26. kolo
01.03.2009 17:00 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Nancy-Lorraine 4:1

V jednoznačnou záležitost se změnil souboj mezi PSG a Nancy. Klub z hlavního města Francie nasázel svému soupeři čtyři branky a vyhřívá se na druhé příčce tabulky hned za vedoucím Lyonem. V utkání se navíc dvěma přesnými zásahy blýskl domácí Hoarau.

Od úvodních minut bylo jasné, kdo bude v neděli večer na hřišti kralovat. První branku přinesla už jedenáctá minuta, na centr domácího Rothena nejvýše vyskočil Hoarau a přesnou hlavičkou poprvé rozjásal Park princů. O dvě minuty později explodoval stadion podruhé, Sessegnon si pohrál s obranou Nancy a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Giulyho. Ten nezaváhal a poslal Pařížany do dvoubrankového vedení.

Nancy vykřesalo jiskřičku naděje po půlhodině hry, na rozdíl jediné branky upravoval skóre hostující Féret, který po standardní situaci snížil na 2:1. Do konce poločasu vedlo PSG opět o dvě branky, když se gólově znovu prosadil Hoarau. Obrana Nancy při přímém kopu na Hoaraua úplně "zapomněla" a ten nikým nekrytý neměl problém přidat svou druhou trefu v utkání. Hosté si v úvodu druhé půle vytvořili jedinou vážnější šanci za celý poločas, avšak N'Guemo ke své smůle trefil pouze tyč. To domácí výběr byl úspěšnější, po hodině hry přidal čtvrtou branku Sessegnon, kterého ke skórování vybídl milimetrovou přihrávkou Makelele. Hosté si koledovali i o pátou branku, ale v nastaveném čase vychytal aktivního Sessegnona gólman Bracigliano.

Domácí tým tak na vedoucí Lyon momentálně ztrácí tři body, ve prospěch vedoucího týmu soutěže ale hovoří fakt, že jeho zápas proti Rennes je na programu až v neděli večer.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna 1!!! 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele