Ligue 1 - souhrn 2. kola

13.08.2011, 21:00, aktualizováno 14.08.2011, 22:54
Komentáře a souhrny
Ani ve druhém zápase nedokázala naplno bodovat Marseille, v Auxerre remizovala 2:2. Stejný osud potkal Lille, to dokonce prohrálo s Montpellierem, který zůstává stoprocentní. Ve třetím nedělním duelu zvítězil Gaillard nad Nice...

Lille OSC - Montpellier HSC 0:1

14.08.2011 21:00

Góly: 70. Olivier Giroud

Špatný start do sezóny prožívá obhájce loňského titulu LOSC Lille. Ani napodruhé se mu po remíze 1:1 v Nancy nepodařilo vyhrát, ba co je horší, před vlastními fanoušky se Dogy sklonili před dobře hrajícím Montpellierem. Tomu zařídil druhé vítězství v sezóně v 70. minutě Oliver Giroud.

Domácí se mohli ujmout vedení po deseti minutách hry, senegalský reprezentant Sow ovšem jen hezky provětral rukavice gólmana Pionniera. Lille se následně dožadovalo penalty, Hazard byl totiž sražen ve vápně po souboji s Bocalym, rozhodčí Buquet však na tuhle situaci vůbec nechtěl slyšet.

Hazard následně chtěl nechat zapomenout na škemrání o pokutový kop, jenže napálil pouze boční síť. Je ovšem pravda, že muž v rozhodcovském dresu mohl odpískat pro domácí Dogy ještě jinou penaltu, v šestnáctce totiž padal Sow, píšťala Buqueta ale zůstala i v tomto případě němá jako vyprahlá poušť.

HSCM se vlastně ke své vůbec první šanci dostal až ve druhém poločase. Nejprve Dernis svou přihrávkou našel Utaku, ten následně pálil pouze mimo. V 70. minutě nakonec padla jediná branka utkání. Giroud si zpracoval prudkou kolmici a ačkoli mu pod nohy vběhl domácí gólman Landreau, montpellierský forvard obloučkem dotlačil míč do sítě.

Svěřenci kouče Rudiho Garcii se ani na vyrovnání nezmohli. Největší možnost ke skórování měl ve zbylé dvacetiminutovce zřejmě jinak aktivně hrající Hazard, ten večer ho ale pořádně zlobila koncovka, Pionnier ho dokázal vychytat. Montpellier naopak mohl své vedení ještě navýšit, Utaka však trefil tyčku.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Olympique Marseille 2:2

14.08.2011 17:00

Góly: 46. Alain Traoré, 81. Roy Contout - 3. Loïc Rémy, 43. André Ayew

Nakonec to s Auxerre přece jen nemusí být vůbec tak hrozné, jak leckteří před sezonou předvídali - po úvodním kolapsu v Montpellieru se Fournierova družina vzmužila, stáhla na vlastním stadionu dvojbrankový náskok Les Phocéens, a co víc, dokázala favorita poměrně jednoznačně přestřílet. Rozhodně se tak nedá mluvit o nějakém přílišném štěstí; že by Fournierův recept na útočný fotbal začínal fungovat?

Naopak trenéra Deschampse dnešní výsledek určitě potěší pramálo. Nejenže jeho tým ztratil nadějné vedení, ale navíc zaznamenal už neuvěřitelnou pátou remízu 2:2 v řadě, obranná hráz opět neudržela svoji pevnost a začátek nového ročníku je tak pro jihofrancouzského giganta více než rozpačitý.

Zápas přitom začal pro hosty nejlépe, jak mohl. Auxerre se po příchodu na hřiště nestačilo ani rozkoukat a už prohrávalo, když Rémy uklidil Valbuenův centru přesnou hlavičkou doprostřed brány - 0:1. Domácí sice rychle kontrovali pokusem Sahara, ale změna skóre se nekonala.

Navzdory předpokladům, které nahrávaly spíše opatrnému utkání, se do sebe oba kohouti jednoduše pustili už od začátku a utkání vyhecované poměrně velkým množstvím faulů se přelévalo ze strany na stranu. Prakticky celý první poločas nabídl zajímavý fotbal, nicméně bez vyložených gólových příležitostí, čemuž se vymykala snad jen nepřesná hlavička Lucha Gonzáleze ze 30. minuty. To platilo až téměř do přestávky, jenže ve 43. minutě aktivní Valbuena opět předvedl svůj skvělý centr a zakroutil rohový kop přímo na hlavu Andrého Ayewa - 0:2.

Domácí tým tak šel do kabin se smíšenými pocity - předváděl sice aktivní a bojovný fotbal, v němž netradičně vynikal zejména Dennis Oliech, který vybojoval velké množství míčů i standardních situací, ale k čemu vám to je, když klíčový ukazatel - skóre - vypadá zle nedobře..

Do druhé půle poslal Fournier čerstvého Contouta a doufal v zázračný obrat. A ten se začal naplňovat už ve 46. minutě, kdy svou vzrůstající důležitost pro tým prokázal Alain Traoré, šikovný záložník z Burkiny Faso, který byl vůbec nejaktivnějším ofenzivním hráčem celého střetnutí. Na jeho ránu levačkou zpoza pokutového území Mandanda nedosáhl - 1:2.

A kontaktní gól povzbudil domácí ke zvýšené aktivitě, jenže krátce po sobě jdoucí pokusy Dudky, Sahara i Traorého (ten střílel hned dvakrát) ke změně skóre nevedly, a tak se hra zhruba po hodině opět uklidnila. Auxerre bylo stále o něco aktivnější, ale marseilleští pozorně bránili a zdálo se, že utkání spěje ke šťastnějšímu konci pro hostující tým.

Jenže v 81. minutě jeden ze svých rohových kopů zužitkovali i domácí, když Dudkův centr uklidil hlavičkou do růžku brány střídající Contout - 2:2. A jelikož hosté se v samém závěru kromě zblokovaného pokusu Gonzáleze k žádnému přímému ohrožení Sorinovy brány už nedostali, znamenala Contoutova trefa pečeť na konečný výsledek.

A Marseille tak má hodně o čem přemýšlet - vyhrávat se nedaří, soupeři utíkají hned na začátku sezony a počet obdržených gólů také ne a ne klesnout pod nepříjemný průměr 2 na zápas. Proklamovaný útok na titul tak zřejmě nebude žádná procházka růžovou zahradou.

Více informací k zápasu

Évian Thonon Gaillard - OGC Nice 1:0

14.08.2011 17:00

Góly: 51. Saber Khalifa

Évian Thonon Gaillard potvrzuje, proč v minulém ročníku vyhrál druhou nejvyšší francouzskou ligu a zatím si počíná jako nejlepší nováček Ligue 1. Po úvodní remíze s Brestem si připsal první vítězství, a to nad Nice, které jedinou brankou skolil Khelifa.

OGC tak znovu vůbec nevychází vstup do nového ročníku, když po prohře v Lyonu padl i napodruhé. Od posledního místa ho zatím chrání pouze Dijon, jenž inkasoval ještě o tři branky více. Naopak Évian pokračuje ve skvělé formě z minulého ročníku a po remíze s Brestem prohrál naposledy soutěžní utkání v polovině března.

Nice chtělo dát zapomenout na nepovedený výkon na hřišti Lyonu a již od úvodních minut se hnalo do útoku. Přesto si první větší příležitost vypracovali domácí, když nebezpečně pálil Sidney Govou. Jeho rána ale nakonec branku minula. N svou první šanci si hosté museli počkat do dvanácté minuty, kdy se k zakončení dostal Éric Mouloungui. Ani on ale nemířil přesně, míč branku přeletěl.

Zhruba v polovině prvního dějství se k dalšímu pokusu přiřítil Brice Dja Djédjé, jemuž do dobré pozice nahrál Sagbo. Proti záložníkovi domácích ale dokázala včas zasáhnout obrana Nice. Na tuto střelu odpovídal na druhé straně opět aktivní Mouloungui, jeho pokus ale lapil bez větších problémů koncentrovaný Westberg.

Stejný hráč se ve 33. minutě ocitl po šikovné přihrávce sám před brankářem, v zakončení ale zklamal a klec Westberga vysoko přestřelil. O pět minut později udělal chybu v obraně domácí Angoula, jemuž míč odňal Mounier a rychle nacentroval na Abriela. Nová posila hostů ale ve skvělé pozici branku netrefila.

Přestože bylo Nice v prvním poločase lepším týmem, v 51. minutě musel brankář Ospina lovit míč ze sítě, při své premiéře se totiž trefil tuniský útočník Saber Khelifa. ten obral o míč Didiera Digarda, jenž musel být o tři minuty později vystřídán kvůli zranění, a z úhlu prostřelil zkušeného gólmana - 1:0.

Hosté se i nadále tlačili do zakončení. Po centru Meriema hlavičkoval nebezpečně Meriem, Westberg ale jeho pokus vytěsnil na rohový kop. Na druhé straně odpovídal aktivní Khelifa, jehož centr o pár centimetrů kromě nabíhajícího Govou minul i branku soupeře. O okmažik později již byla hra znovu před Westbergem. Skvělou příležitost k vyrovnání promarnil znovu Mounier, který nedokázal zužitkovat skvělý centr z kopaček Helleybucka.

Vítězství domácích mohl ještě v nastaveném čase navýšit a definitivně pojistit střídající Kévin Bérigaud, jenž pádil sám na brankáře Ospinu. Ten ale vytáhl báječný zákrok a svůj tým ubránil alespoň před druhou inkasovanou brankou.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Stade Brestois 0:0

13.08.2011 21:00

Góly: -

Historicky první zápas Ligue 1 na novém stánku Stade du Hainaut ve Valenciennes skončil bezbrankovou remízou mezi domácími a hostujícím Brestem. Vůbec se nejednalo o žádný nudný zápas, oba týmy zkrátka jenom neproměňovaly své šance. A parádní výkony předvedli rovněž oba brankáři, Nicolas Penneteau i Steeve Elana.

Nejprve se do větší možnosti dostali hosté, v 7. minutě totiž kroutil balón z přímého kopu do brány Gentiletti, v ní ovšem stál skvělý gólman Penneteau, který střelu, byť s velkými potížemi, vyrazil do bezpečí. Na druhé straně se o chvilku později snažil nebezpečně vypálit Danic, brankář Elana však v pohodě zakročil.

Brest má na standardky velice šikovné hráče. Po půlhodině hry se k rozehrání jednoho takového přímého kopu tentokráte postavil Grougi a Penneteau musel opět čarovat. Ve 33. minutě zase zahrozilo VA, Angouaova hlavička po centru Cohade skončila jen těsně vedle Elanovy svatyně.

I do druhého poločasu vstoupily oba celky aktivně. Zápasu prostě jenom chyběly góly. Elana chtěl udržet čisté konto za každou cenu, Ducourtiouxovu přízemní tečovanou střelu Pujolem se mu podařilo vychytat jen s vypětím všech sil. V 53. minutě zase Penneteau musel na zem kvůli dělovce Rouxe.

Ani během posledních minut druhého poločasu se diváci branky nedočkali, ačkoli se ještě na obou stranách vyskytly dvě možnosti. Nejprve domácí Cohade uvolnil do střelecké pozice bombarďáka Pujola, Elana byl ovšem mezi třemi tyčemi opět mužem na svém místě. Brest ještě zahrozil Martialem, Penneteau však ani tady nekapituloval.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Girondins Bordeaux 1:1

13.08.2011 19:00

Góly: 81. Yann Jouffre - 90+1. Henrique

Bordeaux dokázalo i v deseti mužích nakonec vyrovnat utkání na půdě silného Lorientu, když se až v nastaveném čase po standardní situaci zahrávané Jaroslavem Plašilem prosadil obránce Henrique. Za domácí se již dříve trefil Yann Jouffre.

Bordeaux si tak alespoň částečně udobřilo fanoušky, kteří museli v minulém kole strávit prohru 1:2 se Saint-Étienne. Svěřenci Francise Gillota rovněž dali zapomenout na výsledek ze Stade du Moustoir z minulé sezony, kdy si domů odvezli výprask 1:5. Naproti tomu Lorient nedokázal napodruhé zaskočil favorita a po vítězství 1:0 bere proti Bordeaux "pouze" bod.

Již ve třetí minutě si domácí tým vypracoval úvodní příležitost utkání. Julien Quuercia nabil svému parťákovi Kévinu-Monnetu Paquetovi na volej, který však s problémy nakonec dokázal zlikvidovat brankář Cédric Carrasso. O dalších šest minut později byl ve světlech reflektorů vidět nejzářivěji Jaroslav Plašil, kterého ale posléze přezářil brankář Audard. ten totiž dokázal skvěle vyrazit střelu českého reprezentanta, která mířila mezi nohy francouzského gólmana.

Gólman Lorientu byl v plné pohotovosti i o pár minut později, kdy zahrával standardní situaci poměrně nebezpečně Grégory Sertić. Ani tentokrát ale míč za svá záda nepustil. Na druhé straně zahrozil rovněž z přímého kopu Coutadeur, nicméně ani on nevyzrál na připraveného brankáře ve svatyni soupeře.

Po pětadvaceti minutách se Cédric Carrasso vyznamenal znovu, to když parádně vychytal unikajícího Kévina Monneta-Paqueta, jenž si to pádil sám na bránu. Již ve druhém poločase pálil nebezpečně Yann Gouffran, nicméně jeho rána z poměrně veliké dálky Audarda nevylekala.

A gólman domácího výběru držel čisté konto i o pár minut později, když si poradil s nebezpečným pokusem Benoita Trémoulinase, byť za cenu rohového kopu. Z toho si ale hosté nakonec další příležitost vypracovat nedokázali. V 70. minutě byl již překonán brankář Carrasso, domácí se však vedení neujali. Yann Jouffre totiž svou střelu opřel smolně pouze do tyčky.

Naděje na vítězství oranžových ještě stouply dvanáct minut před koncem, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen záložník Grégory Sertić. Domácí dokázali svou převahu využít již po třech minutách. Romao přihrál Jouffremu, jenž drze prošel pokutovým územím soupeře a přesnou ranou poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Bordeaux se ale nevzdávalo a v první minutě nastavení dokázalo srovnat stav na konečných 1:1. Plašil zahrával standardní situaci z levé strany, na vzdálenější tyči našel neobsazeného Henriqueho a brazilský obránce poslal míč jednoduše do branky - 1:1.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - AC Ajaccio 1:1

13.08.2011 19:00

Góly: 83. Lisandro López - 59. Frédéric Sammaritano

Překvapivým výsledkem skončilo utkání mezi favoritem z Lyonu a nováčkem z Ajaccia. Hosté přerušili vítěznou sérii domácích ve vzájemných zápasech a na jedenáctý pokus konečně uhráli alespoň bod, přestože z toho mohly být i tři.

Nutno ovšem podotknout, že ačkoliv Ajaccio téměř 25 minut vedlo, konečný výsledek byl z jejich strany spíše dílem velkého štěstí. Lyonští totiž zápas na první pohled zcela ovládli a jen díky festivalu zmařených šancí dovolili protivníkovi, aby šel z ojedinělého brejku do vedení a nakonec dovedl zápas až k nečekané remíze.

Utkání začali Gardeho svěřenci zostra: Lisandro López, hlavní postava celého zápasu a se sedmi střeleckými pokusy jednoznačně nejaktivnější muž na hřišti, trefil dvakrát krátce po sobě konstrukci Ochoovy brány. Lyon byl po celý první poločas aktivnějším týmem, Ajaccio hrozilo pouze z ojedinělých brejků, při kterých se však Pantaloniho svěřenci několikrát dostali do ofsajdové pozice. Jedinou střelu na Llorisovu bránu vyslal záložník Pierazzi, ale neujala se; naopak favorit se po raketovém začátku stále hůře prosazoval přes důkladně bránícího, v hlubokém bloku sevřeného soupeře. Poločas tak skončil bezbrankovým výsledkem.

Druhá půle začala faulem Fabrice Begeorgiho; tento hráč, který původním posláním rozhodně není levý obránce, byl koneckonců hned u několika situací, z nichž plynuly výhody pro domácí tým. Lyon pokračoval v bezvýsledném tlaku, zatímco Ajaccio nasbíralo několik dalších ofsajdů; Pantaloniho svěřenci vyráželi do útoku často přímo po dlouhém výkopu brankáře Ochoy.

A pak to přišlo: jako blesk z čistého nebe se v pokutovém území Lyonu zjevil Frédéric Sammaritano, který po křížné přihrávce Christiana Kinkely zmrazil publikum na Stade Gerland - 0:1. Tento bývalý hráč Auxerre se tak svému novému zaměstnavateli začíná vyplácet už na samém začátku svého působení. Lyon následně zesílil tlak, posílil ofenzivu čerstvým Piedem a také Miralemem Pjanićem, který vystřídal ve středu zálohy Kima Källströma a vyslal tak jasný důkaz: vše na ofenzivu!

A právě Pjanić se nakonec rozhodující měrou podepsal pod spásný vyrovnávací gól, když jeho centr uklidil hlavou do sítě Korsičanů aktivní López - 1:1. Zbytek zápasu se odehrál ve stylu platonického náporu Lyonu a pozorně bránícího Ajaccia - gólman Ochoa si za taktické zdržování vysloužil žlutou kartu - a když se ani závěrečný Bastosův pokus v poslední minutě neujal, skončilo utkání překvapivou remízou, po které můžou Korsičani slavit první letošní body v L1, zatímco Rémi Garde asi bude muset pořádně zapracovat na zlepšení mušky svých svěřenců.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Paris Saint-Germain 1:1

13.08.2011 19:00

Góly: 88. Jonathan Pitroipa - 73. Kévin Gameiro

Ani na druhý pokus se svěřencům Antoineho Kombouarého nepodařilo získat všechny tři body. Paris SG tentokrát pouze remizovalo v Rennes. O góly se postaral nejdříve Kévin Gameiro, za domácí v samém závěru vyrovnával Jonathan Pitroipa.

Tým z hlavního města Paříže tak po úvodních dvou zápasech Ligue 1 zůstává bez vítězství, na svém kontě má jediný bod, který ho řadí až do dolní poloviny tabulky. Naproti tomu Rennes může bod proti posílenému soupeři těšit, výběr Frédérica Antonettiho navázal na vítězství 5:1 nad Dijonem z prvního kola a je momentálně na čtvrtém místě.

Hosté si jako první vypracovali závažnější příležitost. V desáté minutě utkání pomohla Christophu Jalletovi při zahrávání přímého kopu i teč, ani to ale nakonec nestačilo na překonání nového muže o brance Rennes, Benoita Costila.

Na druhé straně se pohotovou střelou po přihrávce Romaina Danzeho prezentovala jiná letní posila, Julien Feret. Parádní zákrok o pár minut později vytasil hostující Sirigu, jemuž se skvěle podařilo vytěsnit ránu Jeana-Armela Kany-Biyika, při následné dorážce neuspěl ani Razak Boukari - v cestě stál znovu výborný italský gólman.

Po 34 minutách se do šance dostali znovu hosté z Paříže. Z pravé strany pokutového území pálil poměrně nebezpečně Kévin Gameiro, nicméně jeho střela neznamenala pro Costila větší nebezpečí.

Z kabin se po poločasové pauzy vrátili lépe naladěni domácí borci. Hlavička Victora Huga Montana pořádně protáhla brankáře Sirigua. Po hodině hry to byl ale aktivní Kevin Gameiro, který se objevil nejblíže vstřelení branky - novou akvizici pařížského celku vyslal do samostatného úniku parťák z útoku Guillaume Hoarau, nicméně francouzský reprezentant v zakončení zklamal a nastřelil pouze Costila.

Nakonec se ale Gameiro dočkal, sedmnáct minut před koncem utkání si připsal svou první trefu v letošní sezoně. Bývalý kanonýr Lorientu si naběhl na centr Jérémyho Méneze, který bezpečně usměrnil do sítě - 0:1.

Nakonec ale Paris SG všechny body nezískalo, v 88. minutě jim totiž nevyšla ofsajdová past, do které se měl nachytat Jonathan Pitroipa. Ten ale namísto odpískání ofsajdu mohl pokračovat ve hře a po skvělé přihrávce Stephaneho Dalmata mohl zakončovat tváří v tvář Siriguovi - z blízkosti neminul - 1:1.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - SM Caen 1:2

13.08.2011 19:00

Góly: 90+3. Ryad Boudebouz - 14. Romain Hamouma, 37. Pierre-Alain Frau

Caen začalo stejně jako loni sezonu ve velkém stylu, vyhrálo i svůj druhý letošní zápas a ukázalo tak, že je s ním i přes odchod nejdůležitějšího kanonýra El-Arabiho nutno počítat. Výhra ze stadionu Sochaux se počítá dvojnásobně - Les Lionceaux byli totiž loni na vlastním stadionu postrachem celé ligy!

Dumasovi svěřenci se svého protivníka rozhodně nezalekli, a zejména spolupráce Hamouma - Frau větrala obranu Sochaux už od samého začátku. A čekání na kýžený úspěch netrvalo dlouho. Už ve 14. minutě se Hamouma opřel pravačkou do míče, který zapadl k levé tyči - 0:1. Asistence? Kdo jiný než Pierre-Alain Frau. Útočník, kterého do světa velkého fotbalu přivedlo právě Sochaux, tak mezi nové spoluhráče, zdá se, zapadl naprosto bez problému..

Domácí odpověděli dvěma neúspěšnými dalekonosnými pokusy Ryada Boudebouze, a i nadále se utkání neslo v útočném duchu s řadou střeleckých příležitostí. Sochaux utrpělo nepříjemnou ztrátu ve 30. minutě, kdy kvůli zranění musel střídat defenzivní záložník Carlao; zbytek poločasu proběhl v poněkud poklidnějším tempu, přičemž největší vrásky na lavičce hostů vyvolala situace ze 42. minuty, kdy se hra musela přerušovat kvůli zranění tahouna Hamoumy, který ale rychle naskočil zpět do hry.

V dresu domácích byli nejaktivnějšími hráči Martin, Boudebouz a také Privat, jehož střele musel Thébaux čelit hned na začátku druhé půle. V okamžiku, kdy Bazdarevićovi hráči začínali pomalu přebírat otěže zápasu, však přišla studená sprcha: Kandia Traoré přiťuknul v pokutovém území Frauovi a ten střílel přesně doprostřed brány - 0:2.

Sochaux se sice snažilo zvrátit výsledek, ale utkání bylo stále spíše vyrovnané. V 80. minutě předvedl Martin jednu ze svých pověstných přihrávek, ale Damien Perquis následně hlavičkoval jen do tyče. To už se ale utkání blížilo ke konci a Sochaux stále ne a ne vyvinout drtivý závěrečný tlak. Přesto se však domácím podařilo skóre zkorigovat, když aktivní Boudebouz využil rohového kopu a levačkou překonal Thébauxe - 1:2. To už ale běžela poslední minuta a domácím zbývalo pramálo času.

V nastavení se několika taktickými fauly předvedl Benjamin Nivet, ale přesto mohla Lvíčata ještě srovnat - to když Yassine Mikari v posledních vteřinách zkoušel Thébauxovu pozornost, leč neúspěšně. Ani závěrečný rohový kop už nové drama nepřinesl, a loni takřka nevyloupitelný stadion tak hned při první letošní ostré zkoušce zažil hořkost porážky. Caen se druhou výhrou v řadě vyšvihlo na samé čelo tabulky, zatímco Sochaux zůstávají s jediným bodem hluboko v poli poražených.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Dijon FCO 2:0

13.08.2011 19:00

Góly: 71. Umut Bulut, 85. Paulo Machado (pen.)

Dijonu se ani ve druhém kole nepodařilo získat body a nováček soutěže zatím zůstává na posledním místě. Toulouse dnes díky zásahům Buluta a Machada z penalty slaví již druhé vítězství v řadě a na svého dnešního soupeře shlíží z naprosto opačného konce tabulky.

Dijon přesto mohl své příznivce potěšit více než v kole minulém, v němž nováček soutěže zůstal deklasován na vlastním hřišti po výsledku 1:5. Úspěšným zlodějem bodů se stalo Rennes. To Toulouse, které se muselo obejít hned bez několika důležitých hráčů základní sestavy, navázalo na minulé vítězství 2:0 nad jiným nováčkem z Ajaccia a po dvou vítězstvích se ujalo vedení v Ligue 1.

Na pravé straně uvolnil v úvodní šanci utkání Paulo Machado svého kolegu ze záložní řady Moussu Sissoka, který si bez větších problémů poradil s bránícím Abdoulayem Méitém, nicméně následně poslal svou střelu těsně vedle branky.

A obránce hostů Méitému se v dnešním utkání příliš nedařilo, jeho špatný odkop totiž málem pramenil v úvodní branku domácích. Jeho nákop zachytil znovu Sissoko, jenž vyslal na branku pohotovou střelu. Tu však dokázal skvělým reflexivním zákrokem zlikvidovat Baptiste Reynet.

Ovšem své šance si dokázal vypracovat také Dijon. Útok vedl autor dosud jediné branky týmu v této sezony: Brice Jovial. Na jeho přesný centr si naskočil Grégory Thil a překvapení bylo málem na světě. Avšak hlavička bývalého hráče Boulogne nakonec skončila těsně mimo branku.

I ve druhém poločase bylo podle předpokladů více vidět Toulouse, kroutivá střela z kopačky Paula Machada poslala v 57. minutě gólmana Reyenta opět na zem, pro dnes ve vynikající formě chytajícího brankáře ale nebyl ani tento nebezpečný pokus přílišným nebezpečím. Strážce hostující svatyně musel posléze hasit další zaváhání ve vlastní obraně, které měl na svědomí kdo jiný než Méité. Ten si málem srazil Sirieuxův centr do vlastní brány, naštěstí pro Dijon ale Reynet dokázal včas zareagovat.

Ani Reyent ale nakonec nedokázal zabránit ve skórování Bulutovi, jenž v 71. minutě převzal přihrávku Sissoka a po zbavení se svého strážce jednoduše zacílil a mohl se radovat ze své první branky v dresu Toulouse - 1:0.

Toulouse nakonec svou výhru pojistilo ještě v 84. minutě. Franck Tabanou byl sražen v pokutovém území a rozhodčí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil tradiční exektutor toulouských - Paulo Machado. A ani nyní nezklamal a připsal si již svou druhou trefu v probíhajícím ročníku - 2:0.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - AS Nancy-Lorraine 1:0

13.08.2011 19:00

Góly: 89. Sylvain Marchal

Saint-Étienne začalo sezonu cennou výhrou na půdě Bordeaux a i po skončení druhého kola se může radovat z plného bodového zisku. Fernandezovo Nancy to však favoritovi podle předpokládání vůbec neulehčilo, a i přes poměrně jednoznačný průběh zápasu se Stéphanois podařilo rozhodnout až v samém závěru.

Nancy začalo zápas podle očekávání v obranném bloku, který vyústil v neúspěšnou sérii rohů pro domácí. Saint-Étienne se i nadále snažilo dostat na dostřel Grégoriniho branky, ale poctivě bránicí hosté si dávali velký pozor, a tak musel jejich brankář zasahovat pouze několikrát; většina střel neznamenala vážné ohrožení. Nervózní první poločas obecně nenabídl mnoho fotbalové podívané, byl rozkouskován množstvím faulů a téměř prost gólových příležitostí.

Do druhé půle pak tým v zelených dresech nastoupil s ještě větším elánem a výsledkem byla série střeleckých pokusů, ve kterých se poctivě střídali všichni ofenzivní hráči Galtierovy squadry - nejaktivnější Bergessio, Sinama-Pongolle, Aubameyang i Sako. Obránci Nancy však hodně příležitostí skvěle zblokovali, což asi není velké překvapení pro ty, kteří znají rukopis trenéra Fernandeze - právě obětavé padání do střel zachránilo jeho Auxerre obrovské množství bodů, a stejný styl se úspěšně učí i v novém působišti. Nancy také hrozilo z brejků, avšak Hadjiho příležitost zhruba po hodině hry Ruffier zlikvidoval.

Jak se blížil závěr zápasu, Saint-Étienne stále stačilo, ale celkově byl jejich výkon spíše nervózní a zdálo se, že vše směřuje k bezbrankové remíze. Až dvě minuty před koncem rozehrál Clément volný přímý kop a Jean-Pascal Mignot, Fernandezův starý známý z Auxerre, posunul míč svému parťákovi ze stoperské dvojice Sylvainu Marchalovi, který z bezprostřední blízkosti nezaváhal - 1:0.

V samém závěru utkání se ještě pokoušel osud hostů zvrátit aktivní Djamel Bakar, leč bezúspěšně, a nepříliš pohledné utkání tak skončilo nejtěsnějším možným výsledkem ve prospěch favorita. ASSE má tak po dvou kolech plný bodový zisk a stejně jako loni zahajuje sezonu ve velmi solidní formě, i Nancy však ukázalo, že se rozhodně nenechá porážet jen tak a že s ním další soupeři budou mít práce až až.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Toulouse FC22004:06
2.Montpellier HSC22004:16
3.AS Saint-Étienne22003:16
 SM Caen22003:16
5.Stade Rennes21106:24
6.Olympique Lyon21104:24
7.Évian Thonon Gaillard21103:24
8.FC Lorient21102:14
9.Olympique Marseille20204:42
10.Stade Brestois20202:22
11.FC Sochaux20113:41
12.Girondins Bordeaux20112:31
13.AS Nancy-Lorraine20111:21
 Paris Saint-Germain20111:21
 Lille OSC20111:21
16.Valenciennes FC20110:11
17.AJ Auxerre20113:51
18.AC Ajaccio20111:31
19.OGC Nice20021:40
20.Dijon FCO20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (137)

Přidat komentář
One-Real

Sochaux zklamalo, tiket zaplakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašné kolo. Ještě že to Rennes aspoň srovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pitroipa má zas na půl roku vystaráno

Reagovat
božský John

Je to dobrý, zejtra porazíme ty šmouly z Auxerre a zas jsme srovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

CAEN!

Velká škoda, že to Lorient, PSG a Nancy neudrželo. Takže ze zbývajících potěší jen výsledek Ajaccia. Kombouarého čachry jsou leckdy zajímavé a přínosné, ale tenhle je z těch horších.

A teď se těšit na hlavní zápasy kola zítra. :)

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš občas divný názory

Reagovat
Godwinson

Nu což, Fernandez a Karaboué mi je dělají sympatičtější :)

Reagovat
smazaný uživatel

už po prvním poločase jsme měli vést 3:0, vivat produktivita druhý poločas jsem sice neviděl, ale hra v prvním se mi i přes koncovku líbila, snad jsme si smůlu vybrali dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral ten kone? docela sem se smala, kdyz sem se koukala, koho ste to nakonec privedli na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

sice moc nebyl vidět, ale v prvním poločase mi přišel docela jistý, snad bude dostávat šance i nadále

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý byl úplně ten samý jako první. Další kvantum šancí, břevno, tyč, Pjanićův přímák a pak protiútok Sammaritana

Reagovat
smazaný uživatel

hrozivá ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

plasil zase asistence..

Reagovat
domingo

Frau - Hamouma, to bude jeste valec

A doufam, ze tata Gourcuff konecne pochopil, co za hrace je YANN JOUFFRE.. loni zacal podobne a pak byl posazen, letos se to nesmi opakovat..

Reagovat
m0rientes9

Lyon si zase robi co chce vonku budu vyhravat aj so silnymi a doma zakopavat s teamami ako Ajjacio...

Reagovat
Godwinson

Kakuta možná na hostování do Lille :(

Reagovat
smazaný uživatel

prave o tom du napsat expresku

Reagovat
Godwinson

Tak to asi ani nemusíš, tam bude pravděpodobně velká podobnost s Rajkovićem, který už byl nedávno taky jednou nohou ve Valenciennes a od té doby ... nic :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak nasla sem nejakej zdroj, podle kteryho to nevypada tak nepravdepodobne.. dokonce uz prej i podali nabidku

Reagovat
smazaný uživatel

navic u rajkovice de o to, jestli dostane to povoleni v chelsea, nebo ne..

Reagovat
Godwinson

Tak nemuselo by to být úplně špatné, byť jsem doufal, že aktuálně v té rozhárané Chelsea dostane šanci. Garcia ale tuším řekl, že ještě přivede dva hráče, takže je zajímavý, že si jednu možnost "vyplýtvá" na Kakutovi.:)

Jj, četl jsem něco takového, ale verdikt měl padnout v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me by nemusel bejt tak marnej.. pokud by si na nej zajistili opci, tak by to nemuselo bejt vubec spatny.

Reagovat
Godwinson

Na Kakutu? Opci? Na toho jí nezískají.

Reagovat
herbage

už jen Sturridge do Evertonu a budu se vám smát

Reagovat
smazaný uživatel

to si trafil vedľa.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na rozpacich: mam napsat nejakej komentar k postupu evianu, k paris saint-germain, anebo k hazardovi?

Reagovat
domingo

Jakej komentar? :)

Reagovat
smazaný uživatel

premejslim o nejakym fejetonku chci si zas jednou neco napsat, dlouho tu ode me nic nebylo

Reagovat
domingo

Ja chtel trochu rozebrat to PSG, kdyz je Frankie liny psat letos Tydny Muzes treba napsat neco o Brestu, protoze to je nejnudnejsi tym na svete.. Evian je ok, ten pocitam dost lidi zajima a nikdo o nem nic nevi..

Reagovat
smazaný uživatel

pfe pfe, vzit mi psg.. tak uvidime, ja nez se k necemu rozhoupam, tak to tu uz asi bude od tebe..

Reagovat
domingo

Uvidim, jak budu mit cas.. hehe

Reagovat
smazaný uživatel

no, to ja taky.. momentalne resim jiny veci, nez fotbal..

Reagovat
Godwinson

Évian, to je jasné, ne ... ostatní témata jsou dost ohraná :)

Reagovat
smazaný uživatel

jinak bohuzel to vypada, ze vela nepujde do lorientu, ale do sociedadu..

Reagovat
Godwinson

Teda, Nancy dalo za Moukandja relativně velkou sumu na to, že jsou na tom finančně dost špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, dva a pul mega.. divim se, ze nedohodli vymenu vahirua-moukandjo

Reagovat
Godwinson

Při takové výměně by mělo Monaco ještě doplácet.

Reagovat
Pipo123

Heh, čo je zač ten Manga ? Podla taliánskych médii Lazio za neho ponúklo 7 mil eur, to mi príde strašne veľa ?!

Reagovat
Godwinson

Za něj ještě poměrně lidová cena, měl by mít minimálně cenu Koscielnyho, spíš vyšší ... ale chápu, jiný kraj - jiná cena. :) Jinak je to jeden z nejlepších stoperů ligy, hodně podobný Sakhovi. Jinak ve zkratce: velký přehled, dominance ve vzduchu, rozehrávka ... a samozřejmě fyzický dispozice. Anglie by mu ale slušela víc.

Reagovat
Pipo123

Tak potešilo ma že má dobrú rozohrávku, to sa do Lazia hodí, typologicky teda je to viac tvrdší typ hráča, ak by k nám prišiel, tak by hral vedla Diasa, čo je technicky výborný obránca, má rád výpady, proste brazílska škola, dobrá práca s loptou atd. To by im potom mohlo teoreticky aj dosť sedieť nie ?

Reagovat
Godwinson

Určitě mohlo. On je takový dirigent, odbrání za dva ... za tu cenu fakt dobrý nákup :)

Reagovat
smazaný uživatel

určitě lepší, než se soustředit na Brena

Reagovat
smazaný uživatel

Auxerre že by to přeci jen nebylo tak hrozné ? Co ty na to domingo?

Reagovat
domingo

Ted jsem dopsal report.. je to jednoduchy, ti hraci jsou dobri, hlavne nic neprecenit ani nepodcenit a pripadne vhodne nahradit Ndingu, pak to bude v pohode nekde kolem toho 10-15 mista.. docela me prekvapilo, ze Fournier fakt hraje dost utocne, to hodne lidi oceni, protoze to znamena konec nudnyho Auxerre.. akorat mne pribydou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže další posily krom náhrady Ndingy podle tebe nejsou potřeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Évian Thonon Gaillard

Reagovat
Godwinson

Évian, skvěle!

A Auxerre, co na to říct ... to jsou věci

Reagovat
Langi

Auxerre Evian

Reagovat
domingo

Traore je hrozne dobry hrac.

Reagovat
domingo

Traore je hrozne dobry hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Laquait-Zuiverloon,Ecuele Manga,Rajkovič(Rinaudo),Tié Bi - M'Villa- Grougi, Soumah(Sorlin) - Yatabaré - Guie Guie, F. Dja Djédjé substitutions: goalkeeper: Thuram-Ullien defenders: Di Laura, Rippert, Rinaudo, Mvoto,B.Djajédjé midfielders: Sorlin, Barbosa, Rabiu,Mununga,Marsh-Brown attackers: Yazaldé, Adnane,Bugnet

Reagovat
Godwinson

Co to je za mišmaš? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Tak, alespoň, že Payet nehraje ...

Reagovat
Godwinson

Jinak to začíná vypadat, že Maïga odejde. Odmítl nastoupit ke včerejšímu zápasu, takže jsem zvědavej na jeho budoucnost. Galtiera to určitě nenechá klidným. ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mišmaš mnou uvedený o pár příspěvků výše je můj kádr Évianu Thonon Gaillard ve FIFÉ 2011:) Hraji již třetí sezonu, hned v té první jsem postoupil z L2 do L1 a postupně začínám tým upgradeovat směrem nahoru, tak jen ze zajímavosti jsem sem napsal tu soupisku, ptž si myslím, že v reálu by to nevypadalo špatně:)

Reagovat
Langi

Filipe ty si zanevřel na CSM??

Reagovat
smazaný uživatel

Filip by nehrál za Évian

Reagovat
Langi

třeba přestoupil...každopádně mi ho to dost připomnělo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si v Psovi taky rozehrál ML za Lyon, bo jsem konečně našel patch na Ligue 2, ale už si to raději nechám pro sebe

Reagovat
Langi

radši...asi bys od místních choleriků dostal pěkně za uši ...jinak za Lyon válim taky...ale Fifa 11

Reagovat
Godwinson

Tak začni hrát FMko, to je přeci jen vhodnější :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, o jakým Filipovi to tady mluvíte, ale nejspíš si mě s někým pletete, myslím, že už jen můj nick může vyvrátit vaše domněnky

Reagovat
smazaný uživatel

[reagovat]

Reagovat
honziss

Ten Baša je dobrej obránce, to bude dobrá posila.

Jen mám takový pocit, že je třeba co nejdřív prodat Sowa. :-/

Reagovat
Godwinson

Ono to tak nejspíš dopadne, ale pokud by vyšlo těch 15 mil. od Turků, tak by to byla tedy pořádná bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

15 mega za kopyťáka . To by mohli koupit hodně kvalitní náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke

Reagovat
honziss

Můžu tě poprosit, jestli bys občas nemohl raději vypnout eurofotbal, než ke všemu psát debilní komentáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal sem si srandu... To je Sow letos vážně tak tragický?

Reagovat
honziss

No docela k tomu vzhlížím, to by byl mistrovský tah. Přivést ho zadarmo, nechat ho vystřílet Lille titul a pak prodat za 15 mega. On už nemá šanci zopakovat takovou sezónu a dneska je vážně příšerný.

Reagovat
Godwinson

To věřim. Ona probíhala v týdnu jednání o nové smlouvě a on si řekl dvojnásobný plat, což mi docela vyrazilo dech :) Ale buďme realisti, cokoliv 10+ by byl skvělý tah, teoreticky by ani nebylo třeba někoho kupovat, ale když už by mohl být ten Maïga na prodej ... ,))

Reagovat
smazaný uživatel

Erdince by si mohli taky vzít. V PSG si asi stejně moc nekopne. Ale to je asi utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Neprobíhaly tu náhodou už 2x zprávy,že Erdinc zaručeně míří do NUFC a následně to Kambouré,nebo někdo vyvrátil? Jak to vypadá teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zůstává. O ničem konkrétním jsem nečetl, je fakt, že toho zase tak moc nečtu, ale žádná seriozní zpráva nebyla myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Já to četl 2x tady pak na Goalu a jinde tak sem tomu docela věřil,protože NUFC by někoho jako Erdinc do dvojky s Dembou Ba potřebovali,ale když ne tak se nedá svítit,alespoň jim prý přijde ten Pieters z PSV psalo dneska dost lidí na stránkách PSV tak sem zvědav,ale to zabíhám někam úplně jinam. Jak to vypadá s Lyonem ? Přijde Ndinga a kdo eště ? A Náhrada za Toulalana je opravdu Gonalos ( omlouvám se,ale nevím jak se píše)

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel Koné na stopera, Náhrada za Toulalana snad bude N'Dinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak Diakhatého přestup se nekonal? . Jinak můžu se zeptat jak to ve svých necelých 32 letech stíhá na kraji obrany Réveillère ? Moc na L1 nekoukám tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hraje tak, jak loni, čili dobře. Pořád stíhá, až mi je Gassamy líto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je u krajního beka jeho věku vážně docela úspěch . Čekal bych,že s přibívajícím věkem se stáhne spíš do středu obrany a když se kouknu do sestavy OL tak furt válí na kraji. Pamatuju si ho z francouzské repre vždycky když ho povolali podal dobrý výkon.

Reagovat
honziss

Hazarde, Hazarde... Kdyby sis s tím balónem pořád tak nehrál. Ta Gervinhova přímočarost dneska Dogám kurevsky chybí.

Reagovat
honziss

A nechápu proč ty rohy nekope Pedretti.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, přestoupil do Arsenalu a přímočarost je ta tam . Jinak jak to vypadá ten zápas? Vypadá to na gol?

Reagovat
honziss

No Lille se teď trochu probudilo ve druhém poločase. Tak snad tam něco spadne. Je to takové neslané, nemastné. Mistrovská kocovina, řekl bych. Sere mě Sow, ten je vážně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. Toto kolo je pro favority hodně zakleté.

Reagovat
honziss

Teď šel na plac Payet, tak doufám, že se předvede. Střídal Pedrettiho, ten byl dneska špatný, běhal sem a tam, od ničeho k ničemu, žádný záblesk jeho geniality. :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že ne, mám remízku

Reagovat
honziss

Ta je podle mě dneska nepravděpodobnější. Vyloženě remízový zápas. Zabrání tomu snad jen nějaký ušmudlánek, nebo pokud se Hazard prokličkuje až do branky.

Reagovat
honziss

No, a je tam. :-/

Reagovat
smazaný uživatel

..doufám, že se Payet předvede

Reagovat
Godwinson

Belhanda rozhodne

Reagovat
Godwinson

Ta U20, to je zase sestava skoč na mě z boku.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Bléé...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že pro borce jakou Giroud opravdu není přechod z L2 do L1 takový problém.

Reagovat
Godwinson

To není pro většinu hráčů :) Ale on je úžasnej, škoda, že kroutí poslední sezónu v Montpellieru ...

Reagovat
honziss

Ten Sow je trouba. Letos už se ty míče k němu tak odrážet nebudou a v koncovce je naprosto marný. Být na jeho místě Túlio, tak Lille vede 3:0. Takovou tutovku zazdít, to snad není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro titul v Lyonu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
honziss

Mistrovská kocovina je tu. Naštěstí ztrácejí i další favorité, tak doufám, že to Lille nebude tolik bolet. Pozitivní věc je výkon Baši, to je vážně pán. Výborný obránce, tolik obranných zákroků, kolik za ten zápas měl, bych nespočítal na prstech obou ruk. Tohle bude výborná posila.

A Sow se musí co nejrychleji prodat. Nedokáže vyhrát osobní souboj, když jde sám proti brankáři, tak míč napálí do něj, je pomalý a lehce odstavitelný, k tomu navíc ztratil i to, co ho loni zdobilo, a to je výběr místa. Hrůza.

Reagovat
Godwinson

Montpellier na LM, já to říkal ...

Reagovat
smazaný uživatel

S kým že to vypadli loni v pohárech?

Reagovat
Godwinson

To už si bohužel nepamatuji ....

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to byl Györ, takže nevím, jak by to dopadlo v LM . Nicméně bych je tam viděl raději než PSG

Reagovat
Godwinson

Je to pravda, no. Oni nemají na to se do ní dostat, chtěl jsem napsat, že bych jim jí hrozně moc přál už jen kvůli těm financím, jenže když si uvědomim, kdo by tak za ně přišel, tak by mě to rychle přešlo. Ale o EL by reálně bojovat klidně mohli, ten tým má obrovský potenciál, velkou kvalitu ... stačilo by jen, aby Girard přestal dělat blbiny (a možná jedna posila) :)

Ale víc tu LM přeju PSG, přeci jen, budou alespoň nahánět francouzskému fotbalu body :))

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho tu máme OL a OM . Já bych je taky rád viděl ve skupně EL. Chtěl bych vidět, jestli na tu Evropu mají, nebo ne. I když ten Györ taky leccos napověděl

Reagovat
Godwinson

Reagovat
galacticosi

menší OT: ako sa správne vyslovuje Gameiro? lebo pred chvíľou ho v správach na TA3 pomenovali Žejmejro

Reagovat
domingo

Gamero, anglani francouzsky jmena bojkotujou imo zamerne, jinak by nikdy nemohli zplodit neco jako Hendžbád

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se vyslovuje Ajaccio? To mi vždycky vrtalo hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

ažaksjo

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jinak než jsem si myslel. Ale dává to smysl

Reagovat
domingo

Reagovat
Langi

já tomu vždycky řika Ajácio

Reagovat
galacticosi

asi si ho pomýlili s nejakým Brazílčanom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ten Kakuta je debil, tu hostovačku v Lille mu přeju ... Garcia ho sežere po pěti minutách na hřišti.

Reagovat
Godwinson

FOFANA!

Já ho prostě žeru.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s nim?

Reagovat
Godwinson

Dal nádhernej gól, pravděpodobně druhej vítěznej na turnaji ... kde by bez něj byli, fantastickej hráč :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslis toho z le havru, co?

Reagovat
Godwinson

Jj, maximálně od ledna hráč Montpellieru ... doufám

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite, kdyz koukam, ze ho chce treba i aston villa.. ten by mohl prijit treba do auxerre, jestli odejde ten ndinga

Reagovat
Godwinson

Aston Villa, to už je nějaký měsíc zpátky a to jen díky strejdovi Houllierovi, který už se z toho přehnaného zájmu o francouzské hráče léčí. Pche, k Montpellieru napíšeš 'to určitě' a do Auxerre bys ho cpala ... to se mi tedy nelíbí

Ale jo, mohl ... mohl ho brát třeba i Lyon, minimálně by výrazně ušetřili.

Reagovat
smazaný uživatel

Se dívám, že i Lacazette skóroval. Musím pak zkouknout záznam. Už aby začínal hrát i on v lize

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 12:33 Maïga v hledáčku Newcastlu

Modibo Maïga má za sebou skvělou sezonu v dresu Sochaux, za nějž loni nastřílel 15 ligových branek. 24letého kanonýra by nyní údajně rád získal Newcastlu, jenž má pro hráče připravený pětiletý kontrakt. Francouzský klub by pak měl obdržet asi 8 milionů eur.

me by teda zajmalo, co by potom sochaux delalo..

Reagovat
smazaný uživatel

hrál by základ Privat, stejně jako proti Caen...

Reagovat
smazaný uživatel

oni snad hrajou na dva utocniky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hráli... pod Baždarevićem sází spíš na osamocený hrot podpořený pětičlennou zálohou

Reagovat
domingo

Carlao, Anin vzadu, pred nima Roudet, Boudebouz a Martin, na hrotu Privat, nahrada Butin.. jedinym schopnym nahradnikem do zalohy zustane Nogueira

Reagovat
hribco

Domingo chcem sa opytat na Bena Sahara, co som pozeral highlighty tak bol jeden z najlepsich co nanho hovoris ?

Reagovat
domingo

Hraje dobre, je hodne aktivni, sikovny hrac, ta pozice volnyho hrace v utoku mu sedi a sedi i Oliechovi, ktery stejne neni fotbalista, ale dric ukazkovy a ted ma na koho drit, takze tohle by urcite fungovat mohlo. On to v sobe ma, to je jasne, jde jenom o to, jestli si tu formu udrzi dlouhodobe, na to ho zas tak neznam, abych se odvazil tipovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den,

Toto není SPAM ! Píši jako zástupce firmy Action Czech a náhodně vybírám

uživatelé z různých portálů jako libimseti,facebook,xchat,blog.cz a dalších a nabízím

aktuální AKCI ,která platí do 21.08.2011

Jde o náhodně vygenerovaný reklamní banner při jehož kliku naněj vyhráváte věcné ceny ať už finanční obnos či jen dárek .

NA webové stránce http://www.moneyaction.tk se pod červenými hvězdičkami nachází reklama na

kterou musíte kliknout (WEB NENI MUJ ! Je to náhodně vygenerovaná

stránka nejde o SPAM ! ) a obratem vám pošleme informace o vaší výhře SEM !

© Action Czech s.r.o

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele