15. kolo
20.12.2009 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Valladolid - Sporting Gijón 2:1

Valladolid porazil trefou Medunjanina z poslední minuty Sporting Gijon. Pro domácí to bylo od října první ligové vítězství.

Hosty poslal nejprve do vedení Morán, vyrovnal Nivaldo a konečný výsledek stanovil až bosenský kanonýr Haris Medunjanin. Výhra posunula Valladolid čtyři body nad poslední trojici v tabulce. Domácí začali aktivněji, ale Diego da Silva Costa střílel dvakrát mimo branku. Zato Gijon využil svou hned první příležitost. To se pravačkou přesně trefil Luis Morán.

Valladolid byl ale nebezpečnější, trestný kop zakončil mimo Canobbio, hlavička Manucha zase byla příliš slabá. Další šance Gijonu měli vedle hlavičkující Barral a nůžkama mimoucí branku Costa. Valladolid vyrovnal ve 29. minutě, když Marcos vybojoval trestný kop, zahrál ho Canobbio, Arzo vyhrál hlavičku a zakončení byla na Nivaldovi.

Vyrovnání domácí tým nabudilo po změně stran k ještě větší aktivitě, ale další šance zase jen spálil Costa, pokus Canobbia srazil Pablo. Další hlavička Manucha šla také nad. Gólman Valladolidu Justo Villar měl pak štěstí, když s obtížemi vyrazil střelu de las Cuevase a o pár sekund později i pokus Míchela.

Byly to Míchelovy okamžiky, i když neúspěšné, další jeho hlavička po rohu Morána šla nad. Nepřesné zakončení bylo i na druhé straně, v podání Canobbia a Alvara Rubia. V závěru zápasu tak strhl výhru na domácí stranu Medunjanin.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele