15. kolo
20.12.2009 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Racing Santander 2:0

Villarreal porazil dvěma góly Racing Santander, v druhé půli byli úspěšnými střelci Llorente a Rossi.

Domácí svěřenci kouče Valverdeho končí rok 2009 na devátém místě průběžné tabulky, což je nakonec poměrně úspěch. Žlutá ponorka z východního pobřeží tak má po velmi špatném startu do sezony nyní na kontě devět vítězství z posledních třinácti zápasů. Postoupili nakonec i v Evropské lize i Copa del Rey. V týdnu proti Salcburku si už mohl Valverde dovolit šetřit klíčové hráče, druhé místo ve skupině Evropské ligy měl tým už jisté.

V první půli Villarreal s chutí útočil a ohrožoval branku Santanderu. Paradoxně ale největší šanci si vypracoval hostující Tchité ve 31. minutě, ale zcela volný hlavičkoval zblízka mimo.

V druhé půli už našel Villarreal větší přesnost ve finálních přihrávkách a gólman Colcorti si připsal skvělé zásahy při šancích Senny i Pirese. V 51.minutě už se ale měnilo skóre. Na pravé straně se uvolnil Javi Venta, nacentroval, míč špatně odvrátil před Llorentem Henrique, ale málem do vlastní branky, kde zasáhl Colcorti a míč stihl vyrazit. Llorente tak už jen doklepával do odkryté branky. Racing nepotvrdil dobrou formu z posledních dvou vyhraných zápasů a inkasoval ještě jednou. To se akrobatickým volejem blýskl Rossi.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Santander na Estadio El Madrigal na 99% neprohraje 02 za kurz 2.18 je pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

to si jemom myslíš villarreal jim nakope prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele