17. kolo
04.01.2009 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - CD Numancia 3:1

Huelva porazila na domácím stadionu Numancii 3:1 a v tabulce se posunula z devatenáctého místa na sedmnácté. Numancii patří šestnáctá pozice.

Byla to Numancie, která vstoupila aktivněji do utkání a už v patnácté minutě měla k dispozici pokutový kop po faulu na Asiera Goriu. Nařízenou penaltu však Barkero neproměnil, když nechal vyniknout brankáře Asiera Riesga. Hned o tři minuty později přišlo potrestání, když se krásně z dálky do šibenice trefil Javi Fuego a brankář Juan Pablo Colinas byl bez šance. Numancia i přes tento inkasovaný gól hrála nadále dobře a Recreativo nepouštěla téměř do žadných šancí, sama se však do žadných větších příležitostí také nedostala.

Hned v první minutě druhého poločasu přišel možná zlomový moment utkání, Fuego našel přesnou přihrávkou v pokutovém území nikým neatakovaného Camunase, který šikovnou střelou zvýšil na 2:0. Na druhé straně převedl o deset minut pozdějí další výborný zákrok brankář Riesgo, kerý vychytal střídajícho Brita. V šedesáté minutě se definitivně rozhodlo, Sisi našel svým centrem Aitora, který svým pokusem překonal Colinase. V 90. minutě upravil skóre na 3:1 Brit, který se uvolnil v pokutovém území a dokázal překonat Riesga, Numancii už to však moc platné nebylo.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele