Premier League - souhrn 22. kola: Harrison hattrickem skolil West Ham

14.01.2022, 22:59, aktualizováno 16.01.2022, 17:09
Komentáře a souhrny
Jack Harrison (© AFP)
V obou nedělních zápasech Premier League přivítala mužstva okupující pozice pro Ligu mistrů celky ze spodní poloviny tabulky. Zatímco Liverpool si s Brentfordem s přehledem poradil, West Ham podlehl Leedsu poté, co jej hattrickem sestřelil Jack Harrison. Už v sobotu si přitom první pozici upevnil Manchester City díky výhře nad Chelsea, konkurenční United naopak ztratili s Aston Villou...

Liverpool FC - Brentford FC 3:0

16.01.2022 15:00

Góly: 44. Fabinho, 69. Alex Oxlade-Chamberlain, 77. Takumi Minamino

Po úporném dobývání trefil gól do šatny Fabinho. Po přestávce Reds využili otevřenější obrany Brentfordu a zásahy Oxlada-Chamberlaina a Minamina navýšili vedení na konečných 3:0.

Dle očekávání se u míče více nacházeli hráči Reds, kteří dobývali sešikovanou obranu Brentfordu především ze stran. Hosté naopak vyčkávali na svou chvíli v podobě rychlých brejků. Ve 14. minutě to zkusil z dálky Trent Alexander-Arnold a jeho pumelice jen těsně minula levou šibenici. V další šanci pálil po rohu Van Dijk, ale jeho střelu dokázali gólman Fernandés ve spolupráci s Toneym zastavit na brankové čáře. V následujících minutách se ale Reds velmi těžko prosazovali proti zformovaným Včelám a dobývání pokračovalo.

Brentford naopak začal postupně získávat sebevědomí a ve 39. minutě pálil jen těsně mimo Ivan Toney. V další velké šanci se krátce poté objevil Janelt, ale byl pískán ofsajd. Ve 44. minutě už Anfield jásal, protože se po rohovém kopu prosadil Fabinho, který si našel míč na zadní tyči a v pohodě ho poslal do sítě. Těžká rána před přestávkou pro hosty.

Ti ale nesvěsili hlavy a do druhého poločasu nastoupili velmi aktivně a chvílemi Liverpool přehrávali. V 59. minutě se šikovně uvolnil Mbeumo a vystrašil Alissona. V 63. minutě se po dobré práci Alexandera-Arnolda opřel do míče Jota a jeho křižná střela se odrazila od pravé tyče. Portugalský záložník se po chvíli protlačil přímo před Fernándeze, ale ten jeho nájezd bravurně zlikvidoval. V 69. minutě už kapituloval poté, co Robertson výborně nacentroval a Oxlade-Chamberlain se z voleje nemýlil.

Anglický záložník se bohužel krátce poté zranil a musel být vystřídán Minaminem. A právě ten dnešní zápas zakončil. V 77. minutě předvedli domácí skvělý presink na rozehrávku hostů, kteří zazmatkovali a po jednoduché kombinaci Firmina s Minaminem zavěsil japonský talent do prázdné kasy. Velká chyba Brentfordu. Ten už se nezmohl ani na čestný úspěch a i přes solidní výkon dnes jasně prohrál.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leeds United 2:3

16.01.2022 15:00

Góly: 34. Jarrod Bowen, 52. Pablo Fornals - 10. Jack Harrison, 37. Jack Harrison, 60. Jack Harrison

Skóre utkání otevřel v 10. minutě hostující Harrison, na kterého sice odpověděl domácí Bowen, ale Jack Harrison ve 37. minutě vrátil Leedsu vedení. Po přestávce srovnal Fornals, ovšem krátce na to udeřil potřetí v zápase Harrison.

Po úvodním oťukávání se do první možnosti proháčkoval Jack Harrison, který se v blízkosti malého vápna opřel do míče, ale jeho pokus obrana zablokovala. Z následného rohového kopu už nevzešlo žádné nebezpečí. Hosté však byli nadále aktivnější a v 10. minutě se dostali do vedení! Cresswell nezachytil dlouhou přihrávku, k níž se dostal Klich a jeho ránu skvěle vyrazil Fabianski. Domácí obrana ale opět zaspala a nikým nehlídaný Forshaw přistrčil míč Harrisonovi, jehož ránu na zadní tyč už nemohl gólman Fabianski zastavit.

Až pak se probrali také Hammers a svého soupeři začali zatlačovat do vlastního pokutového území. Dlouho se ale nedostali do větší příležitosti. Až ve 29. minutě měl na hlavě vyrovnávací gól Dawson, který hlavičkoval před prázdnou bránou z malého vápna. Stoper West Hamu ale trestuhodně minul! Nemusel však litovat dlouho. Rohové kopy jsou, jak známo, specialitou Hammers a po dalším takovém ve 33. minutě se hlavou prosadil Jarrod Bowen, který se skvěle zbavil svého strážce a překonal Mesliera. Zasloužené vyrovnání.

Ve 37. minutě však přišel šok! Defenziva Hammers rozhodně nezářila a nezareagovala dobře na rohový kop. Hlavičkující Ayling tak prostrčil míč na Harrisona, který s jistou dávkou štěstí zaznamenal druhý gól v zápase. Průvan v obranách pokračoval a ve 41. minutě se sám před Meslierem objevil Rice. Z úhlu ale branku netrefil. V podobné příležitosti se v nastavení ocitl hostující Daniel James, který byl sám před Fabianskim. Ten jeho slabý pokus v pohodě chytil.

Do druhého poločasu vstoupili Kladiváři odhodlaní vyrovnat a v 52. minutě se jim to podařilo! Antonio výborně podržel u vápna těžký míč, přihrál Fornalsovi, ten si obhodil obránce a vědomě do protipohybu Mesliera zavěsil na přední tyč. 2:2.

Nerozhodný stav ovšem nevydržel dlouho. Vlašič zaspal při rozehrávce, k míči se dostal Raphinha, výborně našel Harrisona a ten obloučkem završil v 60. minutě hattrick! Kladiváři dnes tropí jednu chybu za druhou a potřetí musí dotahovat. 2:3.

V 63. minutě mohlo být pro Moyesovu družinu ještě hůř, Raphinhův přímý kop však skončil na tyči. Kladiváři dnes očividně nebyli ve své kůži a po další ztrátě opět inkasovali. Raphinha z brejku zachoval klid a předložil míč do vápna ideálně Klichovi a ten nezaváhal. Po konzultaci s VARem byl ale odpískán ofsajd.

Podobná situace se opakovala i na druhé straně, kdy kvůli postavení mimo hru neplatil zásah Jarmolenka. Ten se dostal k míči po krásné ráně Coufala a ještě lepšímu zákroku Mesliera. V nastavení mohl ještě srovnat Bowen, ale zblízka poslal míč hrudí nad!

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 2:2

15.01.2022 18:30

Góly: 77. Jacob Ramsey, 82. Philippe Coutinho - 6. Bruno Fernandes, 67. Bruno Fernandes

Manchester United neudržel dvoubrankové vedení a s Aston Villou nakonec jen remizoval po výsledku 2:2. V první půli poslal hostující celek do vedení Fernandes, jehož nepříliš povedenou střelu za svá záda propustil brankář Martínez, v druhém dějství tentýž hráč ranou o břevno zvýšil náskok favorita a zdálo se, že je o osudu utkání rozhodnuto. Jenže Aston Villa se nevzdala a po brankách Jacoba Ramseyho a střídajícího Coutinha ještě dokázala vyrovnat.

Manchester United do utkání vstoupil lépe než domácí celek a brzy se mu také podařilo dostat do vedení. Volný přímý kop rozehráli nakrátko Telles s Fernandesem a druhý jmenovaný se za vápnem opřel do míče. Střelu se ještě pokusil tečovat stínící Cavani, nicméně Martínez měl i tak bez potíží zakročit. Domácí brankář však předvedl výstavní hrubici a míč mu propadl mezi nohama do sítě.

"Rudí ďáblové" prakticky celou první půlhodinu opanovali dějství na hřišti a mohli přidat i druhý zásah, když centr Fernandese propadl až k osamocenému Greenwoodovi, který ale zblízka napálil jen Martíneze. Pak o sobě konečně dala vědět také Villa, nejprve se po rohovém kopu dostal k hlavičce Buendía, De Gea byl ale připraven. Španělský brankář pak dokázal vychytat i zakončujícího Digneho.

Na startu druhé půle mohl vyrovnat Jacob Ramsey, jeho přízemní střelu však opět pozorný De Gea dokázal vyrazit. A tak udeřilo na druhé straně - dvacet pět minut před koncem vybojoval míč Fred, předložil jej na hranici vápna Fernandesovi, který prudkou ranou o břevno zvýšil náskok hostujícího celku a zdálo se, že je rozhodnuto.

Steven Gerrard na průběh utkání zareagoval střídáním a na hřiště poslal Coutinha. A ten se mu odměnil už po pár minutách pobytu na hřišti - nejprve to byl Mings, který vyvezl míč středem pole, ten se pak dostal do pokutového území ke Coutinhovi, jenž s přispěním Freda balón propasíroval na osamoceného Ramseyho, který prudkou ranou snížil na 1:2. A to nebylo vše - devět minut před koncem se totiž za hostující obranu dostal střelec první branky Ramsey a krásnou přihrávkou napříč malým vápnem oslovil nabíhajícího Coutinha, jenž zblízka srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Watford FC 1:1

15.01.2022 16:00

Góly: 49. Allan Saint-Maximin - 88. João Pedro

Newcastle nakonec nezvládl důležitý záchranářský souboj, když se mu nepodařilo udržet vedení a s Watfordem jen remizoval 1:1. Svěřenci Eddieho Howea tak zůstávají s dvanácti body na devatenáctém místě tabulky, zatímco Watford stále okupuje první nesestupovou příčku.

Utkání podle očekávání nenabídlo příliš pohlednou podívanou, často zápas připomínal nelítostný boj o střed pole, ve kterém měli ale dlouhou dobu navrch domácí hráči. Jako první zahrozil Saint-Maximin, na jehož centr však nedosáhl ani jeden ze tří nabíhajících hráčů Newcastlu. O pár minut později už se k centrovanému míči z druhé strany protlačil Joelinton, ovšem jeho zakončení skončilo na břevně hostující branky.

Na druhé straně zahrozil King, který ale po rychlém brejku branku netrefil. V poslední velké příležitosti první půle se ocitl Wood, ten ale z malého vápna hlavičkoval nad.

Krátce po startu druhého dějství se ale poprvé měnilo skóre. Kamara přišel o balón, toho se zmocnil Saint-Maximin, nebojácně si to nasměroval do pokutového území a prudkou ranou na bližší tyč rozjásal domácí příznivce. Na druhé straně se k nebezpečnému zakončení dostal King, jeho střelu doprostřed však brankář Newcastlu pohodlně ukryl do rukavic. Obrovskou příležitost na vyrovnání měl pak Sissoko, který se po rychlém kontru dostal až sám před brankáře Dúbravku, jenže v rozhodující chvíli branku vysoko přestřelil.

Vyrovnání se ale nakonec Watford přece jen dočkal. Dvě minuty před koncem základní hrací doby si na centr Kika naskočil João Pedro a přesnou hlavičkou k tyči rozesmutnil domácí obecenstvo, které už počítalo se ziskem všech tří bodů. Místo toho Newcastle jen remizoval 1:1 a na postup mimo sestupové příčky si ještě bude muset počkat.

Více informací k zápasu

Norwich City - Everton FC 2:1

15.01.2022 16:00

Góly: 16. Michael Keane (vl.), 18. Adam Idah - 60. Richarlison

Norwich City porazil v utkání 22. kola Everton 2:1. Domácí se tak díky vítězství posunuli na osmnáctou příčku a na záchranu ztrácí jediný bod. Hostům se sestupové příčky přiblížily na šest bodů a jsou patnáctí.

Norwich šel hned v šestnácté minutě do vedení. Po kombinaci ve středu pole se balon dostal na pravou stranu, kde si jej převzal Josh Sargent a ten poté poslal do vápna přízemní centr. Na přední tyči chtěl zasáhnout bránící Michael Keane, jenže to udělal tak nešťastně, že míč poslal přesně mezi tyčku a Pickforda do sítě.

Ještě veseleji bylo na Carrow Road o dvě minuty později. Domácí se dostali do přečíslení tři na dva, balon vedl Williams. Poté si jej trochu se štěstím převzal Adam Idah, jenže jej ne úplně ideálně zpracoval a vypadalo to, že je po šanci. Záložník "Kanárků" se však ještě dokázal natáhnout a špičkou kopačkou poslal míč podél Pickforda do brány.

V 53. minutě málem Everton domácím namazal na třetí gól. Mykolenko chtěl nahrát Pickfordovi, jenže si nevšiml číhajícího Idaha. Brankář "Karamelek" nakonec byl u balonu dříve a zažehnal možnou katastrofu.

Po hodině hry se Evertonu podařilo snížit. Hosté prvně zahrávali rohový kop, ten domácí odvrátili. Poté však přišel další centr, pro který si šel gólman Krul, který ale nedokázal zasáhnout a navíc skončil na zemi. V celé situaci se nejlépe zorientoval Richarlison, který vystřihl parádní nůžky a skóroval.

V závěru se původně nastavovalo sedm minut, šance domácí na potvrzení výhry však přišla až v desáté nastavené minutě. Rashica však z brejku trefil pouze tyčku, mrzet ho to ale už nemuselo.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Southampton FC 3:1

15.01.2022 16:00

Góly: 37. Raúl Jiménez (pen.), 59. Conor Coady, 90+1. Adama Traoré - 84. James Ward-Prowse

Wolverhampton už dal zapomenout na pomalejší rozjezd do sezony a hodně nenápadně se přibližuje k pozicím znamenajícím evropské poháry. Může za to i povedený přelom roku, další úspěch přišel v domácím souboji se Southamptonem.

Southampton nesehrál špatné utkání, doplatil ale na vysokou efektivitu v zakončení v podání soupeře. Wolverhampton poprvé zahrozil v 18. minutě, na rychlém brejku se podíleli Trincao, Jiménez a Aït Nouri, posledně jmenovaný vše zakončil přihrávkou před branku a nebezpečí odvrátil až vracející se Lyanco.

Hodně vzruchu pak přinesla 33. minuta a několik podezřelých zákroků v pokutovém území Saints. Ten poslední předvedl Bednarek, obětí byl Aït Nouri a do akce musel VAR. Na monitoru si nakonec vše prohlédl i hlavní sudí Michael Salisbury a nařídil penaltu, míč si na puntík postavil Jiménez a s přehledem otevřel skóre - 1:0.

Southampton potřebovat zvýšit útočnou aktivitu a ještě v prvním poločase dvakrát sahal po vyrovnání, v obou případech přitom jeho střelci zkazil radost José Sá. Ve 40. minutě fantasticky vytáhl gólovou hlavičku Salisua, v nastavení si oba svůj souboj zopakovali a znovu se radoval portugalský brankář.

Po změně stran se kamenem úrazu pro Southampton staly standardní situace. V 56. minutě dorazil míč do opuštěné svatyně Coady a hosty ještě zachránil zdvižený praporek v ruce jednoho z pomezních, který odhalil ofsajd Gomese. Jenomže Soton se nepoučil, o tři minuty později nepohlídal hlavičkujícího Kilmana a po odrazu balónu od tyče měl hodně snadnou roli znovu Coady - 2:0.

Wolverhampton si svůj náskok dlouho bedlivě hlídal a z role vypadl až v samém závěru. Drama přinesla 84. minuta, James Ward-Prowse si stoupl k trestnému kopu a parádní ranou vrátil svůj tým do hry - 2:1.

A zůstat nemuselo jenom u snížení, v 88. minutě se totiž v tutovce ocitl Perraud a hlavou orazítkoval jen brankovou konstrukci. Celá situace musela Southampton mrzet, jelikož na druhé straně došlo k definitivnímu rozhodnutí. Adama Traoré nejprve minul prázdnou svatyni, v nastavení si ale napravil reputaci, když unikl po levé straně a stanovil konečný výsledek - 3:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 1:0

15.01.2022 13:30

Góly: 70. Kevin De Bruyne

Manchester City udělal další důležitý krok směrem k mistrovskému titulu, když na vlastním hřišti díky brance De Bruyneho přehrál druhou Chelsea těsně 1:0. Souboj prvního s druhým nenabídl příliš pohlednou podívanou, na trávníku se totiž odehrávaly taktické šachy s minimem vyložených šancí. O něco lepším týmem však přece jenom byli domácí a zaslouženě si tak připisují zisk tří bodů.

V úvodu utkání o sobě dala několikrát vědět Chelsea, která se po ziscích míče na polovině hřiště hnala do rychlých protiútoků. Při jenom takovém úniku dokázal Lukaku odtlačit bránícího Stonese, přečíslení 3 na 2 však řešil tím nejhorším možným způsobem, když místo vybídnutí nabíhajícího Alonsa volil přihrávku na Ziyecha, který se nacházel v dvoumetrovém ofsajdu a šance tak přišla vniveč. O chvíli později se zase v prostoru mezi liniemi ocitl Ziyech, který mohl do úniku vyslat Lukaka, jenže přihrávku k nevoli manažera Tuchela o dobrých deset metrů minul.

Citizens pak převzali taktovku, obléhali pokutové území Chelsea, ale do vážnějších šancí se nemohli propracovat. Zpětnou přihrávku Grealishe napříč celým vápnem odklidil do bezpečí Alonso, De Bruyneho pokus z úhlu zase ukryl do rukavic Kepa. Až pět minut před koncem vyrobil velkou chybu v rozehrávce Kovačić, jehož přihrávku zblokoval De Bruyne přímo do běhu dotírajícího Grealishe, který se na vápně ocitl zcela sám před brankářem Kepou. Zvolil pohotové zakončení z prvního doteku, španělský brankář však vytáhl parádní zákrok a míč vytěsnil na rohový kop.

Na startu druhé půle vyvezl balón Kovačić a kolmicí oslovil Lukaka, který ale únik nevyřešil dobře a pokusem o obstřel jen trefil vyběhnuvšího brankáře Edersona. Dobíhající Ziyech pak pálil vysoko nad. Na straně druhé přišlo nebezpečí z kopačky De Bruyneho, jehož volný přímý kop musel vytáhnout na roh brankář Kepa. Po ztrátě Lukaka zase pálil nebezpečně z hranice vápna Sterling, branku ale netrefil.

Rozuzlení přišlo až dvacet minut před koncem. Dlouhou rozehrávku Kepy zachytila domácí obrana, rychle přesunula míč na De Bruyneho, který ustál zákrok Kantého a z dvaceti pěti metrů zakroutil nádhernou střelu na zadní tyč - Kepa se i díky úkroku na špatnou stranu natahoval marně. A protože se Chelsea již nezmohla na žádnou vážnější odpověď, dospělo utkání k vítězství prvního celku tabulky 1:0.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 1:1

14.01.2022 21:00

Góly: 87. Joachim Andersen (vl.) - 69. Conor Gallagher

Brighton remizoval v utkání 22. kola Premier League s Crystal Palace 1:1. Hosty poslal do vedení Conor Gallagher, nešťastníkem zápasu se však stal Joachim Andersen, který si tři minuty před koncem dal vlastní gól.

První šanci si v desáté minutě vytvořili domácí. Ti využili ztráty míče a následného kiksu Warda při odvracení a Leandro Trossard mířil z pravé strany sám na Butlandu. Domácí útočník jej však nechal vyniknout po střele na zadní tyčku, kterou brankář hostí vykopl.

Ve 35. minutě se sudí po rohovém kopu šel podívat na video a nakonec pro domácí odpískal pokutový kop za faul Hughese na Veltmana. Penalty se ujal Pascal Gross, ale provedl ji katastrofálně. Po krátkém rozběhu balon nasměroval doprostřed, jenže po zemi a Butland neměl problém míč vyrazit. Po chvilce se po dalším rohu prosadil Neal Maupay, následná kontrola však prokázala až příliš velký důraz domácího útočníka.

A tak se v 69. minutě do vedení dostali hosté. Ti se postupnou kombinací probojovali až do pokutového území, sice už to vypadalo, že je míč ztracený, ale Schlupp jej zvládl z brankové čáry vrátit zpět přesně na Conora Gallaghera, který si jedním dotekem balon zpracoval a druhým jej poslal do sítě.

Vyrovnání přinesla pro hosty nešťastná situace z 87. minuty. Brighton obléhal vápno soupeře, Maupay se na levé straně zbavil Warda a poslal před branku prudký pas, který chtěl odvrátit Joachim Andersen, ale trefil balón takovým způsobem, že jej nasměroval na bránu mimo dosah Butlanda. V závěru ještě mohl rozhodnout Welbeck, ale jeho hlavičce pár centimetrů chybělo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22182254:1356
2.Liverpool FC21136255:1845
3.Chelsea FC22127345:1743
4.West Ham United22114741:3037
5.Arsenal FC20112733:2535
6.Tottenham Hotspur18103523:2033
7.Manchester United2095632:2932
8.Wolverhampton Wanderers2094717:1531
9.Brighton & Hove Albion20610421:2128
10.Leicester City1874731:3325
11.Crystal Palace2159730:3124
12.Southampton FC2159725:3324
13.Aston Villa20721127:3223
14.Brentford FC21651024:3323
15.Leeds United2057824:3922
16.Everton FC19541024:3419
17.Watford FC19421323:3714
18.Norwich City21341410:4513
19.Newcastle United20191020:4312
20.Burnley FC1718816:2711
Zbývající zápasy
15.01. 16:00Burnley FC - Leicester City
16.01. 17:30Tottenham Hotspur - Arsenal FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (865)

Přidat komentář
Losinho

Gallagher

Reagovat
Čenda

Arsenal and Edu have reportedly begun informal talks with former Chelsea star Diego Costa as the search for their next striker continues amid Dusan Vlahovic talks. football.london

jako klamnej manévr, případně nátlak na agenta Vlahovice budiž, Edu se prej zná se zástupci Costy. Ale jinak tvl, umíte si ho představit v našem dresu?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neon

Reagovat
Front hell

Upřímně,bych asi přestal Arsenal sledovat, dokud by tam byl.

Reagovat
Nizzie

Prosím, jen to ne, už dost záškodniků z Chelsea. A vůbec dost podobným přestupům.

Reagovat
Salfovic

Slušná nuda. Asi jako ,,boj´´ o titul.

Reagovat
John Obi Mikel

Obrana docela dobrá, ale Ziyech, Pulisič, Odoi, Werner a hlavně Lukaku byli dnes záporní hráči To se to pak těžko vyhrává.

Reagovat
Talker

Co se dá dělat, no. Přijeli jsme si ukopat remízu nebo výhru o gol, což klidně mohlo vyjít, kdyby Kepa nepustil střelu z dálky (na druhou stranu jeden zas chytil v prvním poločase) a ti matláci vepředu něco dali.

Každopádně Tuchel se střelil do nohy sám, poslat tam Puliho, který měl tak 3 zápasy za 2021, kdy nebyl úplně mimo a s ním těžce průměrného Ziyecha, který ztrácí míče jak na běžícím pásu, to je geniální plán. Zvlášť když má k dispozici všechny ofenzivní hráče.

No nic, boj o TOP4 začíná. Musíme se dostat do formy, protože za posledních 6 ligových zápasů 1 výhra, z posledních 10 máme 3 výhry. Nevím, kolik je týmů, které jsou na tom hůř v tuhle chvíli výsledkově.

Reagovat
Jkb

Zrovna Kepovi bych tu branku nevyčítal. De Bruyne to trefil fantasticky v té rychlosti, to byla opravdu vynikající branka. Pro Chelsea byl problém, že v některých momentech nevyužili příležitosti, jak šel Lukaku 3 na 2 a přihrával do ofsajdu na Ziyecha, nebo Ziyech když mohl dobře přihrávat snadno na Lukaka a úplně to zazdil, z toho v takovém utkání musí získat víc, jinak je to těžké proti City.

Reagovat
Talker

On je problém, že u Kepy každá střela ze vzdálenosti vypadá jako absolutně nechytatelná, ale takový Mendy takové goly nedostává.

Reagovat
Jkb

Expected goals u té střely bylo 0,03 , to opravdu byla dost vyjímečná trefa, i stopeři byli celkem dobře postavený, on byl trošku rozhozený z toho souboje o míč a ve velké rychlosti trefil fantasticky ten míč. Máš asi pravdu, že Kepa dostává zpoza vápna dost branek, ale toto by chytil málokterý brankář si myslím, naopak líbila se mi Kepova rozehrávka.

Reagovat
Talker

Kepa u těch střel z dálky vypadá, že to je buď wondersave nebo že to je nechytatelné a že je to fantastická střela. Oproti tomu Mendy vypadá, že na něj ty střely ze vzdálenosti ani nejdou, protože to jednoduše sbírá.

Kdyby to byl první, druhý nebo třetí gol, který Kepa pustil, tak neřeknu Jenže on ty střely z velké vzdálenost pouští celkem dost, nejspíš nejvíce ze všech golmanů PL za poslední 2-3 roky.

Kepa se rozhodně zlepšil za poslední rok, ale tohle je obrovská slabina, která nás dnes stála body.

Reagovat
Jkb

Já vás tak často nesleduji, takže se s tebou nebudu přít. Z mého úhlu pohledu vás o body připravilo špatné rozhodování na soupeřově půlce, proti City prostě musí soupeř využít i tu nejmenší příležitost, jinak je to těžké u nich sebrat body. Dneska jste stejně potřebovali 3 body abyste mohli pomýšlet na titul, bod by nic neřešil asi.

Pro vás je velké oslabení, že máte zraněné krajní beky, kteří jsou pro Tuchela extrémně důležití.

Jinak ale super zahrál Kovačič, to je váš poklad, Rudiger se mi taky líbil i ten Sarr dneska celkem pěkně.

Reagovat
Talker

Ještě mi řekni, že se ti defenzivně líbil alonso a budu muset kontrolovat, jestli jsme koukali na stejný zápas.

ani Kova ani Sarr se mi moc nelíbili dneska.

Reagovat
Jkb

Ten Alonso se mi dost blbě hodnotí, já ho nemám rád za tu branku kdy přeskočil a zranil Bellerína, takže se mi chce většinou zvracet když jej vidím, prostě nedokážu být u něj objektivní.

Mě se ti dva teda dost líbili, Sarr tam měl nějaké nepovedené odkopy kdy s tím míčem měl spíš hrát ale jinak se mi defenzivně celkem líbil, 4 Interceptions, 3 Tackles a ani jednou ho soupeř nepředribloval a to byl dneska Sterling celkem dobrej. Kovačič je pro mě vynikající hráč a dneska se mi líbil mnohem víc než třeba Kanté, kterej je jeden z nejlepších na světě, i když i on může mít horší zápasy.

Reagovat
fenixLFC

vyjimecna trefa to uplne nebola, neletela ani presne k tyci. kepa u nej pravil chybu ze sa pohol do opacnej strany tesne pred strelou. naopak, takuto strelu vacsina tych top golmanov chyta...

Reagovat
Remt

Hele zatím mi ten boj o top4 nepřijde nijak extra horkej, City si jedou pohodu co se týče bodů, West Ham nevím jestli má sílu na to zatlačit trochu na ten druhý a třetí tým, to samé Arsenal, Možná ještě tottenham kdyby měl nějakou vítěznou šňuru, jinak pokud Chelsea nemá formu, tak můžeš bejt v klidu, Liverpool taky ne, takže to vypadá prozatím na pěknou nudu Max boj fakt o to 4. místo kde bude velkej nátřesk ale chelsea a liverpool se zatím moc bát ničeho nemusí

Reagovat
Talker

Tak on ten náskok je dán i tím, že máme odehráno 22 zápasů, zatímco arsenal 20 a Tottenham 18 a MU 19. Kdyby arsenal vyhrál své 2 "dohrávky", tak je o 2 body za náma, když Tottenham, tak je o 2 body před náma, když MU, jsou o 3 body za náma. WHU má o zápas mín, může být taky na dostřel.

Ona ta tabulka letos hodně zkresluje právě velkými rozdíly v počtu odehraných zápasů. Pokud nenaskočíme na vítěznou vlnu a třeba 2-3x ztratíme, tak můžeme být na 5. nebo 6. místě klidně.

Teď máme Brighton venku (doma jsme s nimi remizovali 2 týdny zpátky), pak Tottenham, klidně se může stát, že vyhrajeme jen jeden (nebo žádný) zápas z těch dvou a najednou klidně můžeme být v tom boji o TOP4 a tahat za slabší konec.

Reagovat
Remt

Podle mě máte po City nejsilnější kádr a skvělýho trenéra, to už bych spíš čekal jarní skrat lfc jak loni než to že Chelsea vypadne z top4

Reagovat
Talker

Neříkám vypadnout, ale skončit v tom boji. To se může stát relativně rychle.

Reagovat
Svatej

Hrozně ses poučil Thomasi. Nejlepší část byla ta, kdy jsme zjistili, ze existuje možnost na City hrát nátlakově a nejenže tak ulevit obrane, ale získat nad míčem kontrolu a to až pěkně v 75. minutě. Přirozeně se otevřela možnost nam tam něco klepnout ze zadu, ale City měli poprvé v celém zápase alespon strach, ze existuje možnost, ze vstrelime gol.

Lukaku je v mnoha ohledech chcanka a stále platí, ze by bylo dobrý, aby hledal svoje štěstí v Miláně, ale dneska mi ho bylo líto. Tolik ignorovaných náběhů do super prostorů, který on měl, by otrávilo zapas kdekomu a on je stejně dělal dál.

Jelikož tu Tuchela jedinej kritizuju ja, tak to alespoň budu dělat pořádně. Je strašná klika, ze ten jedinej zapas, kdy dokazal Guardiolu prechcat, byl ten ve finále LM. Od ty doby si z nej Pep dělá vyloženě prdel. Příště to vidim na Jorginha na pravým kraji a Azpiho na křídle, určitě to jinak nepůjde, však mu chybí celí 2 a půl hráči ze základní sestavy. Člověk by cekal, ze klub s miliardovým kádrem a AAA trenérem dovede zahrát i něco jinýho než vyčkávanou na půlce, kde tym ani nepředstírá snahu útočit.

A naposledy nezapomenu zmínit, ze Ziyech a Pulisic v týmu nesmí zůstat. To je až směšný, jak špatní jsou.

Reagovat
Talker

Jelikož tu Tuchela jedinej kritizuju ja, tak to alespoň budu dělat pořádně...

Ehm...

Reagovat
Svatej

Jo vidíš to, jseš muj parťák na shnilý části břehu

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím proč ti je líto Lukaka, měl 2 velké šance a obě zadrbal. S Havertzem bychom neprohráli.

Reagovat
Svatej

Havertz by to posral zase jiným způsobem

Ale líto mi ho bylo především pro ty náběhy. Jen Azpi tam mel množství příležitosti, ze to bylo k posrani sledovat, jak Lukaku dobre casovanej náběh zas nevyuzije a Cesar míč otáčí zpátky. A nebyl to jen on, mrdali me s tím všichni.

Reagovat
Talker

Myslíš s Havertzem, který má za nějakých 2500 minut v lize 6 golů, tj v průměru 1 gol na čtyři a půl zápasu?

Reagovat
Talker

Mimochodem letos 2 goly za 930minut, což je ještě o kus horší.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím s Havertzem, který jim dal gól v LM a bez Lukaka, který na gól potřebuje 6 šancí.

Reagovat
Talker

Já nevím, co ti na to říct. Jo, dal jim gol třičtvrtě roku zpátky... Jinak potřebuje na gol 4.5 zápasů.

Reagovat
John Obi Mikel

Na tohle nic nemusíš. Ale na co ti je Lukaku, co proti Totáči a City spálí bambilion šancí.

Reagovat
Talker

Hele podle mého je prostě průser v systému, kdy to nesedí prakticky jedinému ofenzivnímu hráči ať už tam dáme kohokoliv. Jedinou výjimkou je Mount a ten nás zatím sám táhnout nezvládne.

at hraje na hrotu a podhrotu kdokoliv, tak nedává goly, nemají asistence ti hráči, nic. Lukaku sice pálí šance, na druhou stranu má 5 golů za půl roku, kdy byl část sezony out, což není nic super, ale furt je to po Mountovi nejgolovější hráč, kterého máme. Havertz má 6 golů za rok a půl, Werner jich má 7, Ziyech má 3 a Puli jich má 7...

Reagovat
vitasrp

Mně by ani tak nevadilo, že Tuchela třeba hodně a za mě někdy neprávem kritizuješ, ale nechápu, proč prostě píšeš nepravdy. Finále LM není jedinej zápas, kdy Tuchel Guardiolu přehrál, lepší jsme byli i v semifinále FA Cupu a zaslouženě vyhráli. Loni na Etihadu byla třeba první půlka úplně vyrovnaná a v druhé půli jsme byli lepší my.

V září na Stamford Bridge to zase sedlo Pepkovi a jeho tým byl jasně lepší, totálně nás proti naší vůli přehrál a zaslouženě vyhráli.

Dneska se naopak ty týmy vyblokovaly, bylo tam málo šancí, bylo to hodně těsný a City vyhráli díky genialitě hráče, což nám strašně chybí. Ale bylo to o detailech, mohl proměnit Lukaku a mohli jsme vyhrát, což jsme třeba na SB neměli z čeho. Nicméně taky se mi ten výkon dneska nelíbil…

Reagovat
oddy

Reagovat
Svatej

Ja si ten ligovej zapas uz nepamatuju natolik dobre, abych si jako ty dokazal vybavit nějaký konkrétní momenty, ale nemel jsem z toho teda pocit, ze bychom byli obecně lepším týmem, spis naopak.

https://understat.com/match/14781 + statistiky hovoří dost jasne v tom ligovym zápase, na ten další jsem data nesehnal. V září nás pak vyloženě zmačkali jak plechovku, dneska jsme znova nebyli schopni si trikrat za sebou nahrát a akce jsme meli ve chvili, kdy hráč soupeře posral individuální situaci. Především ta první akce, kdy se stoper nappacnul o zem s Lukakuem byla naprosto jasnym selhanim hráče, ne systemu... FA jsem zapomněl , takže možná máš pravdu, ze tam to bylo jinak a tím pádem by tvrzení o jednom povedeným zapase neplatilo.

Sere me především skutečnost, ze se Tuchel bije do prsou, jak se z minula poučí, když ho uz Guardiola jasně přečetl, ale on vymění jednu pasivitu se slabinama na krajich za druhou, přitom možnosti na to, aby to udělal jinak, měl. Ta jeho zbabělost mě sere, asi pro to me něco nutí se do nej obouvat...

Reagovat
vitasrp

Ty statistiky je taky potřeba dát do nějakýho kontextu. V první půli tam tehdy prakticky nebyly velké šance, City dali gól na konci poločasu po nákopu do křídla, kdy si Christensen zranil sval, snad Jesus utekl a dal před prázdnou branku Sterlingovi a Agüerovi. O minutu později byla penalta, kterou City nedali. My jsme třeba v první půli měli šanci, kdy snad Mount se dostal za obranu, obešel i brankáře, ale nezakončil, tak to v tom nemáš.

V druhý půli Citizens odešli fyzicky, přestali nás presovat a dvojka Jorginho - Gilmour tam začala diktovat hru. Vyrovnali jsme, pak jsme měli snad dvě branky klasicky z ofsajdu v podobě Wernera a v nastavení tam Alonso se štěstím protlačil vítězný gól.

Za mě je Tuchel snad nejmíň zbabělej trenér, kterýho jsme za poslední roky měli, on reálně hrál za celý působení u nás defenzivně snad jenom doma a venku proti Man City a v druhý půli Liverpoolu venku, jinak se snaží dominovat a hrát ofenzivně.

Reagovat
Svatej

To je v prdeli, že to dovedeš rozebrat takhle z paměti Zjevně nemůžu nic namítat. To bych si to musel přehrát celý znova, takže prostě budu věřit tomu co píšeš a beru to tvrzení zpátky.

Co se tyka ty zbabělosti - zbabělost nevidim jen ve snaze (ne)hrát ofenzivně, ale testovat nový věci, nebát se nasazovat agresivní sestavy, zaskocit soupeře jinym rozestavením a herním plánem, kterej predstavuje něco jinýho nez mírný upravení mista, kde se začne napadat. Furt se mluvi o tom, ze se dá hrát ofenzivně v 352 s dvema opravdu útočnýma hracema, proc by to nemělo jit naopak a stavět defenzivně silnou variantu něčeho utocnyho?

Zaroven rikam, ze je to můj problém, když se vyhrává a ve výsledku se máme skvěle, když je tohle to nejhorší, na co si můžu stěžovat,. Zkrátka jsem už od pár trenérů dostal to, co v klubu hodne chci vidět a teď se mi toho nedostává, tak se s tim/ním peru takhle po svym..

Reagovat
PP

I když jsou teď trochu v útlumu, tak pořád potřebuješ výborný výkon všech 11 hráčů.. a ideálně celý zápas.. Se podívej na nás. Poločas jsme je bili jak žito, dost možná jako jediní letos, kteří jsme je takto přehrávali a stejně hovno..

Reagovat
Hachim Mastour

We know how much this match means to our fans around the world, but the Premier League has made the decision to postpone the match, due to many players across our squad currently being unavailable as a result of COVID-19, existing and recent injuries, in addition to players away with their countries at AFCON.

Slušný alibizmus. Zranienia a AFCON by nemali byť dôvodom. Koľko máme covid prípadov? Nie iba jeden?

Reagovat
Talker

Jako jo, ve chvíli, kdy kvůli covidu chybí 1-2 hráči, tak fuck you.

Reagovat
smazaný uživatel

nemame zaloznikov ale amn sme pustili bez nahrady na zaciatku okna

Reagovat
Svatej

Tpč a nás by donutili hrát i s hracema na vozickach

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

Nas takto nutili na zaciatku roka. A to sme tych pozitivnych mali viac. Toto je len obraz PL, ako mizerne maju nastavene tie pravidla.

Reagovat
Maresma

Když si vzpomenu na to, jak sme měli celej A tým odjetej na MS klubů a i tak sme museli ve stejnej den hrát proti Aston Ville, tak je to fakt vtipný

Reagovat
fenixLFC

vtedy tieto pravidla este neexistovali. ale verim tomu ze aj s tymi sucasnymi by sme boli donuteni hrat pretoze predsa neboli zraneni a ten zapas sa hral v iny den

Reagovat
smazaný uživatel

imo je to jen kvuli tomu, ze nas pojebal liverpool, tak to takto kompenzuji..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bakary3

Jojo, ted je za tohle Arsenal smesnej uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, cemu se smejes, kdyby to nebylo tak medializovane, tak neverim, ze nam to odlozi, mame jeden pripad covidu, je to smesne

Reagovat
Mastný Chobot

Je to smiesne no

Reagovat
Lacko_Boh

UBOHA LIGA

Reagovat
Nizzie

Jako je to hnus, nastavení těch pravidel, na druhou stranu jsou pro všechny stejná, a pokud máš alespoň jeden případ C19 a nemáš dostatečný počet hráčů (12+1?), můžeš požádat taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne dalsi odlozeni zapasu Tentokrat vyhovi Arsenalu

Reagovat
John Obi Mikel

Nerekulérní liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi....By me zajimalo kolik maji pozitivnich tvle, beztak k tomu odlozeni prispelo i to, ze maji 4 hrace v Africe Coz je totalni kravina!!!

Reagovat
Nizzie

Výjimečně s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Co tady brečíte Arsenalu chybělo několik hráčů ze základu hned první zápas proti Brentfordu, dokonce hrál i o pár dnů pozitivní White. Arsenal to musel odehrát a měl pokyny nekvákat o tom, že ti hráči chybí skrz Covid, aby nedělali paniku skrz fans na stadionech.

Takže nasrat

Reagovat
Jkb

Xhaka naprostej génius. Úplně skvělá zpráva.

Reagovat
Talker

Kolik vám chybí hráčů kvůli covidu?

Reagovat
Gunner14

To nebyla pointa mého příspěvku, dělá se tady jak kdyby Arsenal nehrál i přes covid. Tohle je naše první žádost na odklad. Takovej Leicester, už má 5. Nedávno odkládali zápas, kde počítali i zraněný hráče. Tak by bylo trošku nefér to neodložit Arsenalu ne?

Jen teď se z toho dělá halo

Reagovat
Gunner14

Takže tohle jde na PL, že to takhle nastavila.

Reagovat
Talker

Hele mně jde spíš o porovnání s předchozími sezonami.

Když měl někdo hromadu zraněných, tak se nic neodkládalo, máš smůlu, pošli tam juniora. Chápal bych, kdyby vám lehla půlka týmu kvůli covidu, ale to, že se vám zraní nebo odjedou na šampionát mi přijde jako absurdní. Prakticky byste si mohli vzít zimní pauzu, aniž by se vám jediný hráč nakazil covidem.

Co se týče toho, že se hraje přes covid, tak to je kde kdo. My měli nedávno mimo snad 10 hráčů z toho 3-4 kvůli covidu a stejně jsme museli hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak...mam pocit, ze se ty zapasy neodkladaji uz jen kvuli covidu, ale i kl´vuli zranenym, nebo repre, coz je sprominutim picovina Proste neregulernost toho

Reagovat
Gunner14

A toho sis všiml až teď?

Reagovat
smazaný uživatel

....Ztraci to smysl

Reagovat
Gunner14

Absurdní by bylo, kdyby o to Arsenal nepožádal, když prostě nemá dostatek hráčů a takový Wolves odložili zápas s náma ( počítali jim do toho i zraněné hráče ) nebo Liverpool s falešnými výsledky.

Porovnání s minulou sezonou zbytečný, protože tohle zavedli teprve nedávno. Děje se to v PL už pár týdnů, jen teď všichni pičujou, protože jde o Arsenal

Reagovat
Talker

Tak píčuje se, protože vám na covid chybí kolik, 1 hráč?

Několik máte na šampionátu, několik zraněných, jednoho jste v zimě prodali... Tohle za mě není prostě omluva, protože je vaše chyba, že máte úzký kádr a v období afconu vám chybí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jinak Wolves měli 6 hráčů mimo kvůli covidu. Vy máte kolik, jednoho?

Reagovat
O.Giroud

Ved aj Liverpool mal mimo kvuli "covidu" sice aj ked im vysli falosne vysledky hrat by nemohli tak ci tak az pokym by si nespravili dalsi test a ten by mohli az na druhy den. Ale co si budeme uz v tom maju chaos a kluby by boli hlupe hlavne tie, kt. maju hracov na AFCONE aby toho nevyuzili.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Keď nemáš dostatok hráčov, musíš použiť akadémiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
J0EL

Minule to tu niekto vysvetloval. Pravidla su nastavene tak, ze sa z U23 pocitaju ako available len hraci, ktori uz nieco odohrali za A tym. A argument tipu, ze sme nemali predavat resp. posielat na hostavnie hracov je fakt uz na hlavu. Kto mal vediet, ze sa nam tolko hracov zrani?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gunner14

Nejlepší je to na Twitteru, kde vrchní plačky Neville a Carragher nezvládaj, že v neděli nebude super sunday NLD na Sky

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik mate nakazenych hm?

Reagovat
Jkb

To je podle mě špatně formulovaná otázka. Měl by jsi se ptát kolik hráčů máme k dispozici, což je 12 takže to splňuje to co chce FA. I jiné kluby měli odložená utkání, protože neměli dostatek hráčů. Současná situace je prostě jaká je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ta otazka je polozena spravne Kolik je nakazenych? Nikoho nezajimaji zraneny, nebo ze nemuzou kvuli reprezentaci Kvuli tomuse zapasy neodkladaji

Reagovat
Jkb

Tak očividně zajímají.

Reagovat
Gunner14

Doslova to je v těch pravidlech

Reagovat
smazaný uživatel

Zraneny a repre jo?

Reagovat
fenixLFC

ano, je tam skrz covid, zranenia a tak. takze nikhoo enzaujima kolko je covidovych ale kolko mas dostupnych. tak ako to pise vyssie.

Reagovat
jk

No podle toho vyjádření FA k NLD, k tomu aby došlo k odložení zápasu, musí v tom hrát roli C19. Tzn. pokud máš 10 zraněných hrát musíš.

Ale pokud máš 4 hráče v repre, 2 na hostování, 3 zraněné a 1 C19 tak ti zápas odloží. To pravidlo je kvůli pandemii ale kluby to očividně začaly zneužívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Ano zranenie tam je a v podstate aj keby je hrac chory, ze nema covid. Ale s repre neviem ako to je, ale evidentne rataju momentalne aj tu.

Reagovat
Talker

Hele ber to z pohledu Chelsea, která má 25 seniorních hráčů (+-) a když vypadne kompletně základní jedenáctka kvůli covidu, musíme stále hrát.

Vám odjede pár hráčů na šampionát, pár se zraní, jeden má covid a odkládáte. To mi přijde nesmyslný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A my kvuli tomu samozrejme prisli o body ...Arsenal a dalsi si to odehraji v jiny termin a v plnych sestavach.....absolutne neregulerni

Reagovat
Jkb

My jsme taky hráli když jsme měli nakažené, ale v tento moment zkrátka nemáme dostatek hráčů. Nemáme tolik hráčů co má Chelsea, máme zraněné a hráče na AFCON.

Mě to teda nesmyslný nepřijde, naopak jsem velmi rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to nesmysl a neregulerni... Zacina z toho odkladani byt pekna sracka

Reagovat
Salfovic

Měli to prostě nastavit tak, že odložení je možné jen když má tým třeba 7 hráčů z kádru A mimo kvůli Covidu a hototovo.

Reagovat
Talker

Jenže tohle je vaše blbost, že máte úzkou soupisku, o afconu jste věděli...

Když to vezmu do absurdna, tak bychom ted mohli prodat/pustit X hráčů a nechat si odložit všechny zápasy, než se nám uzdraví Chilwell, James a spol.

Reagovat
Jkb

To udělejte. Já vám rozhodně nebráním. Jinak blbost to ani není, nehrajeme Evropské poháry, takže nepotřebujeme tolik hráčů, to že vyjímečně se nám sešlo víc problémů dokupy a odloží se kvůli tomu 1 utkání není konec světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to konec sveta, ale vytraci se regulernost te ligy...tak si tam dejte hrace akademie

Reagovat
Jkb

Pokud jsi si nevšiml tak hráči z akademie u nás hrají pravidelně, ale teď jsou někteří zranění. Regulérnost ligy se vytrácí dlouhodobě, nevím co na tom změní jedno odložené utkání. Chápu tu snahu dramatizovat, ale zase bych nepřeháněl.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Nee myslim to tak, ze neodkladat, ale hrat s hraci z akademie. Jako aby jste meli 2 covidovy, nebo kolik a kvuli tomu delali odklad to je proste kravina

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
O.Giroud

Zbytocne tu hanit Arsenal, blbost by bola to nevyuzit.

Reagovat
jk

To jsou kecy. Wolves proti Saints měli na lavičce dva devatenáctileté borce, dva brankáře a dva hráče které museli povolat zpět z hostování. A hrát museli… Tohle rozhodnutí FA je naprostý joke a podvod woolwiche.

Reagovat
Mastný Chobot

Podvod mas v gatiach.

Je to smiesne ale FA si tak stanovila precedens nedavno. Arsenal len vytazil z ich hlupo stanovenych pravidiel.

Reagovat
jk

Ok, to o tom podvodu jsem si mohl odpustit, ale tohle prostě smrdí

Ve všech materiálech které jsem četl, se píše jen o tom, že zápasy se budou odkládat pokud hráči budou C19+, zranění či jinak nemocní. Podle mě jsou diskutabilní už ty zranění (3x knock) ale ok. Nám nechtěli odložit ani zápas s Foxes a to jsme měli 12x C19+ v týmu. Takže je to prostě WTF.

Hráči co jsou na AFCON do toho prostě nemají počítat a kluby se tyhle hráče měli pokusit nahradit, ne si ještě osekat soupisku. To je prostě fail woolwiche. A to rozhodnutí o odložení fail FA.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Jkb

Jo ale asi mají 13 hráčů k dispozici, což Arsenal momentálně nemá. Podvod? To je docela silné slovo, jsou nějaká pravidla pro odložení zápasu, které určita liga, Arsenal to v současnosti bohužel splňuje. Každej fanoušek Arsenalu by si přál, aby jsme měli všechny hráče k dispozici ale bohužel nemáme.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

vsetky timy maju 25 seniornych hracov...

Reagovat
iamek

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Taky nevím, co tu všichni brečí . My si ten zápas neodložili sami, požádali jsme si o to podle platných pravidel, která si odsouhlasila celá liga. Nijak jsme si ohledně chybějících hráčů nevymýšleli, nečachrovali s testy na COVID ani nic podobného. Prostě jsme jen požádali podle stávajících pravidel ffs ...

Jsou ta pravidla nastavená pofiderně? Ano. Může za to Arsenal? Ne (resp. ne víc, než zbytek ligy).

Reagovat
Golasso

Resp. podle stávajícího systému posuzování. Nevím, jestli se tomu dá vůbec říkat pravidla.

Reagovat
Mastný Chobot

optimalizovali sme

Reagovat
SunFells

Ale jdi do prdele, slepice si zaslouží šanci

Reagovat
SunFells

Jinak kdyby se neodkládala dokonce taková soutěž jako micky mouse (z jakých důvodů se odložila je zase další komedie), tak Arsenal v neděli hraje.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
oddy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea si prohrala zapas svou priposranosti a nechapu, kde vzal Lukaku cenovku 100 mega, takovej svalnatejsi Origi...

Reagovat
smazaný uživatel

Vi nekdo podle jakych pravidel se odkladaji zapasu KVULI COVIDU? Protoze mam takovy pocit, ze se to spis odklada kvuli APN

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv Leicester, ted Arsenal

Reagovat
Salfovic

Podle sympatií.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypada to tak....

Reagovat
Remt

Liverpool je sympatický klub a zápas mu odložili, to je pravda, takže tahle rovnice sedí.

Reagovat
fenixLFC

to davas tzv na tuchela ze si nevies dohladat pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Odkladali se zapasy kvuli covidu....ted uz i kvuli zranenim, nebo repre? To je proste kravina, nemas hrace, sahni do rezervy, nebo do akademie, hotovo. Tohle je proste neregulerni a nebo kdyz uz to takhle delaji, tak maji zadost potrvdit kazdemu kdo to potrebuje a nee jen nekomu

Reagovat
fenixLFC

takze ano, davas to na tuchela

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protoze ma pravdu, v tom aby se prase vyznalo Ty se vyznas?

Reagovat
fenixLFC

ano vyznam, respektive ich poznam a zabere ti to doslova 10 sekund to najst, rovnako ako tuchelovi. ale to by bolo narocnejsie nez proste zacat plakat kvoli neznalosti pravidiel ktore funguju celu sezonu

Reagovat
jk

https://www.premierleague.com/news/2426753

Tohle je vyjádření PL k odkládání zápasů kvůli C19.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe jsem cekal ....jen kdyby to bylo opacne a dostala by vyhodu Chelsea oproti Arsenalu, to bys mel kecu Ale ze jde o tvuj milovany Arsenal tak je vse v poradku Jenze ono nejde jen o Arsenal, ale zacina se to rozjizdet i u dalsich tymu...a zacina se to fakt zneuzivat....a regulernost jde do kytek

Reagovat
Front hell

Mě je nějaké odkládání úplně u prdele ať se týká koho chce. Jestli sis nevšiml tak Arsenalu taky odložili zápas s Liverpoolem. A to ještě na základě falešných testů. Které v takovém množství nemají šanci vyjít. Za mě se neměly odkládat vůbec žádné zápasy nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo o tom zapasu vim....tak bud at vyhovi kazdemu kdo to potrebuje a nebo nikomu, ale nee ze nekomu to odlozi a nekomu to zamitnou....nejdriv to bylo odkladani kvuli covidu, coz chapu ale ted uz do toho pocitaji i zraneny a repre coz je kravina....o tom APN kluby vedeli dopredu, tak se na to mohli pripravit, to je blbost klubu, ze maji uzky kadry, hold tak at tam nasadi rezervu/akademii....to by takhle mohli odkladat zapasy i Slavce, ktera ma letos kupu zranenych, Sparta taky, Barca a dalsi....to proste nejde takhle

Reagovat
Gunner14

Arsenal are actively considering Tielemans. Important to note meetings with his agent were with a view to a summer move. Leicester prefer to keep him in January but Rodgers admits “he has to look at every option”. Somewhat opens door to a January sale if #LCFC find a replacement.

Vlahovič a Tielemans pojď mi. Oba ready na odložené derby, to by byl sen

Reagovat
Minister

Tielemans to by bola paráda... ale dávam tomu tak 1%, že sa to podarí.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

akoze keby prisli tito dvaja tak by sme sa buduci rok mohli regulerne zapojit do bojov o titul a ani v lm by sme si nemuseli urobit hanbu

Reagovat
J0EL

a to s najmladsim timom v lige

Reagovat
spider_8

No, to jsme si trochu zapřeháněli Ale jinak jo, tihle dva by vás dost posunuli.

Reagovat
Bukaj LFC

Reagovat
oli9

to tu čtu 4 roky

Reagovat
O.Giroud

tiez som cital next year is our year par rokov az nam to konecne vyslo

Reagovat
SunFells

Nečteš.

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

* v podstate to aj stačí ako reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Když budete hledat díry v pravidlech a hrát kdy se vám to hodí, pak je to možné.

Reagovat
Nizzie

No jo, je tak spursy nedokázat přečíst pravidla a řídit se jimi. Chápu, že na to v kurníku nemáte lidi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Bayern +

ešte v nej ani nie ste

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

Tielemans by bol skvela skvela posila

Reagovat
Nikikrew

Tielemans by bola topka

Reagovat
jk

woolwich

Reagovat
J0EL

"Lahke" body by sa vam pacile hej? Zabudni

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Tottenhamu jsou prostě roztomilí :) Když potřebovali odložit zápas oni, tak to bylo samozřejmě v pořádku. Ale jakmile to udělá někdo jinej, to je najednou pláče.. :)

Reagovat
Front hell

Reagovat
jk

To je face Artety s Venkateshamem, když byli žebrat o odložení zápasu?

Reagovat
Front hell

Ty a owny tady v diskuzi.

Reagovat
jk

To by bylo takhle

Reagovat
Front hell

Já v tom vidím spíše pláč. Na druhou stranu kdybych ho tom rozhodoval já,tak bych neodlozil zápas nikomu.

Reagovat
jk

Tak si zajdi k očnímu.

Reagovat
Front hell

A ty pro kapesníčky.

Reagovat
jk

Radši toho necháme nebo se od vtipů z prvního stupně dostaneme do školky.

Reagovat
Front hell

Tím pádem se musíš cítit jak ryba ve vodě

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Faktem ale je, že ten školkový humor tu má nejlepší asi kolega Nizzie. Ale snažím se.

Reagovat
Front hell

Je hezké, že dokážeš uznat kvality druhých.

Reagovat
Nizzie

Díky, od tebe to sice pocta není, ale přesto je slušné poděkovat.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Seydou Doumbia

Benítez by v takovém Janovu byl už ted 2x vyhozen a 2x přijat zpátky...to je v hajzlu toto

Reagovat
Zaschrona

Hodlá ho Moshiri vyhodit nebo fakt je 5 bodů od konce září v pořádku, stejně jako nekonečně zoufalé výkony bez jakéhokoli viditelného zlepšení v čemkoli?

Reagovat
Dufan

Jo hlavně že kvůli němu vyhodili Brandse, vystvali Digneho. Snad se ten ču*ak bude pakovat.

Reagovat
oli9

City už nezastaví vůbec nikdo.. Reálně jim mohli body sebrat Celzi, my a pak nějaký jeden bod uhaluzit třeba slepice

Reagovat
supporter

Give the job to Rooney! Derby dnes dalsi vyhra.

Reagovat
supporter

Everton job

Reagovat
Zaschrona

Horší než španělský vrchní být nemůže a fandové by ho aspoň měli rádi.

Reagovat
Mönchengladbach

Tučňák padák?

Reagovat
Zaschrona

BREAKING: Everton could sack their manager Rafa Benitez by tonight talkSPORT sources understand.

Reagovat
Talker

Lamps!

Reagovat
avicii

A kto miesto neho? Tiež to striedate na parádu, príde niekto druhý, pekne to tu rozhajpujes a potom ste totálne na facku..

Reagovat
Zaschrona

Tak když vesměs všichni ti trenéři včetně tady Rafy velmi dobře začnou, aby to pak postupně šlo úplně špatným směrem, není to zas tak složitý se znovu a znovu spálit.

Za mě je v tuhle chvíli hlavní, že Rafa půjde pryč, zjevně to nefunguje a není vize, že by to fungovat někdy mělo.

Koho místo něj, to je otázka až druhá, za mě klidně Ferguson do konce sezony, pak se uvidí. Nebo teda někdo mladší, moderní, koho hráči mohou respektovat, s chutí pracovat a nějakými znalostmi moderního fotbalu, takže třeba Rooney, Lampard, klidně Baines; případně jméno typu Borrell z realizačního týmu Guardioly. Ale on Moshiri nejspíš zas vymyslí nějakého Nuna nebo podobný nesmysl...

Reagovat
Freedo

Sir už je v důchodu.

Reagovat
Zaschrona

Big Dunc

Reagovat
Bayern +

Tak momentálne by vám viac pomohol aj Allardyce, než všetky Lampardy a podobné čo si vymenoval...

Reagovat
Zaschrona

A s čím by nám konkrétně pomohl? Zachránit s tím by se měl dokázat skoro kdokoliv. My potřebujeme někoho, kdo s tím bude schopný dlouhodobě pracovat, ne krátkodobé řešení, který ten tým dlouhodobě ještě víc potopí, jako Big Sam.

Reagovat
celeb

tak to sa oplatilo zbavit kvoli nemu Dignu

Reagovat
EaP

Nechajú odist Digneho aby o týždeň vyhodili toho neschopáka.....fuck logic

Reagovat
Zaschrona

No, alternativa je, že z toho Moshiri vyjde ještě víc nekompetentně: nevyhodí ho.

Reagovat
Dufan

No ty vole

Reagovat
SunFells

Nick Ames

@NickAmes82

Understand at least one more Arsenal player beyond Martin Odegaard has come out positive for Covid-19 from today's tests.

Jak bylo zmíněno.

Reagovat
jk

Wow, úplný outbreak. Jen jestli to není někdo z ženského týmu...

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Stále fňukáš? :)

Reagovat
J0EL

Ty si tak strasne butthurt

Reagovat
jk

We play when we want, we play when want! Premier League, we play when we want!

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jakoby se vám nic neodložilo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyli jsme odměněni za vlastní retardovanost tak jako dnes woolwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kdybys sám nebyl retard, možná by to i dávalo smysl.

Reagovat
Front hell

Jiná křeč

Reagovat
bbbauch

Co myslis, to jak jsi tu behem par minut osmajlikoval vsechny narazky na arsenal?

Reagovat
Front hell

Všechny né a vůbec ticho tam dole

Reagovat
Nizzie

Zrovna vy no. I bez tohoto zápasu pořád máte odloženo více, než zbytek ligy dohromady.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Trand

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jkb

Docela dobrej zápas Aston Villa s United. Líbí se mi jak se hráči Villy snaží dostat mezi lajny a celkem se mi líbí i organizace United, i ten press začíná vypadat celkem fajn.

Celkem klobouk dolů před Gerrardem, nečekal jsem, že bude hrát tak fajn fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej Woolwich

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk, fňuk :)

Reagovat
Frony

Reagovat
Front hell

Ticho tam dole

Reagovat
Nizzie

Reagovat
nani92

Každý klub, ktorý požiadal a dostal odklad zápasu kvôli Covidu a neuzatvoril potom svoje tréningové centrum aspoň na týždeň by mal dostať trest v podobe odpočtu bodov

FA

Reagovat
smazaný uživatel

A další fňukna :)

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten problém, woolwich to nemá odložené kvůli covidu.

Reagovat
Taiger

Coutinho: 1 PL goal in 3 days

Sancho: 1 PL goal in 8 months

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Infernoqt

Sancho je ale strašná ostuda, on nejen nesedí nám, ale i do celé PL. Měl snad jeden slušnej zápas, resp. jeho část, ale už mu přestávám věřit, že se chytne. Jsem si téměř jistý, že kdyby neměl tu minulost v BVB, tak jde hostovat.

Reagovat
Busby babes

dej tomu jeste vetsi a extremnejsi privlastky, at to ma poradny grady. Jenom ostuda? nedrz se pri zdi ty vole...

Reagovat
Talker

Oni ti hráči z Německa jsou průser. 4 velké hvězdy přišly za poslední 3 roky a ani jedna není na úrovni nadprůměrného hráče.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Busby babes

btw. hostovat? ty vole, co tady predvadis, to je fakt hodne slusny. jasne, hrace za 70 mega posles po pul roce hostovat.

Reagovat
Infernoqt

Kdyby neměl minulost v BVB, tak se musí zkusit rozehrát, nemůže riskovat u nás, když zápas co zápas, co se na hřiště podívá, zahraje takovouto tužku. Však zase jen přišel, ztratil dva míče, teď do toho ta naše neforma a neběhavost a celý tým se sesypal. Takovej imbecil prostě nesmí hrát v zápasech, kde o něco jde.

Reagovat
Busby babes

jj, koupis hrace za 70 milionu a po pul sezone, kdy je dvakrat zranenej v prubehu a meni se manager, tak ho posles hostovat. prosim te, kdyz se tu ohanis tim, ze kdyby nemel nejakou historii v BVB... tak kdy se neco aspon vzdalene podobneho nekde stalo?

Reagovat
iamek

Takový Pepe se rozehrává ještě teď

Reagovat
cristiano.K.

což je taky špatně ale

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

Je to herní kripl, už ho nechci vidět. Tam jsi buďto slepej, nebo taky kripl, když to nevidíš. Čau.

Reagovat
Busby babes

no, kripl si tu spis ty.

Reagovat
Infernoqt

to je sranda

Reagovat
Busby babes

uprimne. ani ne. protoze ta diskuze diky lidem jako ty stoji uplne za hovno. z extremu do extremu.

https://www.youtube.com/watch?v=kVu_yMEhUfM&ab_channel=HannaAndersson

Reagovat
Infernoqt

To byla ironie

Reagovat
Infernoqt

Promin, přehnal jsem to, už jsem vychladl.

Nemění to na mém názoru nic, že se mi Sancho nelíbí. Podle mě na to nemá a musí se rozehrát. Čím dál víc postupně přestávám živit naději na top4, takže se klidně může rozehrávat u nás. Ale on si to na tom hřišti nemá prostě s kým dát a pak zbytečně ztrácí míče a jsou z toho takové protiútoky, ze kterých mi jde hlava kolem. Fakt mi přijde, že mu chybí takové základy, které bych od hráče jeho "hype" a jeho kalibru čekal.

Reagovat
Čenda

Ano, to tu dost často předvádíš taky, z extremu do extremu. Typicky povrchní Busby, spílá tu EF za to, čím sám přispívá. Tahle tvoje stránka je k nevíře, pokud to nevidíš.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

On hlavně musí hrát nějaký delší usek hry. Posledni zápasy nebyl špatný, zařídil gól, konečně mu vycházelo 1 on 1 a pak zase sedí :/.

Reagovat
Busby babes

byl zranenej. sice jen nejakej konar ale proste byl no. hlavne neni tak spatnej, chybi tomu zatim finalka.... jenze jak pisu niz, tady se uz hodnoti jen v extremech, bud si uzasnej nebo tahni na hostovani nymande...

Reagovat
iamek

Klasika. Dokud neda za sezónu aspoň 40 branek, tak to bude floop

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mass

Třeba je to Coutinhův poslední

Reagovat
Bandita_Harry

Stavime sa ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Celkově škoda, z toho dvojzápasu šlo udělat více, ale po 3 porážkách pro Gerrarda a spol. teď důležitá remíza, ještě tímhle stylem

Coutinho si nemohl vybrat lepší zápas

Reagovat
Infernoqt

Tohle přesně potřebujeme. Příští sezonu kompletně bez Evropy, co nejvíce zúžit kádr a začít s masivní přestavbou. Totální hovno klub. Nebýt De Gey, je to na sestup.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

Masivní přestavba vůbec není potřeba. Však v létě budeme hledat jen DM/CM a možná někoho na hrot, když odejde Cavani i Martial

Reagovat
Infernoqt

Tam je potřeba tvrdý reset. Málokdo z těch hráčů má na základ u top týmu. Pokud nás tedy nebereš za top tým a postačí ti nějaké pohárové příčky, pak stačí jen vhodně doplnit.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

dementi fakt. Rozhodnutej zapas a vratime je sami do zapasu. Nedokazeme udrzet vykonnost dva polocasy a to je problem no. Prvni polocas super, druhej strasny. Zahozeny dva body vzhledem k prubehu zapasu. tohle jsme proste meli v klidu dohrat na 2:0 no.

Reagovat
Busby babes

btw to jak tady lidi reaguji jen v extremech...

Reagovat
Taiger

Reagovat
EXoRcIsT

nieco ako hraci MU bud hraju dobre alebo ako muzstvo z 3 ligy nic medzi.

Reagovat
Busby babes

coz prave neni pravda. jenze vy to tu tak prezentujete.

Reagovat
EXoRcIsT

Tak sorry .buď hrajú priemerne alebo ako pubertiaci na telesnej

Reagovat
Whitemedia

Nějaký problém kurva?????!!!!!!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Taky už sám sobě občas vadis? Posun.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Taiger

SIUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Busby babes

no nic, cas na NFL a normalni diskuzi.

Reagovat
Busby babes

Rangnick on one of United’s biggest and most enduring problems on the pitch: “One of the biggest issues we have is that we lose too many balls in transition when we are in possession, it’s one of the things that worries me most to be honest.”

jeste jedna vec. Tohle je porad nas nejvetsi problem. co se zmenilo je to, jak na ty ztraty tym reaguje. v poslednich dvou zapasech je to proste daleko lepsi, organizovanejsi a spousty tech ztrat dokazem eliminovat do situaci, ze kterych nic moc neni. Bohuzel to i tak znamena, ze na sebe zvysujem tlak... a taky ze nedokazem eliminovat ty situace vsechny, jako dneska. Ale proste je tam videt, ze je ta defenziva organizovanejsi nez byvala pod Olem.

Reagovat
iamek

Problém jsou odražené balony. Nemáme snad žádný. Tohle není proste normální. A navíc letos 105 rohu a žádný gól. Ty vole to snad statisticky není ani možné

Reagovat
Kixi Syhimour

To je naprosto neuvěřitelná statistika

Reagovat
iamek

Přitom tolik dobrých hráčů ve vzduchu ( stoperi, Matic, Ronaldo, Cavani ). Tragédie

Reagovat
Remt

No hele na kolik si vzpomeneš gólů z našich rohu? Mě napadne myslím Virgil teď nedávno a pak dlouho nic, celkové tuhle sezonu tak 2 goly z rohu? Virgil i Konate, čekal bych že to tam budou hlavou sypat a prd

Reagovat
Busby babes

jo no, tohle jsou dalsi veci... ale ty ztraty balonu jsou vec, kterou delame sami. odrazene balony uz je vec i soupere no. a kdyz eliminujem ty zbytecny ztraty nebudem muset o ty odrazene bojovat tak casto... rohy ani nekomentuju, to nema asi ani smysl.

Reagovat
Infernoqt

Ono stačí sledovat, jak to kopeme. Podle mě to třeba perfektně kope Chelsea, tam to prostě posadí hráči kolikrát na hlavu. Ale když se dívám na nás, tak každý Brunův roh končí na prvním hráči soupeře. Jako kdyby ani neměl sílu dokopnout do vápna.

Na druhou stranu, co se týká vstřelených golů z rohů, v tom jsme nejhorší už několik let. Ani Mourinho to nezměnil, a to jsem si říkal, že zrovna pod ním to bude klapat. Od té doby jsem to vzdal, už je to nějaké naše prokletí. Osobně bych to rozehrával už jen nakrátko.

Reagovat
Hlahart

Ten Ole je nepoučitelnej, to je pořád to stejný dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Olej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Ole

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Bandita_Harry

Tak snáď príde nejaký Nemec a dá tomu novú tvár

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Uff zlatý bod. Po Evertonu a Burnley herně jsme nejhorší klub v lize, tak každý bod doma. Pro AV ztráta jako blázen. Dobry výkon Bruno, Elanga a hlavně DDG, který zase zachránil aspoň bod. LM je v hajzlu a snad nebudem hrát konfederacni ligu .

Reagovat
iamek

Prvních 32 minut bylo fajn. Po 2 měsících to není špatné

Reagovat
J0EL

Ale Busby vravel, ze cely poclas bol dobry

Reagovat
iamek

Kromě petimunutovky byl. Co tam mas dal za blábol?

Reagovat
J0EL

45-32 je 5? Hrali ste dobre do tej 30 minuty (+-)... Potom to bola klasicky sracka. Navyse pomohol vam ten stastny gol z uvodu.

Reagovat
iamek

Presne. Šťastné góly nepocitat

Reagovat
J0EL

to by ste mali tak polovicu z tych bodov co mate.

Reagovat
iamek

Přesně tak . Možná ještě méně

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

abys nerekl, tak ten prvni roh Villa zahraval v 36. minute... sorry, nebylo to do 39. ale do 36.

Reagovat
J0EL

Takze ste hrali dobre do 36 minuty ale ides tu picovat ze ste mali zapas vyhrat, bravo

A navyse hore si pisal, ze ste hrali cely prvy polcas super. Pre toto tu mas ten vysmech.

Reagovat
Busby babes

v 76. minute jsme vedli 2:0, to jako neni stav, kdy mas zapas uz jen dohrat? kde jsem psal, ze jsme hrali celej polocas super? umis cist? ses si tim jistej?

tohle fakt nema cenu, ty nediskutujes, jen se snazis za kazdou cenu nekoho natrit, je to nuda a je to dementni.

Reagovat
J0EL

Busby babes15.01.2022 20:30#

dementi fakt. Rozhodnutej zapas a vratime je sami do zapasu. Nedokazeme udrzet vykonnost dva polocasy a to je problem no. Prvni polocas super, druhej strasny

Mas Alzheimera?

Reagovat
O.Giroud

Tak ja verim Busbymu, ten je aspon objektivny.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Minister

jj zrovna z neho tá objektivita priam srší

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hornito

Reagovat
avicii

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Reagovat
Bayern +

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Front hell

Ten nejobjektivnější uživatel na EF.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Páči sa mi tento opozitný humor alebo ako ho nazvať ...

Reagovat
iamek

Busby babes15.01.2022 19:25#

do nejake 39. minuty nebo kdy Villa kopala ty 2 rohy po sobe to bylo super. pak jsme diky tem standardkam byli dost rozhozeni, asi 2 minuty nam trvalo se dostat zpatky do formace a byl to chaos...

Reagovat
J0EL

Busby babes15.01.2022 20:30#

dementi fakt. Rozhodnutej zapas a vratime je sami do zapasu. Nedokazeme udrzet vykonnost dva polocasy a to je problem no. Prvni polocas super, druhej strasny.

Reagovat
Taiger

jak se jim to hodí do krámu

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako woolwichi hrát zápasy

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Nasere co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

Reagovat
vladis271

Reagovat
Front hell

Závist?

Reagovat
Nizzie

Už nebreč prosím, aspoň máte kde dohrávat těch svých pět zápasů nebo kolik ještě máte dohrát. My jsme to vlastně udělali pro vás.

Reagovat
Busby babes

76. minuta vedem 2:0... to neni je fakt mimo popsat jako rozhodnutej zapas? pod preview jste v ten moment breceli, ze to Gerrardovi uz nevyjde a Villa si to posrala... ale jak rikas, jak se vam to hodi do kramu. fakt banda kasparu, kdyz prijde na United.

Reagovat
Swarley

Ti dva mají Counteruv syndrom, ale navíc mají v těch hlavách úplně vymeteno

Reagovat
J0EL

To je od takeho mentalneho atleta ako ty celkom mile

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Kopkat sice můžeš, ale nic to nemění, že tam fakt máte úplně duto

Reagovat
Čenda

*obrázek se Spidermanem ukazujícím sam na sebe*

Reagovat
puji
Reagovat
J0EL

nie, ale ako pokus dobry

Reagovat
jk

Náhoda? Nemyslím si...

https://i.ibb.co/JynYycR/nahoda.jpg

Reagovat
J0EL

Jj, a nahodou sa prihlasil tesne predtym jak to tu postol.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
bbbauch

Samozrejme ze je to on tolik nahod to nebude

Reagovat
Swarley

Reagovat
pingla

Reagovat
avicii

Reagovat
Ibelieve

Zrovna vy dva se k mentálním atletovi nepřibližujete. Ta úroveň má ve slově mentální což značí jistou oduševnělost. Vy dva jste spíše zakomplexovaní bez jakékoliv mentální úrovně.

Mimochodem 13 minut před koncem s vedením 2:0 lze mluvit o rozhodnutém zápasu.

Reagovat
Busby babes

s Counterem se da diskutovat.

Reagovat
Swarley

Tak otravný ohledně MU umí být stejně, ale tihle dva nemůžou být už ani víc mimo

Reagovat
Taiger

Kde jsem brečel? Poslouchám

Reagovat
Busby babes

vsimni si toho mnozneho cisla... a fajn, konkretne ty ne.

Reagovat
J0EL

Ja tiez nie. Pisal som, ze to nemozete ustat

Reagovat
Busby babes

fakt neuveritelny, co tu predvadi?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Konferenční liga se Anglie netýká, ne? Příští sezonu.

Reagovat
iamek

Netuším. Pokud ne, tak tím lip.

Reagovat
Infernoqt

Mám za to, že to je někde nějak rozepsané, jakých lig a týmů se to týká. UEFA to upravila tak, aby si v Evropě zahrály "slabší" celky.

Reagovat
fenixLFC

no ved ano, ale tym stlom ze tam z tych velkych lig nebude 2-4 druzstiev ale max jedno keby su tam len tie smejd kluby z vychodu a balkanu tak by to nesledoval nikto a negenerovalo to vobec ziadne prachy

Reagovat
Zaschrona

Jistěže týká

Reagovat
Busby babes

zlaty bod... meli jsme to v klidu dohrat na 2:0 a ten druhej pridat driv. Elanga a Mason mohli/meli dneska dat dva goly... dementi jsme no.

Reagovat
Front hell

Karma,za tu srajdu co jste tady předváděli po 3 kole

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici po každém zápase mě to nebaví psát, musíme koupit DM jinak sezóna v pici! Úplně zbytečně ztracené dva body!

Jdu se dívat na ČT 1 na Karla

Reagovat
nani92

Každý kto súhlasí s tým aby Matic hral si zaslúži okamžitú výpoveď z trénerskeho štábu

Reagovat
C-M@ster

Zkurvená hra.

Reagovat
Taiger

Co na to udělat podcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej woolwich

Reagovat
Nizzie

křeč

Reagovat
Nizzie

Po vánocích hledáš formu jako tvůj tým.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Likan7

Po 17 letech fakt přemýšlím, že se na nějakou dobu přestanu dívat. Je víkend, pohodička a pak mě tohle akorát hrací kolo za kolem přivádí do nasranosti.

Reagovat
Hurrikane

Vydrž ještě kolo, pak máš dva a půl týdne pauzu..

Reagovat
Likan7

Mě to ukazuje 2 zápas teď v týdnu, pak týdne volná a 4. boro.

Reagovat
Hurrikane

Tak to máte pohár..

My máme příští sobotu Everton venku a pak až 9. doma Leeds..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
EXoRcIsT

Ziadne muzstvo si nedokaze tak odpalit zapas ako MU. Co zapas to 1546434x debilnych chyb pri jednoduchych veciach. Ked sa nedovedie minimalne jeden zaloznik uz teraz tak rovno mozme zabalit celu sezonu.Fred moze hrat ako chce i tak nakoniec urobi x chujovin za zapas co nas nakoniec stoja dobre vysledky

Reagovat
O.Giroud

v lete snad bude hladat nove posobisko Lobotka. V ManUtd by si snad zahral.

Reagovat
r.mrazik

uz at je po sezone a prijde konecne nejaky poradny manazer i s asistenty,protoze tenhle kockopes se zbylymi a novymi proste nefunguje

tohle je silenost, kdy nas prehrava aston villa

stridani v 88 minute je na pest

koukat na matice cely zapas hruza

jedine pozitivum je,ze konecne zkusil 433,ale jinak velky spatny

snad jediny dobry zapas jsme zahrali pod carrickem...

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

sak prvni polocas tam mela villa jednu pasaz a jinak jsme mohli dat klidne dalsi 2 goly. druhy villa vybehla nabuzena, ale Digne mohl dostat klidne cervenou, Luiz moh mit za slapak na Bruna taky klidne druhou zlutou.

Reagovat
Busby babes

a Elanga s Masonem mohli/meli dat v druhe puli gola no.

Reagovat
r.mrazik

tak si vem,kolik toho pochytal zase de gea...tri,ctyri goly?

jasne,od toho tam je,ale ty sance byly fakt dost velky

Reagovat
Busby babes

to same ale meli ti nasi ze jo. Elanga i mason byli defakto sami pred golmanem... pravda, z uhlu.

Reagovat
vodka

Greenwood s Elangou mohli zápas zabít, místo toho komplet odešel Matič pak byla záloha v hajzlu.

Reagovat
Busby babes

bohuzel. presne to si myslim taky. tady mel RR reagovat stridanim. no nic, ligu nevyhrajem tak celkem srat na to. aspon nejake castecne zlepseni tam je, ale problem je, ze ho nedokazem udrzet celej zapas. polocas je malo.

Reagovat
Busby babes

jo no, Rangnick mel reagovat driv. za stavu 2:0 stahnout Matice a Bruna, dat tam Lingarda a VDB a zapas proste zavrit a dohrat.

Reagovat
r.mrazik

jo,treba...sedi jich tam mraky,tak by to meli videt a zas cumi jak Ole

Reagovat
Taiger

Ti už se nemůžou ani z kanálů pyšnit, že jsou "největším" klubem v Manchesteru

Reagovat
Ibelieve

A na to jsi přišel jak? Doslova jsou v tuto chvíli City úspěšnější po sportovní stránce ale velikosti nedosahují United. Vlastně máš pravdu je to největší klub v Anglii, plus Liverpool, jelikoz jsem tyto dva kluby bral vždy za rovné s jiným příběhem.

Radeji se záměr na Arsenal aby se dostal do Evropské ligy a třeba se jí pokusil vyhrát. Doslova máte méně Evropských trofejí než Tottenham.

Reagovat
Front hell

Ticho tam dole

Reagovat
Bandita_Harry

Každý má svoje obdobia keď je hore aj dole, minulú sezónu by si takéto sračky asi nepísal

Reagovat
smazaný uživatel

Who cannot run for 90’ match after match?

Cavani and Matic

Who loses balls the most in possession?

Bruno

2-0 up, accept facts and bring on

Matic -> Maguire

Cavani -> Sancho

Bruno -> VDB

5-4-1 and close it off.

Reagovat
smazaný uživatel

Who cannot run for 90’ match after match?

Woolwich

Reagovat
Swarley

radši jsme to taky měli udělat jak ti sráči a odehrát to až koupíme pořádné DM

Reagovat
lofin9

Alo keby vas to malo vytrhnut

Reagovat
jk

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gareth Bale 11

gunner the runner

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
lofin9

Jany sak ale zvladaj trosku, toto uz je nedostojne aj na tvoje pomery

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že celá ta situace není nedůstojná pro woolwich.

Reagovat
Nizzie

Tvrdí někdo, jehož týmu bylo odloženo pět matchů..

Reagovat
jk

Zase odtržený od reality?

Reagovat
Nizzie

O nic víc než ty.

Reagovat
jk

Abys prošel testem inteligence, máš za úkol spočítat kolik Tottenhamu odložili zápasů. Pod!

Reagovat
Nizzie

Abys prošel testem inteligence, nauč se prosím konečně psát. Pojď!

Úkoly ti má dávat úča z ČJ, protože tady evidentně selhává.

Reagovat
jk

Takže nevíš. Ty seš fakt kašpar

Reagovat
Nizzie

Až se naučíš psát a počítat, pak někomu piš, že je kašpar saláme.

Reagovat
Edgar Davids

Nizzie17.01.2022 05:28#

Na tebe se pořád dívám s obrovské výšky.

Reagovat
Nizzie

Nizzie 17.01.2022 05:28#

*z

[reagovat]

Ale zkusil si to, to se musí nechat.

Reagovat
Edgar Davids

nechces se vratit zpatky na bibi bazarek? nevim, jestli ti to nekdy nekdo rekl, ale ses otravne nudnej a navic tu dost zasiras diskuze...

Reagovat
Nizzie

Ok čau.

Reagovat
Nizzie

Ale těší mě, že sem otravnej, na tebe a podobné zdechliny se zaměřuju.

Reagovat
fenixLFC

tak to mas teda dost smutny zivot

Reagovat
Nizzie

Na názor máš právo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

Kolik, povidej?

Reagovat
Nizzie

3 v lize, jeden v Evropě, no bože.. zas tak vás nedleduju, jak vy nás.

Reagovat
Gareth Bale 11

Takze 1 v evrope s 12(?) hraci s covidem, ale chapu, stejna situace.

Reagovat
Nizzie

To nějak neřeším, pravidla jsou, jaká jsou, to, že jsou na hovno, v tom se shodneme.

Reagovat
Gareth Bale 11

Takze ty tady jedes do nas, ze mame odlozeny zapasy v lize a ani jeden jsme si neodlozili my, tak to je genialni, to ti fakt reknu.

Reagovat
Nizzie

Nám ten jeden jediný zápas taky odložila FA. To, že vy nejste asi schopni podat žádost dle nastavených pravidel je váš problém, ale tak vy už byste byli spíš sami proti sobě, protože, kdy byste to pak dohravali, že?

Reagovat
jk

V lize na žádost Spurs odložili zápas s Brightonem, to bylo v době kdy bylo v týmu 12 lidí pozitivních. A je to jeden zápas, teda stejně jako jich má odloženo woolwich. Tady Nizzie do toho ale počítá zápasy které odložili Leicesteru nebo Burnley protože nemá vyhřívaný trávník. Prostě WTF

Reagovat
Nizzie

A já někde řeším důvod, proč vám ty zápasy odložili? Prostě vám je odložili, tečka. S tebou diskutovat, to už si člověk rozuměji pokecá s bílou zdí.

Reagovat
jk

Ale Spurs ty zápasy nikdo nedoložil. Odložili je Burnley a Leicesteru. Naopak třeba žádost Spurs o odložení zápasu s Foxes třeba zamítli. Ty seš natvrdlej?

Reagovat
Nizzie

Boha to je mentál.

Takže slepice ty zápasy odehráli, nebo jak? Protože jinak je tvoje připomínka irelevantní, ty zápasy se týkaly slepic, byly odloženy, slepice je nehráli. A je mi u prdele, jestli požádali slepice, Burnley, Leicester, Obama, Papež nebo howny, a ještě víc mi je jedno, jestli to bylo kvůli COVIDu, hřišti nebo ptačí chřipce v kabině slepic. Konstatoval jsem pouze ten fakt. Nic jiného.

Reagovat
Nizzie

*odehrály, neodehrály

Bože, asi si s tebou musím přestat psát, ono je to přenosný.

Reagovat
jk

Ne příteli. Ty seš mentál. Jednoduše proto, že se snažíš trefovat do Spurs, ale nejsi schopný si k tomu ani najít relevatní informace jako například to, kolik Spurs odložili zápasů.

A pak napíšeš takovou koninu. Čau

Nizzie16.01.2022 18:20#

Tvrdí někdo, jehož týmu bylo odloženo pět matchů.

Reagovat
Nizzie

Bože, tak pro blba.

Oprava: Tvrdí někdo, jehož týmu byly odloženy ČTYŘI matche.

Doufám, že teď už usneš koni. Papá.

Reagovat
jk

Fact check ❌

Reagovat
Gareth Bale 11

Zbytecna debata.

Reagovat
Nizzie

Když nedokážete pochopit tak jednoduchou věc, že pouze konstatuji fakt, že vám byly odloženy čtyři zápasy (ano, chyboval jsem, když sem střelil, že pět, ale na to, že sem to jen střelil...) bez ohledu na důvod, žadatele o odklad, atd., tak opravdu je debata zbytečná.

Reagovat
Nizzie

Takže jsi blb, díky za potvrzení!

Reagovat
jk

Teď si nejsem jistej, jestli počítáš odložený zápasy Tottenhamu včetně derby s woolwichem nebo to co se neodehrálo kvůli sněhu na Turf Moor

Reagovat
Nizzie

Počítám vše. Jistej by sis být mohl, pokud umíš počítat, což neumíš, chápu. Krom češtinářky u tebe selhává i matikářka.

Reagovat
jk

lol ty seš fakt hrozně nízko

Reagovat
Nizzie

Na tebe se pořád dívám s obrovské výšky.

Reagovat
Nizzie

*z

Reagovat
jk

Úkoly ti má dávat úča z ČJ, protože tady evidentně selhává.

Reagovat
Nizzie

Je dobře, že sis mou radu vzal k srdci, já si na svou chybu alespoň přišel sám a opravil se. Že ty pořád ještě rozebíráš tu svoji, a nevíš, kde si ji udělal?

Reagovat
mimi_united

Ak sa Elanga chytí, jeden z dvojice Rash/Sancho sa môže pakovať

Reagovat
nani92

pravda

Reagovat
Busby babes

odejde Cavani, Ronaldo vydrzi maximalne dalsi sezonu a kdo vi jestli...

Reagovat
Busby babes

takze spis nas utok do budoucna bude stat na trojce Rashford, Mason, Elanga. coz za me fajn.

Reagovat
Swarley

No hlavně ať si ti dva neberou za příklad současný přístup Rashforda, to by zase taková pohoda nebyla

Reagovat
martin.b

toho Sancha vidíš spíš na té hostovačce teda ?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kincl

Coutinho tragéd proti obraně v La lize, ale v PL dá za pár minut goly

Reagovat
O.Giroud

lepsi spoluhraci ved v obrane bol Varane napr.

Reagovat
Kincl

Nebo méně kvalitní týmy

Reagovat
O.Giroud

to zas je pravda. Dnes mal proti sebe slaby tim, uvidime co dalej.

Reagovat
Dufan

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

plus teraz hra v lepsom time

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bandita_Harry

Villa ho vie využiť lepšie ako Barcelona

Reagovat
celeb

to rozhodne. Ale bolo to aj o psychike, on do Barcy strasne chcel ist, aj doplatil cast prestupu, ale v zapasoch sa zosypal po 1. nepodarenej lopte. Strasne chcel a vobec sa mu nedarilo, bol hrozny. Ale moze to byt aj systemom atd.

Som rad, ze sa mu dari, je to sympatak a snad za nho dostaneme aspon nejaku almuzu.

Reagovat
Bandita_Harry

Je škoda že takto dopadol s odstupom času mu fandim aj ja.

Reagovat
Coutinho10

říkám si, že fotka tady pod souhrnem by asi měla bejt jiná, ale to už je detail

fantazie, jak celý tým po příchodu Coutse ožil a začal si najednou věřit...normálně by tě gól na 0:2 uzemnil a bylo by po zápase, ale nikdo to nevzdal a díky té snaze byl ten tým odměněný

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

len skoda, ze Ings nesiel dole skor. Toho som cely zapas hladal ci je na ihrisku a nahodou nestriedal

Reagovat
Coutinho10

vlastně odešel a hned to tam začalo padat

Reagovat
O.Giroud

a tu fotku chapem, ved Bruno zachranil ManUtd bod

Reagovat
Coutinho10

i tak se to dá vyložit

Reagovat
Whitemedia

Ta fotka je náhodou super. Kdybych fandil United, tak mě dost nasere.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ibelieve

Jj bohužel.

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VTID94

Myslím si že zaslúžena remíza. Prvý polčas United druhý my. De Gea min. 3 góly chytil. Digne neskutočný hneď to lepšie vyzerá aj zo zadu. A Coutinho klobúk dole a to ešte nieje 100%. Ramsey vychádzajúca hviezda. Konsa zranení takže NUTNE potrebujeme kúpiť stopéra

Reagovat
Infernoqt

Tak United nejsou žádné měřítko na zápasy. Herně možná nejhorší tým v lize. Všehovšudy jsme přehráli jen Leeds a Tottenham, což je furt málo.

Reagovat
iamek

A Arsenal, kdy ddg jim dal náskok a na lávce byl Carrick.

Reagovat
Infernoqt

To mi přišlo takové dost vyrovnané.

Reagovat
VTID94

No mňa teší náš progres. Pod Smithom by ste nám dali aj vy 3 minimálne

Reagovat
iamek

3 nedáme ani Bohemce.

Reagovat
VTID94

Proste tu zálohu máte nulovú. Nechápem prečo niekoho nedotiahnete

Reagovat
Infernoqt

Prej nechceme, čeká se na léto, až se přes jaro vyřeší budoucnosti hráčů. Bude tam spousta odchodů.

Reagovat
Infernoqt

Ale to není jen záloha, nemáme ani kvalitní kraje obrany a bohužel už nám nefungují ani stopeři. Chápu, že na ně mohla padnout deka, ale jen s Varanem to neutáhneme.

Víc mě zaráží ten Bruno. I když chápu, že to furt rozdává, tak má nejvíce ztrát míčů. Dokonce i více než Fred. To nám také nedělá dobře. V tom týmu je prostě tolik věcí špatně... Tolik hráčů do tolika stylů, tohle slepit nebude jednoduchý. Ještěže teď hodně hráčům končí smlouvy, takže tam ten menší reset stejně přijde.

Reagovat
iamek

Asi kvůli tomu, že se zase bude měnit v létě manager

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
O.Giroud

ale ten Hause nevyzeral zle. To West Ham dobre kupi ak tam pojde

Reagovat
VTID94

Práveže on je dobrý. Chápem že nechce len vysedavat na lavičke. Ale keď je Konsa zranený, čo dúfam že nebude nič vážne, bude ho potreba. A nákup ďalšieho stopéra musí byť prioritou

Reagovat
Hurrikane

Docela pech s Axelem. Kdyby chvíli počkal, tak by si už zahrál..

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane Ronaldo bez LM?

Reagovat
Taiger

Bereme ho, aby nám vymýšlel oslavy

Reagovat
Svatej

To by jste museli mit co oslavovat

Reagovat
O.Giroud

Ak si ho niekto bude moct dovolit tak pochybujem. On taky honic statistik aby si nechal ujst dalsich par golov v LM. Ale mozno zatuzi po vyhre v EL.

Reagovat
Busby babes

btw presne pred rokem jsme vedli ligu o 3 body pred poolem. football, bloody hell.

Reagovat
Salfovic

Ole génius

Reagovat
vladis271

som mal vtedy trošku obavy, že budem musieť vyťiahnuť bledomodrý dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Ralf Rangnick on Anthony Martial: "He didn’t want to be in the squad. That is the reason why he didn’t travel yesterday."

Poslat někam do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

do woolwiche

Reagovat
Hlahart

Reagovat
jk

Ty jedeš dneska

Reagovat
SunFells

Reagovat
Minister

no to teda jede

Reagovat
Nizzie

Tak to je obecně známo, že tobě stačí málo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Závist, že k vám by nešel ani odpad z Úček?

Reagovat
Busby babes

to je snad na nejakou pokutu ne? silenej bordel. fakt se ho zbavit uz ted i kdyby to melo byt za levno.

Reagovat
jenage

Za levno to v případě této lemry bude tak jako tak, ne?

Reagovat
mithro

bez platu, o tom ziadna. miliony ano, pracovat nie.

Reagovat
Ibelieve

Pokud chceš aby hráči měli nějakou úroveň tak v tomto směru jim musíš ukázat jen tvrdší přístup a odečíst ztrátu. Rozhodně bych jej prodal jen za podmínek vyhovujícím klubu, preradil do B týmu a dal pokutu za každou sebemenší chybu. Takto si hráči stále budou myslet jinak že jsou více než klub. Nemají běžnou profesi aby se na ně vztahovala standardní smlouva.

Reagovat
iamek

Rafa Benitez will be sacked by Everton. Club sorting out compensation details and then it will be announced.

Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten overhype Beniteze nechapu. Neuveritelny, jaky zastup zastancu mel, kdyz trenoval jeste Newcastle. Hral s nimi hrozne, ale porad to vsichni svadeli na Mike Ashlyho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Největší chybu jsem udělal v tom, že jsem mu byl ochotný dát šanci, dokonce jsem si myslel, že zas tak blbá volba není. Nerozumím tomu, no.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Talker

Takže říkáš, že bylo chybou to, co děláš u úplně každého trenéra, kterého si pamatuju u tebe (možná allardyce byl výjimkou?.

Reagovat
Zaschrona

Tak zas dát mu šanci si Rafa zasloužil, první měsíc to i vypadalo, že nějaká cesta kupředu tam být může. Vždycky jsem mu s námi po jeho příchodu přál úspěch, ale faktem je, že dost možná většina našich fandů měla pravdu - nikdy to fungovat nemohlo.

U Big Sama to bylo nejhorší, tam bylo dopředu zjevný, že je to jen drahá záplata do konce roku a nikdo ho neměl rád od začátku do konce, jakkoliv přes strašnej fotbal nějaký výsledky i udělal.

Reagovat
Mastný Chobot

tak Digne naspäť za 50m?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vam to s tim Ragnickem rikal.

Reagovat
O.Giroud

*Rangnick lebo te sezerou.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis to. To mi uplne uniklo, a to ho znam uz z dob v Hoffenheimu. Dik za upozorneni.

Reagovat
Busby babes

je to interim na pul roku, nikdo lepsi k dispozici neni a nebyl a je tam oproti poslednim mesicum s Olem videt zlepseni. Jen ne takove, jak bychom si prali. ale ta hra je celkove daleko organizovanejsi. porad delame debilni chyby a to je problem...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme fail-friendly system.

Reagovat
Busby babes

jo, taky bych chtel aby hraci nesli vetsi odpovednost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se bojim, ze bez SAF faktoru ten klub nemuze byt uspesny. Tim spis v takhle konkurencni lize.

Reagovat
Infernoqt

Ono by to šlo, jen to chce ve vedení lidi, co rozumí fotbalu. Bohužel teď máme v týmu smíšený odpad. X hráčů do x stylů, spoustu z nich přeplacených, takže je nemůžeš ani prodat, a navíc na ně padla deka.

Fakt máme kliku, že nám v létě končí tolik smluv, teď tam bude prostor na reset, tak snad to konečně neposereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neudelas uspesny tym behem jednoho prestupaku. Tam se za poslednich x let strasne veci udelalo spatne a potrva roky nez se tam vybuduje neco uspechuschopnyho. A to jeste bys musel mit "ty lidi ve vedeni," kteri tam ale nejsou. Na tech prestupech (Ronaldo, Varane) a vymenach manazeru vidis, ze oni ani nemaj trpelivost nechat neco pritozene uzrat, takze i kdyz pripoustim, ze do vedeni je Rangnick mozna dobra volba, neverim, ze mu daji dostatek casu a prostoru.

Reagovat
Infernoqt

Myslím si, že Ronaldo ani Varane nebudou mít jinou možnost, než přijmout, že se ten tým bude příští sezonu sehrávat. Jednou podepsali smlouvu, dostávají za to plat, a tam stejně jiná cesta nepovede. Uvidíme, kdo bude trenérem, ale v létě očekávám obměnu kádru a pak jasný cíl útok na TOP 4. A podle toho si pak určíme, zdali můžeme přespříští sezonu pomýšlet na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nekdo prijde z RM se 4 trofejemi z LM, tak neverim, ze v sobe najde dost motivace cekat nekde az se kolem nej vybuduje uspesny tM. Ronaldo ma jeste porad ambice, tak zdthne, ale u Varaneho ocekavam prumerne vykony. I ldyby se adaptoval na ligu, nsvwrim, ze najde v sobe chut se jeste snazit.

Reagovat
Infernoqt

Já ti rozumím, ale u nás žádná rychlá cesta nepovede. Jednak na nás pořád působí ta pandemie koronaviru, kvůli které máme omezený rozpočet, a jednak nebudeme ani v LM, ze které jsou největší příjmy. No a jednak jsme také tak blbí, že si necháme Pogbu, Lingarda a další utéct zadarmo.

Jsem si jistý, že ať už Rangnick nebo další manažer půjdou tou cestou postupného budování kádru. Ať už s Ronaldem, nebo bez něj. A Varane to bohužel bude muset překousnout. Otázkou je co takový Bruno? I on bude mít ambice a nemládne.

Reagovat
Remt

Už asi mesic si pokládám otázku jak byste na tom byli bodově v případě, že by Ronaldo nepřišel. Co si o tom myslíš? Předvedená hra by byla dost možná lepší, ale počet bodů?

Reagovat
Busby babes

nevim... fakt nevim. ja chapu ten argument, ze s nim to neni ono. ale neprijde mi, ze on je problem. pul roku nas tahl aspon golove... imho by to bylo lepsi i ted, kdyby nastoupil. a myslim, ze ten rozdil ted byl hlavne v tom, ze jsme meli konecne dva tydny poradneho casu na trenink.

Obecne... ten prestup ze sportovniho hlediska smysl moc nedaval. ale kdyby sel do City tak nas to taky desne poskodi...

Reagovat
Remt

Hele ale to je taky na zamýšlenou.. kdyby šel do City, on egomaniak, který chce aby se vše točilo podle něj. Jestli by ego Ronalda a Guardioly fungovalo v jedny kabině a jestli by to naopak City neposkodilo

Reagovat
Busby babes

City jako tym funguje, pripravili by mu bambilion sanci a on by mel ted 20 golu v lize.

Reagovat
Remt

A nebo by mu někdo jednou neprihral a on by rozhadal kabinu

Reagovat
El Cid z City

Hýřivý pohyb po ztrátě míče a okamžité napadání by s ním bylo možné velmi obtížně, jeho ego kabina vůbec nepotřebuje. Fakt ne.

Reagovat
pingla

už nekomentuj MU prosím a přejdi na NFL, jsi totálně mimo

Reagovat
Busby babes

a ty jdi reagovat na nekoho jinyho.

Reagovat
pingla

Nepiš tady kokotiny o tom, jak jsme se zvedli a bude to fajn.

Reagovat
Likan7

Klasika. Někdo má jiný názor než já, tak ho budu napadat, hejtit a vysmívat se mu, že tomu nerozumí.

Reagovat
pingla

Když ten názor je úplně a opakovaně zcestný, nejde jinak reagovat.

Reagovat
Neutron

alebo len nie je drama queen ako ty a dokaze v tom marazme vidiet aj nieco pozitivne, vy sa tu idete vesat par tyzdnov po Ralfovom prichode, co ste dpc cakali...

Reagovat
pingla

“ale ta hra je celkove daleko organizovanejsi”

Jestli tohle myslí vážně, zvláštně po obou zápasech proti Ville, měl by vyhledat očního lékaře. V obou jsme totiž propadali především kvůli chaosu ze středu hřiště, útočníci nepodrželi míče vpředu a celkově to stálo za nic.

Reagovat
Likan7

Co jsi čekal? Ole byl kámoš a očividně se na to sralo. Teď tu je měsíc kouč nový. Kabina rozesraná, protože se chlapcům nechce makat, bez středopolařů co za něco stojí, bez letního přestupáku.

Reagovat
Likan7

Vždyť má pravdu. Co jste čekali? Že tu několik let byl Ole, přijde nový interim a ono se to jak lusknutím prstu změní? Někdy mi přijde že tu jsou fakt jen děti.

Reagovat
supporter

Je tu teprve sest tydnu a navic se snazi zavest system u tymu ktery to slovo ani nezna...

Reagovat
cristiano.K.

400. pro LFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Austrálie je hnusný odporný komunistický stát

Reagovat
Fakt

Reagovat
Swarley

Že je těžké získat víza do Austrálie rozhodně není žádná novinka, oni to mají dlouhodobě snad nejtěžší z těch velkých zemí...vubec se s tím neserou a docela je chápu...

Jestli je to odůvodnění ok, to už je věc druhá...

Reagovat
r.mrazik

Přesně...měli by tam odteď pustit všechny ekonomický migranty

Reagovat
herold

Každá země na to má právo, jen si říkám,co kdyby nám nepustili Hašana do Nagana? Každopádně Nole se zapsal nesmazatelně do historie, je to ta nejtvrdohlavější palice ze všech, takhle si stát za svým názorem, kdo ze světových sportovních superstar by to dokázal? Nikdo.

Reagovat
Hlahart

A za čím si jako stál?

Reagovat
herold

Nenaočkovat se.

Reagovat
Hlahart

A v čem je Djokovic jako tak výjimečný? Však neočkovaných je celá řada sportovců... Někteří to i vytrubují do médií jako třeba Kimmich.

Jako že se ukázalo, že Djokovic dost možná několikrát lhal o svý covid historii, tak teď z něj na sílu budeme dělat nějakou výjimečnou modlu jo? wtf Neočkovaných top sportovců je fakt hodně, výjimečnej je v tom, že dost možná lhal, no... Ale to je na to být modlou asi dost málo, ne?

Reagovat
herold

Kimmichovi někdo brání hrát třeba LM? Finále LM v Austrálii, nevěřím tomu,že by se našel fotbalista,který by se nenaočkoval.

Reagovat
Hlahart

lol, ale Djokovic se neočkoval z nějakého zásadovýho postoje, ale protože si myslel, že ty pravidla může obejít i tak, ochcat to a na AO hrát i přes to. To fakt není o tom, že by si nějak stál za svým názorem

Tady máš k celýmu tomu procesu schvalování vlákno, kde se ukazuje, že je minimálně fakt legitimní mít o jeho jednání a úmyslech dost velký pochybnosti (dodatečný změny srbských QR kódu incl.). A to je jenom část celýho příběhu.

https://twitter.com/BenRothenberg/status/1479730371679850500?s=20

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hlahart

dokonce snad do téhle kauzy ani nikde veřejně výslovně nepřiznal, jestli je (ne)očkovaný, právě aby se nepřiklonil na kteroukoliv stranu z proudů (anti)vax. Jako vidět v tom cokoliv víc, než jeho vypočítavost je fakt super směšný. Dělat z něj nějakou zásadovou modlu ještě směšnější.

Reagovat
herold

Hmm,tak proč se Škole nenaočkoval?Ty to víš?

Reagovat
Hlahart

Já ani nevím, kdo je škole. Na tož abych věděl, proč se nenaočkoval

Reagovat
herold

Tak asi víš,pokud tvrdíš,že se djokovič neočkoval z nějakého zásadního postoje.

Reagovat
Hlahart

Pokud nevidíš dost zásadní rozpor ve výrokový logice tvýho vyjádření, tak se není moc o čem bavit

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna ten článek od Spiegel byla taky dobrá picovina, kdy tam cachrovali s časovou značkou, která ale je evidentně pro datum downloadu toho kódu (pak to přidali do článku, že je možné že to není tak jak psali - přičemž ale to nebylo možná, bylo to úplně evidentní.) Jejich jediný "důkaz" toho, že to bylo nějak zfalsovane, byl podle nich inkrementalni přírůstek u id testu, přičemž, ale nedodali jediný důkaz, jak k tomu přišli, jen odhad, že by to tak nějak vycházelo s počtem testu, což je teda dost směšné, když vůbec neví, jak to v té srbské databázi delaji, ani si nezjistili od Srbů nějaký příklady jiných testu nic..

Reagovat
Talker

Tohle by možná platilo, kdyby řekl, že na turnaj nepojede, protože je tam povinné očkování a on se očkovat nechce, v tu chvíli bych to možná bral jako projev velké vůle vzdát se boje o titul.

Jenže on se rozhodl, že se pokusí to ochcat, jet na ten turnaj, to mu nevyšlo a poslali ho do prdele a je z něj modla stejně.

Navíc on není jediný tenista, který to udělal, i nějaká Češka se jim na to vysrala, těch tenistů bude více.

Reagovat
Hlahart

Tak prostě budeme mít za modly ochcávače, no. V konečným důsledku to říká víc o nás než o nich

Reagovat
herold

Nevyšlo a bylo jasné,že to vyjít nemusí.

Reagovat
Hlahart

Aha, tak on to teda zkusil ochcat, ale bylo mu jasný, že to vyjít nemusí. Jen teď je z toho útok na Srbsko, celou východní Evropu a "Novak je Spartakus nového světa, který netoleruje nespravedlnost a kolonialismus, místo toho bojuje za rovnost lidí na celé planetě, nehledě na barvu jejich pleti, jakého boha vzývají a kolik mají peněz"

Reagovat
herold

Jeden z Djokovičovův nejbližší prohlásil, nenechá se naočkovat,i kdyby tam neměl hrát. Tečka. To se stalo.že lhal nebo porušoval karanténu je věc druhá, ale prostě se naočkovat nenechal.

Reagovat
Hlahart

A kdy to prohlásil? Jestli během tý kauzy, tak to už je trochu mlácení prázdný slámy bez jakýkoliv relevance.

Reagovat
herold

Prohlášení jsem četl někdy v listopadu.

Reagovat
Hlahart

Tak ho pošli

Reagovat
herold

Vygogli si ho, nemáš ponětí, jakou práci mi dá DeLAT s tímhle mobilem.

Reagovat
Hlahart

https://www.bbc.com/news/world-59897918

Tady máš přehled, není to tam. Zkus najít lepší.

Pro mě je třeba zase modla, jak si tvrdě a zásadově stojí za svým u jiných vědeckých claimů. Je to borec a hrdina!

In his book Serve to Win, Djokovic described how in 2010 he met with a nutritionist who asked him to hold a piece of bread in his left hand while he pressed down on his right arm. Djokovic claims he was much weaker while holding the bread, and cited this as evidence of gluten intolerance.

And during an Instagram live, he claimed that positive thought could "cleanse" polluted water, adding that "scientists have proven that molecules in water react to our emotions."

Chleba jako testovací nástroj do každé rodiny!

Reagovat
herold

No dostali jsme někam moc daleko. Jeho otec prohlásil,že se očkovat nenechá,i kdyby na turnaji neměl hrát. Naočkovat se naoko by pro něj určitě nebyl problém. Já bych se na to celé vysral a nechal se bodnout pro daleko míň,než možnost hrát na GS. To je celé, lhaní se mi nelíbí, karanténu jsem porušoval taky, takže moralizovat nebudu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ti tenisti dostali info o od pořadatelů, že jim to (covid v posledních 6 měsících) staci na udělení výjimky. Chyba je jednoznačně na straně pořadatelů, že jim takové info poslali, když to byla blbost (a oni - pořadatelé věděli, že je to blbost). Nevidím, to jako ochcavani

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že je to fanaticky ezoterik, bych jako nějaky pozitivní zápis do historie úplně neviděl

Reagovat
r.mrazik

Historie je plná horších lidí

Reagovat
r.mrazik

To je slušná kravina.

Hrdinny podvodný miliardář s názorem..nic lepšího si nejde přát

Reagovat
Talker

Nesledoval jsem to pozorně, ale z mého pohledu to vidím takto:

austrálie řekla, že pustí jen ty, kteří jsou očkovaní, nebo měli nárok na výjimku - covid v předchozích 14 dnech, žádné cestování, karanténa a podobně.

Djokovic odmítl očkování, jeho volba. Sice covid (prý?) měl, ale den po zjištění, že má covid, tak byl viděn s fanoušky a snad si to dal i na sociální sít, k tomu i cestoval do zahraničí.

Neřeknu, kdyby měl velké štěstí, dostal covid, seděl doma týden na zadku a následně letěl. Takže za mě Djokovic jen chtěl ochcat nějak pravidla a nepodařilo se mu to.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hlahart

V tom odkazu, co jsem postoval výše, je to s tím jeho covidem a vystupováním na veřejnosti, ještě vtipnější...

Reagovat
Talker

Já tenis prakticky nesleduju, takže tohle šlo dost mimo mě, spíš jsem po očku sledoval tuhle kauzu (když bylo něco v českých mediích). Každopádně mrknu, dík.

Reagovat
herold

To co dělal po zjištění,že má covid v Srbsku, je úplně irelevantní k pravidlům v Austrálii.

Reagovat
Talker

No moc není, protože pokud nemá Srbsko volný pohyb mezi lidmi i s covidem a bez roušky, tak porušoval pravidla tam.

Pokud ho neměl, tak se pokusil ochcat pravidla pro vstup do cizí země podobně jako kterýkoliv ilegální migrant. I kdyby ho měl a zjistil to až po tom eventu, tak to porušil tím, že cestoval ještě do Španělska a lhal o tom.

Takže ve výsledku jde o lháře, který buď covid neměl a lhal o tom, aby ochcal pravidla nebo se jedná o člověka, který vůbec nemá problém ohrožovat další lidi na eventech s covidem. Tak jako tak se nedá brát jako hrdina, spíš jako zmrdeček.

To říkám jako někdo, kdo viděl dohromady možná 5 hodin tenisu v životě X let zpátky a ani nevím, kdo co vyhrál za posledních pár let, takže je mi Djokovič úplně u prdele a názor jsem na něj 2 týdny zpátky neměl absolutně žádný, podobně jako třeba na Hamiltona ve formuli nebo někoho v mma a dalších sportech.

Reagovat
herold

V Austrálii jim může být fuk, co dělal během karantény v Srbsku.

Reagovat
Greny

Však to jim jedno je .. akorát on zapomel do formulářů napsat že byl ve Španělsku a tím lhal a porušil pravidla...

Reagovat
herold

Je to k smíchu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Nemá když ve formuláři zminil že byl pokud se nepletu pouze v Srbsku zapomel tam udat že byl i ve Španělsku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
iamek

Austrálie

Podvodník Djokovic

Reagovat
Salfovic

Pro mě je Djokovič borec, že si tak stojí za svém. Většina lidí na jeho místě by si koupila tečku do umyvadla a měla klid

Reagovat
herold

Reagovat
Talker

-- Djokovic came under fire when he claimed it was possible to alter the composition of water and food through positive thinking.

Tohle mi přijde jako dostatečné, abych ho označil za magora.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hachim Mastour

Komunisticky štát je oxymoron ale ok

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hlahart
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Spíš komik Martial

Reagovat
Hlahart

Tak každej cirkus musí mít svýho klauna...

Reagovat
smazaný uživatel

Předesílám, že patřím k velkým kritikům Bruna. Ale prostě jestli chceme na tomhle hráčovi stavět dalších 5 let, tak jsem přesvědčenej, že se nikam neposuneme. Když přišel, měl hned dobrý statistiky, sbíral góly a asistence. Teď je ale od začátku sezóny v úplně zoufalý formě a čísla nemá. Všechny přímáky a rohy kope na 1. sněhuláka. U každý situace vymýšlí nejhorší (nejtěžší) možnou přihrávku, z čehož pramení to množství ztrát, kterýma vládne celý PL. Je to naprostej opak toho, co říkal Rangnick, na co hlavně se chce zaměřit: KONTROLA ZÁPASU. Pokud nemáme míč, nemůžeme ten zápas kontrolovat. Pokud Bruno vyhodí 10 balonů za zápas, Fred dalších 8 nemůžeme zápas kontrolovat. Přitom fotbal je celkem jednoduchá hra. Toliko k Brunovi.

Druhým problémem je, že nemáme moc fyzicky disponované hráče ve středu pole a v útoku. OK, Ronaldo a Cavani na to kolik jim je let, klobouk dolů. Ale oba už tu rychlost prostě nemají. A jelikož jsme většinu zápasů pod tlakem a můžeme hrát tak na rychlý brejky, tak s tímhle duem moc parády nenaděláme. Fred - většinu soubojů prohrajeme, Matič - strašně pomalej a neohrabanej. Bruno a VDB (ten samozřejmě skoro nehraje) to samý, to jsou prostě takový Dočkalové - pomalý a neodolný v soubojích. Dobrý proti soupeřům, který budeme mít celej zápas na půlce a bude potřeba něco vymyslet. Ale my hrajeme každej zápas pod tlakem, kdy potřebujeme mít na hřišti fyzičku. Absolutně nerychlostní typy. Jenže PL je tou fyzickou náročností přeci jen jinde. Všichni nás přejedou. Jediný pozitivum včerejšího zápasu - Harry na střídačce --> bylo tak na place o 1 frajera, kterej by mě stresoval, míň.

Vidíte to někdo podobně nebo jsem úplně mimo?

Reagovat
iamek

7+9 a nejvíc vytvořených šanci v lize. Strašný hráč

Reagovat
iamek

https://twitter.com/ffs_community/status/1479724723080773632?s=21

Tak druhy. A to hraje v týmu, který je v krizi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím PL 7+3, ale možná koukám špatně. Včera 2 banány a 3 proti Leedsu na začátku. To je za mě strašně slabej impact, když jediný co ho zdobí, byly čísla...

Reagovat
J0EL

Bruno je vas najlepsi aj najkreativnejsi hrac. Nechapem, ze z toho bordelu tam si vyberies prave jeho

Reagovat
Mato178178

presne tak je najlepsi ale furt tu na neho bude niekto pindat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jinak. Chtěl bys Bruna jako franchise playera na následujících 5 let?

Reagovat
J0EL

Kvalitou kludne. Vadi mi ale ten jeho diving, takze povahovo nie.

Reagovat
oddy

Jasně.

Reagovat
Likan7

V momentě, kdy budou za ním 2 hráči, který to budou jistit, případně rozehrávat z vnitřku (Neves), bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Vy furt všichni zmiňujete Nevese, jak kdyby měl jeho příchod vyřešit všechny naše problémy. Hrát ve Wolves, který fungují už nějakej pátek celkem slušně, a hrát v United v totálních sračkách není to samý.

Reagovat
Likan7

Jasně, proto chce RR Zakaria. Však my o tom nerozhodujeme. Tohle pak ale můžeš říct o jakémkoliv hráči. To je normální fotbal. Někdo klapne, někdo ne. Teoreticky je ale Neves do United přímo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jsi mimo, okolo Bruna to musíš postavit, ale nesmí mu krýt záda Matič.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Stejný úlet, jaký když se říká, že góly a asistence přeberou ostatní, když odchází nějaký velmi kvalitní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozepsal si se pěkně Za mě fotbalu moc nerozumíš, ale napsal si svůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

super a nějakej názor k tématu máš? Já pořád nevím, co by nebyla pravda z toho, co jsem napsal. Objektivně přiznávám, že k Brunovi nejsem asi úplně objektivní, ale může si za to sám svým vystupováním na hřišti a tím, že z něj všichni dělaj poloboha. Přitom je to naprostej průměrák. Pomalu v každým týmu je ve středu pole vždycky někdo, kdo je týmu daleko prospěšnějí než Bruno United....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mato178178

mne sa nezdalo aby bruno stratil nejak vela krat loptu pozrel som si statistiky a mal lepsiu pass accuracy ako fred a vieme dobre kde prihrava fred kde bruno ... defenzivne statistiky mali rovnake a to bruno nie je ziadne CM alebo DM ale proste vela beha a napada takze neviem co mas s nim za problem ked je nas najlepsi hrac

Reagovat
Infernoqt

Už píše i Ornstein, že odmítl prodloužení smlouvy.

Reagovat
PhilipS

Blamáž. Leeds ale zaslouženě a přeju jim to. Neumím si představit, že by to nebyla se Součkem pohodlná výhra. Diopa už snad neuvidím v základu.

Reagovat
Bayern +

To uvidíš, náhradu nemáme. Ale v sobotu vymaže Ronalda a Bruna

Reagovat
avicii

Brentford veľmi slabý výkon dnes, my nič extra a aj tak sme mohli vyhrať aj o 5 golov

Reagovat
cristiano.K.

první poločas hráli dobře, v druhé půli měli tutovku. Spíš my jsme dnes hráli dobře.

Reagovat
avicii

Ako, zle sme určite nehrali ale Brentford vie byť viac nebezpečný

Reagovat
aragorn

Reagovat
O.Giroud

Matip je TOPka tuto sezonu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
ondris

nielen túto, ale teraz mu nejakým zázrakom celkom drží telo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
aragorn

Letní příprava. To je to proč letos drží a taky štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

na něj když se člověk zaměří.....on v 5.minutě má zblokované dva centry, předskakuje suveréně útočníky, pak má to své solíčko.Je nebezpečnej ve vápně soupeře. Ale je taky potřeba říct,že jediná šance šla přes něj a asi jednu úplně zbytečnou rozehrávku měl na soupeře.

Reagovat
O.Giroud

pri tej prihravke ma zamrazilo a este to bolo chvilu po tom co nieco podobne spravil Arnold, ale tam to zas paradne zahasil tusim prave Matip

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

jeden z naj v lige

Reagovat
Bandita_Harry

Škoda že sa rozhodol reprezentovať Kamerun, momentálne by si zahral aj v nemeckej repre

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Druhá půle docela slušná , celkově nakonec pohodové vítězství, vyzdvihl bych Fabinha, Matipa a Firmina

Reagovat
blaugrana

Villa by mohla uz vyplatit tu opciu za Coutinha, aby im ho nahodou dakto nevytukol.

Reagovat
ondris

berieme

Reagovat
fenixLFC

nam ho nepredaju uz len preto ze by boli za rovnakych kretenov ako s griezmannom

Reagovat
blaugrana

kto da viac...

Reagovat
blaugrana

ake Klopp ho isto nebude chciet

Reagovat
fenixLFC

si pockaju dokial znizite cenu a budete sa ho chciet zbavit

Reagovat
blaugrana

kludne aj za 5..ide o zbavenie sa jeho platu

Reagovat
Gareth Bale 11

Mit zranenych 11 hracu a uhrat vyhru na West Hamu, to klobouk dolu Leedsu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Měl jsem dnes pocit, že všichni hráči chtěli ukázat, že nejsou druhořadí. Ox, když už konečně dá gol, tak se sám zničehonic zraní Minamino narozenový gol. Vlastně není co kritizovat.

Pevně věřím, že skončíme pohodově druzí v lize

Reagovat
Bandita_Harry

Vyzerá to tak, snáď k tomu pridáme nejaký pohár

Reagovat
Liquid

ten Newcastle chce fakt spadnout a to měli ještě kliku, že byli produktivní, 1 střela na branku a 1 gól, Watford jich měl 5

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Čenda

Puskas.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nebelung

Reagovat
oli9

jak už se tam mrdka chtěla svíjet v bolestech

Reagovat
smazaný uživatel

Nečakal som takú hladkú, ale asi je to často o prvom góle.

Reagovat
Remt

Mě třeba první poločas nepřišel hlášky vubec

Reagovat
smazaný uživatel

jop, jeden z dôvodov, prečo som to nečakal

Reagovat
Busby babes

Every time Tom Brady throws a TD and those cannons go off, Manchester United’s midfielder budget loses 100 grand.

S tim zaloznikem to nevidim uplne dobre...

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

chodim na nudny zapasy...

Reagovat
iamek
Reagovat
Greny
Reagovat
Mastný Chobot

brankár zaujímavo pristúpil k bráneniu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Nebelung

Reagovat
iamek
Reagovat
SunFells

To není možné tohle

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hlahart

A na tohle musí pouštět PL kluby svoje hráče v rozběhlý sezóně prostě...

Reagovat
Kapřík

to ne ne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kapřík

Reagovat
cristiano.K.

po Audi cupu, když ho vyhrály slepice

Reagovat
Swarley

No nevím, ale připomíná mi to nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je brutalny ucet

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Kily8

História sa opakuje, opať a opať som sa nemýlil . Fanúšikovia Realu do nekonečna vypisovali, ako Vinicius nemá na Real. Písal som, či nevidia jeho talent, že má 19 rokov. Fanúšikovia Barci donekonečna vypisovali, ako Coutinho(okrem ďalších hráčov) kazí Messiho genialitu a že to je slabý hráč. Hráč, ktorý bol hviezda Liverpoolu, odskočil si do Bayernu získať LM a teraz mu stačilo 20 minút na otočenie zápasu. Nepíšte mi ako pri Vinim, že toto je len prvý zápas, potom len druhý, potom len 3. ..... Buď je Laliga o 2. triedy kvalitnejšia súťaž, alebo sa sa "odborníci" zase mýlili . Prosím messiuctievačov, bez úrážok...

Reagovat
Mastný Chobot

pekný ego boost, to treba

Reagovat
fenixLFC

tvl ajax po 19 kolach dostali 4 goly, maju najlepsi utok aj obranu, polovicu golov dostali v jednom zapase, prehrali najmenej zapasov v lige...a aj tak nie su prvi

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
Busby babes

moc remiz no.

Reagovat
Spasitel

PSV o 20 golov inkasovaných viac ale hádam to vyhrajú

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě bych dodal fakt, že první PSV smázli 5:0.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Golasso

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Minister

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Čenda

Reagovat
Front hell

Reagovat
81Tomas

Reagovat
lofin9

top

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha, to nic nemění na tom, že jste zbabělý hovna, co ojebávají, ale to by se chtělo podívat do zrcadla

Reagovat
Mastný Chobot

v čom ojebával Arsenal, Jany?

Reagovat
smazaný uživatel

- Poslal hráče na hostování, aby mu pak za 2 dny chyběli do minimálního počtu

- Uvádění více zraněných hráčů než kolik jich reálně bylo (max. s minor knockem, který by jim nezabránil hrát, kdyby bylo potřeba)

- Použití AFCONU, hostování, zranění a Xhaky jako důvodu pro odložení při 1 covid casu

- Arteta říkal do médií, že mají v úmyslu hrát

Reagovat
Mastný Chobot

Dobre, Ľuboš.

"Poslal hráče na hostování, aby mu pak za 2 dny chyběli do minimálního počtu" - poslať hráčov na hosťovanie je v súlade s pravidlami súťaže pokiaľ viem. A ak si myslíš, že sme narýchlo vybavilli hosťovanie AMN a Balogunovi (o ktorých sa hovorilo už tak 3 mesiace) len kvôli tomu, aby sme si mohli odložiť zápas s vami, tak si asi ešte hlúpejší než Blaha,

"Uvádění více zraněných hráčů než kolik jich reálně bylo" - máš aj dôkaz či len blahovský dojem?

"Použití AFCONU, hostování, zranění a Xhaky jako důvodu pro odložení při 1 covid casu" - v súlade s PL guidelines (doslova je to tam aj napísané, Ľubo), takže zasa nič

"Arteta říkal do médií, že mají v úmyslu hrát" - k tomu naozaj neviem, čo ti mám napísať

Reagovat
smazaný uživatel

"Použití AFCONU, hostování, zranění a Xhaky jako důvodu pro odložení při 1 covid casu" - v súlade s PL guidelines (doslova je to tam aj napísané, Ľubo), takže zasa nič

Že je něco v souladě se špatně stanovenými guidelines, neznamená, že je v pořádku toho využít. Zvlášť v tomto případě, kdy kolem toho vznikla ve veřejném prostoru kontroverze.

A využívání špatně stanovených pravidel pro vlastní prospěch je podle mě ojebávání. Když už nic jiného, tak se doufám aspoň shodneme, že Arsenal je v tomto případě morální odpad.

Reagovat
Mastný Chobot

Takže aj legálna daňová optimalizácia je ojebávanie? Jany, ty ľavičák.

Morálny odpad je silné spojenie vzhľadom k tomu, že akákoľvek výhoda je len potenciálna/neistá, ale áno, zhodneme sa v tom, že to nebolo s kostolným poriadkom a nepáči sa to ani mne úplne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že se spousta daňových optimalizací dá vnímat jako ojebávání. Hlavně z pohledu státu, který ty prachy nedostává a jehož resourcy ten daňový subjekt využívá. A taky že je to ve společnosti morálně problematické. What's your point?

Reagovat
Mastný Chobot

Môj point je ten, že sa tu už tretí deň zavzdušňuješ a grciaš všade hovná jak proruský hovnomet nad niečím, čo ani nespĺňa definíciu ojebávania (aspoň nie podľa značnej časti populácie)

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme tu slovíčkařit, co je a není ojebávání, ale morálně zavrženíhodný skutek se stal.

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa tvojho správania skutok niekde na úrovni genocídy

Reagovat
smazaný uživatel

Horší.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

Ty vole tak ale toto je síla

Reagovat
Čenda

Ojebavaci bejvaj diskvalifikovany.

Reagovat
Nizzie

Začni pls

Reagovat
teenz

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

akoze ked vytahuju lasagna gate a argumentuju vylucenim z KL tak to je este debilnejsia argumentacia ako samotne odlozenie kvoli jednemu pripadu

Reagovat
Mastný Chobot

Sead Kolašinac is close to completing his move to Marseille.

No nič, rovno požiadajme o ďalší odklad

Reagovat
Mastný Chobot

Alexander-Arnold has 10 PL assists so far, so he's well on course to beat the record of 13 assists by a defender in a single PL season, set by Alexander-Arnold in 19/20, which beat Alexander-Arnold's previous record of 12 assists by a defender in a single PL season in 18/19.

TAA > James

Reagovat
John Obi Mikel

Od zápasu s Chelsea s Brightonem se dá mluvit o tom, že hraje momentálně líp než James

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jasnačka

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Čistý Beckham. Sranda že Beckham by dneska byl pravý bek.

Reagovat
smazaný uživatel

a co to sa sand vedu debaty o tom, ze nie je lepsi ako James?

Reagovat
Mastný Chobot

Áno, pár týždňov dozadu tu prišlo viacerým fanúšikom Chelsea dosť smiešne, keď som napísal, že TAA je lepší

Reagovat
cokoliv

Tak chillwell byl taky nejlepší LB ligy než ho posadil věčně vyhazovaný Alonso Drogba na míle před salahem ..

Reagovat
Svatej

Chilwell si utrhnul kus nohy, ty joudo

A na tvrzení o Drogbovi není nic špatnýho, furt slo o porovnání současný hvězdy ligy s jednim z největších hráčů novodobý éry PL

Reagovat
cristiano.K.

ono až časem dá více golu v LM než Drogba, tak už nebude o čem, ale to je tak ještě na tři sezony no.

Reagovat
Svatej

Ten extremistickej výraz "nebude o čem" mě úplně tahá za oči, jako kdyby ani neměla existovat možnost diskuze

Ani třeba nemusí. On uz teď může být treba lepsi nez Drogba a ani nemusí nic dal dokazovat v LM. Stejne tak ale bude existovat x důvodů pro tvrzení, ze byl Drogba lepší nez Salah i ve chvili, kdy ho Salah v LM setne.

Pokud to má být diskuze o nejgolovějším Africanovi, tak se stačí na tu statistiku branek mrknout a je vymalováno. V diskuzi o nejlepším hráči na takhle vysokým levelu bude mít gólovost u dvou útočníků pořád stěžejní vahu, ale nemůže to bejt jedinej ukazatel. Vždyť by to dost uráželo to, co oba dva umí/uměli. Oba toho nabízeli daleko víc a pokud se Salah na dalších 10 let gólově neurve v Ronaldovskym tempu, aby udelal fakt nejakej extrémní rozdil, tak by to mělo být k diskuzi pokaždý.

Reagovat
cristiano.K.

tak když už v té diskuzi mám jasno už nyní, tak mohu napsat extrémistickej pohled Ono se klidně může stát, že ani Drogbu nepřekoná v LM. Mám pocit, že mu chybí na něj něco okolo 15 golů, což jsou tři sezony a tak nějak počítám, že tak tři sezony bude Salah ještě hvězdit, takže ta naděje, že by deset let hvězdil, tu v podstatě není.

Jinak pro mě byl Drogba ztělesnění komplexního útočníka. Silový,rychlý,technicky,dobrá střela. V podstatě jsem na něm neviděl slabinu, když pominu jeho laxní přístup v zápase, kde o "nic" nešlo.

Reagovat
Svatej

Protože i v tom, v čem ma byt Arnold lepší (přínos dopředu, vyjadrenej v bodech) mel Reece taky lepsi, ze by?

Reagovat
Mastný Chobot

áno, v 10 zápasoch, no

Reagovat
Svatej

15 a to jen v PL.

Ale ted zpetne koukam, ze mel v době zranění o bod min, takze ten muj komentář, na kterej reagujes, nebyl pravdivej. Z druhý strany zas nastrilel vic jak dvojnásobek golu a stále platí, ze v obranný činnosti se skoro nedají srovnávat. Jinak aby bylo jasno, tvoje tvrzení v ty diskuzi bylo dost konfrontační a provokativní, za opačnou reakci sis tam celkem mohl sám.

Reagovat
John Obi Mikel

Ve vzájemném zápase hořel TAA jak papír.

Reagovat
Kinky7

Ještě se tu taky vyskytuje jistý Cancelo

Reagovat
O.Giroud

ved ten je hned za nimi, neboj

Reagovat
Kixi Syhimour

jasné

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
martin.b

Přesto si přes něj v repre pod Southgatem nečutne, protože v defenzívě je prostě nespolehlivej…ani bych neřekl, že neumí bránit, to několikrát vyvrátil, ale spíš je strašně nedisciplinovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr nie je superman, aby hral tak vysoko a zároveň kvalitne a disciplinovane bránil, napoviem ti - fyzicky sa to nedá.

Reagovat
martin.b

Nemám problém s tím, že se nestíhá vracet při protiútocích, ten systém mu to umožňuje díky záloze, která se do pozic beků stahuje, ale občas má fakt zápasy, kdy hraje laxně a nedisciplinovaně (znova říkám, moc nechápu, proč při krizi záložníků nezkusili hru na 3 stopery, Trent by měl mnohem víc času na tvoření)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

je božskej. Vlastně se dá říct,že se v žádným zápase netěším, tak na pravého obrance jako na Trenta. Někdo může namítat, že to je tím komu fandím,což je určitě částečně i pravda

Reagovat
niflheim

700. za Bruna

Reagovat
Mato178178

a co s nim?

Reagovat
Mastný Chobot

Udinese have completed the agreement with Arsenal to sign Pablo Marí on loan until June. Deal set to be signed.

Pablo Marí will join Udinese on straight loan - no buy option included.

@DiMarzio

Ďalší odklad incoming

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny pošlete hostovat, poslední ať zhasne a už do konce sezony nemusíte hrát zápas. Problem solved.

Reagovat
jk

Big shoutout to Marcelo Bielsa today.

His Leeds side have 11 senior injuries, and the team that was involved today included 8players under the age of 21 (inc a 15yo on the bench!)

Problem solved.

Reagovat
J0EL

Este vzdy?

Reagovat
iamek

Reagovat
Front hell

Jeden odložený zápas a slepice tady jančí,jak kdyby měli kunu v kurníku

Reagovat
jk
Reagovat
PP

hrozní ufňukanci. Já je chápu, bez půlky sestavy by měli velkou šanci nás porazit, takže nějakému mrzení se nedivím. Ale kňourat tady dva dny jak malé holky..

Reagovat
Mimalu

Tak už mají 4 dohrávky, ona to může být ke konci sezóny nezanedbatelná nevýhoda.

Reagovat
avicii

Dal by som do pozornosti fnukanie fans Arsenalu po odložení zápasu proti nám.. To tu bolo 7 dní

Reagovat
J0EL

Tak vy ste ale falsovali testy, tu uz bolo moc

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

já si to teda moc nevybavuju.. Nějaké výkřiky proběhly, ale stejnou měrou to bylo kňourání Blues, že jim se to neodložilo a klasické posměšné okopávačky od Mufanů. Navíc, my máme asi 10x větší fan-base tady, Slepic je pár a kvokají tady dva dny v kuse..

A k této situaci - hlavní vina je na FA a ne na nás, Poolu či jakémukoliv jinému týmu.

Reagovat
avicii

Aspoň vám už docvaklo kde je hlavná vina..fnukania to bolo dosť od vás ale beriem ze od sliepok je tu toho viac.. Ale Arsenalisti sú posledný kto ma na to pindat lebo je to trapas po tom všetkom..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní vina je sice na FA/PL, ale woolwich a liverpool se projevily jako prvotřídní ojebávači a morální odpady.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Akorát, ony to jsou malé holky, slepice.

Reagovat
Trand

Souhlas, já s tím odložením nesouhlasím a přijde mi to dost směšný. Ale psát tady o tom několik dní a vyplakávat při každý možný příležitosti, to je skoro stejně trapný.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Znova, to isté sme tu čítali od fans Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ste tu plakali kvoli Liverpoolu týžden, tak trochu súdnosti.

Reagovat
avicii

niekedy sa nestačím čudovať

Reagovat
Trand

Já jsem tu neplakal, naopak jsem se ještě podivoval proč by Liverpool falšoval testy a za ostatní fanoušky fakt nezodpovídám. A třeba owny to vyloženě nezvládá, psát tady že jsme chcanky atd, ještě takovou dobu po tom rozhodnutí Asi bych to pochopil v sobotu, když se to oznámilo, ale prostě bych to pak už nechal bejt, vždyť jste nijak extra poškození nebyli, porazit nás můžete tak jako tak.

Jak říkám, chápu vaší dle mého názoru oprávněnou naštvanost, ale tohle trochu připomíná zhrzenou holku.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež tu neplačem, a paušalizuje sa tu.

Reagovat
Trand

Máš pravdu, tebe jsem nemyslel, měl jsem to upřesnit na ownyho a jk, hlavně teda ownyho, i když to asi není nic překvapivýho, že nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

ty jsi výjimka..

Reagovat
Front hell

Ty a cobra. Měl jsem napsát ,,některé"

Reagovat
smazaný uživatel

osobitne front hell fňukal

Reagovat
Front hell

Jako když jsem napsal že klopp je plačka i podvodník zároveň? To bylo asi veškeré moje vyjadření k odložení zapasu s vámi. Nezakazuje ti tvá víra v boha lhát?

Reagovat
Front hell

Tak jak to máš teda s tou 8 u desatera božího přikázání?

Reagovat
jk

Tak tím posotváním tweetů, jako narážek na odložené NLD tomu chcankování někteří fans woolwiche jdou docela naproti že…

Reagovat
J0EL

Akcia vyvolava reakciu. To bola len odozva na ten vas cringe a plac.

Reagovat
Front hell

Ty vole ty tady s ownym už dva dny píšete a navzajem si palcujete komentaře typu ,,skurvenci"popřípadě ,,hovna z woolwiche a pak se jěště cítíš ukřivděny.

Reagovat
jk

Tohle ownymu opalcuju nezávisle na tom, jestli se před derby schováváte nebo ne. Nějak nevidím souvislost

Reagovat
Front hell

Že se pak ještě cítíš ukřivděný a píšeš že jsme šli něčemu naproti. Když to byla spíše reakce na tu vaši hysterii.

Reagovat
jk

Oh c’mon

Ne určitě se necítím ukřivděný. Jen si myslím, že kdyby jste tu nepostovali ty tweety tak už by to asi nikdo záměrně nevytahoval. Maximálně by v diskuzi k Djokovičovi owny napsal, že by stejně jako Srb z AO, měl vypadnout woolwich z PL.

Takže celej ten point, kdy Trand běduje pod příspěvkem zesměšňujícím Tottenham, že to někoho z fans slípek sere, mi přijde prostě mimo.

Reagovat
Nizzie

Tobě přijde úplně všechno mimo. Abys to nakonec nebyl ty, kdo je mimo.

Reagovat
jk

Ty seš v tom humoru kreativní zhruba stejně, jako ta naše záloha Hojbjerg-Skipp tyvole…

Reagovat
Nizzie

Zase mimo?

Reagovat
jk

Hele ty mě chceš sbalit nebo proč se na mě furt tak lepíš? Já vztah momentálně nehledám, ale můžeš to zkusit tady -> https://dsh.re/d16d4

ps. určitě máte společné zájmy

Reagovat
Front hell

Možná necítíš,ale pusobis tak. Já si to zase nemyslím co píšeš,ale tak už to nechme spát.

Reagovat
Zdechlina

Hej jim to nevysvětlíš, oni jsou oba jebnutí

Reagovat
Čenda

Přijdou ti ty případy vážně stejný? Ja nas nijak obhajovat nepotřebuji, nejsem tupelo a vím, že jsme nic neprovedli..a ano, pri Poolu jsme plakali a dlouho, ale protože to ojebali v plný parádě.

Reagovat
smazaný uživatel

No nechápem, prečo ste to nemohli odohrať i s hráčmi U23. + ste poslali AMN na hosťovanie a to ste dobre vedeli, že máte problém s počtom hráčov. Navyše vraj, píšem vraj, ste mali nakazeneho jedneho hráča. S AFCON ste mali počítať a vylúčenie Xhaku by sa nemal brať do absencie. Prepáč, ale týmto ste nám ešte viac nahustili už tak nabitý program. A z výhody pre nás sa stáva naša nevýhoda, pretože musím dohrať ďalšie tri odložené zápasy. Ak AFCON je dovodom k presunu zápasu, tak prečo Vám vobec planuju zapasy na Január? Len diskutujem.

Reagovat
Čenda

Jop, to jsem i chtěl. AFCON a Xhaka samozrejme souhlasím, není o čem. Nesouhlasím, ze my jsme vám to nahustili. Jestli někdo, tak PL, ale tady ještě vaše rozhořčení plne chápu. Ale my vážně nemůžeme za to, ze mate uz pět odložených, nebo snad jo? Co je výhoda a co ne, to už je úplně diskutabilní. Jiste, cely to stojí za picu, podle mě už tak měsíc dva je ta sezóna zas cela posrana, ale my za to vážně nemůžeme, nic jsme neojebali, nezfalsovali, tečka.

PL, potažmo FA jsou proste dlouhodobě zmrdi/kokoti/tupela/všechno najednou.

Reagovat
Taiger

Xhaka the misunderstood genius

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu fans arsenalu po odlozeni mickey mouse cupu predvadzali podobnu shitshow

Reagovat
Front hell

Určitě se někde našel,ale spíše mi přišlo že tady nadávali fanoušci Chelsea.

Reagovat
Nizzie

Tak ono je to vcelku logický ne?

Reagovat
cristiano.K.

spíš krysu v kanále

Reagovat
Infernoqt

Man United’s Bruno Fernandes has halted contract extension talks. Expected to resume in May but he wants his new salary to be in line with the club’s top earners.

(Source: @David_Ornstein)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

OT: All athletes who wish to compete in France will have to be vaccinated against Covid-19, government sources tell AFP.

Jestli nezmění přístup, tak si Djokovič už teda může zahrát jen Wimbledon.

Reagovat
kissak

zabil ho covid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ajouki

Chtěl jsem se ptát, jak to bude v zápasech LM na francouzské půdě. Například Real proti PSG, zda zakážou některým hráčům start. Teď vidím, že u Chelsea to hrozí.

@TimesSport: Chelsea may be unable to select unvaccinated players for their Champions League round-of-16 match against Lille. They are not believed to have a fully vaccinated first-team squad.

Reagovat
Zaschrona

Bude docela zajímavý, jestli Chelsea přizná kdo je a kdo není očkovaný nebo se to budou snažit nějak ukrýt.

Reagovat
Greny

Spíš Lille přijde o výhodu domácího prostředí

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

tak snáď bude výnimka pre celiatikov

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony Martial wants to leave but he’s still not interested in any loan move to join English clubs. Newcastle and Tottenham approaches turned down.

Ten je ale namachrovaný, hrá úplnu tušku a chce prestup do PSG, Juve alebo Realu? Ten by mal skloniť hlavu a na pol roka ísť vykopať Newcastlu záchranu a získať minúty (stačí keď sa opáta Lingarda vedľa v šatni).

Reagovat
Taiger

Liam Goodenough, AKA Mr. DT, has had his prison sentence tripled after he stalked, assaulted and kidnapped his former partner

https://twitter.com/footballjoe/status/1483034815150632960?s=21

Do píči DT jebe ti

Reagovat
Trand

Já na AFTV nikdy nekoukal, viděl jsem jen pár klipů, ale tenhle týpek mi teda vždy přišel jako mentálně nevyrovnanej. Btw vážně se jmenuje Goodenough?

Reagovat
Ondiis

"The original sentence wasn’t goodenough"

Reagovat
Nikikrew

Hej

Ja sledujem teda Aftv asi 7 rokov? Momentálne už menej ale teda napozeraneho mam toho veľa.

On je to taky nervak ale mal dobre názory podložené faktami. Bol jeden najobľúbenejší a je to škoda ako to pre neho skončilo

Reagovat
Taiger

Taky jeden z mých nejoblíbenějších

Reagovat
Golasso

Celá AFTV je odpad a tohle přerostlé vztekající se děcko je jeden z důvodů

Reagovat
Mastný Chobot

Nikdy som nevidel viac než 30 sekúnd z ich tvorby, ale z toho, čo som videl, mi toto príde ako najobjektívnejšie review ich tvorby

Reagovat
SunFells

Nevím teda kdo to je, ale ten pořad je ostuda Arsenalu.

Reagovat
Trand

Souhlas. Já si vždycky myslel, že na to koukají zejména fanoušci soupeřů aby se sledovali hysterický reakce lidí z AFTV po naší prohře, ale tak evidentně mají svoje publikum i mezi našimi fanoušky.

Reagovat
Čenda

absolutně.

Reagovat
Čenda

Takze to není debil jen v TV.

Reagovat
oli9

3 body super navíc pěkné skore. Jsem moc rád za Oxe ,tomu klukovi to moc přeju jinak Fabinho ukázal, že on je td postě pro nás prvotřídní hráč... Boby u toho golu Minamina

Jdiná škoda, ze Ox má zas v hajzlu kotník .. uvidímě snad to nebude nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše hra je s Lukakem neskutečně statická a čitelná. Werner za těch pár minut předvedl víc, než Lukaku za celý zápas. Navíc se ukazuje, jak je pro nás Kovačič aktuálně klíčovým hráčem. Hra s ním vypadala úplně jinak. Mám ale pocit, že změna měla přijít trochu dříve, možná bychom to ještě nějak urvali.

Co si budem, bída. Z ofenzivních hráčů dneska absolutně nikdo nic nepředvedl. Ziyechova střela spíše náhodička, už jen za ten jeho výraz bych ho v dalších zápasech viděl raději někde na tribuně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele