémů poradil Villa.

O pět minut později šla Valencie už do dvoubrankového vedení, Miguel výborně vystihl rozehrávku Atlétika a přihrál Silvovi, který dokázal prostřelit gólmana Lea Franca. V samém závěru poločasu pískl rozhodčí penaltu na druhé straně, když Baraja nešetrně přistrčil Aguera a Forlan pokutový kop proměnil.

Druhý poločas otevřela hlavička Rubena Barajy, kterého ale vychytal Leo Franco. Na druhé straně pálil o deset minut později nebezpečně Diego Forlan, jeho tvrdá střela ale mířila nad domácí branku. V dalších minutách byl k vidění především boj, až v 68. minutě napřáhl z dvaceti metrů Silva a krásnou ránou k tyči překonal Lea Franca - 3:1.

Hosty tento gól zlomil a do konce utkání se zmohli už jen na střelu Pernii z přímého kopu, s kterou si ale dobrým zákrokem poradil brankář Renan.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sporting Gijón 1:0

04.01.2009 17:00

Góly: 35. Lolo

Málaga potvrdila svou dobrou formu z domácích zápasů a na své konto si připsala tři body za jednobrankové vítězství nad Gijónem. O jediný přesný zásah se postaral deset minut před poločasovým hvizdem Lolo.

Oba týmy okupují střed tabulky a tak se očekávala tvrdá a vyrovnaná bitva. Zápas ale příliš fotbalové krásy nepřinesl. K vidění bylo minimum šancí, o kombinační hře si diváci museli dnes večer nechat zdát.

Úvodních dvacet minut měli sice míč na kopačkách domácí hráči, ale blíže než k pokutovému území Gijónu se nedostali. Prvním světlým okamžikem první pětačtyřicetiminutovky byl pokus Eliseua, který se zjevil tváří tvář před brankou hostů, ale Sáncheze v brance Gijónu nedokázal prostřelit. Poté se domácí celek konečně dočkal gólu. V 35. minutě zahrával Duda rohový kop, který našel hlavu zcela neobsazeného Lola, a ten pohodlně uklidil míč do sítě. Do konce poločasu se hrálo převážně mezi šestnáctkami, domácí tým byl "namlsaný" jednobrankovým vedením a další vážnější šance už nepřišly.

Po šesti minutách druhé půle mohla Málaga zvýšit své vedení, ale Aponova tvrdá střela o milimetry minula tyč branky Gijónu. Šestnáct minut před koncem utkání musel šanci domácích hasit gólman Sánchez, když se vytáhl proti projektilu Adriana.

Hosté si nedokázali vytvořit žádnou vážnější příležitost a konec zápasu se nesl spíše ve znamení častých faulů a kouskování hry. Nepříliš pohledné utkání tak nakonec přineslo vítězství domácí Málagy nad Gijónem 1:0.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - CD Numancia 3:1

04.01.2009 17:00

Góly: 18. Javi Fuego, 46. Javier Camuñas, 60. Aitor Tornavaca - 90. Gorka Brit

Huelva porazila na domácím stadionu Numancii 3:1 a v tabulce se posunula z devatenáctého místa na sedmnácté. Numancii patří šestnáctá pozice.

Byla to Numancie, která vstoupila aktivněji do utkání a už v patnácté minutě měla k dispozici pokutový kop po faulu na Asiera Goriu. Nařízenou penaltu však Barkero neproměnil, když nechal vyniknout brankáře Asiera Riesga. Hned o tři minuty později přišlo potrestání, když se krásně z dálky do šibenice trefil Javi Fuego a brankář Juan Pablo Colinas byl bez šance. Numancia i přes tento inkasovaný gól hrála nadále dobře a Recreativo nepouštěla téměř do žadných šancí, sama se však do žadných větších příležitostí také nedostala.

Hned v první minutě druhého poločasu přišel možná zlomový moment utkání, Fuego našel přesnou přihrávkou v pokutovém území nikým neatakovaného Camunase, který šikovnou střelou zvýšil na 2:0. Na druhé straně převedl o deset minut pozdějí další výborný zákrok brankář Riesgo, kerý vychytal střídajícho Brita. V šedesáté minutě se definitivně rozhodlo, Sisi našel svým centrem Aitora, který svým pokusem překonal Colinase. V 90. minutě upravil skóre na 3:1 Brit, který se uvolnil v pokutovém území a dokázal překonat Riesga, Numancii už to však moc platné nebylo.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Betis 1:0

04.01.2009 17:00

Góly: 35. Corona

V 17. kole nejvyšší španělské soutěže se utkala domácí Almerie s Betisem Sevilla. Ve vyrovnaném zápase měli nakonec o kapku více štěstí domácí, kteří díky gólu Corony ze 35. minuty získali všechny tři body. V tabulce se tak posunuli před Betis na 14. pozici. Oba týmy v závěru utkání dorávaly v deseti. Na straně domácích dostal červenou kartu Uche a na straně hostí Sergio García.

Zápas začal v poklidném tempu a k vidění nebyly ani žádné vážnější příležitosti. První střela na branku přišla až v 17. minutě na straně domácích. Bruno se uvolnil na pravé straně přes Juanita a dobře mířenou střelou prověřil rukavice gólmana Casta, který ji ale zlikvidoval. O minutu později to zkoušel domácí ostrostřelec Negredo, který po rychlém brejku a přihrávce od Bruna pálil metr nad bránu Betisu.

Po další střele domácího Crusata se poprvé v zápase výrazněji ukázal Betis, konkrétně Sergio García. Ve 30. minutě se individuálně uvolnil a z hranice velkého vápna pálil jen těsně vedlé levé tyče brány domácích. O dvě minuty později zahrozil znovu. Tentokrát po spolupráci s Achillem Emanou střílel do poloodkryté branky, ale střelu na poslední chvíli zblokoval Mané. Ve 35. minutě se domácí radovali ze vstřeleného gólu. Z přímého volného kopu pět metrů za velkým vápnem se do dolního levého rohu branky trefil nádhernou střelou Miguel Angel Corona.

Hosté šli do druhé půle s jasným cílem vyrovnat stav utkání a popřípadě i otočit. První šanci ale měla znovu domácí Almerie. V 53. minutě zahrozil z přímého kopu znovu Corona. Jeho střela tentokrát lízla pravou tyč Castovy brány. Následně zaměstnával obranu domácích velmi agilní Achille Emana, který zahrozil třikrát po sobě v rozmezí pěti minut. Dva jeho pokusy minuly bránu Diega Alvese. Ten třetí byl nejnebezpečnější a gólman Almerie měl plné ruce práce s tím, aby balón vyrazil alespoň na roh.

Šanci na vyrovnání měli hosté v 75. minutě. Po příhrávce Pavoneho se do vynikající příležitosti dostal Capi. Ve velké rychlosti ale balón nezkrotil a nakonec jen lehce poslal balón do rukavic gólmana Alvese. Dvě minuty před koncem to ještě zkoušel Sergio García, který z velké dálky mířil dva metry mimo. Almerie si tak druhý poločas pohlídala a získala důležité tři body.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Racing Santander 0:1

04.01.2009 17:00

Góly: 64. Nikola Žigić

Santanderu se v poslední době daří a to dokázal i na hřišti Valladolidu, který v letošní sezóně podává také skvělé výsledky. Hosté zvítězili díky gólu navrátilce Žigiče z 64. minuty a získali tak velmi cenné tři body. V tabulce je Santander už na 11. pozici a na Valladolid už ztrácí pouhé dva body.

První šanci utkání měli domácí a to v 15. minutě. Po přihrávce středem od Víctora prověřil tvrdou střelou z dvaceti metrů gólmana Toňa domácí Pedro León. Toňo si ale poradil bez větších problémů a balón pohodlně stlumil v rukavicích. Přesně o patnáct minut později zahrozil stejný hráč. Po rohovém kopu se balón odrazil přímo k němu a jeho pohotovou střelu Toňo tentokrát se štěstím vyrazil na roh. Hosté se v první půli spíše bránili a žádnou vážnější příležitost si nevytvořili. Za zmínku stojí jen kombinace Munitese s Marcanem, která skončila střelou mimo. Do druhé půle se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhé půli Santander zlepšil pohyb a hned zatápěl domácím o něco více. V 51. minutě po centru Césara hlavičkoval Iván Marcano a jeho střelu nadvakrát zlikvidoval domácí gólman Villar. O dvě minuty později to zkoušel znovu hostující Luccin, který svou dalekonosnou střelu o dva metry bránu minul. V 64. minutě už se hosté po tlaku dostali do vedení. Na lajně se individuálně uvolnil Iván Marcano a poslal skvělý centr na volného Nikolu Žigiče, který pravačkou bez milosti zavěsil k levé tyči brány Valladolidu. Navrátilec Žigič, který se vrátil z Valencie, tak hned ve svém prvním zápase vstřelil gól.

Zbytek zápasu se Santander spíše soustředil na ubránění vedení a tak přišly pochopitelně šance na druhé straně. V 70. minutě měl blízko k vyrovnání Pedro León. Po přihrávce od Goitoma se ocitl sám před Toňou. Bohužel pro domácí nezpracoval ideálně balón a o svou příležitost přišel. V 90. minutě ještě domácí zahrávali solidní přímý volný kop z hranice pokutového území. Toho se ujal Pedro León, který trefil pouze zeď a tak bylo o výsledku rozhodnuto. Santander si po bojovném výkonu odváží z Valladolidu tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 1:0

04.01.2009 17:00

Góly: 31. Arjen Robben

Po Valencii zdolal Real Madrid v domácím prostředím nejtěsnějším rozdílem i Villarreal a nemine ho posun v tabulce. Zápas rozhodl gól Robbena z prvního poločasu. Na stadionu Santiaga Bernabéua se proti tradičně bojovnému soupeři představily domácím fanouškům i dvě nové posily Huntelaar s Lassana Diarrou.

Real Madrid získal polovinu bodů ze zápasů se čtyřmi těžkými soupeři z horního patra tabulky. V posledním zápase si poradil s Villarrealem, když měl po většinu duelu navrch. Oba soupeři nastoupili v očekávaných sestavách, pouze u Realu si vyměnili strany Robben se Sneijderem.

Bílý balet začal zostra a hned ve 2. minutě měl dvojitou šanci. Nejprve před Sergio Ramosem, kterého vysunul Gago, zachránil na roh Diego López, z následného rohu pak po střele Robbena jen těsně nedosáhl na míč Pepe. Hosté odpověděli po Sennově přímém kopu, na který si naběhl Nihat a před Cannavarem zakončoval, ale míč příliš zakroutil a střela skončila v zámezí.

V 11. minutě se poprvé uvedl Arjen Robben, jehož střela po přihrávce Diarry skončila po teči obrany na břevně. Real zahájil zápas útočně a dobře se uvedl právě francouzský záložník, který přispíval jak při tvorbě hry, tak při defenzivní práci. Právě po pasu Diarry a hlavičce Raúla pálil z voleje mimo Sneijder.

Další šance Bílého baletu z 31. minuty již přinesla gólové ovoce a následně ovace. Robben se zmocnil přihrávky u pravé postranní čáry, propletl se napříč hřištěm před vápno a sólo zakončil střelou do šibenice.

Ovšem hned z protiútoku mohl Villarreal vyrovnat. Pires převzal přihrávku Senny a jeho křižnou střelu výborně zastavil Casillas. Poté Nihat zakroutil roh a brankář Madridu opět musel zasahovat. Ve 38. minutě střílel mimo Cazorla. O minutu nato přesně nacentroval Sergio Ramos a Huntelaar mohl v prvním zápase gólově debutovat, leč Diego López skvěle zachránil. Minutu před koncem uklouzl ve vápně Raúl, a proto nedosáhl na přesný centr Sneijdera.

Druhou polovinu zahájili lépe hosté, v 50. minutě přihrál ve vápně špatně Diarra a křižnou střelu vystřídavšího Llorenteho horko těžko vyrazil Casillas. Domácí se zmohli na příležitost až v 66. minutě, kdy po souhře s Drenthem střílel doprostřed branky Sneijder.

V 70. minutě měli obrovskou šanci hosté. Na centr Capdevily si naskočil zcela volný Rossi a Casillas se zaskvěl dalším výborným zákrokem. Za Real odpověděl po akci Robbena Sneijder, ale jeho střelu opět výborně vyrazil Diego López. Za pět minut střílel mimo po průniku Drenthe a na opačné straně míříl jen do Casillase Rossi.

V závěrečné fázi utkání nejprve zachránil Gonzalo před Sergio Ramosem po pěkném slalomu Robbena. V 85. minutě střílel Cazorla, ale Casillas bez problémů zachránil. Následně se hosté dožadovali penalty po stažení Rossiho Cannavarem. Poslední šanci měl v nastavení Eguren, ovšem hlavičkoval nad po volném přímém kopu Ibagazy.

Real se tak posunul před Atlético a udržel kontakt se špičkou tabulky. Navíc dosáhl historicky 1400. vítězství v La Lize a Raúl dosáhl 470. zápasu jako hráč základní sestavy, čímž se posunul na 5. místo historické tabulky. Villarreal musí čekat na zápas Deportiva, které ho může sesadit z šestého místa.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 1:1

04.01.2009 17:00

Góly: 81. Andoni Iraola - 36. Moisés Hurtado

Fotbalisté Espanyolu Barcelona byli blízko k důležitým třem bodům, dlouhou dobu vedli, ale domácí Bilbao dokázalo devět minut před závěrečným hvizdem vyrovnat a stanovit výsledek na konečných 1:1. Hosté tak stále zůstávají na sestupových příčkách.

Hostům výrazně chyběla souhra špílmachra De La Peny a střelce Tamuda. Jejich hru se snažili nahradit Garcia s Corominasem, přesto to byli domácí, kteří měli v úvodních chvílích zápasu více ze hry. První gólová šance Bilbaa přišla v 15. minutě, Orbaiz poslal přesnou přihrávku Amorebietovi, ten ale z dobré pozice přestřelil branku hostů. O pár chvil později nebezpečně stříleli Llorente a hned po něm Martinez, ale ani jeden z nich nebyl úspěšný.

Ve 37. minutě o sobě dali poprvé v utkání vědět hosté a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Garcia zahrával rohový kop, na který si nejvýše vyskočil Hurtado a zajistil hostům jednobrankové poločasové vedení. Hurtado svým gólem poslal "pozdrav" všem kritikům, kteří ho v letošní sezóně za špatné výkony příliš nechválili.

Bilbao vstoupilo do druhé půle zostra, hned v úvodu vyslal na branku Espanyolu nebezpečný projektil střídající Etxeberria, který jen o pár centimetrů minul branku hostů. S ubíhajícím časem to byli domácí, kteří měli stále více ze hry. V 70. minutě měl gól na hlavě další střídající hráč Toquero, jeho pokus ale dokázal brankář Espanyolu zneškodnit. Bilbao se vyrovnání přesto dočkalo, devět minut před koncem se akcí jako z fotbalové učebnice prezentoval Iraola. Míč si zpracoval na prsou a nůžkami a nechytatelnou střelou zajistil Bilbau vyrovnávací gól na 1:1.

Na hosty zatím neplatí kouzlo nového kouče Maného, pod jeho vedením dokázali hráči vybojovat ze čtyř utkání pouhé dva body a stále jsou velmi blízko dnu tabulky. Bilbao je se ziskem 20 bodů na třinácté pozici.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 1:1

04.01.2009 19:00

Góly: 50. Jesús Navas - 90. Walter Pandiani

Sevilla ztratila v nastaveném čase vítězství nad Osasunou a po remíze 1:1 se tabulkou propadla na čtvrté místo, Osasuna i nadále zůstává poslední.

Z nudného úvodu utkání nevyvedl domácí fanoušky ani nebezpečný centr českého reprezenta Jaroslava Plašila, který nedokázal usměrnit mezi tři tyče Kike Sola. První gól utkání mohl přijít až ve 24. minutě, kdy Kanouté nedokázal v dobré šanci překonat brankáře Roberta. V další příležitosti domácích pálil těsně nad břevno z velké dálky Romarič. Ve 43. minutě nepískl rozhodčí Delgado Ferreiro penaltu na pronikajícho Kanoutého, kterého poslal zemi Flano. V závěru poločasu pálil nad branku domácí Duscher.

Seville se povedl vstup do druhého poločasu, když ve 49. minutě Jesus Navas prostřelil Roberta v brance hostí a poslal domácí do vedení. V 75. minutě spálil střídající Masoud obrovskou šanci, poté co se uvolnil na pravé straně hřiště a dostal až před brankaře Palopa, ovšem střela hostujícímu záložníkovi nesedla a mířil vysoko nad domácí branku. O pět minut později se před brankářem Robertem ocitl sám záložník Renato, který však poslal svojí střelu jen do hostujícího brankaře. Byl to klíčový zákrok Roberta, neboť v devadesáté minutě po Masoudově pasu vstřelil vyrovnávací branku taktéž střídající Walter Pandiani. A když vzápětí spálil svoji šanci Kanouté, skončilo utkání překvapivou remízou.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo La Coruña 1:2

04.01.2009 21:00

Góly: 16. Manu Del Moral - 6. Rodolfo Bodipo, 81. Sergio González (pen.)

Deportivo v nepříliš pohledném utkání vyhrálo na hřišti Getafe a posunulo se na šesté místo tabulky. Tři body zajistil hostům útočník Bodipo, který jednu branku sán dal a v závěru se dočkal penalty, o níž celý zápas usiloval. Z ní stanovil Sergio konečný výsledek.

Úvod zápasu byl pro diváky slibný. Během šestnácti minut padly dva góly. Hned v šesté minutě nechala domácí obrana po rohovém kopu bez povšimnutí v pokutovém území Bodipa, který povedeným halfvolejem uklidil míč k zadní tyči. Krátce nato pálil Lafita, ale Abbondanzieri byl tentokrát pozorný. V 16. minutě už bylo vyrovnáno. Manu del Moral si na prsou zpracoval Albínovo přiťuknutí hlavou, a levačkou z voleje mířil přesně.

Pak se hra rozkouskovala a diváci viděli jen správně neuznaný Bodipův gól z ofsajdu a několik pokusů útočníka Deportiva vymodlit si pokutový kop. Pravda, hlavně po zákroku Maria ve třicáté minutě se mohl reprezentant Rovníkové Guiney cítit ukřivděný.

Po změně to s kvalitou zápasu nebylo o moc lepší. Spíš než šance přibývali žluté karty na obou stranách. V 73. minutě pálil do boční sítě Granero a krátce poté vyzkoušel Aranzubíu nebezpečnou střelou z dálky Contra. Devět minut před koncem se nakonec dočkali hosté. Abbondanzieri nešikovně srazil ve vápně Bodipa a nařízenou penaltu s jistotou proměnil Sergio. Domácí už se zmohli jen na pokus Granera a hlavičku Soldada, ale ani jedna šance už k vyrovnání nevedla.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona17142151:1144
2.Valencia CF17103433:2133
3.Real Madrid17102535:2632
4.Sevilla FC1795324:1532
5.Atlético Madrid1793539:2630
6.Deportivo La Coruña1793522:1930
7.Villarreal CF1785427:2229
8.Málaga CF1774625:2625
9.Real Valladolid1772825:2523
10.Getafe CF1756624:2721
11.Racing Santander1756619:2221
12.Sporting Gijón17701024:3621
13.Athletic Bilbao1755721:2520
14.UD Almería1754817:2519
15.Real Betis1753921:2318
16.CD Numancia17521022:3617
17.Recreativo Huelva1744914:2716
18.Espanyol Barcelona1735915:2614
19.RCD Mallorca1735918:3214
20.CA Osasuna1727817:2313

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (337)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já se tak těšim na ten titul...

Reagovat
Staenly10

Fandíš Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, jsem rád, že je to za námi. Po těch svátcích to nebylo ono....

Andrés je zpátky a v dobré formě.

Reagovat
Lorcan

zvláštní že podle livesportu nebyl Iniesta vubec na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Aritz krasnej gol

Reagovat
-Kopy-

Demence Valencie má vést 2:0 a je to 0:0....

Reagovat
smazaný uživatel

Vzteky u kompu nadskakuju

Reagovat
Staenly10

To už měli takové šance?

Reagovat
-Kopy-

Už jsme dali 2 regulerní góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí už musí uznat, i kdyby ho tam hodil Villa obouruč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, měli.

Reagovat
Lorcan

proč?

Reagovat
madridcan

aspon vies ako sa citia fanusikovia realu Najma v Atleticu to bola zabava

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam, ale obvykle se Realu pomáhá

Reagovat
madridcan

ja tu hovorim o regulernosti golov,nepamatam sa,zeby rozhodcovia niekedy superovi realu odobrali regulerni gol

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máme tlak, hraje se na jednu branku, ono to tam spadne ( a snad se to už konečně uzná).

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol , Yaya , Henry

Reagovat
Staenly10

Zvláště Henry

Reagovat
-Kopy-

Do prdele co to píská za debila už! Faul Albeldy prej

4 situace písklá proti nám neprávem.

Reagovat
smazaný uživatel

si zaujatej tudiz nemuzem brat tve prispevky vazne

Reagovat
-Kopy-

Bud zticha rači

Reagovat
homeles8

hele gde na to cumis

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu nechapu totiz na co si stezujes muzes byt rad ze hrajete v plnym poctu

Reagovat
Potty

Reagovat
smazaný uživatel

Visca El Barca!!! Henry,Alves,Puyol,Iniesta a hlavne GUARDIOLA

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

yaya toure hraje super!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ten faul za kterej dostal Josemi druhou žlutou na Iniestu?

Reagovat
smazaný uživatel

zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

sakra co blbnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl.. Jsem admin Blaugranas.7x.cz, aby si veděl o koho jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je na výplatní listině Calderóna, to není možný....

Reagovat
-Kopy-

Konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslena pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi oxidovat jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

pisu jen fakta

Reagovat
-Kopy-

To nevíš, každopádně už jsme měli vést 3:0, tak co...

Reagovat
herbage

Co se ti nezdá? První dva góly správně neuznaný. První s faulem Villy(diskutabilní, ale ruce si má pohlídat), druhá byl Silva v postavení mimo hru, takže zcela jasně neregulérní.

Reagovat
-Kopy-

1 branka Villa se jen otáčel ruce tam byli minimálně vždyt ten Heitinga spadl úplně sám skoro.

2 branka žadný ofsajd nebyl, podívej se na to Herbage ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Heitinga? Kurnik, koukám na kompu, vidím pleš, říkám si, to bude Pernía.

Reagovat
herbage

Že pad sám, to se nebráním, ale Villa si ty ruce měl pohlídat, aby vůbec nedal rozhodčímu záminku něco odpískat, takže bych se v tomto sudího zastal. Druhý gól mi přišel, že to bylo dvakrát na hraně, spíše za hranou, navíc mi přišlo, že si Villa zpracoval míč rukou. Mám celkem špatné rozlišení, takže bych počkal na nějaké lepší opakovačky. Jinak vám fandím, Atlético se mi díky Simaovi hnusí, jste lepším týmem, ale jedinými Villovi nepřeju góly, protože jsme se vsadil s Frankiem. Když je dá někdo jiný, tak je mi to putna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce si má pohlídat? Vždyť Pernía se svalil více než ochotně. Ten druhý gól, ok o tom by se dalo polemizovat, ale byly tam další situace, kdy nás rozhodčí viditelně poškodil ( třeba Villa semletý dvěma stopery)....

Reagovat
herbage

Rozhodčího chyba je v tom, že si nechce přidělávat potíže spornými rozhodnutími. Jednu simulaci Períni tam u vás už písknul, faul Assuncau na Silvu zase ne. Pak souboj Assuncao Silva, kdy ho nejdřív odstavil faulem tělem a pak silva oplácel kopnutím do kotníku, to vůbec nepískal. nedivil bych se, kdyby někopu pak ruply nervy.Asi připískává Atléticu, ale záměr bych v tom neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčího chyba je v tom, že píská úplně debilně. Atleticu připískává úplně jasně, jestli se díváš, tak vidíš. Atleticu přípísknul pencli a to podle kolegy dole ve stejné situaci, co nám před tím nepísknul. Navíc nás evidentně poškodil u prvního gólu a u druhého nejspíš taky ( nevím, koukám na počítači, takže to nemůžu říct na 100%, opakovačku jsem viděl jen jednou, ruka se mi nikde nezdála, o offsidu to říct jistě nedokážu).

Reagovat
herbage

Píská debilně, to se shodnem. já už se asi 20minut nekoukám, protože ten fotbal nic moc. Takový moc bojovný, hodně nepřesností, ani jeden tým tam nemá hráče, který by dal hře řád. Btw. odepsal jsem ti na zablešené diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to hlavně ze začátku velmi líbilo, pak trochu útlum, ke konci to zase nabralo grády. Na diskuzi se pak podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju to skandování hlasatele:,,Villa, Villa, Villa, Villaaaaaaaa!!!"

Reagovat
-Kopy-

a já zase gol gol gol gol gol gol gol gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
herbage

Barca dneska nic moc. Nevím proč cpal Sáncheze na stopera, když ten kluk nato ještě nemá. Pravá strana hřiště bez Alvése s Messim hodně jalová. Hleb s Puyolem nebyli nejhorší, ale je vidět, že Hlebovi moc spoluhráči nevěří, několikrát mu mohli přihrát a ignorovali ho. Hlebův problém tročku je, že odehraje balón a stojí, byl vidět obrovský rozdíl mezi ním a Iniestou, který odehrál balón a běžel. Také mně zklamal, když neodkopl míč od zámezí. Abidal byl jako vždy průměrný, měl by jít pryč, protože těch zkažených centrů je zkrátka moc. Při ojedinělé šanci Mallorci v druhé půlce také šla akce přes něj. Gudjohnsen je bojovník, ale měl by mu někdo vysvětlit, že nemůže vést míč 10 sekund, když nato nemá. Henry dal sice gól, ale jeho hra děsně statická, přijde mi, že si umí jen předkopnout míč nebo tancovat někde u čáry, dal bych přednost Bojanovi nebo Iniestovi, i když mu to střílí. Také mě zklamal, jak tam pořád dorážel na Josemiho a šťouchal do něj, to si hráč jeho formátu musí odpustit. Teď už jen chvála, super Puyol, nejlepší hráč Barci, Marquéz se zbytečně hádal, měl být rád, že nešel ven, ale ze stoperské dvojice ten jistější(myslím se Sanchézem), Yaya borec, celé utkání přesně rozdával, čistě jich hodně vybojoval, prakticky nekazil, míče, Xavi stadard, nekazil, přihrávky měli oči, Eto'o rovněž stadard, už by se měl trefit chlapec jeden ušatá, Iniesta supr, ten hráč posouvá hru na zcela jinou úroveň, těším se na jeho spolupráci s Messim, může velmi pozvednout hru levé strany, která je vyloženě jalová.

Reagovat
herbage

Jo, co se týče druhého gólu, nejspíše ofsajd, neměl být uznán. I kdyby míč tečoval hráč v bílém, tak teč je něco jiného než přihrávka. Tady je výklad pravidel hodně na posouzení rozhodčím, pdoobný gól už pustili Barce proti Valencii, kdy Hleb se vracel z ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jsem rád, že tš mohu pobavit. Zřejmě všechno špatně, že? Nebo se zmůžeš na reakci, která by nebyla jeden vysmátej smajlík?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě.

Reagovat
herbage

Já sú klidné Tak napiš své hodnocení a já už si nějak přeberu, co se ti nepozdává...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ted už tu máme přes španělsko tebe, a tak není potřeba.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez na to bude mít, když bude dostávat šance. Je to pro něj výborná zkušenost. Jinak neporoste...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať nedostává šance v áčku, pač na to nemá a ani zatím neukázal, že by někdy mít měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl naopak rád, ať šance dostává, i když proti Mallorce ukázal, že se má ještě hodně co učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v jakých zápasech? V LM těžko, v poháru, když máme Atletico taky těžko a v lize nemůžeme riskovat. Šanci může dostat v situaci, kdy už bude rozhodnuto buď o vítězství v zápase či když v poháru budeme mít nahráno z prvního zápasu. V lize vidím možnost jen když bychom měli titul jistý pár kol před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ho moc nepodrželi spoluhráči, kdyby se proti Mallorce nehrálo po svátcích, bylo by to lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v předešlých zápasech nepředvedl dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

S některýmí věcmi se dá souhlasit, ale zásadní rozpor vidím ve vidění( )Henryho. Je golovej, hodně se snaží běhá a dokáže i něco vymyslet. Jen mu moc nejdou cenry levou nohou což je škoda zvláště když hraje 85 % zápasu na levo. A druhá trochu výtka, vjětšinou po 75 min. přestává zvládat fizicky, což muže mě důvod v tom, že skoro celej život hrál na hrotu a teď hraje křídlo, ale jinak docela souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem souhlas jen ten Henry je podle mě výbornej běhá, snaží se a navíc dává goly. Jen dvě vítky k němu centry levačkou (což je škoda při 90% času za zápas na levo) a fizička, což souvisí s tím, že skoro celej život hrál hrot a teď hraje křídlo, v dost náročném systému, který Barca hraje a záleží na na křídlech a krajních obráncích.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak blbnou komentáře sry za dvakrát zničeho nic se tam objevil trn první co jsem dopsal druhej

Reagovat
-Kopy-

Miguela miluju tě! Silvičko tebe taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlask

Reagovat
One-Real

když kluci choděj s klukama a holky z holkama...láska je láska

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

teda nechci se Tě nějak dotknout, ale jsou to dvě kola, co jste ho z Kilym z Valencie vyhazovali ...

Reagovat
-Kopy-

Já ne, jen Kily...Miguelovi to nevyšlo proti Barce no.

Reagovat
Kily

no počkej, já jsem ho nevyhazoval, jenom jsem chtěl, aby mu někdo připomněl, že obránce je na hřišti především kvůli bránění, na které on vyloženě kašlal já z týmu "vyhazuju" jiné hráče, oblíbenými terči jsou Baraja a Moretti, Helguera už je naštěstí pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Del Horno ne?

Reagovat
Kily

nene, Morettiho. Del Horno má v tomhle případě kliku, že moc nehraje, jinak bych se trefoval i do něho

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká štěstí v neštěstí.

Reagovat
One-Real

náhodou Helguera u vás hrál perfektně, u vás to byl můj nejoblíbenější hráč, zaručeně vždy potěšil

Reagovat
GEGE

Valencie zatím zaslouženě Atletico je zase zralé na debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, že borci z Valencie si zvedaj svoji cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ale Realu zrovna moc nenahrává co? Nebo ty bys je tam nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

budem spokojný aj s Ribérym a Benzemom

Reagovat
smazaný uživatel

Nenažraný baleťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ribéry asi nepřijde. Benzema asi jo, škoda ten se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

profík Pedja vybaví

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že ti stačí málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj skromnosť mám po tatkovi

Reagovat
-Kopy-

Zdá se, že rozhodčí je fakt dneska úplně vedle.

Reagovat
GEGE

Ten si to moc nedává no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem četl diskuzi, viděl jsem už jen pencli. Co se stalo? Číňani opakovačky o přestávce nedělají....

Reagovat
-Kopy-

Baraja ho blbě ze zadu přistrčil, úplně ta samá situace jako s Villou na druhé straně, to samozřejmě nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo....

Reagovat
Fernando_Torres

A o tý co vám písknul se už nezmíníš co?

Reagovat
-Kopy-

Tak samozřejmě že jí musel písknout, když nám před tím neuznal dva regulerní góly a nepískl evidetní penaltu.

Reagovat
Fernando_Torres

A to je podle tebe v pořádku vymýšlet si penalty jen proto, že něco předtim podělal? Jsi docela zaujatej no...

Reagovat
-Kopy-

Samozřejmě že to není v pořádku, ovšem takhle to funguje, tak se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Tahle byla naprosto jasná oproti té šaškárně od Barajy.

Reagovat
GEGE

Valencie hraje zatím moc pěkně Joaquín +Mata

Reagovat
smazaný uživatel

ono se diskutuje tady a já blbec si píšu sám u preview ...

No, napíšu to i sem - sudí tragický, neskutečně tragický - první dva góly neuznal, ale uznat měl, pak foukl pentli za neskutečnej pád - to pentle nebyla ani omylem a pak ta pentle Madraček no ... Diskutabilní, ale je blbej, že ho takhle přistrčí, když na ně sudí kouká z pár metrů ...

Madračky hrajou tragicky, Netopýři naopak velmi dobře, obrana Atlétika neskutečná. Hlavně Ujfi tam je namalovanej. Na La ligu nemá. V těžkých zápasech si s ním soupeři hrají jak kočka s myší ...

Fandím Madračkám, ale pokud se ve druhé půli o 100 % nezlepší, tak nemaj na to, odvézt si byť jen bod

Reagovat
Fernando_Torres

Asi tak nějak, kromě tý penalty jsme neměli snad jedinou vyloženou šanci....

Reagovat
Fernando_Torres

Ten rozhodčí je snad úplně zfetovanej ne? Ani jedna ta penalta se nemusela pískat, minimálně ta první pro Valencii byla totalně vymyšlená....

Reagovat
smazaný uživatel

Nám tu pencli písknul proto, protože mu došlo, že to s těma dvěma předchozími neuznánými brankami přehnal a snažil se to vykompenzovat....

Reagovat
Fernando_Torres

A to je podle tebe v pořádku vymýšlet si penalty jen proto, že něco předtim podělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Musel opravit, to co podělal, Mnohem lepší, než to nechat být.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, co má znamenat ta obrana Atlética ? jedinej Perea půl bídy (kdo jinej , ale chtěl jsem zeptat - proč nehraje Pablo ?). ještě, že Forlán snížil..., snad něco předvede v druhém poločase i Kun...

Reagovat
herbage

Čím to, že Ujfi v Seria A skvělej a v PD hoří? Špatnej systém organizace hry Atlética?

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky mají propracovanější obranu + v Itálii hrají typově jiní útočníci, víc na sílu, na tělo, tam je Ujfi kvalitka.

Reagovat
herbage

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

tak v první řadě hrál Ujfi ve Viole převážně pravého beka, zatímco v Atléticu stopera. pak je taky fotbal v Itálii úplně jinej, než ve Španělsku, co se týče přístupu k defenzívě. navíc na mě působí obrana madraček strašně chaoticky, bez organizace. samozřejmě k tomu svým dílem přispívá i Ujfaluši, ale tohle není jen o jediném hráči. ti borci tam jsou kvalitní, takže bych viděl v tomhle problém u trenéra. ono se můžeš jmenovat Ujfaluši, nebo Puyol, ale když pořádně nevíš, co máš dělat, tak je to těžký a obrana Atlética na mě fakt působí stylem - 4 týpci vzadu a braňte...

Reagovat
herbage

No taky se mi to složení obrany nepozdává. Perea je stoper, Heitinga hrával pravého beka, i kdžy poslední dobou stopera a takový Ibanéz jen sedí. Ujfi by měl tu obranu vést, takže celkem selhává, ale Atléticu vůbec nefunguje střed hřiště a vážne si tam každej pobíhá kde chce, Assuncao by měl hlavně hrát ze středu a vypomáhat obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si všiml, že hodně obránců příchozích ze Serie A dělá PD problémy. Musí si zvyknout na odlišný způsob hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, krásně Joaquin.

Reagovat
-Kopy-

Jj

Reagovat
GEGE

Joaquín hraje dneska parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fanda, jak se tam teď vztekal po odpískáním rohu mi úplně připomíněl Lucu Brasiho z Kmotra.

Reagovat
smazaný uživatel

ten to nebude. na vlastní oči jsem viděl, jak ho uškrtili

Reagovat
smazaný uživatel

Památná to scéna. I když já měl stejně vždycky raději Clemenzu, takže mě to zas až tak nemrzelo, nicméně Luca měl dostat ve filmu více prostoru, v knížce je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

knížka je celá skvělá, i když nutno uznat, že film (kompletní trilogie) v žádném případě nezklamal . Clemenza si mě získal, když učil vařit Al Pacina jedno z mých nejoblíbenějších jídel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se film velice líbil. Jinak ta scéna je hodně dobrá, akorát tam pak přijde Sonny a celé to pokazí. Můj ai nejoblíbenějším momentem z filmů je ta situace s kobercem, ta nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

s kobercem ? mám okno . mě si obmotal film kolem prstu už svou typickou italskou svatbou. to byla krása (i když mafiánská ). pak neměj rád Itálii..., i tu "malou" v New Yorku

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo v druhém dílu, když chtěl Clemeza poděkovat mladému Vittovi za tom, že mu schoval ty bouchačky, jak pak šli ke "známému" pro koberec, kde je málem nachytal policajt. Ta sága je opravdu skvostná, Puzo s Coppolou byli fakt machři. Ty místa v NY bych někdy rád navštívil, snad se mi to časem poštěstí, projíždět se Little Italy, Brooklynem, Hell´s Kitchen apod..

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, tuhle scénu si pamatuju z knihy . jsi mě celkem navnadil..., asi se ještě vrhnu na to "naše" tříhodinové epické dílo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl zrovna nedávno, už asi po x-té, ale furt mě to nesmírně baví. Na dobrou noc je to ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl zrovna nedávno, už asi po x-té, ale furt mě to nesmírně baví. Na dobrou noc je to ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec Albelda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: vedeme nad švédmi 2:1

Reagovat
Xavi8

neni to az taky tlak supera ako vcera s USA, ale su to šoky

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 načo som to písal ku.va

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak skolit Villu ve třech snadných krocích....jinak Fernandes na hřišti

Reagovat
-Kopy-

Góoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool a nadhernej!

Reagovat
GEGE

Pěkně to trefil Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasa, do Madridu ani do Barcy tě nepustíme!!!

Reagovat
-Kopy-

Krásně hrajem, krásně!

Reagovat
smazaný uživatel

A Simao to těžce nese

Reagovat
GEGE

Albelda

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by nastoupit Vicente, ten má čuch na góly v posledních minutách.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

v 82. minutě za Matu a jednoho tam šoupne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minutu sem trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř trefa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Renan.

Reagovat
smazaný uživatel

"hvězdy jako Maradona, Cruyff nebo Messi"

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci tečou

Reagovat
smazaný uživatel

Super 3 body. AMUNT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neodehráli jsme ten zápas bůhvíjak dobře, ale bylo to zasloužené vítězství. Potěšil mě Puyol, Xavi, Yaya, Thierry a střídající navrátilec Andrés.

Sanchez potřebuje vyzrát, Guddy někdy zbytečně vodí míč, Eto'o se dnes výrazně neprosadil a Hleb si ještě pořád nezvykl, se spoluhráči si moc nerozumí....

15. Co na to Real?

Reagovat
Xavi8

mne sa zda, ze Hleba obcas spoluhraci ,,prehliadaju,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mají asi důvod, vždyť on v tom zápase pořádně nepřihrál a celkově vypadal, že se od nich odlišuje. V situacích, kdy by jeho spoluhráči nahráli, se on pokusil prosadit individuálně a podobně...

Reagovat
GEGE

Vale zasloužená výhra.Atletico odehrálo velmi špatný zápas.Čekal jsem od nich víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

jak nehraje Maxi tak je to s Atleticem vždycky špatný

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky no

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska skvělý výkon, jeden z nejlepších v sezóně, Atletico si ani neškrtlo.

Villa -

Mata - dneska exceloval, kéž to vydrží a konečně překoná to špatné období, kdy mu to moc nešlo

Silva - s ním v kádru má naše hra jiný rozměr, když ostatní neví co s míčem, tak nemusí přihrávat až dozadu na Fernandese, popř někoho jiného, ale pošlou balón Silvovi, který si s ním poradí. Dva góly navíc dal, super

Joaquin - dneska ukázal perfektní techniku, jeho kousky byly libové, hodně dobře i nahrával, zkrátk radost pohledět

Albelda - dneska mě velice mile překvapil, kopal, bojoval o každý balón, hodně hráčům Atletica ztěžoval život, byly z něj na nervy

Renan - chytil i něco navíc, což u něj doposud nebylo moc zvykem, kéž to vydrží

Nechce se mi tady popisovat hru všech hráčů, vypsal jsem jen ty, kteří mě nějak zaujali. 3 body jsou doma a velmi zaslouženě. Amunt.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zaslúžená a ,,pohlídaná" výhra podľa mňa 3 hviezdy zápasu: 1.Silva,2. Miguel,3. Joaquin alebo Albelda

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda je čuně a provokatér, ten jeho předkus mě nutí k

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě rád bys ho měnil za někoho z těch vašich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani omylem, od prasení máme pravého beka, Gago ani Diarrové rozhodně nedobytčí...

Reagovat
smazaný uživatel

váš starej Diarra že není prase?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik má za letošek žlutých? Hm? Tak zavři fekál...

Reagovat
smazaný uživatel

Diarra je dobytek, že se mi chce až zvracet. Ještě jsme zapomněli na Cannavara.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Diarra je strašný prasák

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Je mi z něj na

Reagovat
-Kopy-

Super výkon, dneska spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

hvezda zapasu urcite maduro

ale vazne, vsichni ctyri obranci zahrali famozne, velmi prijemny prekvapeni kdyz jsem videl tu sestavu vzadu tak jsem se zhrozil, jsem cekal ze uz nastoupi thiago a emily pujde na stopera, ale zvladli to hosi vyborne

Reagovat
Josifek

Achjo, kdyby tak chtěl Silva "konvertovat" do Realu, to by bylo něco...Ribery se může jít v klidu bodnout:)

Reagovat
Lorcan

Silva zůstane ve Valencii a Real si na to místo koupí Di Máriu,.... snad......nebo si o tom aspon nechám zdát...dobrou

Reagovat
Josifek

Di Mária na to dle mě, alespoň zatím, nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toť otázka, jestli je lepší Franck nebo David...

Reagovat
Josifek

Tak oba jsou skvělí, mně by se k nám víc hodil Silva, je mi i sympatičtější, je to Španěl, má zkušenosti s PD a snad by měl být i levnější, ikdyž vůbec nevím, na kolik by přišel "éček"...

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry kolem 60, Silvu by možná dali za 40, jinak si na nové Mestalle budou moct cvrnkat tak kuličky (jak předvedl Albelda na tom videu... )...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se mi líbí kombinace Silva (40) + Krasič (20) - máme dva skvělé hráče za cenu jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

I když je mi Silva nesmírně sympatický, já jsem pro příchod Francka, který by se nám hodil mnohem více

Reagovat
smazaný uživatel

pro vása bezpředmětná otázka. Vy máte na dlouho dopředu na tomhle postu zajištěného Drentheho

Reagovat
smazaný uživatel

ta sračka se musí v létě pakovat

Reagovat
smazaný uživatel

v žádném případě

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Calderon vám koupí Cristiana Ronalda za 80 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bola ešte dobrá cena

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, že by spojení C.Ronaldo - Real bylo úspěšné, jak si představujete..Jedině, že byste mu vše podřídili a hrál by prakticky útočníka jako v Manchesteru 07/08. Protože jeho hlavní předností jsou góly, nic jiného.

Ribéry i Silva jsou levnější a lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja ho taky nechci ... všetko hrát na neho

Reagovat
Josifek

Já se právě docela bojím a příchodu Ronalda obzvláště, tak se nechme překvapit. (Ale od současného vedení nečekám příliš příjemné překvapení). Ikdyž, ať snad radši Cristiánek přijde, než aby to dopadlo jako v létě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jj, toho jsem si všimnul už v přenosu. Opravdu nevím, co Albelda sudímu řekl, ale za tohle bych ho asi vyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal něco o koulích, ale nevím o čích...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych odhadnul, že mu řekl něco ve smyslu: "Ty mi můžeš taky skočit na péro, č----u ..."

Ale španělsky, pochopitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jasně "huevos", čili koule, ale nechytnul jsem přesný výraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak finální verze zní: "sí,los huevos eh!! los huevos"

Reagovat
smazaný uživatel

i bych se zamál, leč nevládnu tou hatmatilkou ...

Reagovat
smazaný uživatel

"jo, koule, koule!" Já zase nevím, co situaci předcházelo...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je buď nějaké valencijské nářečí nebo ho fakt asi bolely vajca ...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, neber si to osobně, jsi sice jeden ze skalnějších, ale blbej nejsi

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, to patřilo absolutně jinam - pod R9

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi tomu nasadil korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se potvrdilo, že netopýři nejsou netopýři ale prasata. Jinak výkon hezký, hráli pěkně, ale občas některé ty zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, v tom případě ten váš Bílý balet je kroužek přátek Kung-fu pod vedením Sergia Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že můžu s klidem prohlásit, že Henry je zase ve své top formě a to me nesmírně těší TH14!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu kdycky věřil že se vrátí a bude to tam zase pálit ne jako někteří tady, před kterými sem ho tu musel minulej rok bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda

Reagovat
smazaný uživatel

3 body

Victor Sanchez , ten je fakt katastrofální a to nejen kvůli tomu, co předvedl u toho gólu.

Toure , ten gól jsem mu moc přál

Hleb taky slabota, naopak Iniesta po vstupu na hřiště kraloval, naprostou souhlasím s tím, že on je naše největší zimní posila.

A nechápu, že ten hráč Mallorky nebyl po tom strčení do Alvese vyloučen

Ujfaluši to byla zase komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

dnesk a s Tebou souhlas až na toho komentátora. Mě se zdál dobrý. Na Sportu 1 konečně začali ti komentátoři makat a mají vcelku dobrou přípravu na ty zápasy. To ještě před nedávnem nebývalo

Reagovat
smazaný uživatel

Lux byl tak trochu mimo, od patnácté minuty zdržovat...

Reagovat
smazaný uživatel

To odkoukal do Casillase

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a komentátor na Sportu1 opětovně pod drogama, to zase byly perly

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, obzvlášť mě dostalo když u zápasu Vale - Atletico řekl místo toho že pršelo to že to s tim kropením trávy před zápasem přehnali, nebo tak nějak......

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba je jeden z nejlepších českých koment.

Reagovat
smazaný uživatel

lépe řečeno, štěrba je nejlepší komentátor na sportu 1 co se fotbalu týče ale i tak ještě celkem pokulhává......

Reagovat
smazaný uživatel

Voršilka je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Henryho.

Ještě donedávna spaloval i ty nejvyloženější tutovky a teď mu tam spadne takřka vše. Včera to snad lépe nemohl trefit.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak za to etoo po ňom prebral štafetu spaľovača šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Čímž ovšem popíráš to, co jsi tvrdil poslední sezonu a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético klasika. Dokud nepochopí, že musí porazit i někoho kvalitního, tak se nemůžou na nic těšit. Pro tipéry - když hraje Atlético s top mužstvy La ligy, tak vždy sázejte na jejich soupeře a to čistý tip. Nevím proč, ale proti silným hrají hrozně naivně. Nedokážu pochopit proč...

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se potvrdilo, že vedení Realu se zajímá o neschopné hráče. Ashley Young se nedokáže prosadit ani proti 4-ligovýmu týmu. Co by chtěl dělat ve Španělské lize, která je ještě na vyšší urovni než anglická. Pedjo, Pedjo, to snad nemyslíš vážně

Reagovat
Josifek

Já na to vydržel koukat tak 10 minut, to se fakt nedalo...

Reagovat
smazaný uživatel

a neříkej mi Pedjo, lidi jsme spolu neškubali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z těch, co si Ramos chce přivést, tak je Young ještě jeden z nejlepších. Dle mě by vám pomohl ten Zokora a asi i Young. Naopak Lennon a Bentley by se nechytli, si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

patřilo jako reakce na vandertoma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zokoru bych bral všemi deseti.

Reagovat
RMCF

Máme Lasse takže je to už bezpředmětný... jinak z těch "anglických" posil bych nechtěl nikoho... Idealní scenář, v zimě už leda Di Mariu(Krasič by taky nevadil) a v letě TOP hráče na křídlo Ribery/Silva/Ronaldo někoho na CM idealně Xabi a v případě příležitosti získání jednoho z dvojice Villa-Benzema(samozřejmě ješět radši bych Kuna, ale to asi nehrozí) i útočníka.

Reagovat
madridcan

Robben,Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Tak celkem solidní výkon, není to sice nikterak oslnivé, ale to se snad ani čekat nedalo...líbí se mi náš presink, hráči Villarrealu jsou pod tlakem, mají-li míč ve svém držení, hlavně střed hřiště pracuje v tomto směru dobře, Lassan se mi zatím jeví docela slibně, Gago se pomalu stává jedním z hráčů, na které se lze spolehnout. Za to Hunter prozatím zklamal v jediné činnosti, ve které by mohl být pro Real přínosem, a sice v úspěšném zakončování akcí, jinak se do hry snad ani nezapojuje, škoda ještě Raúlova podklouznutí v slibné šanci...obrana konečně nepřipomíná ementál, hlavně díky Pepému, ale bude-li zase mimo hru, budeme tam, kde jsme byli před časem. Robben parádní goal, ještě pár dobrých akcí, jinak taky několik zadrbaných akcí, simulace, i tu žlutou jsem mu přál, do nebes bych ho, alespoň prozatím, určitě nevynášel...tak snad bude druhá půle mít podobný průběh, jako ta první. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Prezil to ten Gago ?

Reagovat
smazaný uživatel

no mám o něj strach

Reagovat
smazaný uživatel

jj týto argentinci to majú v krvi, už je jak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej odpíchnutej ridberger Gaga . Ještě k tomu rozhodil ručičkama, zamával nožičkama, zakvíkl jako prasátko, udělal pár kotoulů ... Kde jen jsem to viděl ...?

Už vím - Guti. Je vidět, že je Gago učenlivej žák

Reagovat
smazaný uživatel

zachytil ho Senna ... mikrozáber to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady kecáš? To nadskočení po třech otočkách na zemi zavedl váš skřet Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jak ste ho chtěli zprasit hned na začátku ? Ty zakeřne fauly na kotník a achilovky ? Vzpamatuj se Real hral jak hovada

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo mluví o jednom zápase? Nebudeš to hovado spíš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale narážiš na to že Messi simuluje a to není pravda! Zákeřně do něho všichni zajíždějí a jsou to sprosté fauly! Někdy tomu trochu přidá ale to děla každý! Takže si ty narážky nech třeba na Drentheho

Reagovat
smazaný uživatel

Messi přihrává ovšem speciálně, schválně si toho všimni - třikrát se otočí na zemi a pak se nějak odrazí do výšky...Asi proto mu říkají Pulga (Blecha)...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mu tak říka ? Blanocs ?

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně se mu tak říká...Nevím, co myslíš slovem Blanocs? Nějaký blány? Takže Netopýry z Valencie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš koho sem myslel ... ale ta přezdívka se moc nepoužívá...

Reagovat
madridcan

dvakrat ho zobral Ramos a potom sa zacal automaticky valat ked mu vypichli loptu Prvy polcas mu to este jaks taks zral rozhodca,ale v druhom si uz mohol skakat jak chcel a nepiskalo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Sneijder nebo Drenthe to byly taky sprostý fauly ! Ve druhým poločase ho tak moc nefaulovali, taky si je vychutnal nádherným golem

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, skoro stejný gól, jako dal Zidane na Nou Campu v semifinále LM 2002

Reagovat
smazaný uživatel

To není moc aktuální! Ale golu od Zidane ve finále LM se jen tak něco nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Typově stejný gól

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem to nemyslel

Reagovat
madridcan

Nic co by nerobil iniesta v kazdom zapase

Reagovat
madridcan

A na Capdevillu samozrejme nepoviete nic a spravil to iste...

Reagovat
smazaný uživatel

nespravil to isté, ano, normálně ho překočil a Gago se ho nedotkl, ale neviděl jsem žádné komedie okolo toho ...

Reagovat
madridcan

3 body doma

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, Robben pěkný gol, Raul nebyl vubec vidět, i když tam furt běhal jak laďa, slibný výkon Lassany-slušná premiéraa poklona nejlepšímu z Realu-Pepému. Na 2hy poločas se nedalo divat,ale 3b jsou doma. Forza Madrid!!

Reagovat
Josifek

Tak, tři body jsou doma, myslím, že i jisté zlepšení pomalu nastalo, ikdyž byla k vidění na naší straně spousta chyb, taky dost zahozených šancí (to ale na straně druhé též) - oba golmani ale několikrát potvrdili svoji extratřídu. No, Hunter, ač je na podobné soudy brzo, mě zrovna nepřesvědčil, že byl ideální posilou. Lassan by měl zpřesnit přihrávky, hlavně ta nesmyslná na vápně na Llorenteho byla něco, jinak ale hrál solidně. Raúlův přínos pro ofensivu se neustále snižuje, ale příkladně bojuje, napadá, překazí dost akcí soupeře. Nejlepší z hráčů v poli jasně Pepé (až na jedno "dvojukopnutí), dokázal naprosto vymazat Rossiho. Samozřejmě i Robben zaslouží pochvalu, zvláště za parádní goal, škoda některých zbytečných ztrát. Pokud se ale nenaučí pořádně centrovat a přihrávat pravou nohou, nebude to nikdy z jeho strany tak dobré, jak by mohlo, kdyby nemusel některé akce brzdit přehazováním míče na levou nohu. Překvapil mě Senna, vůbec se mu nedařilo, ještě že ho Ibagaza nenahradil dříve, je škoda, že takový hráč začíná zápasy na lavičce. Naopak mě dnes docela mile překvapil Drenthe, dobře podporoval ofensivu. A Vaarta je třeba prodat, dokud má ještě nějakou cenu, vůbec mu to u nás nesedí. Snad se ještě probudí Sergio Rámos, vyhnou se zranění důležitých hráčů, přijde třeba Silva či Ribery a třeba ještě Benzema a mohlo by zase být lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Neni co dodat

Reagovat
Gazza.8

dobry hodnoceni

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villareal měl v prvním poločase nějaký psychický blok, to byl děs, co předváděl. Kdyby hráli aktivně, jako v druhé půli, tak by poraženi neodjeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě moc nebavilo, první poločas se o nudu staral Villarreal, druhý Real. Robben byl výborný, jediný schopný hráč v ofenzívě Realu, protože Sneijder tam byl skoro celý zápas jen pro zahrávání standardek, Huntelaar byl marný, což se dá pochopit a Raúl je šnek.

Pepe posunul obranu Realu na jiný level a příslibem je i Lass.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid, velmi dobry vykon, urcite lepsi ako vcera Barcelona. Robben znovu potvrdil skvelu formu a Iker je zase najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co sa ti nelubi trapak?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nejsi moc náročný, když tohle označíš za velmi dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Například druhý poločas se ti zdál lepší jo? Ty opravdu nebudeš moc náročný

Reagovat
smazaný uživatel

To som nikde nepisal ze druhy polcas sa mi zdal lepsi, neviem o com tocis

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi, že Real hrál líp než Barcelona, což teda opravdu nehrál. 2. poločas je jenom důkazem

Reagovat
One-Real

první poločas byl dobrý......druhý nic moc...označil bych to za průměrný výkon..za první polocas 6/10 a za druhy 3,5/10

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš hodnotit druhý poločas?

Reagovat
One-Real

podle toho co jsem slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu zvláštní.

Reagovat
One-Real

viděl jsem asi prvních 10 minut..(z druhého) a co jsem slyšel, tak ve zbývajících zhruba 35 minutách to bylo stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Legendární rychločtenář má novou konkurenci.

Reagovat
One-Real

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz "viděl jsem pouze první poločas".

Reagovat
One-Real

+10 minut druhého , co je na to špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš ty.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší jako Barcelona ? No nevím nevím....

Reagovat
smazaný uživatel

To bol hodne sterilny utok.

Reagovat
smazaný uživatel

vyčkej času - Denzema a Villa už jsou prej na cestě

Reagovat
One-Real

Zas tak špatný to dneska nebylo(videl jsem pouze 1. poločas).....Ramos nehrál špatně, Iker dobře, Robben kdyby občas přihrál ale jinak Hunter a Lass se snad rozehrají, nehráli špatně...ale nic moc ...

jinak k VdV...koukám, že vedení ho docela chce prodat, já bych byl pro jeho výměnu do Valencie za Silvu +15-20 mega k němu...valencii by se Rafael hodil, nám zase Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ked si Juande Ramos zacal na lavicke strihat nechty s tymi polmetrovymi noznicami

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl skvělý, druhý už byl slabší. Nevím no, esi si myslely, že dyž přejely Villarreal první poločas, že druhy stačí hrat na 60%, nechápu to. Jinak nejlepší hráč pan Gago, vzápětí hned Iker, Pepe a Lass. Skvělý debut, parádní představení. U Huntera celkem zklamání, ta tutovka, to tam měl bouchnout z jedný, hotovo, nazdar, a pak bysme tomu Villarrelu nasmrkaly dalších třeba pět gólů. Ale Gago, jeden z nej 5 DM na světě, to co má v noze, to je neskutečný, ty parádní příhry, bojovnost, vytlačování, odebirani míče, načasování skluzů. Jen se vyvarovat keců, a faulů. Zasloužená výhra, krom hlavičky Rossiho nic neměli.

Jinak neznáte levnýho manikéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Roben ale moc sóluje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, kdyby se ještě nevztekal...

Reagovat
smazaný uživatel

No to jeho velký problém, už myslím kvuli tomu dostal dost karet a pak zbytečně chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Robben je výbornej. Capdevilla se na něj dneska nechytal

Reagovat
smazaný uživatel

mam sice Robbena rad... pekne tu hru ozivuje, ale ked ma loptu pripada mi ako teply .... rucicky hore, s nozickami pomalicky jemne a tak .... ale inak dobry hrac

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě ten uplej dres, těsně nad pas

Reagovat
smazaný uživatel

pod pas

Reagovat
smazaný uživatel

Robben působí daleko fotbalověji než třeba Cristiano Ronaldo. Já osobně jeho pohyb s míčem žeru.

Reagovat
Xavi

Mně se líbí ty jeho zasekávačky, občas to vypadá jako lyžařská slalomová technika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mně se ještě líbí jak dokáže neuveřitelně proklouznout mezi dvěma hráči, jako nůž máslem. Bohužel ho často sráží, že nedokáže rozpoznat, kdy je vhodné jít do osobních soubojů a kdy ne. Ale tak takový Messi to taky často zkouší a někdy mu to nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

"Bohužel ho často sráží, že nedokáže rozpoznat, kdy je vhodné jít do osobních soubojů a kdy ne"...tohle bych vyzdvihl, ale zápasy pod Ramosem ukázaly, že na tom dost zapracoval nebo mu to Juande konečně řekl, pod "němým Schusterem" to byla v tomto aspektu bída.

Jinak když už jsi zmínil Messiho, Arjen má v driblingu oproti němu výhodu v tom, že hraje většinou v daleko větší rychlosti, jeho rychlost pohybu s míčem je opravdu mimořádná a dostává se snadněji přes hráče. Messi má zase přednosti v přehledu a celkově herní inteligenci, a samozřejmě technika práce s míčem. Věřím, že jestli Arjen vyspěje fotbalově a začne řešit herní situace, do kterých se dostává, lépe ve prospěch týmu, může se Messimu v přínosu pro tým vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho jsem zmínil, protože dokáže podobně lehce proklouznout mezi dvěma hráči, ba dokonce i třema. Rozdíl je jak říkáš v té inteligenci, ta je spojená s osobností. Mám takový dojem, že Messi je člověk, který fotbal miluje v takovém tom dětském vidění. Robben je bohužel oproti němu "dospělák" a hraje na city. Snaží se na sebe za každou cenu upozornit, ukázat se. U Messiho se mi zdá, že to tak není. Jeho schopnosti vyplývají ze hry, nesnaží se machrovat, prostě to co mu je na hřišti dovoleno, to dělá. Žádné zbytečné kudrlinky, v tom Messiho obdivuju. Bojím se, že se tohle Robben nikdy nenaučí, protože se to nedá naučit, jak říkám, je to osobností. Ale může pracovat na tom, aby byl co nejefektivnější i s "kudrlinkama".

"kudrlinky" - to, bez čeho by se fotbalista obešel, nic neřešící herní úkon, kterým fotbalista poukazuje na svoji "technickou" vyspělost.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, a proto je Messi výjimečný už v tak mladém věku. Východiskem by pro Robbena určitě bylo mít správného učitele, který by jeho fotbalové schopnosti rozvíjel a to Schuster určitě nebyl. Každopádně historie nám ukázala, že i osobnosti, jaké zmiňuješ a jakou je Robben, mohou dobývat fotbalový svět a já v to doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

R9tko, nemusíme chodit daleko do minulosti. Stačí vzpomenout minulou sezónu Cristiana Ronalda. Podobný typ osobnosti jako Robben a dobyl co se dalo. I já věřím a doufám v Arjena. Jako fotbalista se mi velice líbí. Ale v tom dětském pojetí, takové jaké představuje Messi, zas obdivuju Lionela. Já to cítím tak, že Argentinec je moderní Klapzubák, ti když se šli jednou proběhnout lesem, potkali hrdého kluka, který se snažil poukázat na to, že on hraje pro radost, oni pro prachy. Ale klidně by si s tím klukem zahráli, i na nějaké odrhnuté louce. Myslím, že i Messi by si zahrál kdekoli a s kýmkoli, aspoň mám o něm takovou představu. U Robbena jsem si jist, že by tohohle nebyl schopen. Už musím přestat, asi si to moc maluju.

Reagovat
smazaný uživatel

No tvůj příběh vypadá jako z pohádky a ne ze zelených trávníků, ale v podstatě MŮŽEŠ mít pravdu, opravdu do jejich hlav nevidím, ale z chování každého z nich si lehce lze udělat podobnej obrázek (nemusí být objektivní).

Jinak kdyby nebylo zápasů pod Ramosem, nikdy bych něco takového o Arjenovi neřekl ba ani bych na to nepomyslel. Ale když jsem koukal na včerejší zápas a očividnou snahu hráčů Villarealu nedat Robbenovi ani prostor (což měli určitě přísně naordinováno) a on se stejně několikrát prosadil i přes několik protihráčů, začal jsem v jeho hře vidět obrovskej potenciál a už konečně chápu, co znamená ta pověstná Robbenova genialita, kterou jsem bohužel předtím slýchával jen z tréninkových procesů. Poslední tři zápasy ukázali, že při správném vedení jeho fotbalového vývoje z něj lze udělat opravdu jednoho z nejlepších (ne-li nejlepšího) hráčů na své pozici. Tomu věřím, ovšem jiná věc je, jestli ty předpoklady naplní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je ze skla, to je jeho hlavní nevýhoda. Aby nebyl do měsíce opět na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda,smutná, ale je to tak. Já jen doufám, po přečtení rozhovoru s nějakým jeho osobním nizozemským lékařem (asi nebo co já vím co to bylo za lékaře, nemám pamětní kapacitu jak bych si přál) a zjištěním o situaci lékařského týmu v Realu ( ), že Robben bude na tom zdravotně lépe. Aspoň ten lékař to tvrdil, tak tomu věřím nebo spíš chci věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole, ty mi dáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří chováš se jak malý děcko, buď vyvracej nebo ani nereaguj. Lidi, o kterých jsem si myslel, že jsou v pohodě se teď poslední dobou chovají jak idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

a vidíš to, já si to o Tobě myslel dávno ...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nerer si to osobně, sice jsi jeden ze skalnějších, ale blbej nejsi

Reagovat
Tomanatura

Pěkně ses pochválil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11 bodů náskok...nádhera

Reagovat
rufus

Žigič . Potvrdil, že je to střelec, ale do Valencie se moc nehodí..

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě tam nedostal pořádnou šanci. Podle mě je právě teď lepším hráčem než Morientes.

Reagovat
smazaný uživatel

296. pro Arjena

Reagovat
smazaný uživatel

297. pro Deportivo

Reagovat
smazaný uživatel

298. pro Žigiče

Reagovat
smazaný uživatel

299. pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro mě, ale cítím se teď jako Robben. Nemohl jsem si to ale po té Herbageho krádeži a mém zaspání odpustit.

Reagovat
soukup

Reagovat
gonzalesl_is_back

Body jsou doma, postupně se rozjíždíme, Hala Madrid:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ale barcelona nebrzdí

Reagovat
smazaný uživatel

Takyto stav tabulky by mohol ostat az do konca

Reagovat
soukup

Depor vám ještě všem vypálí rybník a bude do trojky

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo jen dobře, je to sympatický mančaft a spodní příčky tabulky, kde se v minulosti potácel, nejsou pro něj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele