Premier League - souhrn 13. kola: Chelsea - Manchester United 1:1

27.11.2021, 15:26, aktualizováno 28.11.2021, 19:27
Komentáře a souhrny
Jorginho (© AFP)
Chelsea ve šlágru 13. kola remizovala s Manchesterem United a znovu se osamostatnila na prvním místě o bod před Manchesterem City, jenž přehrál West Ham. Liverpool si hodně usnadnil utkání se Southamptonem, v první půli dal tři branky a nakonec vyhrál 4:0. Arsenal se oklepal z debaklu v Liverpoolu a před vlastními fanoušky přehrál Newcastle. Brighton opět nevyhrál, naopak zabral Leicester...

Brentford FC - Everton FC 1:0

28.11.2021 15:00

Góly: 24. Ivan Toney (pen.)

Brentford se dočkal prvního vítězného ligového utkání po téměř dvou měsících. V souboji s tabulkovým konkurentem Evertonem na domácí půdě uspěl 1:0, o úspěchu rozhodl v první půli z penalty Toney.

Pokutový kop se zrodil ve dvaadvacáté minutě poté, co pronikajícího Onyekua ve vápně poslal k zemi Townsend, načež sudí ukázal na penaltový puntík. Tento verdikt byl potvrzen videorozhodčím, exekuce standardní situace se následně ujal Ivan Toney, který s naprostým přehledem proměnil.

Bleskově mohlo být vyrovnáno, Rondón ale po Digneho centru nedokázal vyzrát na Fernándeze. Ve druhé půli převzali iniciativu Toffees, konkrétně po hodině hry pálil Iwobi z dobré pozice jen doprostřed. Jinak ale své optické převahy nedokázali vytěžit k dalším velkým příležitostem a museli tak skousnout druhou porážku v řadě.

Celkově na výhru čekají už sedm zápasů, během nichž získali pouhé dva body. V tabulce se tak nadále propadají, aktuálně jim patří čtrnácté místo se tříbodovým náskokem na sedmnáctý Leeds. To vše ještě zhoršuje vidina tří duelů s celky z top 5 během příštích čtyř kol. Bees jsou díky tomuto úspěchu o dvě příčky a jeden bod výše než jejich soupeř, z nováčků tak jsou opět nejlepší.

Více informací k zápasu

Leicester City - Watford FC 4:2

28.11.2021 15:00

Góly: 16. James Maddison, 34. Jamie Vardy, 42. Jamie Vardy, 68. Ademola Lookman - 30. Joshua King (pen.), 61. Emmanuel Dennis

Strhující první poločas otevřel gólem v 16. minutě domácí Maddison, na druhé straně srovnal z penalty King. Foxes si ale vzali vedení zpět a po dvou zásazích Vardyho vedli po první půli 3:1. Po přestávce sice snížil Dennis, ale o osm minut později skórovali i domácí, kdy se trefil Lookman a uzavřel na konečných 4:2.

Hosté vedení manažerem Claudiem Ranierim začali utkání velmi dobře a jejich aktivní presink dělal Liškám značné problémy. V 16. minutě však obrovskou hrubku předvedl obránce Watfordu Troost-Ekong, který si nevšiml zabíhajícího Maddisona a nechal na něj projít nakopávaný balón od Evanse. James Maddison se jen zeptal gólmana, kam to chce a pak přesně trefil na zadní tyč - 1:0.

Dar z nebe pro Leicester přinutil Hornets přepnout na vyšší stupeň a tlačit se do brány. Do hry se zároveň vložilo také husté sněžení, které výrazně komplikovalo hru aktérům zápasu. Ve 27. minutě byli hosté pár centimetrů od vyrovnání! Cucho Hernandéz se při brejku odhodlal ke střele, která po teči jednoho z obránců úplně změnila směr a odrazila se od pravé tyče!

Jen o chvíli později se Watfordu naskytla perfektní šance ke skórování, neboť po faulu na Dennise nařídil sudí Madley pokutový kop. K tomu se postavil Joshua King, a přestože Schmeichel jeho střelu vystihl, nedokázal umístěné ráně zabránit v průletu do sítě. Ve 30. minutě tak bylo srovnáno na 1:1.

Leicester působil unaveným, zpomaleným dojmem a proti agresivním a s chutí hrajícím hostům jej čekaly velmi horké chvilky. Jenže "Lišky" mají už několik sezón svůj spolehlivý talisman v Jamie Vardym, jenž často tahá svůj tým z bryndy. A Vardyho kouzlo zafungovalo ve 34. minutě, kdy anglického ostrostřelce našel na levé straně James Maddison a kanonýr Foxes v pohodě přehodil vybíhajícího gólmana Bachmana. 2:1 pro domácí.

Watford hrál velmi sympaticky, byl aktivní dopředu, jenže jeho obrana stála trochu na hliněných nohách, což se potvrdilo u obou zásahů domácích. Zbraně ale rozhodně neskládal, což potvrdil krátce po inkasovaném gólu King, jemuž se však rána z dobré pozice nepovedla. A slabá defenziva hostů se projevila i v 42. minutě, kdy jí při rohu utekl Jamie Vardy, jehož hlavička zapadla do sítě. Asistenci si připsal opět James Maddison, který tak měl za poločas bilanci 1+2.

Do druhé půle a do husté sněhové vánice poslal Ranieri Tufana a Pedra a jejich spoluhráč King mohl hned po obrátce snížit! Norský útočník se po brejku ocitl zcela sám před Schmeichelem, jenže byl příliš pomalý, rozhodl se míč ještě zpracovat a svou obří šanci naprosto zazdil. V tu chvíli už hřiště prakticky zmizelo pod sněhově bílou pokrývkou a hráči i komentátoři se museli potýkat se skutečně náročnými podmínkami.

Co nedokázal King, to napravil Emmanuel Dennis, který nahraně faulu odzbrojil Castagneho, pohrál si se Schmeichelem a v 60. minutě poslal míč za jeho záda. Gól Watfordu ještě posvětil VAR a po očištění hrací plochy se pokračovalo za stavu 3:2 pro domácí.

Jenže namísto vyrovnání hostů přišlo v 68. minutě navýšení skóre, když se trefil Ademola Lookman. Ten šel v tandemu s Barnesem, po jehož střele uklízel Lookman míč do prázdné brány. Gólu předcházel tvrdý střet Castagneho s jedním z hráčů Watfordu, ale zásah přesto platil. Šlo tedy o velmi podobnou situaci jako při předcházejícím zásahu hostů se stejným rozuzlením.

Ti se sice snažili něco provést s nepříznivým stavem, ale jejich útoky nebyly nijak nebezpečné. Naopak "Lišky" neustále hrozily z rychlých kontrů a udržovaly dvoubrankové vedení. V 84. minutě však měly velké štěstí, když Tufan ve skluzu jen těsně minul. O pět minut později byl naopak blízko završení hattricku Vardy, ale jeho střelu na zadní tyč perfektně vykryl gólman Bachman.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Ham United 2:1

28.11.2021 15:00

Góly: 33. Ilkay Gündogan, 90. Fernandinho - 90+4. Manuel Lanzini

Druhou porážku v řadě si připsal West Ham, který bez bodu zakončil utkání na Etihad Stadium. Citizens se do vedení dostali v první půli zásluhou Gündogana. V závěru navyšoval Fernandinho, Lanziniho trefa v nastavení znamenala jen snížení na konečných 2:1.

Pep Guardiola vsadil na své tradiční rozestavení se třemi záložníky i útočníky. Před Edersonem a klasicky složenou obrannou čtveřicí nastoupili Gündogan s Rodrim a Silvou, útočné trio utvořili Mahrez, Jesus a Sterling. Na straně Hammers k žádným překvapením nedošlo.

Manchesterští se prvních příležitostí dočkali po čtvrthodině hry. Nejprve hlavička skončila na brankové konstrukci, následnou radost Mahreze zhatil VAR, který našel v předchozím průběhu akce ofsajd. Regulérní trefa přišla až ve třiatřicáté minutě, kdy Mahrez křižnou přihrávkou vápnem našel Ilkaye Gündogana a ten už snadno zakončil do poloodkryté branky.

Zanedlouho mohl zdvojnásobit náskok bleděmodrých Jesus. Ten sice tváří v tvář gólmanovi uspěl, nicméně jeho ránu ještě stihl obránce vykopnout z brankové čáry. Fabiański po chvíli vyrazil nebezpečný pokus jen k Mahrezovi, ten zamířil do tyče. Druhá půle se dlouho nesla v poměrně nudném duchu, kdy Citizens kontrolovali tempo hry. Zvýšit jejich náskok mohl Gündogan, který nedokázal zblízka vyzrát na vyběhnutého Fabiańského.

Až v samotném závěru základní hrací doby si Gündogan ve vápně šikovně posunul míč, načež jej předložil Fernandinhovi a ten střelou z prvního dotyku zamířil přesně k tyči mimo dosah brankáře. Zanedlouho musel Fabiański lovit balón ze sítě potřetí, tentokráte ale bylo pro ofsajd jakékoliv vzrušení zbytečné.

Nakonec se namísto toho ještě povedlo korigovat skóre "Kladivářům". Za hranicí šestnáctky se k míči dostal Manuel Lanzini, který skákavý balón z otočky napálil směrem na bránu a tato rána zapadla o tyč do Edersonovy svatyně. Více už ale West Ham nestihl a podruhé v řadě tak musí skousnout ligovou porážku.

V tabulce sice nadále drží čtvrté místo, avšak už jen o skóre před Arsenalem. Po dohrání odloženého zápasu se na rozdíl jediného bodu navíc může dotáhnout Tottenham. Naopak Citizens udrželi své druhé místo před Liverpoolem, díky ztrátě Chelsea se lídrovi tabulky přiblížili na jediný bod.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leeds United 0:0

27.11.2021 18:30

Góly: -

Utkání Brightonu sice nabídlo řadu zajímavých fotbalových akcí a nadějných příležitostí, toho nejdůležitějšího - tedy branek - se však diváci v sobotu večer nedočkali. Brighton nevyhrál už poosmé v řadě, přesto se ale drží v horní polovině tabulky. Naproti tomu Leeds zůstává přikován na sedmnácté pozici, se kterou Marcelo Bielsa určitě spokojen není.

První půle se nesla jasně v režii domácího celku, který na svého protivníka vletěl doslova jako uragán. Už po třech minutách hry se po centru aktivního Lampteyho dostal do zakončení Moder, branku ale tentokráte přestřelil. Ještě daleko větší šanci měl ale po deseti minutách útočník Maupay. Po průniku Lampteyho a jeho centru míč ještě špičkou kopačky posunul nabíhající Gross a balón tak doputoval před zcela odkrytou svatyni. Útočníkovi domácích stačilo jen trefit zařízení, jenže selhal a balón poslal vysoko nad.

Otevřít skóre mohl ještě Trossard, jeho utěšenou ránu však Meslier vytáhl na tyč. Konec první půle pak ještě přinesl akci podobnou té ze samotného úvodu - Lamptey opět utekl svému strážci a krásný centrem našel Maupaye, který však ani tentokrát své zakončení nenasměroval mezi tři tyče.

Po pauze se konečně také osmělili hosté. Nejprve pálil ze střední vzdálenosti nebezpečně Shackleton, brankář Sanchez však byl připraven. O pár minut později zase po rychlém protiútoku utekl střídající Roberts, v zakončení si ovšem zuby vylámal na domácím brankáři. Ze strany Brightonu zahrozil Solly March, jehož tečovanou ránu vytěsnil nad břevno jen s vypětím všech sil pozorný Meslier.

V závěrečné desetiminutovce si ještě oba celky připsaly po jedné šanci - po chybě v domácí rozehrávce se z úhlu před brankáře Sancheze dostal aktivní Roberts, jeho přízemní střelu ale strážce domácí svatyně dokázal vykopnout nohou. Na druhé straně se zase v pokutovém území uvolnil March a jeho přízemní střela orazítkovala tyč. Branku se však nakonec žádnému z týmu vstřelit nepodařilo, a proto si po výsledku 0:0 připsal každý na své konto jeden získaný bod.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 1:2

27.11.2021 16:00

Góly: 90+6. Marc Guehi - 15. Matt Targett, 86. John McGinn

Crystal Palace prohrálo na domácí půdě v zápase třináctého kola Premier League s Aston Villou 1:2. Výhru hostí zařídili Targett a McGinn, za domácí v nastavení snížil Guehi.

Na hranici vápna si do střelecké pozice zpracoval balon v jedenácté minutě Zaha, který poté mířil ke vzdálenější tyči, ale minul branku Martíneze jen o kousek. A tak o čtyři minuty později úřadovali hosté. Centr od rohového praporku domácí nedokázali pohlídat, balon totiž spadl ideálně na nohu Mattu Targettovi, který byl trestuhodně volný ve vápně a dokázal poslat míč do sítě.

V 57. minutě nechybělo mnoho a mohlo to být o dvě branky. Volný kop rozehrál střelou na branku Young, který kroutil míč k levé tyči. Nakonec se balon lehce otřel o břevno, ale skončil za brankou. Za chvíli však při Aston Ville stálo štěstí. Z pravé strany centroval míč do vápna Gallagher, jenže Cash při snaze odkopnout míč trefil jen Targetta. Balon se naštěstí pro ně odrazil vedle tyče.

Douglas Luiz pobyl na hřišti pouze zhruba šest minut a v 72. minutě na polovině hřiště nešetrně fauloval Kouyateho a viděl červenou kartu. Po shlédnutí situace na videu ale sudí Sailsbury svůj výrok opravil a tasil jen žlutou.

Crystal Palace si v závěru vypracoval solidní tlak a Benteke s Edouardem měli poměrně slušné šance. Vše však vyšlo vniveč, protože Villans přidali rozhodující branku. Akci po levé straně hřiště zakončoval z hranice vápna John McGinn, který nedal domácímu brankáři jedinou šanci na zásah. Domácím se v úplném závěru podařilo skórovat, ale to už bylo pozdě. Z pravé strany vyslal centr do vápna Kouyaté. Ve vápně podpořil útok z obrany Marc Guehi, který střelou k bližší tyči snížil.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 4:0

27.11.2021 16:00

Góly: 2. Diogo Jota, 32. Diogo Jota, 37. Thiago Alcântara, 52. Virgil van Dijk

Liverpool ukázal, že je po poslední reprezentační pauze letošního roku skutečně ve velmi dobré formě a i svůj druhý zápas vyhrál poměrem 4:0. Svěřenci Jürgena Kloppa do zápasu vlétli jako uragán a klání rozhodli již v první půli, ve které svému soupeři nasázeli tři branky. Southampton se sice dostal do několika nadějných příležitostí, branku se jim ovšem vstřelit nepodařilo a v defenzivní činnosti na útočné klenoty liverpoolského celku jednoduše nestačili. V druhém poločase se ještě na listinu střelců zapsal Van Dijk a Liverpool se tak minimálně do zítřka posunul na druhé místo tabulky.

Liverpool předvedl skutečně bleskový vstup do zápasu - už ve druhé minutě totiž na levé straně zakombinovali Mané s Robertsonem, druhý jmenovaný nebojácně vnikl do pokutového území a narýsoval zpětnou přihrávku pro Diega Jotu, který se ranou z malého vápna nemýlil.

Odpovědět mohl Southampton prakticky už po minutě, kdy v rozehrávce chyboval Thiago Alcântara, před dotírajícím Ward-Prowsem ale na poslední chvíli zasáhl pozorný brankář Alisson. V první desetiminutovce ještě zahrozil hlavičkující Mané, jeho zakončení ovšem nebylo přesné.

Po dvaceti minutách hry se po špatném vhazování Alexnadera-Arnolda do šance prokousal Armando Broja, v zakončení však narazil na skvělého Alissona. A to se ukázalo býti klíčovým momentem utkání. Po půlhodině hry se totiž po kombinaci s Hendersonem dostal do pokutového území Salah a nezištnou přihrávkou našel úplně osamoceného Jotu, který zblízka přidal druhou branku.

O dalších pět minut později už definitivně nebylo pochyb, kdo se stane vítězem duelu. Odražený míč si totiž na vápně našel Thiago Alcântara, hezkou kličkou obešel svého strážce a jeho ránu ještě tečoval jeden z hostujících zadáků za záda bezmocného McCarthyho.

Na začátku druhého dějství pálil ze střední vzdálenosti Mané, jeho projektil mířící do šibenice ale McCarthy parádním zákrokem vytáhl na roh. Jenže tím jen oddálil nevyhnutelné - centr Alexandra-Arnolda si totiž našel nehlídaného Van Dijka, který se s ničím nepáral a prudkou ranou hostujícího brankáře prostřelil počtvrté. Do konce utkání se pak už skóre neměnilo a Liverpool tak na své konto připisuje vítězství 4:0.

Více informací k zápasu

Norwich City - Wolverhampton Wanderers 0:0

27.11.2021 16:00

Góly: -

Utkání mezi Norwichem a Wolverhamptonem i přes veškerou snahu domácího celku branku nepřineslo. Norwich byl v zápase tím lepším celkem, zejména v druhém poločase si i vypracoval řadu zajímavých šancí, jenže proměnit se mu nepodařilo ani jedinou. Svěřenci Deana Smitha se tak musí spokojit jen s jedním získaným bodem, díky kterému se dočasně dotáhli na osmnácté Burnley. Wolverhampton se naproti tomu posunul před Tottenham na průběžnou šestou pozici.

Úvod duelu přinesl řadu nepřesných střel - ať už z kopačky útočníka Pukkiho, křídelníka Sargenta či záložníka Normanna. Na druhé straně se po centru do zakončení natlačil Raul Jiménez, z hranice malého vápna ovšem branku vysoko přestřelil. Po dvaceti minutách se do velké příležitosti řítil útočník Pukki, ideální okamžik pro zakončení ale prováhal, načež jeho střelu dokázali vracející se zadáci hostí zblokovat.

Těsně před poločasem vyrobil obrovskou chybu v rozehrávce Grant Hanley a mohl pořádně děkovat brankáři Krulovi, že zakončujícího Moutinha dokázal vychytat. Poslední slovo úvodní půle ale měl Norwich - pravý bek Aarons si narazil s Ruppem a dostal se až před brankáře Sá, který ho ale parádním zákrokem vychytal.

Pokud se někteří fanoušci zdrželi na poločasovém občerstvení o něco déle, pak o vůbec nic nepřišli - úvodní dvacetiminutovka druhého dějství totiž nabídla velmi dietní menu, ve kterém největší vzrušení představovala dalekonosná a značně nepřesná rána útočníka Pukkiho.

Až v závěrečné čtvrtině zápasu se zase začaly objevovat pořádné šance. Nejprve se po narážečce s Ruppem dostal před hostujícího brankáře Pukki, zakončit ale dokázal jen na dlouhou nohu a s tím si strážce hostující svatyně dokázal poradit.

Deset minut před koncem se po zpětné přihrávce McLeana ocitl ve výborné pozici Rupp, ani ten ale brankáře Sá překonat nedokázal. A když tři minuty před koncem nezamířil přesně ani skluzující Pukki, bylo jasné, že si oba celky budou muset o bodový zisk podělit.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 2:0

27.11.2021 13:30

Góly: 56. Bukayo Saka, 66. Gabriel Martinelli

Arsenal vyhrál v zápase třináctého kola Premier League s Newcastlem United 2:0. Kanonýři rozhodli ve druhém poločase, kdy se trefili Saka a Martinelli.

V obrovské šanci byl v šestnácté minutě Bukayo Saka. Poté, co si míč zpracoval Sambi Lokonga a poslal výborný křížný centr, si tento útočník původem z Nigérie nepočínal nejlépe v zakončení a mířil z malého vápna mimo branku. Velká škoda pro domácí. O pár minut později krásná střela Martina Ödergaarda z přímého kopu neskončila brankou. Famózní zákrok předvedl konečky prstů Martin Dúbravka a držel tak své hráče nad vodou.

Ve 30. minutě se o slovo přihlásili i hosté. Nádhernou ránu vyprodukoval Jonjo Shelvey. Ovšem Aaron Ramsdale předvedl fantastický zákrok a vytáhl tak míč na břevno. I přes to, že hosté se nemohli dostat s míčem ani na útočnou polovinu, toto pro ně byla obrovská škoda. Před přestávkou tak musel Newcastle znovu podržet slovenský gólman, vynikající Martin Dúbravka. Po centru od Nuna Tavarese nejprve hlavičkoval Emile Smith Rowe, ovšem následně měl Pierre-Emerick Aubameyang před sebou úplně prázdnou branku, ale i přesto z malého vápna trefil pouze tyč.

Domácí se do vedení dostali v 56. minutě. Po ose Saka-Smith Rowe-Tavares si prvně zmiňovaný Bukayo Saka zpracoval míč a z levé strany zamířil bezpečně na zadní tyč. Tentokrát byl brankář Martin Dúbravka bez šance. Hosté mohli srovnat v 65. minutě, ale v samostatném úniku neuspěl Calum Wilson, kterého na poslední chvíli atakoval Nuno Tavares. Hlavní rozhodčí Stuart Attwell ukázal, že se pískat nebude. A tak za pár momentů přišel na druhé straně trest. Po výborném centru od Takehira Tomijasuja za obranu si míč našel Gabriel Martinelli a z voleje dal druhou branku domácích v utkání. V závěru měl ještě šanci na snížení Allan Saint-Maximin, ale jeho pokus pokryl Aaron Ramsdale.

Newcastle tak v letošní sezoně stále čeká na vítězství, naopak Arsenal napravil porážku s Liverpoolem a útočí na top čtyřku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1292130:429
2.Manchester City1392227:729
3.Liverpool FC1384139:1128
4.West Ham United1372424:1623
5.Arsenal FC1372415:1723
6.Wolverhampton Wanderers1362512:1220
7.Tottenham Hotspur1261511:1719
8.Brighton & Hove Albion1346312:1418
9.Leicester City1353520:2318
10.Manchester United1252520:2117
11.Crystal Palace1337319:1916
12.Brentford FC1344517:1716
13.Aston Villa1351718:2116
14.Everton FC1343616:2015
15.Southampton FC1335511:1814
16.Watford FC1341818:2413
17.Leeds United1326512:2012
18.Burnley FC1216514:209
19.Norwich City132387:279
20.Newcastle United1306715:296
Zbývající zápasy
28.11. 15:00Burnley FC - Tottenham Hotspur
28.11. 17:30Chelsea FC - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (338)

Přidat komentář
Trand

Povinná výhra, výkon celkem fajn. Bohužel jsem vyhráli spíš navzdory Aubovi než díky němu, celej zápas byl neviditelnej a když už měl konečně šanci, tak nedal. Dal bych příště šanci Lacazettovi, horší to snad nebude.

Reagovat
masly008

laca hrot,emil 10 a křídlo asi martinelli.Auba s odem dnes oba tragédie

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Já bych dal hlavně víc prostoru Pepému.

Reagovat
PH8

Ten bohužel asi dostane na úkor Saky

Reagovat
Liquid

15 vstřelených gólů z 13 zápasů, s tím jsou gunýrci spokojeni ?

Reagovat
lofin9

Zas na nasu obranu bohuzial stale hrava Auba, ktory uz minimalne 5 golom zabranil a poslednu dobu je vzdy najlepsim bekom supera.

Reagovat
Jkb

Hele nejsou, ale 6 čistých kont z 13 zápasů, nejmladší tým v lize, v podstatě hrají všechny posily co přišly v létě a nějaký čas bude trvat než to celé bude fungovat, navíc přestavba stále není u konce a v létě ještě pár hráčů dojde. Já vidím mnohem víc plusů než mínusů v současnosti.

Reagovat
sejber

vykon mal daleko od idealu ale vyhralo sa a to je podstatne.

Obrana zahrala vyborne a dala zabudnut na vybuch proti Liverpoolu.Ramsdale dalsie ciste konto a nemozem si pomoct ale vidiet ho v brane je samo o sebe ukludnujuce. Zapas sa konecne podaril aj Sakovi skoda len ze tam nepadlo nieco aj Emilovi.

Zapas vsak ukazal aj nasu najvacsiu slabinu a tou je hrot. Auba sa snazi, bojuje ale jeho golova impotencia je proste alarmujuca. Laca tiez potrebuje na gol 3tutovky a Pepe uz ani nestrieda.

Dalsi krok v budovani kadra proste musi byt investicia na hrot. Dnes by schopny utocnik dal dva goly naviac a bolo by to bez stresu.

Reagovat
smazaný uživatel

u auby je hlavne alrmujici, ze je uplne odpojeny od hry, nedostava se vubec k mici. i ten laca za 20 minut se zapojil do vic akci, nez auba za 75 minut

Reagovat
Nikikrew

Slabina a možno ešte väčšia je záloha. Dosť nekreativna

Reagovat
sejber

tak v tom systeme co chce Arteta hrat to ani nie je poziadavka. Partey a Lokonga maju skor defenzivne ako ofenzivne ulohy. Kreativita sa skor caka od wingbackov.

Saka a ESR su kreativny dost tam skor zapracovat na efektivite co im zas dost kazi Auba. Od Odegaarda som urcite cakal viac ten sa potrebuje plne aklimatizovat.

Reagovat
Nikikrew

ESR nie je kreatívny keď ti to súper zabetonuje, Saká detto. Dnes sme hrali azda proti najslabšiemu tímu a vytvorili sme si málo. Dlhodobo toto nevedie k top 4, o vyšších priečkach sa nemusím zmieniť

Reagovat
sejber

tak s tymyo nesuhlasim. Esr je kreativny aj proti betonarom akurat to nie vzdy vyjde . Saka je skor vhodny na brejky ale aj dnes ukazal ze sa dokaze presadit aj proti zatiahnutej defenzive. Ono je to lahke porovnat ich s ofenzivnimi hviezdami z top 3 a vyjdu ako nekreativny ale na svoj vek su vyborny a budu sa zlepsovat.

Neviem ci je Newcastle najslabsi tym ligy , mozno ano ale aj dnes uz bolo vidiet rapidny rozdiel hlavne v defenzive oproti tomu ked ich trenoval Bruce. Aj najslabsi tym PL vsak ma mimoriadnu kvalitu oproti inym ligam a ked ma svoj den dokaze zabodovat aj proti favoritovi. My sme dnes mali ulohu vyhrat a to sme splnili. Mat na hrote hraca vo forme tak je to 4:0. To muzstvo je mlade a minuli rok o takomto case by sme body urcite stratili , takze posun tam je.

TOP4 tuto sezonu asi nebude tam sa este potrebujeme vyhrat ale vonkoncom nemam pocit ze by sme neboli na spravnej ceste. Kader budujeme v podstate nanovo. Vsak z hracov dnesneho zakladu hraju u nas viac ako dva roky iba Saka a Auba. So spickou ligy sa nemozeme rovnat co nam ukazali aj vzajomne zapasy ale proti ostatnym tymom dokazeme zahrat dobre zapasy. Priorita bude vratit sa do europskych poharov v tejto sezone a o LM mozme snivat o rok. Treba si proste riadne urcit priority. Ja budem spokojny aj ked vybojujeme konfederacnu ligu aj to by bol posun oproti tej utopii z minulych rokov.

Reagovat
Hachim Mastour

si malo ambiciozny

Reagovat
aramaki

Je rozumne ambiciozny a dobre argumentuje. Je jednoduche kricat, ze chcem LM alebo titul od najmladsieho timu ligy, ktory sa v podstate zohrava. Ale je to zaroven hlupe, detinske a naivne. Samozrejme kazdy fanda si praje co najlepsie vysledky, ale treba vnimat aj realitu. Lm v tejto sezone nie je nemozna ale bude to nad ocakavanie.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som viacmenej spokojný s našimi prestupami. Len ak to stále má byť o tom, že kúpime iba mladučkých hráčov, aby neboli očakávania, budeme akože niečo budovať a potom ich predáme a nič nevyhráme, tak to nechcem.

Reagovat
aramaki

Treba sa pozerat dopredu. To co spominas je minulost, ked mal klub hlboko do vrecka. Ideme dobrym smerom a ciele su najvyssie. Ak este vhodne doplnia hlavne utok vhodnymi posilami ( Vlahovic), tak sa do buducna nemame coho obavat.

Reagovat
Nikikrew

No nie je kreativiny na tej vrxholovaj pozicie aj ked vcera hral z kridla a nemal tolko priestoru ako keby hral na 10ne. Samozrejme ze ma futblaove videnie ale velmi malo som videl nejaky pass za obranu alebo kolnu prihravku ktora tu liniu prekona.

https://www.premierleague.com/players/14445/player/stats?co=1&se=418

Tu su jeho statistiky tuto sezonu. Iba 2 big chances created za 13 zapasov je zalostne malo. Neviem ako je na tom s chances created alebo key passes, to som nenasil. Na druhej strane fantasticke cislo pri goloch a asistencie su zatial ok. Saka je perfektny 1vs1 co vcera dokazal ale zatial nenaviazal na minulu sezonu a tape, preto je nase skore negativne!. Su to nase nadeje a ak vydrzia u nas dalsich 10 rokov a budu takto hrat, urcite sa dostanu do top10 hracov Emirates be akehokolvek problemu.

Newcastle v utoku neuzakal nazoaj nic, iba Shelveho strely kde nas podrzal Ramsdale. Ja dufam ze pojdu hore a zachrania sa ale vcera to bol od nich velmi slaby vykon.

Hovoris ze top4 asi nebude. Ja si myslim ze sanca je pretoze United su v krize, Tottenham to iste. Navyse nasa vyhoda je , ze nehrame Europu a to musime tento rok vyuzit! Ak Arteta neda top6, musi okamzite letiet

Reagovat
aramaki

Reagovat
Mastný Chobot

Saka nas dnes potiahol, snad bude ok. Tavares az na tie strely tiez velmi dobry. Gabi konecne gol. Ale stale to ma daleko od idealu, hra dopredu nie je dobra. Partey by sa mal prebrat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Zhruba stejně zahozená šance, jako všechny šance kurníkářů na nějakou trofej.

Reagovat
jk

Nebo stejně zahozený, jako ty tvoje pokusy o humor

Reagovat
Nizzie

Že se vždycky sereš do toho, po čem Ti je hovno.

Jinak stejně zahozený, jako váš paklub.

Reagovat
Nizzie

Teď si mi to natřel. A teď už vysmahni.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Liquid

Reagovat
tunkic

Tohle hrozne posral no, to nas stalo zapas…..jo vlastne…nestalo

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Greny

Traore uz se dal jen na posilovani ? toto uz neni postava pro profi fotbalistu

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Azza

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

Co tam bylo? Taky se chci zasmát

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Tenhle komentář bych rád smazal, ale ta funkce tu bohužel není.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kixi Syhimour

Když už vítězství, tak jedině debaklem

Krásný výkon, skvostný fotbal

Reagovat
avicii

Super, potrebujeme na toto ale naviazať aj vonku u nepríjemných súperov ako bude teraz v derby a potom Wolves..

Reagovat
Kixi Syhimour

25 - Mohamed Salah has been directly involved in 25 goals in all competitions this season (17 goals, 8 assists), more than double that of any other Premier League player. Ridiculous. #LIVSOU

Reagovat
VTID94

Reagovat
Svatej

Dobrá munice pro ostatní.

One man team

Reagovat
Kixi Syhimour

Že ten one man team má tří nejlepší střelce v lize

A dva nejlepší asistenty

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Remt

Radši neprovokuj, nebo začneme zas porovnávat pravý beky, znáš je.

A tam mají bohužel navrch, bídáci:D

Reagovat
Greny

Tak u nás třeba ofenzivní hráči odpočívají ... Čím víc defenzivních hráčů v sestavě máme tím víc gólů dame

Reagovat
Remt

Máte v útoku marňáky:P

Reagovat
VTID94

Reagovat
RKBoy

three man team and two assistants.

Reagovat
RKBoy

e*

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kenneth

A stejně jste druzí

Reagovat
O.Giroud

Tak pre nieco je to najlepšia súťaž na svete, že ti ani toto nemusi stačiť

Reagovat
Kixi Syhimour

A já někde tvrdím opak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neasi

Reagovat
cristiano.K.

to sis naběhl

Reagovat
Busby babes

Klopp spoleha na individuality!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VTID94

Villa super. Škoda inkasovaného gólu ale super výkon, aktívny a kombinačný futbal. Zmena je vidieť hned od začiatku Stevie G

Reagovat
aragorn

Steven

Capitan, leader, legend

Reagovat
VTID94

Reagovat
masly008

And dylino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
repkajebuh

Jednoznačná výhra, všichni super. Víc není třeba rozebírat. Jdeme dál.

Reagovat
cristiano.K.

Mané dva zápasy po sobě neuznaný gol o milimetry. Super výkon, v každém zápase jsme dali gol.

Snad nám zítra kamarádi z MU pomůžou

Reagovat
vladis271

hattrick SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Nikikrew

Povinná výhra ale žiadna podivana. Potešila obrana, Saká a Martinelli a Lokonga. Dúfal som, že sa aj rozstrielame a vylepsime skóre ale buďme radi za 3 body. Herne to vôbec nie je ono ale aspoň tabuľkovo sme na tom docela ok. United pod novým trénerom bude iný oriešok

Reagovat
Remt

Tabulkově jste na tom momentálně, upřímně, lépe než leckdo čekal

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Čenda

Reagovat
Heisenberg

Live vypadá letos jak Arsenal v sezoně po Invincibles. Titul nedaj, ale hrajou nejzábavnější fotbal v lize. Flopp je král

Reagovat
smazaný uživatel

ok a cisla do sportky na zejtra jaky?

Reagovat
smazaný uživatel

8,15,19,29,37,45

Reagovat
Agent z Melmacu

4 8 15 16 23 42

Reagovat
Remt

Souhlasím ve všem. Na titul to nejspíše nebude, ti dva úhlavní sokové jsou prostě až moc dobří plus mají kvalitnější lavičku a zdvojené kvalitně posty, to my ne. Ale ani jsem s titulem nepočítal, jsem spokojený s tím že fotbal je to zabavnej jak sviňa

Reagovat
O.Giroud

titul bude tazky s tym ako slape ManCity a Chelsea a uz mame dost zbytocnych strat na to, ze ani nie sme v polovici sezony. Na druhu stranu v LM by sme mohli siahnut na dno svojich sil a trochu to tam prevetrat.

Reagovat
Remt

Komu ty vlastně fandis?:D

Reagovat
O.Giroud

LFC

Reagovat
Remt

A proto máš jiné týmy v oblíbených? Mate mě to

Reagovat
O.Giroud

To tam mam len tak, ze ked napisem nejaku blbost tak nech pourazaju jeden z tychto timov

Reagovat
Remt

hezký! Já si zas pro zmatení Liverpool vymazal z oblíbených

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Čenda

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Mastermind

Reagovat
krisa

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kucka

král

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
aragorn

Klid je teprve 13 kolo. Jsme ve hře úplně stejně jako City a Chelsea a věř mi, že to stejný si pravděpodobně říkají i oni. Liverpool je strašně silnej, dává moc gólů, je nedáme

Prostě je potřeba držet krok, pořád ztrácíme úplný nic a ať už titul urve z nás tří kdokoliv, bude se to lámat až v posledních kolech.

Reagovat
Bandita_Harry

Titul bude, tesný ale bude

Reagovat
Ranoth

13 zapasov a 39 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Salah (11)

Mane (7)

Jota (7)

top3 strelci v EPL

to je fakt silenost

Reagovat
cristiano.K.

Salah osm asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

https://youtu.be/iDDeWK2n5Is

Se divím, že na něj nevytáhl rasizmus.

Reagovat
Agent z Melmacu

a má pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

Everton vždycky nadějně začne, aby se pak propadl hluboko do průměru.

Reagovat
PhilipS

Prohrát se ctí, je tak jediný, co se dá proti City dělat. Příště proti Brightonu se snad zas rozjede další vítězná série

Reagovat
Remt

Škoda, remiza by se hodila, obrat je o dva bodíky

Reagovat
Kinky7

No byli jsme tam nervní celý zápas. A teda to že všichni utíkají o 10 minut že zápasu dříve je teda hrozný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Toney mě sere, vždycky ho čtu jako Tonev a divím se, kde vzal v PL Bulhar.

Reagovat
PH8

O skóre za 4. místem A to nám na APN vypadne snad jen Thomas a Auba.

Reagovat
Zaschrona

Po derby teda Rafa půjde?

Reagovat
avicii

Snáď

Reagovat
vodka

to by byla takova evertonovska vec, vyhodit typka, ktery tomu dal strukturu a chybi mu ocividne zraneni hraci.

Reagovat
Zaschrona

Z posledních 10 zápasů - 1 výhra, 2 remízy a 7 porážek. Atmosféra mezi fandy je zas už totálně toxická, jestli dostaneme očekávaný nášup v derby, nemůže to přežít. Bez ohledu na cokoliv dalšího.

Reagovat
vodka

to beru, ale v každé řadě chybí klíčoví hráči, pro to by fanoušci pochopení mít měli...

Reagovat
Zaschrona

Což o to, já bych ho i měl. Ale stejně mu to ten krk asi jen těžko zachrání.

Reagovat
eder

United jasně lepší. Rusákovo šmíráci uhaluzili bod z darované penalty...

Reagovat
vceradnesazitra

Thiago se tam válel jak kdyby mu zlomil nohu. Herecký výkon za 1 s *

Reagovat
iamek

Nádhera. Carrick namazal Tuchela na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

fíha, v čom ako ?

Reagovat
Svatej

Přečetl si pravidla a zjistil, ze je povoleno střídat

Reagovat
O.Giroud

postavil beton proti kt. ma Werner problemy

Reagovat
Svatej

postavil branky*

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

3-ročný kontrakt

Reagovat
Golasso

Držení míče 65 % pro Chelsea.

Střely 24:3

Na branku 6:2

Strašně si ho namazal . V té roli interim je ho škoda, to chce minimálně 5 let kontrakt.

Reagovat
Miguel19

Totálně nasranej.

United naprosto zoufalí, gól si dáme sami, jinak se nedostali k vápnu.

Nicméně nebýt penalty, tak ani nebodujeme. Werner po sezoně do prdele.

Zase doma ztracený 2 body.

Reagovat
Diskostu

Obidva tými si zaslúžili prehrať...

Reagovat
John Obi Mikel

Jako United měli 2 šance, 1 po chybě Jorginha a druhá po chybě Mendyho.

Ale náš útok hrál dnes jak banda tragédů.

Škoda, šlo z toho vytěžit víc. Hlavně ta šance Odoie na začátku.

Reagovat
Swarley

Herně slabé, ale minimálně alespoň bojovnost tam byla... Fred je mentál, to jsem fakt nepobral...

Reagovat
Svatej

Naposledy jsem byl takhle hořkej a slanej při finále FA proti Arsenalu a předtím dlouho ne. Naprosto ostudná ztráta bodů.

Jsem k nepricetnosti nasranej, Tuchel by mel profackovat Rudigera, Odoie, Wernera, Jorginhovi rovnou napálit a posléze se nechat zkopat v dece sám za jeho vlastní výkon během zápasu.

Jorginho gratuluju. Dokázal jsi jedinym momentem na.pul hodiny promenit Nottingham na Liverpool, vážně geniální. Nejhorší je, ze diky Mendymu jsme mohli dokonce i pohrát zapas, ve kterým si soupeř za 90 minut vytvořil jeden nakop.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to tak vážně

Reagovat
Svatej

Běž do hajzlu

Reagovat
sejber

ty vole ty hejtujes akoby ste hrali o zachranu

Reagovat
Talker

Hele 2 remízy za 3 zápasy, pokud nenajedeme opět na vítěznou vlnu, tak můžeme titulu zamávat. a upřímně se toho obávám.

Bez Chilwella jsme nalevo poloviční, v ofenzivě vypadá nejlíp CHO, pokud se výrazně někdo nechytne vepředu a nezačne dávat goly, tak to klidně může být halda remíz před další repre pauzou.

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale ty výkony jsou pořád perfektní. 3:0 s Leicesterem, 4:0 s Juventusem, ten tým je pořád v obrovský pohodě a dva debilní zápasy by na tom neměli nic změnit. Navíc je zpátky Lukaku, Mount, mělo by to být v pohodě, obzvlášť, když vlastně stačí proměňovat šance.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že se to stane, ale že se to stát může. Extrémně nás táhnou v produktivitě obránci (stylem, že dali více golů, než obránci celého zbytku ligy dohromady). Navíc jsou to ty nejdůležitější goly - první proti Leicesteru, první dva proti Newcastlu, jediný proti Brentfordu, dva ze tří proti Sotonu a to samé proti Tottenhamu (v obou zápasech první, třetí).

Tohle je podle mého neudržitelné. Jo, ti naši krajní obránci budou produktivní, ale tuhle úroveň si podle mého nemůžeme udržet a pokud se nechytí někdo v ofenzivě, tak to může být problém.

Mount je zatím tuhle sezonu mimo (i díky léčbě), Lukaku je s otazníkem, jak se chytí, Ziyecha s Wernerem jsi sám popisoval, Havertz má 2 ligové goly za 600 minut, CHO 1 za 500 (ač měl něco na wingbacku). Lukaku je neznámá - jak mu bude sedět hrát do zatažených obran s minimem prostoru ve vápně, jak si vyhoví se zbytkem hráčů, jakou bude mít formu po zranění, jak mu to vlastně půjde v PL.

Jak říkám, možná přeháním, ale osobně se trošku obávám, že přijde serie remíz, protože prostě přestaneme dávat goly.

Reagovat
vitasrp

Podle mě je hlavně potřeba přestat brát křídelní obránce v Tuchelově systému jako klasické obránce. Vzhledem k tomu, jaký máme držení míče a jak vysoko oni hrají, tak to jsou prostě spíš křídla, většinu času tráví v okolí šestnáctky soupeře a často se dostávají do zakončení i uvnitř pokutového území soupeře. Je samozřejmě pravda, že těch gólů od nich bylo víc, než se asi dá čekat, ale já to neberu tak, že když dá gól Reece nebo Chilwell, tak nám pomohl obránce, však v ofenzivní činnosti plní roli jednoho z pěti hráčů, kteří jsou brance soupeře nejblíže, takže se od nich ty branky logicky musí vyžadovat.

Tuhle úroveň si zřejmě neudrží, zároveň se asi nedá čekat, že by těch branek neustále tolik přicházelo od stoperů, ale taky jsme teď měsíc a půl byli bez Wernera, Lukaka, Pulišiče a částečně i Mounta. Jako pokud nikdo z nich branky nezačne dávat, tak je to samozřejmě v prdeli, ale to by znamenalo, že se od loňského jara nikam neposunuli, což fakt snad nehrozí. Navíc je tu Lukaku, který by vzhledem k tomu, kolik šancí ten celek produkuje, nějaké branky opravdu dávat měl.

Reagovat
Talker

Já bych bral křídelní obránce jako Williana (ok, možná o něco ofenzivnější) - v průměru od nich čekám v lize nějakých 12-15g+a. Jenže současná forma Jamese (4+4 630 minut) i Chilwella (3+1 v 540 minut) by znamenala 25g+a, což by byl cca dvojnásobek podle té formy těch "opravdových" ofenzivních hráčů (Havertz 2+1 za 600 minut, Werner 1+1 za 470 minut, CHO 1+0 za 550 minut, Ziyech 1+0 za 300 minut)...

Co se týče ofenzivních hráčů, tak je to legitimní otázka podle mého - forma těch ofenzivních hráčů je naprosto otřesná už prakticky rok, jediný, kdo dokázal zahrát několik zápasů v řadě konzistentně dobře byl Mount, který se po EURU a ted těch zdravotních trablích potřebuje dostat do formy a zatím to není ono. Měli by se ti hráči posunout? Rozhodně. Mají na víc? Měli by mít. Není to ale zatím vidět. Ti ostatní měli pár wonder výkonů a pak zase na pár týdnů zhasli.

Lukaku - uvidíme, on Werner měl být taky dělo, které naplňuje svoje xG +-.

Proto tu jsou ty moje obavy.

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

To vůbec ne, naopak mam zjevně příliš velký nároky.

Očekávat neco jako kvalitní zakončení se začíná zdát skoro až naivní. Dneska zas 2,81 xg, to bych zesilel..

Reagovat
vitasrp

Zas je taky potřeba říct, že na začátku sezóny jsme zakončovali perfektně a xG výrazně překonávali, takže tohle se dá čekat, že se to časem nějak srovná. Navíc naší útoční hráči jsou k tomuhle náchylní, no.

Reagovat
Svatej

Jo to jo, bohužel to svedli je obránci, kteří jsou casto ve vážně skvelych sancich ve vápně

Pozitivně prekovama xg z utocnych hracu jen Mount a Pulisic, kteri nehraji

Reagovat
Taiger

Jseš takhle pozitivní i IRL?

Reagovat
Svatej

Naprosto. Sport a hry jsou takovej muj katalyzátor nahromadenejch emocí, mezitím co mimo tohle je dost těžký mě nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujte mě! Vsadil jsem na Chelsea a já když vsadím tak nevyhraju!!

Bod beru všema deseti! Nějak se odrazit musíme, po gólu bylo vidět jak si hráči najednou věří a ukazují, že máme dobrý tým, který potřebuje dobrého trenéra!

Škoda penalty, která byla hodně přísná!

Reagovat
smazaný uživatel

Rátam s tým ze zožerieš teda aspoň 1 ponozku, poprosím potom link na video na YouTube

Reagovat
jk

Reagovat
Remt

Nezlob se na mě, viděl jsem jen druhý poločas tak těžko soudit, navíc to bylo proti jednomu z nejlepších týmů. Ale herně jste byli fakt nuloví. Jakože opravdu nulový, tam nebylo nic. Žádná myšlenka, tam bylo jen klepání se o výsledek a odkopy. Že je momentální MU až tak špatný mě překvapilo. Ale možná to bylo opravdu tím že to bylo proti Chelsea.

Reagovat
vceradnesazitra

Takhle hrajou vždy, jen Liverpool má schopnější útočníky než ty dřeva co má čelzí takže místo 5:0 to je 1:1

Reagovat
Swarley

No že jsme dobrý tým jsme teda moc neukázali, herně to bylo slabé... Ale alespoň už někteří vypadali, že nejsou po obrně a že se chtěli porvat...

Reagovat
cristiano.K.

hodně přísná

Reagovat
Kixi Syhimour

Tuchel zkušeně se střídáním

Reagovat
Talker

Krásně darovaný bod. Jorginho pošle soupeře do brejku 2x0, půl hodiny po obdrženém golu pak nestřídáme abychom následně nechali Ziyecha na hřišti celou dobu, přičemž neudělal dobře jedinou věci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Jako Ziyech mě sere, ale kdyby to tam Rüdiger v poslední minutě napálil, tak na tý akci měl docela velkej podíl.

Doufám, že jak se uzdraví Mount, tak se Hakim přesune na lávku.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Mount se musí chytnout, protože tuhle sezonu se mu taky nedaři.

Ta přihrávka tam byla dobrá, ač teda bych neřekl něco gamebreaking.

Reagovat
vitasrp

Tak rozhodně to není něco gamebreaking, ale šikovně vytvořil výhodnou pozici pro Pulišiče, který z toho udělal tutovku pro Rüdigera. Ta přihrávka byla nadstandardní, tam by spousta hráčů volila zpětný pas nebo o míč pod tlakem přišla.

Reagovat
avicii

Strata oboch, dobrý výsledok

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

kľudne by som dnes MU za tú obetavosť dnes doprial rovné 3 body.

Reagovat
REPLIKATOR

Jak může fanoušek LFC přát United výhru

Reagovat
Bandita_Harry

Práve nám pomohli stiahnuť 2 body na Chelsea, kľudne viac takýchto výhier

Reagovat
avicii

Nehrali ani hovno, zlatý bod pre nich

Reagovat
Remt

Videl jsem jen druhy polocas a hráli fakt hrůzostrašné:D

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vceradnesazitra

Má někdo video jak Mendy udělal chybu a Fred mu to vrátil "střelou"? Kurva to jsem se válel po zemi smíchy

Reagovat
Remt

Tak.. on nikdy nebyl uplnej strelec Podle mě to mělo být myšleno jako technický kop a přehodit brankáře

Reagovat
vceradnesazitra

Technický kop Fred je snad nejméně technický Brazilec, kterého jsem kdy viděl. Vždyt on umí jen běhat.

Reagovat
O.Giroud

to aj Lucas Leiva by mu ukazal jak na to

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Dawon

Bod je maly zazrak, Chelsea fakt hraje aktualne uplne jiny sport nez my...velka skoda, ze tam Fredovi po te spatne rozehravce Mendyho jeblo, ukrast tam 3 body by bylo fakt pozoruhodne

Ztrata na top 4 5 bodu, to neni zadna hruza, ale musi tam prijit velmi rychle a razantni zlepseni, protoze pokud neprijde, tak tou tabulkou pujdeme spise na opacnou stranu.

Reagovat
Dawon

A teda abych jen nekritizoval, tak Fred dnes jinak super vykon, asi nejlepsi chlap od nas na hristi bych rek On pokud neni posledni zaloznik a plni spis tu energickou box to box roli a neni on ten primarni rozehravac, tak fakt umi zahrat hodne dobre.

Reagovat
iamek

Na Freda prý bude Alf dost sázet. Poslední dva zápasy měl hodně kvalitní

Reagovat
Infernoqt

Ani bych se nedivil, kdyby ta naše záloha hrála svůj strop, u kterého je čím dál více vidět, že na špičku prostě vůbec nestačí. Všehovšudy jsme tuto sezonu přehráli jen dva soupeře, ale poslední dva zápasy (od odchodu Oleho) se aspoň o ty výsledky rveme.

Reagovat
Dawon

tak McTominay urcite umi zahrat lip, ten fakt neni ve forme, ale Matic uz lepsi nebude, ten uz na tohle tempo zkrata a dobre nema no a Fred viz koment vys.

Ve finale samozrejme zaloha ve slozeni McFred a Matic je pri nejlepsim prumerna, kdyz se dobre vyspi, a za top tymama bude vzdycky hrozne zaostavat.

Reagovat
Mato178178

preto tam treba dat de beeka a bruna a z nich troch len jedneho idealne asi fred na DM

Reagovat
REPLIKATOR

Remíza

Reagovat
Infernoqt

Vzhledem k výsledkům je jenom pětibodová ztráta na čtvrté místo pro nás přijatelná... S ohledem na výkony, co podáváme. Každopádně to chce uhrát něco s Arsenalem, ve kterém nás znovu nevidím jako favority, ale je to zápas o šest bodů.

Reagovat
cristiano.K.

Díky bratři z MU

Reagovat
eder

No fuj...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Taky mi dneska výjimečně tak nevadí jak obvykle:D

Reagovat
oli9

Reagovat
Taiger

šašek

Reagovat
O.Giroud

fuj, to ani nesranduj.

Reagovat
Whitemedia

Zrůdo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Kedy sa bude dohrávať Burnley - Spurs?

Reagovat
Taiger

Nejdříve GW21

Reagovat
Busby babes

co si budem, jak jsem psal u preview, vypadali jsem jak Burnley... ale kdyby nepiskl u pentli... klasika, kdyby to nepiskl, VAR to neotoci. ale to uz by byla moc velka klika, takze jsem rad za bod.

Reagovat
Dawon

To si teda myslim, ze tady by to klidne i otocil, za me byla fakt uplne jasna....jasne, hrozne debilni a smolna, ale holt mu proste odkopl mic skrz nohu, to nemuzes nepisknout

Reagovat
Busby babes

ok, v zasade s tim co pises nemam problem. prislo mi, ze takhle v "chumlu" se to casto pusti, ale proc ne... na to, co jsem psal to v zasade nic moc nemeni. hrali jsme blbe, meli jsme kliku. jen ne tak moc velkou kliku

Reagovat
Dawon

Jasne, o tom zadna...bod je tady naprosto zlaty, to ze na aktualni Chelsea zkratka nemame je holt smutna realita.

Reagovat
Busby babes

jen dodam. myslim si ze, kvalitou kadru mame, kvalitou organizace hry nemame. v tenhle moment

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

to nemuzes nepisknout

asi jen vuci tomuhle... videl jsem xkrat tohle nepisknout, mozna z toho plyne ten muj pocit

Reagovat
Kixi Syhimour

mám stejný pocit

Nicméně bych pískal

Reagovat
vitasrp

Já to loni proti Leicesteru viděl písknout i jako útočný faul Wernera. I když tady je ta otázka, jestli se Silva nestihl dotknout míče, pak bych to považoval za stoprocentní faul obránce.

Reagovat
Dawon

Jako live bych to nepiskl, ale z opakovacky sem holt smutne uznal, ze s tim verdiktem souhlasim no.

Mas pravdu ze nepisknout se da samozrejme vse kdovi jestli by to VAR otocil, kdyby to bylo naopak, ale ja tipuju ze spis jo

Reagovat
Busby babes

a to je v zasade ten muj point. live bych to nepiskl a VAR by to neotocil, Taylor to pisknul a podle opakovacky nemuze moc protestovat... hranicni situace. nic jineho nerikam a ani nerikam, ze nemela byt.

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To je urážka Burnley

Reagovat
Talker

Hele nakopnul hráče do kopníku při/po odehrání míče. Nevím, ale podle mého nebylo moc (podle současných pravidel) o čem, vždyť sám okamžitě čuměl na rozhodčího a běžel za ním, protože věděl, že je to průser.

Reagovat
Busby babes

viz vejs. po opakovacce s tim problem nemam, jen rikam, ze takovych zakroku bylo x a nebyly dany jako penalta a kdyby to Taylor nepiskl, tak to VAR (imho) neotoci.

Reagovat
EXoRcIsT

bod je dobry Ale mna neskutocne vytacaju tie detaily a zakladne veci co hraci vobec neovladaju to fakt vyzera ze im pred zapasom len povedia kto kde bude hrat a to je vsetko

Reagovat
Busby babes

ten tym je dole a porad tam jsou ti sami lide... uvidime co Ragnick. az apk se zacnu bat..

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
vitasrp

Nelíbilo se mi patnáct minut po obdržené brance, tam všem opravdu jeblo, hra se rozpadla a bylo to celé šíleně nervózní a uspěchané s mnoha ztrátami. Tohle jsou věci, který se především Manchester City příliš nestávají, ti si prostě jedou svoje a nepanikaří, i když dostanou nějaký debilní gól, ačkoliv ne vždy jim to samozřejmě vyjde.

Werner je bohužel fakt extrémně zbytečný hráč, protože není vůbec nebezpečný. Já si ani nepamatuju, kdy dal branku po nějaký vlastní individuální akci nebo kdy dal gól z pološance. Jemu se musí vytvořit opravdová tutovka a ani pak není jistota, že to promění.

Ziyecha jsme v okolí vápnu dokázali dostat mnohokrát na míč, ale udělal toho zatraceně málo. Tam měl jedno povedené zakončení, jeden centr skrz malé vápno a podíl na té poslední akci zápasu, jinak se tam ale několikrát na hranici pokutového území vtipně zamotal a nic nadstandardního nevymyslel. Pro mě překvápko, že ho tam Tuchel nechal celý zápas, ale asi chtěl mít leváka s dobrou kopací technikou na standardky a plus doufal v nějaký jeho magický okamžik.

Jako ten tým hraje velmi dobře, mně se na to velmi dobře kouká, ale těhle ztrát je obrovská škoda, protože titul bude bodově vysoko a tady by prostě stačilo, aby ti ofenzivní hráči zahráli na úrovni a musela z toho být výhra no, bohužel. Jorginho je bohužel časovaná bomba (jako proti Arsenalu loni), s tím se tak trochu musí počítat, alespoň že tu pecku pak proměnil s přehledem.

Reagovat
Svatej

V ideálním světě by se měli všichni tři prodat.

Werner tymu nabizi už v podstatě jen běhání a to ti da x hráčů. Kolikrát jsi ho dneska viděl v tom vápně zaseknout pohyb nebo udělat i bez míče něco, co stalo za zmínku? On je jak nějakej počítačem řízenej hráč, co dela generický náběhy a regulérně nebudí u stoperu zadnej strach. Jak tam byl Lukaku, tak i bez mice bylo na hráčích United videt, ze musí poprvý v zapase zapnout.

Ziyechuv herní styl High risk - High reward uz skoro rok a půl nevychází. Jemu vysly za zapasy s Juventusem dve situace, dneska ta jedna na konci a ve výsledku je tohle vsechno, co v tomhle kalendářním roce předvedl. Gol proti Atletům a podobný dorážky nepovažuju za individuální momenty, kvůli kterým přišel...

Jorginho je hazarsni hrac a prodal bycj ho spis kvuli tomu, ze ty možnosti pro náhradu existují a on už lepší cenu mít nebude, tam je ten dnešek jen spíš takovej bonus, chtěl bych ho mimo tym i bez toho do dvou let..

Reagovat
Talker

Tak u Jorginha fakt cena lepší nebude, protože mu tuším 2023 končí smlouva.

Reagovat
Svatej

Ideální

Reagovat
John Obi Mikel

Koho bys chtěl na DM?

Reagovat
Talker

Za mě Rice jednoznačně. Nebo Gilmour, pokud by se v Norwichi rozjel a jedinou změnou v naší záloze by byl návrat Saula do Španělska.

Reagovat
Svatej

Nechat Gilmoura hrat to samy, co hraje Jorginho. Fyzicky je latka nastavená dost nizko a fotbalově na to v pohodě má. Kdyz ale prestanu pohádkářit, tak asi ten Tchouameni. Ja narozdil od Talkera moc Rice nechci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Docela mně překvapil ten rozdíl, kdy na Fcb ze Ziyecha dělali hráče zápasu, zatímco tady jej spíš kritizujeme.

Reagovat
vladis271

dobre, pred Vianočným programom 3 tímy zoradené pekne za sebou pripravené vyštartovať z blokov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Máme co obhajovat, chce to 4. titul zimních mistrů v řadě

Reagovat
vrabejka

Carrick mastermind

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Carrick on Chelsea’s goal: “I don't think it was a penalty at all.” [@ShamoonHafez]

Reagovat
vceradnesazitra

Taková klasická penalta pro čukotku no.

Reagovat
cristiano.K.

Jinak je teda šílený,že ten pomezní nemávne dvoumetrový ofsajd a pak z toho CFC musí bránit roh. Vůbech jsem se v ten moment Tuchelovi nedivil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

hnus

Reagovat
Dawon

jakoze tohle je presne ten typ offsidu, kdy fakt nedokazu pochopit, ze tohle ten rozhodci nevidi...tomu uz jen chybelo dat pak z toho rohu gol

Reagovat
vladis271

strašne som chcel aby ho tam vtedy ronaldo šupol.hlavou

Reagovat
Manik...

.. Pokuty..

Reagovat
Svatej

Ja cekal i gol, to se nabízelo

Reagovat
Wazza228

Reagovat
vitasrp

Hlavně se tím zajebe dobrá minuta z nastavení, přitom to byla tak jasná situace, že vůbec nechápu, proč to nemával. Jestli se prostě jenom posral nebo nedával pozor, fakt úplně nepochopitelný.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

To jsem taky nechápal. Minimálně jim nedávat roh.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
oli9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

Reagovat
cristiano.K.

ta žlutá pro Tuchela teda nic neřeší, nicméně po takovémhle failu by se mu měli rozhodčí aspon omluvit a žlutou stornovat. Tohle je fakt moment, kdy i Ole by si rozepnul aspon teplákovku, kdyby ještě trénoval...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
fff

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
Wazza228

Naprosto trapnej výkon hodnej Burnley, ale bohužel na víc teď nemáme. Snad až přijde RR, tak se trochu osmělíme a budeme velkým týmům hodnoceným soupeřem a malý budeme tlačit, jako nás Chelsea (jen teda s lepším zakončením ). Sancho super zakončení (Rash by si měl hlídat to postavení, protože byl podle mě celou dobu v offsidu), Fred až na tu jeho malou domu Mendymu taky dobrej výkon. AWB byl hroznej, takže příště by měl klidně hrát Dalot, aby se AWB probudil. Jinak se už hlavně těším, až budeme mít pořádnýho trenéra, protože ten tým potenciál má.

Reagovat
Greny

Já fakt nechápu co se řeší s tou penaltou vždyť byla úplně jasná ještě s tím metrem kdy pískal skoro každý kontakt viz cca šestá minuta Werner vs Lindolof kdy mohl jít Werner dal do vápna a piskl mu útočný faul

Reagovat
Svatej

nebyl faul ani nahodou. Ale Taylor toho drevaka stejně spis vysvobodil, to by nemel šanci dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze united prosiraji vsechno a kdyz potrebuje body chelsea tak zazracne remiza aby mohl titul putoval k city

Reagovat
Remt

*k Liverpoolu jsi měl na mysli

Reagovat
Kinky7

Ehm

Reagovat
Remt

Reagovat
Greny

No a? Třeba by to tenkrát přes var opravil kdyby mohl

Reagovat
Svatej
Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť to ani není Anthony Taylor ty srando

Reagovat
Hlahart

Z toho nutně nemusí vyplývat, že je. To může být klidně dotaz jemu adresovaný

Reagovat
Remt

Tohle je za mě spíš právě ten případ penalty, kterou jsem popisoval v preview že nemám rád když se odpiskaji. Obránce se napřahuje a chce odpálit míč a útočník mu tam strčí haksnu. Asi na to mám blby názor, protože už mi ho pár lidí vyvracelo. Ale za mě je toto spíš "sprajc" od útočníka než faul obrance

Reagovat
hitZor

Tak ale vem si, že ten útočník si může balon zpracovat a z otočky vystřelit a dát gól. Ne že by to byl zrovna případ včera Silvy, ale u jedné penalty na tuším Wernera to tak letos být v pohodě mohlo.

Reagovat
iamek

Tuchel on Jorginho’s mistake leading up to Sancho’s goal: “He misjudged the situation and he was heavily disturbed from the lights so did not see the ball in the end. It happens.”

Reagovat
Ichbin Kobalt

a u těch 3 penalt co nedal,ho vyrušil kdo

Reagovat
blade115

A určitě i vítr zavál zrovna moc zprudka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel to spracovat na Ronaldinha a zabudol ze je Jorginho

Reagovat
eibe

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Chudáček

Reagovat
dantetomas

Carrick postup v LM, bod na pode lidra... ja by som mu dal zmluvu ma tri roky

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Mastný Chobot

Iba 4 tímy v lige majú pozitívne skóre zasraný Salah ničí celú ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Já koukám na tabulku a jen Norwich má méně vstřelených golů než Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

A 3 z nich 20+

Reagovat
krisa

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Neutron

s bodom spokojnost, zvlast v sucasnej situacii, avsak za vykon by si zasluzili galeje...takto United nemozu chodit niekam hrat...nevravim, ze to musi byt hura vsetko dopredu, ale co sa tyka snahy a schopnosti utocit tak to mal od nas vacsie gule aj Lord Varys...

Reagovat
smazaný uživatel

omgggg

Reagovat
Svatej

Hezky. Za 43 zapasu ma u nas Batshuayi téměř dvakrát víc gólů nez Werner

Reagovat
Svatej

Jen v PL

Reagovat
Miguel19

Jako co si budeme povídat, z té ofenzivy je asi nejvíc na hovno.

A co je víc na hovno, tak v posledních letech jsme narvali do ofenzivy kolik..350 mega? A dlouhodobě můžeme počítat s Romem a Kaiem..

O víkendu jsem četl spekulace, že budeme chtít Chiesu za cca 80 mega

Reagovat
Svatej

jop, uz jsem i viděl ze si dal celou Chelsea do sledovanych, klasika

Je na hovno, byl bych v tomhle nemilosrdnej a poslal ho pryc pri nabídce, která se alespoň blíží tomu, co jsme za nej dali. Mame ted na par let dobrou příležitost k sériovýmu sbírání trofejí jak doma, tak v Evropě, protože az na nějaký tři tymy je teď veškerá konkurence dost mimo a byla by škoda pulku darovanýho času travit oživováním mrtvyho masa. Ziyech taky pryč a pokud by se Pulisic zdravotně nesrovnal, tak nemá smysl držet ani jeho, i kdyby se musela cast ty ofenzivy postavit znova, furt by tam byl Odoi, Mount, Kai a Lukaku, navic by tu pozici pod hrotem zvladl i Gallagher..

Reagovat
Talker

Ona je otázka, nakolik těm hráčům sedí ten systém. My tam máme talentované hráče, ale jaksi z nikoho nejsme schopní vytáhnout víc než 50%.

Já mám takový pocit, že Havertzovi to sedí jen na hrotu (kde je teď Lukaku), Wernerovi tak nějak nikde, tomu podle mého nejvíc vyhovovalo, když měl vedle sebe Tammyho nebo Havertze jako ty agilní útočníky, Mount si tam na jaře udržel formu, ale po euru a zdravotních problémech se ještě nedostal do rozumné formy, Ziyech... No idea a Puli je buď zraněný nebo po zranění, CHO vypadá herně dobře, ale produktivita je špatná...

Reagovat
Gazdo

Za 20 mega ho berieme

Reagovat
Svatej

to by asi neprošlo

Reagovat
Gazdo

Tak aj za 40 ja mam pre neho proste slabost aj ked to jeho hadzanie sa mi pije krv

Reagovat
Svatej

Morata ma o 4 goly vic (11) za 31 zápasů.

Reagovat
10

To je šílená křeč, v případě Chelsea už asi spíš kletba...vždycky když jsem ho viděl, tak se dostával strašně snadno do šancí, ale vždycky zvolil to nejhorší řešení. Ale Juve samozřejmě góla dal.

Reagovat
icemike

A minuty?

Reagovat
Svatej

Bojim se, ze to pujde naprosto nechutně v neprospech Wernera, kdyz hraje vicemene furt zenstartu a Bats byl zolik, ale muzu na to mrknout

Reagovat
celeb

PL vstupila do 2./3 zapasov tejto sezony, NC United beznadejne posledny so 6 bodmi. Museli by sa ale hodne posnazit, aby predbehli dalsie 3 timy. V zime budu prinuteni investovat, ak chcu este zabojovat o PL.

Reagovat
Neutron

pojdu dole

Reagovat
celeb

to este netusia, ze nasrany sejk ich necha vsetkych rozstvrtit a rozpustis v kyseline

Reagovat
celeb

*princ

Reagovat
Neutron

tak by im to mal co najskor povedat, mozno sa hecnu a zacnu poriadne hrat

Reagovat
Luc-Luc

pujdou do champu a kezby tam uz zustali, takovi majitele nedelaji dobre jmeno EPL...to je uplne jina kava nez oligarchove a katarani, tohle je regulerne zlocinecky rezim tolerovany USA jenom kvuli tomu, ze jim tam jejich zbrojovky ve velkym prodavaji svoje predrazeny hracky

Reagovat
Luc-Luc

*ne jenom EPL ale celymu fotbalu

Reagovat
celeb

v podstate hej, sadisticky magor s nekonecnou penazenkou, navyse s najvcasimi pakami na ceny ropy vo svete. UK sa ruti doprdele, ze su nuteni poklonkovat takym, ktorych by pred par desatrociami rovno verejne obesili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele