27. kolo
12.03.2011 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - Olympique Lyon 0:2

Lyon zvládl velice nevyzpytatelný duel se Sochaux a díky výhře 2:0 se přiblížil vedoucímu Rennes na rozdíl jednoho bodu. Sochaux naopak kleslo na místo jedenácté. Tři body zapečetil nejprve svým dvanáctým ligovým gólem Lisandro López, po hodině hry se pak dokázal prosadit poprvé v této sezóně Ligue 1 i Miralem Pjanič.

OL prostě potřeboval bodovat naplno, aby se dotáhl na čelo, a soupeři to jasně naznačoval. Zpočátku byl aktivnější a v 8. minutě vydal Lisandro López první varování, když pravačkou zamířil do pravé tyčky Crosovy brány. Poté argentinský záložník vyslal svým pasem do šance spoluhráče Bastose, jenže ten z malého vápna trestuhodně minul.

Nakonec se hosté radovali z branky ve 22. minutě. Vymyslela ho dvojice Lisandro López - Gomis, která přečíslila soupeře, jemuž v obraně zůstal jen jeden muž, a prvně jmenovaný pak poprvé překonal Crose. Až sedm minut před přestávkou se Sochaux dostalo do vyloženější příležitosti, avšak Carlao levačkou zamířil jen těsně mimo.

V 61. minutě si hosté pořádně odfoukli, Perquisovu hlavičkou totiž nedokázal zkrotit brankář Lloris, naštěstí za něj zaskočil na brankové čáře Toulalan, jenž odkopl míč do bezpečí. Naopak Les Gones přidali v 65. minutě pojišťovací trefu. Pied uvolnil Pjaniče a ten po zemi zamířil za záda Crose. Toho ještě mohli překonat Gomis s Grenierem, ale s jeho střelami si Cros už poradit dokázal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele