LaLiga - souhrn 37. kola

12.05.2018, 18:07, aktualizováno 13.05.2018, 22:37
Komentáře a souhrny
Barcelona nečekaně padla na půdě Levante. Espanyol rozdrtil doma s přehledem Málagu. Nastřílel jí čtyři góly. Atlético zvládlo derby na půdě Getafe a pojistilo si druhou příčku tabulky, na páté místo po triumfu v La Coruni poskočil Villarreal. Valencia veze body z Girony, sevillské derby přineslo remízu 2:2. Real Madrid si v sobotu večer zastřílel do sítě Celty Vigo...

Levante UD - FC Barcelona 5:4

13.05.2018 20:45

Góly: 9. Emmanuel Boateng, 30. Emmanuel Boateng, 46. Enis Bardhi, 49. Emmanuel Boateng, 56. Enis Bardhi - 38. Philippe Coutinho, 59. Philippe Coutinho, 64. Philippe Coutinho, 71. Luis Suárez (pen.)

Panečku, to byla podívaná! Levante jako první dokázalo v letošní sezoně porazit Barcelonu a ta tak dvě kola před koncem přišla o historický zápis! Odehrát sezonu bez porážky se znovu nikomu nepodařilo. Na Levante to byla pořádná divočina, domácí zvítězili 5:4. Hattrick si připsal na vítězné straně Boateng, na hostující zase Coutinho.

Ve Valencii na Estadio Ciudad padlo celkem devět gólů, takže pěkně popořadě. Ještě se sluší zmínit, že Ernesto Valverde nechal odpočinout některé hvězdy, včetně té největší Lionela Messiho.

Levante zaskočilo Barcu hned v úvodu a stačilo mu pouhých devět minut, aby se poprvé mezi střelce zapsal Emmanuel Boateng. Velký kus práce ale odvedl Morales, který celou akci připravil a přesnou přihrávkou naservíroval jistý gól právě Boatengovi. Domácí nadále hýřili aktivitou a Barcelona měla potíže. Ve 31.minutě už Levante vedlo o dva góly a znovu se o to postaral Emannuel Boateng. Ter Stegena obešel kličkou, zbavil se i Semeda a střelou do prázdné branky zakončil. Barcelona vstřelila do poločasu kontaktní gól, střela Coutinha ve vzduchu zaplavala a Oier na ní nedokázal zareagovat.

Domácí pokračovali ve své hře a krátce po změně stran si vzali dvoubrankové vedení zase zpátky. Enis Bardi se z druhé vlny dostal k balónu a nádhernou střelou z první nedal ter Stegenovi žádnou šanci. A ze strany Levante to v žádném případě nebylo všechno. V 50.minutě zvyšoval na hrozivých 4:1 Emannuel Boateng, který tak zkompletoval hattrick. S Barcelonou to vypadalo špatně a v 56.minutě ještě hůř. Roger pěkně vysunul Enise Bardiho a už to bylo 5:1. Ernesto valverde se na lavičce Barcy nestačil divit, co že se to s jeho týmem stalo.

Jenže dokud se nepíská konec, tak si proti Barceloně nemůžete být vůbec ničím jisti. Phillipe Coutinho využil špatného odkopu domácí defenzívy a snížil na 2:5. O několik minut později zkompletoval i on hattrick, když Oier na jeho krásnou ránu nedosáhl a rázem to bylo už jen o dva góly.

Neuvěřitelný zápas dostal dvacet minut před koncem novou dimenzi. Campaňa ve vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop. Při absenci Lionela Messiho se míče zhostil Luis Suárez a snížil už na rozdíl jediné branky. Utkání nápadně připomínalo dnes už legendární zvrát v zápase proti Paris Saint-Germain. A Barcelona měla šance na vyrovnáním Suárez trestuhodně přestřelil a Luna si málem vstřelil vlastní gól. Levante v závěru kouskovalo hru jak mohlo a nakonec v nervydrásajícím finiši těsné vedení uhájilo. Barceloně tak připravilo první porážku v sezoně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Málaga CF 4:1

13.05.2018 16:15

Góly: 8. Gerard Moreno, 27. Sergio García, 30. Léo Baptistão, 79. Pablo Piatti (pen.) - 39. Adrián González (pen.)

Espanyol rozstřílel poslední Málagu na maděru a bodově si polepšil. V samotném zápase už o nic podstatného nešlo, ve spodní polovině tabulky už jsou karty rozdány, včetně jistého sestupu Málagy. Pod výhrou 4:1 se gólově podepsali Moreno, Sergio García, Baptistao a Piatti. Čestný úspěch hostů zaznamenal Adrián González.

Barcelonský celek chtěl především potěšit své fanoušky, přeci jenom jim tato sezona nevyšla úplně podle představ. Začátek jim vyšel parádně, už v 9.minutě se za obranou Málagy zjevil Gerard Moreno a lehkým obloučkem překonal brankáře Prieta. Málaga do třicáté minuty inkasovala ještě dvakrát, nejrpve zvyšoval na 2:0 Sergio García, jehož našel před brankou přesnou přihrávkou Baptistao. A za tři minuty si oba hráči své role vyměnili, přihrával García a skóroval Baptistao. Katastrofální vstup do zápasu hosté trochu vylepšili ve 39.minutě, když po Naldově ruce odpískal sudí pokutový kop. Adrián González poslal Diega Lópeze na druhou stranu a snížil. O chvíli později se Málaga mohla přiblížit na rozdíl jediné branky, ale López Succesovu střelu vytěsnil na tyčku.

Málaga se přesvědčila že to jde, že je v jejich silách hrát s Espanyolem minimálně vyrovnanou partii. Ve druhém poločase byl Succes opět blízko gólu, ale znovu se vytáhl skvělý Diego López. Šance měl i Espanyol a v 79.minutě definitivně rozhodl o svém vítězství. Obrana hostů se ve vlastním vápně provinila faulem a penaltu měl k dispozici i katalánský celek. Pablo Piatti podobně jako Adrián González na druhé straně penaltu proměnil a na stavu 4:1 pro domácí se už do konce zápasu nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Celta Vigo 6:0

12.05.2018 20:45

Góly: 13. Gareth Bale, 30. Gareth Bale, 32. Isco, 52. Achraf Hakimi, 74. Sergi Gómez (vl.), 81. Toni Kroos

Nepříliš povedenou ligovou sezonu Real Madrid svým fanouškům alespoň trochu zpříjemnil v posledním letošním zápase na domácí půdě, když rozcupoval Celtu Vigo tenisovým skóre 6:0. Na průběžné třetí příčce Realu to ovšem nic nemění a nadále zůstává letošní prioritou obhajoba Ligy mistrů, od níž dělí Bílý balet jen poslední výhra ve finále proti Liverpoolu.

Po nedávném neúspěchu v ligové dohrávce se Sevillou měli madridští co napravovat a do soupeře se pustili pěkně zhurta. Obrana Celty vydržela odolávat pouhých dvanáct minut, kdy ji perfektní kolmicí rozebral Luka Modrić spolu s nabíhajícím Garethem Balem, jenž samostatný únik zakončil přesnou ranou k tyči.

Velšský forvard, jehož budoucnost v hlavním městě Španělska je přinejmenším na vážkách, o sobě dal opět hodně hlasitě vědět na přelomu půlhodiny hry. Tentokráte Bale doběhl dlouhý pas Isca, zasekl si míč okolo bránícího hráče do šestnáctky a nekompromisní dělovkou pod břevno propálil i brankáře Álvareze. Když pak sotva dvě minuty nato přidal třetí gól večera Isco povedenou ranou zdálky, bylo zaděláno na řádný debakl.

Celta přitom do zápasu vstupovala jakožto obávaný soupeř všeh papírových favoritů, neboť v tomto ročníku neprohrála ani v jednom zápase s Barcelonou a doma si vyšlápla i na Real. Na stadionu Santiaga Bérnabeua ovšem pověst galicijského celku neobstála, ba naopak. Krátce po změně stran totiž upravil skóre na 4:0 Achraf Hakimi po dravém výpadu a tvrdé ráně mezi nohy Álvareze.

O drtivý triumf Realu se pak v závěru postaral střídající Marco Asensio, jehož centr si srazil do vlastní sítě Gómez, a také Toni Kroos, jenž si proti Celtě vždy rád zastřílí. Jeho typicky chladnokrevné zakončení po zemi k tyči po přistrčení Mayorala bylo již jeho čtvrtou trefou proti tomuto soupeři a znamenalo konečný výsledek 6:0.

Poslední ligový zápas Realu proběhne za týden na půdě Villarrealu, zatímco Celta ve snaze zvítězit po šesti neúspěšných kolech uvítá doma Levante.

Více informací k zápasu

Girona FC - Valencia CF 0:1

12.05.2018 18:30

Góly: 61. Luciano Vietto

V Gironě padla jen jedna branka a to k nelibosti domácích fanoušků do jejich sítě. Valencia potvrdila roli favorita, přestože už jí v zápase o nic významného nešlo. Zápas rozhodl po hodině hry Vietto.

V Katalánsku to zrovna záživná podívaná nebyla. Začátek zápasu byl z obou stran nepochopitelně opatrný a první poločase vlastně nabídl jen dvě brankové příležitosti. Aby to bylo spravedlivé, tak po jedné na každé straně. Čekat se na to muselo až do 35. minuty, ale Guedesovu ránu zpacifikoval Bono. Na druhé straně došlo k velkému závaru i zakončení, nejprve promáchl Stuani a poté García donutil k zákroku Doménecha. Brankář Valencie jeho pokus vyrazil na rohový kop, ze kterého následně nic nevzešlo.

Zápas jinak nebavil a jisté vysvobození přinesla 61. minutě, kdy Valencia otevřela skóre. Všemu předcházel nápor Girony a rychlý kontr Valencijských, který zakončil přesnou ranou do šibenice Luciano Vietto. Fotbalová paráda potěšila oko diváka a přeci jenom vylepšila celkový dojem ze zápasu.

Viettova branka utkání nepochybně pomohla, Girona totiž sešlápla plyn a Valencii připravila krušné chvilky. Juanpeho hlavičku po rohovém kopu opět zneškodnil Doménech. Na druhé straně neproměnil vyloženou šanci Soler, sám před Bonem netrefil prostor mezi tyčemi. V 78. minutě nebezpečně hlavičkoval Olunga, ale ani tento pokus v síti neskončil. Valencia si závěr zápasu pohlídala a stvrdila svůj postup do Ligy mistrů. Girona je jedenáctá.

Více informací k zápasu

SD Eibar - UD Las Palmas 1:0

12.05.2018 18:30

Góly: 5. Charles

K tomu, aby Eibar nakonec skončil v první desítce, nakročil v předposledním kole tou správnou nohou. A před vlastními fanoušky nejtěsnějším možným způsobem skolil již sestupující Las Palmas. To naopak bojuje o to, aby ještě na konci sezóny nebylo na samotném dně tabulky, jenže na brzkou trefu Charlese nedokázalo vůbec zareagovat.

Tenhle duel nebyl ani zdaleka tím nejsledovanějším z celého kola. Přece jenom oba týmy dohrávají tento ročník bez možnosti udělat větší díru do světa. Zatímco domácí usilují jen o co nejvyšší umístění, hosté se ze sestupového pásma vymanit již nemohou. Baskický celek ale měl určitě potřebu rozloučit se se svými fanoušky dobrým výsledkem.

Už v 5. minutě došlo k rozhodujícímu momentu utkání. Inui poslal parádní kolmici do pokutového území, tam si bránící Dani Castellano nedokázal poradit s útočícím Orellanou, jenž ještě stačil přihrát Charlesovi, a Brazilec pak pohotově skóroval. Těsně poté Eibar přišel o zraněného Diopa, jehož záhy musel nahradit Escalante.

Až po půlhodině hry se do jakési pološance trošku náhodně propracovali taktéž hosté, nicméně tečovaný centr Míchela vyškrábl do zámezí dobře zasahující brankář Dmitrovič. Eibar pak ještě do půle dvakrát prověřil připravenost gólmana Chichizoly, Orellana ani Joan Jordán ho však překonat nedokázali.

V 56. minutě se ze střední vzdálenosti osmělil Rubén Peňa, nicméně Chichizola nemusel nastavovat své rukavice, protože tenhle pokus skončil vedle. Asi největší možnost na vyrovnání mělo Las Palmas dvacet minut před koncem. Ezekiel se řítil sám na Dmitroviče, trefil ovšem ve vyložené pozice pouze nohu připraveného protivníka.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Atlético Madrid 0:1

12.05.2018 18:30

Góly: 8. Koke

Malé madridské derby vyznělo pro Atlético nejtěsnějším rozdílem a to se na finále Evropské ligy naladilo tím nejlepším způsobem. Jediná branka padla hned z kraje utkání a postaral se o ní záložník Koke. Getafe si přibouchlo dveře do evropských pohárů. V zápase neproměnil penaltu Faycal Fajr.

Oba celky ještě měly o co hrát. Především domácí Getafe potřebovalo vyhrát, aby se udrželo v bojích o sedmou příčku a tím pádem místenku do Evropské ligy. Atlético zase hájilo druhé místo před Realem a madridské derby také bralo jako dobrou přípravu na nadcházející finále Evropské ligy proti Marseille.

Favoritem bylo bez pochyby Atlético, kterému vyšel začátek utkání přesně podle představ. Griezmann si ve vápně počkal, až se mu nabídne Koke, ten měl následně spoustu času vystřelit na vzdálenější tyč, což také učinil a překonal Guaitu. Ve 27. minutě se Atleti hnali do další příležitosti a tentokrát už Guaita výborně zasáhl. Proti Costovi rychle vyběhl, čímž celou akci hostů narušil. Ne že by Getafe hrálo vyloženě špatně, to vůbec ne, ovšem obranu Los Colchoneros nedokázalo jakkoliv překvapit. Domácí tak odcházeli do šaten jako méně spokojenější.

Těsné výsledky Atlética nejsou ničím výjimečným a Simeoneho ekipa ve druhém poločase zvolnila tempo, nicméně výsledek bez problémů držela. Pravdou je, že hosté se dopouštěli poměrně často faulů a jeden z nich byl čtvrthodinu před koncem zápasu posouzen jako penaltový. Getafe dostalo obrovskou příležitost na vyrovnání, jenomže Faycal Fajr si vylámal zuby na skvělém Oblakovi. Větší šanci už si Getafe nevytvořilo, naopak zvýšit mohli Atleti, ale Fernando Torres poslal balón hodně nad. Atlético zvítězilo v madridském derby 1:0 a pojistilo si druhé místo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Athletic Bilbao 3:1

12.05.2018 18:30

Góly: 43. John Guidetti, 60. Munir El Haddadi, 77. Ibai Gómez - 79. Iker Muniain

Alavés doma zaskočil Athletic a mezi oběma soupeři vznikl čtyřbodový rozdíl ve prospěch domácího Deportiva. Hosté na Mendizorroze vůbec nestačili a po třech inkasovaných brankách alespoň zkorigovali skóre čestným zásahem.

Výhra 3:1 se začala rýsovat až koncem prvního poločasu, do té doby byl Athletic o něco lepším týmem. Tedy přesněji řečeno aktivita byla na jeho straně, nicméně vysoké napadání hráčů Alavésu mu činilo potíže. Bojovný zápas se začal lámat až pár minut před odchodem do šaten. Hosté zaváhali v rozehrávce, Deportivu zafungoval presink a brankář Arrizabalaga při odkopu trefil Guidettiho, od kterého skončil balón v brance.

Domácí na šťastnou branku v závěru prvního poločasu navázali a ve druhé půli přidali další branky. Přesně po hodině hry se trefil z volného přímého kopu Munir a o sedmnáct minut později zvyšoval už na 3:0 Ibai Gómez. Střílený centr přitom do vápna adresoval Alfonso Pedraza a Ibai Gómez na dva doteky propálil Arrizabalagu.

Athletic se sice rychle vzpamatoval a snížil, jenomže to bylo vše, čeho v zápase dosáhl. Alavés předvedl nedůraz při bránění rohového kopu a na malém vápně rozvlnil síť Iker Muniain. Závěrečné minuty nic zajímavého nepřinesly, Deportivo žádné drama nedovolilo a zaslouženě získává tři body.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sevilla FC 2:2

12.05.2018 18:30

Góly: 5. Marc Bartra, 81. Loren Morón - 57. Wissam Ben Yedder, 79. Simon Kjaer

Prestižní "Derbi sevillano" mezi Betisem a Sevillou tentokrát vítěze nepoznalo. Andaluská bitva na stadionu Víllamarín skončila smírem 2:2. FC Sevilla vedla na půdě rivala ještě devět minut před koncem a sahala po jistotě Evropské ligy, ale poslední slovo měl v zápase Lorenzo Morón. Béticos si Evropskou ligu zahrají, Sevilla jí má prakticky na dosah.

Metropole Andalusie letos zažívá povedenou fotbalovou sezonu. Betis se znovu probojoval do evropských pohárů, zatímco Sevilla slušně reprezentovala v Lize mistrů, kde došla až do čtvrtfinále. Vzájemné "Derbi sevillano" bylo zároveň přímou konfrontací šestého a sedmého celku LaLigy.

A derby začalo nejlépe, jako mohlo, po pěti minutách si na centr nestárnoucího Joaquína naskočil Marc Bartra a hlavou překonal brankáře Soríu. Betis brzy vedl nad rivalem 1:0. Rychlá branka paradoxně prvnímu poločasu trochu ublížila, Betis měl v dalších minutách o něco více ze hry, ale žádné větší šance si nevytvořil. Sevilla vyrovnala hru zhruba po půlhodině zápasu, ale na více, než střely z dálky, se nezmohla. Utkání ale mělo náboj, hrálo se poměrně tvrdě a nuda to rozhodně nebyla.

Ve druhém poločase pak výrazně přibylo tolik kýžené koření, totiž góly. Nolito střelou na vzdálenější tyč sahal po vyrovnání, jenže těsně minul a Ramírezovy nůžky lapil López. V 57. minutě se Sevilla konečně dočkala, Wissam Ben Yedder se u brankové čáry ve zdánlivě beznadějné pozici nevzdal, zabojoval a zblízka dostal balón za Lópezova záda.

Po vyrovnání se hra uklidnila, ale s brankami ještě nebyl zdaleka konec. V 79. minutě se rohový kop dostal až na malé vápno ke stoperu Simonu Kjaerovi, který zblízka strhl vedení na stranu Sevilly. Z tohoto vedení se čtvrtfinalista letošní Ligy mistrů dlouho neradoval. Betis odpověděl po svém hned za dvě minuty a Lorenzo Morón rovněž zblízka dotlačil balón za Soríu. Městské derby mezi Betisem a Sevillou skončilo smírně 2:2.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 2:4

12.05.2018 18:30

Góly: 58. Borja Valle, 88. Borja Valle - 2. Samuel Castillejo, 31. Manuel Trigueros, 45. Samuel Castillejo, 90. Denis Čeryšev

Villareal naplno uspěl na půdě sestupující La Coruni a definitivně si zajistil místenku do evropských pohárů. Ve zbývajícím kole bude bojovat o udržení páté pozice před šestým Betisem, který má na chlup stejný počet bodů. Deportivo se tak během loučení s nejvyšší soutěží v posledním domácím zápase neukázalo v nejlepším světle.

Žlutá ponorka měla ve finále toto střetnutí pod kontrolou. Už do poločasu vedla o tři branky díky dvěma brankám Samu Castilleja a jedné od Manuela Triguerose, domácí sice ještě zápas zdramatizovali, když se dvakrát střelecky prosadil Borja Valle, aby nakonec konečnou podobu výsledku určil v poslední minutě Denis Čeryšev.

Hostům vyšel vstup do utkání náramně. Mario Gaspar na pravé straně přenechal míč ve 2. minutě Samu Castillejovi, ten si ho navedl za vápno a levačkou vymetl parádní střelou šibenici Rubénovy brány. Následně mohl vyrovnat hlavičkující Borja Valle, jenže z blízkosti nezakončil úplně nejlépe, a tak gólman Sergio Asenjo zasáhl.

Nebezpečně vypálil taktéž Lucas Pérez, nicméně i s jeho pumelicí si Sergio Asenjo poradil, a následně Villareal přidal další přesný zásah ve 31. minutě. Pablo Fornals jemným obloučkem zleva našel v šestnáctce zcela nehlídaného Triguerose, jenž bez problémů poslal hlavou balón k tyčce. A v závěru poločasu hosté ještě svůj náskok navýšili.

Samu Castillejo vyzrál na ofsajdovou past, přebral dlouhý pas od Pabla Fornalse, obehrál Rubéna a skóroval do prázdné brány. La Coruňa se snažila s průběžným rezultátem něco udělat a ve druhé půli byla nebezpečnějším týmem. Jen stěží si poradil Sergio Asenjo s tečovanou ránou Juanfrana, kterou vyškrábl do zámezí.

V 58. minutě domácí přece jenom snížili, po rohovém kopu a asistenci Lucase Péreze dorazil balón do sítě Borja Valle. Dvě minuty před koncem zápasu Borja Valle úřadoval znovu, to totiž zužitkoval přihrávku Adriána. Nicméně za chvilku zacílil po nahrávce Baccy přesně do horního růžku brány Čeryšev a pojistil svému definitivně tři body.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CD Leganés 3:2

12.05.2018 16:15

Góly: 19. Mikel Oyarzabal, 25. Sergio Canales, 78. Willian José (pen.) - 26. Diego Rico, 53. Miguel Ángel Guerrero

Poslední zápas sezony před domácím publikem zvládl Real Sociedad vítězně. Po brzkých trefách Oyarzábala s Canalesem se zdálo, že utkání s Leganésem se bude dohrávat v exhibičním tempu, avšak hosté se vzepjali, a dokonce po změně stran srovnali skóre. Čtvrthodinu před koncem ale přece jen strhnul výhru na stranu Sociedadu proměněnou penaltou William José a postaral se tak o triumfální rozlučku dlouholetých stálic Carlose Martíneze s Xabim Prietem.

Domácí vstoupili do utkání výtečně a netrvalo dlouho, než se jejich aktivita projevila i na výsledkové tabuli. V osmnácté minutě si Juanmi počínal excelentně při náběhu za vysunutou obranu i zpracováním ve sprintu, a přestože jeho následnou ránu brankář Champagne dokázal vyrazit, odražený míč snadno uklidil do sítě dobíhající Mikel Oyarzábal.

Sotva sedm minut nato bylo pro Leganés ještě hůře, neboť hráči soupeře se vytasili s vůbec nejlepší akcí zápasu. Přímočará kombinace na jeden dotek vyústila ideálním pasem Williama Josého na volného Canalese, jenž si stejně jako Juanmi počínal s míčem v běhu bezchybně a samostatný únik zakončil obstřelením vyběhnuvšího Champagne.

Místo jednoznačného průběhu utkání však došlo na řádné drama. Ještě do přestávky hosté snížili zásluhou Diega Rica, jenž nadvakrát procpal míč do sítě poté, co jeho první gólovou střelu bravurně zastavil na brankové čáře krajní bek Kevin Rodríguez. Osm minut po změně stran pak Leganés dokonal překvapivé srovnání na 2:2, když zmatku v pokutovém území Sociedadu využil k nekompromisní ráně pod břevno Miguel Ángel Guerrero.

Utkání tak směřovalo k dělbě bodů, kterou rázně narušil moment ze 78. minuty, kdy si Juanmi na Bustinzovi vymodlil pokutový kop a William José se svým rozvážným rozběhem touto příležitostí nepohrdl. Real Sociedad tak porazil Leganés 3:2 a rozloučil se doma vítězně se svými klubovými matadory Carlosem Martínezem a Xabim Prietem, který celkem v baskickém klubu nastoupil do více než pěti set soutěžních utkání a po sezoně končí s hráčskou kariérou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona37279198:2990
2.Atlético Madrid37239556:2078
3.Real Madrid37229692:4275
4.Valencia CF37217963:3770
5.Villarreal CF371861355:4860
6.Real Betis371861358:5860
7.Sevilla FC371671448:5855
8.Getafe CF3714101341:3352
9.SD Eibar371481542:4850
10.Real Sociedad371471666:5849
11.Girona FC371391548:5848
12.Deportivo Alavés371522040:4947
13.Celta Vigo3712101555:5846
14.Espanyol Barcelona3711131335:4246
15.Levante UD3711131342:5446
16.Athletic Bilbao3710131441:4843
17.CD Leganés371171931:4940
18.Deportivo La Coruña376112037:7429
19.UD Las Palmas37572523:7222
20.Málaga CF37552724:6020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (145)

Přidat komentář
berger321

Celkem zajímavé, že 17. má 40 bodů

Reagovat
X-bano-X

Liga sa vyrovnala. Zaujímavejšie je že v kole ostáva odohrať 3 zápasy a je tu len 1 komentár

Reagovat
Jordi Alba

Se nediv, všechny nás štve ta prohra s Valencií.

Reagovat
X-bano-X

nj

Reagovat
berger321

To se taky divím. Ale už se o nic nehraje, LM hotovo, sestup hotovo a maximálně o 7.místo, ale to jsme tak nějak všichni čekali, že ukořistí Sevilla a příští rok se tam vrátí Emery a zase vyhrají EL Za to při finále LM bude dost možná rekord. Na to bych si i vsadil, je to tu klid před bouří. Nikoho už nic nezajímá. Real maximálně aby se jim nikdo nezranil a nás neporazitelnost. A vzhledem k tomu, že fanoušci Realu a Barcy jsou tak 90% PD, tak se tomu snad ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když všichni, co sem chodí, fandí jen těm dvoum týmům, který hrajou zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive večer a zítra, abych byl přesný.

Reagovat
Shevchenko

Co je na tom zajímavé?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vazne uplny mrtvo

Reagovat
technecium

Real bez Ronalda v lize hraje mnohem líp

Reagovat
Aldeano

Se Sevillou třeba viď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takto by sme mali hravat v lige pravidelnejsie. Ide aj to co nam super dovoli ale pokial sa mame setrit a sustredit na dolezitejsiu sutaz ako liga, tak to nema vyznam. Keby s tymto pristupom hrali celu sezonu, tak hrame o ligovy titul.

Bale krasny vykon ako za starych cias. Pokial nehra CR tak hra ako lider teamu.

Velmi dobry vykon v podani Achrafa, z neho nam rastie velmi zaujimavy hrac. To aku ma vydrz a rychlost je uz teraz porovnatelne so svetovými hracmi. Uz v budúcej sezone si moze vyrazne pytat miestenku do zakladnej zostavy.

Reagovat
Anacron

Sorry, ale ty seš fakt mimo. Neymar je pro tebe bůh hlava nehlava. Bale je lídr. Achraf světový hráč a příští sezóna základ? To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

O com tu tocis?? Ano Bale vie zahrat ako lider a potiahnut team pokial nemaroduje a nehra s CR. Achraf svetovy hrac?? Kde to tvrdim? Najskôr si vylesti popolniky kym niekoho stupidn napadnes

Reagovat
Anacron

Klídek . Bale je všechno jenom ne lídr. Měl to být lídr, ale nezvládl to. Nemusíme slovíčkařit napsal si teda, že výdrž a rychlost má porovnatelnou se světovými hráči.

Tak jako nemělo cenu řešit prohru se Sevillou tak nemá cenu řešit tohle vítězství. Jo je to pěkný, ale to je tak všechno. Natož pak z toho dělat bůh ví jaký závěry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Super výsledek. Ještě zvládnout zápas s Villarealem ať se to dohraje se ctí a pak aspoň trochu napravit sezónu ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

No Ronaldo? No problem!

No Messi? No party!

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Súhlas. Niekto tam tie Lays na Ligu Majstrov priniesť musí

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime kdo bude s lays u televize po skupinách MS

Reagovat
Kokesh

Madrid ma statisticky horsi vysledky bez Crise, nez Barca bez Messiho. Ale chapu, zkousite to..

Reagovat
valloire

mi sme vihrály

Reagovat
berger321

Už jsem to rozluštil. Greatest je bývalý ehmmm, kdo pamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

No asi jo. :-)

Reagovat
Neutron

no povedz, celkom ma to zaujima

Reagovat
Billy McClane

Ved je to jasny I_love_real_madrid

Reagovat
smazaný uživatel

No neco na tom je

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
LAM

Pokuď příjde Griez tak nic,ale pokuď by přijít neměl,tak na pozici Paca bych ho bral hned.

Reagovat
Black Jagir

Chudák Bastón. Sestoupila mu jak Málaga, tak Swansea.

Reagovat
maxton

tak toto je trapas

Reagovat
LAM

Tojo no.15bodů ztráty se jen tak nevidí

Reagovat
Jordi Alba

Ani ne. 4. Valencia ztrácí 5 bodů, jste v suchu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mekgajvr

Levante

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona

Reagovat
misinho7

necakal som ze si tu neporazitelnost dodrbu s Levante v 37.kole ..ale tak pekne

Reagovat
LAM

Vaše letošní největší radost

Reagovat
misinho7

nj ta bude 26.Maja Liga majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

To byl zápas

Jinak se dneska ukázalo to co nás trápí skoro dva měsíce a to obrana.Na tom bude muset Valverde na začátku sezony zas zamakat Naštěstí si vybrali zápas kdy přišli o neporazitelnost až ve chvíli kdy už už nic nejde

Škoda že to nakonec ještě nesrovnali.Z 5:1 na 5:4 bylo hodně slušný a třeba Coutinho předvedl naprosto parádní výkon

Rozhodčí dneska opět na úrovni LL.Tolik chyb v zápase se jen tak nevidí a na konci nastaví 4 minuty když Levante už od 70minuty jenom zdržovalo a v nastavení se hrálo asi 40vteřin

Reagovat
Trand

Já se díval od 70. minuty a Levante zdržovalo asi tak jako zrdžují všechny týmy a jako by zdržovala i Barcelona, pokud by to měla zapotřebí. A to nastavení, vždyť to je podobné v každém takovém zápase. Každý tým bude zdržovat rozehrávku, rozhodčí třeba nemůže za to, že Mina v 94. minutě fauloval.

Reagovat
Trand

Každopádně souhlasím s tim, že je to hnus a já s tím mám dlouhodobě problém, ale neznám tým, který by tohle nedělal.

Reagovat
Ed_Hazard

Vas najviac trapi fakt, ze momentalne stale nie je vymyslene klonovanie. Ked skonci Messi tak to bude riadna facka..

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale museli by ho zase nadopovat rustovy hormony

Reagovat
Phillipinho

Nevi nahodou nekdo kdo dal naposledy Barcelone hattrick? To uz bude nejaka doba ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Forlan 2005.

Reagovat
Phillipinho

dik

Reagovat
smazaný uživatel

*v lize

Reagovat
Ed_Hazard

To je teda doba

Reagovat
Jordi Alba

Aduriz SuperCopa 2015.

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
Rssa

Wow

Nevidel jsem zapas, ale tady to vypada na nejake poradne prasečinky v obrane. Vzhledem k tomu, ze Vermu znam, tak tipuju Minu a jalovou zalohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil ses.

Reagovat
X-bano-X

Verma sa hneď zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ked nehra s Messim tak polovicny team. Tam ho nema kto vyrazne zastupit. Akurát ten chuj Pique s jeho cirkusantskymi protestami

Reagovat
smazaný uživatel

V preview jsi mi neodpověděl, tak se zeptám ještě jednou. Že ty sis založil účet hned po vyhlášení největšího dementa eurofotbalu s jasným cílem se stát vítězem příštího ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem to vyhraje.

Reagovat
dextroza_m

Mám obavu, že ta trofej bude jeho několik let, dokud mu nedoroste dementní konkurence jeho kalibru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když máš skvěle rozjetý skupinový projekt. Dáš si den volna a zatím ti to ostatní dojebou.

Reagovat
smazaný uživatel

https://tinyurl.com/yagagsul pánové číhejte co trefil jeden týpek

Reagovat
misinho7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Tak to bolo dohodnuté, to sa trafiť nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá reklama.

Reagovat
vladino10

Neviem čo to je, normálny človek by toto nikdy nepodal a teda ani netrafil..ale ak áno, tak sranda, ten kurz vcelku nizky- na výhru levante 5:4 iba 9,60..

Reagovat
X-bano-X

Tak nie je to online tip? Tak pol hoďku pred koncom zápasu.

Reagovat
Majk91

a mne nevyjdu ani tie najvacsie tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem jsem si říkal, že je škoda, že není Messi aspoň na lavičce. Co kdyby se něco podělalo? A ejhle.

Reagovat
LeonardoUžoa

Barcelonsky rekord

Reagovat
smazaný uživatel

To by vyzeralo keby to s tym sranda futbalom ukopali bez prehry

Reagovat
LAM

No na vás to v pohodě stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc by som nevyskakoval zvlast ked islo o titul napr. v Supercope

Reagovat
dextroza_m

Supercopu si strč do vitríny, nás zajímala liga, kde to bylo 5:2. Pořád se oháníš, že máme sranda trofeje, ale jako první věc vytahuješ supercopu debžo...

Reagovat
technecium

A až rupnou s Liverpoolem, tak bude vytahovat klubový mistrovství světa

Reagovat
dextroza_m

Bude vytahovat trofeje z dob, co Hitler jezdil v kabrioletu Prahou...

Reagovat
technecium

A hlavně,, že Real Madrid je nejlepší klub storočia

Reagovat
dextroza_m

Je to odborník z fotbalového prostředí, vyzná se, to je poznat

Reagovat
smazaný uživatel

V 80 ci 90 rokoch sa jazdilo na Moskvici

Reagovat
smazaný uživatel

Stepan95 06.05.2018 22:49#

Stejně bude prdel, až Barcelona rupne v Levante

Easy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Kucka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Zrovna jsem to chtěl hledat, kdo to kde psal...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

To do list

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Majk91

Podla viacerých sportovych dennikov (vcetne Sport) je prestup Griezmanna hotovy. Do Barcelony prestupi po MS za £101 mil.

Som zvedavy ako chcu ten utok poskladat

Reagovat
smazaný uživatel

Furt si myslím, že potřebujeme jiný typ hráče. Na druhou stranu - pokud je takovýhle dělo na trhu za dostupný peníze, tak neprotestuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhlásil, že do MS chce mať ohľadom budúcej sezóny všetko hotové ?

Reagovat
maxton

Suarez bude dvojka

Reagovat
Malresi

Hm, nemyslím. Suárez > Griezmann aj napriek slabšej sezóne. Skôr budú hrať spolu. :

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, mohlo to být bez porážky pěkné, ale přijít o tuhle výsadu v předposledním kole na Levante je stylové.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše stydlivé, zvláště pokud v posledním kole znásilníte socky.

Reagovat
smazaný uživatel

trvám si na "stylové". Nezapomeň, že to bylo po hokejovém výsledku 4:5 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tak nebo tak, udělalo mi to radost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to chápu, ale to je jiná diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, čo za zmysel má ten "výlet" Barcelony do Afriky ? Messi a spol. toto práve "potrebujú" pred MS

Reagovat
smazaný uživatel

tobě ten Messi nějak leží na srdci. Fandíš Argentině?

Reagovat
smazaný uživatel

Espaňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

7 mega euro, nic víc v tom není třeba hledat...

Reagovat
Switchback

Suárez včera, to zas bylo něco ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hodnotite doterajsie posobenie Nelsona Semeda u nas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dobrý nástup. Pak se něco změnilo a Ernesto ho odsunul za Sergiho. A teď zase dobrý. Za ty prachy by mohl mít stabilnější výkonnost, ale jako první sezonu bych ho oznámkoval chvalitebně.

Reagovat
Xavi

Dost rozporuplně. Začátek dobrej, ale pak začal vysedávat, což jsem úplně nepochopil, no teď už to celkem chápu. Co zápas, to penaltovej zákrok, akorát měl štěstí, že mu to nepiskaji. Ale šanci do další sezóny bych mu dal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Potvrdil velký potenciál, který má určitě vyšší než Sergi Roberto, ale zároveň měl dost hluchých míst. Taková typická úvodní sezóna, myslím že stejně jako Umtiti půjde v druhý sezóně razantně nahoru, hlavně potřebuje důvěru a trpělivost. Za tu částku to byl velmi solidní nákup.

Reagovat
Billy McClane

Ked raz Messi odide z Barcelony, tak oni asi normalne spadnu do druhej ligy

Unbeaten za celu sezonu je velka vec. Pamätam si ked sa to podarilo Arsenalu a hovorilo sa o tom este dlhe roky, takze som rad ze sa to Barcelone nakoniec nepodarilo.

A Pique to na konci krasne nezvladal, ten je fakt na päst

Reagovat
Hristo Stoichkov

Levante má snad nejlepší formu v lize. Nechci tu blamáž nijak omlouvat, ale tyhle řeči o sestupu jsou fakt srandovní.

Reagovat
Billy McClane

Tak to bolo myslene s nadsazkou. Dostat 5 golov je sice dost, ale prehrat dnes s Levante neberiem ako ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/NJslNXE.png

Od ty doby co nastoupil Jemez. Slusny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Phillipinho

Jemez je v Las Palmas

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou oba "Paco", to me spletlo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale jsou si i docela vzhledově podobní

Reagovat
technecium

Jestli bude Messi hrát v tom dementním přáteláku v nějaký vesnici v JAR, tak mě asi jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude hrát jeden poločas. Valverde má připravený dvě sestavy. Takže typuju první poločas základní jedenáctka a druhý poločas lavičkáři.

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě, že bude, to bude jedna z hlavních podmínek inkasovaní co nejvyšší částky za ten přátelák. Myslíš, že by nám dali 7 mega eur za to, abychom tam pak postavili béčkovou sestavu?

Reagovat
valloire

Takhle hrál O Rei furt.

Reagovat
ADM

přáteláky v nějaký vesnici v JAR. Potom mu tam napočítali 1000 golov a bolo

Reagovat
valloire

Jenže ty přáteláky se tehdy braly prestižněji a navíc většinu jich hrál proti evropským celkům, které ten Santos s Králem chtěli porazit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mina byl včera opravdu šílený, ale zajímalo by mě, kolik akcí a rychlých brejků jim založil Suárez svými nesmyslnými ztrátami a neexistujícím pressinkem. Nechce se na to někdo za mě podívat?

Reagovat
ADM

Vzhľadom na to, že včera neobišiel klučkou ani ležiaceho hráča, sa na to radšej vopred vykašlime..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však já se na to v týdnu podívám, až budu mít chuť Ale co si tak vybavuju, tak minimálně dva góly jim založil.

Reagovat
ADM

Ja som sa len tak pozrel na to, koľko golov dostávame posledné dva mesiace, kedže mi to prišlo naozaj moc..

Do 24.2. sme vo všetkých súťažiach dostali 16 golov. (40 zápasov)

Od 1.3 sme dostali 21 gólov. (16 zápasov)

Ak sa takejto obrany dočkáme aj v budúcej sezone, bude veľmi náročne Ernestovi držať stranu.

Reagovat
Jordi Alba

Maffeo.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona pozorne sleduje Freda zo Shakhtaru Doneck. Ma on zaujem aj Pepkovo City, takze v nom asi nejaky ten potencial bude. Na youtube vyzera zaujimavo.

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20180515/443596653436/frad-barca-shakthar-brasil-guardiola-txiki-begiristain-mircea-lucescu.html

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele