6. kolo
22.09.2018 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

United poprvé v září ztratili, když nevyzráli na Wolverhampton

Už se zdálo, že Manchester United se výsledkově zvedá, nyní ale musí zkousnout další ztrátu. Přestože se proti Wolverhamptonu brzy dostal do vedení, nakonec bere ze zápasu jen bod, který Vlkům zařídil výstavní trefou Moutinho.

Manažerovi domácích Mourinhovi scházeli v minulých kolech vyloučení Rashford s Matićem, místo kterých se do sestavy dostali Fellaini s Lingardem. Změnu učinil portugalský stratég také v obraně, kde nastoupil Valencia. Hosté opět vyběhli na trávník ve stejném složení, jež začínalo každý dosavadní duel v ročníku.

Na Old Trafford to poprvé výrazně zašumělo po čtyřech minutách hry, kdy Valencia po samostatném úniku upadl po kontaktu s obráncem v pokutovém území soupeře. Rozhodčí Friend ale pokutový kop nenařídil. Za tři minuty se na druhé straně musel činit brankář De Gea. Útočník Vlků Jiménez se v šestnáctce vytočil k nebezpečné střele, kterou vyrazil strážce svatyně Rudých ďáblů.

De Gea se v prvních minutách hodně potil. V 16. minutě musel skvělým zákrokem vychytat Bolyho, jenž si naskočil na rohový kop Wolves. Za dvě minuty vyučil Manchester svého protivníka v produktivitě. Fred se na hranici vápna dostal k míči a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení. Brazilský záložník mohl svou druhou branku přidat na konci prvního poločasu, ale jeho povedenou střelu z přímého kopu lapil gólman Wolverhamptonu Patrício.

Domácí mohli své navýšit sedm minut po začátku druhého poločasu, kdy Sánchez využil zaváhání obránce hostí, ale Patrício jeho pokus kryl. Vlci hned z protiakce odpověděli gólem. Jiménez prostrčil pumlič na Moutinha, který výstavní střelou vymetl šibenici De Geovy branky. Pro Rudé ďábly by remíza byla málo, proto se v závěru snažili zápas zvrátit na svou stranu. V 67. minutě nacentroval Pogba na Lukakua, který se zblízka nedokázal trefit mezi tři tyče. Útočník United se mohl stát hrdinou pět minut před koncem, avšak obrana hostů mu na poslední chvíli zabránila ve skórování z bezprostřední blízkosti. Wolverhampton tak nakonec dokázal uhrát cenný výsledek.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
PePiG7

2-0 Martial, Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Uz kriz ! 1:1

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič by mohl navázat na Y.B.B.

Tip:1.

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat
frederik

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
MySch017

Ake riziko vyhadzovu? O tom v MU nikdy nepadla rec, manazer ma plnu doveru vedenia (niekolkokrat to bolo verejne zopakovane), tak ja fakt neviem, preco mate vzdy potrebu riesit taketo sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vam "staci" 6. flek OK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele