FORTUNA:LIGA - preview 4. kola

18.09.2020, 08:21, aktualizováno 21.09.2020, 08:36
Previews
Mladá Boleslav je jediným klubem, který zatím nezískal ani jeden bod a to se pokusí napravit v pondělí odpoledne. Doma přivítá Jablonec, který za sebou má bodově vydařený start do ligy, ovšem také čerstvé vyřazení z evropských pohárů...
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
Katastrofálním způsobem vstoupili hráči Mladé Boleslavi do čerstvě rozjetého vlaku s názvem FORTUNA:LIGA. Středočeši doposud všechno prohráli a krčí se na posledním místě tabulky. Odraz ode dna by Boleslav ráda provedla v zápase s Jabloncem, kde bude chtít využít výpadku soupeře z evropských pohárů.

Tři zápasy, nula bodů. Takhle si v automobilovém městě vstup do ročníku vskutku nevysnili. Alespoň výkon z minulého týdne na hřišti plzeňské Viktorie vyvolal letmou dávku optimismu, neboť Boleslav dlouho držela s favoritem duelu krok, byť nakonec padla. Středočeši tak nadále hledají svou tvář, neklape jim to totiž v obraně ani útoku.

Stoper Boleslavi Alexej Tatajev nicméně neztrácí bojovného ducha. "Boleslav do ligy ještě takový vstup neměla. Hlavní je si věřit a na tréninku dobře pracovat. Musíme si věřit hrát líp, sbírat body a být v tabulce výš," doufá ruský zadák v příchod světlých zítřků.

Jablonec sice zahájil ligovou sezonu mnohem lépe, když ve třech duelech posbíral sedm bodů za dvě vítězství a jednu remízu, ovšem do pondělního klání nebude vstupovat v ideálním rozmaru. Středočeši totiž ve čtvrtek propadli v souboji o účast v hlavní fázi Evropské ligy, když v bitvě někdejší federace nestačili na Dunajskou Stredu. Družina kouče Petra Rady sice padla až v prodloužení, nicméně za předvedenou hru by si zasloužila pětadvacet. Nakonec od slovenského protivníka dostala "jen" pět gólů.

Stoper Středočechů Jakub Martinec s těžkou hlavou hledal důvody, proč Jablonec na jihu Slovenska neuspěl. "Asi jsme až moc zalezli. Jsme zkušení hráči na to, aby nás to neovlivnilo. Přes Dunajskou Stredu jsme chtěli jít dál, ale bohužel. Fotbal jde dál, pokračujeme hned v pondělí zápasem v Mladé Boleslavi, kam si pojedeme pro tři body," prohlásil mladý obránce, který ještě pár měsíců dozadu působil za Hradec Králové ve druhé nejvyšší soutěži.

Hostům kvůli zranění schází levý obránce Jan Krob, záložník Miloš Kratochvíl a útočník Jan Chramosta. U startu Kratochvílova parťáka ze středu pole Roberta Hrubého se teprve rozhodne. Středočeši zase vedle dlouhodobých marodů Marka Matějovského s Davidem Pechem postrádají ještě útočníka Jiřího Klímu.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Gabriel, Mazáň - Janošek, Túlio - Zahustel (Fulnek), Budínský, D. Mašek - Drchal
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Kubista, Podaný - Ladra, Hübschman, Považanec, Zelený - Schranz, Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.63 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - MFK Karviná  (neděle 15:30)
Solidní start do nové sezóny za sebou mají fotbalisté Liberce, kteří ve čtvrtek postoupili do dalšího předkola Evropské ligy. Jejich dalším soupeřem je Karviná, jež má na své poměry také poměrně vydařený vstup.

Slovan na hřišti litevské Riteriaie vedl v poločase po brankách Mary a Hromady, v závěru pak vítězství 1:5 pečetili Rabušic, Júsuf a Matoušek. Severočeši tak navázali na předchozí povedená představení v Českých Budějovicích a proti Plzni, z nichž si odnesli šest bodů a celkové skóre 6:1.

Karviná měla před reprezentační pauzou dva nedaleké soupeře se Slezska. Proti Baníku doma bez branek remizovala, v Opavě pak díky obratu zvítězila. Obrat byl k vidění i proti Spartě minulý víkend, tentokráte ale ve prospěch soupeře. Chuť si zeleno-bílí spravili ve středečním pohárovém duelu na hřišti ostravské Hlubiny, kde zvítězili 0:6.

"Liberec v létě opět hodně obměnil kádr, ovšem kouč Hoftych s celým realizačním týmem to skvěle zvládli. Liberec šlape. Slovan má kvalitní hráče, hodně jich tam je ze Slavie, která potřebuje, aby hráli. Navíc Slavia neposílá na sever Čech fotbalistu, který by neměl kvalitu," říká Marek Bielan, asistent karvinského trenéra.

Ve vzájemných zápasech je po postupu Karviné do ligy výrazně úspěšnější Liberec, který ovládl šest z devíti utkání. Další dvě pak skončila remízou. Naposledy před Vánoci Slovan zvítězil poměrem 3:0, když se prosadili Potočný, Mara a Breite.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Hromada, Mara - Matoušek, Beran, Mosquera - Rabušic
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Šindelář, Twardzik - Ndefe, Smrž, Mangabeira, Qose, Bartošák - Ostrák, Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.50 - 7.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc  (neděle 15:30)
Politický souboj o nejvýznamnější sídlo na Moravě již byl sice dávno ukončen, ale ten fotbalový se během let stále opakuje. V kopané se přitom dlouhodobě lépe daří populačně menší Olomouci, což platí i v úvodu aktuální sezony. Venku však ještě hanácká Sigma neuspěla a proti motivované Zbrojovce, jež čeká na první tříbodový zisk, to taktéž nebude mít lehké.

Zbrojovka to v úvodu soutěže skutečně nemá jednoduché. Brňané zápasí s početnou marodkou především v zadních řadách, což se viditelně projevuje ve výkonech na hřišti. Není proto divu, že svěřenci kouče Miloslava Machálka inkasovali ve třech zápasech hned sedmkrát - víc "banánů" inkasovaly pouze České Budějovice s Mladou Boleslaví. Před týdnem navíc Flinta doplatila na nedisciplinovanost vlastního kapitána Petera Štepanovského, jenž ve Zlíně zbytečným vyloučením svůj tým nepříjemně oslabil. Není proto divu, že Brňané padli na východní Moravě po výsledku 3:1.

Sám Štepanovský si po zápase sypal popel na hlavu. "Z gólu vůbec radost nemám. První poločas byl vyrovnaný, ještě jsme mohli vést. Pak se ale nechám vyloučit a druhý poločas už z naší strany nebyl dobrý. Zlín to moje vyloučení zkrátka využil. Sezóna je teprve na začátku, ale prohráváme si ty zápasy sami." uznal slovenský bek. Pěkná sebereflexe, bohužel pro Zbrojovku přišla pozdě.

Naopak Olomouci se týden zpět zadařilo. Hanáci zvládli i druhé představení v ročníku na domácím Andrově stadionu, když nakonec jasně porazili pražské Bohemians. V dresu Sigmy zazářil především její kapitán David Houska, jenž skóroval dvakrát. Olomouc tak po druhém úspěchu v sezoně poskočila do horní poloviny tabulky.

Trenér Hanáků Radoslav Látal tak má v tuto chvíli důvod k radosti. "V týmu je dobrá atmosféra. Měli jsme tři těžké soupeře, proti nimž jsme vytěžili 6 bodů. Je potřeba na tyto výkony navázat, ačkoliv nějaké chyby jsme v těchto utkáních nadělali," sdělil někdejší reprezentační obránce. V neděli čeká na Sigmu další výzva, neboť v Brně nezvítězila deset let.

Do metropole jižní Moravy neodcestují s Hanáky stopeři Vít Beneš s Janem Štěrbou, levý bek Milan Kerbr ani útočník Jakub Yunis. Všechny zmíněné sužují zdravotní trable. Marodka domácích však bude početnější. Vedle vykartovaného Štepanovského nezasáhnou do hry brankář Martin Šustr, obránci Pavel Dreksa s Janem Moravcem, Jakubem Šustrem, Lukášem Kryštůfkem a Jurajem Kotulou, záložník Damián Bariš a forvard Jan Hladík.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Čermák, Hlavica, Endl, Šumbera - Fousek, Vaněk, Sedlák, Pachlopník - Přichystal, Růsek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Zahradníček, Breite, Houska, Greššák, González - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.42 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Fastav Zlín  (neděle 18:00)
Sparta kromě fotbalových soupeřů bojuje statečně i se zákeřným virem. Svoji bitvu zatím zvládá obstojně, neboť drží první místo v ligové tabulce. To bude chtít udržet i proti Zlínu, který sice doposud posbíral solidních šest bodů, jenže se zároveň vypořádává s nečekaným výpadkem v MOL Cupu.

První místo. Sen, ještě nedávno tolik vzdálený od reality, se na Letné stal skutečností. Sparta ve 3. kole potvrdila vyvedený vstup do sezony a po obratu skóre v Karviné, které nakonec vsítila pět branek, uzmula do své moci vedoucí příčku v lize. Letenští se podobně vysoko vyhřívali naposledy před čtyřmi lety - i z toho lze usoudit, jaký pokrok kouč Václav Kotal s rudými učinil.

Sparta má navíc vedení pevně v rukou. S nikým se o něj nedělí, tudíž závisí pouze na jejích výkonech, jak dlouho se na čele bude vyhřívat. Minimálně v domácím prostředí by však pro Pražany mělo být přímo povinností vítězit. Dvojnásob tento závazek platí při duelech s celky, jejichž prioritou rozhodně nejsou mistrovské závody.

Mezi taková mužstva patří i Zlín. Moravané se v uplynulém ročníku i s trochou štěstí vůbec udrželi v nejvyšší soutěži, letos se tak v první řadě chtějí záchranářským starostem vyhnout. V úvodu soutěže započali svoji misi chvalitebně, když úvodní porážku z krajského derby proti Slovácku odčinili nečekaným tříbodovým ziskem v Mladé Boleslavi, načež doma neměli problém s oslabeným Brnem.

Rozjeté Ševce nicméně před pár dny zastavilo nečekané vypadnutí z národního poháru po prohře na půdě třetiligového Ústí nad Orlicí. "Dojeli jsme na neproměnění gólových příležitostí, na umělecký dojem se nevyhrává. Ti náhradníci, kteří nám dříve v lize pomohli, nyní zklamali," zhodnotil překvapivý kolaps trenér Zlína Bohumil Páník.

Před utkáním na Spartě neskrývá lodivod Ševců přirozený respekt. "Sparta má na začátku ligy velkou formu, je obrovským favoritem. Pokud chceme uspět, musíme hrát poctivý fotbal zezadu a podat maximální výkon," uvedl.

Zápas na pražské Letné neodehraje vedle dlouhodobě absentujících Lukáše Vraštila s Pavlem Vyhnalem také nemocný bek Róbert Matejov. Spartě chybí duo stoperů Lukáš Štetina - Filip Panák, a také útočník Matěj Pulkrab. Se zdravotními problémy donedávna laboroval další střední obránce Dávid Hancko, jenž by se ovšem proti Zlínu mohl na trávníku objevit.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Plechatý, Čelůstka, Lischka - Vindheim, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Hanousek - Juliš, Hložek
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.42 - 11.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Pardubice  (sobota 16:30)
Ani jeden ze tří pokusů nedokázali fotbalisté Baníku v dosavadním průběhu FORTUNA:LIGY proměnit ve vítězství. Šanci na reparát budou mít v domácím utkání proti Pardubicím - ty však i z pozice nováčka už vyhrály.

Baníkovci se na tento duel naladili alespoň ve středečním pohárovém zápase ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde i díky dvěma trefám Zajíce zvítězili 0:4. Poprvé v nové sezóně se tak v soutěžním utkání dočkali vítězství. Předtím totiž jen remizovali v Karviné a s Českými Budějovicemi, pro porážku si pak dojeli do Jablonce.

"Pardubice mají dobře organizovanou hru. Jejich síla je v týmovosti, jsou zodpovědní. Chytili začátek, jsou na dobré vlně a pro jejich psychiku to je důležité. Stejně tak jako remíza se Slavií. My ale do zápasu jdeme jednoznačně s cílem vyhrát a uděláme vše pro to, aby od první minuty bylo vidět, že mužstvo jde vidět za vítězstvím," říká asistent trenéra Ivan Kopecký.

V polovině srpna po pohárové porážce v Kolíně to vypadalo, že jen minimální posílení se pardubickému týmu krutě vymstí. Ligovou soutěž však začali Východočeši nad očekávání dobře. Po smolném nezdaru v Jablonci dokázali doma zdolat Teplice a minulý víkend i remizovat se Slavií. Velký podíl na úspěších má Emil Tischler, jenž zapsal už dvě branky.

"Sebevědomí potřebujeme všichni. Myslím, že hlavně v tom je největší rozdíl mezi první a druhou ligu. Ti hráči nejsou zase tak jinde. Jde o to si více věřit. Je to vidět na Emilu Tischlerovi, který měl v Jablonci stoprocentní gólovku. Nezvládl to, ale poučil se z toho a další dvě situace vyřešil úplně fantasticky. Já osobně se dalších zápasů vůbec nebojím, i díky remíze se Slavií. Doufám, že pojedeme do Ostravy zase bodovat," burcuje brankář Marek Boháč.

Vzájemné zápasy mezi těmito dvěma celky byly zatím odehrány dva, a sice když před čtyřmi sezónami působil Baník ve druhé lize. Obě utkání skončila remízou, v Pardubicích přitom nebyl k vidění žádný gól.

Obě mužstva jsou na tom poměrně dobře v ohledu absencí. Domácí by měli postrádat jen zraněného Stronatiho, na straně hostí je v ohrožení start Hlavatého.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Holzer - Jánoš, Tetour - Lalkovič, Kuzmanovič, Potočný - Šašinka
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Cadu, Surzyn - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.98 - 5.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:30)
V Opavě se pomalu naplňuje proroctví o další perné sezoně. Slezané získali ve třech kolech jediný bod a sídlí ve spodních patrech tabulky. Poněkud překvapivě se v podobných místech pohybují také České Budějovice, které doplácejí především na mizernou defenzivu.

Budějovický den otevřených dveří v obraně, zdá se, nemá konce. Poté, co Jihočeši obdrželi potupných šest branek od pražské Slavie, inkasovali od ostravského Baníku i libereckého Slovanu shodně po dvou gólech. Ve skóre se svému soupeři vyrovnali pouze v Ostravě, a tak v tabulce figurují s jediným bodem na dosti neuspokojivé předposlední pozici.

Další ztráty už by se Budějovice měly vyvarovat a na střetnutí v Opavě se důkladně nachystaly. "Zhodnotili jsme domácí utkání (s Libercem). Bavili jsme se kluky o tom, co potřebujeme zlepšit. Pak jsme se připravovaly s ohledem na soupeře, co budeme my chtít hrát," prozradil kusé informace z kabiny Dynama její lodivod David Horejš.

Jihočeši přitom zavítají na hřiště protivníka, který se pyšní stejně bídnou formou. Také Opava v prvním kole narazila na těžkou váhu, když Plzni podlehla po výsledku 1:3 v její neprospěch. Následně SFC nestačili doma v krajském derby na Karvinou, načež Slezané před týdnem dosáhli na první body díky remíze 1:1 v Příbrami. Povzbudivý bod zajistil Opavě brankou René Dedič.

Do Slezska s Jihočechy neodcestoval mladý útočník Pavel Šulc, jenž ze sestavy Dynama vypadl na delší dobu kvůli svalovému zranění. Otazníky se nadále vznáší nad nasazením nedávné posily do útoku Micka van Burena, jehož také sužují zdravotní patálie. Z podobných důvodů absentují na straně Opavy stoper Josef Hnaníček a středopolař Jan Schaffartzik.

Především kvůli ztrátě Hnaníčka se kouč SFC Radoslav Kováč poohlíží po nových tvářích do kádru. První vlaštovkou se stal kamerunský obránce Joss Didiba, jenž má za sebou působení ve slovenské Senici či akademii slavného Juventusu. "Joss je silovým typem fotbalisty. Dostali jsme na něj výborné reference, zapadá nám do koncepce. Je to mladý a perspektivní fotbalista s dobrou rozehrávkou, navíc umí být nebezpečný i při standardních situacích," zhodnotil Kováč kvality nového svěřence.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Večerka, Žídek, Helešic - Řezníček, Zavadil - Mondek, Holík, Texl - Dedić
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Novák, Havel, Králik, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Ekpai, Javorek, Brandner - Matějka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.33 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
Jediný nezdar na domácí půdě má za sebou v tomto kalendářním roce Bohemka, tu ale nyní čeká jedna z nejtěžších zkoušek. Do Ďolíčku totiž přijede vicemistr z Plzně, který se ale z místa činu již třikrát vracel bez vítězství.

Vstup do sezóny byl v podání Klokanů úspěšný tak napůl. Po úvodní čtyřgólové demolici Mladé Boleslavi je čekala dvě venkovní utkání, v nichž nedokázali skórovat. Z Brna si přivezli bod za bezbrankovou remízu, z Olomouce po jednoznačné porážce odjeli s prázdnou. Domácí forma Bohemians je však naprosto skvostná. V kalendářním roce 2019 sedm z devíti zápasu na svém hřišti vyhráli, jedno další remizovali a jen proti Spartě těsně prohráli.

"Určitě si nemyslím, že by nás Plzeň podcenila. Oni si nemůžou dovolit vypnout, byť jen na jeden zápas. Body Viktoria ztratila už v Liberci a těžko se pak ten deficit dohání. Utkání v Evropské lize je pro ně samozřejmě extrémně důležitý. Plzeň ovšem disponuje hodně širokým a kvalitním kádrem, takže nás čeká těžký soupeř," říká asistent domácího trenéra Erich Brabec.

I v případě Plzně se jednalo o rozpačitý vstup do sezóny. Ve Štruncových sadech sice byli viktoriáni stoprocentní, když zdolali Opavu a po velkém boji minulý týden i Mladou Boleslav, bez bodu však odjeli po debaklu 4:1 z Liberce a ještě předtím se jim nevedlo v předkole Ligy mistrů v Alkmaaru.

"Znám to hlavně z té druhé strany, ale každý ví, že se tam hraje špatně. Fanoušci jsou blízko, je tam pro soupeře nepřátelská atmosféra... Fanoušci domácí hráče ženou a ti si díky nim více věří. To my teď nesmíme dovolit, bude důležité, abychom chytili úvod a neumožnili soupeři dostat se do tempa," říká Milan Havel, který něco odkopal i v dresu nadcházejícího soupeře Plzně.

Na vítězství v Ďolíčku čeká Viktoria už více než tři roky. Obecně se nejedná o její oblíbený stadion, ze zápasu na Bohemce vezla vítězství jen dvakrát z posledních devíti případů, naopak čtyřikrát se vracela s prohrou.

Klokani nemohou pro utkání počítat se zraněnými Valešem a Vodhánělem, hosté budou postrádat Hybše a možná i Alvira.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Bederka, Hůlka, Jindřišek - Vaníček, Vacek, Ljovin, Hronek, Bartek - Puškáč
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Beauguel, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.14 - 3.59 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (pátek 20:00)
Nečekanou ztrátu mají za sebou fotbalisté Slavie, kteří minulou sobotu v Ďolíčku jen remizovali s tamním azylantem Pardubicemi. Stejně tak potřebují zabrat i jejich hosté z Teplic, kteří od prvního kola nebodovali.

Sešívaní, pro které je toto utkání generálkou a vstup do čtvrtého předkola Ligy mistrů proti Midtjyllandu, minulý týden poprvé v nové sezóně ztratili. V utkání proti Pardubicím prohrávali po brance Tischlera, krátce po pauze pak konečný výsledek 1:1 stanovil Musa. Slavia tak nenavázala na hladké výhry v úvodních dvou zápasech, kdy si celkovým skóre 9:0 poradili s Českými Budějovicemi a Příbramí.

"Zápas proti Teplicím je pro nás velmi důležitý, protože výsledek minulého zápasu pro nás nebyl dobrý. Je před námi několik zápasů, které jsou pro nás velmi důležité. Musíme tak zůstat maximálně soustředění," nabádá trenér Jindřich Trpišovský.

Tepličtí měli mít odehrán o jeden soutěžní zápas více než jejich páteční soupeř, jejich pohárový soupeř z Benešova ale utkání vzdal a skláři postoupili kontumačně. Mohou se tak radovat alespoň z malého úspěchu, neboť po úvodním vítězství v Příbrami nestačili na Pardubice ani Slovácko.

"Potřebovali bychom body a tím pádem se vrátit na vítěznou vlnu. Ale kluci jsou zkušení. Já věřím, že na nás ta zlá série nedolehne," říká Vukadin Vukadinović, nová posila Teplic.

Vzájemné zápasy v nedávné době jednoznačně patří vršovickému celku. Ten už jedenáct utkání v řadě neprohrál, z toho posledních sedm ovládl a podíváme-li se jen na předchozí pětici střetnutí, tu slávisté ovládli celkovým skóre 16:1.

Na straně domácích je v ohrožení start stopera Zimy, u hostů visí otazník nad Černým, Hoškem, Hyčkou a Nazarovem, kteří by za postranní čarou mohli doplnit zraněné Kozáka s Knapíkem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil - Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod, Olayinka - Tecl
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Heidenreich, Mareček - Vondrášek, Kučera, Trubač, Žitný, Moulis - Řezníček, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 12.10 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha330012:39
2.Slavia Praha321010:17
3.1. FC Slovácko32105:27
4.FK Jablonec32104:17
5.Slovan Liberec32016:26
6.Fastav Zlín32017:46
7.Sigma Olomouc32014:36
8.Viktoria Plzeň32016:66
9.Bohemians Praha 190531114:34
10.FK Pardubice31113:34
11.MFK Karviná31114:64
12.FK Teplice31024:53
13.Baník Ostrava30212:42
14.SFC Opava30123:61
15.Zbrojovka Brno30122:71
 1. FK Příbram30122:71
17.Dynamo České Budějovice30122:101
18.FK Mladá Boleslav30032:90
Zbývající zápasy
19.09. 16:301. FC Slovácko - 1. FK Příbram (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (723)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele