Primera Division - souhrn 15. kola

19.12.2009, 20:04, aktualizováno 20.12.2009, 22:55
Komentáře a souhrny
V neděli se zatím daří domácím týmům - Espanyol, Villarreal, Málaga i Valladolid daly doma dva góly a vyhrály. Tenerife remizovalo s Atlétikem, stejně jako Deportivo s Valencií, která tak uhájila čtvrtou příčku. Včera Real šesti góly rozprášil Zaragozu a ztrácí na vedoucí Barcelonu dva body.

Deportivo La Coruña - Valencia CF 0:0

20.12.2009 21:00

Góly: -

Obě mužstva si na závěr roku 2009 připsala bezbrankovou remízu. Ta je pro ně ziskem i ztrátou. Oba kouči se totiž mohli chytat za hlavu, kolik brankových příležitostí jejich svěřenci spálili.

Více naštván asi bude kouč domácího týmu Lotina. Jeho celek měl v zápase převahu, ovšem ztroskotal na proměňování vyložených šancí. Ostatně souboj o místo zaručující předkolo Ligy mistrů začal nesmírně svižně. Villův slabý pokus ze 12. minuty s přehledem pokryl brankář Aranzubia. Hvězdný španělský kanonýr se poté ujal exekuce přímého kopu, jeho dělovka ovšem trefila jen připravenou zeď.

Od tohoto momentu však začalo Deportivo dominovat. O první ohrožení hostující branky se postaral Gonzalez, nicméně pálil nad. Mnohem blíže dosažení branky byl za pár chvil Valerón, jenže v dobré pozici přestřelil. Zřejmě největší šanci úvodní půle spálili domácí v jejím závěru. Po Rodriguezově hlavičce byl sice gólman Sanchez už překonán, zachránilo ho ale dobře postavené břevno.

Valencia posléze převzala opět iniciativu na své kopačky. Mohla být však ráda za to, že rozhodčí odepřel dvě jasné penalty v její neprospěch. V nastaveném čase první půle měl přesto velkou šanci Villa, vedení pro Valencii ale s díky odmítl. Trenér hostů Unai Emery promluvil svému týmu o poločasové přestávce do duše a plody jeho práce mohly být brzy známy. Nicméně Villova hlavička skončila mimo. To ovšem bylo ze strany hostů vše. Druhou brankovou šanci tohoto střetnutí spálil na druhé straně Valerón. A jelikož se z nadějné pozice netrefil ani Sergio, rozešly se oba týmy smírně 0:0.

Více informací k zápasu

CD Tenerife - Atlético Madrid 1:1

20.12.2009 19:00

Góly: 3. Nino - 21. José Manuel Jurado

Atlético Madrid ztratilo další body, když jen remizovalo v Tenerife. A to ještě hosty výrazně podržel brankář Asenjo.

Ofenzívě madridského mančaftu citelně scházela myšlenka a důvtip José Antonia Reyese a střelecké kvality Sergia Agüera, Forlán byl nepodpořen, snad jen Simao snese přísnější měřítko. To domácí jedenáctka hnaná fantastickým publikem excelovala, hrála velmi ofenzívně a nedovolovala hostující jedenáctce útočit, jak se očekávalo. Fantastický výkon, a ani neproměněná penalta na tomto hodnocení nic nezmění, předváděl útočník Nino, zdárně mu sekundoval Alfaro.

Oba jmenovaní borci se velkou měrou podíleli na úvodní trefě ze třetí minuty. Juanlu poslal do vápna výborný pas, centr sklepnul před bránu Alfaro a míč dorazil do sítě nikým neobsazený Nino. Na odpověď se však, naneštěstí pro výtečně hrající domácí mužstvo, nečekalo moc dlouho. Cleber Santana našel několik metrů před vápnem Forlána, který z první našel nabíhajícího si Jurada, který tváří tvář Aragonesesovi nezaváhal a divže neprotrhl síť.

Domácí se vrhli do útoku, dřeli a to se zčásti vyplatilo. Vytvořili si velké množství šancí, ale Sergio Asenjo čaroval. Vylámal si na něm zuby jak Alfaro, tak Nino, který neproměnil pokutový kop nařízený za ruku jinak dobře hrajícího Domíngueze. Sergio Asenjo tygřím skokem zabránil brance, spoluhráči mu mohli o poločasové přestávce líbat rukavice.

I po přestávce pokračoval nápor domácích a Atlético se "prosazovalo" pouze díky rychlým brejkům či lépe řečeno nohám Diega Forlána, již naprosto osamoceného Uruguayce. V třiapadesáté minutě začal fušovat do brankářského řemesla Cléber Santana, když skvělým skluzem zablokoval Ninovu ránu, potom už práci přenechal Asenjovi, který se vyznamenal proti pokusu Ayoze Garcíi. Přenesme se nyní až do nastavení, ve kterém mohlo rozhodnout nejprve Atlético, posléze domácí celek. Časová mezera, kterou jsem tímto skokem udělal, byla vyplněna obléháním vápna Atlética, několika neúspěšnými brejky téhož mužstva a absencí větších možností.

Rozhodující branku měl na kopačce Sinama Pongolle, ale před brankářem domácích volil namísto střely nepochopitelnou přihrávku na v horší pozici se nacházejícího Forlána. Čas běžel a přišla poslední minuta, ve které měl na kopačce Nino zasloužené vítězství. Na Nina propadl dlouhý centr z vlastní poloviny hřiště, devětadvacetiletý útočník si míč zády brance zpracoval a polonůžkami jej chtěl propasírovat do branky. Sergio Asenjo byl i tentokrát na svém místě a jeho střelu s úspěchem zlikvidoval. Domácí mohli smutnit ze ztráty jednoho bodu, fanoušci Atlética Madrid, potažmo vedení, hráči a realizační tým, nebudou mít klidné svátky. Mužstvo čeká velké množství práce.

Více informací k zápasu

Málaga CF - RCD Mallorca 2:1

20.12.2009 17:00

Góly: 23. Fernando, 76. Fernando Forestieri - 56. Julio Álvarez

Hodně zajímavé, nervózní a pohledné utkání bylo k vidění v andaluské Málaze, kam přiletěla letos výtečně hrající Mallorca. Jenže baleárský celek je na cizích trávncíích poloviční, což dnes k potěše fanoušků Málagy ukázal, i když o bod přišel ani ne tak kvůli špatnému výkonu, ale kvůli velké chybě brankáře Dudu Aouateho.

Utkání mělo svižné tempo, obě mužstva se ukazovala ofenzivní, rychlou a kombinační hrou. V úvodních minutách byla aktivnější Málaga, která šla v posledních týdnech výkonnostně velmi nahoru, avšak obrana Realu Mallorca byla neprostupná. Přesto se dokázala prosadit, když Aouate prachbídně vyběhl, vyrazil míč na kopačku Fernanda, který se nerozpakoval a švihnul míč do sítě. Smutně poté mohl bývalý brankář Deportiva La Coruňa a bezesporu opora Mallorky sledovat, jak na druhé straně prohrál souboj s Munuou dobře hrající Keita. Do kabiny šla o přestávce spokojenější domácí družina.

Po obrátce již tak veselo nebylo, obzvláště když Julio Álvarez velmi brzy vyrovnal. Obrana Málagy nedokázala odvrátit míč po centru Gonzala Castra, který dokázal, ač tísněn a obklopen několika nečinnými obránci, procpat míč do sítě. O chvíli později mohl přidat druhou trefu Ivan Ramis, jehož hlavičku zlikvidoval krásnou robinzonádou Munua, který si v závěru poločasu, již za stavu 2:1, připsal další dva skvělé zákroky proti Aritzovi Adrurizovi a hodně velkou měrou se zasloužil o první vítězství Málagy od vůbec prvního kola, ve kterém Munízovi svěřenci porazili Atlético Madrid.

Branku, která o vítězství rozhodla, vstřelil Forestieri, který možná ani nedoufal, že jeho špatně umístěná a neprudká hlavička skončí v síti. Leč, Aouate byl na výletě mimo svou předepsanou pozici, zaspal, a poté se nechal míčem snadno přeskočit. Svou chybou poslal Mallorcu do kolen, a ač měla ještě dvě šance, nedokázala v Málaze uhrát ani bod.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - UD Almería 2:0

20.12.2009 17:00

Góly: 45. Javier Marquez, 81. Coro

Espanyol po dlouhých týdnech čekání a marného boje nevyšel naprázdno. Javi Marquez zlomil smůlu a střeleckou mizérii svého týmu, Mauricio Pochettino může zase trošku volněji dýchat. To Hugo Sánchéz pro andaluský celek zřejmě dodýchal, jeho svěřenci tímto zápasem možná nadobro utáhli dusivou smyčku okolo jeho již tak dosti sevřeného hrdla.

Utkání bylo oproti očekávání velmi pohledné a plné zajímavých momentů. V úvodu tvrdila tempo spíše hostující jedenáctka, která si vytvořila i několik menších šancí, ale žádné nevyužila, a to většinou z nedostatku přesnosti či nedotažení některých akcí až do konce. V dresu katalánského týmu se předváděl zejména Javi Marquez, jeho první střela na branku proletěla těsně nad břevnem. Proti Callejónově ráně vytáhl bravurní zákrok brankář Diego Alvés.

Parádní první poločas nakonec domácím příznivcům osladil Javi Marquez, který výtečnou tečí Verdúovy přihrávky nedal hostujícímu brankáři šanci a rozpoutal peklo v ochozech. Domácí shodili tíživé břemeno, gól do šatny naopak Almeríi naprosto ochromil. Espanyol po obrátce tvrdil tempo, dominoval, ale branka ne a ne přijít.

Po několika promrhaných příležitostech se dostal ke slovu opět Javi Marquz, jehož rozhodně chytatelnou střelu Alvés pouze vyrazil na pravou kopačku Corominase, který neměl větší potíž umístit mičudu k pravé tyči. Na domácích hráčích byla znát obrovská radost a uspokojení, Espanyol se zase trošku oddálil od nepříjemných sestupových vod, v nichž právě Almería pluje.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Racing Santander 2:0

20.12.2009 17:00

Góly: 49. Joseba Llorente, 72. Giuseppe Rossi

Villarreal porazil dvěma góly Racing Santander, v druhé půli byli úspěšnými střelci Llorente a Rossi.

Domácí svěřenci kouče Valverdeho končí rok 2009 na devátém místě průběžné tabulky, což je nakonec poměrně úspěch. Žlutá ponorka z východního pobřeží tak má po velmi špatném startu do sezony nyní na kontě devět vítězství z posledních třinácti zápasů. Postoupili nakonec i v Evropské lize i Copa del Rey. V týdnu proti Salcburku si už mohl Valverde dovolit šetřit klíčové hráče, druhé místo ve skupině Evropské ligy měl tým už jisté.

V první půli Villarreal s chutí útočil a ohrožoval branku Santanderu. Paradoxně ale největší šanci si vypracoval hostující Tchité ve 31. minutě, ale zcela volný hlavičkoval zblízka mimo.

V druhé půli už našel Villarreal větší přesnost ve finálních přihrávkách a gólman Colcorti si připsal skvělé zásahy při šancích Senny i Pirese. V 51.minutě už se ale měnilo skóre. Na pravé straně se uvolnil Javi Venta, nacentroval, míč špatně odvrátil před Llorentem Henrique, ale málem do vlastní branky, kde zasáhl Colcorti a míč stihl vyrazit. Llorente tak už jen doklepával do odkryté branky. Racing nepotvrdil dobrou formu z posledních dvou vyhraných zápasů a inkasoval ještě jednou. To se akrobatickým volejem blýskl Rossi.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Sporting Gijón 2:1

20.12.2009 17:00

Góly: 29. Nivaldo, 90. Haris Medunjanin - 13. Luis Morán

Valladolid porazil trefou Medunjanina z poslední minuty Sporting Gijon. Pro domácí to bylo od října první ligové vítězství.

Hosty poslal nejprve do vedení Morán, vyrovnal Nivaldo a konečný výsledek stanovil až bosenský kanonýr Haris Medunjanin. Výhra posunula Valladolid čtyři body nad poslední trojici v tabulce. Domácí začali aktivněji, ale Diego da Silva Costa střílel dvakrát mimo branku. Zato Gijon využil svou hned první příležitost. To se pravačkou přesně trefil Luis Morán.

Valladolid byl ale nebezpečnější, trestný kop zakončil mimo Canobbio, hlavička Manucha zase byla příliš slabá. Další šance Gijonu měli vedle hlavičkující Barral a nůžkama mimoucí branku Costa. Valladolid vyrovnal ve 29. minutě, když Marcos vybojoval trestný kop, zahrál ho Canobbio, Arzo vyhrál hlavičku a zakončení byla na Nivaldovi.

Vyrovnání domácí tým nabudilo po změně stran k ještě větší aktivitě, ale další šance zase jen spálil Costa, pokus Canobbia srazil Pablo. Další hlavička Manucha šla také nad. Gólman Valladolidu Justo Villar měl pak štěstí, když s obtížemi vyrazil střelu de las Cuevase a o pár sekund později i pokus Míchela.

Byly to Míchelovy okamžiky, i když neúspěšné, další jeho hlavička po rohu Morána šla nad. Nepřesné zakončení bylo i na druhé straně, v podání Canobbia a Alvara Rubia. V závěru zápasu tak strhl výhru na domácí stranu Medunjanin.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Zaragoza 6:0

19.12.2009 22:00

Góly: 3. Gonzalo Higuaín, 26. Rafael van der Vaart, 29. Rafael van der Vaart, 34. Gonzalo Higuaín, 50. Cristiano Ronaldo, 71. Karim Benzema

Real Madrid nadělil Zaragoze předčasný dárek v podobě šesti gólů. Po 15. kole La Ligy je Bílý balet dva body od Barcelony a bodově se stal nejúspěšnějším týmem španělské nejvyšší soutěže za rok 2009. Hosté ze Zaragozy nekladli odpor a mohli prohrát i vyšším rozdílem.

Real Madrid ukončil podzimní část La Ligy zdrcujícím vítězstvím nad aragonskou Zaragozou. O gólový nářez se podělili dvěma góly Higuaín a Van der Vaart, účet podtrhl Cristiano Ronaldo s Benzemou. Zaragoze nepomohla ani výměna trenéra a setrvává na sestupových příčkách.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, pouze Marcelo nastoupil místo Benzemy. V základní sestavě hostů nahradil Goniho na místě stopera Pavón. Domácí začali zostra a už ve 3. minutě otevřeli skóre. Marcelo prohodil přihrávku na Higuaína, který křižnou střelu z vápna překonal Valleja poprvé.

O tři minuty později hlavičkoval mimo Van der Vaart a střelu stejného hráče z přímého kopu vyboxoval Vallejo. Vydařenou čtvrthodinku zakončil Ronaldo, jehož přímý kop proletěl nad břevnem. Na další gól si museli domácí diváci počkat až do 26. minuty. Za asistenta byl opět Marcelo, jehož pas zužitkoval tentokrát Van der Vaart.

Holandský záložník byl při chuti a o tři minuty nato zvýšil na rozdíl tří gólů. Ramos nacentroval, Ayala míč neodvrátil a Van der Vaart chladnokrevně doklepl míč za zády Valleja. Pak mohla Zaragoza snížit, ale tvrdou střelu Lafity z hranice šestnáctky vyrazil Casillas na roh.

Ve 35. minutě vstřelil druhý gól Higuaín, který zužitkoval odražený míč a přes nedůrazného Paredese zakončil do horního rohu Vallejovy svatyně. Do konce poločasu ještě dvakrát střílel z přímého kopu Ronaldo, ale oba pokusy šly mimo tři tyče.

Úvod druhého poločasu znamenal potupného "bůra", poté co opět po přihrávce Marcela skóroval v 50. minutě Cristiano Ronaldo, když předtím posadil na zem gólmana Valleja a beka Paredese. Zanedlouho předvedl pěkný průnik Marcelo a do středu branky střílel Ronaldo.

Zaragoza mohla snížit v 70. minutě, ale Pennantova střela z první jen olízla pravou tyč Casillasovy branky. Pak se projevilo pravidlo nedáš-dostaneš. Vystřídavší Benzema dostal pas od Van der Vaarta, poradil si s Pavónem a levačkou završil gólový účet na potupného "kanára".

Real chtěl i poté zvýšit skóre, ale střela dalšího náhradníka Granera škrtala pravou tyč. Závěrečnou šanci v poklidu dohrávaného zápasu byla bomba Benzemy, kterou zneškodnil Vallejo. Vysoké vítězství zajišťuje Realu přes Vánoce nejvyšší ligovou gólovou podzimní produktivitu a upevňuje druhé místo v celkové pořadí Primera División.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Getafe CF 1:2

19.12.2009 20:00

Góly: 51. Álvaro Negredo - 12. Roberto Soldado, 33. Roberto Soldado

Další ztráta ještě více oddálila Sevillu od boje o titul. Senzační porážka s Getafe poměrem 1:2 tak navíc pouze dokumentovala tristní bilanci domácích utkání. Z posledních tří střetnutí získala Sevilla na svém stadionu pouhé dva body.

Jimenezův tým předtím uhrál jen remízy s Málagou a Valladolidem. Andalusanům se navíc na domácím stánku nepovedlo zdolat ani Espanyol, v Lize mistrů odsud neodjížděl s prázdnou ani Stuttgart. Už po třiatřiceti minutách to vypadalo se Sevillou hodně zle. Hrdinou se stal autor dvou branek Roberto Soldado. Nejprve se trefil po rychlé akci Gavilána zakončením prakticky do prázdné branky.

Po dvaceti minutách se mohlo hostitelům ještě více přitížit. Palopův včasný pád pod Albinovy nohy však pro tentokrát Sevillu od pohromy uchránil. Právě tentýž hráč minulý víkend dvěma góly srazil do kolen Tenerife. Ostatně Getafe ještě v letošním ročníku nezažilo ani jedinou remízu.

Albin odcentroval přesně k nohám Leona, ten krásně postrčil na Soldada, který svým druhým zásahem zblízka výrazně zvýšil ambice Getafe. Domácí se osmělili až v samém závěru úvodního poločasu. Šance Koného a Perrottiho ovšem zůstaly nevyužity. Začátek druhé půle ale byl zcela jiný. Už po šesti minutách se trefil Negredo a hostům začalo být v chladném večeru poměrně horko. O čtyři minuty později také Kanouteho vychytal v čisté gólové šanci brankář Codina a živil naděje svého týmu na tříbodový zisk.

Sevilla byl ve druhém pokračování zápasu evidentně lepší. Další Kanouteho pokus se mezi tři tyče nevešel, Negredovu hlavičku lapil Codina. Getafe spoléhalo po většinu času na brejky a jeden z nich v nastavení málem vyšel. Za záda obránců se dostal Pedro Leon, ztroskotal však na výborném Palopovi. Nic víc už se v ten večer nestalo a Getafe se tak raduje z překvapivého vítězství, už osmého v letošním ročníku.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - CA Osasuna 2:0

19.12.2009 18:00

Góly: 1. Francisco Javier Yeste, 12. Fernando Llorente

Brzké trefy Yesteho a Llorenteho daly Athleticu cenné tři body v souboji se severně položeným soupeřem z Osasuny. Domácí tak odčinili čtvrteční pohárovou porážku s Werderem Brémy, jemuž podlehli vysoko 0:3.

Kouč Capparos chtěl po svých svěřencích nejen zlepšený výkon, ale také důležité tři body. A nemusel čekat dlouho. Už po pár vteřinách totiž rozvlnil síť soupeřovy branky Yeste. Llorente utekl na levé straně Josetxovi, předložil míč právě Yestemu a ten záhy otevřel skóre. Bilbao se ale jinak potýkalo s dalším problémem, chyběli mu totiž dva středoví obránci. Ocia nepustilo do hry zranění, Amorebieta byl vykartován.

O to více se však domácí snažili v útoku. Llorente si počkal na ideální přihrávku za obranu a s trochou štěstí a atakujícími protivníky na zádech podruhé překonal Ricarda. Tento scénář si zjevně domácí příznivci nemohli přát ani v tom nejjasnějším snu. Třetí gól navíc mohl krátce poté přidat Gurpegi. Nápor Athleticu neustával, Martinéz pálil jen těsně mimo. Hosté jen těžko nacházeli odpověď.

Camachův výběr je nyní pouhé čtyři body nad sestupovou zónou. Na svou první příležitost si museli počkat fotbalisté Pamplony až na konec první půle, Nekounam ovšem hlavičkoval mimo. Na druhé straně mohl krátce po opětovném příchodu z kabin zvýšit Iraola, jenže netrefil. Celkově ale zůstala druhá půle hodně za očekáváním. Athletic pozorně bránil, Osasuna pouze bušila do neprostupné zdi. Nic podstatného se už tedy nestalo a ze zisku cenných tří bodů se tak radují domácí.

Více informací k zápasu

Xerez CD - FC Barcelona 0:2

02.12.2009 22:00

Góly: 47. Thierry Henry, 90. Zlatan Ibrahimović

Barcelona znovu neinkasovala, vyhrála v Xerezu 2:0 a minimálně do víkendu odskočila Realu Madrid na rozdíl pěti bodů. Zase tak snadné to ale na hřišti nováčka neměla a o výhru se musela strachovat až do nastaveného času.

Xerez zatím dal jenom čtyři ligové branky a s udržením se v Primera Division to bude mít hodně těžké. Že je pro něj vstřelení branky někdy i nadlidským úkolem, potvrdil i ve středu večer, výkon totiž nepředvedl vůbec špatný a šance si dokázal vytvořit.

Trenér Barcelony Pep Guardiola nechal po nedělním souboji s Realem Madrid odpočívat několik hráčů a jenom na lavičce zůstali Messi, Iniesta, Puyol a Ibrahimovič. Jejich absence byla znát. Zápas se původně měl hrát až v rámci 15. kola, Barcelonu ovšem čeká světový šampionát klubů, a tak došlo k přeložení duelu.

Zápas načala nepřesná střela Henryho po centru Alvese, poté zahrával trestný kop Xavi a Yaya Toure mířil jenom do míst, kde stál Renan. Toho poté nezaměstnal Chygrynskiy, jehož hlavička po rohovém kopu Xaviho byla nepřesná. První poločas na šance příliš bohatý nebyl, začátek toho druhého ale přinesl branku.

Ihned po návratu z kabin dostal míč na levé straně Mexwell, poslal ho do pokutového území a jeho centr na přední tyči umístil do branky Thierry Henry - 0:1.

Kdo čekal, že vedoucí branka Barcelonu nastartuje k nějakému ofenzivnímu představení, ten musel být zklamán. Domácí nehráli vůbec špatně, podnikali nebezpečné brejky a vypracovali si několik dobrých šancí. Jednu z nich měl v 70. minutě Orellana, proti němuž vytáhl Valdes vynikající zákrok.

Hosté příležitosti domácích přežili a v závěru měli několik obrovských šancí. Messi střílel do tyče, Iniesta pak z několika kroků rozvlnil jenom boční síť. Ujala se tak až akce ze třetí minuty nastavení, kdy se po akci Messiho prosadil Ibrahimovič.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona15123036:939
2.Real Madrid15121240:1337
3.Sevilla FC1593326:1330
4.Valencia CF1585227:1629
5.RCD Mallorca1583428:1827
6.Deportivo La Coruña1583419:1627
7.Athletic Bilbao1582521:1826
8.Getafe CF1580725:2224
9.Villarreal CF1563624:1921
10.Sporting Gijón1555515:1520
11.Real Valladolid1537522:2616
12.CA Osasuna1544714:1916
13.Espanyol Barcelona1544710:2116
14.CD Tenerife1543815:2815
15.Atlético Madrid1535721:2714
16.Racing Santander1534817:2513
17.UD Almería1534815:2613
18.Málaga CF1526717:2112
19.Real Zaragoza1533917:3512
20.Xerez CD1514106:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (326)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barceloooooooooooonaaaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

teraz by ma zaujimalo ku ktoremu zapasu to je

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze to je jasny................:D

Reagovat
Radin

jn docela drsnej překlep hodit sem zápas ze začátku prosince

Reagovat
smazaný uživatel

proč? vžyť je to zápas 15. kola

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze ten prispevek je myslen v nadsazce

Reagovat
smazaný uživatel

No, jako preview by to tady asi být nemělo, ale na druhou stranu to je zápas tohohle kola, takže se to dá pochopit

Reagovat
Radin

Sorry moje chyba,nevěděl sem že si to předehráli,nějak mi to uniklo.

Reagovat
madridcan

Iker-Arbeloa,Albiol,Garay,Ramos-Diarra-Lass,Marcelo-Vaart-Higuain,Ronaldo

Reagovat
One-Real

Jinak dneska Negredo jeden a Soldado dva fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Sevilla už taky odpadla

Reagovat
Shevchenko

Snad sis nemyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Som čakal,že vydržia dlhšie ..

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona rules ...no surprise

Reagovat
smazaný uživatel

No překvapení to není když se to hrálo před 14 dny

Reagovat
smazaný uživatel

vážne??? dobre že si napisal vobec som to netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mexwell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ to je nejaky novy hrac???????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Golllllllllllllllllllllllaaaaazooooooooooooo de Pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaa Higuaííííííííííííííííííííííín

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle, TOHLE je Král. GB 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

Great Britain ?

Reagovat
stas87

golden ball?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky že si mi to vysvětlil

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

On moc dobre ví čo to znamená ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím no, ale spojení Higuain a Zlatý míč se mi nějak nezdá

Střelec to je to jo, hraje tedka skvěle, ale pořád mu na vrchol ještě něco chybí...

Reagovat
One-Real

to už mi nedělej, takovýhle vtípky

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nezačal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle stálo za to

Reagovat
One-Real

pokud dobře vidím, tak to tvoje byl první vtípek v diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

No když si myslíš , že na to Higuain má získat Zlatý míč, tak dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ho někdy¨jindy něž v Clásicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hodněkrát...naposledy ve Valencii - hrál skvěle, ale na Zlatý míč to podle mně není a nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si udrží formu tak rpoč ne, vždyť je suveréní a nikde není psané, že majitel GB musí být extra míčový kouzelník, jak se začínalo stávat proavidlem v posledních pár letech ( od dob Nedvěda)

Reagovat
smazaný uživatel

Vítěz GB by podle mně měl mít něco navíc(Zidane,R10,Messi...), převyšovat nějak ostatní hráče...kdyby dával pořád takhle goly tak at vyhraje zlatou kopačku atd ale ne GB

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dokazuje, že mu míš taky není cizí. Henry byl taky střelec, který předváděl něco neuvěřitelného, proč by ho nemohl napodobit Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

"byl"

Henry taky Zlatý míč nikdy nezískal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neměl k němu daleko, pokud by Pipita dokázal vyhrát například double a tohle předváděl, tak nebude jiná možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš s doublem

Reagovat
alcantara

ibra je aj loptovy kuzelnik, aj strelec aj uspechy ziskal a nestacilo mu to ani do prvej patky

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku je Pipita loptový kúzelník taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Ibry má daleko, ikdyž ten gol byl skvostný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj, že daleko ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pičovina je sorvnavat, kazdy naprosto jiny. Ibra nikdy nebude jako Gonzalo, Gonzalo nikdyn ebude jako Ibra .

Reagovat
smazaný uživatel

Porblém GB 2010 je MS a nevěřím, že by Higuain dotáhl Argentinu k titulu nebo třeba do finále. Nevěřím, že se to povede ani Messimu a jelikož obvykle v roce, kdy se hraje MS, tak GB získává hráč, který zazáří na turnaji... tudíž že teď se Higuainovi daří je sice věc hezká , ale ohledně GB je mu to k prdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Taky si to nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si jdeme suverénně pro tři body, zatím se mi i překvapivě dost libí náš výkon. Zaragoza by nám mohla dělat starosti jenom z rychlých brejků, jinak by jsme je měli přejet

Reagovat
smazaný uživatel

No ale už mohlo byť 3:0 ..

Reagovat
$dolar$

Jsem rad ze hraje Vaart, jak je na tom, uz je to zaklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Je prvým náhradníkom Kaká a ten teraz zranený, takže hrá a hrá v poslednej dobe výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nastoupi lod začátku, hraje zatím solidně, ale že by posadil Kaka´, podle výkonů by no to mohl mít, ale Peréz by se asi psoral

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře, ale není produktivní zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jo .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ještě není produktivní?

Reagovat
smazaný uživatel

na truc

Reagovat
smazaný uživatel

a další

Reagovat
RMCF

dneska zatím je:)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

2 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Však vravím- píšem

Reagovat
smazaný uživatel

Golllllllllllllllllaaaaaaazooooooooo Rafíííííííííííííííííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo dve asistencie ale mohol mať už 3 dneska

Reagovat
One-Real

RAFAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Tí Diarrovci v strede

Reagovat
smazaný uživatel

Rafíííííííííííííííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa hraje dobře, ale není produktivní zatím .

Reagovat
smazaný uživatel

to si zabil

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram že dnes je tu samy vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Ramos dneska celkom slušné centre

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem krásnej fotbal, že, migueli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej, dneska je to válec Zatím asi nejlepší Real co sem letos viděl...

Reagovat
madridcan

toto je uz neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

PIPITA!!!!!!!!!!!

To je fotbal, tak se to libí

Reagovat
Al Capone

Gonzalo

Reagovat
smazaný uživatel

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

TOHLE JE REAL!!! Konečně si taky ten náš fotbal užívám!

Reagovat
smazaný uživatel

idemeeee na hat-riiiiick

Reagovat
RMCF

kdo rafa?

Reagovat
madridcan

aj

Reagovat
smazaný uživatel

aj tomu ho zelam nato ze v priprave ani nestriedal a bol odpisany na predaj ako prvy ma prekvapilo ze zostal a hra ako hra

Reagovat
smazaný uživatel

To že byl na odpis byla chyba, většina z těch rozumných našeho táboru ho tady bránila jako lepší možnost než Wesleyho, jeho výkony to dokazují

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved ja osobne som ho chcel tiez radsej ako wesa, po tom zraneni na emirates cupe isiel velmi dole, ale aj jeho styl hry sa mi poslednu sezonu vobec nepacil, tvorba ziadna a individualna cinnost takysto nulova

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley chytnul zranění v nejhorší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tí Diarrovci

Reagovat
Al Capone

Vaart a Pipita ještě gola

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra zažívám dilema, Zaragozu mám nějak rád, je mi sympatická už delší dobu, ale tohohle nevyužít a nedat jim opravdu velký debakl, který by nás mohl ještě více nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Koho striedať?

Reagovat
smazaný uživatel

40 min/4 fíky. doufám, že si udržíme tenhle průměr

Reagovat
Tsigi

Pellegrini s Calderonem si uvědomí, že Kaká nepotřebují a pošlou ho zpátky domů do Milána

Reagovat
smazaný uživatel

S Calderonem

Reagovat
$dolar$

Perez

Reagovat
Tsigi

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ooooouuuu

Reagovat
terry

Ten 4. gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se yarda neudělá dneska, tak už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sis dovolil hodně, chlapečku...

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, staříku, ať Ti nepraskne cévka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže cákačka opět dneska po fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chvilku takovýmhle temepem a napodobím tě

Reagovat
smazaný uživatel

No do prdele...Tohle je REAL MADRID!!!! Hlavně se na to druhej poločas nevykašlat...Jinak Ronaldo je dneska absolutně neproduktivní JSEM VELICE STASTNY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já ani ne. jednou už je v našem týmu, tak bych mu přál, aby se mu dařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je ironie, protože když Mere napsal, že Vaart neni produktivni,jak to dopadlo... A jsem stastny, protože vedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Achtááák

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, ještě napište že není produktivní Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Ronaldo šance ani nemal, len tie 3 priame kopy ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Kdo je ještě neproduktivní?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bola nadhera ten prvy polcas .. Higuain pokracuje v kanonade, ten druhy gol genialny .. Vaart dokazuje ze jednoznacne ma na Real .. Garay posobi sebavedomo a ma vynikajucu rozohravku.. tusim na Marcela tam poslal nadhernu loptu skoro cez cele ihrisko ... no dufam ze tam este aspon 4 supneme

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně mu to Zaragoza hodně ulehčuje...čas a prostor na kombinaci a myšlenku.

Reagovat
madridcan

Vaartovi to musi priat uplne kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

tak to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že kaká toho zatím moc nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

mal dost nevyrovnane vykony tj.. ale myslim ze o nom pochybuje len malokto

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zůstal dost za očekáváním, no

Reagovat
smazaný uživatel

Príde už ted Karim?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se vali někde po včerejší kalbě

Reagovat
smazaný uživatel

Síce

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor byl taky dobrej: "Super Pippo už řádil, teď je na řadě Super Pipa .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Roooooooooooooooonyyyyyyyyyyyyyyy

Ale sa s nimi pohral, aj si zadancoval

Reagovat
smazaný uživatel

pekne tam okolo neho lietali

Reagovat
smazaný uživatel

tk ten je vysmrkal jak maly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Iker je dneska HROZNEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě mi od něj chybí troške té produktivity

Reagovat
Tsigi

za tohohle stavu by mu Ronaldo mohl udělat nějakou tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že by to enchal jednomu z dvojice Vaart nebo Pipita.

Reagovat
smazaný uživatel

Rony by si ju kopl sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte ten Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Arizmendi neni produktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přístup Zaragozy u bránění pátého gólu Ronalda = nasazení hráčů okresního přeboru.

Reagovat
alcantara

nepozeram to, ale od nich sa vela ocakavat neda, boli marni uz nas, asi nas najslabsi super tuto sezonu

Reagovat
Xavi

Souhlas. Ale nechápu to, kádr mají dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sa mi ľúbi ten Arbeloov poctivý futbal a tie jeho "skúsené" kľučky

Reagovat
smazaný uživatel

Momo Diarra dneska hadze kufre Gagovi pred nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to má fakt velmi složité...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc některé jeho chyby v rozehrávce jsou hrůzostrašné a kvalitnější tým by to potrestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zachytil som jednu teraz pred chvíľou a hned si sa ozval ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zachytil jsem jich víc, ale následně poté Zaragoza míč neškodně odevzdala, takže z toho nic nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc v tomto zápase není pod žádným tlakem, takže by i ta jedna byla dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte povedz neco

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď směšný. Zkrátka si přiznej, že takový zápas o kvalitách horšího Diarry nic nevypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to teď opět Diarra?

Reagovat
smazaný uživatel

Detailista, za takéhoto stavu si to už môže dovoliť, inak hrá skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza byla tak ubohá, že to bylo do očí bijící. Nedali si tři souvislé přihrávky, nechali se obcházet jak solné sloupy...To byl děs....Hnědé dresy by jim dnes slušely...

Tím ale nechci snižovat výkon Realu, jak se říká, vždy hraješ to, co ti dovolí soupeř....Dneska mě to bavilo, Real se zvedá, sehrává, je to pořád lepší, upřímně jsem čekal větší ztrátu na Barcu po patnácti kolech, Real to nicméně přečkal bez větších ztrát a teď je na koni. Letos to bude boj, jestli se nestane něco neočekávatelného, tak to konečně bude souboj gigantů o titul podle mého gusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedival sem se teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DIKY KLUCI

Reagovat
smazaný uživatel

No pod Karim

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem že to řeknu ale Ronaldo chybý a to tak že dost je obrovský přínos pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Raúlova nová pozice mediapunta je úplně mimo mísu.

Reagovat
Potty

Je to tak...

Reagovat
terry

Slušnej debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahahaha Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Aj po kalbě to de, a ne že né Karime.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sa Ronaldo hodne tešil

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práca Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedla

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto sa tak hneval

Reagovat
smazaný uživatel

Pro diváky a fotografy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 6-0....cák cák cák cák cák cák

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu teraz šprintom nabiehal Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný kup za 4 melouny koupit odchvance, hráče ze základu Poolu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za stavu 6-0 se hraje jinak že...To máš síly, i když je nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně , ale i tak za tu cenu je to paradni nakup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ramos hraje furt stejně

Reagovat
terry

Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

i ASÍ, ASÍ, ASÍ GANA MADRID !

Reagovat
Xavi

Tradiční pokřik vašch soupeřů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři nam take tleskají ve stoje všude

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra teraz mal zasebčiť

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl zapomněl vyskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho to zaskočilo, v takové pozici CRonaldo obvykle střílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naco to žltí teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chod riti Mejuto

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Pavon

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpěli jsme vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Parááááda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Hezky Real .

Reagovat
Al Capone

Nádhera, toto byl konečně zápas u kterého jsem se nemusel bát o výsledek až do konce. Vaart, Gonzalo a Marcelo nej hráči zápasu.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej výkon, ale osobně bych raději uvítal návrat starých dobrých časů La Ligy, ta úroveň soupeřů mě zaráží. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt supr výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid nam tedy popřál krásne vanoční svátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez rozdielu na klubovú príslušnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Vyběr fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

real nam nadelil peknýýho ježuchá

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Hmm tak koukám, že jsme letos zatím těsně dali nejvíc golů, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Galacticos aj na ihrisku je spat !! a stacilo tak malo - posadit Raula na lavicku. Videl niekto dnes od neho nieco produktivne?

Reagovat
$dolar$

Vaart muj nejoblibenejsi fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můj byval take, než jsem objevil Higuaína. Tam se zrodila laska.

Reagovat
smazaný uživatel

10 gólů za 774 minut, to je drak .

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

taky ho mám v současném Madridu nejradši

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain je lepší a lepší, nečekal jsem, když v zimě přicházel, že bude mít takový potenciál. Udělal obrovský výkonností skok. Větší naděje jsem vkládal do Gaga, ale ten je zatím stále pohřbívá a s takovou ještě dlouho pohřbívat bude...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
irik

Můj byl do dne, kdy se zrodil Müller .

Reagovat
$dolar$

Gerd?

Reagovat
irik

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Müller z Příbrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mě zaujal, jak ve Slavii vždycky zkoušel přímáky z čtyřiceti-padesáti metrů, v naprosté většině to kopl do nebes, ale neúnavně to dělal dál a dál.

Reagovat
$dolar$

Ale jo z Thomase neco bude

Reagovat
irik

Něco už je teď, v budoucnu to vidím na DoubleGB .

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak

Reagovat
One-Real

U mě to byl je a bude Zidane Ten si mě získal naprosto vším, to byl prostě unikátní typ fotbalisty .

Reagovat
$dolar$

I kdyby nehral v Realu?

Reagovat
Tsigi

Zizou, Pirlo, Šéva má oblíbenostní trojka

Reagovat
One-Real

Tak samozřejmě, to že hrál v Realu pro mě jen dokreslovalo jeho kouzelnost, ale pokud by za něj nehrál, tak by stejně určitě patřil k mým velkým oblíbencům

Reagovat
hefy

Ryan, Paul, Gary, David, Nicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza byla tak ubohá, že to bylo do očí bijící. Nedali si tři souvislé přihrávky, nechali se obcházet jak solné sloupy...To byl děs....Hnědé dresy by jim dnes slušely...

Tím ale nechci snižovat výkon Realu, jak se říká, vždy hraješ to, co ti dovolí soupeř....Dneska mě to bavilo, Real se zvedá, sehrává, je to pořád lepší, upřímně jsem čekal větší ztrátu na Barcu po patnácti kolech, Real to nicméně přečkal bez větších ztrát a teď je na koni. Letos to bude boj, jestli se nestane něco neočekávatelného, tak to konečně bude souboj gigantů o titul podle mého gusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Shevchenko

To už jsem někde četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid ! .. a vsetko najlepsie Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to neni HALA MADRID....ale VATA MADRID

Reagovat
Kily

hmm, pěknej debakl, poslední dobou je celkem v módě začínat po odvolání trenéra na Bernabeu a nedat tam ani gól, Zaragoza to tedy před 24. prosincem ještě povýšila, pěkný dárek pro fanoušky RM od hráčů. Fotbal jsem neviděl, ten šunt od UPC vypadává častěji než Real Madrid při první možnosti v nějakém poháru, ale mám pocit, že se hned ráno začnu shánět po tom, kdy ten zápas budou opakovat a po hodně dlouhé době se s chutí podívám na nějaký záznam. Higuain je pro mě nejsympatičtější hráč Realu, akorát si nejsem jistý, jestli jsem rád, že mu to tam takhle padá, před týdnem jsem rozhodně nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Benzema zas strelecky na tom až tak zle neni, 5 golov a jeden mu neuznali regulérny ted už nevím s kým ...

Reagovat
smazaný uživatel

a ma aj 6 asistencii.. co je najviac v teame

Reagovat
Amos

Španělská liga je děsně nevyrovnaná .. tam neni nějak zajímavé napětí , nedočkavost kdo vyhraje ten titul .. Konečně snad letos bude alespon pořádnej boj od začátku až do konce.. ale nečekaně zase mezi Realem a Barcou.. Kdežto PL .. ta je nesmírně vyrovnaná.. vyhrát můžou 3-4 týmy a boj o B4 bude mezi hodně týmy .. V tom je zásadní rozdíl PL a PD ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skutečnosti můžou PL vyhrát jen 2 mančafty, stejně jako PD.

Reagovat
Kily

je to tak, Arsenal nebo Sevilla mohou ty nejlepší dva porazit, ale nemohou jim dlouhodobě konkurovat. Já jsem ve Španělsku čekal podobný scénář jako loni - Barcelona na začátku sezony využije nesehranosti Realu a toho, že Real v první polovině sezony hraje s těmi nejlepšími venku, a uteče, na jaře pak Real zase začne stíhací jízdu. Už teď jste mě tedy překvapili, každopádně si myslím, že o šanci získat titul rozhodne to, jak se dokážete vypořádat s absencí Pepeho. Loni se to nepovedlo, Valencia vám za poločas i přes špatný výkon dala dva góly, Zaragoza, jak tak čtu, zase Albiola s Garayem ani neprověřila

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatný no, sice je blbý se vymlouvat už dopředu, ale tohle se asi projevit musí. Na jaře jsme bez něj dostávali o 2 góly víc (místo 0,5 to bylo 2,5). Liverpool je bez Xabiho taky vyřízenej, nějakej mladej talent takové borce zkrátka nezalepí. Ale nevadí, máme konečně svoje rozestavení, ideální sestavu a vypadá to, že to zase někam směřuje.

Reagovat
Kily

když už jsi u toho průměru branek na zápas, tak ještě dodám, že si polepšíte nepřítomností Salgada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rikas idealni sestava, predpokladam, ze do ni pocitas s Xabi Alonsem. I kdyz Diarra hral taky celkem dobre. Mimochodem co je s Alonsem, je zraneny?

Reagovat
RMCF

karty

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji za informaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JJ v Anglii se ta big four narušuje pravidelně. A boj o titul je taky každý rok nesmírně napínavý....

Reagovat
Tsigi

tak lepší než v Itálii, kde o titul hrává jeden tým, ale spodek tabulky se mi prostě zdá v Itálii lepší než ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadají oba spodky stejně špatný, obě ligy bych dal na 18 týmů.

Reagovat
Tsigi

to každopádně zúžení vždycky zvyšuje kvalitu, ale když to neudělají ani u nás v kapr lize, která by to potřebovala jak prase drbání, tak se toho u La Ligy i Serie asi nedožijem

Reagovat
alcantara

videli sme poslednych 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Máme titul mistra kalendářního roku 2009 86 bodů, Barca 85.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

strasne vam to prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak je to 0:6

Reagovat
smazaný uživatel

real to bolo nieco krásne :) paráda

Reagovat
Xavi8

Sevilla - moj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

prvni zapas realu v letosni sezone co sem nevidel a oni si z toho udelaji exibici :D HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

ot:

ben arga mozna do olympaikosu pireus?

ty vole, s tim to de z kopce, z lyonu do marseille, z marseille do pirea, co pak? do sparty? pritom to je hrac, kterej herne ma klidne na arsenal, ale jeho priblem je asi mentalita, no

Reagovat
smazaný uživatel

Sááákra, jednou se ožeru a usnu a Real dělá po hřišti takovýhle bordel ...

Přístě je budu muset líp hlídat. Uf, ty trofeje jso nesmírně namáhavé ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsou Vánoce, tak vám to, kluci madridští, dokonce přeju. Užijte si toho. Je to jednou v roce

Reagovat
smazaný uživatel

To ses musel picnout hodně, když přeješ Vánoce čtyři dny předem. No, jinak, já mívám Vánoce (druhý, třetí,...) i víckrát do roka...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys četl, tak jsem nikomu na Vánoce nepřál, ale protože se Vánoce blíží, tak vám přeju tu výhru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase žabomyší spor, jen nevím kdo je kdo, ty asi ta myš (nebo krysa)

Reagovat
smazaný uživatel

já nezačal. A ani nebudu pokračovat ... Každopádně urážky ... Hm, opravdu úpadek

Reagovat
smazaný uživatel

Nazývat někoho žábou nebo myší, není urážka...

Reagovat
smazaný uživatel

ale krysou už jo

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako obviňovat rudou za to, že jí mají ve znaku komunisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid!!!

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID.... Vaart příjemně překvapil ale i tak celý tým sem pyšnej na chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

Benzegól

Reagovat
smazaný uživatel

STR8NKY O VILLARREALU. FANOUSCI PRIJEDTE. WWW.VILLARREAL.WEBNODE.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji k velkému vítězství! Stejně vám to nakonec k ničemu nebude

Reagovat
stas87

no tak parada barca stale 1 valladolid tiez vyhral a sociedad ide na postup za rok sa snad dockame derby sociedad-athletic

Reagovat
smazaný uživatel

WWW.VILLARREAL.WEBNODE.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Nekaž si to a přestaň sem házet ty odkazy. Jednou to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

okej

Reagovat
smazaný uživatel

Příště kdyžtak reaguj, jsi tu evidentně nový. Jinak, je dobře, že bude mít Villarreal svoje vlastní stránky...

Reagovat
smazaný uživatel

diki...ja ty stranky mam moc rad...

Reagovat
smazaný uživatel

a take villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

OT: prvni československou superstar se stal Martin Chodúr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, kdo to je ..

Reagovat
homeles8

jdu se oběsit...

Reagovat
smazaný uživatel

bez

Reagovat
homeles8

nez čeho?

Reagovat
homeles8

bez*

Reagovat
homeles8

Jinak, já jsem byl z mýho okolí 1. kdo měl Windows 98 dobře já

Reagovat
smazaný uživatel

di spát

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak řečeno, pro pochopení, dal sem asi podobně zajímavou zprávu jako Kubko

Reagovat
smazaný uživatel

my fault

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

já jsem chtěl jen říct, aby si takovýdle kecy stčil do <I> protože na to nejni nikdo tady zvědavej. Na blbej koment-blbá reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mě to při ládování se rumovýma kuličkama a bědováním nad výkony Atlética Madrid nevzrušuje

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Suverénně nejlepší zpěvák, zasloužený vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

niekto aj tu trapnu sutaz pozeral?

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Jurada

Reagovat
homeles8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele