27. kolo
13.03.2011 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AS Monaco 0:1

Důležitý krok k záchraně udělali fotbalisté Monaka, kteří se díky trochu překvapivé výhře 1:0 na půdě Bordeaux odpoutali ze sestupového pásma na sedmnácté místo, byť mají stejný počet bodů jako osmnácté Auxerre. Utkání rozhodla jediná trefa Adriana z první půle. Bordeaux naopak po dvou vítězstvích znovu zklamalo své fanoušky.

Hosté vsítili jedinou branku utkání po dvaceti minutách hry. Na Lacombeho centr z rohového kopu si krásně naběhl Adriano a hlavou pohodlně usměrnil balón do sítě. Bordeaux mohlo srovnat deset minut před pauzou, když se Trémoulinas po kombinaci s Wendelem vrhnul do šestnáctky, k jeho smůle však střela zamířila jen do tyčky.

I po přestávce se Les Girondins hnali za vyrovnáním a pokračovali ve vyvíjení tlaku na soupeře. Ke střelbě se v 55. minutě dostal i český záložník Plašil po přihrávce od Trémoulinase, jenže následně zamířil jen vedle brány. Pár minut na to proběhl mezi dvěma obránci Modeste, ale Plašilův centr rovněž mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

Poslední možnost, jak domácí mohli získat alespoň bod, měl v 71. minutě Wendel. Ten se parádně opřel do střely z přímého kopu, ovšem monacký brankář Ruffier pravačkou vytěsnil míč do zámezí. Ve zbytku zápasu se již na obou stranách neudálo nic zajímavého, a tak knížecí klub udržel do závěrečných minut těsné vítězství.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele