Ligue 1 - souhrn 26. kola

28.02.2009, 20:58, aktualizováno 01.03.2009, 23:29
Komentáře a souhrny
Paříž si smlsla na Nancy a dál nahání Lyon, který ztratil v poslední minutě dva body za remízu s Rennes. Vzpamatovává se Bordeaux, porazilo Lorient. Také Marseille zabrala a veze tři body z Caen. Václav Svěrkoš táhne Sochaux za záchranou, jedinou brankou rozhodl zápas s Nice. Od sestupového pásma se vzdaluje Valenciennes, Nantes naopak v poslední minutě přišlo o výhru nad Grenoblem...

FC Sochaux - OGC Nice 1:0

28.02.2009 19:00

Góly: 69. Václav Svěrkoš

Václav Svěrkoš znovu, tentokráte podruhé za sebou v Ligue 1, skóroval, a jeho přesná střela ze 69. minuty zařídila Sochaux důležité tři body za nejtěsnější možnou výhru v boji o záchranu. Nice bylo v zápase horším mužstvem a až na pár šancí si nemohlo dělat nárok na zisk bodů.

První šanci utkání měl ve 4. minutě domácí Isabey, který vlétl odvážně do vápna, počkal se střelou a otestoval připravenost gólmana Ospiny. O dvacet minut později to zkoušel z přímého kopu také Svěrkoš a hned na to si Ospina připsal další zákrok, když se před něj dostal po přihrávce Isabeyeho Svěrkošův kolega v útoku Erding.

Sochaux na hřišti v prvním dějství dominovalo, chyběla jen přesnější muška a trocha štěstí. Jako třeba před přestávkou, kdy mohl skórovat aktivní Svěrkoš. Ale na poslední chvíli mu jeho bombu po rohovém kopu vyrazil z brankové čáry obránce Nice Onyekachi.

Ačkoli se Nice po přestávce zlepšilo a v 64. minutě bez jakékoliv přítomnosti domácích obránců pálil trestuhodně jen nad Sable, českému ostrostřelci Svěrkošovi bylo konečně o pět minut později přáno. Po příchodu z Baníku Ostrava vsítil svůj čtvrtý gól ve svém sedmém zápase ve francouzské lize a už nyní může Sochaux hodnotit jeho příchod rozhodně jako úspěšný tah.

V oné gólové situaci si skvěle naběhl na centr Erdinga skrz vápno, který dostal nalevo od Belaye parádní přihrávku, a ránou pod Ospinovo víko se díky jeho trefě ujali domácí vedení. Nice mohlo vyrovnat jedině o čtrnáct minut později, jenže hlavičku Remyho po pasu Diakitého akrobatickým způsobem vyrazil pryč brankář Dreyer.

I přesto, že Sochaux už podruhé za sebou zvítězilo, se drží na sestupové osmnácté pozici, protože Valenciennes doma s Lille nezaváhalo. Nice kvůli prohře možná definitivně ztratilo naději hrát o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Lille OSC 2:0

28.02.2009 19:00

Góly: 30. Gaël Danic, 35. Jean-Claude Darcheville

Valenciennes potvrzuje skvělou formu a prodlužuje svou sérii neporazitelnosti na devět zápasů. V severském derby se mu podařilo se štěstím nad Lille na domácí půdě poprvé od roku 1981 zvítězit díky brankám Danica a Darchevilla z první půle v pětiminutovém rozmezí. Hosté i přes prohru zůstávávají na šestém místě.

VA Lille varovalo už v 10. minutě, kdy napálil břevno Danic. Na druhé straně o pár chvilek později z přímého kopu střílel hodně nebezpečně mimo Bastos, stačilo jen pár centimetrů a míč by zaplul do sítě. Ve 25. minutě hlavičkoval Darcheville, Malicki však jeho pokus skvěle vyrazil.

Za pět minut již ovšem lovil míč ze sítě. Mater se proběhl na levém křídle, odcentroval na Danica, jenž si před hostujícím gólmanem bez problémů poradil. Těsně poté na něj nevyzrál Lacourt, ale ve 35. minutě Les Athéniens zvýšili vedení, když hlavou zužitkoval podobným způsobem centr opět od Matera taktéž aktivní Darcheville.

LOSC se po přestávce snažilo logicky se zápasem něco udělat a hlavně v poslední půlhodině na Stade Nungesser hodně kousalo. Drželo míč na kopačkách, balón však síť nakonec nerozvlnil. Fauvergue nejprve na začátku druhé půle hlavičkoval do připraveného brankář Penneteaua, na druhé straně Darcheville obešel dva obránce a dodal na Lacourta, kterého nakonec z blízkosti vychytal Malicki. To byla poslední velká příležitost VA.

Pak už to byli jen hosté, kdo se snažil útočit, Valenciennes jen urputně bránilo výsledek. Fauvergue nastřelil břevno, Slovák Vittek mohl jen bezmocně koukat, jak jeho pokus míří nad, a Bastos potvrdil smůlu Lille v koncovce tři minuty před koncem orazítkováním břevna.

Více informací k zápasu

Le Mans UC 72 - Le Havre AC 2:0

28.02.2009 19:00

Góly: 63. Modibo Maïga, 77. Gervinho

Fotbalisté Le Mans díky brankám Maigy a Gervinha z druhé půle zvítězili nad Le Havre 2:0 a do tabulky si připisují důležité tři body, které je alespoň do neděle katapultovaly do "klidného" středu tabulky.

Čím dál hůře na tom však jsou hráči Le Havre, kterým patří úplně poslední místo tabulky. Jejich ztráta na první nesestupové místo je momentálně jedenáct bodů a Le Havre tak je na "nejlepší cestě" do Ligue 2.

Úvod zápasu patřil domácím, hned v v prvních minutách střetnutí vyzkoušel pozornost gólmana Revaulta Helstad, který po rohovém kopu vyhrál vzdušný souboj a prudkou hlavičkou se snažil vyzrát na brankáře Le Havre. O pár chvil později musel zasahovat i domácí brankář, do slibné šance se dostal Dieuze, avšak Pele dokázal na jeho střelu včas reagovat. V 18. minutě to byli znovu hosté, kteří mohli otevřít skóre zápasu, Lesageho dalekonosná střela z pětadvaceti metrů ale skončila v náručí gólmana Le Mans. Poslední nadějnou šanci v první půli "zahodil" v 38. minutě domácí Corchia, jehož přímý kop neměl potřebnou razanci a skončil v rukavicích brankáře Le Havre Revaulta.

Druhý poločas byl na branky bohatší, po hodině hry sehrál domácí tým pohlednou kombinaci, na jejímž konci byl Maiga, který z těsně blízkosti překonal Revaulta. Zlom utkání přišel o pár minut později, největší šanci na vyrovnání měl hostující Alassane, avšak jeho dělovku dokázal fantastickým zákrokem zlikvidovat domácí gólman. Tato neproměněná šance se Le Havre stala osudnou, v 77. minutě totiž domácí celek přidal druhou branku zásluhou Gervinha, který po přihrávce Helstada přesně mířenou střelou uzavřel gólový účet zápasu na 2:0 a vzal Le Havre veškeré naděje na bodový zisk.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Grenoble Foot 38 1:1

28.02.2009 19:00

Góly: 39. Ivan Klasnić - 90+4. Sandy Paillot

Dlouho se zdálo, že ze "záchranářské" bitvy vyjde vítězně domácí tým z Nantes, jenž od 39. minuty zásluhou Klasniče vedl. Pořádnou porci smutku ale domácím fanouškům nachystal ve čtvrté minutě prodloužení Paillot, který vyrovnal na konečných 1:1.

Domácí tým začal utkání dobře, v úvodní minutě se v první šanci zápasu objevil Babovic, jehož střela z hranice pokutového území pořádně vystrašila gólmana hostů Wimbeeho. Domácí brankář Alonzo musel zasahovat o sedm minut později proti prudké hlavičce Boyi. Ve dvacáté minutě se do největší šance hostů v prvním poločase dostal Grandin, který svůj přímý kop nasměroval do tyče branky Nantes. Celý první poločas přinesl zajímavý fotbal, hra se přelévala ze strany na stranu, gól však dokázali vsítit pouze domácí fotbalisté. Běžela 39. minuta, N'Daw vypálil na branku Grenoblu tvrdý projektil. Jeho střelu však gólman hostů vyrazil pouze do míst, kde stál Klasnič a ten neměl problém uklidit míč do sítě. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení domácího celku.

Po návratu ze šaten měli domácí hned dvě šance na navýšení svého skóre, avšak Klasnič a po něm hned N'Daw své příležitosti nedokázali přetavit v další branky. Grenoble bylo i v druhé půli rovnocenným soupeřem domácího celku, ale nedokázalo si vytvořit tolik šancí jako domácí výběr. Za zmínku tak stojí pouze pokus střídajícího Courtoise, který z 15 metrů nebezpečně vystřelil, ale jeho projektil dokázal gólman Nantes zlikvidovat.

Hosté se ale nevzdávali naděje na vyrovnání a bojovali do posledních minut. Své ovoce sklidili až ve čtvrté minutě nastaveného času, kdy domácí hráči nedokázali ve vzdušném souboji uhlídat Paillota, který přesnou hlavičkou uzavřel gólový účet zápasu na konečných 1:1.

Nerozhodný stav 1:1 příliš nenahrál do karet ani jednomu týmu. Fotbalisté Nantes i Grenoblu mají na svém kontě stejný počet 29 bodů, domácím patří 14. místo v tabulce, hosté jsou díky lepšímu skóre o jednu příčku výše. Jejich náskok před sestupovým pásmem však činí pouhé tři body.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Toulouse FC 1:1

28.02.2009 21:00

Góly: 25. Ireneusz Jeleń - 80. Bryan Bergougnoux

Bryan Bergougnoux se po svém střídání sotva rozkoukal na hřišti a deset minut před koncem zařídil svou branku Toulouse remízu. Domácí vedli po první půli díky brance Jeleně zaslouženě 1:0, zatímco hostům vyšla lépe ta druhá, takže remíza 1:1 je nakonec pro oba spravedlivá.

Domácí hráli v první půli lepší fotbal, naopak Toulouse předvedlo podobně špatný výkon jako v minulém týdnu proti Valenciennes, kterému také nevstřelilo díky slabým ofenzivním myšlenkám jedinou branku. Pouze nejlepší střelec Ligue 1 Gignac ohrozil domácí branku dvakrát z velkého úhlu, ale jak jeho první nebezpečnější pokus už ze druhé minuty, tak další o 25 minut později, bez problému gólman Sorin zlikvidoval.

Jinak však mělo míč na kopačkách Auxerre. Toulouse také častokrát faulovalo a nabídlo soupeři několik standardních situací, z jedné mohl v šesté minutě skórovat Dudka, ale jeho bombu nakonec s menšími problémy lapil do rukavic Carrasso.

Ve 24. minutě polský útočník Jeleň rozehrál aut, následně si naběhl do vápna na hranici ofsajdu na kolmou přihrávku a z blízkosti pod Carrassem vsítil z nenápadné akce první branku utkání. Ačkoli se oba týmy snažily hrát útočně, vyloženější šanci si do konce poločasu nevytvořily.

Toulouse se ve druhém dějství o hodně zlepšilo a hned ve 47. minutě orazítkoval břevno po rohovém kopu Sirieixe hlavou Fofana. V 57. minutě se po skvělé kombinaci otevřel prostor pro Sissoka, avšak špatně zpracoval míč a pálil jen vysoko nad.

Tlak hostů se stupňoval, ovšem Auxerre s vypětím všech sil jednobrankový náskok dokázalo dlouho hájit. Hlavně dvacet minut před koncem utkání bylo před brankářem Sorinem hodně rušno. Nejprve do něj střílel Mansaré, balón se odrazil k zabijákovi Gignacovi, který se ho dvakrát pokoušel dotlačit do sítě. Marně. První pokus vyrazil na brankové čáře ve skluzu Hengbart a poté to dokázal i hlavou Chafni.

Ten hned o chvilku později mohl zvýšit vedení na 2:0, ale z vyložené pozice skončil jeho pokus jen v boční síti. Hostující kouč poslal v 79. minutě na hřiště Bergougnouxe a tento tah se mu náramně vyplatil. Jen pár sekund po příchodu na hřiště šestadvacetiletý útočník uklidil centr zprava také střídajícího Bonneta v pádu přesně k pravé tyči.

Poslední šanci zápasu měl na kopačce Kahlenberg, jenž ihned z protiútoku po Bergougnouxově gólu mohl skórovat, jenže střela škrtla jen o břevno. Toulouse poskočilo i díky jednomu bodu alespoň do neděle na druhé místo, Auxerre je v poklidném středu tabulky desáté.

Více informací k zápasu

SM Caen - Olympique Marseille 0:1

01.03.2009 17:00

Góly: 67. Brandão

Ani Marseille v honbě za vedoucím Lyonem neklopýtla a na hřišti Caen vybojovala hubenou výhru 1:0, i když byla po celé utkání lepším týmem a vypracovala si řadu šancí. O utkání rozhodla 67. minuta, kdy se mezi jediného úspěšného střelce zapsal Brandao.

Hosté přijeli do Caen s ofenzivní náladou, v úvodních momentech utkání to hned potvrdil Cheyrou, který nebezpečně ostřeloval domácí svatyni. O patnáct minut později se v dobré příležitosti objevil Wiltord, ale trefil pouze domácího gólmana Plantého. Stejný hráč se nedokázal prosadit ve 36. minutě. Gólmana Caen sice překonal, toho ale na brankové čáře zastoupil Leca, který na poslední chvíli odvrátil do bezpečí míč mířící do branky. Poločas uzavřel přímý kop Ben Arfy, který dobrým zákrokem zlikvidoval domácí brankář Planté.

První šance domácích, která si zasloužila pozornost, přišla až v 55. minutě hry. Míč se dostal na kopačku Savidana, který sice mířil přesně k tyči, ale brankář Marseille Mandanda proti němu vytáhl perfektní zákrok.

Rozuzlení přišlo dvacet minut před závěrečným hvizdem, Ziani poslal do brejku Brandaa, který tváří v tvář chladnokrevně překonal domácího brankáře a zajistil Marseille zisk tří bodů. Devět minut před koncem střetnutí mohli hosté přidat i druhý gól, ale Platné proti střele agilního Brandaa vytáhl zákrok z kategorie fantastických.

Více informací k zápasu

AS Monaco - AS Saint-Étienne 2:2

01.03.2009 17:00

Góly: 20. Frédéric Nimani, 90. Yohan Mollo - 26. Dimitri Payet, 61. Daisuke Matsui

Až gólem z devadesáté minuty vybojovalo Monako bod za remízu 2:2 v utkání proti St. Etienne. Knížecí klub tak uštědřil v závěrečných momentech zápasu hostům pořádnou ránu, případná výhra by totiž St. Etienne katapultovala mimo sestupové příčky.

Domácí vstoupili do zápasu velmi dobře, hned v úvodu musel gólman St. Etienne Janot likvidovat prudkou střelu Adriana. Vedoucí branka Monak přišla po dvaceti minutách hry, když po křídle utekl Park, který našel přesnou přihrávkou Nimaniho. Ten si v pokutovém území míč zpracoval a přesnou střelou poslal domácí mužstvo do vedení. Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. O šest minut se po spolupráci s Ilanem gólově prosadil Payet. Do konce první půle ani jeden z týmů nedokázal přidat další branku a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Fotbalisté St. Etienne, kteří jsou "namlsaní" postupem do další fáze Poháru UEFA, byli v druhé půli daleko aktivnějším týmem, který si vypracoval řadu šancí. Jednu z nich dokázali v 61. minutě přetavit ve svou druhou branku zápasu. Domácí obrana špatně rozehrála, míč jim vypíchl Matsui a překrásnou střelou poslal hosty do vedení 2:1. St. Etienne dokázalo v druhém poločase zahodit velké množství šancí, které je musí v závěrečném zúčtování zápasu velice mrzet. Monako se totiž z ojedinělé šance dočkalo v samotném závěru střetnutí vyrovnávací branky. Akci na jeden dotek, na jejímž začátku byl Park, dotáhl do gólového konce Mollo, který prudkou střelou nedal Janotovi v brance St. Etienne žádnou šanci. Hostům se tak výrazně zkomplikovala "záchranářská mise", díky zisku pouhého bodu stále zůstávají na sestupových příčkách.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - AS Nancy-Lorraine 4:1

01.03.2009 17:00

Góly: 11. Guillaume Hoarau, 14. Ludovic Giuly, 40. Guillaume Hoarau, 63. Stéphane Sessegnon - 40. Julien Féret

V jednoznačnou záležitost se změnil souboj mezi PSG a Nancy. Klub z hlavního města Francie nasázel svému soupeři čtyři branky a vyhřívá se na druhé příčce tabulky hned za vedoucím Lyonem. V utkání se navíc dvěma přesnými zásahy blýskl domácí Hoarau.

Od úvodních minut bylo jasné, kdo bude v neděli večer na hřišti kralovat. První branku přinesla už jedenáctá minuta, na centr domácího Rothena nejvýše vyskočil Hoarau a přesnou hlavičkou poprvé rozjásal Park princů. O dvě minuty později explodoval stadion podruhé, Sessegnon si pohrál s obranou Nancy a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Giulyho. Ten nezaváhal a poslal Pařížany do dvoubrankového vedení.

Nancy vykřesalo jiskřičku naděje po půlhodině hry, na rozdíl jediné branky upravoval skóre hostující Féret, který po standardní situaci snížil na 2:1. Do konce poločasu vedlo PSG opět o dvě branky, když se gólově znovu prosadil Hoarau. Obrana Nancy při přímém kopu na Hoaraua úplně "zapomněla" a ten nikým nekrytý neměl problém přidat svou druhou trefu v utkání. Hosté si v úvodu druhé půle vytvořili jedinou vážnější šanci za celý poločas, avšak N'Guemo ke své smůle trefil pouze tyč. To domácí výběr byl úspěšnější, po hodině hry přidal čtvrtou branku Sessegnon, kterého ke skórování vybídl milimetrovou přihrávkou Makelele. Hosté si koledovali i o pátou branku, ale v nastaveném čase vychytal aktivního Sessegnona gólman Bracigliano.

Domácí tým tak na vedoucí Lyon momentálně ztrácí tři body, ve prospěch vedoucího týmu soutěže ale hovoří fakt, že jeho zápas proti Rennes je na programu až v neděli večer.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - FC Lorient 1:0

01.03.2009 17:00

Góly: 49. Marouane Chamakh

Čtyři zápasy museli čekat fotbalisté Bordeaux na ligovou výhru. Dočkali se až v první březnovou neděli, kdy na svém stadionu porazili Lorient nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Jediným úspěšným střelcem byl Chamakh.

Úvodní čtvrthodina se nesla v duchu vzájemného "oťukávání", první vážnější šanci přinesla až dvacátá minuta. A byli to právě hráči Lorientu, kteří mohli jít do vedení, Saifiho střela ale o milimetry minula domácí branku. Bordeaux se do utkání "dostalo" až po půlhodině hry, kdy se z přímého kopu pokoušel překonat gólmana Audarda Gourcuff. Jeho pokus z pětadvaceti metrů sice gólmanovi Lorientu pořádně zatopil, ale ten nakonec dokázal míč k radosti hostujících příznivců zkrotit ve svém náručí.

Začátek druhého poločasu byl ve znamení několika dobrých příležitostí ze strany Bordeaux. Nejprve se snažil gólmana hostů překonat Cavenaghi, o několik momentů později zkoušel štěstí také Chamakh, avšak ani jeden z nich nebyl úspěšný. Marocký útočník se ale dokázal prosadit ve 49. minutě, kdy využil přiťuknutí Cavenaghiho a tvrdým projektilem propálil brankáře Lorientu Audarda.

Hosté se do brankových příležitostí dostávali spíše sporadicky, největší možnost skórovat si na své konto připsal Vahirua, jehož přímý kop ale skončil přímo v náručí gólmana Bordeaux Ramého. Naopak Ramého protějšek Audard se v brance Lorientu rozhodně nenudil. Jeho pozornost do konce utkání vyzkoušeli Tremoulinas a v závěrečných momentech také Cavenaghi, ale skóre se již neměnilo.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Stade Rennes 1:1

01.03.2009 21:00

Góly: 66. Kim Källström - 90. Jimmy Briand

Lyon zřejmě nebyl po zápase Ligy mistrů z Barcelonou ve své kůži a v ligovém střetnutí s Rennes i přes nástup v plné sestavě pouze remizoval 1:1. Hosté však byli v mnoha pasážích lepším týmem, a ačkoli stav vyrovnali až v nastaveném čase, bod si ze hřiště Olympiqueu rozhodně zasloužili.

Rennes opravdu nehrálo špatný fotbal. Ve 12. minutě se dostal k hlavičce obránce Bocanegra po centru od Cheyroua, ale stejně jako Danzeho volej i jeho gólman Lloris vychytal. Největší šanci prvního poločasu, který nebyl na šance tak bohatý, spálil Kader Keita, avšak z běhu po Källströmově centru pálil jen nad.

Hosté i nadále ve druhé půli trápili favorita. Útočníka Brianda zastavil ve vyložené pozici na poslední chvíli domácí obránce Mensah, v 60. minutě střílel z vápna z voleje hodně nebezpečně nad Hansson. Na druhé straně převedl své umění Karim Benzema, který předložil skvělou přihrávku Edersonovi, jenže ani on nezamířil mezi tři tyče.

Gólman Lloris pak zabránil v šanci Briandovi a nakonec se v 65. minutě mohl se spoluhráči radovat z první branky utkání. Benzema podal střídajícímu Pjaničovi, ten odcentroval na Švéda Kälströma, který po skvělém zpracování přízemní střelou k tyči poslal Lyon do vedení.

Olympique pak těsné vedení bránil, nicméně Rennes bylo stále při chuti. Na Stade Gerland nechtělo nechat po svém soldiním předvedeném výkonu všechny body. Když však Briand najednou sám před Llorisem selhal, na zvrat to nevypadalo. V nastaveném čase ale svou chybu francouzský útočník napravil. Pagis mu parádně nabil a skvělý lob zapadl do sítě.

Protože ostatní celky PSG, Marseille a Bordeaux prahnoucí po titulu v tomto kole nezaváhaly, náskok Lyonu se na vedoucí pozici ztenčil na čtyři body. Rennes se postupně přibližuje po krátkém výpadku blíže k pohárové páté příčce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon26158336:1753
2.Paris Saint-Germain26154738:2549
3.Olympique Marseille26139440:2548
4.Girondins Bordeaux26138542:2547
5.Toulouse FC261210428:1746
6.Stade Rennes261013328:1743
7.Lille OSC261110536:2843
8.OGC Nice26116930:2739
9.FC Lorient26710930:3031
10.AJ Auxerre26871121:2531
11.Le Mans UC 7226861229:3530
12.AS Monaco26781130:3329
13.Grenoble Foot 3826611915:2329
14.AS Nancy-Lorraine26781124:3329
15.FC Nantes26781124:3529
16.Valenciennes FC266101023:2728
17.SM Caen265111029:3326
18.FC Sochaux265111027:3326
19.AS Saint-Étienne26751424:3826
20.Le Havre AC26431919:4715

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
$dolar$

Pekne Sochaux Venca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Promiňte mi mou špatnou předpověď že Grenoble vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně maj k odpoutání od sestupových bod pořád ještě daleko

Reagovat
irik

V. Svěrkoš

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Svěrky, hrozně moc mu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky ten se neztratí, kluk jeden ušatá

Reagovat
smazaný uživatel

Sverkos dobre ja se ted koukam na Auxerre s Toulouse a jsem zvedavej co predvede kouzelnik Gignac

Reagovat
smazaný uživatel

Velké ouňo

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrki chybíš Ale přeju ti to, protože ty na to máš!

Reagovat
didosh

Jo chybí!!!!!!!Budu plakat s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš je blázen

Reagovat
božský John

zaplaťpánbuh..

Reagovat
milan78

co platný, když rada kouká jen na tureckou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Svěrkoše povolává.....

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš jo jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se s vama o co chcete,ze Rada spis bude stavet do zakladu Holendu nez Sverkose

Reagovat
irik

trapné, zbytečné, hloupé ...

Reagovat
$dolar$

pravdive

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Nepravdivé. I když je Rada dost blbej, tak na to nestavět v takhle dobrý formě útočníka, to by si hodně škodil hlavně sám sobě.

Reagovat
Shevchenko

Já se s tebou rád vsadím.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
didosh

To snad ne...

Reagovat
Shevchenko

Svěrkyyy, Svěrkyyy, SVĚRKYYYYYYYYYY

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

fíha Svěrky

Reagovat
M11

Reagovat
risk je zisk

Kolikátá je to jeho trefa?4 nebo 5?Je to borec a FC Sochaux nemohli udělat lépe než že ho koupili je to velice kvalitní útočník hodně potřebný pro tým.Pro něho byl Baník jenom další štace aby mohl jít dál,on na to má navíc je mi hodně simpatický skoro vůbec nemachruje a to u hráču takových kvalit je málo navíc Rada by ho měl stavět do základu lepší než "naše česka Kristínka"pro některé R.Bednář .Svěrky je ukazatelem pozitiva a moc ho obdivuju ikdyž hraju úplně jiný post než on mám ho rád takovýho jaký je.Svěrky je BOREC tečka

Reagovat
smazaný uživatel

neni co resit v utoku v narodaku ma nejvic sanci dostavat trojice Sverkos,Fenin,Bednar a Barose uz navzdy vyradit z narodniho tymu ( coz se melo udelat uz dva roky zpatky )

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepšího střelce turecké ligy nepovolávat do reprezentace???? Proboha probuď se

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, probuď se. Baroš hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

neni co resit v utoku v narodaku ma nejvic sanci dostavat trojice Sverkos,Fenin,Bednar a Barose uz navzdy vyradit z narodniho tymu ( coz se melo udelat uz dva roky zpatky )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vyřadit jediného hráče který pravidelně hraje ve svém klubu ( a je tam nejlepší střelec )

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi nejakej zapas kterej se Barosovi poved v narodaku za posledni 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapadlo tě třeba, že bude chyba v jiných článcích hry, když v turecku dává jeden gól za druhým?

Reagovat
smazaný uživatel

v Turecku dava jeden gol za druhym ? Mam takovej dojem,ze polsedni gol dal 2 mesice zpatky V Lyonu daval taky jeden gol za druhym a v Aston Ville to same vid ? Baros je prumernek hrac,kterymu se poved jeden turnaj tot vse !

Reagovat
smazaný uživatel

No pořád je nejlepší střelec Galatasaray ne? Jinak, myslíš že Bednář by zahrál líp sám na hrotě bez podpory záložníků? Ani nápad!

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nejlepší hráč 1. poločasu v zápase česko - portugalsko

2)Dal více golů,než tvůj slavnej Fenin s Bednářem dohromady...

Reagovat
irik

1)

2) V poměru na zápas?

Minimálně ten Fenin by šanci dostávat měl ...

Reagovat
smazaný uživatel

1)Pokud jsi sledoval ME,tak tam rozhodně zastinoval všechny spoluhráče našeho týmu,stejně jako většinu portugalců.

2)V poměru na zápas? Může Baroš za to,že Bednář leští lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Baros odehral jeden polocas proti Portugalsku za posledni 3 roky....hmmmmm kvalita na to ze hraje kazdej zapas v zakladu nic moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
josepe

Dovolim si s tebou trochu nesouhlasit. Rekl bych, ze v narodaku neni problem s utocniky,ale zalozniky. Baros potrebuje dobrou prihravku.Drive je dostaval od Nedveda, Rosy, ted tam neni jediny hrac,ktery by dokazal kvalitne tvorit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemáš záložníka,tak se hraje těžko. Ale to nepochopíš,žij si ve svém jednoduchém světě,kde je problem střílení golů jen na straně útočníků...

Reagovat
irik

1) ME jo, čr moc ne, nevím, je to možný, ale jako důvod, proč by měl nastupovat :

2) bednář ať si táhne za kanál, Fenin by měl hrát ...

Reagovat
smazaný uživatel

1)Důvod,proč by měl hrát je ten,že je nejkvalitnější český útočník... Což dokazuje i statistika v kolonce goly. To,že záloha hraje na hovno není jeho chyba.

Protože je u skopčáků? Taky dobrej důvod...

Reagovat
irik

Ale jo, to nevyvracím, o tom žádná, jenom se mi líbí důvod, že odehrál dobře poločas na ME .

Ať hraje kde chce, je to kvalitní útočník s potenciálem ..., a ano, hraje v Durynsku .

Reagovat
smazaný uživatel

Ptali jste se,kde zahrál dobře - tam byl nejlepším na hřišti a zastinoval zbytek hráčů - což je k individuální kvalitě portugalců celkem dost.

Takových je,třeba Necid...

Reagovat
irik

Já se na nic neptal, jen se směju .

Fenin je lepší jak Necid.

Reagovat
$dolar$

Fenin je samozrejme lepsi nez Necid.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím

Reagovat
didosh

V létě se bude stěhovat do Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Netusil jsem ze se mu bude takhle darit i v cizine

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, doufám, že se ještě Sochaux díky Svěrkymu zachrání.

Jinak ostatní výsledky také zajímavé, hlavně v Nantes, kde si nechali dát vyrovnávací gól v nastavení, ale tak Paillot aspoň ukázal, odkud přišel na hostovačku.

Zápas Auxerre - Toulouse také nebyl špatný, hlavně ve druhém poločase bylo k vidění dost akcí a i pěkný vyrovnávací gól. Jinak Sissoko je opravdu skvělý hráč, na to, kolik mu je let hraje opravdu výborně a kdyby jednou zavítal na Stade Gerland, nezlobil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas Auxerre-Toulouse se mi taky libil.Predevsim druhej polocas kdy se Toulouse hnalo za vyrovnanim.Co nedal kanonyr Gignac bylo na povazenou a myslim ze si jeste ted drbe hlavu v satne,ale jinak podal velmi dobrej vykon a myslim,ze se dlouho v kadru Toulouse neohreje.Tresnickou na dortu byl nastup Bergougnouxe a nasledna presna trefa.Dalsi kdo se mi libil byl Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Bergougnoux

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Sochaux skandovali .: Vaklav Sverkos ! ! ! ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Přece bych nelhal, mám spolehlivé zdroje

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

No me zmatl ten smajlik Takze si stale nejsem jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nedivím se... Svěrky táhne Sochaux k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

A příští sezonu k titulu

Reagovat
didosh

Fakt je to někde na netu???????

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://onlinetipy.forumsland.com/onlinetipy-about44.html

Reagovat
Bakary3

Hm, určitě, z toho kouká nějakej podfu(c)k...

Reagovat
smazaný uživatel

to píšetet furt dám ho dnes zdarma

Reagovat
Bakary3

Sochaux jsem měl na tiketu, jedničku, ale podělalo mi to Porto..

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš ale Baníku strašně chybí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě svěrkyho

Reagovat
irik

Ta francouzština je neuvěřitelný jazyk .

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól. Krásná akce, kterou skvěle rozjel myslím Maurice Belay, který se kdysi ukázal na Strahově, ještě v dresu Monaca.

Reagovat
smazaný uživatel

njn...co se v Ostravě naučíš....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
božský John

Hezký..

Reagovat
smazaný uživatel

Kupuju si vlaječky Rennes

Reagovat
božský John

Já bombu a půjdu jí položit na Brittania Stadium(ty 2 goly mne připravily o jisté 2 tisíce)...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrálo se ve Villa Parku?

Tak to je škoda. Já měl taky týden jednoho zápasu

Reagovat
božský John

No,nějak ten Stoke zničiz musim ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to nějakým mírnějším způsobem.. Třeba fandi Hullu

Reagovat
božský John

Hull mi je u konečníku..ten mi ten sladkej pocit,kdybych těm hajzlům vyhodil staďák to vzduchu nepůsobil

Reagovat
smazaný uživatel

Vašku jsi king

Reagovat
smazaný uživatel

hm pěkně PSG

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pověsil ho tam parádně .Víte někdo,co se mu stalo za úraz na hlavě?

Reagovat
$dolar$

Hral - Berani duc ..

Reagovat
božský John

pogovali

Reagovat
$dolar$

Co to?

Reagovat
božský John

Neřeš...to se sm tam dělá po pár pivech...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten tanec ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale s 50 metrovym rozbehem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim,že to sem nepatří,ale na Atléticu to docela žije

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne obrana Barcy zila

Reagovat
M11

PSG Hoarau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pamatuju jak jeste jako neznamy hrac prijel Maurice-Belay na Strahov a vyucoval slavisticky obrance a dal tusim dva fiky.Pak tak prolejzal francouzsky kluby a doufam,ze se nekde chyti.Jinak dneska s vysledky spokojenost.Hlavne Marseille mi potesilo vyhrou v Caen cekal sem,ze tam ztrati body.PSG je solidne rozjete a ted uz zbyva jenom jedine,aby dneska Lyon rupnul s Rennes...myslim,ze Briand by se moh trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Brianda si teda trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

jedem Pařížané, aspoň vy mi udělejte radost

Reagovat
M11

100 pro Sverkyho a PSG

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

Proč se zase hádáte o tom, jestli má hrát Baroš nebo Svěrkoš, když můžou hrát oba dva? Samozřejmě za předpokladu, že by Rada nebyl debil.

Reagovat
rufus

Předpoklad bohužel nesplněn..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O co je lepší,když máš 2 útočníky odříznuté od zálohy oproti jednomu odříznutému? Akorát se ti zvětší šance na to,že dostaneš gol(což už se jednou ukázalo).Nepotřebujeme druhého útočníka,ale jednoho tvůrce hry.

Reagovat
$dolar$

Kteryho ale nemame, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Otepka,Lička,Horvath i toho Šimáka bych tam zkousl,kdyby bylo potřeba... Baroš znovu objevil svojí golovou potenci a pokud bude mít dostatečnou podporu,bude to golostroj jako v klubu nebo repre 04...

Reagovat
$dolar$

Licka urcite ne, Horvath moc starej. Simaka a Otepku nepovola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jména mě docela pobavila... Opravdu bys viděl v sestavě repre nejradši Horvátha jako tvůrce hry?

Reagovat
Tomanatura

Je to jednoduche. Alespon muzou dokazat vymslet toho vic, nez jeden. Jelikoz nam neustale schazi tvurce a jeho absenci resime nakopavanim balonu, tak by se dva v utoku hodili. Alespon do te doby, nez dojde Rosicky. A i s nim bych mnohem radeji hral na utocniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš může být jakýsi podhrot, třeba jako Dzagojev v CSKA, hrál tak hodně zápasů v Baníku, chodil si pro míče do hloubi pole a rozdával chytré přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG uštědřilo Nancy pořádný nářez a oprávněně, doufám, že po sezóně půjdou dolů, prospělo by jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne doufam,ze se vrati Lens..ty mi hodne chybi v Ligue 1 .Nastesti maji dobre naslapnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Lens jsou moji velcí oblíbenci, jejich sestup jsem dost dobře doteď nerozdýchal. Naštěstí to zatím vypadá s jejich návratem dost slušně.

A doufám, že se letos nebude opakovat podobná situace v podobě Sochaux.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to kluci nezkazi,tak je pristi rok budem opet vidavat v Ligue 1...myslim,ze Sochaux se nakonec jeste zachrani,ale dougam,ze to nebude na ukor St.Etienne

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to já bych se zase nezlobil, kdyby Zelenáči na chvíli zakusili druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

mne ten tym prijde sympatickej a hlavne vepredu Bafetimbi Gomis

Reagovat
smazaný uživatel

U mě hraje jistou roli rivalita.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nema Bafetimbi namireno zrovna k vam ?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším, mě by vůbec nevadil na hrotu, ale radši bych tam viděl Hoaraua.

Nicméně zatím jsem o něm žádné info nezaslechl, v zimě jsme se zajímali hlavně o vyztužení zadních řad, ale Fanni přijít nechtěl a N'Zogbia šel do Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanni je sikovnej bek Jinak je podle me skoda,ze dostava malo prilezitosti Piquionne (to jmeno mi dela problemy,nevim jestli to mam dobre) pamatuju ho jeste jako bombardaka v dresu St. Etienne ani v Monacu nehral vubec spatne,ale u vas jako kdyz utne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych raději stavěl Svěrkyho s Feninem(dokud se nenajde kvaitní záložník),Svěrkoš je narozdíl od Baroše tvořivější a pro balony si sbíhá do hloubi naší obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne nevim proc tady musime resit z jakyho duvodu je kopyto Baros neustale v zakladu...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze hraje zatzo ze je radova lizprdelka a ne protoze odvadi v repre dobre vykony uz zase dobry pul ork nedal gola a to hral pokazde zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět a zase... Neschopnost zálohy neházejte na útočníky... dejv mě nepřekvapuje,ten svojí těžkou demenci ukazuje vytrvale,ale od Beckse jsem očekával více...

Reagovat
smazaný uživatel

nema cenu to dal rozebirat ja proste nemam rad Barose,jelikoz za posledni 3 roky predved jeden kvalitni vykon.To ze zaloha neni idealni vemi vsichni....vem si tedka v Turecku, Baros nedal uz snad dva mesice gol a myslis,ze je to spatnou zalohou Galatasaraye ? On totiz vzdycky nekam prijde,ihned zpusobi boom..da hned v uvodnich zapasech goly a pak zase vysumi a z bude zas v novinach : Baros uvazuje o prestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Eh,nevím,co od něj očekáváš více... Netrefil se 4 zápasy,to je u Fenina naprosto standartní,minulou sezonu se netrefil 14 zápasů v kuse,letos už má mezery 6,pak gol a 4 a ted má 3 týdny bez golu. Svěrkoš měl i v GL 4 zápasy golový výpadek.

Průměr na gol: 307 minut letos,Baroš 127. Baroš 21golů,Fenin 7,průměr v lize ještě větší,360 pro Fenina,91 pro Baroše.

Jen tak pro zajímavost,když budeš argumentovat tou slabou ligou - Guiza dal 4 goly,pokud ti to jméno něco říká...

Takže prosím nesuď útočníka podle toho,jak hraje v repre,která nemá žádného tvořivého hráče,když jsi neviděl ani statistiky,natož zápasy. Děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

jase ti muzu jenom smat nejake statistiky v klubu to vubec v repre neni smerodatne se koukni na polaky ve svych klubech nehrajou a jak nas vyklepli ty statistiko.To blo proti polakum baroš ten jen padal pri kazdem souboji a slepicka ten zahodil nejvetsi tutovku a jen se na hriste dostali jini utocnici tak tam byl gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Udal si priklad zrovna Guizu..no samozrejme vim o koho jde.Postrach obran v Primera Division..bomabarder,ktery udivoval celou verejnost v dresu Mallorcy.Tusim,ze dal 22 branek.Tohle je typickej priklad hrace hvezda jedne sezony.Sel za prachama do Turecka,kde shorel jako brezova kura.Takovejch hracu uz bylo co jednu sezonu nastrileli 20 branek a pak jako kdyz utne :) . Prijdes mi trochu jako Rada,ktery se bude do nekonecna vymlouvat,ze chybi Rosicky.Proste neni a tak to bude i do budoucna a musi se s tim smirit.Ja bych osobne dal vic prostoru Jarolimovi.Vim,ze kdykoliv nastoupil v repre,tak podal spatnej vykon,ale on zase moc sanci nedostal.Je to jeden z nejlepe hodnocenych hracu bundes.Na levou zalohu bych stavel Pudila,sice nevim jak se mu dari v Belgii,ale je to hrac co ma klicku a poradnou strelu.Podle me by se hraci nasli,ale to by se muselo neco zkusit a ne stat jenom se zalozenejma rukama a odvolavat se na Rosickyho....proste Baros dostal za posledni obodobi hrozne moooc sanci a skoro vzdy zklamal...rekni mi jeden duvod proc by nemel podobnou sanci dostat takovej Bednar ?

Reagovat
$dolar$

Protoze ted v Anglii vubvec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz Baros lestil stridacku v AV potazmo v Lyonu tak nastupoval nesutale v zakladu z jakyho duvodu ?

Reagovat
$dolar$

Jenze Baros uz predtim alespon neco dokazal, kdezto Bednar zatim ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave ono ja myslel ze se hraje za soucasne vykony a ne za zasluhy ale u bednare to je trosku jiny pripad nez u barose ten se nejak v AV zranil a pak to slo s nim z kopce kdyz to mi prijde ze bednar trenera blbce on jeden zapas da gol a druhy sedi na lavce to fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze v repre neco ukazat kdyz jeste nedostal sanci prestoze dal v PL 8 golu ? To ,ze Baros neco dokazal v roce 2004 je ted prd platny.

Reagovat
$dolar$

Ja se nebavim o repre , ale o jeho kariere. Golu dal 6 z toho 3 z penalty navic tu posledni ani nepromenil, vetsinou kdyz nastoupi tak na poslednich 10 minut nebo vubec nehraje. Nic nedokazal.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jsme u tech penalt,tak Baros dal taky hodne golu v Turecku z penalty a jestli si vzpominam dobre,tak tu posledni taky nepromenil Jinak zatimco Baros sedel na lavicce ( tribuna bude asi lepsi pojem) v Lyonu a poutal pozornost akorat tim,ze jezdil 220 po silnici,tak Bednar asi 15 goly vystrilel WBA postup.To ze ten trener neni normalni a kdyz Bednar po vybornym vykonu rozhodne zapas s Tottenhamem a pak ho nepostavi je vec druha.Jde mi o to,ze kdyz dostane poradnou sanci i Slepicka,coz je ( byl ) prumernej hrac v cesky lize,Bednar by mel taky....vsichni vidime ze s Barosem to nikam nevede...zkusil bych dvojici napr. Sverkos x Bednar .

Reagovat
$dolar$

Dvojice Baros- Sverkos by byla dobra, ale nejlepsi by bylo hrat na 5 zalozniku a jednoho utocnika Barose

Reagovat
smazaný uživatel

jako s marokem a baros mel asi 5 kontaktu za polocas a skoro cele to tam odkulhal to by bylo k nicemu

Reagovat
$dolar$

Ne jako s Portugalskem.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis s tim portugalskem jak tam skoncil asi 3 krat v siti misto mice a ja jsem si rikal proc nenasadil ten dedek stary sverkose s kollerem

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme tam kde jsme byli....u jadra problemu Baros za 3 roky zahral dobre jeden polocas a ja tudiz nevidim jeden duvod proc hrat na 5 zalozniku a samotnyho Barose...

Reagovat
$dolar$

Protoze je to nas nejlepsi utocnik spolu se Sverkym. Koncim

Reagovat
smazaný uživatel

nas nejlepsi utocnik ? Boha meho nas nejlepsi utocnik je Honza Góóóler.Ten i ve 45 letech se zlomenou nohou bude na hristi platnejsi nez Baros.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo i necid proti moroku s Bednarem zahrali dobre druhy plocas

Reagovat
$dolar$

Tyhle dva na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

s barosem a hrat bude sverkos- fenin

Reagovat
smazaný uživatel

presne mame nejmin 5 kvalitnich utocniku Baros,Bednar,Necid,Sverkos a Fenin a nevim proc by nemeli dostat sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Co od nej ocekavam vice ? Aby dal vice golu v narodnim tymu nez 1 za 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Opet a zase....neschpnou zalohu cesi maji, ale je i tim ze tam chybi rosa a baros nestrilel goly jeste kdyz hral.Takze to neni uplne tak v zaloze ale spis ze barosovi to v repre nejak posledni dobou nejde a treneri ho budou i presto stavet.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tu bavím o současnosti,kdy je Baroš nejgolovější a nejzkušenější útočník,kterého máme. Nezáleží mi na tom,co bylo před dvěma lety ale co je teď. A LETOS prostě je Baroš golovější než Svěrkoš s Feninem dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

porad nejgolovejsi nejgolovejsi...v repre nedal gola uz 3 roky... a kdykoliv ma balon,tak ho zaveze spolehlive k rohovymu praporku,kde se natahne a zacne mavat na rozhodci...tak k cemu mi je pak platny ze da nejaky goly v turecku.Mimochodem zapis si nekam,ze to nebude trvat dele jak mesic a Baros bude v Galatasarayi lestit lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Kiiiiim Källllllllllström!

Reagovat
smazaný uživatel

Le Havre,Caen,Valenciennes...kdyby tyhle 3 tymy sestoupily do Ligue 2 byl bych spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Caen Nancy a dalo by se.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze OL remizovalo mali strasnu smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak než dostat gól v nastavení...

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se o par prispevku vyse,rikal sem,ze by se Briand mohl trefit...jakpa to vypadalo herne ? Byl Lyon lepsi a mel prevahu ? Mne totiz hned zkraje zapasu spadnul obraz

Reagovat
smazaný uživatel

Já to naštěstí neviděl, ale tipuju to, že jsme opět měli převahu, ale prd z toho a z ojedinělé šance pak dostali gól...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ten zaver bude jeste napinavej...PSG je ted hodne slusne rozjety

Reagovat
didosh

Bravo Svěrki

Reagovat
didosh

Super Marseille i Lyon potěšil....

Reagovat
didosh

A taky škoda ztráty 2 bodů v Monacu v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

Vééééééééééééénca Svěrkoš :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Takový malinký dotaz mimo. Nevíte jestli se dají stránky http://www.fcsochaux.fr přepnout do AJ?

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš zatím mile překvapuje, když se mu bude i dál dařit, jak se mu daří doposud, možná, že přijde s nabídkou trochu ambicióznější klub než Sochaux a Svěrkošák udělá díru do světa...

Reagovat
smazaný uživatel

jUNINHO JE NAJLEPSI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele