13. kolo
27.11.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Teemu Pukki (© AFP)

Norwich se s Wolverhamptonem rozešel bez branek

Utkání mezi Norwichem a Wolverhamptonem i přes veškerou snahu domácího celku branku nepřineslo. Norwich byl v zápase tím lepším celkem, zejména v druhém poločase si i vypracoval řadu zajímavých šancí, jenže proměnit se mu nepodařilo ani jedinou. Svěřenci Deana Smitha se tak musí spokojit jen s jedním získaným bodem, díky kterému se dočasně dotáhli na osmnácté Burnley. Wolverhampton se naproti tomu posunul před Tottenham na průběžnou šestou pozici.

Úvod duelu přinesl řadu nepřesných střel - ať už z kopačky útočníka Pukkiho, křídelníka Sargenta či záložníka Normanna. Na druhé straně se po centru do zakončení natlačil Raul Jiménez, z hranice malého vápna ovšem branku vysoko přestřelil. Po dvaceti minutách se do velké příležitosti řítil útočník Pukki, ideální okamžik pro zakončení ale prováhal, načež jeho střelu dokázali vracející se zadáci hostí zblokovat.

Těsně před poločasem vyrobil obrovskou chybu v rozehrávce Grant Hanley a mohl pořádně děkovat brankáři Krulovi, že zakončujícího Moutinha dokázal vychytat. Poslední slovo úvodní půle ale měl Norwich - pravý bek Aarons si narazil s Ruppem a dostal se až před brankáře Sá, který ho ale parádním zákrokem vychytal.

Pokud se někteří fanoušci zdrželi na poločasovém občerstvení o něco déle, pak o vůbec nic nepřišli - úvodní dvacetiminutovka druhého dějství totiž nabídla velmi dietní menu, ve kterém největší vzrušení představovala dalekonosná a značně nepřesná rána útočníka Pukkiho.

Až v závěrečné čtvrtině zápasu se zase začaly objevovat pořádné šance. Nejprve se po narážečce s Ruppem dostal před hostujícího brankáře Pukki, zakončit ale dokázal jen na dlouhou nohu a s tím si strážce hostující svatyně dokázal poradit.

Deset minut před koncem se po zpětné přihrávce McLeana ocitl ve výborné pozici Rupp, ani ten ale brankáře Sá překonat nedokázal. A když tři minuty před koncem nezamířil přesně ani skluzující Pukki, bylo jasné, že si oba celky budou muset o bodový zisk podělit.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele