Anglická Premier League - preview 2. kola

21.08.2010, 08:35, aktualizováno 23.08.2010, 08:48
Previews
Těžký los určil, že na Manchester City i Liverpool dnes čeká další velký a důležitý zápas. Obě mužstva narazila v prvním kole na silné londýnské protivníky, obě se nakonec o body dělila. Vzájemný duel těchto dvou rivalů by také proto měl být velmi vyrovnaný.
Manchester City - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Největší tahák druhého kola si pro nás anglická Premier League schovala až na pondělní večer, kdy se na Eastlands střetne movitý Manchester City s "novým" Liverpoolem. Obě mužstva by letos ráda skončila minimálně mezi první čtyřkou a půjdou za vítězstvím.

Začněme rekapitulací prvního kola. V něm se oba celky střetly se severolondýnským soupeřem. Zatímco Citizens remizovali na Tottenhamu, Liverpool doma v závěru přišel o tři body s Arsenalem a rovněž remizoval. A o tom, že načaly oba týmy sezónu takřka identicky, napovídá i výsledek z předkola Evropské ligy. City porazili 1:0 venku Temešvár, Liverpool doma stejným výsledkem porazil Trabzonspor.

Jediný gól Citizens v evropském duelu vstřelila nová posila Mario Balotelli, který, zdá se, rychle zapadl a mohl by být platným členem týmu. Útočné trio Tevez, Silva, Wright-Phillips, které nastoupilo na White Hart Lane, totiž nijak zvlášť nepřesvědčilo.

Balotelli si však v zápase s Temešvárem poranil koleno a nebylo jisté, zda pondělní dohrávku stihne. Vše ale nasvědčuje tomu, že zranění překoná a bude Robertu Mancinimu k dispozici. Na soupisce už je také další nová posila James Milner. Zranění do hry nepustí defenzivní Boatenga s Kolarovem.

První ligový duel měl pro oba týmy ještě jednu věc společnou - gólmany a jejich podíl na výsledku. Zatímco Joe Hart předvedl v brance Citizens úžasný výkon a prakticky jen díky němu si Manchester odvezl bod, Pepe Reina byl smolařem dne, když si v poslední minutě hodil odražený míč do vlastní sítě.

To vše už je ale zapomenuto, v pondělí se začíná nanovo, s čistým štítem. U řeky Mersey doufají, že od první minuty nastoupí i Javier Mascherano, který vynechal duel Evropské ligy. Hodně nejistý je však start Daniela Aggera. Jistojistě pak nenastoupí Joe Cole, jenž si odpyká první zápas z třízápasového trestu.

Zápas od 21:00 našeho času bude řídit sudí Phil Dowd a pokud po devadesáti minutách bude na světelné tabuli svítit skóre ve prospěch Liverpoolu, půjde o 2000. vítězství Reds v ligovém fotbalu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Aston Villa  (neděle 14:30)
Příležitost na vendetu nadešla. V neděli 24. května 2009 pár minut po půl šesté večerní vypálil nepovedeně Gareth Barry a Damien Duff srazil míč do vlastní branky. Tým, který dvakrát jen těsně nedosáhl na vrchol celé fotbalové Anglie, spadl. Bez dvou dnů se po patnácti měsících oba celky střetávají znovu v nejvyšší soutěži, bez aktérů rozhodujícího okamžiku z předminulé sezóny.

Před dvěma lety Newcastle ještě netušil, že v další sezóně už nebude moci zopakovat domácí výhru nad Villou v poměru 2:0, oba góly tehdy zařídil Obafemi Martins, současný hráč Rubinu Kazaň. Letos už tuto možnost dostává a využít už ji bude chtít jen pro navázání druholigové nedobytnosti. Na St. James‘ Parku nevyhrál ani jediný nájezdník, z třiadvaceti zápasů se pak jen pětkrát body dělily. Obstojí však tvrz nad Týnem i v Premier League?

Ze zasloužené porážky v Manchesteru, kde domácí United vyhrál rozdílem třídy, si fanoušci zas až tolik nedělají. Jejich úhlavní soupeři se budou pohybovat o poznání dále od pohárových příček, navíc pro body mají vystavený hlavně svůj svatostánek. To Aston Villa zahájila sezónu převálcováním West Hamu, ke třem gólům přidala hned čtyři tyče. Přitom Villans v posledních dvou sezónách získávali navrch především výsledky ze hřišť soupeřů.

Letos se však může vše změnit. Kevin MacDonald začal své působení v roli manažera výtečně. Od O’Neilla dává přednost především kombinační hře namísto protiútoků, body z výjezdů by tak při jeho setrvání mohly zůstat minulostí. V úvodním duelu předkola Evropské ligy remízoval se značně oslabeným kádrem ve Vídni s domácím Rapidem 1:1. Trefu si připsal Bannan, který může děkovat Albrightonovi, ten mu poslal míč před odkrytou branku. Dvacetiletý odchovanec uchvátil už v prvním kole ligy. Skóre otevřel dorážkou Albrightonova voleje Downing, těsně před poločasem nahrál Youngovi na jeho přesný centr mířící na hlavu Petrova a poslední gól pak po jeho přihrávce vstřelil Milner.

Pro mladého záložníka to navíc byl poslední gól v Aston Ville vůbec. Ještě před odjezdem hráčů k našim jižním sousedům, se totiž po vleklých debatách dotáhl jeho přestup do Manchesteru City, který vyplatil Villans bezmála dvacet milionů liber a směr Birmingham vyslal talentovaného Stephena Irelanda. Ten už pro web svého nového týmu prozradil, že mezi hráče dokonale zapadl a pevně věří, že se mu ve vínovo-modrém dresu bude dařit.

Zatímco přestupové dění mezi Aston Villou a Manchesterem City zaplňovalo snad všechny fotbalové portály, Newcastle se vyvlékl z role houfně nakupujícího nováčka. Přesto přivedl čtyři hráče a mezi nimi i osvědčená jména Dana Goslinga a Sola Campbella, oba navíc z volného trhu. Ze Španělska pak přišel bývalý mládežnický reprezentant Xisco. Na Old Trafford odehrál deset minut a nedostal tak mnoho příležitostí ukázat se ostrovskému publiku.

Newcastle na svého nedělního soupeře v posledních čtyřech zápasech vyzrál dvakrát a dvakrát se body dělily. Povzbudivá série tak dává zapomenout na duben 2005 a domácí porážku 0:3. Na té by nebylo zas tak moc zvláštního, kdyby Alan Shearer s dalšími sedmi spoluhráči na hřišti nesledovali sedm minut před koncem trapnou šarvátku mezi Dyerem a Bowyerem, po které oba účastníci zamířili do šaten.

Chris Hughton do obrany nejspíše znovu postaví letní posilu Jamese Percha a ve středové řadě se možná už naposledy s knírkem objeví Barton. Do hry naopak nepustí zraněný kotník Besta se Simpsonem, Goslinga koleno, Taylora rameno a Campbella jeho špatná kondice. Guthrie a Lovenkrands pak svá zranění úspěšně doléčují a jejich start je tak o něco pravděpodobnější.

Agbonlahor, Cuéllar a Collins měli nad svým vystoupením otazníky, poslední informace ovšem mluví vůči nim negativně. Přidají se tak k marodícímu Delphovi, Sidwellovi a nově Weimannovi. Nejistá je hra s kolenem laborujícího Carewa.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Harper, Coloccini, Williamson, Perch, Enrique, Barton, Smith, Gutierrez, Nolan, Carroll, Routledge
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Friedel, Warnock, Dunne, Davies, L Young, Petrov, Ireland, Downing, A Young, Carew, Heskey.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.20 - 2.60
více informací
Fulham FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Obhájce titulu na úvod splnil očekávání a neměl žádný problém vstoupit do další sezony vítězně. To Fulham ukázal dvě tváře. Jednak Bolton pustil jen k máločemu, jednak sám zahrozil jen sporadicky. S takovou bude pro Hughesovy svěřence těžké navázat na dvě po sobě jdoucí výhry, které se dostavily po 45 letech domácí neschopnosti vyzrát na MU.

Mohlo by se zdát, že trojice zraněných Hargreaves-Ferdinand-Anderson dává Fulhamu poměrně slušné naděje alespoň na bod, jenže Sir Ferguson před týdnem ukázal, že i ze stávajícího kádru dokáže uplácat vítěznou mašinu. Jakkoliv může být první zápas moc brzy na nějaký soud, výhra 3:0 nad údajně nejsilnějším nováčkem PL zní nadmíru přesvědčivě. A neméně jistý byl i samotný výkon Red Devils. Jediným výrazným negativem mohlo být prodloužení Rooneyho impotence nejen v soutěžních zápasech, která takto trvá od března již třináct utkání a 18 hodin. Právě jeho probuzení by pak mělo být klíčem k znovuobnovení oné sympatické šňůry neporazitelnosti, kterou Fulham prolomil teprve v loňském kalendářním roce, kdy mu Manchester v ani jednom ze dvou pokusů nedokázal na Craven Cottage vstřelit branku. Přesto zvláště loni na hřištích soupeřů exceloval, dokonce platil za nejlépe bodující tým soutěže.

První představení před svými novými dvořany a hned je z toho duel s klubem, kterému zasvětil nejlepší roky své hráčské kariéry. Zároveň jde potom o soupeře, na kterého "Sparky" nemá čerstvé a zároveň dobré vzpomínky. Vždyť u kormidla ManCity odkoučoval tři takové střetnutí a v ani jednom z nich nebodoval, přičemž k tomu všemu s United loni vypadl v semifinále Carling Cupu. Hughesovou prioritou v příštím kole by mělo být eliminovat sílu Paul Scholese, dirigenta newcastleského koncertu a zároveň chlapíka, se kterým se alespoň rok míjel v kabině MU ještě za své aktivní kariéry.

Kromě zmíněných tří borců jsou Fergusonovi všichni k dispozici. Platí to tedy i o Patrici Evrovi, jehož zdravotní stav byl po kolizi s reklamním panelem hojně diskutovaný. Naproti tomu má Mark Hughes poněkud rozmanitější starosti. Doteď visí otazník nad starty Koncheského a Schwarzera. Prvně jmenovaný se pomalu otřepává po zranění kotníku, zatímco druhého už přestávají trápit bolavá záda. Na druhou stranu David Stockdale se proti Boltonu předvedl v dobrém světle, takže není důvod Australanův návrat nějak lámat přes koleno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.75 - 3.80 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Totální rekonstrukce nepomohla, nic se nezměnilo. West Ham se proti Aston Ville zas a znovu předvedl v dost možná tom nejhorším možném světle. Dostal "nakládačku", ještě hrál hrubě pod svoje možnosti. Avram Grant si tak po porážce 0:3 musí napravovat reputaci a prvním soupeřem mu při téhle příležitosti bude Bolton, který před týdnem odehrál vyrovnaný zápas s Fulhamem.

Tohle v Chelsea nezažil. Aston Villa jeho Kladiváře doslova vyučila, ti působili nervózně (možná proto, že je sledovali noví majitelé i nový manažer) a zároveň nezorganizovaně, nesehraně. Těžko říct, jestli lze tohle za sedm dní změnit, nicméně posledních sedm vítězství West Hamu pokaždé pocházelo z Upton Parku. Takže kde jinde zabrat než právě tady a ještě proti ne úplně nejsilnějšímu Boltonu. Na druhou stranu Owen Coyle by mohl mít na Hammers dost dobře spadeno. Jeho první venkovní výhra ve funkci manažera Trotters se udála právě na Boleyn Ground, navíc Londýňané na tohoto soupeře nevyzráli od sezony 2006/07.

Šesté po sobě jdoucí vítězství nad Kladiváři konkrétně Wanderers stíhají. To by byla vskutku pěkná vizitka. Jenže stejně dlouho jako na ně West Ham nevyzrál, také oni čekají na úspěšný, dvoukolový start do sezony bez porážky. Sám Owen Coyle má ze vstupu do nového ročníku rozporuplné pocity. Na jedné straně je tu první čisté konto, na které loni Bolton čekal dlouhých 21 kol, na stranu druhou nemohl být spokojen se střeleckou potencí svého týmu a vůbec schopností vytvořit si adekvátní počet šancí. Obzvlášť v první půli totiž měli Trotters míč na svých kopačkách daleko větší porci času než Fulham.

Avram Grant určitě zvažuje změny a patrně dá šanci minimálně jednomu ze dvou nových útočníků, Barrery a Piquionneho. Pro oba by to byl první start od úvodní minuty ve vínovém dresu, minule oba střídali hned po přestávce. V zápasové kondici není ale jiná akvizice do útoku, Benny McCarthy, a tak trochu evergreen představuje absence Valona Behramiho, jehož na marodce doplňuje posila Hitzlsperger. To Owen Coyle se může pochlubit relativně prázdnou listinou zraněných. Na té zůstávají jen dlouhodobí lazaři O’Brien s McCannem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Stoke se má ve druhém kole na Britannia Stadium na co těšit. Přijede totiž rozzlobený Tottenham, který si potřebuje spravit chuť po zaváhání v předkole Ligy mistrů. Zápas s Young Boys Bern mohl skončit fiaskem, ale Spurs nakonec aspoň částečně utkání zachránili.

Vždyť londýnský klub v Bernu po třiceti minutách prohrával už 3:0 a sen o Lize mistrů se pomalu začínal rozplývat. Jenže pak se podařilo Kohoutům vstřelit dva góly a s prohrou 3:2 se do domácí odvety jde o poznání lépe.

Jenže i tak to je špatný výsledek a svěřenci manažera Harryho Redknappa udělají vše pro to, aby to napravili. K dispozici ale nejspíše budou mít pouze jediného útočníka, a to Petera Crouche. Ostatní jsou zranění, Defoeho s Modričem trápí třísla, Keana zase koleno a i Pavljučenko s Dos Santosem mají zdravotní problémy.

To Stoke doufá, že bude moci nasadit novou posilu Kenwyna Jonese. Ten v prvním zápase odkulhal ze hřiště s poraněným kotníkem, ale zdá se, že bude fit. Po přestupu s Ipswiche už je k dispozici také Jon Walters. Zraněný je pouze Lawrence.

Svěřenci Tonyho Pulise budou chtít napravit prvotní ztrátu s Wolves, kteří by měli být jedním z konkurentů v tabulce. Zápas na Britannia Staidum začíná v 16 hodin našeho času.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Tak znovu. West Brom do nové sezony neodstartovalo zrovna svěže, od Chelsea dostalo lekci z nejkrutějších - prohrálo 0:6. Teď tedy jako by psalo na zbrusu nový papír, bude hostit Birmingham. Ten se loni senzačně umístil v horní polovině tabulky a také v prvním kole překvapil. Přestože prohrával 0:2, dokázal si z utkání se Sunderlandem odnést alespoň bod.

Muži z předměstí Birminghamu si mohou brát příklad z Evertonu. Ten byl rovněž na začátku loňské sezony smeten (Arsenalem v poměru 6:1) a nakonec atakoval pohárové příčky. Koneckonců i Birmingham loni na úvod ročníku coby nováček prohrál, stejně jako letos WBA s úřadujícím mistrem, a ve finále se umístil na více než uspokojivé příčce. Otázkou teď je, zda se Baggies mohou pochlubit toutéž kvalitou jako oba zmíněné týmy a zda je schopné zapomenout na svou pověst "jojo-klubu", který tu spadne do League Championship a tu se zase s velkou pompou vrací. Nicméně faktem zůstává, že za posledních 17 utkání v PL West Bromwich vyhrál sice pouhé dva, ovšem jeden proti Wiganu s Brucem, nynějším manažerem Black Cats, v čele a pak další proti Sunderlandu, jemuž čelí právě tuto sobotu. Že by osud?

Sunderland se má z čeho poučovat. Loni měl totiž ohromné problémy s porážením nováčků na jejich hřišti, dokonce všechny tři souboje prohrál! Když se poté utkal s WBA naposledy na Hawthorns, byl z toho potupný debakl 0:3. A celá tahle sága s venkovními duely není krátkodobou záležitostí. Mackems přeci jenom na cizích stanovištích vloni uhráli všehovšudy deset bodů za celou sezonu, přičemž akorát dva sestoupivší celky a West Ham byly v tomto směru ještě méně zdatné. Impulsem ke změně by mohl být Darren Bent. Na druhou stranu pokud by vyšel střelecky naprázdno, plný bodový zisk je z pohledu historie takřka utopií. Naposledy totiž SAFC bez forvardova zásahu zvítězilo téměř přesně rok dozadu, kdy oba góly proti Blackburnu zajistil Kenwyne Jones, dnes již hráč Stoku.

Vyšší autority vyřkly shovívavé "ano", tudíž nová posila WBA jménem Peter Odemwingie může v sobotu startovat. A patrně bude, neboť jiný ofenzivně laděný borec Ishmael Miller trpí s bolavým stehnem. Joe Mattock, obvykle brousící levou postranní čáru, je pro změnu na několik týdnů mimo hru s nezbedným kotníkem. Na opačném konci barikády se to pro změnu hemží karetními hříšníky. Čerstvý ban si odpykává Cattermole, o něco vousatější stop je pak nadále odpočítáván Turnerovi. Staronový stoper Mensah je na marodce s problémovou kolenní šlachou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.35 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Everton se už určitě těší na druhé ligové kolo, v němž se konečně ukáže před vlastním publikem. Goodison Park byl totiž loni takřka nedobytnou tvrzí, jen dva týmy tu dokázali zvítězit. A po první prohře v Blackburnu chtějí Toffees proti Wolves naplno bodovat.

V Liverpoolu se hlavně obávají, aby se neopakovala loňská sezóna. Respektive je nemyslitelné, aby se něco takového stalo znovu. Vždyť Everton loni zahájil sezónu třemi prohrami ze čtyř zápasů a tím si prakticky pohřbil šanci na vyšší umístění, ačkoliv v závěru mohutně dotahoval. Letos chce opět promluvit do bojů o poháry, a proto musí bodovat od samotného začátku.

Proti Wolves mají solidní šanci, vždyť Wanderers v Goodison Parku vyhráli naposledy před 31 lety. Loni sice byli blízko, ale dvě minuty před koncem srovnal Biljaletdinov.

Wolverhampton ale bude nabuzen první letošním zápasem se Stoke, v němž svěřenci Micka McCarthyho zvítězili 2:1, což je skvělý výsledek. Hodně zapůsobili letní posily Jelle van Damme a Steven Fletcher. Klub na posilách utratil kolem 16 milionů liber, což jasně ukazuje, že se Wolves chtějí udržet mezi elitou i letos.

Proti Evertonu však možná budou postrádat Stevena Fletchera (chodidlo), Jelleho van Dammeho (kotník) a Stevena Mouyokoloa (kolenní šlacha), jejichž start je nejistý. Po zranění však v návrat doufá nejlepší loňský střelec Kevin Doyle.

Ani Everton asi nebude kompletní. David Moyes dost možná nebude moci použít svého kapitána Phila Nevilla. Mimo hru bude s kolenem Victor Anichebe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Blackpool FC  (sobota 16:00)
Přestože v úvodním kole zvítězili jasně 4:0, teď jsou v pozici zřejmého outsidera a de facto nemají co ztratit. Takový je osud Blackpoolu, který před týdnem doslova šokoval anglické publikum debaklem Wiganu. Arsenal se naproti tomu doslova protrápil k remíze s Liverpoolem, k bodu mu musela pomoci až Reinova hrubice.

Už 23 let Tangerines nevyhráli mimo svůj domov takovým rozdílem jako před sedmi dny. A zrovna se jim to povedlo v Premier League, kde dosud ani jednou nestartovaly. Poté, co tedy vstoupily coby nováček do tohoto ročníku tím nejlepším možným způsobem, čeká je další výzva. Slovutný Arsenal, na který v jeho hájemství naposledy vyzrály před více než půlkou století. Ian Holloway si jistě uvědomuje, že klíčem k další senzaci bude hlavně ohromná disciplinovanost a houževnatost. Ale třeba i značná efektivita, kterou se Blackpool mohl pochlubit v úvodním klání, kdy proměnil v gól téměř polovinu svých střel. Důležitým faktorem pak také může být všeobecná pohoda, jež pochopitelně panuje v kabině podceňovaného klubu.

Také Kanonýři vědí, o co se mohou opřít. Kupříkladu o Emirates Stadium, kde dosud prohráli jen šest střetnutí a dalších sedmdesát dovedli alespoň do nějak obodovaného konce. K tomu všemu v posledních sedmi domácích zápasech hned šestkrát udržel golman Arsenalu čisté konto, což vzhledem k neustálému řešení postu brankářské jedničky můžeme brát jako překvapení. Zároveň vzhledem k historii nemusí Gunners ztrácet hlavu, ani kdyby se dlouho nemohli proti nabuzenému soupeři prosadit. Jen jedinkrát z minulých 15 pokusů totiž na vlastním stánku neskórovali v závěrečné dvacetiminutovce.

Kus za kus, tvůrce hry za jiného kreativce. Samir Nasri si zhruba měsíc poleží s problémovým kolenem, zatímco se po hrudní infekci vrací do boje kapitán mladých pušek z Londýna, Cesc Fabregas. Další navrátilec Alex Song se patrně pro toto utkání neusídlí na svém obvyklém postu. Minule vyloučeného Koscielnyho totiž pravděpodobně bude suplovat na stoperu. Rovněž se očekává, že si před týdnem o místo v základu hodně hlasitě řekl Čech Rosický.

Teprve v tomto týdnu podepsaný zadák Keinan by mohl zažít ostrý start v novém působišti. Špatnou zprávou ovšem je zranění Paula Rachubky na šest týdnů. Brankářská jednička Blackpoolu si problémy s kolenem přivodila na tréninku a zastoupit by jí měl Matthew Gilks.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.16 - 6.75 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Blues se skvěle vrátili do zápasu v Sunderlandu, v poslední čtvrthodince vstřelili dva góly a získali zdánlivě ztracený bod. Rovers nechali zapomenout na přestřelku ze samého závěru loňské sezóny a tentokrát jediným gólem odzbrojili Everton. Oba týmy tak mají o motivaci slibného startu do sezóny postaráno.

6. prosince 2003 deklasoval Blackburn svého sobotního soupeře 4:0. Od té doby se na St. Andrews hrálo pětkrát a všechny zápasy vyhráli domácí. Obdobně si na svém stadionu vede Blackburn, oba loňské zápasy tak skončily 2:1 ve prospěch hostitele. I tyto duely tak prodloužily neuvěřitelnou šňůru dvaadvaceti vzájemných soubojů v nejvyšší anglické lize, kdy se Rovers podařilo proti Blues skórovat. Naposledy se do prvoligové branky Birminghamu netrefili v dubu roku 1960.

Na konci loňské sezóny Blackburn skvěle zabral a s přispěním dobrého startu do letošního ročníku má nezanedbatelnou bilanci deseti ligových zápasů s jedinou porážkou. Ta navíc přišla doma, na hřišti soupeře inkasovali jediný gól během čtyř výjezdů a získali solidních osm bodů.

Blues pak odpovídají skvělou sérií patnácti domácích zápasů bez prohry. Z jejich stadionu si plný počet odvážel pouze městský rival Aston Villa a následně Bolton, od té doby zde remízovaly všechny týmy z "big four" a stejně tak i Tottenham nebo Manchester City. Obdivuhodnou sérii ovšem ruší fakt jediného vítězného zápasu v lize za posledních deset utkání.

Zvláštní příchuť bude mít zápas pro Matta Derbyshirea, který hostuje v dresu Birminghamu. V lednu 2009 totiž nadobro opustil po šesti letech Blackburn a zamířil do řeckého Olympiakosu. On sám však emoce popírá. "Pro mě je důležitější, že obléknu dres Birminghamu a budu pro něj dělat vše. Ať už proti Blackburnu nebo proti komukoliv jinému. Bude to samozřejmě podivné, protože já znám mnoho soupeřových hráčů a oni znají mě, ale musí se to hodit za hlavu a soustředit se na vítězství," řekl nový hráč Blues, který podle manažera McLeishe odehraje svůj debut právě proti Blackburnu.

V minulé sezóně dělil oba týmy pouze rozdíl ve skóre, dá se tak očekávat vyrovnaná bitva, ve které by hostům mohly pomoci standardní situace. V minulé sezóně totiž právě z nich dali 24 gólů, 59% ze všech přesných střel udělalo z Blackburnu největšího experta v této oblasti.

Zatímco domácím bude chybět kanonýr Kevin Phillips, jenž stále laboruje s poraněným stehnem, bude manažer Allardyce postrádat dvojici Dunn, Grella. Prvně jmenovaný si proti bývalému zaměstnavateli nezahraje kvůli tříslům, Grellu trápí lýtko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.30
více informací
Wigan Athletic - Chelsea FC  (sobota 18:15)
Pokud chcete mít záruku gólových hodů, pak si v sobotu v podvečer zajděte na DW Stadium nebo si alespoň nalaďte zápas Wigan - Chelsea. Vše totiž nasvědčuje tomu, že se bude na co dívat. A když už ne na krásnou hru, tak alespoň góly.

Stačí se podívat na statistiky obou týmů. A že pro ně nemusíme daleko, stačí předchozí první kolo letošní Premier League. Wigan na domácí půdě přivítal jako totálního outsidera nováčka z Blackpoolu. Tangerines ale zbořili veškeré předpoklady a Latics zničili a zostudili čtyřmi góly.

Ani Chelsea si se soupeřem nebrala servítky, nováčka West Bromwich Albion zdemolovala šesti góly, hattrick si připsal Drogba. Pokud vám tohle nestačí jako záruka velkého množství gólů, tak zabrousíme do posledního kola loňského ročníku, kdy Chelsea potřebovala porazit právě Wigan, aby oslavila ligový titul. Tehdy vyhrála 8:0!

Obrana Latics se tak musí pořádně bát. A že má proč. Není sice radno soudit tým po jediném zápase, ale v duelu s Blackpoolem byla obrana Wiganu skutečně žalostná, a pokud s tím manažer Roberto Martinez urychleně něco neudělá, budou Latics velkým adeptem na sestup.

Naproti tomu stojí Chelsea, které se sice hrubě nevyvedla příprava, ani Community Shield nezvládla, ale do Premier League vstoupila jako pravý ligový král. Výhra nad WBA byla jasná a Blues jen navázali na gólostroj z loňské sezóny.

Na DW Stadium by měl nastoupit i autor hattricku Didier Drogba, jenž měl menší zdravotní problémy. Stejně tak Frank Lampard. Nová posila Ramires už sice s klubem několik dní trénuje, ale do zápasu zatím nepromluví. Mimo zůstává Bosingwa a dva mladíci - Bruma a Kakuta.

Do základní sestavy Latics by měl naskočit Charles N'Zogbia, jenž by měl nahradit Victora Mosese, který má poraněné tříslo. Hendry Thomas zas nahradí Jamese McCarthyho. Karty nepustí do hry Caldwella.

Zápas bude od 18:15 středoevropského času řídit rozhodčí Mike Dean.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 12.50 - 5.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC11006:03
2.Blackpool FC11004:03
3.Manchester United11003:03
 Aston Villa11003:03
5.Wolverhampton Wanderers11002:13
6.Blackburn Rovers11001:03
7.Birmingham City10102:21
 Sunderland AFC10102:21
9.Liverpool FC10101:11
 Arsenal FC10101:11
11.Manchester City10100:01
 Fulham FC10100:01
 Tottenham Hotspur10100:01
 Bolton Wanderers10100:01
15.Stoke City10011:20
16.Everton FC10010:10
17.Newcastle United10010:30
 West Ham United10010:30
19.Wigan Athletic10010:40
20.West Bromwich Albion10010:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1601)

Přidat komentář
smazaný uživatel

!!!!!ARSENAL!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!Tottenham!!!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!GALLAS!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Karty nepustí Coldwella? To je ta červená karta, kterou dostal minulou sezonu na Stamford Bridge, nebo se ty tresty po sezóně ruší ?

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl že se neruší a pokračujou do další sezony

Reagovat
hefy

Neruší. Proto nehrál už proti Blackpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se těším na souboj Man City - Liverpool. Když už City herně vyhořeli proti jednomu rivalovi o umístění, tak by měli zabrat proti druhému. Jinak to bude zase vypadat, že ten jejich sen o umístění v elitní čtyřce jsou jenom plané kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Man City bude v tomhle zápase lepší, ale jinak bych řekl, že po zbytek sezony to hlavně na hřištích soupeřů nebude nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Osobně si myslím, že aji ten letos nejslabší člen tradiční 4, Man City přehraje respektive ukáže, že City majou sice kvalitní tým, ale špička je pořád někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudou, vždyť se podívej, s jakou sestavou vyběhli proti Temešváru a jak zápas skončil. Navíc když se vezme v úvahu zápas se slepicemi a l'poolský zápas s Arsenalem, tak favoritem je právě Pool

Reagovat
smazaný uživatel

i když je fakt, že ve prospěch City hovoří domácí prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom jak rychle zapadne Milner. Ten by jim mohl trochu pomoct, ale jinak tam mají stejně jako Real Madrid přetlak hvězd a hvězdy mužstvo nedělají...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-Blackpool 2:1 Chamakh,Arshavin - Harewood

Birmingham-Blackburn 1:0 Jerome

Everton-Wolves 2:0 Cahill,Beckford

Stoke -Tottenham 1:0 Jones

WBA-Sunderland 1:1 Brunt-Bent

WHU-Bolton 2:1 Cole 2- K.Davis

Wigan-Chelsea 1:2 Rodallega-Anelka,Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

este napis striedania, zlte karty, cervene karty, pocet divakov a kto piskal

Reagovat
smazaný uživatel

nějakyho toho střelce jsem chytnul, ale jinak nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

citizens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Losinho

West Ham United - Bolton Wanderers 1

Stoke City - Tottenham Hotspur 2

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 0

Everton FC - Wolverhampton Wanderers 1

Arsenal FC - Blackpool FC 1

Birmingham City - Blackburn Rovers 10

Wigan Athletic - Chelsea FC 2

Newcastle United - Aston Villa 10

Fulham FC - Manchester United

Manchester City - Liverpool FC

Reagovat
homeles8

West Ham United - Bolton Wanderers 0

Stoke City - Tottenham Hotspur 0

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 0

Everton FC - Wolverhampton Wanderers 0

Arsenal FC - Blackpool FC 0

Birmingham City - Blackburn Rovers 0

Wigan Athletic - Chelsea FC 2

Newcastle United - Aston Villa 0

Fulham FC - Manchester United 0

Manchester City - Liverpool FC 0

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, fanoušek kvalitního fotbalu a brankařů (a Davida Beckhama)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen, že tam má samý plichty a jen na Chelsea dvojku.

Reagovat
homeles8

protože to bude zase min. 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

A vážně věříš, že všechny ostatní zápasy skončí remízou? Mimochodem, myslím si , že Chelsea to trochu podcení a bude ráda, že tam vůbec vyhraje.

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
smazaný uživatel

myslet si znamená hovno vědět

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jinak. Vím, že se na to Chelsea vysere a nakonec bude ráda když vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

proč by se na to měla vysrat? Motivace mají víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou mají motivaci? V prvním kole vyhráli 6:0, Wigan zase doma prohrál 0:4 s nováčkem... Určitě půjdou hráči Chelsea na hřiště vyhecovaní a 100% koncentrovaní...

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, jak dopadl poslední zápas ve Wiganu, tak tenhle zápas se podcenit nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že tam minulý zápas prohráli, tak zaručuje, že to teď nepodcení? Mám na to jiný názor. Prostě to vidím, tak že Chelsea vyhraje maximálně o gól. Uvidíme po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsem si jistý tím, že to bude zítra jiné. Naposledy jsme tam prohráli 1:3, takže se musíme dobře připravit, hlavně tedy po psychické stránce. Bral bych i vítězství 1:0. Důležité je udržení čistého konta a poté se musíme snažit vstřelit několik branek, ale vítězství 6:0 nebo 7:0 není jednoduchou a každodenní záležitostí. Je důležité vyhrát, hrát dobře a až poté střílet branky, pokud bychom měli převahu," řekl Carlo.

tohle je pro mě dostatečná záruka, že to nepodcení...A výhra 1:0 je taky výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš: i výhra 1:0 se počítá. To je jasný. Proto jen říkám, že tam rozhodně nevyhrajou min.4:0 jak psal Homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se dost zmýlil. Uznávám.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham United - Bolton Wanderers- 02

Stoke City - Tottenham Hotspur- 10

W.B.A.- Sunderland- 2

Everton FC - Wolverhampton Wanderers- 1

Arsenal FC - Blackpool FC - 1

Birmingham City - Blackburn Rovers- 1

Wigan Athletic - Chelsea FC - 2

Newcastle United - Aston Villa - 02

Fulham FC - Manchester United- 2

Manchester City - Liverpool FC- 0

Reagovat
Liquid

West Ham - Bolton 1:0

Stoke - Tottenham 1:2

WBA - Sunderland 3:0

Everton - Wolves 0:0

Arsenal - Blackpool 1:2

Birmingham - Blackburn 2:0

Wigan - Chelsea 0:5

Newcastle - Aston Villa 1:3

Fulham - MANU 0:2

Citizens - Liverpool 3:1

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea Arsenal Tottenham City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Chelsea Blackpool Citizens Arsenal

Reagovat
homeles8

Dynamo Budějovice zbytek světa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United, Sigma Olomouc, AZ Alkmaar, Leeds United, Olympique Marseille, Schalke 04, Wolverhampton Wanderers, AS Roma

Reagovat
Liquid

tvůj tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

To je seznam oblíbených týmů

Reagovat
Swarley

první dva máme stejný a to jsou zároveň jediný kluby kterým vyloženě fandím

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma a United jsou srdeční záležitost, při jejich zápasech se o mě pokouší infarkt. Na zbytek se občas podívám, zafandím si a mám radost z toho když vyhrajou. Ale jaks říkal, s těma prvníma dvěma se to naprosto nedá srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

We all hate Leeds SCUM! Fanouškovství Man U ti asi nic neříká, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsu angličan, ani nebydlím v Manchesteru, takže mě nějaká místní rivalita nic neříká. Proto taky neříkám Manchesteru "my". Fandím jim, ale nikdy to nebude takové, jako kdybych se tam narodil a byl to jediný tým kterému bych kdy mohl fandit, jako to mám u Sigmy.

Reagovat
Losinho

Slavia Praha, Lech Poznań, Panathinaikos, Real Madrid, PSV Eindhoven, Arsenal, Zenit Čáslav, BVB, Glasgow Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou bych se shodl tak na české repre

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs Forest Bohemka AFC Wimbledon, Brentford, zbytek jebat!

Reagovat
smazaný uživatel

a přesněji Jebat Spartu, Wet Spam, Chelskí, Woolwich, Derby, Leeds Scum!

Reagovat
smazaný uživatel

West ham - bolton 0

Stoke - Spurs 2

WBA - Sunderland 0

Everton - Wolves 1

Arsenal - Blackpool 1

Brums - Rovers 1

Wigan - Abramovic 2

Nove Zamky - Aston Villa 0

Fulham - ManU 0

ManCity - Lpool 1

nejaky objektivny sazkar mi to okomentuje ?

Reagovat
Liquid

Nové Zámky

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy slušný, ale ikdyž jsem fanoušek Spurs, tak si myslím, že tam rupnou. Budou se šetřit na Ligu mistrů a navíc mají útok dost v rozkladu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,takze menim spurs na 0

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jasně, slepičáci se budou soustředit na LM a tak pustí body s relativně slabým soupeřem

Reagovat
soukup

Stoke doma není žádnej relativně slabší soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

byly by to ale snazší body, než v Manchesteru nebo v L'poolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych , že je Stoke doma nějak extra slabý...

Reagovat
Stiksxx

Kladiva a Everton musí!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Stiksxx

West Ham - Bolton 1

Stoke - Tottenham 0

WBA - Sunderland 0

Everton - Wolves 1

Arsenal - Blackpool 1

Birmingham - Blackburn 1

Wigan - Chelsea 2

Newcastle - Aston Villa 0

Fulham - MANU 0

Citizens - Liverpool 1

Reagovat
smazaný uživatel

Cheick Tioté do Newcastlu Ne, že by to byla moje vysněná posila, ale aspoň je na post, který potřebujem zdvojit.

Reagovat
Bakary3

Tak tenhle hráč se mi moc nelíbí a navíc je to pěknej řezník..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přesně typ hráče, který nám v kádru chybí při zranění/ztrátě formy Alana Smitha.Je mu teprve 24let, přichází asi za 4mil liber (zatím se handrkuje cena, ale neměl by to být problém), reprezentant. Posila jak má být. Radši bych viděl, kdyby přišel Leroy Fer z Feyenoordu, ale ten je holt mimo naše možnosti. Po hráčích jako Weiss, Llojd Samuel atd. jsem rád, že přichází kvalitní posila. Samozřejmě na hodnocení je brzo, ale má potenciál se stát důležitym členem kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Je nohrabaný, futbalovo nevyniká (ani neviem či by to slovo kopyto nebolo do istej miery vhodné), je desne nesympatický a pravidelne (čítaj niekoľkokrát za zápas) prasí...Posila ako má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Tys sledoval pravidelně Twente minulý dvě sezony, že tohle můžeš říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelne nie, ale zo 7-8 zápasov som videl a repre CIV 5-6 tiež, takže hodnotiť pokojne môžem, aj keby som videl menej. Nepýtaj sa takéto otázky, ja nie som emoušek aby som to nevedel posúdiť.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nechceš Ben Arfu, to je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

už s tim jdi někam

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nejde o Arfu, ide mi o to, ako zásadovo pózersky sa prezentujete, že parádneho hráča nechceš len preto, že je nesympatický a podobné *******y, potom ti príde do tímu toto hovado a ty si spokojný. Post ne-post, toto ja proste pochopiť nedokážem.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl součástí Twente při cestě za titulem. Hráč na post, který zoufale potřebujeme zkvalitnit. Mladý a za dobrou cenu. Na další hodnocení si počkam po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol nie tak podstatnou súčasťou Twente na ceste za titulom (narozdiel od Nkufa, Ruiza či Stocha) ako si možno myslíš, mladý je, ale nie natoľko, aby sa jeho prednosti nedali už "škatuľkovať" a prvá vec čo sa mi pri jeho mene vybaví sú karty, žlté i červené, asi vieš za čo. Raz som ho dokonca videl vyfaulovať sa za 22 minút, to je výkon (nebolo by nič zvláštne, keby to nebolo surovo cez súperove holene v oboch prípadoch, neviem dokonca či v tom druhom nebola priama červená). Na MS tiež podobne "hviezdil" najmä proti Brazílii. Ja ti len hovorím aby si sa netešil a nič nečakal, minimálne aspoň krotil nadšenie, ktoré je fakt neopodstatnené. Samozrejme, závery až po sezóne, tie ja ale dopredu nerobím. Hovorím ako to bolo doteraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Davids se raz vyfauloval za 13 minut a jaký to byl hráč. Tiotého znám akorát z MS, v Twente vyhrál titul. Neni to od pohledu zmrd jako Ben Arfa, přišel na post, kam jsem si přál posilu a moc se o ní nemluvilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale porovnávať Davidsa s Tiotém... Toto bol len príklad. Veľmi ho nepoznáš. O tom poste nemám výhrady, tie len na hráča.

Mimochodom momentka: http://u.goal.com/36700/36761_news.jpg

Už radšej mlčím.

Reagovat
terry

To ti můžu nají tu každého třetího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Píš vety konkrétnejšie. Nie ja som chcel už len podpichnúť.

Reagovat
terry

Právě. Pořád akorát provokuješ takovejma zbytečnostma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych toho Ben Arfu možná i zkusil. Kdoví, třeba z něj vyroste v NUFC nový Laurent Robert a to by byla panečku paráda:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe som už kedysi hovoril, že aspoň ty si rozumný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo

Reagovat
smazaný uživatel

Laurenta jsem miloval Dělo v noze, milimetrový centry, přišel z nejsympatičějšího týmu Francie a navíc dával nejkrásnější góly široko daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten nejsympatičtější tým Francie souhlasím do puntíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to je subjektivní. Zbytek je naopak nezpochybnitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jen škoda toho nepříliš důstojného konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpuštěno.. je to můj nejoblíbenější hráč vůbec. Škoda, že jsem neměl možnost ho sledovat tak, jako bych mohl teď.

Reagovat
Godwinson

Za první část

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší Ben Arfa než Big Ben

Reagovat
smazaný uživatel

To je DM?

Reagovat
smazaný uživatel

We love you Arsenal, we do, we love you Arsenal, we do. We love you Arsenal! We Do! Oooooooh Arsenal we love you...

Reagovat
homeles8

Arsenefil

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene-fil?

Reagovat
Kaká10

Reagovat
M0rb1D4S

Milujete po výhře 6:0 nad slabým soupeřem, nesnášíte po prohře nad vyrovnaným soupeřem

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej kdy jsem to psal, hňupe !!!

Reagovat
smazaný uživatel

NEWCASTLE..!!!!!!!!!!!

Reagovat
homeles8

CO S NÍM !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaká10

Newcastle Arsenal SPurs

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal vs Blackpool 1:1 (Chamakh, Harewood)

Reagovat
KnoxXx

Hammers-Trotters 1-0

Potters-Spurs 1-1

Baggies-Black Cats 0-1

Toffees-Wolves 2-0

Gunners-Tangerines 3-1

Blues-Rovers 1-0

Latics-Blues 1-2

Cottagers-Red Devils 1-2

Magpies-Villans 1-1

Citizens-Reds 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Trottles?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Rosa v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na 90% ano

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, tak si ho dneska nenechám ujít..

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň v předzápasových prognózách tam je . Jak známe Wengera tak se radši necháme překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli hrát nebude, tak přepínám na Spurs..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně na Arsenalu zase tolik nezáleží.. Zato na Rosickym jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude totnhem prohrávat, klidně se podívám, to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs mají jedno z nejsympatičtějších manšaftý.. Kdyby za Arsenal nehrál Rosický, tak jim fandím daleko víc jak Arsenalu

Reagovat
terry

To je nějakej novej anglickej výraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Znie to skôr arabsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický? Už tim že tam je Gallas jsou nesympatičtí

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Gallas nevadí.. Když už nehraje za Chelsea, tak je mi jedno kde hraje, všude je líp

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt

Reagovat
fantomas

Klubista.

Reagovat
smazaný uživatel

Martyho najväčší klubizmus je nenávisť k Chelski, tomu sa nič nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Láska ke Spartě, nenávist k Chelsea a Mourinhovi, fanatickej fanda Ronalda a náklonnost k Námořníkům Takhle jednoduchej já jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Kúzelné

Reagovat
smazaný uživatel

A určitě už Frankie vyprávěl, jak jsme hráli v baru s dvěma Španělama s Valencie kulečník.. Jak jsme řekli Iniesta, tak si klekli jako by se k nám chtěli začít modlit.. A to jsme předtim říkali profláklý jména jako Banega, Villa, Silva a to se jen tak pousmáli..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná skúsenosť, nájsť ešte niekoho jednoduchšieho...

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie jim zkoušel říkat, že je to simulant... Ale reagovali jen na to moje "He´s legendary !!" nakonec nám koupili panáka absintha a šli jsme skoro vrhnout šavli

Reagovat
smazaný uživatel

. Frankie

Reagovat
terry

Absinth nechutná?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnášim, naprosto..

Reagovat
terry

Já měl jen jeden tejden, co jsme ho pili.. s energiťákem to ještě trochu šlo, ale stejně, to je nejdrsnější alkohol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdrsnější alkohol nevim.. Ve škole jsme jednou pili Stroh a na konci školního dne zůstalo v lavici asi jen 5 spolužáků A to jsme byli třída číšníků, takže všichni strašní vochlastové

Ale rozhodně je to nejhnusnější alkohol..

Reagovat
terry

No já myslel procentama.. Samozřejmě, že jsou asi i další, kteří tě zničej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tatranský čaj - černý - 80% alkoholu. Pro ty co ho vypjí a

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme zrovna barovou přípravu.. Takže jsme tam měli 80%

http://cs.wikipedia.org/wiki/Stroh

Reagovat
tomasinho

Jo, z tohodle jsem měl panečku pořádne okno A nejen to.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? My jsme to tehdy pili z malých panáků, a pak jsme druhej den zjistili, že to je v takovym velkym množství najednou zdraví nebezpečný

Reagovat
tomasinho

Já na tom byl hůř, měl jsem v sobě už nějaký ten rum, pár panáků vodky a ulehl jsem na sedačku. Ráno jsem se vzbudil celý poblitý s oknem, a ti vyvolení, co dopadli lépe jak já mi ukazovalo kolik jsem toho strohu nevědomky vypil. A já takový nenažranec jsem pak den a půl nejedl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slušný.. Ale umim si to představit, je to hroznej chlast. Já jsem se ale normálně poblil v parku, šel na jídlo, koupil žvejkačku a mohl jsem jít dělat střízlivýho za ex-přítelkyní

Reagovat
tomasinho

Tak já toho smíchal šíleně moc a vůberc nevím, kolik těch strohů přesně bylo Všichni o 4-5 starší než já, já benjamínek, tak se snažili mě ožrat. Povedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to myslim, že už se ho asi nedotkneš.. Stejně to mám já s vodkou, do dneška mám nad levým okem památku v podobě asi 7 cm jizvy

Reagovat
tomasinho

Jak se ti tam vzala? To já ne, to já jen domů přijel ve vypůjčených věcech A máš pravdu, ani se ho nedotknu, sice jsem dostal nálepku "skokan pařby", ale za ty muka to nestálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Starší bratr oslavoval, že udělal řidičák a vzal mě s sebou na diskotéku.. Já v mých mladých letech zkoušel chytat tempo s o 10 let staršíma klukama.. No, celkem sem sem zvládal.. Ale pak přišlo na řadu brčko a mě pak začalo být špatně.. no a cestou domů jsem se potkal se zdí.. Vyhrála

Reagovat
tomasinho

Taky dobrý, tak zeď jsem ještě nepotkal.

Reagovat
tomasinho

Stroh mi ani nepřipomínej Ještě teď se mi zvedá žaludek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pry "El simulante" a oni se jen tak divne podivali.. A Marty hned na me - vidis, ja Ti rikal, ze to je legenda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Spanele ale byli dobri borci, neumeli ani slovo anglicky ani cesky a stejne jim to nedelalo problem pri baleni ceskejch servirek..

Reagovat
smazaný uživatel

Zapojili tělo.. Miguel snad dokonce tancoval kolem tága jako go-go tanečnice

Reagovat
smazaný uživatel

JJ. Byli fakt dobri, takove choreo s tagem jsem jeste nevidel..

Reagovat
fantomas

Jen náklonnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jim fandím.. Hrozně jim přeju, ale se Spartou se to nedá srovnat..

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň ta Sparta

Reagovat
fantomas

Nebudu to chválit, ale takle se mi to líbí víc už.

Reagovat
Godwinson

Tak se podívej, kde jsou v tabulce a dojde ti to.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A proto jim fandím ještě od doby kdy byli ještě na horší pozici a ani neměli ambice jít výš?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ne od té doby Ale tu dobu jsem přežil a přál jsem jim pořád

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Byl by zločin ho tam nedat. Bohužel to znamená, že si nekopne Jack (od začátku).

Reagovat
slovaňáák

Nemá někdo link na Leeds?

Reagovat
terry

Fakt nevím, na co dnes koukat, ale nejspíš vyhraje Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukat na nic a jít ven

Reagovat
terry

Už jsem byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo, to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle jít ven a koukat venku na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nápad. Ale to u tebe nehrozí, ne?

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt neuvěřitelnej tupec. Sem chodíš (fakenicku) jen proto, abys všechny posílal ven?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, mizím

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Já jsem v hospodě víc jak doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Plzeň

Reagovat
terry

Na ty jsem tak zvědavej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cantona

digisport dáva koho ?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke-Slepice- 1 max 0. Dal sem to za "litr".

Reagovat
terry

To si frajer, no..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mám toho víc,že jo. Třeba Hoff-Brémy-oba gol. A frajer už dávno nesem

Reagovat
terry

Nic nenasvědčuje tomu, že by měl Stoke vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodně dnes neprohraje. Bohužel se nám nějak rozpadl útok a hlavně ve středu čeká Spurs důležitý zápas o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to doufám že vyhraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk a Kuyt nakoniec neodchádzajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua j.... mi * a Masch...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Javier a Masch? Oba dva zůstanou? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

len podla bulváru..u Kuyta by som veril ale Mascha ešte môžu zvyklať

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas uz ted jistej muj hlas na hlasku roku..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky...

Reagovat
Kovi81

to u me taky

Reagovat
smazaný uživatel

3, hlavne, že to je život a nie výmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak on fakt maká za dvoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak...

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem a Drogba vyrovná rekord

Reagovat
tomasinho

OT: Aquilani na rok na hostování do Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu bolo dávno, nemal si pozerať tenis...

Reagovat
tomasinho

Ale ne oficiálně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,...

Reagovat
terry

Už ofiko, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoolfc.tv

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Rosu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

klucí prosím pošle mi sem někdo funkční odkaz na sledování po netu? dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

Reagovat
Logan

OT: mohl by mi nekdo kdo hraje fantu z mistnich dat kod do ligy? rad bych se k vam taky pridal

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia - Sagna, Vermaelen, Song, Clichy - Diaby, Rosický, Wilshere - Walcott, Chamakh, Arshavin.

Střídaní: Fabianski, Djourou, Eboue, Gibbs, Fabregas, Van Persie, Vela........zajímavé, uvidíme

Reagovat
fantomas

Sem rád, že nehraje Cesc ještě a dostává šanci Wilshere. Sem taky rád, že serem na DM a chcem je prostě zdupat (snad se to povede), ale nejsem rád, že tam zase vidim Thea v nepravou chvíli...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba budou hrát útočně a Theovi se bude dařit, i když není to moc pravděpodobné...

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestre v základu sem si ani nevšiml

Reagovat
Error

OT - Co to bylo zápas, jak Ivanovič dával 2 góly z rohů? Tuším, že něco z LM.. dík

Reagovat
Logan

Bylo to proti Liverpoolu myslim

Reagovat
Error

No jo, a odveta 4-4 .. skvělý dvojzápas

Reagovat
fantomas

4-4 se hrálo s Arsenalem. Ale nevim, je možný že i pak s Chelsea, ale paměť si nevzpomíná.

Reagovat
fantomas

Jo, to sem zrovna LM začínal ignorovat už...

Reagovat
terry

Ruský přenosy jsou sice krásný, ale ty komentáře mě štvou!

Reagovat
fantomas

Tohle že je ofsajd?

Reagovat
terry

Rychlej záběr na Hollowaye a já myslel, že šel Benítez dohola

Reagovat
fantomas

Jestli koukáš na Arsenal, tak na sopcastu jede i krásnej anglickej přenos.

Reagovat
terry

Už jsem si ho právě taky našel..

Reagovat
Minister

na akom kanali?

Reagovat
fantomas
Reagovat
Minister

dik

Reagovat
terry

Tohle měla být žlutá

Reagovat
Side

nádherná akce

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Theeeeeeeoooooooooooo!

Reagovat
terry

Rosa

Reagovat
fantomas

Mistr, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

gareth bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Šava

Reagovat
fantomas

Skvěle Gilks. A Theo s Aršavinem mě dneska fákt překvapujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo si právě dělá scénky ke svým youtube videím..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde můžu vidět Stoke?

Reagovat
terry

Na Britannia Stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm suchý humor. "Vtipálku".

Reagovat
Error
Reagovat
smazaný uživatel

Díky Chybo

Reagovat
terry

Fantomasi, to si nechtěl, aby Theo hrál?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lovec

Co se děje s tím Walcottem? Jednomu by se zdálo, že mu přestal zavazet balon. Jinak Abou by si měl uvědomit, že štít by měl míč míň držet a dát ho rychle od nohy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stokééé!!!!

Reagovat
kiwwi

Stoke ale len kvoli tiketu, inac drzim Spurs

Stoke supporters

Delilah

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si dal na Stoke?

Reagovat
kiwwi

nope...dvojita sanca X

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Arsenal, to je ťukec

Reagovat
kiwwi

Bale

Reagovat
kiwwi

kopirak Scholes - Giggs z minuleho tyzdna akurat ze Bale to trafil 10x luxusnejsie

Reagovat
Tomekcz

Bale nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

BALE!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

theo něco žere?

Reagovat
mithro

BALE to bol banan, nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé.... jak na houpačce...

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon-BALE

Reagovat
fantomas

Wohou, už takle tam sou díry a ještě redka. Jinak o tý nemohlo bejt pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

krásná diagonála od tomáša

Reagovat
terry

Bohužel, jasná, ale penalta asi být nemusela.

Reagovat
Side

Rosa opět parádně

Reagovat
Lovec

Penalta přísná, ale na červenou to jasně bylo. Go Gunners!

Reagovat
smazaný uživatel

to su zvědavej KDO

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický Marván

Reagovat
smazaný uživatel

Šááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááva

Reagovat
smazaný uživatel

No Walcott už mohol mať hattrick

Reagovat
Rssa

Ten Rosa Nejlepší na hřišti...Walcott taky super

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo Bale zatim krásnejch 11 bodů...

Reagovat
Boban

ted si rikam, ze jsem mu mohl dat "C"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

najlepsie lave kridlo na ostrovoch...taky Giggs za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby ho dál netrápila zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že ho málokdo v týmu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se přiznejte kdo ho všechno má?

Reagovat
mithro

skoda ze ho nemam ako captaina ://

Reagovat
KnoxXx

mam ho ako kapitana

Reagovat
kiwwi

od buduceho kola aj ja

Reagovat
vodka

taky... minule sem se na to vysral a nechal to tak, jak sem to naskládal pred 2 mesicama a taky to tak dopadlo...

Reagovat
terry

Na tohle už nemá cenu koukat, bude debakl. Se půjdu radši prospat na další zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Arsenál... Těžký zápas

Reagovat
supervizor

Asi jako vy s WBA

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak to je vlastně s tim Digi Sport? Kdyz mam rozsireny balicek od UPC (s HBO a Cinemaxem), tak ho nechytnu?

Reagovat
smazaný uživatel

NE.

Reagovat
Side

ne, musíš si pořídit komplet balíček od Digi TV

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Digy TV dávala svůj program k největśímu konkurentovi?

Reagovat
Minister

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za odpovedi.

Reagovat
Lovec

No to snad ne! Takto zahodit už třetí tutovku x). Snad nebude Šammach druhý Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Fíjo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Theo válí

Reagovat
Pipo123

tá hra Arsenalu je hned lepšia jak tam neni to drevo NIklas na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

klid,na Nikiho mi nešahej

Reagovat
Tomekcz

vsak ono to zas pride az nebudeet hrat proti takhle tragickymu souperi, to je povinost je prejet, ale se silnejma to zname vsichni jak vam to de to tady zas budete kazdyho hrace pomlouvat jak to jen jde

Reagovat
Pipo123

já im nefandím, ale neznášal som ked vidím Niklasa na krídle zo svojou výškou Šama to vie lepšie zahrať ako on

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA VŠICI

Reagovat
fantomas

A pak že je Theo přeceněnej. Já vám řikám, že to má v sobě - musí se jen uvolnit a všímejte si, často hraje ze středu teď. Nebo si tam minimálně sbíhá. Pak je neuvěřitelně silnej.

Reagovat
supervizor

JJ ve středu mu to sedí více, Chamakh běhá po celým hřišti a tak se mu v utoku uvolnuje místo a hraje tam skvěle.

Reagovat
fantomas

Chamakh odvádí skvěle tu černou práci, jak na sebe poutá hráče, včas narazí, nejde odstavit od balonu. Walcott z toho těží víc, než se může na první pohled zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nevíte proč se každý den mění kurzy na Fulham-M´U ? 1.5 pak 1.55 , 1.62 a já to mám za Dnes 1.56 ???

Reagovat
Boban

treba podle poctu sazek, ale duvodu je vic...

Reagovat
smazaný uživatel

no to si myslím,že ne,ale je to divné... a navíc M´U vtom zápase není zas tak velký favorit. Čekal sem kurs tak 1.4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

tak vsichni vime jak se posledni sezony United dari na Fulhamu kurzy taky dost meni kdyz se zrani klicovy hraci, ale tady asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Tomáš to dneska rozdává, to je radost pohledět

Reagovat
smazaný uživatel

zdar

pěkně to Tomáš dneska rozděluje

Reagovat
Side

Tak Wenger snad konečně vidí že cpat Rosu na křídlu je naprostá blbost, on prostě musí hrát ve středu, hned je to něco jinýho

Reagovat
Rssa

Theo Právě ukázal prostředníček pro své početné kritiky. Hattrick dá skoro určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin je zaplecenej Blackpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Arsha vypada ze shodil prebytecne kila

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa a Walcott dneska rozdílový hráči..

Reagovat
fantomas

Stejně tak Chamakh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Chamakh hraje dobře.. Celkem čumim, ani se tolik nezapojuje do kombinace ve středu pole a rozhodně mu to svědčí.. Ale zakončovat ho jen tak Wenger nenaučí Jestli takhle bude hrát víc zápasů, tak uznávám, že sem se spletl..

Reagovat
fantomas

Jako náhrada za Persieho se mi jeví skvěle. Je vlastně úplně jinej, o mnoho kvalitnější Bendtner, pokud to teda zopakuje. Na takovej výkon se totiž Big Dane zmohl tak dvakrát za kariéru, takže je Chamakh v polovině. To snad dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych to tolik nepřeceňoval.. Uvidíme jak si poradí s dalšími zápasy.. V Bordeaux měl taky dost opravdu kvalitních výkonů. Navíc hraje úplně jinak než jsem byl zvyklej.. Ani nepresuje, "nerozehrává".. apod.

Reagovat
SunFells

Také bych byl s těmi pochvalami opatrnější

Reagovat
fantomas

Kde sem ho chválil? Řek sem, že se na takovej výkon Bendtner zmohl jen dvakrát v kariéře, což těžko popřeš. A ani bych neřek, že to je jen soupeřem, i když z části určitě. Prostě chce hrát, šikovně váže hráče na sebe, narazí, když je potřeba, udrží míč, když je potřeba.

Reagovat
fantomas

Resp. kde sem ho přechválil.

Reagovat
SunFells

Chválíš ho, že odvádí skvěle "černou práci". Ale s tím souhlasím, špatně jsem se vyjádřil. S očekáváním bych byl opatrnější ...a Bendtner byl pro mě na jaře jeden z nejdůležitějších hráčů, on za sebou nemá moc nějakých extra zápasů, ale každým zápasem ukazoval, že je to hodně důležitý hráč ...Bez něho to vůbec nefungovalo.

Reagovat
fantomas

Plnil právě tu Chamakhovu roli no. Celý jaro, ale jen tak dvakrát jako teď Chamakh a tak pětkrát snesla přísnější měřítka.

Reagovat
smazaný uživatel

není možný On tě nezklame,neboj.Jako fanda Arsenalu se toho děsím ale Rád bych se mýlil

Reagovat
SunFells

To už je v Arsenalu móda, spalovat šance.

Reagovat
fantomas

Tak na druhou stranu by bylo spravedlivý dodat, že dvakrát se proti němu hlavně vytáh Gilks a nebylo to ani tak útočníkovou neschopností, že z toho nebyl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi kolikrát byl hvězdou kola brankář, který chytal proti Chamakhovi?

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
SunFells

Brankář mu to neulehčuje, ale něco mu tam z těch příležitostí padnout mělo. Však on ti ještě ukáže jaký je to palič

Reagovat
fantomas

Omg, já vám věřim.

Reagovat
vicinda07

lennon bale

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice jen Blackpool,ale jsem spokojenej.Zatím Muž poločasu napůl pro našeho Toma a půl pro toho sprintera aqnglickýho

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOO

Reagovat
smazaný uživatel

na YES zase perlí

Reagovat
vicinda07

na eurofotbale ste sa najviac smialy z wallcotta ze je sprinter a vie iba bezat a zrazu vsetci theo

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc jsme se mu smáli za centr, což je pořád pravda

Reagovat
Boban

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jedne zapas to u mna nezmeni

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

po smiechu byva plac

Reagovat
fantomas

Všetci se nesmáli.

Reagovat
fantomas

Mimochodem na Eurosportu druhej gól Thea přirovnali k Drogbově obvyklé práci. Nelze než souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

a na atdhe.net se smáli, že jde Gallas ke slípkám

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět ksicht Fabia Crapella po 1. poločase

Reagovat
vitasrp

Arsenal podle očekávání, naprosto suverénní výkon.. Blackpool jim to ale značně ulehčuje, na ES přijeli hrát dost naivní fotbal.. Přece jenom snažit se hrát proti Arsenalu s otevřeným hledím, když je mezi kvalitou těch týmů rozdíl tak tří tříd, to je dokonalá fotbalová sebevražda.. Jako směrem dopředu to od nováčka prvních 20 minut nebylo vůbec špatný, měli tam pár pěkných křídelních kombinací a i asi dvě nebezpečné situace, jenže to vše bylo na úkor děsně otevřené obrany.. Hrát na AFC s takhle vysunutou obranou se prostě nedá, díky tomu má soupeř neskutečný prostor k brejkům a hráčům jako Walcott to náramně sedí.. Toho nepoznávám, Blackpool větrá neskutečně..

Nejlepší hráči z AFC jednoznačně Rosa a Theo, ti jsou na hřišti vidět nejvíce a zcela dominují.. V druhé půli se bude už jen řešit výše toho debaklu, já bych tipnul tak 6:0..

Reagovat
Lovec

Theovi stačí udělat na začátku dvě povedené akce a hned má sebevědomí na rozdávání - od toho se taky odráží jeho dnešní výkon. Nemám strach, že by tímto způsobem hrál nějakou delší dobu. Stačí pár špatnách doteků s míčem a několik ztrát a Theo se mění v hráče tak pro krajský přebor.

Rosa . Stačí jedna kompletní letní příprava a je z něho opět to co jsme znávali z Dortmundu a z jeho první sezony na ES.

Reagovat
fantomas

Ty kráso, ten Baleův záběr levačkou při druhym gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

ala Giggs. Každopádně pak udělal to srdce z prstů, což je mi děsně nesympatický, nemam ho rád

Reagovat
fantomas

Líbila se mi jeho "radost" po prvnim gólu.

Reagovat
kiwwi

Gorilazz...milujem toho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi to viděl?

Reagovat
fantomas

Je přestávka, obvykle na anglických kanálech ukazujou góly z ostatních zápasů (těch nejzajímavějších).

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já na to koukám na rojadirecta.. tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

na tv.golo už to taky je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten gol Lennon - Bale docela čumím

Reagovat
fantomas

Jinak Jaaski už tři zákroky proti stoprocentním gólovkám, z toho jednou vytěsňoval jen na tyč. To nedopadne dobře.

Reagovat
Lovec

Ty toho stíháš sledovat . Já sotva stačím sledovat AFC a psát sem.

Reagovat
fantomas

Existuje i onlajn a přestávkový sestřihy. Zápas sleduju jen ten náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton může děkovat Jaaskelainenovi, že po poločase neprohrával 4:0. West Ham je úplně ve všem předčil. Teď dal Bolton z hovna gól a nedivil bych se, kdyby to už nějak na tu výhru ukopal.

Reagovat
fantomas

I tak se daj vyhrávat zápasy no. Jinak nemusíš mi řikat, co už vim a právě sem to sem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, šéfe.

Reagovat
fantomas

Sagna celej zápas dopředu hovno a pak vymyslí tohle.

Reagovat
SunFells

Rosa, Bac, Diaby ....To byla parádní akce

Reagovat
Lovec

Bac krásný náěh, ale Diabymu poslal úplnou děv*u ... měla letět po zemi. Díky bohu že to tak perfektně Abou trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa řáááááááááááááááááááááádí.Krásná přihrávka do běhu.Eboué ani trochu nemusel zpomalit jak to dostal do běhu.Palec I pro Emanuela

Reagovat
fantomas

Nevim no, na tý lavičce sedí moc shrbenej mi přijde, já bych ho nepalcoval.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

omluva pro Sagnu Ale i tak je to pěkný ze strany AFC.

Teď očekávám nějakou akci od Blackpoolu-srovnali sme jim skóre

Reagovat
fantomas

Boltooooon!

Reagovat
smazaný uživatel

Upson Sice nevim jakou na tom má vinu, ale už proti Ville hrál špatně. Co se s nim stalo...

Reagovat
fantomas

"GOAL! BOLTON TAKE THE LEAD! Davies wheels away in celebration but it could be an own-goal by Upson! Elmander flicks on for Davies who sticks out a boot... Upson tries to get his head to it, but only succeeds in diverting it past Green and into his own net!"

To bude klasická Upsonovina - ryzí hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

joooooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

West ham going down! Yipeee

Reagovat
smazaný uživatel

jj zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně - WBA dostalo 6tku, Blackpool zatim dostává 4ku, Newcastlu dostal na OT jenom 3

Reagovat
kiwwi

taky ze je NU z novacikov najsilnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

To každopídně

Reagovat
smazaný uživatel

A Rosa je famózní.

Reagovat
fantomas

Aha!

Reagovat
fantomas

Uh, Robinho na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

omg!

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick!!! Dobře Theo

Reagovat
Side

Theooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

theo něco žere

Reagovat
fantomas

Tak Theo a plať! Doufám, že je tam dobrá sazba. Jinak tři góly, třikrát ukázka střelecký extratřídy. Bez nadsázky.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se Samir dívá, tak se musí aj červenat, když vidí, jak se dá ve středu zahrát

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

při vší úctě k Samirovi, to co předvátí Tomáš, sem u Nasriho snad ještě neviděl

Reagovat
fantomas

Taky Nasri nehrál proti Blackpoolu, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To není v kvalitě soupeře, ale v celkovým pojetí hry obou hráčů

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že to v ní je. Nasri možná nepracuje v takový rychlosti, ale periferní vidění a obecně kreativitu má na podobný úrovni jako Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

No a dnes Arsenal těží právě z toho, že to Rosa hodně zrychluje

Reagovat
fantomas

Viděl si teď Cesca, jak se rozeběh. Takle běžet sem ho neviděl věky. Většinou je to ještě větší brzda než Nasri obyčejně a ted to taky napálil. Prostě soupeř dělá hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale prostě dneska Rosický předvání svou nejlepší hru, co umí, z toho vyplynul aj ten můj původní komentář, nebylo to za účelem vysmívání se Nasrimu...

Reagovat
fantomas

Tak jen že červenat by se nemusel. Spíš usmívat. Protože se na to fakt dobře dívá.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
SunFells

To se dá říct ale i naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa,Rosa jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool to zatím "řeší" skvěle. Minule 4:0 teď asi .....

Reagovat
fantomas

Tak, Sunfellsi, přivolals to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo to v plným sprintu a defakto střela po zemi

Reagovat
SunFells

a máš to

Reagovat
smazaný uživatel

cescinho

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan gól! A dělej

Reagovat
smazaný uživatel

a Cesc taky. Nic víc si dneska nepřeju.

Reagovat
Side

Já bych to přál Rosovi

Reagovat
smazaný uživatel

( já jsem sobec a chci body do fanty)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych chtěl aby Cesc dneska dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on to chce čistě z materialistickýho hladiska,víš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Elmander dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Gay...

Reagovat
hefy

Škoda, že si ten jedinej gol za sezonu nevyplácal na Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

už dva

Reagovat
hefy

No kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitan

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham hraje fotbal, Bolton dává góly. Grant celkem zdárně naučil hrát West Ham fotbal, teď by je ještě mohl naučit vyhrávat. Je škoda, kdyby tihle sympaťáci měli stejnou sezónu jak loni.

Reagovat
smazaný uživatel

tome kurva střílej!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bplton

Reagovat
kubys

Krvácejí mi oči, co to zase jako je? Ale je fakt, že o 1000% lepší výkon než prosti Ville...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke-Spurs. Pekný zápas, hore-dole....

Reagovat
smazaný uživatel

dívám se.

Reagovat
vitasrp

Před chvílí ale byli Spurs pod dost drtivým tlakem, měli celkem luck, že z toho Stoke nevytěžilo vyrovnání..

Reagovat
smazaný uživatel

no já to mám za litr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. Okolo 90 minúty dali gól, Crouch to zachránil už za čiarou...

Reagovat
smazaný uživatel

uffffffffff

Reagovat
terry

Čech - Ivanovič, Alex, Terry, Cole - Essien, Mikel, Lampard - Anelka, Drogba, Malouda.

Achjooo.. proč zase Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam není Studge....

Reagovat
terry

Není ani na lavičce. Místo něj je tam Borini.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim...ale nevim proč.

Reagovat
fantomas

Persie měl nechat desítku Rosovi, vůbec mi k němu nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie ma 10?

Reagovat
fantomas

Jj, po Gallasovi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten s tým bol snáď najvtipnejší ever.

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

To snad Rosický teď nemyslel vážně... čeho moc, toho příliš, už to s tou genialitou fakt přehání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kurva střílejte

Reagovat
Side

Rosa mě dělá dneska takovou radost, že to ani neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Song Miluju jeho hru

Reagovat
smazaný uživatel

Tuncay nééé.... škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

noo konečně Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

šamáááách

Reagovat
SunFells

To to nemohl dodriblovat až do brány, lůzr

Reagovat
smazaný uživatel

KIonečně.Vítej u nás Marouane

Reagovat
smazaný uživatel

Nič nepozerám tak otázka: To hraje Walcott konečne hrot? Ak áno, tak potom sa tomu nečudujem.

Reagovat
Side

Hrál normálně na křídle, ale s Chamakhem si to často střídali

Reagovat
fantomas

Hrál všude víceméně. Jak řiká Sunfells, furt se s Chamakhem točili. Nebezpečnej byl hlavně, když si seběh do středu, přesto i u lajny Craineyho párkrát pocácal.

Reagovat
fantomas

* ááá, Side to řiká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo jestli se kouká Kopy, ten zastánce Blackpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa dnes opět malým Mózartem

Reagovat
Side

dneska možná aji velkým

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stoke famozní!!!!

Reagovat
fantomas

Jackiemu se najednou udělalo líto z Blackpoolu, "neměl slitování" holt!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný gool Stoke!!!!! NÉÉÉÉÉ...

Reagovat
Side

Nééééé já nechcu konec

Reagovat
raduinho

doufam ze uz Sepp Blatter pochopi ze video rozhodci jsou nutnosti!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100% A já přišel o dost peněz

Reagovat
raduinho

ja proste nechapu v cem je takovy problem... umistim jednu kameru nad branku , udelam rozhodcim o jednoho cloveka vic a pak do vysilacky reknu jestli byl gol nebo nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Craig se trefil za Bluebirds

Reagovat
raduinho

Reagovat
hefy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ..dnes spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander

Reagovat
kubys

Asi je čas se zamyslet, když nám i takové hovno jako Elmander dá dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři na YES

Reagovat
Counter

Hrubasi, můžeme si gratulovat - sázka na kapitána Elmandera vychází dokonale

Reagovat
SunFells

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No jako kapitana jsem ho urcil ja, mas skvelyho asistenta

Reagovat
raduinho

Bale

Reagovat
vitasrp

500. pro výhru Chelsea..

Reagovat
mithro

tak a este dnes Wigan

Reagovat
kiwwi

co to ma preboha Malouda na hlave

There is sometihing wrong with his head

Reagovat
kiwwi

Wigan hra tak dobre alebo Chelsea tak zle?

Reagovat
Devil

Oboje....

Reagovat
tomasinho

No takže dneska očekávám do třetice popravu MU na Craven Cottage, snaž se Sparky. Ale Berbatova by mohli nechat dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime po zapase kluku

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se

Reagovat
tomasinho

Od vás čekám taky tři body dneska. Snad to vyjde. Letos patříte do mé top 3 po LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

však sympatičtější kádr abys pohledal každopádně to rád slyšim

Reagovat
tomasinho

Určitě, kádr máte snad nejsympatičtější, už loni jsem vás sledoval v champ. U mě je gigant LFC, pak mám takové sympatické týmy, kterým vévodí Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v poklidnej postupnej návrat mezi ty lepší týmy PL. Letos se mi vůbec nelíbí los. Těžkej začátek na MU a s Villou. A pokud budem hrát o záchranu do posledních kol, tak z posledních 5 zápasů máme Liverpool, doma MU a jedeme na Chelsea... na druhou stranu, když vidim Wigan, Blackpool, West Ham, WBA... měli bysme být v klidu. Každopádně dnes se PL vrátí na nejkrásnější stadion v Anglii s nejlepšími fanoušky!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Devil

Newcastle preji navrat do poharove Evropy jako za Alana!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Proč bliješ?

Reagovat
kiwwi

po sobote aj mne byva casto zle

Reagovat
Horcmen

Rooney je pro dnešek podle všech out, mohlo by být v preview

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
Placebo

Dneska Fulham ukope minimálně bod.

Reagovat
Devil

MU a NU dnes musi...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi told the Daily Star today:

“The Premier League have not seen it yet but Jonas is one of the best players in the league.” “I know you guys have Rooney, Fabregas, Torres and many more stars – but Jonas is as good as any of them.”

Reagovat
smazaný uživatel

a hned první reakce na to:

We certainly hope that Jonas can have a very good season at Newcastle, and no doubt he’s a good player and well liked by Newcastle fans. But what exactly has Lionel been smoking recently?

Reagovat
kiwwi

podla mna to ani nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Co nam to dorazilo do SJP? Cheick who?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem za něj docela rád. Náhrada za Smudge totiž neni. Pokud s ním nezačne hrát Hughton na dvě DM, tak to bude dobrá posila. Za 4mil, 24 let, člen mistrovskýho Twente, reprezentant. Fer měl prý přehnaný platový požadavky, takže aspoň takhle. Další hodnocení necham po nekolika zapasech, Tiotého znam akorat z MS a 3 zapasy jsou fakt malo na posouzeni kvalit hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

+ máme zájem o Onuohu, Lescotta a M.Johnsona. Naopak Best by mohl jít k Tangerines.

Reagovat
smazaný uživatel

Onuoha uz hostuje u sousedu ale. Lescotta bych bral, predpokladam, ze by to bylo hostovani, ale tech stoperu uz by bylo taky moc...

Reagovat
smazaný uživatel

To je vlastně fakt, uplne jsem na to zapomnel. Me neni sympatickej ani jeden z tyhle trojce ze City Snad se Chris podívá ještě jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

To mel fakt radsi prijit Arfa nez nejakej Tiote z Holandska, ja mu neverim ani trochu

Reagovat
smazaný uživatel

M. Johnson ti nie je sympaticky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tolik strednich zalozniku je k nicemu, za Smudge mohl v pohode zaskakovat Barton. Ja sem doufal, ze pokud se vyhodi penize, tak bud za pravy kridlo nebo aspon za nekoho tvorivyho, pripadne nekoho do obrany nebo do utoku s tim, ze by Best sel hostovat do Blackpoolu, kde o nej stoji. Takhle prisla posila na jedinej post, na kterej nebyla potreba

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že za Smudge neni schopnej nikdo zahrát... snad akorát Gosling až se uzdraví. Jinak děsí mě představa zranění Enriqueho. Tam fakt neni adekvátní náhrada, všechny ostatní posty nahradíme. Na pravý křídlo věřim Routledgeovi, snad mě nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

No na LB muze hrat RT, Kadar, Jonas ( ), nevim, koho by tam Hughton postavil. Mohl zase prijit Aanholt, ale Cukotka zas dela, ze pocitaji s mladiky Barton muze na DM zahrat v pohode, vzdyt je to jeho puvodni povolani. Kdyz je v pravidelnym zapasovym rytmu, jdou jeho vykony nahoru a zaskocit by tam mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak máš někdy ničim nepodloženej nesmyslnej pocit, že to bude dobrý? Tak takovej pocit mam z Tiotého

Reagovat
smazaný uživatel

A ja mam presne ten opacnej. Prece nebudem celou sezonu jenom bourat a spolihat na tvorivy schopnosti z formy hrajiciho Jonase a naivne klickujiciho Routledge Nolan letos 30 bodu sam neudela

Reagovat
smazaný uživatel

Ty udělá uzdravenej Danny Guthrie a jeho centry posazený na hlavu, nohu, hruď, zadek Carrolla a do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně jsem sám zvědavej jak budeme dávat gólu Jestli Jonas bude z formy, Routledge nepotvrdí svoje jaro, Guthrie nebude hrát a Carroll bude dávat hlavy mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitanem pro tuto sezonu je fakt urcenej Kev, nahradni je Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Wayne Pooney ??

Reagovat
smazaný uživatel

Pooney neni ani na lavici, dnešní zápas sleduje jako divák Dokonce tam těch Pooneyů bude víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Harper, James Perch, Mike Williamson, Fabricio Coloccini, Jose Enrique, Wayne Routledge, Alan Smith, Joey Barton, Jonas Gutierrez, Kevin Nolan, Andy Carroll.

Subs: Ryan Taylor, Xisco, Shola Ameobi, Tim Krul, Haris Vuckic, Peter Lovenkrands, James Tavernier.

Reagovat
smazaný uživatel

Great Dane v druhym poločase na plac doufám

Reagovat
smazaný uživatel

A doufam, ze misto Bartona, aby mohl jit do utoku, a ne na kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehrá Lovenkrands v ZS na krídle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat po zranění, nechcou riskovat celý zápas ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mel poraneny trislo. A stejne by hral po boku Andyho na hrotu, na kridle je ho skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky obom....

Reagovat
salami

k tomu Xiscovi, v preview píšou že je to čerstvá posila, ale já měl dojem že přišel už asi před rokem, jak to s nim teda je?

Reagovat
smazaný uživatel

Přivedl ho Wise 2008, minulý rok strávil na hostování ve Španělsku. Po návratu se prý jevil dobře, tak dostal šanci už minulý zápas na OT asi 20 minut.

Reagovat
salami

na OT se nedostal k balonu takže těžko soudit, díky za vysvětlení, zmátlo mě, že o něm psalli jako kdyby přišel novej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Xisco prisel uz pred 2 rokama.

Reagovat
smazaný uživatel

manchester to bude mit těžší s fulhamem než chelsea s blackpoolem ale vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland v zakladu Nevim proc, ale Villa mi prijde hodne hratelna, snad mi tady ten pocit nevyvrati nejakym vysledkem 0:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad. Venku s tim stylem co hrála doma proti kladivářům by mohla pohořet...

Reagovat
smazaný uživatel

Brad Friedel, Luke Young, Stephen Warnock, Richard Dunne, Stewart Downing, Ashley Young, Stephen Ireland, John Carew, Marc Albrighton, Stiliyan Petrov, Ciaran Clark.

Subs: Nathan Delfouneso, Emile Heskey, Nigel Reo-Coker, Brad Guzan, Habib Beye, Eric Lichaj, Barry Bannan.

Reagovat
smazaný uživatel

píská Atkinson

Reagovat
salami

tak rok jsem o něm neslyšel ani zmínku a ted najednou píská všechny zápasy na který koukam

Reagovat
smazaný uživatel

Haha hovoril som nech to vysúšajú, megaofenzívne...

Reagovat
smazaný uživatel

A snad i megapruchozi

Reagovat
tomasinho

Až moc na venkovní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Nemecko hralo s Khedirom a Schweinym... Ja som hlavne zvedavý ako to bude fungovať, nehovorím že bude, ale za pokus to stojí...

Reagovat
tomasinho

Khedira a Schweini jsou určitě víc defenzivnější než Ireland.

Reagovat
smazaný uživatel

To sme zistili až po MS(Khedira) aspoň ja . Vždy som mal Khediru za AM...

Reagovat
tomasinho

Tak já jsem ho měl za CM, co hrával jako AM v diamantu nedu dobu.

Reagovat
tomasinho

K sakru, tolik sympatie na jednom hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zbožňuju tu novou znělku k PL.

Reagovat
hefy
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ta byla taky skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec pěkně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, ale do té doby celkem hezká znělka a nakonec to takhle poserou?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš na ní nějaký link, kde si ji mohu poslechnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Udělat popcorn, hodit na sebe dres a očekávám výhru pánové ať se můžem s Joeym oholit

Reagovat
salami

vzpomněl jsem si na Stama

Reagovat
kiwwi

hahaha ukazkovy prekop

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Carew Za spravedlnost Uz mam toho simulanta Younga po krk.

Reagovat
salami

mam špatnou kvalitu, ale nevypadalo to že by filmoval, spíš tam šel Harper uplně zbytečně a ještě takhle nebezpečně

Reagovat
fantomas

Přihrál to, ale nohy mu vzal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, dotkl se ho, ja z nej nedelam simulanta kvuli tomuhle, ale proto, ze je to jeden z peti nejvetsich diveru v PL a uz ho mam plny zuby.

Reagovat
fantomas

Proti tomu nelze nic mít.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Carew

Reagovat
tomasinho

Jak mohli nechat kopat Carewa? Proč si to nevzal třeba Young?

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A FANTASTIC GOAL!!!!

Reagovat
kiwwi

co ti praaasi...no a fuziky mozu ist dole

Reagovat
smazaný uživatel

wow Joey

Reagovat
fantomas

Tak ta ukázkově zaplavala. Jinak proč se Jonás neraduje?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechce holit knir

Reagovat
fantomas

A nebo se mu takle líbí Barton.

Reagovat
tomasinho

Albrighton si přes Joseho ještě ani neškrtl.

Reagovat
supervizor

Barton , už měl být venku.

Reagovat
Rssa

Nepřeháněj

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

......

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Vzdyt tu nohu dal dolu a jen se srazili.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Teď mi tak došlo, že Carewa asi učil takhle kopat penalty Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu Nolanovi to vůbec nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď nevím kde vzali ten ofsajd, pochopím hraniční situaci, ale ted Young vybíhal dost jasně před bekem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký doteraz futbal a aký gól? Teraz som zapol. Ď.

Reagovat
tomasinho

Gól krásný, Joeyto tam pěkně vymetl tak z 18-20 metrů, fotbal zatím dobrý.

Reagovat
fantomas

Gól parádní, Barton zpoza vápna vymetl šibenici. Villa nedala penatlu, Carew vysoko přestřelil. Jinak se moc neprosazuje ani jeden z týmů, za Villu drbe nejvíc balonů Albrighton, kterýho Enrique maže jak školní tabuli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to samí downing, když se vyměnili, zkoušet to přes enriqueho na rychlosta těžce jim to nevychází.

Reagovat
fantomas

Tak oni sou oba čitelní. Albrighton ale extra. Jestli mu tohle žrali beci WHU, kde měl hrát skvěle, tak to sou ještě větší tragédi, než sem si doteď myslel. Protože zatim to vypadá, že neumí nic jinýho než pomalu běžet, tahat míč levačkou vedle sebe, pak si ho píchnout dopředu a předběhnout obránce. Jedinej problém už zůstává v tom, že Enrique umí předvídat a snad je i rychlejší než Albrighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Ď.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím taková okopávaná, Carew nedal penaltu, asi metr nad. a Joey Barton se do toho opřel asi z 20 metrů, dělovka, zaplavala, Friedel s tím těžko mohl něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim vybornej zapas plnej souboju 1 na 1, hodne tacklu, ma to spad...

Reagovat
fantomas

Zase to Jonás zbytečně tahá.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Tak to už Jonas přehnal. A Young jasná žlutá měla být.

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge je proste buh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Smudge

Reagovat
smazaný uživatel

ten postrani jen fakt kokot, dyt musel videl uplne kazdy, ze se o offside nejednalo, bylo to nejmim o pul metru

Reagovat
tomasinho

Ještě je třeba Ben Arfa?

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, to nemělo bejt sem

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
salami

Enrique je dneska fakt vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Často býva, sa fakt chytil čo som videl...a počul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pokracuje ve vykonech z lonska

Reagovat
salami

já jsem loni Newcastle viděl jenom minimálně, vim že na něj šla chvála a ted konečně na vlastní oči vidim co v něm je

Reagovat
smazaný uživatel

No jak vidis, chvalili jsme ho s lexessem opravnene

Reagovat
salami

Reagovat
hefy

Reagovat
fantomas

KEEEEEEEEEEEEEV!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá hlava 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL! Ta vule po vitezstvi je neskutecna

Reagovat
tomasinho

Wow, hraje celý zápas prd a pak dá gól. ale Andy mu to dal krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

má na tom golu nejmíň poloviční podíl

Reagovat
tomasinho

Snad Andymu připíšou asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tie dresy fakt oproti Adidasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, roh, ale keby tam bol Arfa, tak by tam len tak tupo nestál a ťahal na bránu

Reagovat
Alberto Aquilani

vedel , že z rohu daju gol .....

Reagovat
tomasinho

Do řitě s nějakým Ben Arfou, ty bys chtěl takhle sympatickou sestavu ničit takovým spratkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále sa chytajú...

Reagovat
tomasinho

Bo už je trapné, jak ho furt vytahuješ a překruceješ to, co říkal lexess.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, ale tak tu nič neprekrucujem

Reagovat
tomasinho

Tu ne, ale každé zmínění Ben Arfy už me zvedá ze židle.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakým spratkem?

Reagovat
tomasinho

A není? Stačí mi jeho vystupování a chování. Navíc tuhle severoafrickou verbeš nemám rád obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím o jakém vystupování a chování mluvíš.. Ale mě je rozhodně sympatičtější než třeba Barton. Protože podle mě je přesně tenhle typ člověka "verbež"

Reagovat
tomasinho

Tak každý máme jiný vkus. Třeba to vynucování, si, že už nebude hrát, tohle mi moc fér nepřijde, prostě mi už od pohledu není sympatický, jak píšu, nemám rád žádné tyhle tunisany, alžírce a podobné. Jasně, je to Francouz, ale krev máš v sobě.

Reagovat
kiwwi

prehral uz Carroll niekedy hlavickovy suboj?

neuveritelne silny vo vzduchu...pocas pisania dal akurat gol nohou

Reagovat
smazaný uživatel

On souboje ve vzduchu neprohrava. Ma neskutecnou silu i odraz.

Reagovat
kiwwi

a timing

Reagovat
smazaný uživatel

Ten beru jako samozrejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nemyslím, v tom je fakt fantastický. Keby mal podporu aj minule, tak by nás pekne natrel, Vidiča s evansom si pokojne dával, ale na nákopy bez podpory nabiehajúceho to je k ničomu.

Reagovat
fantomas

Wohou. Výbroně!

Reagovat
smazaný uživatel

tak villa je zralá na ručník.

Reagovat
Tomekcz

tragicka obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda proste, prajem im to.

Reagovat
smazaný uživatel

Andyyy Ja to vedel, ze Villa v tomhle slozeni nema sanci nic ubranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dunne dobrej odkop

Reagovat
tomasinho

Yes! Andy, krása, to je kapitán do fanty.

Reagovat
kiwwi

totot mala byt penalta, neni o com

Reagovat
fantomas

Jo? Já tam žádnej vážnej kontakt neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ne. Navic kontakt byl pred vapnem.

Reagovat
kiwwi

ak faul zacne pred pokutovym uzemim a pokracuje do pokutoveho uzemia tak je to penalta

Smith by daval do prazdnej

mam sice shitny stream ale fakt mi to prislo ako penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Takých by bolo, keby sa pískali...to fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to plati snad jen v pripade, ze nekdo nekoho drzi delsi cas za dres ne? Tady slo jen o lehky pritahnuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, len v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri mojom odraze by ma skosil pred vápnom 2 metre a ako ďaleko by som doleteeeeel... Penalta!

Reagovat
kiwwi

fakt mam shitny stream a orientujem sa viacmenej len podla farieb a komentu takze som sa mohol zmylit no

shame on me

Reagovat
smazaný uživatel

Si nájdi niečo lepšie nie?

Reagovat
kiwwi

tazko

som v praci a som za proxy servrom...cize na sopcast mozem zabudnut a pri polke inych streamov ma proxy nepusti a vypise mi Access denied to webpage. Categories: Sport, Gambling, Online streaming

Reagovat
tomasinho

SOPCAST !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes ani tam nič moc, YES des, takže som musel chvíľu hľadať...

Reagovat
tomasinho

Mi YES jede v pohodě dneska.

Reagovat
fantomas

To bude asi tebou, ale mně zas YES jede parádně. Fakt nesnášim tyhle televizema a kabelovkama zhýčkaný lidi.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, on ale ide parádne, akurát je dosť rozmazaný na fullscreen nezdá sa ti? Zhýčkaný ako zhýčkaný, nejakú úroveň by to mať malo. Jasné, že beriem to najlepšie a ak nič nemám, až potom sa uspokojím a nechám si kaziť zrak

Reagovat
fantomas

Tak nekoukej na full screen. Já tak koukám celou svou internetovou kariéru a zrak si nekazim.

Reagovat
fantomas

Tak - bez full screenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslíš... Ja nechcem 600Hz a HD full definition, ale nejak by to vyzerať fakt malo.

Reagovat
fantomas

Však když si to nedáš na celou obrazovku, je to normálně čistej přenos a já sem spokojenej už věky s timhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale tak potom je to sakra malé

Reagovat
fantomas

Já mám zrak dobrej a právěže jak nejsem zvyklej na televizor, vůbec mi to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ máš no...

Reagovat
tomasinho

Tak je logické, že na full screen musíš jít trošku dále od obrazovky, nebo jak píše fantomas, sledovat to normálně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tá prvá veta... Tu fakt nie je nikto sprostý...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Villa má právo byť pekne nasratá. Najprv CArew zahodí penaltu a potom im rozhodca odpíska nezmyslený offside

Reagovat
smazaný uživatel

K Youngovi je to tak spraveldive

Reagovat
tomasinho

Ten je zralý na sedativa dneska. Vzteká se, padá, ale furt nic.

Reagovat
smazaný uživatel

no už minulý rok skoro nič nehral a ako som si všímal v posledných zápasoch, tak ani tie centre už nie sú čo bývali. Ide to s ním dole kopcom, ale tak snáď sa ešte chytí

Reagovat
tomasinho

Na konci sezony mu už šlo, ale oproti sezoně 08/09 slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný, mohli jsme dostat z penalty a teď bejt ve srabu. Místo toho tahle neskutečná krása. Jsem šťastnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se na to skvele kouka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem na prasky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to uzivam jak uz dlouho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spravidlo ani nemala byť...

Reagovat
smazaný uživatel

Young druhý zakopnutí míče, měl dostat dvě žlutý a bylo by... pitomeček.

Reagovat
fantomas

Stačila by jedna za opakovanej prohřešek. Ale jo, je to na pováženou.

Reagovat
fantomas

Young už podruhý kope do balonu po odpískání ofsajdu. Kolikrát to ještě musí udělat, Atkinsone, abys mu dal žlutou??

Reagovat
smazaný uživatel

on už mohl dostat klidně i 3 žlutý za kecy... fakt hnup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Nemáš slov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

OT: Weiss hrál fantasticky. za 30 minut asistence, po millerovi jednoznačne nejlepší výkon...

Reagovat
kiwwi

kurnik ja som to pozeral ale prepol som na NU- Villa....

snad si v tom Rangers zahra, on na to rozhodne ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, snáď to allymu a jiřímu po čase zavrie ústa.

Reagovat
vodka

fans rangers už mu aj skandovali méno... a ta asistence byla neskutečná... newcastle to posral, mel ho vzít on... zase v skotské lize se oťuká na britský styl rychleji... vytkl bych mu akorát, že v jednom pripade mohl nahrat naismithovi do prostoru a on místo toho utekal dál a pak ho 2 hráči zavreli.. mimoto, rozehrával aj standartky a nejlíp z týmu...

Reagovat
fantomas

"jednom pripade mohl nahrat naismithovi do prostoru a on místo toho utekal dál a pak ho 2 hráči zavreli" - tomu už bych možná začal řikat "Weissovka", jeho klasika.

Reagovat
vodka

za 30 minut jediná takáto chybka, navíc to predvede každé krídlo prakticky v každém zápase...

Reagovat
fantomas

Tak u Weisse byl vždycky problém, že on to dělá soustavně. Jestli tohle byla výjimka, tak budiž.

Reagovat
vodka

dneska ale fakt kompletní výkon... kdyz ztratil on, bojoval o balon zpatky, 2x vyhral souboj... čumím proste...

Reagovat
fantomas

Se chce předvíst no, jak bude mít jistej základ, jako třeba ve slovenský repre, bude to zase on.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to stop, za nás sa snažil vždy a tie "weissovky" skúšal len keď nikto ostatný nič, čomu sa nečudujem.

Reagovat
fantomas

Na MS hned ve dvou zápasech měl takovýhlech momentů hromadu a přihrávat rozhodně mohl. Vaší kvaldu sem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja áno. A proti NZ a Paraguayu tie výkony mužstva presne pripomínajú to o čom hovorím, takže ak si ma chcel len podporiť, stačil palec

Reagovat
fantomas

Tady de o to, že on šel do tří, dvou hráčů radši, než aby přihrál ještě lépe postavenému a zcela volnému spoluhráči. To je nepřijatelné, i kdyby věděl, že tam stojí Ronald McDonald a posere to potom. Respektive přijatelné to může být jednou dvakrát za zápas, ne takřka pokaždý, jako to bývá u něj. To samý dělal i v Boltonu, prostě je to jeho syndrom a velkej problém, ať si kdekdo řiká, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, v Boltone to robil často, preto štval neskôr aj Coylea. Na 1 podarenú akciu 2-3 zbytočne stratené lopty a následný protiútok súpera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, však to mi vadilo, hovorím len o repre. A tam boli za tie dva zápasy také situácie maximálne tri, z toho z jednej mal roh, keď nenahral Vittekovi. Reagujem len na to. V Boltone ma tím dosť sral.

Reagovat
KnoxXx

mas absolutnu pravdu, robil to aj v kvalifikacii, ci uz menej (v tych jeho prvych zapasoch za repre) alebo viac (v tych zapasoch, kde bola jeho pozicia uz nejaka - ze si bol isty, ze si zahra, ci uz ako zolik z lavicky alebo ako clen zakladnej zostavy)

a ked nastupi v zaklade, tak je pre tieto vlastnosti ako tak pouzitelny polcas, v druhom uz prakticky hra len a len na seba a jeho vykon len a len pada smerom dolu (ako zolik z lavicky je preto vyrazne pouzitelnejsi, pretoze ked zacina pribudat tych jeho bezhlavych akcii do 2 ci 3hracov, ked moze prihravat volnemu spoluhracovi sa zapas uz konci)

dalsi jeho problem su nezmyselne zakroky alebo prehmaty (zahodi loptu, zakopne loptu ked sa mu nieco nepaci, napr. rozhodnutie ciaroveho rozhodcu, ked strati loptu pri jeho akciach, kde je to prakticky ista vec, tak je pekne, ze chce loptu ziskat hned spat, problemom je, ze vo vacsine pripadou nezmyselnymi nedovolenymi zakrokmi, lahko rozhodcom postrehnutelnymi - hlavne zatiahnutie za dres), snad sa tento neduh z jeho hry postupom casu (zapasovou praxou) odstrani

Reagovat
Devil

Newcastle ::thumbsup:

Reagovat
fantomas

Tak Newcastle si už oproti zápasu s MU tolik nekomplikuje rozehrávku, stopeři se s tim nepářou, Jonás po náký době pochopil, že sám nic nezmůže, a hned to k něčemu vypadá. Točí mě tam akorát Routledge, kterej se sice chce tvářit jako hroznej technik, ale přitom technika kopu, a nejen kopu, v plnym běhu mu nic moc neříká.

Na druhý straně totálně marnej a všemi opěvovanej Albrigton. Taky umí jen jednu hrozně banální "kličku", to ani neni klička, potáhnutí podél lajny, čimž takle během prvních tří minut stihl zazdít pět (!) útoků. Young je charakter, jako obykle ostatně, to už mě nerozhází. Vtipná je ale i obrana Villy a zase jednou zmatenej Dunne. Ten si evidentně Clarka zkrotit nedokáže a bůh žehnej AV, aby od něj Cieran něco neokoukal.

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge

Reagovat
tomasinho

Techniku kopu má dobrou, loni měl tuším 13 přihrávek v Championship.

Reagovat
fantomas

Jo, ze stoje možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to porad rikam, ze mi ROutledge strasne pripomina na hristi Walcotta.

Reagovat
fantomas

Akorát že Walcott, když se rozjede, má něco, co mě na něm fascinuje. To Routledge mi přijde jako děsně lacinej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to 'neco' jsem zatim u Walcotta teda neobjevil

Reagovat
fantomas

Měl si koukat včera a nepředvedl to jenom včera. Třeba i proti Live v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted pri internetovejch prenosech koukam uz jen na tymy, ktery me bavi. Takze uvidim Arsenal stejne casto jak herbage kterykoliv tym krome Arsenalu.

Reagovat
fantomas

Tak to už neni muj problém. Jen by ses pak možná mohl krotit při kritice Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v(d)ecny tema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Colo si to dneska dává s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

To Andyho zakončení Škoda, že to pískali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Liverpool se podle listu News of the World zajímá o obránce Eindhovenu Carlose Salcida. Manažer Reds Roy Hodgson se na něj údajně zaměřil proto, že se mu nedaří získat z Fulhamu Paula Koncheskyho.

Reagovat
tomasinho

No neví, jestli se dá tomuhle dát palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej bek.

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo prepána? Jeden z mojich najobľúbenejších obrancov vôbec. Parádny hráč a normálny charakter. Kvalita oproti tomu čo tam máte...

Reagovat
tomasinho

Mě teda nikdy nijak neoslnil, ale zas tak nakoukaného ho nemám.

Reagovat
fantomas

Aha, tak za tohle...

Reagovat
tomasinho

Tak neříkám, že je špatný, ale není to hráč, který by to nějak vytrhl podle mě, navíc už má taky svůj věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Konchesky taky není nejmladší...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden blbý rok. Proste tomasinho ani nemá predstavu ako teraz hreší...

Reagovat
smazaný uživatel

S Coentraom bol aj na MS najlepší, presne ten typ narozdiel od priemeráka Koncheskyho, ktorý to vytrhne. Vek? Neskutočná stamina, 3-4 sezóny v pohode uhrá, podobný typ ako Evra.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

MS je strašně vypovídající měřítko, ty 4 zápasy. Já se nebavím o Koncheskym, toho sem nepleť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va ty čo tiež pozeráš na fantíkove low resolution streamy, vidíš tam to "AJ"?!

Reagovat
tomasinho

Vidím, kde jinde by byl nejlepší? V holandské lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaručene aj v Guadalajare a v repre VŽDY a že je tam už rokov. No a? Nepotreboval odchádzať, je to klubista, mal dobre zaplatené. Lige sa roky schopnosťami vymyká, vždy ho tam bola škoda. Neviem čo ti na ten predpojatý pohľad ešte napísať. Choroba... A čo taký príklad Honda? Ibrahimovič, Nistelrooy? Bože, ako neznášam tie detské poťahovačky.

Reagovat
tomasinho

Kdo ti říká, aby ses potahoval? Navíc srovnávat Nistelrooye se Salcidem, no to fakt ne, neříkám nic, že všechno z Holandska je špatné. Prostě ho nechci, tečla, stačí? Nesmyslně si rozvinul diskuzi kecy, o které jsem neměl absolutně žádný zájem, nikdo se o jeho obhajování neprosil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto, ale svojim odvrkovaním tomu napomáhaś. To fakt porovnávať nechcem, snáď si pochopil pointu, keď píšeš tú nasledujúcu vetu, potom ale nechápem túto. Že ho nechceš bolo jasné, šlo len o to vysvetliť ti, že si blbec ak ho nechceš, to je všetko.

Reagovat
tomasinho

Vysvětlovat jsi to nemusel, já vím dobře, co je pro můj tým potřebné a co ne, na to tvoje vysvětlivky nepotřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

"můj tým"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fú ha zaujímavé, mne sa na MS páčil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho

Reagovat
fantomas

Tipnul bych, že se mu nelíbí jeho národnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je tiež choroba, Mexičania sú super

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky, pořád to sou jižani se všim všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich mám rád. A vždy sa medzi nimi narozdiel od bežných južanov nájde nejaký výnimka.

Reagovat
smazaný uživatel

*nejaká

Reagovat
fantomas

Tak výjimky se najdou vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie toľko ako u Mexičanov, u nich je to naopak. 3-4 z 11 máš námietku, nie 7-8 z 11. O to ide. Takže prdlačky ty.

Reagovat
fantomas

Franco, Juaréz, Marquéz, Vela, Giovanni - 5 ze základu, to je bez golmana polovina, ty výjimko. A Guardado na lávce to převažuje na nesympatickou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Giovanni je herne (o to mi hlavne ide, to len vám o tie blbé sympatie) ok, Franco je metla, ten tam už aj tak nebude a Juaréz spolu s Guardadom nehrá, takže 4, ty výjimko. Fakt sa nesnaž

Reagovat
smazaný uživatel

Giovanni sa aj mne páči. Neviem, čo majú proti nemu. No nikde sa zatiaľ natrvalo nepresadil, ale nemyslím si, že je to jeho futbalovou kvalitou, to určite nie. V Spurs keď za Ramosáka nastúpil v priebehu zápasu, tú tragédiu vždy oživil, nedostal však nikdy väčší priestor , než len 20-30 minut. Ale aj tam pracovali predsudky. Aaaron by tvrdil, že ten mexický simulant sa iba váľal na zemi, pritom , potiahol akciu po lajne , obišiel 2 hráčov, prihral do gólovky a Bent trafil kameramana pri rohovej zástavke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No sa predvádzaj, ty tiež posudzuješ hráča najprv podľa národnosti

Reagovat
tomasinho

Já nemám důvod se předvádět. Stejně to jsou jen spekulace, o tom se psalo už před měsícem, kdyby ho tak chtěl, už tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj predsudky

Reagovat
tomasinho

Prosímtě, starej se radši o sebe jo? Mi jsou nějaké tvoje kecy o předsudcích u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký vzťahovačný Som sa dotkol tvojho ega?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

epicentrum egocentra

Reagovat
tomasinho

Jaký měl tvůj komentář souvislost s tím mojím? Žádný. Říkám, že stejně nepřijde, a ty začneš mlet něco o předsudcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako by si ich nemal a on povedal niečo nepravdivé... Tak proste nebuď prchký, za pravdu sa každý bije, veď to poznáš...

Reagovat
tomasinho

No jo no, každý si bude mlet svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prd. Toto je mimo tému a týka sa to tvojich reakcií. Pravda to je, tak nepôsob urazene

Reagovat
tomasinho

Já uražený, to jsi jen ty, že nesdílím tvůj "Vyloženě správný" názor.

Reagovat
smazaný uživatel

To si hádam ani nemôžeš nahovárať toto, to fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, v celom vlákne, ktorý spustil Getzo v OT sa bavíme o Caicedovi, ktorý by mohol prísť do Poolu. Následne o Mexičanoch a potom o tvojich predsudkoch. Alebo si myslíš, že som reagoval na niečo iné?

Reagovat
tomasinho

Napsal, že je to spekulace a že nepřijde. Tohle je předsudek? Ne, to je realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až po tomto: "Prostě ho nechci, tečla, stačí?" Tak nevymýšľaj. že ho nechceš nie je hanba, ale keby si ho poznal a nebol zaujatý, tak by si ho chcel, tak sa nesnaž tvrdiť opak, či odvádzať pozornosť.

Reagovat
tomasinho

A víš, že bych ho chtěl? Už víc jak měsíc píšu, jakého beka chci a podle toho, jak popisuješ Salcida, to on rozhodně není, tečka. Prostě konec, nesnaž se mi vnutit. Ani kdybych ho znal lépe jak sebe, tak nemůžeš vědět, jestli bych ho chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkať...ako popisujem Salcida?

Reagovat
tomasinho

To máš snad vědět sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To viem, práve preto sa čudujem. Totiž okrem toho, že je dobrý fyzicky a vhodný pre PL bez bližšej špecifikácie som ho nijak inak nepopísal. Takže, prečo ho teda na základe TOHTO popisu nechceš, to mi hlava fakt neberie

Reagovat
tomasinho

Napsal jsi něco jako Evra, což by bylo fajn, až na to, že je možná tak poloviční, maximálně 3/4. My potřebujeme dozadu naprosto jistého beka, stačí, že před ním by hrál Jovanovič a na druhé straně je Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti môžu byť, ale narozdiel od neho, ty sa tak fakt dnes chováš. Predpojato a podráždene. A on má fakt pravdu, v lige ho vidí rozhodne častejšie než my všetci dohromady a má pravdu aj o tvojom postoji. Veď je zrejmý. To uź nehovorím, že zas ide niekto chazyovsky hodnotiť niečo, čo nepozná.

Reagovat
smazaný uživatel

To bud rad, ze ho nemas na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho, na nejz reagujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohol si myslieť aj Chazyho, pravda. Ale mám... Pre tú vetu o Salcidovi som hneď zvažoval dump

Reagovat
tomasinho

Kdo ti brání, aby sis mě smazal?

Reagovat
tomasinho

Viz výše, jeho příspěvek neměl s mojim nic společné.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vyrid s nim, ne se mnou

Reagovat
tomasinho

Však na tebe neraguju.

Reagovat
smazaný uživatel

Málo sleduješ mexickú ligu, alebo vôbec, majú s juhoameričanmi pramálo spoločné, aj geograficky aj futbalovým štýlom či prístupom.

Reagovat
smazaný uživatel

On totiž asi aj fantík vidí Vela, Santos, Guardado, ich prechod do útoku v repre a koniec. Tak netypickí ako Peruánci či Urus nie sú, ale rozhodne to nie sú "bežní južania".

Reagovat
fantomas

Děláš jako by to snad bylo málo tohle vidět. Mně lidskym projevem na hřišti neni sympatickej žádnej Mexičan, to je třeba i problém Portugalců, kde bych si možná našel herního oblíbence, ale dojem mi kazí ta jejich ukecanost, ufňukanost, bolestínskost. A tu mexičani taky mají. Nehledě na to, že se mi nikdy nelíbili jejich dresy a ze zásady nemůžu přát Velovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají Teda rozhodne ju nemajú viac než treba v hociktorej inej.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ligu, čiže prístup.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A ty len pekne zas ukazuj ako nevieš

Reagovat
smazaný uživatel

Ukecanosť? Mexikánci? Vela, dresy, povrchné, to kašlem.

Reagovat
fantomas

Viděls někdy Marqueze. Ukecanej až běda. Giovani s Guardadem a Velou ubrečený páprdové. Přechod do útoku pomalej, hrát do otevřený obrany s Velou v útoku dvakrát neuměj a nešlo jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Marquez sa ale mal kde učiť, Barca, Espaňa, to hovorí za všetko. Giovanni ubrečený? To si si zase z prsta vycucal. Vela je Vela, to som ti už povedal. Guardado ten istý prílad čo Marquez, navyše technické často faulované krídlo v Primere, ako sa asi tak môze správať. To je jedno, to sú proste tie výnimky, ktoré ti v číslach píšem, ale presne naopak, ako by si to vykresľovať chcel.

Reagovat
fantomas

Giovani s Juarézem je zronva ten případ, co často padá. A prsty si necucám od nákých dvou let.

Reagovat
smazaný uživatel

U Santosa ale nie je to, na čo si ty narážal. Inak samozrejme, je to fakticky Brazilec. Juaréz je ten prípad čo Guardado, to je tá výnimka, tam sme sa zhodli.

Ani ja, mal som dudlíky

Reagovat
smazaný uživatel

Giovani prechod do útoku nemá zlý, Vela je brzdič, Marquez bol v Barcelone ešte pred rokmi najlepší zo zadných radov, malú postavu vynahrádzal hbitým pohybom a čítaním hry, či je ukecaný, neviem, nebavil som sa s ním, ale na ihrisku mu zobák nešiel viac než trebárs Cescovi či Rooneymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Omg, mě nazjímá, jak sou dobří, ale jak na mě působí. Pochopte, že je to do značný míry subjektivní a vy to těžko teď změníte. Ani mi to nepřijde divný, znám plno lidí, co Mexiko jako takový nemusej. Takže už se prosim vás nesnažte, argumenty sem vám tu vypsal. A k tomu Marquezovi - na MS byl vedle Portugalců takřka největší kecálista. Byl uplně u každýho spornýho momentu, hned se začal vztekat. Takovej Heinze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možno je osamelý, opustila ho družka, pes, chcel sa niekde v zápale vykecať. Samozrejme, že je to subjektívne, a ja som sa spoločne s Getzom nebavili o miere sympatií ako národa, ale o miere futbalovosti a prístupu, kde na základe zopár výnimiek sa škatuľkuje ich futbalová povaha, ktorá je tu v diskusii vami prezentovaná ako úplne scestná a neopierajúca sa o všeobecné fakty, ale o individuálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
fantomas

A podle čeho se určuje teda ta všeobecná fotbalová povaha Mexikánců? Podle jejich ligy nebo reprezentace? Podle řadového hráče nebo hvězdy? Na to je fakt náká rovnice? Probůh, dyt se to stáčí úplně do hajzlu tahle debata...

Reagovat
smazaný uživatel

No bavíme sa o futbalovosti, na ktorú sa pozeráš ty trochu inak, než mnohí. V zásade platí, že predsudky vytvárajú skreslený dojem o všetkom , lebo vidíš tam len to čo chceš vidieť a nie to čo nechceš. Ja sa za seba snažím na to pozerať trochu z nadhľadu, nie vždy to však ide, ale chápem ťa. Proste ti Mexikánci nie su sympatickí, Vela by nemal byť merítkom kvality a Marquez povahy.

Reagovat
fantomas

A co by teda mělo bejt tim měřítkem? Mi to vysvětli. Přečti si, jak to rozvádim dole Getzovi, mně to přijde přirozený prostě. Ale neřikám, že to tak musí mít všichni. Navíc předsudky sem nikdy netrpěl, často se mi líbí něco, co ostatnim ne a naopak...takže bych se divil, kdyby zrovna tady ony hrály prim při utváření mýho názoru na Mexiko.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na začiatku uvádzaš, že čo by malo byť iným merítkom ak nie to tvoje spomínané a potom to vyvraciaš tým, že netvrdíš, že to majú všetci. Ale budiš, my teba v tomto prípade nepresvedčíme, ty nás nie, takže povedzme , že na to máme iné názory, ale hlavné je, že ich máme

Reagovat
fantomas

Ty věty do prvního smajlu moc nechápu, ale necháme to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerád používam lacné citácie ako argumenty, ale: "A co by teda mělo bejt tim měřítkem?" a následne to vyvraciaš "Ale neřikám, že to tak musí mít všichni", čiže na základe 2-3 individualít, ktoré povedzme vieš obhájiť, zovšeobecňuješ a potom tvrdíš, že to tak nemusí byť celkovo tak. Ale máš pravdu, necháme to tak.

Reagovat
fantomas

Ne, tak to nemělo vyznít. Ale už sem vyčerpanej začínat odznovu, ponořil sem se do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V mexickej lige sa maká, nasadením vôbec nepripomínajú juhoameričanov, ja argentínsku, brazílsku ozaj nemusím ani ešte horší plev ako peruánska či ekvádorská (vídavam všetky), jedinou výnimkou je čilská liga, ktorá je podobná tej mexickej.

Reagovat
fantomas

Mexická liga mě nezajímá, hodnotim repre jako výběr fotbalové elity toho národa.

Reagovat
smazaný uživatel

A tá je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jo, jen mi neni sympatická. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tečka, ktorá ale nemení, aká tá repre hráčskym prístupom je.

Reagovat
fantomas

Viděl sem, co sem viděl, tak co by měla měnit. Jestli mi tu chceš tvrdit, že Marquez nekecá a pořád neinzultuje rozhodčího a že ten zmíněnej trojlístek (plus třeba Juaréz, málem bych zapomněl) má daleko na zem, tak si fakt nemáme co říct. Španělská krev se holt nezapře, i kdyby ste se tu snažili, jak chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

3-4 výnimky. Tu ti niečo také tvrdím? Ani nestíham reagovať na ten príklad hore a už mi o ňom píšeš tu...

Reagovat
fantomas

Tvrdíš, že jižanskou krev vlastně nemaj, aspoň mi to tak přijde. A 3-4 výjimky. Bylo by jich šest a furt by to byly výjimky? Hustý. Celej ten základ je veskrze nesympatickej. Franco-Vela-Giovani, v záloze Juaréz, střídající Guardado, v "srdci" obrany Marquez, ještě ten projev celkovej...děs běs. Nevim, proč bych se měl pídit po nějakých sympaťácích vedle, tohle mi bohatě stačí a je to to první, čeho si na Mexiku vždycky všimnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Majú, preto tá technika, ten herný prejav, tých pár simulantsky ukecaných výnimiek o ktorých hovorím. Čo je na tom nepochopitelné? Tie moje stĺpčeky dávajú zmysel osve i pospolu. Že táto zmeska nie je príliš sympatická je pravda, ale väčšina je, herne minimálne, o to mi ide. Ja fakt nemôžem za to, že si zapamätávaš len to zlé najprv...

Reagovat
fantomas

Ale vždyť o to jde. První pohled. Vidim válejícího se Velu, Marqueze jak se de hned hádat, Giovanniho jak si tam kličkuje, aniž by hledal spoluhráče...podívám se na Francii, vidim nekompaktnost. Když se podívám na Anglii, vidim zmatenost. Přiznávám, že sem je nikdy nezkoumal do detailů, protože mě prostě nezajímali, ale to už je moje věc a nevidim důvod, proč bych přesto nemohl hodnotit co vidim. Jak si sám řekl, dohromady nemusí působit sympaticky. Stalo se. A když mám vybrat individuality, do očí mi hned uhodí tyhle výrazné postavy - jak fotbalově, tak lidsky. Přijde mi to logický. Pokud sou ostatní mlčenliví a svým způsobem tedy tuctoví, je běžné, že je pak člověk tak nějak podvědomě přehlíží a všímá si těch výraznějších detailů. Neni to jako u Portugalska, kde kecaj úplně všichni a jen Coentrao mlčí, jako by byl z jiný planety. To je pak jinej případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, mne príde logické pozerať sa na Salcida, Coentraa, Suaza, Karagounisa, Xabiho skôr než nad Juarézom, Sanchézom, Charisteasom, či Xavim a až potom bľuť u väčšiny a to hlavne na základe väčšiny (!) zlých vlastností, nie pre 4 hráčov, ktorí mi nesedia.. to by som nadával snáď na každého prepána.

Reagovat
fantomas

Ne, vzals to z blbýho konce. Já na ně nekoukám proto, že chci! Ale proto, že mě to prostě bije do očí. Což mi nepřijde nepřirozené, má to tak podle mě plno lidí. Toho si přece musíš všimnout, jen je pak asi otázka, jak moc to zahrneš do celkovýho hodnocení toho danýho mančaftu a to už potom souvisí i s osobními prioritami...a jelikož já za největší mor považuju, o parník, simulace a hádky s rozhodčim, kecání (na stejné úrovni se simulacema, pro mě), tak se přes to prostě NEPŘENESU a vždycky mi to bude drápat do očí a vždycky to v náhledu na MEX zhodnotim, zohlednim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Nechcem hodnotiť, čo je správne, ale ja to evidentne beriem viac zoširoka, preto mi niektoré vaše tvrdenia proste nesedeli a prišli príliš jednoduché. Asi tak.

Reagovat
fantomas

Tak zeširoka. Možná jen nedáš tolik na první dojem. Já jinak taky vidim borce jako Torrado (asi muj nejoblíbenější Mexičan all-time) nebo Salcido...

Reagovat
smazaný uživatel

+Pardo

Reagovat
fantomas

...kterej už nehraje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nie no...a bude mi chýbať aj starý Blanco

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Pardo skvěle kopal ty přímáky, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som si ho viac cenil za čiernu prácu s Torradom, ale kopačku mal dobre nastavenú no

Reagovat
fantomas

Jojo, ti dva byli úžasní. A Torrado, což je ještě obdivuhodnější, to zvládá odběhat i sám, když de Marquez do obrany.

Reagovat
fantomas

Ono koneckonců i když se podívám na Španěly, tak tam je v základu spratků, co mě občas svym chovánim vytočí, taky jen pár (Xavi, Iniesta, Villa, Busquets, možná i Torres) a přesto mi to tu nebudete vyvracet tak hystericky jako teď, když řeknu, že mi sou nesympatický, filmujou, uraženě koukaj, povykujou...

Reagovat
smazaný uživatel

To už ale zase nič nemá s hrou.

Reagovat
fantomas

Tak má i nemá. Na tohle já narážim ale předevšim, pokud sis nevšim. Navíc i ten herní projev Mexičanů se právě dokáže nápadně podobat tomu španělskýmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo nemusí niekomu vadiť. Tak či onak, Salcido je úplne iný a PRESNE O TO IDE.

Reagovat
fantomas

Back to basics.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na základe poslednej vety nie si nejak extra detailistický divák, keď si zapamätáš len marťana medzi pozemšťanmi

Reagovat
tomasinho

Stejně se budou snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď máme prečo, hlupáčik, stačí, že to čo fantík tvrdí nie je úplne správne

Reagovat
tomasinho

Nejde vůbec o to, co je správně, jde o subjektivní pocit, a ten mám stejný jako on. A toho hlupáčika si příště nech od cesty, nejsem na to zvědavý, zvlášť ne od "brouka pytlíka".

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som brouk pytlík, ale blbosti nestrpím. Veď sa pozri na všetko čo som napísal a uznaj. Že vám sú nesympatickí, to mi nevadí, to je vaša vec, ale zas nepíšte bludy a bude to ok. Preto ten hlupáčik.

Reagovat
smazaný uživatel

No fantík má predsudky (kto nie ) ale ohľadne Caiceda ti za pravdu nedal, ale stále si hudieš svoje.

Reagovat
fantomas

Caicedo je matlák! Salcido ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oppps, samozrejme Salcido z PSV Som sa okadil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by taky mohli být, když Mexiko není vůbec na jihu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, na jihu čeho

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Velu a Franca

Reagovat
vodka

a Borgettiho...

Reagovat
tomasinho

A dos Santose.

Reagovat
smazaný uživatel

Dos Santos nie je nejaký sympaťák, ale herne je dobrý a netypický.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten už pominul...

Reagovat
smazaný uživatel

A hráč pre PL!

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi je ľúto, že už má 30. Ale on je fyziky neskutočne vybavený, takže to vôbec nie je problém ani do budúcna.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Videl si ho niekedy hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton do Buckinghamu

Reagovat
fantomas

http://www.bt-fc.co.uk/ ?

Nevim, jestli by to nebyl krok zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presneji, do paláce

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Heskey se postavil na pravý křídlo, to bude ještě sranda

Reagovat
tomasinho

Konečně někdo Enriqueho provětrá.

Reagovat
fantomas

Kdyby to Routledge taky zkusil hned napálit a nemazlil se s tim. Mu to padalo uplně skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Wayne, ale někdo ten obětní beránek být musí...

Reagovat
fantomas

Jako nemysli si, že to píšu kvůli Ben Arfovi. Jen se mi dneska prostě vůbec nelíbí. Máloco udělal dobře, a to je u balonu pomalu nejčastěji z celýho týmu (v druhý půli minimálně).

Reagovat
smazaný uživatel

On neskutečně maká, u míče je často každý zápas právě proto, že se pořád nabízí. Když se mu nedaří dopředu, tak hraje týmově (i když je často vidět v solovym úníku). Hráč do reprezentaci to nebude, ale svoje si vždycky odehraje. Podle mě ještě všem ukáže

Reagovat
fantomas

Že má v sobě dynamo je to jediný, co je na něm dneska sympatický. Jinak kazí centry, v běhu pomalu nedá přihrávku - takhle zazdil i pár protiútoků, do kliček bych mu radil radši nechodit, je čitelnej. Jak řikám, hraje si na technika, ale spíš je to takovej Walcott v černobílym vydání, jak trefně poznamenal hrubas.

Reagovat
smazaný uživatel

No predvadi presne to, co jsem od nej cekal a co na PL nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

No už tam máš Sholu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

vždycky byl akorát rychlonohé kopyto...

Reagovat
kiwwi

Carroll do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

raz...

Reagovat
smazaný uživatel

Andy je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

New number nine

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Shearera budem mať stále radšej, nejak mi ten Andy nereže. Ale je dobrý, fakt dobrý.

Reagovat
vodka

sympaťák to nijak extrémní neni no... hlavne ty vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlem na vlasy, proste nie je sympaťák ani keby mal na hlave tortu proste...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ako ženská je špatný jak noc, ale vo vzduchu demoluje všetko, aj loptu uprace do brány občas.

Reagovat
Rssa

Spolu se Smithem a Bartonem největší sympaťák v Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

No aspon uz nam veris, to mi staci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Their new number nine!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tomuhle říkám kapitán do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

ještě měl mít asistenci, za Nolana.. ale tak, dva goly stačí

Reagovat
tomasinho

A nemá ji? Mohli by mu ji dát, ale tak dva góly + bonus, + za odehrané minuty, + dvojnásobek za céčko, to bude bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufam v nulu a bonus pro Enriqueho

Reagovat
tomasinho

Jose je můj první náhradník, takže by taky mohl vydělat. Pokud by nehráli buď A.Johnson, Berbatov nebo Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

Standing ovation pro Smudge!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xisco Asi ho chce prodat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za takého stavu a takej prevahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže za takového stavu mohl dát pár minut Vuckicovi například. Nebo nechat po zranění rozehrát Lovenkrandse nebo Guthrieho..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tých dvoch nevieš ako sú na tom. S Vukcicom súhlas, samozrejme.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Tak tohle byla ovšem ukázka jeho síly par excellance.

Reagovat
fantomas

Jinak dle mě na tom debaklu značnou vinu nese i McDonald, vůbec je takticky nepřipravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Naivni sestavu tam poslal.

hrubas

22.08.2010 14:07

Ireland v zakladu Nevim proc, ale Villa mi prijde hodne hratelna, snad mi tady ten pocit nevyvrati nejakym vysledkem 0:4.

Reagovat
Side

Proč se na Heskeyho bučí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ja som sa bal dat 1x na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fakt že je najednou gólovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kev

Reagovat
smazaný uživatel

Habib

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
kiwwi

snimam pomyselny klobuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer s tiketmi...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co delal?

Reagovat
smazaný uživatel

Si nevidel? Chudák...Najlepší záber zápasu, možno sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Krčil se a smál jak šílenej, v ruce žmoulal asi 2-3 tickety.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho zahlidl, jak tam cosi delal v bile kosili, ale kamera se nejdriv trasla a potom se mi to na 2 sekundy seklo

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím, chudáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to bude v sestrihu

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam, fakt som sa nasmial, si to booknem na youtube, snáď to tam niekedy bude

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ako to tam ukazoval niekomu a stláčal ich či čo...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Shearer vypadal teďka, jako by měl na hattrick Carrolla vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

schválně zkusim vypátrat, určitě o tom někde napíšou

Reagovat
Rssa

OK, pak dej vědět. Na něco vsazeno měl určitě

Reagovat
Mircu5

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 2, brah...

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick hero !

Reagovat
kiwwi

31 golov v 8 zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Loni zacinala PL uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik bylo těch šestek, hm? Po dvou kolech...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim poctem golu

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jak jsi to myslel To znamená, že je oproti loňsku začátek víc nevyrovnaný

Reagovat
tomasinho

YEAH, krása Andy, to budou bodíky do fanty, já jsem Counterovi říkal, že hop proženu letos.

Reagovat
Counter

první vyhrání z kapy vyhání

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon Villans, co jsem kdy viděla.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je tu po Shearerovi útočník, jakého si straky zaslouží

Reagovat
Rssa

Tak nelituju, že jsem přišel dříve z fotbalu. Lepší podívanou k pozdnímu obědu jsem si nemohl přát.

PS: Pro všechny hodnotitele sympatičnosti Carrolla, přítelkyně se o něm zmínila, že rozhodně je velmi sympatický. Carrolle, zůstaň v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Sa nebavíme o tom, či je pekný preboha... O tú poslednú vetu sa nebojím.

Reagovat
Rssa

Já vím, jen předkládám názor druhého pohlaví

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no...

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by chodil?

Reagovat
kiwwi

Sar - Evra, Evans, Vidic, O'Shea - Park, Scholes, Fletcher, Valencia - Berbatov, Hernandez

Sub: Carrick, Giggs, Kuszczak, Nani, Owen, Rafael, Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Útok

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

Reagovat
fantomas

Rooney nehraje, protože prostě neni v pohodě? Nic by mu nemělo bejt, ne?

Reagovat
kiwwi

kedze nie je ani na lavicke tak pochybujem ze mu nic nie je

Reagovat
fantomas

A že by se o tom potom vůbec nepsalo?

Reagovat
Boban

Manchester United Striker Wayne Rooney Ruled Out Of Fulham Game With Stomach Bug

Reagovat
fantomas

BBC fakt už není, co bejvávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nie no...Však nevadí.

Reagovat
fantomas

Vadí, pak sem za blbce. Protože sem zvyklej, že info o zraněných je nejlepší na BBC a nic už vedle negooglim...

Reagovat
Rssa

Co ten Bebe, kdy se ukáže aspoň na lavičce? Jsem na něj hodně zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

Hoho, to ešte vody potečie. Najprv rezerva, ako Diouf napr.

Reagovat
Rssa

Škoda, hráč za 7 mil. liber by měl být aspoň na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac z treti portugalske by hlavne nemel stat 7 mega a uz vubec ne chodit do nejlepsiho klubu bez toho, aniz by ho mel manazer aspon pul roku na ocich.

Reagovat
Boban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Rezervní hráč za 7 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné no.

Reagovat
fantomas

Tak zas to neni 50letej bezdomovec z chodníku, furt je mu dvacet.

Reagovat
Rssa

Před barákem mi tu kope taky jeden bezdomovec, bohužel jen do popelnic a ještě tak blbě, že si při tom minulý týden ublížil Pošlu email Queirozovi a uvidíme...

Reagovat
Boban

super, daj mu buraky, at je jde prodavat pri zapasech, jen at si na sebe vydela do 80 let by mohl vydelat aspon desetinu toho, kolik za nej dali...

Reagovat
kiwwi

nasi away fans su uzasni

Reagovat
fantomas

Máte dvě party, jo? Jedna má přístup jen na domácí zápasy a druhá pokrývá akorát ty venkovní?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad dost proflakla informace, ze spousta fanousku sabotuje domaci zapasy, hlavne fanousci FC United jezdi na away zapasy MU.

Reagovat
fantomas

Já nevim, mě fabouškovská scéna nikdy nijak do detailů nezajímala.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak ted uz to vis

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neco tak proflaknutyho, ze to snad ani nejde nevedet jestli PL sledujes. Jako kdybys nevedel, ze Slavie bojkotuje Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie bojkotuje Eden?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, tak bojkotovala...

Reagovat
Side

Schwarzer neni ani na lavičce, že by to něco znamenalo?

Reagovat
Side

Nebo je zraněnej?

Reagovat
Side

Nebo je zraněnej?

Reagovat
Side

Nebo je zraněnej?

Reagovat
Side

omg sorry, nějak se mě sekl net

Reagovat
fantomas

Nebyl ani první kolo, má něco se zády.

Reagovat
kiwwi

wohoooooooo stary dobry Scholes

Reagovat
fantomas

Stockdale je fakt skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasticka akce

Reagovat
fantomas

Ty asi zažiješ skvělou neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste at Sigma smete Brno

Reagovat
Rssa

A Baník Bolku

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Hehe, že by další lekce?

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo že Drogba je boh? Pche.

Reagovat
smazaný uživatel

150goal!

Reagovat
mithro

and still counitng

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Gera hattrick

Reagovat
Swarley

střed zálohy Albionu je Gerrard a Lampard??Scholes by to tam sám odehrál líp

Reagovat
mithro

ale pre united lepsie ked sa uz do repre nevrati, predsa len ma svoj vek

Reagovat
Swarley

to je jasný, jen ať odpočívá

Reagovat
kiwwi

Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Edwin

Reagovat
fantomas

Sar.

Reagovat
mithro

ten druhz save

Reagovat
Boban

edwin ti starici dneska jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Sar

Reagovat
fantomas

Všimli ste si, jak byl uplně ledově klidný na tý zemi? Jako čaroděj nákej. Jenom tak natáh ruku a byl si zcela jistej, že to vyrazí nad břevno, ani se z toho sedu nezvedal, i kdyby to stihl. Opravdu mág!

Reagovat
fantomas

* i když by

Reagovat
fantomas

Ty vole, Hugh Grant.

Reagovat
kiwwi

on je velky fanusik Fulhamu pokial sa nemylim

Reagovat
fantomas

Jojo, pak sem si to uvědomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

VdS stale najlepsi brankar sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Na českých stránkách NUFC píše nějakej kretén.. to jeho hodnocení je děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz vim, koho mi Smalling pripomina!!

http://tinyurl.com/36n5kwd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

MU když chce, tak hraje opravdu o parník nejatraktivnější fotbal na Ostrovech, ne-li na celym světě. Osa Scholes-Fletcher-Berbatov-Hernandez fungovala hlavně na začátku příkladně. Jinak Hughes udělal z Fulham docela rychle koukatelnej mančaft. Dneska v ničem výrazně nezaostává a hlavně ofenzíva je značně vynálezavější a míň svázaná než za Hodgsona. A Murphy je dobrej Scholes v menšim vydání.

Oba brankáři jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si píš

Inak u Fulhamu to ale ešte stále nie je ono, ale nejaký progres znatelný je. Skôr sa mi nejak nevidí Dempsey zatiaľ

Reagovat
fantomas

Dempsey no. Slabej odvar. Nebylo to ono, když se tam ze začátku točili jak na obrtlíku, ale na druhou stranu, ty kombinace byly všechny takřka nebránitelný. Holt jak se na kolotoč jednou dostaneš a kolotočář je blázen, pak už se z něj těžko vysedá. Jinak na Fulhamu mě právě zaujalo, jak je ten gól nepoložil a hned byl s to odpovědět skorogólem Etuha a slušnou šancí Zamory. Plno týmů by to proti MU takříkajíc zabalilo, respektive by se složilo a nechalo si dát ještě jeden dva góly do přestávky.

Reagovat
Swarley

hlavně Fletcher-Scholes, to je prostě paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že častokrát se jim nechce

Reagovat
mithro

sparky nam to dnes veru neda lahko, kiezby sme mohli aj my hrat playstation

Reagovat
Tomekcz

Kdyz dostal Valencia zlutou, tak proc ji nedal i Pantsilovi a Murphymu, doufam ze mu to Scholes jeste vrati

Reagovat
mithro

tiez som si hovoril, skoda ze to bolo tak skoro a nechel davat karty

Reagovat
vodka
Reagovat
Pinturicchio

Fulham ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dreváci vás v EL natrú a už im juvenzino fandí...

Reagovat
Pinturicchio

To bych spíš fandil Vám, ne? Já bych proti united fandil asi každému, v rámci ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič

Reagovat
smazaný uživatel

Duff

Reagovat
mithro

vravim, este to bude boj

Reagovat
mithro

len nech tam nepcha owena

Reagovat
Boban

Nani doufam, ze se dobre vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele rozhodne a Fulham sa postará o prvé prekvapenie v sezóne.

Reagovat
Counter

Zatahat takhle Vermaelen, tak se pentle píská

Reagovat
mithro

owen, ach, no tak sa ukaz

Reagovat
mithro

a nas druhy najlepsi strelec sa uz prebudil

Reagovat
Jollae

Reagovat
Boban

3. Berba byl loni snad o gol lepsi kazdopadne ze letos uderi tak brzy jsem necekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hangeland

Reagovat
Tomekcz

Konecne jeden centr propadl

Reagovat
smazaný uživatel

2nd best shooter strikes again

Reagovat
Swarley

nani

Reagovat
smazaný uživatel

Branar

Reagovat
Swarley

brankář skvěle, ale kopl to sakra laxně...

Reagovat
fantomas

Nekopl to uplně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
Swarley

pokud to nechce napálit, tak to pak musí jít přesně k tyčce...tohle nebyla žádná rána a k tyči rozhodně nešla...3 body v prdeli...

Reagovat
kiwwi

hlavne keby to kopol hore alebo po zemi tak je to gol, on tu vysku zvolil najhorsie ako mohol

Reagovat
smazaný uživatel

To Swarleyho nie je tak celkom pravda, toto už áno

Reagovat
fantomas

Zas stačilo pár cenťáku výš a nikdo by ani necek. Stockdale by to vyrazil max. do sítě, protože prudkost ta střela měla fakt ideální. Holt škoda no, rozhodujou detaily -> krása fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kolena?

Reagovat
Tomekcz

achjo Nani to pekne zazdil, jeste budou problemy

Reagovat
mithro

nani ty si saso

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldova neduveryhodna kopie uz i ty penalty kope stejne Ale dnes jsou penalty spravedlive nepromenene

Reagovat
Swarley

a je po prdeli...

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooooooooo!

Reagovat
fantomas

Chudák Sar, pokaždý si sáhl a hovno z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Juhu, supr.

Reagovat
vladis271

pěKNá nedeľa..........oujéééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Čo máš s Komárnom?

Reagovat
vladis271

absolútne ništ bráÁCHO

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je ÁCHO to fakt neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak jediný tým, který je po dvou kolech 100%, je Chelsea, což je na pováženou pánove (a dámy)

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla...

Reagovat
smazaný uživatel

no a není to snad pravda?

Reagovat
fantomas

Což hlavně svědčí o tom, že se PL zase o něco vyrovnává.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

A na Getza zapomenes...

Reagovat
smazaný uživatel

to je počítač, ten nemá city, na toho se můžu zvysoka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys nenapsal to bla bla, tak bych se tě zastal, takhle ne, tahle fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

On už vie, že je to len kubysov výmysel...

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla...

Reagovat
Godwinson

Pěknej nick, to jsi prohrál sázku s Cukrouškem nebo houmlesem ?

Reagovat
smazaný uživatel

s Pedrem

Reagovat
Godwinson

Tak to je bídný. O čem to ?

Reagovat
smazaný uživatel

o Joeym

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

MU trapny profersky vykon,na Fulhame by mohli hravat castejsie.

Reagovat
vladis271

JJ

Reagovat
fantomas

Taky mě trošku zklamalo, že pak spadli do profesorčiny. Zezačátku to byl skoro až dokonalej fotbal z jejich strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

bohuzial toto sa nam stavalo casto aj v poslednej sezone, a dosli sme nato

Reagovat
fantomas

Jako nešlo by vám to vyčítat bejt to 3:0, nebo aspoň 2:0, ale kór když Fulham dopředu měl sílu a mohl udeřit z každý standardky...bylo to holt hrozně lehkomyslný a svym způsobem i naivní.

Reagovat
mithro

nasa obrana dnes bola hrozne lehkomyslna a naivni, skoda, ale pekny zapas

Reagovat
niflheim

No jsem zvědavý dneska na City s Poolem. x1 bych i řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

snad nastupi supermario miesto adeho... dost sa na neho v PL tesim

Reagovat
M0rb1D4S

Balotelli je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla rychlovka

Reagovat
smazaný uživatel

NIE ! vid. web ManCity ...mal by byt k dispozicii

Reagovat
Placebo

City- nejvíce nesympatický tým v PL. Nejdřív se mi nákupy MC zdály ještě rozumný (De Jong,Bridge), ale ted co z toho udělali, to je na blití.

Reagovat
Liquid

To vůbec není pravda, že jsou nesympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini, Balotelli, Yaya, Barry, Adebayor, Tevéz.... tolik k (ne)sympatičnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickí hráči, takisto aj ľudia V City ukážu svoj mimoriadny talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade, Tevéz, Balotelli

Reagovat
Mindas

No Tevéz fantastický hráč je, tak nevím, co řešíš. Že to jsou všechno jinak hrozný mr**y, tak to ví každý. Jinak hlavně, že z hráčů Čukotky ty sympatie úplně stříkají.

Reagovat
smazaný uživatel

já reaguju na druhou část první věty, to, že jsou to vesměs dobří hráči, nikde nepopírám. A o Chelsea se tady snad nebavíme, nebo?

Reagovat
Mindas

Tak vysmíváš se ty, takže ta Čukotka tam prostě figurovat musí. Každopádně, že třeba Balotelli je mimořádně talentovaný, tak o tom se bavit nemusíme, to je fakt. Že je to jinak neskutečný šmoula, tak to je věc jiná. Zda ten talent zvítězí na blbostí a v City ho naplno ukáže, tak na to si musí každý počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou, bavím se o druhé části první věty, talenty a kvality nikde nezpochybňuju A o Chelsea se bavíš jen ty

Reagovat
Mindas

Já rozhodně ne, pač o Chelsea tu nepadlo ani slova. Já se tu bavím o Čukotce...

Reagovat
Mindas

Jo druhá část PRVNÍ věty. Tak to máš samozdřejmě pravdu, to jsou zmrdečci, o kterých je to všeobecně známo. Škoda, ani takoví playeři, jako Adam Johnson, de Jong, Zabaleta nebo Milner ty sympatie nevylepší, pač tihle tři a k nim ještě Yaya je těžký kalibr. Úplný Braník dvoulitr.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, že si přece jen rozumíme

Reagovat
Mindas

S tebou? To spíš ne...

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem kamarádi?

Reagovat
Mindas

Necháme to otevřený.

Reagovat
fantomas

"Uživatel Mindas změnil stav z 'nezadaný' na 've volném vztahu' s uživatelem Scumík Saša"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Toto se líbí uživateli fantomas

Reagovat
fantomas

To sem neřek!

Reagovat
vodka

vám už regulérně jebe...

Reagovat
fantomas

Jen malej fóreček.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ako dnes teda Balotelli, Bridge a Kolarov ? Sú ešte zranení, alebo budú k dispozícii ?

Reagovat
Mindas

Balotelli by měl být k dispozici, zbytek jmenovaných jsou stále zranění. No a taky Boateng...

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý ako bude hrať sám na hrote. Na Gabbyho si ževraj mudroval, že nemá hrať sám na hrote a Tévez čo zakladá akcie

Reagovat
Placebo

plus politika celýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš nezmysly, Manchester City sa cez noc stali jedným z najsympatickejších mužstiev nielen v EPL.

Reagovat
Liquid

CItizens dnes porazí Liverpool 2:0 .

Reagovat
smazaný uživatel

neporazí

Reagovat
smazaný uživatel

Porazí

Reagovat
tomasinho

Ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu... 3:0

Reagovat
Pipo123

officiálna stranka Lazia informuje o tom že Santa Cruz sa dohodol na ročnom hostovaní v Laziu, Rímsky klub získal aj predkupné pravo na 8 miliónov eur... škoda, chcel som aby šancu dostal Kozak, teraz pôjde asi na hostovanie

Reagovat
SunFells

To jsem trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City

Reagovat
tomasinho

Smůly jsme si vybrali dost proti Gunners, dneska povinné tři body, s mírným pocitem zklamání přijmu i remízu, ale prohrát dneska nesmíme a neprohrajeme. Come on you LFC! YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

šance je velká. Citizens bude trvat než se sehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC dnes 4-4-2 Pepe - Glen, Carra, Hitman, Danny - Dirk, Steve, Lucas, Jova - Ngog, Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Naše sestava- Hart,Richards,Touré,Kompany,Lescott,De Jong,Yaya,Barry,Milner,Adam,Tévez

Takže zase 3 DM ..Silva sedí A Hraje Micah,Adam,Lescott

Reagovat
smazaný uživatel

Lávka- Given,Zaba,SWP,Vieira,Silva,Ade,Jo ...Jinak naše hra bude zase hrozná, na hrotu nikdo a totalní defentiva. Jak kdyby jednoho z těch DM nemohl posadit, vždyť hrajem doma proboha..

Reagovat
Boban

Silva nehral ani minuly kolo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
fantomas

Hrál v Temešváru.

Reagovat
smazaný uživatel

aj a WHL

Reagovat
tomasinho

Super, hraje Richards, to bude průchoďák zase. Snad ho Jova vykoupe.

Reagovat
Tomanatura

Uz jste odepsali Silvu, jo?

Reagovat
tomasinho

Barry není DM.

Reagovat
Boban

Mancinimu je to sumak, ma jich malo

Reagovat
Counter

Přese všechnu antipatii nutno uznat, že šest Angličanů v základu dneska nasadí málokdo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

zostava dobrá, krídla len škoda, že hrá Micah namiesto Zabu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam vidim jen jednoho klasickyho DM, ty si dycky musis najit neco, nad cim muzes kroutit ocima.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dá se to brat tak i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ta kreativita uprostred je bida, ale zvykej si, Mancini je proste moc velkej posera na to, aby hral 4-2-3-1

Reagovat
Mindas

Reagovat
tomasinho

Wow, Roy se nebojí, má na to ty koule. 4-4-2, dva hroty, dva útočníci na křídlech a Lucas ve středu. To bude ofenziva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lucas. Roy riskuje asi hlavne preto, že Citizens nie sú zohratí, inak by to mal niekto istiť vzadu a to Lucas nespĺňa...

Reagovat
tomasinho

Jj, měl hrát Poulsen.

Reagovat
smazaný uživatel

No len akcie City by nemali ísť cez stred čo ma trochu robí kľudným... Uvidíme, Lucasovi som samozrejme nidky neveril, a ani nebudem po takých výkonoch ako predvádza..

Reagovat
tomasinho

Tak to vypadá, že Masch asi fakt odejde, hlavně co nejrychleji, ať se stihne sehnat náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

náhrada už přišla

Reagovat
tomasinho

Nepřišla

Reagovat
smazaný uživatel

To si opravdu myslíš, že Roy dostane balík peněz na dalšího DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens zase bez hrota?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Neměř to zase v centimetrech.

Reagovat
smazaný uživatel

O to přeci nejde. Jestli Tevéz pojede jako obvykle svou hru, tak je to prostě CM a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tady bych si zase dovolil měřit já v centimetrech a posunul bych ho minimálně na AM, ne-li na podhrot. Ani ti nemají zakázáno sbíhat si pro balony do hloubi pole. Ale jestli před sebou Tevéz nikoho nemá, tak je to fakt naprd tak jako tak.

Reagovat
Boban

tak problem je, ze pod nim neni nikdo, kdo by poradne tvoril, takze on sebehne a da to na kridlo a pak bezi cekat na prihravku.... spis podhrot, CM je extrem....

Reagovat
fantomas

Jojo, jak řikám. Když měl před sebou Adeho, udělal z něj párkrát i nadprůměrnýho hráče.

Reagovat
Boban

to se musel tevez pekne nadrit

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to mě napadlo po odeslání, že spíš AM. Ale prostě nemam ho rád, tak jsem mu to pro něj hanlivý CM neopravoval

Reagovat
fantomas

Aha, to já ho zase (jen jako hráče!) obdivuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je děsně nesympatický tim stahovánim se - vrchol byl na MS, kdy s ním hrál Messi a oba hráli na půlící čáře. Jinak je to hráč výborný to jo

Reagovat
fantomas

Tak na MS to bylo vyloženě na škodu, jak byli dva, ale když to v City dělá sám a na hrotu číhá Adebayor/Balotelli, může to bejt klidně smrtící zbraň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Nerad se o něm bavim, vim že mam problémy s objektivitou u něj...

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Taky je od další řady úplně odříznutý, on potřebuje pod sebou/nad sebou někoho mít.

Reagovat
SunFells

Milner se uvedl dobře, poslintal si dres

Reagovat
terry

Ten anglickej komentář je stejně příjemná změna

Reagovat
smazaný uživatel

link na zápas prosím ?

Reagovat
terry

Huuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Richards Hart přihrává a Richards couvá.. žákovská chyba. Dobrá střela adame, ale už to nezkoušej prosímtě

Reagovat
Boban

krasna akce

Reagovat
terry

Wow. Úžasná akce.

Reagovat
Minister

To bola akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrarda gol...

Reagovat
Tomanatura

Moc pekna akce, moc hrozne braneni. Jestli toto LIverpool projede hodne, tak jednoznacne Hodgsonova chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak může kdokoliv zastávat názor, že Milner je horší hráč jak Ireland, tohle je přesně to co City potřebovali. Geniální fotbalista. Zatím super debut.

Reagovat
terry

Tak tohle vymyslel hlavně Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť toho zatím předvedl tolik, co Ireland ve Ville. Adam ho zatím dost zastínil, pravá strana City je mnohem nebezpečnější pro Pool.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Rafom ešte budete plakať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
Boban

hlavne po jeho manazerskych schopnostech

Reagovat
terry

Koukám, že Mario není ani na lavičce.. A já se na něj z Itálie tak těšil.

Reagovat
Tomanatura

Zraneny.

Reagovat
terry

Však já vím, ale psalo se o tom, že to možná zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určite to sleduje na tribúne

Reagovat
SunFells

Parádní anglická spolupráce, Johnson dneska bude asi hodně zlobit

Reagovat
smazaný uživatel

ten torres je totalne z formy, snad pokazde co mel mic tak ho ztratil nebo prihlal protihraci

Reagovat
SunFells

aneb mizérie z MS pokračuje.

Reagovat
fantomas

Co ten Torres dělá? Teď měl z prdele kliku, že mu sudí fouknul neexistující faul, předtim taky samý zbytečný ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

co by dělal ? Chce to vzít na sebe, když ostatní na něj jenom koukaj.

Reagovat
fantomas

No na půlce tohle může připadat jako správné řešení snad jen jemu v týhle formě a tobě, kór když hrozí brejk potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nepříde jako správný řešení... ale co má dělat, když se mu nikdo neukáže nenaběhne.. je to bída.

Reagovat
fantomas

Na půlce to vždycky může dát aspoň stoperovi a ne tropit takový hlouposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuijt je nejspíš hlavou v Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

ten už ani neběhá...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Balloteliho kočena luxusná

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku

Reagovat
fantomas

Chudák Given.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde k vám snad

Reagovat
fantomas

Mancini ho prej nechce pustit.

Reagovat
terry

Reagovat
Boban

prekvapive...

Reagovat
smazaný uživatel

musíte ho vykoupit.. na hostování se nedivim, že nechce pustit, to by byl král hlupáků :)

Reagovat
fantomas

Jediná reálná možnost je zatim Fulham.

Reagovat
fantomas

A to by navíc znamenalo prodat ho do Fulhamu a ten by pak nám pustil Schwarzera. Brzdí to jen Mancini a celou věc prý bude ochotnej znova projednávat až v zimě.

Reagovat
Rssa

Můžu se zeptat, proč chce Arsene Schwarzera, když Given je mladší a lepší?

Reagovat
fantomas

Protože neni dostupnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože strýček skrblík

Reagovat
Counter

konkurence

Reagovat
fantomas

Stejně je ale kouzelný, že my sme si z toho nic nedělali a jedno léto sme ManCity posílili hned dvakrát.

Reagovat
SunFells

Za dobrý peníz ale, v tom je rozdíl ...Oni ho prodávat nemusí, pro ně by to byly drobné.

Reagovat
fantomas

Tak jasněže za dobrej peníz, zvlášť když jeden z nich byl lehce nadprůměrný útočník PL. Jen mě to prostě napadlo, ta spojitost.

Reagovat
Counter

to je pravda, mohli by nám to férově vrátit.

Reagovat
SunFells

Vždyť nám koupí Adebayora férově vrátili, že nám ukradli Kolečka

Reagovat
fantomas

Jojo, letos to vypadá, jak kdyby měl Wenger zas o Kolečko míň...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Boban

holt nechce posilovat konkurenta v boji o LM na postu, kde nejvic hori....

Reagovat
fantomas

Já ti ani nevim, jestli se na něj Wenger ptal. Těžko říct, o tom zájmu Arsenalu o něj žádnej seriozní deník neinformoval, a i když by mi to přišlo logický, že by o něj AW zájem měl (měl ho už dřív), je dost možný, že to tak ani nebylo no.

Reagovat
Boban

tak kdyz on Arsene nechce koupit ani Schwarzera, tak je to tezky... a podle vcerejska by i Stockdale mohl delat v klidu jednicku Arsenalu, coz je smutny (pro Arsenal)...

Reagovat
fantomas

Proč smutný? Obě kola odchytal prvotřídně. Každopádně spíš Stockdale má dělat jedničku ve Fulhamu a ten by pak měl pustit Schwarzera i bez Givena.

Reagovat
Boban

tak smutny je, ze Arsenal ma horsi oba brankare, nez je dvojka u tymu ze stredu tabulky

Reagovat
Boban

tak pustit, to by musel Arsene zaplatit a ne dat par supu, navic na tom poste ho tlaci bota a evidentne to vedi vsichni v PL, takze kdyz uz, tak si chtej namastit kapsu....

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč LFC zatím na pravym beku... to nutí k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodte niekto link na City

Reagovat
Counter

http://www.atdhe.net/ nebo sopcast na myp2p.eu

Reagovat
Rssa

Je to utrpení sledovat stín výborného útočníka. Ten Torres je úplně mimo a ani nevypadá, že by ho to nějak štvalo...

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo by ho malo, výplata chodí, zdravie slúži...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Hogson má snad v palici nas*áno,jakou setavu to zas na city poslal

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam delá ten Agger?

Reagovat
fantomas

Zabránil už dvěma gólovkám, tak co zas prskáte?

Reagovat
fantomas

* teda spíš prskáš, koukám, že si zatim jedinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu tam uteká a centruje nielen Johnson ale aj Richards

Reagovat
fantomas

Tak ono to je celkem těžký vid, když na tebe dou dva hráči a ještě nejseš původnim povolánim bek. Jovanoviče tam větraj předně, až pak to odnáší Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger má ale všetky predpoklady hrať beka, je rýchly, má strelu, center, hlavičkuje výborne, hrával stopéra čiže brániť vie, i ked je pravda, že radšej by som chcel vedla Skrtela

Reagovat
Tomekcz

Ngog, Lucas to sou komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý... zrovna třeba Lucas mi příde zatím lepší jak Gerrard, a Ngog lepší jak Torres.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

vzdyt u Ngoga vsechno konci on ma mic a konec akce, hned ztrati

Reagovat
terry

Torres zase nemá míč vůbec.

Reagovat
fantomas

Blbost. Viděl sem ho jen za těch 20 minut ztratit ho tak čtyřikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A vieš prečo ? Lebo si musel zabiehať do stredu, nedostal to od zálohy...

Reagovat
fantomas

Spíš na křídle a odtamtud nepochopitelně zaběhl do toho středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana zatím funguje celkem dobře, ale útočná fáze... no to bych blil.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakce

Reagovat
Boban

Ngog je lepsi jak Torres, tak nevim co...

Reagovat
Alberto Aquilani

Nekukám to , ale čo Liverpol čakal ? Vypadne im jeden z dvojice Cole/Gerrad a sú uplne nahratý , ten istý tým čo pod Benitezom .

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu len v tom, že sme šmejdi. Lebo hrá Lucas...

Reagovat
smazaný uživatel

co zas proti Lucasovi sakra ? Převálcoval Yayu, nasadil je tevezovi, jeho přihrávky aspon jsou přesný, nic nezkazil.

Reagovat
tomasinho

To je sice super, ale k čemu to je, když přihrává furt dozadu? To můžem hrát rovnou v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prirhrávky sú väčšinou dozadu a na istotu, nidky nič nevymyslí, ty degeško... Zlepšil sa v hlavičkových súbojoch( "Převálcoval Yayu") čo je veštko, v súbojoch o loptu je slabý a je tam vždy neskoro. + Skazil center, dával prihrávku dozadu pri, ktorej sa musel aj Shankly v hrobe prevracať. Neatakoval Yayu(tuším), ktorý prihral Milnerovi, ktorý poslal center do vávpna, kde Barry premenil šancu. Sleduj futbal, prosím ťa. Maj otvorené oči, ďakujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól byl hlavně Steva...

Reagovat
smazaný uživatel

po přestávce srovnáme...YNWA!

Reagovat
kiwwi

Adam Johnson najlepsi

Reagovat
tomasinho

O tom není pochyb, před všemi na hřišti ční o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Roy ty si tak tupý, že neprídeš na to, že Lucas má byť na ľavičke/tribúne ? Znovu nefunguje stred, z čoho trpí celý tím. Lucasove tieňové bránenie je fakt úchvatné. Tieni protihráčovi, čaká čo urobí, príde neskoro do súboju a nestihne ho ani dobehnúť. Neskoro chodí do súbojov O LOPTU(v hlavičkových sa zlepšil)... Keď sa Roy nepoučí z Benítezových chýb stratíme ešte veľa bodov. Taký istým tím ako pod Rafom. Hnus, hnus, hnus, hnus, hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš taky tupej, jak může fungovat střed když jsou tam 2v3, to musej bránit zonově, jinak bysi tam z nich dělali prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to funguje mancs ? Prečo vždy neprehrajú zápas, keď hrajú proti 3 stredovým. To mi je ale otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně si mě nepochopil. Nedivím se.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

co mas furt proti lucasovi, dneska hraje slusne, stejne jako temer celou posledni sezony, z te lonske bidy patril k tem lepsim hracum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do půl roku bude Benitézova vláda brána jako zlatá éra v PL. To je prostě fakt.

Reagovat
Deywid

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš se smát jak chceš. Tak to prostě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana zatím funguje celkem dobře, ale útočná fáze... no to bych blil. Bez nápadu, žádný 1v1, všichni jen čekaj co vymyslí ten druhej a čuměj na něj. Jsem zvědavej co s tím Roy udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatim celkem zajímavý zápas, sice ne moc sanci ale bojovnost a nasazeni nelze uprit ani jednomu tymu, live hraje spis na brejky ale do zadny kloudny akce se zatim nedostali, chtelo by to trochu vice odvahy. To MC me zatim mile prekvapuje, dobre napadaji, maji vysoke procento drzeni mice, a dobre to tahaji po stranach. Hlavne prava strana richards, johnson je skvela. I obrana zatim funguje spolehlive, jak stoperi tak i krajni obranci. To u liverpoolu a jejich levy stany nelze rict ani nahodou. Co se tyce utocniku tak ani jeden tym se nema moxc cim chlubit, torres totalne tragickej, to samy ngog, v MC ani klasicky utocnik snad nehraje, tevez hraje takovyho podhrota co si sbiha do stredu hriste pro mice , a milner a johnson nejosu uplne golovi hraci.

Zatim MC- milner, richards,yaya,a hlavne johnson

zbytek prumer

LFC-jovanovic,torres,ngog,agger

zbytek prumer

Reagovat
tomasinho

Jovanovič, Agger Ti jsou zatím nejlepší na hřišti z LFC.

Reagovat
fantomas

Jo, akorát Jovanovič propadá dozadu a pak Agger vypadá jak šašek, když ho tam furt dokola koupe jak Richards, tak Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

aggera mam rad, ale dneska slusnej pruchodak, a jovanovic uplne neviditlny, jak kdyby ste hrali o desiti

Reagovat
smazaný uživatel

Jova? Ne, ten fakt ne. Je sice pravda, že prakticky nedostane balon, ale když ho dostane, tak stejně jako ostatní. Ztratí, neudělá kliku...Danny se celkem snaží a u toho bych i souhlasil, možná by to chtělo ještě víc podpořit útok. Ale na stopera na beku hraje dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůůůůůůza. První pořádnou akci LFC dopředu jsem viděl ve 44. minutě, kdy se Steve ukopl, ale dostal to před vápno. Naše útočná hra ale bohužel končí právě tam. Nenabízíme se, nenahrajem si, těžko pak můžeme něco očekávat. Chybí tomu oment překvapení, nějaká přihrávka za beky. Nedovolíme si 1v1, ztrácíme až přespříliš balonů. Obrana zatím vcelku funguje, v záloze hraje nejlíp Lucas...přitom jsem právě z něj měl největší obavy...jestli se hodně nezlepšíme, nemůžeme na úspěch pomyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite proc hrajou doma na 3 DM a tevez chodi pro mice az na vlastni pulku tohle fakt nechapu ....

Reagovat
Mindas

Kde vidíš 3 DM? Já tam vidím teda jen jediného štítového hráče, a to de Jonga, takže se musíš dívat asi na jinej zápas. Tak hlavně si ho užij.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nechápem, ako môže niekdo toto napísať, hráte na troch záložníkov a všetci majú byť DM ?

Reagovat
tomasinho

Co jste všichni padlí na hlavu? Začíná nová éra, Lucas je fajn, nechte ho být? Kde máte oči?

Reagovat
smazaný uživatel

ta vaše averze vůči němu je neskutečná. Ať dělá co dělá, všechno je špatně. Jděte s tímhle do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z liverpoolskych fanúšikov zostala len kopa sračiek tu na EF. Bohužiaľ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hold má každý jiný názor než ty. Tak se s tím smiř. Kritizuješ Lucase, ale je tam dalších 10 který hrajou větší hovno než on. Za všechno špatný v LFC může Lucas Leiva !!

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje STRED, nefunguje TÍM ! Mám ti vypočítať % zápasov, ktoré sme prehrali či remizovali, v ktorých hral Lucas ?

Reagovat
tomasinho

Nepřeháněj, asi je ted moderní ho obhajovat, když mu ti normální nadávají. On neumí dopředu, neumí dozadu, neumí nic. He is a fucking bastard.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adam Johnson je fantastický hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

ze standartky vyrovná buď Agger nebo Škrťel a zápas skončí 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak oprava, ze standartek budou skórovat Agger i Škrťel a zápas skončí 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Na toho Givena je fakt pohled. Z toho ta otrávenost přímo čiší na všechny strany.

Reagovat
SunFells

jak svírá rukavice chudák To je nelida ten Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

jo!! tevez

Reagovat
fantomas

Tevéz se toho ani nedotkl.

Reagovat
SunFells

Reina nezačíná sezónu zrovna šťastně ...Sice se nemůže stát, aby byl Tévez na malém vápně osamocený, ale ani ten míč netrefil a Pepkovi to propadlo.

Reagovat
fantomas

Tak už jen to, že tam ten hráč je a rozmáchne se, toho golmana musí hrozně rozhodit. Aspon já si to dokážu představit. Tohle bych mu moc nevyčítal, prostě haluz.

Reagovat
SunFells

Určitě ho to muselo zmátnout, ale je to zase docela blbý gól.

Reagovat
fantomas

Blbý jo, ale prostě...vyloženě nechyboval no.

Reagovat
Boban

minuly rok zapas MU-Chelsea na SB, docela podobnej pripad, drogba taky pred tou strelou z primaku jen promachl, cimz zmatl Sara...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tento gol může samozřejmě Lucas....

Reagovat
fantomas

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

To sou fakt Galacticos současnýho fotbalu

Reagovat
fantomas

HAAAART!

Reagovat
smazaný uživatel

I ty brutusi ?

Reagovat
fantomas

Byl sem první!

Reagovat
smazaný uživatel

Stotiny

Reagovat
Tomekcz

Given se do brany uz nikdy nepodiva

Reagovat
smazaný uživatel

Hart again and again...

Reagovat
terry

HAAAART!

Reagovat
fantomas

Nemohl si tam dát aspon jedno áčko navíc?

Reagovat
terry

Chtěl jsem říct to stejný co ty.. Navíc jsem to tvoje neviděl.

Reagovat
fantomas

Jéén aby!

Reagovat
terry

Je tam i stejná minuta Ale navíc mám asi pomalejší přenos.

Reagovat
fantomas

Nekoukáš na YES nebo co?

Reagovat
terry

Koukám, ale podle těch reakcí tady to mám trochu zpožděný

Reagovat
smazaný uživatel

Možno je Holanďan či Fín.

Reagovat
fantomas

fantomas

23.08.2010 22:18

HAAAART!

Narážel sem na...

Reagovat
smazaný uživatel

nejste dvojičky?

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je mimozemšťan, Given balí kufre

Reagovat
SunFells

Vážně je ještě nutné u Hartových brilantních zákroků užívat tenhle smajl?

Reagovat
smazaný uživatel

To tam má dát *zív* a napsat: Hm, Hart zase chytil

Reagovat
fantomas

Tohle Torrese srazí ještě víc dolů, to pak nechci vidět.

Reagovat
terry

Ale co s tím Shayem

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Outstanding goalkeeper

Reagovat
smazaný uživatel

Hart!

Reagovat
Boban

nebyl nekde po tech zakrocich Harta zaber na givena? ten ty rukavice asi rovnou zahodil....

Reagovat
fantomas

Taky sem se na něj těšil.

Reagovat
terry

Držení míče v druhym poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene, ber sakra toho Givena!!

Reagovat
Boban

Almunia forever

Reagovat
fantomas

Já bych přemluvil k návratu Jense, co vy na to?

Reagovat
Counter

Já jsem i pro Seamana...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Adam. Šikovně si to ještě píchnul.

Reagovat
Tomekcz

potetovanej blazen

Reagovat
terry

Druhá

Reagovat
terry

Tohle bude ještě debakl

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by.. nic jinyho ty primadony nepotřebujou.

Reagovat
smazaný uživatel

to Lucas zavinil penaltu...

Reagovat
fantomas

Už toho nech. Škrtel je prostě hloupej stoper, teď to zase jednou dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Ol!vera to stejně bude klíčovej hráč obrany LFC... přitom ten sedí na lavici. Soto sice není nějakej technik, ale typově podobnej hráč Vidičovi a proti turkům v EL skvělej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby iný stoper to tam urobil inak. Johnson to urobil šikovne a mazácky.

Reagovat
fantomas

A Škrtel do toho vůbec neměl chodit skluzem no. To bylo nad slunce jasné, že tohle udělá. Škrtel je prostě srdcař, u fotbalu moc nepřemýšlí a už vůbec ne při zákrocích. Chytřejší stoper by tohle neudělal, tim si sem jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

No on tam nemusel chodiť vôbec, Adam bol rozkolísaný tak, že by ten míč nestihnul.

Reagovat
fantomas

No však právě. Jediný, co v tom předklonu mohl udělat bylo píchnout si ten míč ještě před sebe a doufat, že Škrtel udělá to, co nakonec udělal. Stoper mu holt skočil na lep, i když vlastně Adam nemohl udělat nic jinýho - o to je to z pohledu Škrtela smutnější.

Reagovat
Tomekcz

zavinil kdyz ztratil mic v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Lucas zavinil aj môj ranný bolehlav

Reagovat
Tomekcz

to bude 6:0 zas

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu prísna penalta, ale budiš, čo načal Agger pred šestnástkou, Škrtel miernym dotykom dokončil. Inak by to Johnson, ak by nebolo Aggerovho zákroku ustál. Ale mám pocit, že to ešte aj prihral

Reagovat
fantomas

Žádná přísná. Johnson to udělal chytře, Škrtel hloupě. Kontakt byl, a to naprosto adekvátní pro penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co by pak mela byt penalta, kdyz tohle byla prisna?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal to byť priamy kop, Škrtel len do neho fuknul, aby už ten 7 metrový pád dokonal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně vůbec nechápu proč šel do skluzu, když ho mohl vytlačit k lajně

Reagovat
tomasinho

Přesně, navíc Agger se ho ani nedotkl.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a my s nima remizovali.

Reagovat
Boban

a to se stestim

Reagovat
smazaný uživatel

Ups aby Pool neodjížděl s rukavicou

Reagovat
smazaný uživatel

půjdou pěšky, není to daleko..

Reagovat
smazaný uživatel

rudokozec a tlupa opic nas porazi?pff....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda, to je ostuda, panečku

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Johnson hraj vážně dobře, škoda že hraje za ManCity

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Footballer

Souhlasím, jeho styl hry se mi velmi líbí, drzý, nebojí se 1 na 1 - a kolikrát úspěšně. Je radost na něj koukat, opravdu

Reagovat
Tomekcz

kdy tam posle dalsi hvezdy, uz to chce stridani

Reagovat
fantomas

No, takovou fintu bych od Milnera nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

City má nejsympatičtější křídla na ostrovech, proč zrovna oni?

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je brzo posadi

Reagovat
smazaný uživatel

Mario sa cíti v spoločnosti tej krásky aj na tribúne fajn

Reagovat
fantomas

To máme my, když hraje Vela a Aršavin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lebo Sparky a lebo prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Co má s Johnsonom spoločné Sparky?

Reagovat
kiwwi

neviem, myslel som ze on ho priviedol...tak potom nic

Reagovat
smazaný uživatel

Adama priviedol sám Mančíny

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nevěřim, že si ho vyhlídl on v Boro.. tam musel být nějaký chytřejší Quieroz

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby sa Quierozom u dverí v Mboro pretláčali?

Reagovat
smazaný uživatel

* s Qieirozom

Reagovat
smazaný uživatel

*s Qeiurozom

Reagovat
smazaný uživatel

už na to kašlu

Reagovat
fantomas

To je něco, napsat to poprvý správně a pak se pro jistotu dvakrát opravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Queiroz

Reagovat
smazaný uživatel

Proste blb

Reagovat
fantomas

Tak ono šlo zpomalit a hned napodruhé si dát záležet, a né že né. Tak tu na nás zase nehraj habaďůru.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, stačilo blb

Reagovat
fantomas

Eh, tak sem se nakonec přehlíd já, hm. Du si odpočinout.

Reagovat
kiwwi

neviem ja som mal zato ze si ho nasiel Sparky a bolo to uz dohodnute ale prisiel az za Manciniho

Reagovat
fantomas

Já bych taky řek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mančíny mal krajší úsmev ako Sparky , a to u prihriateho Gibsona rozhodlo asi.

Reagovat
kiwwi

ty chces byt silou mocou vtipny az si trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa nepitvaj v prkovinách, či tam bol skôr Sparky čo Mančíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Doviedol ho proste Mančíny a to je holý neoddiskutovateľný fakt. Howgh

Reagovat
fantomas

Mimochodem i středový duo De Jong-Yaya jim může závidět kdekdo...

Reagovat
Boban

i brankare....

Reagovat
fantomas

Brankářskou dvojku rovnou.

Reagovat
fantomas

* nebo dvojici, ať je to jasný, co sem tim chtěl říct

Reagovat
Boban

tak ja nepsal jmeno

Reagovat
vladis271

K tomu aj suverénne najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, Jova je tragický, vôbec nestíha, tu sa ukazuje rozdiel, keď v Belgicku mal na všetko dvojnásobok času, tu mu ten čas nestačí. Spracovanie lopty, a následná strata, neskoro prihrávky...

Reagovat
fantomas

Proti nám měl podobně času a byl zase jeden z nejlepších scouserů. Být tebou tak si se soudy počkám a nevynášim je na základě jednoho zápasu, kdy sou ke všemu tragičtí vesměs všichni v červeném.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja ho nezatracujem, len konštatujem, že v tomto zápase sa ten rozdiel ukázal. V Standarde bol výborný.

Reagovat
fantomas

Tak ukázal. Dneska se ukázalo leccos. Hrajou špatně všichni okolo, tohle fakt nemůže bejt měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale píšem o hráčovi, čo má dať hre Poolu tvár a na ktorom to spoločne s Gerradom viselo.

Reagovat
fantomas

No viselo. ManCity Live vymazalo hlavně střed pole, od toho se všechn odvíjelo.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je fakt tragik, ale nezatracoval bych ho, jen se musi na tu ligu adaptovat, prece jen je to jinej salek kavy nez v belgii

Reagovat
smazaný uživatel

adam johnson je paradni kridlo, snad se udrzi v zakladu MC, má na to kvalitu a preju mu to

a hart je znova superman

Reagovat
smazaný uživatel

Hart zase, to už je nuda

Reagovat
vladis271

Ou shittttttttttttttt. Torres v prdeli, tú šancu by starý Torres dal so zavretými očami aj keby tam stálo 10 Hartov. Stred nefunguje, ale ako by aj mohol? Toto fakt neni fér aby mal jeden tím na krídlach Adama s Milnerom. Silva si môže baliť kufre, cez toto sa nedostane. Úplne iná hra oproti prvému zápasu u obidvoch tímov. A aj ked sa niečo dostane k bráne je tam Hart. Vykopať toho Arabáka z Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spis dotahnout dalsiho...nebo cinana, treba si to rozmysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom podruhé, YaYa sa ukazuje ako parádna posila Citizens.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Boban

taky je to nejlepe placeny hrac na ostrovech... kdyby vyhorel, tak by to byl slusnej vyjeb....

Reagovat
smazaný uživatel

No takých bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nova Sportu konkurují zápasu ManCity - Liverpool jistě zajímavým "šlágrem" portugalské Superligy Vitória SC Guimarães - Rio Ave FC. Docela by mě zajímala sledovanost

Reagovat
Footballer

to jó no

Reagovat
$dolar$

Fakt by me zajimalo o cem ted premysli Silva, ten nema sanci si kopnout...

Reagovat
13

to je fakt. přes millnera a johnsona to nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Jo má přednost před Adebayorem, copa asi Emmanuel Mancinimu provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hart je beztak borec

Reagovat
Footballer

No hra City se mi dneska moc líbila, jestli takhle hrajou hned v uvodu sezony, tak jsem na ně moc zvědavý v dalším průběhu Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Tým z premier league proti týmu z league two 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA nakonci

Reagovat
fantomas

Tak rozhodl střed, to viděl každý. Gerrard s Lucasem působili proti Yayovi s De Jongem přímo zoufale. Ti dva z ManCity naopak odvedli svou práci vzorně a dovolim si tvrdit, že z jedný čtvrtiny vyhráli svýmu týmu zápas. Z další čtvrtiny třída jménem Hart. Dalším dílem přispěla křídla, asi nejlepší na Ostrovech. A na závěr pak samozřejmě Tevéz, jehož genialita a síla na balonu fakt nezná mezí. Naprosto zasloužené vítězství. Z Liverpoolu chci jmenovat jenom mladíka Pacheca, kterej i za tu chvilku pobytu na hřišti ukázal, že v něm fakt dříme něco velkého. Fotbalový myšlení měl dneska očividně nastavené na nejvyšším stupni ze všech scouserů.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto Kuyta prodat a na jeho místo Daniho

Reagovat
tomasinho

Hovno prodat, jen ho dát na místo tam, kde patří. Dani nemá na to, aby hrál pravidelně v PL křídlo, na to je moc měkký.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt hraje s velkou nechutí, ani už neběhá... ten už se vidí jinde.

Reagovat
fantomas

Proti nám zase stejně jako Jovanovič patřil k nejlepšim. Asi to fakt bude v systému, nebo se vaši hráči prostě jen blbě vyspali.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě chce jinam, masch zase odmítl nastoupit, kvůli tomu, že roy odmítl tu nabídku 12 mega + hleb. Tyhle 2 musej pryč, ted to vypadá rozhádaně...

Reagovat
tomasinho

Ať si strčí Hleba do prdele. Buď 20-25 mega, nebo mají smůlu.

Reagovat
tomasinho

Uričtě, Kuyt nemůže hrát v tomhle systému křídlo. Musí hrát podhrota, být náhradou za Cola.

Reagovat
tomasinho

Ani bych neřekl, dneska neběhal nikdo. Proti Arsenalu běhal jako nikdo jiný. Navíc máš týden do konce přestupního termínu? To chceš fakt hledat ještě náhradu za Kuyta, když potřebujem tak minimálně 5 jiných nových hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Vím, že je místním folklórem dělat z Barryho přeceňovanou vokurku, ale dnes byl fakt výborný. Jeho gól vem čert, ale jezdil dopředu, dozadu. Padal do střel a jeho rozehrávka je prostě výborná. Na 20-30 metrů pas vzduchem do kecky, No Problem! Proto když si jmenoval dnes rozdílový střed, tak on tam rozhodně musí také být jmenovaný. Jinak bych ještě rád jmenoval Kompanyho. Ten kluk za poslední půl rok prodělal tak obrovský progress až mi to hlava nebere. Nando ho ani jednou neobešel, ve vzduchu neprohrál snad jedinou hlavu a když posral rozehrávku, tak tu chybu s prstem v nose v klidu vyřešil. Adam a Vincek jasně demonstrují, že to fakt není o ceně za hráče, ale že jde především o výkony, nasazení a chuť se dál zlepšovat.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Barry hraje po príchode Mančínyho úplne ako vymenený. Nerátam repre.

Reagovat
Footballer

A naopak Liverpool, s takovými hráči jako je Kuyt, Ngog, Lucas nebo Jovanovič díru do světa neudělají Nehledě k tomu, že mezi náhradníky je např. Poulsen nebo Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

city zasloužená výhra

johnson,tevez,richards,yaya,hart,milner,barry

jovanovič,torres,skrtel,kuyt,reina

Reagovat
tomasinho

Takže, jste vy, co jste strašně chtěli vidět u LFC 4-4-2 spokojeni? Jde vidět, že v tomhle složení to prostě nejde. Nechci už vidět nikdy hrát Škrtela, dneska nejhrošáí na hřišti, každá rozehrávka šla do prdele, zavinil nesmyslně penaltu. Nechci vidět Lucase na hřišti, Kuyta v Royově systému na křídle, Johnsona na levém beku a Ngoga v základu. Stačí? Člověk si říká, 3:0, otřesná hra, může to být ještě horší? Podívá se a vidí u lajny svlečeného Babela a odpoví si, ano, může. S tímhle Roy přestřelil, takovouhle sestavu už nechci nikdy vidět. WBA musíme přejet a mělo by to vypadat takhle: Reina-Kelly,Carragher,Agger,Aurelio -Johnson,Gerrard,Poulsen,Jovanovič-Kuyt-Torres.

Reagovat
vodka

obrana:

Reagovat
tomasinho

Zkusti se to musí, Agger není LB a nikdy nebude, Škrtel po dnešku by zasloužil tak pětadvacet kopaček do hlavy, Johnson nikdy nebude obránce, Kelly je talent jako hrom.

Reagovat
tomasinho

Johnsona na pravém beku *

Reagovat
smazaný uživatel

místou aurelia nějakou posilu a místo kuyta daniho pacheca a ta sestava se mi bude líbit.

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, já to beru bez posil. Kuyt na podhrotu hraje dobře, jen nemůže hrát křídlo ve 4-4-2 ani 4-4-1-1, to prostě nejde. Má být náhradou za Cola na AM.

Reagovat
kiwwi

co mate vsetci proti N'Gogovi...nato ze to nie je futbalista hra celkom dobre

Reagovat
tomasinho

Vždyť je to jelito, potenciál má, ale v základu hrát nemůže.

Reagovat
Boban

OT: tohle bylo tady na chatu, nejvic me rozsekalo

VivaAcMilanoRosoneri (22:58): Já sice v BPL fandim Liverpoolu ale Chelsea zatial jasně nejlepší a Lpool dneska hnus hral pacheco nevíte ? Já kukal na Chipmunky ted

Reagovat
kiwwi

BPL akoze britska premier league?

Reagovat
Boban

barclays premier league (podle sponzora)

Reagovat
kiwwi

jaj tak, to ma vobec nenapadlo...neviem preco som si v tom zhluku picovin vybral prave toto

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City na titul

Reagovat
kiwwi

to vies ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

Je to horúci kandidát na masjtra, hovor si čo chceš.

Reagovat
13

4-4-2 v tomhle složení byla sebevražda. jak je mají přehrát přes střed když je tam nekonstruktivní lucas co akorát fauluje?¨na kraji Dirk totálně zabitej v tomhle systému. Johnsona bych se vůbec nebál zkusit na křídle. snad se Hodgson poučil a v příštím zápase s WBA zametem. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Takže môžeme sumarizovať, môžte ma posielať do péčka, nadávať mi do hlupákov a nieviem čoho, ale pre mňa sú Citizens kandidátmi na prvé priečky a jedným z favoritov na titul. A to na mieste číslo 1. pre mňa. Majú natrieskaný káder, slušnú obranu, ktorú umocňuje ťažko priechodný stred poľa, behavých a živých krídelníkov, top brankárov , v útoku je to tiež dosť vyvážené, záleží, ktop sa popri Tevezovi ešte chytí, a menšie negatívum vidím v playmakerovi, ale to sa zistí neskôr. Predovšetkým na rozdiel od ostatných majú okrem ultraširokého kádra dostatok času, Europsku ligu nebudú brať vážne, LM im v tejto sezóne nehrozí, a sily si rozložia úplne v pohode. Záleží to teraz jedine na Mančínym, ako stmelí toľko individualít v jeden kolektív. Ak sa mu to podarí, je jedným z top favoritov na titul v tejto sezóne.

Reagovat
Mindas

Playmaker seděl na lavičce, protože by ho Mancini stejně na ten tvůrči post nepostavil a hrál by pravděpodobně ze strany, kde po dnešku není fakt místo. Zkrátka je to Manciniho systém, který se bude těžko měnit. Pevný střed nahrazují tvůrčí křídla a Tevéz, který si pro balóny chodí. Tenhle systém může fungovat, což dnes se potvrdilo, ale opravdu nesmí vypadnout jeden ze jmenovaných článků. Ať už je to Tevéz, tak hlavně jedno z křídel, protože hráč typu SWP, jehož hra je založena jen na rychlosti, tak nikdy neudělá tolik, jako Milner s Adamem a hned ta hra je dopředu absolutně nulová, což bylo vidět na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz sa sťahoval pre lopty všade kde hral, v Corinthians, vo West Hame, v United, aj za Sparkyho v City, je to jeho hra, s tým už nič neurobí. Neviem, či sa mu manažéri prispôsobujú a nechávajú takto hrať stále, ale je to hodne platné. Milnera mám rád už z Newcastlu, ja som mu veril a trúfam si tvrdiť, že je lepší než Ireland, v Manciniho systéme určite platnejší. Aj keď obaja hrajú iné posty. O Adamovi sa nebudem rozpisovať, to už všetci vieme. V playmakorovi však v tom nahustenom defenzívnom strede vidím problém. Citizens na tento post nemajú veľmi na výber, ale aj to asi patrí k Manciniho systému. Barry sa od jeho príchodu rozohral, lieta konečne po tom ihrisku a rozdáva lopty, čo pri Sparkym sa len prechádzal. On by mohol byť tým základným ohnivkom.

Reagovat
Mindas

Barry nebude nikdy žádným playmakerem, ale z těch tří středových hráčů má nejlepší rozehrávku a je schopen vymyslet nějakou akci, ale spoléhat na něj nelze. Po odchodu Irelanda jediný tvůrčí typ, pokud bereme Milnera tedy pouze jako hráče na kraji, tak je Silva, ale to by se muselo přejít od rozestavení 4-3-3 na 4-5-1, což před sezónou bylo hodně jmenované, ale nakonec se zůstalo u klasického rozestavení, které se hrálo už za Hughese, i když je fakt, že tam alespoň v té středové řadě hrál Ireland, sice byl tam zabitý, ale hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak máš krídla ako Milner či Johnson, netreba vyložene ofenzívneho playmakera v strede. Ako si písal , Barry má slušnú rozohrávku smerom dopredu a taktiež aj Yaya dokáže rozdať krásny pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya s Barrym před De Jongem prostě ne Mně se to prostě nelíbí. Raděi bych tu ofenzivnější. kde by se i Ireland mohl zase předvést...

Reagovat
Mindas

Prostě, prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, s tou ofenzívnejšou by sotva hrali o prvé priečky.

Reagovat
Mindas

Však o tom zde celou dobu píšu. Když máš kreativní kraje, tak to s pevným středem funguje, což se dnes ukázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Horšie , keď jeden z nich vypadne, SWP by bol len ako behavá alterntíva, nič viac.

Reagovat
Mindas

To jsem zde také zmiňoval a právě se to ukázalo na WHL, kde prostě měl hrát od začátku Adam místo SWP.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když tuhle sestavu vidím, nejsem z ní nadšenej. Radši bych tam viděl jednoho podhrota typu Ireland a 2 klasický DM (1 DM, 1 CM). Nebo Milner ofenzivní střeďák a Bellamy nalevo (takhle by to taky šlo, i když nevím, co by bylo v MC pro Milnera lepší).

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Ireland už za Sparkyho upadal. Jeho genialita spred dvoch rokov chýba , to je fakt, ale nemôžeš ho v každom tvojom príspevku ospevovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nehrál to, co mu nejvíc sedí, tak se není co divit. Přečti si Mindasovi příspěvky a pak to možná pochopíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako som už písal, formou šiel dole už u Sparkyho. Mancini to len dokonal. Profesionálny hráč si nemôže pýtať, kam ho má tréner poslať, ale má ísť hrať to čo mu prikáže tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

I když samodřejmě minulá sezona i tak od něj nebyla nic moc. Ale samozdřejmě tu kvalitu a genialitu v sobě má, jen potřebuje důvěru a volnost na hřisti. Věřím, že s těmahle spoluhráčema by v systému 4-5-1 opět hrál parádně, líp než Silva.

Reagovat
Mindas

Dnešní sestava byla nejlepší možná a takovou jsem si i přál. Bob má ode mě palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si teda přál tu víc ofenzivnější.. Ale i tak, za dnešek

Reagovat
papos182

Strujce porazky: LUCAS LEIVA

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep

Reagovat
tomasinho

Dnes to prohrál Hodgson, už nikdy nechci od něj takhle alibistickou sestavu.

Reagovat
papos182

Plus ty stridani, mely prijit driv + Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se na to celkem dalo dívat. Liverpool si proti nám neškrtl, není divu. Dneska hráli všichni výborně, nejhorším hráčem byl asi Lescott, kterej hrál ale taky dobře. Dnes bylo vidět, že vlastně hráče, jako Silva, Boateng, Robinho, Vieira, Adebayor, Santa Cruz i SWP vůbec nepotřebujeme. V kádru klidně mohl zůstat Weiss, Bellamy a Ireland místo nich. Útok ve složení Balotelli, Jo a Tévez by stačil. Prostě by to stačilo. Jinak když se vrátím k zápasu, hrálo se určitě to, co chtěl Mancini, aby se hrálo. Hodnocení - Hart opět fantastickej, Richards měl výbornej zápas, dal gól (doufám, že bude uznanej jemu, protože tam teč nebyla) a polovina faulů, co mu byla písklá na Torrese nebyla. Kompany Kolo Adam s Tévezem, De Jongem a Barrym nejlepší hráči, Milner výbornej. Yaya mě ale moc nepřesvěčiil, klasickej DM mu sedne líp. A i když to teda bylo koukatelný oproti minulým dvoum, střed Yaya, Barry a De Jong se mi nelíbí. Je tam málo kreativity. Všichni jsou výborní dozadu, ale dopředu prostě nic moc Jeden z dvojice Barry-Yaya by měl sednout, asi Yaya..

Reagovat
tomasinho

Richards dobrý nebyl, když někdo kolem něho prošel, byl nahraný, pozičně je fakt otřesný. Vždyť ho podělal i Babel s jedinou kličkou, kterou umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Jednou ho obešel Torres a jednou Babel a hned nebyl dobrý. Podle mě odehrál dobrej zápas, dal gól, útočil, bránil. Mně se líbil. Jinak s Johnsonem jsou na tom s poziční hrou stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Jovanovic ani Torres si přes něj ani neškrtl, u Torrese s jednou vyjímkou. A to, že je pozičně otřesný je sice pravda, ale taky ohraná písnička, protože dneska to skoro nebylo znát..

Reagovat
tomasinho

Jsou. Ale Richards prostě dobrý nebyl, přijde mi, že jsi na něj nějak mocd zatěžený.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dobrý. Možná jsem, ale i tak dobrý byl. Tenhle zápas se mu povedl. Říkej si co ccheš

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes boli najslabším článkom City Lescott a Richards, ale tragickí určite neboli.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Micah líbil a to je hlavní

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem se díval na sestřih a ten, koho Babel "podělal" nebyl Richards, ale Kolo.

Reagovat
Mindas

Zrovna ten střed, který se ti nelíbí, tak dnes byl minimálně o dvě třídy jinde, než ten Lfc. Pokud máš taková křídla, jako je Adam s Milnerem, tak absence pravého playmakera je neviditelná. Dnes Bob postavil sestavu, kterou jsem si přál. No a ten počet Angličanu v základu, to byla jen třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, dneska ten střed fungoval Ale tohle "rozestavení" nevím, moc se mi nelíbí. Radši bych hrál ve středu jen na 2 defenzivní hráče a jednoho podhrota. Jinak počet Angličanů Ale kdyby tam byl místo Yayi Bellamy nebo Ireland, bylo by to (pro mě) ještě lepší..

Reagovat
Mindas

Ale však jediný vyloženě defenzivní hráč tam je de Jong. Barry s Yayou jsou klasická CM, kdy Barry dnes i tak konečně hrál, že lítal tam a zpět. A co se týče Tourého, tak ten zase v City hodně útočí, dokonce víc, než brání. Nemám s timto systémem problém. Kdyby se změnil systém a upustilo by se od dvou CM a přešlo by se k jednomu AM, tak by to bylo hodně ofenzivní, zvlášť když ani Adam moc bránit neumí. No a hlavně sám Bob na to koule nemá a už vůbec ne proti soupeři, jako je Lfc.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya byl vždycky klasický DM ne?! V Barceloně i v Olympiakosu ne?! Nebo ne? Jinak já to chápu, Hrál bych 1DM, 1CM, 1AM s tím, že CM by byl hodně defenzivní ale taky by uměl rozehrát, což Barry, i když ho nemusím, umí, navíc je levák a Angličan. Prostě 4-2-3-1 (4-5-1). 4-3-3 je moc defenzivní a proti slabším týmům to bude zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Adam zvládal bránění vpohodě, když hráli City systém 4-4-2, takže problém s tím útočnějěím rozestavením by mít neměl..

Reagovat
Mindas

V pohodě? Kdyby za ním nehrál Zaba, ale Richards, tak by měl slušnej šrám na psychice. Za prvé je nutno říct, že City hrát 4-4-2 nemůžou, to prostě v City nefunguje. A za druhé. Adama musel při bránění pořád Mancini usměrňovat a stejně pořad se tam točil, jak vítr v bedně.

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Beru zpět..

Reagovat
Mindas

Od kdy je 4-3-3 moc defenzivní systém? Víš co se hrálo pod Hughesem a jak hra vůbec vypadala? Yaya je spíš CM, kdy v Barce hrál štítového hráče. Zkrátka univerzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem za Manciniho. Teda co se hrálo dnes, 1 klasický DM a dva hodně hodně defenzivní CM..Pod Sparkym vím, jak to vypadalo

Reagovat
Mindas

Ale ty to bereš podle jmen. Jasný, Yaya byl vždy defenzivní hráč, který hrál vesměs pouze štítového hráče, ale je to především střední, běhavý záložník, který dokáže slušně rozehrát. Žádný čistič typu de Jonga, ale více konstruktivní. Barry ještě více. Na papíře máš psané tři defenzivní hráče, ale pouze de Jong tam vyloženě jen brání a zase Yaya spíš útočí, než by bránil. Z tohoto úhlu se na to musíš dívat a podle toho hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale hrát na dva takové hráče? Říkám, že se mi to nelíbí Chtěl bych vidět, kdyby hrál proti nám někdo defenzivnější než Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle zálohu: --------------De Jong--------Barry (Yaya)----------

-------Adam-----------Milner------------Bellamy------

Takhle bych to viděl nejradši..

Reagovat
Mindas

Bellamy tam není, tak je zbytečné ho jmenovat. Hoď místo něj Milnera, Silvu na podhrota a máš systém, který jsem čekal před sezónou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by bylo spíš to, co hraje Milner. Jinak Silvovi v PL nějak nevěřím, ale uvidíme. O Milnerovi a Yayovi se psalo už dávno, tedy ještě na konci minulé sezony až do té doby co přišli. O zájmu CIty o Silvy jsem četl vlastně jen týden před tím, než přišel. Takže tuhle sestavu, co jsem napsal jsem tak nějak čekal už dřív. Čekal jsem, že Bellamyho, jako tahounovi týmu v minulé sezoně nemine základ, stejně jako Adama. Pak mi bylo mi jasný, že Ireland šqanci nedostane a tak jsem čekal Milnera jako AM. Pak u Yayi, De Jonga a Barryho jsem čekal, že je bdue měnit a každej zápas bdue jeden z nich sedět. Nakonec teda došel SIlva, odešel Bellamy a je to úplně jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

*Tohle by bylo spíš to, co hraje Inter

Reagovat
Mindas

O Silvu byl zájem ze strany City už za Hughese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to vím. Ale pak to nějak ztichlo a bylo zájem o víc hráčů. Teď nevím ,jestli za Erikssona nebo Hughese měl přijít Adriano. O SIlvu měla hlavně zájem Barca a Real. A přestup k nám jsem z jeho strany nečekal a nechápal.

Reagovat
Mindas

Inter to třeba taky hraje, kdy tím třetím do party bývá rádoby tvůrce Wes. A že by to neneslo úspěch? To snad víš sám...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě je tam ten Wes. Proto bych to jako za stený systém nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten playmaker, kterej v tomhle systému my nemáme.

Reagovat
Mindas

Přečti si to ještě jednou. Wes taky není žádný kreativní hráč, za kterého je považován. Je na tom sice líp, než Barry, ale rozhodně to není žádný playmaker.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Mně přijde jako hodně dobrý playmaker..

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya sadnúť ? Máš zvláštne merítka

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, přečti si všechno co jsem psal. Hrát ve středu na 3 defenzivní hráče nemám rád, chápeš? Takže De Jong jasná volba a k němu asi Barry, kreativně jsou na tom stejně, navíc je Barry levák a Angličan..Chápeš? Na postu, co hraje Yaya, teda asi nejvytáhlejšího střeďáka bych viděl někoho ofenzivnějšího, třeba Milnera (S Bellamym na křídle) nebo Irelanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Milnera jedine na krídlo, on do stredu nepatrí, Yaya jedine v strede, nikde nie je tak užitočný, tam si svoju prácu odvádza a aj dnes odádzal skvele. Pozri koľko lôpt sa dostalo cez stred Citizens, čo všetko povahrávali, Liverpool sa prakticky nedostal v celom zápase k ničomu, okrem samozrejme úvodu druhého polčasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je jedno, kde bude Milner hrát. Loni hrál ve Ville střed a byl ve všech All-Star sestavách, myslím, že mu je to i jedno. Jinak jak to myslíš s tím Yayou. On dnes hrál spíš něco mezi AM-CM tam jsem ho viděl dost často a prostě mu to nesedlo. Nevím, jak to mám říct...

Reagovat
Mindas

Yaya hrál dnes výborně, jako celý střed. Já vím, jak to říct. Prostě ho nemáš rád, což chápu, ale zachovej se někdy objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem to myslím tak, že na klasickým DM by zahrál líp, než na ofenzivnějším CM. Jako univerzálovi mu štít sedí líp. A vlastně kdyby na jeho úkor sedl Barry, hrálo by se s AM a Yaya by šel na DM vedle De Jonga, myslím, že by mu to sedlo nejlíp. Třeba to vidíš úplně jinak. Prostě víš, že se se mi hra na 3 spíše DM nelíbí, i když dneska to bylo dost koukatelný. A jinak pravda , Yayu moc nemusim.

Reagovat
Mindas

Pokud ten systém funguje a je koukatelný, tak je mi celkem u prdele, kolik je tam středních záložníků. Já sám miluju křídelní hru, čimž je timto středem dost podporovaná, a proto pak můžu vidět Adama v celé své dokonalosti.

Reagovat
tomasinho

Anketa na webu LFC: Who was our best player? To mají to srdce to tam dávat tu anketu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele