Ligue 1 - souhrn 27. kola

11.03.2011, 22:53, aktualizováno 13.03.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Lille vydřelo výhru nad Valenciennes a osamostatnilo se v čele tabulky. Olympique Lyon včera napodobil Marseille, když získal venku tři body. Paříž ztratila vedení proti Montpellieru a ztrácí na nejlepší. Lorient promrhal náskok na půdě Arles, bere jenom bod, tři si připisují Toulouse, St. Etienne, Nancy a Nice. V neděli zaznamenalo důležitou výhru Monako.

Paris Saint-Germain - Montpellier HSC 2:2

13.03.2011 21:00

Góly: 11. Guillaume Hoarau, 13. Mapou Yanga M'Biwa (vl.) - 47. Olivier Giroud, 58. Olivier Giroud

Fotbalisté PSG zahodili možnost dotáhnout se na čelo tabulky a po remíze 2:2 s Montpellierem ztrácí na vedoucí Lille již sedm bodů. Domácí přitom vedli po třinácti minutách hry o dvě branky. Jenže v týmu hostí se zaskvěl Olivier Giroud, jenž dvěma brankami ze druhého poločasu korigoval. A to HSC hrál od 49. minuty o deseti!

Pařížané začali přímo famózně. Už v 11. minutě unikl po levé straně Nene, poslal centr do vápna, kde hlavičkoval Hoarau. Ač si hostující brankář Jourdren šáhl na míč, ve skórování domácímu útočníkovi nakonec nezabránil. A o tři minuty později to bylo již o dvě branky, tentokráte se s pomocí teče obránce Yangy M'Biwy trefil Melvüt Erdinc.

Giuly hezky ukradl míč ve středu hřiště a po narážečce spěchal po pravé straně. Následně v malém vápně našel Melvüta, který se patičkou snažil dorazit balón do brány. Nakonec poslední do míče trknul právě Yanga M'Biwa, jemuž byl nakonec připsán vlastní gól. PSG od té doby hrálo v naprosté pohodě a nic nenasvědčovalo žádnému špatnému scénáři.

MHSC mohl snížit ledatak Marveauxem, avšak ten ve 23. minutě střílel hodně nad. O pět minut později se dral do šance Belhanda, až na poslední chvíli mu odkopl míč ve skluzu Armand. Pár chvil na to vykvrdlal Melvüt Erdinc beka Yanga M'Biwu, ovšem levačkou trefil jen boční síť.

Z následného rohového kopu, který zahrál Nene, prodloužil Melvüt Erdinc za sebe na Giulyho. Ten mohl pálit do prázdné brány, jelikož Jourdren operoval na druhé straně, jenže zkušený francouzský záložník jen trestuhodně přestřelil. Šest minut před koncem uvolnil hostující Utaka patičkou Belhandu, jehož pokus musel vyrážet na roh až gólman Edel.

Jenže zatímco do úvodního dějství vstoupili pařížští borci jako uragán, to druhé se jim vůbec nepovedlo. Už ve 47. minutě Belhanda našel centrem zleva Girouda, který hlavou poslal míč za záda Edela. Za dvě minuty se však situace svěřencům kouče Reného Girarda zkomplikovala. Hráli totiž o deseti.

Po druhé žluté kartě byl vyloučen Cyril Jeunechamp. Avšak Montpellieru to vlastně ani neuškodilo. Ba naopak! Domácí obrana byl pod neustálým tlakem. V 53. minutě musel Edel zasahovat proti střele Belhandy z přímého kopu, o tři minuty později se do vápna prodíral nebezpečně Utaka, ale pálil slabě, takže Edel v pohodě kryl.

V 59. minutě se hosté dočkali za svou aktivitu zasloužené odměny. Edel vyrazil centr z rohového kopu, míč se však dostal na nohu Pitaua, jenž z první nahrál Girourdovi. Ten se hezky otočil a levačkou zamířil přesně k tyči. Ihned na to mohl po centru Giulyho navrátit vedení Hoarau, ale slabou hlavičku kryl Jourdren.

Ve zbývajících minutách se toho příliš neudálo. Nene poslal svou ránu z přímého kopu vedle brány, na druhé straně v 75. minutě nedosáhl na standardku Belhandy jen o píď Giroud. Až v nastaveném čase PSG soupeře dost zatlačilo. Největší šanci si vytvořil hlavou Sakho, jehož zmatený Jourdren, který navíc seděl na zemi, vychytal s obrovským štěstím.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Valenciennes FC 2:1

13.03.2011 17:00

Góly: 39. Moussa Sow, 90. Eden Hazard - 59. Grégory Pujol

Severofrancouzské derby mezi Lille a Valenciennes zvládli lépe domácí borci a na čele tabulky mají nyní tříbodový náskok před druhým Rennes. Hosté však hráli s lídrem ligy více než důstojnou partii. Až do poslední minuty utkání hráli nerozhodně, pak ale o vítězství LOSC rozhodl svým gólem hvězdný Belgičan Eden Hazard.

Hosté se favorita utkání nijak nezalekli, vrhli se proti němu s nebojácnou zarputilostí a zpočátku byli aktivnější právě spíše oni. Nejprve střílel Pujol nad bránu, po něm vyzkoušel štěstí i Tae-Hee, avšak jeho vychytal domácí brankář Landreau. V 19. minutě mimochodem zasahoval znovu, tentokráte proti pokusu Cohadeho z vápna.

Až poté i Lille vystrčilo růžky nahoru, po kombinaci nejlepšího kanonýra Sowa s Hazardem však letěla následná střela jen mimo. Ve 39. minutě už však jejich spolupráce skončila brankovou situací. Hazard přihrál Sowovi, ten si popotáhl míč za vápno a parádní technickou ránou vymetl pavouky v šibenici.

Ani po obrátce však VA neupustilo od svého útočného fotbalu. V 55. minutě Pujol nedosáhl na přihrávku od Matera, za čtyři minuty bylo již ovšem vyrovnáno. Cohade poslal kolmici do šestnáctky na Pujola, jenž levačkou zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Byla to pro něj již jedenáctá ligová trefa.

Deset minut před koncem se snažil usměrnit jeden z pasů do brány Hazard, ale pouze přestřelil. Poté mohl darovat gól domácím dogám chybující Carlos Sanchez, naštěstí pro něj za něj ošemetnou situaci vyřešili jeho spoluhráči. V poslední minutě utkání nakonec Lille přece jenom strhlo vítězství na svou stranu.

Trochu náhodná přihrávka Mavuby našla ve vápně volného Hazarda, který si zpracoval míč na pravačkou a přesně umístěnou ránou překonal bezmocného brankáře Penneteaua. VAFC hodně smutní, velkého úspěchu totiž bylo hodně blízko. Od sestupového pásma je mimochodem vzdáleno je na tři body.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - AS Monaco 0:1

13.03.2011 17:00

Góly: 22. Adriano Pereira

Důležitý krok k záchraně udělali fotbalisté Monaka, kteří se díky trochu překvapivé výhře 1:0 na půdě Bordeaux odpoutali ze sestupového pásma na sedmnácté místo, byť mají stejný počet bodů jako osmnácté Auxerre. Utkání rozhodla jediná trefa Adriana z první půle. Bordeaux naopak po dvou vítězstvích znovu zklamalo své fanoušky.

Hosté vsítili jedinou branku utkání po dvaceti minutách hry. Na Lacombeho centr z rohového kopu si krásně naběhl Adriano a hlavou pohodlně usměrnil balón do sítě. Bordeaux mohlo srovnat deset minut před pauzou, když se Trémoulinas po kombinaci s Wendelem vrhnul do šestnáctky, k jeho smůle však střela zamířila jen do tyčky.

I po přestávce se Les Girondins hnali za vyrovnáním a pokračovali ve vyvíjení tlaku na soupeře. Ke střelbě se v 55. minutě dostal i český záložník Plašil po přihrávce od Trémoulinase, jenže následně zamířil jen vedle brány. Pár minut na to proběhl mezi dvěma obránci Modeste, ale Plašilův centr rovněž mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

Poslední možnost, jak domácí mohli získat alespoň bod, měl v 71. minutě Wendel. Ten se parádně opřel do střely z přímého kopu, ovšem monacký brankář Ruffier pravačkou vytěsnil míč do zámezí. Ve zbytku zápasu se již na obou stranách neudálo nic zajímavého, a tak knížecí klub udržel do závěrečných minut těsné vítězství.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Stade Brestois 2:0

12.03.2011 19:00

Góly: 35. Bakary Sako (pen.), 88. Dimitri Payet

St. Étienne přerušilo mizernou sérii čtyř proher v řadě a po vítězství 2:0 nad Brestem se v tabulce posunulo na šesté místo před Montpellier. Hosty možná poškodilo rozhodnutí rozhodčího Lannoye, který deset minut před přestávkou odpískal hodně kontroverzní pokutový kop. Po trefě Saka pečetil tři body v závěru ještě Payet.

Nejprve se po centru Batllese dostal k hlavičce Aubameyang, avšak tu mu v pohodě dokázal vykrýt hostující gólman Elana. Deset minut před pauzou se však už domácí ujali vedení. Alonso drknul v šestnáctce o Ferradže a sudí Lannoy odpískal velmi přísnou penaltu. Tu proměnil Sako.

Brest ještě mohl do přestávky vyrovnat, avšak Grougiho rána letěla jen vedle. Ve druhé půli zase hříšník Ferradž pěkně uvolnil Poyeta, kterému chybělo jen pár decimetrů, aby pouze nepřestřelil. Na druhé straně se zase mezi tři tyče nevešel Aubameyangův pokus. Poté se st. éttienský forvard ocitl sám před Elanou, bohužel pro něj míč poslal jen přímo do něj.

Grougi byl blízko gólu asi nejblíže, pro něj velká smůla, že z přímého kopu napálil jen tyčku. Ke střelbě se dostal také český záložník Mario Lička, ale gólman Janot ho dokázal vychytat. Nakonec domácí navýšili svůj náskok dvě minuty před koncem, když se střídající Payet vrhl nebojácně do mlýnice beků a svou střelou překonal Elanu podruhé.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Olympique Lyon 0:2

12.03.2011 19:00

Góly: 22. Lisandro López, 64. Miralem Pjanić

Lyon zvládl velice nevyzpytatelný duel se Sochaux a díky výhře 2:0 se přiblížil vedoucímu Rennes na rozdíl jednoho bodu. Sochaux naopak kleslo na místo jedenácté. Tři body zapečetil nejprve svým dvanáctým ligovým gólem Lisandro López, po hodině hry se pak dokázal prosadit poprvé v této sezóně Ligue 1 i Miralem Pjanič.

OL prostě potřeboval bodovat naplno, aby se dotáhl na čelo, a soupeři to jasně naznačoval. Zpočátku byl aktivnější a v 8. minutě vydal Lisandro López první varování, když pravačkou zamířil do pravé tyčky Crosovy brány. Poté argentinský záložník vyslal svým pasem do šance spoluhráče Bastose, jenže ten z malého vápna trestuhodně minul.

Nakonec se hosté radovali z branky ve 22. minutě. Vymyslela ho dvojice Lisandro López - Gomis, která přečíslila soupeře, jemuž v obraně zůstal jen jeden muž, a prvně jmenovaný pak poprvé překonal Crose. Až sedm minut před přestávkou se Sochaux dostalo do vyloženější příležitosti, avšak Carlao levačkou zamířil jen těsně mimo.

V 61. minutě si hosté pořádně odfoukli, Perquisovu hlavičkou totiž nedokázal zkrotit brankář Lloris, naštěstí za něj zaskočil na brankové čáře Toulalan, jenž odkopl míč do bezpečí. Naopak Les Gones přidali v 65. minutě pojišťovací trefu. Pied uvolnil Pjaniče a ten po zemi zamířil za záda Crose. Toho ještě mohli překonat Gomis s Grenierem, ale s jeho střelami si Cros už poradit dokázal.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - SM Caen 2:0

12.03.2011 19:00

Góly: 38. Landry N'Guemo, 85. Bakaye Traoré

Důležité vítězství v souboji o záchranu si připsali fotbalisté Nancy. Cean proti němu předvedlo přímo katastrofální výkon, a tak ASNL stačily k pohodlnému zisku všech bodů dvě branky, které v první půli zařídil Landry N'Guemo a v závěru zápasu také střídající Bakaye Traoré. Oba týmy mají nyní v tabulce shodný počet bodů.

Nehrál se nijak zvlášť pohledný fotbal, hostující brankář Bosmel musel zasahovat v první půli snad jen proti dvěma dobře zahraným přímým kopům od Vahiruy. Přesto bylo Nancy o něco lepším týmem a ve 38. minutě se radovalo z první branky. Brison přihrál ke vzdálenější tyči na N'Guema, který ve vyložené pozici pohotově překonal Bosmela.

V mírném tlaku domácí pokračovali i po přestávce, Féret zamotal hlavu Marcqovi a vystřelil, jeho pokus byl ovšem zablokován. Jenže se svou volejí přispěchal aktivní Vahirua, jenž z první naštěstí pro Cean mířil jenom vedle. Vahirua to na Bosmela zkoušel znovu ze standardky, i s touto si však hostující gólman poradil.

SMC už takhle domácí svatyni sotva ohrožovalo. A v 73. minutě mu navíc ztížil celou situaci Yatabaré, který se za surový zákrok na střídajícího Rachida nechal vyloučit. Nakonec Nancy pojistil tři body Bakaye Traoré v 84. minutě, jemuž na gól nahrál Brison. V závěru pak mohl tenhle náhradník přidat ještě jednu branku, ale jeho střela tentokráte skončila na tyči.

Více informací k zápasu

OGC Nice - AJ Auxerre 1:0

12.03.2011 19:00

Góly: 62. Éric Mouloungui

Významný krok směrem do středu tabulky udělali fotbalisté Nice, kteří porazili Toulouse 1:0. O jedinou branku utkání se postaral po hodině hry Mouloungui.

O první rozruch se postarali domácí, pokus Ljubojy zneškodnil hostující gólman Sorin. Hosté zahrozili po rohovém kopu Traorého, Countout prodloužil balón na Jeleně, ten však skórovat nedokázal. Domácí branku pak znovu ostřeloval Jeleň, ale ani napodruhé nebyl úspěšný.

Fotbalisté Nice se gólu dočkali v 62. minutě. Na začátku pohledné akce byl Mounier, který přesným centrem našel Moulounguie a ten z voleje vstřelil první a jedinou branku celého zápasu. Auxerre poté zvýšilo svoji aktivitu, dokonce se dočkalo i vyrovnávacího gólu po spolupráci Jeleň - Le Tallec. Druhému jmenovánu však branka pro údajný ofsajd nebyla uznána.

V nastaveném čase ale Auxerre bod získat mohlo, po rohu Birsy se k hlavičce dostal obránce Dudka, ale gólman Ospina svůj tým podržel a udržel čisté konto. Zápas tak skončil těsným vítězstvím domácího celku.

Po minulém kole, kdy Auxerre porazilo PSG, se zdálo, že se hostující tým zvedne. Po dnešku to ovšem neplatí. Auxerre je v neúplné tabulce na posledním nesestupovém místě. To ale v neděli už nemusí platit, svůj zápas totiž dohrává Monako, které může Auxerre minimálně na týden poslat do sestupových vod.

Více informací k zápasu

RC Lens - Toulouse FC 0:1

12.03.2011 19:00

Góly: 75. Federico Santander

Jediná branka Santandera ze 75. minuty rozhodla o hubeném vítězství Toulouse na hřišti Lens, které si prohru rozhodně nezasloužilo. Výhra posunula hosty do středu tabulky, domácí jsou jedním z hlavních adeptů na sestup.

První šance zápasu patřila domácím, po čtvrthodině ale trefil Touré z voleje pouze hostujícího obránce. O pár chvil později střílel Roudet, již překonaného gólmana Ahamadu na brankové čáře zastoupil Cetto. Těsně před poločasovou přestávkou musel zasahovat gólman Toulouse, když chytil Demontovu střelu z úhlu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, i když navrch mělo domácí Lens.

Druhý poločas začal prudkou střelou hostujícího Braatena, jeho pokus ale mířil jen do boční sítě. Na domácích se začala projevovat frustrace, nemohli totiž překonat brankáře hostů Ahamadu. Ten třeba vytáhl perfektní zákrok proti střele Jemaay.

A náladu domácím zkazil úplně patnáct minut před koncem střetnutí Santander, jež využil přesného centru Mansarého a nechytatelnou hlavičkou vystřelil Toulouse tři body. Domácí se zaslouženého vyrovnání málem dočkali v samotném závěru utkání, ale Sertić z dobré pozice netrefil branku. Tři body z Lens tak odjely spolu s hráči do Toulouse.

Více informací k zápasu

AC Arles-Avignon - FC Lorient 3:3

12.03.2011 19:00

Góly: 6. Camel Meriem, 64. Yann Kermorgant, 80. Rémy Cabella - 19. Morgan Amalfitano, 45. Sigamary Diarra, 53. Kévin Gameiro

Hezký pohledný fotbal se odehrál v Parku Sportů v Avignonu, kde domácí celek uhrál divokou remízu 3:3 s Lorientem. Arles-Avignon nezačalo špatně, v 6. minutě se ujalo vedení, jenže Lorient dokázal na to vsítit tři góly. Přesto svěřenci kouče Faruka Hadžibegiče nic nezabalili a i za tohoto nepříznivého stavu se snažili o zisk příznivého výsledku.

Domácí prostě záchranu ještě nevzdávají. A bylo vidět, že si na Lorient v čele s Kevinem Gameirem věří. Už v 6. minutě Ghilas našel svou přihrávkou Meriema, který střelou po zemi otevřel skóre utkání. Les Merlus však dokázali o pár minut později srovnat. Gameiro zase dobře našel Amalfitana, na jehož ránu domácí gólman Planté již nedosáhl.

Arles-Avignon nakonec odcházelo do kabin s pocitem toho, kdo prohrává, byť zpočátku vedlo, protože Lorient ve 45. minutě znovu skóroval. Gameiro s Amalfitanem připravil šanci pro Diarru, jenž si krásně naběhl na jejich pobídku a Planté zase inkasoval. A sedm minut po přestávce hosté vedli již o dvě branky.

Monnet-Paquet krásně uvolnil ve vápně samotného druhého nejlepšího střelce Ligue 1 v podobě Gameira a Planté se mohl zase jen vztekle koukat, jak míč potřetí překráčí jeho brankovou čáru. Jenže Lvi tahle branka nepoložila. Právě naopak se z téhle ošemetné situace dokázali překvapivě vyhrabat.

Bojovali a vysloužili si odměnu. Už Meriemovu střelu musel vytěsňovat z brankové čáry obránce Ecuele Manga, v 65. minutě se však podařilo Kermorgantovi hlavou po rohovém kopu snížit. V 80. minutě navíc Arles-Avignon vyrovnalo, když Capella po centru Kermorganta skóroval do prázdné branky.

Dokonalý obrat v podobě vítězství domácích nakonec nenastal, byť k němu nebylo opravdu moc daleko. N'Diaye chtěl svému týmu tři minuty před koncem zařídit teprve druhé vítězství v té sezóně, ale proti byl mezi třemi tyčemi hostující brankář Audard, který jeho pokus reflexivně vyrazil do bezpečí.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Olympique Marseille 0:2

11.03.2011 21:00

Góly: 23. Loïc Rémy, 80. Lucho González

Ve 27. kole přivítalo domácí Stade Rennes na svém stadionu Route-de-Lorient Olympique Marseille. Zápas dvou týmů, které se perou o první příčky francouzské ligy, se lépe vydařil hostům, kteří po gólech Loïca Remyho a Lucha Gonzáleze zvítězili v důležitém utkání 2:0.

Před zápasem ztrácela Marseille na Rennes čtyři body, a tak trenér Didier Deschamps doufal, že se jeho svěřencům podaří vzájemný zápas vyhrát a dotáhnout se tak na vedoucí duo Lille-Rennes. Jenže už po dvaceti minutách hry se Olympique dostal do infarktové situace. Loïc Remy odkopával míč, jenže ten přistál přímo na kopačce Jeroma Leroye, který neváhal a pokusil se z dálky přelobovat vyběhnutého Steveho Mandandu. Ten se ale dokázal vrátit a Leroyův pokus vyškrábnout nad břevno.

Hned pár minut na to do šance dostali pro změnu hosté. Nejprve se k tvrdé střele dostal argentinský Lucho González, jeho pokus ale gólem neskončil, o chvíli později se již ale prosadil Loïc Remy, který tak otevřel skóre zápasu. Po centru Ayewa hlavičkoval přesně ke vzdálenější tyči a nedal tak brankáři Douchezovi šanci.

Ještě před koncem prvního poločasu se o vyrovnání pokoušel Victor Montano, který dostal vynikající finální přihrávku od Razaka Boukariho. Z dobré pozice ovšem nedokázal vstřelit branku.

Hned ze začátku druhého poločasu zahrával Jerome Leroy přímý kop, po kterém se z voleje snažil zakončit Yann M'Vila. Ani tentokrát se ovšem Rennes vyrovnání nedočkalo.

Do další velké šance se Olympique dostal po skvělé kombinační akci Andrého Ayewa a Gignaca, který přihrával do velké příležitosti Remymu, Douchez ale jeho pokus dokázal vytáhnout mimo bránu.

Douchez ovšem v zápase předvedl ještě lepší zákrok. Po centru Cheyroua hlavičkoval M'Bia, Douchez ale pokus zlikvidoval, na což se vrhl proti dorážejícímu Gignacovi a zachoval tak naděje svého týmu na bodový zisk.

Zcela bezmocný však byl v 80. minutě, kdy se po špatné obranné hlavičce Rennes dostal k míči Ayew, který nesobecky přihrál ještě lépe postavenému Luchovi Gonzálezovi, který již neměl problém dopravit míč do sítě a zajistit tak tříbodový zisk pro svůj tým.

Marseille se tak díky výhře dotáhla na rozdíl jednoho bodu na vedoucí Lille a Rennes, a tak může stále doufat v ligový titul. Rennes se i přes prohru stále drží v čele tabulky, Lille má ovšem ještě zápas k dobru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC271410347:2652
2.Stade Rennes27147631:2049
3.Olympique Lyon27139546:2548
4.Olympique Marseille27139539:2348
5.Paris Saint-Germain27129641:2845
6.Montpellier HSC27109823:2639
7.AS Saint-Étienne27108935:3338
8.Girondins Bordeaux27910835:3237
9.FC Lorient271071035:3437
10.Toulouse FC271131328:2936
11.FC Sochaux271051240:3335
12.Stade Brestois27981027:3035
13.OGC Nice27891018:2733
14.Valenciennes FC27711931:2932
15.SM Caen27881129:3832
16.AS Nancy-Lorraine27951329:4132
17.AS Monaco27514826:2829
18.AJ Auxerre27514830:3429
19.RC Lens275101224:4125
20.AC Arles-Avignon27191716:5312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (68)

Přidat komentář
Godwinson

Marseille významně potěšila, konečně ukázala Rennes, zač je toho loket :)

Ale dnes hlavní vzrůšo obstarala L2, večer jsem si pohrával s myšlenkou, že bych na tomhle příšerném netu zkusil něco naladit, vzdal jsem to a můžu litovat. Vyrýsovala se na čele parádní dvojka, snad to vydrží, byť Évian je doma slabej, to je strašný. Neuvěřitelně mě rozladil Sedan, to se nevidí. Venku jim to absolutně nejde a prohrát takovej zápas, něco příšernýho!

A docela by mě zajímalo, co se dělo v Nantes Ale to bude určitě na hlavních stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

To musela být nějaká brutální bitka, 4 červené v jedné minutě jsem neviděl, co sleduju fotbal..

Reagovat
Godwinson

Nejspíš, snad bude brzy sestřih

Reagovat
smazaný uživatel

No nevypadá to,že se něco extra dělo..Podle oficiálních stránek šlo o hádku po vstřelení golu kam se zapojilo moc lidí a rozhodčí to začal řešit dřív než by se stihli dorvat..Takže žádné šlapaní na břicho,na hlavu nebo Gattusovy hlavičky nečekejte

Reagovat
domingo

Ja se divil uz u preview, tam to muselo byt zabavny

Reagovat
Langi

u preview uživatel past napsal: "Po vstřelení golu se většina z obou tymu začla dohadovat a rozhodčí to takhle řešil ale žadnej Gattuso ani styl Petržela nebyl"

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille během 6 dnů prokázalo dost kolísavou formu.. Jinak gól největší sympaťáci a zároveň borci s největší aktuální formou v týmu, snad si ji přenesou i do Ligy mistrů.

Reagovat
Godwinson

Kéž by tam uspěli, fandit jim budu jako nikdy.

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Pocitam, ze zitra se nam to celo hezky srovna na rozdil jednoho bodu mezi ctyrma tymama

Reagovat
Godwinson

Věříš Valenciennes? :)

Reagovat
Godwinson

To je pozítří, sorko ,)

Reagovat
božský John

Ti jsou schopný všeho,taky bych je nepodceňoval

Reagovat
domingo

Ti jsou v nedeli

Ale tam citim ve vzduchu plichtu. Va'nnes jsou presna ukazka toho, o cem jsem prave napsal pod spanhelovo preview k ruske lize.

Reagovat
Godwinson

Jj, pravda a pěkně napsáno :))

Ale Valenciennes letos žádná sláva a navíc v Lille nevyhráli asi čtyři roky. Já tipuju vítězství domácích! (což samo o sobě dává velký prostor Valenciennes pro urvání všech bodů)

Reagovat
Godwinson

To 'nevyhráli' mělo znamenat nebodovali a tušim ani nevstřelili gól :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tradiční Olympique, jeden den prohrajem i s Houslicema a druhej den porazíme výběr světa pomalu, mam ohromnou radost, snad si tu formu podržíme i na Manchester a jim ať zůstane ta aktuální

OM a OL v 1/4 finále LM !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
klvana

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille a v podstatě i Rennes ...ještě pár takových zápasů by mohli odehrát

Reagovat
Langi

jojo ještě Lille by mohli doma aspon plichtit s Valenciennes (což se klidně stát může), Lyon dneska výhra a už máme titul skoro na dostřel

Reagovat
Filip12

Bordeux OT: Taky vám Robin Nellise připomíná Boba Marleye ?

Reagovat
smazaný uživatel

Olympique poraziť MU a ísť si pekne po titul v L1

Reagovat
domingo

Az na Nancy a Nice po dlouhy dobe dobry vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Lorient tě potěšil? Ztratit dvougólový vedení proti Arles...

Reagovat
domingo

To me samozrejme nepotesilo, ale mam aspon radost z toho, ze uz zase v jejich zapase padaji goly, po tech trech plichtach 0:0 je mi dokonce i jedno, do ktere brany

Navic Lorient v tom boji o 6. misto ani nijak neztratil. Arles se samozrejme porazit melo, ale hlavni sila Merlus je doma.

Reagovat
Godwinson

Dnes výsledky úplně na vyliž, fuj a fuj, snad to bude zítra lepší, i když to moc neočekávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul ještě není ztracený, hodně cenná výhra..

Allez Valenciennes!

Reagovat
Godwinson

CABELLA!

Reagovat
Godwinson
Reagovat
Godwinson

Pro představu, co bylo důvodem toho mariáše v Nantes.

Reagovat
Godwinson

Auxerre spadne na úkor Monaca!

Reagovat
domingo

Reagovat
Godwinson

Haluzáci, to snad neni možný.

Monaco potěšilo, konečně nám přibyl správnej třetí sestupující ...

Reagovat
domingo

Nemam te rad.

Reagovat
domingo

Vida, vida - muj tip 1:1 na Lille - Valenciennes nebyl vubec daleko

Monaco me samozrejme nastvalo, ale muzeme si za to sami, nikdo to za nas neuhraje. Takze zpatky na zem a makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciennes ...škoda. Jak hráli? Doufám, že to zas byl nějaký haluzácký gol.

Reagovat
smazaný uživatel

příšerná haluz... VA si zasloužilo bodovat...

Reagovat
Pipo123

Auxerre, Lens

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsou výsledky. Měl jsem přát Lille, PSG a Monaku a snad by prohráli

Reagovat
domingo

Ten Giroud je pro Montpellier v boji o 6. misto hotovy pozehnani, s nim ma MHSC obrovskou vyhodu.

Reagovat
Godwinson

Mít za sebou pořádný AM a po celou sezónu křídla Aït-Fana, Belhanda, tak se vyhřívá na čele tabulky střelců a potence Montpellieru neni na poblití.

Oni vyrovnali?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mají redku

Reagovat
Godwinson

Koukám, že Jeunechamp si asi zase jednou zapoměl vzít léky. Každopádně statistiky jsou docela příznivý pro hosty, mohli by to udržet ... s trochou štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Držím jim všechny palce

Reagovat
Pipo123

Čo je zač ten Giroud ? nejaký stručný popis

Reagovat
Godwinson

Stručně, famózní hroťák!

Reagovat
domingo

Pockej na dalsi Tyden

Reagovat
Godwinson

Bude o Montpellieru?

Reagovat
domingo

Mam v planu zpracovat HSC, Bordeaux, ASSE a Lorient jako ctyri muzstva bojujici o ten sestej flek, mozna jeste prihodim Toulouse, ale spis ne. Prednosti X zapory, plus prognoza.. Giroud je jasna prednost

Reagovat
Godwinson

Výborná zpráva, to jsem velmi zvědav, co to bude :) Rozhodně, ono jich ale celkově moc nebude :))

Reagovat
domingo

Uprimne receno, premyslim nad nejakou dalsi a nic me nenapada

Reagovat
Godwinson

Ono z těch hráčů se dá vybrat, od držáka Jourdrena, přes docela solidně se usazujícího Yanga M'Biwu na stoperu, skvěle hrajícího Belhandu a já bych si tam osobně dal i Stambouliho. Zároveň u každého z těhle bodů jde udělat i zápor

Reagovat
domingo

Jo vidis, Jourdren. Tak ten urcite.. a vic nez ti dva posledne jmenovani se mi teda libi Pitau.

Reagovat
Godwinson

Pitau je skvělej, přesnějí byl hlavně na podzim. Ale když si vezmeš jak hrál Belhanda loni a jak hraje teď? Nebe a dudy. Stambouli mě osobně nadchnul, ten asi zralej na čistej klad úplně neni.

Každopádně záporů bude hafo, to stejně nezachránim :)

Reagovat
domingo

Pitau se vyhral ve vybornyho rozehravace, takze bych byt Renem mozna prestal hrat na silu pres AM a nechal Pitaua ridit hru, vedle nej Marveauxe a toho Stambouliho (na vypomoc obrane), z kraju Belhandu a Ait-Fanu a dopredu Girouda. Takovy 4-3-2-1, podle me by to mohlo fungovat.

Reagovat
Godwinson

Já nevim, těžko říct, na nějaké 4-5-1 by to takhle ale určitě šlo. Každopádně radši bych, kdyby si sehnali AM a hrálo se klasicky 4-2-3-1. Na druhou stranu, mohl by přijít Ribas a krásné 4-3-3 by se přímo vnucovalo :))

Ale je třeba si uvědomit, kdo o těch přestupech rozhoduje a jak ty poslední vypadaly. Utaka bude stát velkej balík, ten sedět nebude, pak je tam ještě tragikomik Kabze, oblíbenec Girarda. Já to nevidim moc slibně, bude stavět tohle na úkor toho talentu, co tam má, stačí se podívat, jak dosral obranu. A Aït-Fanu.

Reagovat
Godwinson

To je ovšem výborné, parádní výsledek! Ono to nakonec i bez toho Spahiće půjde ...

Každopádně mám pocit, že René byl dnes nejspíše poprvé poražen ve stupiditě střídání, gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a to ta tipovacka vypadal docela dobre , myslim ze za Barcu ma aspon pulbod jako ja malokdo , ale to PSG me zklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

No, já měl Barcu čistou dvojku a v L1 na PSG. Kdyby se počítaly poločasové výsledky všech zápasů, tak mám plnej počet bodů.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Barcelona plnej počet.

Reagovat
onze

2 polčas sme úplne odišli, nechápem tomu. Škoda, PSG bojovať ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

rovněž jsem nepochopil, jak to PSG mohlo takhle vyk*rvit... soupeř hraje druhej poločas o deseti a stejně PSG inkasuje... ale remíza jednoznačně zaslouženým výsledkem... musím vyzdvihnout výkony Belhandy, Girouda a Pitaua... záloha Montpellieru je prostě tak kreativní, že podle mého názoru patří k jedněm z nejlepších v Ligue 1... ani Marveaux s Utakou nehráli vůbec špatně, naopak Yanga Mbiwa neměl svůj den... když jsem viděl poslední zápas HSC s Rennes, nevěřil jsem, že může hrát tak pohledný fotbal, byť si tehdy 0:1 s SRFC nezasloužili prohrát...

z PSG se mi dnes nelíbil opravdu nikdo... dali dva góly jen na začátku a pak mí miláčci úplně a nepochopitelně odpadli, jak píše onze... ...troufám si tvrdit, že tenhle výsledek definitivně smazal naděje na titul...

Reagovat
domingo

Oni pohledny fotbal hrat umi, ale musi jim to sednout, coz se moc casto nedeje. A s tou kreativitou zalohy bych taky neprehanel - vetsinou je to naopak pomerne nekreativni chaos

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám, já jsem letos Montpellier viděl hrát dvakrát, třikrát... před týdnem s Rennes a teď proti PSG... a fakt se mi ta práce zálohy strašně líbila z toho, co jsem měl možnost vidět... HSCM příliš nesleduji... takže takový chvalozpěvy nejsou na místě, říkáš?

Reagovat
domingo

Zeptej se Godwinsona, jak tady furt brble

Pitau se letos vyhral ve vyborneho dispecera a Belhanda sel taky hodne nahoru - techniku mel dobrou vzdycky, ale posledni dobou uz ji umi i efektivne pouzivat. Ale oni trpi pomerne silnou rozharanosti a naladovosti, snad nejvic z cele ligy (mozna spolecne s Caen) - kdyz na ne sestoupi nejaky Duch svaty, jako treba dneska v druhe puli, tak jsou schopni hrat jak Barcelona, ale vetsinou z jejich zapasu mam pocit, ze ti hraci maji potencial, ale nejak nevi co s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

to Lille sou neskuteční haluzáci dva matche na plichtu a v obou dají vitězný gól po 90. minutě... oba jejich zápasy měli skončit remízou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele