27. kolo
12.03.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - AJ Auxerre 1:0

Významný krok směrem do středu tabulky udělali fotbalisté Nice, kteří porazili Toulouse 1:0. O jedinou branku utkání se postaral po hodině hry Mouloungui.

O první rozruch se postarali domácí, pokus Ljubojy zneškodnil hostující gólman Sorin. Hosté zahrozili po rohovém kopu Traorého, Countout prodloužil balón na Jeleně, ten však skórovat nedokázal. Domácí branku pak znovu ostřeloval Jeleň, ale ani napodruhé nebyl úspěšný.

Fotbalisté Nice se gólu dočkali v 62. minutě. Na začátku pohledné akce byl Mounier, který přesným centrem našel Moulounguie a ten z voleje vstřelil první a jedinou branku celého zápasu. Auxerre poté zvýšilo svoji aktivitu, dokonce se dočkalo i vyrovnávacího gólu po spolupráci Jeleň - Le Tallec. Druhému jmenovánu však branka pro údajný ofsajd nebyla uznána.

V nastaveném čase ale Auxerre bod získat mohlo, po rohu Birsy se k hlavičce dostal obránce Dudka, ale gólman Ospina svůj tým podržel a udržel čisté konto. Zápas tak skončil těsným vítězstvím domácího celku.

Po minulém kole, kdy Auxerre porazilo PSG, se zdálo, že se hostující tým zvedne. Po dnešku to ovšem neplatí. Auxerre je v neúplné tabulce na posledním nesestupovém místě. To ale v neděli už nemusí platit, svůj zápas totiž dohrává Monako, které může Auxerre minimálně na týden poslat do sestupových vod.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele