LaLiga - souhrn 8. kola

05.10.2018, 22:53, aktualizováno 07.10.2018, 22:39
Komentáře a souhrny
Barcelona pouze remizovala ve Valencii a zůstává za Sevillou, která si poradila s Celtou Vigo. Atlético zdolalo Real Betis, Villarreal odjíždí s prázdnou ze hřiště Espanyolu. Alavés v sobotu pozdním gólem udolal Real Madrid, jenž si tím připsal druhou venkovní porážku za sebou.

Valencia CF - FC Barcelona 1:1

07.10.2018 20:45

Góly: 2. Ezequiel Garay - 23. Lionel Messi

Valencia sice neprožívá úplně ideální chvíle, ale přesto se dokázala postarat o překvapení. Před vlastními fanoušky obrala o dva body Barcelonu a vybojovala remízu! Netopýry poslal už ve 2. minutě do vedení Ezequiel Garay, načež o dvacet minut později srovnal Lionel Messi.

Už tři zápasy se Barcelona trápí a nedokázala je vyhrát. Ve čtvrtém z nich chtěla za každou cenu vylepšit svou obranu a získat tři body. Trenér Ernesto Valverde k tomu využil hráče jako Rakitić, Vermaelen, Messi, Coutinho nebo Arthur se Semedem. Do cesty katalánskému gigantu se postavili Netopýři vedení Gameirem, Parejem, Garayem, Netem nebo Guedesem.

Valencia věděla, že své šance bude muset pořádně využívat, neboť Barcelona jí nedá moc prostoru. A to se domácím povedlo na jedničku. Už ve druhé minutě se po rohovém kopu dostal v závaru ve vápně k hlavičce urostlý obránce Ezequiel Garay. K němu propadl míč na zadní tyči a Garay už měl úlohu snadnou - 1:0 pro domácí Valencii.

To bylo pro Barcelonu samozřejmě hodně nepříjemné uvítání. Blaugranas pokračovali svou typickou zdlouhavou rozehrávkou, kterou chtěli soupeře ukolébat. I když Barcelona dokázala tvořit a kombinovat, k větším šancím to nevedlo. Naopak se krásnou ranou málem prosadil záložník Kondogbia, který pálil nakonec těsně vedle. Pro Valencii se první půle ale nevyvíjela úplně nejlépe.

Ve 12. minutě se totiž zranil portugalský křídelník Guedes a musel střídat. Následně se po spolupráci mezi Gameirem a Basthuayiem zkoušel druhý jmenovaný prosadit točenou ranou k tyči, kterou však minul. Ve 23. minutě se po sprintu do vápna a dlouhém nákopu srazili Suárez s Gabrielem Paulistou, ale sudí tento střet neposoudil jako penaltu.

Přesto se Barcelona branky dočkala a nutno říct, že zcela zaslouženě. Po delší kombinaci kolem vápna se vpřed s míčem u nohy vydal Arthur, který si vybral ke kombinaci Messiho. Argentinský mág spolupracoval se Suárezem, který mu míč do uličky vrátil a Messi krásnou ranou k tyči nedal Netovi šanci - 1:1.

Ke konci první půle Barcelona ještě několikrát zahrozila a dostala se poměrně blízko k vápnu soupeře, ale šanci si už nevytvořila žádnou. Když už to vypadalo, že by se Coutinho nebo Messi mohli prosadit, zapracovala velmi dobrá stoperská dvojice Netopýrů. Po změně stran se do jedné větší šance pomalu probíjel Denis Čeryšev, jehož zakončení šajtlí dostalo opačnou faleš, než jakou by si mladý Rus přál.

Na opačné straně rozjel katalánský gigant skvělou a rychlou kombinaci, na jejímž konci stál Lionel Messi. Jeho pokus brankáře Neta sice vyzkoušel, ale nepřekvapil. Střelecké pokusy se začaly množit a další z nich si na své konto připsal útočník Kevin Gameiro. Tomu sice nechyběla razance, ale s přesností už to bylo mnohem horší. Gameira posléze vystřídal další útočník Rodrigo. Valencia se ničeho neostýchala a poměrně často větrala postranní prostory Blaugranas.

Po dalším centru, který vyslal Gayá, musel do vzduchu obránce Piqué. Domácí hráči si byli velmi dobře vědomi síly Messiho a toho, že když mu nechají čas, může hrozit. Takže k němu přistupovali se vší opatrností a velmi rychle. Rakitić posílal do šestnáctky polovysoký centr, který směřoval na Suáreze. Jeho zakončení ale postrádalo razanci i přesnost. A když v samém závěru Messi nepřešel přes pečlivě bránícího Pareja, bylo o výsledku jasno.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 3:1

07.10.2018 18:30

Góly: 7. Hernán Pérez, 79. Sergio García, 90+2. Pablo Piatti - 45. Karl Toko Ekambi

Villarreal opět zklamal a pokračuje v hodně nutných výkonech. Žlutá ponorka se zatím řadí mezi nejhorší překvapení ročníku a její forma se stále nezlepšuje. Tentokrát si tři body nechal Espanyol Barcelona, který se trefil třikrát.

Villarreal před utkáním hlásal, že se chce změnit a že hodlá proměňovat daleko více šancí. O to se měli starat především Toko Ekambi, Moreno nebo Trigueros s Fornalsem. Kanonýr Carlos Bacca zůstal tentokrát jen na lavičce náhradníků. Domácí Espanyol zase spoléhal na Dardera, Garcíu nebo Granera s Iglesiasem. Právě ten se už ve třetí minutě dostal do první velké šance. Iglesias se hnal po rychlé kolmici za obranu na brankáře Asenja, jenže ten mu zmenšil střelecký úhel bravurně!

Espanyol však působil daleko více živým dojmem a jeho první branka visela ve vzduchu. Domácí příznivci se jí dočkali už o čtyři minuty později, když Villlarreal opět propadl v obraně. Espanyol tak ve větším přečíslení mohl zaútočit, míče se zmocnil Hernán Pérez a i když jej brankář Asenjo fauloval svým výběhem, Pérez jej dokázal přehodit!

O sedm minut později málem Espanyol navýšil své vedení a Villarreal opravdu v obraně hořel. Po parádním pasu se dostal do samostatného úniku Iglesias, avšak Asenjo vynikajícím zákrokem podržel svůj tým. Další Iglesiasova akce skončila jen na boční síti. Se svou troškou do mlýna přispěchal také Sergi Darder, který pálil těsně nad bránu!

Villarreal své šance moc neproměňoval a Moreno toho byl v 37. minutě živým důkazem. Povedlo se mu sice obejít brankáře a zakončit do prázdné brány, jenže na poslední chvíli se vrátil obránce, kterého Morenova rána napálila. Přesto Villarreal alespoň srovnal. Karl Toko Ekambi byl ve 45. minutě tím hráčem, který byl ve správný čas na tom správném místě a dopravil balon po centru ze strany do sítě - 1:1.

Ekambi byl aktivním hráčem také po změně stran a jednou táhl velmi povedený útok. Jenže místo střely nebo nahrávky otálel a těsně před vápnem o míč přišel. Na opačné straně vyslal krásnou střelu na brankáře Asenja obránce Dídac Vilà a Asenjo měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil.

O chvíli později se snesl do vápna Asenja centr a hlavičkou se do něj opřel záložník Sergi Darder. Míč nakonec zamířil těsně nad bránu! V dalších momentech utkání došlo na několik střídání a deset minut před koncem se začalo dařit Espanyolu. Sergi Darder totiž stál na středu vápna, když k němu centrovaný míč odvrátil Trigueros. Darder na nic nečekal a poslal balon za záda brankáře Asenja!

A nebylo to všechno. Villarreal poté zbylé síly vrhl do útoku, ale nedával si pozor na obranné linie. Léo Baptistão toho ještě nevyužil, ale střídající Pablo Piatti v nastaveném čase už ano. Piatti podnikl útok přes dvojici obránců a dokázal zamířit přesně - 3:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Celta Vigo 2:1

07.10.2018 18:30

Góly: 39. Pablo Sarabia, 61. Wissam Ben Yedder - 85. Sofiane Boufal

Sevilla si dokázala poradit s nebezpečnou Celtou Vigo a díky třem bodům se dostala na čelo LaLigy! O výhru domácího favorita se svými zásahy postarali Pablo Sarabia a Wissam Ben Yedder. Celta Vigo hrála třicet minut v početním oslabení a branka Boufala už pro ni nic nezměnila.

Sevilla hodlala znovu dokázat, že má výtečnou formu a navázat tak na minulou výhru proti Eibaru. K tomu trenér Machín využil služeb Vázqueze, Ben Yeddera, Andrého Silvy nebo Banegy. Brankář Celty Vigo Sergio Álvarez mohl očekávat hodně náročné utkání a jeho představy se začaly plnit hned od začátku. Franco Vázquez byl tím prvním mužem, který jeho pozornost vyzkoušel a zkušeného brankáře už ve 2. minutě protáhl.

Ve 13. minutě musel zasahovat také Tomáš Vaclík. Ve vápně Sevilly dostal balon Maxi Gómez a se štěstím jej sklepl k Pionemu Sistovi. Mladý útočník na nic nečekal a ihned vypálil. Brankář Vaclík musel ukázat hodně rychlé reflexy, aby zabránil inkasování. O pár minut později musel český brankář zasahovat opět, tentokrát vybíhal proti dlouhému nákopu směřujícímu na Maxiho Gómeze.

Sevilla nedominovala utkání tak, jak by asi její fanoušci čekali. Spíše vyčkávala a občas se připomněla střelou. Třeba ve 32. minutě, když velmi dobře pálil Franco Vázquez a brankář Álvarez musel opět zasahovat. Ani jeho zákroky ale Sevillu neudržely na uzdě. Pět minut před koncem první půle totiž odražený míč zachytil Jésus Navas, který poslal perfektní balon do vápna. Tam si naskočil na míč Pablo Sarabia a hlavou otevřel gólový účet utkání.

Druhý poločas začal v aktivnějším duchu. Iago Aspas ještě zůstal po šanci Celty Vigo na hraně ofsajdu a z úhlu pořádně protáhl Tomáše Vaclíka. Český brankář ale svou úlohu velmi dobře zvládl a ránu mířenou na zadní tyč vyrazil! Na opačné straně chybovala obrana Celty, čehož využil Ben Yedder. Ten s díky převzal balon a naservíroval jej před bránu Andrému Silvovi. Portugalský talent ale z blízka přestřelil bránu!

V 58. minutě utkání přišel možná zlomový okamžik, protože v rozmezí tří minut si nechal dát dvě žluté karty za zbytečné zákroky Néstor Araujo a oslabil tak Celtu! O pár vteřin později dostal krásný pas od hostující obrany Wissam Ben Yedder, jenže sám před Sergiem Álvarezem neuspěl a tento dárek v gól neproměnil.

Povedlo se mu to až o dvě minuty později, když Sarabia dostal krásný pas na hranu ofsajdu a před prázdnou bránou našel Ben Yeddera - 2:0. Celta se sice nevzdala a po krásné individuální akci Sofiane Boufal kroucenou střelou přes dva obránce snížil, ale víc už hosté z Viga nestihli. Sevilla je na prvním místě, Celta naopak v tabulce dál klesá.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 1:0

07.10.2018 16:15

Góly: 74. Ángel Correa

Nakonec jen jednu branku nabídlo zajímavé utkání na Wanda Metropolitano mezi Atlétikem Madrid a Betisem Sevilla. Ze tří bodů se raduje madridský celek, jehož spasil čtvrthodinu před koncem Ángel Correa.

Kdo čekal utkání plné brankových příležitostí, či snad samotných gólů, ten musel být hned od začátku velmi zklamán. Od úvodního hvizdu bylo patrné, jakým směrem se bude utkání ubírat. Cholo Simeone zkrátka vsadil na taktiku, která nakonec svůj cíl splnila.

Žádné závratné tempo k vidění nebylo, Atlétiko čekalo co soupeř předvede a dokonce mu dovolilo místy až 75% držení míče. V 17.minutě museli hosté velmi citelně střídat, klíčový muž zálohy Guardado musel kvůli zranění opustit hrací plochu, takže ho nahradil William Carvalho. První poločas nenabídl ani jednu vážnější příležitost a pomalu ani žádný náznak šance. Diváci se na Wanda Metropolitáno zkrátka nudili.

Nezbývalo doufat, než že se po změně stran herní styl obou týmů změní. A skutečně změnil. V 52.minutě konečně zvedl diváky ze sedadel Nikola Kalinić, když svojí ránu opřel do tyče! Chvíli na to pak Rodri protáhl Lópeze a brankář Betisu měl najednou více práce.

Opora hostujícího celku ještě jednou zasáhla proti Kalinićovi, ale v 74.minutě se už Atlétiko prosadilo. Ztráta ve středu hřiště vyšla Béticos pořádně draho, protože Ángel Correa nic nevymýšlel a přesnou ranou k tyči zajistil Los Colchoneros vedení!

Betis pak měl ještě čtvrthodinu na vyrovnání, ale hra Atlétika a jeho skálopevná defenzíva mu absolutně nic nedovolili. Svěřenci Diega Simeoneho výsledek udrželi a v tabulce předskočili Real Madrid.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - SD Huesca 1:0

07.10.2018 12:00

Góly: 28. Rubén Alcaraz

Nejtěsnějšího vítězství dosáhl Real Valladolid, který doma udolal jedinou brankou z volného přímého kopu v podání Rúbena Alcaraze poslední Huescu 1:0. Hosté sice měli po inkasované brance ještě hodinu na odpověď, ale dobře pracující defenzívu domácích přelstít nedokázali.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a trvalo zhruba dvacet minut, než se začaly rodit první brankové příležitosti.

Ve 24. minutě orazítkoval v pádu tyčku Duje Čop a za další čtyři minuty už mohl Valladolid slavit branku. Po faulu Semeda rozehrával domácí tým volný přímý kop a Rúben Alcaraz parádní ranou poslal Valladolid do vedení. Kop to byl precizní a brankář Jovanović se jen ohlédl.

Domácí se po vstřelené brance nikam nehnali, kontrolovali hru a poločas dotáhli bez újmy do zdárného konce. Huesca byla každopádně stále ve hře o body, po změně stran ale potřebovala směrem dopředu výrazně přidat. Jenže to se nestalo a Valladolid mohl přidat druhou branku. Přesněji řečeno jí přidal, ale kvůli ofsajdovému postavení nebyl gól správně uznán. Po hodině hry pak nebezpečně zakončoval Moyano a zasahovat musel Jovanović.

Huesca byla směrem dopředu bezzubá, vyrovnat do konce zápasu nedokázala a opět prohrála, což znamená, že na posledním místě LaLigy se ani po tomto kole nic nemění.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Rayo Vallecano 1:0

06.10.2018 20:45

Góly: 14. Guido Carrillo

Leganés se alespoň na chvíli odpoutalo od poslední příčky v LaLize a zvládlo přímou konfrontaci s Rayem Vallecano. Před vlastními fanoušky o tom už ve 14. minutě rozhodl Guido Carrillo, který se stal jediným střelcem utkání.

Leganés vstoupil do utkání velmi sebevědomě a už ve 4. minutě mohl zahrávat volný přímý kop, který však po ráně Rodrígueze skončil jen ve zdi. Hostující Rayo zahrozilo o pár chvil později, když peruánský univerzál Luis Advíncula hledal nabíhajícího Medrána, jenže u míče byl dřív pozorný brankář Iván Cuéllar, který míč sebral.

Už ve 14. minutě se však Leganés prosadil. Na pravé straně se uvolnil Santos a vzápětí vyslal přízemní pas do pokutového území. Tam našel nabíhajícího Guida Carrilla, který sice upadl, ale přesto dokázal v krkolomné pozici prostřelit brankáře Alberta Garcíou a domácí vedli!

O pouhých pět minut později vyslal El Zhar parádní nahrávku do vápna na Michaela Santose, jenže uruguayský útočník neměl moc štěstí a pálil těsně vedle! Velmi aktivní Santos měl na kopačce další branku poté, co postupoval až k vápnu. Jeho ránu k tyči musel brankář García vytáhnout velmi dobrým zákrokem. Rayo naopak nic vymyslet nedokázalo a prakticky po celý první poločas jen odvracelo ataky svého soupeře. K jeho konci se ještě do sebe pustili Medrán s Rodríguezem a oba dostali po žluté kartě.

Santos začal aktivně také druhou půli a jeho skákavá rána nadělala Albertu Garcíovi pořádné komplikace. Deset minut po změně stran hlavičkoval Guido Carrillo skvěle zahraný rohový kop, ale ačkoli s ním nikdo neskákal, nezamířil přesně. Na opačné straně zakončoval tvrdou ranou na zadní tyč Álex Moreno, ale ani on neslavil úspěch.

Rayo dnes trápilo především množství nepřesností, což nenapravila ani další dělovka z dílny Morena. Dvacet minut před koncem pak Álvaro Medrán krásnou ranou z volného přímého kopu orazítkoval jen břevno. Právě Medrán se stal pro hosty symbolem zmaru, protože místo vyrovnání se po zbytečném faulu dočkal jen druhé žluté karty. Deset minut před koncem proto oslabil svůj tým, který už neměl sílu bojovat.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Madrid 1:0

06.10.2018 18:30

Góly: 90+5. Manu García

Real Madrid prohloubil svou krizi a připsal si další nešťastný výsledek. O velké překvapení se postaralo domácí Deportivo Alavés, které nejenže udrželo hvězdné hráče Bílého baletu na uzdě, ale v 95. minutě si vysloužilo vedoucí gól!

Bílý balet pod vedením trenéra Julena Lopeteguiho zažil poměrně dobrý začátek sezony, jenže v posledních chvílích se Madridu nedaří. Hovoří se o sporech v kabině a herně i výsledkově se gigant trápí. Tentokrát už konečně potřeboval naplno zapnout a na obranu Deportiva se sesypali hráči jako Benzema, Kroos, Modrić nebo Bale, čili osvědčená jména.

Deportivo spoléhalo na tradiční sestavu s oporami jako Pacheco, Laguardía, Maripán nebo Wakaso, přičemž o ofenzivní část hry se starali Gómez, Calleri nebo Jony. Od prvních momentů to vypadalo, že se Real poučil a opět v jeho týmu všechno funguje. Karim Benzema pálil těsně vedle, Ceballosovu ránu musel brankář Pacheco vyrážet mimo jen s vypětím všech sil. Domácí si po akci Calleriho snažili vymodlit pokutový kop, ale sudí Santiago Jaime Latre jejich přání správně ignoroval.

O chvíli později se Gareth Bale dostal v pokutovém území do hlavičkového zakončení, avšak zamířil příliš vysoko nad bránu. Real dnes až příliš často brzdila nepřesnost v kombinaci, což mělo za následek nepříliš velké množství šancí. Belgická hvězda v bráně Realu Madrid moc problémů neměla a když už se například Wakaso dostal do vápna, jeho zakončení mířilo vedle.

Aktivní Dani Ceballos se ke konci první půle pokoušel hned dvakrát procpat míč ve vápně na Benzemu, ale toho si obránci Deportu příliš dobře hlídali. A francouzské kanonýr dnes neměl zrovna svůj den. I proto byl trenérem Lopeteguim stažen hned o poločasové přestávce, aby uvolnil místo mladému Marianovi Díazovi. Někdejší hráč Lyonu se procpal do vápna pomocí kliček, ale v něm už nemířil přesně.

Casemiro střílel z dálky k bližší tyči, jeho pokus po zemi však nebyl nebezpečný. Ze třiceti metrů se připomněl také Duarte, který však rovněž brankáře Realu Madrid z míry nevyvedl. Realu to moc nešlo a především v útoku se hodně nevýrazně potácel, aniž by soupeři způsobil vážnější problémy. Změnit to měl Marco Asensio, kterému uvolnil místo Casemiro.

Bale zkoušel vzít zodpovědnost na sebe, ovšem jeho rána z úhlu minula vzdálenější tyč. Patnáct minut před koncem dostal Real první varování. Ofsajdové pasti se totiž vyhnul Jony, který dostal balon do běhu. S ním u nohy sprintoval na Courtoise, jenže míč poslal těsně vedle tyče!

To Realu nestačilo a kromě toho, že si nevytvořil žádný tlak v závěru, ještě inkasoval. Stadion Mendizorrotza totiž v nastavení přivedl k extázi Manuel García, který na zadní tyči využil chyby Courtoise a hlavou dorazil míč do sítě!

Více informací k zápasu

Getafe CF - Levante UD 0:1

06.10.2018 16:15

Góly: 60. Enis Bardhi

Levante pokračuje v dobrých výkonech a připisuje si další tři body. Tentokrát je veze z Madridu, kde o ně obralo domácí Getafe. Výhru hostím zařídil jedinou branku Enis Bardhi, který se prosadil ve druhém poločase.

Do první větší šance se prohnal mladý Ghaňan Emmanuel Boateng, který se už v šesté minutě dostal až do zakončení. To mu však vůbec nesedlo a jeho střela zapadla někam do sedmé řady. Po dalším pokusu Jasona Remeseira se cpal do šance José Luis Morales, jenže místo něj byl u míče jako první obránce Getafe Bruno González. Zkušený domácí brankář Oier Olazábal musel zasahovat až ve 13. minutě, když jej z úhlu tvrdou ranou prověřil Jorge Molina.

Jinak to moc záživné utkání nebylo. Změnit to mohl po třiceti odehraných minutách Nemanja Maksimović, který skvěle zachytil špatnou rozehrávku soupeře, jenže tváří v tvář brankáři Oierovi naprosto selhal. Krátce před koncem první půle Prcić napřáhl k pěkné střele z první zpoza vápna a míč jen o několik desítek centimetrů minul tři tyče.

Právě neefektivního Sanjina Prciće vystřídal hned ve 46. minutě Enis Bardhi a bylo to zlaté střídání. Aktivnější byli přesto domácí hráči. Nejprve Jorge Molina skvěle vystihl přihrávku ze strany a hlavičkoval z velké blízkosti. Narazil ale na brankáře Oiera.

V 56. minutě se málem hosté dostali do vedení, když byl u delší přihrávky dřív útočící Morales. Brankáře Soriu sice oběhl, jenže pak zamířil jen vedle prázdné brány! To bylo pro Getafe varování, které se o pouhé čtyři minuty naplnilo. Po faulu u vápna zahrával Enis Bardhi volný přímý kop a balon zakroutil parádně mimo dosah brankáře Sorii, který se po míči natahoval marně!

Levante mohlo o chvíli později skórovat znovu. Toño se po rychlé kombinaci překvapivě dostal do pozice před brankářem, ze které orazítkoval jen tyč! Levante už do konce utkání udrželo těsné vedení a pomohlo mu k tomu i to, že se v 90. minutě nechal zbytečně vyloučit domácí záložník Francisco Portillo, takže případný tlak Getafe se nemohl konat.

Více informací k zápasu

Girona FC - SD Eibar 2:3

06.10.2018 13:00

Góly: 40. Cristhian Stuani, 42. Cristhian Stuani - 12. Charles (pen.), 45+4. Anaitz Arbilla, 72. Sergi Enrich

Dobrá, pětigólová přestřelka se šťastným koncem pro hostující Eibar byla k vidění v Katalánsku. Girona znovu poměrně překvapivě prohrála a její někdejší forma vzala definitivně za své. Zápas ve prospěch Eibaru rozhodl brankou čtvrthodinu před koncem Sergi Enrich.

Diváci, kteří si našli cestu na stadion Municipal de Montilivi, nemohli litovat. Už první poločas nabídl strhující podívanou se čtyřmi brankami. Začátek zápasu byl pořádně divoký, o čemž svědčí i počet rozdaných žlutých karet. Hlavní arbitr zápasu rozdal do poločasu sedm žlutých karet.

Ve 12. minutě se měnilo skóre poprvé. Aday zahrál po střele Orellany rukou a sudí po shlédnutí VAR nařídil pokutový kop. Charles ho suverénně proměnil a zajistil Eibaru rychlé vedení. Domácí si následně vytvořili několik příležitostí, ale dočkali se až na sklonku prvního poločasu. Porrův výborný centr doplachtil na hlavu Stuani, který srovnal na 1:1. Závěr prvního poločasu byl zase ze strany obou celků pořádná divočina. Ve 42. minutě totiž otočil výsledek na stranu domácího celku opět Stuani, ale ještě v nastavení znovu srovnal na 2:2 po rohovém kopu hlavičkující Anaitz Arbillá.

Zajímavou podívanou sliboval i druhý poločas, ale jak se ukázalo, ten byl na branky i brankové příležitosti výrazně chudší. V 58. minutě sice postupoval sám na Dimitroviće Portugués, ale Girona se do opětovného vedení nedostala. Naopak, přišla 72. minuta a rozhodnutí z kopačky Sergiho Enricha. Z pravé strany přišel do malého vápna centrovaný balón a Sergi Enrich hlavou jakýmsi padáčkem překonal Bounoua.

Girona se hnala za vyrovnáním marně. K dispozici ještě měla pětiminutový nastavený čas, ale Eibar si příležitost nenechal vzít a nakonec zvítězil.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Sociedad 1:3

05.10.2018 21:00

Góly: 32. Iker Muniain - 30. Mikel Oyarzabal (pen.), 47. Luca Sangalli, 74. Mikel Oyarzabal (pen.)

Proti Realu Madrid i Barceloně se v nedávných kolech La Ligy dokázal Athletic vytáhnout a favorizovaným celkům být vyrovnaným soupeřem, ovšem ve zbytku ligových střetnutí klub z Bilbaa zaostává. Naposledy se tak stalo v páteční předehrávce, kde v prestižním baskickém derby Athletic padl s Realem Sociedad na domácí půdě v poměru 3:1. Na úvodní branku Oyarzábala z penalty ještě dokázal střelhbitě odpovědět Muniain, ale hosté si na úvod druhé půle vzali vedení zpět díky Sangallimu a o poklidné dohrání zápasu se postaral znovu penaltový exekutor Oyarzábal čtvrthodinu před koncem.

První důležitý moment zápasu přišel krátce před odehranou půlhodinou hry. Iňigo Martínez, jenž do Athleticu dorazil jako náhrada za Aymerica Laporteho právě ze Sociedadu, neohleduplně napálil do hlavy Lucu Sangalliho, za což si na radu videorozhodčího vysloužil žlutou kartu a daroval hostům výhodu pokutového kopu, který Mikel Oyarzábal bezpečně proměnil.

Ještě než opadlo nadšení fanoušků Sociedadu, mohl se zničehonic radovat tábor domácích příznivců na San Mamés. Přízemní centr z pravé strany totiž s notnou dávkou štěstí doskákal až k volnému Ikeru Muniainovi, pro nějž už nebyl žádný problém uklidit míč do sítě z bezprostřední blízkosti.

Z Martínezova lapsu v první půli se však Athletic nepoučil ani po změně stran. Tentokráte byl vrchním viníkem Yuri Berchiche, jehož ztrátu míče vytrestal rychlým kontrem Zubeldía, který připravil palebnou pozici aktivnímu Sangallimu a mladý španělský forvard nekompromisní ranou vrátil vedení na stranu Sociedadu.

Tentokráte již tým Eduarda Berizza odpověď nenašel, a aby toho nebylo málo šestnáct minut před koncem inkasoval do třetice. Zaváhání Yeraye Gómeze se na poslední chvíli snažil před všudypřítomným Sangallim zachránit brankář Simón, ale místo míč trefil jen hráče soupeře a Oyarzábal proměnil suverénně i druhý pokutový kop večera. Real Sociedad tak ve jámě lvové obstál na výbornou a navzdory početné marodce včetně Morena, Zurutuzy či Williana Josého veze z Bilbba všechny body za prestižní výhru v derby 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC851218:816
2.FC Barcelona843119:915
3.Atlético Madrid84319:415
4.Real Madrid842212:714
5.Espanyol Barcelona842211:714
6.Deportivo Alavés842211:814
7.Real Valladolid83327:612
8.Real Betis83325:612
9.Real Sociedad832312:1111
10.Celta Vigo824213:1210
11.Levante UD831412:1410
12.SD Eibar83149:1210
13.Valencia CF81616:79
 Getafe CF82336:79
15.Girona FC823310:139
16.Villarreal CF82246:78
17.Athletic Bilbao71429:137
18.CD Leganés82157:127
19.Rayo Vallecano71247:155
20.SD Huesca81257:185

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (397)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedenásť žltých, hralo sa vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Raphaël Varane: "Nemôžeme každý zápas vyhrávať 5:0." Odvtedy za 360 ani jeden strelený gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mercury

Teda, aby Real nedal 4 zápas v řadě branku, to už je vcelku masakr... ten gol Alavesu už byla jen třešnička na dortu...a možná hřebíček do Lopeteguiho trenérské rakve? Ikdyž jen v něm ten problém fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu zradu na repre mu to nejde neprat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zradu

Reagovat
X-bano-X

Sorry ale napísal to presne. Ale už sa tým zasralo pár diskusií a je zbytočne to prepierať zas a znova.

Reagovat
CHONG

Souhlas, stejně by z tebe nic kloudného nevypadlo.

Reagovat
drussbarb

No ještě že tu máme tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla žádní zrada. Jen se to nemělo zveřejnit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nedokazu predstavit, ze Real da jeste nekdy gol

Reagovat
smazaný uživatel

Mávanie bielymi chjovinami na pľac!

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz kde su ti, co vypisovali, ze Bale nemoze naplno ukazat svoj potencoal v reale, lebo musi hrat s Ronaldom?

Reagovat
ADM

Takze zajtra prehrame aj my

Reagovat
Mercury

zítra čekám poctivý výkon a snad konečně výhru...před repre pauzou ty tři body nutně potřebujeme po sérii nezdarů...každopádně jim zítra dost věřím

Reagovat
X-bano-X

Ja som hrozne zvedavý na Messiho. Naposledy pressoval tak ako v Londýne asi pred pár rokmi , tak snáď sa zas hecne.

Reagovat
Mercury

mohl by...a měl by. on ví, že je to hodně o jeho výkonu a pak bude mít 14 dnů pauzu

Reagovat
Coutinho10

Valencie nebude snadny souper navic venku, ale verim, ze zopakujou vykon a nasazeni z LM a pak by to melo klapnout

Reagovat
smazaný uživatel

nejvyrovnanejsi liga

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
M.Vaza

Škoda, že jsem nestihl vsadit live, protože jsem tam toho fíka při posledním rohu vyloženě cítil.

Jinak Lopata je dle mě jasný, už podle ksichtu Peréze, ale nevím co s tím kádrem kdo svede.

Každopádně za mě zkusit Conteho.

Reagovat
CHONG

Pérez by měl hlavně začít sám u sebe, ale to bohužel nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim ze skonci tak rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho bude volný. Conteho nám nechte v záloze.

Reagovat
X-bano-X

Mou dnes zažil obrat roku, takže ešte chvíľku to podrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak išlo o obrat a nie výstrel z motyky, tak potom do konca sezóny.

Reagovat
Uwe háže buly

Conte neni špatnej, ale neni to trenér pro vás a pro Real by to bylo jen hodně dobrý řešení do konce sezony..

Reagovat
Whitemedia

byl bych zvědavý, co by letos Conte udělal s tou vaší šílenou ofenzívou..

Reagovat
CHONG

Nic

Reagovat
Mateo16

Este viac rozkopal

Reagovat
Robbie

Kdy ten curak pochopí že Real nemá hráče na házenou

Reagovat
Al Capone

To je mrdat... posraný tiki-taka ať si hraje Barca, ale ne kurva my. ¨To je otřesný fotbal.

Reagovat
RealC.F.

Ani mi nemluv. Nechápu proč hrajem něco , co sme nikdy nehráli. Lopetegui fakt idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Tiki-taka hrát nemůžete, protože na to nemáte dostatečně kvalitní hràče. Tiki taka není házená. To už nedokáže ani Barca.

Reagovat
Al Capone

Hlavně tiki-taka je otřesný styl na který se nedá dívat a když to máme hrát my tak mě to ničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiki-taka je nejdokonalejší styl, ještě jednou to není házená, tiki-taka je rychlá jednodoteková kombinační hra na malém prostoru. Tohle nikdy nezahrajeté a my už taky ne.

Reagovat
Al Capone

to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co určitě? Real na tiki taka nikdy neměl a nebude mít. Tolik se nepřeceňujte.

Reagovat
Al Capone

Ta pohádka o nejdokonalejším stylu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je realita

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Pust si Classico 2:6, to je Tiki Taka

Reagovat
ADM

Nie nie, minule som to pozrel cele, to bolo znasilnenie

Reagovat
Baronne

Ronaldova specialita

Reagovat
smazaný uživatel

ale doufam ze nekdy se jeste u nas povede

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím

Reagovat
Gazdo

Tiki taka je super len to uz dnes vie asi len city

Reagovat
drussbarb

Je to naopak velmi líbivý styl

Reagovat
Majk91

Kroos a Modric proste nedosahuju kvalit dvojice Xavi, Iniesta. A to ani nehovorim o rozdielnosti kvalit Busquetsa a Casemira. Prve sezony pod Pepom a jeho tiki taka bola dokonalost sama.

Reagovat
X-bano-X

To "my" tam máš naviac.

Reagovat
Koláč na pekáč

Lehká dívka nemá právo si zahrát tiki taku?

Reagovat
X-bano-X

Je to hlboká metafora

Reagovat
smazaný uživatel

No Ronaldo no party

Reagovat
smazaný uživatel

Party ako party...ale afterparty je problém.

Reagovat
Xavi

Enis Bardhi ty trestňáky kope taky neskutečně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když si někdo myslel, že Ronaldo nebude chybět. Že není třeba ho zkusit nahradit. Tohle je karma za nevděčnost. Jak od fanoušků, tak funkcionářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vždycky příjdeš, vystříkneš něco o Ronaldovi a odejdeš kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Však má pravdu

Reagovat
celeb

minulu jesen mali tragicku aj so 4mi Ronaldovymi golmi.

Reagovat
Reggie

Me tady minule tvrdil, ze Ronaldo neni simulant . Resp. ze tolik simuluje kde kdo

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid sestup

Reagovat
technecium

Konec slávy Reálu Madrid

Made by CSM

Reagovat
Mateo16

Dalsi zraneny ma byt aj Karim ale to je posila

Reagovat
smazaný uživatel

Realu se nedaří a podle nejnovějších zpráv se budou dít velké věci. Madridský velkoklub údajně zacílil na hvězdného útočníka Barcelony Lionela Messiho.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Rssa

To jsou tak nejnovejsi zpravy, ze je nestihl jeste nikdo vymyslet...

Reagovat
Switchback

Khabib McGregor bez šance ale ta komedie po fightu

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné drama

Reagovat
misinho7

Ehm aká je šanca ze sa v zime Floro spameta a drbne za dakoho palku? Aj keď liga bude už dovtedy stratena.. Ale aspoň šanca v LM bude dúfam..

Reagovat
-Carles-

No práve do LM vám asi nikto nepomôže, keďže všetci top hráči už hrajú v pohároch

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však od letoška se to změnilo a i ty posily, který hrály LM na podzim jinde, ji můžou hrát na jaře v novým klubu, ne? Problém bude spíš to, že dneska nikdo nechce prodávat a už vůbec ofenzivní hvězdy.

Reagovat
-Carles-

Fakt? Tak to som vôbec nezachytil takú správu. V takom prípade by som tipol že Florentino skúsi Hazarda, môže to mať podobný scenár ako s Coutinhom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nedokážu si představit, že hráče takovýho levelu dokážou v zimě udělat. Coutinho byl už hodně nalomený z léta, zatímco Real Hazarda nijak intenzivně nechtěl...

Reagovat
Whitemedia

Nebude to mít podobný scénář jako s Coutinhem.. po letním přestupáku vám mělo dojít, že Hazard sice do Španělska chce, ale není to člověk, co by si přestup vybrečel.. do léta určitě zůstane, pak už se to bude muset řešit, protože mu smlouva bude končit za rok a to už Real bude mít velkou šanci na jeho získání.. ale v zimě prostě tak 1% šance na zisk Edena.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hazard hraje EL

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já spíš přemýšlím nad tím, že pokud by Barca neměla letos tolik zbytečných ztrát, Lope už by byl dneska na hraně odvolání a s trochou štěstí by dostal šanci se zachránit v Clásicu. Takhle ta situace ještě není tak šílená, jak mohla opravdu být.

Reagovat
CHONG

Přitom Lope je ten nejmenší problém a jeho odvolání by nedávalo žádný smysl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nevím. Rozhodně to není špatný trenér, ale se složením kádru minimálně do ledna neuděláš nic a ačkoliv jste na začátku sezóny vyhrávali, nebylo to nic přesvědčivýho a spíš jste těžili z hrubých individuálních chyb soupeřů. Ve finální třetině hřiště jste naprosto průměrní, to je obrovský problém a pokud by to předpovídal už v létě, určitě by to řešil mnohem důrazněji (i směrem k vedení). Takhle ta situace spěje k jedinýmu možnýmu řešení (pokud se tým ihned nevzchopí). Čekat, že za to ponese vinu někdo jiný, je hodně naivní.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
CHONG

Jasně, že to případně odesere Lope, jen říkám, že on tím problémem není. Mně zase přijde trochu naivní si myslet, že vůči Pérezovi má smysl řešit něco důrazněji, toho zajímá jenom jeho názor a přes to nejede vlak, nezajímá ho názor fanoušků (viz Ozil), názor hráčů (viz Carlo)ani názor zbytku vedení (viz Benitez), takže pochybuji, že by ho nějak výrazně zajímal názor Lopeho

Reagovat
pantondavo

Proste slabsi obdobi, takovych uz bylo, po galacticos ta era nestala za nic, pak prisel Benitez a po nem nejvetsi uspechy v historii fotbalu. Letos si to uzijou jini, LM prece nemuze furt vyhravat jeden tym…

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ronalda nemáme pořádného gólového hráče.. To je prostě realita. Co lze také očekávat, když jedničkou v útoku zůstává Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda pre Betis. Na druhej strane som radsej alo keby sa delili body.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase jednou gólové hody

Reagovat
Ed_Hazard

Už tu nehejtujte všetci všetko. Ja radšej vidím ak je špica tabuľky vyrovnaná V LM si pôjdeme aj my aj Barca zase svoje.

Aj tak to je všetko schválne. Nepodarilo sa pretlačiť zápas v USA, tak chcú ligu zatraktivniť aspoň tým, že Barca nebude po 5 kolách viesť ligu o 9 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Plusy: Messi, Semedo, Arthur fantazie. Minusy: Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

+ alba

- couts (oplaceni + proc nevystrelil ????)

Reagovat
blaugrana

Arthur fantazia? Zas neprehanajte. V druhom polcase fest kurvil a 2 krat to po jeho totalne laxnej prihravke smrdelo golom. Alba dnes tiez dnes nahraval len obrancom supera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál parádně, konečně hráč co se pod tlakem neposere. Je u nás i s cestou tejden a takhle to rozdává.

Reagovat
blaugrana

Ako ma tam zablesky, ale do Xaviho ma este hodne daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár ztrát tam má, to mu rád odpustim. Dembele a hlavně Suarez ztrácej mnohem víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hrál slušně, ale taky bych jeho výkon nepřeceňoval. Bohužel v tomhle složení a s Valverdem na lavičce se zlepšovat bude pouze těžko.

Reagovat
Dr. Admess

Už toho Ernesta vyhoďte, prosím.

Tohle je o ničem, neustálé přešlapování na místě. Co udělá Messi, to máme, co neudělá, to nemáme. O ničem jiném. Děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas a staci hrajici trener jako Argentina na MS

Ted vazne :

Ja nechapu, proc panikarite i v Barcelone a v Madridu.

LM pohoda, ligu vyrovnanou a stale je o co hrat.

Pak se divite, ze vam smejou lidi z PL sekci, ze liga neni vyrovnane.

Reagovat
LAM

Že by kvůli tragický hře?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem narocny na vykony, ale i ti ostatni tymy se zlepsuji. Nemuzes porad chtit, aby se vyhralo.

Zvlast v PD, posledni roky se ty tymy zvedaji a neni to snadne jako drive. Navic koncentrace tech TOP hracu trochu zridlo. Kdyz vidim jak Barca jde v LM, tak neni strach. Navic v PD ty tymy maji Barcu i RM prectene. Akorat zalezi na jejich kvalitu jestli to ubrani ten tlak a nahodou prekvapi viz. posledni 2-3 kolo. Nevidim to tak panicky a tragicky, zvlast na podzimu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslíš tu neskutečně vyrovnanou Premier League, kde může každý porazit každýho?

Premier League top 5 (City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Spurs) v the rest this season:

Played 28, Won 25, Drawn 2, Lost 1.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano tu kde je top 5 týmů ve dvou bodech, nehledě na to, že si vynechal ze své statistiky MUN k čemu není důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

ten duvod je takový ze MU neni v top 5... a ta statistika je o top 5.

Reagovat
CHONG

V La lize je šest týmů ve dvou bodech

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz tohle zahraje 5 tymu, tak ten tlak je neskutecny. Loni bylo rozdil 6 bodu mezi At.Madrid vs Barca a Valverde sel s plno sestavou proti posledni tymu, aby nasledne projel 3:0 v Rime.

To je strasne zbytecny panika a vyhazov trenera na podzimu..

PD je ted krasne vyrovnane, tak si ten tlak na kazdy zapas uzijme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání 7min před koncem

Kdyby tam toho Dembelého dal dřív tak věřím, že vyhrajeme.

Reagovat
roman1978

Reagovat
blaugrana

Ernesto, odstup prosim.

Reagovat
LAM

Ten matlák se tam bude držet jak to jen půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to snad ani nebude jeho vina. Začínám si myslet, že má zákaz střídat některé hráče, dokud si neřeknou sami, že chteji. Viz Suarezova slova po Římě, že měl raději odpočívat než hrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zákazem bych to určitě nenazval, ale jsem si jistý tím, že není žádným vůdcem, kterýho bysme tam právě potřebovali.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Coutinho10

chtělo by to změnu

Reagovat
LAM

Říkám to delší dobu.Ligu nemáme ani náhodou,protože chybí hlad a Valverde je neschopnej čehokoliv.I kdyby hrál Real ještě hůř,tak to vyhraje Atletiko.Dnes zase musí děkovat Messimu aspoŇ za bod.

Pokuď se nezbavíme toho šmouly na lavičce,tak to bude stále horší.Jediná naše taktika je dostat míč na Messiho.Když ho dobře zdvojej tak je po našem fotbale.

VALVERDE VEN.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho IN. Zná prostředí, v MU mu už asi pšenka nepokvete. Ideální volba

Reagovat
Phillipinho

Zaslouzena plichta. Vale mohla asi i vyhrat kdyby se nezranil Guedes. Cheryshev je traged.

Reagovat
X-bano-X

Zas tie veštby ak by sa niekto nezranil po 12 minútach.....tak isto si mohol šupnúť vlastňáka, mohol si všimnúť faul na Suaréza pol metra pred vápnom či nemávnuť Messimu "offside".

Reagovat
2miguel1

Vy ste po stredajsom zapase nic nepochopili ?

Tento rok sa sustredujeme hlavne na LM, ligu ideme nie na 100%. Vyhrali sme ju na poslednych 10 rokov 7krat. V lige to bude taketo a ked ju vyhrame, tak o bod pred Atletikom alebo Realom. Valverde a spol sa sustreduje na LM

Reagovat
LAM

Jasný tak se budem šetřit už od září viď

Naše hra je založená jenom na Messim.Valverde za dva roky nepřišel naprosto na nic a hrajem nudněji než za Martina.

Reagovat
2miguel1

nam tam chyba nasadenie. Ale to od nich podla mna nikto v lige nechce. Chcu to od nich v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM se soustředí Real, už ji dlouho nevyhrál

Reagovat
ADM

Valverde is running on fumes.

Druhy polcas katastrofa. Asi prvykrat som nedokukal rozkukany zapas Barcelony.

Reagovat
celeb

Jednu jedinu vec by mal Valverde vysvetlit v pozapasovom interview: Hrame 4 dni po tazkom zapase LM v Londyne, navyse vonku (2 cesty). Preco striedal az v 84. minute. Aky bol dovod - ved na tych hracoch bolo jasne vidiet, ze su im odchadza ako koncentracia, tak kondicka.

Ak na toto nevie odpovedat, nech ide prec. Toto mi vadi viac, ako jeho nefunkcne experimenty s 433, ci drzanie hracov s tragickou formou zapas co zapas.

Osobne si myslim, ze on jednoducho nema skusenost trenovanim hracov na top urovni, ktori maju mnozstvo zapasov navyse od ligy (repre, pohar, LM + liga).

Ak aj nieco nebodaj vyhrame tuto sezonu, tak to bude vdaka kvalite a sirke kadra, nie vdaka jeho genialnemu pristupu ku trenovaniu, taktike, ci striedaniam.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Jordi Alba

Ta tabulka je docela drsná.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde je naprosto neschopný reagovat na průběh zapasu. Jak je sakra možné že za stavu 1:1 střídá až 84 minutě a pak ještě stáhne Arthura, který byl už jedinym hráčem v zaloze schopným se v tu chvíli rozběhnout a Raketa sotva chodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vilp

Mbappé 4 góly za 13 minut, to by šlo.

Reagovat
Mateo16

570 minut na 10 g

Ja som zvedavy s akymi statistikami budu koncit hraci Eden , Neymar , Kylian a nech sa to porovna s Garethom a Asensiom

Reagovat
vilp

Jop. I Icardi se pomalu začíná rozjíždět. Ale netreba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě Piatek

Reagovat
Messiáš

Ten snad po sezóně do Barcelony

Reagovat
ADM

Reagovat
vilp

Kousek jsem viděl a šílenost od Lyonu. Pohrávají o tři góly a útočí v osmi lidech s jedním obráncem na půlce.

Reagovat
ADM

A to hralo PSG o jedného menej pozerám

Reagovat
vilp

I Lyon.

Reagovat
ADM

Jo, už som si to práve všimol ako zostrih pokračoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Valverde a Lopetegui si navzájom dlaždia cestu k titulu? Alebo kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí?

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde: prosím, máte přednost

Lopetegui: ale ne, vy jděte první

Simeone: uhněte kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Machin: Pozde panove

Reagovat
smazaný uživatel

Lopetegui, Valverde, Mourinho a Kovač. Kto padne ako prvý?

Reagovat
Mateo16

Netusim preco by mal Lope a Valverde odchadzat. Real a FCB sa navzajom porovnavaju. Sevillu , Atletico ani neberem ako supera.

Reagovat
CHONG

Ta poslední věta je pecka, parádní kombinace omezenosti a arogance.

Reagovat
Mercury

José

Reagovat
CHONG

Mou, Kovač, Lope, Valverde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem se těšil Here we go again, hysterie jak prase po remíze a slušném výkonu na Mestalle, což je po Anoetě pro nás asi nejhorší místo v lize a to dokonce hrál všemi vzývaný Arthur Xavi Iniesta Fakt se v této sezoně za fanoušky Barcy stydím, nepamatuju, že by někdy bylo tolik brečení kvůli každé hovadině.

Reagovat
Phillipinho

Mne se teda ten vykon Barcy taky nezdal nejak spatnej. Kombinacne to bylo dobry, je treba taky uznat to, ze Vale to proste vyborne odbranila. Trochu se bojim jak budou reagovat fanousci Barcelony az skonci Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, bránili opravdu skvěle. Dokonce se ani nevytahovali do rychlých protiútoků cca od 70.minuty. Ale všichni jsou už tak rozmazlení, že vidí jenom černobíle a cokoliv Valverde udělá, tak je špatně. Nevím, co je tak těžkého pochopit na tom, že bodové ztráty i kolísavá forma jsou prostě součást fotbalu.

Reagovat
Visca el barca

To samozřejmě jsou, ale vysvětli mi proč nestřídá?

Reagovat
ADM

Ale čo sa nám to snažíš natlačiť do hlavy. Zastávať sa ho dnes je totálne mimo, však práve ked z toho vápna nevylezú, tak tam pošlem Vidala so Suarezom do centra 16ky a posielam tam aspoň centre, a geniálne nekvočím pri ihrisku zatiaľ čo moji hráči si posúvaju loptu od jednej strany ihriska na druhú a neúspešne sa pokúšaju predrať sa stredom.

Reagovat
Visca el barca

Já bych ho propustil.

Reagovat
Visca el barca

Ono by ani nešlo o remízu jako takovou, ale jde o to, že ten tým od 60 minuty nevypadal zrovna čerstvě a to potom jde za trenérem, kterej po těžkým zápase v Londýně střídá v 80 minutě, protože prostě už musí. Takovej Coutinho byl na vystřídání v 50 minutě. Nehledě na to, když potřebuju dát gól, tak zkusím Vidala atd atd. Nesere mě ani tolik ta remka, jako Ernestova připosranost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

nechapem na co tam ten Vidal je, zapas presne pre neho, minimalne teda tych poslednych 25 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam dal Dembelého místo Coutinha dřív a ten zajebal pár míčů a Vale nám z toho nedejbože šoupla fík, tak se bude brečet ještě víc a to proto, že to Valverde takticky zcela posral - jak může dát venku proti Valencii do rozjetého zápasu hráče, který často rád ztrácí míče? Jako se brečelo pár zápasů zpátky. Nemluvě o tom, že by tam všichni nejraději viděli Malcoma po zranění a s 15 odehranými minutami v sezoně. Všechno jde interpretovat podle svého a realita se dá ohýbat různými způsoby.

Reagovat
Visca el barca

A Vidal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi normálně Valverde č.2 - on je stejně připosranej jako ty. On si říká úplně to samý co ty: “Tak co, mám tam dát toho Dembeleho?, nene, radši ne, co kdyby zkazil přihrávku a ja bych byl ještě za většího debila než jsem, tak tam radši necham Coutinha umírat”.

Ty se tu všem směješ, že kritizujeme Raketu, Luise atd. Ty děláš to samý s nováčkama, ty je vlastně ani nekritizuješ, ty je nesnášíš. Tvoje noční můra je, že Arthur zahraje líp než Rakitič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nesnáším hodnocení něčeho před tím, než se to opravdu stane. Tzn. uctívání Arthura ještě před jeho debutovým zápasem, brečení nad sestavou okamžitě po zveřejnění, aniž by kdokoliv znal jakýkoliv taktický záměr k zápasu atd. Pokud toto děláš, tak nikdy nemůžeš být objektivní, protože jsi jenom zaslepený svými subjektivními názory, které mají cenu jenom nějakého výkřiku do prdele. Klidně říkám, že Arthur minule a dnešní první poločas hrál dobře. Ale ve druhém ty chyby opravdu udělal. A už sem psal jinde, že neměním názor na hráče po jednom zápase. Luise i Raketu jsem viděl ve stovkách zápasů a vím, co od nich čekat. Nevzrušuje mě zkažená rychlá narážečka Pistolera, protože tak prostě hraje. Nevzrušuje mě ani to, že Rakitič není nový Pirlo, protože je to jednoduše jiný typ hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady nikdo Arthura neuctívá, jen je to osvěžení od té nepohyblivé a nekreativní zálohy co normálně hraje.

V tom je právě problém, že ty pořád dokola hodnotíš Rakitiče, Sergia, Luise atd. podle toho jak hráli ve své nejlepší formě. Hrát základ má ten, kdo AKTUÁLNĚ má lepší formu, každý tady ví kdo je Rakitič, né jenom ty, každý tady ví, jak skvěle umí zahrát, ale do prdele když už několik měsíců tak nehraje, tak si má sednout. Tebe možná nevzrušuje ohromný pokles formy všech hráčů (kromě Lea, Alby a Stegena), ale nás ostaní ano a chceme změny.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si normalne palcohonic

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem váš advokát, stejně tak jako je Klokan advokát Valverdeho

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť právě za posledních 6 zápasů udělal trenér tolik změn, jako loni neudělal za celou sezonu. Co má jako dělat, udělat úplně novou jedenáctku? Hraje Lenglet, Arthur, Vermaelen, Vidal, Rafinha, Munir...hráči, kteří tady nebyli, nebo v minulé sezoně odehráli pár minut. Semedo hraje, Roberto sedí, například. Dobře, třeba někteří mohli během těch zápasů odehrát o 20 minut víc nebo někdo mohl nastoupit v základu, ale to jsou tak kosmetické detaily, že je absurdní z toho vyvozovat nějaké možné důsledky nebo to, že bychom díky tomu najednou hráli jak z partesu a neztratili ani bod

Reagovat
Gazdo

roberto je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

tiez som si vsimol

Reagovat
roman1978

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesně tak, hrajeme skvěle, právě jsme přidali už třetí bod ze čtyř posledních ligových zápasů, široký kádr dokážeme skvěle využívat a vůbec to není jenom o Messim jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mě to opravdu netrápí. Nikdy nic nejde jako po másle, tak nevím, proč by mě mělo vzrušovat, že ztrácíme jeden bod na Sevillu. Zabudovávají se noví hráči, vždyť Lenglet i Arthur hráli své debutové zápasy právě na začátku této série proboha! A další, jmenovitě Piqué, zas mají horší formu, nezbývá než čekat, že se do ní dostanou. Sezonu nebudu hodnotit ani odepisovat v říjnu.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
alcantara

Lenze liga sa vyrovnava. Na to nezabudaj.

Reagovat
celeb

neviem kolko si toho vychlastala (podla smailikov a predchadzajucich vstupov hodne), ale slusny vykon bol akurat tak v 1. polcase.

2. polcas sme kopili chybu za chybou, obrovske mnozstva prihravok do uzemia nikoho, do autu, na superov - takmer od vsetkych: Busq, Raketa, Alba, Arthur, ... Luis az na 1 narazacku dosral vsetkeho co sa dotkol - jeho schopnost riesit situacie v kratkom case je zalostna (to, ze sa snazi beriem ako samozrejmost u kazdeho hraca). Couts odchadza po dobrom zaciatku ligy uplne, to ako zadrbal tu 100% sancu bolo priznacne.

Odkladanie 1. striedania do 84. minuty po narocnom zapase na Wembley v stredu a dvoch letoch je neospravedlnitelne. Ti hraci mu tam odchadzali pred ocami a on nerobil NIC!

Tu nie je panika, tu su nasrani fans, ktori nechapu, co ten magor vymysla a preco nic nerobi!

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Slusny vykon? Podla mna slusny vykon vyzera trochu inak, nez vypracovanie si ako takej golovej sanci az v cca 70 minute (nepocitajuc Messiho gol) a zmetkovanie v obrane ako na urovni timov nasej fortuna ligy.

Reagovat
Phillipinho

Ja bych se vubec nedivil kdyby se liga na par let vic vyrovnala. Real prisel o nejlepsi hrace a Barce ti klicovi hraci zacinaji starnout.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Coutinho10

tak další ztráta dalo se čekat, že Valencie bude kousat, ale pokud se ztratilo jinde (ne jednou), tak by to taky chtělo někde to naopak odčinit a ty body odvést...je to až neuvěřitelný, ale asi to fakt vypadá, že tato sezona PD bude hodně dramatická pokud se něco nezmění....škoda, že když je na tom Real skoro ještě hůř, že se to nedaří trestat, ale asi je potřeba se zaměřit i na ostatní týmy, když se koukám na tu našlapanou tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 3 góly za sebou venku, předchozích 8 v sezoně dal jenom doma. Aneb je třeba si všímat toho, co může být opravdu důležité, nějaké střídání o deset minut později nebo dřív mě fakt nezajímá a odmítám to řešit.

Reagovat
ADM

Nebyť demolície katastrofálnej Huescy, máme 11 gólov, menej než také Levante či Sociedad. Je treba si všímať veci, ktoré sú naozaj dôležité - v tejto sezóne je to zatiaľ ešte väčšia Messidipencia a Albadipencia, bez výraznejšieho vdýchnutia života tímu od Ernesta. Londýn stál za to, uvidíme ďalej, zatiaľ to pôsobí len ako výnimka... A jasne, dať Rafinhovi 4 minúty na zmenenie diania na ihrisku, to netreba riešiť

Reagovat
smazaný uživatel

Gólů padá v lize zatím celkově málo, stačí se podívat na skóre Betisu nebo Villarealu. Průměr 1,5 gólu na zápas Realu je taky docela unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

A pořádný tlak na konci zápasu neumíme udělat už víc sezon, natož abychom ještě změnili hru to není nic nového. Pod Valverdem jsme otočili hodně zápasů, ale většinou to nebylo žádným doháněním v posledních minutách ve stylu Realu. Ten tým prostě takovou brutální sílu jako dřív nemá, aspoň zatím. A žádný Rafinha na tom nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu pozdnímu střídání - proti Bilbau tam dal Munira taky v 80.minutě a vyšlo to. Samozřejmě, že to nikdo neocenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suárez si i přes špatný začátek sezony udržuje pozici dlouhodobě druhé nejproduktivnějšího hráče Barcelony (3g/4a) před Albou (1+5), Coutinhem (3+3),Dembelém (5+0) a Rakitičem (2+2).

Reagovat
indy

zvlastne ze Dembele bol vzdy skor nahravac, no tuto sezonu zatial uplne naopak

Reagovat
Pilsnersfaust

Vaclik prisel a uz to vypada

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

no nebyt piqueho, tak teraz mame 10 bodov naskok na druhe miesto

Reagovat
technecium

Valverde ven

Reagovat
Doubas

Jak jsem jiz psal. Ja to teda vidim dost pozitivne. Vsak nam to vsichni docela usnadnujou k tomu nasemu rozjezdu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ligu vede Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek věděl.

Reagovat
Kenneth

A kdyby ji vedli Real nebo Barca tak se zase smejes ze liga neni vyrovnana. PL trollum se nezavdecis.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, to se nesmějí Reálu, nebo Barvě jen mi to přijde úsměvný, sorry, ale to nemělo bejt popichování

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto má ohromný štěstí, že Real je v podobných nebo možná i větších sratchkách, jako my. Kdyby se hrála standardní sezona, tak máme min. 5 bodů ztráty, a byli bychom pod daleko větším tlakem.

Jen na dokreslení té mizérie. Loni jsme touhle dobou měli 22 bodů, skore 24:3, 4 body náskok na druhou Valencii, 5 bodů na Real.

Real měl loni touhle dobou o 3 body víc a skore podobné 15:7.

Nejdeme dobrou cestou. Mám Ernesta rád, ale měl by si sám být schopen vyhodnotit, jestli ten mančaft dokáže zvednout. Materiál má výborný.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Ernesto prostě neumí pracovat s tímhle kádrem. Nejde mi ani tak o některé ztráty, jako o to jak střídá a točí sestavu. Já jsem pro aby šel. A klidně bych to risknul s Henrym. Ten tým potřebuje vůdce a autoritu. A né člověka co střídá hůř, než my tady od telky.

Reagovat
dextroza_m

Xavi!!! Pokud má tedy licenci

Reagovat
CHONG

Ernesto jede

Reagovat
smazaný uživatel

Křečovité. My jsme z Ernesta nědělali kdovíco. Spíš naopak - tlak na něj byl už v minulé sezoně, kdy se na tu hru nedalo moc koukat.

Reagovat
CHONG

Nezajímáš mě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen občas

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

A nebude to třeba tím, že se liga zatraceně hodně vyrovnala? Psali jsme to tu v létě všichni, ale Sevilla, Atletico, Valencie, Batis a spol opravdu hodně dobře doplnili kádry. Těch indícií je několik - například nižší počet gólů, které všichni střílí. To, co stačilo na výhru loni už letos na výhru nestačí. To se stává prostě faktem, začíná to být vyrovnanější než opěvovaná Anglie.

Ten tlak na úspěch je enormní, Barca by měla vyhrávat, bez debat, ale sakra, vyhazovat trenéra po dvou měsících sezóny, zvlášť po tak úspěšné minulé? Vyhrát na Valencii je jeden z nejtěžších úkolů, rozhodně tam nevyhráváme pravidelně, nevím, co si tu všichni malujete, jak by Sarri nebo kdokoliv jiný s tím udělal díru do světa.

Liga je očividně mnohem těžší jak loni, vyhrát titul letos bude hodně bolet. Očividně víc naše fanoušky než hráče

Reagovat
alcantara

Valencia s neskutocnou jednou vyhrou z 8 zapasov je aktualne fakt neprekonatelna prekazka.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kenneth

Ale tak zapasy ve Valencii byli vzdycky tezke, treba jako pro Real na Bilbau a je jedno v jakych je ten tym srackach.

Reagovat
smazaný uživatel

A já si nedám pokoj a musím napsat ještě to, co čísla plně neprozradí. Po skoro perfektním přestupáku jsme ve stavu, kdy máme o parník horší obranu, ještě nevýraznější zálohu, než loni a o dva parníky horší útok.

Postupně:

MAtS - dělá, co může. Dělá parády téměř zápas co zápas. Nedělá chyby. V rozehrávce nohou je možná čím dál lepší, jestli to vůbec jde. Jsem si jistý, že v tomhle je nejlepší na světě a celkově je jeden z TOP na světě. Tady máme do budoucna ohromnou kvalitu a jistotu. Za letošek 9/10

Pravý bek - dlouhodobá slabina od odchodu Daniho. Oba tam nastupující borci mají svoje klady, ale těch záporů je určitě víc. Tady prostě musíme něco dělat, protože ta pravá strana nám vůbec nefunguje a ještě víc to vynikne srovnáním s levou stranou. Za letošek 5/10

Stopeři - letos neuvěřitelný pokles formy - Umtiti je stále našim nejlepším stoperem, ale ani on už nedokáže vyvážit šaškování svých kolegů. Pique je úplně mimo - to už je skoro co zápas, to ohromná chyba vedoucí ke gólu v naší síti. Nevím, čím to je, ale musí se už fakt udělat nějaká analýza a vyhodnocení jeho výkonů, protože to by dál takhle nešlo. Lenglet nevypadá herně špatně, ale v lize toho moc neodehrál a když nastoupil, tak se nechal vyloučit. 4/10 celkově. Ale tady je nutné to rozdělit – Umtiti 7/10, Lenglet 6/10, Pique slabá dvojika.

Alba - hraje úžasně. Tam není o čem. 10/10

Sergio - trpí podobně jako všichni na nulový systém. On na place perfektně čte hru a jeho hra je založená na automatismech a spolupráci s kolegy. To je jeho velká síla. Momentálně jeho hra vypadá tak, že tam lítá od jednoho k druhýmu, aby se dostal k balonu. 5/10

Raketa – dlouhodobě pracant s pár dobrými momenty. I kvůli němu je ta naše pravá strana tak zoufale nefunkční. Ale do určitých zápasů a momentů v zápasech samozřejmě ohromně platný. Ale na základ už by to mělo být málo. 5/10

Arthur – vypadá hodně zajímavě, ale ještě pořád má ve své hře velké množství chyb. To musí vychytat. Ale zase jako u Sergia – v tom bordelu, který hrajeme, se prostě Arthur nikam zlepšovat nebude. Prostě nemůže. 7/10

Couts – na křídle vypadá lépe, ale je otázka, zda to není Albou, který prostě všechny okolo sebe strašně zlepšuje. 6/10

Dembouz – letos vypadá o hodně lépe, ale pak se mu nepovede pár zápasů a Ernesto ho vyndal ze sestavy. Nevím, co to s ním udělá v hlavě, když vidí, že hráči, kteří hrají dlohodobě špatně, hrají a on ne. Každopádně v něj věřím. Jak jsem do něj loni tepal, tak letos je to můj velký oblíbenec a příslib. 8/10

Luis – jak na horské dráze – jednou jo, dvakrát ne … Jeho ohromnou výhodou je, že se perfektně hodí k Messimu a dělá pro něj první poslední. Je vidět, že to má v hlavě dobře srovnané. Ale za mě určitě otázka: „A to má jako stačit?“ 5/10

Messi – jí sám u velkého hodovního stolu, ale pro nás ostatní je pohled na jeho hodování darem z nebes. On je Barcelona. On je neuvěřitelný. On je to nejlepší, co jsem ve fotbale kdy viděl. Naprostý fenomén. A to to má v Barceloně čím dál těžší, když toho na hrbu nese čím dál víc. Otázka je, jak by hráli ostatní, kdyby on hrát nemohl. 11/10

Ernesto – neslaný, nemastný. Loni hrál účelně a ekektivně. Nu dobrá. Letos je to sešup a drolí se mu pod rukama i to, co loni výborně vytunil – obrana. Za mě to je letos ohromně slabá trenéřina – 3/10 (uvažoval jsem i o dvojice, ale to už mi přijde moc kruté).

Reagovat
technecium

Jako tradičně nám neexistuje pravá strana, přes Piqueho by přešel i Horváth, Busquets mívá problémy přihrát na 5 metrů, Rakitič je při postupným útoku na své pozici zbytečný, Coutinho musí hrát v útoku na levým křídle, když je v záloze máme strašlivé mezery směrem dozadu, Dembele má naprosto triviální ztráty, proto v mých očích po zásluze sedí, Suaréz jde postupně nahoru herně, už chybí jenom góly.

Suma sumárum, na jaře všechny přejedem, protože si to sedne

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt reakce na mě? Vždyť píšu, že nám nefunguje pravá strana. Píšu, že Pique je letos prachmizerný. Coutinho na křídle je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Letošní liga bude ještě hodně zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně mě fascinuje, jak se hned odepisuje trenér.

Utkání s Gironou (první ztráta) muselo bavit, hráli jsme skvěle, bohužel nám chybělo štěstí a o desíti hráčích to prostě otočit nešlo.S Leganés jsme hráli ultra sračku, proti Bilbau se vzhledem k našlapanému programu museli šetřit síly, bohužel stav tomu nepřál a Messi musel stejně nastoupit.Dělat tragédii z remízy na Mestalle, tak to je silné kafe...

To, že Pique dělá doslova hrůzostrašné kiksy vidí každý, ale dovolím si Valverdeho obhajovat.

Pravá strana obrany je určitě horší než levá, ale obě stejně dobře útočit nemůžou, to by pak vzadu nezůstal kromě stoperů nikdo. V minulosti se vše točilo přes Alvése, Abidal taky nebyl nějak extra útočný typ (ale na to tady každý rád zapomene anebo to prostě ani nepamatuje když fandí sotva pár let).

Pique tragédie. Místo mimo-fotbalových aktivit by se měl soustředit plně na fotbal. Valverdemu se ale nedivím. Lenglet zatím nepůsobí nijak jistě/respektive hraje taky slušnou srajdu, Umtiti je zraněný a Vermaelen těžko říct. Viděl bych to stejně jako trenér a to, že Piqueho bych prostě nechal rozehrát ať se chytí. Ono se řekne posadit ho, ale koho místo něj? Při zranění Umtitiho ty varianty nejsou (ne, nechoďte na mne s dvojicí Lenglet - Vermaelen).

Pořád se tu psalo proč nehraje Arthur, kritizoval se za to trenér a pak vyšlo najevo, že Arthur neměl potřebnou fyzičku. Ale jasné, najde se jiný důvod proč kritizovat.

Nejvíc mne "baví" číst jak Valverde nedá šanci Malcomovi, Denisovi, Mirandovi apod.

Nedaří se, potřebujeme to zlomit, tohle není vhodná chvíle na to zkoušet Mirandu.

Denis - nikdy nepřesvědčil, umí akorát alibisticky nahrávat a vyjma utkání proti třetiligovému týmu apod. v poháru má světlé chvilky jen opravdu vyjíměčně.

Malcom - vůbec do toho nevidíme, na tréninku to asi nebude žádná sláva, může to být machírek a taky to pěkně flákat. Valverde je s těmi chlapy každý den, tak toho ví víc než týpek od gauče.

Dembelé - ano, má světlé momenty, ale často mu chybí fotbalové myšlení (hlavně jak se rozběhne, tak už to nikomu nedá a běží s hlavou do země), ostatně už ho kritizoval i Deschamps, takže tady to taky nebude trenérem.

Ohledně Sampera jsem tu dlouho nic neviděl, naštěstí. Ten kluk je večně zraněný a na Áčko to nikdy nebude (podobný případ jak Muniesa, Bartra apod, přeceňovaný hráč).

Nebuďte fanoušci na baterky, nehrajte si na trenéry tzn. nevyčítejte kdejaké střídání (jednou pozdě, podruhé brzo, proč ten nebo onen) a trochu důvěru v trenéra, který si to jistojistě zaslouží. Ta hysterie, která propukla je neuvěřitelná...

Reagovat
roman1978

jedna blbost vedle druhé. valverde se nekritizuje po pár nepovedených zápasech. on se kritizuje už rok.

i dvojice lenglet-verma by asi nenahrála soupeřům na tolik gólů jako pique - takže horší by to asi nebylo.

o arthurově fyzičce - to jsou jen spekulace. a i kdyby to byla pravda, tak mohl nastupovat třeba na poločas.

denis - ten nikoho nezajímá

miranda - ten nikoho nezajímá

samper - kdykoli nastoupil, tak podal dobrý výkon - nikdy nezklamal

tady se řeší akorát to, že rakitič hraje hovno celou dobu a hraje stále - proč si pár zápasů neoddychne? suarez začal naprosto tragicky - hrál stále. zlepšil se, ale pořád toho pokazí každý zápas tolik, co dembele za celou sezonu. bus potřebuje tak oddych. od toho ty hráče máme, aby střídali.

hysterie tady není žádná. jen se čím dál více lidem nelíbí to, jak to ten tragéd vede. loni to zachraňoval výsledkově, teď už ani to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Samper na to upřímně určitě nemá. Nevím, co si sliboval tím, že zůstane, ale to že nikdy nezklamal při hraní turné v USA nemůže být bráno nějak super seriózně

Reagovat
smazaný uživatel

podepisuju

Reagovat
roman1978

zase další holomajzna. valverde si to dává teda parádně. loni jsme hráli naprosto stejně, jen jsme to měli více bodů - teď máme z posledních možných dvanácti bodů celé tři - paráda. hra je tragická. hrají hráči bez formy a na lavičce se ostatní nudí. první střídání v poslední desetiminutovce - to je fakt umění. ten připosraný blb musí táhnout.

co tak strašného by se stalo, kdyby bus, raketa, pique a třeba i sua seděli? měli bychom z posledních dvanácti možných bodů ještě méně než tři? nemyslím si.

prý liga se vyrovnává. ano, ale je to jen tím, že hrajeme jak ponocní. normálně bychom měli o 9 bodů víc.

valverde ven

Reagovat
fefo

Vsade tu citam Valverde ven, ale nepadlo ani jedno meno, koho namiesto neho.

Reagovat
roman1978

uklízečka ze základní školy a bude to lepší

Reagovat
roman1978

setien, cocu, henry, jardim - prostě někdo

Reagovat
dextroza_m

Xavi.

Reagovat
fefo

Aha. Vsetko treneri s platnymi zmluvami. Henry mozno s najschodnejsou cestou k ukonceniu terajsej, ale macka vo vreci, nikdy nic netrenoval.

Xavi uplne mimo, este stale aktivny hrac, ktory ani nema trenersku licenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi has now scored more league goals from outside the box (10) since the start of last season than any other player in Europe's top five divisions [opta]

Reagovat
ADM

Organizátoři ankety Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu světa dnes oznámí užší třicetičlennou nominaci a postupovat budou pěkně postupně. Fanouškům vždy sdělí pět jmen, těmi prvními jsou Sergio Agüero (Manchester City), Alisson (Liverpool), Gareth Bale (Real Madrid), Karim Benzema (Real Madrid) a Edinson Cavani (PSG).

Benzema

Reagovat
CHONG

Benzín musí mít tu filmotéku rozsáhlejší než Tarantino.

Reagovat
misinho7

Reagovat
ttopi

Nikdy jsem mu extra nepřišel na chuť, ale dříve byl alespoň vidět. Co dělá teď v nominaci, to je mi fakt záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín je král. Ten v těch sestavách bude i po skončení kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

To už musí být domluvená recese

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze neni zpevakem, ten by se nominoval s jednim pisnickou do ceny pro country i heavy metal, stihne vyhrat urban hiphop a skonci pred K.Gotem

Reagovat
Kenneth

No jako i ten Bale je tam smesnej, ale Benzina tomu dal korunku.

Reagovat
Whitemedia

Benzema má opravdu špínu na každého, takový J. Edgar fotbalu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Messiáš

Bohužel takhle se titul vyhrát nedá. Už když Sport psal před zápasem, že použijeme core sestavy z Wembley i na Mestalle, tak se mi to nelíbilo. Ten tým se nedá ždímat do nekonečna. Nové posily absolutně nezapracované, Dembelé jde do hry na 7 minut a vystřídá dobře hrajícího Arthura, který je jedním z mála pozitiv této sezóny. Coutinho nekonzistentní, Pique konzistentně špatný, Alba náběhy fajn, ale nahrávky či nějaká nadstavba tentokrát mizerný. Chybí nám pohyb a nějakej náběh a křídlo, které je toho schopno tam dáme na konec zápasu, Malcoma pro jistotu odignorujeme do prdele a bojovníka Vidala si asi šetříme na čtvrtfinále LM nebo co. Ten tým má podle mě veliký potenciál, který zůstává nevyužit, kdyby mi aspon Valverde zalepil hubu nějakým občasným postavením Riquiho, tak bych nepípl za tuhle bezkrevnost a neschopnost reakce na průběh zápasu.

Reagovat
2miguel1

Mne je po strede vsetko jasne. Tento rok sa vsetko sustredujeme len na LM. Vyhrali sme ligu sedemkrat za 10 rokov. Na to, aby sme vyhravali zapasy aj v lige, by musel Messi napadat ako proti Tottenhamu. By ostatni hraci museli mat ine nasadenie. To sa v lige ale konat nebude a je jedno, ze je tam Valverde alebo Cocu alebo Jardim. Mna ti hraci presvedcili proti Tottenhamu, ze futbal stale vieme hrat na najvyssej urovni. V lige si domace zapasy uhrame, taktiez velke zapasy proti Realu, Atletiku, Seville budeme hrat dobre, ostatne zapasy hlavne vonku proti slabsim, trochu postracame nakolko tam bude chybat motivacia. Vacsina hracov vyhrava ligu kazdy rok. V roku 2015, ked sme mali treble sme hrali v lige ( po zapase Sociedadu) dobre hlavne kvoli tomu, ze Atletiko vyhralo 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš jak kolovrátek. V září/říjnu se prostě velkoklub nesoustředí na jednu soutěž (která má ještě k tomu vyvrcholení za 7 měsíců ...). Tak to prostě nefunguje.

Reagovat
2miguel1

Tak mi potom vysvetli, preco Messi proti Tottehamu napadal a bojoval o kazdu loptu a vcera proti Valencii som ho ani raz nevidel zabojovat o loptu? A to sa ti prenasa aj na inych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to třeba tím, že měl v nohách cestu do Londýna a zpět a pak za další 4 dny cestu do Valencie?

A navíc jsi to napsal správně - v Londýně to neuvěřitelně odmakal. To se taky nedá dělat zápas co zápas dva zápasy týdně. Celkově výkon našeho týmu včera klesal, jak nám těžkly nohy. Určitě bych to neviděl tak, že ten včerejší zápas úmyslně vypouštěli.

Reagovat
2miguel1

A proti Alavesu,Valladolidu,Huesce,Sociedadu,Leganesu mal tiez tazke nohy z LM? Tak ako makal Messi( aj ostatni, ale na Messim to bolo viditelne najviac) proti Tottehamu, to som uz dlho predlho nevidel. Mne z toho vychadza len jedno. Ze v LM tu motivaciu maju, v lige tych 20% vykonu proste kvoli motivacii chyba. A to je velakrat dostatok na stratu bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

možná máš trochu pravdu v tom, že to v tom Londýně odmakali víc, protože to byl zápas LM, který ještě k tomu byl tahákem kola ...

... nicméně to ještě nemůžeš generalizovat na to, že se zápasy v lize vypouštějí. To je úplný nesmysl.

Reagovat
CHONG

Nevtipkovali jste přesně kvůli tomuhle vždycky na účet Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak no ...

Reagovat
ADM

V roku 2015, ked sme mali treble sme hrali v lige ( po zapase Sociedadu) dobre hlavne kvoli tomu, ze Atletiko vyhralo 2014.

Tento nepriestrelný argument ma nakoniec presvedčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neúspěch B + R se projevily i dobrým směrem, kdy se to tady vyčistilo od gloryhunterů a honimírů. Diskusi to určitě prospělo.

Reagovat
Visca el barca

Nevím z naší strany diskutují pořád ti stejní

Reagovat
CHONG

Tak od nás taky žádná "stálice" nezmizela, jenom snad ten Greatest a ten má podle mě ban.

Reagovat
ADM

Má ban od Killyho. Inak podľa mňa v La Liga sekcii výrazne ubudli príspevky od teenza a impa, ktorý sa horlivo zapája ale všade, kde ide o porušenie práv len ten futbal ho už toľko nezaujíma mám pocit. Teda nie že by títo dvaja boli gloryhunteri, len ich meno toľko nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, kdo přesně nepíše, ale píše jich určitě o hodně míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu sem furt, EF je stranka kde travim nejvic casu. Jestli komentuju min ani nevim, ja jsem nikdy nebyl takovej, ze bych mel potrebu komentovat uplne vsechno. Na zapasy taky furt koukam. Takze mozna to tak vypada, ze osobne mam pocit, ze se z hlediska aktivity u mne nic moc nezmenilo.

Reagovat
ADM

Napr toto je tvoj jediný koment v súhrne tuším, tak aj preto sa mi to zdalo. Ale pohodka, ja ta nijak nesúdim

Reagovat
CHONG

Mně teda i u toho teenze přijde, že vždycky psal tak nějak nárazově...

Reagovat
teenz

Ale furt jsem na EF denně, jen nepíšu.

Reagovat
CHONG

Jj, možná se pletu, ale mně vždycky přišlo, že jsi psal spíš tak nárazově, někdy hodně, někdy vůbec, ale ne na nějaké pravidelné bázi.

Reagovat
teenz

Jo, je to tak. Někdy píšu často a někdy vůbec. To možná souvisí i s atmosférou, která je kolem oblíbených klubů. Když nás koučoval Rafa, tak jsem prostě nesledoval.

Reagovat
alcantara

Gloryhunter

Reagovat
teenz

Tak to neni. Když je úspěch, tak se sem nejdu vozit a vysmívat. Jen když hrajeme naprostou píču, tak to nesleduju a nechci o tom ani diskutovat.

Reagovat
alcantara

Ved jo, pod Valverdem je tiez mnoho zapasov, ked ma to totalne nebavi sledovat ani nic k tomu pisat.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

O nic jsi nepřišel Já se z EF zase trochu vytratím od prosince.

Reagovat
teenz

Jojo, zmizet odsuď na zimu a vrátit se v dubnu je deální.

Reagovat
CHONG

Nezmizím úplně, ale budu tady trávit o hodně míň času, což myslím mnohé katalánské kamarády celkem potěší

Reagovat
alcantara

Ked budeme v srackach, tak celkom jo

Reagovat
teenz

Letos to vypadá, že se v těch sračkách mácháme obdobně.

Reagovat
ADM

No vy v Realu to skor máte tak, že sa vám stačí objaviť na marec - máj. Kedykolvek zapneš na jar TV, vyhráte LM

Reagovat
teenz

Jo, v době kdy náš trénovala legenda a v týmů kopal týpek, co tam i po slepu nasypal 50 golu.

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Dříve jsem nevynechal jediný zápas Realu a snažil se pravidelně sledovat Arsenal, teď už na to proste nemám čas nebo chuť (upřímně teď radši zapnu Arsenal). Koukám jen na LM a občas ligu. Spíš když příjdu domu, tak si dám novou Fifu. Řešit trápení s Perezem, na to už nemám. Diskuze sleduju furt, jen tolik nepíšu. :)

Reagovat
ADM

už dva týždne obzerám pack PS4 + Spidey + God of war, no bojím sa, že by som dokúpil Fifu a utopil v tom 3-4 hodiny denne, čo nie je najšťastnejšie riešenie. Potom by som sa aj ja vytratil z EF

Reagovat
teenz

Spidey je naprostá bomba, jedna z top her. Pak ještě byla zadarmo Mafie 3, tu jsem dohrál 2x. Ale jinak kolem a kolem mi stačí k PSku jen Fifa a jsem spoko. Futko je prostě šílená nemoc.

Reagovat
ADM

https://youtu.be/JCYWm1WY4Cs?t=274

Už XY rokov dozadu to bola jedna z naj hier, ktorá sa dala zahrať

Reagovat
teenz

Na tomhle jsem vyrostl kurva. Měl jsem to ještě v němčině.

Reagovat
patas92

Heh, já kupoval PS4 někdy v únoru. FIFA byla první hra. Za týden jsem si koupil Last of Us, pak serii Uncharted, Tomb Raider a od té doby jsem na FIFU nesáhl a ani to už neplánuju ....Jinak God of War je must have, i kdyby si už nikdy nic jiného na PS nehrál

Reagovat
teenz

To já mám přesně tenhle strach, že jakmile koupim jinou hru než fifu, tak se od PSka neodtrhnu. Takhle mě ve futku někdo vyklepe a já to nasranej vypnu.

Reagovat
ADM

Ja som už PSko mal cca v 2015 tuším, mal som zo 10 hier lenže ja som práveže nehral nič iné len FIFU, snáď 5x som sa s Barcelonou prepracoval do sezóny 2025... bol som priam posadnutý prebudovávaním kádru, doteraz sa hanbím nahlas povedať že som tradol Piqueho za Ramosa, ale overall 96 po pár sezonach? WTF, rovnako a viac mal len Messi

Reagovat
teenz

Já mám též více hráčů z Barcy než z Realu. Ti Realisti jsou nedostupni.

Reagovat
Jordi Alba

Nevim, no. Příjde mi, že zmizelo max pár trollů, kterých si stejně už nikdo nevšímal. Diskusi prospělo, to už ani většinu tu nečtu, když vidím, co tu rozjížděj fandové Barcelony, tak mi to stačí.

Reagovat
Kenneth

At uz Florentino zacina resit Zizoua s tim ze mu slibi v lednu Edenka.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko anezko, ten pujde cestou Pepa, da si voraz a zkusi staci jinde

Reagovat
misinho7

Zizu ma rozum a nedrbe mu tak aby všetko čo dosiahol si išiel zničiť s týmto útokom a neúspechom v sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane odesel protoze presne vedel, ze se tohle stane. Kdyby neodesel, tak si nemyslim, ze bysme na tom byli ted o moc lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co se stalo a proč se to vlastně stalo/děje? Flore se zbláznil? Nebo je Flore někým nebo něčím tlačen? Flore šetří záměrně? Proč?

Reagovat
CHONG

Jediné, co podle mě dává smysl je, že šetří kvůli stadiónu, ale aby tam vůbec někdo chodil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlasim.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
madridcan

100% plus neviem ako vy ostatni, ale dostal som sa do stavu uplnej vykludnenosti. A to si uvedomuje pri mne a inych rovnakych fanusikoch ako ja aj Perez. Pride na tlacovku, povie o treble v LM a nikto mu nepovie nic. Premna je a vzdy bol podstatny titul, lebo je to beh na dlhu trat, ale Perez vie, milionarskej sutazi sa tak nehovori pre nic za nic. Takze jednak chcem vzdy ligu, ale Perezovymi ocami mozem ist do pice.

A verte ci nie, ako vedel Zidane co spravil, tak toto leto vie aj Perez co spravil. Ani ja nelamem palicu nad vykonom v Alavese, respektive vysledkom, ale Perez si uvedomuje, ze sa moze bit do prs.

Strasne slnieckovity prispevok, akoby som pritom objimal strom, ale vo finale sa chapeme

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Kdyby Zidane zustal, tak by dosli jeho hraci jako Hazard a vypadalo by to uplne jinak. Nemuseli bychom to stavet na B+B.

Reagovat
CHONG

A nemůže to právě být důvod, proč odešel, že Pérez nechtěl poslat ranec za Hazarda? Ty to píšeš tak, že to vypadá, že Hazard nepřišel, protože odešel ZZ, ale já si naopak myslím, že ZZ odešel, protože věděl, že Hazard nepřijde (zjednodušeně řečeno).

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Messiáš

Taky si myslím, že dobře věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už čeká, až vykopnou Mourka

Reagovat
Messiáš

Strašně mě překvapuje ten Espanyol, byť když jsem je viděl proti Realu, tak jsem cítil velikou kvalitu. Rubi skvěle probral křídelní hráče Piattiho a Pereze, kteří dle mého byli vždycky trochu podceňovaní (je fakt, že Piatti měl obrovskej potenciál, kterej nikdy nenaplnil, ale hráč více než kvalitní, ale hlavně Perezovo neprosazení se ve Villarrealu a občasné spekulace o jeho odchodu z Pericos mi vždy přišly příliš). K tomu skvělá obranná hra a akademie začiná v kombinaci s okdkupy mladých hráců z Castilly a odjinud nést svoje ovoce. Roca, Hermoso, Melendo... Byť rival, tak velice příjemné překvapení

Reagovat
X-bano-X

Rubi je proste kvalitný tréner. Nie nadarmo si ho Tito vybral k sebe.......škoda že to všetko nakoniec dopadlo tak ako dopadlo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bale striedal kvôli únave a potencionálnemu zraneniu, ale do Walesu odlieta

Reagovat
Kenneth

Nejhorsi na tom je to ze on je jedinej kdo v tom utoku dokaze neco udelat. Bude to katastrofalni sezona bohuzel.

Reagovat
Anacron

To je prostě diagnóza . Po*raný repre pauzy

Reagovat
opretis

Chvílemi to byla dost okopávaná, no pak jsem si pustil Live s City a

lepší to nebylo

Na Griziho techniku se prostě dobře kouká a Correa

Vzhledem k výkonům Realu, aby nakonec nebyl hlavní soupeř Vaclík

Reagovat
Phillipinho

Correa jako nahradnik je uplne idealni. Kdyz jde z lavicky, vzdycky prinese do hry potrebne oziveni

Reagovat
opretis

Já ho v tomhle žeru. On ten gól to úplně vystihoval. Přijde a bum, hoši, moc se s tím pářete.

...btw neviděl sem začátek první půle, jaký byl Kalinič? Jasný, mohl dát gól v té druhé půli, ale jinak mi prostě nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda nepremenenej hlavicky, bol by to od Alenu podla mna velice solidny vykon.

https://youtu.be/o5x8px2UtAc

Reagovat
Messiáš

Puig hrál lépe, ale otázka jestli je Alena už úplně Okay...

Reagovat
Visca el barca

Tak jak říkal Hristo. Co čtu na mundu, tak opravdu je možné koupit hráče a zapsat ho na soupisku pro jarní část LM. Pokud ji hrál jinde. Nás se to asi netýká, ale řekl bych, že Realu ano

Reagovat
CHONG

Nemyslím si, jednak bude Pérez dál škudlit na rekonstrukci stadionu a jednak nám v zimě nikdo neprodá hráče takového kalibru, který by nás měl spasit.

Reagovat
Kenneth

Musí se někdo přivést. Ten útok je hrozně žalostný. Klidně at pošle rekordní sumu za Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš vám chybí devítka

Reagovat
Kenneth

Chybí nám někdo jako Hazard na pozici Asensia. Ten na to nemá to prostě táhnout momentálně a víc šancí musí dostávat Mariano.

Reagovat
CHONG

To, že je útok žalostný, a že do něj někdo musí přijít, víme všichni, ale zároveň si myslím, že realita bude opět jen hořkým zklamáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodá, ale bude to o to mastnější. Takový Icardi by mohl vyjít. Vy pošlete 150 - 200 megovou raketu a bude vymalováno.

Reagovat
CHONG

Já ti nevím, u toho Icardiho mám takový pocit, že o ten přestup vlastně ani moc nestojí.

Reagovat
vilp

Protože bez nabídky toho hodně poznáš.

Reagovat
CHONG

Protože subjektivní pocit je berná mince.

Reagovat
Anacron

No pokud to bude pokračovat tak jako do teď, tak si myslím, že Perez dál šetřit nebude. Ale s tou druhou částí souhlasím. V půlce sezony nikdo jako Hazard, Icardi nebo Mbappe nepřijde. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazarda Chelsea nepustí skoro za žádnou cenu si myslím. Ten nejdřív za rok v létě. Mbappé je mimo - s ním vůbec nepočítej. Nevím, co by musel Flore nabídnout, aby se vůbec uráčili odpovědět. Icardi mi přijde docela pravděpodobný cíl.

Reagovat
Anacron

No nepočítám s tím. Teď určitě ne. Možná za pár let, když bude chtít změnit působiště. Myslím, že ten Hazard v létě bude dost reálný, pokud Perez teda nebude furt šetřit. I když nevím na co by nám byl rekonstruovaný stadión, když by byl prázdný. A ten Icardi je zvláštní. To skoro vypadá, že on nechce. Ale zase nevíme jestli teda nějaká nabídka od nás vůbec padla, jakože snad asi ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Lewa. A ten by asi ani nestál moc.

Reagovat
CHONG

V létě chtěl odejít a Bayern ho odmítl pustit, nevím, jestli se na tom v zimě něco změní.

Reagovat
smazaný uživatel

teď koukám, že má kontrakt ještě na 3 roky. Tak to asi nic.

Reagovat
teenz

Spoléhat na takového hráče snad ani nikdo nechce v naší situaci.

Reagovat
Anacron

Jestli myslíš věk, tak na začátku léta při těch spekulacích jsem nadával, že takové staré hráče jako on nebo Cavani nepotřebujeme. Na konci léta jsem už říkal, že by to bylo lepší než nic. Teď už bude všechno lepší než to co tam máme.

Reagovat
LAM

Valverde má tady účet jako Klokanomet ne?

Jinak si nedokážu představit,že by byl opravdu tak slepej.

Tak ještě jednou.Od příchodu Valverdeho hrajem velmi nudnej styl hry kterej šel tolerovat první rok když neměl takový hráče a měl výsledky(Až na Řím,tam celej zápas čuměl a nedokázal nic změnit)

Tenhle rok ale s lepším kádrem hrajem ještě hnusnější fotbal(Spurs byla vyjímka,ale tam každej hráč hrál na 110% a Messi zářil)závislost na Messim ještě vzrostla a ostatní nedokážou nic.

Tenhle tým potřebuje trenéra kterej dokáže hráče naučit jak hrát útočnej fotbal a dokáže něco změnit,né trenéra kterej si pojede roky tu svojí sra.ku a bude se držet křesla co to jen půjde.

Reagovat
Anacron

Náš trenér zas potřebuje tým, aby se zjistilo jestli potřebujeme i jiného trenéra. To je o dost horší situace

Reagovat
Eichel

iba klasický troll, isto to nemyslí vážne

Reagovat
CHONG

Ta expreska s Contem a Solarim je fakt konec

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Solariho jsem teda zatím slyšel jenom kritiku. Ale nesměju se, nás už se to začíná taky týkat

Reagovat
CHONG

Totální úlet, jestli chtěli Conteho, tak ho měli angažovat už v létě a Solariho asi netřeba komentovat...

Reagovat
ADM

Arthur včera 142 prihrávok (135 úspešných). Najviac od roku 2012, vtedy Xavi zaznamenal 148 prihrávok.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bohužel nic neznamená, ta kombinace tří defenzivních záložníků včera “překvapivě” nic nevytvořila. Asi teda ani nebylo pro koho, když byl v pohybu jenom Alba.

Reagovat
ADM

Jo, chybali tomu prienikovky, ale ako vravis, ved ani nebolo komu. Len ma zaujala statistika

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zajímavá diskuze Jinak bych ještě zmínil fakt, že loni jsme měli neuvěřitelný štěstí (nebo spíš kombinaci neskutečně kvalitního gólmana, neschopnosti soupeřů v zakončení a několika dalších faktorů v čele s Messim), zkrátka xPoints tuším 77 bodů, zatímco pod Luchem jsme nikdy nešli pod 85. A z toho jsme udělali 93 bodů, což už se jinak než štěstím asi nazvat nedá.

Jinak začínám mít dojem, že se to Valverdemu sype pod rukama, Piqué (naprosto mimo) se Suárezem hrají zranění, Vidalovi někdo evidentně slíbil důležitou roli (ani se mu nedivím, že začíná nezvládat), Malcoma přitáhlo vedení a Valverde ho prý kvůli tomu odstavil, jelikož to nebyl jím schválený přestup. Do toho přestal hrát Dembélé a na dusnou atmosféru je zaděláno, takovou kabinu člověk typu Valverdeho nemůže zvládnout. Včera po zápase Valverde prohlásil, že se střídáním čekal kvůli tomu, že si nebyl jistý, jakou změnu má udělat

Reagovat
smazaný uživatel

ať táhne prosím, klidně ať to tam převezme Henry, horší to nebude.

Reagovat
vilp

Koho bys chtěl vůbec?

Reagovat
X-bano-X

Ak niekto iný, tak tréner s jasnou hernou víziou. Potom už len zvoliť či mladá krv alebo stará škola.

Reagovat
vilp

A jméno máš?

Reagovat
ADM

Ja napr ani len netuším po kom by vedenie siahlo. Chcelo by to personu svetoveho futbalu, ku ktoremu by ti hraci vzhliadali a plnil by skor ulohu Zidana u vás. Ale výber teda nie je.. takže asi napíšem len tých, s ktorými by som bol okej - Blanc, Tite, Low, zo strany vedenia sa bojím pokusu ako Wenger alebo Van Gaal.

Reagovat
X-bano-X

No netvrdím že výmena trénera je niečo čo by bolo na 100% nutné ale ak by to už muselo byť tak pre mňa zo starej školy jednoznačne el Loco. Mam ho rád a rád by som videl ako preháňa tie naše primadony. Čo sa týka mladých tam mám obavu či by dokázali ukočírovať hviezdy v našom tíme resp či už sú pripravení na takúto pozíciu ale tak Machin, Abelardo, Rubi, Van Bommel, Gio van Bronchorst.

Reagovat
ADM

Bielsa už pomerne dlho nezaznamenal výraznejší úspech a navyše by klub asi dobre rozosral, začína byť na to špecialista.

Reagovat
X-bano-X

Bielsa je pán tréner. A rozosral klub? Akože by mohol Bartovi povedať do očí čo si o ňom a jeho politike myslí? Hmmm nie zlé. Pep robil svoju tiki taku podľa neho, Bielsa je presne tréner, ktorý sa nebojí a robí veci podľa seba. Keď chceš trénera ktorý ide vedeniu na ruku, tak tam presne jedného akého máš práve teraz.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sorry, El Loca dlouhodobě zbožňuju, ale tohle už fakt není téma, navíc tou jeho náročností by se nám půlka kádru rozsypala.

Reagovat
technecium

Proboha jen ne Bielsu, dřív byl dobrej, ale ten se všude rohádá, protože to je totální magor

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvědomuju si, že neexistují žádný opravdu kvalitní a prověřený možnosti. Před nedávnem jsem se začal zamýšlet nad Henrym a musím říct, že se mi ta představa líbí čím dál víc. Hrál dlouho pod Wengerem i Pepem, umí jazyky, viděl jsem od něj i slušný analýzy. U hráčů by měl stoprocentní respekt, takže bych to s ním risknul

Reagovat
Eichel

len je to veľký risk, keby aspoň predtým trénoval chvíľu B-čko ako hlavný

Reagovat
Gazdo

Jardim za mna jednoznacne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrá volba, pokud by měl nějaký asistenty z minulostí v Barce.

Reagovat
Gazdo

Prave toho by som sa obaval... ja si myslim ze on by dokazal priniest taky sviezi vietor prave vdaka tomu ze nema s barcou ziadnu minulost. A samozrejme aj predpokladam ze zase by neustrelil uplne ale trochu repsktu k hodnotam klubu by mal takze zaklady by zostali

Reagovat
alcantara

Stegen bol na jesen zrejme najlepsi brankar na svete, na to sa tu zabuda, mam pocit. Niektore vitazstva sme dosiahli ani nevieme ako. Teraz uz je to v normale

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

Hazard : "Real Madrid are the best club in the world, I don't want to lie, it has been my dream since I was a kid," he said in an interview after Sunday's game."I've dreamt about this club. We will see. I don't want to speak about it all the time.

Ja nechapem ten chalan sa uz dlhu obu k nam pyta ale Perez to ma na salame

Reagovat
CHONG

Takže Lope, má ultimátum do EC, jo? Ten Pérez je fakt neskutečný čurák

Reagovat
ADM

Tam uz ocividne budu kontakty s Contem..

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Urcite AS vytiahne sracku , Marca pise o plnej podpore

Reagovat
teenz

Jeste Jardim to ma nahnuty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde out,Zidane in

Reagovat
Gazdo

Zas ako brzdime my chceme fotbal

Reagovat
ADM

Vy nepoznáte hrdosť

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj sa nemyslím to vážne

Reagovat
technecium

Valverde out, Valverde in

Reagovat
ADM

Valverde mastermind

Reagovat
Mateo16

Pametate si ako sa odvolavalo Beniteza ktory nemal ani vysledky a isiel proti kazdemu hracovi v zostave ?

1. Zle vysledky , vyhadzov s Copy a debakel proti FCB

2. Tlacovka Pereza o plnej podpore Beniteza

3. Zle vysledky a prehra vo Valencii

4. Tlacovka Pereza o vyhadzove Beniteza

Este nenastal ani bod 1

Reagovat
Eichel

On s tou Valenciou ešte uhral remízu

Reagovat
Mateo16

Celkom vtipne ze sme za FCB 1 bod a tu sa pise o vyhadzove Lope od fanusikov RM.

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená že keby skončila Barcelona v strede tabuľky a Real bod pred ňou tak je to úspech? Sústrediť sa treba na vlastné výkony a nie na výkony rivala lebo tu LL fakt ukope AM

Reagovat
Mateo16

Atletico ani Sevilla nema kvalitny kader na to aby vyhravali cely ligu oni tolko este postracaju o to sa ani nestaram

Reagovat
Mateo16

Hlavne je drzat sa FCB. 1 - 4 body

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

Isco a Marcelo konecne zacinaju trenovat Hlavne dovody preco sme stracali v poslednych zapasoch.

Karim 2 tyzdne out snad nestihne EC a Gareth sa nezrani v repre. Zacinam verim ze by sme mohli dat aspon remizu

Reagovat
ADM

Na to sme my v poslednej dobe špecialisti

Reagovat
Ed_Hazard

Sorry ale Marcelo zo zaciatku sezony nie je posila. A to so vsetkou uctou k nemu..

Reagovat
Mateo16

Sorry ale ak nevidis Marcelov prinos v ofenzive ze tam taky Nacho neda za x minut , 1 jediny center , 1 jediny prienik tak ja uz neviem co potom

Reagovat
Ed_Hazard

Srat centre, ak nevie splnit zakladnu ulohu - aspon raz za zapas zastavit supera, ktory utoci

Reagovat
maxton

radsej vyhrat 4:3 s Marcelom, ako prehrat 1:0 s Nachom

Reagovat
CHONG

S Marcelem jsme prohráli 3:0

Reagovat
maxton

tak potom sme v pi*i

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Bylo by vtipné, kdyby Lope i Valverde měli ty ultimáta do clasica a tam hráli proti sobě o svoje místa . To nevím co by bylo lepší. Vyhrát, nechat Lopeho a zbavit Barcu Valverdeho? To by mohla být pro nás v podstatě prohra

Reagovat
Visca el barca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele