17. kolo
04.01.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - CA Osasuna 1:1

Sevilla ztratila v nastaveném čase vítězství nad Osasunou a po remíze 1:1 se tabulkou propadla na čtvrté místo, Osasuna i nadále zůstává poslední.

Z nudného úvodu utkání nevyvedl domácí fanoušky ani nebezpečný centr českého reprezenta Jaroslava Plašila, který nedokázal usměrnit mezi tři tyče Kike Sola. První gól utkání mohl přijít až ve 24. minutě, kdy Kanouté nedokázal v dobré šanci překonat brankáře Roberta. V další příležitosti domácích pálil těsně nad břevno z velké dálky Romarič. Ve 43. minutě nepískl rozhodčí Delgado Ferreiro penaltu na pronikajícho Kanoutého, kterého poslal zemi Flano. V závěru poločasu pálil nad branku domácí Duscher.

Seville se povedl vstup do druhého poločasu, když ve 49. minutě Jesus Navas prostřelil Roberta v brance hostí a poslal domácí do vedení. V 75. minutě spálil střídající Masoud obrovskou šanci, poté co se uvolnil na pravé straně hřiště a dostal až před brankaře Palopa, ovšem střela hostujícímu záložníkovi nesedla a mířil vysoko nad domácí branku. O pět minut později se před brankářem Robertem ocitl sám záložník Renato, který však poslal svojí střelu jen do hostujícího brankaře. Byl to klíčový zákrok Roberta, neboť v devadesáté minutě po Masoudově pasu vstřelil vyrovnávací branku taktéž střídající Walter Pandiani. A když vzápětí spálil svoji šanci Kanouté, skončilo utkání překvapivou remízou.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

tu osasuna zaboduje, uvidíte tip 2:3

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele