Premier League - souhrn dohrávek a předehrávek tohoto týdne

02.04.2019, 22:40, aktualizováno 03.04.2019, 22:40
Komentáře a souhrny
Manchester United ve Wolverhamptonu rychle vedl, o náskok ovšem přišel a nakonec nováčkovi podlehl 1:2. Výsledek je o to nepříjemnější, že nezaváhali další konkurenti v boji o Ligu mistrů - tři body mají Chelsea a Tottenham. Manchester City zdolal Cardiff a poskočil do čela tabulky...

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion 3:0

03.04.2019 20:45

Góly: 38. Olivier Giroud, 60. Eden Hazard, 63. Ruben Loftus-Cheek

Zatímco v předešlém kole se Chelsea trápila a dokázala v Cardiffu vybojovat vítězství až na poslední chvíli, doma proti Brightonu se diváci dočkali o poznání klidnějšího průběhu utkání. Blues ve výrazně obměněné sestavě s přehledem zvítězili 3:0, přičemž o góly se postaraly právě "nové tváře" Olivier Giroud, Eden Hazard a Ruben Loftus Cheek, kteří proti Cardiffu v základní jedenáctce chyběli. To samé platí i pro mladíčka Calluma Hudsona-Odoie, jenž se dočkal svého prvního startu a očekávání příznivců Blues rozhodně nezklamal.

Osmnáctiletý debutant v dresu Chelsea totiž výtečně nahrál Giroudovi na první gól večera v 38. minutě, který zlomil odpor hostí, a v druhé půli již bylo střetnutí zcela jednostranné. Po gólu a asistenci si shodně připsali Hazard s Loftusem-Cheekem a Chelsea tak poskočila v tabulce před Manchester United na páté místo s minimální ztrátou na londýnské rivaly Arsenal s Tottenhamem. Brighton naopak pokračuje v sestupné tendenci a zůstává pouze pět bodů od osmnáctého místa.

Po úspěšných představeních v Evropské lize či anglickém národním týmu nebylo na Hudsonu-Odoiovi vidět jakoukouli známku nervozity ani v Premier League a mladého křídelníka bylo od úvodních minut plné hřiště. Zbytek týmu se však zprvu spíše hledal, a tak Brighton zvládal držet soupeře na uzdě a pokoušel se hrozit z protiútoků. Sedm minut před koncem však přece jen domácí na zataženou obranu Seagulls vyzráli a nebylo žádným překvapením, že se to podařilo právě Hudsonu-Odoiovi. Jeho rychlost a dobrá práce s míčem na pravé straně zařídily výtečnou palebnou pozici pro Oliviera Girouda, jenž výjimečně dostal v lize přednost před Gonzalem Higuaínem a odvděčil se Mauriciu Sarrimu povedeným finišem.

Po změně stran se málem první trefy při debutu dočkal i všudypřítomný Hudson-Odoi, ale svou hlavičku nasměroval přímo do náruče Mata Ryana. Přesto se domácí fanoušci na pojištění náskoku příliš dlouho nenačekali. Eden Hazard po svém typicky ladném průniku vypálil zpoza šestnáctky a připsal si již čtrnáctý gól sezony, přičemž nedlouho poté takřka to samé, jen z ještě větší vzdálenosti předvedl i Ruben Loftus-Cheek. Teprve až v samém závěru si první střelecký pokus mezi tři tyče připsali i hosté, ovšem vlastního zásahu se nedočkali, a tak se ze Stamford Bridge vypravují s třígólovým přídělem.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 2:0

03.04.2019 20:45

Góly: 55. Heung-min Son, 81. Christian Eriksen

Dlouhé měsíce odkládané otevření nového stadionu Tottenhamu Hotspur přišlo konečně na pořad dne, a to i ve spojení se sportovním úspěchem. Spurs totiž po černé sérii pěti kol bez porážky ve svém novém domově dokázali zabrat a porazit v malém londýnském derby Crystal Palace 2:0, díky čemuž se obratem vrátili zpět na třetí místo před rivala z Arsenalu.

Galapředstavení před samotným začátkem zápasu na oslavu definitivního přechodu z Wembley do moderního stánku za částku odhadovanou na celou miliardu liber sice zprvu domácí nezvládli přenést i do skóre, ovšem po změně stran si nabitý stadion s 59 tisíci fanoušky první skutečně domácí zápas po 689 dnech mohl přece jen plně užít.

Natěšené publikum hnalo své hráče do útoku od úvodních minut a Vicente Guaita v brance Palace musel být neustále v pozoru při pokusech Eriksena či Kanea, ovšem do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu, který hostům maximálně vyhovoval. Když po změně stran zahrozil Michy Batshuayi, jehož kroucená rána zapadla jen těsně vedle Llorisovy brány, zdálo se, že se hosté začínají čím dál více osmělovat.

Naděje Eagles na pokažení oslavné nálady domácích však vzaly za své krátce nato. Christian Eriksen našel Heung-Mina Sona, jenž si podsekl míč do středu pole a s pomocí výrazné teče bránícího Milivojeviće proklestil svou přízemní ránu do sítě. Domácí byli rázem při chuti, ovšem Harry Kane po dobré práci Alliho nedokázal zakončit mezi tři tyče, a tak pojištění hubeného náskoku Spurs přišlo až deset minut před koncem. Znovu u toho byl Eriksen, jenž se dostal k odraženému míči po Kaneově průniku do šestnáctky a stanovil konečné skóre 2:0.

Tottenham tak nadále drží boj o kvalifikaci do příštího ročníku Ligy mistrů pevně ve svých rukou a bude se nyní spoléhat především na kouzlo nového stadionu, kde odehraje hned čtyři ze závěrečných šesti ligových kol. Crystal Palace zůstává na třináctém místě.

Více informací k zápasu

Manchester City - Cardiff City 2:0

03.04.2019 20:45

Góly: 6. Kevin De Bruyne, 44. Leroy Sané

Staronového lídra má anglická Premier League. Fotbalisté Manchesteru City zvítězili v předehrávce 33. kola proti Cardiffu a při stejném počtu zápasu jsou opět bod před konkurentem z Liverpoolu. Na výhře se brankami podíleli De Bruyne a Sané.

Citizens od začátku svírali otěže pevně ve svých rukou a už v šesté minutě poprvé rozvlnili síť. Laporte z levé strany přesným pasem vyslal Kevina De Bruyneho, který prudkou a povedenou ranou z ostrého úhlu překonal Etheridge. Toho prověřil o chvíli později z přímého kopu i Sané, tentokráte však filipínský brankář svůj tým podržel.

Velšané se ani nadále nemohli dostat do příležitostí, zato Guardiolovým svěřencům se to dařilo. Po rohovém kopu Bluebirds se bleděmodří dostali do protiútoku čtyři na dva. Do koncovky se dostal Gabriel Jesus, míč do branky ovšem procpat nezvládl. To se povedlo až krátce před pauzou Sanému, který se po Jesusově sklepnutí opřel do balónu z velkého vápna a střelou na zadní tyč navýšil náskok celku z Manchesteru.

Ten mohl přidat definitivní pojistku deset minut po přestávce, jenže na De Bruyneho střílený centr z přímáku nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl. Daleko od skórování nebyl později ani Mahrez, jenž se však nechal vychytat gólmanem.

Manchesterští tak využili jednoho z mála okamžiků, kdy mají s Liverpoolem shodný počet odehraných utkání a přestihli je v tabulce. Třetí Tottenham už je může ohrozit jen v naprosto teoretické rovině, na lídra ztrácí šest zápasů před koncem šestnáct bodů.

Více informací k zápasu

Watford FC - Fulham FC 4:1

02.04.2019 20:45

Góly: 23. Abdoulaye Doucouré, 63. Will Hughes, 69. Troy Deeney, 75. Kiko Femenía - 33. Ryan Babel

Premier League zná už nyní šest kol před koncem i druhého sestupujícího. Zpět do League Championship se vedle Huddersfieldu vrací také nováček z Fulhamu, který své trápení potvrdil i na půdě Watfordu, odkud si odváží debakl 1:4 a prodloužil svou sérii porážek již na devět. Ještě v poločase hosté drželi po solidním výkonu nerozhodný stav, ovšem Watford po změně stran odrovnal soupeře třemi zásahy v rozmezí dvanácti minut a jen potvrdil vlastní formu.

Svěřenci Javiho Gracii sice kvůli úspěchu Wolverhamptonu proti Manchesteru United neposkočili rovnou na sedmou příčku, ovšem z osmého místa ztrácí pouze jeden bod, a právě s Wolves navíc nyní poměří síly i v semifinále FA Cupu. Tak jako tak aktuální zisk 46 bodů znamená pro Hornets vůbec nejlepší počin v novodobé historii Premier League - naposledy jej na prvoligové úrovni překonali v sezoně 1986/87.

Lepší vstup do zápasu měli domácí. Deeneyho hlavička se ještě neujala, ale po dvaceti minutách si Doucouré vyměnil míč s Hughesem a tvrdou ranou levačkou propálil Sergia Rica. Na průlom skóre však Watfordští nedokázali navázat a místo toho bylo záhy opět vyrovnáno. Ryan Sessegnon prchl po pravé straně a přesným pasem našel Ryana Babela, jenž zachoval chladnou hlavu, obešel brankáře Fostera a uklidil míč do sítě.

Možná i s ohledem na blížící se pohárový duel ve Wembley sáhl Gracia hned ke dvěma střídáním už v poločase, anebo zkrátka nebyl spokojen s tím, jak se výkon jeho týmu v první půli vyvíjel. Nutno dodat, že nasazení Graye s Janmaatem se osvědčilo, byť první šance po změně stran připadla hostům. Poté, co si Sessegnon neporadil s Fosterem, však následovala smršť na opačné straně. Nejprve se parádní ranou z voleje po odvráceném rohu prosadil Will Hughes, pak Deeney po výtečné kombinaci s Grayem vstřelil svůj devátý zásah sezony a čtvrtý gól navrch přidal pár minut nato Kiko Femenía po další dobré práci všudypřítomného Graye.

Fulham tak již ve zbytku sezony může pouze odvracet možné nelichotivé rekordy jako v případě počtu obdržených branek, který po úterním zápase narostl na stěží uvěřitelných 76 a může při udržení dosavadního trendu konkurovat nechvalně proslulému Derby County ze sezony 2007/08, jež tehdy inkasovalo bezkonkurenčních 89 gólů. Cottagers přitom do sezony vstupovali jakožto jeden z nejlépe hrajících celků druhé ligy s vysokými ambicemi, které odrážely i výjimečně drahé letní nákupy přesahující částku 100 milionů liber.

Tehdejší manažer Slaviša Jokanović však na předešlé úspěchy s výrazně obměněným kádrem nedokázal navázat. V listopadu jej nahradil Claudio Ranieri, jenž měl zachránit situaci. Ani zkušený italský kouč však nezvládl Fulham vytáhnout ze sestupového pásma a po necelých čtyřech měsících ve funkci putoval z londýnského klubu i on. Jak nyní ukazují výsledky pod stávajícím dočasným koučem Scottem Parkerem, fulhamské potíže sahají hlouběji než jen po osobu manažera.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 2:1

02.04.2019 20:45

Góly: 25. Diogo Jota, 77. Chris Smalling (vl.) - 13. Scott McTominay

Domácím fanouškům se zatajil dech bezprostředně po úvodním hvizdu, když si míč vzal Lingard, okamžitě si to namířil směrem k brance a nebýt jeho nepřesného zakončení, mohlo se jednat o jeden z nejrychlejších gólů v historii Premier League. Obrana Wolverhamptonu byla tedy už v první minutě utvrzena v tom, že pro úspěch bude bezpodmínečně nutné se soustředit po celou dobu zápasu.

Ale defenzíva Wolves začátek zápasu nezvládla, Fred postrčil na pár metrů míč k McTominayovi a ten tvrdou přízemní ranou otevřel skóre. Rui Patricio byl bez šance, výhled domácímu brankáři zakrýval svým tělem Boly, mezi jehož nohama následná střela mladičkého hráče United prošla.

Vlci vylezli z nory za přibližně dalších deset minut. Už notoricky známá dvojice Jiménez a Jota si připsala další branku na svém seznamu. Je obdivuhodné, jakým způsobem spolu tito dva hráči fungují na hřišti. Nejlepší střelec Wolverhamptonu Jimenéz se tentokrát pasoval do role asistenta, dloubl míč svému parťákovi do vápna a ten jeho nabídkou nepohrdl. Oranžově zbarvené tribuny bouřily.

Wolves mohli otočit skóre zápasu do třicáté minuty, jelikož Luke Shaw poslal míč nepřesvědčivým způsobem za sebe do vápna, kam jej pronásledovali hladoví Vlci, Dendonckerova střela z ideální pozice ale nenašla cíl. A Belgičanovi, který měl střelu na svědomí, tak nezbývalo nic jiného než schovat na chvíli hlavu mezi dlaně, otřepat se a pokračovat dál.

Red Devils znervózněli a začali dělat další chyby v obraně. Těsně před poločasem byli rádi, že neinkasovali po rohovém kopu, po kterém nejprve míč propadl celým vápnem, aby jej pak po obraném zákroku dostal na nohu Neves, ten svým spektakulárním pokusem vystrašil De Geu.

Chvíle hostí přišla v 55. minutě. Lukaku poslal nadýchaný centr do šestnáctky, kde ho hlavou trefil McTominay. Patricio ale předvedl zákrok večera, když reflexivně vyrazil míč, jenž mu šel do protipohybu.

O několik sekund později změnila děj zápasu udělená červená karta, kterou obdržel Ashley Young, jemuž na pár metrů nepřesně přihrál McTominay a zkušenému Angličanovi pak nezbylo nic jiného než únik Joty hasit skluzem.

Wolves s přispěním Chrise Smallinga dokázali početní výhody využít. Centrovaný míč z levé strany se dostal mezi dvojici Dendoncker, Smalling a od druhého jmenovaného se balón nešťastně odrazil do sítě. Brance předcházel souboj Jiméneze s Jonesem, ve kterém mexický forvard vyhrál a odražený míč se od něj odrazil ke zmiňované dvojici. Jiménez patřil po celou dobu zápasu k tomu nejlepšímu na hřišti, nelítostně se rval s obranou Rudých ďáblů a dá se říct, že měl na svědomí obě branky.

V deseti dohrávající hosté už vyrovnat nezvládli a zaváhali tak v boji o třetí a čtvrté místo, pro jehož získání je teď potřeba každičký bodík.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32262483:2180
2.Liverpool FC32247172:1979
3.Tottenham Hotspur322111060:3464
4.Arsenal FC31196665:3963
5.Chelsea FC32196755:3463
6.Manchester United32187761:4361
7.Wolverhampton Wanderers321381140:3947
8.Watford FC321371247:4746
9.Leicester City321351442:4344
10.Everton FC321271345:4243
11.West Ham United321261441:4842
12.AFC Bournemouth321151643:5838
13.Crystal Palace321061638:4336
14.Newcastle United32981531:4235
15.Brighton & Hove Albion31961632:4633
16.Southampton FC31891435:5033
17.Burnley FC32961737:5933
18.Cardiff City32842028:6128
19.Fulham FC33452430:7617
20.Huddersfield Town32352418:5914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
Taiger

1. pro Arsenal a Chelsea v top4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Vskutku zajímavá odpověď na grcající smajlík

Reagovat
Bandita_Harry

tak zbohom Terriers , ale snad len na rok

Reagovat
Pride

Arsenal a United.

Reagovat
iamek

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Euphael

Arsenal a Spurs

Reagovat
Taiger

To snad nemyslíš vážně

Reagovat
Euphael

Prijde mi ta rivalita se Spurs mezi ceskymi fanousky usmevna Jako chapu, ze je Tottenham nejvetsi rivalem, ale to proto, ze oba kluby jsou ze severniho Londyna a proto Londynane jedou do sebe petardy...Za sebe rikam, ze me mnohem vic serou ty špíny z Manu (i kvuli nekterym fans na ef) a hned po nich v zavesu Chelsea.

Reagovat
Counter

To s rivalitou beru, ale ten dodatek s místními fans už moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti přijde, že je v Tottenhamu míň nesympaťáků, než v Chelsea?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

To je snáď subjektívne, každý má iný názor.

Reagovat
masly008

ale na tohle je názor všeobecný

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že ten názor se bude lišit spíše na základě toho, jestli fandíš či nefandíš Spurs. Jako nedovedu si představit, že by někdo mimo vás napsal, že takoví Dier, Alli, Vertonghen, Aurier, Lamela jsou sympaťáci.

Reagovat
smazaný uživatel

aurier a lamela jsou sympataci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Nenapada me zadny nesympatak z fans spurs na ef tak z hlavy...u Chelsea hned nekolik

Reagovat
twelwer

Brit,

Reagovat
Bandita_Harry

to nieje nesympatak , ale kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já myslím celý tým, hráči Fans na nějakém internetovém fóru jsou snad detail, ne?

Reagovat
Euphael

z hracu uz vubec ne...mozna Aurier je trosku pica, ale jinak v klidu...v Chelsea to je Kepa, Willian, Azpillicueta...a hlavne historicky to je klub plny zkurvysynu....Mourinho, Costa, Courtois, Cahill, Lampard, Terry....

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa byl spíš srandovní při tom střídání Willian je zmrd, to jo, Azpi nevím co kdy udělal Oproti tomu máš u Spurs zákeřné svině a simulanty (viz výše)

Reagovat
Mastný Chobot

Azpi Alli nic?

Reagovat
Euphael

Alli normal...to uz vic Dier

Reagovat
Hokaido

Je to tvůj pohled a nebudu ti ho nějak rozmlouvat, ale je to teda slušnej bizár.

Reagovat
Euphael

ja si vas znechutil totiz uz z dob kdy vam skodil krles a spol...blade, morbidas jsou taky ocasove...nr. nobody je nekonzistentni...nekdy je v poho, nekdy chuj...i kdyz tam mate dobre kluky a ted uz to neni tak strasne jak kdysi, tak uz mi to zustal

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
fenixLFC

Alli dier aurier lamela vertonghen...kane tiez nie je zrovna sympatak

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

wervolf, u arsenalu mě nenapadá nikdo, u chelsea vitasrp nebo Lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Čím som ti nesympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš Spurs

Reagovat
Taiger

To beru, ale po tom derby, co jsem na Emirates prožil, prostě nemůžu jinak. Navíc slepice tu mají úplně stejný šašky jako United. owny nebo swarley? Si nevybereš. Zatímco fandové Chelsea jsou snad nejvíc v klidu z tý top6 bez City.

Reagovat
Mastný Chobot

Pamätám časy na ef, keď to bolo presne naopak

Reagovat
Mastný Chobot

Rip in piece krleš

Reagovat
Trand

A Masopust.

Reagovat
masly008

dolar?

Reagovat
Svatej

Ten je fanda joseho

Reagovat
FUnk

krles?

Reagovat
Euphael

Jako zase rozumim tomu, ze kdyz jste byli s Nikkim na takovem zapase, tak uz to na vas mohlo tak dychnout, ze tu rivalitu pocitujete Owny mi nevadi...on se snazi na silu nekdy dela ze sebe šaša a troli...Swarley je mačo v duchode...ale co takovi kluci jako kiwi nebo Adam95, to je peklo kurva

Reagovat
Svatej

Yayy

Reagovat
smazaný uživatel

Manu tam nesnasi vsichni, pokud jim nekdo vylozene nefandi

Reagovat
Pride

Tottenham je odporný klub, ať už fandíš Arsenalu nebo komukoliv jinému

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Chovej se slušně.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Horcmen

Reagovat
stuff

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED A SPURS PIČO

Reagovat
krisa

tabulka ať zůstane jak je. Liverpool titul, Arsenal třetí, Chelsea a MANU bez LM

Reagovat
Y.N.W.A

taky dle mýho gusta

Reagovat
niflheim

Pěkně jsme se dneska porazili sami, na to nelze říct nic jiného.

Reagovat
iamek

Tenhle zápas jsem si užil. Wolves naprosto marni a my si tam soupneme dva góly a ctyri tutovky nepromenime. Ole je génius, ze s takovou obranou, kde za něco stojí jen Shaw a Lindelof nás dokázal dostat na dostrel top4. Co dneska předvedl mistr Young, tak to jedno velké wow. Parodie na fotbalistu. Shaw dneska opět parádní. Ta obrana se musí překopat naprostým brutálním způsobem a byla velká chyba podepsat Younga a Smallinga. Top4 je asi v háji, ale tu stíhací jízdu jsem si užil. Ole <3.

Reagovat
Mastný Chobot

As I understand it Ryan Fraser is emerging as a serious option for Arsenal in the transfer window

je to frajer, ale radšej by som niekoho s väčším potenciálom na to krídlo teda

Reagovat
Counter

Reagovat
aep_Ceallach

Sessegnon!

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezóno toho moc nepředvedl a navíc bude strašně drahej...

Reagovat
aep_Ceallach

Tak je to mladý kluk, ten přechod je problém téměř pro každého. Smlouvu má tuším jen na rok, takže zase tak drahý nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že s Wolves neztratíme

Reagovat
Counter

To samé na Evertonu, Watfordu a Leicesteru

Reagovat
iamek

Hmm máte taky krásný los. Teď neforma Spurs, náš los taky těžký ... Chelsea taky bůh vi jaká forma. Bude to zajímavé.

Reagovat
Counter

Prostě to dají ti, kteří ten závěr sezony zprasí nejméně V tuhle chvíli bych to viděl na Arsenal a Spurs, ale v podstatě s každým dalším kolem se to může snadno přehodit ve prospěch někoho jiného.

Reagovat
Hokaido

Jsem rád, že to Wolves zvládnu i přes vyloučení Younga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Neverim ze Ole nevidi aky su Smalling Jones a Young smatlaci v lete zaplatit Interu a Barce co budu chciet za Skriniara a Umtitho alebo skusit z AC Romagnoliho lebo toto je nenormalne aby sme dostali 43 golov v sezone z toho 75% po kokotinach od obrancov

Reagovat
kiwwi

Ja sa tohto u Oleho veľmi obávam, že ho sentiment osali a nechá si tých lojalnych hráčov

Reagovat
EXoRcIsT

tak si vykope vlastny hrob lebo hraci ako jones smalling young ho potiahnu ku dnu

Reagovat
iamek

Umtiti je IP.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Mika chceš prodat a koupit slovenského sráče

Reagovat
Eichel

Umtiti by bol stále zranený..

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/D3Jlt8-U4AAW52X.jpg:large

Spursy jinx už zavádzajú aj v mládežnických kategóriách

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, dobrý Csaplár

Reagovat
Euphael

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pride

Spurs se pomalu vrací tam kam patří. Do stínu Arsenalu. Užili si svoje dvě sezóny a teď šup zpátky do EL.

Reagovat
Counter

pastička se vším všudy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

S tím Griffithsem jsme to posrali, z něj bude raketa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
j_mrazik

Ten Cottrel s 8 na zádech to tam pěkně rozdával.

Reagovat
REPLIKATOR

United Smalling

Reagovat
Swarley

jako tohle jde za hráči...před zápasem jsem si říkal, že Ole udělal těch změn moc a že to bude průser od samotného začátku, ale my naopak začali suprově...super tempo, bojovnost, šance a hned i gól...k tomu další dvě tutovky a to prostě musí ti hráči proměnit, to přece není možný...

a pak už začne naše klasika, úplně zbytečně nabídnutý gól, kdy po gólu tradičně úplně vypadneme z tempa...když už druhou půlku začneme opět trošku lépe, tak to pak ten úplně největší lídr, hecař, el kapitáno bambíno AKA k-rvanikdynepochopimjakmůžebýttakdlouhounás Ashley fucking Young, doj-ebe takovým způsobem, že ten zápas pošle úplně do kytek...

k tomu už pak jen klasický feťácký úlet celé obrany, kdy takový chaos nevidíš ani na okrese a je vymalováno...já bych jim za tohle dával takový pokuty, že by Smalling s Jonesem a Youngem po téhle sezóně žebrali na ulici...DDG může udělat kolik chyb chce, protože těm lopatám už tolikrát za poslední roky zachránil kariéry, že mu můžou všichni do jednoho líbat zadek...každý pořádný tým stojí na perfektní obraně a od toho jsme dlouhý roky taaaaak daleko, že to je ostuda jako kráva...

pokud to s Olem opravdu myslíme vážně, tak musí vyfasovat kvalitu a to bude chtít slušnej balík peněz...snad Edo našetřil...

Reagovat
Taiger

Zase balík peněz?

Reagovat
Swarley

na koncepci, to teď frčí

Reagovat
Counter

jn, protože doteď jste nic neutratili.

Reagovat
Swarley

úplně to píšu

Reagovat
Counter

Pointa je, že utrácení samo o sobě nic moc neřeší, stačí kouknout na Fulham. Nebo na MU.

Reagovat
Busby babes

tak pokud bude wan Bissaka k mani za 15, Toby za 25, Sancho za 20, tak moc utracet nepotrebujeme.

Reagovat
Counter

Toby by za takovou nějakou částku k mání být měl, ne?

Reagovat
Busby babes

ten jedinej asi jo.

Reagovat
Swarley

nebo posledních 15 let na Arsenal, ale pořád to stejné, o tom jsem nic nepsal...

Reagovat
icka

jj uprav si to jak se ti to hodi zas

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
nani92

ja napr. nič

Reagovat
Mastný Chobot

v zare majú výpredaje zajo, zajtra choď

Reagovat
nani92

nebudem chodiť do BA kvôli zare, iba ak kvôli Otisovej Zare ked bude staršia

Reagovat
Mastný Chobot

tjmtk

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

utratili, ale blbe.

Reagovat
Counter

*nekoncepčně

Reagovat
Busby babes

no a ted to prave chceme koncepcne napravit. Cemu na tom nerozumis?

Reagovat
Counter

No pořád tam tu koncepci nikde nevidím

Reagovat
Swarley

a to Ole ani nezačal nakupovat...

Reagovat
Busby babes

ja se na to leto tesim, Ed bude cele leto nahaanet Varaneho, ten v cervenci tyden pred koncem prestupaku podepise v Madridu novou smlouvu a Ed koupi za 80 Tomkinse nebo neco takoveho.

Reagovat
Swarley

To je klidně možný a dost nepříjemně a realne zní i varianta, kterou psal kiwwi, kdy si Ole bude chtít nechat tyhle zkušenější jistoty v týmu...na to léto jsem fakt zvědavý, to bude masakr...

Reagovat
Busby babes

a treba v lete utratil vic Everton, WHU nebo Fulham.

Reagovat
Counter

Zatímco třeba ManCity ne.

Reagovat
Busby babes

tak ti utraceli vic jak my nekolik sezon po sobe. a navic to jeste ty hajzlove udelali dobre no. fakt nechapu, co je na tom nepochopitelneho. Vsak to tu rikame porad, ze jsme utratili hodne penez za nevhodny hrace, kadr je desnej mix od ruznych manageru, kteri chteli hrat ruznej fotbal a ted volame po tom, aby se ty predchozi chyby napravili. A k tomu je bohuzel v dnesni dobe potreba utratit nejaky penize no.

Reagovat
Counter

Mi šlo jen o to, že se (obzvláště z tábora mufanů) furt kope do ManCity (potažmo Liverpoolu) za velké útraty, což je samozřejmě pravda, ale ty kluby to právěže udělaly dobře a viditelně se zlepšují. MU utratilo taky obrovský balík a vidět to není ani zdaleka. Poměr cena / výkon v přestupové politice těchto klubů je poslední roky diametrálně odlišný.

Reagovat
Busby babes

njn, holt nekde dela rozhodnuti nekdo povolanej a u nas investicni banker.

Reagovat
Counter

Ale v twitterových interakcích pravidelně boříte rekordy, a to se počítá!

Reagovat
Busby babes

we can do things on transfer market other teams can only dream about!!!

Reagovat
Whitemedia

a u nás...........

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, kterou mufani ignorují

Reagovat
cristiano.K.

pořád dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

vsak po tom golu jsme meli jeste dve dobry sance.

Reagovat
r.mrazik

Opravdu škoda, že tu top 4 nedáme...

Snad Ole nebyl impulz jen na chvíli a příští sezónu mu to půjde

Posílit je potřeba...

Škoda že odešla forma Pogbovi a Davidovi

Reagovat
Busby babes

Pogba uz zas hraje jak pod Mourinhem na konci. To je fakt bida. Nejlepsi hrac a zas je mesic uplne nepouzitelnej.

Reagovat
r.mrazik

Těžko říct čím to je...jestli trapným fredem, který ten míč nedá nijak dobře...ale po repre pauze (PSG) je na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

Predať tomu Realu. Hráč s kolísavými výkonmi nemôže byť ťahúňom mužstva.

Reagovat
cristiano.K.

škoda, že se brankář MU nesnažil

Reagovat
r.mrazik

Plus navíc šílený počasí...

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Arsène Wenger on leaving #AFC: “In life there are some break-ups that you choose and some that are mandatory. In this case it was a bit of a mix of the two...the fans needed a change and in my last season I started suffering health wise.”

Arsène: "You're loved when you're born, you're loved when you die, in between you have to manage."

Arsène: “I will be an Arsenal fan until my last breath. All I want is for the club to be doing well. We are doing alright so far.”

Arsène: “When I die and meet God, and before choosing between Hell and Paradise, I will ask him where all the refs are.”

Reagovat
Mastný Chobot

je to frajer

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Tommy the Gunner

skoda, ze jenom neodesel po tom vyhranym FA Cupu na vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol bych bral sezonu, kdy jste v lize neprohráli nebo po historickém finále LM, ale po vítězství v domácím poháru?

Reagovat
Tommy the Gunner

No spis slo o to, ze se mel rozloucit po vyhrane trofeji (FA Cup je furt super trofej), a ne po sileny sezone, kdy jsme skoncili 6., hrali tuzku a Wengera chteli vsichni pryc. Je to skoda.

Reagovat
Lacko_Boh

Milujem ho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Golasso

Borec

Reagovat
tunkic

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

s arsenom dakujeme za palce, budeme sa snazit aj nadalej

Reagovat
Mastný Chobot

je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

ole dostal smlouvu, tak už se není potřeba snažit

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

dokonale vystihuje naši situaci v defenzivě...

Reagovat
Whitemedia

klasik

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hai

Reagovat
miezto

Jones zase ve formě

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
vladis271

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Btw. Santi si právě v La Lize vodí Barcelonu ❤️

Reagovat
nani92

tak to bude pre nás potom ľahké sústo

Reagovat
captain18

Reagovat
Counter
Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Hezký zákrok Funese Moriho, kterým to všechno začalo.

Reagovat
tunkic

Santi chybí!!

Reagovat
twelwer

Ale aku dialnicu tam nechali ti stoperi barcelony

Reagovat
aep_Ceallach

Nejlepší obrany jsou přeci v PD, to se nemohlo stát. Videozáznam je fake!

Reagovat
alcantara

Bolo 10 minut do konca a prehravali sme, takze vacsi pocet utociacich hracov urobi vzadu priestor. Rozumies tomu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiz

Reagovat
alcantara

O tom ty nerozhodujes

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže tam chyběla komplet celá obrana a záloha taky nikde nebyla. To není jen o tom, že jste prohrávali.

Reagovat
aep_Ceallach

Ne

Reagovat
pingla

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Ovce se tady zas sešly

Reagovat
Nikikrew

Santi, Mesut a Francis - to bola zaloha

Reagovat
j_mrazik

Hlavně při opakovačce jde vidět, jak se koukne na druhou stranu, aby zmátl obránce.

Reagovat
captain18

Santi si dava Barcu jak pán

Reagovat
Taiger

Měl zůstat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Barca taky forma

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrej bod z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham obrovské sklamanie. Toho Seriho by som ale bral, ak by bol vo výpredaji. Na druhej strane Ssesegnon nepresvedčil, i keď je stále len teenager.

Reagovat
Whitemedia

Seri, Mitrovic a Sessegnon díky blížícímu se konci smlouvy a klesající ceně.. ostatní ať mažou do druhé ligy a Schurrle zpátky do Německa..

Reagovat
Bandita_Harry

Mitro k vam

Reagovat
Whitemedia

psycho do útoku, které navíc nebude o každém přestupáku vyplakávat o návratu do jeho milovaného Atlética.. this is my sen

Reagovat
Whitemedia

samozřejmě by to nebyla moje první volba, ale se schopnostmi našeho vedení by Mitrovic byl pořád fajn.. ale je to fuk, protože budeme mít ban a v útoku nám v příští sezoně bude řádit Giroud s Michym..

Reagovat
Bandita_Harry

si myslim ze za tych 20M alebo kolko bude stat sa to oplati ho skusit ale aj tak skonci asi vo WHU alebo Evertone

Reagovat
Whitemedia

v Evertonu by byl fajn

Reagovat
Zaschrona

Myslím, že za těch 30+ milionů, co za něj Fulham bude chtít, bychom radši měli koupit někoho lepšího. Šel bych třeba do Hallera.

Reagovat
janinho

kedy ma byt definitiva o tom vasom odvolani k transfer banu? lebo sessegnona by som velice rad videl v thame

Reagovat
andrew96

Schürrle má stejně krásnou kariéru na to, jak kvalitní je.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Liquid

tak snad nakonec tu TOP4 dá Chelsea a Tottenham, United tam asi fakt nechcou

Reagovat
vladis271

Výýýýborne. Len nech si MU vypustí z hlavy, že by zápas proti City na OT mohli vypustiť.

Reagovat
icemike

Můžou. Tou dobou už budou mimo boje o top4

Reagovat
wild

No..Oleho uvodne caro a cerstvy vietor pomaly vyprchal a priemerni hraci sa vracaju k svojim priemernym/podpriemernym vykonom. Hrame zle a prichadzaju aj prehry. Uhrat TOP4 bude naozaj velmi tazke, mozeme si dovolit uz len jedno zavahanie a mame dost vela tazkych zapsov.

Pokial su vsetci v klube spokojni s tragickou obranou a neuvazuju nad TOP stoperom, tak budeme len nadalej preslapovat na mieste a na trofeje mozeme zabudnut.

Smalling. Jones. Young je totalny odpad, ktoreho sme sa mali davno zbavit a miesto toho im davame nove, dlhodobe zmluvy (Young len na rok).

Ani si nechcem predstavit, co s touto obranou spravi Messi

Reagovat
Busby babes

ti prumerni hraci hrajou porad stejne dobre/spatne. Problem je, ze ti nadprumerni hrajou blbe. Pogba, Lingard, Martial, Lukaku se posledni tydny/mesic sli dolu (i vinou zraneni samozrejme).

Jinak tyhle reci o cerstvem vitru... to fakt nekdo cekal, ze budem porad vyhravat?

Reagovat
wild

Ved nie, ale nebudeme ani v buducej sezone pokial sa neposilnime a nenastanu radikalnejsie zmeny

Reagovat
Carrick

Neříkám to kvůli včerejšku, ale podepsat Oleho dlouhodobě byla velká chyba. Pochettino by z nás udělal mašinu, monstrum. Takto jen pořád zůstaneme lehce nadprůměrným klubem s nejasnou herní koncepcí a nevyrovnaností výsledků. Achjo.

Reagovat
stuff

Reagovat
Sandstorm

Docela i souhlasím.

Reagovat
masly008

Poche ještě neudělal mašinu z nikoho,proč by zrovna z vás.A on by chtěl čas a to vy už managerům nedáváte,krom mourka a to byla zrovna ta chyba.

Reagovat
bbbauch

Na to s jakejma prostredkama pracuje si vede skvele. Dokaze vytahnout mlady, vstipit hracum svuj styl a dlouhodobe tym zlepsovat. Podle me by byl lepsi volba nez Ole. A samozrejme pokud privedes trenera jako Poche, pocitas s tim, ze mu cas das..

Reagovat
bbbauch

A treba ve srovnani s Arsenalem si vas dava s prstem v nose. Pokud dobre koukam, net spend za poslednich 5 let ma mensi nez arsenal za posledni prestupak..

Reagovat
Golasso

Tak net spend je daný smluvní a přestupovou politikou. Obojí u nás bylo většinu času k hovnu, takže to spíš vypovídá o schopnostech vyššího vedení a ne trenérů. Taky slepice mají teď silnou generaci hráčů, kterou stačilo sem tam doplnit a jsou kvalitou nad námi no, s tím se nedá nic dělat. Občas se i takové nepřijemnost stanou...

Reagovat
Busby babes

podle meho jsou dobrou volbou oba. Ole nas vytahl do pozice, ze vubec o tu top 4 bojujeme. Coz se v prosinci zdalo jako naproste scifi. Ze mame ted slabsi formu, to se stane uplne kazdymu, koukni prave na ten Tottenham, kterej ma z peti zapasu jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

u nich to bola otazka casu s tym ich uzkym kádrom

Reagovat
Busby babes

no oni opakovane ty finalni/dulezite zapasy nezvladaji. Je otazka jak moc je to tim uzkym kadrem. Jsou pak i jine veci. Nic jako sure thing neexistuje. To mel byt LVG, pak Mourinho. Poche nikdy v tak velkym klubu taky nebyl, Tottenham se s nama nemuze rovnat, je otazka, zda by ho to taky nesemlelo. Nikdy neridil kabinu plnou velmi drahych hracu, etc. Takze nejake negativa by se dala najit i u nej.

Reagovat
Svatej

Šílenost, jak se zas postoje změnily během par tydnu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si

Reagovat
Swarley

A nebo zase blbě čtěte

Reagovat
Svatej

Souhlasíš s tím, že je Ole chyba?

Reagovat
cristiano.K.

spíš naraží na to, že Carrick to psal v minulosti.

Reagovat
Svatej

Fuu, tak to byla pěkně schovaná myšlenka... Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl přestane se vyhrávat každej zápas a už se šíří panika kdyby ti někdo před jeho angažováním nabídl vyrovnaný boj o TOP4 a postup přes PSG v LM, tak se počůráš radostí.

Vyvoláváš tady Pocehho jak by z nás udělal mašinu, ale Olemu ani šnci nedáš... nepřivedl si zatím jediného hráče, učí hráče novému stylu, se všemi se poznává a ty bys ho hned po prvních rpohrách vyhodil ne to je prostě vtipný

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Ferguson6

To písalo dieťa z pomocnej školy?

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý anglický reprezentant Jadon Sancho bude prý letos v létě přestupovou prioritou Manchesteru United. Za devatenáctiletého fotbalistu je prý ochoten Borussii Dortmund vysázet přes 100 milionů liber....To je fakt tak dobrej ?

Reagovat
Busby babes

tak letos ma v bundeslize 8+13, to jsou dobry cisla. Velky talent, jak moc dobrej jednou muze byt... tezko soudit.

Reagovat
Sandstorm

Ten má našlápnuto na to být na podobném levelu jako Mbappe. Ty prachy by se měli vyplatit do neho vložit.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe určitě ne...

Reagovat
Busby babes

je celkem vtipny ted cist v anglickych novinach kolik potrebujem super posil abychom mohli konkurovat City a Poolu, kdyz par mesicu zpatky jsme meli super kadr a jen debilni manager nas brzdil v rozletu.

Reagovat
masly008

co je na tom divné?prostě zjistili, že to nebylo jen managerem asi.

Reagovat
r.mrazik

vsak o posilach se mluvilo dlouhou dobu a porad

jenze byl problem,ze ten portugalsky vocas nedokazal hrat nejak rozumne i s tim,co tam mel...nebo to jsme meli kadr na sedme misto?

Reagovat
Busby babes

na 7. misto to urcite nebylo, ale kdyz ted nekteri pisi jak potrebujeme az 9 hracu (Ogden) a par mesicu zpatky psali, ze s tim kadrem mame hrat o titul uz ted, tak je to vtipny.

Reagovat
Sandstorm

Na 7. ne ale na 6. to bylo a je. Tak když si ještě vezmeš možný odchody, tak to klidně na 9 hráčů může být, pokud nechceme hrát další sezónu na hranici první čtyřky.

Reagovat
Busby babes

klidne muze byt, ja jen rikam, ze vidim rozpor v tom, co nekteri psali par mesicu zpatku a ted. Bud jsme tech x hracu potrebovali i pred tema 4 mesicema nebo je nepotrebujeme ani ted.

Reagovat
Sandstorm

Já si myslím, že už je potřebujeme několik let.

Reagovat
r.mrazik

aha...tak to pak jo...

ja porad vsude ctu,ze se mluvi "jen" o 4 hracich

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Visca el barca

U vás je docela výhoda, že jste na tom finančně tak dobře, že ty posily natáhnete i bez LM. Co by za to dali třeba v obou Milánech. Každopádně na středu se těším, snad to bude super fotbal a předvedeme top výkon.

Reagovat
Busby babes

doufam v to same. Ale nase forma posledni mesic naznacuje neco jineho no. Snad se na vas hecnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nerad, tak Sancho a Varane/Umtiti by pro vás asi měli být prioritou v létě, to by z vás udělalo daleko silnější tým.

Reagovat
r.mrazik

koulibaly, van bissaka, sancho a nejaky CM...

Reagovat
smazaný uživatel

S nimi by ste hrali o titul, snáď nie .

Reagovat
r.mrazik

Bylo by to zkvalitnění...ale nejdřív si to musí sednout...takže až tu další sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kostru máte stále skvelú.

Reagovat
Sandstorm

Od hráčů naprosto nezvladnuty zápas. Po 15ti minutách to mohlo být 0:2 a místo toho spraví DDG takovou kravinu. Freda bych za to nevinil, protože tu příhravku nečekal. DDG už by se měl rozmyslet s tou novou smlouvou, protože takhle to dal nejde. Lukaku musí šance jako měl má konci poločasu proměňovat. Jinak to prostě neni TOP útočník. Pogba nevýrazný, nebyl vůbec vidět. Klidně ať jde do toho Realu. Obrana celá špatná včera, no comment. Celkově jsou individuální výkony našich hráčů v posledních týdnech velmi průměrné až podprůměrné. Chce to velké investice stim, aby hráči co za nás nechtějí hrát na 100 procent odešli plus aby odešli prumeraci, ale to se nestane.

Co se týče Oleho, tak si nemyslím, že má dlouhodobě na to vést tým na Top úrovni. On měl právě být pouze tím morivatorem, co nás do konce sezony zvedne.

Reagovat
Busby babes

panike mode. Prohralo se, tak je vsechno spatne, vsechny vyhazet a bude lip.

Reagovat
Sandstorm

Ano bude líp. Tak to neni jen o včerejší prohře. To už trvá nějaký ten týden.

Reagovat
iamek

Kasparci ty vole . Fred přihrávku nečekal a proto byl otočený celem k ddg

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

me ten zapas v zasade nerkl nic noveho. Ze Smalling nebo Jones driv nebo pozdeji udelaj botu jak prase, to vime. Proto taky chci poradnyho stopera a tyhle dva komiky si nechat na pohary s Burtonem. Ze potrebujem poradne RB taky vime. Ze potrebujeme poradne CM (nebo dve) taky... No a ze Wolves nejsou nazdarci jsme taky vedeli.

Reagovat
iamek

Přesně tak. Navíc v tom zápase si tým šance vytvářel a wolves neměl nic. Byl neškodný.

Reagovat
Busby babes

prave, od toho mame nase experty a Freda.

Reagovat
Nikikrew

Ten Phil Jones co by bol akoze u nas najlepsi stoper?

Reagovat
Busby babes

to porad plati.

Reagovat
Nikikrew

Platilo tak 6 rokov dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

První dotyk Freda byl hodně podobný tomu, co jsem viděl pár hodin předtím, když jsem koukal na Slavia vs Karviná, tzv Pinnocchio.

Reagovat
FUnk

Co se to děje do prdele. Mesic nestiham sledovat zapasy a uz jsme na 4. fleku. Dneska to doma napravime. COYS!

Reagovat
ajouki

Panika fanoušků United je nepochopitelná.

Rozdíl mezi Mourinhem a Olem je jednoznačný. První hrál tužku s celým kádrem, který měl k dispozici. Chtěl posily, protože ho srali hráči jako Rashford, Martial, Pogba, Bailly. Ole, když měl k dispozici kompletní kádr, tak měl výborné výsledky, tým hrál dle jeho představ a to velmi pohledně. Teď má ale půlku týmu mimo. Projevují se zásadní nedostatky, který ten tým má. Je jasné, že se v takový moment bude mluvit o posilách. Zvlášť když poslední nákupy jako Fred nebo Alexis jsou nepoužitelné.

I s těmi absencemi není daleko od dobrých výsledků. Včera byl v sestavě Dalot na křídle, Mctominay jako ofenzivní hráč, Fred, Smalling, Young. Prvních 30 minut domací nevěděli kam skočit. První poločas měli United vyhrát 0:3. Jenže přišel nepochopitelný zkrat Freda. Jeho kontrola míče je na úrovni Lukaku. Chtěl bych vidět, jestli mu tohle odskakování míče na 2 metry v Ukrajině procházelo.

Nepomohl ani Pogba. Od vyloučení s PSG dost kazí. Na polovině soupeře ztrácí jednoduché míče. Pokud ho ale dostane Ole zpět do formy, hráči budou fit, tak klidně můžou všechny zbývající zápasy vyhrát. United vždy byli nejsilnější v momentě, kdy je potřeba zapnout a vše zbývající vyhrát.

Reagovat
Busby babes

s tou panikou mas sice pravdu, ale to, co pises dal taky neni tak uplne pravda. vcera chybel Rashford a... to je vlastne vsechno. Jo a Alexis, ale ten nechybel. :

Mourinho mel problemy s Rashfordem a Martialem nekdy v prubehu sezony? Mourinho chtel primarne stopera a RW. No a my ted chceme... primarne stopera a RW.

vcerejsi rotace ale nebyla zpusobena zranenima, ale tim, ze se tak Ole rozhodl. Young hraje pod nim v zakladu porad, Smalling kdyz byl zranenej tak taky, nejsou to zadne B volby.

Pogba je ted problem. Posledni mesic a pul hraje proste tuzku, coz je velmi znat. S takovyma vypadkama v prubehu sezony, kde nekolikrat na par tydnu uplne vypadne, je otazka, zda ma na to, aby ten tym na nem stal. Ale to muzem vyresit v lete.

Celkove, jo, panika, protoze se prohralo a je to nesmyslne. Wolves dokazali doma porazit i jine, my si to dost prohrali sami tim, jake sance jsme zahodili a jake chyby udelali vzadu.

Reagovat
r.mrazik

jen doplnuju,ze chybel jeste ander a matic...a martial by nepodepsal,kdyby mourek zustal

Reagovat
Busby babes

Matic byl na lavce, tak predpokladam, ze byl zdravej a jen Ole zarotoval. Aspon jsem nezachytil, ze by byl zranenej. A Ander.

Ono je to jedno, mohlo to byt za dvacet minut 3:0 a nebylo co resit. smula no. Dela se z toho vetsi drama nez by to melo byt.

Nicmene tohle je treba dobrej point od Duckera:

The most disconcerting aspect from a United POV about that Wolves defeat last night was OGS playing Young as one of 3 centre-halves. Not much different to Mourinho playing McTominay in a back 3. It's that sort of clouded logic United hoped to get away from. All very odd #mufc

Reagovat
r.mrazik

jj,i ve druhym nejake sance byly...jejich brankar zachytal hodne dobre

mi neprislo,ze by young hral stredaka,ale klasicky napravo...dalot pak pred nim

Reagovat
Busby babes

no motal se tam tak nejak mezi. Kazdopadne na papire to Ole napsal jako nejake 3-5-2/3-5-1-1

Reagovat
Busby babes

kazdopadne ted jsme na dva zapasy prisli o krajni beky, nebo minimalne na jeden, Young asi ma jen jeden zapas?

Reagovat
r.mrazik

mel by mit jen jeden ne? pri cervene je jich vice

Reagovat
ajouki

Jako to někomu vadí, že Solskjaer udělal taktickou změnu, která zaskočila domácí a první poločas fungovala na výbornou? V první řadě by mi vadilo, že Dalot hrává pravého ofenzivního záložníka. Celé to ale vychází z absencí a nutnosti dělat kompromisy. Young mi přišel, že hrál pravého obránce, jen měl defenzivní pokyny a občas hrál blíže u stoperů. Mctominay je jiný případ, zvlášť když to byl způsob jak chtěl Mourek vedení ukázat, jak moc mu ublížili nekoupením stopera.

Reagovat
Busby babes

ne, ja jen reaguju na to chybela mu pulka kadru, coz proste neni pravda. A neni to zadna kritika Oleho, jen jsem napsal, ze to, co pises nesedi.

Reagovat
ajouki

Asi jsem to vyjádření příliš zjednodušil, ale argument je, že prostě teď nemůže využívat nejsilnější sestavu. Naopak až na 4-5 stabilních hráčů musí zbytek týmu neustále točit. A to máte v týmu hned několik hráčů, u kterých není jistá budoucnost. Přitom jsou to hráči ze základní sestavy. V této fázi sezony to moc na stabilitě nepřidá.

Reagovat
Busby babes

btw muzes kouknout treba sem:https://www.whoscored.com/Matches/1284910/Live/England-Premier-League-2018-2019-Wolverhampton-Wanderers-Manchester-United

a projit si heatmapu. Young tam sice je na pozici praveho beka ale ocividne to bylo postavene na trojclennou obranu, coz je dost videt z pozic, kde se pohyboval Smalling, Lindelof, Shaw a Dalot. No nic, je to fuk.

McTominay mi vubec nevadi, naopak v poslednim mesici kdyz nastoupil tak pokazdu dokazal Matice v pohode zastoupit. Vcera byl jeden z nejlepsich na placu.

Reagovat
ajouki

To jsem viděl. A právě podle toho jsem jeho pozici popsal jako krajního obránce s defenzivními pokyny. Navíc Dalot rozhodně nehrál wing-backa, to byl čistě ofenzivní hráč. S McTominay souhlas, tomu ta role pod OGS sedí. Narážel jsem ale na to přirovnání, kdy hrál stopera.

Reagovat
Busby babes

a ted to porovnej s tim, kde hrali stoperi Wolves. Dostanes uplne stejnej obrazek. je to drobnost, ale podle me na tom neco je. Ale Ole Youngovi veri, tak ho tam postavil, ok.

Reagovat
ajouki

Nejde o to, jestli chyběli nebo byli na lavičce. Od února tam bylo dost zranění a na těch hráčích se to podepsalo. Ole je nemůže dát do hry každý zápas, neustále s tím musí kalkulovat a dělat velmi nepříjemné kompromisy. Třeba Lingard a Martial byli k dispozici, ale ani jeden není připraven na 100%. Preferovaná ofenzíva jsou ti dva a Rashford. Ligu spolu naposledy hráli v lednu. A jakýkoliv jiný hráč je citelná ztráta kvality. Lukaku dřevěný, Mata pomalý, Alexis marný a včera dokonce Dalot.

Mourinho možná s těmi hráči neměl veřejný konflikt, to tvrdit nechci, ale být po jeho, tak hrajou posily jako Willian nebo Perišič. Stejně jako neuměl využít Pogbu. Ole to umí, ale má poslední týdny smůlu, že ty hráče nemá pohromadě a proto přicházejí pravidelné ztráty. Hráči vašeho širšího kádru tu kvalitu nemají.

Reagovat
andkoo

celkom pekne si to zhrnul, so vsetkym v podstate vacsina mufanov bude suhlasit..akurat tato prehra prisla vo velmi nevhodnu chvilu, ten tlak na top4 sa teraz bude stupnovat

Reagovat
Swarley

Tohle byl prostě zápas, kde tě musí podržet obrana a ne tě srazit...ofenzíva může hrát líp a měli přidat druhý gól, ale i tak, to nebyl zápas, který máš prohrát...dobrá a zkušená obrana by si ty góly pohlídala, úplně zbytečně góly...

Reagovat
Whitemedia

Další prohřešek má za sebou Benjamin Mendy. Obránce Manchesteru City po vítězném zápase s Fulhamem, pro který se nevešel do nominace, navštívil noční klub, čímž řádně rozlítil manažera Pepa Guardiolu. (transfermarkt.de)

věčně zraněný a k tomu blbý jak necky..

Reagovat
icemike

Má prachy a je mladý, skauti už nejsou

Reagovat
MCFC_8

On je skvely hlavne dopredu, len skoda tych 2 dlhych zraneni, drbe mu to v hlave kvalitne, ak sa podla mna este raz na dlhsie zrani tak ho predame, Zinchenko si ho tam maze na chleba

Reagovat
fenixLFC

narkoza mu vymyla mozog

Reagovat
Busby babes

v lete pomaze.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

a vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

šašo

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak a ted ukopat vsechny ty domaci zapasy a budu spokojenej. A ze dal ten prvni gol Sonny je moc dobre, za me nejvetsi sympatak v tymu.

Reagovat
spider_8

Konečně po čase pohodová výhra a zrovna náhodou ve chvíli, kdy vyměníme dřeva za mladé pušky. Ten talent a kvalita, kterou máme v Loftusovi a Odoiovi je do očí bijící, nechávat je sedět na úkor Barkleyho/Kovačiče a Pedra/Williana je prostě fotbalový zločin. Navíc, když se dá čekat, že s více starty ještě porostou. I Emerson místo Alonsa je posun, takhle ta sestava vypadá opravdu pěkně.

Btw Loftus už je teď náš nejproduktivnější záložník v lize, má 5 gólů za 581 minut. Barkley 3 góly za 1129 minut, Kovačič 0 za 1514 a Kanté 3 za 2768 minut. Neuvěřitelný.

Reagovat
Cobra

Jediný negativum na dnešku je Kane. Líný na krok, bez bojovnosti, agresivity, touhy... klidně bych na úkor jeho proti Huddersfieldu postavil Llorenteho.

Eriksen se nakonec vykoupil z toho bídného výkonu. 1+1 a ten poslední pas na Lucase byl "lovely" Sissoko jednoznačně nejlepší hráč dneška.

Zaha propadák.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

až na Kanea. Nebol až tak zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazstvo, čisté konto a štadión vyzerá v telke perfektne. Za mňa

Reagovat
hona.kub

Eden musí zůstat, prostě musí! v žádném jiném týmu nebude dle mého tak strašně excelovat, jako v Chelsea a to on ví, doufám...

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
janinho

... but this close to Etihad it's never too loud.

Reagovat
Nikikrew

Konečne úspech pre Tottenham. Nový štadión

Reagovat
masly008

dává se za to trofej?

Reagovat
Assassin

To nie, ale uprimne, maju najlahsi los do konca sezony...

Reagovat
masly008

Takže trofej za nejlehčí los dostanou?super konečně něco vyhráli

Reagovat
FUnk

HAHAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Eden společně s Aguerem nejvíce “kanadských” bodu

Reagovat
Whitemedia

konečně zápas, na který se dalo koukat.. a proti West Hamu očekávám návrat ke klasice a v sestavě tedy bude nový Lampard, Willian, Higuain a Alonso

Reagovat
mul

Barkley = novy Lampard ?

Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad, ze Chelsea predviedla dobry vykon.

Prvy krat v zivote na PL. Zazitok. Sledovat zapasy online ma uz nebavi, ale na zivo ma to pobavilo neskutocne.

Reagovat
Lacko_Boh

pekne ty, dobre ty taakze SB 8-)

Reagovat
Whitemedia

Vychytal jsi špatný zápas.. takhle přijít o top zážitek při sledování Higuaina, Williana, Barkleyho a Alonsa..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
Godwinson

Takhle se mi ta sestava Chelsea dost líbí, až na malý detaily Škoda, že ta lavička je tak otřesná

Reagovat
Whitemedia

Neboj, v dalším zápase ta lavička bude lepší, to tam bude sedět Giroud, Odoi, Loftus i Emerson..

Reagovat
M0rb1D4S

Už bys taky mohl trochu zvolnit. Děláš ze sebe totálního idiota.

Reagovat
Whitemedia

to jsem holt pochytil od Sarriho

Reagovat
Svatej

Reagovat
technecium

Jak jsou na tom United s ohledem na Ligu Mistrů? Mají kádr v plné síle?

Reagovat
Busby babes

ani ne. Herrera asi bude, ale vypada to, ze Rashford by nemusel byt. A je tyden do zapasu, to se nam jeste tri hraci stihnou zrakvit.

Reagovat
Miguel19

Tak Rashford hraje stejně hovno ne?

Reagovat
nani92

ale je to golové hovno

Reagovat
Busby babes

jak si na to prisel? Ted mel mozna trochu slabsi nejakej zapas, problem je, ze je porad nejak mirne zranenej no. a porad se nam hodi v tuhle chvili vic nez Romelu.

Reagovat
technecium

Jestli z někoho mám strach, tak z Lukaka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Kdo je nejcitelnější oslabení?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime podla vysledku

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.bbc.com/sport/football/47805207 to vyzera na peknu cistku v lete, som nateseny, snad sa toho Sancheza nejak zbavime

Reagovat
masly008

jedině PSG nebo čína.pak možnost hostovačky,že by jste platili velkou část platu,protože si ho nikdo nemůže a nechce dovolit.Jste si pomohli co?

Reagovat
Busby babes

minulej tyden se psalo, ze klub s nim porad pocita a doufa, ze se konecne chytne. Ale mozna to je z nutnosti no.

Reagovat
masly008

tak za doufání nic nedáš že?vlastně jo zaplatíš 400 tisíc týdně

Reagovat
Busby babes

jeste bych nadsenim neskakal. Porad to vypada, ze to bude ridit Woodward. a u Oleho vlastne taky nevime, jak dobrej je pri vyberu posil. Takze to taky muze byt peknej pruser.

Reagovat
r.mrazik

pruser to muze byt vzdycky...i kdyby tam byl DoF,tak to muze byt dojeb

Reagovat
Busby babes

tak jasne, ze muze. Jen v tuhle chvili k tomu mame ty predpoklady porad dost velky...

Reagovat
r.mrazik

snad Ole s Phelanem vyberou dobre hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Olemu v tomhle prostě věřim. Mylsim, že na tohle má cit a taky vizi toho jak chce aby ten tým vypadal. Větší obavy mam z Eda, kterej bude zase chtít přitánout nějakou mega star, která shoří jak papír

Reagovat
iamek

Píše se tam Herrera, Mata a Sanchez. Kdo jsou ti další tri?

Reagovat
Busby babes

Valencia, Rojo, Darmian bych tak tipl.

Reagovat
Busby babes

Likely to be the biggest overhaul at #MUFC for 4 years this summer. Could be between 3 & 5 arrivals depending on how many depart. Valencia, Darmian, Rojo expected to go & doubts over Sanchez, Bailly, Herrera and Mata. De Gea not going anywhere this summer

tohle pise Ducker.

Reagovat
iamek

Ten Bailly je skoda. Nebýt IP, tak je to stoper do základu. U Herery mám smíšené pocity. U DDG to bude taky zajímavé. Strasne se ten podpis táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dela moc chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

to znie celkom rozumne

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/F365/status/1113716005811965952

Manchester United lost a game this week, so they’re selling everybody...

Reagovat
wild

mna strasne sere, ze podpisujeme drevakov typu Jones, Smalling, Young a nechavame si odist hracov zadarmo ako je Herrera. Matu som rad, ze sa zbavime ale zas zadarmo..a Sancheza sa urcite nezbavime, tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Podla toho co sa tak nejak pise, Psg mu dali fakt dlhodobu zmluvu a urcite sialeny plat, nemalo asi zmysel sa s nimi natahovat. Skor ma sere, alebo teda zaujima to, preco taketo veci neriesime v klube skor ako pol roka pred koncom zmluvy, ale jasne, to ze odidu zadarmo je proste fail od nas..

Reagovat
r.mrazik

je mozne,ze s nim nepocital mourek a proto to doslo tak daleko?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele