2. kolo
13.08.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Stade Brestois 0:0

Historicky první zápas Ligue 1 na novém stánku Stade du Hainaut ve Valenciennes skončil bezbrankovou remízou mezi domácími a hostujícím Brestem. Vůbec se nejednalo o žádný nudný zápas, oba týmy zkrátka jenom neproměňovaly své šance. A parádní výkony předvedli rovněž oba brankáři, Nicolas Penneteau i Steeve Elana.

Nejprve se do větší možnosti dostali hosté, v 7. minutě totiž kroutil balón z přímého kopu do brány Gentiletti, v ní ovšem stál skvělý gólman Penneteau, který střelu, byť s velkými potížemi, vyrazil do bezpečí. Na druhé straně se o chvilku později snažil nebezpečně vypálit Danic, brankář Elana však v pohodě zakročil.

Brest má na standardky velice šikovné hráče. Po půlhodině hry se k rozehrání jednoho takového přímého kopu tentokráte postavil Grougi a Penneteau musel opět čarovat. Ve 33. minutě zase zahrozilo VA, Angouaova hlavička po centru Cohade skončila jen těsně vedle Elanovy svatyně.

I do druhého poločasu vstoupily oba celky aktivně. Zápasu prostě jenom chyběly góly. Elana chtěl udržet čisté konto za každou cenu, Ducourtiouxovu přízemní tečovanou střelu Pujolem se mu podařilo vychytat jen s vypětím všech sil. V 53. minutě zase Penneteau musel na zem kvůli dělovce Rouxe.

Ani během posledních minut druhého poločasu se diváci branky nedočkali, ačkoli se ještě na obou stranách vyskytly dvě možnosti. Nejprve domácí Cohade uvolnil do střelecké pozice bombarďáka Pujola, Elana byl ovšem mezi třemi tyčemi opět mužem na svém místě. Brest ještě zahrozil Martialem, Penneteau však ani tady nekapituloval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Otevrenej zapas s více goly TIP 3:2 , 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele