Komentáře a souhrny

Bundesliga - souhrn 8. kola

Frankfurt potvrdil dobrou formu výhrou v Kaiserslauternu, Hoffenheim zdolal Gladbach. Mainz včera poprvé ztratil, doma podlehl Hamburku a přepustil první místo Dortmundu. Leverkusen otočil zápas ve Wolfsburgu. Bayern zásluhou Gómeze porazil Hannover, Werder vydřel výhru nad Freiburgem...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 9. kola

Eindhoven nezaváhal na hřišti posledního Tilburgu a udržel si jednobodový náskok před ajaxem, který včera přehrál Bredu. Groningen porazil Bredu a Roda jasně vyhrála nad Vitesse. Twente veze body ze hřiště Feyenoordu, Alkmaar uspěl ve Venlu. Den Haag porazil Excelsior, doma zklamal Utrecht. Ze třech bodů se raduje také Heracles.

Skotská Premier League - souhrn 8. kola

Skotská liga je zatím exhibicí Rangers a Celtiku. Obhájci titulu včera po přestávce smetli čtyřmi góly Motherwell a zůstali stoprocentní. Dnes je napodobil Celtic, který vyhrál v Dundee. Hibernian porazil Kilmarnock, Hearts vezou body z Aberdeenu. St. Mirren doma remizoval s Hamiltonem, stejně jako Inverness se St. Johnstone.

Corgoň liga - souhrn 12. kola

Vedoucí Žilina s přehledem zvládla generálku na zápas Ligy mistrů proti Marseille, když v pátek jasně zvítězila ve Zlatých Moravcích 4:0. Hattrickem se blýskl Tomáš Majtán. Senica nezvládla závěr zápasu s Trnavou a nakonec podlehla 1:2. Slovan získal tři body na hřišti Košic, Prešov remizoval s Ružomberokem...

Kvalifikace ME 2012 - souhrn úterních zápasů

Češi potvrdili v Lichtenštejnsku roli favorita. Totéž se povedlo také například Nizozemcům proti Švédsku, Němcům v Kazachstánu či Španělům ve Skotsku. Slováci s Iry remizovali, zápas mezi Itálií a Srbskem byl zrušen, na vině jsou výtržnosti hostujících fanoušků.

Česko potvrdilo roli favorita a veze tři body z Lichtenštejnska

Úkol splněn! Česko sice nepředvedlo na hřišti Lichtenštejnska žádnou gólovou smršť, přesto dokázalo vybojovat tři body bez větších potíží. O výhru 2:0 se gólově postarali Tomáš Necid s Václavem Kadlecem.

Jednadvacítka jede na ME, v Řecku vyhrála i barážovou odvetu

Česká reprezentace do 21 let si příští rok po čtyřech letech zahraje na mistrovství Evropy. Tým kouče Jakuba Dovalila v baráži vyřadil Řecko, postup stvrdil dnešní výhrou 2:0 v Tripoli, kterou zařídili útočníci Tomáš Pekhart s Liborem Kozákem.

Kvalifikace ME 2012 - souhrn sobotních zápasů

Francie dlouho hledala recept na rumunskou obranu, nakonec se jí to povedlo v závěrečné desetiminutovce, vyhrála 2:0 a posunula se do čela svojí skupiny. Podobně je na tom Chorvatsko, které veze tři body z Izraele...

Kvalifikace ME 2012 - souhrn pátečních zápasů

Několik překvapení se zrodilo v pátečních zápasech kvalifikace o postup na ME 2012. Slovensko si neodvezlo ani bod z Arménie, daleko větším šokem je ovšem prohra Srbska doma s Estonskem. Itálie remizovala v Severním Irsku, Německo zvládlo zápas s Tureckem a vyhrálo 3:0, Portugalsko si poradilo s Dánskem...

Česko přehrálo Skotsko, gólově ho vysvobodil stoper Hubník

Česká reprezentace se svým výkonem omluvila fanouškům za nevydařený vstup do kvalifikace a proti Skotsku mohla vyhrát větším rozdílem. Skotové se naopak podruhé ze tří odehraných zápasů neprosadili a připisují si první prohru.

Jednadvacítka pojede k odvetě do Řecka s tříbrankovým náskokem

Česká jednadvacítka si v barážovém utkání poradila s tou řeckou a do odvety v Tripolisu půjde s tříbrankovým náskokem. Branky vstřelilo jablonecké duo Vošahlík, Pekhart a v druhé půli forvard Lazia Libor Kozák.

Gambrinus liga - souhrn 11. kola

Neuvěřitelná série Plzně pokračuje, Západočeši zvítězili také v Edenu, kde se před nimi musela sklonit Slavia. Na druhé místo se po pondělní výhře v Olomouci posunula Sparta. Příbram porazila České Budějovice, Teplice si poradily s Libercem, Baník vyhrál nad Slováckem, poslední zůstává Brno. Jablonec včera přehrál Ústí. Boleslav až v nastavení porazila Bohemians.

Ligue 1 - souhrn 8. kola

Lille porazilo Montpellier, Paris SG se s Nice rozešlo bez branek. St. Etienne se nezaleklo ani mistra a s Marseille doma remizovalo 1:1. Této remízy využilo Rennes, které po výhře nad Toulouse vede ligu. Lyon veze tři body z Nancy. Dařilo se i Bordeaux. Sochaux nemělo problémy s Lens, ještě snadněji vyhrálo Auxerre v Avignonu.

Primera Division - souhrn 6. kola

Real Madrid rozdrtil Deportivo a je třetí před Barcelonou, jež se doma překvapivě o body dělila s Mallorcou.Villarreal pokračuje ve výsledkové pohodě, dnes si poradil se Santanderem 2:0. Ještě o gól více dalo Getafe nováčkovi z Herculesu. Sevilla taktéž doma zvládla utkání s Atléticem Madrid. Remízy se v neděli zrodily v Pamploně a Almerii.

Serie A - souhrn 6. kola

Lazio vyhrálo nad Brescií a posunulo se na první místo. O dva body méně než římský klub mají AC Milán i Neapol, která si doma poradila s AS Řím. Palermo vyhrálo ve Florencii, Janov doma v závěru vydřel výhru nad Bari. Tahák kola mezi Interem a Juventusem skončil bez branek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele