26. kolo
01.03.2009 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Olympique Marseille 0:1

Ani Marseille v honbě za vedoucím Lyonem neklopýtla a na hřišti Caen vybojovala hubenou výhru 1:0, i když byla po celé utkání lepším týmem a vypracovala si řadu šancí. O utkání rozhodla 67. minuta, kdy se mezi jediného úspěšného střelce zapsal Brandao.

Hosté přijeli do Caen s ofenzivní náladou, v úvodních momentech utkání to hned potvrdil Cheyrou, který nebezpečně ostřeloval domácí svatyni. O patnáct minut později se v dobré příležitosti objevil Wiltord, ale trefil pouze domácího gólmana Plantého. Stejný hráč se nedokázal prosadit ve 36. minutě. Gólmana Caen sice překonal, toho ale na brankové čáře zastoupil Leca, který na poslední chvíli odvrátil do bezpečí míč mířící do branky. Poločas uzavřel přímý kop Ben Arfy, který dobrým zákrokem zlikvidoval domácí brankář Planté.

První šance domácích, která si zasloužila pozornost, přišla až v 55. minutě hry. Míč se dostal na kopačku Savidana, který sice mířil přesně k tyči, ale brankář Marseille Mandanda proti němu vytáhl perfektní zákrok.

Rozuzlení přišlo dvacet minut před závěrečným hvizdem, Ziani poslal do brejku Brandaa, který tváří v tvář chladnokrevně překonal domácího brankáře a zajistil Marseille zisk tří bodů. Devět minut před koncem střetnutí mohli hosté přidat i druhý gól, ale Platné proti střele agilního Brandaa vytáhl zákrok z kategorie fantastických.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OM RULEZZ 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele