Komentáře a souhrny

Ligue 1 - souhrn 37. kola

Lille porazilo Marseille a poskočilo na druhé místo tabulky. Auxerre remizovalo s Lens, Lyon zase veze jenom bod z Valenciennes. Tři body si připsal Montpellier a uspělo i Bordeaux...

Primera Division - souhrn 37. kola

O majiteli španělského titulu se rozhodne až v posledním kole, Barcelona totiž vyhrála v Seville a Real Madrid si doma poradil s Athleticem. Mallorka prohrála v La Coruni, uspěly Villarreal a Getafe. O hodně se v posledním kole bude hrát i na opačné polovině tabulky...

Corgoň liga - souhrn 32. kola

Žilina zvládla zápas s Dunajskou Stredou a slaví svůj pátý slovenský titul. Doma uspěl i Slovan, blízko k záchraně mají po výhře nad Prešovem Košice. Poslední je Petržalka, jen o bod více má Dunajská Streda...

Gambrinus liga - souhrn 29. kola

Sparta sice jenom remizovala v Liberci 2:2, nemusí ale truchlit, jelikož stejným výsledkem skončil i duel Baníku Ostrava s Mladou Boleslaví. Ve hře o titul zůstává po výhře na Slavii Jablonec, Teplice doma jenom remizovaly s Olomoucí. Druhým sestupujícím se stalo Kladno...

Bundesliga - souhrn 34. kola

Bayern vyhrál na půdě Herthy a potvrdil tak zisk titulu. Werder sice jenom remizoval s Hamburkem, i to mu ale stačilo na udržení třetí příčky. Do Evropské ligy jde vedle Dortmundu a Leverkusenu ještě Stuttgart, vedle Herthy sestupuje Bochum, baráž čeká na Norimberk...

Feyenoord byl bez šance, Ajax slaví triumf v poháru

Odveta finále nizozemského poháru byla opět jednoznačná. Ajax nedal svému soupeři šanci, Feyenoordu na závěr sezóny nadělil čtyři branky a raduje se z pohárové trofeje. Dvěma góly se blýskl stejně jako v prvním zápase Siem De Jong, dnes na něj navíc stejným počtem navázal i Luis Suaréz.

Ruská Premier Liga - souhrn 9. kola

Zenit je stále neporažen, dnes si poradil s Nalčikem a vévodí tabulce. Tomsk zdolal Těrek, Spartak jasně přehrál Machačkalu, Rubin si poradil se Sibirem a CSKA podlehlo v Rostově. Lokomotiv nezvládl zápas se Saturnem a prohrál 0:1. Samaře se podařilo vzdálit se od sestupových příček, doma porazila 1:0 Alanii Vladikavkaz.

Primera Division - souhrn 36. kola

Barcelona si doma poradila s Tenerife a ligu vede o bod před Realem, který vyhrál 4:1 ma Mallorce. Ta naopak přišla o čtvrté místo, které nyní drží Sevilla. Valencia si poradila s Xerezem a má skoro jistou třetí pozici. Atlético Madrid doma zvládlo duel s Valladolidem v poměru 3:1. Zaragoza se po výhře s Espanyolem má takřka jistou záchranu.

Inter po bláznivém a vyhecovaném boji ukořistil první trofej

Inter Milán zahájil svou pouť za vysněným treblem a po vítězství ve finále Coppa Italia v ní může pokračovat. Nerazzurri porazili AS Řím nejtěsnějším možným rozdílem, když jedinou branku vstřelil Milito. Nutno ale říci, že spíš než fotbal se hrálo divadlo nebo se předvádělo bojové umění.

Anglická Premier League - souhrn středečních zápasů

O majiteli vstupenky do předkola příštího ročníku Ligy mistrů je rozhodnuto, v kvalifikaci si zahraje Tottenham, který brankou Crouche zvítězil na stadionu Manchesteru City 1:0. Stejný výsledek měl také druhý dohrávaný duel 29. kola, Fulham doma podlehl Stoke 0:1.

Ligue 1 - souhrn 36. kola

Marseille slaví zisk titulu. Ve večerním klání porazila Rennes a triumf v lize jí nikdo nevezme. Auxerre prohrálo v Lyonu. Toho využilo Lille a v tabulce je druhé. Bordeaux remizovalo 1:1 v Nice, stejně dopadl také Grenoble v Lens. Bod z Lorientu veze také Monaco a venku uspělo i St. Etienne.

Skotská Premier League - souhrn 37. kola

Alespoň jeden důvod k radosti mají v závěru sezony fanoušci Celtiku, jejich tým v posledním derby porazil Rangers 2:1. Ve středu byla k vidění rekordní přestřelka v Motherwellu. Po remíze 6:6 čtvrtou pozici drží Motherwell před dnešním soupeřem Hibernianem. V dalších zápasech branky padaly jen v Aberdenu, kde vyhrál Kilmarnock.

Gambrinus liga - souhrn 28. kola

Sparta si nedělala problémy se Slováckem a nadále vede ligu. Jen o skóre za ní je Baník, jenž uspěl v Kladně. Plzeň otočila duel se Slávií. Doma opět prohrála Boleslav, na jejíž půdě se Budějovice defitivně zachránily v lize. Na vlastním hřišti zaváhalo také Brno. Šlágr v Jablonci vítěze neměl, Teplice si odváží bod za remízu 0:0.

Corgoň liga - souhrn 31. kola

Na Slovensku se dvě kola před koncem stále o titul bojuje. Dnes totiž klopýtla Žilina, která ztratila dva body v Dubnici. Slovan naopak vyhrál v Dunajské Stredě. Strakův Ružomberok porazil Senici a Prešov Trnavu. Banská Bystrica si doma poradila s Nitrou.

Anglická Premier League - souhrn 37. kola

První pondělní dohrávka 37. kola anglické Premier League stvrdila sestup Hullu. Tigers na Wiganu dlouho vedli, ale v poslední minutě o tři body přišli a definitivně se s nejvyšší soutěží loučí. Ve druhém zápase se nevedlo Arsenalu, který ztratil náskok v Edwood Parku a prohrál s Blackburnem 2:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele