FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola

02.08.2019, 19:58, aktualizováno 04.08.2019, 20:55
Komentáře a souhrny
Po Plzni, která remizovala v Ďolíčku, premiérově ztratila i Slavia. Obhájce titulu nevyužil množství šancí a z Karviné si odvezl rovněž pouze bod za bezbrankovou remízu. Sparta třemi góly porazila Příbram. Jablonec se rozešel smírně s Českými Budějovicemi. Naopak cenné výhry ze hřišť soupeřů zaznamenaly Ostrava a Olomouc...

Sparta Praha - 1. FK Příbram 3:0

04.08.2019 19:00

Góly: 28. Costa Nhamoinesu, 39. Guélor Kanga (pen.), 80. Guélor Kanga (pen.)

Sparťané využili zaváhání tria svých konkurentů na špici tabulky tím, že vyhráli doma proti Příbrami. Hlavním strůjcem vítězného tažení byl Guélor Kanga, který proměnil dvě penalty a na zbývající gól asistoval.

Kanga hýřil aktivitou hned od začátku, už ve třetí minutě musel Boháč likvidovat jeho technickou střelu. Na opačném konci hřiště přišla sporná situaci, Štetinův zákrok na Soldáta ale ponechal sudí bez povšimnutí, zato Nita si o něco později musel všímat Rezkova voleje.

Po pětadvaceti minutách se musel činit Cmiljanović, který míč těsně před Hložkem odehrál na rohový kop. To však bylo hostům málo platné, neboť z něj Kanga našel přesným cetrem Costu a ten prudkou hlavičkou poslal sparťany do vedení.

A brzy už narostlo vedení rudých na dvojnásobný rozdíl. V pokutovém území byl faulován Trávník, načež sudí ukázal na značku penaltového puntíku. Exekuce pokutového kopu se ujal Guélor Kanga, a přestože gólman vystihl směr střely, neměl na zákrok nárok.

Záhy se zahrával jedenáctimetrový kop i na druhé straně poté, co Krejčí podrazil Treglera. Jenže kopající Zeman na Nitu nevyhrál a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

Po návratu z kabin se Středočeši pokoušeli o odpor, jenže Alvirova hlavička skončila mimo, stejně tak podařený Zemanův pokus po Polidarově centru. Domácím obecenstvem to jen zahučelo, když po signálu z dalšího rohového kopu otřel Trávník balón o tyč.

Závěrečná dvacetiminutovka patřila domácím. Krejčího dělovka se sice neujala, lépe nedopadl ani Plavšićův centr na Sáčka, avšak po chybě v rozehrávce sestřelil Boháč Tetteha a kopala se již třetí penalta v zápase. I svou druhou Guélor Kanga proměnil a zpečetil výsledek utkání.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slavia Praha 0:0

04.08.2019 16:30

Góly: -

Slavia poprvé v sezóně ztratila, když remizovala v Karviné, která si naopak připsala první bod. Na postavení obou mužstev v tabulce se ale nic nezměnilo. Sešívání zůstávají na čele, kdežto Slezané jsou nadále poslední.

Ve středu obrany MFK se nově objevil Stropek, po karetním trestu se vrátil středopolař Smrž a na křídle nastoupila nová posila Vukadinović. Největším překvapením ale bylo nasazení brankáře Hrdličky na úkor Pastornického. Také hostující kouč Trpišovský udělal jednu změnu v obraně, když se vedle Kúdely postavil stoper Frydrych. Šanci dostali také záložníci Král s uzdraveným Masopustem.

Pražané sice dle očekávání drželi od úvodu míč na svých kopačkách, jenže kombinace jim zpočátku vázla. Pomohl jim ale domácí Ndefe, jenž ve 24. minutě zahrál ve vlastním pokutovém území rukou. K nařízené penaltě se postavil kapitán sešívaných Souček, jenže střelu poslal vedle tyče a velkou šanci na otevření skóre zahodil.

Také Karviná sem tam vystrčila růžky. Po půlhodině hry například hlavičkoval po standardní situaci nad břevno Rundić. Ve 39. minutě ale domácí nechali v obraně velkou mezeru, které si všiml Hušbauer, jenž vyslal dopředu Van Burena. Ten ale únik zahodil, když se kličkou zahnal a Hrdlička jej vychytal. O čtyři minuty později se Van Buren zase hnal na Hrdličku, jenže opět selhal, když trefil pouze boční síť. Těsně před pauzou se ještě málem prosadil Ševčík, který po centru z práce strany hlavičkoval do břevna.

Krátce po změně stran vybojoval Masopust zdánlivě ztracený míč a předložil jej Ševčíkovi, jemuž další gól sebral na brankové čáře Ndefe. V 57. minutě zazářil Hrdlička, který nejprve v obrovské šanci vychytal Masopusta a poté lapil dorážku Van Burenovi. Po následném rohovém kopu zakončoval opět Van Buren, tentokráte vedle, a v 61. minutě prohloubil nizozemský fotbalista čekání na gól, když trefil tyč.

Postupem času se na kopačky slávistů začala snášet nervozita a nepřesnost. V 77. minutě nacentroval Coufal na Součka, který jen těsně minul. O deset minut později měl Souček další příležitost, ale zblízka trefil boční síť. V nastavení ještě hlavičkoval střídající Yusuf do připraveného Hrdličky, který uhájil čisté konto.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec 1:1

04.08.2019 16:30

Góly: 49. Benjamin Čolić - 9. Jan Sýkora

České Budějovice ani na třetí pokus doma nevyhráli. Tentokrát si rozdělili body s Jablonec, který si alespoň částečně spravil chuť po čtvrtečním vyřazení z Evropské ligy. Severočeši jsou po čtvrtém kole na třetím místě, domácí Dynamo kleslo na desátou příčku.

Do základní sestavy Jihočechů se vrátil středopolař Havelka, který nahradil Čavoše. To byla také jediná obměna na domácí straně, kdežto lodivod hostů Řada udělal změn hned několik. Chybějícího Holíka zastoupil na pravém beku Jugas, čímž se ve středu obrany uvolnilo místo pro Plechatého. Sýkora se posunul na levý kraj zálohy, načež na pozici levého obránce mohl operovat Krob, a ve středu pole dostal šanci Pilík.

Skóre se na Střeleckém ostrově měnilo již po devíti minutách hry. Novák podcenil nákop Jugase za obranu a neuhlídal Doležala, který ve vápně našel volného Sýkoru, jenž se zblízka nemýlil - 0:1. Budějovice následně zabraly. Ve 26. minutě musel brankář Jablonce Hrubý vyrazit pokus Ledeckého a o minutu později si poradil se střelou Javorka.

Po půlhodině hry vystrašil příznivce Dynama gólman Staněk, jenž vyběhl proti míči, ale hlavičkou jej minul. Celou situaci nakonec zachránil odkopem stoper Havel. Jihočechům nešla upřít snaha o vyrovnání, avšak v koncovce se trápili a Hrubého za první půli příliš neohrozili. Například Havel ve 41. minutě využil volného prostoru předsedou, jenže pálil pouze pánu Bohu do oken.

Nástup do druhého poločasu ale měli domácí raketový. Ve 47. minutě se ještě po spolupráci Kladrubského s Mršićem neprosadil Schranz, avšak jen o dvě minuty později se Čolić postavil k přímému kopu a parádní střelou z pětadvaceti metrů srovnal stav utkání. Následně tempo zápasu opadlo, až v 67. minutě se málem do gólovou dostal Doležal, na poslední chvíli však zasáhl Staněk.

Za další tři minuty málem nabídli Jihočeši tutovka soupeři. Javorek, který hrál jinak výborný zápas, poslal pomalou malou domů na Staňka, jenž musel pořádně zabrat, aby balón odkopl před Doležalem. Na druhé straně se o čtyři minuty později činil Hrubý, který vyrazil pokus Kladrubského. V 88. minutě měl ještě slibnou příležitost Matoušek, jenže po centru od Sýkory pálil nad břevno a skóre zůstalo až do závěrečného hvizdu nezměněně.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 0:0

03.08.2019 19:30

Góly: -

V ligové tabulce už nám ubyl i předposlední stoprocentní tým. Plzeňští fotbalisté totiž nezvládli zvítězit na půdě Bohemians a po nepříliš pohledném utkání došlo k dělbě bodů. Viktoriáni tak na tento týden rozhodně nebudou vzpomínat v dobrém.

Ve velké šanci se po osmi minutách zjevil Podaný, míč mu však na zadní tyči nesedl a tutovou šanci zazdil tak, že Hruška ani nemusel zasahovat. Více se musel nadřít na druhé straně Valeš, který sotva zneškodnil Kalvachovu nečekanou skákavou střelu, následná Brabcova hlavička z rohu skončila mimo.

Před koncem první půle došlo ještě na jednu příležitost na obou koncích hřiště. Na propadlý míč pohotově zareagoval Köstl a od skórování jej dělilo jen pár centimetrů. Sám na bránu se mohl řítit Krmenčík, jenže mu byl odmáván sporný ofsajd.

Hosté se po návratu z kabin snažili převrátit zápas na svou stranu, jenže se se svým pokusem neuchytil ani Kopic, ani Krmenčík. Jen mimo tři tyče zamířila Hronkova hlavička, Hrošovského pokus zase byl zblokován.

Velké pozdvižení se událo dvacet minut před koncem. To totiž Jan Kopic dostal míč za Valešova záda, jenže v momentě Krmenčíkovy přihrávky se nacházel v ofsajdu a gól tudíž nemohl být uznán. Západočeši hrozili ze vzduchu, Krmenčík i Řezník ale pálili vedle. A jelikož úspěšný nebyl ani jeden z protiútoků Klokanů, rozešli se soupeři smírně 0:0.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Fastav Zlín 1:0

03.08.2019 17:00

Góly: 45. Tomáš Zajíc

Krajské derby mezi Slováckem a Zlínem dopadlo lépe pro domácí, kteří si po zasloužené výhře 1:0 připsali druhý bodový zisk v sezóně. Jedinou branku utkání vstřelil na konci první půle Zajíc. Ševci se nezmohli na větší odpor a mají na svém kontě stále jen tři body.

V obraně Slovácka se místo absentujícího Jurošky objevil Divíšek. Ten se postavil na levou stranu a doprava se přesunul Reinberk. Trenér Svědík také poprvé v ročníku nasadil dva útočníky Šašinku se Zajícem. Hostům chyběl zraněný Čanturišvili a na pravém křídle tak dostal šanci Bartošák. Kouč Csaplár opět vsadil na rozestavení se třemi obránci.

Začátek utkání nabídl zajímavou podívanou na obou stranách. Stoper Zlína Hlinka ve čtvrté minutě vyslal dalekonosnou bombu, kterou nad břevno musel konečky prstů vytáhnou brankář domácích Trmal. Na druhé straně centroval o tři minuty později Reinberk na Zajíce, jenž zblízka hlavičkoval vedle. V deváté minutě se poprvé ukázal Navrátil, jeho prudkou stélu zpoza pokutového území vyrazil strážce hostující svatyně Dostál.

Slovácko následně začalo přebírat iniciativu. Ve 25. minutě vznikl po centru z levé strany závar před bránou Dostála, míč se odrazil k Reinberkovi, ten si ještě vylepšil střeleckou pozici, ale Dostál jeho střelu doprostřed vyrazil. O pár chvil později zkoušel štěstí Šašinka, Dostál ale jeho přízemní pokus bezpečně kryl. Nicméně Zlín začal ztrácet půdu pod nohama.

S blížící se přestávkou tempo hry upadlo, i tak se ale kulatý nesmysl vyskytoval častěji vyskytoval na kopačkách domácích. Ve 41. minutě Zajíc ještě těsně nedosáhl na nebezpečný pas do předbrankového prostoru, za další tří minuty se již kanonýr Slovácka prosadil. Reinberk po přihrávce od Petržely trefil nepřesným pokusem právě Zajíce, který se rychle zorientoval a zblízka rozvlnil síť, čímž rozjásal většinu uherskohradišťského stadionu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí ve velkém stylu. Hned po změně stran prověřil Dostála znovu aktivní Navrátil, leč i tentokrát bez úspěchu. Obrovskou šanci měl v 51. minutě Šašinka, jenž postupoval sám na Dostála, ale gólman hostů si počínal úspěšněji a skvělým výběhem šanci zneškodnil. Za minutu již Petržela zamířil přesně, jeho branka ale nebyla pro ofsajd uznána. Dezorientovaní hráči Zlína jen o minutu později sledovali, jak Divíšek našel Zajíce, který hlavičkou jen těsně minul.

Výborný zápas hráli křídla Slovácka Petržela s Navrátilem. Zatímco první jmenovaný vytvořil pro spoluhráče řadu šancí, Navrátil se často pokusil o zakončení a jedna z jeho střel v 58. minutě skončila na tyči. Za minutu vypálil z nenadání hostující Poznar a krásným volejem z dálky trefil břevno. Chybělo opravdu málo a ševci z ničehonic mohli vyrovnat.

S blížícím se koncem utkání ubrali domácí na plynu, přesto si v 77. minutě vytvořili ještě jednu gólovku. Střídající Kalabiška našel Zajíce, toho ale vychytal Dostál. Zlín si v závěru vytvořil tlak, jehož výsledkem byla šance Poznara, který po centru od Nečase jen těsně minul pravou tyč. Slovácko se ale ubránilo a naprosto zaslouženě se radovalo z výhry.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 0:1

03.08.2019 17:00

Góly: 40. Jakub Plšek

Olomouci stačila jediná branka k tomu, aby vyhrála v Liberci. Autorem branky byl Jakub Plšek, který se prosadil na konci prvního poločasu. Domácí měli největší šanci na srovnání v samotném závěru, kdy se míč po ráně do břevna odrazil na brankovou čáru.

První zajímavá šance přišla ze strany Hanáků v páté minutě. Kerbr vyslal z levé strany pas na Yunise, který zakončoval nůžkami, trefil však pouze dobře postaveného brankáře Slovanu Nguyena. Jinak viděli diváci nezáživný úvod, zajímavou zmínkou je snad jen střídání zraněného záložníka Olomouce Greššáka, jehož nahradil Zmrzlý. Po půlhodině hry šli domácí do přečíslení, avšak Potočného střelu lapil gólman Reichl. Ještě hůře si útočník Liberce vedl ve 34. minutě, kdy pálil nepřesně.

Ve 35. minutě měl slibnou šanci Malinský, který se spoluhráči postupoval vpřed, zvolil snad to nejhorší řešení, a sice oblouček, který s ledovým klidem lapil Reichl. Trest na druhé straně přišel o pět minut později. Severočeši ztratili míč ve středu pole a hosté následně vyrazili do útoku. Pilař vynikajícím centrem našel v pokutovém území Plška, jenž nastavil nohu a překonal Nguyena - 0:1.

Po změně stran se domácí hnali za vyrovnání. V 55. minutě hlavičkoval Karafiát mimo tři tyče po pasu od Potočného, za další dvě minuty se za brankou tlačil střídající Kuchta, ovšem Reichl na poslední chvíli balón zkrotil. Ani Olomouc ale nebyla bez šancí. V 58. minutě po delší době opět zafungovala spolupráce mezi Kerbrem a Yunisem, načež druhý jmenovaný zamířil hlavou jen o chlup vedle Nguyenovy svatyně. O tři minuty později Nguyen nezachytil dlouhý nákop a následně musel likvidovat dorážku Kerbra.

Na lavičce Slovanu během utkání plály emoce, žlutou kartu od sudího postupně viděli trenér Hoftych i jeho asistent Medinský. Hanáci mezitím dál hrozili, v 70. minutě Nguyen jen taktak vytěsnil tvrdou ránu Falty. O čtyři minuty později se konečně zase připomněli domácí, avšak Alibekov, který Liberec posílil v průběhu týdne, hlavičkoval po rohovém kopu slabě a Reichl pumlíč ukryl.

V 86. minutě měl Liberec ještě jednu obrovskou šanci na srovnání. Hybš poslal centr do šestnáctky, kde se do míče z první opřel Pešek a trefil břevno, načež se míč odrazil na brankovou čáru a následně zpět do pokutového území. Severočeši signalizovali, že míč přešel brankovou čáru, rozhodčí však gól neviděl a ani opakované záběry jasně neprokázaly, že by Slovan dosáhl branky. Olomouc si tak ze severu Čech odvezla důležité tři body.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Baník Ostrava 0:2

02.08.2019 18:00

Góly: 20. Tomáš Smola, 82. Dyjan Carlos De Azevedo

Po loňském nezdaru hráči Baníku zabrali a zase dobyli hřiště největšího rivala, Opavy. Slezskými králi se stali po velmi atraktivním a útočně laděném utkání, úvodní gól vstřelil proti bývalému zaměstnavateli Smola a v závěru na něj navázal Azevedo.

Jako první přitom míč do sítě dostali domácí, jenže Jurečka předtím fauloval Budinského a branka tak nemohla být uznána. Skóre se tak otevřelo na opačném konci hřiště. Stronatiho hlavičku po Hrubého přímáku sice Fendrich vyškrábl na břevno, na dorážku Tomáše Smoly byl ovšem krátký.

Vytáhl se i ostravský gólman Budinský, který skvěle zasáhl proti Jurečkově hlavičce do šibenice i Dedičově zakončení po sólu. Z nadcházejícího protiútoku mohla být nebezpečná situace, tu ale Reiter zabrzdil. Žlutomodří i nadále hýřili aktivitou, jenže ani Dedičův, ani Jurečkův pokus nemířil mezi tři tyče.

Před poločasem se domácí dočkali vyrovnání, jenže jako by se opakoval scénář z úvodu zápasu. Jurečka rozvlnil síť za Budinského zády, ani tentokrát ale nemohl slavit, protože trefa z důvodu ofsajdu neplatila.

Po pauze se hra zklidnila, až dvacet minut před koncem zahrozili Kopeckého svěřenci. Na Šulcův povedený centr ale spoluhráčům pár centimetrů chybělo. O pár minut později jim zato pořádně zatrnulo, když sudí u videa konzultoval, zda nemá Schaffartzikovi za jeho zákrok na Diopa udělit červenou kartu, pokračovalo se ale v jedenácti.

Zaskvěli se oba brankáři, nejprve Fendrich zmenšil úhel Diopovi a vychytal jej, Budinský zase zlikvidoval Šulcovu dělovku. Domácí gólman přesto brzy kapituloval, Reiter si po protiútoku položil obránce a naservíroval míč Azevedovi, který do prázdné brány jednoduše zakončil. 0:2!

O poslední vzdor se v závěru pokoušeli opavští hráči, avšak marně. Žídek ve velké šanci minul, Zavadil z přímáku také nenadělal Budinskému mnoho starostí. Baník tak zvítězil a bodově se dotáhl na Opavu, v aktuální neúplné tabulce dnešní soupeři okupují páté a šesté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha43107:110
2.Viktoria Plzeň43108:410
3.FK Jablonec42119:37
4.Sparta Praha42117:47
5.FK Mladá Boleslav32015:46
 Baník Ostrava42025:46
7.Sigma Olomouc42023:46
8.SFC Opava42023:66
9.1. FC Slovácko42023:86
10.Dynamo České Budějovice41215:45
11.Bohemians Praha 190541125:54
12.1. FK Příbram41124:74
13.FK Teplice31113:64
14.Slovan Liberec41034:63
15.Fastav Zlín41032:43
16.MFK Karviná40133:61
Zbývající zápasy
04.08. 16:30FK Teplice - FK Mladá Boleslav

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (666)

Přidat komentář
Han střelil první

MISTŘI!!!

Reagovat
cink

mistri v cem? v debilite?

Reagovat
smazaný uživatel

to nepsal Liquid ten komentář nebo Euphael

Reagovat
pantondavo

Reagovat
ratusek

V suchým

Reagovat
smazaný uživatel

triku PYČO

Reagovat
HorajzmAmmann

DERBY JE NAŠE !!

Škoda těch domácích zápasů Ale 2x venku = 6 bodů

Reagovat
Banikovec7

Smola a Reiter všechno ostatní udělali špatně, ale zařídili oba góly.

Reagovat
Han střelil první

tak u toho prvního hlavně skvělý centr Hrubého a ještě lepší hlavička Stronatiho.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda.Smola např. kolmice na Diopa.

Reagovat
Banikovec7

Nojo, i Reiter měl dobré momenty, ale kazili hodně oba.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bob

Reagovat
C-M@ster

Julínek

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas. Škoda, že rozhodčí tlačil Baník. Ten gól po rohu měl platit

Reagovat
bobis21

má nějaký záběr, který to 100% potvrzuje? Protože pokud ne, nemůžou změnit rozhodnutí na hřišti (které bylo offside). Mně se to taky jako offside nezdálo, ale žádný záběr který by to prokazoval prostě k dispozici nebyl, takže se jinak rozhodnout nedalo. To nemá s tlačením nic společného.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

platí rozhodnutí na hřišti tak jako za normální situace bez VARU

Reagovat
Posledni Kovboj

a Cikrt

Reagovat
C-M@ster

Letajici?

Kde je mu konec...

Reagovat
bobis21

Ještě 31 takových a titul je náš

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
montaigne33

Zábavné DERBY

Reagovat
JeséRodriguez

Pěknej zápas se vším všudy

Reagovat
smazaný uživatel

Baník zaslouženě, ve druhé půli už Opava tolik šancí neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, jsem moc rád Musíme ale už vyhrát ve Vítkovicích...Opět skvěle zachytal Budinský

Reagovat
HorajzmAmmann

Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si vždycky myslel, že nejhnusnější fotbalista je Michael Reiziger, to sem ale ještě neviděl Tomáše Smolu.

Reagovat
HorajzmAmmann

ukaž se ty, frajere....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Já mám poradí hnusáků jasné: 1. Lichteneger 2. Lovren 3. Hruška (Plzeň) první dva za neůctu k soupeři, poslední za zdržování při výkopech ....v této disciplíně by měl dostat Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

A který se ti líbí? S kterým by sis vyšel?

Reagovat
smazaný uživatel

Taribo West

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se Zavadilem úplně nesouhlasím. Ať to raději prozkoumají z více záběrů, než ať to vyřeší špatně.

Ale nechápu, proč rozhodčí nejdřív 3 minuty telefonuje a pak se stejně jde podívat na telku. Kdyby se šel podívat rovnou, bylo by to rychlejší.

Reagovat
C-M@ster

Pokud pominu dnešní zápas, kde to bylo o něčem jiným, tak obecně je to naše video směšný... kór to posuzování ofsajdů.

Luštíme to tady z nějakých kamer s mizerným úhlem půl hodiny.

Buď ať video neni, nebo at je ale takový, aby to bylo vyřízený hned.

Reagovat
bobis21

Hlavně jsou pak u toho videa schopni uznat i neregulerní góly po několikaminutovém zkoumání. Zatím fakt fraška.

Reagovat
Bakary3

Pekna kulisa, Opava aktivnejsi, aspon remiza by tomu slusela.

Prijemne prekvapil Sulc, aktivni, neboji se hrat, herni sebevedomi, pritom mi prijde pokornej, snad bude hrat.

Silenej Reiter, ten jak se dostane k vapnu, tak se uplne zesere a mice se jen alibisticky zbavi. Ani v kombinaci mi neprisel kdovijakej...

Pro me trosku zklamani, ze neuznali Opave gol. Bylo videt, ze sami nevi a v takovym pripade bych se proste priklanel ke golu. Tady ikdyby centimetry fakt nepomohlo k tomu, aby ten hrac zakoncil.

Paník p*** !

Reagovat
ratusek

Minule byl Reiter výborný. Dneska to zadrbával.

Reagovat
niflheim

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Foto

Reagovat
Zark

Bob > trevor

Reagovat
HorajzmAmmann

ve žraní klobás určitě ne...

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

A maj dobré! Celkove občerstvení pro hosty v jejich sektoru TOP!

Nejlepší v lize.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe to zní po prohře s Teplicemi zvláštně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak koukám na tabulku, 5 nejlepších týmů seřazeno hned od začátku na vrcholu soutěže

Reagovat
HorajzmAmmann

popředí tabulky by teda bylo asi lepší slovní spojení...

Reagovat
ratusek

To tam počítáš i zoufalce z Bolky?

Reagovat
Kiwi-21

Však MB skončí před vámi o to bych se moc nebál

Reagovat
Losinho

Proč zoufalce?

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

A náskok o baráže 3 body

Reagovat
Losinho

Páník

Reagovat
HanzBP

Snad poletí i tak.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ty ikony fe Fantasy jsou hrozný

Reagovat
Coutinho10

ze zacatku jsem taky na to koukal jako blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je povedena, cisti Rumuni

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

to odpovida no

Reagovat
Kang & Kodos

Baník zase čistá Francie. Smola jako slezskej Mbappe

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

tam to zrovna sedí

Reagovat
Elliasson

Karoch ke konci se zase dostal do formy.

Reagovat
Coutinho10

OT: koukam na Bruggy a Deli krasny acko ...vyvezl si to na pulku a prihravkou po zemi poslal spoluhrace do tutovky, kterou promenil

Reagovat
monty25
Reagovat
Posledni Kovboj

luxus

Reagovat
Coutinho10

hledal jsem to na redditu i na twitteru, jestli to tam nekde neni a livesport me nenapadnul

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Han střelil první

Tak to musí! Občas stříhám i já.

Reagovat
Coutinho10

priste na to budu myslet

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho to tam zustava?? to me na te strance sere, ze to mizi (a docela rychle) + ze to nejde prehrat v appce. naopak cenim, ze vylepsili badminton

Reagovat
Han střelil první

To vůbec netuším, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu a Deli novy fantabargainy v Belgii, samy Acka

Reagovat
Coutinho10

veril jsem jim, ale i tak me prekvapujou, jak se jim dari i smerem dopredu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten tam taky dlouho nezůstane...

Reagovat
Coutinho10

start mu vychazi skvele ...tesim se na jejich zapasy i v predkole LM proti Dynamu Kyjev

Reagovat
Losinho

Snad to Bruggy daj

Reagovat
Coutinho10

bylo by hezky, kdyby se jim za nas Simon pomstil a vyradil je

Reagovat
Coutinho10

tak slusnej valec ty Bruggy...tak jsem je hned soupnul do vedlejsich

Reagovat
KingMaster13

A teď se přidal i Míša. Na druhou stranu ale z té Belgie mám pocit, že tam brání hrozně amatérsky. Já bych byl pro tam poslat Hornyakův Liberec aby je trochu naučil i taktiku

Reagovat
Coutinho10

j, možná, že měli třeba jenom štěstí na slabší soupeře...uvidíme v dalších zápasech a hlavně v LM a EL předkolech

Reagovat
KingMaster13

Tam jde ale o to, že Simon tam z pozice stopera vyváží míč do středu a je tam dálnice, nikdo ho nenapadá. To je šílenost prostě. Míša po rohu ok.... to bych je nevinil, naše rohy neuměla bránit ani Sparta

Reagovat
Coutinho10

j, prostě jsou dobří no

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

90/100. 100 bys měl, kdybys nepřehodil střelce

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsme si říkal, zda-li to tam někdo nepsal

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

#SmolaPico

Derby je naše

Byl vůbec soupeř? Na hřišti sem ho neviděl, v hledišti neviděl, ani na vlajky, které hledá neodpověděl

Ještě, že sem jel, jak sem byl minulý rok z nás zklamán, tak dnes od první minuty rachot!.. Teď ještě příchod Kozla a jazda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

ono i ta jejich návštěva byla nic moc, že jsme je neslyšeli to je darmo když nás jde slyšet až v Polsku

Reagovat
mickey mouse

Zavadil za ten názor var

Reagovat
ratusek

OT: Tady je to Dudelange - Shkendija, ty 2 červené na konci zápasu plus ta hlavička rozhodčímu plus následná skoroinzultace, kdy vlastní spoluhráči museli bránit před sudím

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=k0qSeS0XMuQ

Reagovat
ratusek

teda bránit sudího

Reagovat
dantetomas

Tak som si to po tom tvojom popisku s nadsenim a ocakavanim pustil a prislo sklamanie

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

strasny retardi

Reagovat
smazaný uživatel

O Panikovych kvalitach svedci fakt, ze ho palcuje retard losinho. :-) Hezky vikend.

Reagovat
Posledni Kovboj

dekujeme za nazor, tady mate klicenku

Reagovat
ratusek

klíčenky už došly, rozdáváte to jak banány

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Měl jsi opalcovat Cukrouše

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu žiďačku, jsi tak roztomilý, jak mu stojíš po boku

Reagovat
smazaný uživatel

Podvratak. Jeste vetsi blitka nez loskot.

Reagovat
Losinho

Minulou sezonu jste si díky nám naživo užili oslavy dvou trofejí, tak buď trošku slušnej

Reagovat
smazaný uživatel

Urco Luky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Pises to tady asi po pate a konecne za to mas smajliky. Tak snad uz das pokoj.

Reagovat
Losinho

To jsem taky doufal, když jsi sem hodil "Hezký víkend"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Puskas

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože kdybychom ve finále poháru vyhráli my, nebo nás v něm porazil někdo jiný, tak bychom u toho nebyli?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FruFru

Snad tohle bylo vítězné rozloučení s Bobem, opavský stadion a ubrečenějšího hráče než je Zavadil jsem snad ještě neviděl .

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil dostával slušnou bídu

Reagovat
lichna.

To doufám. Kreten jeden.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak starší hráči to obvykle dělají. Hřeší na svůj věk, jméno atd. Baroš v tom bývá jeste horší. Zavadilovi špíl moc nevyšel hlavně špatně centroval. V poli byl ale všude! Je mu 41! Já před jeho výkony a láskou k fotbalu smekám.

Reagovat
lichna.

Opava po tom, co nás loni porazila na tribunách, letos hodně velká bída. Od gólu na 2:0 už jsem slyšel jenom nás. To by se u nás nestalo. Tam se naštěstí fandí za jakéhokoliv výsledku, minimálně v kotli.

Jinak Smola dneska dobrý dřevák, ale gól dal a to je hlavní..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak diky SFC za "korektnost". Kdo vi tak vi...

Reagovat
smazaný uživatel

Připojuji se, zasvěcený ví a díky, někdy si to vynahradime

Reagovat
Hokaido

Kdybys nebyl attention whore, tak buď nic nenapíšeš, nebo to napíšeš celý.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Bakary3

Tohle je takovy to dilinkovstvi z facebooku - "ona vi"...

Reagovat
mistr129

všechno v prdeli... (*cítí se hrozně)

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

A zoufale ceka a ceka a pak to prijde - co se stalo, zlato?

Ale EF povodil, tady to nefunguje

Reagovat
andrew96

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Vis o tom hovno tak radsi mlc.

Ale kdyz uz si chces povidat tak nam tu muzes povedet o tom jak se ma mlady Hasek u SKS nebo jak to Straka zkurvil v Karvine po prvnim zapase co je vedl.

Reagovat
Euphael

napis to cele nebo tu nepis nic ty chcanko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Narizujes mi to?

Reagovat
Euphael

nejsem tvuj nadrizeny, jen te durazne upozornuji...Trevorinha jsem uz nasel i na twitteru, takze je jen otazka casu az si najdu i tebe, takze takove durazne upozorneni muze hrat pro tebe velkou velkou roli pane

Reagovat
HorajzmAmmann

komu vyhrožuješ ty pizdo zkurvená?

Reagovat
Euphael

ty drz picu chciploni

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ze si me jeste nenasel jen dokazuje jaky ses idiot.

Reagovat
Euphael

Jeste jsem te nehledal panacku.

Reagovat
HorajzmAmmann

a co mu na tom twitteru udělaš?

Reagovat
smazaný uživatel

To by me taky zajimalo bo tam se nic ukrast a odnest do zida neda

Reagovat
HorajzmAmmann

ale je drsnej, se mu musí nechat...

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdě o něm "twítne"!

Reagovat
JarousFCB

Přijede do Orlovské jámy, co tam je už pár let místo náměstí a bude Cukrouše hlasitě vyzývat na souboj.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Epický souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho

Reagovat
Snatus

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Baronne

Cukrouš no

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva zoufalci me mj. bavi i tim, jak evidentne po zapase sednou na pivo a cely vecer stravi refreshovanim EF, zda nekdo neco noveho k banicku nenapsal, pak jakoze nekoho strasne odjebou, navzajem si to opalcujou (+k cemuz se vzdy prida par vicemene furt tech samych prizdisracu, coz je snad jeste vic cringe, jak jim nekteri lezou do prdele), a ti dva se pak poplacaji se v hospode po zadech. Uplne no life

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tys nekdy sral u zdi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

hrozný kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

To je od tebe hezké Lukýňo, ale na tvůj level kreténštiny ještě zdaleka nemáme

Reagovat
Losinho

Ti nedám spát?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše my tobě Lukýňo, jak to tak vidím

Reagovat
Losinho

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne co jsou tady zamindrakovani kokoti schopni vytvorit z jednoho komentu pro par lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to lajkuje židovský kreten Lukýňo a pak nějací neandrtalci..

Bav se, co se zažilo za posledních 30 hodin oni na EF a PC nezaziji nikdy, panicove

Reagovat
Losinho

Uklidni se, tlusťochu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný Lukýňo, snad najdeš i něco jiného ze svého kretenskeho, židovského šuplíku :-*

Reagovat
Losinho

Zmínka o spalovně nebude? Tak to je slabej začátek neděle

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak začátek neděle

Reagovat
Snatus

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PP

Reagovat
JarousFCB

Kéž by Cukrouš zvládl po zápase chvilku posedět...

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Snatus

BFF už aby vám začaly šichty na šachtě, abyste neměli tolik času na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Srandisto

Reagovat
JarousFCB

Ono je nějak ponižující dělat na šachtě?

Reagovat
frankiefcb

kdybych dělal na šachtě, tak jsem jiný pán.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=riwbivJqiuE

pičo, ten jestli nedostane infarkt jednou v přímém přenosu tak nevím...

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle člověk je mi neskutečně nesympatický

Reagovat
mistr129

"Jeden Baníkovec měl pravdu, říkal že 2:1 prohrajem"

Reagovat
raduinho

Banikovsti spameri si to tady pletou se stránkama Bahniku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

fanoušci se baví o zápase jejich klubu u článku o zápase jejich klubu - fakt tragédie. Nikdo jiný tady během zápasů svých klubů nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

zase maminka přišla ožralá, a chtěla po tobě sex vem si piluku jak psal doktor

Reagovat
raduinho

Zdravím největší močku na EF.

Reagovat
Han střelil první

Tak máme po zápase, vole.

Reagovat
mickey mouse

Už mě to nebaví, každé kolo nás zatím rozhodčí řežou. Začíná mi to připomínat sezónu 12/13 při pádu do MSFL, kdy nám taky tak škodili. Sezóna bude těžká bez typu hráče, co dokáže rozhodovat zápasy (Kayamba), ještě že to vynahrazujeme bojovností. Díky bohu za těch 6 bodů z úvodu ligy.

Naše choreo boží , pyro

Chacharům dík za ten nápis na vedení, snad to pomůže dotyčným se zamyslet.

Reagovat
ratusek

Chorea byla super od obou stran

Reagovat
Banikovec7

Ta opavská hysterie na sudího je šílená. Jak přesně vás zařízl? Jediné co snad udělal v náš prospěch je ten otočený faul Diopa, za který měla přijít žlutá na druhou stranu, ale jinak fakt netuším proč tak brečíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v emocích občas každý napíše hloupost...

VAR může řešit jen ČK, takže kdyby uznal, že to od Diopa bylo na červenou, tak ji dostane a Schaffartzikovi (?) vezme žlutou zpátky, ale správně to vyhodnotil jako "oranžový" a trochu nešťastný zákrok, který se odehrál souhrou blbých náhod a tak vzít zpátky ŽK nemohl a Diop ji zpětně zase nemohl dostat...Je to trochu komplikovanější, ale je to tak. Myslím, že disciplinární komise vymazala v minulosti ŽK pro Hušbauera v podobné situaci. Tak snad to bude i u Schaffartzika.

S tím gólem, kdy mával ofsajd, je rozhodující co udělá čárový a ten mávnul ofsajd, VAR nedokázal stoprocentně odhalit, že se o něj nejednalo a tak nemohl vzít Julínek rozhodnutí čárového zpátky a ten gól uznat...

Takže, sice diskutabilní, ale hlavní rozhodčí prakticky žádnou větší chybu neudělal. Objektivně ta situace u ofsajdu vypadala tak těsně, že ve prospěch fotbalu to odmávat nemusel, navíc když tam byl VAR, pro nás velké štěstí, pro ně samozřejmě smůla.

Reagovat
Banikovec7

Tak to není o jednom příspěvku v emocích, ale 95% příspěvku opavských co jsem od včera četl, jsou nadávky na Julínka, že je zaříznul. Hlavně když se podíváš na to jejich forum, tak to je neskutečná přehlídka. A k tomu gólu, já tam teda ofsajd vidím i z těch záběrů co jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím pohyb vpřed a o jednou nohou tam asi je, takže obhájí si to, ale...Pořád je to hraniční a kdyby to nemávnul, tak by to Julínek asi vzít zpět nemohl, bo to nebylo úplně průkazné. Já bych jim to zpětně asi nevyčítal. Nebyl to ofsajd jak ten, když nám Plzeň dala na 2:1 na jaře. Tak to aspoň osobně vidím.

Co si píšou na 4fan je jejich věc, jsou naštvaní, bo chtěli strašně moc vyhrát, pro ně není větší soupeř než my...Po víkendu je to přejde...Já jsem si myslím dost objektivní a za včerejšek se nestydím, žádná tlačenka tam pro nás nebyla. Hodně soubojový zápas v obrovském tempu, ono i pro rozhodčího to není nic lehkého, že jo...

Reagovat
Banikovec7

Však já to vidím stejně jako ty, mi to vysvětlovat nemusíš, proto když tady jednoho z nich mám, tak se ptám, kde viděli to tlačení sudím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s těmi opaváky tady zrovna dobrou zkušenost nemám...Objektivní borec je Donny, ale ostatní tak střídavě oblačno...Takže otázkou je, jestli to vůbec má smysl...Když nechceš a jsi poháněný nenávisti, tak za ani ne 24 hodin určitě pravdu neuznáš, kdo ví, jestli někdy později...

No nic, jdu ven, užívat víkend. Kouknu tu večer, jestli bude nějaká reakce.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
mickey mouse

Není to narážka přímo jen na tento zápas, spíš konstatování co se odehrálo za ty 4 kola. V budějkách nesmyslné žluté karty, proti Příbrami každý osobní souboj písknut proti nám, v Bolce jasná rudá pro Komličenka, proti vám dostane náš hráč žlutou kdy mohl být Diop klidně vyloučen + dvakrát ta VAR která nic nevyřešila... Nebrečím, jen konstatuju fakta. Je toho už prostě hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji , ale to Dinamo si tam dal proč? Trapný kurz 1,28...

Reagovat
Greny

no prislo mi to jako jasnej zapas.. oni proste v te sve lize nemaji konkurenci i kdyby hrali s beckem

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mirek na tenisu

Hrubý. Jsem rád, že potvrdil že je rozdílový hráč. Po Teplicích jsem litoval jeho absence a místní odborníci ho pasovali na dřeváka. Třeba by to tady mohli přiznat. Já když se v hodnocení hráčů spletu tak se omluvím. ˇ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti stačí hodně málo Že je skvělý technik víme všichni, ale nesmí být tak měkký v soubojích, Zavadil a Jursa tam do něj šli tělem a lehce ztratil míč, dominance ve hře byla velmi malá, i kvůli Kuzmanoviči, který byl prostě hrozný v prvním poločase, opět byl tak trochu všude a nikde, střed pole výrazně zvedl až příchod enormně nedoceněného Diopa. Jestli o někom řeknu, že je rozdílový hráč, tak je to Jánoš, patří mezi top 5 DZ v lize a je lepší než jeho vrstevník Frýdek z mateřské Sparty, již dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmanovičovi*

Reagovat
Bakary3

Hrubyho je skoda, potencial v nem byl a asi je, ale bohuzel neni aspon trosku buldok.

A Janos je hodne nedocenenej hrac, on me upoutal uz pri jeho hostovani v Jihlave a ze ho z Bolky prodali je jen dukaz totalniho amaterismu jejich vedeni.

Jak pises, ten by si ve Sparte svoje odehral jak nic a srovnanim s Frydkem ani Janose nechci urazet. Nechapu, ze tam nikdy nedodtal sanci.

Reagovat
Achašveróš

za Diopa

Reagovat
HorajzmAmmann

za Diopa ten kluk včera neztratil balon, x jich vybojoval, dobrý do kombinace.

za Jánoše

Ale tuhle sezonu teda Diop za mě osobně posadil Kuzmu na lávku...

Reagovat
Han střelil první

Diop jednoznačně.

Reagovat
salami

Koukal jsem na většinu zápasu a byl jsem fakt mile překvapenej, mělo to dobrou atmosféru, pořád se něco dělo a i tam byla nějaká kvalita, obzvlášť Opava mě příjemně překvapila. Jinak dlouho jsem neviděl někoho horšího ve finální fázi než je Reiter.

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu, až ty finálky bude dávat přesnější a nebude to takový zmatkař bude výborný. Ale u toho golu to udělal naopak výborně

Reagovat
salami

To jsem zrovna nachvíli odešel a na livesportu jim nejede video Ale jinak teda nevim, jestli je tam prostor pro zlepšení, času měl vždycky dost a stejně to řešil blbě, koneckonců to o něm řikal i Hašek, ale tak třeba se aspon trochu časem uklidní.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Opava si může stěžovat na smůlu jak chce, ale když jsem kouknul na sestřih tak Baník šel asi 5x skoro sám na golmana. Reiter plus Azevedo asi v 25. minutě, Smola na konci poločasu, Diop po vysunutí Smoly, přečíslení 5 na 2 u druhé branky... Opava měla více závarů, které si pohlídal výborný Budínský, ale Baník měl víc tutovek. Takže hovno štěstí, naprosto zasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses dobrej kdyz to to byly tutovky tak proc z toho nebyly goly? Zapasu by slusela remize. Nesnizuju vykon ani jednoho, derby vyborne, nejvetsi kanka video.

Reagovat
HorajzmAmmann

0:2

2 goly !

proto Baník taky vyhrál !

Reagovat
ratusek

Toho Šulce sme měli vzít. Zahrál by si u nás taky dost. A že bysme ho rozehrávali Plzni? Pořád lepší se dívat na někoho, kdo tomu chce dát myšlenku, než na ty naše jantary, kterým rozehrávka nic neříká. Na včera si nestěžuju, derby se vždy vymyká všemu

Reagovat
HorajzmAmmann

já radši budu koukat na našeho Hrubého...

Reagovat
ratusek

ten tomu dopředu myšlenkově nedá. ale budme rádi aspon za to

Reagovat
HorajzmAmmann

At Jankul raději koukne na někoho koho můžeme koupit a ne brát hráče na hostovačky...

Reagovat
Han střelil první

Dneska už zcela bez emocí zhodnocení zápasu:

Jsem hrozně rád za nasazení, které na hřišti hráči předvedli. Nevypouštěli souboje, makali, jaký to rozdíl proti Teplicím. V prvním poločase Baník do gólu lepší, pak zabrala Opava a nám šíleně hořela pravá strana. Reiter se nevracel dostatečně rychle a Fillo se na obraně učí, takže když byli se Šindelářem přečísleni, tak z toho skoro vždy hrozila nebezpečná situace. Hlavně Jurečka byl v prvním poločase nebezpečný. Stopeři dobří i přes dva Šindelářovy kiksy v rozehrávce (pořád máme Pokorného). Fleišman je bohužel z formy a chvilkami dělá chyby jak dorostenec a vůbec by mu neuškodilo si na dva zápasy posedět. Helešic je ale v Českých Budějovicích, takže tam holt nikoho nemáme, protože představa Granečného nebo Holzera na bekovi se mi moc nelíbí. Střed zálohy byl super. Jánoš hraje prostě výborně a já si nevzpomínám, kdy naposledy Baník tlačila bota na pozici defenzivního záložníka. Já asi takovou dobu nezažil. Hrubý zahrál také velmi solidně, makal, dral se do soubojů, snažil se o riskantní přihrávky, které občas vyšly a občas ne, tak to prostě je. Jeho centr u prvního gólů byl skvělý, ostatní standardky už ne. Reiter - přínos do defenzívy nulový a vepředu je to za mě prostě taky špatné. Asistence byla krásná, ale jinak je jeho řešení ve finální fázi opravdu žalostné, výhoda u něj je, že soupeřovu obranu větrá a uvolňuje tak prostor ostatním spoluhráčům. Dyjan dobrý, makal, hodně pomáhal v obraně a dost si rozuměl v kombinaci s Diopem. Každý nadává na Diopa, že neproměnil tutovku, ale mně už tam přišla i ta Reiterova přihrávka navíc. Nic to nemění na tom, že útočníka nesmí taková přihrávka zaskočit. Jinak Diop včera o dost lepší než Kuzma a jasně si řekl o základ. Smola je naprosto strašné kopyto, ale gól dal a to se počítá. Jinak to pro mě ale prostě není útočník č. 1. Nezpochybnitelný motm je Budínsky, který skvěle podržel. Druhý poločas již naprosto pod kontrolou, nikam jsme se nehnali, dobrá hra na brejky a včera jsem viděl fakt solidní výkon. Hra se zvedá, což se vzhledem ke krátké přípravě dalo čekat a já se těším na Bohemku, které dáme 2:0. Páník zůstat!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Výše - snad Páník odchod i přes výhru, tady Páník zůstat - tak co teda ?

Reagovat
HorajzmAmmann

1. varianta Kozel, pokud se nepodaří tak zůstat Pánik

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vpředu od začátků zápasů Baroš + Diop ? Tohle mi plyne z tvého pohledu .... To Bary už nedá...

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně spíš Diop - Smola

Reagovat
Han střelil první

Nevím, jak na tom Bary je po fyzické stránce, do toho bohužel nevidím, ale pokud má na to odehrát bez problémů 90. minut, tak by měl dostávat přednost před Smolou.

Reagovat
ratusek

Tak jak dlouho vydrží Pepík Csaplárů?

Reagovat
sosna

Precizně odbráněné. (až na ten gól) Díky za body, Ludvo.

Reagovat
GreatWhite

No, co si budeme povídat, Liberec regulérní vyrovnání, 3 body máme díky absenci VAR.

Každopádně se mi letos Sigma hodně líbí. Není to takový líbivý fotbal jako některé zápasy pod Jílkem, ale maká se úplně jinak a je to vidět. I přes prohry v Plzni a na Slavii jsme tam, hlavně na Slavii, odehráli nejlepší zápas za hodně dlouho, teď v Liberci naprosto vyrovnaný zápas. Loni nás tihle soupeři venku dost válcovali.

Jinak Pilař má super momenty, pokud zvládne odehrát aspoň půlku zápasů, bude to paráda. Rozdílový hráč.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
sosna

Reagovat
Luc-Luc

mne se to za Latala libi daleko vic, je to agresivnejsi a prameni z toho i sance v tezkych zapasech venku, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Co vsichni vidí na Marovi? Jinak Liberec celkově bída, Oscar už ten tým značně převyšuje

Reagovat
FCSL

Prcat tuhle ligu tvl. V Ostravě zářez, ve Zlíně taky tlačenka domácích, protože měli 0b a museli bodovat, neodpískaná penalta, dneska neuznanej gol... Kluci mě taky serou, ale v tomhle je teda lituju, protože tohle už je trochu moc. Tak hlavně, že máme VAR a liga je tim víc regulérní Člověk se těší na zápasy a pak je akorát tak nasranej a zoufalej z toho

Oscar o třídu nejlepší. Karafiát od zájmu Slavie úplně v prdeli, dnešní gol zase jeho. Neřešený problémy nás ničej. Na AM se střídaj deffenzivní záložníci Mara s Breitem a na hrotu nám hrajou kkti ze Slavie. Hlavně že furt všichni vykládaj, jak vědí, kde nás tlačí bota a nic s tim nedělaj. To je pak těžký. 2. liga taky liga

Reagovat
HorajzmAmmann

máš někde záběr, že to byl jasný gol?

Reagovat
FCSL

Ne, ani fakt nemám sílu se v tom vrtat ještě. Ted už bude i lepší, kdyby to gol fakt nebyl, stejně to nic neřeší. Ale za debilní 4 kola už je toho fakt moc, že mě to nebaví. To jsem se chtěl i kouknout na Plzen, ale už ne prostě

Reagovat
HorajzmAmmann

z jednoho záběru mi to přišlo jako lajna z druhýho jako gol no.. těžko říct.

Var by prostě mělo být všude když už, takhle to je na hovno...

Reagovat
FCSL

Ze záběru někde z poloviny hřiště se to určuje blbě no. Ale když se ty sporný situace tekhle nahromaděj, ještě do víc zápasů a VAR není ani v jednom, tak je to fakt na palici. Hlavně že ho maj furt stejný týmy, to fakt nechápu

Reagovat
mayday

Teď jsem viděl Dohráno a jasnej gól z prvního záběru.

Reagovat
smazaný uživatel

nic jasneho to nebylo

Reagovat
mayday

Já jsem to viděl jako jasnej gól hned z prvního záběru. Oči mám dobrý. Čímž netvrdím, že to museli vidět rozhodčí, to měli těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas, protoze to neslo videt

Reagovat
mayday

Ok.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně že je var na vypjatejch zápasech jako Karviná - Slavie a Sparta - Příbram

Reagovat
ratusek

Tak Sparta - Příbram bude velmi vypjaté

Reagovat
Losinho

boj o střed tabulky

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Kang & Kodos

Kundo

Reagovat
lampas

Jako defakto o nic nejde, nakonec budeme rádi za ty ztracené body v úvodu, protože se pak zbytečně nedostaneme do skupiny o titul jako loni. Bez útočníka a desítky to prostě nejde, snad to Karl vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

http://m.onlajny.com/match/index/date/2019-08-03/id/272652/type/all

Vyyyyborne dva dny, skvělá zábava, dnes i maximální demence, jazda s kurwami

Reagovat
ratusek

Plzeň dnes uplně bez šťávy. V těch Antverpách budou uplně vyšťavení a pak Slovácko bude mít straašně jednoduchou cestu k výhře

Reagovat
Losinho

Dneska si dobře odpočinuli a doma ztrácet nebudou

Reagovat
Firkraag

Hlavně dneska jim ten zmrd odpustil snad 5 karet, ty se budou zas divit, az budou dohravat s cervenou v Antverpach . Krmencik se predvedl jen jednou zoufalou simulací

Reagovat
smazaný uživatel

A toho Hrosovskyho odevzdaji uplne vystavenyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, loni odehrál taky úplně každej zápas.

Reagovat
BaggioRoberto

A kdy vlastně odchází? Já myslel, že měl jít po Olympiakosu.

Reagovat
fantomas

"Otázka je, co je to důraz"... "Já ten poločas beru trochu jinak"... "Já to nebudu komentovat".

Reagovat
mistr129

Jsem si u toho vzpomněl na tohle

https://youtu.be/8MVYwIgk7og?t=127

Reagovat
fantomas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Pavel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vládly obrany. Pěkný zápas.

Reagovat
Riviera Kid

OT: Kde byla hláška, která zněla nějak takhle:

"Poslal mne ledvinu, nepotřeboval jsem ji, ale bylo to pěkně gesto."

Reagovat
Kaspar

v simsnech, ten dil jak mapoval jejich zivoty od zaklady do soucasnosti

Reagovat
Riviera Kid

A nevíš sérii a díl? A nebo kdo to říkal?

Reagovat
Rarášek

To byl Krusty, ne?

Reagovat
Riviera Kid

A název dilu?

Reagovat
Rarášek

To fakt nedám, ale byl to takovej ten divnej díl, kde se jen bavili o celý tý serii jakože .

Reagovat
Riviera Kid

Joo, už vím. Ale díl fakt taky nedám. Ale i tak moc díky. Nedalo by mne to spát.

Reagovat
Rarášek

Kdybys na to přišel, dej mi vědět .

Reagovat
Spejbl

"Vyrůstáme ve Springfieldu" s. 18, ep. 13

Reagovat
Euphael

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Rarášek

Tam bylo ještě "nebyla jeho", ne?

Reagovat
andrew96

Ještě k největšímu derby kola: Slovácko naprosto jasný a zasloužený vládce kraje. Nevím, jestli je to příchodem Petržely, ale Navrátil je jak vyměněný. Tito dva to táhnou, ale zbytek byl včera taky slušný, hlavně mě příjemně překvapili beci Divíšek s Reinberkem. Nechápu, co dělali doma proti Budějovicím, jinak předvedli tři dobré výkony (i na Jablonci). Tohle by střed tabulky mohl být úplně s přehledem.

Zlín strašná bída. Na hřišti nejlepší asi Dostál, u kterého mě ale zase štve jeho kopací technika a vyrážení centrů. Za zmínku stojí snad ještě Poznar, který díky své postavě vybojuje kopu míčů, ale zase je to dřevák a simulant a ani rozhodčí už mu to nebaští, naopak ho včera celkem řezal. Bohužel jsou i hráči, kterým pomalu ale jistě ujíždí vlak. Jinak úplně nejlepší hráč včerejška Džafić. Sice neodehrál ani minutu, ale málem vylískal Trmalovi, který si po závěrečném hvizdu hrdinně honil triko na zlínském kotli.

Jako s Csaplárem je sranda, o tom žádná, jen těžko říct, jak dlouho ještě. Uklidňují alespoň domácí výkony, které jsou naprosto odlišné od venkovních zápasů. Proti Teplicím musí přijít výhra.

Reagovat
Zdechlina

Co Trmal dělal? Provokoval hosty?

Reagovat
andrew96

Po závěrečném hvizdu zaťal pěst směrem k hostům.

Reagovat
Zdechlina

Tak to neni az zas takova hruza, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Však já jen popisuji, co se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vskutku radikalni pocin.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PavlíčeQ

Bod z venku

Škoda jen toho gólu Budějovic z vymyšlený standartky ale co už.

Reagovat
Coutinho10

btw. pred poslednim zapasem 6:6, tak to snad musim dat, kdyz mam o 2 hrace ve hre vic

Reagovat
PavlíčeQ

Hanousek a Hložek červená

Reagovat
KingMaster13

Hložek 20. minuta zlomená noha a Hanousek dostane 3 goly

Reagovat
Coutinho10

nastesti ani jeden nekope penalty...uz mohlo bejt diky Sukovi rozhodnuto

Reagovat
KingMaster13

Suk mi hodně zavařil

Reagovat
Coutinho10

mohlo se lip dychat

Reagovat
Han střelil první

debil.

Reagovat
PavlíčeQ

Poločas do konce a vedu 22:20, to je drama

Reagovat
KingMaster13

A jak se to bude dopočítávat, když mám v týmu Komličenka a Bolka bude hrát až kdoví kdy

Reagovat
lichna.

Budeš mít 0..

Reagovat
KingMaster13

kurva drát

Reagovat
lichna.

Nasere to, ale že bude ten zápas zrušený bylo jasno už během pátku ne? Já bych tam teda i tak nikoho nedával, ale tohle mě jen ujistilo.

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že Vosic je na tom hůře co jsem koukal, ale i tak štve mě to. V pátek jsem bohužel neměl čas s tím nic dělat. Nastřílel jsem to tam ve čtvrtek, kdy právě ještě to jasné nebylo

Reagovat
Coutinho10

obavam se, ze nijak https://ibb.co/hFfNY4C

Reagovat
KingMaster13

Tak to je asi znamení, že letos jedu sestup no

Reagovat
Coutinho10

jeste dost zapasu , ale musis zabrat no

Reagovat
Coutinho10

jo, ja mam vlastne tech 15% ...tak to potrebuju to cisty konto Hanouska nebo neco od toho Hlozka

Reagovat
Coutinho10

tak to vypada na moji vyhru 47:45

Reagovat
KingMaster13

Gratulace, vypadá to, že si jdeš pro titul

Reagovat
Coutinho10

diky tobe taky k dulezity vyhre nad Vosicem, kterou si uz nutne potreboval a ted by si se mel konecne odpoutat od spoda nekam do stredu tabulky a spolecne jsme znicili Jablonec

Reagovat
KingMaster13

Díky bohu, že mu nehrála půlka Bolky, jinak by mi to Suk prohrál. Vosic je dobrej hráč, takže výhra pro tebe bro aby jsi na něj získal náskok. Můj úděl v téhle lize bude ti uklízet cestu, ať máme Slávistu na trůně Jinak díky moc ale byl to hroznej luck, Suk mi to málem celý podělal, snad to za to napraví v boji o LM

Reagovat
Coutinho10

j to je taky fakt, protoze i minulou sezonu se dlouho drzel na spici, takze aspon na nej navysim naskok ....ale porad se me drzi Kang, Lichna a Ondrasch, kteri jsou i po tomto kole 100% jako ja, takze to vypada na nove prekazky , ale sezona je dlouha, tak uvidime, jak to pujde

Reagovat
PavlíčeQ

To jebu, 4 hráči za 0b, 3 hráči za 1b. a stejně s tebou prohraju o pouhý 2 body

Reagovat
Coutinho10

tak ted uz 51:48...takhle to hrajou zkuseni hraci jenom toho Holika jsem nevychytal a Suk zklamal pri penalte...jinak tak nejak prijatelny kolo

Reagovat
PavlíčeQ

V můj neprospěch to bohužel rozhodl Hovorka, ten by mi jinak přihrál potřebný 4 body a vyhrál bych 52:51

Reagovat
Coutinho10

j to taky byll dulezity...pred startem bych to tak nevidel, protoze jsem mel Krale, ale nakonrc ty 4 body by ti stacily a nebo, kdyby Zeman dal penaltu, tak Hanousek nemel cisty konto , takze v tomto kole mi ty okolnosti hraly do karet ..jinak ale dobrej zajimavej duel

Reagovat
PavlíčeQ

Zajímavý to možná bylo, ale třetí porážka v řadě je nepříjemná

Reagovat
KingMaster13

By jsi byl poslední nebýt mě

Reagovat
Kincl

Haha ta liga je vyloženě golova :-D

Reagovat
nani92

F.Straka je futbalový Boh a romantik

Reagovat
Kepy_FCB

Karvinečka

Reagovat
KingMaster13

Ty vole vy jim přejete zánik, aby shořela na prach a nejednou jsou dobrý, co

Reagovat
Kepy_FCB

ty vole já mám svůj mozek! mě k nikomu nepřiřazuj!

Reagovat
KingMaster13

Dobrá tedy Já jen že většina FCB fandů jim tady přeje zánik v tom nejlepším

Reagovat
HorajzmAmmann

trevor je většina?

Reagovat
lichna.

Já jim třeba zánik nepřeju, ale když sestoupí, tak to rozhodně škoda nebude. Akorát tým, který zápas s náma bere jako zápas sezony a pro nás je to obyčejné utkání..

Reagovat
HorajzmAmmann

já jim sestup rozhodně nepřeju, raději Karviná než Dukla s rozpadlým stadionem.

osobně mi je samozřejmě Karviná k hovnu a na Duklu jsem jel rád vždycky, ale tím stadionem mají prostě obrovský +.

Reagovat
lichna.

Jasně, taky beru Karvinou více než Duklu. Ale prostě momentálně v lize nemám tým, kterému bych to přál více.

Reagovat
Kepy_FCB

není pravda, vždy to bude víc než zápasy třeba s Příbramí,Teplicemi,Jerevancem atd

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Co není pravda? Že JÁ nemám tým, kterému bych to nepřál více?

Reagovat
Kepy_FCB

měla být reakce na tvůj předchozí příspěvek 18:48

Reagovat
lichna.

No pro mě to je stejné zajímavé utkání jako proti Teplicím.

Reagovat
andrew96

Opravdu? Neřekl bych.

Reagovat
lichna.

Opravdu. To že jim někteří z nás přejí zánik na tom nic nemění. TOP zápasy jsou Sparta, Opava. Zajímavé zápasy pak jsou Plzeň, Slavia. Zbytek už tak různě, dle aktuální síly apod.

Zajímavé je to jen možná proto, že i já jakožto nevýjezďák to mám na venkovní zápas blízko. Jinak absolutně nemám proč je chtít v lize..

Reagovat
andrew96

No právě ta geografická blízkost způsobuje, že se do Karviné dostane ještě více fanoušků, čímž vzniká specifická atmosféru, větší riziko konfliktu a tak dále. Potom už jen vývoj vztahu mezi FCB a MFK, od jisté formy spolupráce k pohrdání, což se vyostřilo především ve vaší záchranářské sezóně.

Nesrovnával bych to tedy s ostatními obyčejnými zápasy. Má to své kouzlo, které cítím i já v novinách či televizi.

Reagovat
lichna.

Ok, já to chtěl možná říct jinak. Pro nás to je důležité utkání jen proto, že to Karviná bere jako zápas sezony a nechcem poslouchat, že nás porazili. Kdyby tohle ale nebylo, tak je to další zápas stejně jako s Teplicema apod.

To by pak Sparta musela každý zápas brát jako důležitý, protože na ní se vyhecuje každý.

Reagovat
andrew96

Já v tom vidím něco víc a podle mě si nalháváte že ne.

Reagovat
lichna.

TY v tom vidíš něco víc a proto si MY něco nalháváme? Ok. .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to začíná být vyhecované, ne sice v takové míře, jako jiné utkání, ale díky těm věcem, co se na nás dopustili + ta kurvárna s lístky z minulé sezony, kdy ty lístky raději rozdávali po fabrikách, než aby nám dali větší sektor, tak se dá říci, že tam je taková menší rivalita. Ale někdy je i srandovní, zvláště, když se někteří asociálové pouštějí hubu na špacír na naší adresu

Reagovat
lichna.

Tak já to tak osobně necítím. Já je chci porazit jen proto, že někteří mají právě tendenci si otevírat hubu. Jinak mě ten klub nějak nezajímá..

A co se týče rivality, kdyby byla tak velká, tak by v životě nemohlo dojít k tomu, co bylo na zápase v Karviné. To je jen důkaz toho, že my to zas tak nežereme..

Reagovat
andrew96

Když mluvíš za celý Baník...ale to je jedno, jen slovíčkaření.

Ale přijde mně, že čím více se snažíte tvářit, jak je vám Karviná ukradená, tím víc je to vyhrocené, a to z obou stran. Nejsem toho přímým svědkem, ale stačí si přečíst diskuze a články před utkáním, pustit samotný zápas a jde vidět, že jde o něco jiného než když hrajete se Zlínem, Teplicemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Že tady pár lidí něco napíše je jedna věc, ale já mám s většinou normálů Baníku zkušenost úplně jinou, fandí jim jako druhému týmu. Stejně tak je to u Karviné...Sedíme v zápasech mezi sebou, to prostě v českém prostředí u rivalů zrovna nejde...Je to jak kdyby do ligy postoupila Kroměříž, taky byste se o ně zajímali trochu víc než o některé jiné, ale pravou rivalitu se Slováckem či v hokeji se Vsetínem by to nenahradilo ani zdaleka...

Reagovat
andrew96

No právě, jde o to specifické pouto. Část má proti druhému klubu zášť, další zase bez problémů fandí oběma, takže ve výsledku je mezi FCB a MFK specifický vztah.

Mimochodem mně to připomíná Slovácko a Zlín. Tam to velké rivality přetéká též jen u ultras, kdežto ostatní fandové klidně sedí mezi sebou a kecají. Já třeba Slovácku přeju ve všech zápasech až na derby.

Reagovat
lichna.

Ok, je mezi námi specifický vztah. Ale stejně pro mě zápasy s Karvinou nejsou o nic víc, než s Teplicema.. Prostě takové to natěšení na extra zápas rozhodně nemám u zápasu s Karvinou. A osobně si myslím, že ani naši hráči to neberou nějak vyhroceně.

Takže klidně ať spadnou, mi chybět nebudou..

Reagovat
andrew96

Dobře, beru.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ultras...Tady k tomu má nejblíže asi Trevor a jeho názor na Karvinou známe, ale ty opravdu známé postavičky z ultras FCB, co jsou aktivní při tvorbě chorea, píšu reporty na chachaři.cz z chachar/wearu, Baník Baníku, atd. co tak čtu, tak z nich mají spíš srandu nebo je vůbec neřeší, hools MFK fakt nemá, takže ani po této stránce určitě nevznikne rivalita, tedy fakt tomu nevěřím...Že by nějaký zakomplexovaný karviňák napadnul nějakého fanouška Baníku v Karviné, tak tomu taky nevěřím...

Slovácko a Zlín tam je jiná intenzita a rivalita a nenávist tam je, určitě uvěřitelnější než např. u Liberce s Jabloncem, s tím co máme s Opavou se to srovnávat nedá, mimochodem stále dost normálů fandí Opavě a Baníku pořád přeje, takhle je to i na druhé straně, znám pár takových a jak ta naše rivalita není tak dlouhá, nemá ani 25 let, tak se nenaučili nenávidět tu druhou stranu a taky jim jde spíš o sportovní stránku, což je druhá věc, a tam jsme soupeřili s Opavou v poslední době jen ve druhé lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě to, co píšeš : "co jsou aktivní při tvorbě chorea, píšu reporty na chachaři.cz z chachar/wearu, Baník Baníku, atd. co tak čtu, tak z nich mají spíš srandu nebo je vůbec neřeší, " už není tak zdaleka pravda.

Zas nehledej ve mě původce největšího zla. Spíše se jen povrdilo, že jsem měl pravdu, co se týček vztahů Karviná vs. Baník...

Ale než to řešit tady, tak se jich zeptej třeba někdy na stadioně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já soudím dle toho, co o Karviné píšou na supporters, chacharech a třeba od Kybyho zaznělo na schůzi s Brabcem...Prostě mi připadá, že z nich mají srandu a že z toho žádná opravdová rivalita nevznikne, spíš hašteření. Se vztahem Slovácko - Zlín bych to fakt nesrovnával. Ty mi připadáš z těch baníkovců co na EF přispívají, že máš k označení ultras nejblíž, nebo jako groundhopper máš nejblíž k jejich subkultuře tak bych to asi lépe napsal, jinak skoro všechny ostatní baníkovce bych tu označil jako normály nebo diváky, nic víc, nic míň a původce největšího zla z tebe nedělám. Já je taky nemám z některých důvodů příliš v lásce, takže s tebou vlastně souhlasím v tomhle. Uvidíme, co bude dál. Promiň, jestli se tě to nějak dotklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neříkám, že je to jak se Spartou, Opavou, Slovanem, ale že krom srandy už tam začíná být i něco jiného, to je fakt.

Jak říkám, ne vše se napíše na soc. sítě, zeptej se přímo lidi, oni ti hlavu neutrhnou, jsou to fajn kluci

Reagovat
smazaný uživatel

A ne, nedotklo, v pohodě

A ano, srovnávat FCB vs. mfk s pravým derby jako Zlín vs. FCS je hloupost.

Nicméně z těch vidlaku máme srandu, ale taky si pamatujeme všechny ty kurvarny, jak od nich z vedení, tak ty sasky na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

A propo, třeba FC Karviná se vůči místním vidlákům docela dost vymezuje a není to jen o normálech.

Když už tu vypisujete, nemyslím to nikterak zle, zkuste si ale zjistit pravdivé informace, jak to vše je.

To, že normálové FCB to nikterak neřeší vztah FCB. mfk neznamená, že je vše tak růžové.

Ale jak sem psal, hlavní rozbuška byla minulý rok, jak se nás snažili pojebat a tak do sektory šly ženy s dětmi.

Reagovat
KingMaster13

No Cukrouš, možná Show Man a upřímně myslel jsem si, že i ty

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ať sestoupi, shoří a zaniknou. Co mi je po nějaké remíze?

Za to vše, co dělali Baníku, ať táhnou.

Reagovat
cink

IQ Baník to nevypocitas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Buren a Souček největší tragédie dneska. Tohle se nedá ani komentovat. Dnes jediný pozitivum Frýďa, stopera zahrál úplně v pohodě a měl všechny hlavy snad.

Reagovat
KingMaster13

Jestli bude takhle Frýďa hrát tak toho Ngadea alespoň z 50% nahradí. Musí ale zůstat zdraví

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Jakože když se Frýďa zraní tak jsme v háji. Museli bychom vařit z vody

Reagovat
Han střelil první

Přečti si to ještě jednou.

Reagovat
KingMaster13

Nevidím tam nic špatně. Prostě Frýďa když do toho dá vše tak by to mohl být takový poloviční Ngadeu což vůbec není zlé

Reagovat
Han střelil první

Jakože Frydrychovi musí zůstat zdraví nebo musí zůstat zdravý?

Reagovat
KingMaster13

Musí zůstat zdraví, jinak máme průser

Reagovat
Han střelil první

Tak díky, že jsi mi to objasnil

Reagovat
andrew96

Reagovat
hrundy

Po odchodu Burena ze hřiště sme ale úplně odešli, on nedá šance, ale herně je dobrej... Yusuf neudělal na hřišti absolutně nic, hodnotíš jeho výkon snad líp?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak by si hodnotil výkon stopera nebo brankáře, který jinak zahral docela dobrej zápas, ale zároveň udělal dvě hruby, které by vedly ke gólu?

Reagovat
hrundy

Tohle srovnání mě vždycky strašně pobaví... nesrovnatelny, ale každej to srovnávat chce, za mě Buren samozřejmě špatný, hlavně za ten první nájezd, ostatní šance podle mě řešil dobře, ale zeptám se líbil se ti teda víc Yusuf, kterej za 20 minut neudělal vůbec nic?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yusuf vyhrál několik hlav a měl nějaký sklepnutí, do zakončení se nedostal. Průměr. Ale to, co dneska zahodil Buren, to je ostudný a tohle útočník musí dávat (ještě horší bylo řešení těch situací).

K čemu mi je pak útočník, kterej se skvěle uvolní, ale gól ve finální fázi to zadrbe? A proč se to nedá srovnávat? Útočník nemůže udělat hrubku?

Reagovat
hrundy

Všim sem si jedný hlavičky až na konci, naopak několik centrů do vápna kde měl Yusuf být, ale ještě nestihl do vápna ani doběhnout... Říkám Buren špatně, ale za mě jediný špatný řešení u toho prvního nájezdu. Takže když útočník zadní 4 šance a dá 1 gól, tak je to to stejný jako když obránce zaviní 4 góly a 1 zachrání?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
lichna.

Samozřejmě je to jen jeden zápas. Ale já si myslím, že na stoperu ho využijete mnohem lépe. Tak jak odcházel od nás. To je prostě jeho post. Ne lítání po lajně tak jako Coufal třeba. Přesně to co popisuješ, že měl všechny hlavy, to předváděl už i v Baníku..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aby se nakonec nedostal i do základu, protože je jinej typ hráče než Kúdela a Hovorka.

Reagovat
lichna.

Sice jsem ho chtěl v Baníku, ale pokud uvidím Frýďu jak kope základ v LM, tak mu to budu neskutečně přát..

Reagovat
KingMaster13

Hm, tak bude muset střílet i goly jinak to předkolo nedáme

Reagovat
ZB 07

Karviná super

Reagovat
Han střelil první

Já mám Straku fakt rád.

Reagovat
martin1

Díky 1 zápasu už není nikdo s 0 ani bez ztráty.

Reagovat
Kepy_FCB

Pískat Karviné i v minulosti rovinu tak by to zdaleka nebyl první bod doma s top 3

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A ve studiu už glorifikace Karviné a Straky Ty měli jenom štěstí, že Slavie je vepředu naprosto impotentní, jinak vyfasovali bůra.

Reagovat
Losinho

Doufal jsem teda, že do předkola LM pojedeme bez ztráty, tohle je velká škoda. Za týden s Libercem to bude taky těžký, pak v Budějkách.. paradoxně jasně největším pozitivem je obrana, Frydrych s Kúdelou výborný, Hovorka mi zase přijde jako úplně nejlepší volba do domácích zápasů.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ať se rotuje Kúdela s Hovorkou a vedle nich vždy Frydrych. Dnes to hrozně pomohlo, že tam byl někdo větší

Reagovat
Losinho

Docela bych mu přál, aby se po těch letech dlouhodobě dostal do základu, ale uvidíme, jestli ty výkony budou dlouhodobě takový. A Kúdela si taky bude muset odpočinout až začne LM, je to starej pán

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych výborny Kolář dnes měl lehčí práci.

Reagovat
Coutinho10

sanci na to dat minimalne bura jako v Teplicich, ale bohuzel dnes stesti bylo na opacny strane a nespadlo to tam, tak aspon, ze ztratila i Plzen

Reagovat
Kepy_FCB

naše 3b z Karviné hned mají jinou váhu...

škoda že Budějky nepokadily Peltu

Reagovat
vanGomm

Nevypadá to s naším klubovým fotbalem pro EL nějak nadějně.Jablonec už je venku.Boleslav to nejspíše čeká hned v tomto kole,Spartě se moc nevěří,Plzeň tu jsme viděli nedávno v Řecku a na Bohemce to vlastně tu bídu pouze potvrdila.No a pokud si Slavia neporadí ani s Karvinou,tak to už je vrchol všeho. Na druhou stranu je pravda,že se hráči v Evropě chtějí prodat,tak v pohárech přece jen makají jinak.Tak uvidíme.

Reagovat
lichna.

Zajímavá statistika vstřelených gólů v lize. V minulém kole 30 gólů, tentokrát 6, bez dvou odehraných utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Co ten Baluta? Proč furt nehraje?

Reagovat
KingMaster13

Trpiš mu nevěří a asi se mu i moc nehodí do stylu, prostě nesedli si

Reagovat
Greny

Za 70 na tribunu dobrej... Taky to nechápu horší než Olayinka by asi nebyl

Reagovat
Losinho

Reagovat
Banikovec7

No Zmrhal, no góly. Budete se s tím muset smířit.

Reagovat
smazaný uživatel

Obr Koloděj

04.08.2019 16:27

#

Nový gólman proti Slavii. To nemám rád. To se vždycky někdo vytáhne

--

Tolik k tomu

Reagovat
montaigne33

Kdyby dnes SKS nevraždila tutovky, vyhrála by o 4 branky... naopak Plz včera neměla prakticky nic... Jinak Ngadeu září- v CZ lize elegance "2 afr. věží" chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

TAKHLE SE BOJUJE O TITUL. GRATULACE PLZNI A SLAVII.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ceníme

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tady? Já myslel, že po tomhle kole odpaluješ oslavnej ohňostroj. šampaňský otvíráš šavlí jak carskej důstojník a naháníš Karla Gotta, aby zazpíval v Dohráno...

Reagovat
smazaný uživatel

Střílet šampaňské a odpalovat ohňostroje je moc ofenzivní. Já si dal jen coca colu ZERO a pustil si na oslavu Krotitele duchů.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Tak ty musíš být nadšen z celého kola, vyloženě gólové hody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Narozdíl od Sparty a jejího humusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Poll Hamm

Ubráňený bod se štěstím ale na to se historie ptát nebude

Reagovat
Greny

Teď koukám že Slavisticky střelec je letos zatím Sýkora následuje ho Husbauer a Matousek

Reagovat
Greny

Nejlepší *

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo loni taky, střílí pokaždý někdo jinej - my prostě nemáme snajpra jako je Komličenko.

Reagovat
Erialdur

Ale to aspoň stříleli za Slavii. ;)

Reagovat
Skalda29

Karviná první poločas pěkná hra, a možná prvních 12 minut i lepší Slavia taky měla šance, ale naštěstí nic... Druhý poločas bylo dobývání Karviné, ale Hrdlička podržel.... Petráň si moc nezahrál, spíš neviditelný... Málem se Strakovi vymstilo střídání, kdy posledních 25 minut Hanousek tahal nohy, ale nakonec to v klidu dohrál Remíza ubojována, kdo by řekl, že zrovna první bod proti Slávce

Reagovat
smazaný uživatel

OK - znáte někdo nějakýho gólmana, kterej se nevytáhl proti Slavii? To už je skoro pravidlo...

Reagovat
Kaspar

Agajev se proti Slavii vytahnul

Reagovat
Kang & Kodos

Chytal tady asi 4 zápasy, ale stihl se stát legendou

Reagovat
Losinho

Nita

Reagovat
Raylan

No k ideálnímu výkonu to má ještě dost daleko. Dneska dobrý Kaku, Nita, Sáček, Krejčí. Stoperi nejisti, Hanousek je Hanousek, Trávník se bude muset zlepšit, křídla by potřebovali trochu prorotovat a odpočinout, a Kozak už se do těch šanci ani nedostal

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že v sestavě kola v souhrnu byl minulý kolo nespravedlivě Nita. Teď by si to zasloužil.

Reagovat
Losinho

Bude tam ten z Karviné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

A Sivok si vzal dalších 14 dní na rozmyšlenou...trenér by to tam měl asi rozseknout

Reagovat
KingMaster13

Vysrat se na něj. Já sice chápu, že pro Budějovice by byl terno ale za to co předvádí bych ho kopnul do prdele, ať si jde hrát někam 3. Bundesligu za nějakej Magdeburg.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Přesně, kokot jeden, co furt dělá za divadlo

Reagovat
Kang & Kodos

Navíc jim to zatim šlape i bez něj

Reagovat
lampas

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Já hlavně nechápu, proč to nepodepíše s ČB s nějakou doložkou o zahraničním zájmu bez náhrady pro ČB a je to hotové...

Reagovat
ratusek

taky sem to psal. Vysrat se na něj. Budějky by to asi i chtěly ueělat, ale radši mlčí a říkají, že čekají. Ale ve finále ví, že pro něj jsou jen jako poslední varianta, když bude zoufalej, že nesehnal "nic lepšího"

Reagovat
smazaný uživatel

O to horší podmínky bych mu potom nabídl...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Už to přehání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kepy_FCB

že se nestydí tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mirek na tenisu

Sivok? Vždycky když jsem ho viděl hrát jsem měl strach, že si při přihrávce zaplete nohy...

Reagovat
Azazelo RD

To je jako se bát toho, že 1+1 budou zase 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jílek perfektní a objektivní zhodnocení zápasu

Reagovat
Hokaido

Před Kangou dneska fakt smekám klobouček, to byl úžasnej výkon. Akorát kdyby se náhodou zranil, tak budeme úplně v prdeli.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Za něj není absolutně žádná náhrada

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JeséRodriguez

Výhra super, hra byla ale taková křečovitá. Příbram to v první půli dost kouskovala, Kanga zase ukázal, že je rozdílovej hráč, 2+1. Jinak měl ale dneska i několik nepřesností. Štětina špatnej, Costa nejistej, pozitivum určitě výkon Sáčka.

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska to bylo tak hrozný, že Kozák ani neměl co zahodit

Reagovat
JeséRodriguez

Trochu mě i štve, že zatím nedostal větší prostor Graiciar. Ideálně na hrotu, případně za Hložka na křídle a Hložek by hrál na hrotu. Teď hurá na Trabzon

Reagovat
FCSL

Kdo by ho mohl na pozici levého záložníka nahradit?

Záleží na zdravotním stavu. Je tam Masopust, Ševčík, Olayinka a Van Buren. Hráčů máme dost, vytipovali jsme si ale jednoho leváka, protože nám prostě chybí.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fotbal-prvni-liga-4-kolo-karvina-slavia-praha-jindrich-trpisovsky.A190804_195500_fotbal_elv

Takže Potočný

Reagovat
HorajzmAmmann

pojď Holzer !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Z ligy beru jedině Kopice Jestli to bude Potočný tak mě akorát naserou to nepříčetnosti

Reagovat
Greny

Krejčí pojd

Reagovat
KingMaster13

A jo Ládik To je takovej lepší Zmrhal, takže proč ne

Reagovat
HorajzmAmmann

tomu by chyběl ještě Kanga...

Reagovat
KingMaster13

Kangu ne, ten by nám tu mohl rozesrat kabinu, to už by byl moc risk.

Reagovat
ratusek

Teď se zklidnil a hraje výborně

Reagovat
papanegra

Ládík už prohlašoval, že je v Česku jen jeden klub, který by připadal v úvahu.. ale tak kurva proč po něm Sparta nejde..

Reagovat
Losinho

Myslel Slavii.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Potočný? Na křovácké tance po vstřelení gólu vám stačí černoši....

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa Krejčí

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman nebo Vuch

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak Potočný má ke slavii zhruba stejný vztah jako Sivok, takže doufám, že k tomu přestupu fakt dojde. Jako upřímně ono už moc jiných možností není (jestli vůbec nějaká), když si člověk vezme akční rádius Nezmarova a Trpišovského scoutingu a dá do něj levonohé krajní záložníky a křídla.

Reagovat
ratusek

Potočný bx byl gol a váš majstrštyk, protože byste je pořádně podojili

Reagovat
Kang & Kodos

Jestl si za něco Jílek zatim zaslouží pochvalu, tak za práci s Kangou. Na hřišti to furt vypadá všelijak, ale Kanga je jak vyměněnej. I loni samozřejmě patřil mezi klíčový hráče, ale do toho se furt vztekal, nadával všem v okruhu 5 kilometrů, a stihl dostat 14 žlutejch, 1 červenou, několik pokut a rozpoutat válku s kotlem. Prostě byl evidetně frustrovanej. Teď zatim nic z toho neplatí a je to znát. Kéž by mu to vydrželo

Reagovat
HorajzmAmmann

dlouho ve Spartě nevydrží.

Reagovat
KingMaster13

Takhle ho ještě prodáte do Bundesligy

Reagovat
Liquid

Vsadil by sis, že v letošní sezóně nedostane červenou ?

Reagovat
Mirek na tenisu

Dlouho mu to nevydrží. Jednou psychopat, navždy psychopat. Tipnu si, že vyteče už proti Turkovi.

Reagovat
HorajzmAmmann

ať vyteče o zápas později prosím...

Reagovat
PhilipS

jestli je pravda, že má smlouvu jenom do konce sezóny, tak je to zas do nebe volající amatéřina od vedení

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ratusek

Každopádně jestůi se zraní nebo bude mít stopku kvůli kartám, tsk ste v prdeli. Je to na urovni Plzně s Horváthem. Hra která je jednoznačně závislá na jednom hráči, bez něj si to ty lopaty nedají ani na metr, natož nějaký centr dopředu na křídla

Reagovat
Hokaido

Aha, já měl za to, že Vacek nedávno psal, že má právě jen do června 2020.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
verv

Kanga rozpoutal válku s kotlem? Však to začalo tak, že na něj dělali huhuhu po zápase v Srbsku.

Reagovat
smazaný uživatel

No a on místo aby pochopil, že se má cudně sklonit před bílým pánem a s omluvou odcupitat do šatny, tak na ně ukázal "ten" prst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělý, ale stejně si myslím, že více než 2 roky u vás nevydrží, pořád je tam Dočkal a až se vrátí, tak jeho přínos pro hru ACS může být v některých směrech podobný ne-li větší a je to vaše legenda a mega Sparťan, že jo...Nedokážu si představit, že by hrál Dočkal z křídla a bral minuty Hložkovi, to by bylo kontraproduktivní, stejně tak by bral minuty dalším mladým hráčům Plavšičovi a DMK, ve středu zálohy by zase musel pryč někdo z trojice Trávník, Hašek a Sáček, což se mi taky nezdá jako pravděpodobné. Dočkal nebo Kanga na lavičce se mi taky nezdá jako reálná věc. Myslím si tedy, že v zimě odejde Kanga buď do Emirátů nebo Číny.

Reagovat
Kang & Kodos

Bůhví, kdy se vůbec vrátí. Zatím to s Nitou tahají prakticky sami. A oba dva génius Horňák posadil a div že neodešli. Dočkal bude skoro rok bez fotbalu (minimálně), pochybuju že na něj vsadí všechno a nechají si Kangu utýct

Reagovat
HorajzmAmmann

Koubek

Reagovat
Raylan

Hele, u toho prvního takedownu Štetiny, když to teda bylo ještě před zahraním rohu a neni to penalta, neměl se teda roh opakovat a napomenout Štetinu?

Reagovat
Kang & Kodos

Penalta ne, ale Štetinovi měl říct sudí, že to jde vidět až z vesmíru a ať se na to vysere. A snad mu to samý řekne i Jílek, když má potřebu ho cpát do sestavy.

Reagovat
Raylan

Jako já jsem na něj úplně alergickej už. Snad ho Hancko vystrčí zpátky do Dukly.

Reagovat
Kepy_FCB

kde je los 1.kola poháru

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

dík

Reagovat
Rolf

Supervýkon hodný mistra Kaprligy.Bez Zmrhala to prý není ono.Ani rozhodčí nepomohl tak,

jak by měl.Luftjarda si určitě postěžuje na nejvyšších místech.

Reagovat
Mirek na tenisu

Už se vrátila Boleslav z Kazachstánu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsou v půlce Kaspickýho moře, zítra doplavou do Baku.

Reagovat
Kaspar

Cervenka je v Sokolove vzdyt mel byt nekde na ostrovech ne ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Už se vrátil? Ty vole, jestli se neprosadil ani tam ...

Reagovat
Coutinho10

no jo ...tak to bylo celkem rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Toho šaška vypoklonkovali snad ještě před koncem soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska slušná návštěva i atmosféra. Vypadá to, že by se mohl chytit dělený chorál s protilehlou "šalalala" a mávání šál, sice to nebude vypadat jak na Schalke, ale i tak to dnes bylo dost slušné.

Jinak návštěvy: Slovácko: 14155

Jablonec: 10867

Příbram: 11007

+ vyprodaný sektor a samozřejmě mraky dalších mimo kotel venku v ČB, takže jsem rád, že se chodí bez ohledu na výkony. Samozřejmě vždy to může být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

je jasny, proc se furt kopiruje zrovna Schalke.. ale vubec me to neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Je to s ohledem na ten váš tehjdeší monstr výjezd?...

Jinak tohle kolo hodně dobré na aktivity na tribunách.

Velmi se mi líbila malba zlínských, hodně v topu. Nicméně následná odpoveď domácích taky trefná.

Zlín má mezi sebou taky slušné konfidenty, když propálí motiv chorea na derby.

Reagovat
frankiefcb

To derby na Slovácku taky super Ty jo Zlíňáci udělají naprosto top choreo a shodí si to tím, že o tom nemlčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale zas dobrá práce FCS za špionáž

A upřímně, i ten šašek opavských, mi se to líbilo, trefně a dobře udělané.

Jen ten král jejich, to mi přišlo takové přeplácané, moc to nebylo dobře vidět.

Reagovat
frankiefcb

jj šašek se mi taky líbil více. A obecně se mi líbí, když umí ty tábory na sebe trefně narážet a má to hlavně nějakou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo...

Pátek hlavní chod a v sobotu pak na rezervě Baníku, kdybys slyšel...

Celkově hodnotím víkend jako hodně podařený po všech stránkách, jen houšť takových dní, výjezdů atd.

Reagovat
frankiefcb

viděl jsem nějaké fotky a pak twitter. Já jsem víkend totálně v lihu, tak moc ani nevíím, co se dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty vole, na MSFL demence level 1922 procent, ale v cajku, i srandičky s domácími, viz. jak nás na začátku místní strécu uzemnil tradičním pokřikem "Co vás tak malo?! "

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Han střelil první

Já se snad bojím zeptat, kolik padlo piv.

Reagovat
HorajzmAmmann

trevor pije jenom vodu

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, právě, že tak nějak v normě + sem vyzkoušel měšťanský z nedalé Poličky a to je teprve lahoda !

Takže pokud bylo nějaké zklamání, tak jen škoda, že na tom útulném stadionku čepují jenom gambáč a ne tu nedalekou specialitku.

To by totiž ve spojení s tou luxusní klobáskou z udírny bylo doslova gastro porno !

Reagovat
Han střelil první

Tak to si zajeď někdy na výlet do Brna, tady je Polička na každém rohu. Už mi ani nechutná

Reagovat
smazaný uživatel

No, Béčko bude hrát v Rosicích a Uničov. Ale pro mě v blbý den. To už spíše zkusím hecnout Uherský brod, tam sem taky ještě nebyl

Ale díky za tip ! Ta Polička je vážně skvělá.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

choreo Zlína a reakce Slovácka byla fakt v topu. Chorea Opavy bohužel taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, a jo

Reagovat
ratusek

Co to je za kokota. to tam trpíte? Předppkládám, že jich tsm je víc

Reagovat
smazaný uživatel

trpime? je to presne naopak.. jakmile mas jiny nazor, ses vyhosten.. proto je kotel zaslouzene k smichu a nikdo tam nechce chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Costu bere jako bílého nebo co? Nějak těmto zvláštním lidem nerozumím...

Reagovat
lichna.

Přesně, na Costu jaksi zapomněl. Takže ve výsledku 0:0. To až se dozví, tak bude hodně smutný.

Reagovat
HorajzmAmmann

asistence Kanga, takže 0:0 jako prase... a to měl kliku, že bílej Zeman nedal pecku, by prohrál...

Reagovat
Kang & Kodos

Costa je domestikovanej

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz si to odpracoval... #Kagnaven

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se lidi diví, když řeknu, že MS region není zaostalejší než Praha a jiné regiony...Je to tady určitě drsnější co se týče verbálního projevu, ale raději někoho poslat do picze na plnou hubu, než ho tam poslat v "kudrlinkách"...

Obecně máme v Česku problém přijmout lidi, co jsou jiní, znám to z vlastní zkušenosti, když jsem vyrůstal na vesnici a ségra má synka mulata...

Reagovat
Han střelil první

Je zaostalejší než Praha a několik debilů v kotli na Letné to nezmění. Mentalita lidí v Praze je úplně jinak nastavená. Řekl bych lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já zrovna dobrou zkušenost s Čechy v Praze vážně nemám a když ano, tak nejsou z Prahy...Neříkám, že MS region není zaostalý, je, ale problém má celé Česko, to je třeba si uvědomit.

Reagovat
insane

Ja bych rekl, ze treba v Praze se podobny dementi v nejhojnejsim poctu sejdou prave v kotli na nejakym fotbalovym zapase, ale mimo stadion nejsou tak huste koncentrovany, a mimo nejaky pajzly v pozdnich hodinach si nedovoli vyskakovat a otravovat normalni lidi, z jinejch mest ten pocit proste nemam, sam jsem z Mostu a kdyz se tam nekdy prijedu podivat, i jako dospelej clovek cejtim mnohem vic neprijemny pohledy lidi a celkove ten pocit jakyhosi bezpeci a klidu tam nemam takovej. A tim nemyslim znamy problemovy casti obyvany notoricky problematickym etnikem, jako proste ty "bezny" cesky obcany. At prijedu do jakyhokoliv mensiho mesta, ve vzduchu mnohem casteji visi nejaky mindraky a neurcity neprijemno. Ale prece jenom se to i v regionech meni, nebo mozna starnutim akorat otupuju.

Reagovat
ratusek

No jo vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

doufám, že se teda včera neradoval ani jednou...

Reagovat
HorajzmAmmann

super návštěvy, můžeme jenom závidět...

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom u Sparty si neodpustím poznámku - kdyby tu úvodní hymnu zpíval stadion a nebylo to pustěný z repráků bylo by to lepší. To je trošku škoda, jinak tu atmosferu poslední dobou máte taky fajn.

Plzeň na druhou stranu čím dál horší...

Reagovat
db18

V průběhu minulé sezony se měnil speaker, což se projevilo, porotože nedokáže seřvat lidi, co nefandí a tak roste podíl čumilů...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to chápu, když to u nás začne klesat tak to vezme druhý speaker a dokáže to neskutečně vyhecovat...

Reagovat
verv

Myslím, že kdyby to nepustili z repráku a nechali jenom na lidech, tak se jich spousta nepřidá. Takhle zpívá skoro každej, aspoň z mojí zkušenosti. Ale je fakt že by mohli trochu stáhnout volume a nechat lidi vyniknout

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Úplně nejlepší by bylo, kdyby tu hymnu změnili za něco normálního..

Zpívat Hola hej, hola hej, to bych fakt nedal.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

třeba ta jedna část se mi líbí, ale to hola hej je fatk hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Tohle je zrovna špatný no, ale až na to je ta hymna v pohodě

Reagovat
Greny
Reagovat
ratusek

Costa je magor. Čekal jsem, že ho sejme do hlavy s uplně sem se lekl. Naštěstí se nic nestalo

Reagovat
vanGomm

Byl jsem u kamaráda a ten ten moment z Liberce nahrál a potom jsme to zastavili a balon s poměrně velkou rezervou byl celý za lajnou.Gól tedy měl platit.Rozhodčí Liberec obrali o bod a naopak Olomouci 2 přidali.Pokud nebude video na všech stadionech tak je ta liga neregulerní.Bud všude,nebo nikde.To je to video tak drahé,že si to nemůžou dovolit?

Reagovat
HorajzmAmmann

Někde na Twitteru je fotografie míče na lajně, takže nevim o jakým gólu je řeč, ale ten Peška prostě nebyl...

Reagovat
vanGomm

My to nahráli,když to poustěli na dohráno,ale tam to pochopitelně v momente,když se balon dotýká země nezastavili Ted už je to stejně jedno.Video,nebo ta branková technologie by měla být všude,nebo nikde.Když mají na to slušně zaplatit hráčům,tak proč ne na elektoniku,která není snad tak drahá.

Reagovat
smazaný uživatel

"druhý z výtržnictví v souvislosti s odhalováním na stadionu"

Návštěvní řád:

1) návštěvník se nesmí zahalovat

2) návštěvník se nesmí odhalovat

...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

není někde video?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

zrovna on

Reagovat
andrew96

Reagovat
Azazelo RD

Tak snad mu někdo neprotelefonoval kredit.

Reagovat
HorajzmAmmann

byl v hotelu VAR?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Bohužel to spadá do šedé zony VARu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se to stalo na recepci, tak by tam VAR mohl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dondinho

Bohužel ofsajdová čára stále chybí...

Reagovat
3M

odpad

Reagovat
Bakary3

Že by to udělal, to by nebylo překvapení...

Ale spíš mi to přijde, že se na něm ten debílek chce hojit.

Že má každej po jakýmkoliv napadení límec kolem krku...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kepy_FCB

USA náš vzor

Reagovat
smazaný uživatel

at si kazdy sahne do svedomi, jestli by to neudelal stejne..

Reagovat
dadoprso

Nebyl jsem u toho, ale pochybuju, že mu naložil tolik, že má nějaké velké poranění páteře. To bude podobnej vykuk jak Hušbauerův bratr.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauerův bratr… a vykuk?

Reagovat
dadoprso

no a ne, ten měl taky "trvalý" následky a za 6 měsíců jsou trvalé následky pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nas zase čeká divadlo s Darinkou a dalšími

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, že tomu muži Bary vysvětlil nevhodnost jeho chování. Je špatné, že Ulrich se z toho snaží něco vytřískat a vzal si límec i když se mu nic nestalo.

Reagovat
taws

Jako nedivil bych se ani kdyby to bary udělal, ale tady je fakt pochybný jak s tím ten chlápek hned leze do bulváru. Doufám že to aspoň mají na kamerách.

Akorát teď zas začne hroznej hon na baryho. Ale při nejhorším může jít někam umýt graffiti a bude za národního hrdinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

My gaučáci chceme pondělní dohrávku

Reagovat
HorajzmAmmann

u žse vrátila Boleslav? Klidně si to mohli dneska zahrát, nechápu...

Reagovat
lichna.

By byli unavení na čtvrtek.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt

Reagovat
ratusek

Oni by nezvládli ten přechod proti rumunům ve čtvrtek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jako zrovna dnes bych se na nějaký zápas rád podíval, takže jedině Huddersfield - Derby Country na ArenaSport 20:45

Reagovat
ratusek

Klidně i šlágr typu Dukla-Příbram. Holt česká liga

To je životní styl

Reagovat
Coutinho10

j nejaky zapas by celkem bodnul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele