Premier League v kostce: Prosinec

07.01.2019, 19:10
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Když se většina fotbalové Evropy ukládá k zimnímu spánku, anglická Premier League naopak nabírá na obrátkách. Prosinec byl na ostrovech mimořádně bláznivý, od prvního do posledního se hrálo celých 7 kol - to znamená, že týmy nastupovaly průměrně každé čtyři dny - a to nepočítám zápasy v domácích i evropských pohárech. Náročný divák si každopádně čvachtal, Premier League zažila řadu krásných příběhů.

Příběhů o novém anglickém hrdinovi, který bohatým bral a chudým dával. Není to Robin Hood, ale Leicester City. Foxes si hrají vlastní soutěž, v níž vyhrávají na Stamford Bridge, poráží Manchester City a pak doma nechávají všechny body Cardiffu. Cardiffu, jemuž naprosto esenciální vítězství vystřelil Victor Camarasa - první a pravděpodobně poslední borec s kopačkami Mizuno, který se umístil ve střelecké hitparádě měsíce.

Příběhů o Frodovi z kraje, který opustil Dno pytle a vydal se do Británie probudit potemnělé Divadlo snů. Ole Gunnar Solskjaer vypustil zvíře z Paula Pogby, vyhrál všechny tři prosincové zápasy a ve své jízdě bez ztráty kytičky pokračuje i v lednu. Manchester United se najednou přiblížil Arsenalu na tři body; na čtvrtou Chelsea jich navíc ztrácí už "jen" šest.

A nakonec i příběhů o nejimpozantnějším měsíci v podání jednoho klubu v celé historii Premier League. Těsně po Novém roce Liverpool padnul na kopačkách největších rivalů v boji o titul z Mancesteru City, ale to, co ukázali v prosinci, nemá žádné obdoby. Sedm zápasů, sedm vítězství, jen tři inkasované góly a k tomu skalpy Man Utd, Evertonu nebo Arsenalu. Fenomenální.

Na závěr ještě dlužno podotknout, že součástí prosincové kostky je i zápas Cardiffu s Wolverhamptonem (2:1), který se odehrál poslední listopadový den. Byl však součástí 14., a jinak zcela prosincového, kola.

TOP 3 góly měsíce prosince


1. Andros Townsend vs. Manchester City


2. Victor Camarasa vs. Leicester

3. Roberto Firmino vs. Arsenal

TOP 3 zákroky měsíce prosince


1. Alisson Becker a Joe Gomez vs. Everton


2. Rui Patrício vs. Tottenham

3. Vicente Guaita vs. Leicester

Manažer měsíce prosince: Jürgen Klopp


Sezóna 2016/17 měla Antonia Conteho a jeho tehdy rekordní sérii 11 výher v řadě, od které se Chelsea odpíchla k titulu. Loni jsme pak zažili naprosto bezprecedentní suverenitu Manchesteru City, který pod Guardiolou lámal všechna myslitelná maxima. No a letos Premier League rozsvítil Liverpool a jeho prosincová jízda králů, kterou nezastavila ani dvě velká derby nebo střet s Arsenalem.

Jürgen Klopp už de facto jen těží ze skvělé práce, kterou v posledních měsících a letech v Liverpoolu odvedl. Z otloukánka na domácí i evropské scéně je světový velkoklub a jeden z favoritů třeba i na vítězství v Lize mistrů. I díky perfektní chemii mezi hráči a realizačním týmem každopádně Reds postupně udolali Everton, Burnley, Bournemouth, Manchester United, Wolverhampton, Newcastle a nakonec Arsenal.

Zdroj: goal.com

Hvězdy měsíce prosince dle WhoScored.com


1. Paul Pogba (Manchester United) - 8.35
- 5 zápasů, 4 góly, 3 asistence, 15 střel, 10 na bránu, 10 úspěšných průniků (83% úspěšnost), 8 klíčových přihrávek, 8 obranných zákroků (80% úspěšnost), 11 vyhraných vzdušných soubojů (58% úspěšnost)

2. Mohamed Salah (Liverpool) - 8.06
- 7 zápasů, 6 gólů, 4 asistence, 18 střel, 11 na bránu, 10 úspěšných průniků (83% úspěšnost), 19 klíčových přihrávek

3. Eden Hazard (Chelsea) - 7.96
- 7 zápasů, 3 góly, 5 asistencí, 19 střel, 9 na bránu, 22 úspěšných průniků (71% úspěšnost), 19 klíčových přihrávek

4. Son Hueng-min (Tottenham) - 7.85
- 7 zápasů, 6 gólů, 3 asistence, 21 střel, 11 na bránu, 7 úspěšných průniků (58% úspěšnost), 10 klíčových přihrávek

5. Marcus Rashford (Manchester United) - 7.76
- 7 zápasů, 3 góly, 5 asistence, 21 střel, 13 na bránu, 14 úspěšných průniků (48% úspěšnost), 14 klíčových přihrávek

Sestava měsíce prosince


Autor: Marek Ustohal

Gólman: Neil Etheridge (Cardiff)
Cardiff v létě neposiloval tak horentně jako třeba Fulham - a jeho kádr je na papíře možná nejslabší z celé ligy. Přesto se Velšanům daří vyhrávat zápasy a držet se nad sestupovou pastí. Hlavní důvod? Filipínský brankář Neil Etheridge, který už byl v sestavě měsíce srpna. Měl klíčovou roli při třech prosincových triumfech a třech čistých kontech Cardiffu. To nejlepší předvedl po Vánocích, kdy byl mužem zápasu zvolen jak na hřišti Crystal Palace (0:0), tak i Leicesteru (0:1). Tam navíc chytil Maddisonovi penaltu.

Čestná zmínka: Lukasz Fabianski (West Ham)

Pravý obránce: Matt Doherty (Wolverhampton)
Vynikající měsíc za sebou má i Wolverhampton, který vyhrál čtyři ze sedmi zápasů a může litovat jen zbytečně ztracených bodů s papírově slabšími soupeři. Tak jako na začátku ledna, kdy doma nepochopitelně selhali s Crystal Palace. Prosincové triumfy nad Chelsea a Tottenhamem, to už je jiná písnička a pravý bek Matt Doherty v sestavě týmově hrajících Vlků vyčnívá. I z pozice pravého beka dal v prosinci dva góly a na další dva přihrál, pročež kromě dvou zmíněných velkoklubů pomohl popravit i Newcastle.

Čestná zmínka: Ricardo Pereira (Leicester)

Pravý stoper: David Luiz (Chelsea)
Asi každý fanoušek Chelsea má ještě v hlavě první letošní porážku z hřiště Tottenhamu a vlající hřívu Davida Luize, jenž ve Wembley neplápolal, ale hořel jako suchá vatra. Střih, prosinec a brazilský stoper je po boku Virgila van Dijka nejlepším stoperem v lize. Jorginho čas od času zůstává coby hlavní režisér a tvůrce hry za očekáváním, zato Luiz posílá za obranu soupeřů jeden skvělý míč za druhým. Třeba proti Manchesteru City navíc dokázal, že umí dávat i góly a hlavně (!) bránit. Otázkou samozřejmě zůstává, kdy přijde další Tottenham...

Čestná zmínka: Toby Alderweireld (Tottenham)

Levý stoper: Virgil van Dijk (Liverpool)
Pátá kostka a počtvrté se do nejlepší sestavy měsíce dostává nizozemský stoper Virgil van Dijk. Jeho přínos obraně a celé defenzivní hře Liverpoolu je naprosto hmatatelný. Rekordní posila ze Southamptonu nejde od balónu odstrčit, nejde přehlavičkovat a jak se ukázalo ve sprinterském souboji s Adamou Traorém, nejde ani předběhnout. S tím souvisí i jeho obliba v útočení - prsty měl v jediném gólu Origiho v liverpoolském derby, proti Wolves skóroval dokonce sám.

Čestná zmínka: Fabian Schär (Newcastle)

Levý obránce: Andrew Robertson (Liverpool)
Levý bek Liverpoolu se do světel reflektorů dostal hlavně při a po zápase s Manchesterem United, kdy na něm mohl oči nechat dnes už bývalý šéf Red Devils José Mourinho. A skutečně - skotský zadák má snad křídla, jinak si jeho létání po lajně nelze vysvětlit. Neúnavný jezdec nepřetržitě podporuje útok, stíhá i bránit, a tak může posílat do vápna soupeřů jeden centr za druhým. Jen by je chtělo trošku zpřesnit - třeba proti zmíněným United se z 11 ujal jediný.

Čestná zmínka: Lucas Digne (Everton)

Pravý záložník: Mohamed Salah (Liverpool)
Tahleta jednosezónní vlaštovka se nám nějak rozlítla. V prosinci Mohamed Salah definitivně nalezl svou loňskou formu a spolu s Van Dijkem byl hlavní postavou sedmi liverpoolských výher v řadě. Minimálně jeden "kanadský bod" si připsal v pěti zápasech a blýskl se třeba hattrickem na hřišti Bournemouthu. Zářil taky okolo Vánoc - Wolverhamptonu, Newcastlu i Arsenalu dal gól a pokaždé na další nahrál. Navíc v tomto období vybojoval dvě penalty. Byť na Eurofotbalu skončil těsně druhý, oficiální cenu pro hráče měsíce Premier League Salah získal.

Čestná zmínka: Robert Snodgrass (West Ham)

Pravý střední záložník: Fabinho (Liverpool)
Není úplně náhoda, že se jeho vtrhnutí do základní sestavy Liverpoolu kryje s vítěznou sérií Reds v Premier League. Teď už brazilský záložník z Kloppových představ o ideální jedenáctce asi jen tak nevypadne. Fabinho v roli defenzivního štítu exceluje, skvěle odebírá míče, navíc těží se své mohutné postavy. K tomu všemu navíc nesmíme zapomenout přičíst jeho obdivuhodnou techniku - z hloubi pole je schopen posílat nádherné míče za obranu. Exceloval hlavně proti Man Utd, kdy na jeden gól nahrál, totéž se mu povedlo na půdě Wolverhamptonu. No a Newcastlu dal branku už i sám.

Čestná zmínka: N’Golo Kanté (Chelsea)

Levý střední záložník: Christian Eriksen (Tottenham)
Pogba sice v závěru prosince mohutně finišoval, ale tři takové, byť takřka geniální, zápasy na úspěch v tak dlouhém měsíci nestačí. Christian Eriksen naproti tomu vládl záložní řadě Tottenhamu po celou dobu a režíroval vzestup Kohoutů div ne do boje o titul. Dánský kouzelník jediným gólem rozhodl zápas s Burnley a trefil se i při kanonádách s Evertonem a Bournemouthem. Navíc v prosinci přidal i tři asistence.

Čestná zmínka: Paul Pogba (Manchester United)

Levý záložník: Eden Hazard (Chelsea)
Po naprosto mimořádných výkonech v září a na začátku října se klenot Chelsea trochu "zklidnil" a vidět to bylo i na výsledcích. V klíčovém období okolo Vánoc ale Eden Hazard znovu ožil a výrazně pomohl Blues k pěti výhrám ze sedmi zápasů - víckrát zvítězil jen suverénní Liverpool. Začal ve svém altruistickém stylu a během čtyř zápasů nahrál na pět gólů, včetně dvou asistencí proti Manchesteru City. V průběhu prosince hrál i na hrotu, odkud pro změnu vstřelenými brankami rozhodl duely v Brightonu a Watfordu.

Čestná zmínka: Felipe Anderson (West Ham)

Pravý útočník: Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)
S Harrym Kanem to bylo tak padesát na padesát a z velké části rozhodl vzájemný střet obou kanonýrů. Zatímco Kane byl kromě proměněné penalty matný, Aubameyang vzal otěže severolondýnského derby na ramena a skvostným výkonem rozhodl. Postaral se o tři góly. Jedinou asistencí značně pomohl i k výhře nad Huddersfieldem a jako rozený šutér pak pokračoval i proti Burnley a Brightonu, kdy jeho trefy měly cenu čtyř bodů. Černý den si vybral úplně na závěr; proti Liverpoolu nedostal ani čuchnout.

Čestná zmínka: Harry Kane (Tottenham)

Levý útočník: Son Hueng-min (Tottenham) - hráč měsíce prosince
Nejen nejlepší hráč měsíce, ale taky pořádné zjevení. Vždyť skoro celý podzim Son paběrkoval a první ligový gól vstřelil až ve třináctém kole. Potom ale došlo k explozi. Nejvíc se mu dařilo kolem Vánoc, kdy dal během dvou zápasů čtyři góly a v dalších dvou měl prsty. Ať už útočný kolega Harryho Kanea, nebo pravý křídelník, během prosince nasázel šest branek, na další tři nahrál; a dlužno podotknout, že jeho forma pokračuje v podobném - ne-li lepším - duchu i nyní v lednu.

Čestná zmínka: Marcus Rashford (Manchester United)

Tabulka Premier League za měsíc prosinec


Zdroj: WhoScored.com


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC21173149:1054
2.Manchester City21162356:1750
3.Tottenham Hotspur21160546:2148
4.Chelsea FC21135338:1644
5.Arsenal FC21125446:3141
6.Manchester United21115543:3238
7.Leicester City2194825:2331
8.Watford FC2185830:3129
9.Wolverhampton Wanderers2185823:2529
10.West Ham United2184929:3228
11.Everton FC2176831:3127
12.AFC Bournemouth21831031:4027
13.Brighton & Hove Albion2175924:2926
14.Crystal Palace21641119:2622
15.Newcastle United21461115:2918
16.Burnley FC21531321:4218
17.Cardiff City21531319:4118
18.Southampton FC21371121:3816
19.Fulham FC21351319:4714
20.Huddersfield Town21241513:3710

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (624)

Přidat komentář
Malresi

Ako fanúšik LFC som lepší december ešte nezažil. Je to lepšie o to viac, že decembri sa láme sezóna. Skrátka nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, už se těším na další měsíce In the last decade, two sides have failed to win the league after leading PL on Christmas day, Liverpool side of 08/09 & Liverpool side of 13/14.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Teš sa teš. Ja sa teším, ako všetci zmiznete v máji.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Le Gunner

Užívejte.

Reagovat
vladis271

a práve o tomto hovorí posledné mesiace Klopp. Je úplne nezmyselné robiť nejaké rovnátka medzi týmito dvomi tímami a súčasným Liverpoolom. Ak sa nevyhrá titul tak to nebude kvôli tomu, že minulé kádre to nedokázali dotiahnuť dokonca. Osobne si myslím, že táto štatistika bude mať pramalý účinok na mysle hráčov.

Reagovat
Malresi

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Sandstorm

Jj pro Vas už se dvakrát takhle krásně lamala

Reagovat
vladis271

Reagovat
Malresi

Reagovat
mimi_united

Vynechať Pogbu?

Reagovat
Sandstorm

A Rashforda. Obojí velice diskutabilní.

Reagovat
martin.b

Být tam mohl, na druhou stranu zářili proti dvěma největším šmudlům PL, marnýmu Newcastlu a doma proti oslabenýmu B'mouthu. Nedělal bych z toho zatím senzaci:)

Reagovat
pingla

Son v sestavě mně trošku chybí Rashford i Pogba a dle rozestavení jste prohodili útočníky

Reagovat
Hokaido

Pff, tři nejlepší goly měsíce bez nejlepšího golu měsíce?

https://streamable.com/mgxl7

Reagovat
Edgewalker

Jo, ten tam měl být místo Firmina

Reagovat
martin.b

Co je na něm nejlepší ? bez pomoci obránce by se Maddison k takovýmu zakončení nejspíš ani nedostal. Hezká akce, ale gol dost se štěstím. Firmino ukázal skvělej dribbling....i tak, Androsovo dělo nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino udělal jenom dva pohyby do stran, to nemá s driblingem nebo technikou moc společnýho :) Jemu ti obránci svou nemohoucností pomohli mnohem víc.

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
efjay

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sandstorm

Dát Fabinha do sestavy měsíce a nedat tam Pogbu, to je nějaký vtip, že jo?

Reagovat
Sm0ker

Objektivita

Reagovat
Sandstorm

Je právě to co chybí některým zdejším redaktorů.

Reagovat
Sm0ker

V Italský sekci

Reagovat
martin.b

Oslavovat Pogbu, že září proti outsiderům, to je objektivita...

Reagovat
avicii

Je tam zasluzene

Reagovat
MCFC_8

Pogbovi vysli 2-3 zapasy zo 7 v tomto mesiaci a navyse proti akym superom...jemu ide najlepsie hadanie sa o zem a hadat sa s rozhodcami

Reagovat
MySch017

Kedy sa Pogba v zlosti hodil o zem??? Si ožratý ešte zo Silvestra?

Reagovat
smazaný uživatel

hadanie sa o zem, nie hadzanie. Pogba ako spravny zaloznik nechce nechat superovy ani cm2 ihriska (zeme)

Reagovat
kaaspis

Reagovat
icka

Jo no Pogba zaril proti nejvetsim trapakum v lize tak proc ho tam nedat.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield bohužiaľ asi konečná.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Mignolet, Camacho, Fabinho, Lovren, Moreno, Milner, Keita, Jones, Shaqiri, Sturridge, Origi.

Substitutes: Kelleher, Firmino, Mane, Salah, Hoever, Christie-Davies, Alexander-Arnold.

tak jsem na ten dnešek zvědavej, ale lavička to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Hoever

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Coutinho10

tak jde na to...uz jsem se bal, ze nenastoupi tato opora

Reagovat
avicii

snad sa hraci ukazu

Reagovat
Malresi

Reagovat
vladis271

klasické "nenápadné" Kloppove vypadnutie v FA Cupe v skorej fáze.

Reagovat
Sandstorm

Odvážná sestava venku proti Wolves.

Reagovat
JessePinkman

Camacho, Jones, na lávce Hoever, to je bomba I tak očekávám plichtu a nebo to vystřelí Sturridge.

Reagovat
Sandstorm

A nebo prohrajete.

Reagovat
t0mmy33MCFC

bingo

Reagovat
JacksLFC

v to jsem i doufal

Reagovat
Maresma

Nevidim Lallanu, takže spokojenost.

Reagovat
Coutinho10

to je fakt ...toho jsem úplně přehlídl, že tam neni

Reagovat
JessePinkman

Prej je zraněnej zas..

Reagovat
smazaný uživatel

zraněn

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Maresma

Btw, Markovic jeste zije?

Reagovat
REPLIKATOR

Lazar?

Reagovat
Coutinho10

jojo cekal jsem, ze by se mohl objevit alespon na lavicce, ale bud se resi nejaky dalsi hostovani nebo nejaky zraneni...nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen dnes za U23.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Sandstorm

Lindelof minimálně čestná zmínka.

Reagovat
pobody's nerfect

Však jsi ho čestně zmínil

Reagovat
Setwo

Reagovat
Coutinho10

každopádně Wolves až tolik nešetří...alespoň to ukáže, jak je na tom náš kádr bez toho tria

https://pbs.twimg.com/media/DwVFY8-WsAIlgYx.jpg:large

Reagovat
Sandstorm

Tak pro Wolves bude FA Cup důležitý si myslím.

Reagovat
Coutinho10

jo to jo....PL si jedou klidně ve středu tabulky, takže nemaj důvod nějak výrazně točit kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stred majú riadne prehustený + 3 stopéri.

Reagovat
Coutinho10

aby ho měl ale kdo přecházet

Reagovat
Coutinho10

ale jinak takhle to hrajou běžně, co se týká defenzivy Boly + Coady + Bennett, takže tam by to nemělo být jiný...jsem na to zvědavej, jak si poradíme

Reagovat
smazaný uživatel

Bežne hej, ale ten stred nemajú vždy taký prehustený. A chýbajú im krídla teraz.

Reagovat
Coutinho10

snad to nebude moc velký beton no....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Fu no toto bude asi tazke na postup

Reagovat
Coutinho10

bude to zajímavý no

Reagovat
Whitemedia

už aby tam byl ten Tammy

Reagovat
Coutinho10

trochu se bojim, aby nepřišel moc o minuty Jimenez

Reagovat
Whitemedia

tak třeba budou hrávat spolu v sestavě.. hlavní je, aby dostal Tammy pořádnou šanci v týmu PL, kde i existuje ofenzíva, vloni ve Swansea to byla tragédie a nudnější tým jsem do té doby neviděl.. letos je ale překonává Burnley

Reagovat
Coutinho10

jojo, to by šlo ...Burnley zatim slušný zklamání no

Reagovat
smazaný uživatel

No tvl, ale keď sa zraní jeden zo stopérov, nemáme stopéra ani hráča, kt. by to zahral v zostave ani na lavičke. Hoever je krídelný obranca, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak nie, môže hrať aj ako stopér, hm.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Jsi to přivolal.

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo, čo Phillips. Zranený? Mal byť v základe.

Reagovat
JessePinkman

Asi ano, ale nikde ani slovo o něm. Já jsem za Hoevera rád, prej je skvělej, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

horší ako Lovren minulý zápas by nemal byť

Reagovat
JessePinkman

no to vážně asi ne, ještě že jsi to přivolal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

dobra predvidavost

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips čo?

Reagovat
Coutinho10

asi se musel zranit, protoze se nabizelo, aby hral ....myslim si, ze by urco nechal Lovrena odpocivat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

No som zvedavý na niektoré naše nemehlá a niektoré nádaje....pome LFC

Reagovat
REPLIKATOR

Očekávám, že o sobě dá vědět Mimolet

Reagovat
REPLIKATOR

Zase Wolves, s těma jsme dlouho nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren zranený

Neprajem mu to, ale úprimne? nevadí mi to absolútne...

Reagovat
Tolstobik

Zranenej Lovren....to je pro LFC nakonec jeste dobra zprava ne?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Kedy bude Gomez fit a je na trhu nejaké dostupné CB, kľudne aj free agent?

Reagovat
Side

Můžete si vzít Mustafiho

Reagovat
REPLIKATOR

No fuj

Reagovat
Whitemedia

Cahill

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Dali jste kolik 80 za Dijka.. tak za 35 vám prodáme Cahilla

Reagovat
JacksLFC

75 a Cahilla si nech a pude zadarmo

Reagovat
vladis271

Coadyho by sme mohli skúsiť získať späť

Reagovat
REPLIKATOR

Lovreeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

16 ročný obranca nastupujeee

Reagovat
Coutinho10

chudak Trent si neodpocine

Reagovat
Coutinho10

tak beru zpet...bude premiera

Reagovat
SpecialOne

Klopp mu snad ještě vynadal, proč tam lezl zraněný

Reagovat
REPLIKATOR

Milnera na stopera, ten chlap zvládne odehrát všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

stream máte niekto pls?

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujm

Reagovat
JessePinkman

Tak se ukaž Hoever

Reagovat
vladis271

akoby povedal Awarley. Stopérov nie je v kádri nikdy dosť.

Reagovat
Swarley

Tolik chyb ve jméně Guardiola

Reagovat
Greny

Každopádně remíza by nebyla špatná...zápas navíc se vždy "hodí"

Reagovat
smazaný uživatel

pre tuto zostavu urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

bez Oleho a hráča United...hanba

Reagovat
Busby babes

Kluci se seběhli kolem strýčka Oleho. Malý Anthony začal naléhat:”Řekni nám, jak to bylo tehdá na Nou Campu.”

“Ano, ano! Řekni nám to ještě jednou,” přidal se Marcus.

“No tak naposledy a pak jdeme běhat,” povzdechl si strýc Baby-faced Assassin

https://scontent.fbru1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/50299081_10205167162615232_1456714449942478848_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fbru1-1.fna&oh=80ea565a683ec0ff57cc46b37cdcbc45&oe=5CC94CF7

Reagovat
Stannis Baratheon

Přitom Bayern snad nejhorší tým, co se kdy dostal do finále LM.

Reagovat
Busby babes

coze? Kahn, Matthaus, Babbel, Kufour, Effenberg, Basler...

Reagovat
Stannis Baratheon

Z těch opravdu top hracu tam jsou jen 3 jména. Effa, Kahn a Matthaus

Reagovat
r.mrazik

kde se tohle bere??meli skvely tym...

Reagovat
icka

Asi to zna jen z dokumentu.

Reagovat
r.mrazik

nejspis...

zrovna bayern mel uzasny tym

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

tak to asi mas dost spatne predstavy o tom, kdo v te dobe byl dobrym fotbalistou.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jmenujte horší tým na papíře, který se kdy dostal do finále LM. Snad jen Bayer a Inter mohou konkurovat.

Reagovat
Busby babes

reknu ti i horsi tym, ktery to vyhral, treba Porto nebo Inter. A mozna bych tam dal i Liverpool z Istanbulu. a zdalsich finalistu? Leverkusen nebo Monaco. ale tezko porovnavat. Kazdopadne ten tym mel Bayern tenkrat skvelej.

Reagovat
Stannis Baratheon

Asi jsem to přehnal s tím, že nejhorší, souhlasím že Monaco, Leverkusen, Dortmund, Porto nebo Valencia měli horší týmy, ale nic to nemění na tom že jeden z nejhorších.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jeden z nejhorších, třeba takový Leverkusen (2003), Dortmund (2013) nebo oba finalisté 2004 měli zdánlivě horší týmy, počítám-li čistě soupisky.

Reagovat
Stannis Baratheon

LOL, Bayer byl vlastně 2002, mně už to splývá dohromady

Reagovat
Neutron

ty vole to ako fakt? Taka Valencia mala v 2001 podla teba lepsi tim?

Reagovat
rave

Milner se o Hoevera hezky stará zatím.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Greny
Reagovat
Whitemedia

čekal jsem nějakou šílenost Alvese

Reagovat
mistr129

proti Bellerinovi má Vácha štýl

Reagovat
smazaný uživatel

čistý exot, ale ujebanec aspoň...

Reagovat
Coutinho10

ty jeho brejlicky jsou super

Reagovat
Cobra

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca jak sa toto moze niekomu pacit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Štýl

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo tu par let zpat daval fotky Belleho v dzizce a vsichni chlamot a ted chodi v riflove bunde ala devadesatky kazda socka..vcetne tehdejsich posmevacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chapu, poznal ses v tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...ale tohle je teda otresny

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

James

Reagovat
JessePinkman

Milner

Reagovat
Malresi

Milner sice hrubka jak hovado, ale Moreno je uplne dementny hrac. Prihravky dava bez rozmyslu od zaciatku, vsetko mu dlho trva a vsetko dava uplne do stupidnych priestorov. Fakt tento hrac musi co najskor oddist. Mladici zatial skveli.

Reagovat
fenixLFC

tak to neprekvapi ze mroeno je totalny traged

Reagovat
Malresi

No, ked nastupuje raz za uhorsky rok, tak prekvapi to, ze je vzdy este horsi

Reagovat
Coutinho10

tak to se bohuzel Milnerovi nepovedlo......

Reagovat
cubazi

Strašný to fotbal...bez stredu poľa, Origi strašna slabota

Reagovat
Coutinho10

aspon snad zacneme hrat

Reagovat
JessePinkman

Těžko.. ti mladíci jsou lepší, než ti zkušenější.

Reagovat
Coutinho10

ale porad to je malo...asi to bude chtit nekoho z toho hvezdnyho tria na lavicice, aby jim to treba dalo jeste vic...takhle hrozne propadame a neudrzime mic

Reagovat
ďuriLFC

Veď hráme hranu čoho je táto zostava schopná ..čiže ničoho

Reagovat
Coutinho10

doufal jsem, ze se jeste vic vymacknou, ale spis to je jeste horsi a oni chodej do otevreny obrany

Reagovat
pedroLFC

klidně ať jdou Vlci dál, stejně by to byly jenom zápasy navíc a tady se alespoň Kloppovi krásně ukazuje, kdo na to nemá (Origi, Moreno...)

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge!

Reagovat
pedroLFC

Bohužel taky, nechtěl jsem to úplně psát, protože to je moje srdcovka

Reagovat
cubazi

Nemame nato kvalitne široký káder odohrať toľko zapasov, lallana, moreno origi, lovren, ....Milner už tiež nie je najmladší a vidno to, Keita dnes sa zase hladá, Shaq si nema ským vpredu naraziť...

Reagovat
pedroLFC

Keita tam má záblesky fotbalový geniality, ale potom to místo jednoduchý přihrávky podrží o tři doteky navíc a zbytečně ztratí

Reagovat
Coutinho10

ja bych to na utocniky nehazel...nedostali moc sanci se ukazat, kdyz ta podpora ze zalohy moc neni, ale je fakt, ze par micu si mohl lip pokryt

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Sturridge nemá pohyb, to je stará pesnička, on musí mať okolo seba kompletne fungujúci celok, aby strielal góly. Škoda, že je lazar, no, ale to sa vie už dlho.

Reagovat
Coutinho10

j hodne me to mrzi, protoze je velky sympatak, ktery by ze sebe mohl vymacknout vic, ale jak pises, tak to chce tu rychlost no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

To je strašný...

Reagovat
pedroLFC

Origi je hodně špatnej

Reagovat
stiflerovamama

Veľmi zlé, tá zostava je síce dosť improvizovaná ale aj tak by som čakal od hracov ako Shaqiri, Milner, Sturridge, Keita, že to viac potiahnu. Lopta sa k útočníkom vobec nedostava. A co sa týka Origiho, tak vďaka za jeho gól proti Evertonu ale ten hráč nevyzerá ako futbalista. Neskutocný regres zaznamenal.

Reagovat
Sm0ker

Liverpool ho zabil!

Reagovat
fenixLFC

zabil ho funes mori ci ktory kripel z evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

pred tým mal asi 3-4 mesiace životnú formu ...

Reagovat
smazaný uživatel

možno je na jednej strane aj dobré, že vypadneme. Káder je postupne stále viac a viac decimovaný početnými zraneniami...

Reagovat
Malresi

Nerád kritizujem, keď nemusím, ale dnes musím. Najskôr však pochválim mladíkov - Hoever až na pár drobností pôsobí sebaisto ako VVD (samozrejme trošku preháňam). Ak sa s ním bude dobre pracovať, môže nám prinajmenšom vyrásť priemerne až nadpriemerne dobrý stopér. S troškou šťastia extratrieda ako Gomez. Camacho mal síce dobré momenty, ale prekáža mi predržovanie lopty. Jones wtf? Ten je super, síce pár krát stratil, ale to čo si dovolil to úplne vynahradilo. Kurva skúsení spoluhráči by si mali brať príklad a nie hrať alibisticky.

Čo ma ale vytáča do nepríčetna je Moreno. Ten chlapec hrá raz za uhorský rok, a aj tak ma vždy prekvapí to, že je vždy horší a horší. Milner spravil hrubku, OK, ale prečo k nej došlo? Lebo Moreno má dutú hlavu bez futbalového umu a dal mu to úplne do nezmyselnej pozície miesto toho, aby 3 sekundy skôr prihrával dopredu na voľného spoluhráča. Takých situácii bolo v zápase veľa. Skrátka - Moreno aj keby mal rýchlosť Bolta, fyzičku VVD a strelu Carlosa, tak by si neťukol ani v Spartaku Trnava (nič proti :D ) pretože absolútne nepoužíva pri futbale rozum!

Snáď otočíme!!!! YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno nema fotbalovy mozek, vzdy se rozhoduje blbe. V nohach by to mozna i mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako si prišiel na to, že Gomez je extratrieda. To je nejaká novinka. Zahral fakt dobre začiatok sezóny, ale odvtedy zas a znova zranený. Večný lazar, bohužiaľ. Ale treba povedať, že pri VVD vyzerá každý stopér špičkovo, takže to dosť skresľuje pohľad, okrem iných aj na Gomeza. Pri tej marodke, čo tam máme, fakt treba priviesť nejakého stopéra teraz cez prestupové okno. Kľudne aj hosťovačka, okamžitá výpomoc...

Reagovat
Malresi

Sorry ako, ale zranenia sú jedna vec a kvalita samotná je vec druhá. Gomez tu kvalitu má. Jasne, pri VVD hrá každý špičkovo. Really? Prečo potom pri ňom napr. Lovren chybuje a Gomez nie? Chápem pointu a chce to stopera. Ako soľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren CHYBOVAL len v jednom zápase a to v tom poslednom s city. Inak vyzeral veľmi dobre pri VVD túto sezónu. To nie je len môj názor. Prečítaj si rôzne liverpoolske fóra... nadávať sa na neho začalo až práve po City, dovtedy na neho nikto nemohol zlého slová povedať za túto sezónu

Reagovat
Malresi

To nemala byť kritika na Dejana, skôr obhajoba Joea.

Reagovat
smazaný uživatel

okej, poviem to takto, Gomez je nadpriemerný hráč, páči sa mi, ale medzi extratriedu nepatrí. Extratrieda je VVD, Varane či Laporte napríklad. Tak to vidím ja, zrejme sa na tom nezhodneme

Reagovat
fenixLFC

to nie je pravda, lovren ma jeden az dva kiksy (menej alebo viac vazne) cely cas

Reagovat
Malresi

Použijem kiwwiho vetu: To čo napísal JeromeRothen nie je pravda, ale mohla by byť.

Reagovat
fenixLFC

zas a znova zraneny? vecny lazar? ma jedno zranenie, tkore ho teraz vyradilo asi na mesiac, to je vecny lazar? predtym chybal v dvoch zapasoch...neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

a predtym chýbal skoro celú sezónu...

Reagovat
fenixLFC

kvoli vaznemu zraneniu. Je pre teba IP hrac de bruyne ktory tiez vyneechal pol sezony? IP hrac je niekto kto ma miliardu lahkych zraneni ako rosicky arnautovic sturridge, nie ze sa ti stane jedno dve zranenia ktore ta vyradia

Reagovat
smazaný uživatel

sry, ale pri Gomezovi mám fakt ten pocit... viac je na marodke ako hrá

Reagovat
Cobra

Gomez extratřída.

Reagovat
Malresi

Vzhladom na svoj vek a výkony v tejto sezóne áno. Momentálne áno.

Reagovat
Cobra

No vyvracet ti to nebudu.

Reagovat
cokoliv

Úplně deluded no maximálně tak nadprůměr

Reagovat
Malresi

Dokonale si sa popísal. Kedy bol Gomez v tejto sezone nadpriemer? Vždy s VVD rovnocenný parťák. To hovorí za všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Fúúú, čo je veľa to je málo VVD je fakt niekde inde proste, toto aj fenix musí súhlasiť

Reagovat
Malresi

Boli zapasy ako na Leicestri, kedy bol Gomez lepsi ako VVD.

Reagovat
cokoliv

Jestli je gomez extratrieda tak co je potom VVD?

Reagovat
Malresi

World Class

Reagovat
Svatej

Zas neblazni Jedna vec je nevypadat vedle Dijka jako Trotrlovren a druha je z nej delat mladsiho Varaneho. Extratrida je pro to nesmyslne silny slovo.

Reagovat
tomasinho

Však on byl v dobré polovině těch prvních ccca 6-7 zápasů lepší jak Van Dijk snad

Reagovat
Malresi

To asi preháňaš, ale bolo ich niekoľko ako napr. Leicester vonku, kedy lepší bol skutočne. Minimálne vždy mu bol ale vyrovnaným partnerom. Slabšie zápasy mal iba na RB

Reagovat
cristiano.K.

měl asi tři lepší zápasy než Dijk

Reagovat
Malresi

Jo, to sedí.

Reagovat
Malresi

Mladší Varane vysedával na lavici a hral miesto neho Pepe. Vo veku Gomeza prakticky ani nehral.

Reagovat
Svatej

Spatne jsi to pochopil

Reagovat
Malresi

Asi si to myslel tak, že Gomez by mal byť mladší Varane s Varaneho aktuálnymi výkonmi. No, MS mu vyšli, ale v Reale je horší a de facto je od augusta Gomez lepší. Minimálne horší určite nie.Vlastne keď si to tak vezmem, tak v súčasnej sezóne nie je veľa stopérov s lepšou formou ako Gomez. To, že keď sú tí hráči vo forme, tak sú o parník inde ako Gomez, je ale vec druhá.

Reagovat
Svatej

Tak tak

Jeste to teda poupravim, abychom se chapali kompletne. Myslim Varaneho kvality obecne. Forma klidne muze hovorit v prospech Gomeze, kazdopadne myslim opravdu o neco dlouhodobejsi vykonnost = prokazanou kvalitu.

Reagovat
Malresi

Give him some time. Veď je to mladý chlapec, ktorý prekonal ťažké zranenie. Ja nehovorím o ničom inom celý čas, ako o jeho súčasnej forme, resp. tohtosezónnej forme.

Reagovat
Svatej

Tak to to z toho tvyho puvodniho prispevku tak uplne nevyznivalo, proto hadam ostatni vcetne me reagovali tak prekvapene.

Reagovat
Malresi

Jo, tak to je pravda. To si priznám, že som to napísal docela blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsem se teď podíval na góly a viděl jsem, jak jim namazal Moreno a Mignolet (čti Minelomet) propustil flašmušku z 25 metrů...musel jsem se smát. Myslím, že stát se tohle v PL, tak se nějací sarkastiční nostalgici baví

Reagovat
avicii

Bieda.. Neschopnost zautocit, to bude chciet fakt posilu a poslat prec par hracov

Reagovat
smazaný uživatel

teraz cez zimu by som poriešil len nejakého stopéra, kľudne aj hosťovanie

Reagovat
mxyzptllk

Nevím, jestli jsou Wolves tak dobří, nebo Liverpool tak špatný, ale zatím se to vyvíjí teda dost jednostranně.

Snad to Wolves udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

skús sa pozrieť na zostavu LFC a možno ti to docvakne

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je vlastne s Grujičom?

Reagovat
JessePinkman

Hertha

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj, teraz som si spomenul, že som o ňom čítal chvály od Dardaia, ale aj on je zranený... máme šťastie na takých hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Darida ho zranil na tréningu a tak si urobil miesto v zostave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kritizujeme si tu origiho a on vystrelí jak Cristiano Ronaldo

Reagovat
Lacko_Boh

Popiči kámo, úplne sa ujebávam, teraz píšem tento príspevok pod stolom a smejem sa pritom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toz to sem teda cekal vic od toho golu..

Reagovat
Malresi

DIVOOOOOOCH!!! VYMIETOL KURVA!

Reagovat
Coutinho10

Divooooooooooooooock

Reagovat
stiflerovamama

Origi

Reagovat
ondris

Klasický Divock. Hovno hrá a gól

Reagovat
cubazi

Reagovat
cubazi

Ano , takto si ho pametám

Reagovat
smazaný uživatel

Origi! Jednoducho extratrieda

Reagovat
Malresi

Neves To je hráčik do piče.... takého chcem

Reagovat
smazaný uživatel

šak sme ho aj scoutovali a nedotiahli dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ty kks Neves

Reagovat
smazaný uživatel

Tento borec mal hrať za nás, namiesto toho nám pobehuje v základe captain funtastic

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

to je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neves

Reagovat
Stannis Baratheon

ale myslím ten cpt. Funtastic

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson samozrejme

Reagovat
ondris

ouu

Reagovat
cubazi

No jo...Mimo nemal šancu

Reagovat
Coutinho10

uff...tohle Hoever moc nepohlidal

Reagovat
Coutinho10

Moreno do hlavy na Keitu....to jsou balony

Reagovat
cubazi

Inak ako bezmozek mu už doma ani nevravím

Reagovat
Coutinho10

ooooo Schaq twl skodaa

Reagovat
stiflerovamama

skoda Shaq

Reagovat
smazaný uživatel

how close was that

Reagovat
stiflerovamama

Tomu Morenovi jebe kde to on prihrava ?

Reagovat
Coutinho10

luxusne to Hoever rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoever

Reagovat
cubazi

Ach Keito...keito keito

Reagovat
smazaný uživatel

Nevesa ešte niekto kúpi za obrovské prachy, ak sa nejak výrazne nezrakví...

Reagovat
stiflerovamama

Moreno prosim nech ide kade lahsie uz cez zimu

Reagovat
cubazi

Moreno tebe je fakt rozum napiču

Reagovat
JessePinkman

Achjo.. To ten leden pěkně začal.

Reagovat
smazaný uživatel

W88, hm

Reagovat
technecium

Hezký, že by krize? Mohla by pokračovat

Reagovat
Sm0ker

Ačko vlků proti naší juniorce, ale tak za pokus

Reagovat
vladis271

do not feed a troll

Reagovat
Sm0ker

nom nom

Reagovat
t0mmy33MCFC

Milner toe aspon junior

Reagovat
13

Asi jako ta vaše prosincová, žádná krize.

Reagovat
Sm0ker

Moreno měl pěkný rozlučkový zápas

Reagovat
EL Gringo

Kedy sa uz konecne zbavime toho Morena

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

no, tak skoda, ale pokud se podari ten titul v PL, tak si myslim, ze nam to vypadnuti vadit nebude...

Reagovat
t0mmy33MCFC

pokud ...

Reagovat
SpecialOne

Co si budem, tohle Klopp skrečoval už sestavou, u Cararao to chápu, ale FA se hraje o víkendu místo ligy, do dalšího zápasu týden

Reagovat
smazaný uživatel

Priority sú niekde inde

Reagovat
t0mmy33MCFC

priorita je pro Kloppa objimat hrace

Reagovat
stiflerovamama

Tiež som chcel aby sme šli tento rok v FA cupe ďalej.

Reagovat
avicii

On stym musel ratat.. Netvrdim ze chcel vypadnut ale asi mu to nevadi extra..

Reagovat
smazaný uživatel

A nasere to ještě víc, že jeden z mála hráčů ze základu co byl na hřišti se zrakví... A ano, i Lovren teď může chybět...

Reagovat
Malresi

Len stručne. Mrzí ma vypadnutie. Síce sme prerotovali hráčov, dostali šancu mladíci, ale aj tak - toto Wolves bolo hrateľné, aj keď boli lepší ako my. Škoda darovaného prvého gólu a škoda Shaqiriho strely. Nič, ideme ďalej. Liga je dôležitejšia.

Reagovat
nani92

druhá prehra po sebe, nádhera..snád tento rok nikdy neskončí

Reagovat
t0mmy33MCFC

uz se zacina naplnovat ten vtip s tim slonem na strome ...

Reagovat
JacksLFC

-16

Reagovat
Zaschrona

Ten mladý stoper dneska nejlepší hráč Liverpoolu.

Každopádně důležitá prohra pro Liverpool, po prohře se City další rána do nedávné pohody. Jen tak dál.

Reagovat
Maresma

Rána? Klopp evidentně odsunul FA cup na vedlejší kolej.

Reagovat
technecium

Tohle odsouvani soutěži a kalkulovani se vždycky vymstilo. Kvůli jedné obětujes všechno a pak ti ani ta jedna nevyjde. Velkoklub zvládá tři soutěže najednou jako nic.

Reagovat
Maresma

To ale musíš mít šířku kádru hodnou velkoklubu

Reagovat
technecium

To velkokluby mívají

Reagovat
vladis271

Na to musíš mať ale káder, že. A ten samozrejme mať môžeš, stačí si ho nakúpiť, ale potom skončíš ako istý anglický klub, ktorý už FFP porušil a zdá sa, že teraz stojí pred rovnakým prúserom a možno si nezahrá budúci rok LM. Hádaj o kom hovorím.

Reagovat
Sm0ker

Leeds?

Reagovat
vladis271

Man City....fakt majú prúser teraz. Ale ono sa to zas nejako zahrabe pod koberec.

Reagovat
technecium

City kádr zas tak široký nemají. Vypadne jim Fernandinho a jsou poloviční. Jestli vědí, že jim tam ten trest dají na příští rok, tak být nima to aspon teď pošlu raketu za takovyho Pjanice nebo Thiaga, aby ten post poresili, nebo to pak budou mít těžké

Reagovat
fenixLFC

city maju zdvojeny koazdy post okrem jedneho- fernandinha, co si si vypichol lebo sa ti to hodilo. ci uz stoperov bekov ostatnych zaloznikov alebo hrota, to vsetko maju zdvojene hracmi ktori by hrali zaklad skoro v kazdom klube na svete

Reagovat
salami

Hru jim tam muze tvorit Gundogan, D.Silva, castecne De Bruyne s B. Silvou, ale pozicne a defenzivne to pripadne musi drzet nekdo misto Fernandinho a to tezko muze bejt nekdo z dvojky Pjanic/Thiago, jejich defenzivni prinos neni ani polovicni oproti Fernandinhovi.

Reagovat
t0mmy33MCFC

blbost uz je prokazane ze ten kdo vypustil ten clanek si ty dopisy vymyslel, byl vyhozen z redakce. Pokud nekdo nejaky problem je to mozna PSG ale City je naprosto v klidu, pokuty tehda zaplatili, meli omezeny kadr pro LM a tim to konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by, ale neverím tomu...

Reagovat
t0mmy33MCFC

je to totalni nesmysl

Reagovat
aramaki

Uz sa to Kloppovi vymstilo pred par rokmi, ked akoze obetoval ligu v prospech EL, pricom ani tu potom nevyhral

Reagovat
Zaschrona

To chápu, takhle alespoň nemůže prohrát další finále.

Reagovat
Maresma

Popiči kámo, úplne sa ujebávam, teraz píšem tento príspevok pod stolom a smejem sa pritom.

Reagovat
Dron

Tak aby si z nás dělali prdel už i fanoušci toffies, to už je vážně přehnaný

Reagovat
fenixLFC

nechaj ho, vezu sa na vitaznej vlne

Reagovat
Dron

Máš pravdu, málem bych zapomněl, že o víkendu se jim podařilo doma porazit tým ze 4. ligy jednoznačně 2:1

Reagovat
fenixLFC

to uz je treti uspech co za posledny tyzden dosiahli, spolu so sledovanim dvoch prehier liverpoolu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Zaschrona

Pokud nás nepotká něco zajímavého v FA Cupu, tak je to bohužel zas to nejzajímavější, co v téhle sezoně můžu dělat. Boj o 7. místo už mi moc nebaví.

Reagovat
pingla

Reagovat
Sm0ker

A snad jsme i ztratila Loverna, takže slovy klasika: "Sláva, začíná se nám dařit."

Reagovat
Sm0ker

*ztratili

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

" další rána do nedávné pohody. Jen tak dál." Prianie otcom myšlienky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

je január

Reagovat
smazaný uživatel

však hej :D

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli je tohle vycet nejlepsich mladiku, co LFC ma, tak to je dost bida. Celkove tragedie. Bez energie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame wilsona v derby

Reagovat
Makiii

Ted klasicky fans Live budou psat, jak ta soutez nebyla vubec dulezita

Reagovat
smazaný uživatel

ale ona nebola

Reagovat
avicii

To netvrdime ale to som akosi cakal ze zostava bude riadne pretocena a tym ze ostatne kluby hrali proti amaterom a my sme mali silny Wolves na ich stadione sa prejavilo..

Reagovat
vladis271

bola, ale Klopp ju klasicky odpísal. Sa kukni na tú zostavu. S týmto manažér pri zmysloch ťažko môže dúfať v postup proti WOlves v plnej paľbe. Netvrdím, že chcel vypadnúť, ale nemyslím si, že kvôli tomu nezaspí.

Reagovat
cubazi

Klopp dal priestor hráčom, ktorý nehravajú často. Zistil že je preto aj dôvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za keci, skoro každej manažer šetří v FA Cupu klíčový hráče a rotuje sestavu

Reagovat
Giwdul

Kolik hráčů od vás si včera proti Readingu doma odbylo svůj debutový start?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba v základní sestavě nastoupilo 0 (slovy nula) hráčů, kteří základ standartně hrají :)

A zahráli si hráči, kteří neodehráli prakticky nic (Romero, Darmian, Pereira, McTominay, Fred, Sanchez) + první start vůbec pro Chonga. Ještě něco?

Reagovat
tomasinho

Jojo, třeba Guardiola že? Ten poslal doma proti sračkám nejlepší sestavu skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem "skoro" každej manažer

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

To by kecali, FA Cup důležitý je..

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne

Reagovat
Sm0ker

škoda, že to tu nikdo nepíše

Reagovat
t0mmy33MCFC

no prolitl jsem to na rychlovku a par takovych tu je... navic neni psano jen zde, tady jsou fanousci LFC jeste jakztakz ale instagram, FB , tam jsou vykvety inteligence vzdycky

Reagovat
Sm0ker

Tak to piš na instagramy, FB, ale ne tady

btw: to už je to s váma tak špatný, že prolejzáte fb, insta a další netový stránky fanoušků live? jako docela ztráta času, ne?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
t0mmy33MCFC

kamo ja neprolejzam, ale jaksi sleduju stranku Premier League, jeji prispevky a komenty pod tim , vis ?

Reagovat
t0mmy33MCFC

narozdil of fandu LFC, kteri prave na vsech strankach City vytahuji lonske porazky v LM atd. ale vetsinou to jsou "african experts", tak to hned neberte na sebe borci

Reagovat
t0mmy33MCFC

navic hned pod nim napsal borec ze nebola, tak jak muzes psat nikdo

Reagovat
Sm0ker

Tak to je nějakej horší troll jak ty

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja nic netrollim.. jsem slusny diskuter

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá vysmát Loserpoolu tak zas žádná trofej letos

Reagovat
Lacko_Boh

Hmm, inak fakt.

Reagovat
vladis271

z našej pozície momentálne je vyššia šanca na PL ako na FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Made my day broo

Reagovat
vladis271

aj toto budete spochybňovať? K FA Cupu je ešte dlhá cesta. Na PL nam v podstate "stačí" skončiť pred City s tým, že momentálne máme 4 body nádskok. Ešte raz čo bolo pred začatím tohto zápasu pre LFC pravdepodobnejšie? FA Cup alebo PL?

Reagovat
Sm0ker

liga mistrů

Reagovat
Swarley

FA cup a doporučuji doučit se pravděpodobnost

Reagovat
vladis271

podľa stávkoviek sme na úrovni 1,83 ku 1 na ligu. Najlepší kurz na FA Cup má teraz City 3:1...o moc lepší by sme nemali. Ešte niečo ty pravdepodobnosť?

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

ved povedz. Ako inak by si definoval pravdepodobnosť než kurzy stávkoviek v aktuálnom momente.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

ak nemám argumenty, hodím radšej smajlík

Reagovat
Swarley

Foukne vítr a je po kurzech

Reagovat
vladis271

toto si skúšaj na bladea, ahoj

Reagovat
Swarley

Tak se nejdřív douč tu pravděpodobnost nebo se fakt můžeme bavit jen o tom foukání

Reagovat
t0mmy33MCFC

"staci skoncit pred City" to zni jakoby to bylo hrozne jednoduchy

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

kktko čo sa hráš, vieš, že mám pravdu.

Reagovat
nani92

nemáš

Reagovat
vladis271

ale vieš, že mám. Ale chápem, že musíš hrať ked si už začal.

Reagovat
nani92

k získaniu FA Cupu ti stačí vyhrať menej zápasov ako k zisku titulu

Reagovat
vladis271

a počas cesty sa môžeš ocitnúť na OT, SB, Etihade, či vonku proti Spurs, ked ťa gol v 89. minute môže vyradiť zo súťaže.

Reagovat
nani92

a v ceste za titulom sa možeš ocitnut na Leicestri a Crystal Palace a dostať tam na držku

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Lovren

Reagovat
Liquid

od prohry k prohře a prej že je prohra na Citizens nezasáhne, ještě s Bayernem to nezvládnou a sesypou se psychicky úplně

Reagovat
t0mmy33MCFC

po bayernu reknou ze to Klopp vypustil kvuli lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Dôležitá zápas pre Kloppa. Ak potomto zápase neoddelí zrno od pleva tak je slabý boss. On to vie. Kto ukazal kvality toho nechaj , kto vyhorel tak už mu dalšiu šancu nedavaj.

Von: Moreno, Lallana, Sturidge/Origi, Lovren

Posily: Stoper, Center, Utočnik

Reagovat
smazaný uživatel

Center? Liverpool HC

Reagovat
cubazi

Stredný záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Sturridge i Origi oba pryč, Sturridge zničili zranění, nic té hře nedává a už mu to tam ani nepadá. Origi má maximálně tak na střed tabulky PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lávku super

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, potrebovali sme oddych hráčov, Wolves boli silnejší, ale hrali sme dobre na tú zostavu... Škoda Shaqiriho brvna (či tyčky)... Teraz musíme drtiť ligu

Reagovat
avicii

Brighton musime porazit jednoznacne.. To by uz fakt mohla byt kriza...

Reagovat
smazaný uživatel

máme na to rozhodne... Po dnešku by som dal trošku viac minút Origimu (alebo ho výhodne strelil, ak sa bude dať)...

Reagovat
JessePinkman

Aby na ně nepadla po tomhle nějaká deka chtělo by to domácí zápas a ne zas jet ven. Mám z toho mírné obavy.

Reagovat
Sm0ker

Dyť nehrála ani čtvrtka základní jedenáctky, klid

Reagovat
cokoliv

wolves letos obrali o body kompletní top 6ku, ale kdyz porazí v poháru naše Bcko dělá se z toho katastrofa

Reagovat
JessePinkman

Tým nedělá jen základní jedenáctka.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves mají parádní sezónu. Takhle mě nováček nebavil od postupu Cherries. Hrozně jim to přeju.

Reagovat
t0mmy33MCFC

muj otec jim "fandi" nebo spis preje uz od mladi a letos mu delaji fakt radost, akorat mam strach pristi kolo na Etihad

Reagovat
Azza

Reagovat
Kucka

Reagovat
SpecialOne

Arsenal vs. United aspoň něco

Reagovat
SpecialOne

zbytek favoritů snadné zápasy

Reagovat
Coutinho10

Arsenal vs MU

Reagovat
Busby babes

uz zase...

Reagovat
Coutinho10

aspon bude nejaky slagr

Reagovat
Coutinho10

Portsmouth vs QPR dobry los

Reagovat
Cobra

Škoda, další NLD a vyřazení Arsenalu v poháru by bylo ideální.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

Tvl málem mě jeblo jak jsme tam zůstali s Arsenalem a MU, díkybohu za Palace

Reagovat
Coutinho10

a Chelsea a MC zase pohodovy domaci los

Reagovat
Greny

Tj odměna za postup

Reagovat
Coutinho10

to se to hraje no

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, proti Crystal Palace nezaujímavý a náročný zápas. Prial som si Portsmouth alebo Barnet. Samozrejme vonku. Našťastie hrajeme vonku.

Reagovat
Zaschrona

Millwall venku, to zas bude ostuda.

Reagovat
Whitemedia

It's Millwall, it's fucking Millwall!

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
iamek

Koho má liverpool?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrena

Reagovat
fenixLFC

bayern

Reagovat
cokoliv

Tobě LFC strašně leží v žaludku že?

Reagovat
iamek

To už tak u největších rivalu bývá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Psg, Liverpool, Arsenal, Crystal palace, Southampton, Psg, Arsenal, Manchester city... pěkně nám ten los vyšel Ještěže s tím Southamptonem hrajeme vždy takovou srajdu, aspoň je to kompletní

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BBCSport/status/1082402444183777280?s=19

byl tu ten Pochettino? zajimavej vzkaz vedeni...

Reagovat
FUnk

kurva levy delej uz neco do pici

Reagovat
kiwwi

Co to? Jemu nestačí len nový štadión?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Mauricio Pochettino: 'My wish is to be at Tottenham for 20 years and finish my career here'

Co tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

To řekl kde a kdy?

Reagovat
Busby babes

stejne interview, co jsem tak videl dneska rano. Zajimave.

Reagovat
Svatej

Achjo. To je dilema. Bud se vysmivat Tottenhamu za to, ze po par letech vzestupu udelaji zas krok zpatky, nebo jim naopak prat Maurovo setrvani, abychom se mohli sklebit na sebevědomé United

Reagovat
Golasso

Taky mám to samé dilema . Slepicím už z principu nepřeju, ale na druhou stranu fans MU jsou jako ženská, se kterou se Poche vykousl o víkendu totálně zlitej na diskotéce, matně si pamatuje jen to, že ji zvládl nepoblít a ona druhej den plánuje svatbu a vymýšlí jména pro jejich děti

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cobra

Reagovat
jacobT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

proc? kdyz neprijde, tak zustane nejvetsi manager vsech dob (dle dosavadnich statistik) Ole.

Reagovat
Svatej

To je vec druha no.

Pokud to opravdu Olemu vydrzi delsi dobu a vrati United ztracenou udentitu, tak by to byla pro vas ze vsech moznosti ta jedina opravdova vyhra, ale otazka je, jestli proste nejde je o takovej Strakovskej lauf, ze kteryho se rychle po trech ztratach vystrizlivi.

Ale kdyz nad tim vic a vic premyslim, tak si preju aby skutecne Poch zustal. Jsem si jistej, ze tu od nejakyho saska ted dostanu hnedka placak na solar za svou fandovskou prislusnost, ale rad bych videl dukaz toho, ze to neni vsechno jen o tech penezich..

Reagovat
Busby babes

to uvidime no. Uz ted Spurs napovi vic. Kdyby se Olemu darilo a dostal to na trvalo, tak by to byla idealni situace.

Ad Poche... no ja jsem skeptik. On ma ambice, coz je videt i na tom videu a ty reci o tom, jak chce ukoncit karieru ve Spurs... no nevim, to je takove PR pro fans. A pokud mu zas Levy rekne: v lete mas 50 mega na nakupy, tak si myslim, ze uz se jim na to vykasle, pokud by prisla nabidka treba z Realu.

Reagovat
Svatej

Jup to je vec druha. Prirozene to do jisty miry muze byt ovlivneno tim, ze nedostane neco do vlastni kapsy, ale na nem uz zacina bejt videt, ze chce svetu ukazat, ze toho dovede jeste vic a dovedu si predstavit, ze se v blizky dobe nasere a odejde nekam, kde mu po jeho trenerskym potencialu nebudou slapat jak po rohozce..

Reagovat
Busby babes

on proste neni Mourinho aby to pradlo pral verejne, ale neverim, ze byl tohle leto spokojenej s tim, ze nikoho neprivedli. Pochybuju, ze si rikali: ne, neni zadnej hrac na svete, ktery by nas dokazal vylepsit... spis si myslim, ze je dohnal ten stadion. No uvidime.

Reagovat
Maresma

Poche do Realu, idealni reseni.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

ved len tlačí Levyho do kúta. Viac než aliby k prestupu do MU je toto snaha o viac finančných prostriedkov na prestupy. Ukľudnite sa všetci. Zneužíva záujem MU k svojmu prospechu ako to urobil napr. Ramos pri vyjednávaní s Realom o novej zmluve.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo, a nejen na přestupy, ale dost možná taky na platy pro Eriksena, Jana a možná pořád ještě Tobyho. Ale jestli v lednu neuděláme podruhé za sebou ani jeden podpis, tak mu Levy dává do ruky sám argument, proti kterému nikdo nebude moct říct ani popel, pokud v létě odejde. Levy si hraje s ohněm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

ten Toby je len prvy z viacerych. u Eriksena bude musiet klub v lete urobit vazne rozhodnutie, lebo nechat ho odist o rok zadarmo by bol fail desatrocia.

Reagovat
cristiano.K.

a Levy si umí hrát s ohněm

Reagovat
r.mrazik

jenze Ramos ty prachy dostal...Poche ty prostredky dostat nemusi a zezacatku asi ani nedostane,nez si vsechno kolem toho stadionu trochu sedne

Reagovat
janinho

jasny odkaz vedeniu. ale ma uplnu pravdu. levy nemoze cakat vela muziky za ziadne (nie malo) peniaze.

zopakujem sa aj sty krat... ak Pocche odide tak pls. -> Real. ak pojde do ManU, tak nech mi Levy urobi radost a po*ebe sa! za kladne vybavenie mojej ziadosti vopred dakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli teď v lednu nikoho nepodepíšem, v létě odejde Poch a Toby, neprodloužíme Jana ani Eriksena a neotevřeme do léta stadion, tak bych se nedivil hodně hlasitým LevyOut hlasům. Možná bych se přidal. Levy dělá zatím všechno super, ale bude to k hovnu, jestli si to necháme takhle debilně protéct mezi prsty. Já si ani nemyslím, že musíme nutně udělat přestup za 100mega, ale kurva tak aspoň prodejme Llorenteho a N'kodoua třeba pošleme na hostovačku někam do řecka a přiveďme dva squad playery za 30 mega jednoho. A jestli klub nemá prachy, tak by jednou mohl taky kurva šáhnout do kapsy Lewis a Enic.

Reagovat
janinho

presne tak. no ak do leta Eriksen nepredlzi, tak vidim realne to, ze si ho Pocche vezme do Realu za nejkaych 70-80 mil. ale nedokazem si predstavit kto by tam jeho dokazal v medzihre nahradit.

aj ked aj Modric mi pri svojom odchode z Thamu pripadal nenahraditelny... ale rozhodne dufam, ze sa ho podari podpisat.

Reagovat
Sandstorm

Klopp nezklamal. To byla sestava jak na první kolo carabao cupu. Přijde mi škoda takhle odpískat FA cup a je to i zbytečný, když další zápas PL je normálně až další víkend. Byl bych docela naštvaný být fanouškem LFC. V LM Bayern, to taky není žádná jistota. A titul v PL je zatím také ještě relativní. FA cup mohla být slušná šance na trofej.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Busby babes

hele nevim, ale musi hrat i dalsi hraci, prave jako Sturridge, Keita nebo Moreno. A spousta z te sestavy, ktera se tu prezentuje jako desne becko hralo pred tydnem proti City. Salah, Firmino, Lovren, Milner, Fabinho, Shaqiri, Sturridge

Reagovat
Sm0ker

Lovren se po pěti minutách zrakvil, Salah, Firmino na lavičce, Sturridge a Shaqiri jsou náhradníci, Fabinho a Milner snesou přísnější měřítko, takže ok, hráli dva ze základu v základu včera.

Reagovat
Giwdul

Navíc (pokud se nepletu) Fabinho hrál u nás poprvé na stoperovi.

Reagovat
Giwdul

Z těch hráčů, kteří nastoupili v základu, jsou proti týmu formátu Wolwes v plné palbě použitelní pouze Shaqiri, Fabinho, Milner, Lovren, Keita a možná Sturidge. Z toho Lovren se po pěti minutách zranil a nastoupil místo něj hráč, jehož jméno jsem slyšel poprvé. Další dva hráči v základu Live debutovali. A konečně třešničkou byl Moreno a Origi. A ne, hráči jako Moreno nesmí hrát naopak vůbec... Schválně si srovnej naši včerejší sestavu proti Wolves venku s vaší sestavou proti Readingu doma... Kolik hráčů z těch sestav u nás hraje běžně základ a kolik u vás...

Reagovat
Busby babes

viz vejs.

srovnani s nama je podle me vuci vam nefer. hrali jsme doma a s Readingem, takze z te sestavy pod Olem hrajou v zakladu 3 hraci. Young, Jones a Mata.

Reagovat
Busby babes

btw ja ale prave nesouhlasim s tim, ze by to Klopp vylozene vypustil, jak pise Sandstorm. Ano, protocil sestavu, protoze hrat potrebujou i jini, ale porad to byla slusna sestava, ktera na Wolves mohla klidne stacit. Aspon na papire. Obrana poslepovana, ale smerem dopredu slusne. Keita Milner, Shaqiri, Sturridge, to je slusny. mladyho neznam a Origi taky neni uplnej nekopa.

Reagovat
Giwdul

Tak jasně, že tam nedal 11 dorostenců... Už na papíře právě dost děsivá sestava. Nemůžeš napsat "obrana poslepovaná, ale", když na obraně tuto sezonu stojí a padá celá hra Liverpoolu. Origi je teda solidní nekopa a "po boku" se Sturidgem z toho nemohlo vzejít nic dobrého, respektive konstruktivního směrem dopředu. Sturidge musí mít kolem sebe kreativní hráče, aby vynikly jeho schopnosti, a ne poleno Origiho... Netvrdím, že to Klopp úplně pustil, ale je zcela evidentní, že chtěl pošetřit co největší množství hráčů, kteří jsou pro hru Liverpoolu momentálně zásadní, to znamená v podstatě (až na Lovrena, který se ale stejně zranil) celou obranu a to útočné trio. Jedině v záloze má momentálně co rotovat. Třeba v té vaší sestavě proti Readingu bylo taky plno hráčů, co nehrají základ, ale jde o to, že většina té sestavy sestávala z hráčů, kteří alespoň hrají, byť nejsou členy základní jedenáctky. Třeba Origiho jsem viděl hrát naposledy proti Evertonu posledních deset minut. Pak tam byli tři dorostenci (počítám-li i střídajícího za Lovrena). Moreno, který ty minuty taky vůbec nemá. Fabinho hrál u nás poprvé na stoperovi.. Ta sestava mi spíš připomínala sestavy z pre-season zápasů, než ze zápasů pohárů.

Reagovat
Giwdul

FA právě nikdy není slušná šance na trofej, protože můžou přijít v řadě třeba zápasy na Tottenhamu, Chelsea, City a nenaděláš vůbec nic. Totálně na hlavu postavená koncepce. Naopak lze vyhrát titul, aniž by se vítězný tým musel utkat s prvoligovým týmem, je to prostě nejvíc o haluzi turnaj ever.

Reagovat
Busby babes

v kazdem vyrazovacim formatu hraje nahoda daleko vetsi roli.

Reagovat
Giwdul

Samozřejmě, ale tady je ten faktor náhody extrémní, o tom se snad nemusíme bavit.

Reagovat
Busby babes

ani mi neprijde, od nastupu Romana do Chelsea vyhral jednou Portsmouth a jednou Wigan. Jinak pokazdy nekto z top 5 tymu.

Reagovat
Giwdul

Omg. Ale tak se třeba podívej na ty poražené finalisty... Hull, Aston Villa, Crystal Palace... Kde jinde tohle máš? Já to nechci zlehčovat, ale jediné co říkám, že ten koncept je dost o náhodě. Už třeba jen to, že může některý tým schytávat vesměs venkovní zápasy a jiný naopak domácí je dost na prd...

Reagovat
Busby babes

no a s tim prave nesouhlasim. Je to o nahode stejne jako kazda jina soutez, kde je vyrazovaci system. Ty jmenovane tymy se dostaly tak daleko jen proto, ze na to ty top kluby casto serou.

2014 Villa vyradila Liverpool, Leicester a Bournemouth. Hull mel opravdu kliku na los, CP vyradili Tottenham... vetsinou se ty kluby dostanou daleko proto, ze top kluby nasazuji protocenou sestavu a berou to vazne az od semifinale. prijde mi, ze je to velmi podobne i v jinych zemich.

Reagovat
tomasinho

Navíc není náhodou, že FA Cup poslední roky vyhrávaly týmy, které už v závěru sezony hrály v lize o hovno.

Reagovat
kiwwi

Should be an interesting tie

https://i.redd.it/ziptfq0343921.png

Reagovat
kiwwi

United v City is Cup quarter-final day, so the game will likely be rearranged for the end of the season. Wouldn't it be darling if United could win to hand Liverpool the league, or lose to have City win it at OT? Sleep well.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sofiina volba

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

If that’s the case I hope we do a Gerrard v Chelsea. Really look like we’re trying but then make a 50 yard blind backpass that just happens to fall to their best finisher.

Tam neni o cem premyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnutí Liverpoolu z FAC nejvíce řeší fandové MU

Reagovat
Giwdul

Tak to už je taková tradice. MU se začali hrabat z krize a cítí, že přes ty Readingy a spol. by to finále FA Cupu mohlo klapnout.

Reagovat
niflheim

Klopp se soustřeďuje na ligu?

Reagovat
vladis271

sústreduje sa na ligu a LM. Od príchodu do Anglicka hádže na FA Cup bobek a každý kto videl zostavu nemohol čakať nič iné dnes proti našlapaným Wolves away.

Reagovat
Sm0ker

a nesere tě to? Mě třeba jo sic je pěkný, že dává takhle šanci mladíkům

Reagovat
vladis271

jasné, že ma to sere. Ako už bolo spomenuté FA Cup sa bude hrávať odteraz vo víkendoch namiesto ligy. Ale nejak som sa s tým zmieril.

Reagovat
popltak

Reagovat
Swarley

Reagovat
janinho

presne to som hovoril pred 2-3 tyzdnami, ze by sa mal vyjebat na FA cup. taku sancu v lige ako tento rok nemali velmi davno a s tou marodkou by nemali zbytocne nahanat prilis vela zajacov.

liga by pre nich mala byt absolutna priorita.

Reagovat
kiwwi

A ako presne FA Cup as obmedzuje boj v lige? Nie sú to vkladane zápasy v týždni, tím ide v zapasovom rytme 1x za týždeň... Omnoho väčší zmysel by dávalo vykašľať sa na LM, ale. To samozrejme neurobí

Reagovat
Busby babes

navic, kdyby na to vylozene srali, tak tam na konci necpe Salaha a Firmina.

Reagovat
janinho

nemozem za to ze ty si kazde slovo co napisem vylozis doslova. nepovedal som ze na to vyslovene jebe, ale to ze ich nedal do zakladu jasne hovori, ze je pre neho dolezitejsie posetrit sily na ligu a dat ich tam len ked to bude vyzerat zle.

jasne, ze nehovorim, ze tam mali poslat hracov ktori by im vyslovene zariadili vypadnutie, ale pokial sa Lpoolu podari uhrat titul, tak im nejaky FA cup asi bude statocne u riti. nemyslis?

Reagovat
Busby babes

v poho, meli smulu, foukal vitr a potrebuji se soustredit na ligu. Proste vcera sama pozitiva.

Reagovat
janinho

nesklamal si

Reagovat
janinho

po tom najebanom kalendari v decembri a zdecimovanej obrane (navyse za tohto stavu este pustia sami Clynea na hostovanie) neviem co je nepochopitelne na tom, ze liga ma pre nich vacsiu prioritu nez FA cup. cela ofenziva u nich stoji na trojici hracov a neviem kde si videl, ze by na tejto urovni hraci odohrali celu sezonu bez prestavky.

ci ti spravne rozumiem... tebe dava vacsi zmysel vyjebat sa na LM nez na FA Cup? maval som momenty ked som si myslel ze si mentalne zdravy, ale toto nie je jeden z nich

keby Zidane neukecal CR na to, aby oddychoval v niektorych ligovych zapasoch (a ze ich posledne 2 sezony bolo pozehnane), tak by asi tazko na jar mal taku fazonu.

Reagovat
Busby babes

tak ja nesouhlasim s tvym zakladnim predpokladem, ze to je bud FA cup/LM nebo Premier league. Kdyz jsme v lednu. Za mesic muze byt Pool z boje o titul venku.

Reagovat
janinho

tebe som odpovedal vyssie. nemozem za to, ze mas potrebu jebat sa do kazdeho vlakna

Reagovat
Busby babes

sel do diskuze, ale reagovali na nej lidi...

Reagovat
janinho

akoze, uz nemam slusnych slov na teba chlapce to aj ked sa 2 ludia rozpravaju a ty mas pocit (tak ako zjavne mavas casto tu), ze tvoj nazor by mal byt vypocuty, tak im skocis do reci? sak tebe som odpovedal v inom vlakne, tak nechapem preco chces so mnou 1 temu rozoberat na 4 roznych miestach, kde dookola opakujes aj tak len to iste? doma ta ma asi kazdy v <>, tak silou mocou ta musi byt pocut aspon v internetovych diskusiach, co?

ty si fakt unikatny exemplar

Reagovat
Busby babes

verejnou diskuzi povazujes za soukromy rozhovor dvou lidi?

Reagovat
janinho

neviem si uz fakt vybrat medzi a je to 50/50

mozno si si vsimol, ze od nasej poslednej "debaty" som uz na tvoje prispevky uplne prestal reagovat nic tym nechcem naznacit, ale ak by si sa chcel inspirovat, tak ti to nebudem mat za zle

Reagovat
kiwwi

Sam si naznačil, že z hľadiska vyťaženosti ti dáva vypadnutie z FA cup zmysel vzhľadom na boj o ligový titul... Ja ti píšem, že kvôli tomu, že FA cup sa hrá cez víkendy, dáva z tohto hľadiska väčší zmysel vypustenie LM, ktorá sa hrá v strede týždňa

Ale samozrejme prioritne vôbec nesúhlasím s tým, že by sa mala vypustiť nejaká súťaž, pretože tí hráči to musia zvládnuť

Reagovat
janinho

nikde som nenapisal, ze mi dava zmysel vypadnutie. taku chujovinu mas odkial prosim ta??? ja pisem, ze sa mali sustredit na ligu, takze sa plne stotoznujem s tym, ze vcera hralo Bcko a opory poslal na travnik az v zavere ked sa to nevyvijalo dobre. hovorim tu, ze ak by som niekde mal posetrit sily na ligu, tak urcite by som zvolil prave tento zapas v FA cupe (nie v LM ako tu niektory z vas 2 geniov zajebal).

urcite by som do toho zapasu nesiel s tym, ze chcem vypadnut z FA cupu, ale v kontexte tejto sezony by mi to urcite zily netrhalo. superi budu musiet sily rozlozit medzi dalsiu sutaz, ked Lpool moze regenerovat.

mimochodom... vcera sa zranil Lovren. bez ohladu na to aky je to zmatkar, skus mi spocitat kolko zdravych stoperov kloppovi ostalo v kadri? keby som ti ukazal prostrednik, tak zaroven ukazujem spravnu odpoved.

teraz si vezmi, ze by postavil Acko a miesto Lovrena by sa mu tam zranil VVD, alebo napr. Salah. 90% fans by tu nadavalo ze na keru <> postavil v takom zapase plnu palbu.

najvacsia sranda je, ze sa tu so mnou hadaju akurat MUfani, ktorym moze byt uprimne jedno ci Lpool hra alebo nehra FA cup, lebo mate dost vlastnych problemov. Ale tak, u BB a teba ma uz moze prekvapit ozaj maloco

Reagovat
kiwwi

To by ma popravde aj dosť šokovalo, keby teba niečo prekvapilo, pretože očividne si zožral všetku múdrosť sveta

Reagovat
janinho

dakujem za podnetny nazor. diskutovat s vami 2 je zazitok chlapci. vzdy si potom hovorim ci mi to fakt stoji za to

Reagovat
Busby babes

celkem zavidim tymum, co vyhrali 1 trofej za poslednich 12 let tenhle luxus vybirat si, ktera trofej je hodna jejich snahy...

Reagovat
janinho

porovnavat vyznam boja o titul s FA cupom pre Lpool? to ako vazne pokladas tuto basnicku otazku?

Reagovat
Busby babes

ano, protoze FA cup ty sance neohrozuje. A navic jak pisu vejs, hodne z tech hracu, co nastoupili vcera hralo i proti City. Zas tak uplne vypusteny to taky nebylo. jak pise Kiwwi, FA cup nevklada zapas dorpostred tydne, ale je to misto ligy.

Reagovat
janinho

ano, takze keby si tyzden ti hraci odpocinuli, tak to by im urcite nepomohlo v zavere sezony, hej?

kazdy zapas tie sance ohrozuje. keby sa vcera v zavere zranil niektory z tej ich svatej trojice, tak by si povedal co?

po tej porcii zapasov za posledny mesiac musis nechat hracov oddychnut. ked uz anglicania nie su schopni dat aspon 1-2 tyzdne zimnu prestavku, tak musi rozumny manazer svojich klucovych hracov vytazovat tak, aby im v zavere sezony nechybali sily.

z toho dovodu napriklad nechapem preco Pocchetino vo stvrok za stavu 0:6 poslal Kanea na ihrisko. keby sa tam v zavere nestastne zranil, tak by mu to ojebavali o hlavu do konca sezony.

Reagovat
Sm0ker

Snažíš se bojovat s Mufaní logikou, to je jako mluvit do zdi

Reagovat
Busby babes

zato scouseri jsou ztelesnenim aristotelske logiky no. Vcera foukal vitr, co?

Reagovat
Sm0ker

Nevim co to tu zkoušíš, ale nikdo se včera na nic nevymlouval a všechny normální scousery to vypadnutí sere, každopádně si vlci ten postup plně zasloužili.

Reagovat
Busby babes

jinak jsem si jen delal srandu z Kloppovo tiskovky: The wind didn't help, everybody on the pitch struggled to control, first touches were tough. We lost a lot of balls.

Reagovat
vladis271

vietor evidentne fúka v tvojej hlave.

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Busby babes

to rekni Jurgenovi.

Reagovat
Sm0ker

Že ti fouká vítr v hlavě?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

jezis, zranit se muzes i na treninku. S timhle se neda operovat. Dneska kazdej hrac prochazi pred zapasem zdravotnim checkem jestli je ok nebo jestli u nej hrozi zraneni. To jestli pak treba blbe doslapne nebo ho nekdo dojede a zrani se/ho uz proste neovlivnis. Stejne tak muze dostat volno a blbe slapnout na tribune na schodech a zlomit si kotnik.

Jo a btw. letos ma kazdej tym deset dnu zimni pauzu.

Reagovat
janinho

tvoje priklady zraneni su urcite castejsie nez tie zapasove.

myslim,ze uz ozaj jeb na to. tato debata nema ziadny zmysel od chvile co tu jeden z vas zajebal, ze v tom pripade dava vacsi zmysel vypustit LM.

Reagovat
Busby babes

ale tak tam nastesti mate rozjete BVB, tak tam treba taky vypadnou.

Reagovat
Giwdul

Jak to, že neohrožuje? Třeba Van Dijk odehrál zatím všechny ligové zápasy. Stejně tak Alisson a tuším, že i Salah. V sobotu se hraje ligový zápas, který bude důležitý pro oklepání se z prohry se City. Je absolutně jedno, že je to místo ligy, ale je to zkrátka zápas navíc. Neřku-li, že je to snad nejdebilnější koncept turnaje, který kdo kdy vymyslel, takže se Kloppovi absolutně nedivím, že do toho nešel s plnou palbou. A za úplně vypuštěný by sis představoval co - aby místo dvou hráčů debutovalo v ostrém zápase třeba hráčů osm?

Reagovat
Busby babes

co presne je debilni na systemu FA cupu? klasickej vyrazovaci format. btw ja si myslim, ze Pool chtel ten zapas vcera vyhrat a ne vypadnout. Takze moje reakce je spis na fanousky, kteri rikaj: stejne jsme chteli vypadnout... no, dle meho nechteli, protoze jinak by tam necpal Salaha a Firmina.

Reagovat
cokoliv

Ukaž mi jeden koment, kde někdo říká, že sme chtěli vypadnout. Tady na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Giwdul

Ne, naopak je velice neklasický. Hraje se jeden zápas, buď doma nebo venku, záleží na losu, navíc napříč všemi soutěžemi, při losování nejsou koše, tudíž jeden tým může dojít do finále, aniž by narazil na soupeře té samé ligy, zatímco jiný tým může hrát třeba samé venkovní zápasy proti top týmům. Zkrátka naprosto debilní. Chápu, tradice a tak, nejstarší turnaj, ale o nějaké kvalitě týmu, neřku-li formě v té dané sezóně, neříká vůbec nic. To už spíš ten League Cup, byť mu chybí statut tradičního turnaje... A kdo z fanoušků tady říká, že Live nechtěl vyhrát? To akorát fanoušci MU říkají, že fanoušci Live to budou říkat :D

Reagovat
samson192

Reagovat
Giwdul

Co na tom není pravda?

Reagovat
vitasrp

Neohrožuje? Jako jasně, teď máš tři kola (včetně toho už odehranýho), které se hrají o volném víkendu, čtvrtfinále a semifinále už ale jdou na úkor ligy, takže se ti případně dva zápasy přesunou doprostřed týdne, což je v kombinaci s tažením v evropskym poháru už solidní nálož.

Reagovat
Busby babes

to jo, ale tak to muzes pripadne vypustit pozdeji. Jak rikam, za mesic muze byt v lize vsechno jinak. A podle meho ty velky tymy chteji vyhrat vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool skusene vypadol, len čo je pravda

Reagovat
niflheim

Už jsme podepsali toho Coutinha?

Reagovat
blaugrana

Jo. Barca ho vymenila za Darmiana a Shawa.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej... to byste vážně chtěli Darmiana?

Reagovat
Coutinho10

zapomente

Reagovat
Busby babes

to abys pak menil nick, co?

Reagovat
mul

oblubeny klub

Reagovat
Coutinho10

asi ne, protoze to je zazity, ale byla by to celkem kudla do zad no...nechci nad tim radsi ani premejslet

Reagovat
Busby babes

musi vybirat nick lidi, co jsou uz mrtvi. tam tohle nebezpeci nehrozi.

Reagovat
Coutinho10

no...na tom neco bude mozna treba dam pak nejaky hlasovani

Reagovat
bbbauch

Hlasovani o nick na ef... good luck have fun

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Krysa10

Reagovat
Coutinho10

to neni uplne prijemny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak je skoda, ze to jmeno mas spojeny vlastne se dvema osobama. Busbyho jsem vzdy uznaval jako obrovskyho frajera, ale kvuli eurofotbalu mam ted to jmeno zakodovany jako synonymym pro ubrecenou kundu...

Reagovat
Busby babes

muck. :-*

Reagovat
eibe

nejlepší lednová posila pro Liverpool: Lovren zraněný

Reagovat
Golasso

Jak by řekl starouš Arséne: "Like a new signing"

Reagovat
Svatej

Doprdele

Reagovat
13

Upřímně by mě víc sralo kdyby tam Klopp dal od začátku opory a pak se někdo třeba zranil. Liga je naprostá priorita a všechno ostatní je letos šumafuk (včetně ligy mistrů).

K diskuzi: chápu že si přejete tohle považovat za krizi, ale ani jedna z těch proher to nenaznačuje. K titulu zbývá ještě dost zápasů a já věřím, že proti Brightonu se opět najede na vítěznou vlnu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andkoo

Firmino dost chaba oslava takeho pekneho golu

Reagovat
fenixLFC

yup, na tom vidis ake su obrovske nezhody medzi tymi hracmi

Reagovat
Giwdul

Když to tady tak pozoruju... Vážně by mě zajímalo srovnání, kolik fanoušků Live tady v době, kdy United bojovali o titul, zatímco Liverpool byl v polovině tabulky, řešilo United... Protože tohle mi připadá absolutně ujetý. Fanoušci týmu, který má plno vlastních problémů a měl by se soustředit v první řadě na sebe, tady při každé příležitosti tepají a snaží se vyrypovat do fanoušků rivala při sebemírnějším klopýtnutí (a že jich zatím moc nebylo). Chápu, že jsou to vesměs asi trollové, ale přijde mi to zvláštní a hodně hodně debilní.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sm0ker

je to jedinej smysl jejich existejnce, potom by neměli nic

Reagovat
Busby babes

kdyz jsme hrali my, resili jsme nas, vcera jste hrali vy a navic vypadli.

A k tomu, ze si nepamatujes... no, to uz je pak zas pohadka o tom, jak nas kazdej kdysi respektoval a tak...

Reagovat
Sm0ker

na co tu reaguješ? dyť ty jsi ani nepochopil co tu napsal

Reagovat
bbbauch

Kolik ti je tyvole?

Reagovat
Sm0ker

Máš akvárko tyvole?

Reagovat
bbbauch

Mas prispevky jak 12letej

Reagovat
Sm0ker

Tak to jsem na tom pořád líp jak většina tamnějších uživatelů.

Reagovat
13

správně je tamější - zákeřný chyták z čj. Btw zdejších by dávalo lepší smysl.

Reagovat
Sm0ker

jasný no, já jsem ale retard

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Stacilo kdyz jsme minulej rok byli chvili City na dostrel.. zeptej se Ola a Vlada, ci dres v tu dobu nosili

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

ten ktory pozicali teraz vam?

Reagovat
smazaný uživatel

niektorí sú už fakt na smiech a že ich je dosť.

Reagovat
mikelinos

proč bych se měl soustředit na problémy svého oblíbeného klubu? však od toho tam jsou jiní lidi, aby to vyřešili ...

Reagovat
r.mrazik

co tady ted zkousis? celou moji historii tady se fanousci liverpoolu vic zajimali o nas tym nez o ten jejich samotny...

Reagovat
Busby babes

ano, jinak se tomu taky rika rivalita... tihle slunickari...

Reagovat
r.mrazik

kazdy nas zapas tu bylo nablito o senilnim dedkovi a zkorumpovany FA a dalsi kydy...a ted tu hrajou hrdiny,kdyz vedou ligu a vsichni ti LFC vylezli z análů...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

to byl ten povestny respekt...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
Giwdul

Na jaké hrdiny? Právě, že vůbec. To vy akorát máte plnou hubu keců po každém klopýtnutí. Ukaž mi, kdo si tady hraje na hrdinu. Viz tahle diskuze to krásně prokazuje. Píšete o kecech o vypuštěným zápase, cpete to do huby Live fans, a přitom se tím oháníte jedině vy... A pokud jde o kecy Live fans na MU ještě za éry SAFa, tak ty byly přece spíš namířený na zlehčování těch úspěchů, tzn kecy o korupci, o nastavování dokud MU nevyrovná a podobně. Což mi v kontextu rivality připadá normální - nepřát úspěch tomu druhému a zlehčovat ho. Ale ukaž mi, jak se fanoušci Live, který se plácal v polovině tabulky, smáli MU, když vypadli z poháru, nebo prohráli nějaký zápas v lize. To mi na tom přijde ta debilita. Kdybyste byli v pozici City, tak to pochopím.

Reagovat
r.mrazik

já ti to šmudlo fakt hledat nebudu

Reagovat
Busby babes

https://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2011-2012/reportaz/fc-basilej-manchester-united-281850/?forum=1#newpost

Tady by mohl byt slusnej vzorek toho respektu a starosti o svuj vlastni tym...

Reagovat
r.mrazik

Za snahu

Reagovat
Tolstobik

Tvl, to je moc

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Whitemedia

*kavárníci

Reagovat
Busby babes

lepsofans?

Reagovat
Generalní Gladiator

Fanoušci týmu,kt.má plno vlastních........ šak united se soustředí na sebe,co to meleš! A co se týče fanoušků- kážeš a píšeš moralistický sračky,máš na to právo,dělej si co chceš, že si k smíchu, je věc druhá.

Reagovat
Swarley

ty vole

Reagovat
Sandstorm

Vy jste někteří fans LFC fakt nemocní.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

butthurt

Reagovat
drussbarb

Ale to nejsou trollové, to jsou elfové - jestli nevíš,co tím myslím, dál se vyhýbej španělské sekci, PL diskuze jsou zlaté

Reagovat
ttopi

Pogba hvězda mesíce, ale v sestavě není. To nedává logiku.

Reagovat
Usty

Pogba hrál dobře 3 zápasy, ostatní třeba 5, 6, proto jsou v sestavě, zatímco on ne.

WhoScored ale bere průměr ze všech odehraných zápasů v měsíci, Pogba jich odehrál jen 5, takže ty 3 povedený zvedly průměr výraznějc než u ostatních hráčů.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Hlavně že se máte na co vymluvit. Neuvěřitelný.

Reagovat
icka

Jeste pridej 20 prispevku a pobrec si. Skoda,ze te nebylo cely mesic jinak slyset

Reagovat
Sandstorm

Tak si to tak neber.

Reagovat
icka

Ja jsem v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Anglický utočník Wayne Rooney byl zatčen ve Washingtonu kvůli tomu, že byl na veřejnosti opilý a nadával

K incidentu došlo 16. prosince, ve známost však vešel až nyní, kdy byla zveřejněna i Rooneyho "vězeňská" fotografie.

PS: tu raději nechtějte vidět

Reagovat
scheeza

To je opravdu na prvním místě Allisonův ''zákrok'' kdy ho soupeř trefil do hrudi ze 40 cm?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cokoliv

Co ty víš, De Gea by to třeba vytáhl trojmetrovym skokem alisson poziční hra jak oblak

Reagovat
scheeza

Anketa se jmenuje nejlepší zákrok a né nejlepší postavení

Reagovat
fenixLFC

Xhtil to? Chytil. Takze bbol to teda zakrok? Bol

Reagovat
svaca

OT: Nevim, jestli to tu už náhodou nebylo, ale já se pobavil

https://m.youtube.com/watch?v=fQVM0o8EJp4&feature=youtu.be

Reagovat
MiChaEl

Reagovat
cetto

Tve van Dijk a Luiz - co to je za pózy?

Reagovat
janinho

Manchester United and Liverpool would be interested in £45m-rated Christian Eriksen from Tottenham. (Daily Star)

45 mil... https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele