FORTUNA:LIGA - preview 4. kola

18.09.2020, 08:21, aktualizováno 21.09.2020, 08:36
Previews
Mladá Boleslav je jediným klubem, který zatím nezískal ani jeden bod a to se pokusí napravit v pondělí odpoledne. Doma přivítá Jablonec, který za sebou má bodově vydařený start do ligy, ovšem také čerstvé vyřazení z evropských pohárů...
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
Katastrofálním způsobem vstoupili hráči Mladé Boleslavi do čerstvě rozjetého vlaku s názvem FORTUNA:LIGA. Středočeši doposud všechno prohráli a krčí se na posledním místě tabulky. Odraz ode dna by Boleslav ráda provedla v zápase s Jabloncem, kde bude chtít využít výpadku soupeře z evropských pohárů.

Tři zápasy, nula bodů. Takhle si v automobilovém městě vstup do ročníku vskutku nevysnili. Alespoň výkon z minulého týdne na hřišti plzeňské Viktorie vyvolal letmou dávku optimismu, neboť Boleslav dlouho držela s favoritem duelu krok, byť nakonec padla. Středočeši tak nadále hledají svou tvář, neklape jim to totiž v obraně ani útoku.

Stoper Boleslavi Alexej Tatajev nicméně neztrácí bojovného ducha. "Boleslav do ligy ještě takový vstup neměla. Hlavní je si věřit a na tréninku dobře pracovat. Musíme si věřit hrát líp, sbírat body a být v tabulce výš," doufá ruský zadák v příchod světlých zítřků.

Jablonec sice zahájil ligovou sezonu mnohem lépe, když ve třech duelech posbíral sedm bodů za dvě vítězství a jednu remízu, ovšem do pondělního klání nebude vstupovat v ideálním rozmaru. Středočeši totiž ve čtvrtek propadli v souboji o účast v hlavní fázi Evropské ligy, když v bitvě někdejší federace nestačili na Dunajskou Stredu. Družina kouče Petra Rady sice padla až v prodloužení, nicméně za předvedenou hru by si zasloužila pětadvacet. Nakonec od slovenského protivníka dostala "jen" pět gólů.

Stoper Středočechů Jakub Martinec s těžkou hlavou hledal důvody, proč Jablonec na jihu Slovenska neuspěl. "Asi jsme až moc zalezli. Jsme zkušení hráči na to, aby nás to neovlivnilo. Přes Dunajskou Stredu jsme chtěli jít dál, ale bohužel. Fotbal jde dál, pokračujeme hned v pondělí zápasem v Mladé Boleslavi, kam si pojedeme pro tři body," prohlásil mladý obránce, který ještě pár měsíců dozadu působil za Hradec Králové ve druhé nejvyšší soutěži.

Hostům kvůli zranění schází levý obránce Jan Krob, záložník Miloš Kratochvíl a útočník Jan Chramosta. U startu Kratochvílova parťáka ze středu pole Roberta Hrubého se teprve rozhodne. Středočeši zase vedle dlouhodobých marodů Marka Matějovského s Davidem Pechem postrádají ještě útočníka Jiřího Klímu.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Gabriel, Mazáň - Janošek, Túlio - Zahustel (Fulnek), Budínský, D. Mašek - Drchal
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Kubista, Podaný - Ladra, Hübschman, Považanec, Zelený - Schranz, Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.63 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - MFK Karviná  (neděle 15:30)
Solidní start do nové sezóny za sebou mají fotbalisté Liberce, kteří ve čtvrtek postoupili do dalšího předkola Evropské ligy. Jejich dalším soupeřem je Karviná, jež má na své poměry také poměrně vydařený vstup.

Slovan na hřišti litevské Riteriaie vedl v poločase po brankách Mary a Hromady, v závěru pak vítězství 1:5 pečetili Rabušic, Júsuf a Matoušek. Severočeši tak navázali na předchozí povedená představení v Českých Budějovicích a proti Plzni, z nichž si odnesli šest bodů a celkové skóre 6:1.

Karviná měla před reprezentační pauzou dva nedaleké soupeře se Slezska. Proti Baníku doma bez branek remizovala, v Opavě pak díky obratu zvítězila. Obrat byl k vidění i proti Spartě minulý víkend, tentokráte ale ve prospěch soupeře. Chuť si zeleno-bílí spravili ve středečním pohárovém duelu na hřišti ostravské Hlubiny, kde zvítězili 0:6.

"Liberec v létě opět hodně obměnil kádr, ovšem kouč Hoftych s celým realizačním týmem to skvěle zvládli. Liberec šlape. Slovan má kvalitní hráče, hodně jich tam je ze Slavie, která potřebuje, aby hráli. Navíc Slavia neposílá na sever Čech fotbalistu, který by neměl kvalitu," říká Marek Bielan, asistent karvinského trenéra.

Ve vzájemných zápasech je po postupu Karviné do ligy výrazně úspěšnější Liberec, který ovládl šest z devíti utkání. Další dvě pak skončila remízou. Naposledy před Vánoci Slovan zvítězil poměrem 3:0, když se prosadili Potočný, Mara a Breite.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Hromada, Mara - Matoušek, Beran, Mosquera - Rabušic
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Šindelář, Twardzik - Ndefe, Smrž, Mangabeira, Qose, Bartošák - Ostrák, Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.50 - 7.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc  (neděle 15:30)
Politický souboj o nejvýznamnější sídlo na Moravě již byl sice dávno ukončen, ale ten fotbalový se během let stále opakuje. V kopané se přitom dlouhodobě lépe daří populačně menší Olomouci, což platí i v úvodu aktuální sezony. Venku však ještě hanácká Sigma neuspěla a proti motivované Zbrojovce, jež čeká na první tříbodový zisk, to taktéž nebude mít lehké.

Zbrojovka to v úvodu soutěže skutečně nemá jednoduché. Brňané zápasí s početnou marodkou především v zadních řadách, což se viditelně projevuje ve výkonech na hřišti. Není proto divu, že svěřenci kouče Miloslava Machálka inkasovali ve třech zápasech hned sedmkrát - víc "banánů" inkasovaly pouze České Budějovice s Mladou Boleslaví. Před týdnem navíc Flinta doplatila na nedisciplinovanost vlastního kapitána Petera Štepanovského, jenž ve Zlíně zbytečným vyloučením svůj tým nepříjemně oslabil. Není proto divu, že Brňané padli na východní Moravě po výsledku 3:1.

Sám Štepanovský si po zápase sypal popel na hlavu. "Z gólu vůbec radost nemám. První poločas byl vyrovnaný, ještě jsme mohli vést. Pak se ale nechám vyloučit a druhý poločas už z naší strany nebyl dobrý. Zlín to moje vyloučení zkrátka využil. Sezóna je teprve na začátku, ale prohráváme si ty zápasy sami." uznal slovenský bek. Pěkná sebereflexe, bohužel pro Zbrojovku přišla pozdě.

Naopak Olomouci se týden zpět zadařilo. Hanáci zvládli i druhé představení v ročníku na domácím Andrově stadionu, když nakonec jasně porazili pražské Bohemians. V dresu Sigmy zazářil především její kapitán David Houska, jenž skóroval dvakrát. Olomouc tak po druhém úspěchu v sezoně poskočila do horní poloviny tabulky.

Trenér Hanáků Radoslav Látal tak má v tuto chvíli důvod k radosti. "V týmu je dobrá atmosféra. Měli jsme tři těžké soupeře, proti nimž jsme vytěžili 6 bodů. Je potřeba na tyto výkony navázat, ačkoliv nějaké chyby jsme v těchto utkáních nadělali," sdělil někdejší reprezentační obránce. V neděli čeká na Sigmu další výzva, neboť v Brně nezvítězila deset let.

Do metropole jižní Moravy neodcestují s Hanáky stopeři Vít Beneš s Janem Štěrbou, levý bek Milan Kerbr ani útočník Jakub Yunis. Všechny zmíněné sužují zdravotní trable. Marodka domácích však bude početnější. Vedle vykartovaného Štepanovského nezasáhnou do hry brankář Martin Šustr, obránci Pavel Dreksa s Janem Moravcem, Jakubem Šustrem, Lukášem Kryštůfkem a Jurajem Kotulou, záložník Damián Bariš a forvard Jan Hladík.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Čermák, Hlavica, Endl, Šumbera - Fousek, Vaněk, Sedlák, Pachlopník - Přichystal, Růsek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Zahradníček, Breite, Houska, Greššák, González - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.42 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Fastav Zlín  (neděle 18:00)
Sparta kromě fotbalových soupeřů bojuje statečně i se zákeřným virem. Svoji bitvu zatím zvládá obstojně, neboť drží první místo v ligové tabulce. To bude chtít udržet i proti Zlínu, který sice doposud posbíral solidních šest bodů, jenže se zároveň vypořádává s nečekaným výpadkem v MOL Cupu.

První místo. Sen, ještě nedávno tolik vzdálený od reality, se na Letné stal skutečností. Sparta ve 3. kole potvrdila vyvedený vstup do sezony a po obratu skóre v Karviné, které nakonec vsítila pět branek, uzmula do své moci vedoucí příčku v lize. Letenští se podobně vysoko vyhřívali naposledy před čtyřmi lety - i z toho lze usoudit, jaký pokrok kouč Václav Kotal s rudými učinil.

Sparta má navíc vedení pevně v rukou. S nikým se o něj nedělí, tudíž závisí pouze na jejích výkonech, jak dlouho se na čele bude vyhřívat. Minimálně v domácím prostředí by však pro Pražany mělo být přímo povinností vítězit. Dvojnásob tento závazek platí při duelech s celky, jejichž prioritou rozhodně nejsou mistrovské závody.

Mezi taková mužstva patří i Zlín. Moravané se v uplynulém ročníku i s trochou štěstí vůbec udrželi v nejvyšší soutěži, letos se tak v první řadě chtějí záchranářským starostem vyhnout. V úvodu soutěže započali svoji misi chvalitebně, když úvodní porážku z krajského derby proti Slovácku odčinili nečekaným tříbodovým ziskem v Mladé Boleslavi, načež doma neměli problém s oslabeným Brnem.

Rozjeté Ševce nicméně před pár dny zastavilo nečekané vypadnutí z národního poháru po prohře na půdě třetiligového Ústí nad Orlicí. "Dojeli jsme na neproměnění gólových příležitostí, na umělecký dojem se nevyhrává. Ti náhradníci, kteří nám dříve v lize pomohli, nyní zklamali," zhodnotil překvapivý kolaps trenér Zlína Bohumil Páník.

Před utkáním na Spartě neskrývá lodivod Ševců přirozený respekt. "Sparta má na začátku ligy velkou formu, je obrovským favoritem. Pokud chceme uspět, musíme hrát poctivý fotbal zezadu a podat maximální výkon," uvedl.

Zápas na pražské Letné neodehraje vedle dlouhodobě absentujících Lukáše Vraštila s Pavlem Vyhnalem také nemocný bek Róbert Matejov. Spartě chybí duo stoperů Lukáš Štetina - Filip Panák, a také útočník Matěj Pulkrab. Se zdravotními problémy donedávna laboroval další střední obránce Dávid Hancko, jenž by se ovšem proti Zlínu mohl na trávníku objevit.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Plechatý, Čelůstka, Lischka - Vindheim, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Hanousek - Juliš, Hložek
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.42 - 11.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Pardubice  (sobota 16:30)
Ani jeden ze tří pokusů nedokázali fotbalisté Baníku v dosavadním průběhu FORTUNA:LIGY proměnit ve vítězství. Šanci na reparát budou mít v domácím utkání proti Pardubicím - ty však i z pozice nováčka už vyhrály.

Baníkovci se na tento duel naladili alespoň ve středečním pohárovém zápase ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde i díky dvěma trefám Zajíce zvítězili 0:4. Poprvé v nové sezóně se tak v soutěžním utkání dočkali vítězství. Předtím totiž jen remizovali v Karviné a s Českými Budějovicemi, pro porážku si pak dojeli do Jablonce.

"Pardubice mají dobře organizovanou hru. Jejich síla je v týmovosti, jsou zodpovědní. Chytili začátek, jsou na dobré vlně a pro jejich psychiku to je důležité. Stejně tak jako remíza se Slavií. My ale do zápasu jdeme jednoznačně s cílem vyhrát a uděláme vše pro to, aby od první minuty bylo vidět, že mužstvo jde vidět za vítězstvím," říká asistent trenéra Ivan Kopecký.

V polovině srpna po pohárové porážce v Kolíně to vypadalo, že jen minimální posílení se pardubickému týmu krutě vymstí. Ligovou soutěž však začali Východočeši nad očekávání dobře. Po smolném nezdaru v Jablonci dokázali doma zdolat Teplice a minulý víkend i remizovat se Slavií. Velký podíl na úspěších má Emil Tischler, jenž zapsal už dvě branky.

"Sebevědomí potřebujeme všichni. Myslím, že hlavně v tom je největší rozdíl mezi první a druhou ligu. Ti hráči nejsou zase tak jinde. Jde o to si více věřit. Je to vidět na Emilu Tischlerovi, který měl v Jablonci stoprocentní gólovku. Nezvládl to, ale poučil se z toho a další dvě situace vyřešil úplně fantasticky. Já osobně se dalších zápasů vůbec nebojím, i díky remíze se Slavií. Doufám, že pojedeme do Ostravy zase bodovat," burcuje brankář Marek Boháč.

Vzájemné zápasy mezi těmito dvěma celky byly zatím odehrány dva, a sice když před čtyřmi sezónami působil Baník ve druhé lize. Obě utkání skončila remízou, v Pardubicích přitom nebyl k vidění žádný gól.

Obě mužstva jsou na tom poměrně dobře v ohledu absencí. Domácí by měli postrádat jen zraněného Stronatiho, na straně hostí je v ohrožení start Hlavatého.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Holzer - Jánoš, Tetour - Lalkovič, Kuzmanovič, Potočný - Šašinka
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Cadu, Surzyn - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.98 - 5.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:30)
V Opavě se pomalu naplňuje proroctví o další perné sezoně. Slezané získali ve třech kolech jediný bod a sídlí ve spodních patrech tabulky. Poněkud překvapivě se v podobných místech pohybují také České Budějovice, které doplácejí především na mizernou defenzivu.

Budějovický den otevřených dveří v obraně, zdá se, nemá konce. Poté, co Jihočeši obdrželi potupných šest branek od pražské Slavie, inkasovali od ostravského Baníku i libereckého Slovanu shodně po dvou gólech. Ve skóre se svému soupeři vyrovnali pouze v Ostravě, a tak v tabulce figurují s jediným bodem na dosti neuspokojivé předposlední pozici.

Další ztráty už by se Budějovice měly vyvarovat a na střetnutí v Opavě se důkladně nachystaly. "Zhodnotili jsme domácí utkání (s Libercem). Bavili jsme se kluky o tom, co potřebujeme zlepšit. Pak jsme se připravovaly s ohledem na soupeře, co budeme my chtít hrát," prozradil kusé informace z kabiny Dynama její lodivod David Horejš.

Jihočeši přitom zavítají na hřiště protivníka, který se pyšní stejně bídnou formou. Také Opava v prvním kole narazila na těžkou váhu, když Plzni podlehla po výsledku 1:3 v její neprospěch. Následně SFC nestačili doma v krajském derby na Karvinou, načež Slezané před týdnem dosáhli na první body díky remíze 1:1 v Příbrami. Povzbudivý bod zajistil Opavě brankou René Dedič.

Do Slezska s Jihočechy neodcestoval mladý útočník Pavel Šulc, jenž ze sestavy Dynama vypadl na delší dobu kvůli svalovému zranění. Otazníky se nadále vznáší nad nasazením nedávné posily do útoku Micka van Burena, jehož také sužují zdravotní patálie. Z podobných důvodů absentují na straně Opavy stoper Josef Hnaníček a středopolař Jan Schaffartzik.

Především kvůli ztrátě Hnaníčka se kouč SFC Radoslav Kováč poohlíží po nových tvářích do kádru. První vlaštovkou se stal kamerunský obránce Joss Didiba, jenž má za sebou působení ve slovenské Senici či akademii slavného Juventusu. "Joss je silovým typem fotbalisty. Dostali jsme na něj výborné reference, zapadá nám do koncepce. Je to mladý a perspektivní fotbalista s dobrou rozehrávkou, navíc umí být nebezpečný i při standardních situacích," zhodnotil Kováč kvality nového svěřence.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Večerka, Žídek, Helešic - Řezníček, Zavadil - Mondek, Holík, Texl - Dedić
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Novák, Havel, Králik, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Ekpai, Javorek, Brandner - Matějka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.33 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
Jediný nezdar na domácí půdě má za sebou v tomto kalendářním roce Bohemka, tu ale nyní čeká jedna z nejtěžších zkoušek. Do Ďolíčku totiž přijede vicemistr z Plzně, který se ale z místa činu již třikrát vracel bez vítězství.

Vstup do sezóny byl v podání Klokanů úspěšný tak napůl. Po úvodní čtyřgólové demolici Mladé Boleslavi je čekala dvě venkovní utkání, v nichž nedokázali skórovat. Z Brna si přivezli bod za bezbrankovou remízu, z Olomouce po jednoznačné porážce odjeli s prázdnou. Domácí forma Bohemians je však naprosto skvostná. V kalendářním roce 2019 sedm z devíti zápasu na svém hřišti vyhráli, jedno další remizovali a jen proti Spartě těsně prohráli.

"Určitě si nemyslím, že by nás Plzeň podcenila. Oni si nemůžou dovolit vypnout, byť jen na jeden zápas. Body Viktoria ztratila už v Liberci a těžko se pak ten deficit dohání. Utkání v Evropské lize je pro ně samozřejmě extrémně důležitý. Plzeň ovšem disponuje hodně širokým a kvalitním kádrem, takže nás čeká těžký soupeř," říká asistent domácího trenéra Erich Brabec.

I v případě Plzně se jednalo o rozpačitý vstup do sezóny. Ve Štruncových sadech sice byli viktoriáni stoprocentní, když zdolali Opavu a po velkém boji minulý týden i Mladou Boleslav, bez bodu však odjeli po debaklu 4:1 z Liberce a ještě předtím se jim nevedlo v předkole Ligy mistrů v Alkmaaru.

"Znám to hlavně z té druhé strany, ale každý ví, že se tam hraje špatně. Fanoušci jsou blízko, je tam pro soupeře nepřátelská atmosféra... Fanoušci domácí hráče ženou a ti si díky nim více věří. To my teď nesmíme dovolit, bude důležité, abychom chytili úvod a neumožnili soupeři dostat se do tempa," říká Milan Havel, který něco odkopal i v dresu nadcházejícího soupeře Plzně.

Na vítězství v Ďolíčku čeká Viktoria už více než tři roky. Obecně se nejedná o její oblíbený stadion, ze zápasu na Bohemce vezla vítězství jen dvakrát z posledních devíti případů, naopak čtyřikrát se vracela s prohrou.

Klokani nemohou pro utkání počítat se zraněnými Valešem a Vodhánělem, hosté budou postrádat Hybše a možná i Alvira.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Bederka, Hůlka, Jindřišek - Vaníček, Vacek, Ljovin, Hronek, Bartek - Puškáč
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Beauguel, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.14 - 3.59 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (pátek 20:00)
Nečekanou ztrátu mají za sebou fotbalisté Slavie, kteří minulou sobotu v Ďolíčku jen remizovali s tamním azylantem Pardubicemi. Stejně tak potřebují zabrat i jejich hosté z Teplic, kteří od prvního kola nebodovali.

Sešívaní, pro které je toto utkání generálkou a vstup do čtvrtého předkola Ligy mistrů proti Midtjyllandu, minulý týden poprvé v nové sezóně ztratili. V utkání proti Pardubicím prohrávali po brance Tischlera, krátce po pauze pak konečný výsledek 1:1 stanovil Musa. Slavia tak nenavázala na hladké výhry v úvodních dvou zápasech, kdy si celkovým skóre 9:0 poradili s Českými Budějovicemi a Příbramí.

"Zápas proti Teplicím je pro nás velmi důležitý, protože výsledek minulého zápasu pro nás nebyl dobrý. Je před námi několik zápasů, které jsou pro nás velmi důležité. Musíme tak zůstat maximálně soustředění," nabádá trenér Jindřich Trpišovský.

Tepličtí měli mít odehrán o jeden soutěžní zápas více než jejich páteční soupeř, jejich pohárový soupeř z Benešova ale utkání vzdal a skláři postoupili kontumačně. Mohou se tak radovat alespoň z malého úspěchu, neboť po úvodním vítězství v Příbrami nestačili na Pardubice ani Slovácko.

"Potřebovali bychom body a tím pádem se vrátit na vítěznou vlnu. Ale kluci jsou zkušení. Já věřím, že na nás ta zlá série nedolehne," říká Vukadin Vukadinović, nová posila Teplic.

Vzájemné zápasy v nedávné době jednoznačně patří vršovickému celku. Ten už jedenáct utkání v řadě neprohrál, z toho posledních sedm ovládl a podíváme-li se jen na předchozí pětici střetnutí, tu slávisté ovládli celkovým skóre 16:1.

Na straně domácích je v ohrožení start stopera Zimy, u hostů visí otazník nad Černým, Hoškem, Hyčkou a Nazarovem, kteří by za postranní čarou mohli doplnit zraněné Kozáka s Knapíkem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Kúdela, Bořil - Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod, Olayinka - Tecl
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Heidenreich, Mareček - Vondrášek, Kučera, Trubač, Žitný, Moulis - Řezníček, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 12.10 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha330012:39
2.Slavia Praha321010:17
3.1. FC Slovácko32105:27
4.FK Jablonec32104:17
5.Slovan Liberec32016:26
6.Fastav Zlín32017:46
7.Sigma Olomouc32014:36
8.Viktoria Plzeň32016:66
9.Bohemians Praha 190531114:34
10.FK Pardubice31113:34
11.MFK Karviná31114:64
12.FK Teplice31024:53
13.Baník Ostrava30212:42
14.SFC Opava30123:61
15.Zbrojovka Brno30122:71
 1. FK Příbram30122:71
17.Dynamo České Budějovice30122:101
18.FK Mladá Boleslav30032:90
Zbývající zápasy
19.09. 16:301. FC Slovácko - 1. FK Příbram (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (723)

Přidat komentář
monty25

Říkám si, jestli dneska večer dostanou větší klepec Teplice nebo Schalke...

Ale důležitější zápas pro mě bude od 18:15 (taky na ČT Sport), česká repre žen hraje proti Polsku. Hrajeme proti nim klíčový dvojzápas (dneska doma, v úterý venku) v rámci kvalifikační skupiny o postup na Euro a potřebujeme z něj minimálně 4 body. Kdo chcete, tak se určitě podívejte.

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že se v úterý hraje venku, protože Ken s Burešákem zakázali akce doma (uvnitř) nad 10 stojících osob.

Reagovat
monty25

Stejně jsou oba zápasy bez diváků.

Reagovat
C-M@ster

Ale to není kvůli Covidu, ne?

Reagovat
monty25

Asi to měl být vtip, že na ženský fotbal nechodí diváci (což na repre není pravda), ale platí úplně totéž jako při zápasech Ligy národů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to nebyl vtip. To je narážka na to že nám vládne zmrd babiš. Ale covid-19 si snad jeho voliče najde. #karma

Reagovat
Kepy_FCB

najde ale drtivá většina to ani nepozná

Reagovat
smazaný uživatel

zabils

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapce, ty ses naprostej debil

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
db18

Já myslim, že teď Teplice dostanou zpátky tu sedmičku.

Reagovat
monty25

Takže věříš víc Slavii než Bayernu?

Reagovat
db18

Jo, Bayern bude 4:0, hráči nejsou rozehraní...

Reagovat
monty25

Hm, to zase budou "fóry" na 04. Každopádně pro moje duševní zdraví asi bude nejlepší, když na Bundesligu koukat nebudu. Schalke je v prdeli a Bayern s Dortmundem zase budou na špici.

Reagovat
martin1

Tak zatím to vypadá na Schalke, ale třeba to nezůstane jen u 7.

Reagovat
db18

8

Reagovat
martin1

Reagovat
GabrielBatistuta

dík za tip

Reagovat
PP

to s těma klepcama jsi měl pravdu na obou frontách.

Reagovat
monty25

To nebylo těžký předpovědět.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Baník - Pardubice 1:1

Opava - Budějky 2:3

Bohemians - Plzeň 2:1

Liberec - Karviná 2:0 (přání 2:2 )

Brno - Olomouc 1:0

Sparta - Zlín 4:0

Boleslav - Jablonec 0:0

Reagovat
slonzacky_lenoch

A Slavia - Teplice 5:0

Reagovat
Kepy_FCB

Kozlovi bych dal jasné ultimátum, v následujících dvou zápasech 6b! Naprosto reálný a nenáročný požadavek. Pokud to nezvládne tak adios blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo za něj?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Franta Straka

Reagovat
Kepy_FCB

mladej Lička

Reagovat
Euphael

Holoubek

Reagovat
smazaný uživatel

udajne Galasek nebo Sloncik

Reagovat
Spalovač šancí

Pánik se nabízí

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyhrajeme, nemá strach. Prostě musíme...

3:0

Reagovat
ratusek

To sme si za Kučery říkali pořád

Reagovat
HorajzmAmmann

3:0

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

3:0? Neblázni. To bude o jednom gólů.

Reagovat
andrew96

Tischlera.

Reagovat
Stannis Baratheon

V tom lepší případě.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Stannis Baratheon

Rozhodčí vás k tomu dotlačil. Byli jste úplně bezzubí.

Reagovat
bobis21

Ještě tu o Karkulce, tu mám nejradši!

Reagovat
Stannis Baratheon

Odporně vám nadržoval. Bez něj byste nezmohli téměř nic a každým písknutím zastavoval všechny neskutečně rychlé útoky Tesly.

Reagovat
Kepy_FCB

po-kra-čuj po kra čuj....

Reagovat
bobis21

Kančí maso očistěte a nakrájejte na kostky. Dobře je osolte, opepřete, zakápněte slunečnicovým olejem a rozložte na plech. Vložte do trouby předehřáté na 240 °C a pečte zhruba 30 minut do zhnědnutí.

Cibuli nakrájejte nadrobno a lehce prosolte. Ve velkém hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje a na středním stupni orestujte cibuli dozlatova.

Slaninu nakrájejte na kostky a spolu s kmínem, česnekem, paprikou a rajčatovým protlakem přidejte k cibuli. Opékejte alespoň 5 minut.

Opečené maso z trouby vsypte do hrnce, zalijte vínem a nechte alkohol odpařit.

Přilijte vývar, přidejte jalovec, pepř, nové koření, bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte a na středním stupni nechte táhnout asi 1 hodinu. Maso by mělo změknout. Pokud se vám nezdá dostatečně měkké, dopřejte mu o něco málo času navíc. V průběhu vaření občas promíchejte.

Jakmile je maso dostatečně měkké, nastrouhejte do guláše oloupané brambory, které guláš zahustí a není potřeba používat mouku. Zahuštěný guláš ještě pár minut povařte. Dochuťte citronovou šťávou, solí, pepřem a třtinovým cukrem

Reagovat
Stannis Baratheon

Díky, ale jsem vegetarián.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

kančí guláš je dobrej tip, zejtra to asi zkusim. ale upřímně bych zvolil postup trošku odlišný

Reagovat
Kepy_FCB

papriku nemůžeš opékat 5 minut - zhořkne

Reagovat
PlackaSKS

i ten česnek by mohl. ale to nejsou jediný věci

Reagovat
bobis21

Ani jsem to nečetl, zkopíroval jsem první co našel Google. Teď když to čtu tak mi to taky přijde nějaké zvláštní

Reagovat
PlackaSKS

nic to nemění na tom, že tip na jídlo dobrej. to mi v podstatě stačí

Reagovat
bobis21

Tak snad se povede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Však měl pravdu, já zapisuju 1:0

Reagovat
Kepy_FCB

a já trefím přesnej výsledek žida

Reagovat
meno

Pardubky vás zničí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

V jarní části sezóny

Reagovat
Kepy_FCB

19.09. 16:30 Baník Ostrava - FK Pardubice 2:1

19.09. 16:30 SFC Opava - Dynamo České Budějovice 1:1

19.09. 19:00 Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 1:2

20.09. 15:30 Slovan Liberec - MFK Karviná 2:1

20.09. 15:30 Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 0:1

20.09. 18:00 Sparta Praha - Fastav Zlín 3:0

21.09. 18:00 FK Mladá Boleslav - FK Peltonec 2:0

Slavia-Teplice 5:1

Reagovat
Bakary3

Nevím, jak jinak by si měl Musa zasloužit základ...

A mít milion defenzivních hráčů, kdy se ani Karafiát nevejde na lavičku, a na DZ dávat Ševčíka, doprostřed Provoda, který se přitom vlevo rozehrál...

Někdy mi to přijde, že Trpišovský zkouší, co si ještě může dovolit a s čím se ještě dá vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouší jak nejlépe vytrolit v LM Real.

Reagovat
Bakary3

Tak bych poprosil ještě Přemka

Reagovat
meno

Forejta?

Reagovat
Puskas

Podlahu.

Reagovat
Bakary3

Rad bych taky zahvezdil, ale jiny me nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tam dej Kováře, to je taky už nefotbalista.

Reagovat
Bakary3

Vsak toho jsem mel na mysli na zacatku

Bavic, no

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kometa prej dnes nehraje krz Covid.

Reagovat
andrew96

Hokej bude mít s odehráním sezóny daleko větší problémy než jiné kolektivní sporty.

Reagovat
Greny

Tak Libor chtěl začít sezónu až 6.rijna a ostatní kluby v normálním terminu

Reagovat
stas87

Hajek Zabranskeho celkom vytrollil, nie? Z Ostravy bude radšej chodiť len do Olomouca a nie až do Brna. Pisalo sa, že ma ísť do Brna na výpomoc a nakoniec skončí v Olomoucu.

Reagovat
C-M@ster

„Libor mi před hodinou volal, že změnil názor a v Kometě působit nebude. Po všech jednáních, které jsme ohledně jeho příchodu s jeho zástupci vedli, je to pro nás všechny velké překvapení. Vůbec jsme takový zvrat nečekali. Tímto považuji veškeré další jednání za uzavřené. Víc nemám k tomuto tématu co dodat,“ komentuje situaci majitel a hlavní kouč Komety Libor Zábranský.

Reagovat
Losinho

Snad vyběhne normální sestava a ne kamarádíčci v čele se Standou.

Reagovat
Kaspar

Doufam ze ta sestava s Provodem ve stredu, Sevcikem na DZ a Oleyem nema nic spolecnyho s realitou

Reagovat
Losinho

Tady se většinou spíš kopíruje sestava z minulého kola + absence

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
Bakary3

Mě to od tebe vždycky pobaví, už od dob Bohouše si bez toho neumím preview představit

Reagovat
KoryVCF

měl sem takový nutkání to napsat ale to je tvoje rubrika, díky za ní

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Cuf, Kudela,Karafiat, Bořil - Holeš/Takács, Ševčík - Masopust, Stanciu, Malinsky/Provod - Musa

Reagovat
John Obi Mikel

Traoré musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to spatne. Dneska to je takto: Kolar - Coufal, Kudela, Zima, Boril - Holes - Olayinka, Sevcik, Stanciu, Provod - Musa

Hovorka ani na lavicce.

Za me vyborna sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Měls pravdu. Pěkná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Traoré/Holeš, Ševčík - Oscar, Stanciu, Masopust/Olayinka - Musa

Reagovat
db18

“Ve čtvrtek jsem v rejvu,na zápas já nejdu.” (TK27, 2020)

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
db18

Reagovat
PhilipS

Jakmile si někdo před jménem píše Bc. tak máš jistotu, že to bude polodement.

Reagovat
cubinho

Reagovat
PP

nebo DiS..

Reagovat
db18

Jestli si DiS. píše před jménem, tak je to celodement.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Briggus

Reagovat
oddy

Expert v oboru zdravotnická bioanalytika, bacha na něj

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, přestaň už prosím

Reagovat
kecipep

Reagovat
Coutinho10

Tak těšim se hodně....Musa základ

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš – Provod, Stanciu, Ševčík, Olayinka – Musa

Lavička: Kovář, Karafiát, Tecl, Kuchta, Takács, Masopust, Lingr

Reagovat
KingMaster13

Hlavně jsem rád, že Jindra vyndal hráče co nemají formu. Hovorka byl loni skvělý a jsem rád, že nehraje za zásluhy. Tecl konečně taky vyndanej tak snad Musa dá alespoň 2 goly jinak bude do konce podzimu hrát Tecl

Reagovat
Coutinho10

Musa si ten základ zasloužil a Hovorku tam nemá cenu teď topit

Reagovat
KingMaster13

Přesně Hovorka se chytí ale teď si zaslouží šanci Zima, který tu formu má

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka prý zraněn, Traoré taky. Ale taky jsem rád za Zimu v základu.

Reagovat
KingMaster13

Hovorka zase? Ach jo

Reagovat
Coutinho10

ajo, bohužel

Sešívaní přivítají v rámci 4. kola FORTUNA:LIGY od 20:00 tým Teplic. Trenéru Jindřichu Trpišovskému nebyli při volbě sestavy k dispozici Ibrahim Traoré a David Hovorka, kteří jsou zranění.

Reagovat
adoxx

Jsem rád že se u vás Zima takhle chytnul, mladýho a kvalitního stopera potřebujeme jako sůl

Reagovat
Coutinho10

potencial ma slusny, jsem zvedavej, jestli dostane sanci i v utery

Reagovat
smazaný uživatel

TK27 swag

Reagovat
db18

(a od Teplic totálně nezvládnutá situace)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Praha červená, ale lidi na tribunach

Reagovat
PavlíčeQ

Třeba je červenobílá.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Oliieeee ve fante

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Wooow Nicoooo a Xuf suprove pripravil, takhle by to slo

Reagovat
monty25

Ženská repre škoda, měly na to. Teplice snad radši ani nebudu zapínat...

Reagovat
db18

Tak ale chytej něco...

Reagovat
Selänne

Tonda Rosa ve studiu před zápase. Snad je ok, tohle vypadalo docela ošklivě.

Reagovat
Bosko

Co bylo?

Reagovat
Selänne

Chvilková slabost, kdy se z ničeho nic začal kymácet a málem se tam rozsekal.

Reagovat
Bosko

Chtel jsem to na O2 pretocit, ale nejak to nejde. Ze by kvuli tomu?

Reagovat
Selänne

To asi ne, mně to funguje.

Reagovat
GabrielBatistuta

Mně taky. Bylo to nepříjemný.

Reagovat
Kaspar

cervena ani nahodou

Reagovat
Bosko

Ta byla prisna ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

No nevím, to na červenou asi nebylo..

Reagovat
Coutinho10

chudak Heidenreich...

Reagovat
iamek

Červená?

Reagovat
dinss

Rudá? WTF?

Reagovat
db18

zrušte ty rozhodčí...

Reagovat
Kaspar

nadejny cesky reprezentant Vukadin v Teplicich?

Reagovat
Coutinho10

taky me to prekvapilo, ale aspon bude na ocich, tam by mel hrat

Reagovat
naheCZ

Vukadinovič

Reagovat
iHawX

Noty zněli jasně, bude se hrát o LM, tak se hlavně moc nezapotit

Reagovat
db18

Který dementi to dneska komentujou?

Reagovat
Fernando_Torres

Červenou teda dávat nemusel...

Reagovat
db18

Hlavně neměl, vždyť to bylo zatáhnutí za dres a Heidenreich v žádném případě nebyl posledním hráčem...

Reagovat
SpecialOne

Tohle podělal, nebyla to zjevná gólová šance, byl z úhlu a křížil jej další obránce. Nechápu, že tady VAR neřekne, běž se na to podívat.

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Taky nechápu, že to s ním VAR nekonzultoval. Od ceho tam je

Reagovat
iHawX

konzultoval, ale hlavní se na něj vykašlal

Reagovat
db18

Konzultoval, o to debilnější to je, protože mu to do ucha museli posvětit...

Reagovat
Bosko

To se mi nezda. Spis bych veril tomu co pise iHawx - ze se na nej vykaslal.

Reagovat
db18

Což myslím nesmí, když má VAR jiný názor, tak se musí jít podívat...

Reagovat
Banikovec7

Nemusi, to uz vime po zapase s vama nekdy dva roky zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

On s ním mluví i když to zkoumá.. takže spolu můžou dvě minuty mluvit a skončí to větou "asi jsi to udělal správně".

Reagovat
db18

tím pádem mu to VAR posvětil, což jsem psal výše...

Reagovat
Losinho

Jj sorry, je to spíš pro ostatní

Reagovat
iHawX

"Hele ta červená se mi moc nepozdává"

"Myslíš, že ji mám odvolat?"

"No jako obhájíš si to, ale je to teda dost přísný"

"Tak hrajem dál, beztak už je po zápase"

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí. Naopak bylo jasný že mu VAR říká ať se jde podívat.

Reagovat
Greny

To mi je fuk... Dnes by Slavie bez problémů Teplice smetla ... Ale aspoň je důvod říct že je to od sudího zase tlacenka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bosko

Prave to me sere. Teplice jsou nejtragictejsi tym ligy, kdo by se proti nim nechaval tlacit rozhodčím?

Rozhodci je k0k0t, kterej si svuj k0k0tskej verditk ani neoveri na videu, a zas tu bude akorat nablito, jak by Teplice v 11 odvezly aspon bod

Reagovat
Coutinho10

konzultovali, ale myslim si, ze mu to vyrazne nevyvraceli....az bude pozapasovy rozhovor s VARem, tak reknou, ze to nebylo podle nich zavaznejsi provineni ta redka, takze do toho nezasahovali, easy ..takto se to vzdy obhajuje

Reagovat
Greny

Ještě se mate co učit aby jste zvládli podchytit si zápasy

Reagovat
Coutinho10

az takto vysoko to asi nedostaneme, ale aspon to je dnes klidnejsi pred tou LM

Reagovat
Papra

Kdyby to bylo v plzni tak uz tu jede totalni shitstorm a ve sportu maj tyden o cem psat

Reagovat
ACSMan

Tak to at zdechne pan rozhodčí. Xindl

Reagovat
Coutinho10

Musaaaa

Reagovat
PhilipS

Teplice si jdou pro sedmičku koukám

Reagovat
db18

Marec

Reagovat
naheCZ

Mareček

Reagovat
Kocour Klapuška

Tohle kandiduje na nejhorsi prvni pul hodinu v historii ligy

Reagovat
mistr129

Reagovat
frayerzjihu

OT: nevíte, co je s Pudilem a jestli bude zítra za Žižkov hrát? Mám období gamblingu, tak mám dilema jestli dát jedničku

Reagovat
Greny

Slavia jasně vede... Nikdo by nic neresil ale za co ta červená ???. Vždyť nebyl vůbec poslední a nebylo to žádné zmaření jasné brankové příležitosti....

Reagovat
Losinho

Ta červená to je ostuda.. kterej čurák je u videa?

Reagovat
Selänne

Dneska je tam kunda.

Reagovat
Greny

Tvrdik

Reagovat
Losinho

ten by rovnou zahodil vysílačku

Reagovat
Greny

ne vážně... Ještě že už kopu je občas na nižší úrovni a l tomu malou.. protože za toto mě vylít tak mu dám asi po tlamě a jdu do ....

Reagovat
mistr129

Nevím, přijde mi jako by si u toho videa někdo vařil nebo tak

Reagovat
Losinho

Tam beztak jede freevideo.

Reagovat
db18

Je fakt, že Koubek s Váchou by jí už posílali k plotně...

Reagovat
db18

Adámková

Reagovat
monty25

Tak to leccos vysvětluje.

Reagovat
DieFohlenBMG

TK27 má po show to je stejnak prdel

Reagovat
Kaspar

o co tu dneska jde s tim Kucerou?

Reagovat
Greny

Prej tam poslal Žižkovský bary ...

Reagovat
frayerzjihu

"celej čtvrtek v ravu, na testy já nejdu"

Reagovat
db18

Ve čtvrtek ve futuru křtil album, na což si dělal týden předem reklamu, ale Teplice zjistili až dneska ráno, že byl na koncertě, který pořádal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Slávia spoléhá na rozhodčí. Klasicky to v Evropě dopadne tak, že bude strašně překvapená, že se jim to píská krapet jinak.

Reagovat
Bosko

Reagovat
Coutinho10

toto zrovna sedi na jine kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to "klasicky" myslím i na jiné naše kluby

Reagovat
Coutinho10

jo, to jo, ale mluvis o nas smerem k uterku, ale ok, dobre beru, ze beres priklady od jinych tymu

Reagovat
Greny

Nooo nevím po zápase v Kyjevě zde bylo dost nabreceno

Reagovat
smazaný uživatel

A právem...

Reagovat
Coutinho10

to byl extrem no

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys měl klasicky mlčet.

Reagovat
DieFohlenBMG

Těšil jsem se, že uvidím Kučeru taky hrát fotbal a on zrovna dostává kalbu

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že by za to stejný Zimu vyloučil. Ale teda Heidenreich je pěkně línej kripl, takhle se nechat předběhnout.

Reagovat
Greny

Ještě k tomu TK27 ... Je to dost divný... Prý se to nelíbilo i někomu že Slavie už se to rozjíždí na netu

Reagovat
db18

"klub, podle informací @DenikSport a na žádost Slavie a snahu dodržet protokol LFA, jej nepostaví."

Reagovat
Greny

a pak vidíš Housteckeho vedle kohosi bez roušky a v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

to je opravdu necekane, kdyz je za par dni cekaji nejdulezitejsi zapasy sezony, kdy jim pujde o pul miardy... a kdyz uz oni sami jsou v totalni izolaci, aby co nejvic minimalizovali riziko nakazy, tak se jim uplne nezamlouva, aby se hraci 90 minut potkavali s nekym, kdo byl den predtim mezi stovkami lidi, cimz se vyrazne vystavil nakaze.

tady brecis na spatnem hrobe

Reagovat
Greny

Ale to chápu ... Ale týden zpět bylo několik hráčů Slavie v kontaktu a mohli nakazit jiné proč je nevyřadil před Pardubicemi a jen je stáhl z repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze vsichni negativni test po te "inkubacni dobe", tj. tech cca 2-3 dnu, po kterych se v pripade nakazeni da zjistit pritomnost viru v tele. Kucera byl mezi lidmi vcera vecer a i kdyby se tam nakazil, tak se to z dnesniho testu nezjisti. Co je na tom tezkeho k pochopeni?

Reagovat
Greny

A co když byl ráno v kabině Teplic...pak je to úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl hrát v roušce a se štítem.

Reagovat
smazaný uživatel

tobe z te korony radne mrda, ale u tebe je predpoklad, zes byl curak i pred ni, koste

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozrejme mozny, ale fakt je ten, ze kdyz ti nebude pobihat 90 minut po hrisit typek kterej vcera byl parit v plnem klubu, tak mozna o hodne, mozna o malo minimalizujes to riziko. A o tom to je. Pokud uz stihl nekoho nakazit, tak s tim nic neudelas, ale to prece neznamena, ze nad tim mavnes rukou.

Reagovat
ACSeRw!n

jde v podstate o existenci slavije

Reagovat
mistr129

Tak teď červená

Reagovat
Coutinho10

ted ji nedal, takze vykompenzovano za 1. polocas

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Vukapotrat

Reagovat
Coutinho10

Vukadin

Reagovat
slonzacky_lenoch

Z technických důvodu nemůžu koukat - to je fakt tak tragický? Je fakt že když hrál u nás tak jak se dostal k balonu tak ho zazdil

Reagovat
db18

Asi měl dostat redku - ale neviděl jsem, co se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnej a zákeřnej šlapák na kotník. Jinak nulovej...

Reagovat
Coutinho10

proslapnul tam Olayinku, ale jinak neni moc videt...posledni roky sel dolu

Reagovat
slonzacky_lenoch

V KAR nepředvedl vůbec nic. Zajímalo by mě co vedlo Tepláky k tomu že mu nabídli smlouvu. Jakýkoli normální trenér, který by viděl co dělal předtím by s ním vyrazil dveře

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
Mass

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
db18

Slavia má příkaz střílet ještě dřív, než se hráči dostanou do vápna?

Reagovat
Coutinho10

Bořil bez cistyho konta

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Celá obrana ze Slavie Holeš teda aspoň dal góla.

Reagovat
Coutinho10

nastesti jsem tentokrat nesel v obrane do all in, ale ja aspon Cufa mam, ale ma i zlutou no...Holese si vybral lepe

Reagovat
monty25

Vybral jsem Holeše, Zimu a Kúdelu, abych se vešel do 100 mega.

Reagovat
Coutinho10

je mi to jasny to ja vybral Olayinku, abych se vesel do 115

Reagovat
PlackaSKS

koukni na profíka a leadra fanty a uč se

Reagovat
Coutinho10

ty máš nějakou dohodu s Jablonečákama ne ? že 1. kolo ti to nechal Vosic a ted i Ondrasch

Reagovat
PlackaSKS

Nebylo to levny no.. ale taky proc sem celej rok pracoval

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin1

Po dlouhý době dám do obrany jen Slavii a co se stane, není čistý konto. Navíc taky mohl Trpišovský počkat 5 minut se střídáním, aby měli Ševčík, Stanciu a Bořil body za výhru, rohy a minuty ...

Reagovat
Mass

Pokud Slavie bude hrát na takový riziko jako dnes, tak čistý konta nebudou.

Reagovat
martin1

Tak vzhledem k tomu, že Slavia - Teplice byl první zápas kola, tak se to nabízelo. Pořád lepší toto riziko než to postavit na zápase, který se možná ani hrát nebude.

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

Lingr malem hned acko

Reagovat
Mass

Reagovat
DieFohlenBMG

Rap, Jihlava, Teplice. In that order.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava vždy na prvním místě

Reagovat
Coutinho10

nadherne to Olie stihnul

Reagovat
Mass

To je přesně proč ho chceš i když ho hodně lidí hejtí, ten faktor překvapení

Reagovat
Coutinho10

mam ho rad, ikdyz je hatovany, tak i pres nejaky ztraty 2-3 za sebou, kdyz 1 na 1, tak ho nehejtuju, protoze pak vsem zavre hubu

Reagovat
Mass

Tak on zazdí 4 z 5 balonu co má, což se u nás prostě nevede, ale pak tam má věc alá Ribéry

Reagovat
Coutinho10

a cim vetsi zapas, tim pak lepsi

Reagovat
Mass

Olay

Reagovat
naheCZ

Kuchta

Reagovat
Mass

Provod ragby

Reagovat
Mass

Aspoň Lingr to tlačí dolu

Reagovat
Coutinho10

pral bych mu ten gol

Reagovat
Mass

Tak je to jasný, proti Pardubkám to bylo taký jalový, teď zase střílej ze všeho.

Reagovat
Mass

Suk by to dal

Reagovat
Mass

Tak Tepláky zkusily na začátku stejnej beton jako Pardubky, ale Olej byl dnes ve formě, takže to nevyšlo.

Reagovat
Mass

Jinak za mě vyloučení, hodně přísný, asi ne, pak už to nešlo uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vetrnik

Slavia zacala diktovat, kdo muze hrat proti ni a kdo ne? Tvl, to nemaji ani v uzbecke lize

Reagovat
smazaný uživatel

TK27 je mentál. Jsou jasná pravidla pro kluby (hráče) a on je porušil. Navíc ukázka neschopnosti Teplic, když o tom nevěděly předem. Hlavněže mají čas brečet a nadávat na Plzeň atd. Možná by se spíš měli věnovat fotbalu...

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
slonzacky_lenoch

Já Slavii nijak moc nemiluju ale chápu jejich postoj. Pravidla jsou kvůli koroně na p*ču nastavené, ale bohužel. Je mi jedno jestli klub patří Číňanům, Australanům nebo eskymákům, ale nikdo nechce přijít o peníze....

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně ty peníze jsou v týhle době tak důležitý i pro ostatní... Těžko bude bez LM Slavie utrácet desítky milionů za hráče z ligy. A kluby z ligy bez Slavie v LM těžko prodají hráče za dobrý peníze ven. To platí i na ostatní v pohárech, ale LM je nejvíc.

Reagovat
F.Torres

Dobrej pokus, ale priste se vic snaž

Reagovat
smazaný uživatel

Může zase vyblejt na Berbra. A pak na sebe před zrcadlem. Dement.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Banikovec7

Ja bych teda rekl, ze hraci ohledne nakazy delaji horsi veci, nez je nejake vystupovani na podiu, pokud se teda pak s kazdym fanouskem nefotil. Ale tohle se medialne proflaklo, tak to zacli resit.

Reagovat
JessePinkman

Proč je debil? Že má i jiný koníčky než fotbal? Tak křtil svou desku a včera nehrál, aby náhodou nenakazil ostatní. Naprosto normální a pochopitelný. Jen v Teplicích jsou dementi, že to nevěděli dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Profesionalni fotbalista placenej za hrani fotbalu si den pred zapasem jde krtit svoji desku, kdyz navic radi korona. To ti fakt prijde normalni? Vcetne toho ze pak nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Pinkman, yo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude ostuda, to je můj jediný cíl pro každý následující zápas Baníku. Dnes to neuvidím, možná dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
slonzacky_lenoch

Myslím že aspoň 1:0 to bude. Sice to bude gól z nějaké haluze ale Baník je teď v situaci kdy si nemůže dovolit prohrát... Ale nevím

Reagovat
ratusek

to jsme si za Kučery říkali taky a jak to dopadlo. Zatím nemám pocit, že by to pod Kozlem mělo dopadnout jinak. Bohužel ani nemám pocit, že by tady byla nějaká náhrada v dohledné době

Reagovat
John Obi Mikel

Máte mnohem silnější tým než za Kučery.

Reagovat
ratusek

No právě, přesně tak, alw hrajeme nechutnou sračku bez systému. Hráči na to nemají nebo Kozlův styl je o ničem. Ikdyž myšlenka rychlého fotbalu se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jasna plichta. Priposrany Banik se nezmuze ani na gol. A pokud jo, tak 1:1

Reagovat
ratusek

taky to dnes neuvidím a jsem za to rád

Reagovat
HorajzmAmmann

Já teda Baníku dneska věřím.

1. zápas Karviná - týmy tam vyhrávat nebudou. Ten kádr nemají úplně špatný a bod z venku iberu. Bohužel nejsme Sparta a nemáme Hložka.

2. zápas ČB - projebaný 1. poločas, 2. poločas už je Baník mlel a mohla být klidně otočka.

3. zápas Jablonec do 1. golu Baník možná i herně lepší, na šance 2:1 pro nás a pak dostaneme gol z rohu (btw kdy dal Baník naposledy gol z rohu, když tu hrál Lukeš ne?) a 2. gol chyba Jánoše, který v reprezentaci hraje jak Gattuso a za Baník udělá zase píčovinu.

Když si pohlídáme začátek zápasu (NE JAK S ČB) a nebudeme spalovat šance tak vyhrajeme klidně i 3:0. Kvalita je na naší straně.

Reagovat
frankiefcb

jinak gol z rohu jsme dali Slavii, kdyz u nas vzyvali Boha

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice jsou dobrý soupeř, nečeká vás nic jednoduchého. Ale proti Teplicím příště už by to měla být pohoda.

Reagovat
ratusek

V Teplicích? Tam rupnem a Hejkala tím zachráníme o týden

Reagovat
JessePinkman

To jste až tak klesli?

Reagovat
HorajzmAmmann

remíza 2:2 doma s Budějkama vole, kam až chceš ještě klesnout níž...

Reagovat
lichna.

Dnes pohodová vyhra. Stroj se rozjede a začne drtit ligu. S Tetourem to jinak ani nejde...

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Odhaduju, ze 10tis. divaku bylo na Slavii letos poprve a naposledy.

Reagovat
John Obi Mikel

Jihlava zatím nevypadá moc na postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup ani letos cíl není, snad to bude klidnej střed tabulky.

Reagovat
Banikovec7

Co Ciz vcera?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj bysme prohráli, chytil dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebaná Příbram zrovna když máme dobrou formu, doufám že letos konečně spadnou

Reagovat
Stannis Baratheon

V Ostravě bude cokoliv jiného než výhra zklamání.

Reagovat
Banikovec7

Jo, s remizou tady fakt spokojeni nebudem.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to dnes budeš zklamaný.

Reagovat
Pablos

No to ani nesmí nic takového nastat, jsem si asi po půl roce vsadil a zrovna jsem si vás vybral Jako celou dobu tady píšu, že se mi fakt nelíbí jak hrajete, že to je tragédie, ale tady prostě věřím, že tohle uděláte za 3 body, Kozel se na chvilku vykoupí a pak zase příjde tragédie

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli to píšeš jako fanoušek Fulhamu, Slavie a Turína tak chápu.

Jestli to píšeš jako fanoušek Pardubic, Lokomotivu Moskva, Vasco da Gama a Vitorii Gumaraes tak se prober...

Reagovat
Stannis Baratheon

Píšu to jako zarytý Antibaníkovec To je přece jasné.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to dnes budeš zklamaný.

Reagovat
Stannis Baratheon

Uvidíme, uvidíme...

Reagovat
ACSeRw!n

kdo od nas ma ten sars?

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

ze to chytnul Rosa mi teda mohlo dojit

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
čolo

Reagovat
Pablos

něják nechápu souvislost s tou prvotní otázkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Jedna paní povídala, že prý má zdravotní potíže Rosický. Druhá paní povídala, že Sáček, třetí, že Kozák. Nevím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleišman - Jánoš, Tetour - Azevedo, Kuzmanovič, Holzer - Zajíc

Nejlepší možná

Azevedo (vzhledem k té formě krajních hráčů)

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Nevite nekdo o nejaky hospode na Slivenci nebo v nejblizsim okoli, kde se da podivat na fotbal? Mame ve ctvrtek Hanspaulku a ta konci 15 minut pred vykopem Slovanu, tak bychom neradi promrdali treba pulku polocasu presunem na Andel.

Reagovat
Kepy_FCB

Pce 7 reklam na zádech a zadku, to musí být rekord a unikát i v globálu

Reagovat
Kepy_FCB

to je doba než kopnem roh

Reagovat
Kincl

Slast sledovat Pardubice

Reagovat
Zephyr

Jak mohl tenhle pardubický tým urval bod proti Slavii Vždyť jsou úplně marní

Reagovat
Zephyr

urvat*

Reagovat
bobis21

Pokud nepřidáme druhý, je to o jednom povedém brejku.

Reagovat
Zephyr

Na hře Pardubic nic povedeného nebylo, takže zatím není čeho se bát

Reagovat
Stannis Baratheon

Trochu Baník podcenili, teď to bude o něčem jiném v druhé půli.

Reagovat
Kepy_FCB

dajče jim bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc umí dát gól

Reagovat
AjaxFans

...... z lesa

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo

Reagovat
pingla

jak je kurva možné, že Baník píská ostravák Proske?

Reagovat
bobis21

No že by nám zrovna Proske nějak pomáhal ... vždyť měl nedávno několik zápasů stop za to že nás poškodil

Reagovat
John Obi Mikel

Tak je na Pardubky mnohem přísnější než na vás. Ale neřekl bych, že by to byl úmysl. Jen je prostě mizerný sudí.

Reagovat
bobis21

Tak nám nebylo moc co pískat, když jsme měli celou dobu míč. A skoro každý jejich brejk taky končil standardkou. Přijde mi že prostě píská každý kontakt a dělá z fotbalu bezkontaktní sport ...

Reagovat
Banikovec7

Mi to prijde jako takove to klasicke posuzovani lehkych faulu ve prospech vetsiho tymu, stejne tak to je u Sparty, Slavie nebo Plzne.

Reagovat
pingla

já se na zápas nedívám, ale prostě z principu toho, jak mají být rozhodčí delegováni je tohle špatně... chápu, že třeba v Praze je to jinak, ale to do Ostravy nemohl dojet jiný hlavní z Moravy?

Reagovat
bobis21

Tak nejde někoho nenasazovat kvůli tomu odkud pochází ne? To je nesmyslný požadavek. Pokud by nějakému klubu dlouhodobě pomáhal tak ho samozřejmě nesmí pískat, ale to není tento případ, když v minulé sezoně několik zápasů stál za to že nám nepískl penaltu

Reagovat
pingla

no právě to by mělo být jakési základní pravidlo, že hlavní rozhodčí + pomezní nejsou z města, kde klub sídlí... jako kdyby mával doma Zlínu Batík s Patákem, to asi taky nebude úplně fér, když můžou dojet pomezní třeba z Brna...

Reagovat
bobis21

Pokud týmu nepřípískávají, není důvod jim zakazovat pískat nějaký klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Poske po Královcovi s námi snad nejčastěji vyjebal, mám z něj mnohem větší strach než z Pardupiček

Reagovat
bobis21

Takovou převahu u nás snad nepamatuji, škoda že z toho nebylo těch gólů víc, protože pochybuji že budou Pardubice tak pasivní i ve druhém poločase. Dyjan před gólem skvěle i když ten kdo ho bránil se na to slušně vysral

Reagovat
andrew96

Přijde mi, že Proske píská Pardubicím úplně všechno. Nicméně hosté už vypadají fyzicky dost vyšťavení, Baník by je měl po pauze zadupat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Píská toho hodně, z opakovaček ale bylo vidět že snad všechno byly fauly ne? Nebo mi nějaká situace unikla?

Reagovat
andrew96

Souboje tělo na tělo (když se do sebe hráči opřou) Pardubicím píská dost, Baníku spíš pouští. Ale je to jen subjektivní pocit, dost možná posílený pasivitou Pardubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno asi faul bylo, možná ta jedna situace u Fleišmana vypadala z tribuny, že tu Pardubickou nohu schválně nepřekročil a svoji tahal po zemi, aby mu to pískl.

Ale byl jsem překvapený, že Pardubice nic nepředvedly a vypadaly, jako by se bály (Chacharů ze šachet), hlavně ten první poločas:

https://www.livesport.cz/zapas/63jiMiiU/#statistiky-zapasu;1

Reagovat
dejvikker

Nejhorší výkon Pardubic za poslední tři roky. Snad se to v druhý půli aspoň trochu zvedne.

Reagovat
Kepy_FCB

a co Kolín pohár

Reagovat
dejvikker

Tam kdyby proměnili aspoň polovinu šanci, tak vyhrajou 5:1 a je klid. Dneska se sotva dostanou pres pulku

Reagovat
Banikovec7

Po prichodu Hlavateho si aspon dokazali parkrat prihrat, ale takovou hruzu jako predtim jsem teda necekal. Jenze jak nas znam, tak jestli nezvysime, tak to jeste ztratime.

Reagovat
HorajzmAmmann

co jim soupeř dovolí...

Reagovat
Kily

strašná zoufalost, se museli vsadit s hokejisty, kdo udělá o víkendu větší ostudu, přitom Baníku stačilo jenom vysunout napadání a měl vyhráno

Reagovat
Kepy_FCB

ten červenobílej Plakátov je úplně trapňoučkej ještě že mají naši hráči soucit zatím

Reagovat
Zephyr

Jinak proti takhle tragickým Pardubicím nechápu, že kraje Baníku jsou tak bázlivé. Spousta akcí se nesmyslně zbrzdila, protože místo nějakého nabíhání a roztahování hry hráči přešlapují kolem půlky a pak nejsou v prostoru pro dobré uvolnění. Proti takovýmto nýmandům je třeba ukázat nějakou tu fotbalovost, na které poslední půlrok prý pracují

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně jsme si takového soupeře mohli užít více a hrát to rychleji, je to škoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

špatný to není, akorát ty naše centry

Reagovat
Salfovic

OT: Na čem ten Pogačar frčí

Reagovat
BaggioRoberto

OT: Kdo to je ten Pogačar? Superman ne?

Reagovat
Salfovic

Holt šejci si mohou dovolit prvotřídní hopsinkovou šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zapněte Tour, Pogačar píše historii

Reagovat
Adalberto.Littleoak

To jsem zvědavej, kdy mu přijdou na to, že zobal

Reagovat
smazaný uživatel

tam zobe každej jenom někdo více.

Reagovat
Salfovic

Kopic kouří Gulovi, šálalala.

Reagovat
smazaný uživatel

2 asistence a gol. Salalalala

Reagovat
db18

Kobra!!! A Káčer je u těch rohů taky smrtící!

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Pablos

Ondrášek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kobra uštkla klokana ale hlavička dobrá

Reagovat
Pablos

jj

Reagovat
OTASi

Kobra má nabito

Reagovat
db18

On jim uteče Kopic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska asi na dlouhou dobu poslední fotbal s diváky, tak snad se hráči hecnou celých 90 minut a uvidíme další gólovou smršť.

Jsem zvědav, kteří 2 hráči museli do karantény, možnosti jsem četl více. Tipuju že někdo z tria Lischka/Kozák/Plavšic.

Reagovat
Greny

Dneska asi zase na delší dobu naposledy na fotbal...

S žádným bodovým ziskem nepočítám.... Snad nám nedá Sigma bura a odejdeme z toho zapasu nějak se ctí...

Sestavu si netroufam vůbec tipovat .... Protože vůbec nevím kdo je k dispozici při té marodce a Covidu

Reagovat
ZB 07

Mám z toho strach, ten už tak slabej kádr je na dnešek úplně zdevastovanej, ze čtyř zápasů mít jeden bod by byla velká bída. Ale třeba to aspoň otevře Bartoňkovi oči, že bez posil hrát první liga nejde.

Reagovat
Greny

Jsem to počítal osm hráčů zraněných?

Šustr, Dreksa, Kryštůfek, Šural, Moravec, Baris, Hladik, Kotula

Vykartovany Štěpanovský...

A pokud všech pět pozitivních jsou hráči tak nemáme ani základní jedenáctku z a týmu...

Jo mimochodem za Spartu Brno dnes nechyta Dolezal, abychom se hodně nedivili

Reagovat
John Obi Mikel

Velký návrat?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Přemýšlím kdy byl Dreksa naposledy zdravej...

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/VzDFp

udavač z rozhlasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožák zkurvený.

Místo toho aby ocenil že lidi nejsou jen ovce vystrašený k smrti, tak bude ještě udávat. Kežby všichni tihle zmrdi chcípli.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že to musí být strašně zamindrákovaný koště. Ten ať se ze strachu ze společnosti a COVIDu raději preventivně oběsí. Tragéd.

Reagovat
slonzacky_lenoch

To jsou takový ti, co je na základce vždycky do týmu na fotbal vybírali poslední protože byli lempli

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle spíš dostal jen do držky a šel dělat rozhodčího.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

podle fotečky šprt kterej je každou přestávku byl u učitelky co tam zase se děje ve třídě. A potom se rozplakával, že se s nim nikdo nebaví a nechodí s ostatníma ven. Krysa kterou bych pověsil

Reagovat
smazaný uživatel

Pozval bych ho do kotle a je jedno zda na Letnou, do Edenu nebo na Baník. Takový koště by dostalo i v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

to je většinou takovej zkurvysynek co by tě provokoval a pak by dostal na druhý den by klepala policie bohužel dneska takovéhle chcanky táhnou svět

Reagovat
smazaný uživatel

Takový ne, on by si to jen přál, ale je to malá svině. Jo před 89 by byl výstavní bonzák a časem stbák. Ale za to co předvádí by měl dostat vyhazov na minutu. Je placený z našich peněz a jde proti nám? To je jak Zeman s tou jeho partou...

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman už neví kde je jenom u něho je na prd, že ho staří lidé uznávají a Babiš se toho jednoduše chytl a tvoří spolu nejhezčí pár. Druhá věc je, že někteří staří lidé taky neví kde jsou a když vidí 5k že dostanou tak by volili i TOP 09

Reagovat
ratusek

Doufám, že dostane po tlamě

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom je na té první fotce zřetelně vidět hromadná dezinfekce kotle

Reagovat
smazaný uživatel

https://radiozurnal.rozhlas.cz/tomas-kohout-5003358

No fuj nejskaredejsi ze skaredince. A Plasil, to je ten co se hlasi s curakem v ruce z kazdyho prdelniho tenisu?

Reagovat
Kepy_FCB

Rodák z Peltonce už je jasné proč ho sere že někam chodí lidi

Reagovat
Pablos

tak když tak koukám na ten nos... tak ten přes držku už párkrát dostal

Reagovat
smazaný uživatel

To bude velkej fanda nošení roušek i venku na ulici.

Reagovat
Salfovic

Jak jsou na tom s diváky na stadionech jinde, alespoň v rámci těch nejlepších evr. lig? Dík.

Reagovat
db18

Němci testují 20% účast diváků do konce října. Při splnění určitých podmínek, jinak max. 1000. (pokud do toho nehodí vidle město nebo spolková země - např Köln a Bayern museli hrát bez diváků i teď).

V případě, že je pak ve městě víc než 35 nakažených na 100 000 obyvatel a nakažené nejde vytrasovat, nesmí na stadion žádní diváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Serie A 1000, La Liga 0.

Reagovat
Pyroman

Ve Francii max 5000 tisíc, ale místně už se to snižuje podle situace (Nice třeba dneska bude hrát proti PSG úplně bez diváků).

Reagovat
Pyroman

5000 tisíc, jáj bože

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za upozornění

Reagovat
Salfovic

Teď jsem se chvilku díval na Holandsko (Den Haag - Groningen) a taky tam je jen hodně málo diváků.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Krmenčík gól za Bruggy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Luxusně!

Reagovat
JeséRodriguez

Krásnej gól. Potom druhej, pecka. Schick s Vydrou se trefili v poháru, Hložek teď podruhé za sebou dotáhnul Spartu k výhře, Škodovi to hodně slušně střílí v Turecku, Juliš zatím 4z/4g v sezóně a teď se prosadil při debutu i Ondrášek.

Takže na repre sraz pojede Tecl, kterej dal sice v prvním kole hattrick, ale to je od něj dost možná na podzim vše.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

A druhá branka.

Reagovat
Pablos

ty obránci

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

To bylo keců, když ho povolali na repre.

Zápas se Slovákama ho nakopl, snad mu to vydrží.

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

tady fotbalu nikdo nerozumi

Reagovat
martin1

Přesně

Reagovat
Pablos

i když jsem se taky divil, že ho povolal ...ale já nepíčoval, já se jen divil

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Je to lata

Reagovat
martin1

Reagovat
FCSL
Reagovat
Alan_Shearer

Rad bych to videl ale spis ocekavam, ze bude Chalus hrat vedle Mary

Reagovat
FCSL

Snad jo a jen matem soupeře. I tam většinou střídal, i když mi nepřijde úplně vhodnej jako záložník. A doma s Karvinou mi přijde 3-5-2 zbytečný. Navíc mám Ramba jako střelce, takže bych preferoval klasiku

Reagovat
Greny

To spíš vypadá jako nějaký 5-2-3

Reagovat
Greny

Všichni co jsou ok v základu ... Lavička béčko...

Vypadá to že Šumbera na levým věku a na pravým útočník Hladik

Reagovat
smazaný uživatel

To 3-5-2 je nějaký nový světový trend? Za posledních 15 let se hrálo nejdříve 4-4-2, potom 4-5-1, a teď toto.

Reagovat
Mass

Předtim než bylo populární 4-4-2 tak se hrálo 3-5-2

Reagovat
FCSL
Reagovat
Pablos

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
FCSL
Reagovat
FCSL

Tak dneska budem rádi za 1 jako tým Příšernej výkon

Reagovat
Greny

Pachlopnik a Prichystal

Reagovat
Greny

Od Sigmy jsem teda čekal mnohem víc kde nabrali ty body nevím... Dnes musíme bodovat i za tři

Reagovat
Liquid

Hlavně že jste chtěli tak mermomocí do 1.ligy, když tam vůbec nepatříte, v tabulce pravdy máte za pouhá 4 kola úžasných -8 !!! V tabulce moravské výpomoci z 6 zápasů už 2 škrtlé a i ta všemi odepisovaná Karviná má +4 body na vás. Místo toho jste si mohli dát další derby s Líšní a další nové derby s Blanskem a byli byste kingové když byste si dali to 4-6.místo ve 2.lize což by v regionu bylo nejvýše.

Reagovat
Greny

Víš co ti taky táhni někam... Chybí 12 hráčů základního kádru... Borci Makalu že je majitel kokot za to nemůžou.. a doufám že na vás taky dojde a pak chci vidět tebe

Reagovat
Greny

Rusek parádička potom co nedal

Reagovat
Banikovec7

Jak to tam poslal Černín kolem něj 2 metry nikdo a takhle zavěsí

Reagovat
Greny

Nechápu no ale když je Bartoněk kokot tak holt musí hrát nezkušení a mladi

Reagovat
Greny

Ten byl výstavní ale do vlastni

Reagovat
FCSL

Mosquera 4. fík ve 4. kole

Reagovat
RadekVonCZE

Ruce pryč od Mosquery!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Počkej, počkej, takhle by to nefungovalo.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Greny

To si dělá ten Petřík picu ne? To teda nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Lžiberec klasika Pak dojede Sparta a porazi ji

Reagovat
monty25

To má Hoftych za to, že vystřídal dva moje hráče ve Fantasy před 60. minutou.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zase rval Machalek na Latala, jak si podavali ruce?

Reagovat
lampas

S tímhle ať do Rumunska neletí, ještě nás tam juniorka FCSB ztrapní. Nemělo to drive, to co tam předváděli posledních 20 minut připomínalo druhou půli v Litvě. Makat se musí na 100 %, jinak ať jdou makat do fabriky. Hoftych místo vysedávaní v labáku, by jim měl dát pořádnej céres, dneska si ho všichni do jednoho zaslouží.

Reagovat
RadekVonCZE

Je prostě blbost zalézt v 2. polovině

Reagovat
Afrokrecek

Stream na spartu?

Reagovat
KnoxXx

Julis a Dockal

Reagovat
ratusek

pěknej tlak od Zlína

Reagovat
Pablos

Sparta budíček, že by

Reagovat
ratusek

Drame

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hanousek to je jak ta tlustá bukvice SHAW tam by místo něho mohl bejt kužel a rozdíl by nešel poznát. Sáček taky katastrofa

Reagovat
Zark

ShawMane pls

Reagovat
Gelu28

komu fandit když nemusíte spartu a zlín trénuje páník který rád hraje anti- fotbal ? to je hlavolam

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka je ještě horší, než jsem čekal

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Drameho kupuje za chvili Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Afrika si to tam pěkně vodí no ten krejčí taky mi přijde, že to není post pro něho pač do zadu je bez vůle odebrat míč

Reagovat
Selänne

Krejčí na pravý straně je zatím docela úlet, no.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak se furt vytáčí na tu levačku

Reagovat
ratusek

jim vypadne defenzivní štít a je to chaos

Reagovat
smazaný uživatel

Souček se srovnání s Krejčím ml. zatím nic moc.

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Přitom je tam Krejčí úplně k hovnu. Nemyslím si, že by to dneska bylo o Krejčím.

Reagovat
ratusek

tak asi není, ale je to zajimavý

Reagovat
dinss

Sparta by měla mít na týhle pozici daleko lepšího hráče než je právě Krejčí, co jen prasí. V EL bude hrozně hořet.

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
PBLead

Docela bych nesouhlasil s komentátory. Se Spartou bych to neviděl tak černě. Náznaky tam jsou, něco tam padne. Jen teda ten Krejčí napravo je nesmysl, byť pohybově to není marné. Jen přes nohu tam neposílá centry jak by měl...

Reagovat
C-M@ster

Tohle je přesně zápas, kde mi chybí Kanga.

Ten by vřískal, rozhazoval rukama, padal a Sparta by defacto hrála v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal karma za Štetinu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to je zas pískálek. Píská podle toho, kdo zrovna zalehne.

Reagovat
Selänne

Kdy končí přestupní okno? Nedokážu si představit delší období s Lischkou na stoperovi.

Reagovat
dinss

Já i s Plechatým

Reagovat
JeséRodriguez

Ten je ještě na ligu ok, ale v Evropě by to byla tragédie. Lischka je ale ještě horší.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Conde je zvíře. Viděl jsem ho v třetí lize, kde vyčníval, ale že je podobně suverénní i o dvě patra výše, to jsem nečekal.

Reagovat
dinss

Počkej, však hrál FNL za Ústí.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Dramé hral za Ústí, Conde za Táborsko.

Reagovat
dinss

Reagovat
OTASi

Krmenčík

Reagovat
dinss

Už si začíná podmaňovat Belgii. Moc nechápu proč doteď nehrál, když útočníci Brug mají strop 10 fíků za sezonu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nové prostředí, korona. Teď má v podstatě na minuty 6celých zápasů a 3goly. Uvidíme.

Reagovat
dinss

Proč Holoubek každý kolo mluví o tom, že se do bloku umí dostat jenom Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale až ho potkám, tak se ho zeptám, a pak ti dám vědět

Reagovat
dinss

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

ale co když ho nepotkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hned tolik pesimismu?

Reagovat
smazaný uživatel

Studio na O2 je jeste horsi, nez na CT. Holoubek, ktery furt jen eeee a Sobisek. Dvojka snu. Jeste lepsi, nez Karoch a Vlasek.

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch mele aspoň věci uplně mimo téma typu co dělají jejich manželky co má daný hráč nejraději přitom pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
BaggioRoberto

Hancko, Štětina, Krejčí, Vindheim, to už je dozadu znát, ale dopředu to musí bejt aktivnější zvlášť doma. Zasuňte sáčka na beka, Krejčí nalevo, Karlsson místo Plechatyho nebo Lischky a jedem.

Reagovat
BaggioRoberto

To Kotal četl, ne?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ratusek

už Poznara poznávám

Reagovat
dinss

Ty vole Pozny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Poznygól

Reagovat
wikingskrin

Reagovat
smazaný uživatel

POMEEEEEEEEEEEE OTOČKA TO JE TAK KDYŽ SE NEGR URVE ZE ŘETEZU

Reagovat
dinss

Reagovat
wikingskrin

To byl jasny mic ...

Reagovat
Pablos

no a ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to za co měl první žlutou už jednou zopakoval bez trestu. Takže teď to byl asi i trochu součet. A faul je faul i s dotykem míče.

Reagovat
Pablos

to se nemůže divit... takový nůžky na nohy ...nevím, ale jestli je to taková výhoda teď pro Spartu, to bude ultra beton

Reagovat
Pablos

aha tak nic ....rozumím tomu no

Reagovat
smazaný uživatel

HLOŽAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
ACSMan

Dobře mu to tam spadlo na nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal není pro ženský, když trefí balón je to čistý

Reagovat
ratusek

červená?

Reagovat
Pablos

druhá žlutá... neměl to dohrávat tak těma nohama, zasloužená i když trefil první balón.

Reagovat
Losinho

ok

Reagovat
dinss

Za tohle dávat druhou žlutou?

Reagovat
Pablos

to je snad jedno né, jestli je první nebo druhá ...faul na kartu to byl.

Reagovat
dinss

Nemyslím si, že by to byl faul na kartu.

Reagovat
Pablos

za mě jo, oběma nohama najednou ho sejmul... a možná že mu i něco sečetl.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
dinss

Oběma nohama určitě ne. Vzal jednou nohou balon a tou druhou ho dojel. Na žlutou kartu určitě ne...ten zákrok před tím, jsem neviděl.

Reagovat
Pablos

tak viděl jsem to na první dobrou jen, ale přišlo mi, že ano hrál tou první a tou druhou ho dojel stylem nůžky.. takže ho sevřel oběma, aspoň takhle mi to utkvělo v paměti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja píšu výše, on už jednu druhou nedostal o něco dřív. Tak mu to asi sečetl.

Reagovat
dinss

Ok, to jsem neviděl...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

HLOŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
wikingskrin

Coonda poznar mel dat na 0:2 to jde za nim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten měl jít taky ven teďkom rozhodčí se ale bál udělit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pískej to!

Reagovat
exse

Pičo tam přišel Chovanec do kabiny rozhodčích ne?

Reagovat
C-M@ster

Když Sparta nemůže, Rejžek pomůže?

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dinss

Vidím první zápas Zlína v nové sezoně ale jestli Dramé a Conde budou hrát takhle, tak je jen otázkou času, kdy sešívky vymění Traorého za jednoho z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi diváky to má fakt úplně jiné grády

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle sezóny (LM, Gambrinus ligu, Euro, Premier league, NHL paskvil) spousta lidí brát vážně nikdy nebude.

Reagovat
dinss

ááááá bojujte za Spartu

Reagovat
C-M@ster

Jak se vždycky vytáhne někde screenshot out of context a brečí se, že měl jít třeba Choras ven, tak teď by podle stejnýho metru měl jít ven Souček... nesklopená podrážka proti noze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Brečíš tady klasicky jenom ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je zas za komentátora

Reagovat
KnoxXx

Minchev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Juliš

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo tam byla teč?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

CONDE zase faul kde je druhá ýlutá

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečná smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator v dobry kreci, ten to tam tlaci vic nez ty hraci snad

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

To je jak když komentuje reprezentaci.

Reagovat
Greny

Ten ale repre nikdy, nekomentoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo Homolka největší sparťan, se divím že ho O2 posila na zápasy Sparty, tam není ani snaha být trochu objektivní

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Zark

tam je to sparťanské od studia po komentátory no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
dinss

Teď jak bylo slyšel to klepnutí do stolu... komentátoři na O2 jsou jeden velkej vtip, no.

Reagovat
smazaný uživatel

pome jasná pencle

Reagovat
smazaný uživatel

JASNA PENCLE BEZ DEBAT

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Procházka

Reagovat
Selänne

Procházka na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus letna

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole za co penalta?

Reagovat
mistr129

to je idiot, proč to udělal?

Reagovat
pingla

bezte do pice s takovou penaltou

Reagovat
mistr129

za fauly bych penalty nepískal

Reagovat
pingla

ten faul byl kde? normální souboj s tím, že ho lehce trefil mimo souboj o míč

Reagovat
smazaný uživatel

zajel ho skluzem ten debil

Reagovat
pingla

Režjek nikoho nezajel

Reagovat
pingla

*Rejžek

Reagovat
ratusek

Boba odvezou

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle by měly bejt jasný... To zase bude keců.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni

Reagovat
ACSMan

Jasný faul, takový kontakt Láďu umí pořádně rozhodit s těma jeho nožičkama

Reagovat
smazaný uživatel

Prochazko, myslis ze je dobry delat takovy skluzy do hrace ve vapne? To ze tam nebyl balon z tebe dela jeste vetsiho idiota

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou magoři

Reagovat
Zark

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Neskutečný jaký mají štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sanitka pro Panika rychle

Reagovat
ratusek

tak to krásně dokreslilo ten zápas

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ten vlastenec nedal procházka ještě

Reagovat
wikingskrin

To sem jeste nevidel

Reagovat
KnoxXx

LOL, kvoli tomuto je dobre mat v time Kangu ...

Reagovat
ACSMan

Na co, když máš krejčího?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
montaigne33

HNUS

Reagovat
Heisenberg

Tak přece jen existuje spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd synu

Reagovat
smazaný uživatel

Jiracek super nabeh s deskou misto chranicu celem ke svoji brane. Clueless.

Reagovat
BaggioRoberto

Teď už je to syn nás všech.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečná smůla pro Zlín, Sparta ani neví jak vyhrála

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

VAR...........nejlepší věc na světě..................

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd Jiracek Tohle by neudelal ani dorostenec

Reagovat
Kincl

Kreténi tam hned zapalují světlice fakt v hlavě mají hov*no

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš nějakej ten kokůtek jako ten žurnalista

Reagovat
John Obi Mikel

Na co jsou konkretne dobre svetlice.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Na atmosféru na stadionu ....

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyz nikdo nic nevidi, vznika super atmosfera, no.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ale prosím tě

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
John Obi Mikel

?

Reagovat
Kincl

Blbe myslíš že to ty hráče baví dýchat a vidět pro ostatní kulový to je taky určitě skvělé

Reagovat
Zark

škoda, Zlín velmi sympatický výkon

Reagovat
Greny

Jiracek ty vole to je genius

Reagovat
montaigne33

Člověk má rád fotbal atd. a pak vidí, jak úřadují rozhodčí= dnes na Letné... Zlínu tleskám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec no

Reagovat
smazaný uživatel

To, co udělal Jiracek by neudelal ani hrac okresni soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon VAR i sudí s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, kdyz tvoji nezkusenejsi hraci jsou dva tupani za Zenitem. Prochazka a Jiracek.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Selänne

Ruud van Juliš

Reagovat
ratusek

Hložek je prostě geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu ze by to vetsina nasi ligy nezvladla, ale nic jinyho snad ani delat nemohl. Ty genie.

Reagovat
ratusek

Reagovat
montaigne33

Hložek má kvalitu, ale musí ji prokázat v EL... CZ liga až na pár zápasů v ročníku není měřítko...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

JULDAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
dondinho

jen velký mančafty umí otáčet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stoper Zlina ted ja se poseru. To byste chteli bod jo, vy hovna. Dobre Sparta.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak o to smutnější je, že Sparta potřebovala hrát proti 10, aby si udělal nějaký tlak a zbytečnou penaltu, aby vůbec otočila.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak někdy se nedaří, trochu štěstíčka a rozhodčí co nepůjdou proti, potřebuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Cervena i penalta jasna. Za me rozhodl Poznar "zabijak" tou jeho jedovkou 1v1.

Reagovat
kilobyte

Heča si ještě teď vyklepává ruce.

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny centr od hlozka

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Minčev málem gól z poslední střely zápasu

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Jako docela jsem čuměl, neměl to zrovna lehký a šlo by to pod víko

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To by byl debut jak kráva ........

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na něj. Snad už bude mít naběháno.

Reagovat
dinss

Nevím, za co ukázala Sparta charakter. ''Podržel'' jí VAR...Jinak prostě Sparta marná.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Spíš Procházka s Jiráčkem nepodrželi Zĺin

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky ze Zlina dobre vam tak Muzete si vzít s sebou důchodce Jiracka a odjet zpet na Moravu, vy pojebanci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ufnukanec fandici Sparte

Reagovat
montaigne33

Je vtipné- jak často používají O2 tragikomentátoři slovo CHARAKTER plus ta nelíčená radost z výsledku...

Reagovat
kilobyte

A co teprve jejich oblíbené respektive. Vzhledem k tomu jak často chybují to používají hodně často.

Reagovat
Petr325

...respektive pořád

Reagovat
kilobyte

Reagovat
montaigne33

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo respektive ale používají špatně.

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

Popřípadě, respektive respektive, chcete-li. Na to byl kádr vždycky Čapoun.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na to jak si O2 hraje na profesionaly, tak takove onanie komentatora mi neprijde ok. Homolka spartu priste ne prosim.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
BaggioRoberto

Joo! Trápení celej zápas, ale je to tam nakonec. Čekám hodně breku od soupeřů, ale červená naprosto jasná a penalta taky byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem videl tu sanci Poznara.. Treti vemeno do party k Jirackovi s Prochazkou. To je des.

Reagovat
bartes

Sparta může děkovat těm 2 tragédům Procházkovi a Jiráčkovi. 1 zaviní penaltu a druhý si dá vlastní gól, místo toho, aby to kopl někam do pryč. Oba tam šli jak nějací žáčci. Btw. takto Procházka brání dlouhodobě, už v Plzni tohle dělal, ale tam mu to většinou procházelo.

Reagovat
Mass

Z opakovanýho záběru mi přišlo, že i ten první gól Sparty byl vlastenec Procházky.

Reagovat
bartes

ten první bych řekl, že byl hlavně brankáře. Šlo mu to malým vápnem, takové balóny musí mít.

Reagovat
montaigne33

Je mi moc líto Fastavu... Zasloužili si bodovat- ale "osud- rozhodčí- VAR" byl proti... VAR u nás (ale např i v PL atd.) komu chce pomůže, vidí kdy chce, co chce...

Reagovat
bartes

ten osud se jmenuje Procházka, který bez míče v 87.minutě narempluje v malém vápně "útočníka" do vlastního gólmana. Kdyby si ho nevšímal, tak tu remízu Zlín uhraje. Už minimálně od Plzně takto Procházka brání. Stoupne si za hráče a když se blíží míč, tak ho rukama postrčí do zad, aby ho vyvedl z rovnováhy.

Reagovat
montaigne33

Jsem přesvědčen, že obráceně by VAR dnes na Letné na 100% nic podobného neviděl... ale podobné věci, jak js psal, se ději i PL...

Reagovat
bartes

zase musíš uznat, že Sparta byla fakt lepší. Zlín se k ničemu pořádně nedostal a klidně mohlo skončit gólem i to břevno Juliše. Kromě těch 2 černochů, kteří tam Sparťany slušně větrali, toho dohromady Zlín moc neměl.

Reagovat
montaigne33

Do vyloučení- kt i někteří fanoušci ACS na jiných diskuzích označili za přísné- se hrálo vyrovnaně a Zlín byl nebezpečnější...Pánika vnímám dlouhodobě jako poctivého chlapa a nedivím se, že cítí křivdu...

Reagovat
Liquid

však porovnej jaký zákroky tolerovali v minulé sezoně Krejčímu a Frýdkovi co měli žlutou kartu, skluzy, kopance, držení za dres, všechno jim tolerovali a zde odehraje Jawo míč a hned po půli ho vyhodí, nevěřím že by za toto vyhodil hráče Sparty

Reagovat
montaigne33

Nevyhodil... Ani náhodou...

Reagovat
dinss

Nevyhodil by naše, vaše ani hráče Sparty. Každopádně u toho Frýdka a Krejčího je to stejný jak s Bořilem.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Reagovat
montaigne33

Např. WEST HAM je VARem doslova bit...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
vanGomm

K čemu pak VAR,když o tom u obrazovky pak rozhoduje zase pouze člověk tedy rozhodčí?Jeden to může rozhodnout tak a druhý zase opačně a oba mají nakonec pravdu .Těch negativních příkladů by se našlo už poměrně dost.Tak npř, ten ze zápasu v minulém kole Plzeň-Boleslav 2:1.Uznal by také rozhodčí ten gól,kdyby ta stejná situace byla na druhé straně a Boleslav by šla do vedení 1:2?

Reagovat
montaigne33

Je to tak, bohužel... Porušení pravidel by už dnes mohla v rámci VAR (dost pravděpodobně kvalifikovaně) vyhodnocovat uměl. inteligence- ale to by se většině fanoušků- bafuňářům FIFA a UEFA, rozhodčím, šéfům velkých klubů ad. asi nelíbilo...

Reagovat
Banikovec7

Viděli jste někdo ten začátek? Jak Královec čuměl jak zjistil, že má stejný dres jak Jablonec

Reagovat
Kaspar

uz se ten lempl ani nesnazi schovat pro koho piska

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci svetoveho formatu Pavlik jeliman.

Reagovat
ratusek

Sakra oni toho Webera zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje v lize horší hráč než Fulnek, jenž by byl každý kolo v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Fulnek je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Viz. Ted ten odkop.

Reagovat
montaigne33

Jablonec nebrání týmově- a tak se "v tom" většinou plácají jen obránci... Hubschman je dávno za zenitem- s DAC nestíhal a na obranu se valil útok za útokem...

Reagovat
John Obi Mikel

Bolka hraje takovou tužku a stejně vede.

Reagovat
ondrasch77

Protože ta naše obrana je žalostná

Reagovat
Kaspar

Jerabek je tak spatny, ze zatim misto nej v obrane hraje zaloznik 'Kubista ? dokud dneska neodstoupil

Reagovat
dinss

A tohle jsou ty kluby, co chtějí být za top trojkou?

Reagovat
smazaný uživatel

To je priserny, tempo mi prijde chaby a treba zpracovani tezkych micu nebo reseni nejakych precisleni..

Reagovat
dinss

V těch klubech někdo vždycky vyplaval a jsou tam i teď zajímaví hráči... Pleštil, Jovovič, Mašek, Mazáň, Tatajev, Tulio ale co z toho, když je po první lepší sezoně pustí do prdele. Skládají tým každý rok znovu. U Jablonce je to teď znovu extrém... Tyhle nás pak chtějí prezentovat v EL. Každý rok jim odejde X hráčů a pak to v těch předkolech je hrozně vidět... Pak vypadáme za hrozný debily, když padáme s týmy východní Evropy.

Reagovat
ondrasch77

Tak to je těžký, když S+S zkurvili přestupový trh a teďka zkoupí každého, kdo trochu líp kopne do balónu, aby u nich kopal ČFL...

Reagovat
dinss

No, počkej počkej....Však vy je máte právě od nich. A ostatní zadarmo. Schranz, Podaný, Jeřábek, Krob....

Reagovat
ondrasch77

Z Prahy máme letos pouze Zeleného..., loni těch hráčů bylo víc, ale stejně jsme je nakonec nemohli použít v souboji s těmi týmy (a někteří nevalného zdraví či kvality)...

A hráče zadarmo získá čas od času každý..., v Plzni jich taky není málo, kteří tak poslední dobou přišli

Reagovat
ondrasch77

A ty děláš, jak kdyby Plzeň byla nějakej fičák

Reagovat
dinss

Naštěstí jsem nic takovýho nenapsal.

Reagovat
ondrasch77

O.k., tak to pojmu po tvém

Když jste tekli 3:0 v 15. minutě v Liberci, tak by se dalo napsat " a to je ten tým, co bych chtěl hrát Champions League"

Reagovat
dinss

Jenže vy tuhle mrdku předvádíte každý rok. Od tý doby, co je Pelta jednou nohou v kriminále to s váma šla pěkně do prdele a je úplně jasný proč.

Reagovat
ondrasch77

To je píčovina...

Ale klidně se rozepiš o tvé teorii, rád se dozvím, jak to vidí fanoušci jiných klubů.

Reagovat
dinss

Co je píčovina? Že jdete pomalu ale jistě do prdele?

Reagovat
ondrasch77

Píčovina je, že tohle předvádíme každý rok! Jsi desetiletej harant, že si nepamatuješ, jak jsme před dvěma lety hráli skupinu nebo jak jsme vyřadili Kodaň, na souboj s Ajaxem apod...?

A vy nejdete pomalu a jistě doprdele? I pro vás je velké mínus, jak je pokřivený trh. Rozhodně podvodník Paclík nemá finance, aby se mohl rovnat finančním skupinám vlastnícím S+S, takže čím dál tím víc bude nižší šance získat hráče za nějakou rozumnou cenu...

Uvidíme, zda se letos dostanete alespoň do skupiny EL, osobně myslím, že ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Rada je Franz bez tataraku. Stara skola, srdicko, zkusenosti.. A hovno.

Reagovat
ondrasch77

Ale hovno, Rada hrál s Jabloncem cca 2 roky super fotbal (i v Evropě)..., po dvojím komplet rozprodeji základní 11 to bohužel není žádná sláva. Bohužel i Rada už je vyčpělej...

Ale srovnání Franze a Rady je hodně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jeřábek je co zač? Ten by neměl ani na prales.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho museli stahnout z nejakyho Frenstatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by nehrál ani u nás v Kovohutích

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rada rozhovor sebereflexe vubec. Boleslav pry horsi..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledujete nekdo ty predvolebni debaty na ct24 z kraju? Krom toho ze Pisarovicova je neskutecna koc (to se vedelo), tak je to vzdycky neuveritelny panoptikum Ta Daniela si je krasne vodi a musi se uvnitr hrozne smat jak je dostava do rozpaku .. Nejvetsi paka z SPD ale dneska i Pirati celkem fail

Reagovat
8lampard8

Me prave ten vcerejsi za Piraty prisel nejlepsi, pokud oba mluvime o debate pro Jihocesky kraj. Sice se moc nevyjadroval, ale jako jeden z mala mel kultivovane vystupovani, nemluvil jak nekde u piva s kamosema jako nekteri jeho oponenti a mluvil celkem vecne. Vetsina se tam snazila honit sva ega a pospinit toho druhyho, ale co cekat taky v politicke debate. Plus mi bavilo, kdyz jim moderatorka zminovala body z jejich vlastniho programu a oni se hajili tim, ze nic takovyho ve svem programu nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten pirat se vcera pak celkem chytl, ale ze zacatku asi nervozita... Kazdopadne mi to prijde jak nejaka predvolebni rally na vesnicke zabave. Nekteri celkem OK ale je hrozne poznat, kdyz tam kandiduje nejaka teta co je akorat nasrana na celej svet. viz. ta baba z SPD vcera... chtela dat priklad jak by to melo fungovat ve skolstvi na svoji dceri, pak se do toho brutalne zamotala a nakonec z ni vypadlo ze dcera chodi do skoly v Rakousku a ona vubec nevi jak to je vlastne u nas.

Reagovat
8lampard8

Ja to pustil az pozdeji, tak jsem ho videl asi, az kdyz se trochu rozjel souhlas, vypadalo to jako radny vesnicky folklor. Dva kandidati mi prisli, ze by po sobe nejradsi vystartovali. Dalsi porad omyvali jen to, co vedeli. Jako kdyby znali jen oblast, kde zijou, ale za kopec uz nevideli a netusli, jak je na tom dopravni infrastruktura, potencial konkretni oblasti a jeli jen to svoje treba jako ten, co zije v Cesky Kanade a manzelka tam ma penzion.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele