FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola

18.09.2020, 21:52, aktualizováno 21.09.2020, 20:00
Komentáře a souhrny
Zlín neudržel vedení na Spartě a v početním oslabení nakonec favoritovi podlehl 1:3. Slavia si spravila chuť po remíze s Pardubicemi a Teplicím nastřílela pět branek. S přehledem vyhrála také Plzeň na hřišti Bohemians. Baník Ostrava se rozstřílel proti Pardubicím a nakonec naložil nováčkovi trojku. Další výhru má Olomouc, která tentokrát přestřílela domácí Brno, naopak Liberec v nastaveném čase přišel o výhru nad Karvinou. Kolo uzavřela zasloužená výhra Boleslavi nad Jabloncem...

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 2:0

21.09.2020 18:00

Góly: 30. Ondřej Zahustel, 87. Dominik Mašek

Mladá Boleslav se dočkala prvního bodového zisku v sezoně a hned kompletního. Středočeši v domácím prostředí porazili Jablonec, který tak neodčinil vypadnutí z evropských pohárů. Výhru domácím zajistili Ondřej Zahustel s Dominikem Maškem.

Do brány Jablonce se po zklamání v předkole Evropské ligy Vlastimil Hrubý, plnohodnotnou šanci dostal také donedávna hráč záložník béčka Severočechů Haitl. Jeho start se nicméně o pár minut spozdil, neboť rozhodčí vyběhli na trávník v černých dresech stejně jako hosté. Sudí tak museli ještě upalovat do kabin, kde na sebe kvapně hodili modrá trička.

A už po dvanácti minutách se Haitl mohl dočkat gólu, jenže těsně před bránou minul pas z levé strany. Boleslav odpověděla menším závarem za další tři minuty, po němž slabě zakončoval Mašek jen do rukavic Hrubého. Ve dvacáté minutě chyboval domácí Zahustel a Haitl se objevil tváří v tvář gólmanu Středočechů Mikulcovi, který obrovskou přiležitost Jablonce zneškodnil.

Severočeši byli v první půlhodině nebezpečnější, ovšem do vedení šla ve 30. minutě Boleslav. Od Drchala se odrazil míč k Zahustelovi, který se předtím zbavil Podaného a poněkud šťastně se trefil přesně k tyči. Tři minuty poté se předvedl Fulnek, jenž po běžeckém výkonu pálil z úhlu nepřesně, přestože mohl přihrát volnému Drchalovi. Vzápětí málem odpověděl gólem Čvančara, jenž odstavil Tatajeva a následně o fous minul Mikulcovu pravou tyč.

Povzbuzený Fulnek měl gól na hlavě ve 37. minutě, jenže selhal a balon netrefil vůbec ideálně. Aktivitou hýřil také na druhé straně Haitl, jenž se tři minuty po přestávce opřel do meruny za pokutovým územím, ale mířidla nesešteloval k dokonalosti. Pět minut poté rozehráli domácí standardní situaci nakrátko a Budínský málem zaskočil Hrubého, který nejistým zákrokem vytěsnil balon sotva na tyč.

Jablonec toho po změně stran dopředu moc nevymyslel, to Boleslav byla nebezpečnější. V 79. minutě střílel nenápadně, zato velmi nebezpečně k tyči Mašek a Hrubý se musel pořádně natáhnout, aby zabránil inkasování. Osm minut poté již Mašek skóroval, když si před špatně bránícím Martincem naskočil na centr od Škody a hlavičkoval nechytatelně pro Hrubého. Bezzubí hosté se na jakoukoliv odpověď nezmohli.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Fastav Zlín 3:1

20.09.2020 18:00

Góly: 50. Adam Hložek, 88. Petr Jiráček (vl.), 90+3. Lukáš Juliš - 19. Youba Dramé

Dlouho se zdálo, že by Sparta poprvé v sezoně mohla ztratit body. Zlín držel na Letné nadějný stav, jenže ztráta jednoho muže v poli nakonec udělala své. Pražané nedobře rozehraný duel obrátili podobně jako týden zpět v Karviné ve svůj prospěch a nadále se vyhřívají na čele tabulky.

Podobně jako letos na jaře přinesl vzájemný duel Letenských se "Ševci" nervydrásající souboj, který vygradoval v posledních minutách. První poločas vyšel lépe Moravanům, ovšem krátce po změně stran se nechal hloupě vyloučit Lamin Jawo. Sparta navíc téměř okamžitě vyrovnala a v závěru dalšími dvěma zásahy vydolovala tři body.

Sestava Letenských doznal po výhře v Karviné dvou změn. Vindheima na pravém kraji hřiště nahradil starší Ladislav Krejčí, místo jeho mladšího jmenovce pak ve středu pole operoval Souček. Na straně hostů po úspěšné partii z Brnem nedošlo k žádným šarádám v základní jedenáctce.

Jeden z nových hráčů v dresu domácích Souček se ukázal v osmé minutě, kdy přes Fantiše našel Dočkala, jehož volej s námahou vytěsnil zlínský gólman Dostál. "Ševci" odpověděli za dalších sedm minut rohovým kopem, po němž obraně Sparty dost zatopili. Ta nakonec situaci s obtížemi zvládla. A tak vzápětí přišla protiakce Pražanů, při níž Juliš nacentroval na Hložka, jenž hlavičkoval těsně nad břevno.

V devatenácté minutě ale Letnou zmrazil nečekaný zásah Moravanů. Dramé v horu hřiště využil zaváhání Čelůstky, namířil si to do pokutového území a výstavní střelou pod břevno překonal domácího brankáře Heču. Inkasovaný gól domácí viditelně zaskočil a ti s kloudnou akcí znovu přispěchali až po půlhodině hry. Pas od Krejčího propadl k Julišovi, jenž však trefil Hložka, který pokus spoluhráče srazil mimo tři tyče.

Ve 34. minutě našel Čelůstka za obranou soupeře Hložka, jemuž ale zakončení hrubě nevyšlo, když míč skončil na tribuně. Posléze standardní situaci od Krejčího prodloužil Lischka a Dostál musel balon vyrazit. Branku tak Pražané v první půli nevsítili a není divu, že se dočkali občasného pískotu z tribun.

Navíc okamžitě po změně stran mohli "Ševci" svůj náskok navýšit. Dramé vyslal do úniku Poznara, jenže ten se v zakončení unáhlil a Heča si nakonec připsal snadný zákrok. Jenže dobře rozehraný duel záhy zkazil Moravanům Jawo, jenž se po obdržení druhé žluté karty nechal zbytečně vyloučit. Faul gambijského hráče navíc sparťané okamžitě potrestali, když po Dočkalově přímém kopu vyrovnal zblízka i za pomoci nešťastně bránícího Procházky Hložek.

Vzápětí si Hložek mohl připsat i gólovou šanci, to by však Hanousek musel v tutovce uspět a ne trefit zasahujícího Dostála. Tlak domácích sílil. Minutu po příležitosti Hanouska střílel Dočkal a Dostál měl znovu co dělat, aby rána kapitána Pražanů neskončila pod břevnem. V 55. minutě se Dočkalovi zakončení tolik nepovedlo, když z trestného kopu mířil příliš vysoko. Po hodině hry pálil Sáček, Dostál byl ale opět pozorný.

Nasazení Sparty posléze trochu opadlo, až v 77. minutě málem po sklepnutí střídajícího Trávníka skóroval Juliš, jenže z malého vápna napálil břevno. Hodně vzruchu přinesla 86. minuta, kdy sudí Rejžek nejprve odpískal faul Krejčímu na Dostála, ovšem po přezkumu situace u videa otočil, když viděl, že kontaktu záložníka Letenských s gólmanem hostů předcházel faul Procházky na Krejčího. Domácí tedy dostali k dispozici penaltu. Tu Dočkalovi chytil Dostál, jenže akce pokračovala a Trávník vrátil balon do ohně, kde si jej do vlastní sítě nešťastně srazil Jiráček - 2:1.

Zlín měl v závěru ještě jednu šanci na vyrovnání, avšak Poznar hlavičkoval vedle tyče. Krátce nato přišel po chybě Buchty kontr domácích, který po pasu od Hložka s přehledem přetavil v třetí branku Pražanů Juliš. Těsně před závěrečným hvizdem se málem blýskl Minčev, jehož ránu ale vytěsnil Dostál.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - MFK Karviná 1:1

20.09.2020 15:30

Góly: 55. Jhon Mosquera - 90+1. Eduardo Santos

Dlouhou dobu to vypadalo, že Liberec uhájí domácí prostředí a proti Karviné si připíše třetí vítězství v řadě. Jenže Mosquerou nabyté vedení vydrželo jen do nastavení, v němž Eduardo Santos rozhodl o konečném výsledku 1:1.

První zajímavější příležitost přišla v osmé minutě, kdy Mara rozehrával přímý kop. Ten se ale snesl bez potíží do náručí Bolka. Karvinský gólman pak mohl zůstat v klidu po Mosquerově centru, Koscelník totiž pálil mimo. A reparát nesložil ani Mara, jenž tentokráte vůbec netrefil zařízení. Na opačném konci hřiště v první půli výrazněji zahrozil jen Herc, jehož přízemní pokus skončil vedle.

Skóre se změnilo až deset minut po návratu ze šaten. Po Mikulově centru vypálil z pokutového území Mara, který trefil Jhona Mosqueru. Ten se s balónem otočil a do poloodkryté klece úspěšně střílel. Slezané se pak rychle snažili vyrovnat, Herc i Papadopoulos ale vystřelili jen na gólmana.

Patnáct minut před koncem základní hrací doby se rozhodl zkusit vypálit z větší vzdálenosti Cancola, zamířil ale příliš vysoko. Na druhé straně musel do akce Nguyen, jehož pořádně protáhla Santosova dělovka. Hosté postupně převzali iniciativu, o čemž svědčila například Papadopulosova rána z otočky, jež letěla jen o kousek nad bránu. Pár centimetrů scházelo i Gubově hlavičce.

Vyrovnávací trefa přišla až v nastavení. Karviná předvedla pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál Eduardo Santos a ten už si obloučkem poradil s Nguyenem. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem, který pro Slovan znamená dosavadní páté místo. Karviná uzavírá první desítku.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2:4

20.09.2020 15:30

Góly: 9. Jakub Přichystal, 51. Antonín Růsek - 26. Lukáš Greššák, 61. Jakub Černín (vl.), 68. Šimon Falta, 76. Pavel Zifčák

Ani na čtvrtý pokus se Zbrojovka po návratu do ligy nedočkala vítězství, přestože tentokráte mu byla hodně blízko. Po gólech Přichystala a Růska dvakrát vedla, Sigma ale srovnala díky trefě Greššáka a Černínově vlastenci. O vítězství hostů pak rozhodli Falta se Zifčákem.

Během první pětiminutovky přišla jedna velká šance na každé straně. Zmrzlý číhal na zadní tyči na centr, následně však napálil míč jen do tyče. Na druhém konci hřiště hasil brejkovou situaci na poslední chvíli Jemelka. V deváté minutě už ale šlo Brno do vedení. Pachlopníkův centr vyrazil Mandous k Šumberovi, který balón posunul na Jakuba Přichystala a ten už si se zakončením věděl rady.

Tentýž hráč mohl po čtvrtině utkání vedení navýšit, patičkou však zamířil o kousek nepřesně. Podle pořekadla "nedáš, dostaneš" udeřili Hanáci. Po chybě domácí obrany předal Nešpor míč Greššákovi, jehož přesná rána na zadní tyč znamenala vyrovnání. Asistující Nešpor o deset minut později sám dokázal překonat brankáře, jenže radost mu zhatil praporek pomezního.

Nedlouho po přestávce se musel zaskvět Mandous, jenž tváří v tvář vychytal Antonína Růska. Po padesáti minutách hry už ale byl úspěšnější brněnský útočník, jehož střela na zadní tyč slavila úspěch. Když ale byla odehrána hodina, vrátil se zase ukazatel skóre na vyrovnanou hodnotu. Faltův centrovaný míč si nešťastník Černín hlavou poslal do vlastní sítě.

A tím jako by zlomil svůj tým. Netrvalo dlouho a Sigma se dokonce dostala do vedení. Střídající Šimon Falta zpoza vápna vypálil přesně do šibenice, Floder se mohl jen ohlídnout. Blízko srovnání byl záhy Přichystal, ten by ale musel dát balónu správnou výšku. Na druhé straně Floder tentokráte na Faltu vyzrál a jeho dalekonosný přímák vyrazil na roh.

Pojišťovací gól za Olomouc nakonec vstřelil Pavel Zifčák. Smutný hrdina zápasu Černín předvedl hrubku, po níž Zifčák hladce překonal vybíhajícího Flodera. Šance na další zvýšení náskoku měli ještě Chytil a Látal, oba ale zamířili nepřesně. Sigma přesto vyhrála a v tabulce poskočila na čtvrtou příčku, Zbrojovka je předposlední.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 1:4

19.09.2020 19:00

Góly: 86. Antonín Vaníček - 30. Zdeněk Ondrášek, 33. Adriel Ba Loua, 73. Jan Kopic, 85. Jean-David Beauguel

Po sérii náročných zápasů fotbalisté Plzně potřebovali oddychovější zápas jako sůl. Takový přišel na hřišti Bohemky, kde zvítězili 1:4 po trefách Ondráška, Ba Louy, Kopice a Beauguela. Za domácí korigoval Vaníček.

První větší příležitost měl na svědomí ve dvanácté minutě po Ondráškově patičce Ba Loua, jehož střela na bližší tyč trefila jen připraveného Le Gianga. Na druhé straně o něco později zakončil Vaníček rychlý protiútok nepřesně. Skóre se poprvé změnilo po půlhodině. Káčerův centr našel ve vápně Zdeňka Ondráška, který se prosadil hned při svém premiérovém startu v plzeňském dresu.

A za tři minuty přišla branka druhá. Po Vackově ztrátě zatáhl míč do nebezpečného prostoru Kopic, jenž nakonec přihrál do vápna Adrielu Ba Louovi, jehož přízemní rána slavila úspěch. Vzápětí mohla přijít pro Klokany další pohroma, Káčerův lob ale letěl o kousek výše, než by bylo záhodno. Krátce před přestávkou se naopak domácí mohli vrátit do hry, Dostál však nedokázal Bartkovu střelu dorazit přesně.

Bohemians začali druhou půli aktivně, ani Vaníček, ani Ljovin ovšem se svými pokusy úspěch neslavili. Sérii klokaních šancí přerušil svou hlavičkou Brabec, pak ale zase nebezpečně pálili Ljovin s Květem. Solidní pozice nedokázal využít ani Bartek, jehož šajtle nejprve letěla mimo, nedlouho poté napálil jen Brabce.

Hra se poté přelévala ze strany na stranu a po Ba Louově akci střílel těsně nad Kopic, jenž pak mohl zužitkovat hrubky v rozehrávce, avšak vychytal jej pro změnu Le Giang. Přiblížit zápas remíze mohl Květ, jehož pumelice skončila na vzdálenější tyči. A tak přidali hosté třetí gól. Kalvachovu střelu gólman jen vyrazil k Janu Kopicovi, jehož dorážka už byla poměrně snadným úkolem.

Skórující Kopic si pak připsal i druhou asistenci, když v pětaosmdesáté minutě našel skórujícího Jeana-Davida Beauguela. Vzápětí přišel čestný gól i ze strany vršovického týmu, to když Nečasova pasu zužitkoval střelou do dolního rohu Antonín Vaníček. Na víc už se ani jeden z týmů nezmohl, a tak Viktoria zapsala třetí vítězství v tomto ročníku. Klokani naopak mají jen čtyři body.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Pardubice 3:0

19.09.2020 16:30

Góly: 39. Tomáš Zajíc, 61. Dyjan Carlos De Azevedo, 90+1. Muhamed Tijani

Doposud nejlepší výkon v sezoně předvedl ostravský Baník. Bezmocným Pardubicím nedopřál jedinou šanci a pohodlně si dokráčel pro první výhru v ročníku. Slezané tak mají na svém kontě po čtyřech kolech pět bodů, Východočeši o jeden méně.

V sestavě Baníku došlo po porážce v Jablonci ke dvěma změnám. Potočného na kraji zálohy na hradil De Azevedo a místo Tijaniho se v útoku představil Zajíc. Naopak trenér hostů Krejčí neměl po nečekané remíze se Slavií důvod ke změnám v základní jedenáctce, v níž pochopitelně nechyběl ve formě hrající Tischler.

Hned po minutě hry si nebral rozpaky Fleišman, jehož sražená rána skončila nedaleko vedle tyče pardubické svatyně. Posléze střílel nepřesně i druhý krajní bek Slezanů Fillo. V deváté minutě pálil z přímého kopu znovu Fleišman, jenže brankář Východočechů Boháč jeho pokus snadno lapil. Aktivní domácí si po dvaceti minutách vypracovali doposud největší šance. Kuzmanović si v souboji s Proskem možná pomohl faulem, nicméně přihrál zcela volnému Holzerovi, kterého výborně vychytal Boháč. Z následného rohového kopu hlavičkoval Pokorný do břevna a dorážka Tetoura z voleje přeletěla břevno.

Pardubice odehrály první půlhodinu dost v útlumu a zřejmě i proto přišel na hřiště ještě v průběhu první půle Hlavatý, jenž vystřídal Surzyna. Příliš to ovšem hernímu projevu hostů nepomohlo. Naopak ve 39. minutě si De Azevedo zpracoval dlouhý míč od Fleišmana a před bránou ještě vyhledal Zajíce, jenž si hlavou připsal svůj první ligový gól v dresu Baníku.

Také po přestávce dominovali Ostravané. V 58. minutě nacentroval De Azevedo na hlavu Kuzmanoviće, který ale merunu netrefil ideálně. Po hodině hry už Baník navýšil svůj náskok. Balon se po rohovém kopu odrazil k De Azevedovi, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě, tedy včetně marně skákajícího Boháče.

Mezi střelce Baníku se mohl zapsat i Šašinka, jenže ve velké šanci jej vychytal Boháč, akci navíc předcházel ofsajd. Jakoukoliv snahu Pardubic o vyrovnání pohřbil deset minut před koncem Prosek, jenž od svého skorojmenovce sudího Proskeho viděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Přesto brankář domácích Laštůvka málem přišel o čisté konto. Tischler v závěrečných minutách vyhledal Petráně, jenže útočník Východočechů zakončil hrudníkem vedle tyče. Místo toho přišel třetí zásah Baníku. Potočný ještě trefil tyč, ovšem Tijani se z dorážky nemýlil.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Dynamo České Budějovice 0:0

19.09.2020 16:30

Góly: -

České Budějovice poprvé v probíhajícím ročníku udržely čisté konto, k první výhře to ale nestačilo. V Opavě ostatně po většinu duelu tahaly za kratší konec a remízu musí brát všemi deseti. Jihočeši i Slezané tedy sebrali další bodík a zůstávají ve spodních patrech tabulky.

Čerstvá posila do obrany Slezanů Didiba se ihned objevila v základní jedenáctce. Kromě něj nově od úvodní minuty nastoupil také útočník Juřena. V sestavě hostů nahradil absentujícího Havla stoper Talovierov, což byla také jediná změna, kterou lodivod Dynama Horejš učinil.

Juřena se za nabídnutou šanci chtěl odvděčit již po pěti minutách hry, ale jeho hlavička po centru Helešice skončila jen u brankáře Budějovic Drobného. Další tentokrát nepřesný střelecký pokus Opavy obstaral za další čtyři minuty Texl. V šestnácté minutě byl Juřena po akci Mondeka blízko branky, avšak Drobný se zaskvěl pohotovým zákrokem u přední tyče.

Jihočeši na aktivitu domácích odpověděli až po dvaceti minutách, kdy Ekpai dokonce po standardní situaci dostal balon do brány, gól ale kvůli ofsajdu neplatil. Po půlhodině hry ale zase zahrozil SFC, konkrétně Zavadil, který však z přímého kopu mířil příliš vysoko. Dvě minuty nato Zavadil tentokrát nacentroval a jeho pas nakonec propadl k Večerkovi, který ovšem vyslal dost nesmělé zakončení, které Drobný v klidu chytil.

Čtyři minuty po změně stran vyslal Didiba Juřenu, jenž přihrál Holíkovi a tomu nebezpečnou střelu přizvedl na břevno Talovierov. Budějovice odpověděly ojedinělým pokusem Javorka, který skončil těsně nad bránou. Šance moc nepřibývaly, pouze v 67. minutě hlavičkoval po rohovém kopu mimo tři tyče kapitán Opavy Žídek.

V 71. minutě pálil nepřesně Holík, stejný hráč pak o dvě minuty později hledal před bránou své spoluhráče, kteří neměli daleko k tomu, aby dopravili míč do sítě. V 88. minute se hrdinou duelu málem stal střídající Pikul, jehož tečovaná rána rozezvonila břevno brány Jihočechů. Další příležitost už se v Opavě neurodila.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 5:1

18.09.2020 20:00

Góly: 2. Peter Olayinka, 13. Nicolae Stanciu, 27. Petar Musa, 52. Tomáš Holeš, 68. Ladislav Takács - 63. Jakub Mareš (pen.)

Jednoznačným vítězstvím se vrátili zpět na vítěznou vlnu fotbalisté Slavie a výborně se tak naladili na zápas předkola Ligy mistrů proti Midtjyllandu. Proti Teplicím zvítězili 5:1, gólově se prosadili Olayinka, Stanciu, Musa, Holeš a Takács. Skóre korigoval z penalty Mareš.

Sešívaní dokázali udeřit hned z první větší příležitosti. Už ve druhé minutě po rychlé akci našel Provod ve vápně Petera Olayinku, jenž z druhého doteku vypálil a s přispěním obráncovi teče rozvlnil síť. Skláři ihned zkoušeli zareagovat, výsledkem čehož byly dva VARem zkoumané pády ve vápně. Vše ale podle sudích proběhlo podle pravidel.

A tak přidali slávisté druhou trefu. Výtečnou akci předvedl Coufal, který přihrál za vápno, kde čekal Nicolae Stanciu. Rumunský středopolař z první vypálil a výtečnou ranou na zadní tyč překonal Grigara. Další gól mohl vzápětí přidat Ševčík, jeho pokus však letěl příliš vysoko.

Další pohroma pro Teplice přišla ve dvacáté minutě - tentokráte ne v podobě gólu. Po stažení unikajícího Musy totiž David Heidenreich uviděl kartu červené barvy a musel odejít do sprch. Dlouhou se nečekalo ani na třetí branku červenobílých. Mareček obrovskou hrubkou vybídl ke skórování Petara Musu, jemuž zakončení do poloprázdné klece nedělalo žádné větší potíže.

Stav 3:0 platil i o poločasové pauze, dlouho po ní však nevydržel. Po padesáti minutách hry se dostal balón za vápno k Tomáši Holešovi, jehož dalekonosná pumelice letěla naprosto mimo dosah Grigara. Další pohlednou trefu mohl přidat Ševčík, na něj ale teplický gólman vyzrál.

Po hodině hry se hosté dočkali snížení. Slávisté nezachytili průnikovou přihrávku a osamocený Coufal pak už vyřešil situaci podkopnutím Trubače ve vápně. To neuniklo zraku sudího, který odpískal pokutový kop. K němu se postavil Jakub Mareš a prudkou ranou dal čestný gól Teplic.

Reakce domácích na sebe ale nenechala dlouho čekat. Olayinka po skvělém průniku na levém křídle jen tak tak udržel míč ve hře a odcentroval na Ladislava Takácse, jehož hlavička našla cíl. Gól číslo šest mohl přidat Kuchta, tváří v tvář Grigarovi ale selhal a trefil jen vybíhajícího brankáře.

A jelikož se neuchytila ani Kúdelova rána v nastavení, zůstal konečný stav 5:1 v platnosti i v době závěrečného hvizdu. Sešívaní se tak alespoň na čas vrátili do čela ligového pelotonu, naopak Teplice zůstanou ve spodních patrech.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha440015:412
2.Slavia Praha431015:210
3.Viktoria Plzeň430110:79
4.Sigma Olomouc43018:59
5.Slovan Liberec42117:37
6.1. FC Slovácko32105:27
7.FK Jablonec42114:37
8.Fastav Zlín42028:76
9.Baník Ostrava41215:45
10.MFK Karviná41215:75
11.Bohemians Praha 190541125:74
12.FK Pardubice41123:64
13.FK Teplice41035:103
14.FK Mladá Boleslav41034:93
15.SFC Opava40223:62
16.Dynamo České Budějovice40222:102
17.1. FK Příbram30122:71
18.Zbrojovka Brno40134:111
Zbývající zápasy
19.09. 16:301. FC Slovácko - 1. FK Příbram

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (394)

Přidat komentář
Greny

Jinak co ten Rosa? Je ok?

Reagovat
Greny

Dík dik

Reagovat
doshcz

ta červená je asi nejhorší verdikt co za poslední dobu v lize byl a že konkurence je fakt silná..Slavie by vyhrála i tak ale tohle je prostě šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší?

Nejhorší úplně s přehledem bylo, že Vukadinovič udělal zákeřnej šlapák a nedostal ani červenou.

Ano, rozhodčí to posral, poškodil fotbal, nechránil hráče, ale Vukakoště měl okamžitě táhnout ze hřiště. A to je mnohem horší než přísná červená pro jedno jelito.

Reagovat
doshcz

myslel jsem z těch udělenejch verdiktů

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bylo to úplně trapný, protože Musu zakřižoval druhý stoper...

Reagovat
John Obi Mikel

Včera výborný výkon . Myslím, že Teplice ještě budou mít problémy

Reagovat
Kepy_FCB

Tak dnes spokojenost i když soupeř v hastroších dresech byl bídný. Proto bych to nepřeceňoval, nicméně Kozel si zaslouží ještě min. týden pokračovat ale 3b z Teplic urvat musí!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
dejvikker

Proč všichni mají potřebu zmiňovat ty dresy? Jo, nejsou moc hezký, ale holt potřebujou každou korunu. Brno tam taky má tři prdele reklam, navíc růžněbarevný a nikdo se o tom nebaví

Reagovat
Kepy_FCB

V lize už byli chudší kluby nebo zadlužené až po uši přesto si nikdo dresy takto nazakydal. Navíc ty vaše jsou nepovedené i bez reklam.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tak jde též o to na co ta reklama je. Opava má Clavin, čekám že někdo brzo rozjede růžového slona....

Reagovat
bobis21

když se podívám před sezónou na dresy tak si třeba řeknu že se mi líbí nejméně, ale číst o tom každý týden taky nepotřebuji.

Reagovat
dejvikker

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jsou i na ceskou ligu vazne sileny a tohle neni o penezich, ale o vkusu. Za me nejhezci dres z cesky ligy- slavia

Reagovat
bobis21

Pohodová výhra 3:0 na uklidnění Dyjana snad zase bude chvíli fotbal bavit a budeme mít konečně produktivní křídlo. Tijani se konečně trefil (i když tohle bych dal možná i já )

Pardubice podle livesportu jen jedna střela (po tom rychle rozehraném přímáku) a žádná na bránu. Prosím, najděte jim někdo ještě nějakou, tohle je fakt hrůza. Viděl jsem je dnes poprvé v lize a fakt zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme s nimi před týdnem remizovali.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně hrůza nebyla naše hra

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Stannis Baratheon

No jo, dnes to vypadalo, že si Pardubice myslí že je čeká odveta proti Kolínu, nebo fakt nevím...

Reagovat
Banikovec7

1:0

Reagovat
braveheart

Takže Dyjan nakonec zůstává?

Reagovat
ratusek

Ten Hamáček je takovej.... a Babiš alibista taky. Kultura nevadí, protože Zaorálek dobře brečel, ale fotbaly a hokeje chcou rušit? Šmejdi

Reagovat
Kepy_FCB

Kultura má mocnější lobby. Kdy píšou o rušení fotbalů? Je omezovat diváky, nebo? Hokeje ať klidně zakážou na vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že právě když řeknou, že se to nestane, tak se to stane

Reagovat
ratusek

Hlavně Hamáček tímhle definitivně pohřbil šance socanů ve volbách. Ten dostane interně dost vyhubováno. Měl s tím dva týdny počkat. Venku nebudu nosit roušku v žádném případě a mlže se Hamajda stavět na hlavu

Reagovat
fabec1222

Pokud volby budou...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo. Řekli, že určitě budou, takže očekávám zrušení

Reagovat
Mirek na tenisu

Šance socanů už dříve pohřbili Sobotka, Dienstbier a hlavně Petříček, za kterého dělají zahraniční politiku státu Hřib, Kolář, poručík Dub ze Senátu a Řeporyjec...

Reagovat
Kepy_FCB

Obávám se že nepohřbil. Je tady skupina extrémně zpovykanejch pitomců kteří volají po nejtvrdších restrikcích. A taky si vem že před časem byl Hamazmrd nejpopulárnější politik.... S jen mírně oslabenou burešovou sektou bude opět ve vládě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Správne

Reagovat
Kepy_FCB

jo už to vidím

a hadry na hubě i venku až se ochladí

no je na čase aby někdo kdo ovládá woodoo začal konat

Reagovat
ratusek

Přesně. Za měsíc zavedou roušky i venku, neschopní čuráci fakt

Reagovat
Kiwi-21

Jseš optimista u těchto dementů to čekám dříve jak za měsíc

Reagovat
lampas

Bude se hrát bez diváků no. Zrušit to nebudou mít koule, když se fotbal jinak v Evropě hraje a naše týmy by nesměli hrát poháry (nebo vlastně asi mohli, ale někde na neutrálním hřišti v cizině, stejně tak asi reprezentace)

Reagovat
ratusek

v uzavřeném prostoru budou lidi, ale v otevřeném bude zákaz. prostě komedie hadr. už mě to sere uplně maximálně banda debilů v té vládě

Reagovat
oli9

Banda kokotu... Ale jako očekávám že prostě sporty budou bez diváků

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Myslím si, že je to otázka pár dnů. Tolik diváků jako u nás na fotbale a hokeji není snad nikde v Evropě. Hygienici by špíly bez diváků nařídili hned, ale vláda se to bojí před volbama rozetnout.

Reagovat
ZB 07

Počkají do voleb, a pak bude další lockdown.

Reagovat
ratusek

Jelikož se na to Vojtěch vysral, a tuším Prymulu, tak to bude zákaz vycházení pod pohružkou smrti

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
HorajzmAmmann

konečně můžeme říct, že máme nejlepší návštěvy v Evropě

Reagovat
bobis21

V Německu bylo na fotbale víc, ale na větších stadionech no...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se bojím Eura příští rok, to by bez diváků bylo hrozný. Těžko říct, jak to bude za rok vypadat.

Reagovat
luismiksak

Euro 21 nebude a nebo jen s omezenou kapacitou ...

Reagovat
RadekVonCZE

Ani bych se nedivil, kdyby se to posunulo, popřípadně zrušilo.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak třeba divadla asi fakt nevadí, protože - přestože v uzavřených prostorech - se lidé chovají ukázněně a nepřekřikují se a neprskají po sobě. Na rozdíl od takového kotle na hokeji.

Reagovat
kilobyte

Takže na Duklu se bude moct?

Reagovat
Spalovač šancí

bez problému

Reagovat
BaggioRoberto

Kozel Stronati, Jirásek, Šašinka a Potočný nehrajou a najednou to jde.

Reagovat
Mirek na tenisu

Moc bych to 3:0 nepřeceňoval. Bylo to jenom vítězství byť pro klid v klubu důležité. Pardubice byly katastrofální. Hlavně v první půli nepřelezli půlku. Divizní výkon. Po Teplicích a Slávce bude možné hodnotit.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nooo, Zajíci, jen počkej!

Reagovat
smazaný uživatel

Povinna vyhra bez ozhledu kdo byl nebo ne. V prvni rade je treba smeknout pres montym. At si ti pise o zenskem fotbale co chce, ten kluk je schopny jen tak z rukavu rict vse o jakekoliv holce vse do posledniho detailu. Kdyz si to srovnam s mistnima zidama co sotva vi... Diky za lidi jako Monty a diky, ze sem ho mohl poznat( Historka jak poznal williho a zvlast potom trevora je bozi ) Neni to jenom o fotbale, Kozlovi, Baniku...

Reagovat
db18

Proč ten palec dolů?

Reagovat
monty25

Možná proto, jak jste mi nakecali, že Trevor je Dolar. BTW: Už je to skoro 5 let.

Reagovat
db18

Ajo.

28.10. v den návratu Matušoviče do Baníku.

Reagovat
monty25

Jsem si pamatoval, že to bylo 28. na státní svátek, ale nevěděl jsem na který.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pise monty a navic se mu pry trevor predstavil jako O. a nechal ho v tom takrka cely den

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bejva, kdyz je nekdo postizenej stalker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Díky za pochvalu, rád jsem s tebou pokecal. Ale jak jsem ti říkal, z obou týmů jsem dneska znal tak čtyři hráčky. Každopádně jsem si to užil mnohem víc než následně zápas Viktorky Žižkov, tam se to nějak nepovedlo.

Kdo by chtěl znát detaily: Dneska se hrál v Třeboradicích zápas 2. ligy žen mezi FC Praha a Baníkem. Přítomni byli Trevor, Cukrouš a dalších několik neúnavně fandících baníkovců, pak sice poněkud nepříčetný pořadatel a jeden pomezní, ale nikomu se nic nestalo. Atmosféru pochválil i bývalý fotbalista Lukáš Zelenka (bez kudrn bych ho málem nepoznal). Přikládám bohatou fotogalerii.

https://twitter.com/monty025/status/1307326132417593346

https://twitter.com/monty025/status/1307326629430071296

Reagovat
fabec1222
Reagovat
monty25

Asi tě zklamu.

Reagovat
fabec1222

Tak aspoň něco, co umí udělat tohle? http://www.profirecepty.cz/recept/10-hovezi-gulas/

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si na me vysypal co se stalo domaci golmance s kolenem a proc tak...

Poradatel, rozhodci a nakonec i domaci trener byli z nas na konci na nervy coz jen potvrdilo, ze temhle holkam ma cenu chodit fandit at uz hrajou kdekoliv

Reagovat
Han střelil první

Tak se zase nezapomeňte všichni Azeveda zbavovat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Dyjan je šikovný fotbalista, ale prosím tě, viděl jsi ty lamy co proti němu hrály? Počkal bych s těmi chvalozpěvy na další špíly

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo a Tijani chytají šanci za pačesy, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal by někdo draft z české ligy v FMku 2020? Kdyžtak mi napište a domluvíme se.

Reagovat
h8_sfatto

liga o 18 klubech konečně vypadá normálně, když už si říkáme stát střední velikosti, tak liga střední velikosti je 18 a nesmysly jako nadstavba, at si testují v korona cupu

Reagovat
lampas

Tuhle sezonu se ukáže, že varianta s 18 týmy je ta nejlepší.

Reagovat
Firkraag

neuvěřitelné:

Fanouškům Bohemians se vůbec nelíbí, že byl Vaníčkovi na pravé straně při souboji s Brabcem odmávaný ofsajd.

To třeba o metr ofsajd nebyl a velice pravděpodobně bychom z toho dali gól, praporek ihned letěl nahoru, i když tam byl VAR. Zmrdi zkurvený. Roh po vymyšlenym faulu. Čuráci.

Tohle v Evropě mít nebudete.

Reagovat
AjaxFans

Snad ten titul neurvou

Reagovat
Pablos

Tak jsem si po půl roce vsadil... a docela dobrý. Tak zase mám na půl roku pokoj

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77543406336&idb=-1&hash=4ef1e255&affid=%2FS4TEqCCsh189Ve16NmkaA%3D%3D&popup=1

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsem před tím zápasem s Pardubicemi raději žádná očekávání, jen ať to neskončí ostudou, tohle budu mít i před Teplicemi, pokud nevyhrajeme i tam, tak to pořád bude špatné a Kozel bude pod velkým tlakem nadále...

Viděno ze záznamu a i když to místy bylo dost kostrbaté, tak jezdili od první minuty, tak jak to má být a dominance byla obrovská, takovou jsem u Baníku v první lize dlouho neviděl. Jasně, Pardubice prostě budou mít starosti se záchranou, ten kádr je nedostatečný hlavně v útoku, ale i celkově by snesl aspoň 2-3 zkušené hráče, v našem rozpoložení jsou však skvělé i tyto "povinné" výhry, je od čeho se trochu odpíchnout. Azevedo zase jednou ukázal, že je fotbalista, snad si na to do konce smlouvy v Baníku ještě vzpomene, rozejdeme se nakonec v dobrém a pak podepíše někde třeba v Turecku. Je dobré, že to tam dotlačil i Tijani, už to chtělo nějak gólově vyjádřit, každý gól může útočníkovi přidat sebevědomí.

Reagovat
HorajzmAmmann

hraješ co ti soupeř dovolí. Včera dobrý výkon od Baníku, držel dobře balon, po ztrátě hned napadal a ve středu hřiště soupeře vymazal.

Taky se mohlo remizovat jako loni s Opavou atp... Výsledek bych nepřeceňoval, ale ani nepodceňoval. Já jsem za včerejšek spokojený. A to celkem dost. Od začátku do konce super výkon bez nějakých výpadků.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jediný kdo se mi moc nelíbí je Ondra Šašinka. Po návratu ze Slovácka nebyl špatný, ale teď se fakt trápí...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
HorajzmAmmann

skvělý no. Já vím, že tam je chvilku, ale Granec by měl jít někam, kde s ním budou od začátku počítat do základu a kde bude mít to svoje jistý. Klidně i někam do Zemplínu Michalovce protože tohle paběrkování mu vůbec nepomůže. Možná i nějaká 2. liga u nás by byla lepší. Nizozemská liga to se všechno dobře poslouchá, ale pochybuju že posadí Cavlana. Beztak tam přišel jako backup kdyby náhodou což je pro něj úplně na hovno.

Reagovat
meno

Zatrénuje v podmínkách, který mu Baník poskytnout nemůže. Bude vedle sebe mít lepší hráče. Zahraje si lepší ligu... I kdyby se vrátil s 500 minutama za celou sezonu, nějak ho to posune.

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=oUKDf16PiJA

Leistner burani z Drážďan

Reagovat
slonzacky_lenoch

1:1 pecka :)))))))))))

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Lžiberec

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jako byla na nich vidět únava, ten gól byl hodně haluz, ale dostat v 90+1 je mazec

Reagovat
Figi

Haluza byl gól Liberce

Reagovat
Liquid

Brno Ta arogance č*ráka s copánkem, že když si dávali 2.místo ve 2.lize tak že to bude stačit na záchranu v 1.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ktereho curaka myslis? Tam jsou curaco vsichni.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaka propita smazka, ne?

Reagovat
Liquid

řekl bych že takový brněnský standart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Lepší c...k s copánkem jak říkáš než trapnej politik v zádech se sikmovokejma . . Fakt si přeji ať to pořádně krachne a klidně i klub... Bude mě líto ostatních zdeale Tebe rozhodně ne

Reagovat
Heisenberg

Žid bere :-(

Reagovat
lampas

S tímhle ať do Rumunska neletí, ještě nás tam juniorka FCSB ztrapní. Nemělo to drive, to co tam předváděli posledních 20 minut připomínalo druhou půli v Litvě. Makat se musí na 100 %, jinak ať jdou makat do fabriky. Hoftych místo vysedávaní v labáku, by jim měl dát pořádnej céres, dneska si ho všichni do jednoho zaslouží.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Připadá mi, že posledních 20 minut jak kdyby fyzicky úplně padli,... celkem čumím na držení míče 49:51

Reagovat
veikko

Já jsem tady byl největší optimista, ale docela nadšení opadlo po tomto zápase. Stačí, aby nehrál jeden klíčový hráč a hned se ta hra sesypala. Uvidíme, co od 20:30 předvede D-tým FCSB proti nováčkovi ligy.

Reagovat
FCSL

Nevíš něco o jejich posilách? Prej docela dost reagujou a ted přivedli golmana i stopera, blízko je nějakej útočník a o další hráče maj ještě zájem. Evidentně se nevzdávaj

Reagovat
veikko

O brankáři vím, stopera jsem zatím nezaznamenal, každopádně pořád to bude tým, který spolu bude hrát poprvé asi po jednom tréninku.

Reagovat
veikko

Jo, tak stoper je Stefan Cana, kterému je 20 a přišel teď z druhé rumunské ligy. Oni si podle mě nebudou moct dovolit přivést úplně adekvátní náhrady. Nejspíš se pokusí narychlo "vyzobat" nějakou kvalitu ze spodku rumunské ligy nebo ze druhé ligy.

Reagovat
pingla

zrušte tuhle šaškárnu dokud je to možné. tohle nemá moc velký smysl hrát, zvláště pro kluby mimo tu "TOP3"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to bylo drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

DEJTE NAM TEN TITUL ROVNOU dnes smekám nad skvělou prací VAR a sudích tak to má být HLOŽAAAA neskutečnej to bude hráč sezony bez pochyby JULDA skvělý, ale opět ten začátek zápasu chabý. Snad se dolečí hráči zas týden a už i s Hanckem dneska zasloužené 3 body

Reagovat
dinss

Reagovat
Stannis Baratheon

Pravda, když vám pan Chovanec bude posílat rozhodčí dle svého výběru a ti budou pískat jak dnes, tak vám to můžou dát rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Hráli jste s nováčkem, kluby, co byly loni 11. (ok uznávám, letos to Sigmě zatím jde, ale furt je to jenom 4. kolo), 14. a 13. (těm to už tolik nejde), takže v klidu Tohle pro vás bylo povinných 12 bodů

Reagovat
kilobyte

Zase z pohledu letošní sezóny jsme hráli se 4., 8., 10. a 17. To zní lépe.

Reagovat
jsemdement

No jo, jenze predvedna hra solidni a minule sezony by to byla akorat hra pres super Kangu a bodu 7 .

Reagovat
meno

To asi jo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Skleepy

Reagovat
clinger

ten váš slavnej Hložek,kterej si v derby nikdy ani nečuch se vytáhne akorát na slabý soupeře.až zahraje v těžkým zápase tak ho oslavuj

Reagovat
kilobyte

Ok. Počkáme si až si vás v listopadu namaže na chleba.

Reagovat
Mass

Tipuju, že spíš budute křičet vražda, až ho Béřa trochu nabere.

Reagovat
kilobyte

No minule si na tvrdou hru stěžovali jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Na zákeřnou, ne tvrdou. Mrdka Krejčí hraje zákeřně, ne tvrdě. Ale Nico se tomu koštěti akorát smál.

Reagovat
icka

nejvetsi zakeraci jsou slavisti a muzete psat co chcete

Reagovat
smazaný uživatel

počkáme si do listopadu když si z vás udělá NGO-CHANA

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
meno

Uvědomuješ si, že má Hložek ve svých 18 letech a 56 zápasech v lize 12 gólů a 14 asistencí, což je nějakých ,46 bodu na zápas. Náš Masopust má 0,34 (191,32,32). Petržela má 0,24 (404, 47, 51). Kopic 0,37 (248, 47, 44).

Reagovat
smazaný uživatel

hovno.. dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky ze Zlina dobre vam tak Muzete si vzít s sebou důchodce Jiracka a odjet zpet na Moravu, vy pojebanci

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ani neví jak vyhrála, Zlín dobrý výkon ale bohužel smůla, červená smolná že už měl jednu žlutou a penalta ani náhodou

Reagovat
Pyroman

Penalta ani náhodou? Já mám fakt občas dojem, že tady půlka lidí kouká na úplně jiný zápasy. Procházka ho úplně jednoznačně zezadu trefil skluzem, míč nikde, kdyby tohle udělal v našem vápně třeba Štětina a rozhodčí to nepískl, budou tady hromadně praskat cévky.

Červená hraniční, ale už předtím tam se žlutou měl jeden ostřejší faul, takže žádnej extra zářez.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ty skluze....

Reagovat
El-Pistolero-68

Penalta přísná, ale určitě ne že "ani náhodou". Jsou to trochu hořké tři body a Zlína je mi trochu líto, předvedli dobrý týmový výkon. Ale zlobit se může Bob hlavně na ty dva nejzkušenější, co mu to v závěru zápasu zkušeně posrali.

Reagovat
oli9

Ať už Sparta hraje s nějakým soupeřem... 2 roky tu byl od nich klid a teď už mají zase nosanky nahoru

Reagovat
dinss

Páník za rozhovor.

Reagovat
BaggioRoberto

Když to lajkuješ ty, tak to musel říct, že má Sparta víc penalt než Plzeň.

Reagovat
montaigne33

souhlas! A navíc by ještě mohli Pánika potrestat za znevažování soutěže... teď(možná) budou Zlín teprve ŘEZAT... Dnes to připomínalo návrat do 90.let plus moderní technologie VAR= ta pomůže, když se chce a může... A Chovancova veselá komise vše potvrdí...

Reagovat
kilobyte

Jiráček - Jednou sparťan, navždy sparťan.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty jsi na to přišel

Reagovat
El-Pistolero-68

Pojď, synu!

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Debilní Páník

Reagovat
Losinho

Jiráček Dostál by ho měl zabít

Reagovat
Mass

Ten první gól nedal Hložek, ale Procházka. Zlín dnes dva vlastní góly

Reagovat
exse

Procházka to kopl do Hložka, takže by mu to správně měli připsat, ale v podstatě vlastňák no.

Reagovat
El-Pistolero-68

Procházka MOTM každopádně.

Reagovat
Greny

Můžu jen takovou technickou??... Jak to ten Poznat zazdil.. jasné je to dřevák...ale nevíte jak to je pravidlove jak ho tam pak Čelůstka vlastne "srazil"

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky zaujalo. Ale odpadli oba, takže spíš uvolnění tlaku po tom souboji, když už o nic nešlo.

Reagovat
Greny

Jako je to bez míče ... Ale je před ním a kontakt tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se měli dokutálet do vápna a začít mávat na rozhodčího. Naštěstí oba mají jiný chyby než tuhle dětinskou

Reagovat
C-M@ster

Se mu ten tweet v komentářích vrátil jako bumerang...

https://twitter.com/KohyCZ/status/1307743834462445575

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

sparta mistri vy mrtki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Dobrý šaškec dneska na Letné Rejžek od začátku tlačil Spartičku jako dvoukolák do kopca. Zlínským černochům mával kartama před očima, ale když podobně kosili domácí byl to jenom faul. Penalta na Krejčího...to byl výsměch hře zvané fotbal. Pokud není Rejžek schopný rozeznat k čemu při souboji Procházka - Krejčí vlastně došlo a navíc mu kdosi u VARu poradí aby se podíval, on pak tlemí na obrazovku, kde jasně vidí, že pokud byl nějaký kontakt Procházky s Krejčího nohou, pak rozhodně ne jako faul...pak by měl Rejžek a oba trotli od videa odevzdat na svazu výstroj a věnovat se jiné činnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal v preview: Penalty by se měly kopat za jasné zákroky. Z takovýchto penalt jsou jen zahnojené diskuze. Sáh na mě a podobně...

Byl tam ale jeden naprosto jasně otočený aut. Ten jsi zapomněl zmínit. A ano, bylo to ve prospěch Sparty.

Reagovat
andrew96

Český fotbal pro diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Procházka šel do toho souboje jako chuj a trefil Krejčího do lýtka. Jestli chtěl nebo ne, to nevím, ale trefil ho a Laco následně neudržel balanc a naběhl do gólmana. Původně byl pískán útočný faul Krejčímu, VAR pak ukázal, že Krejčí nefauloval, ale byl faulován. Kdyby to nepískl, tak jsou minimálně stejné diskuze o tom, proč penalta nebyla.

Reagovat
Mirek na tenisu

Procházka netrefil Krejčího do lýtka. Nevymýšlej si. Fotbal je kontaktní sport a ligový rozhodčí musí při soubojích ve vápně, samozřejmě i po celém hřišti, hodnotit všechny okolnosti. Rejžek a VARovci prostě Zlín zařízli. Kapišto?

Reagovat
El-Pistolero-68

Byl tam kontakt Procházkových kopaček s Krejčího dolní konnčetinou a zcela průkazný. Ten kontakt zapříčinil to, že Krejčí narazil do brankáře - tudíž mu byl pískán útočný faul. Kdyby k tomu nedošlo, nepřišlo by se na Procházkův faul - byť třeba drobný, ale faul. Byla to hlavně Procházkova hloupost, rozhodčí si tu penaltu obhájí. Kapišto?

Teď vlastně čtu, že skoro to samé píše Baggio pode mnou, ale mazat to už nebudu.

Reagovat
BaggioRoberto

Míro pustil jsem si to třikrát a Procházka kopl Krejčího do holeně. Penalta. Procházka měl smůlu, že skopnul Krejčího do Dostála, proto se to zkoumalo, protože atak gólmana je vážná věc. Jasná hloupost a nešikovnost hráče.

Reagovat
Liquid

to kopnutí tam právě vůbec průkazný nebylo

Reagovat
Skleepy

Reagovat
BaggioRoberto

Really? Pust si to znovu.

Reagovat
Liquid

nohu natáh, Krejčí spadl, ale to hlavní - stulpna zůstala netknutá, ani kus látky to neuhnulo

Reagovat
Mirek na tenisu

Hele Roberto...uzavřeme tuhle neplodnou debatu. Připouštím, že Procházka se nepatrně dotkl lýtka Krejčího, který na dotyk při prvním kroku nereagoval, takže ho v pohybu neovlivnil. Ve zlomku sekundy si ale uvědomil, že "kontakt tam byl" a skácel se dopředu. Bohužel srazil Dostála jak kuželku. Nefandím ani jednomu ze soupeřů, ale tahle pentle a okolnosti jejího nařízení hodnotím jednoznačně: PRASÁRNA.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparticka se vrátila ke starými osvědčenými uplácení sudích?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v poháru. A v Evropě se zase budou divit.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle může říkat kvůli poslední rokům Plzeňák..

Reagovat
icka

nemaj soudnost

Reagovat
hodjohn

Fakt je v pravidlech, že se ve vápně píská faul i mimo hru?

Reagovat
kilobyte

To bylo ve hře.

Reagovat
dave30

Mimo hru znamená, že je písknuto, nebo je míč mimo hrací plochu. Mimo souboje o míč neznamená mimo hru.

Reagovat
hodjohn

V tom případě diskuze zbytečná.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
kilobyte

Vždy si vzpomenu na penaltu proti Spartě. Brankář chytil míč po rohu nebo přímáku. Civič si tam něco vyříkával s útočníkem až do než strčil. Jenže to bylo ve vápně, takže bum a penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byl mimo hru, tak proc do nej Prochazka zajizdel? Bylo jasne videt ze tou nohou mohl uhnout ale projel mu lytko.. je to proste vyjebana hlava.

Reagovat
hodjohn

v tu chvíli asi ještě nevěděl, že balón půjde za něj ...Krejčí mu utekl a hasil....paradox pak je, že nerozhodla penalta, ale situace dohraná po ní

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Skleepy

Nene, pokud útočící hráč nemá balon, tak ho můžou obránci kopat kolíkama do ksichtu.

Reagovat
montaigne33

Vběhl Trávník při penaltě do vápna dřív než Dočkal kopl nebo ne??? Není až tak rychlým hráčem, aby bleskurychle reagoval- a odcentrval vyražený míč...

Reagovat
Liquid

jo to mě taky napadlo, že tam mohlo být předčasný vběhnutí, ale O2 záběr nepochopitelně nenabídli

Reagovat
dejvikker

Byl tam i minimalne jeden hráč Zlína, takže by se správně penalta stejně mela opakovat.

Reagovat
dave30

Nevím, jak zní přesně pravidla. Ale buď se měla penalta opakovat, nebo gól neměl platit. Trávník jasně těžil z toho, že před několika vteřinami porušil pravidla.

Reagovat
Greny

No pokud vběhne útočící hráč do vápna dříve a penalta je neproměněné tak měl rozehrávat Zlin

Reagovat
Greny

A pokud tam byli hráči obou týmů tak se měla opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas pláče. Navíc penalta vcelku jasná, ČK za mě přísná, na druhou stranu v Edenu byla ještě přísnější.

Zlín hrál každopádně solidně a Panik vymyslel výbornou taktiku. Náš výkon nic moc a duo Lischka, Hanousek opět ukázalo, jak moc velké kopyta jsou. Těch se prostě musíme zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

byla to ŽK, ne ČK

Reagovat
PlackaSKS

že byla červená v Edenu úplnej nesmysl neni argument, ale jinak souhlasim.

druhá žlutá výmysl, penalta jasná. zlín překvapivě dobrej fotbal. procházka by měl dostat deku od kabiny.

měli jste dát gol z těch asi pěti obrovskejch šanci a byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

ČL nebyla přísná, byla to druhá žlutá a správná. Smutný je, že koště Krejčí dělá takových fauly 3-4 za zápas, ale je chráněnej.

Reagovat
Liquid

právě že s ohledem na to jaký to byl faul se druhá žlutá neměla dávat, kdyby to byl nějaký zákeřný faul, nebo tam měl tvrdších zákroků víc tak ok, ale sparťana by takto nevyloučil prostě

Reagovat
BaggioRoberto

Měl jich tam víc a tohle byla naprosto jasná žlutá, nebezpečná hra. Radši se podívej na červenou v zápase Slavie s Teplicema. Byl tam další hráč a on vytáhne redku. A ty idioti z O2 tv řeknou, že byl poslední. To je opravdu úroveň komentátorů. Zlatej Vlášek s Karochem.

Reagovat
Liquid

já s tebou souhlasím, VAR byl prostě zřízen pro to, aby pomáhal silnějším, jak v tabulce tak v zákulisí, Heidenreich stejně jako včera Christensen z Chelsea měli obdržet žlutou kartu, poněvadž tam byl pokaždé někdo kdo jistil fakt, že nešlo o vyloženou gólovou šanci

Reagovat
dave30

Kdo jistil Christensena? To byl od něho čistý ippon. Kdyby na něho neskočil, tak si to pošle kolem gólmana a kope do prázdné. I kdyby ne, tak se jednalo o značně nebezpečný zákrok. Když takový medvěd skočí na 70ti kilového chrousta, tak to nemusí dopadnout, jak to dopadlo.

Reagovat
Liquid

Kepa byl ve sprintu u míče dřív, ten ho jistil

Reagovat
dave30

Samozřejmě že byl u míče dříve. Protože Mane měl na zádech medvěda...

Reagovat
Losinho

Christensen jasná rudá.. Heidenreich za mě žlutá maximálně

Reagovat
dave30

Reagovat
montaigne33

ČK v Edenu byla taky nesmyslná...

Reagovat
andrew96

Penalta v pořádku, kvůli podobným situacím se přece VAR zaváděl. Druhá žlutá taky udělena správně. Páník může řvát jak chce.

Reagovat
Kepy_FCB

Jiráček splatil Spartě ještě těch 300 mega co tam bral...

Reagovat
pingla

Poštulka > Laštůvka

Reagovat
dave30

Včera jsem viděl v PL opakovat penaltu (MU vs Crystal), když gólman vykročil asi 20 cm před čáru ještě před kopem. Upozornil na to VAR. Trávník byl dnes ve vápně asi metr (než Bořek kopl), po vyražení míče se zapojil a VAR nic.

Reagovat
PlackaSKS

neni var jako var. u nás je to sračka to pomahá silnějším bez ohledu na to jak zřejmé situace jsou. at už je to Slavia, sparta nebo plzen...

Reagovat
montaigne33

Bohužel, VAR selhává i v PL... Ano, Trávník pravidla porušil- a nic... Vtipná Chovancova komise dnes ještě zatleská...

Reagovat
C-M@ster

Jinak škoda, že nefunguje efsearch, kdysi jsem tu s někým vedl diskuzi o tom, že špatně koplejch je drtivá většina penalt.

Nicméně srovnávat sparťanskou...

https://pbs.twimg.com/media/EiYWoSgWkAMOpqr?format=jpg&name=large

...a slávistickou...

https://pbs.twimg.com/media/EiYrQpdXcAIaRVJ?format=jpg&name=large

...je pičovina.

Reagovat
dave30

VAR by to měl párkrát vrátit a oni by se to kluci naučili.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak tam jsou 3 hráči

Reagovat
kilobyte

U té slávistické se kopající ještě nedotkl míče. Olayinka je skoro stejně daleko jako Trávník.

U té sparťanské je 5 hráčů Zlína za čarou v době kopu a 1 Sparťan. Navíc jeden hráč Zlína je stejně daleko jako Trávník.

Reagovat
dave30

Tady přece vůbec nejde o to, kolik tam má kdo hráčů. Jde o to, že všichni porušují pravidla. A VAR nic. U ofsajdu se řeší centimetry, v tomto případě metr sem, metr tam... Pokud pár penalt nenechají zopakovat, tak na to hráči budou kašlat a tyto diskuse budou stále.

Reagovat
kilobyte

Když se drží útočník navzájem s obráncem, tak to rozhodčí taky pouští, protože "oba stejně".

Kdyby včera písknul a dal odkop Zlínu, tak by to nebylo moc spravedlivé a kdyby nechal opakovat penaltu, tak taky ne. Navíc by se to řešilo ještě 2 týdny, protože Sparta.

Reagovat
dave30

Tady přece vůbec nejde o Spartu, Slavii, nebo Horní Dolní. Pravidla jsou jedna. Co by bylo nespravedlivého na tom, kdyby tu penaltu nechal opakovat? Kromě Trávníka pravidla porušilo i 5 Zlíňáků. Když to párkrát vrátí, tak se to kluci naučí. Komise rozhodčích by mohla kluby upozornit, že od příštího kola bude VAR důkladně posuzovat přešlapy u pokutových kopů. Aby se chlapci nemohli vymlouvat. Potom se budou někteří divit, až jim to tak udělají v Evropských pohárech.

Reagovat
kilobyte

Opakovat by se měla, ale kdyby rozhodčí písknul před tím než Jiráček dal gól, tak by půlka republiky měla jasno o notičkách.

Reagovat
dave30

Ale on by to nechal opakovat až po gólu (ten VAR není zase tak rychlý). Znovu opakuji, neřešme tuto konkrétní situaci. Řešme to celkově. Jako problém, který má jednoduché řešení (i pravidla na to pamatují). Ale musí se chtít řešit.

Reagovat
kilobyte

Tak ono by možná bylo nejlepší zrušit dorážky. Prostě jako v rozstřelu.

Reagovat
dave30

I to je řešení. To mě nenapadlo.

Reagovat
Losinho

Zas u Sparty stál gólman aspoň trochu na čáře.

Reagovat
kilobyte

To je pravda. Taky bych to Kolářovi neuznal. Přeci jenom je několik metrů před čárou..

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

tak jsem měl pravdu, když jsem měl pocit, že Trávník předčasně vběhl do vápna...a VAR zase mlčel, to už je skandál

Reagovat
dave30

Já nevím, ale mně to přijde, že má patu na čáře, max. těch 20 cm před ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

No oni tam byli ve vapne drive i zlutasci, takze dle meho nebyl duvod opakovat.

Reagovat
PH8

Tak letos se Sparty nějak vůbec nebojím, že by získala titul. Až začne hrát v Evropě, tak tihle kluci prostě neutahnou 2 soutěže. Plzně se furt 'bojim' mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázalo se, že Procházka po několika letech v Plzni úplně zdegeneroval. Úplně zbytečnej skluz, kterým zajel do Krejčího a ještě bylo vidět, jak schválně zvedl nohu, aby hráče trefil. Asi zapomněl, že už nekope za Plzeň a takový desítky se prostě musejí pískat.

Reagovat
SpecialOne

Sparta hlavně potrebuje ty zápasy se slabšími týmy vyhrávat jednoduše. Tento stav, kdy všechno otáčí je neudržitelný. Bude stačit první těžší soupeř, a na Kotala se začne snášet kritika.

Reagovat
fabec1222

OT: Vojtěch To je zbabělec omg, asi už nevěděl, co dělat, tak se na to radši vysral Teďka se akorát ještě rozesere vláda ještě víc, než je tomu teď

Reagovat
fabec1222

No jo vlastně ale, on už dost sral lidi, a volby za rohem, tak už to chápu... Andrej zaúřadoval.

Reagovat
db18

Včera mu bylo řečeno, že už to nechce dělat.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kilobyte

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Hlavně ti v podstatě každej, co s ním jednal, řekne, že Vojtěch je úplně v pohodě.. samozřejmě páteř ohýbá Andrejovi už od vystudování školy, ale je hodně mimo myslet si, že se něco změní k lepšímu díky jeho odchodu.

Reagovat
kilobyte

Je otázka, jak dlouho bude Babiš schopný hledat fackovací panáky, kteří ale nebudou (alespoň na první pohled) neschopní. To asi nebude chtít dělat každý.

Reagovat
Losinho

aspoň 5 podobnejch má v rukávu.. což znamená na pár let vystaráno

Reagovat
ACSeRw!n

na takovou pozici se naopak stoji fronty..

Reagovat
kilobyte

Je pravda, že peníze jsou tam slušné a pak bude asi i nějaký příslib další práce. Ale dělat ze sebe hromosvod? Myslím, že zase tolik lidí o to stát nebude.

Reagovat
ratusek

Ten kdo je veřejně známá osobnost a soukromí nemá uplně tajné to ministrování rok dva vydrží. Sice bude vůdcova děvečka, ale pozná zákulisí, komu co přihrát a za královský plat

Reagovat
ACSeRw!n

ziskas strasne moc kontaktu do budoucna.. je to zlatej dul

Reagovat
Losinho

Zkus si projít například Vojtěchův životopis.

Reagovat
kilobyte

Babišův zaměstnanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Pochybuju, že je to z jeho hlavy. Babiš už to má naplánované, viz jeho dnešní show večer v TV.

Reagovat
bobis21

Babiš se teď před volbami zase potřebuje postavit do pozice zachránce národa, proto má večer show v TV.

Reagovat
Greny

Bude hůř teď to vezme Prymula a od zítřka nebudeme moci ani na balkon pokud na vedlejším balkoně bude soused

Reagovat
C-M@ster

Však to vezme Havlíček

Reagovat
BaggioRoberto

Ministr pro všechno?

Reagovat
kilobyte

Si přivstane.

Reagovat
fabec1222

Nemyslim si, že by mu zrovna Prymula nahrál nějaké body před volbama, spíš naopak, toho už maj lidi taky plné zuby. Jestli třeba nezkusí tu šéfku hygieny z Moravskoslezského kraje. Včera v TV z ní byl dost vystříkanej, a ještě by ukázal, jakej je charakter, a že dokáže uznat své chyby, když jí před časem sprdnul, jak to dělá blbě, a pak jí začal vychvalovat do nebes.

Reagovat
ZB 07

Prymula si do práce nenechá tolik kecat, spíš to bude zase nějaká loutka, přes kterou si to Babiš povede sám.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes odpoledne v Lanech jmenuji Prymulu. cca ve 14:00

Reagovat
Greny

A večer Babiš oznámí že je vše zavřeno ...

Reagovat
smazaný uživatel

No a dalsi ulet je ze dcera nastavajiciho ministra zdravotnictvi kseftuje se zdravotnickejma pomuckama... Takova mala domu.

Reagovat
Greny

Vždyť už na to má živnost i Prymula... Mimochodem nemohl být náměstek že neměl prověrku tak bude ministr tam ji nepotrebuje

Reagovat
ZB 07

Tak tenhle krok by mohl před volbama ANO potopit, tohle je dost riskantní.

Reagovat
Greny

Na ČT 24 že to Zeman a Babiš domluvili už o vikendu

Reagovat
fabec1222

To je vzdy no, jakmile uz naznacujou, ze se uvazuje o zavreni toho ti toho, tak je jasne, ze uz o tom rozhodli, akorat to davkujou po kouskach.

Reagovat
Greny

Každopádně když chtěli plukovníka tak mohli vzít Radu ten by jim dal ceres, a pustil by vic lidi na fotbal i novináře...

Reagovat
smazaný uživatel

A nemuseli by mu ani platit, stačí kredit do mobilu

Reagovat
Greny

A Limba chytrou karanténu, kdo jiné umí lépe posoudit zda tam kontakt byl

Reagovat
smazaný uživatel

chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že se to stane, ale nemyslím si.

Reagovat
fabec1222

Tak to seru, jdu delat zasoby, do tejdnevje zakaz vychazeni a nouzovy stav

Reagovat
db18

Teď hlavně čekam někoho mimo ANO, aby to dojebal nějaký nestraník a Babiš to pak těsně před "velkýma" volbama zachránil...

Reagovat
mickey mouse

A je to tady. Myslím, že na stadionech jsme letos byli o víkendu naposled

Reagovat
PP

ten má vydělané díky bilým koníkům za ty roušky, vyjebanec. Snad ho to doběhne..

Navíc on je opravdu pouze figurka Babiše se Zemanem.

Reagovat
C-M@ster

Krajský soud v Brně dnes začíná projednávat korupční kauzu na radnici Brno-střed. V kauze je podaná obžaloba na 11 lidí a dvě firmy včetně někdejšího politika za hnutí ANO Jiřího Švachuly. Hrozí mu až 16 let vězení

______________

Rezignace Vojtěcha to v médiích přebije a večer Babiš promluví k národu, že to zvládnem.

Ten tajming není náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Mirek na tenisu

Ty bys mohl dělat konzultanta Mirovi Kalúskovi.

Reagovat
OTASi

tak prej to má dostat Sámer Issa

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mu nedivím. Mně je ho celkem líto, že byl ministr zrovna letos, navíc musí všechno projít přes Babiše.

Reagovat
db18

"líto" - je členem ANO a musí vědět, jaký zmrd Babiš je, takže má co chtěl...

Reagovat
h8_sfatto

Sparta sice šlape,ale ještě není ani na výkonu před internacionalizací, takže by se dalo říct, že oproti evropskému fotbalu zaspala slušné 4 roky, tak snad využije skupiny a nahraje si něco do klubového koeficientu na příští roky

Reagovat
db18

Prymula. RIP svoboda.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Tak to je v prdeli.

Reagovat
patas92

Podle mě to je nějaký další Babišův kalkul. Bude ty Prymulovy přehnané opatření vesele vetovat a stoupne si tím u lidí.

Reagovat
ratusek

tomu bych se nedivil

Reagovat
Losinho

Na roušky mu sere pes, ale jestli zavře všechno co jde..

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Zemřel šéf LFA ?

Reagovat
db18

Ještě ne, ale brzy si to hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to všechno bude z Babišovy hlavy, je jedno, kdo tam bude.

Reagovat
dinss

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takže co, večer oznámení, že forma řízení státu bude nyní vojenská junta?

Reagovat
andrew96

To je prdel, jak jsou všichni zařezaní, co se bude dít.

Reagovat
ratusek

Tak končí svoboda a začne omezování svobody. Ikdyž do voleb by ho Andrejko mohl krotit, po volbách bude peklo

Reagovat
Bakary3

Taky jste tak znechucený?

Já už vidím, jak zas jako první zrušej fotbálky na vesnici, dospělým i dětem...

Kulturní akce.. Do hospod zas jak kokoti v roušce...

To je fakt hnůj...

Reagovat
ratusek

akorát do hospod se chodit nebude, protože je zavře jako první věc. To stejné kluby atd. Sporty přijdou na řadu potom, pak zase zákaz vebkovního shlukování, zkrátka jako na jaře. Ani fotbálek v 10 lidech si nebudeme moct čutnout

Reagovat
Bakary3

K čemu to vede... K tomu, aby to všichni porušovali, protože už z toho mají všichni tak akorát prdel...

"Za poslední chřipkovou epidemii, která byla v České republice, to bylo v roce 2019, která trvala 6 týdnů, tak se nakazilo 996 000 lidí. Zemřelo 1500 lidí," řekl ředitel motolské nemocnice Miloslav Ludvík v Otázkách s tím, že například jeden nakažený spalničkami dokážeme nakazit 18 lidí.

Tak o čem se už kurva bavíme....

Reagovat
ratusek

Taktak

Reagovat
Banikovec7

A kolikrát že chřipka vytvořila to, co se stalo v Bergamu, NY, Madridu, Londýně atd.?

Reagovat
Bakary3

Beru... Bylo to nový a ze začátku těch lidí padlo dost.

Ale jestli jsi viděl graf nárustu počtu nemocných vs. úmrtí - nárůst nemocných brutální, křivka mrtvých oproti tomu zůstává v podstatě stejná.

Takže už to asi není tak horký, a zřejmě umřeli ti, z drtivý většiny, kteří to asi měli za pár...

Jak říkal Pirk, ani věk není optimální měřítko, protože ti umře 40-letej chlap, kterej chlastá, hulí, nesportuje a biologicky je mu třeba 80... Ale to nikdo nezměří a nikde si to nepřečteš.

Reagovat
Banikovec7

Tak může pro to být spousta důvodů, někteří říkají, že je to v létě méně nebezpečné díky tomu, že je v těle více vitamínů. Další věc je, že to teď bylo rozšířené z velké části mezi mladými, takže méně těžkých případů. Ale nikdo neví co bude na podzim, počet lidí v nemocnicích dost roste a za 2 měsíce při neřešení situace může být plno a dopadne to tu jak v těch městech co jsem psal a bude pozdě dělat opatření. Taky z těch omezení diváků na fotbale atd. nemám radost, ale chápu, že se to musí udělat, než toho pak zpětně litovat. Jinak teda jak píšeš výš, tak pro úplné rušení fotbalových zápasů podle mě není důvod.

Reagovat
Bakary3

Jo, nebudu dělat chytrýho, nerozumí tomu asi ani představitelé našeho státu...

Ale už je totálně absurdní a nepřiměřený , co se děje...

Reagovat
Banikovec7

Tak jasně, že to jsou kašpaři a furt něco mění tam a zpátky. Ale opatření a řekl bych, že mnohem tvrdší než u nás mají i v jiných zemích, ale tam v tom mají asi nějaký řád a dává to smysl, takže to lidi respektujou, ne jako u nás.

Reagovat
Bakary3

Jo, v tom to dost možná bude.

Když to vypadá, že si z tebe někdo jen neustále dělá prdel a zkouší, co ještě mu sežereš, tak jasně, že si z něj budeš dělat prdel taky.

Reagovat
Kiwi-21

Jenže ten virus už tu má zůstat a to takhle chceš mít navždy???

Reagovat
Banikovec7

A co bys delal? Nic neresil a nechal do konce rijna zaplnit nemocnice a kdo dalsi prijde at si lehne na chodbu?

Reagovat
Kiwi-21

Nemocnice by se 100% nenaplnily a ano nechal všechny žít všechny tak jak předtím

Reagovat
Banikovec7

Nejaka studie na to, ze se nenaplni by byla?

Reagovat
Kiwi-21

Ok pochybuji že se to náplní ale snad nechceš věřit žvástům Flégra

To že to tu zůstane se shodnou téměř všichni bez ohledu zda jsou či nejsou pro nošení roušek či ne atd

Tak to se opravdu někdo chce schovávat do konce života a nebo fungovat jako teď???

V 95 roce bylo 1,1 milionů nemocných s chřipkou a 12 000 zemřelých a nedělalo to co je tady teď

Reagovat
Banikovec7

Tak pochybovat muzes, staci se podivat jak ty cisla rostou a ta kapacita neni nekonecna. Furt ale nedokazu pochopit, ze vetsina vlad na svete je tak blba, ze dela opatreni (vetsinou mnohem tvrdsi nez u nas), kdyz podle nekterych z vas tady je to tak jednoduche.

Reagovat
Kiwi-21

Neříkám že je to tak jednoduché když média z toho dělají naprosto zbytečnou show a straší úplně zbytečně lidi

Médiím vyčítám více to co se děje, nemusím nějak konspirační teorie ale tady dle jde skutečně o jakýsi restart světové ekonomiky než o covid

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
frankiefcb

No vidíš a teď si představ jaký to může udělat bordel, když se chřipková epidemie smíchá s Covidem. P.S: Covid je více nakažlivější a průser je, že ještě není oficální lék na tuto nemoc. Trochu teď sleduji na twitteru doktory, co přicházejí do kontaktu s covid pacienty a ti si docela ťukají na čelo, když slyší mluvit Ludvíka, Balíka a další s prominentních pražských nemocnic.

Reagovat
Kiwi-21

Já zase znám dost lékařů co naopak s něma souhlasí a říkají že je to úplně na hlavu, že zodpovědnost by měla převzít média že není ani možné co tohleto dělá ve světě, že je to sice nakazlivejší ale slabší jak chripečka které se smějeme a vzpomínají právě třeba na ten 95 rok

Ale taky říkají že měly z počátku obavy

Reagovat
frankiefcb

No, co jsme já pochopil, tak lékaři, co dělají na urgentech Covidu docela bijí na poplach. Teď vyšla ta studie, že to má následky na plíce a na mozek. Tak ať se to člověk vyzná. Popravdě mám strach z lock-downu, to mě děsí nejvíce. Viz Izrael.

Reagovat
Kiwi-21

Lockdown určitě bude, už teď jsem četl že Prymula si stojí za tím uzavřít na 2 roky hranice.

Já se obávám že mě to s rodinou dostane opět na hranici bídy jako v dubnu, když už jsme se z toho dostaly

Znám jednoho co dělá na plicní a ten mi řekl no strašné podívej se jako u každé smrti třeba to co udělala rakovina z tvým dědou bylo o mnoho horší a pokud vzpomínáš jak na konci trpěl tak by byl i za covid šťastný kdyby mu to trápení zkrátil

Nebere to na lehkou váhu ale to ani chřipku atd

Třeba doktor Balík kterého si zmínil řekl že se kvůli covidu více zjišťuje podobnost s chřipkou a až teď zjišťují že chřipka nechává za sebou horší následky

Ono se mluví o účinnosti roušek ale dle mého je to blbost, dle mého Švédsko je teď na tom dobře a roušky tam dle známé skoro nikdo nenosí a tím skoro nikdo mysli tak 2 ze 100

Ve Španělsku se to tvrdě pokutuje a nakažených (ne nemocných) tam je ještě mnoho více jak u nás

OK Švédsko mělo o mnoho více mrtvých ale záleží jak se to počítalo a jedinou chybu co udělaly je že nechranily pouze ryzikové skupiny jako domovy důchodců

U nás je taky problém že u nás nařízení nahubků (jak říkám já) není ani za účelem opravdu pomáhat ale zkouška poslušnosti a ukázka moci co vše si mohou dovolit, kdyby to myslely opravdu vážně jako nějakou pomoc tak si řeknu jsou dementi ale OK

A navíc jak jsem zmínil v 95 bylo 12 000 zemřelých s chřipkou v ČR a nebylo takové haló, ve Francii v 97 mezi 4-6 milióny nemocnýmy (rok jsem možná spletl +- 2) v Belgii někdy v té době byly přeplněné nemocnice a taková apokalypsa jako teď nikdy nebyla

Když se podíváš kolik nemocných nebylo řádně vyšetřených a mělo problémy, například má dcera

Jen proto že najednou existuje pouze covid

Kolik lidí přišlo a ještě přijde o práci Kvůli covidu?

Znám spoustu lidí se dostalo do existenčních problémů a Někteří skončily i na ulici a ještě skončí

To co se děje okolo ubližuje mnohem více než by byl covid schopen

Reagovat
frankiefcb

Hele já to beru tak, že ta nemoc je nebezpečná.(i z vyjádření dokotrů na těch urgentech) Jsou sice na roušky rozporuplné názory, ale pokud mé omezení bude spočívat v roušce tam, kde má smysl (kde jsou lidé a v uzavřených prostorách), tak s tím vůbec nemám problém. Nemám problém ani s uzavřením hospod po 10, prostě situace se zhoršuje. Prostě cokoli, jenom ať není probůh ten lockdown (viz Izrael a tam opravdu jejich zdravotnictví jede z posledního). Mě by to sice nepoložilo, já si za minulý lockdown docela dost našetřil, ale pochybuji, že by to už naše firma ustála a celkově by to byla ekonomická vražda, ještě k tomu ,když si člověk vezme, co za diletanty rozhoduje o naších penězích (viz Maláčová, Schillerová).

Reagovat
Kiwi-21

A co teprve 95 rok

1,1 milionů nemocných a 12 000 zemřelých s chřipkou a jen zákaz do nemocnic (návštěvy) a týdenní chřipkové prázdniny ve školách

Proti tomu je covid naprostý chudáček

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

S rouškou chodíš do hospody už teď a kulturní akce dostaly tvrdou ránu již se znovuzavedením roušek a "sitting ovation".

Reagovat
Blasphemer

S rouškou do hospody? Asi jinej kraj. Tady max. obsluha, a většinou ani ta ne.

Reagovat
andrew96

Pochopitelně nikoliv při sezení, ale při vstupu.

Reagovat
Blasphemer

Když myslíš.

Reagovat
Uwe háže buly

ani do hospody, ani do večerky ani v práci..

Reagovat
andrew96

Že je realita jiná jsem si vědom. O tu mně ani nejde.

Reagovat
Bakary3

Obsluha jedině nahoře i uprostřed bez

Reagovat
Losinho

Třeba taxikáři totéž.

Reagovat
Blasphemer

Teď jsem jel oba víkendy tágem a roušku samozřejmě neměl ani jeden. Ale tak proto si ten taxík taky volám, abych nemusel čekat na socku s hadrem na ksichtě.

Reagovat
Losinho

Nehledě na to, že když už jí někdo má, tak jí během dne stejně třikrát mrdne do kapsy a pak zpátky na ksicht.. to už spíš škodí než pomáhá..

Ale tak co.. já furt čekám na tu, co mi měl Andrej osobně dovézt..

Reagovat
Blasphemer

Tak já nosím jednu, než není úplně nechutná, no.

Reagovat
Uwe háže buly

Já teda v práci nosím i tu nechutnou, abych měl na potom novu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

já mám ušitou, ale než jí vypařím tak jí projedu dvakrát z obou stran

Reagovat
Baronne

Reagovat
Spalovač šancí

Jen aby ti Andrej nepřivezl místo roušky Vojtěcha ... na Adama

Reagovat
ACSeRw!n

jako VAR je sice ultrasracka, ale aspon se nam ted muze pripiskavat jeste vic nez driv

Reagovat
ratusek

Reagovat
montaigne33

Trávník byl skutečně přibližně metr ve vápně, ještě před tím, než Dočkal rozehrál penaltu... A tak mohl bleskurychle reagovat na vyražený míč- a odcentrovat viz Jiráčkův vlastňák...

Reagovat
db18

Zároveň tam byl dřív Jiráček, který tak mohl pohotově zakončovat.

Reagovat
Greny

A v takovém případě se má penalta dle pravidel opakovat

Reagovat
dave30

Reagovat
kilobyte

Reagovat
andrew96

Reagovat
dave30

V momentě kopu tam ovšem bylo i 5 Zlíňáků. A ten nejvíc vlevo (v kruhu) již také dobrý metr. Penalta se prostě měla opakovat.

Reagovat
Kaspar

V Brne bude urcite pohoda v kabine, po tom co Machalek verejne utre Cernina, tyhle kecy at si vyridi v kabine a netaha to takhle na verejnost, jak mi byl sympaticky v Lisni, tak v Brne naprosty opak

Reagovat
Greny

Jenže Machálek tak v Brně funguje od začátku... Nevidím nikde problém ... Tak ho natřel... Ale na druhou stranu on je spravedlivej není to tak že ho natře a borec konci... Dá mu šanci všichni to ví... Včetně Vaňka co několikrát byl ve FNL na tribune

Reagovat
Euphael

co se stalo?

Reagovat
Greny

Nic moc prostě natřel do médií Černína že ten vlastnak zlomil zápas... Akorát Machálek je jinej trenér a nebere si servítky a jmenuje konkrétně hráče a neschovává se za fráze typu .. dali jsme si vlastní gól a sesypali se to

Reagovat
ZB 07

Tak jsme dopadli na dno, jsem zvědavej, kdy, a jestli vůbec, se z něj odrazíme.

Reagovat
Pride

Váš tým je na první ligu strašně slabej

Reagovat
Greny

A na to si přišel jak ? Prostě co má Machálek dělat když mu chybí několik kol 7-12 hráčů ...

Reagovat
ZB 07

Máme slabej kádr, i kdyby byli všichni fit, tak na víc než nějaký 13. místo nemáme.

Reagovat
Greny

Což je záchrana... Ale aby říkal strašně slávek se mi nelíbí...jinak SZ jestli se chceš zasmat

Reagovat
Alan_Shearer

A co ti vasi kluci Rusek, Pachlopnik a Prichystal? Poradne jsem je hrat nevidel, ale tak nejak jsem pochopil, ze nejsou vubec spatni. A jak to jde Suralovi?

Reagovat
ZB 07

Jsou dobří, za mě teď asi nejlepší Růsek z nich, ale bez zkušenejch borců v kádru se nikam moc neposunou. Šural mi furt k srdci moc nepřirostl, teď 2 zápasy chyběl kvůli zranění, ale asi by tu obranu taky úplně nevytrhnul

Reagovat
Greny

A dodám že z těch 12 hráčů je 7 dozadu.. plus Gajis řeší transfermarktu...

Reagovat
ondrasch77

Můj souhrn FKMB - FKJ.

Prvních 30 minut bylo našich (pravděpodobně jsme chtěli rozhodnout co nejdřív, protože únava z EL, tak aby musela dotahovat MB, nicměně bez efektu), pak gól z ničeho, kdy nám totálně hoří obrana (Pody běží metr za Zahustelem ). Hned ve 32. minutě mě "pobavilo" jak se tři obránci zabývají jedním útočníkem, aby jim na zadní tyči vyplaval Drchal na kterého zaplaťpanbuh nešel vůbec míč, ale byl sám!!. Od 50. minuty MB jednoznačně lepší (asi únava FKJ), vrchol bylo nasazení Doležela, kterej minutu po příchodu na hřiště napadá brankáře MB hrajícího v tu chvíli v poli rychlostí šneka (vím, že byl záměr ho zviditelnit a prodat, ale tohle se fakt nepovedlo..., doufám, že ho Rada nebude upředňostňovat před skvělým Schranzem) a po sezóně odtáhne...

Bolka si vítězství asi zasloužila. Z jabloneckých bych vyzvednul Haitla (aktivitou, při svém brejku však měl nahrát Zelenému (který byl jinak neviditelný)), Čvančara , Schranz (furt maká ikdyž už na něm pak bylo vidět, že toho má plný brejle), příjemně překvapil Považanec a světlé momenty měl Holík..., jinak to stálo za hovno! Jo a Hrubý, který se štěstím vytáhl střelu Budínského (jinak zas ty nákopy do autu )

Je úplně zřejmé, že nám chybí leader obrany, naprosto nechápu, že jsme nesáhli po Pudilovi, Mazuchovi nebo Procházkovi (sice staří, ale lídři, kteří mají něco odkopáno a s Martincem by vytvořili správnou dvojici), střed zálohy hoří, na DM musí hrát jeden hráč ne dva, zejména ve chvíli, kdy chceme hrát 4-4-2, bohužel se ukazuje, že TH už začíná nestíhat (EL to odhalila naplno ). A mám pocit, že Plukovník už to má taky za sebou

Zkrátka všechno na hovno, stejně jako na DAC, kde to Plukovník posral tou svojí "taktikou"

Reagovat
montaigne33

Skvělá analýza! Je to přesně tak, jak píšeš... Především Jabkám hoří záloha- střed... TH nestíhá... a následně nezkušená obrana musí (často) řešit neřešitelné viz DAC i dnes... Mladí stopeři- jako je Martinec se musí učit hrát v 1.lize, nemohou být okamžitě top/bezchybnou oporou... Ale věřím, že letošní PODJEŠTĚDSKÉ MĚŘENÍ SIL bude zajímavé a zábavné

Reagovat
ondrasch77

Ten střed je slabej právě proto, že hrají dva DM (i přestože Považanec dnes docela zahrál). Ale Radovi to je jedno, že na středu není někdo konstruktivní, protože on preferuje hru přes křídla. Defacto už nic jiného ti hráči nepraktikují a díky tomu jsme hrozně čitelní pro soupeře. Hra středem se u nás nenosí

Pokud si Liberec zachová formu (jako, že věřím, že jo) a u nás nedojde k nějakým změnám, tak nám dáte bůra

Reagovat
montaigne33

Na bůra to nevidím viz Karviná... Ale zamyslet by se PLUKOVNÍK mohl- záloha FKJ je větší problém než mladíčci v obraně... Martinec je univerzál, v dorostu HK/i v ÁČKU občas hrával střed zálohy i v útoku, zkusil bych z něj udělat JABLONECKÉHO SOUČKA Pokud by dal někoho jiného na stopera...

Reagovat
ondrasch77

Jenže my jiného kloudného stopera nemáme..., Martinec se jevil do zápasu s DAC velmi dobře a riskovat totální rozpad obrany je blbost. Naopak střed zálohy je skutečná parketa pro Kubistu, který je pro mě z naprosto neznámého důvodu hraje druhého stopera (i přesto, že na tomto místě byl zkoušen i předchozími trenéry a vždy tam hořel jako papír)

Nebo dát šanci stoperovi z juniorky např. Skuhravému, ale to Rada moc nedělá , ale osobně se divím (jak píšu výše), že jsme nedotáhli nějakou zkušenost...

Reagovat
icka

Jak ironicke, ze Spartu resi nejvic ubeceni slavisti.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
KingMaster13

Vždycky nám budete ležet v žaludku ber to jako pochvalu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

za pravdomluvnost

Reagovat
montaigne33

Nedalo mi to a koupil jsem dnešní "bulvární" SPORT/SPART... Docela mě zajímalo, co napíšou stran utkání na Letné? Bylo to zbytečné čtení, ale "pobavilo" mě hodnocení hráčů Fastavu= 4hráči obdrželi podprůměrnou známku(3a4), 5 hráčů průměr(5) a dva se dostali do nadprůměru(6a7).. Mně osobně výkon Zlína připadal (zvlášť do vyloučení Jawa) POZORUHODNÝ, INSPIRATIVNÍ ATD.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrála peachu a Zlínu vyšel brejk...Inspirativní by měl být pro kluby mimo top 3, hlavně pro jeden z Ostravy speciálně, že nejlepší dva hráči Zlína, 20 a 22 let, přišli z ČFL, respektive FNL a nejsou to Češi či Slované...

Reagovat
ratusek

Tak ten pokryteckej ubrečenej Weber vyhrál, škoda. tak snad příště

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš něco jiného než že vyhazuješ trenéry?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazi si vikendy Banikem. Fanousek

Reagovat
ratusek

No je to vděčné

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel, jak nevyhraje v Teplicích , musí ven

Reagovat
smazaný uživatel

A když vyhraje, tak mu dáš aspoň do zápasu proti Příbrami pokoj?

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem něco o 400 tisících eur...Těch +- 11 mega by nebylo špatných, ale zase jestli chce někdy Baník opravdu stát na odchovancích a přitom hrát aspoň v top 5, tak takoví talenti by odcházet tak brzo neměli

Reagovat
KingMaster13

Ber to z lepší stránky, rozkejvala se židle pod Plukovníkem

Reagovat
ratusek

Mno pod ním určitě ne. Do 4.místa budou i tak. A Peltič ho nevyrazí

Ikdyž PavličeQ a další mají jiný názor

Reagovat
KingMaster13

Já si nemyslím že budou 4. Minimálně Liberec půjde před ně, zatím je docela najetá Sigma

Reagovat
Kepy_FCB

7/8 mám správně tipnutejch v tomto kole, 2 zé´ápasy dokonce s přesným výsledkem(SLA-TEP a MLB-PEL)

Reagovat
negrles

Daří se ti v životě

Reagovat
BaggioRoberto

Hoši rozumíte někdo tomuhle? "Heidenreich má smůlu. Na Slavii vyloučen být neměl, trest ale dostal." Tohle bylo ve čtvrtek v novinách a dneska normálně hrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele