Premier League v kostce: Březen

26.03.2020, 12:30
Názory a komentáře
Protože už ani zázrak nemůže Premier League vrátit na anglické trávníky do konce března, můžeme přikročit k tradičnímu měsíčnímu bilancování už teď. Kvůli koronaviru se stihlo odehrát jenom jedno kolo, a tak budou veškeré rubriky o něco chudší. Na druhou stranu se aspoň třeba v sestavě měsíce dostane i na netradičnější jména.

Stejně jako v jakémkoli odvětví aktuální společnosti a jejího rozpoložení je prakticky nemožné nahlížet na cokoli mimo optiku nákazy a s ní spojenými následky. Proto když Manchester United porazil v derby City (zase) a Liverpool se o další krok posunul k titulu, fanoušci Reds se z toho můžou radovat jen částečně. A nemyslím tím fakt, že je to díky vítězství jejich nenáviděného rivala...

Ruku v ruce, přesněji řečeno o několik dní později, totiž připlula i zpráva, že se zápasy Premier League odkládají. A pak že se odkládají ještě o něco víc. A současná pauza do konce dubna takřka jistě nebude finální. A tak se teď spíš řeší, jestli Liverpool vůbec převezme titul, pokud se sezóna nedohraje. A pakliže ano, radost patrně zkalí fakt, že u toho nebudou fanoušci.

Koronavirus zahalil nejen fotbalový svět šedivým stínem a radost v nedohlednu. Když se v Anglii ještě naposled hrálo, ukousli vedle United největší porci štěstí hlavně v Chelsea a Leicesteru. Po delší době se tak většina kandidátů na účast v Lize mistrů bodově prosadila naplno. Pořád ale koušou i černí koně - Sheffield (3 výhry z posledních 4 zápasů) a Wolves (5 zápasů bez porážky).

Poznámka: Do žádné z rubrik se nepočítají zápasy z 1. března.

TOP 5 gólů měsíce




Manažer měsíce: Ole Gunnar Solskjaer


Leicester deklasoval Aston Villu 4:0, Chelsea stejným rozdílem porazila Everton, ale největší vyzdvihnutí určitě zaslouží Manchester United a jeho manažer Ole Gunnar Solskjaer. Částečně si cenu zasluhuje i za to, jak Red Devils zvedl v minulém měsíci a porazil právě i Chelsea, na kterou se dokázal dotáhnout už jen na rozdíl tří bodů.

V březnu Solskjaer zase prokázal, že to letos na Guardiolu umí. Porazil ho už dvakrát na Etihad Stadium a nyní přidal do sbírky i domácí skalp. Citizens byli v zápase mnohem častěji na míči, ale do velkých šancí se nedostávali. Naopak po chybách Edersona a jedné geniální standardní situaci inkasovali a vzdali se všech bodů ve prospěch United.

Zdroj: standardmedia.co.ke

Hvězdy měsíce dle WhoScored.com


1. Ross Barkley (Chelsea) - 9.78 | 1 zápas, 2 asistence, 6 klíčových přihrávek, 7 úspěšných průniků (78%)

2. Harvey Barnes (Leicester) - 9.36 | 1 zápas, 2 góly, vybojovaná penalta, 3 obranné zákroky (100%)

3. Willian (Chelsea) - 9.29 | 1 zápas, gól, asistence, 3 klíčové přihrávky

4. Mason Mount (Chelsea) - 8.98 | 1 zápas, gól, 5 úspěšných průniků (100%)

5. Alex McCarthy (Southampton) - 8.77 | 1 zápas, chycená penalta, 6 zákroků

Sestava měsíce


Autor: Marek Ustohal

Gólman: Alex McCarthy (Southampton)
Southampton nastoupil k jedinému kompletně březnovému kolu doma proti Newcastlu. Takže tři body v kapse, chtělo by se říct. Nakonec ale jižané nezískali ani bod, a to ani přes heroický výkon gólmana McCarthyho. Už v úvodu vytáhl dva exkluzivní zákroky, na které navázal i chycenou penaltou. Vyzdvihovaný Henderson ze zápasu s Norwichem by mohl závidět. Laxnost obránců Southamptonu nakonec dovolila vstřelit jediný gól zápasu uniknuvšímu Saint-Maximinovi; Alex McCarthy přesto naši nominaci uhájil.

Čestná zmínka: Dean Henderson (Sheffield United)

Pravý obránce: Aaron Wan-Bissaka (Manchester United)
Hráč zápasu manchesterského derby. I podle BBC a nezávislého analytického webu WhoScored.com. Aaron Wan-Bissaka zvládl svůj souboj s dalším hbitým Angličanem Raheemem Sterlingem a postavil základ pro úspěch United. Wan-Bissaka měl víc doteků s míčem než kdokoli z jeho spoluhráčů a uspěl při všech 8 pokusech o obranný zákrok. Vynikající.

Čestná zmínka: Phil Bardsley (Burnley)

Pravý stoper: Gary Cahill (Crystal Palace)
Klidná síla uprostřed pevné defenzivy. Crystal Palace v letošní sezóně příliš neinkasuje, což je hlavním důvodem, proč je v bezpečné vzdálenosti od sestupových vod. Jen pět týmů má lepší bilanci než Eagles a Gary Cahill na tom má velkou zásluhu. On stál za tím, že Deeney a spol., kteří o týden dřív roztrhali neporazitelný Liverpool, tentokrát vyšli naprázdno.

Čestná zmínka: Chris Basham (Sheffield United)

Levý stoper: Virgil van Dijk (Liverpool)
Obvyklá rudá skála se poslední dobou povážlivě drolí. Liverpool dostal za vyučenou od Watfordu, od Chelsea i Atlética Madrid a čisté konto z toho nebylo ani proti Bournemouthu. Virgil van Dijk však dělal co mohl a jediný inkasovaný gól přišel po zaváhání Joea Gomeze a velmi pochybné benevolenci sudího Olivera. Nizozemský stoper navíc ukázal i kvalitu v rozehrávce, když nahrál Manému na vítězný gól.

Čestná zmínka: James Tarkowski (Burnley)

Levý obránce: James Milner (Liverpool)
Krajní obránci Liverpoolu jsou dnes absolutní světovou špičkou. V Premier League povětšinou nemají konkurenci. Proto je vždycky zásah do sestavy, když Andy Robertson nebo Trent Alexander-Arnold nemohou nastoupit. V utkání proti Bournemouthu však v rámci rotace nastoupil na levém beku univerzál James Milner a průšvih to rozhodně nebyl. Neutahatelný bojovník dokonce výjimečným zákrokem na brankové čáře zarazil jasný gól soupeře a pomohl Reds k těsné výhře.

Čestná zmínka: Bukayo Saka (Arsenal)

Pravý střední záložník: Ross Barkley (Chelsea)
Když se Chelsea začala mírně potápět a ztrácet náskok na čtvrtém místě Premier League, zjevil se neočekávaný spasitel. Ross Barkley nahrál na oba góly proti Tottenhamu, trefil se proti Liverpoolu a jeho forma vyvrcholila proti "jeho" Evertonu. Barkley uprostřed pole předvedl kompletní výkon, sedmkrát přešel jeden na jednoho a vytvořil pro kolegy šest šancí. Dvě z nich skončily brankou.

Čestná zmínka: Bruno Fernandes (Manchester United)

Zatažený střední záložník: Billy Gilmour (Chelsea)
V jednu chvíli se zranil Kanté, Kovačić a karetní hříšník Jorginho byl pro změnu suspendovaný. Problém? Pro Chelsea ani omylem. Krize totiž dovolila teprve osmnáctiletému Billymu Gilmourovi být vržen do vody a v tu chvíli se z něj stal nový Michael Phelps. Už v poháru proti Liverpoolu byl nejlepší na hřišti a totéž zopakoval proti Evertonu. Dorostenec dirigoval hru Blues jako zkušený mazák - a právě klid s míčem i bez něj fascinoval nejvíc. Byl klíčový na obou stranách hřiště a zkompletoval 93 % přihrávek.

Čestná zmínka: Dani Ceballos (Arsenal)

Levý střední záložník: Yves Bissouma (Brighton)
Zápas Wolverhamptonu proti Brightonu moc krásy nepobral. Žádné góly, pouhé dvě střely na bránu. I tak ale z utkání vyčnívala jedna postava. Yves Bissouma připomínal N’Gola Kantého ze sezóně 2015/16, pokrýval velké množství prostoru, odebral soupeřům sedm míčů a přidal čtyři průniky jeden na jednoho. Byl jedním z hlavních příčin, proč se Vlci nedostali do velkých šancí.

Čestná zmínka: Wilfred Ndidi (Leicester)

Pravé křídlo: Sadio Mané (Liverpool)
Senegalec sice hraje nalevo, ale v konkurenci a rozložení sil za uplynulé zápasy se v sestavě měsíce musel uchýlit na druhou stranu. Sadio Mané se konečně dostal do stoprocentní fyzické pohody a proti Bournemouthu zářil. Prokázal, že není žádný sobec, když v jasné šanci ještě raději přihrál Salahovi. Nakonec za to byl odměněn skvělým pasem do samostatného nájezdu, který chladnokrevně proměnil.

Čestná zmínka: Mark Albrighton (Leicester)

Střední útočník: Jamie Vardy (Leicester)
Jamie Vardy se prostě nezmění. Závěr roku ho zastihl v neskutečné formě, dával gól za gólem a Leicester pod jeho vládou řezal jednoho soupeře za druhým. Pak mu ale jeho paní povila dítě a novopečenému tatínkovi trvalo déle než dva měsíce než se z opojení a na něj navazujícím drobným zraněním vyhrabal. Proti Aston Ville ani nebyl v základu, ale když přišel, explodoval. Za půl hodiny stihl dva góly, z toho jeden z penalty, a znovu se osamostatnil na špičce tabulky střelců. Už dal 19 branek.

Čestná zmínka: Anthony Martial (Manchester United)

Levé křídlo: Harvey Barnes (Leicester) - hráč měsíce
Jedna z komet letošní nedohrané sezóny Premier League pochází z Leicesteru. Harvey Barnes byl na podzim v pozadí excelujících Vardyho s Maddisonem, ale teď, když se Foxes čas od času potácí mezi špatnými výsledky, je to právě on, kdo táhne ofenzivu. V posledních sedmi zápasech Lišky vstřelily jen dvanáct gólů - a pět z nich má na svědomí právě Barnes. Dva věnoval Aston Ville, proti níž navíc vybojoval i pokutový kop.

Čestná zmínka: Allan Saint-Maximin (Newcastle)

Tabulka Premier League za březen


Zdroj: WhoScored.com


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC29271166:2182
2.Manchester City28183768:3157
3.Leicester City29165858:2853
4.Chelsea FC29146951:3948
5.Manchester United29129844:3045
6.Wolverhampton Wanderers291013641:3443
7.Sheffield United281110730:2543
8.Tottenham Hotspur291181047:4041
9.Arsenal FC28913640:3640
10.Burnley FC291161234:4039
11.Crystal Palace291091026:3239
12.Everton FC291071237:4637
13.Newcastle United29981225:4135
14.Southampton FC291041535:5234
15.Brighton & Hove Albion296111232:4029
16.West Ham United29761635:5027
17.Watford FC29691427:4427
18.AFC Bournemouth29761629:4727
19.Aston Villa28741734:5625
20.Norwich City29561825:5221

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (129)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ať odehraje jen Liverpool, získá ty svoje tři body k zisku titulu a konec bez padáka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, zaměřil jsem se na dosavadní působení Patrika Schicka v Lipsku a pokusil se rozebrat jeho herní styl

https://bielsistablog.blogspot.com/2020/03/analyza-patrika-schicka-v-rb-lipsko.html

Reagovat
havrys99

Skvělé jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
bourbon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wishmaster

skvelé čítanie, teší ma že vieš odceniť napádanie, ktoré nie je len "bezhlavým" naháňanim súpera s loptou, ale skôr o tom byť 100% koncetrovaný a rozmýšlať počas celého zápasu. Patrikovi fandím, Lipsko mu svedčí. Je to inteligentný hráč a ako píšeš, chrbtom k bráne a do kombinácie je platný. Ak však v rýchlom protiútoku vedie do otvoreného priestoru, vtedy mi príde jeho rozhodovanie katastrofálne. Ale možno som len veľmi ovplyvnený jeho posledným zápasom proti TTH, kedy z toho aj Wernera išlo poraziť

Reagovat
smazaný uživatel

Jako finální fáze, zakončení a i to napadání jsou furt oblasti, ve kterých je prostor pro zlepšení, ale zrovna Werner je na jaře strašnej, i co se týče sobectví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

wow, City třetí od konce, březen nicmoc, určitě chtěj, ať už skončí...

Reagovat
chavi.27

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč mají Barkley a Gilmour odlišný odstín dresů?

Reagovat
martin.b

Docházela barva

Reagovat
Puskas

Vybledl na slunku.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze tie fotky su fotene v inych podmienkach. Napr. Cahill je foteny von, pri prirodzenom svetle. a AWB je foteny v studiu

Reagovat
bourbon

Gilmour je vypraný v Perwolu.

Reagovat
smazaný uživatel

12:46 Hráči Barcelony odmítli snížení platů

Barcelona vydává královské sumy na platy svých hráčů a tak tomu bude i nadále. Vedení katalánského klubu mělo v plánu snížit náklady a v době pandemie koronaviru ušetřit na mzdách, sami fotbalisté ale něco takového odmítli.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
martin.b

Barcelona sama o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Tak i z jejich výkonů je vidět, že většina je tam jen kvůli penězům.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
Losinho

To je hroznej spolek hovad

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ranoth

co si cakal ? v barce su uz len zoldaci preto je momentalne barca tam kde je... casi srdciarov typu xavi a iniesta su uz prec

Reagovat
Puskas

Ještě budou chtít přidat příplatek za riziko, že v této situaci trénují...

Reagovat
iamek

Tak klub chtěl 70%, což se mi zda dost.

Reagovat
Witcher

právě ,že klub chtěl 50 a to taky ne

Reagovat
kilobyte

Na jednu stranu někteří hráči si těch 70% nezasloužili ani když "hráli". Na druhou stranu bude Barcelona schopná znovu vyhoď přes 100 mega za hráče, který se jí nehodí, až se situace uklidní.

Reagovat
Creespoo

70% je sice dost, ale fut mají obrovský základ a je to jen dočasné + část jejich příjmů tvoří i osobní práva..

Reagovat
TheMally11

klidně bych si vzal 30% platu Messiho

Reagovat
kilobyte

A 70% svého?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Valors

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než klub!

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
FC Porto FC

Pravda

Reagovat
Salfovic

jsou prachy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Zaschrona

Zrovna velkokluby to přežijí v klidu i tak. Z pohledu hráčů v takových klubech lepší vzít prachy a pak poslat část peněz sám někam na pomoc. Z pohledu většiny hráčů - vydělám já, pomůžu víc na dobrou věc a udělám si na tom PR a v létě alespoň klub nebude mít prachy na to mě nahradit. Win-win.

Reagovat
O.Giroud

neviem o kolko percent sa jednalo, ale na nejake znizenie sa dat mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne nesympaticky klub

Reagovat
Neutron

celkom by ma zaujimalo, ci by si znizilo platy aj to vedenie samozrejme, ti hraci su nenazrane svine, ktore by urcite nezabilo mat nejaky cas o par tisic menej

Reagovat
crusty

Whoscored zaradil Ondreja Dudu medzi 3 najlepšie prestupy/hosťovačky PL za zimné prestupové obdobie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

Za těch 0 golů a 0 asistencí si to bezpochyby zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Passes: 264

Passes per match: 37.71

Reagovat
Mastný Chobot

whoscored, no

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Aha ...kde hraje?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Kolik přestoupilo hráčů? 2?

Reagovat
Azazelo RD

5 až 7

Reagovat
Beči

Reagovat
kilobyte

Hoď sem článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě k tomu žádný článek neexistuje, jen toto:

https://twitter.com/WhoScored/status/1241728403507683331?s=20

Teda existuje k tomu "FANTASTICKÝ Ondrej Duda: Zaradil sa medzi TOP 3 posily v Premier League" článek, který někdo dokázal napsat na základě toho tweetu

https://www.sport7.sk/153273/fantasticky-ondrej-duda-zaradil-sa-medzi-top-3-posily-v-premier-league

Reagovat
kilobyte

Dík. Tak jsem si to trochu prošel. Příchodů bylo 40. 7 hráčů bylo z klubů PL, které do toho nezapočítali. Z těch 33 má více než 90 minut jen 12 hráčů. Takže je 3. z 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono i to je docela fajn a asi hrál i dobře (fakt nevím?), nejhorší na tom všem je ta metodika hodnocení whoscored jako taková...

Reagovat
kilobyte

Kdybych zašel ještě dál a odečetl všechny defenzivní hráče, kteří mají hodnocení vždy nižší, tak už by to bylo 3. ze 7.

Navíc většina těch hráčů chodila ze střídačky, což jim brutálně sníží hodnocení. Protože když bude mít v jednom zápase 90 minut a hodnocení 8, v druhém zápase půjde na posledních 5 minut, kde nic nestihne a tím pádem bude mít hodnocení 6, tak jeho celkové hodnocení bude 7.

Kdyby se to výsledné hodnocení počítalo podle minut, tak třeba Bowen by 7,45 a Duda by měl 6,97.

Reagovat
smazaný uživatel

Hru ozivil, ale nebyl produktivni. Pro Norwich to muze byt dobry prestup, ale TOP 3 je vtip.

Reagovat
O.Giroud

ta produktivita chyba no, ale vobec to nie je zla hostovacka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Bruno, Bergwijn, Lazaro

Reagovat
O.Giroud

asi take nieco ako ked bol v nejakej jedenastke kola PL v nejakom sofagouch

Reagovat
j_mrazik

Who scored? Definitely not Duda...

Reagovat
EXoRcIsT

OT : Trosku sa zacinam obavat ze po tejto vlade nastupi zase kokot Fico a jeho banda a budu tu dalsich 20r rozkradat vsetko. Lebo slovac bude vinit tuto vladu za coronavirus a krizu co bude nasledovat . Staci si len precitat jak kkti zacinaju vypisovat ako verili Matovicovi ale ten ich sklamal atd. alebo ze preco ked Kotleba navrhol znizenie platov poslancov to nepodporili co je len dokaz kolko chujov a aky sme retardovany narod

Reagovat
martin.b

V této úzkosti si vždy vzpomeň na nás

Reagovat
Kovi81

Matovic tam neni ani tyzden, ale vsetko, co smer dojebal je uz jeho chyba

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
janinho

rozhorceny Blaha zhavi klavesnicu kazde 2 hodiny

Reagovat
Neutron

toho by mal konecne niekto pekne ujebat s ruckou od rylu po tej mastnej hlave...

Reagovat
janinho

tomu cloveku by som potom udelil najvyssie statne vyznamenanie

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

nj, uz stihol aj zrusit vlaky zadarmo a 13 dochodky, nehanebnik nesocialny

Reagovat
Ranoth

hlavne ze nejaka pica s OLANa chce podporovat "umelcov" zo smotanky nech predaju tie svoje kozusinky za tisicky eur a hned budu mat peniaze

Reagovat
Mastný Chobot

Ja si práve myslím opak. Keď Matovič zvládne túto krízu a hlavne komunikáciu s verejnosťou, tak jeho popularita môže vystreliť do vesmíru. Stačí pozrieť, aký kult osobnosti začal vznikať pri Pellem po pár dňoch. Ešte nikdy nebol premiér alebo ministri tak na očiach a tak v pozornosti každého človeka u nás, ako teraz. Len teda podmienkou je, aby mali výsledky a aby dobre zvládali komunikáciu. Pelle, vyzerá to, zvládal len tú komunikáciu a aj tak je momentálne asi najpopulárnejší politik v SR, keby sa teraz robila anketa.

Reagovat
kilobyte

Krizi zvládají nejlépe ti, kteří jsou klidní, věcní, kteří na sebe nepotřebují upoutávat pozornost. Ale volby vyhrávají jejich přesné opaky. Takže jestli to není egoistický hovado a nesvede všechny chyby na nepřítele, tak nemá šanci.

Reagovat
masina_LFC

tiež si myslím, že ak to zvládne aspoň tak ako doteraz, tak mu to nemôže uškodiť... to relatívne vysoké percento debilov, ktoré sa tu vyskytuje je vždy hlučnejšie ako tá väčšina normálnych ľudí, ktorá chápe, že politik, čo je na čele vlády týždeň a vládne v čase asi najväčšej svetovej "krízy" ,akú si väčšina z nás môže pamätať, nemá robiť veľmi aké zázraky... dobre bude...

Reagovat
janinho

tak nepochybujem o tom ze fico za sebou zanechal stopy po dalsich 30tich Kicuroch, takze akonahle sa situacia s koronou trochu ukludni tak sa igor rozbehne a zacne to zatvarat jedno po druhom. a blahu mozu potom rovno odviezt na psychiatriu...

Reagovat
EXoRcIsT

len je problem v tom ze vsetko otacaju proti nemu pritom zatial mu to ide podla mna paradne . Teraz som napr cital ako sa obchody stazuju ze nemaju ako merat teplotu pred vstupom lebo nemaju digitalne teplomery . Tak im odkazal ze nech sa skusia vynajst a opytat sa zamestnancov ci doma nemaju a nepozicali . Samozrejme vsade reaguju ludia nech si tie teplomery strci do riti atd. Proste slovac je tupa neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vec je kritizovať , a druhá vec je niesť zodpovednosť a konať.

Je ľahké tresnúť do éteru to o meraní teploty a pri doplňujúcej otázke byť rádoby vtipný a druhá vec dať do obchodov tie teplomery.

A ak ľudia na toto reagujú tak ako píšeš, ide podľa teba o tupú Slovač.

Reagovat
j_mrazik

Připomíná mi to situaci u nás, když přišel po krizi Nečas. Všichni mu chtěli věřit, všichni si uvědomovali, že se musíme uskromnit... A ten idiot se nechá ovlivnit takovou kikinou, která nechá sledovat jeho manželku, jestli jí s ní její milenec nepodvádí.

Když to píšu, tak si mi z toho příběhu kroutí prsty, protože to je důvod, proč je tady ta píča B*biš.

Reagovat
smazaný uživatel

What

Reagovat
j_mrazik

Přišlo uvědomění velké skupiny lidí, že ta situace je neúnosná a je potřeba udělat změny. Bude záležet na Matovičovi, jak se s tím popasuje. Může nastavit nový trend a nebo to posrat a lidi se budou chtít vrátit k tomu původnímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Toto ma dostalo: A ten idiot se nechá ovlivnit takovou kikinou, která nechá sledovat jeho manželku, jestli jí s ní její milenec nepodvádí.

Reagovat
r.mrazik

no vsak kvuli tomu tehdy padla vlada...je to jak z nejakyho spatnyho americkyho filmu

ty odposlechy byly neskutecny...

Reagovat
Neutron

ja sa tiez obavam ako ludia vezmu nejake nepopularne opatrenia, ktore podla mna jednoducho pridu. Fico si uzival, ked to tu pomerne slapalo a mohol sa pysit cislami, za ktore sa nijakym stylom nezasluzil....Matovic prebral stat, kde by aj bez korony bolo poznat recesiu, samozrejme korona mu ten nastup osladila ovela viac ako asi dufal a ak bude nutne prijat nejake ekonomicke opatrenia, ktore ludom, co si nevidia dalej ako po 4€ od Fica rocne navyse budu vyvolavat vrasky na tvari tak ho to politicky moze znicit. Ale dufam, ze nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by...

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.facebook.com/premierleague/posts/3444950142196043

Všimli ste si, ako takéto góly skoro vymizli z futbalu? Brankári si na to dávajú väčší pozor asi, ale ani útočníci to už moc neskúšajú, čo je škoda, lebo to boli najkrajšie góly pre mňa vždy. Ten Cissého by som mohol pozerať celý deň.

Reagovat
Nikikrew

nah, Piresov

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=9NGL9fk3n2I

3/4 gólov v tomto videu je lepších než čokoľvek iné v tom fb videu, to je jasné

Reagovat
kilobyte

Podle mě to bude možná zvýšením rychlosti. Hlavně jejím upřednostněním. Na takovýhle lob potřebuješ umět "zpomalit" a dobře to trefit.

Reagovat
wishmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z PL zmizelo 90 % lobů odchodem Wazzy

Reagovat
chavi.27

vetsi branky a mensi mice ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Spis vymizel tenhle fotbal, dnes cutas na 1000 nahravek abys mohl poslat strelu metr vedle

Reagovat
Tolstobik

Pires byl fakt kral

Reagovat
icemike

Chybí tam Lampard

Reagovat
vladis271

OT:

tak češi nám udrbali 200 tisíc testov. Navrhujem stiahnuť vyľvyslanca a vyhlásiť vojnu. just kidding.

Matovič chce do týždna dosiahnuť 3000 denne. Dnes došlo k dohode so súkromnými laboratóriami a k absolútnej zmene systému. testovania.

Reagovat
kilobyte

To by byla zajímavá válka, ale asi by nedopadla pro nikoho dobře. Vy byste po přechodu hranic rychle zapomněli na Slovensko a přidali se k nám a náš útok by skončil blouděním v Tatrách.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Greny

S ponožkama v sandálech, ledvinkou a pastikou v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko mal dokonca také fotky na Facebooku ... Až na paštétu, tu mal možno v ruksaku

Reagovat
smazaný uživatel

Kapse...

Mám ji tam dal.

Reagovat
smazaný uživatel

cením, že si dokážeš zo seba spraviť srandu. To dokáže málokto.

Reagovat
Salfovic

Ani ne. Slováci by už byli v Praze a Bureš by vyřvával, že není vůbec pravda, že by nějakému pluku chyběla munice, a že jim ji klidně osobně doveze.

Reagovat
Greny

Za to by mohl Kalousek

Reagovat
kilobyte

Slováci by už byli v Praze a tam se rychle zapojili do normálního života, aby nemuseli zpátky na Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí postavit jim do cesty ovci a na válku zapomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

a ze tech ovci v cesku je

Reagovat
smazaný uživatel

Valašská barikada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Proto jsme na hranicích

Reagovat
Kapřík

Náš útok by podle mého ztratil na síle při prvnim kontaktu se Slovenkami.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Greny

No podle vyjádření nekterych Slovenských politiku pár týdnů zpět nebýt Čechů tak možná nemáte žádný materiál...

Reagovat
vladis271

ježiš nič ste nám neukradli. Len sme dlho otáľali s potvrdením ponuky až to predajca ponúkol Vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Autor: Marek Ustohal - opet musel chvalit united navzdory tomu ze s tim ma obrovsky problem. Zvykej si.

"Naopak po chybách Edersona a jedné geniální standardní situaci inkasovali a vzdali se všech bodů ve prospěch United." - oni se niceho nevzdali, nic jejich nebylo a nemelo byt. United je prejeli potreti letos.

Reagovat
oli9

Dneska na ct4 MS2006 v Německu a potom Olympiáda v Calgary

Reagovat
Kapřík

Kdo by to byl před pár lety řekl, že 14 z 22 vyzdvihnutych hracu v ligovem prehledu bude Britů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele