27. kolo
12.03.2011 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - SM Caen 2:0

Důležité vítězství v souboji o záchranu si připsali fotbalisté Nancy. Cean proti němu předvedlo přímo katastrofální výkon, a tak ASNL stačily k pohodlnému zisku všech bodů dvě branky, které v první půli zařídil Landry N'Guemo a v závěru zápasu také střídající Bakaye Traoré. Oba týmy mají nyní v tabulce shodný počet bodů.

Nehrál se nijak zvlášť pohledný fotbal, hostující brankář Bosmel musel zasahovat v první půli snad jen proti dvěma dobře zahraným přímým kopům od Vahiruy. Přesto bylo Nancy o něco lepším týmem a ve 38. minutě se radovalo z první branky. Brison přihrál ke vzdálenější tyči na N'Guema, který ve vyložené pozici pohotově překonal Bosmela.

V mírném tlaku domácí pokračovali i po přestávce, Féret zamotal hlavu Marcqovi a vystřelil, jeho pokus byl ovšem zablokován. Jenže se svou volejí přispěchal aktivní Vahirua, jenž z první naštěstí pro Cean mířil jenom vedle. Vahirua to na Bosmela zkoušel znovu ze standardky, i s touto si však hostující gólman poradil.

SMC už takhle domácí svatyni sotva ohrožovalo. A v 73. minutě mu navíc ztížil celou situaci Yatabaré, který se za surový zákrok na střídajícího Rachida nechal vyloučit. Nakonec Nancy pojistil tři body Bakaye Traoré v 84. minutě, jemuž na gól nahrál Brison. V závěru pak mohl tenhle náhradník přidat ještě jednu branku, ale jeho střela tentokráte skončila na tyči.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele