Premier League - souhrn 6. kola

22.09.2018, 15:26, aktualizováno 23.09.2018, 18:56
Komentáře a souhrny
Arsenal porazil Everton a posunul se na průběžnou šestou příčku. Chelsea se rozešla bez branek s West Hamem a poprvé nebodovala naplno. Liverpool neměl problémy se Southamptonem a zůstává stoprocentní, snadné tři body si na své konto připsal i Manchester City a uspěl i Tottenham, naopak ztratil Manchester United. Burnley přehrálo Bournemouth a jednou trefou se na tom podílel Matěj Vydra...

Arsenal FC - Everton FC 2:0

23.09.2018 17:00

Góly: 56. Alexandre Lacazette, 59. Pierre-Emerick Aubameyang

Zápasy Arsenalu s Evertonem jsou v moderní historii Premier League nejgólovějším střetnutím vůbec a oba týmy se s ničím nerozpakovaly ani tentokráte. Atraktivní duel plný šancí na obou stranách nakonec ovládl domácí Arsenal, a to díky trefám hvězdných forvardů Lacazetta s Aubameyangem. Tým Unaie Emeryho však k výhře potřeboval jistou dávku štěstí, neboť druhému gólu předcházelo postavení mimo hru, a také excelentní brankářský výkon Petra Čecha, jenž uhájil své první čisté konto sezony.

Lepší vstup do zápasu měli hosté, kteří obranu Arsenalu podrobili agresivnímu napadání a přímočará hra jim hned ve třetí minutě vynesla první velkou šanci utkání. Dominic Calvert-Lewin však v samostatném úniku po výtečném pasu Daviese příliš dlouho váhal, jak celou akci ukončit, až mu pod nohy vlétl Petr Čech a nebezpečnou akci zneškodnil.

Riziko před brankou Arsenalu neustávalo ani nadále, ovšem také Kanonýři brzy ukázali své ofenzivní kvality. Ve dvanácté minutě domácí podnikli lahůdkovou kombinační akci na jeden dotek, na jejímž konci propadl Bellerínův centr na zadní tyč, kde jej Aubameyang sklepnul k volnému Monrealovi. Rána španělského beka však postrádala razanci i přesnost a Jordan Pickford si pohotovým zákrokem dokázal poradit.

V následujících minutách byl ale tím zaměstnanějším z brankářů Petr Čech, jenž musel nejprve lapit ránu Richarlisona, vracejícího se do hry po vypršení třízápasového trestu, povedený přímý kop Lucase Digneho, a především ránu Thea Walcotta, který se na něj řítil zcela sám. Arsenal sice v závěru poločasu přitlačil soupeře k vlastní šestnáctce, a dokonce po Aubameyangově přetaženém centru orazítkoval břevno, avšak k vyložené brankové příležitosti se nadále nedostával. Když v závěru na výtečného Čecha nevyzrál znovu ani aktivní Richarlison, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Také po změně stran měli lepší nástup hosté a s Arsenalem to vypadalo všelijak. V 56. minutě se však Lucas Torreira zmocnil odraženého míče, do té doby matný Ramsey jej skvěle převzal okolo Daviese a připravil palebnou pozici Alexandru Lacazettovi, jenž vykouzlil prvotřídní ránu pravačkou, která s pomocí brankové konstrukce zapadla do Pickfordova levého horního růžku.

Než se zaskočení hráči Evertonu stihli vzpamatovat, bylo již jejich manko dvojnásobné. Sotva tři minuty po Lacazettově trefě se totiž francouzský forvard ideálně zorientoval v souboji se Zoumou a vybídl k úprku Mesuta Özila. Ten ještě chtěl celou akci vyšperkovat přihrávkou nabíhajícímu Ramseymu do prázdné branky, ovšem velšský záložník míč lehce přeběhl a na chvíli se zdálo, že z obrovské šance Arsenalu nic nebude. Ramsey však pohotově patičkou usměrnil míč do cesty Aubameyanga, pro nějž bylo snadné skórovat. Gólovou radost Kanonýrů nezhatil ani čárový rozhodčí, byť opakované záběry ukázaly, že gabonský forvard se skutečně v postavení mimo hru nacházel.

Snížení skóre zpět na rozdíl jediného gólu měl po 70 minutách na hlavě Michael Keane, ovšem i tentokráte se Petr Čech vytasil se špičkovým reflexivním zákrokem a stejně přesvědčivě si počínal také proti pokusu střídajícího Tosuna. Arsenal tak s obrovským přispěním českého brankáře uhájil vůbec první čisté konto sezony a připisuje si výsledkem 2:0 již páté vítězství v řadě za sebou. Everton naopak na půdě Arsenalu znovu neuspěl a jeho černá série od roku 1996 se nadále rozpíná.

Více informací k zápasu

West Ham United - Chelsea FC 0:0

23.09.2018 14:30

Góly: -

Zdá se, že West Ham se přece jen začíná zvedat. Kladivářům to sice trvalo dlouho, nyní si však připsali další cenný výsledek, jelikož uhráli remízu s Chelsea. Blues sice byli většinu času aktivnější, zároveň se ale těžko dostávali do šancí. Také Hammers měli své příležitosti, žádnou z nich však podobně jako soupeř nevyužili.

Do utkání nemohl zasáhnout Arnautović, který byl v minulém kole na Evertonu jedním ze strůjců premiérového vítězství Kladivářů v sezóně. V základní sestavě jej nahradil Antonio. Hosté si ve čtvrtek střihli intermezzo v Evropské lize, kde zdolali řecký PAOK. V Soluni měl manažer Sarri možnost protočit sestavou, nyní se však již vrátil k obvyklému složení jedenáctky. Jedinou změnou oproti poslednímu ligovému klání bylo zařazení Williana na úkor Pedra.

Blues se chtěli brzy dostat do vedení, o což se po jedenácti minutách snažil Giroud, jenž si naskočil na Willianův rohový kop. Brankář Hammers Fabiański ale míč bez potíží lapil a o minutu pár chvil později si poradil také se střelami od Rüdigera, respektive Hazarda. Také domácí vystrkovali růžky a po půlhodině hry poprvé vážněji zahrozili, když Anderson kolmicí poslal dopředu Antonia, jehož rána z úhlu proletěla těsně vedle brány, kterou hájil gólman Chelsea Kepa.

S další nebezpečnou akcí přišel West Ham v 31. minutě. Jarmolenko sice při postupu vpřed nepřešel přes Luize, k balónu se ale dostal Antonio, který zblízka trefil dobře postaveného Kepu. Hosté měli po většinu první půle více ze hry, žádnou výraznější šanci si ale nevytvořili a nakonec děkovali vlastnímu brankáři, že sami neinkasovali.

Šest minut po přestávce se ukázal ve formě hrající Jarmolenko, když si míč navedl do středu hřiště k ráně levou nohou, avšak těsně přestřelil Kepovu svatyni. Statickou hru Blues chtěl rozhýbat Morata, jenž nahradil Girouda. V 67. minutě mohl španělský útočník otevřít skóre, kdy se k němu odrazil balón od Luize, avšak skvěle zasáhl vyběhnuvší Fabiański. Polský brankář si o devět minut později poradil i s nepříliš dobře zahraným Luizovým přímým kopem.

Do obrovské šance se dvanáct minut před koncem dostal domácí Jarmolenko, když si naskočil na centr od Snodgrasse, jenže zcela osamocen nedokázal zamířit mezi tři tyče. I Chelsea si vytvořila ještě jednu velkou gólovou příležitost. Hazard v nastaveném čase přihrál Barkleyho, jehož obstřel vytáhl Fabiański konečky prstů.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 1:2

22.09.2018 18:30

Góly: 90+3. Anthony Knockaert - 42. Harry Kane (pen.), 76. Erik Lamela

Třízápasovou šňůru porážek dokázal dnes Tottenham přetrhnout, zvítězil na půdě Brightonu 2:1. Hosté po většinu utkání dominovali a ačkoliv si i The Seagulls vytvořili několik zajímavých příležitostí, díky gólům Harryho Kanea a Erika Lamely zaslouženě získali důležité tři body The Spurs.

Manažer Mauricio Pochettino musel před zápasem řešit další problémy na brankářském postu. Po kapitánu Hugo Llorisovi si na pátečním tréninku přivodil zranění kolene také náhradník Michel Vorm, mezi třemi tyčemi se tak dnes v podvečer postavil Paulo Gazzaniga. Argentinský gólman tak v Premier League (a vůbec v jakémkoliv soutěžním zápase) nastoupil poprvé od listopadu loňského roku.

V prvním poločase měla ovšem mnohem více práce jednička Brightonu Mathew Ryan. Hbitý Australan si první skvělý zákrok připsal po deseti minutách hry, kdy se do centru od rohového praporku hlavou opřel Toby Alderweireld a Ryan reflexivně prudkou hlavičku reflexivně vyrazil.

Skóre se poprvé měnilo až v samém závěru úvodního dějství. Ve 41. minutě totiž střelu Kierana Trippiera z volného přímého kopu zastavil rukou, níž si patrně chránil obličej, ve zdi stojící Glenn Murray a hlavní rozhodčí Chris Kavanagh k nevoli domácích ukázal na značku pokutového kopu. K penaltě se postavil kanonýr Harry Kane a nekompromisní střelou po Ryanově pravici poslal The Spurs do vedení.

Po změně stran sahali svěřenci Chrise Hughtona dvakrát po vyrovnání. Nejprve zahrozil Solly March, jehož ránu zpoza vápna tečovan Son Heung-min těsně nad. Mnohem větší šanci měl však Anthony Knockaert, který v 67. minutě obdržel pěknou přihrávku za obranu, obešel bránícího Alderweirelda, jenomže zakončil pouze do míst, kde stál připravený Gazzaniga.

Tottenham přidal pojišťující branku čtvrthodiny před koncem. Lucas Moura poslal míč do křídla na Dannyho Rose, jehož přesný pas do šestnáctky doputoval přímo ke kopačkám Erika Lamely a ten po pár minutách pobytu na hřišti levačkou na zadní tyč uklidil balón do sítě.

Na Amex Stadium se ale hrálo naplno až do úplného konce a nastavený čas ještě nabídl dvě zajímavé situace. Nejprve zahodil obrovskou šanci Harry Kane, jehož samostatný nájezd z pravé strany vychytal Matt Ryan. Míče se následně zmocnil Shane Duffy, dalekonosným pasem oslovil Knockaerta, jenž zakončil svůj úprk po pravém křídle přesnou ranou ke vzdálenější tyči. Gazzaniga se jenom ohlédl a přišel tak o čisté konto, každopádně vyrovnat se již domácím nepodařilo a na další výhru proto stále čekají.

Více informací k zápasu

Burnley FC - AFC Bournemouth 4:0

22.09.2018 16:00

Góly: 39. Matěj Vydra, 41. Aaron Lennon, 84. Ashley Barnes, 88. Ashley Barnes

Na tenhle den bude Matěj Vydra vzpomínat velmi rád. Burnley šlo do zápasu s Bournemouthem z pozice nejhoršího mužstva Premier League, bez výhry a s pouhými třemi vstřelenými góly. S touhle mizérií však jako první zatočil právě Vydra, který vítěznou brankou odšpuntoval kanonádu. Trefili se ještě Lennon a dvakrát střídající Barnes a Burnley vyhrálo jasně 4:0.

Nejlepší střelec Championship byl v úvodních minutách aktivní, napadal a dělal zadákům Cherries potíže. Postupem času se však ukázalo, že bude mít Matěj Vydra velké problémy, aby si na netradiční styl hry Burnley zvyknul. Často se pohyboval mimo těžiště hry a zaostával za svým kolegou z útoku Samem Vokesem.

Mírným favoritem byl dnes Bournemouth, který start sezóny zastihl ve výtečné formě. Dnes ale řádil jediný hráč - jednadvacetiletý David Brooks jako první prověřil Harta, stejně tak trefil po jeho centru Aké břevno. Chyběla mu však podpora, a když už - jako v pětatřicáté minutě - přišla, nedosáhl Wilson na Kingův zajímavý míč.

A pak zaúřadoval Matěj Vydra. Svůj poměrně matný výkon napravil jediným povedeným dotekem a potvrdil, že útočník nemusí být celý zápas vidět, pokud nakonec skóruje. Vokes skvěle sklepl centr ze strany a Westwoodova zblokovaná střela dopadla až k Vydrovi, před nímž zívala odkrytá svatyně. Když pak za dvě minuty po parádním centru Gudmundssona zvýšil na 2:0 Aaron Lennon, Turf Moor div neexplodovalo nadšením.

Vstup do druhé půle korespondoval s tím, co se stalo v předchozích minutách a Sam Vokes zamířil po centru jen těsně vedle. Gudmundsson byl přesnější, ale v cestě mu stál Begović. Pak se začal rozjíždět i Bournemouth, Fraser ale z přímáku minul a Lermova dobrá palebná pozice skončila slabou střelou doprostřed. Když pak Brooks nevyužil samostatný nájezd, urazili Cherries fotbalového boha.

V té době už po hřišti neběhal Matěj Vydra, pro nějž byla konečnou 60. minuta. Sean Dyche pak vystřídal i druhého útočníka a na place se objevil Ashley Barnes, který zápas v závěru definitivně ukončil. Během pěti minut doklepl míč od tyčky do prázdné brány a zakončil brejk po přihrávce Lennona, čímž stanovil výsledek na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 0:0

22.09.2018 16:00

Góly: -

Zklamaní odcházeli diváci ze Selhurst Parku. To pravé koření fotbalu, a sice góly, totiž v utkání mezi Crystal Palace a Newcastlem neviděli. V zápase se zaskvěli gólmani na obou stranách.

Manažer Eagles Roy Hodgson ponechal sestavu svého týmu ve stejném složení jako před týdnem, kdy jeho svěřenci zvítězili v Huddersfieldu. Hosté v minulém kole nestačili na Arsenal, na což trenér Rafael Benítez zareagoval třemi změnami. Haydena, Murphyho a Joselua nahradili Shelvey, Kenedy a Rondón.

Již v první minutě se domácí dostali do zakončení, kdy McArthur po centru od Towsenda zakončil hlavou nad břevno. Brankáře Palace Hennesseyho poprvé prověřil v desáté minutě Pérez, jenž zkusil štěstí z dálky. Orli se k dalšímu ohrožení brány hostí dostali ve 14. minutě, kdy nepřesně hlavičkoval Ayew. Za dvě minuty musel brankář Strak Dúbravka zasáhnout proti Milivojevićově přímém kopu. Slovanský brankář následně kryl také pokus Kouyatého.

Ve 25. minutě to byl opět Milivojević, který prověřil Dúbravkovu pozornost. Za Newcastle často hrozil obránce Lascelles, který během první půlhodiny dvakrát zakončoval po rohovém kopu, byť pokaždé nepřesně. Blízko gólu byl osm minut před přestávkou Van Aanholt, jenž z přímého kopu orazítkoval tyč hostující brány.

Ve druhém poločase se do hry dostal útočník Newcastlu Joselu, který se v 58. minutě prezentoval nepřesnou střelou. Záhy na druhé straně odpověděl podobně nepřesně Townsend. Festival nepřesných pokusů pokračoval kolem 70. minuty, kdy špatně mířil Zaha a po něm opět Townsend. Mezi tři tyče naopak mířil čtrnáct minut před koncem hostující Atsu, Hennessey si však s jeho střelou poradil.

V 82. minutě měli Eagles obrovskou šanci ke skórování. Townsend u rohového praporku vybojoval míč a následně jej poslal na hlavu Sakha, který netrefil odkrytou bránu. Poté zkoušel štěstí aktivně hrající Townsend, Dúbravka však dobře zasáhl. Utkání brankářů tak branku nenabídlo.

Více informací k zápasu

Leicester City - Huddersfield Town 3:1

22.09.2018 16:00

Góly: 19. Kelechi Iheanacho, 66. James Maddison, 75. Jamie Vardy - 5. Mathias Jørgensen

Leicesteru se podařilo udolat Huddersfield a po zisku tří bodů se posunul do horní poloviny tabulky. O vítězství Foxes rozhodl povedenou ranou z přímého kopu Maddison. Hosté naopak po další prohře zůstávají na chvostu.

Liškám před týdnem nevyšlo utkání v Bournemouthu, na což manažer Claude Puel zareagoval změnami především v obraně. Šanci od začátku dostali Amartey s Evansem, v útoku zase vedle Vardyho operoval Iheanacho. Také Terriers v minulém kole smolně prohráli. V Leicesteru se v jejich sestavě nově objevil univerzál Durm a útočník Depoitre.

Aktivněji začali domácí, přesto to byl Huddersfield, kdo se po pěti minutách jako první radoval z branky. Dlouhý aut prodloužil Depoitre na Jörgensena, který zblízka propálil svého krajana v bráně Foxes Schmeichela. Za čtrnáct minut ale bylo srovnáno. Lišky se po chybě hostů dostali do přečíslení, které po přihrávce od Vardyho zakončil Iheanacho přesnou střelou k tyči. V 25. minutě mohl obrat dokonat Vardy, jenž po Maddisonem rozehrané standardní situaci zakončil nepřesně.

Leicester postupně přebíral iniciativu. Dalším pokusem se po půlhodině hry prezentoval Vardy a tentokrát už prověřil gólmana Lössla. Osm minut před přestávkou rozehrál Maddison další standardní situaci na Maguira, jenž hlavičkoval do Lösslovy náruče.

Tři minuty po přestávce to Maddison z přímého kopu konečně zkusil sám, míč však zakroutil pouze do boční sítě. V 56. minutě si další šanci přichystal Vardy, ale opět narazil na dobře postaveného brankáře hostí. Za sedm minut se do velké šance řítil hostující Depoirte, avšak na poslední chvíli zasáhl obránce Foxes Maguire. V 66. minutě Maddison konečně naplno ukázal, proč se staví k zahrávání standardních situací. Z výborné pozice míč zakroutil přesně k tyči a Leicester se díky němu dostal do vedení.

Zvýšit náskok mohl v 73. minutě Gray, jehož střelu vytáhl výborně chytající Lössl. Co se nepodařilo Grayovi, dokončil za dvě minuty Vardy. Toho poslal do úniku Iheanacho a anglický ostrostřelec obloučkem přes Lössla upravil na konečných 3:1. V závěru ještě mohl korigovat Depoirte, zblízka však trefil pouze Schmeichela.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 3:0

22.09.2018 16:00

Góly: 18. Wesley Hoedt (vl.), 21. Joël Matip, 45+3. Mohamed Salah

Liverpool si připsal další pohodlnou výhru a v nejvyšší soutěži zůstává stoprocentní. O vítězství nad Southamptonem rozhodli jeho hráči již v první půli, kdy soupeři nasázeli tři branky.

Reds mají za sebou několik utkání s těžšími soupeři a duel proti Saints využil Jürgen Klopp k tomu, aby trochu pozměnil sestavu. Ve stoperské dvojici se objevil Matip a útočný trojzubec posílil Shaqiri, čímž pozměnil rozestavení na trávníku. Manažer hostů nemohl využít služeb Dannyho Ingse, jenž na jihu Anglie hostuje právě z Liverpoolu. Šanci tak dostal Targett, jinak se na hřišti objevila očekávaná jména.

Po pěti minutách hry poprvé zahrozili domácí, když Firmino po centru Shaqiriho hlavičkoval vedle brány. Za dalších pět minut rozehrál Liverpool rohový kop, následně se Shaqiri dostal ke střele, kterou si do vlastní brány nešťastně srazil bránící Hoedt - 1:0.

Ve 21. minutě si Salah před pokutovým územím narazil s Firminem, zakončení mu však na poslední chvíli znepříjemnil obránce a míč letěl mimo. Ještě v téže minutě si na rohový kop naskočil Matip, který přesnou hlavičkou zvýšil vedení Reds. Southampton se i přes inkasované branky snažil tlačit dopředu, nic kloudného však většinou nevymyslel.

Liverpool také nepředváděl ofenzivní koncert, ale před brankou soupeře byl o poznání aktivnější. Ve 44. minutě to ukázal Salah, který se natlačil před brankáře McCarthyho a patičkou těsně minul zařízení. Ve třetí minutě se však egyptský fotbalista přece jen dočkal gólu, když do sítě dorazil Shaqiriho střelu z přímého kopu.

Ve druhé půli již Saints pomalu docházely síly a byli to především domácí, kdo dobýval obranu protivníka. Komplikaci způsobilo Reds zranění Van Dijka, jenž zápas nakonec nedohrál. Liverpool svého soupeře po změně stran přehrával, přesto se další branky nedočkal. V 90. minutě sice dostal míč do sítě Salah, gól však neplatil kvůli ofsajdu. I tak se domácí po závěrečném hvizdu radovali z dalšího zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Manchester United - Wolverhampton Wanderers 1:1

22.09.2018 16:00

Góly: 18. Fred - 53. João Moutinho

Už se zdálo, že Manchester United se výsledkově zvedá, nyní ale musí zkousnout další ztrátu. Přestože se proti Wolverhamptonu brzy dostal do vedení, nakonec bere ze zápasu jen bod, který Vlkům zařídil výstavní trefou Moutinho.

Manažerovi domácích Mourinhovi scházeli v minulých kolech vyloučení Rashford s Matićem, místo kterých se do sestavy dostali Fellaini s Lingardem. Změnu učinil portugalský stratég také v obraně, kde nastoupil Valencia. Hosté opět vyběhli na trávník ve stejném složení, jež začínalo každý dosavadní duel v ročníku.

Na Old Trafford to poprvé výrazně zašumělo po čtyřech minutách hry, kdy Valencia po samostatném úniku upadl po kontaktu s obráncem v pokutovém území soupeře. Rozhodčí Friend ale pokutový kop nenařídil. Za tři minuty se na druhé straně musel činit brankář De Gea. Útočník Vlků Jiménez se v šestnáctce vytočil k nebezpečné střele, kterou vyrazil strážce svatyně Rudých ďáblů.

De Gea se v prvních minutách hodně potil. V 16. minutě musel skvělým zákrokem vychytat Bolyho, jenž si naskočil na rohový kop Wolves. Za dvě minuty vyučil Manchester svého protivníka v produktivitě. Fred se na hranici vápna dostal k míči a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení. Brazilský záložník mohl svou druhou branku přidat na konci prvního poločasu, ale jeho povedenou střelu z přímého kopu lapil gólman Wolverhamptonu Patrício.

Domácí mohli své navýšit sedm minut po začátku druhého poločasu, kdy Sánchez využil zaváhání obránce hostí, ale Patrício jeho pokus kryl. Vlci hned z protiakce odpověděli gólem. Jiménez prostrčil pumlič na Moutinha, který výstavní střelou vymetl šibenici De Geovy branky. Pro Rudé ďábly by remíza byla málo, proto se v závěru snažili zápas zvrátit na svou stranu. V 67. minutě nacentroval Pogba na Lukakua, který se zblízka nedokázal trefit mezi tři tyče. Útočník United se mohl stát hrdinou pět minut před koncem, avšak obrana hostů mu na poslední chvíli zabránila ve skórování z bezprostřední blízkosti. Wolverhampton tak nakonec dokázal uhrát cenný výsledek.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Manchester City 0:5

22.09.2018 16:00

Góly: 32. Sergio Agüero, 35. Bernardo Silva, 44. Ilkay Gündogan, 67. Riyad Mahrez, 89. Riyad Mahrez

Tak najednou to jde? Pep Guardiola se po středečním zápase Ligy mistrů vrátil na lavičku a jeho Manchester City rázem na hřišti Cardiffu hladce zvítězil. Pětigólový triumf oslavili angličtí šampioni i se Sergiem Agüerem, který včera podepsal novou smlouvu a dnes otevřel skóre. Hvězdou zápasu však byl německý reprezentant Ilkay Gündogan.

Byl to on, kdo měl první velkou šanci, ale trestuhodně přestřelil. A byl to on, kdo asi o dvě minuty později rozehrál rychlou akci na Bernarda Silvu, ten předal míč do vápna Agüerovi a meruna se třepotala v síti. Argentinský útočník a bezpochyby už i legenda Man City symbolicky oslavil jubilejní třístý zápas v blankytně modrém dresu.

V pětatřicáté minutě už hosté vedli o dvě branky, když se Silva tentokrát převtělil do role střelce a Saného střílený centr hlavou prodloužil mimo dosah bezmocného Etheringtona. A pak se konečně trefil Gündogan. Ještě před pauzou si na hranici vápna narazil se Sterlingem a technicky dokonalou ránu nasměroval do šibenice.

Zdálo by se, že to Man City stačí, ale když se stroj rozjede, nic ho nezastaví. A tak gólové šance přicházely každou chvíli i po pauze. Gündogan třeba rozehrál přímý kop přesně na hlavu Saného, jenže ten, byť mizerně bráněn, na zadní tyči selhal.

Záložník s tureckými kořeny se vytoužené asistence dočkal až poté, co Agüera vystřídal Riyad Mahrez. Král Leicesteru z mistrovské sezóny dosud na první gól za Man City čekal, ale přihrávku ze sedmašedesáté minuty pokazit prostě nemohl. Sterling vyslal skvělou kolmicí na steč Gündogana a jeho dokonalý pas před prázdnou bránu byl pro Mahreze dokonalou pobídkou.

Ani to ale nebyl konec. Když už se zdálo, že zápas pozvolna míří ke konci, opět zaúřadoval alžírský šikula. Sterlinga v cestě na branku sice zastavil Manga, jenže pak v únavě omylem přihrál míč Mahrezovi. Ten se uvolnil krátkou kličkou a zakončil přesně k tyči. Cardiff - Man City 0:5.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Watford FC 1:1

22.09.2018 13:30

Góly: 78. Aleksandar Mitrović - 2. Andre Gray

Stroj jménem Watford se asi definitivně zasekl a honba za suverénní Chelsea, Liverpoolem či Man City z toho nejspíš nebude. Po skvělém prvním poločase svěřenci Javiho Gracii neudrželi nastavené tempo a nechali se Fulhamem přehrát. Ten si z domácího duelu díky Mitrovićovi odváží zasloužený bod za remízu 1:1.

Když jsem v preview utkání psal o efektivitě Watfordu a slabé obraně Fulhamu, netušil jsem, jak bleskově se tahle prognóza vyplní. Devadesát sekund Hornets stačilo k tomu, aby otevřeli skóre. Podivná skrumáž nahrála Hughesovi, ten míč posunul do vápna na Andrého Graye a ten se i díky špatnému pozičnímu bránění Sessegnona prosadil křížnou střelou na zadní tyč.

Právě nasazení nejlepšího křídelníka minulé sezóny Championship Ryana Sessegnona na levý kraj obrany značil, že Slaviša Jokanović nehodlá zavírat zadní vrátka. A byť se mladičký univerzál dopředu moc nehrnul, hrálo se nahoru-dolů. Schürrle skvělým pasem našel ve třinácté minutě Vietta a ten uháněl sám na Fostera. Anglický gólman byla ale úspěšnější a dorážka mířila mimo.

První půle patřila hostům a hlavně Andrému Grayovi, jenž vzápětí vystihl zpětnou hlavičku Mawsona a z voleje málem skóroval, nebýt skvělého zákroku Bettineliho. Po půlhodině hry se Watford dožadoval penalty, ale sudí Marriner správně nechal hru pokračovat, protože Hughes šel při Mawsonově skluzu na zem příliš ochotně. Do poločasu pálil velmi nebezpečně ještě Pereyra.

Přestávka však Fulham nabudila a obraz hry se úplně změnil. Najednou to byli domácí, kdo udával tempo hry a ještě častěji držel míč na kopačkách. Nebezpečný byl hlavně Mitrović, který už čtyři minuty po pauze hlavičkoval po centru Schürrleho a za dalších deset minut trkal opět nepřesně.

Byl to ale právě srbský reprezentant, kdo nakonec zachránil Cottagers alespoň bod. Schürrleho nepovedená střela se čtvrt hodiny před koncem šťastně odrazila k Viettovi, ten si v souboji poradil s Janmaatem, stejně jako Mitrović s Kabaselem. Proto vzápětí přišla do malého vápna přihrávka, jíž urostlý forvard pohodlně nasměroval do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC660014:218
2.Manchester City651019:316
3.Chelsea FC651014:416
4.Watford FC641111:613
5.Tottenham Hotspur640212:712
6.Arsenal FC640212:912
7.Manchester United63129:910
8.AFC Bournemouth631210:1110
9.Leicester City630311:109
10.Wolverhampton Wanderers62316:69
11.Crystal Palace62134:67
12.Everton FC61328:116
13.Brighton & Hove Albion61238:115
14.Southampton FC61236:95
15.Fulham FC61238:135
16.Burnley FC61147:104
17.West Ham United61145:114
18.Newcastle United60244:82
19.Cardiff City60243:142
 Huddersfield Town60243:142

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (430)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mitro Nejlepší střelec PL v sezoně 2018/2019

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

prajem mu to

Reagovat
kissak

Udělal dobře, že od nás odešel a šel tam, kde si ho vážej.

Reagovat
smazaný uživatel

17 - Since his debut for Fulham in Feb 2018, Aleksandar Mitrovic has scored more league goals across the top four tiers of English Football than any other player (17). Fire.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham sa obrovsky zlepšil vďaka odchodu McDonalda a Mawsona, lepšie tvoril hru v strede a tým pádom sa aj ofenzívne trio dostalo do hry. Viac šancí ale zahodili hostia...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Hehe retardinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Zerve

Reagovat
Minister

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Azza

Reagovat
pepinho2

Wolves předvádí skvělé výkony

Reagovat
mayday

Doufám, že skončí co nejvýš.

Reagovat
iamek

Snad Shaw a DDG nepodepíšou a odejdou. Je jich škoda pod takovým magorem. A ty střídání

Reagovat
Mastný Chobot

Neves bude topka. Ak nám náhodou odíde Ramsey, tak kráľovstvo zaňho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Odstúpiť, odstúpiť!

Reagovat
iamek

Reagovat
SCELO

NIKDY! NIKDY!!!!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Counter

Odstupné, odstupné!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Before today, we'd won 271 out of 271 PL home matches when leading at half-time.

Murko rekorder

Reagovat
Hokaido

To ani nebudu ověřovat a napíšu rovnou, že to nemůže být pravda. Prostě nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá se do této statistiky i zápas z 30. dubna 2017 proti Swansea, kdy Man Utd po výhře v poločase 1:0 nakonec remizoval 1:1. Dál dohledávat nebudu, protože je jasné, že taková statistika nejenže neexistuje, ale je ještě k tomu HODNĚ daleko od pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson se musí obracet v hrobě

Reagovat
JarousFCB

Na Old Trafford vládne podobná atmosféra... a třeba se tam i párkrát obrátil.

Reagovat
celeb

Reagovat
avicii

pohodovy zapas, aj United potesili

Reagovat
Busby babes

klasika, zahrajeme dobre a nasledne predvedeme tohle. to je fatk strasny.

Reagovat
cr7sux

zahrat dobre proti young boys

Reagovat
Busby babes

a co jako? ty vole, to je zas blabol.

Reagovat
Bandita_Harry

ani nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Venku na umelce za tri body? Navic LM nehrajou marny tymy krome plzne

Reagovat
Busby babes

no podle me YB neudela v te skupine ani bod.

Reagovat
r.mrazik

No...plzen uz taky zadny nejspis neprida

Reagovat
Counter

AEK Athény?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

Radsej vidlickou do oka jak na toto pozerat . Lukaku jak v lese dpc lopta pred nim a on tam poskakuje pokial mu ju obranca neodkopne on v zivote nedosiahne urovne utocnikov ako Lewandovski , Benzema( ked bol mladsi) atd. . Sanchez si nerozumie s nikym snazi sa ale furt to je zle a dnes mu Lingard a Lukaku vobec nepomohli kedze mu neboli schopny jednu narazacku dobre vratit . Valencia nieje schopny prejst okolo jedneho hraca a ked nam treba dat gol tak je nejlepsie ked sa vsetci najebu medzi stoperov a cakaju co Pogba spolu s Shawom a Perreirom vymyslia kedze len oni traja sa tam ponukali navzajom . A Fellaini drevo co ma jednu ulohu a to vyhravat hlavicky a ani to nedokaze

Reagovat
EXoRcIsT

A ďalší zápas poprosím bez Lukakua s utocnou trojkou Martial Rashford Sanchez a v zalohe Pogba Fred Perreira

Reagovat
Counter

Alexis už skoro 700 minut bez gólu, hezky pěkně.

Reagovat
avicii

nejde mu to nepriat

Reagovat
Mastný Chobot

wow, to je solidne

Reagovat
Busby babes

Alexis Sánchez has now gone 831 minutes without scoring a Premier League goal.

cekal bych, ze si vyberes lepsi statistiku

Reagovat
Counter

Já nemám rád takové ty statistiky, které dávají dohromady loňskou sezonu s tou letošní.

Reagovat
Counter

I když tohle je i tak můj případ, tak nic

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nelíbil ani u vás. Zadrbal toho neskutečně.

Reagovat
Counter

U nás byl dobrý. Sice leccos zadrbal, ale pozitiva prostě převážila.

Reagovat
Mastný Chobot

Až na ten posledný polrok určite

Reagovat
Counter

Poslední půlrok byl debilní no, ale co taky čekat, když jsme ho na deadline prodávali do ManCity a končila mu smlouva A i tak za tu chabou půlsezonu stihl 8 gólů, v MU pak za druhou půlku dal 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ja se ted v te okurkove sezone dival na zapasy zkraje sezony, kdy vrcholilo takovy to napeti jestli odejdou s Mesutem a nehral spatne. Nektery zapasy zacinal z lavky a byl takovej otravenej, ale hral dobre. Jenze paradoxne se uz fakt sral do vseho, chtel tvorit, zakoncovat a pak zacal kupit chyby. Ale i tak tam vzdy neco vytvoril, ale ze by byl hroznej, to zas ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tedka je idealni cas vymenit ho zase zpatky za henrikha

Reagovat
Lacko_Boh

Za Ozila.

Reagovat
Lacko_Boh

POZOR! nejdem ziadnu kampan. Ja len tak. Ani jeden nesmie odist, ak by sa jeden zranil tak uz tam nemame varianty(dobré).

Reagovat
smazaný uživatel

mame tam variant nejlepsi, coz je iwobi..

a jinak vymena henrikh-alexis by se mi libila hlavne z toho duvodu, ze by to byl hezky trolling. (a taky mi alexis chybi, i kdyz se choval casto jako kreten. zrovna minuly tyden me to uplne bilo do oci, kdyz tam hral auba.. alexisova souhra s nachem byla jedna z nejlepsich veci v arsenalu za poslednich cca pet let)

a taky mi henrikh k nam porad moc nesedi, i kdyz je asi objektivne dobry a ma dobra cisla, syndrom podolski. mesuta sice casto nemuzu na hristi (i mimo) vystat, ale mam ho docela rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Tahle trojice by klidně mohla sestoupit, jen teda třeba prohodit Newcastle s West Hamem

Reagovat
kissak

Se obávám, že to takhle skončí a vzhledem k předváděné hře asi zaslouženě

Reagovat
Robbie

Z Mourinhem MU jen ztrácí čas, tym má aby hrál o titul

Reagovat
vladis271

Za moju fanúškovskú kariéru som sa necítil nikdy tak bezpečne ked útočili na našu obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
maraynwa

nápodobně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
topinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja naposledy v86tom ked Giants vyhrali Superbowl.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Coutinho10

to je fakt....hned se na to líp kouká, když člověk může být klidnější

Reagovat
valek9610

Nic jiného si fans United nezaslouží

Reagovat
Banger

Vlci nejen za to, že obrali United, ale hlavně za ten nebojácný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

United to skóre

Reagovat
r.mrazik

Slusne bidny vykon...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MisterEfe_/status/1043527101750697985

Romelu ma sice uz 4 goly, ale to jeho zahazovani sanci nas letos stalo uz asi 8 bodu...

Reagovat
EXoRcIsT

prave preto on nikdy nebude world class utocnik taky aguero lewa atd toto davaju jak nic a hlavne nevahaju ako on pri svojich sanciach ale proste ich chladnokrvne premenia

Reagovat
Counter

Zrovna Lewu bych za příklad nedával, každoročně ve vyřazovací fázi LM v tomhle ohledu selhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zase Lukaku není čistej hroťák, jak se na první pohled může zdát. On udělá i obrovskej kus práce mimo vápno a je přínosem i když se mu zrovna dvakrát nedaří. A samozřejmě se nedá porovnávat jeho podpora ze zálohy s tou v Bayernu nebo City. Imo teda top útočník být může a bude.

Reagovat
Swarley

letos je to v produktivitě bída, ale ten přínos je úplně stejný jako loni...z té bídy v ofenzivě je rozhodně ten, co si tu kritiku zaslouží nejmíň....

Reagovat
Cobra

Tak ale primárně je tam od střílení gólů, na což by se nemělo zapomínat.

Reagovat
Hokaido

Tak těch má letos stejně jako Kun - 4. Loni měl o 5 méně, ale pořád byl nad xG, takže je to z velký části problém právě té zálohy.

Reagovat
Acquanni

Tohle by vypadalo komicky i v přeboru Ještě k tomu ten neskutečně dřevěný pohyb Lukaku je fakt případ, on mi občas přijde na svou postavu hodně agilní a pak zase vypadá jako naprosté dřevo

Reagovat
Whitemedia

Chudáčci, Lukaku jen 4 branky, taková ostuda!

Reagovat
Busby babes

tak mel jich mit minimalne 7.

Reagovat
Counter

Má xG 3,74 - dát z tohohle sedm branek by byl majstrštyk.

Reagovat
Busby babes

tahle interpretace xG je proste picovina. Vcera tam mel jednu golovku, ale misto aby sel proti mici, tak na nej cekal a pribehl obrance a odpalil to. Tudiz nebyl v drzeni mice a xG 0. Proti Spurs nedal do prazdne brany za stavu 0:0, pak tam mel jeste jednu prilezitost, kterou proste top utocnici davaji. Proti Brightonu taky za stavu 0:0 zazdil velkou sanci.

Reagovat
Hokaido

Lukaku je váš nejmenší problém.

Reagovat
Busby babes

pockej, ja taky nikde netvrdim, ze je. Jen jsem poukazal na to, ze taky uz dost sanci spalil a ze nas to stalo body. Nadava se tu na stopery, kteri delaji chyby. Tohle je uplne to same. proste mu k tem top top utocnikum jeste kousek chybi.

Reagovat
Counter

Tohle na mě působí, že útočník musí být dokonalý a dát úplně každičkou šanci. Nikdo z top útočníků by tohle všechno nedal.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Malresi

Pohodové víťazstvo, ďalšie 3 body a ďalšie čisté konto. V stredu to chce poriadnu rotáciu a v sobotu v plnej sile na Chelsea. S VVD by to nemalo byť nič vážne, vyzeralo to len na narazené rebro, takže na sobotu by mal byť ready.

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe, nakoniec ten Mkhi bude fakt lepšia posila. A to som si najprv robil srandu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Acquanni

Zatím jsme rozhodně vyhráli tuhle partii my. Na druhou stranu, pokud se Utd proberou a seženou normálního trenéra, co umí hrát fotbal, tak klidně může zase Alexis patřit mezi nejlepší v lize, on to v sobě má. Ale Henrik se podle mě ještě zlepší pod Emerym, zatím to tak vypadá

Reagovat
r.mrazik

Vsichni to v sobe meli...torres,mata,seva,alexis...

Reagovat
Acquanni

Taky jsem napsal klidně může, ne že to tak bude

Reagovat
r.mrazik

Klidně může být všechno...

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Hokaido

Alexis bude mít ta pár týdnů 30 let a s jeho stylem hry nejspíš nebude hrát na vrcholu tak dlouho...

Reagovat
Acquanni

Může i nemusí, on na sobě vždy dost makal, takže může držet ještě dva tři roky na vrcholu. Samozřejmě ale nemusí a myslím, že jediná jeho naděje by byla změna trenéra United nebo přestup. Určitě by neměl nic 100% v žádném případě, ale pod Mourkem to vypadá na celkem velkou jistotu toho, že to bude dál na hovno..

Reagovat
Euphael

to mě taky dneska přímo napadlo

Reagovat
kiwwi

Obaja sú nanič.

Reagovat
Counter

ne no

Reagovat
kiwwi

Tak dobrý zápas ma aj Alexis aj Miky sem tam... Ú nás bol Miky slabý a u vás Alexis dobrý... Nechápem na základe čoho z toho vychádzate lepšie

Reagovat
Mastný Chobot

na základe G+A možno

Reagovat
kiwwi

Akoze 1+1 je viac ako 0+1 to je pravda ale neviem či by som na základe toho vyvodzoval nejaké závery

Reagovat
Mastný Chobot

šak nikto okrem teba žiadne závery nevyvodzuje

Reagovat
Counter

Tak to už je jiný pohled na věc. Je rozdíl mezi porovnáním Alexise v Arsenalu s Mchitarjanem v Arsenalu, anebo porovnání Alexise v MU a Mchitarjana v Arsenalu. Ty v tomhle komentáři děláš to první, Yung výše to druhé.

Reagovat
kiwwi

Je niesom presvedčený ani o tom druhom... Obaja sú len tieňom ich najlepších výkonov a príde mi to ako hľadanie jednookeho kráľa

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

hádam si mu neskočil na ten populizmus

Reagovat
Svatej

United si ještě nakonec možná zažijou podobnou trennérskou beznaděj jako fanoušci Arsenalu. Výhra, naděje při přijatelným výkonu, prohra, výhra...

Reagovat
Counter

Jediný rozdíl je, že mají De Geu.

Reagovat
celeb

a to dost vyrazny, dnes chytil 2 ciste goly navyse oproti standardnemu kvalitnemu brankarskemu vykonu v PL.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

oproti cechovi 4

Reagovat
Nikikrew

United s tymto absolutne bez sance na titul, to co dnes predviedli bol tazky podpriemer, jedine Pogba ako tak hral dobre a Shaw, zvysok slabota. Nechapem ako moze hrat Lingard zaklad, v zapase nic nepredviedol a aj ked sa mu podari par zapasov + peknych golov, je to velmi malo ( to iste aj v repre). Alexis si s tymom nerozumie, u nas to bol uplne iny hrac.

Liverpool a City jasne na titul a mozno Chelsea este ma sancu, zvysok ani nahodou

Reagovat
Kixi Syhimour

Owny? Můžu se zeptat zda stále považuješ dvojici Vorm a Lloris za lepší než se Gea a Romero?

Reagovat
smazaný uživatel

Boufal sa pomaly presadzuje v Celta Vigo. Ale tak prečo sa nezbaviť najlepšieho hráča v tíme...

Reagovat
vodka

protože byl náladový a hrál hovno?

Reagovat
Hokaido

Strašná škoda ho je, ale nedalo se nic dělat.

Reagovat
protiproudu

Matěj Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Nepopsal by někdo jeho výkon, dík.

Reagovat
Usty

stačí si přečíst článek, pod kterým komentuješ

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Reagovat
Salfovic

Tak z těch dvou vět jsem se toho moc nedozvěděl.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Takmer sa zopakoval záver ako s Interom. Kane mohol mať hattrick, práve na ňom sú také situácie, aby zabil zápas...

Reagovat
vladis271

zy čukotky mi stačí bod, ale ak by sme tam vyhrali sme v pol sotition. Kžadopádne na ligový pohár dúfam pošleme céčko.

Reagovat
nani92

vaše cečko > naše áčko

Reagovat
kiwwi

pol sotition

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

kurnajs, ako sa vobec k takemu niecomu dostal??

Reagovat
smazaný uživatel

"soton"

Reagovat
Infernoqt

De Gea se hezky probudil. Ty reflexy jsou fakt neskutečný. Musím říct, že dneska to zase jednou byla jeho show. Mám radost, že když už nám nic jinýho nefunguje, tak takového gólmana nikdo nemá.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Gazdo

Ale ma

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ani spanelska repre ho nema

Reagovat
icka

Reagovat
Azza

Reagovat
Swarley

jako já celkem marně doufám, že už máme nějak rozjednaný plán B bez Mourinha, protože ztrácí smysl v tomhle do budocna jakkoliv pokračovat...Poche se jeví jako celkem jasná varianta...chtělo by to v jeho podání slabší sezónu + Mourinho třetí sezóna a bez titulu...z mého pohledu by nebylo vůbec co řešit...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Len či aj z Pocheho nie

Reagovat
Swarley

tak to už je na něm, ale těžko Spurs nějak dál posune...u nás by ty možnosti měl...

Reagovat
Hokaido

Na Wolves jsem se těšil hlavně kvůli ofenzivě, ale zatím žasnu spíš nad jejich defenzivou. Mají ji 4. nejlepší, v xGA dokonce 3. nejlepší. A to mají za sebou zápasy na United, Leicesteru nebo doma s Evertonem a City. Třeba Doherty je fakt hráč stvořenej pro tuhle pozici, Bolly nebo Bennett jsou skvělí stopeři, Coady už v 25 obrovská osobnost a Patricio je úplně jiná liga, ten nemá ve Wolvesu co dělat.

Podle mě je to nejlíp připravenej nováček za dobu, co PL sleduju. Ten způsob, jakým se do PL dostali, není zrovna sympatickej, ale rozhodně je to projekt, co má hlavu, patu a spoustu správných lidí na správných místech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Whitemedia

Mě neskutečně baví záložní dvojka Moutinho - Neves.. čekal jsem od nich jízdu do ofenzívy, ale zároveň velké mezery do defenzívy.. a oni zatím brání jako králové a očekávám brzo i velkou parádu v ofenzivě, zatím se jen sehrávají.. nepamatuji si, kdy naposledy mě postupující týmy do PL bavily tak, jako mě baví právě Wolves a Fulham

Reagovat
celeb

Foxes?

Reagovat
Hokaido

Meh, Foxes v tý první sezoně akorát smázli United asi 5:3, jinak byli skoro 30 zápasů úplně k ničemu.

Reagovat
celeb

na titul to stacilo

Reagovat
Hokaido

To bylo až další sezónu.

Reagovat
celeb

Reagovat
Bayern +

Len ťa opravím, Boly mal prvé tri kolá dosť biedne, ale Nuno ho podržal hlavne kvôli celoročným výkonom v Champe. A postup zas až tak nesympatický nebol, vlani až na Nevesa megalomansky nenakupovali, až teraz pred PL, čo je ale logicky a zatiaľ veľmi dobrý krok, tie posily sú fakt rozumne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City hrál Boly dobře. Jinak souhlasím jak říkal Mourek na tiskovce, tak to není bezhlavý projekt, který jen nakupuje Portugalský hráče. Celý to má koncepci a ty posily do týmu zatím skvěle zapadaj. Rui je extratřída, to ukazoval už ve Sportingu a v repre a určitě by měl na větší klub, ale já jsem hrozně rád že nakonec místo do Neapole vzal Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Patricia jsem chtel uz v lete misto Cecha s Ospinem, jeste pred Lenem. vVubec nechapu, jak dlouho vydrzel v portugalske lize s takovymna vykonama

Reagovat
mayday

Patricio je parádní gólman a vždy jsem se divil, že byl furt ve Sportingu a nezkusil top klub ve Španělsku nebo jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Scouser Coady .

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
Lacko_Boh

Džošua v Saša? Nikto?

Reagovat
Whitemedia

kdo v kdo?

Reagovat
Lacko_Boh

Anthony Joshua vs Alexander Povetkin

http://www.dubs.to/boxing/

acestream://3ada70d4c47b32edaa5cd450bb8310abc8596f69[720p] [SKY BOX OFFICE] [EN]

acestream://b8f162b95adb0d28cfd12b0f26ef874947ddd2ed[520p] [SKY BOX OFFICE] [EN]

Reagovat
Swarley

Saša se nějak nemohl trefit, tolik úderů vedle jsem dlouho neviděl

Reagovat
Lacko_Boh

mňa veľmi pozitívne prekvapil, ten peak a boo style som očakával, ale rozhodne nie s takou kandenciou. Prvé tri kola boxoval super, a aj keď sa AJ snažil v rozhovore naznačiť že na ten zadny direkt čakal tak neverím, nevedel sa dostať do tempa, každý Povetkinov útok zaváňal KO, čakalo sa že kto prvý stratí energiu. Dobrý zápas, Laco bol pobavený, AJ je príliš dobrý.

Reagovat
Lacko_Boh

promoter povedal ze: Joshua was both injured & had been ill.

Reagovat
Swarley

určitě jo, boxoval hodně solidně a tohle mi fakt nepřišlo, že by to AJ celou dobu tak perfektně kontroloval...jen prostě nebyl schopný pořádně trefit, přitom jak píšeš, ta jeho levačka lítala fakt nebezpečně...chytnout jednu dvě za sebou, tak by to s Joshuou mohlo i zamávat...

ale každopádně perfektní obrana od AJ, vyhýbal se tomu s přehledem...

Reagovat
Lacko_Boh

Kontrola -> pravá ruka non stop na brade a po každom direkte uskočil minimálne o meter Ale tak AJ si to môže dovoliť, to je neuveriteľné aké je zviera. A jemu by som ako málokomu fakt veril že nie je na ihlách.

Reagovat
smazaný uživatel

co říkáš na konferenci Khabib vs. McGregor?

Reagovat
Swarley

Conor to dá, to bude nějaká uzemňovačka v prvním kole

Reagovat
Lacko_Boh

Kľudne sa môže stať Aldo 2, s tým Khabibovim "boxom" a ako Conorovými provokáciami, ale ak to nebude takáto situácia tak si fakt neviem predstaviť že by ho Conor trafil v stand upe a potom ho GnP na zemi. Viem si predstaviť že ho trafí, že ho aj clipne..ale nie že ho dokončí.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem hlavně https://www.youtube.com/watch?v=s8NL-n_XgSY, jestli jsi to neviděl, koukni, stojí to za to

Reagovat
Lacko_Boh

Nevidel som celú, videl som iba časti :) Ale tak Conor ide nekompromisne, fakt zle zle zle, nekompromisne. Z toho čo som videl, Khabib vyzeral že zvláda ale to vyzeral aj Alvarez :) Khabib pôsobí v tomto ako DC, sere ho keď ho niekto nemá rád(Jones) ale aj tak si myslím že to zvládne a bez problémov vyhrá na body.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, Khabib vypadá docela klidně, ale ty věci co Conor říká ho prostě musejí nasrat, a při fightu už třeba bude někdy emocionální a může udělat chyby. Ale Conor sám mi přišel strašně divný, takhle hyperaktivní snad ještě nikdy nebyl, nevím, ten kokain přece jenom musí mít nějaké následky. Ale na ten fight se teda těším neskutečně, to bude úžasný. A to ani jednomu z nich nějak extra nefandím.

Reagovat
Lacko_Boh

Tiež nie som fanúšik ani jedného, ale možno si trošičku prajem aby vyhral Khabib, Conorovi neberiem že je jeden z najlepších ale tá bublina je už moc veľká. Ale že by bol Khabib zrovna sympaťák, to nie Škoda že je Cub Swanson taká lama :(

Reagovat
smazaný uživatel

U Conora se hlavně bojím, že by přestal bojovat, kdyby prohrál, což by byla škoda. Ale když zvítězí, tak už bude fakt větší než samotné UFC, což je taky na hovno

U Khabiba mi vadí, že si on a celej jeho tým hrajou na muslimský gangstery, takže by potřebovali trošku vrátit na zem, a od Conora by to bolelo dvojnásobně.

Reagovat
Lacko_Boh

myslím že mám pre teba dobrú správu, Conor vraj podpísal deal na ďaľších 6 zápasov Inak, pamätáš si tú jeho promo company ktorú vytvoril pred zápasom s Floydom ? Asi nič z toho, či?

Hej, tiež mi Khabib moc nesedí, to s tým gangsterstvom neviem, ale príde mi taký trtko, nejde o to že je moslim, ale je strašne...vesnický?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ale skončit může kdykoliv. Peněz má dost, nabídek z Hollywoodu a podobných sraček bude mít taky hodně si myslím, takže musí mít opravdu dobrou motivaci, aby zůstal v MMA. Ale asi pokračovat chce, když už podepsal novou smlouvu.

Hele, něco vlastně měl, ale asi se na to nějak vykašlal, vůbec nevím člověče.

A ten Khabib má podle mě hodně extrémní názory, jenom je tolik do médií nedává najevo. A právě mě na něm sere, že se chovají, jako by mohli všechno, protože za nimi stojí Bůh, a to mě sere. Kdyby zvítězil i teď, tak by to jeho a ostatní v jeho okolí jenom utvrdilo v tom, že mají pravdu. A i proto se chovají docela arogantně a typicky "drsňácky". Plus je spojenej s Kadyrovem a dagestanskými mafiány, na což právě narážel i Conor v tý konferenci. A ten jeho manažer Abdelazziz prý byl spojenej s teroristy, takže to asi taky nebude největší sympaťák.

+ Khabibovi prý nefandí ani rusové kvůli tomuhle - https://www.reddit.com/r/MMA/comments/9hobow/a_comment_by_a_russian_on_conors_his_own_people/ - ale nevím co je na tom pravdy

Reagovat
drussbarb

Aguero 300

Reagovat
Mates_Matesović

Prti Watfordu a Huddersfieldu musí Kane odpočívat, tohle u něj není normální

Reagovat
tomasinho

Pár poznatků k LFC. Dneska bych vytkl Kloppovi více věcí. Start Wijnalduma, který odehrál všechno. Klidně mohl hrát odpočatý Keita/Fabinho. Ok, zkusil zajímavou variantu v první půli, chápu, že se mu to moc nelíbilo, protože góly vesměs náhoďáky, jinak docela nekvalita ve finální fázi a přílišná hra na jistotu. Saints měli pár dobrých centrů. Chápu jeho potřebu vrátit se v druhé půli ke 4-3-3, aby měla záloha větší kontrolu. Ale wtf to střídání jsem totálně nepobral? Jednak stáhne aktivního a hlavně odpočatého Shaqiriho místo aby ulevil Salahovi/Manému, a za druhé tam pošle nejstaršího borce, který sice má kondičku jak nikdo, ale odehrál už úplně vše. Tam měl jít jasně Keita. Doufám teda, že Shaqiriho společně se Sturridgem pošle v poháru. Vůbec se mi nelíbí, jak letos pracuje s rotací a střídáními. Chápu, že když něco funguje, bude to těžko měnit, ale aby je neutavil ty hráče, takový Wijnaldum těžce nestíhal tak po 20 minutách mi přišlo.

Pro Keitu s Fabinhem, hlavně pro Fabinha to musí být frustrující. Ale. Podle mě Klopp ví, že ti hráči mají větší individuální schopnosti jak Henderson (docela zbytečný dneska) nebo Wijnaldum, ale ti "dřevěnější" hráči mají zažitý ten jeho systém více, tak snad je brzo začne pořádně využívat. Dneska klidně mohl, to nasazení Milnera bylo úplně zbytečné.

Každopádně pozitivní je, že se to zase zvládlo v pohodě úplně, doufám, že bude Van Dijk bude ok na ligový zápas, do poháru bych ho necpal. Snad to protočíme ještě trošku víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Z mýho pohledu to rozestavení 4-2-3-1 a taktika se Salahem na hrotu, Mané, Firmino po krajích a Shaqirim na 10sítce měla jedinej záměr. Salah si měl zvednout sebevědomí střelením golů. Jenže se překopala celá sestava která doteď fungovala a první půlka byla naše nejhorší v sezoně. Záloha ve dvou absolutně nestíhala, Shaqiri a Firmino se nestíhali vracet a Saints nás parkrát vzadu celkem provětrali. Hlavně po levé straně kde Bobby moc Andymu nepomháhal. K tomu katastrofální Matip (krom golu) . Naštěstí jsme dali 3 goly a Klopp se rozhodl vrátit k osvědčenýmu 4-3-3. Stáhl ze hřiště nestíhajícího Shaqiriho. Bylo znát, že není na naši hru zvyklej a ten střed dozadu hořel a dopředu to nebylo ono. Nenacházel se ve správných pozicích a rozehrávka vázla. Matip hrál všechny míče na Dijka nebo Trenta. Kvůli nim jsme museli většinu míčů hrát po naší levé straně.

Druhá půle už byla OK. Všichni věděli kde a jak mají hrát a v klidu jsme kontrolovali hru. Dijk střídal kvůli zranění a střídání aby si hráči odpočli padlo na Wijnalduma. Kdyby Shaqiri hrál líp a Virgil se nezranil, určitě by pošetil i někoho ze předu.

V pohárovým zápase nečekám žádný velký změny. Max 2-3.Myslím si, že ani není proč. Je to teprve druhej týden, kdy hrajeme dva zápasy týdně navíc mezi jednotlivýma zápasama je pokaždý 3 a více dní na odpočinek a minimum cestování. Chelsea má v tomu velkou nevýhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálne Van Dijk, Wijnaldum a dvaja z útočnej trojice podľa mňa zostanú na lavičke, možno aj brankár sa zmení.

Mignolet, Clyne-Goméz-Matip-Moreno, Fabinho, Keita-Milner, Mané (striedaný v cca 60. min.)-Sturridge-Shaqiri.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do zálohy spíš Hendersona, Milner musí odpočívat

Reagovat
ďuriLFC

Milnera čaká budúci týždeň tak 40km vo veľkom tempe takže šetriť.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Carrick

Alexis to je něco strašného, co ten zoufalec předvádí

Reagovat
Sandstorm

Hrozný flop. Navíc ve svým věku už ani lepší nebude a s tím platem se ho nezbavíme. Vrchol měl tak před dvěma lety. Je to snad ještě horší než Di Maria s Falcaem, ptz Di Maria šel zpeněžit a Falcao byl na hostování.

Reagovat
iamek

Třeba nás zachrání Čína

Reagovat
bbbauch

Chjo, to je porad dokola. Malo pohybu, zadnej system, nakopy na kvetaka.. uz by fakt mohl tahnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte kiwwinko a cartmanova mama a už je to komplet

Reagovat
Kixi Syhimour

Busby?

Reagovat
J0EL

Ten pojde s davom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

To jsi zjistil brzo, ze ho tu nechci, hlavicka

Reagovat
Swarley

na to se tady nehraje, tady si můžeš vymýšlet, co chceš

Reagovat
bbbauch

Noel to mel vzdycky trochu pomotany

Reagovat
Swarley

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Nečítam každý tvoj odpad, hlavička

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

tak priste radsi mlc, nez vypoustet picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Ti ten Swarley asi udrel do hlavičky, hlavička

Reagovat
bbbauch

Nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrecim, hlavička

Reagovat
vodka

tak tak, ale hlavní je mít vůj názor, i kdyby s realitou společné neměl nic, gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

A vodka, klasicky mimo...

Reagovat
kiwwi

V štýle "není to síce pravda ale mohla by byť"

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvoja parketa

Reagovat
kiwwi

Vidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, elitka to vidí

Reagovat
Counter

nn, potřebuje víc času, ještě aspoň jednu sezonečku a pár dražších třicetiletých posil.

Reagovat
Sandstorm

Ty posilecky mu vedení nekoupí, což se už ukázalo teď v létě...

Reagovat
bbbauch

Hele ja jsem na Arsik taky hodnej

Reagovat
Counter

jn, poslední dobou jsem neměl problém souhlasit s každým tvým komentářem, časy se mění

Reagovat
smazaný uživatel

když to vezmu kolem a kolem, tak v lize dostal Liverpool prakticky jen jednu branku po tlaku a akci soupeře

Klopp

Reagovat
Sandstorm

O titul to vypadá na City a Liverpoolem, možná Chelsea. O 4.misto United, slepice, Arsenal. Všichni tři se ale zatím předhani v zoufalosti, tak možná nějaký překvápko na 4.flek?

Reagovat
Euphael

Vy jste na tom nejhur o tu ctyrku. Hraje vam do karet, ze Ars nebo Chelsea muzou skoncit v prvni ctyrce a zaroven vyhrat EL, cimz by vam stacilo byt pati, ale i tak jste celkem v pici s Jozkem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdyý Chelsea (resp. Arsenal) vyhrají EL a skončí do 4. místa, tak nejde 5. tým tabulky do LM, podle mne

Reagovat
spider_8

Reagovat
Infernoqt

Viděl jsem zápas s Wolves. Prakticky nás na šance přetlačili. Nebýt De Gey, kterej tam měl tři pohotové zákroky nohama, tak ten výsledek mohl být jiný. Bohužel je to není jen obranou, ale i Pogbou... neříkám, do ofenzivy skvělej, ale ta jeho defenzivní činnost a laxnost mě ubíjí. Ten gol je taky čistě jeho vina.

Reagovat
Sandstorm

To je tak, když je okolo Pogby Fellaini s Fredem. Byt tam hráči jako Kante nebo Casemiro nebo jiní top hráči, tak Pogba nebude muset defenzivu tolik řešit...

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale kdyby nebyl ten Fellaini. Matič měl holt kartu, no.

Reagovat
Miguel19

Škoda. Vyhrát se mohlo, ale domácí měli taky slušné šance.

Hazard přišernej, tomu nevyšlo nic. Hned za ním Jorginho. Veškeré naše šance šly od Williana, ale určitě dostane zjebáno nejvíc on.

Kepa konečně čisté konto se zákrokem

Reagovat
vilp

Willian nejlepší, ale v té tutovce na konci měl nahrávat.

Reagovat
Whitemedia

Willian mi sice i dnes lezl na nervy, ale v té bídě byl nejlepší.. vypadal, jako by volno v týdnu dostal on a ne Hazard

Reagovat
Mastný Chobot

180 - Chelsea midfielder Jorginho attempted 180 passes against West Ham – since 2003-04, this is the most by a player in a single Premier League match. Metronome.

ten ten rekord prekoná ešte tak 5x

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Škoda těch šancí v závěru, ale reálně to je zasloužený remíz. Klidně jsme mohli i prohrát. Celkově to byl zápas, který dost ukázal naše slabiny. Oni je teda ukázaly už předchozí zápasy, ale tentokrát už z toho byla ztráta bodů. Velký průšvih to sice není, protože venku s WHU jsou to vždycky těžké zápasy, ale je to zasloužené probuzení z té euforie na začátku sezony.

Největší zklamání dneska asi Hazard, který nejen že zahrál na své poměry podprůměrně, ale taky zazdil dvě velké šance. Klasicky místo aby sám zakončoval, tak přihrával a ještě k tomu špatně. Alonso taky nic moc. Větral ho tam Yarmolenko, takže nemohl tolik útočit a stejně ho moc dobře nepokrýval. MotM pro mě Willian, na něj je v top formě opravdu radost koukat. Problém je, že i v top formě pro nás nedokáže rozhodovat zápasy, což dneska potvrdil. Od toho je tam Hazard.

Reagovat
Whitemedia

Jestli Sarri ve středu pořádně nezarotuje, tak dostaneme o víkendu hrozně na budku

Reagovat
nani92

Dnes sme videli pravú tvár Chelsea

Reagovat
spider_8

Pořád o hodně lepší než ta vaše

Reagovat
Malresi

Kto by to bol povedal, že po 6. kole budeme ako jediný tím bez straty bodu ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já fakt ne

Reagovat
avicii

Neverim

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jsem překvapen, teď začne lámání chleba v první polovině, máme náročnej program, hra se zvedá, ale hlavně se útok začíná dávat do kupy, nicméně proti Chelsea se mi to nezdá, ale hlavně stejnak to vyhrajou City úplně v pohodě

Reagovat
Kixi Syhimour

+ hlavní je začít proměňovat ty šance, to je zatím kámen úrazu. Zrovna na tohle schytáme Chelsea, kde se notně musí proměňovat. No, Chelsea je schopna nás porazit

Reagovat
avicii

radsej sa nechat prijemne prekvapit

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně řečeno

Reagovat
Benzema

Veríš svojmu tímu načo to pozeráš ,keď už po šiestich kolách vieš ,že City to v pohode vyhrajú milujem takých fanúšikov

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože mě ta hra baví? Hej, na fóru jsem pesimista, tak podle toho sem i píšu. Mnohem lepší než psát jak rozdrtíme třeba HUddersfield a pak zjistit, že jsme remizovali 1:1. City jsou bezkonkurenční, myslím si že vyhrají titul (min. v Lize). Na titul nám nevěřím, jako jeden z mála fanoušků LFC. Nedělám, si zybtečné iluze, protože nechci být zklamán jako v roce 2014. Tam jsem to těsně prohráli, titul jsme měli blízko. Tam by se slušelo nám věřit, teďka he za náma 6 kol. Fakt je, že hrajeme dobře, ale to na City prostě nestačí, jestli je chceš porazit musíš hrát špičkovej fotbal. Ten zatím nehrajeme. Možná že kritizuju až moc, to si přiznávám. NIcméně to že nám nevěřím na titul není nic hloupého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To tu víme všichni

Reagovat
vladis271

skutočne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebudu ti lhát Vladis, ale skutočně

Reagovat
Swarley

a ty už nefandíš City?

Reagovat
Taiger

Tak neznám pesimističtějšího uživatele než tebe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

A to je dobře, nebo ne?

Reagovat
blade115

Mě to třeba až tak nepřekvapuje, pro mě jste od začátku jasný favorit na titul. A to Klopp ještě ani nezačal tolik využívat ten potenciál na lavičce, co tomu chyběl loni - Fabinho, Shaqiri a do toho zraněný Lovren.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě třeba dost překvapujete vy, u nás jsem si myslil, že hej něco poztrácíme, ale zatím pozitivní. Ale třeba u vás jsem si říkal, že budete někde kolem 6. místa s remízama

Reagovat
blade115

Já taky.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
avicii

WHU pripadna prehra na Chelsea by menej mrzela

Reagovat
spider_8

Já jsem zvědavý, jestli na vás nějak upravíme taktiku. Bojím se, že jinak nás slušně rozsekáte.

Reagovat
smazaný uživatel

nie ste City

Reagovat
avicii

Bude to zaujimave v oboch zapasoch

Reagovat
Busby babes

Last league goal:

Mata: December 23rd (2017)

Martial: January 15th

Lingard: February 25th

Alexis: March 31st

Tohle je proste strasna bida.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Poslední ligový zápas Martiala...15 ledna...

Alexis je hrozná bída

Reagovat
Kixi Syhimour

By se docela nabízelo ho nechat hrát v základu, ne?

Reagovat
Busby babes

chtelo by to ho tam ted dat. proti YB rozhodne hral lepe nez Alexis. Vcera... asi taky, ale taky nic moc neukazal.

Reagovat
r.mrazik

Tak určitě

Reagovat
Busby babes

posledni ligovej zapas, kde hral byl ten s Brightonem, kde predvedl uplne stejnou tuzku jako vsichni ostatni.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

wau uplny bikini statistiky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

bez nich, v plné nahotě to ukazuje tu ofenzivní bídu...

Reagovat
Miguel19

Chce to stopera.

Reagovat
Swarley

to se nevylučuje

Reagovat
Swarley

a hlavně jsem to tady psal stokrát...ta naše ofenziva má kvalitní hráče a je jen kktina Mourinha, že ji pořádně nevyužívá...s obranou je to přesně naopak...

Reagovat
Busby babes

kokotina... zrovna tihle hraci maji hodne volnosti. Alexis si muze delat na hristi co chce a stejne je to uplne k hovnu...

Reagovat
Swarley

může být, ale ta volnost končí v tom, pokud chodíš pravidelně sám do tří nebo s tebou do útoku jdou tři hráči proti desíti...

Reagovat
Busby babes

coz zrovna posledni zapasy neni uplne ten pripad.

Reagovat
Swarley

Ale nevysvětluje to moc ty měsíce před tím...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jenze v kombinaci s Pogbou, kterej je taky takovej hrac s volnosti a pumpuje ti celou zalohou, tak to neni moc dobry. U nas se Alexis sral ke vsemu a nekdy dokazal udelat 3 body uplne sam a nekdy byl fakt na delo. Dva takovi hraci je na jeden tym je imho moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

jen tak dál

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hachim Mastour

kokot a preto mam martana a sanciza vo fante pici

Reagovat
PhilipS

Tři bůdky dobrý. Výkon špatnej. Mohlo to být klidně naopak. Ozil s Ramseym si vybrali zas slabší match. Obrana nevypadá vůbec dobře.

Hráč zápasu jednoznačně Péťa. Monstrózní výkon. Mám z toho obrovskou radost. Myslím, že se blíží doba, kdy budem vzpomínat na to, kdy v PL zazářil českej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bol cech fakt neskutocny

Reagovat
PhilipS

Tohle potřeboval jako sůl. Nezpochybnitelnej výkon. Snad to sebere trochu tlaku, kterej na něj byl teď vyvíjenej (asi celkem spravedlivě)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

You know it's true, když řekne to djourou.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne konec, bolej me z Arsenalu oci, hlavne teda z ty pasaze, kdy jsme to udrzovali, jinak to byla spis nuda a pripomina mi to to zapasy z lonsky sezony. Ale 3 body jsou doma, to jediny se pocita.

Od nas dobrej vykon Laca a Cechino, zbytek spis prumer s chvilkovyma zableskama at na tu, ci na druhou stranu spektra dobrych a spatnych momentu. Od nich Richarlison, ten kluk to v sobe ma

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, ten druhý polčas by to šlo. Čech a Lacazette výborní. Ale s takým výkonom, ako prvý polčas, by sme vonku na Watforde dostali 3-0.

Reagovat
Mastný Chobot

inak, 5 výhier v rade a každý z tých výkonov bol viac-menej otras som zvedavý, dokedy nám to vydrží

Reagovat
PhilipS

Jojo taky jsem si říkal, že jsme každej ten zápas mohli prohrát. Emery má celkem kliku

Reagovat
Acquanni

Já si zase na druhou stranu říkám, že ještě minulou sezonu bychom po takových 5 zápasech měli tak 4 body Snad nemáme jen haluz, vyhrávat takové zápasy je prostě potřeba.

Reagovat
Mastný Chobot

Uvidíme, keď prídu ťažší súperi, ale hrali sme s troma asi najtragickejšími tímami ligy a s Evertonom, ktorý nikdy s Arsenalom vonku nevyhral asi. A tie výkony fakt neboli veľmi presvedčivé, resp. vôbec. Zápas so City zas ukázal, že na špičku nemáme ani omylom. Teraz príde dobrý Watford, tak možno konečne zistíme, ako na tom vlastne sme.

Reagovat
Counter

Naposledy na Arsenalu vyhráli v lize v roce 1996, ještě před Wengerem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Tak nejen v lize, ale rovnou napříč všemi soutěžemi.

Reagovat
Nikikrew

Tak podla mna Everton je lepsi ako Watford, cize to musime tiez vyhrat.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, lebo takto to funguje

Reagovat
Nikikrew

Ako nefunguje ale skor Everton by mal nas preverit ako Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoučitelný optimista.

Reagovat
Nikikrew

Pls. Vramci Arsenalu optimista nie som . To ako Watford doma ma byt ťažký super? Ok hrajú super ale ešte nemali ťažký away zápas

Reagovat
Acquanni

To je jasný, ale právě že my jsme moc rádi ztráceli body proti slabším, to byl hlavní problém.

Jinak ano, City nás přejelo, ale když to porovnám s těmi zápasy 2x 3:0 tak to bylo mnohem lepší. Párkrát jsme pressingem donutili City nakopnout, něco málo jsme vytvořili, to ty dva zápasy to byla absolutní 0 se vším všudy. Ten zápas ukázal, jak říkáš, že na špičku nemáme, ale mě ukázal i to, že s taktikou můžeme potrápit i ty nejlepší. Byl to navíc první zápas, o to víc rád jsem byl. Ale je to běh na dlouhou trať.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Alex ...

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Lacko_Boh

Torreira za dva roky do Barcelony :(

Reagovat
smazaný uživatel

do Tottenhamu.

Reagovat
SCELO

to je mozne v barcelone byva jun/ jul / august pekne pocasie, ako skoro vsade - dovolenka tam by stala zato

Reagovat
Zaschrona

Prohra se cti, to je zlepseni.

Reagovat
Whitemedia

co Zouma?

Reagovat
Counter

Byl u druhého gólu, jinak ok.

Reagovat
Whitemedia

u druhého gólu byl především pomezní rozhodčí, ten se nepočítá já myslel, jak na tom je celkově zatím

Reagovat
Zaschrona

Zatim si na nej stezovat nemuzu, mne se libi, je rychly, ve vzduchu dobry, primo nejake velke chyby on osobne neudelal. Podle me udela stoperskou dvojku s Minou, az se to trochu sehraje a douzdravi.

Reagovat
smazaný uživatel

do prvniho golu to bylo otevreny na obe strany, obzvlast Richarlison byl nebezpecnej a je to tak, jak si uz psal u prevka, ze hrajete hodne na ty kridla. Prave jak si to Richarlison navadel na strelu, tak zbytek to tak nejak cekal a cistili mu cestu. To stejny Theo, pekne me sral s tema ostryma nabehama za obranu.... A jak si to myslel s tim Daviesem, sim te? Jako ze s nim hrajete lip, nebo jak? Ten kluk je uplne mimo, je slabej v soubojich...

Reagovat
Zaschrona

S tim Daviesem jsem to myslel tak, ze dela rozdil to, ze tam je hrac typologicky jako on a ne Schneiderlin. Jinak mas samozrejme pravdu, ten kluk potrebuje jit hostovat a vyhrat se, vybojovat se, klidne nekde v boji v Champu, ne u nas delat kapitana. Ale radsi v sestave uvidim porad jeho nez to bohuzel uz tradicni duo Gana a Morgan. Ti spolu hrat proste efektivne nemohou. Idealne bude hrat jen jeden z nich a Gomes, jenze ten je porad jeste zraneny... Nebo bych tam klidne vyzkousel Gylfiho, ktery potrebuje balon mnohem casteji u nohy, aby byl poradne vyuzity.

Reagovat
Hokaido

Jsem fakt zvědavý, jak bude Silva pokračovat. Začínám si pomalu myslet, že to až tak zázračnej trenér nebude.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Ja si ani nemyslel nikdy, ze je nejaky zazrak. Uplne mi ale staci, ze to je snad trener, ktery dokaze nejak resit chyby, ktere delame, pracovat na jejich odstraneni a nejak taky realne pracovat na zlepsovani hracu. Koeman na tohle kaslal uplne, Martinez zas zil ve svem svete bez kompromisu, jakkoliv si o obou porad myslim, ze to nejsou tragedi a klidne jinde budou mit jeste uspech, kdyz jim to dobre sedne a budou mit ochotu se tomu venovat nebo zmenit pristup. Silva to taky ma a bude mit tezky, fanousci moc trpelivost nemaji, maji hodne tendence nadavat pri prvni prilezitosti a vysledkove se momentalne taky docela dostava pod tlak. Jen doufam, ze pokud nebudou vysledky, tak ho nebudeme nesmyslne vyhazovat, pokud zaroven bude videt pozitivni vyvoj v tom tymu, jako zatim urcite videt je.

Reagovat
Nikikrew

Videl som len 2 polcas ale vykon teda nic moc. Az moc nas Everton miestami prehraval a vela sanci sme si nevypracovali. Lacca je laska a dufam, ze bude u nas posobit este hodne rokov . Ten 2 gol totalny fail od postranneho ale v prvom rade k tomu nemalo ani dojst nebyt poctivca Mesuta ktory musi prihrat a sam gol dat nemoze.

3 body doma, konecne aj ciste konto takze z hladiska bodov, spokojnost

Reagovat
Counter

Tak to buď rád, žes neviděl první

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

podla komentarov mi bolo jasne ze opat 1 polcas bieda. Aspon ze wm3 vyhrali 4 zapasy po sebe, naopak my dedincania 4krat prehrali po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Petr Cech is the first goalkeeper to make 1,000 or more saves in Premier League history. [@EPLStatman] #afc

ak Mustafimu vydrží zdravie, do konca sezóny má 2000.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi je jasne preco tolko nahraval utocnikom

Reagovat
smazaný uživatel

ale az se uzdravi Kosc, tak zmizne snad ze zakladu (klep,klep,klep) zacinam prichazet na chut Sokratisovi

Reagovat
PP

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pa3ce

Reagovat
jacobT

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
naheCZ

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Svatej

Reagovat
madridcan

Ide odtial niekto na Slovensko-Cesko?

Reagovat
eder

You ain´t got no history!

Reagovat
Minister

Išiel by som, ale momentálne nie sú v predaji lístky. Čakám kým dajú do predaja ďalšie, ak teda vôbec dajú.

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard o své dnešní patičce na Álvara Moratu: „Myslím, že to bylo správné rozhodnutí. Ta přihrávka se ale nepovedla, takže teď každý říká, že jsem to měl vzít na sebe. Álvaro nastřílí spoustu branek a já mu v tom pomůžu.“

NE.. hlavně prosím nepomáhej Moratovi ve střílení gólů

Reagovat
Kixi Syhimour

však to je dobrej útočník, minimálně je lepší jak Torres. Však v Juve, ale i v RM mu to střílelo, on se rozjede

Reagovat
Whitemedia

Torres není měřítko, lepší než on je kdokoliv.. Morata po sezoně půjde a bude fakt rád, pokud ho vysvobodí jeho bývalé týmy, protože jinak skončí v nějakém béčkovém týmu..

Reagovat
Talker

S tím porovnáním s Torresem bych se krotil. Podle mého jsou na tom podobně, co se týče pálení šancí ale s tím, že Torres byl o třídu jinde co se týče těch dalších oblastí (tvorba hry, narážečky atd).

Reagovat
Svatej

Reagovat
vilp

Podle mě to měl sám potáhnout doprava a zakončit, ten úhel by byl docela ok.

Reagovat
Whitemedia

jo, to je jasný, že to měl zkusit sám, ale Edena úplně nepředěláš, může sice začít střílet hromady gólů, ale i tak to často nesobecky přihraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a přijde mi, že Hazard skoro na konci září ještě pořádně nedohnal kondičku.. dal si na té dovolené letos záležet, v Realu by mu to neprošlo, ale tam on by si to asi nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak pises a navic tu paticku posral Eden sam, to kdyby MEL jakoze Morata ocekavat, tak zakoncuje obranci do zad, uplne nahovno to reseni samotny od Hazarda

Reagovat
blade115

Je to o jeho nátuře no, on prostě nemá tu zdravou sobeckou potřebu to vzít na sebe a dávat góly.

Reagovat
FCSL

Laver Cup

Reagovat
smazaný uživatel

fedex

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo výhra nad Terriers, plichta na SB a plichta ve Watfordu a nebude tak zle. Od začátku sezóny to není nic moc, ale prostě tenhle tým je poskládaný z hodně kvalitních hráčů a dvou Top Class rozdílových hráčů, kteří to poslední sezóny z velké části táhli a Eriksen i Kane prostě nejsou v dobrá formě. Snad vyjma City je každý tým do určité míry závislý na výkonech těch pár nejlepších hráčů. Když chelsea nezahrje Hazard, jsou poloviční, když Live nezahraje Salah s Maném, taky to poznají. Ty šance, co Harry pozahazoval by v těch minulých sezónách v klidu proměnil a vty zápasy by se dohrávaly v plážovém tempu. Jestli se on a Chris brzo nezbrchají, tak to o moc lepší nebude.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Cissé jednoduché goly dávat neumí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

povolit pritiahnut

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Horcmen

Tomas Kalas has undergone surgery after fracturing his jaw in two places. Everyone at #BristolCity wishes him a speedy recovery.

Reagovat
Infernoqt

OT: NHL Fantasy

Čau, měl by někdo zájem se připojit k poměrně početné partě lidí z EF do dalšího fantasy ročníku na yahoo? Uvažujeme o rozdělení do konferencí, k čemuž je lepší mít víc členů. Podrobnosti napíšu do zprávy, důležitá je aktivita, na čemž si zakládáme, a také volno 1. října v devět večer kvůli draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Lamela za 70 minut v PL zatím 2+1. Pocheho zbraň poslední záchrany. se

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Grahf
Reagovat
Busby babes

Chris Smalling dostane od vedení Manchesteru United nabídku nové smlouvy. Anglický obránce byl v průběhu léta spojován s odchodem z Old Trafford, kde mu běží kontrakt jen do konce sezony.

Jako prodlouzit, aby nesel zadarmo a v lete prodat. Ted hraje dobre, ale ja mu proste neverim, ze je schopnej takhle hrat dlouhodobe... Jones, Rojo to same...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

zas tak prisnej bych k tomu prodlouzeni nebyl.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe jako uz

jones je chodici zraneni, rojo hraje picu, lindelof hraje silene, bailley je porad zraneny a posledni dobou hraje debilne...

jediny pouzitelny stoper je ze vsech jmenovanych Mike,ale stejne se na nej prska...

mozna se zacina ukazovat,ze se zmenou taktiky (kvetak/nekdo ke stoperum) hraje dobre i mike...a ze ta prace s obranou jde dost i za trenerskym tymem

nehlede na to,ze pri zatazenym bloku a vetsim tlaku na obranu nam spis vypadava v obrane stred zalohy...viz moutinho a jeho nedosoupeni strednim zaloznikem (kvetak? pogba?)

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, ted ma par dobrych zapasu, ale ja mu proste neverim. Tohle uz jsme zazili s nim neko0likrat. Je u nas 8 let a porad nekteri doufate, ze jednou teda opravdu bude tim world class obrancem. Kdyz uz to vypadalo, ze by to fakt mohlo tak byt a pod LVG mel tu skvelou cast, tak v dalsi sezone byl zas marnej.

Reagovat
r.mrazik

svetovy obrance nebude nikdy

stejne jako zbytek naseho stoperskyho osazenstva...a oproti zbytku nasich stoperu ma veci,ktere ostatni nemaji...treba zdravi a formu

Reagovat
r.mrazik

za me teda rojo,jones pryc a koupit v lete levnyho Tobyho...

bailly bude zraneny,lindelof tragicky a bude hrat toby a mike no

Reagovat
Busby babes

to bude super, mit pak stoperskou dvojku 30+. a za rok za dva to resit zas.

Ja jsem pro toho starsiho stopera, at klidne prijde, ale doplni ty mlady, kteri na to mozna maji, mozna nemaji. Ale pak at Mike jde. Vykonnost na top klub proste nema. Ne jako stoper c1, kterym by mel mit. Jak rikam, ted odehral par dobrych zapasu, ale to jsem u nej videl uz vickrat a nasledoval zas nejakej pruser, kdy nam prohral zapas...

Reagovat
r.mrazik

vsak budes mit dva 30 a dva 24 (nebo kolik jim je..)

vykonnost na top klub nema jones,lindelof a rojo...mike je na hrane a z tech co mame,tak nejvic pouzitelny

bailly je polomrtvej,tam tezko rict,zda ho nejak pocitat,kdyz vydrzi tri zapasy

a nejsi to ty,kdo tady porad breci ze 30 neni zadny vysoky vek? i vzhledem ke stoperum

Reagovat
Busby babes

no pocitas s tim, ze budou hrat ti dva 30+. Ano, nemusi to byt zadnej extra vek, zvlast u stopera, POKUD ma vykonnost. Mike ji nema ani ted, takze pochybuju, ze ji bude mit s vekem.

Lindelof na to ma, je porad mladej, muze se ukazat. Bailly to same. Navic ted zranenej neni, proste sedi.

Reagovat
r.mrazik

pocitam s tim,protoze ostatni jsou nepouzitelny

lindelof se zatim ukazuje dost,to je pravda...bailly se uz ani neukazuje

vykonnost ma Mike nejlepsi z tech co mame a proto hraje a navic ted hodne dobre

ale tak muzete si tu psat o novyho stopera porad dokola...vzhledem k tomu,jak to vypada smerem dopredu a hra celkove,tak je to opravdu vec,kterou bych resit nejvic...

Reagovat
Busby babes

pisu o tom, protoze tu je o tom expreska. Nepsal jsem nikde, ze by to mela byt vec, co mame resit nejvic.

Vsak pisu, ze ted hraje dobre. Ale to uz jsme zazili s nim xkrat za tech 8 let.

Reagovat
r.mrazik

no a ja rikam,ze prodavat ho je kravina,kdyz je to nejlepsi co tam mame...ze ostatni jsou bud marny,nebo stale zraneny...

Reagovat
Sandstorm

Máš to trochu pomotany.

Reagovat
r.mrazik

diky,tady mas lizatko

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na fotce Lacazette z FIFY?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele