26. kolo
28.02.2009 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Nantes - Grenoble Foot 38 1:1

Dlouho se zdálo, že ze "záchranářské" bitvy vyjde vítězně domácí tým z Nantes, jenž od 39. minuty zásluhou Klasniče vedl. Pořádnou porci smutku ale domácím fanouškům nachystal ve čtvrté minutě prodloužení Paillot, který vyrovnal na konečných 1:1.

Domácí tým začal utkání dobře, v úvodní minutě se v první šanci zápasu objevil Babovic, jehož střela z hranice pokutového území pořádně vystrašila gólmana hostů Wimbeeho. Domácí brankář Alonzo musel zasahovat o sedm minut později proti prudké hlavičce Boyi. Ve dvacáté minutě se do největší šance hostů v prvním poločase dostal Grandin, který svůj přímý kop nasměroval do tyče branky Nantes. Celý první poločas přinesl zajímavý fotbal, hra se přelévala ze strany na stranu, gól však dokázali vsítit pouze domácí fotbalisté. Běžela 39. minuta, N'Daw vypálil na branku Grenoblu tvrdý projektil. Jeho střelu však gólman hostů vyrazil pouze do míst, kde stál Klasnič a ten neměl problém uklidit míč do sítě. Do kabin se tak šlo za jednobrankového vedení domácího celku.

Po návratu ze šaten měli domácí hned dvě šance na navýšení svého skóre, avšak Klasnič a po něm hned N'Daw své příležitosti nedokázali přetavit v další branky. Grenoble bylo i v druhé půli rovnocenným soupeřem domácího celku, ale nedokázalo si vytvořit tolik šancí jako domácí výběr. Za zmínku tak stojí pouze pokus střídajícího Courtoise, který z 15 metrů nebezpečně vystřelil, ale jeho projektil dokázal gólman Nantes zlikvidovat.

Hosté se ale nevzdávali naděje na vyrovnání a bojovali do posledních minut. Své ovoce sklidili až ve čtvrté minutě nastaveného času, kdy domácí hráči nedokázali ve vzdušném souboji uhlídat Paillota, který přesnou hlavičkou uzavřel gólový účet zápasu na konečných 1:1.

Nerozhodný stav 1:1 příliš nenahrál do karet ani jednomu týmu. Fotbalisté Nantes i Grenoblu mají na svém kontě stejný počet 29 bodů, domácím patří 14. místo v tabulce, hosté jsou díky lepšímu skóre o jednu příčku výše. Jejich náskok před sestupovým pásmem však činí pouhé tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele