27. kolo
12.03.2011 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - Stade Brestois 2:0

St. Étienne přerušilo mizernou sérii čtyř proher v řadě a po vítězství 2:0 nad Brestem se v tabulce posunulo na šesté místo před Montpellier. Hosty možná poškodilo rozhodnutí rozhodčího Lannoye, který deset minut před přestávkou odpískal hodně kontroverzní pokutový kop. Po trefě Saka pečetil tři body v závěru ještě Payet.

Nejprve se po centru Batllese dostal k hlavičce Aubameyang, avšak tu mu v pohodě dokázal vykrýt hostující gólman Elana. Deset minut před pauzou se však už domácí ujali vedení. Alonso drknul v šestnáctce o Ferradže a sudí Lannoy odpískal velmi přísnou penaltu. Tu proměnil Sako.

Brest ještě mohl do přestávky vyrovnat, avšak Grougiho rána letěla jen vedle. Ve druhé půli zase hříšník Ferradž pěkně uvolnil Poyeta, kterému chybělo jen pár decimetrů, aby pouze nepřestřelil. Na druhé straně se zase mezi tři tyče nevešel Aubameyangův pokus. Poté se st. éttienský forvard ocitl sám před Elanou, bohužel pro něj míč poslal jen přímo do něj.

Grougi byl blízko gólu asi nejblíže, pro něj velká smůla, že z přímého kopu napálil jen tyčku. Ke střelbě se dostal také český záložník Mario Lička, ale gólman Janot ho dokázal vychytat. Nakonec domácí navýšili svůj náskok dvě minuty před koncem, když se střídající Payet vrhl nebojácně do mlýnice beků a svou střelou překonal Elanu podruhé.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele