27. kolo
12.03.2011 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

RC Lens - Toulouse FC 0:1

Jediná branka Santandera ze 75. minuty rozhodla o hubeném vítězství Toulouse na hřišti Lens, které si prohru rozhodně nezasloužilo. Výhra posunula hosty do středu tabulky, domácí jsou jedním z hlavních adeptů na sestup.

První šance zápasu patřila domácím, po čtvrthodině ale trefil Touré z voleje pouze hostujícího obránce. O pár chvil později střílel Roudet, již překonaného gólmana Ahamadu na brankové čáře zastoupil Cetto. Těsně před poločasovou přestávkou musel zasahovat gólman Toulouse, když chytil Demontovu střelu z úhlu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, i když navrch mělo domácí Lens.

Druhý poločas začal prudkou střelou hostujícího Braatena, jeho pokus ale mířil jen do boční sítě. Na domácích se začala projevovat frustrace, nemohli totiž překonat brankáře hostů Ahamadu. Ten třeba vytáhl perfektní zákrok proti střele Jemaay.

A náladu domácím zkazil úplně patnáct minut před koncem střetnutí Santander, jež využil přesného centru Mansarého a nechytatelnou hlavičkou vystřelil Toulouse tři body. Domácí se zaslouženého vyrovnání málem dočkali v samotném závěru utkání, ale Sertić z dobré pozice netrefil branku. Tři body z Lens tak odjely spolu s hráči do Toulouse.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele