13. kolo
28.11.2021 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Ivan Toney (© AFP)

Brentford konečně zvítězil, proti Evertonu rozhodla Toneyho penalta

Brentford se dočkal prvního vítězného ligového utkání po téměř dvou měsících. V souboji s tabulkovým konkurentem Evertonem na domácí půdě uspěl 1:0, o úspěchu rozhodl v první půli z penalty Toney.

Pokutový kop se zrodil ve dvaadvacáté minutě poté, co pronikajícího Onyekua ve vápně poslal k zemi Townsend, načež sudí ukázal na penaltový puntík. Tento verdikt byl potvrzen videorozhodčím, exekuce standardní situace se následně ujal Ivan Toney, který s naprostým přehledem proměnil.

Bleskově mohlo být vyrovnáno, Rondón ale po Digneho centru nedokázal vyzrát na Fernándeze. Ve druhé půli převzali iniciativu Toffees, konkrétně po hodině hry pálil Iwobi z dobré pozice jen doprostřed. Jinak ale své optické převahy nedokázali vytěžit k dalším velkým příležitostem a museli tak skousnout druhou porážku v řadě.

Celkově na výhru čekají už sedm zápasů, během nichž získali pouhé dva body. V tabulce se tak nadále propadají, aktuálně jim patří čtrnácté místo se tříbodovým náskokem na sedmnáctý Leeds. To vše ještě zhoršuje vidina tří duelů s celky z top 5 během příštích čtyř kol. Bees jsou díky tomuto úspěchu o dvě příčky a jeden bod výše než jejich soupeř, z nováčků tak jsou opět nejlepší.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velmi často je to cesta do pekel , ale zkusím jít proti opisovačovi z tipsportu. Tip 2. 0 mě nevadí. Ještě si zde s dovo hodím akt. kurz 2,26-3,22-3,46.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele