FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola

18.09.2020, 21:52, aktualizováno 21.09.2020, 20:00
Komentáře a souhrny
Zlín neudržel vedení na Spartě a v početním oslabení nakonec favoritovi podlehl 1:3. Slavia si spravila chuť po remíze s Pardubicemi a Teplicím nastřílela pět branek. S přehledem vyhrála také Plzeň na hřišti Bohemians. Baník Ostrava se rozstřílel proti Pardubicím a nakonec naložil nováčkovi trojku. Další výhru má Olomouc, která tentokrát přestřílela domácí Brno, naopak Liberec v nastaveném čase přišel o výhru nad Karvinou. Kolo uzavřela zasloužená výhra Boleslavi nad Jabloncem...

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 2:0

21.09.2020 18:00

Góly: 30. Ondřej Zahustel, 87. Dominik Mašek

Mladá Boleslav se dočkala prvního bodového zisku v sezoně a hned kompletního. Středočeši v domácím prostředí porazili Jablonec, který tak neodčinil vypadnutí z evropských pohárů. Výhru domácím zajistili Ondřej Zahustel s Dominikem Maškem.

Do brány Jablonce se po zklamání v předkole Evropské ligy Vlastimil Hrubý, plnohodnotnou šanci dostal také donedávna hráč záložník béčka Severočechů Haitl. Jeho start se nicméně o pár minut spozdil, neboť rozhodčí vyběhli na trávník v černých dresech stejně jako hosté. Sudí tak museli ještě upalovat do kabin, kde na sebe kvapně hodili modrá trička.

A už po dvanácti minutách se Haitl mohl dočkat gólu, jenže těsně před bránou minul pas z levé strany. Boleslav odpověděla menším závarem za další tři minuty, po němž slabě zakončoval Mašek jen do rukavic Hrubého. Ve dvacáté minutě chyboval domácí Zahustel a Haitl se objevil tváří v tvář gólmanu Středočechů Mikulcovi, který obrovskou přiležitost Jablonce zneškodnil.

Severočeši byli v první půlhodině nebezpečnější, ovšem do vedení šla ve 30. minutě Boleslav. Od Drchala se odrazil míč k Zahustelovi, který se předtím zbavil Podaného a poněkud šťastně se trefil přesně k tyči. Tři minuty poté se předvedl Fulnek, jenž po běžeckém výkonu pálil z úhlu nepřesně, přestože mohl přihrát volnému Drchalovi. Vzápětí málem odpověděl gólem Čvančara, jenž odstavil Tatajeva a následně o fous minul Mikulcovu pravou tyč.

Povzbuzený Fulnek měl gól na hlavě ve 37. minutě, jenže selhal a balon netrefil vůbec ideálně. Aktivitou hýřil také na druhé straně Haitl, jenž se tři minuty po přestávce opřel do meruny za pokutovým územím, ale mířidla nesešteloval k dokonalosti. Pět minut poté rozehráli domácí standardní situaci nakrátko a Budínský málem zaskočil Hrubého, který nejistým zákrokem vytěsnil balon sotva na tyč.

Jablonec toho po změně stran dopředu moc nevymyslel, to Boleslav byla nebezpečnější. V 79. minutě střílel nenápadně, zato velmi nebezpečně k tyči Mašek a Hrubý se musel pořádně natáhnout, aby zabránil inkasování. Osm minut poté již Mašek skóroval, když si před špatně bránícím Martincem naskočil na centr od Škody a hlavičkoval nechytatelně pro Hrubého. Bezzubí hosté se na jakoukoliv odpověď nezmohli.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Fastav Zlín 3:1

20.09.2020 18:00

Góly: 50. Adam Hložek, 88. Petr Jiráček (vl.), 90+3. Lukáš Juliš - 19. Youba Dramé

Dlouho se zdálo, že by Sparta poprvé v sezoně mohla ztratit body. Zlín držel na Letné nadějný stav, jenže ztráta jednoho muže v poli nakonec udělala své. Pražané nedobře rozehraný duel obrátili podobně jako týden zpět v Karviné ve svůj prospěch a nadále se vyhřívají na čele tabulky.

Podobně jako letos na jaře přinesl vzájemný duel Letenských se "Ševci" nervydrásající souboj, který vygradoval v posledních minutách. První poločas vyšel lépe Moravanům, ovšem krátce po změně stran se nechal hloupě vyloučit Lamin Jawo. Sparta navíc téměř okamžitě vyrovnala a v závěru dalšími dvěma zásahy vydolovala tři body.

Sestava Letenských doznal po výhře v Karviné dvou změn. Vindheima na pravém kraji hřiště nahradil starší Ladislav Krejčí, místo jeho mladšího jmenovce pak ve středu pole operoval Souček. Na straně hostů po úspěšné partii z Brnem nedošlo k žádným šarádám v základní jedenáctce.

Jeden z nových hráčů v dresu domácích Souček se ukázal v osmé minutě, kdy přes Fantiše našel Dočkala, jehož volej s námahou vytěsnil zlínský gólman Dostál. "Ševci" odpověděli za dalších sedm minut rohovým kopem, po němž obraně Sparty dost zatopili. Ta nakonec situaci s obtížemi zvládla. A tak vzápětí přišla protiakce Pražanů, při níž Juliš nacentroval na Hložka, jenž hlavičkoval těsně nad břevno.

V devatenácté minutě ale Letnou zmrazil nečekaný zásah Moravanů. Dramé v horu hřiště využil zaváhání Čelůstky, namířil si to do pokutového území a výstavní střelou pod břevno překonal domácího brankáře Heču. Inkasovaný gól domácí viditelně zaskočil a ti s kloudnou akcí znovu přispěchali až po půlhodině hry. Pas od Krejčího propadl k Julišovi, jenž však trefil Hložka, který pokus spoluhráče srazil mimo tři tyče.

Ve 34. minutě našel Čelůstka za obranou soupeře Hložka, jemuž ale zakončení hrubě nevyšlo, když míč skončil na tribuně. Posléze standardní situaci od Krejčího prodloužil Lischka a Dostál musel balon vyrazit. Branku tak Pražané v první půli nevsítili a není divu, že se dočkali občasného pískotu z tribun.

Navíc okamžitě po změně stran mohli "Ševci" svůj náskok navýšit. Dramé vyslal do úniku Poznara, jenže ten se v zakončení unáhlil a Heča si nakonec připsal snadný zákrok. Jenže dobře rozehraný duel záhy zkazil Moravanům Jawo, jenž se po obdržení druhé žluté karty nechal zbytečně vyloučit. Faul gambijského hráče navíc sparťané okamžitě potrestali, když po Dočkalově přímém kopu vyrovnal zblízka i za pomoci nešťastně bránícího Procházky Hložek.

Vzápětí si Hložek mohl připsat i gólovou šanci, to by však Hanousek musel v tutovce uspět a ne trefit zasahujícího Dostála. Tlak domácích sílil. Minutu po příležitosti Hanouska střílel Dočkal a Dostál měl znovu co dělat, aby rána kapitána Pražanů neskončila pod břevnem. V 55. minutě se Dočkalovi zakončení tolik nepovedlo, když z trestného kopu mířil příliš vysoko. Po hodině hry pálil Sáček, Dostál byl ale opět pozorný.

Nasazení Sparty posléze trochu opadlo, až v 77. minutě málem po sklepnutí střídajícího Trávníka skóroval Juliš, jenže z malého vápna napálil břevno. Hodně vzruchu přinesla 86. minuta, kdy sudí Rejžek nejprve odpískal faul Krejčímu na Dostála, ovšem po přezkumu situace u videa otočil, když viděl, že kontaktu záložníka Letenských s gólmanem hostů předcházel faul Procházky na Krejčího. Domácí tedy dostali k dispozici penaltu. Tu Dočkalovi chytil Dostál, jenže akce pokračovala a Trávník vrátil balon do ohně, kde si jej do vlastní sítě nešťastně srazil Jiráček - 2:1.

Zlín měl v závěru ještě jednu šanci na vyrovnání, avšak Poznar hlavičkoval vedle tyče. Krátce nato přišel po chybě Buchty kontr domácích, který po pasu od Hložka s přehledem přetavil v třetí branku Pražanů Juliš. Těsně před závěrečným hvizdem se málem blýskl Minčev, jehož ránu ale vytěsnil Dostál.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - MFK Karviná 1:1

20.09.2020 15:30

Góly: 55. Jhon Mosquera - 90+1. Eduardo Santos

Dlouhou dobu to vypadalo, že Liberec uhájí domácí prostředí a proti Karviné si připíše třetí vítězství v řadě. Jenže Mosquerou nabyté vedení vydrželo jen do nastavení, v němž Eduardo Santos rozhodl o konečném výsledku 1:1.

První zajímavější příležitost přišla v osmé minutě, kdy Mara rozehrával přímý kop. Ten se ale snesl bez potíží do náručí Bolka. Karvinský gólman pak mohl zůstat v klidu po Mosquerově centru, Koscelník totiž pálil mimo. A reparát nesložil ani Mara, jenž tentokráte vůbec netrefil zařízení. Na opačném konci hřiště v první půli výrazněji zahrozil jen Herc, jehož přízemní pokus skončil vedle.

Skóre se změnilo až deset minut po návratu ze šaten. Po Mikulově centru vypálil z pokutového území Mara, který trefil Jhona Mosqueru. Ten se s balónem otočil a do poloodkryté klece úspěšně střílel. Slezané se pak rychle snažili vyrovnat, Herc i Papadopoulos ale vystřelili jen na gólmana.

Patnáct minut před koncem základní hrací doby se rozhodl zkusit vypálit z větší vzdálenosti Cancola, zamířil ale příliš vysoko. Na druhé straně musel do akce Nguyen, jehož pořádně protáhla Santosova dělovka. Hosté postupně převzali iniciativu, o čemž svědčila například Papadopulosova rána z otočky, jež letěla jen o kousek nad bránu. Pár centimetrů scházelo i Gubově hlavičce.

Vyrovnávací trefa přišla až v nastavení. Karviná předvedla pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál Eduardo Santos a ten už si obloučkem poradil s Nguyenem. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem, který pro Slovan znamená dosavadní páté místo. Karviná uzavírá první desítku.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2:4

20.09.2020 15:30

Góly: 9. Jakub Přichystal, 51. Antonín Růsek - 26. Lukáš Greššák, 61. Jakub Černín (vl.), 68. Šimon Falta, 76. Pavel Zifčák

Ani na čtvrtý pokus se Zbrojovka po návratu do ligy nedočkala vítězství, přestože tentokráte mu byla hodně blízko. Po gólech Přichystala a Růska dvakrát vedla, Sigma ale srovnala díky trefě Greššáka a Černínově vlastenci. O vítězství hostů pak rozhodli Falta se Zifčákem.

Během první pětiminutovky přišla jedna velká šance na každé straně. Zmrzlý číhal na zadní tyči na centr, následně však napálil míč jen do tyče. Na druhém konci hřiště hasil brejkovou situaci na poslední chvíli Jemelka. V deváté minutě už ale šlo Brno do vedení. Pachlopníkův centr vyrazil Mandous k Šumberovi, který balón posunul na Jakuba Přichystala a ten už si se zakončením věděl rady.

Tentýž hráč mohl po čtvrtině utkání vedení navýšit, patičkou však zamířil o kousek nepřesně. Podle pořekadla "nedáš, dostaneš" udeřili Hanáci. Po chybě domácí obrany předal Nešpor míč Greššákovi, jehož přesná rána na zadní tyč znamenala vyrovnání. Asistující Nešpor o deset minut později sám dokázal překonat brankáře, jenže radost mu zhatil praporek pomezního.

Nedlouho po přestávce se musel zaskvět Mandous, jenž tváří v tvář vychytal Antonína Růska. Po padesáti minutách hry už ale byl úspěšnější brněnský útočník, jehož střela na zadní tyč slavila úspěch. Když ale byla odehrána hodina, vrátil se zase ukazatel skóre na vyrovnanou hodnotu. Faltův centrovaný míč si nešťastník Černín hlavou poslal do vlastní sítě.

A tím jako by zlomil svůj tým. Netrvalo dlouho a Sigma se dokonce dostala do vedení. Střídající Šimon Falta zpoza vápna vypálil přesně do šibenice, Floder se mohl jen ohlídnout. Blízko srovnání byl záhy Přichystal, ten by ale musel dát balónu správnou výšku. Na druhé straně Floder tentokráte na Faltu vyzrál a jeho dalekonosný přímák vyrazil na roh.

Pojišťovací gól za Olomouc nakonec vstřelil Pavel Zifčák. Smutný hrdina zápasu Černín předvedl hrubku, po níž Zifčák hladce překonal vybíhajícího Flodera. Šance na další zvýšení náskoku měli ještě Chytil a Látal, oba ale zamířili nepřesně. Sigma přesto vyhrála a v tabulce poskočila na čtvrtou příčku, Zbrojovka je předposlední.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 1:4

19.09.2020 19:00

Góly: 86. Antonín Vaníček - 30. Zdeněk Ondrášek, 33. Adriel Ba Loua, 73. Jan Kopic, 85. Jean-David Beauguel

Po sérii náročných zápasů fotbalisté Plzně potřebovali oddychovější zápas jako sůl. Takový přišel na hřišti Bohemky, kde zvítězili 1:4 po trefách Ondráška, Ba Louy, Kopice a Beauguela. Za domácí korigoval Vaníček.

První větší příležitost měl na svědomí ve dvanácté minutě po Ondráškově patičce Ba Loua, jehož střela na bližší tyč trefila jen připraveného Le Gianga. Na druhé straně o něco později zakončil Vaníček rychlý protiútok nepřesně. Skóre se poprvé změnilo po půlhodině. Káčerův centr našel ve vápně Zdeňka Ondráška, který se prosadil hned při svém premiérovém startu v plzeňském dresu.

A za tři minuty přišla branka druhá. Po Vackově ztrátě zatáhl míč do nebezpečného prostoru Kopic, jenž nakonec přihrál do vápna Adrielu Ba Louovi, jehož přízemní rána slavila úspěch. Vzápětí mohla přijít pro Klokany další pohroma, Káčerův lob ale letěl o kousek výše, než by bylo záhodno. Krátce před přestávkou se naopak domácí mohli vrátit do hry, Dostál však nedokázal Bartkovu střelu dorazit přesně.

Bohemians začali druhou půli aktivně, ani Vaníček, ani Ljovin ovšem se svými pokusy úspěch neslavili. Sérii klokaních šancí přerušil svou hlavičkou Brabec, pak ale zase nebezpečně pálili Ljovin s Květem. Solidní pozice nedokázal využít ani Bartek, jehož šajtle nejprve letěla mimo, nedlouho poté napálil jen Brabce.

Hra se poté přelévala ze strany na stranu a po Ba Louově akci střílel těsně nad Kopic, jenž pak mohl zužitkovat hrubky v rozehrávce, avšak vychytal jej pro změnu Le Giang. Přiblížit zápas remíze mohl Květ, jehož pumelice skončila na vzdálenější tyči. A tak přidali hosté třetí gól. Kalvachovu střelu gólman jen vyrazil k Janu Kopicovi, jehož dorážka už byla poměrně snadným úkolem.

Skórující Kopic si pak připsal i druhou asistenci, když v pětaosmdesáté minutě našel skórujícího Jeana-Davida Beauguela. Vzápětí přišel čestný gól i ze strany vršovického týmu, to když Nečasova pasu zužitkoval střelou do dolního rohu Antonín Vaníček. Na víc už se ani jeden z týmů nezmohl, a tak Viktoria zapsala třetí vítězství v tomto ročníku. Klokani naopak mají jen čtyři body.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Pardubice 3:0

19.09.2020 16:30

Góly: 39. Tomáš Zajíc, 61. Dyjan Carlos De Azevedo, 90+1. Muhamed Tijani

Doposud nejlepší výkon v sezoně předvedl ostravský Baník. Bezmocným Pardubicím nedopřál jedinou šanci a pohodlně si dokráčel pro první výhru v ročníku. Slezané tak mají na svém kontě po čtyřech kolech pět bodů, Východočeši o jeden méně.

V sestavě Baníku došlo po porážce v Jablonci ke dvěma změnám. Potočného na kraji zálohy na hradil De Azevedo a místo Tijaniho se v útoku představil Zajíc. Naopak trenér hostů Krejčí neměl po nečekané remíze se Slavií důvod ke změnám v základní jedenáctce, v níž pochopitelně nechyběl ve formě hrající Tischler.

Hned po minutě hry si nebral rozpaky Fleišman, jehož sražená rána skončila nedaleko vedle tyče pardubické svatyně. Posléze střílel nepřesně i druhý krajní bek Slezanů Fillo. V deváté minutě pálil z přímého kopu znovu Fleišman, jenže brankář Východočechů Boháč jeho pokus snadno lapil. Aktivní domácí si po dvaceti minutách vypracovali doposud největší šance. Kuzmanović si v souboji s Proskem možná pomohl faulem, nicméně přihrál zcela volnému Holzerovi, kterého výborně vychytal Boháč. Z následného rohového kopu hlavičkoval Pokorný do břevna a dorážka Tetoura z voleje přeletěla břevno.

Pardubice odehrály první půlhodinu dost v útlumu a zřejmě i proto přišel na hřiště ještě v průběhu první půle Hlavatý, jenž vystřídal Surzyna. Příliš to ovšem hernímu projevu hostů nepomohlo. Naopak ve 39. minutě si De Azevedo zpracoval dlouhý míč od Fleišmana a před bránou ještě vyhledal Zajíce, jenž si hlavou připsal svůj první ligový gól v dresu Baníku.

Také po přestávce dominovali Ostravané. V 58. minutě nacentroval De Azevedo na hlavu Kuzmanoviće, který ale merunu netrefil ideálně. Po hodině hry už Baník navýšil svůj náskok. Balon se po rohovém kopu odrazil k De Azevedovi, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě, tedy včetně marně skákajícího Boháče.

Mezi střelce Baníku se mohl zapsat i Šašinka, jenže ve velké šanci jej vychytal Boháč, akci navíc předcházel ofsajd. Jakoukoliv snahu Pardubic o vyrovnání pohřbil deset minut před koncem Prosek, jenž od svého skorojmenovce sudího Proskeho viděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Přesto brankář domácích Laštůvka málem přišel o čisté konto. Tischler v závěrečných minutách vyhledal Petráně, jenže útočník Východočechů zakončil hrudníkem vedle tyče. Místo toho přišel třetí zásah Baníku. Potočný ještě trefil tyč, ovšem Tijani se z dorážky nemýlil.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Dynamo České Budějovice 0:0

19.09.2020 16:30

Góly: -

České Budějovice poprvé v probíhajícím ročníku udržely čisté konto, k první výhře to ale nestačilo. V Opavě ostatně po většinu duelu tahaly za kratší konec a remízu musí brát všemi deseti. Jihočeši i Slezané tedy sebrali další bodík a zůstávají ve spodních patrech tabulky.

Čerstvá posila do obrany Slezanů Didiba se ihned objevila v základní jedenáctce. Kromě něj nově od úvodní minuty nastoupil také útočník Juřena. V sestavě hostů nahradil absentujícího Havla stoper Talovierov, což byla také jediná změna, kterou lodivod Dynama Horejš učinil.

Juřena se za nabídnutou šanci chtěl odvděčit již po pěti minutách hry, ale jeho hlavička po centru Helešice skončila jen u brankáře Budějovic Drobného. Další tentokrát nepřesný střelecký pokus Opavy obstaral za další čtyři minuty Texl. V šestnácté minutě byl Juřena po akci Mondeka blízko branky, avšak Drobný se zaskvěl pohotovým zákrokem u přední tyče.

Jihočeši na aktivitu domácích odpověděli až po dvaceti minutách, kdy Ekpai dokonce po standardní situaci dostal balon do brány, gól ale kvůli ofsajdu neplatil. Po půlhodině hry ale zase zahrozil SFC, konkrétně Zavadil, který však z přímého kopu mířil příliš vysoko. Dvě minuty nato Zavadil tentokrát nacentroval a jeho pas nakonec propadl k Večerkovi, který ovšem vyslal dost nesmělé zakončení, které Drobný v klidu chytil.

Čtyři minuty po změně stran vyslal Didiba Juřenu, jenž přihrál Holíkovi a tomu nebezpečnou střelu přizvedl na břevno Talovierov. Budějovice odpověděly ojedinělým pokusem Javorka, který skončil těsně nad bránou. Šance moc nepřibývaly, pouze v 67. minutě hlavičkoval po rohovém kopu mimo tři tyče kapitán Opavy Žídek.

V 71. minutě pálil nepřesně Holík, stejný hráč pak o dvě minuty později hledal před bránou své spoluhráče, kteří neměli daleko k tomu, aby dopravili míč do sítě. V 88. minute se hrdinou duelu málem stal střídající Pikul, jehož tečovaná rána rozezvonila břevno brány Jihočechů. Další příležitost už se v Opavě neurodila.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 5:1

18.09.2020 20:00

Góly: 2. Peter Olayinka, 13. Nicolae Stanciu, 27. Petar Musa, 52. Tomáš Holeš, 68. Ladislav Takács - 63. Jakub Mareš (pen.)

Jednoznačným vítězstvím se vrátili zpět na vítěznou vlnu fotbalisté Slavie a výborně se tak naladili na zápas předkola Ligy mistrů proti Midtjyllandu. Proti Teplicím zvítězili 5:1, gólově se prosadili Olayinka, Stanciu, Musa, Holeš a Takács. Skóre korigoval z penalty Mareš.

Sešívaní dokázali udeřit hned z první větší příležitosti. Už ve druhé minutě po rychlé akci našel Provod ve vápně Petera Olayinku, jenž z druhého doteku vypálil a s přispěním obráncovi teče rozvlnil síť. Skláři ihned zkoušeli zareagovat, výsledkem čehož byly dva VARem zkoumané pády ve vápně. Vše ale podle sudích proběhlo podle pravidel.

A tak přidali slávisté druhou trefu. Výtečnou akci předvedl Coufal, který přihrál za vápno, kde čekal Nicolae Stanciu. Rumunský středopolař z první vypálil a výtečnou ranou na zadní tyč překonal Grigara. Další gól mohl vzápětí přidat Ševčík, jeho pokus však letěl příliš vysoko.

Další pohroma pro Teplice přišla ve dvacáté minutě - tentokráte ne v podobě gólu. Po stažení unikajícího Musy totiž David Heidenreich uviděl kartu červené barvy a musel odejít do sprch. Dlouhou se nečekalo ani na třetí branku červenobílých. Mareček obrovskou hrubkou vybídl ke skórování Petara Musu, jemuž zakončení do poloprázdné klece nedělalo žádné větší potíže.

Stav 3:0 platil i o poločasové pauze, dlouho po ní však nevydržel. Po padesáti minutách hry se dostal balón za vápno k Tomáši Holešovi, jehož dalekonosná pumelice letěla naprosto mimo dosah Grigara. Další pohlednou trefu mohl přidat Ševčík, na něj ale teplický gólman vyzrál.

Po hodině hry se hosté dočkali snížení. Slávisté nezachytili průnikovou přihrávku a osamocený Coufal pak už vyřešil situaci podkopnutím Trubače ve vápně. To neuniklo zraku sudího, který odpískal pokutový kop. K němu se postavil Jakub Mareš a prudkou ranou dal čestný gól Teplic.

Reakce domácích na sebe ale nenechala dlouho čekat. Olayinka po skvělém průniku na levém křídle jen tak tak udržel míč ve hře a odcentroval na Ladislava Takácse, jehož hlavička našla cíl. Gól číslo šest mohl přidat Kuchta, tváří v tvář Grigarovi ale selhal a trefil jen vybíhajícího brankáře.

A jelikož se neuchytila ani Kúdelova rána v nastavení, zůstal konečný stav 5:1 v platnosti i v době závěrečného hvizdu. Sešívaní se tak alespoň na čas vrátili do čela ligového pelotonu, naopak Teplice zůstanou ve spodních patrech.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha440015:412
2.Slavia Praha431015:210
3.Viktoria Plzeň430110:79
4.Sigma Olomouc43018:59
5.Slovan Liberec42117:37
6.1. FC Slovácko32105:27
7.FK Jablonec42114:37
8.Fastav Zlín42028:76
9.Baník Ostrava41215:45
10.MFK Karviná41215:75
11.Bohemians Praha 190541125:74
12.FK Pardubice41123:64
13.FK Teplice41035:103
14.FK Mladá Boleslav41034:93
15.SFC Opava40223:62
16.Dynamo České Budějovice40222:102
17.1. FK Příbram30122:71
18.Zbrojovka Brno40134:111
Zbývající zápasy
19.09. 16:301. FC Slovácko - 1. FK Příbram

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (394)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele