FORTUNA:LIGA - preview 4. kola

02.08.2019, 08:31, aktualizováno 04.08.2019, 08:22
Previews
Slavia cestuje do Karviné a má možnost osamostatnit se na prvním místě tabulky, jelikož Plzeň včera jen remizovala. Sparta potřebuje porazit Příbram, Jablonec hodlá bodovat v Českých Budějovicích. Duel Teplice - Mladá Boleslav byl odložen...
MFK Karviná - Slavia Praha  (neděle 16:30)
Slavia vykročila za obhajobou titulu výborně a drží se na čele. Své postavení bude chtít uhájit v Karviné, na půdě zatím nejhoršího mužstva ligy. Domácí jsou ale i přes špatný start velice nepříjemným protivníkem a touha po prvních bodech je bude hnát dopředu.

Slezané jsou nadále jediným ligovým mužstvem, kterému se zatím nepodařilo bodovat. Nutno dodat, že Karviná ve třech kolech předvedla nadějné výkony a minimálně jeden skalp si zasloužila. Přesto nakonec postupně podlehla Mladé Boleslavi, ostravskému Baníku a plzeňské Viktorii a kotví na dně tabulky.

Ani v dalším utkání proti obhájci mistrovského titulu Slavii se MFK nedává příliš šancí. ”Víme, že jsme na nule, je to nepříjemná situace, ale nedá se nic dělat. I v tomto nedělním zápase uděláme všichni maximum, abychom bodovali. Bude to nesmírně obtížné, Slavia má obrovskou kvalitu a momentálně je to nejlepší český tým. A sebrat takovému mančaftu nějaký bod je ohromně motivující,” burcoval před duelem trenér Karviné František Straka.

Hosté se nacházejí na zcela opačném konci tabulky nežli jejich sobotní protivník. Sešívaní zůstali ve třech kláních stoprocentní, byť v posledním kole proti Olomouci měli namále. Slavia proti Olomouci dlouho držela vedení 1:0, o které ale v závěru mohla přijít, jenže záložník Sigmy David Houska neproměnil penaltu. Pražané tak nakonec uhájili těsné vítězství a dokazují, že po odchodu klíčových obránců Simona Deliho a Michaela Ngadeua jim stále zůstala velká síla.

Kouč sešívaných Jindřich Trpišovský si vstup do ročníku pochvaluje. ”Jsem rád, že máme po třech kolech devět bodů. Zvlášť, když přihlédneme ke všem okolnostem: první dva zápasy venku, nově položený trávník, zavřená tribuna, změny v kádru... Na druhou stranu vady v naší hře pořád vidím, ve Zlíně i s Olomoucí jsme soupeře pustili do několika nebezpečných zakončení, což musíme vylepšit,” uvedl.

Karvinou během týdne posílil záložník Vukadin Vukadinović, jenž přišel ze Sparty a v minulosti působil mimo jiné ve Slavii. Po vypršení karetního trestu má Straka k dispozici také Ondřeje Lingra, zatímco Dávid Guba a Adriel Ba Loua jsou po zraněních téměř fit a možná se na trávníku představí již v sobotu. Na marodce naopak stále zůstávají Pavel Dreksa a Jan Moravec. Sešívaným kvůli zranění schází jen Lukáš Masopust a Jaromír Zmrhal je jednou nohou na cestě do italské Brescie.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Smrž, Hanousek - Lingr, Janečka, Galuška - Petráň
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Hušbauer - Ševčík, Stanciu, Olayinka - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.60 - 6.39 - 1.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Jablonec  (neděle 16:30)
Jablonec po vyřazení z Evropské ligy cestuje do Českých Budějovic. Zatímco domácí Dynamo chce na třetí pokus před vlastními příznivci zvítězit, Severočeši by si po nečekaném kolapsu v Evropě rádi spravili chuť.

V Budějovicích mohou být s návratem do nejvyšší soutěže doposud spokojeni. Nováček ligy sice nejprve doma nestačil na Karvinou, vše si ale vynahradil ve druhém kole výhrou na Slovácku a naposledy Dynamo dokonce sahalo po senzační výhře nad Spartou. Letenští však nakonec dokázali smazat dvoubrankové manko a vybojovali alespoň bod. I tak s prvními třemi koly panuje v kabině Jihočechů spokojenost.

Trenér David Horejš je rád, že může pracovat s kompletním kádrem. ”Absence teď nemáme vůbec žádné. Vrací se nám tři hráči, kteří proti Spartě hrát nemohli. To je samozřejmě velké plus. Zároveň ale kluci, co proti Spartě hráli, ukázali velkou kvalitu a nadstandardní výkony. Máme tedy nyní z čeho vybírat a složitější situace je to teď spíše pro nás, pro trenéry. Je to ale hlavně výhoda, vždy je dobře, když je tým zdravý a trénuje pohromadě. Máme z čeho vybírat,"

Jablonec sice doposud získal o dva body více než Budějovice, přesto jsou fanoušci s výkonů jejich oblíbeného mužstva rozladěni. V domácí soutěži by to ještě šlo, když Severočeši posbírala doma všech šest bodů, naposledy dokonce nadělili Slovácku tenisového kanára, a bez bodu odjeli pouze ze hřiště Sparty. Představení svěřenců trenéra Petra Rady na hřišti je ale poněkud matné, což se naplno ukázalo ve druhém předkole Evropské ligy, kde Jablonec ostudně vypadl s arménským Pjunikem Jerevan.

Severočeši musí zklamání z Evropy rychle vymazat z hlavy, protože v Českých Budějovicích hrají jen tři dny po vyřazení. "Čeká nás nepříjemné utkání. Máme zraněné hráče, kteří museli ve čtvrtek střídat. Času není moc. Musíme zregenerovat a znovu připravit. Bude to těžké, hráči mají v hlavách vyřazení, ale to tak bývá po zápasech, které nedopadnou," řekl Rada. Jablonci budou chybět zranění obránci Andrej Curikov, David Štěpánek a Nikola Janković. Mimo hru jsou také záložníci Vojtěch Kubista s Rafaelem Acostou, Miloš Kratochvíl se zase zranil proti Jerevanu a jeho start je nejistý.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolić, Havel, Novák, Kladrubský - Čavoš, Javorek - Schranz, Provod, Mršić - Ledecký
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Břečka, Krob - Hübschman - Jovović, Matoušek, Považanec, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.42 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - 1. FK Příbram  (neděle 19:00)
Stejný počet bodů i stejné skóre mají před vzájemným duelem fotbalisté Sparty i Příbrami. Zatímco pro první zmiňované se jedná o nepovedený start do sezóny a velké zklamání, ti druzí zatím zhruba naplňují očekávání.

Letenští ztratili hned ve svém zahajovacím zápase proti Slovácku, Jablonci ale prakticky nedali ani čuchnout a myslelo se, že se naladí na vítěznou vlnu. Jenže přišel první venkovní duel v Českých Budějovicích a další ztráta. V poločase to po brankách Schranze a Kladrubského vypadalo dokonce na porážku, jenže srovnat dokázali Kanga a Tetteh. Kouče Jílka navíc trápí četné absence, zejména ty důležitých hráčů Dočkala nebo Vindheima. Spoléhat se naopak může na nejproduktivnějšího hráče ligy Kangu, který již nasbíral dvě branky a jednu asistenci.

Středočeši vstoupili do sezóny třemi duely s očekávanými tabulkovými konkurenty. Zatímco s Teplicemi remizovali a v Opavě pouze prohráli, Klokany dokázali v přestřelce porazit. Na branky Kodra se Škodou sice zareagoval dvěma trefami Keita, deset minut před koncem ale rozhodl Voltr. Hodně špatná je však bilance příbramských hráčů proti Spartě, ve vzájemném duelu dokázali zvítězit naposledy před více než sedmi lety, od té doby desetkrát prohráli a čtyřikrát remizovali. Ani Nádvorníkův tým není kompletní, chybí mu Květ, Antwi a Kingue.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Costa, Hanousek - Krejčí - Hložek, Hašek, Kanga, Plavšič - Kozák.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Alvir, Rezek, Soldát, Škoda, Zeman - Polidar.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.54 - 17.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Po slezském derby se v sobotu odehraje další vypjatá bitva rivalů, tentokrát o vládce Zlínského kraje. Diváci na stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti uvidí souboj domácího Slovácka s nedalekým Zlínem.

Derby o vládce kraje sice nemají sáhodlouhou historii, neboť oba kluby na sebe začaly narážet relativně nedávno a často jeden z nich působil v nižší soutěži. Za poslední čtyři roky se ale zlínští Ševci napevno usadili v první lize a mohli po letech vyzvat rivala ze Slovácka. V této krátké historii má lepší výsledky Zlín, který uherskohradišťskému celku dovolil zvítězit jen jednou. Výhra Slovácka v krajském městě je však zároveň poslední vzpomínkou na derby, jelikož se zrodila letos v únoru.

Obě mužstva mají na svém kontě po úvodních třech kolech shodně tři body. Atmosféra v jejich kabinách je ale odlišná. Zatímco Slovácko po šokujícím úspěchu na Spartě dvakrát padlo a naposledy si dokonce odvezlo šestigólový příděl z Jablonce, Zlín po dvou porážkách zabral a před týdnem udolal Liberec. Ševci tak půjdou do derby v lepším rozpoložení.

Souboje rivalů však nemívají favorita. Domácí budou mít v zádech podporu od fanoušků, na což se Vlastimil Daníček velice těší. "Atmosféra při derby bývá výborná. Na to se nejde netěšit. Hráče to na hřišti vyhecuje. I když z tribun nevnímáme slovo od slova, tak jak ten stadion hučí, to člověk vnímá a žene ho to dopředu," uvedl kapitán Slovácka.

Na druhé straně barikády mají velká očekávání především hráči, zatímco trenér Josef Csaplár sobotní utkání tolik neprožívá. "Vnímám, že pro Zlín i Slovácko je to místní derby, ale já jsem se naučil tyto věci nebrat tolik osobně. Důležité je vzít to s nadhledem, oprostit se od toho a soustředit se na svou práci," řekl nový lodivod Ševců.

Kouč domácích Martin Svědík nebude moci využít služeb pravého beka Jana Jurošky a útočníka Pavla Dvořáka. Zlín zase bude postrádat obránce Lukáše Vraštila a forvarda Lukáše Železníka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Divíšek, Hofmann, Kadlec, Reinberk - Daníček - Petržela, Navrátil, Havlík, Kalabiška - Zajíc
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hlinka, Buchta, Azackij - Matejov, Mašek, Podio, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.40 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
Liberec naposledy zklamal ve Zlíně a bude mít co napravovat. V sobotu na svém stadionu vyzve Olomouc, která již stihla potrápit favority na titul, leč ve třech kolech vyhrála jen jednou.

Slovan zahájil sezónu na výbornou, když v prvním kole vyloupil ostravský Baník. Týden na to Severočeši vcelku očekávaně podlehli Plzni a nezadařilo se jim ani naposledy ve Zlíně, ze kterého si po nepovedeném výkonu neodvezli ani jeden bod. Liberec tak patří mezi několik mužstev, která mají po třech kolech na svém kontě tříbodový zisk.

Další výhra by se proto Slovanu náramně hodila. "Bude to určitě těžký zápas, protože Olomoučtí rádi v utkáních dominují, drží míč a chtějí být aktivní. To jim ale určitě nebudeme na domácím stadionu v žádném případě chtít dopřát, protože my se musíme dívat hlavně na sebe a na naši hru. Uděláme všechno pro to, abychom dominantní byli my a aktivita byla na naší straně," sdělil asistent trenéra Miroslav Holeňák.

Sigma na začátek ročníku získala podobně jako Liberec tři body. Přitom mohla být minimálně o bod víc. Po prohře na hřišti plzeňské Viktorie a skalpu Zlína sahala Olomouc po remíze na Slavii. Kapitán David Houska ale v závěru neproměnil penaltu a tři body zůstaly u favorita v pražském Edenu.

Utkání s dvěma největšími aspiranty na titul tedy mají Hanáci za sebou. Teď chtějí stoupat tabulkou vzhůru, v Liberci je však nečeká snadná práce "S trenérem Hoftychem se známe, pracovali jsme spolu půl roku v Trnavě. Víme, co od sebe čekat. S Libercem to určitě bude vyrovnaný zápas. Mají důrazné, agresivní mužstvo, v domácím prostředí budou určitě chtít vyhrát. Nečeká nás nic lehkého. Jakmile se nepřizpůsobíme jejich stylu hry a agresivním soubojům, bude s námi špatně," uvedl kouč Sigmy Radoslav Látal.

Slovanu by měl scházet pouze obránce Michal Fukala, mužstvo naopak během týdne posílil záložník Achmed Alibekov. Hosté se nadále musí obejít bez zkušeného brankáře Miloše Buchty a univerzála Tomáše Zahradníčka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Mara, Potočný - Musa
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - Pilař, Houska, Plšek, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.47 - 4.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň  (sobota 19:30)
Ze dvou venkovních utkání sice nevytěžila ani bod, ve svém jediném domácím zápase však Bohemka jednoznačně uspěla a získala cenné vítězství. To hosté z Plzně jsou zatím stoprocentní, musí se ale vzpamatovat z evropského výprasku.

Klokani na úvod ligové sezóny jednoznačně prohráli v Jablonci, stejně snadno ale doma dokázali zdolat Mladou Boleslav. První vyrovnaný zápas dopadl v jejich neprospěch, neboť v Příbrami sice na Kodrův a Škodův gól dokázal dvěma trefami zareagovat Keïta, deset minut před koncem ale rozhodl Voltr. Zelenobílým se však doma proti Viktorce v poslední domě zejména v útoku daří, v uplynulé sezóně remizovali 2:2, o půl roku dříve dokonce zvítězili tříbrankovým rozdílem. Trenér Hašek nadále postrádá pětici zraněných, kterou tvoří Dostál, Krch, Le Giang, Puškáč a Vondra.

"Půjdeme do zápasu s Plzní s touhou zvítězit, určitě se budeme snažit získat všechny tři body, což chceme v každém zápase. Myslím si, že psychologicky ten tlak je trochu mírnější než před utkáním s Boleslaví," vrací se Martin Hašek k poslednímu domácímu zápasu.

Západočeši zvládli všechna tři úvodní utkání - proti Olomouci, v Liberci i to poslední domácí s Karvinou. Ta sice vzdorovala, ale dvě Krmenčíkovy a jedna Brabcova branka znamenaly vítězství Plzeňských. Vůbec se jim však nezadařilo v úterní odvetě předkola Ligy mistrů v Pireu. I po třech poločasech byl stav dvojzápasu vyrovnaný, avšak čtyři branky Olympiakosu ve druhé půli znamenají konec nadějí na účast v nejprestižnější soutěži. Koho bude hostující lavička postrádat? Mimo hru by měli být Beauguel, Čermák, Ekpai a Hubník.

Viktoriáni svého soupeře rozhodně nechtějí podcenit. "Bohemka je spíš bojovné a důrazné mužstvo. Má skvělé fanoušky, kteří při ní vždy stáli. Určitě nás čeká bouřlivé prostředí a mužstvo, které třeba i proti nám podává mimořádné výkony," varuje kouč Pavel Vrba.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Jindřišek, Šmíd - Bartek, Hronek, Vacek, Podaný - Vodháněl, Keita, Vaníček
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Kalvach, Hrošovský - Kopic, Kayamba, Kovařík - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.22 - 3.54 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Velmi pikantním duelem odstartuje čtvrté kolo české nejvyšší soutěže. Bojovat se totiž bude o Slezsko, které ve dvou loňských duelech patřilo vždy domácímu týmu. Tentokráte jsou ale šance poměrně vyrovnané, zatímco domácí Opavě se vstup do sezóny vydařil, Baník se trápí.

Žlutomodří začali nový ročník excelentně, po vítězství v Českých Budějovicích zdolali i dalšího konkurenta v boji o záchranu, Příbram. Nadějně to vypadalo i v Mladé Boleslavi, kde zásluhou Dediče od třetí minuty vedli, Středočeši ale ještě do poločasu otočili a nakonec si pojistili pohodlné vítězství 4:1.

Právě na Dediče se budou domácí na útočné polovině spoléhat nejvíce, neboť je jedním z deseti ligových fotbalistů, který má na kontě dvě branky. Opavským zajisté pomůže prázdná marodka, chybět totiž bude jen Manzia. Na druhou stranu, bilance proti jejímu soupeři v posledních letech není chvályhodná, ze čtyř předchozích zápasů totiž třikrát prohráli.

"Tyhle zápasy mají pokaždé svůj náboj, nepředpokládám, že by to tentokrát mělo být jinak. Baník má svoji sílu a kvalitní tým. Poslední zápas s Teplicemi sice bodově nezvládl, ale herně byl lepší a doplatil na špatnou koncovku," varuje před soupeřem trenér Kopecký.

V zápasech Baníku zatím platí jedno pravidlo - tři body vždy berou hosté. Bylo tomu tak ve Vítkovicích v duelu proti Liberci, při vítězství Páníkovy družiny v Karviné i její porážce od Teplic. Při té poslal Severočechy do vedení velmi brzy Žitný, a přestože Ostravané tlačili, gól nedokázali vstřelit ani z penalty.

Bilance Baníku není dobrá ani v součtu se závěrem minulé sezóny, zmiňované vítězství s Karvinou je jediným z posledních jedenácti soutěžních zápasů, tím předchozím bylo dubnové v poháru s Bohemians. Lavička hostí nemůže počítat s trojicí zraněných, kterou tvoří Lalković, Laštůvka a Pazdera.

Ani Bohumil Páník svého soupeře rozhodně nepodceňuje. "Bude výborná kulisa a věřím, že i fotbal. Oba týmy budou chtít vyhrát. Opava do sezony vstoupila výborně. Teď sice dostala čtyři góly v Mladé Boleslavi, je to ale poctivé mužstvo, dovede si vytvářet brankové situace. Má nového útočníka Dediče na hrotu, který se dokázal střelecky v úvodu sezony prosazovat," říká trenér Ostravy.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček, Jursa - Mondek, Jurečka, Zapalač - Dedič
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budínský - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, Granečný - Baroš, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.35 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33007:19
2.Viktoria Plzeň33008:49
3.FK Jablonec32018:26
4.FK Mladá Boleslav32015:46
5.SFC Opava32013:46
6.Dynamo České Budějovice31114:34
7.1. FK Příbram31114:44
 Sparta Praha31114:44
9.FK Teplice31113:64
10.Bohemians Praha 190531025:53
11.Slovan Liberec31024:53
12.Baník Ostrava31023:43
13.Fastav Zlín31022:33
14.Sigma Olomouc31022:43
15.1. FC Slovácko31022:83
16.MFK Karviná30033:60
Zbývající zápasy
04.08. 16:30FK Teplice - FK Mladá Boleslav (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1529)

Přidat komentář
Banger

Baník vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský - Celba, Šindelář, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek (75.Kaloč), Fillo (45.Azevedo)- Kuzmanovič, Smola (56.Baroš)

SFC-FCB 0:1 (0:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Baníku nemůže prohrát. Buď vyhrajeme bitvu o Slezsko, nebo vyhrajeme bitvu o změnu realizačního týmu.

Reagovat
Puskas

V prvním případě nám předá hejtman klíče od Slezska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a přiletí droppa tento klíč převzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sztanda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kepy_FCB

Slezsky vojvoda

Reagovat
frankiefcb

Věřím, že i přes případnou výhru (i když byl by to asi zázrak) by se realizační tým změnil. Čím déle budeme v té agónii tím hůře dopadneme a budeme hrát o záchranu.

Reagovat
Puskas

Baníkovci budou skandovat "Páník ven", Opaváci se přidají, jen změní Páník na Baník, bude to vzácná jednota.

Reagovat
Kiwi-21

Přitom by stačilo proměňovat penalty a min 7 bodů máte určitě

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi zapas je zde, tak je potreba toho hodne probrat a hlavne to tady zase poradne rozjet. Pojdme na to...

Tak co pane lichna, dnes zase v kotlu?

Kterou cast tela (mi) bude chtit Horajzm zprznit dnes?!

Kolem zapasu je zatim ticho a klid, az to je podezrele. :-) SKS byli pro jednou uzitecni a strhli pozornost na sebe... Snad bude najaka zabawa.

Paulus uz to ma za par, tak snad bude jeho posledni derby z jeho strany aspon trochu dustojne. Doufam, ze ho nahradi nejake poradne zvire.

Sestavy prani x realita.

Budin-Celba,Zio,Sindy,Flasticka-Janos,Jiras-Reiter,Hruby,Fillo- Kuzma

Budin- Fillo,ZioySindy,Flasticka- Reiter,Janos,Jiras,Cigan- Diop,Smola

Pocet mrtvych:0

Pocet zranenych: 12(13acabu)

Pocet pohresovanych:1

Pocet zachvacenych histerii: Nekonecne moc

SK Slezska vladci Slezska !

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Dnes jen u TV..

Reagovat
Puskas

Užívání si komentáře Vláška s Kaloudou a Hrčku coby reportéra?

Reagovat
lichna.

Rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dneska baráky na koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Panika, ale dnes by mě prohra naštvala.

Tipuji remízu, za nás branku #SmolaPico (ať si ti druzí taky užijí nějakou emoci).

Vzhůru na derby, jest riziko, jest zabawa

Reagovat
db18

Koukam, že proti sobě tohle kolo hrajem ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, to mám jako vyplněni volného času, nesleduji, proti komu hraju. Ale můžu tě ubezpecit, že tam stejně víceméně narvu Baník a pak budu losovat z náhodných jmen, jako když Panik dělá sestavu

Reagovat
db18

Já tam mam klasicky útok z Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

já to neřeším 3 kola, a 3x po sobě nejlepší hráč kola s největším počtem bodů za kolo ve fantě to se pak člověk ptá co komu udělal

Reagovat
db18

Já to řešit musim, páč mam pak vždycky o 10 mega překročený rozpočet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já ty sestavy mám dobré teď jsem i naposledy vystihl krmenčíka s céčkem, ale když tam 3x po sobě narazím na člověka s nejvíce body za kolo tak je to těžko

Reagovat
db18

To jsem měl v té gambrinus fanlize ještě... byl jsem poslední nebo předposlední... a ziskem bodů jsem byl uprostřed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

To je jednoduché, prostě tím člověkem s nejvíce body máš být ty

Reagovat
frankiefcb

taky to vidím na remku. Ale předpokládám, že to bude klasická holomajzna, kterou bohudík neuvidím.

Reagovat
Han střelil první

Jebat Páníka aspoň trošku úcty, trevore

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a mrdam, co si myslíš. Hele, vsimni si, že ti, co jsou za Panikem, tak až na naše tradiční souboje s Lichnou, nechávám být. Ale jakmile je někdo proti, tak letka jak od Židů. Ty, cece, já politiku nechci řešit, ale nemlich to samé. Mám svůj názor, tak ho respektuj, jako já tvůj. Krom tvého komfdentstvi sem tě nikdy nejebal, tak respektuj.

Reagovat
Han střelil první

Dá se to vyjádřit jinak, toť vše. Jaké konfidentství?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pro mě konfident z let minulých. Čau.

Reagovat
Han střelil první

Upřímně vůbec nevím, o co jde, takže pokud mi to nevysvětlíš, tak budeš jenom křikloun, co bezdůvodně nálepkuje.

Reagovat
Puskas

Tisícovka lístků pro hosty prý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prý, ale určitě. Za to díky do Opavy.

Reagovat
Kepy_FCB

Stejne zase daji pulku druzbam Katowic kteri budou jen drsne cumet a hubu neotevrou

Reagovat
lichna.

Mohl sis nakoupit lístky a jet podporovat se svými kamarády.

Reagovat
Kepy_FCB

Si blazen s toho jsem davno vyrost

Reagovat
lichna.

Tak pak nechápu, proč kafráš na ty, co tam jedou..

Reagovat
Kepy_FCB

Pac se tam nedostanou ti co by jet chteli a byt by tam meli. ( pro tupe jako ty: nemyslim sebe)

Reagovat
lichna.

Myslím si, že kdokoliv jet chtěl, tak měl několik možností, jak se dostat. Jen by nesměl být tupý

Reagovat
Kepy_FCB

No jo vidlak z Lichnova se poprvy dostal na derby tak dela ramena

Reagovat
lichna.

Já na derby nejedu. A pokud myslíš Karvinou, tak to neberu jako derby..

Já jen vím, že ty lístky si člověk prostě může zajistit. Jen to chce nebýt ten, kdo jen drsně čumí a hubu neotevře.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím nikdy jsem neměl problém s tímhle tím je pravda, že to může být obtížnější než jet do boleslavi, ale tak když chceš jet tak jedeš

Reagovat
Kepy_FCB

Ok ale ne kazdy se bude doprosovat

Reagovat
lichna.

Tak pak ať drží hubu a dívá se v TV.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím od kdy se prodávaly lístky, ale ještě dnes jich pár na FCB pokladně je (oficál to dával na facebook). Takže letos to rozhodně neplatí a kdo chce a má trochu snahu, dostane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak na Ostravsku je spousta fans kteri by radi a kvuli nedruzbovym exhibicionistum se tam nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

700 lístků fan cluby, 300 lístků pro ty, co jsou držitele permic. A dnes u ultrasky seženeš další.

Ty druzby. V něčem máš i pravdu, ale beru to tak, že je to derby. Vsak i sfc bude mít krom slasku u "lednici" a lechii, když na to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

permice je cesta ani to není drahé. A minulou sezonu jsem se v kotli naštěstí nesetkal, že nějakej 50 kg Euphael si řekne, že na tohle to místo má vstupenku

Reagovat
Kepy_FCB

Dvakrat po sobe prohrat v Opave proste nemuzeme ani nahodou!! Vychazi mi to na jasnou remizu, nejspi 0:0

V ulicich fizli trochu povoli aby zase ukazali mediim svou potrebnost.

Reagovat
smazaný uživatel

doteď si pamatuji ještě jak v FNL když jsme hráli v Opavě jak ta pakáž nikdo nic nedělal, a rozehnali se s koňmi. Naštěstí nikomu nic neudělali, ale chtěl bych vidět co by se dělo.

Taky si pamatuji jak jsem byl nachcanej, a zjistil jsem, že fízlové jsou z ostravy tak jsem tam vyřvával proti vlastní krvi

Reagovat
lichna.

Ještě že hrajeme už v pátek, proti naši chacharské diskusi nemůže nikdo říct ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě dosti překvapilo já zrovna čekal jak takovejhle zápas dají v pondělí kolem 15-16, ale tak stejnak bych si vzal dovolenou , ale tak děkuji ze zápasu rovno do krčmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

máš to obráceně

Reagovat
Losinho

Obligátních 1:0

Reagovat
lichna.

To je počet ŽK?

Reagovat
Puskas

Zatčených.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Kepy_FCB

Slovacko-Zlin 1:1

Liberec-Olomouc 2:2

Bohema-Plzen 3:3

Teplice-Škodovka 2:3

Karvina-Slavia 1:3

Budejky- Jerevan 3:0

Sparta-Pribram 3:0

Reagovat
Kepy_FCB

OT: ale ten Pjunik❤❤❤

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to fantě skončily licence s fortuna ligou vypadá to odporně jak v pesku

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa admina museli odstrániť logá z licenčných dôvodov Až po tejto zmene som si uvedomil, že sparťanská vlajka vyzerá ako vlajka Rumunska...

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovej banik vypadá to logo jako od pepsi. A ono to spíše vypadá jak v fmku

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ten Baník zasa pripomína Holandsko, Slavia zasa Poliakov... je to mätúce, ale tak zmena trochu. Určite si na to rýchlo zvykneme

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že PL zostala v normálno formáte

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna baník mi přijde jak kdyby měl obráceně vlajku Francie

Reagovat
smazaný uživatel

tak máme bílé dresy jako vlajka francie, a většinou utíkají hráči jako francouzi takže tady to i sedí

Reagovat
smazaný uživatel

zase taková plzeň člověk by si spletl, že krmenčík hraje za barcelonu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se takto na dálku omlouvám danečkovi, že jsem se mu smál, že nikdo tak není špatnej jako on ty dva zápasy granečného mi změnily názor

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
lichna.

Vždyť tu pliveš na granečného už delší dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

a plivat stále budu ať jde běhat zlatou tretru. Rychlej je fotbalově někde v Rychvaldu tam je toik lepších mladých hráčů kteří nehrají

Reagovat
lichna.

Neříkám, že jsem z jeho výkonů nadšený. Ale prostě u něj pořád vidím možnost se zlepšovat, u Holzera ne..

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak jsem psal na tu pozici jsou min 2 mladíci, které bych vyzkoušel nic se stát nemůže, ale ten levej kraj je prostě hroznej směrem do předu

Reagovat
frankiefcb

no tak to prr. Daneček je teda pořád o parník horší. S Pazderou naši nejhorší hráči.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný předvedl nejhorší výkon křídelního hráče v historii Baníku...

Reagovat
lichna.

To možná jo, ale v Karviné zase předvedl lepší průměr toho, co tu za poslední dobu máme.

Reagovat
smazaný uživatel

průměr je, že hráč jenom běží nedá ani jednu přesnou přihrávku. Prakticky si ho všimneš jen když háže aut. Nejlepší by bylo kdyby tam zkusil mlaďase kubu bolfa ten nebyl špatnej když dostával čas. No a mlaďas on je vlastně starší než denis

Reagovat
lichna.

Bolf očividně taky nic moc, když ani nezaujal Vítkovice.. A co se táče Grance v Karviné, vždyť měl asistenci.

Reagovat
FruFru

Bolf, který se neprosadil ani ve Vítkách?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

neměl by momentálně hrát ani jeden. Granečný bude možná v pohodě venku na protiútoky, doma je to bez šance....

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ho naučit kopat do míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Jak rychle se zapomíná na Danečka

Reagovat
smazaný uživatel

Kope za nás

Holzer není lepší než on.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

lepší určitě je, ale nemá formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jo, i když teď je Holzer hrozný a Granečný jen průměr až podprůměr. Ale Granec by ho předehnat mohl, pokud bude chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Může to být tím že to mrda, leč by neměl. Ale kdyby zapracoval na technice, celého jidase strčí do kapsy.

Nicméně... Ale jo, nechci se hádat, i ten zkurvysyn má něco do sebe v sobě, takže i vy máte pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak technika se úplně natrénovat nedá, k tomu je třeba právě ten talent a samozřejmě i píle a zdokonalovat to, ale tady bych řekl, že talent dělá větší procento úspěchu. Holzer ať se to líbí nebo ne, tak patří s Lalkovičem, Azevedem, Kuzmou a Hrubým k našim top 5 nejtechničtějším fotbalistům...Jenže pak je tady nějaký komplexní výkon na hřišti a tam je Holzer bez formy už tři čtvrtě roku...

Granečný má tu techniku průměrnou, proto bych prostě z něj udělal někoho jak má Sparta v Hanouskovi, taky průměrný technik, skvělý sprinter a jak jim tu levou lajnu piluje...Není to bez chyby, na ACS asi trochu málo, ale v sestavě se drží...Doufám, že Granece na LB tedy co nejrychleji vyzkoušejí, už třeba příští týden a na Spartě proti Hložkovi, DMK či Plavšičovi určitě, tam by to měl Fleišman hodně náročné se svou formou...

Reagovat
lichna.

Granečný nemá techniku, ale nejvíce smysluplných kliček 1 na 1 jsem v minulé sezoně neviděl u nikoho jiného než u Grance..

Podle mě je akorát zbrklý a nevěří si, proto to často vypadá, že je dřevák. Potenciál je v něm ale dle mě ohromný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale stále je ve srovnání s ligou průměrný, prostě to není jeho přednost, ale může využít těch svých rychlostních dispozic a být velmi dobrým LB, když k tomu přidá občas dobrý centr, 1 v 1, tak může být i top LB v lize a prodat se dál...

Reagovat
lichna.

Ve srovnání s ligou je ale taky výrazně mladší a má toho ještě dost před sebou, pokud bude makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, však uvidíme, já mu přeju to nejlepší, jen ho prostě vidím do budoucna spíš jako LB než LW, ty to vidíš jinak. V klidu. Dnes tipuju v základu Azeveda a Fleišiho za ním, bude to válka

Reagovat
smazaný uživatel

já souhlasím, že může bejt dobrej, ale to by už něco začít musel dělat zatím to je bída. Jinak vlastně ten lalkovic hraje na levo ne i když jsem četll, že Bob ho chce někde jinde

Reagovat
lichna.

Na tom se shodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses zas rozepsal. To si přečtu až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer po návratu ze Sparty pár měsíců ukazoval, že na to má. Byl lepší než kdy byl Granec. Teď ukazuje, že na to sere, přece nebude běhat, prachy mu chodí a evidentně mu to stačí.

Granečný ukázal zatím jen rychlost. Začínal jako mladý, proti zkušeným sice tehdy nepropadnul, ale od té doby se nikam neposunul. Místo aby si přidal a pro kariéru obětoval kousek svého pohodlí, chodí si na to hřiště zahrát fotbal a nic extra neřešit, když to zkazí, žádný stres, příště je taky zápas. Přitom věk má pořád ještě dobrý a prostor pro zlepšování taky. Snad mu to dojde, než bude mít 30.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

a proto Fillo zpátky do zálohy (můžou si s tím naší Rashfordem z Bohemky měnit strany v průběhu zápasu) a Celba nastálo do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

mě by se ten fillo líbil kdyby změnil bob rozestavení což se nestane, ale kdyby jako pod hrot. Jinak škoda, že převážně hraje na pravo, a ne na levo to by ta levá strana byla pořešena

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jak se mi reiter nelíbil první dvě kola tak třeba to poslední kolo patřil k tomu nejlepšímu tak snad to vydrží. Stále velký boom je pro mě jirásek, že se tak zvedl. Jinak oceňuji, že sedí hrubý, protože jeho výkon je nedostačující

Reagovat
ElectrickMann

Jde to nějak sledovat přes internet v zahraničí? Přes fortunu a CT sport to jde pouze na území ČR...

Reagovat
smazaný uživatel

kup si za 5 USD nordVPN teda jestli to s tebou nesekne těch 5 USD. Máš tam všecky když je něco na RTVS na slovensku tak to funguje v klidu

Reagovat
naheCZ

O2 TV za korunu, je tam i ČT sport...

Reagovat
Han střelil první

Jak píše nahe, o2tv je teď za kačku. Jinak chválím nick

Reagovat
monty25

Taky chválím.

Reagovat
ElectrickMann

No a v zahraničí to teda frčí?

Nick vznikl za časů kdy jsem frcel na Hrubém stylu

Reagovat
Han střelil první

Podle nařízení EU musí.

Reagovat
Posledni Kovboj

normalne, nebo do pice?

Reagovat
Han střelil první

Normálně, pičo.

Reagovat
ElectrickMann

Normálně do piče nejede to přes o2

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Vukadinovič jde do Karviný. To je docela slušná posila

Reagovat
Kepy_FCB

ten by to tam mohl zachranit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

slusna posila mozna pred lety, ale co odesel ze Zlina, tak si nikde poradne nekopnul, kdovi jak na tom ted je

Reagovat
Coutinho10

na toho se celkem těšim, že bude zase víc na očích (mimo toto kolo)

Reagovat
ratusek

Mám se dívat? Proti Teplicím jsem přišel kvůli tomu grcu o 2 hodiny života. Dnes to bude ještě horší, prohrát s Opavou, zase nasranej ještě i v sobotu

Reagovat
lichna.

Ber to tak, že když se prohraje, dost možná se změní trenéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se změní tak jako tak.

Reagovat
lichna.

No uvidíme..

Reagovat
Hafna

Ahoj všem, jelikož v poslední době se tu řeší i naši hraci v zahraničí a moc seznamu není kompletních, tak jsem se to pokusil dat do kupy. Tady jsou ti zajímaví naši hraci, kteří hrají lepší soutěže v cizině. Pokud mi někdo chybí tak klidně doplňte:

Anglie: Vydra, Kalas, Skalak, Stech, Holý, Jaroš

Španělsko: Vaclik, Pekhart

Německo: Suchý, Gebre, Kaderabek, Pavlenka, Darida, Morávek, Petrák, Kusej, Ruman, Jakubov

Itálie: Schick, Barák, Jankto, Mateju, Krejčí, (Zmrhal), Zima, Polak

Francie: Koubek

Rusko: Vaněk

Turecko: Novák, Celustka, Pavelka

Nizozemsko: Sadilek, Černý, Hájek, Necid, Kvida, Navrátil, Sedlacek

Švýcarsko: Macek, Koubsky

Rakousko: Ostrak, Jurdik

Belgie: Mareček, Řezníček

Chorvatsko: Simic, Lecjaks

Skotsko: Hladký, Černý T., Zlámal

Kypr: Luftner, Folprecht

Maďarsko: Vaněček, Rabusic

Polsko: Bartl, Schwarz, Petrášek, Jablonský, Přikryl, Papadopulos, Pospisil, Mudra, Kuban, Petrik, Bezpalec

USA: Ondrasek

Slovinsko: Cermak

Švédsko: Melicharek

Rumunsko: Droppa

Litva: Berkovec

Slovensko: Daniel, Vorel, F.Hasek, Scasny, Novotny, Bolek, Sus, Medvedev, Kasa, Jedlička, Twardzik

Závěrem zajímaví volní hraci ČR: Vuch, Sivok, Dočekal, Holenda, Mazuch, Nitriansky

Reagovat
lichna.

Nedávno tu někdo dával tenhle odkaz. https://int.soccerway.com/players/players_abroad/czech-republic/

Tam je podle mě vše, ale nekontroloval jsem to nějak důkladně.

Reagovat
Hafna

Jj ale tam není napr Řezníček nebo Lecjaks, ale použil jsem to jako jeden ze zdrojů

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek tam je.

Reagovat
Hafna

Jsem slepý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi. Ale museli to teda nejak predelat. Protoze naposled co jsem do toho koukal, tak tam urcite byl.

Reagovat
Hafna

Tak to jo

Reagovat
JessePinkman

Jun v Landes

A jak se mohl dostat Jurdík do rakouský Bundesligy, to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupil z druhé ligy loni.

Reagovat
Kang & Kodos

Lepší soutěže a tam Litva

Reagovat
Hafna

Ta je tam jen pro zajímavost, zapomněl jsem dodat ze pokud nepočítáme Zmrhala tak letos v létě odešli do zahraničí (mimo Svk) jen tri Češi - Hájek, Přikryl a prave Berkovec

Reagovat
Losinho

Tak když tam je i Slovensko..

Reagovat
Kang & Kodos

Až pod Litvou! #sovinismus

Reagovat
Losinho

No asi to má právě podle kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Naša liga síce stojí za hovno, litovská liga je ale v rankingu 11 priečok pod nami...

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch Ten čeká na zahraniční angažmá, jinak by si ho určitě někdo vzal. V létě ho mohl nalákat na pohary Jablonec

Reagovat
Mirek na tenisu

Mazuch....aneb jak si sám zakopat talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Macek v tom Luganu ma podle EF taky odehrany velky hovno

Reagovat
Mirek na tenisu

Koubský ze Zlína ještě hraje!? Ve Šwajcu? Dyť mu musí být tak 45 roků....

Reagovat
Puskas

Za staré pány.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby! Všichno povinně zapnout ČT sport. Baník win.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby je naše! 0:2 nejlépe Smola a Kuzma

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vyhrát, jakkoliv...Ale fakt nejsem nějak optimistický

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ve fantě skoro celý tým z Opavy, tak doufám, že budu po prvním zápase na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z Opavy uvažujem nad Dedičom. Zatiaľ mu so strieľa a za 6,1 je to forward "za hubičku". Apropo v úvodných kolách som ho podľa toho priezviska považoval za nejakého balkánskeho legionára, nenapadlo ma, že je od nás zo Slovenska...

Reagovat
smazaný uživatel

francouzský banik je přejede

Reagovat
doNny

Jazda z kurwami, Opavo jazda z kurwami

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď, pojď, jest riziko, jest zabawa

Reagovat
Banikovec7

Další domácí zápas Baník zase v pátek

Reagovat
Kaspar

vedeni jde proti Berbrovi, ze vas terminovka nema rada?

Reagovat
Banikovec7

Spíš O2 by dalo Plzeň, Spartu a Slavii ikdyby hráli s Drnovicema, tak pak vždy zbydem pro ČT.

Reagovat
Losinho

tam se budete střídat s Jabloncem a Boleslaví

Reagovat
Banikovec7

Dokud hráli/hrají poháry, tak je to jen naše.

Reagovat
Losinho

Ještě Liberec mají docela v oblibě

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec a poháry?

Reagovat
monty25

V 6. kole bude v pátek ČB - Slavia na ČT Sport.

Reagovat
Banikovec7

Tam už pak má Slavia LM v týdnu ne? Tak to je spíš proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen proto, že si to Slavia domluvila kvůli LM

Reagovat
Mirek na tenisu

Divím se že Kyslíci nechali Čapounovcům tak atraktivní špíl? Jasánek Vlášek z toho má druhé Vánoce.

Reagovat
ratusek

Protože jsme pro ně nejatraktivnější tým, který zbude pro ČT.

A ještě lepší je to, že ten čtvrtý tým na video jsme my. První 3 jsou jasný a ten čtvrtý jsme my. Jsem zvědavej, kterej tým bude ten šťastný pátý, který bude mít od jara video na každém zápase

Reagovat
KingMaster13

Jablonec/Liberec....záleží kdo bude vejš v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Video je na přenosech O2 Sport a ČT Sport. Zbývající 4 O2 nevyrábí, jen vysílá, proto na nich video není. A protože vysílá pořád Slavia-Sparta-Plzeň a ČT Sport vás, tak je u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekelný vlak jazda

Reagovat
smazaný uživatel

Policie nehlida vše

Reagovat
JackBlack

OT: jeden víkend v říjnu letíme do Londýna a chtěl bych zajít na fotbal, v ten víkend hraje Chelsea doma... na té už jsem ale byl. Potom hrají Spurs a nebo Crystal Palace - Man City. Má někdo zkušenosti se vstupenkama na tyhle týmy? Ceny, dostupnost? Děkuji za odpovědi

Reagovat
Coutinho10

zkus spíš v PL sekci

Reagovat
Banikovec7

Budínský - Fillo, Šindelář, Stronati, Fleišman - Reiter, Hrubý, Jánoš, Azevedo - Kuzma, Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

Sindelar

Kuzma

Smola

0:2 (Azevedo, Smola)

Reagovat
Fabregas@ole

Hrubý

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

A Svozil zraneny ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dá gól hráč, kterého jde vyslovit i jako Šafarčík

Reagovat
ratusek

Až na to posrané 4-4-2, mělo to být 4-2-3-1 s Kuzmou na podhrotu.

A jsem zvědavej na toho vepříka, jak dlouho bude na té lajně moct

Reagovat
HorajzmAmmann

třeba bude...

Reagovat
pingla

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lichna.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Celkem dobrá..

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi nejlepsi mozna...

Reagovat
Shevchenko

Já bych tam nechal Jiráska teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule nehrál dobře.

Reagovat
lichna.

To Hrubý už taky dlouho ne. Ale tak dneska má běhavé a technické kraje, před sebou Kuzmu se kterým může kombinovat. Sám jsem zvědav, jak to bude vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál, ale Hrubý zahrál špatně minimálně 10x za sebou, teď by měl dostat šanci alespoň na 5 špatných zápasů Jirásek

Reagovat
Puskas

Hrubý je tvořivější.

Reagovat
lichna.

Já jsem zvědav na Azeveda. Aby to nebyl stejný fail jako minulý týden Granec.

Reagovat
Han střelil první

jdeme na ně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Celbou?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule nepřesvědčil.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale ano, přesvědčil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, ale na lavici není.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak přece nemůže hodit na tribunu Procházku, že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho z dvojice DD (Daniel, Denis) by mohl.

Reagovat
HorajzmAmmann

řekni to bobovi,no...

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking news:

Pico vyjezd do Opavy, vsichni nahecovani... A trevor donese na sektor tri klobasky. # veprovahlava #jitrnice

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Bude video?

Reagovat
smazaný uživatel

Pribeh na insta

Reagovat
HorajzmAmmann

jedu až na Spartu jsem vandrák

Reagovat
Han střelil první

užijte si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Predkrm pičo.

Reagovat
John Obi Mikel

Mondek vs Smola+Kuzmanovič

Reagovat
John Obi Mikel

Šrom a Stáňa na lavici

Reagovat
ondrasch77

SFC - FCB 3:1 (Dedic 2 góly)

Reagovat
KingMaster13

Já si hlavně přeju ať dá co nejvíc golů Smola kvůli fantě

Reagovat
ratusek

Takže nedá ani jeden

Reagovat
ratusek

tak ti to vyšlo

Reagovat
KingMaster13

To nemohlo dopadnout jinak Ještě dá 2

Reagovat
ondrasch77

Proto já dával do sestavy Dediče

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mám rád, když dávám hráče hned z prvního zápasu Si ještě vždycky upravím sestavu podle hráčů, co hrají a co ne Např. Svozil

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník vítězné dresy

dneska 3 body a parádní atmosfera. Těším se

Reagovat
HorajzmAmmann

děkujeme fanouškům Opavy, že nás nechají úplně v klidu zpívat hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo v obraně?

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam hraje docela dlouho. A je lepší než Pazdera (nebo než Zahustel v podobně kvalitním týmu)

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho z Plzně pamatuju jako útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Časy se mění.

Reagovat
smazaný uživatel

Já z Teplic jako ofenzivni zálohu. Banik ho koncem minule sezony zkusil na beka a tam zustal.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

To pokropili nějak moc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukali se včera na Boleslav a chtěli předejít příliš suchému hřišti.

Reagovat
Han střelil první

U nás se tím kelénem stříká cokoliv kdykoliv.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byl normálně regulérní gól

Reagovat
Han střelil první

Jasně

Reagovat
HorajzmAmmann

ne

Reagovat
smazaný uživatel

*lekulérní

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Han střelil první

Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

Smola to už asi 4x totálně zajebal

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Ví za koho hraje

Reagovat
HorajzmAmmann

SORRYJAKO

Reagovat
Banikovec7

V cem to hrajou? Furt nekdo na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Málem to nedal

Reagovat
ratusek

Podle mě offside ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

SMOLAAAAAAAA :-*

Reagovat
db18

Neúmyslný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok proti hlavičce luxusní, ale stejně prd platný.

Reagovat
db18

Co je vlastně se Svozilem?

Reagovat
ondrasch77

Že by přestup?

Reagovat
Han střelil první

Hrubý skvělý centr, Stronati skvělá hlavička a Smola je kopyto.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Buďa luxusně

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem si říkal, ze Smola hraje h*vno.

Reagovat
Han střelil první

Však hraje. Málem to nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale muzes hrat prd, das-li ale gola, jsi za hrdinu.

Reagovat
Banikovec7

Ten deda za brankou jak slavil gol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Budínský

Reagovat
smazaný uživatel

Smola Posral mi celou fantu

Reagovat
monty25

Já ho tam měl a pak jsem ho vyndal.

Reagovat
Puskas

Já ho tam dal na poslední chvíli místo Baryho.

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

To nemohlo dopadnout jinak Smola jede

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě Kuzma pls

Reagovat
C-M@ster

Přes šupáckej podcast se mezi vrchní články nevešlo preview na ligu a já zapomněl, že se hraje!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ho dlouho marně hledal, když jsem sem chtěl napsat svoje "moudra"

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský zatím na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský držák

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tam půlka tribuny prázdná a Baníkovci se vedle mačkají jak sardinky?

Reagovat
John Obi Mikel

Neříká se tomu hostující sektor?

Reagovat
Mirek na tenisu

To je taková nárazníková zóna. Něco jako mezi severní a jižní Koreou když válka tak se vším všudy ogaři!

Reagovat
db18

Kurva, střídej toho Kuzmu.

Reagovat
John Obi Mikel

Už mohl být venku. Musí si dávat pozor.

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava o parník lepší než Teplice. Zatím máme štěstí no...

Reagovat
Han střelil první

Když vidím Pepu Dvorníka, tak si hned vzpomenu na mistrovskou sezónu

Reagovat
doshcz

dobrý choreo

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

chorea Opavy dobrý

na druhou stranu škoda, že Bazaly jsou teď mnohem lepší než ta jejich ruina...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš dostaneš visí ve vzduchu

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava si to zatím vyžírá jako my s Teplákama no..

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský nejlepší rozehrávka v týmu

Reagovat
HorajzmAmmann

1:1 bych řekl. A zaslouženě...

Reagovat
HorajzmAmmann

noo... ted jak to kamera zastavila tak asi ofsajd byl.

Reagovat
C-M@ster

Furt neukázali replay toho penaltovýho zákroku na Opaváka

Reagovat
bobis21

jasný skok "na smolu"

Reagovat
smazaný uživatel

"penaltovýho"

Nejdřív se mi to nezdálo, ale opakovačku jsem neviděl.

Reagovat
C-M@ster

Ani já... A rád bych!

Reagovat
ratusek

vůbec, jasný offside. a to není potřeba ani certifikovaná offside lajna, když ji navíc stejně nemají

Reagovat
ratusek

Opava jasně lepší. My jsme dali gol a zase čekání na smrt. Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl gól.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak to zastavil tak jasný ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

Neukázal na půlku?

Reagovat
monty25

Na ukazateli skóre už taky skákalo 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

I na Spartě se mi zdálo, ze ukazuje na půlku.

Neměnila se nějak gestikulace sudího?

Reagovat
doshcz

zvedl ruku nahoru a druhou ukazoval jako ofsajd caru ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

tak hlavně aby to musel změnit, musel by se jít na video nejdřív podívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo, že ukazuje jakoze gól, Vláškovi taky a divákům na stadionu asi taky.

Reagovat
Puskas

Reagovat
doshcz

ofsajd.. ale Opava hraje dobře, snad to tam dotlačej

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

hrajeme špatně !

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut nastavení v 1. poločase? No wow

Reagovat
Kepy_FCB

To udrzime jako Teplice minule

Reagovat
Kepy_FCB

To udrzime jako Teplice minule

Reagovat
smazaný uživatel

Smolaaaa

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda ta 2. šance

Reagovat
C-M@ster

Korupčníček

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Brno?

Reagovat
C-M@ster

Město, kde si nekupujou rozhodčí. To v Ostravě neznáte.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Brno?

Reagovat
C-M@ster

Město, kde si nekupujou rozhodčí. To v Ostravě neznáte.

Jak se ti fandí, když víš, že otáčejí fauly ve váš prospěch, protože Brabec sype?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už vím, co je Brno.

Brno brečí.

Proč?

To ví bůh

Asi méněcennost. Třeba někdy potkáš a poznáš duševní rovnovahost.

Reagovat
John Obi Mikel

Brno je zlatá loď,

za děvčaty z Brna choď,

hm, jsou hezké,

hm, a mladá.

Brno je zlatá loď,

za děvčaty z Brna choď,

hm, jsou hezké,

hm, a chytrá.

Kam se hrabou děvčata z Prahy, Plzně, Ústí,

kdo má trochu filipa do Brna se pustí.

Brno je zlatá loď,

Za děvčaty z Brna choď,

hm, jsou hezké,

hm, a věrná.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Brno?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter střídá top výkony s těma z divize, já to nechápu...

Reagovat
Miguel19

Naprosto příšernej "fotbal"...

Reagovat
HorajzmAmmann

naopak na ligu celkem dost zajímavých momentů...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Mirek na tenisu

Už jenom ten plný stadion...srovnáme si Gablonz, Teplitzer, Příbram, Bolka kde se hraje před hloučkem diváků. Zápas má hned jiný náboj a atmosféru.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhod ho, simulanta

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil pěkně od plic Tak to má být

Reagovat
mickey mouse

haluzáři a Dedič palič...

Reagovat
Rip

Opava jasně lepší. Král bez hradu není králem. Pobavilo.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak stav je 0:1. A vo tom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se ve fotbale stále hraje na skóre.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak bych to zhodnotil

Opava celkem slušná dobředu, ve vápně je daleko nebezpečnější. Baník v té finálce úplně marný. Ty protiútoky jsou tragické. Škoda, mohlo to být klidně 2:2

Budínský MOTM zatím

nejhorší Smola i přes vstřelený gol, protože tam toho zajebal na 4 zápasy dopředu

Reagovat
bobis21

Smola je takový J. Šašinka, který měl štěstí na to, že se k němu odrazil míč před prázdnou bránou (a i tak do míče dokázal kopnout až na 2. pokus)

Reagovat
Mirek na tenisu

Smola je sice kozlena ale jako hroťák je zatim lepší než Ramenáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hans82

Kurvy Ostravské neuznaný gól pro Opavu Julinku zhyn ty devko

Reagovat
smazaný uživatel

Bys chtěl dávat góly z ofsajdu?

Reagovat
Puskas

Co s tím má společného Julínek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu

Reagovat
Mirek na tenisu

Po 45 minutách jsem "ujebaný" jak po celém podzimu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Zavadil je Pica. Smola je miláček. Ale jestli zajebe ještě jednu šanci a my nevyhrajeme tak u mě zase v žebříčku spadne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Z první příčky?

Reagovat
Zark

opava zatim dobry vykon proti tomuhle incestnimu baniku

Reagovat
HorajzmAmmann

při "golu" Opavy je prostě zarážející, že tady není ta ofsajd lajna nebo branková technologie. VAR bez těchto věcí je úplně k hovnu...

Reagovat
Zark

ta ofsajd lajna je z nejakeho duvodu zakazana, asi ze to neni presny uz nevim proc tomu tak je

Reagovat
monty25

Dušan Svoboda se nedávno vyjádřil v "Rozstřelu" na idnes, že je proti kalibrovaný ofsajd lajně.

Reagovat
Banikovec7

Jasných šancí víc Opava, ale těch přečíslení co zajebem před vápnem, to je šílenost

Reagovat
Han střelil první

Možná půjdu proti proudu, ale nehrajeme nějak extrémně špatně, ale prostě tečeme hrozně v defenzivě. Reiter na to v obraně dost mrdá, a pak je tam Fillo se Šindelářem v oslabení a plynou z toho nebezpečné centry nebo míče sražené na rohy, což je vzhledem k Zavadilovým centrům vždy nebezpečné. Bohužel Reiter ačkoliv se dostává do dobrých situací, tak jejich řešení je fakt otřesné. Dnes se mi líbí Jánoš i Hrubý a Dyjan z toho mála taky vytěžil docela dost. Kuzmu asi radši vystřídat, ať nedostane druhou žlutou. Smolu nekomentuju, je to kopyto a díkybohu, že to dal. Flaška z formy a Buďa na hrad. Jinak místo Kuzmy by měl asi poslat Diopa a Reitera ještě nechat, ale pokud si bude Jurečka se Zapalačem a Dedičem dělat na levé straně, co chtějí, tak by tam měl asi poslat Danečka a Dyjana poslat na pravou stranu.

Reagovat
Banikovec7

Mi to taky nepřišlo tak hrozné, neřešit ofenzivní hráči tak šíleně ty brejky tak to mohlo být o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Dnes zasloužená šikana

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
fabec1222

OT: Střeštík v základu za Prostějov , tam je to strašněj domov důchodců, hraje tam někdo pod 30?

Reagovat
smazaný uživatel

Střeštík by měl ještě na ligu, ne?

Reagovat
fabec1222

Těžko říct, ale určitě by měl asi na Brno

Reagovat
Shevchenko

A Švejdík za Vyšehrad

Reagovat
ratusek

Myslím, že Kuzma si oddechne, až Bob zmizí

Reagovat
HorajzmAmmann

já ti ale nevím, on se mi ten Diop zdá poslední zápasy stejně lepší... a to fakt Kuzmu mám rád.

Reagovat
Han střelil první

Tak měl riskovat druhou žlutou? Naprosto pochopitelné střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by ho asi střídal každý trenér

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

Achjo, Karoch objevil slovní hříčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mondek dneska dobrý.

Reagovat
HorajzmAmmann

on je dobrý ale pořád. Baník si ho tenkrát měl nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Já Opavu moc nesleduju. Ale dneska podle mě s Dědičem nejlepší od nich.

Reagovat
Han střelil první

Asi ne docela rychlý, bojovný, ale docela nešikovný. Měl dobré zápasy, ale asi dobře, že odešel.

Reagovat
Shevchenko

Doteď nezapomenu jak nám zajebal zápas na Spartě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HorajzmAmmann

horší než ty naše křídla fakt není...

Reagovat
lichna.

Ani ne, za nás uměl běhat ale jinak byl plašan.

Reagovat
Mirek na tenisu

Techniku má dobrou, ale nohy krátké. Nikomu neuteče.

Reagovat
Mirek na tenisu

Režisér přenosu na ČT hrůza! Ty dlouhé střihy na dění mimo hru.... divák pak ztrácí přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi ale přijde jako trend moderní doby i na ostatních přenosech, včetně LM. Ja bych to tak nedělal.

Reagovat
Mirek na tenisu

Seru na moderní dobu. Já chci sledovat hru a ne chujoviny.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zio

Reagovat
smazaný uživatel

Rameno? Na chvilku jsem to přepl na Hospodu, tak teď nevím.

Reagovat
JessePinkman

Reiter je teda zatím hodně k hovnu.

Reagovat
ratusek

Zatím bída

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Mirek na tenisu

Na druhé straně je k hovnu Stáňa. Ten chlap na ligu nemá...

Reagovat
Zark

frajtr nic moc

Reagovat
Kepy_FCB

a frajfr hraje jak?

Reagovat
ratusek

To je čekání na gol zase bídný výkon.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník přidá druhý gól a bude finito. Ale jsem špatný tiper

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mirek na tenisu

Zavadil ve 41 letech? Je to pán

Reagovat
Han střelil první

Diop je výborný!

Reagovat
Mirek na tenisu

Jako skoro vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Šulc! ♥

Reagovat
Han střelil první

Je dobrý, ale to jak dohrál Azeveda se mi moc nelíbilo. To jsou fakt nebezpečné situace.

Reagovat
JessePinkman

Škoda, že ho Plzeň neposlala hostovat za Provodem.

Reagovat
db18

To by bylo prozíravější, Provoda bychom pak za 10 mega někomu prodali.

Reagovat
JessePinkman

Dynamo se snad udrží a pak ho vykoupí. Ale 10 mega je moc.

Reagovat
ratusek

Šulc nás hezky motá. V něm fakt něco je

Reagovat
Dru Zeree

Opava celý zápas jasně lepší

Reagovat
Zark

zavadil de rossi

Reagovat
Han střelil první

Reiter musí dolů. To je příšerné.

Reagovat
ratusek

spíš faul od Diopa myslím

Reagovat
patas92

jasný

Reagovat
Euphael

Reagovat
Han střelil první

ale na červenou ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Euphael

Za to klidne muze dat cervenou...co to mele Vlasek s Karochem?

Reagovat
Mirek na tenisu

U toho videa musí sedět nějaký debil

Reagovat
db18

Diop červená.

Reagovat
ratusek

Taky myslím

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Diop červená?

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec dostane Diop redku

Reagovat
fantomas

Neblbni. To byla jasná marginálie.

Reagovat
vocasisko

Červená promdiopa, co ti dva odborníci za mimrofonem řeší

Reagovat
vocasisko

Rozhodčí opět posranej vyloučit hráče za jasnej faul

Reagovat
monty25

Za tohle bych nedával ani kartu, natož červenou...

Reagovat
monty25

Myslím pro Opaváka.

Reagovat
fantomas

Na 99 % zkoumal Diopa, proč by vůbec zkoumal tu druhou stranu?

Reagovat
Zark

druhou stranu zkoumali jen vlasek s karochem

Reagovat
monty25

Kartu dal Opavákovi, tak nevím.

Reagovat
fantomas

To ještě před videem ne? Pak ho hádám VAR upozornilo na to, že se upískl.

Reagovat
Nuno čomes

Jo ty chytrolíne, proto nechal faul proti Opavě a žlutou tomu stoperovi.

Reagovat
Puskas

VAR zkoumá jen červenou, nemůže zkoumat žlutou nebo otočení faulu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nuno čomes

To snad víme všichni, proto vyjádření ''na 99 % zkoumal Diopa'' je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

šlapák jako kráva ale nechal bych to

Reagovat
HorajzmAmmann

takových soubojů je za zápas 10 at se hraje, kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Aha

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejdriv se myslelo, ze se resi redka pro Opavaka... z dalsich zaberu sel videt slapak Diope

Reagovat
Zark

z tohoto zapasu se sudi pekne zapoti

Reagovat
bobis21

"video nemá hledat lepší řešení" - už je to zase tady, dělají si jak se jim to hodí

Reagovat
Banikovec7

Oba se slušne zprasili navzájem, mohl by odebrat žlutou Schaffovi.

Reagovat
ratusek

Celkem jasný faul od Diopa, skoro až na redku a Vlášek plácne něco o tom, že k charakteru zápasu se červená nehodí. ty vole at radši drží hubu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mirek na tenisu

Vlastně fauloval Diop. Podíval se na video a nechal špatný verdikt to nevymyslíš!

Reagovat
monty25

Reagovat
patas92

Reagovat
db18

Kdyby otočil, tak musí Diopa poslat ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná pravidla u videa

Reagovat
Han střelil první

Protože by musel dát redku. Nesmyslná pravidla videa.

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se na videu přezkoumávala i žlutá, tak to trvá strašně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to opravit jen kvůli červené pro Diopa a na červenou to nebylo. Proto mu nemohl dát ani žlutou a musel nechat špatný verdikt. Taková mají pravidla.

Reagovat
C-M@ster

To jsem snad ještě neviděl

Po dnešku očekávám omluvu od trevora s Cukrouškem

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ses ulhany zmrd a kydas spina na lidi bez jakykoliv dukazu?

Haha. ZMRDE

Reagovat
smazaný uživatel

Co je, Brno?

Reagovat
C-M@ster

Město, kde neuplácí rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je je jedna ubrecena kunda vedle druhé, ne? To je Brno!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zatímco Opavák chtěl hrát balon, tak Diop zaprasil a Vlášek ještě řeknu, že to rozhodčí vyřešil nejlíp jak mohl

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

Reagovat
doshcz

Šulcák

Reagovat
patas92

Moc nechápu, na co šel rozhodčí koukat, když ten zákrok pak ani neobrátil

Reagovat
db18

To už udělat nemohl.

Reagovat
patas92

Aha, tak je pak demence, no

Reagovat
Zark

Budinsky ted zakrok jak ja mich v dobach slavy v telocviku

Reagovat
doshcz

si neuměl běhat?

Reagovat
Zark

sme se stridali vole

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

Slušná one man show... už chybí jen gól.

Reagovat
ratusek

vedle Zavadila hodně poroste příští rok pro vás hotový hráč

Reagovat
db18

Ale já se teda bojím, že půjde dřív ven... ale zatím to bere postupnými krůčky, tak si ho snad v Plzni aspoň jeden rok užijem.

Reagovat
ratusek

Ven určitě ne. Musí jít postupně jako Hložek. Hlavně at ho další sezonu už stavíte, ale u Vrby se toho bojím. Šulce nebude bavit chodit pořád po hostování

Reagovat
db18

Vrbovi končí smlouva, takže tu dost možná už nebude.

Reagovat
salami

tak Vrba zase debil neni, jestli si to takhle bude v Opavě dávat, tak šanci dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jednomu pomohl, spíš by to chtělo na druhé straně

Reagovat
Liquid

jasná červená karta pro Diopa a koupený sudí si to nenechá vysvětlit ani od videa a ještě potvrdí faul od postiženého pak se diví, že na ligu se zase nebude chodit, Vláška s Karochem raději nekomentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Červená? :D

Reagovat
Liquid

za takové šlapáky se červená dává, a lá Roy Keane

Reagovat
smazaný uživatel

komentář a lá výmaz Liquid

Reagovat
Mirek na tenisu

Když už šel k videu redku Diopovi měl dát. Šlapak na holeň bez míče...

Reagovat
Mirek na tenisu

Jánoš hraje v repre formě.

Reagovat
JessePinkman

skvělej

Reagovat
Puskas

dlouhodobě se mi moc líbí

Reagovat
ratusek

Už jsem myslel, že to nedají 6 na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasná oslava Azeveda

Reagovat
monty25

Kayamba měl podle mě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nejlepší má bývaly hráč Brozan Potočný

Reagovat
monty25
Reagovat
Euphael

Reiter

Reagovat
Zark

Jeste ze ten opavak zachranil brejk

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten Opoku

Reagovat
Dru Zeree

To jsou ale hrozný kopyta

Reagovat
doshcz

Vlášek teče ze Zavadila a přitom co standartka nebo roh, to hned protiútok Baníku

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
HorajzmAmmann

už jsem si myslel, že Baník dokáže zajebat brejk 6 na 2

easy win

Reagovat
Zark

kdyby nebylo toho opavaka tak by to zazdili

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nezaslouzene

Reagovat
Banikovec7

Kolik že měla Opava šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nehraje.

Reagovat
HorajzmAmmann

s Teplicema taky. Takže celkově Baník 6 bodů za 4 zápasy naprosto zasloužený.

Ostatní nezájem...

Reagovat
bobis21

my jsme měli mnohem více šancí před týdnem a prohráli jsme - to je prostě fotbal ...

Reagovat
HorajzmAmmann

S Liberce a Karvinou remízy, Teplice tak 5:0 a dneska taky remíza

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na góly. Baník dal 2, Opava žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná v lize, máš pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Han střelil první

Sorry Reiter pičo kámo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
JessePinkman

Jedna akce se mu povedla, ale zas z toho padnul gól.

Reagovat
HorajzmAmmann

a Baroše, který tam s Diopem dokáže jediný podržet balon a nechat na sebe udělat faul nechává na lavičce proč?

Reagovat
ratusek

Baroš je schopnej během těch 5 minut dostat redku

Reagovat
HorajzmAmmann

to je dobře, aspon se tam budou 5 minut strkat a hádat

Reagovat
Liquid

nepřípustná pyrotechnika, Baníku zakázat výjezdy do konce podzimu a zavřít Vítkovice na 1 zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal vůbec Baník trest za napadení rozhodčího po finále poháru?

Reagovat
HorajzmAmmann

proč by za to měl dostat trest Baník?

Reagovat
Euphael

vy jste komedianti

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
bobis21

a stalo se to vůbec? A pokud ano, je nějaký důkaz že měli ti útočníci něco společného s Baníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Asi právě proto trest nepřišel.

Reagovat
bobis21

no protože neexistuje důvod aby nějaký trest přišel. Baník nebyl pořadatel, takže ani za nezvládnutí pořádání potrestaný být nemohl. Navíc pokud se to stalo, tak už to snad nebylo na stadionu ne? To je jako trestat klub za to, že někdo kdo jim fandí vykrade večerku

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, tím, že to bylo těsně u stadionu a přímo to souviselo s fotbalem, tak bych to i pochopil.

Reagovat
bobis21

Ale za co by ten trest byl? Někdo kdo nemusí mít s klubem nic společného udělal něco mimo stadion na zápase který klub nepořádá - tam prostě není za co trestat. Navíc vím že se pak řešilo, jestli se to vůbec stalo, ale nevím jaký byl závěr ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Nemusí brankář od branky rozehrát mimo šestnáctku?

Reagovat
Banikovec7

Nemusí, nové pravidla.

Reagovat
Han střelil první

Aha, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne, předtím musel.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

kluci to asi o přestávce přehnali s klobásama

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a navíc gol do šatny

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

krásně se nesou naše chorály stadionem Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer

Reagovat
ratusek

Tvl černé dresy jsou vítězné

Reagovat
Banikovec7

Zasloužený debakl

Reagovat
andrew96

Dneska konečně pořádné derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

ale těším se.

Reagovat
QooBo

Hancko do Sparty ?

Reagovat
Kaspar

je spatny?

Reagovat
db18

Já se divím, že o něm všude píšou jako o stoperovi, kterých má jednak Sparta milion a navíc hrává v poslední době jen beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Banikovec7

02.08.2019 15:16

#

Další domácí zápas Baník zase v pátek

---

02.08. Program 7. kola první ligy

Program 7. kola první ligy:

Pátek 23. srpna:

18:00 Olomouc - Teplice (ČT sport), Ostrava - Slovácko.

Sobota 24. srpna:

17:00 Zlín - Karviná, Příbram - Jablonec (vše O2 TV Fotbal),

19:30 Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 (O2 TV Sport).

Neděle 25. srpna:

16:30 Mladá Boleslav - České Budějovice (O2 TV Fotbal), Plzeň - Opava,

19:00 Liberec - Sparta Praha (oba O2 TV Sport). (ČTK)

Reagovat
Losinho

Reagovat
Banikovec7

Tohle jsem myslel, ted v patem kole mame nejakou nahodou vikend.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tady dokonce nejste ani na ČT Sport

Reagovat
Banikovec7

To jsem si všiml až teď, tak to byl asi požadavek Baníku z nějakého důvodu. Nejspíš, že jsou zvyklí hrát v pátek, tak ať nevypadnou z rytmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo prostě naschvály od ligy

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak to jsou tupci si myslí, že nepřijde nikdo nebo co když to dají v pátek v 18 hod. KDyby chěli nás potrestat tak to daj v pondělí ve 14 hodin.

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/JPeruska/status/1156991927528624129

Tady je hon na toho chudáka, kterej v Kazachstánu vběhl na hřistě

Reagovat
lichna.

Něco se pokazilo, zkuste to znovu..

Reagovat
Kang & Kodos

Zkus

Reagovat
lichna.

Aha tak jsem u něj asi zablokovaný.

O co ve zkratce jde?

Reagovat
Kang & Kodos

Badass Nic, jenom pár lidí v uniformě běželo zmastit prdel klukovi, kterej při zápase v Boleslavi vběhl na hřistě

Reagovat
Losinho

Moc toho vidět není.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale ty uniforny, to je respekt +50. Když běží borec s 4xl žlutou vestou, tak to zrovna výchovně nepůsobí

Reagovat
Stannis Baratheon

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice jsem myslim tipl jako vítěze FNL, start soutěže mají dobrý

Reagovat
Stannis Baratheon

Kéž by se ti tip vyplnil, ale ještě pořád tomu nevěřím. Absence Fouska i Petráně je znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Co "supertalent" Hlavatý?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale jo, hraje dobře. Nijak nevyniká, ale na základ ve hře o 3. místo je to dostačující.

Reagovat
smazaný uživatel

no já je zrovna tipoval, že můžou i spadnout, ale i bez toho petráně to zřejmě nějak jde.

Reagovat
FCSL

No jako dneska hodně duležitej zápas. Příští kolo na Slavii, takže jestli to dneska nedáme, tak 3 nebo 4b po 5 kolech a budem na sestup To bude průser.

Sestava asi jasná, snad hned dostane pár minut i Alibekov, na něj jsem zvědavej. Snad to ukopem, ale vidim to na remízku, Sigma má dobrej kádr

Reagovat
Liquid

aktuálně je Sigma zaslouženě na baráži, dnes vyhrajete a budete bojovat o poháry

Reagovat
Funkmaster

Super odhad, ty debílku

Reagovat
ratusek

Dneska se podívám na derby, doufám, že to bude řežba na hřišti i v hledišti

Reagovat
JeséRodriguez

Snad ten zápas naváže na včerejší derby

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Mara, Potočný - Musa

Knobloch, Koscelník, Chaluš, Nešický, Pešek, Alibekov, Kuchta

Očekávaná no, snad vítězná

Reagovat
andrew96

Zajíc a Šašinka spolu, zajímavé.

Škoda, že Zlínu chybí Čanturišvili, ale Bartošák by mohl být obstojná záplata. Jinak asi nejlepší možná sestava.

Reagovat
Han střelil první

No ty vole, co je to za komentátora na tom Slovácku?

Reagovat
Coutinho10

ten co neumi artikulovat...uz se tu nekolikrat resil

Reagovat
Kaspar

tohle je nekdo jiny

Reagovat
Coutinho10

ja jsem tam jenom rychle najel, ale dukladne jsem ho neposlouchal, tak jeste mrknu

Reagovat
Banikovec7

Tady ten je proti němu o 2 levely výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

To je peklo. Nejenom artikulovat, ale ani komentovat.

Reagovat
Coutinho10

j, ale tihle borci komentujou uz hodne dlouho ty zapasy, co nejsou v tv (myslim ty streamove prenosy)

Reagovat
Coutinho10

* nebo spis drive nebyly v tv...ted uz to prebira O2TV

Reagovat
smazaný uživatel

To je myslím jinej, ale taky perlí.

Reagovat
Coutinho10

j, vypada to, ze jo...tamten expert ma jinej hlas

Reagovat
smazaný uživatel

Jindříííšek

Reagovat
Coutinho10

jo, pamatuju

Reagovat
Dru Zeree

Vždyť je lepší než ti hlavní na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom jaký.

Reagovat
Han střelil první

Je to tragédie.

Reagovat
Dru Zeree

Já mám raději tenhle typ komentování než ty naše rádoby profi

Reagovat
smazaný uživatel

nevím zda to je on, ale ten co komentuje baníček tak proto raději i jedu na výjezd i do příbrami než ho poslouchat, ale zase se to dá naštěstí i vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Byli sme osobne. #NoveMestoMestoBaniku

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak teď to byla pro Dostála hodně ožehavý závar, pálilo to tam hodně, ale nakonec to zvládl."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Will grigg's on fire česky a na Slovácku?

Reagovat
ratusek

tvl ten originál přenos na O2 je pomalejší než ten ze streamových stránek

Reagovat
Coutinho10

j O2 to bohuzel ma zpozdene, takze nekoukat na livesport

Reagovat
smazaný uživatel

A odebrat z Mých zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď se mi to stalo Jdu očíhnout toho Žambůrka a u SLovácka svítí červená tečka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
sosna

Vole on pozdrží vhazování, běží přes celou šířku hřiště tam a zpátky a zadrbe dvě minuty hracího času aby dal žlutou trenérovi.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaal Sigma PavliceQ prijde o 2 cisty konta

Reagovat
PavlíčeQ

Tak ať to aspoň Sigma udrží

Reagovat
Kaspar

Petrzela a Jiracek, dva velky kamaradi z Plzne, sice jsou tam spaleny mosty

Reagovat
Kaspar

jinak nejaky Zambrurek ted naskocil v druhy anglicky za Brentford

Reagovat
smazaný uživatel

Ta branka přišla 20s poté, co jsem to přepl na zpět Slovacko

Reagovat
Kincl

To je hnus ten fotbal Liberec - Olomouc :D jen fauly :D ale do LM by chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc Ještě 2 a dočkáme se v zápisníku titulku 'Jen počkej, Zajíci'

Reagovat
Dru Zeree

Akce Slovácka pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten náhodný odraz?

Reagovat
Dru Zeree

To bylo chtěný

Reagovat
sosna

Pilař epesní balon.

Reagovat
andrew96

Slovácko výborné, ale zejména Navrátil s Petrželou skvělí. Líbí se mi i Šašinka, vyhrál dost soubojů, a kupodivu i Reinberk.

U Zlína těžko někoho chválit. Dost znepokojivý je výkon Jiráčka, ten snad prohrál každý souboj.

Reagovat
ratusek

I Bartošák hodně kazí

Reagovat
andrew96

Jako tam fakt není velice koho chválit, spíš u Jiráčka je to opravdu zarážející. Jindy držák, ale dneska bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozny dnes nejlepsi z te bidy, skoda, ze mu to tam nespadlo. Masek mi prijde na urovni Hronka a Fantis na urovni Zeleznika, chybel Vachtang a cekal jsem, ze pujde na plac Dzafa.

Reagovat
Kang & Kodos

Má cenu si u něčeho zapnout druhej poločas?

Reagovat
ratusek

Slovácko Zlín nic moc, nevím jak to vypadá v Liberci

Reagovat
Coutinho10

Liberec muze byt zajimavy, protoze prohrava

Reagovat
Kang & Kodos

To jo, stačilo mi, když se snažili dát gól Plzni.

Reagovat
Coutinho10

j, tam to je vetsinou o necem jinym..nam a vam tam vzdy zatapej a Plzen si to tam skoro vzdycky pohlida

Reagovat
ratusek

Šašinka klasik ale omlouvá ho, že by to drtivá většina konkurenčních utočníku u nás nedala

Reagovat
Coutinho10

Dostál vyběhl jako papírový čertík z krabičky

Reagovat
FCSL

Klasika. Potočný sám na bránu, Malinskej si hraje na Poborskýho a pak dostanem z hovna, kdy Karafiát stejně jako proti Plzni nikoho nehlídá. Že radši nešel do tý Slávky. A Musa je hroznej klaun, vrátit Slavii. Když máš v kádru jenom jednoho hráče, kterej je schopnej dát gola, tak je to těžký no. Ted dostanem kotel na Slavii a budem předposlední Hoftych se tu dlouho neohřeje, i když za to úplně nemůže

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, Köstl v základu. To nevypadá dobře

Reagovat
Dru Zeree

Si děláš kozeny?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele můžeš si říct, že horší než proti Jablonci už to ani být nemůže. Takže asi bude hrát o něco lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Plzeňská rotace

Ale dobrý je, že podržel Hrušku v bráně

Reagovat
Kang & Kodos

Divim se tomu Hrošovskýmu. Jsem myslel, že touhle dobou už bude v Belgii

Reagovat
salami

Ho Vrba chce domrdat jako Krmencik, aby jim tu zustal$

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak jestli dneska hrajou kromě Hlouška stejný lidi, tak bych čekal změny na Antverpy

Reagovat
smazaný uživatel

A vedle něj Pokorný. Plzeň easy win.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kombo Pokorný, Köstl na stoperu. To bude podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

Připravit popkorn, tohle bude show.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zatím nula v suchým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Janetzký mohl jít asi ven

Reagovat
lampas

Hoftych ven!! Sice to ničemu nepomůže, ale alespon se něco udělá.

Reagovat
FCSL

Za to můžeš ty a ten tvůj útok na titul

Reagovat
FCSL

Kuchta vrátit i jeho. To je neskutečný, co nám sem Slavia poslala za mrdky. Zlatej Pázler

Reagovat
Kang & Kodos

Spolupráce se Slavií nikdy nikomu nepřinesla nic dobrýho. Dokud jste byli naše béčko, hráli jste o 3. místo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, člověk je dotuje a oni ještě prskaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Souček se vam na ten pulrok hodil.

Reagovat
Losinho

Musa špatnej?

Reagovat
salami

A Kuchta je jeste porad nas?

Reagovat
Andis

Ten Zlín to je ten moderní fotbal, kterém se chlubil Csaplár, že je o krok napřed před ostatními trenéry

Reagovat
lampas

Míč byl asi metr za čárou

Reagovat
smazaný uživatel

3 metry

Reagovat
FCSL

Pešek břevno. Neunášim tenhle zápas. Sigma z hovna gol a od 80. minuty zdržujou jak můžou, neuvěřitelný

Reagovat
GreatWhite

Neunášíš, no. Vyrovnanej zápas.

Reagovat
FCSL

Prvních 30 minut možná tak

Reagovat
GreatWhite

Reagovat
sosna

Á, na Nise se zvedá průtok.

Reagovat
Coutinho10

tak prvne mi to neprislo, ale ted z toho posledniho zaberu to fakt vypadalo, ze to gol byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted po zpomalovackach na O2 to gol byl, balon se odrazel uz spoza lajny

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kostl a Pokorný stopeři. Kurz na Plzeň 1,96. To není špatné Jinak Slovácko

Reagovat
Coutinho10

a 2,80 na Krmelce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kang & Kodos

Ty malý plzeňáci za Podaným

Reagovat
Coutinho10

a taky rvali: my chceme gol, kdyz Bohemka mela nejakou tu standartku

Reagovat
Kang & Kodos

Rozumný kluci

Reagovat
Greny

tak to budou kluci co chodi s tema hracama pred zapasem ne? chudaci akorat nafasovali dres Plzne

Reagovat
Coutinho10

i to je vlastne mozny

Reagovat
Losinho

Krmenčík jak ho sejmul

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sry, ale tehotna v kotli...to je vazne blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba není těhotná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, co jsem to teď viděl v hledišti?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo?

Reagovat
Kang & Kodos

Nepřeju mu to, chraň bůh, ale jak by se řešilo, kdyby se teď už jako hráč Gentu Hrošovský zrakvil? Kór když měl pomoct jenom v LM, což už má za sebou

Reagovat
Greny

Baroš by dostal červenou a byl by lynč

Reagovat
mistr129

červenou klidně dostat mohl, na lynč to ale rozhodně nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

udělat to Keita Součkovi tak má taky červenou, to není Barošem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej, že tě ta pravda až tak zasáhla

Reagovat
smazaný uživatel

Proč považuješ tuhle spekulaci za pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

A vzteky by dal pěstí do střídačky.

Reagovat
martin1

Další idiot ala Yunis .. a ještě se diví

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, ten ho pěkně otevřel. Jsem myslel, že mu to teče "jenom" z obočí

Reagovat
mistr129

To vypadalo jak kdyby se Hejda s Hašanem domluvil, že někdo Pernicu zrakví

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš se chce nechat vyloučit

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda by si měl dávat pozor.

Reagovat
oli9

na slovacku super chorea ? To někdo ze zlinskych prasknul choreo na slovacko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prní poločas docela holomajzna ze všech tří stran (Bohemka, rozhodčí, Plzeň)

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň dopředu absolutně nic. Kromě Kayamby, kterýho nepřehlídneš, jsem ani nevěděl, kdo dneska za Plzeň vepředu hraje. Ale těch 1:0 z jediný střely udělaj, toho bych se nebál

Reagovat
ratusek

Uplně o ničem, asi jsou hlavama už v Belgii a hlavně Hrošovský Nevím, co každej vidí na Kayambovi. Začátek měl parádní, ale poslední zápasy hraje špatně. Ale asi je to tím, že jedinej se snaží něco vymyslet a tak to akorát kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba je černej Petržela. Jeden nebo dva zápasy dobrý pak pět nic. Chtělo by to Kayambu nechat občas na střídačce

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba presne.. chce no, ale obcas je strasne komickej

Reagovat
ratusek

https://www.livesport.cz/zapas/rZnW9tNt/#video Aneb jak se chytá na Slovensku (ten první gol Sluky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pospec7

se splet

Reagovat
Jackmaker1989

Odporúčam ostatným si pozrieť aj ten druhý gól čo dostal.

Reagovat
JeséRodriguez

strašný, ale jinak viděl asi prvních 30 minut a pak část druhého poločasu, a docela zajímavej zápas

Reagovat
Han střelil první

Já dneska stříhal Ružomberok a Zlaté Moravce a chtěl jsem si vypíchnout oči. Zlaté Moravce aspoň daly pěkný gól.

Reagovat
JeséRodriguez

Ružomberok docela zklamání. Zlaté Moravce - Michalovce, to jsi teda fajnšmekr

Reagovat
Han střelil první

Práce je práce.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Ale gól na 1:1 dobrej

Reagovat
Jackmaker1989

aj na 2:1

Reagovat
ratusek

Sice střele předcházely 2 zpracování/pokus o střelu na urovni okresu, ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Co je vůbec Čermákovi?

Reagovat
Greny

svalove zraneni

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Co tím asi zamýšlel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mihálik taky dobrej kopáč.

Reagovat
Losinho

Limberský všude oblíben

Reagovat
Kincl

Strašně průměrná a nudná liga :D z toho normálně štípou oči z těch akcí :D

Reagovat
smazaný uživatel

:D :P

Reagovat
Kincl

A né? :D co předvádí Plzeň? :D A odpoledne Liberec? Jen faulovali a když měli vymyslet tři přihrávky na polovině soupeře tak to posrali :D

Reagovat
Losinho

Tak proč na to čumíš? Ještě na dva zápasy za den.

Reagovat
smazaný uživatel

aby se tady pak mohl

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli to tak máš, doporučuju vypnout televizor.

Reagovat
Greny

si zapni Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mihálik má obrnu nebo co?

Reagovat
Kincl

0 střel na bránu tomu říkám fotbal na úrovni :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na úrovni to je, jen ta úroveň není tak vysoká.

Reagovat
Kincl

By mě zajímalo co jim řekne trenér v kabině že za 90. minut netrefili bránu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jednoduchý. "Nevystřelíš na branku, nemůžeš dát gól!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

měl Limba tomu Haškovi nalozit

Reagovat
Remt

dát mu pořádnou Spencrovku

Reagovat
John Obi Mikel

Co to teď použil za výraz?

Reagovat
NataženýTříslo

vyplísnit

Reagovat
John Obi Mikel

Díky.

Reagovat
Kang & Kodos

Vaníček

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak ten střídající Afričan z Bohemky má nějakou dobrou náladu. Stále úsměv na tváři. Je vidět, že ho fotbal baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

jako kontakt tam byl

Reagovat
Losinho

Vaníček hroznej vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Šíleně dobrej.

Reagovat
Kincl

Už chápu proč hráči odcházejí i do Belgie radši než aby zůstali :D

Reagovat
mistr129

Tak čum na belgickou ligu a diskutuj v tamní sekci, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak

Reagovat
Losinho

Taky snad radši odejdeš než abys zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Strojmír

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
icka

Reagovat
Kang & Kodos

Brabec

Reagovat
Losinho

Hrubeš ho dobře zjebal

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

STŘELY NA BRÁNU 0:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

porníčko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Jakej je podle vás nejlepší českej seriál od revoluce?

Reagovat
Remt

Modrý kód!!

Reagovat
Hokaido

Bylo nás pět nebo Zdivočelá země.

Reagovat
Kang & Kodos

Z těch vážnějších jednoznačně. Z komedíí pak Hospoda a Přebor

Reagovat
smazaný uživatel

Hospoda.

Reagovat
Hyrax

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okresní přebor, Četnické humoresky, Vyprávěj.

Ale hodně jsem jich neviděl. Raději filmy.

Reagovat
mistr129

Reagovat
JeséRodriguez

+ Hospoda

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Hospoda, Okresní přebor, Comeback. Čistě z těch komediálních, ty ostatní jsem tolik nesledoval.

Reagovat
Kixi Syhimour

Comeback, Vyprávěj

Reagovat
Han střelil první

Svět pod hlavou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam jsem delal komparz

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě rozhodně Případy 1. oddělení. Řemeslně, hereckými výkony se to na naše poměry vymykalo.

Reagovat
Heisenberg

Už jenom za to, že po 10000 kriminálkách konečně někdo ukázal, jak doopravdy probíhá prověřování a vyšetřování trestného činu Policií. Škoda že se řízení před soudem nepovedlo (soudce A.K.), k vykonávacímu řízení doporučuji seriál Uzamčený svět.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Hospoda a Pustina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Žádnej

Reagovat
salami

Za me Svet pod hlavou.

Reagovat
Luc-Luc

Hospoda

Reagovat
fabec1222

Pustina, Okresní přebor, Čtvrtá hvězda, Případy 1. oddělení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pustina

Reagovat
fabec1222

+ pochopitelně Czechcasting

Reagovat
smazaný uživatel

Totální sezóna

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zivot na zamku a Vysehrad

Reagovat
smazaný uživatel

Strážce duší

Reagovat
smazaný uživatel

a ze slovenských Záchranáři.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

TELE TELE, Pustina, Rapl pouze 1 série, Terapie, případy 1 oddělení, Okresní přebor, Četnické humoresky, Hospoda, První republika, Kancelář Blaník, Lajna, AZ kvíz, ANO Trenére, ale tam jenom první díl

Reagovat
ondrasch77

1. řada Rapla...

obeceně seriály ČT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MagpeCZ

nejvíc mě bavil asi okresní přebor/most, nejlepší asi Pustina

Reagovat
MagpeCZ

reakce na Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes Kozák nastoupí v základu, kolik zase spálí šancí?

a) 1-2

b) 3-4

c) 5+

Jinak v sestavě moc změn nečekám.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ať se trefí, jinak si nedokážu představit, že by šel do základu i proti turkům. Mohli by tam zkusit Hložka

Reagovat
doshcz

Hložka na hrot a švéda na kraj

Reagovat
Losinho

Dneska už ten gól dát snad musí. Ale rád bych si z něj ještě chvíli dělal prdel

Reagovat
rufus

Jednu spálí a dvě promění.

Reagovat
John Obi Mikel

b)

Reagovat
PBLead

b) 3-4

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dá hattrick nemám ho poprvé ve fantě

Reagovat
Firkraag

c) 5-7

Reagovat
Liquid

loni Příbram Spartu 2x obrala, přesto kurz na Spartu 1,19 ale i teda na Slavii 1,26 venku no to je luxus teda

Reagovat
KingMaster13

Jenomže to je trénoval Csaplár a ten dělal vše proto aby Slávii pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte. Jaká dnes bude Trpišova sestava?

Kolář - Holeš, Kúdela, Frydrych, Zelený - Souček, Král - Baluta, Hušbauer, Olayinka - Jusuf.

Reagovat
Greny

Že by to tolik obměnil? Nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě proti Karviné myslím, že ano.

Reagovat
Losinho

Traoré a Ševčík hrát asi budou, u Baluty spíš doufám, Yusuf hrál poločas v týdnu, takže touhle dobou bude na umření

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem nejistý, protože bylo to modelové utkání, kde ti střídající hráči prostor dostali.

Reagovat
Losinho

Jj, třeba Stanciu hrál 90, takže ho nečekám, u těch co hráli 60 ta možnost je.. ale Yusufa podle mě přizabilo i těch 45

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Tolik změn určitě ne.. Obrana jako minule, vrátí se maso, možná stanciu odzacatku..

Reagovat
Coutinho10

Krále tentokrát očekávám, ale jinak moc změn nečekám

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě ano, pro zdravou kabinu si zaslouží prostor i střídající hráči.

Reagovat
Coutinho10

jako jo...treba ten Holes me hodne mrzi, ze nehraje, ale na druhou stranu minule to nebylo nejak extra presvedcivy, takze mozna idealni cas do toho vic sahnout...uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to podobně. Ti krajní beci by se mohli protočit, proti Karviné by to neměl být problém. Na stoperu bych ale viděl spíš Hovorku. Myslím, že Král určitě bude v základu a možná i Băluță. Ševčík podle mě v základu zůstane a na hrot bych dal radši Škodu, nebo van Burena.

Kolář - Holeš, Kúdela, Hovorka, Zelený - Souček, Král - Ševčík, Hušbauer, Baluta - van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Plus teda Masopust. Hmmm. Místo koho? Asi místo Hušbyho, nebo Băluțy. Ale já bych asi dal pro začátek jenom jako střídání. Stanciu taky střídání.

Reagovat
mistr129

Doufam v protočení aspoň jednoho krajního beka, v záloze bych to udělal jako ty akorát s Masem místo Hušby

Reagovat
andrew96

Stanciu ještě nebude?

Reagovat
mistr129

To je taky možnost, ale toho bych tam dal v poločase a v základu příští týden

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem slyšel, že až doma.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Traoré - Ševčík, Stanciu, Baluta - Škoda/Yusuf

Reagovat
PlackaSKS

Tak s frydrychem máš asi pravdu. Hovorka zraněný

Reagovat
fabec1222

OT: Fotball manager ruší zahraniční lokalizace, od příštího ročníku už vychází jen v AJ

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře

Reagovat
FruFru

Zdroj?

Reagovat
fabec1222

přímo od překladatele dosavadních dílů

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
fabec1222

prý to není pro ně rentabilní, asi si myslí, že to budou stejně kupovat všichni i bez jazykových verzí

Reagovat
naheCZ

Mě to přijde jako blbost. Je to v několika jazycích a ty texty se rok od roku zas tolik nemění, spíš akorát něco přibude, takže to není ani tolik práce...

Reagovat
fabec1222

snad jo, každopádně to snad kdyžtak někdo přeloží zadarmo, jako hromadu jiných her, zvlášť, pokud by tam šly přetáhnout texty z minulých ročníků, tak by to nemuselo být tak časově náročné

Reagovat
naheCZ

Se teď dívám do souborů se hrou a nevidím tam už ty texty tak jednoduše dané, jako to bylo před tím (pouze textový soubor). Na druhou stranu v dokumentech je šablona pro vlastní překlad, takže překlad problém není, pokud by si vytáhli originální české texty z této verze. Jediným problémem by mohlo být to, že překopají tento systém...Uvidíme, až budou první oficiální informace.

Reagovat
doshcz

ten přenos z Dukly to je pastva pro oči ty vole, jak tohle můžou dát v 21.století do tv..

Reagovat
doshcz

Gonzalez

Reagovat
Coutinho10

luxusně to trefil

Reagovat
HorajzmAmmann

on se mi hrozně líbil už loni, pak ale vůbec nehrál v základu. Nechápu proč...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pěkný zápas.

Reagovat
Kaspar

Svenger v Zizkove_? ten tu karieru dopracoval

Reagovat
fabec1222

Něco jak Střeštík no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chytal dobře.

Reagovat
PBLead

A přitom lidi, co tomu rozumí, dobře ví, že byl lepší než Vaclík a že jej Sparta neprávem odstřelila, čímž zavinila jeho kariérní pokles.

Reagovat
fabec1222

Kam odešel ten Holenda? Někam do Německa nebo někde u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Připravuje se s Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel bys to vedet ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Volný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Holeš, Frydrych, Kúdela, Zelený - Souček, Král - Baluta, Stanciu, Olayinka - Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě netrefíš ani půlku

Reagovat
smazaný uživatel

cha! říkal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně, jen ještě nečekám v základu Stanciua.

Reagovat
smazaný uživatel

vepredu 4 ofenzivni esa ze zahranici a dreveny cesi jenom vzadu

Reagovat
Miguel19

Největší dřevo je tam Olayinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dnes naváže na Plzeň?

Reagovat
Coutinho10

Jinak než začne náš zápas v Karviný, tak si myslim, že je dobrý zmínit a probrat zítřejší los 4. předkola LM, kde se Slavia dozví dvojici, která v příštím a přespříštím týdnu bude bojovat o postup do dalšího předkola a my tak budeme moct sledovat našeho potencionálního soupeře v boji o základní skupinu LM Koho si teda přejete ?

1) Celtic x Cluj

2) Ajax x PAOK

3) Dinamo Zagreb x Ferencvaros

4) Kodaň x Crvena Zvezda

Já bych teda chtěl 3. nebo 4. variantu, protože Celtic se občas tady podceňuje, ale doma to celkem s přehledem válcuje a občas postoupěj i jiným způsobem ...Ajax raději ne....vzpomínky na ně máme hezký a tak bych to nechal ....Dinamo Zagreb by bylo zajímavý, ale určitě nepříjemný, ale lepší než první 2 varianty no a Kodaň už byla, ale jestli by to mělo znamenat postup do LM, tak bych je bral klidně znova

Losuje se zítra od 12:00 živě na Eurosportu 1 a O2TV Fotbal

Reagovat
KingMaster13

3 nebo 4 bychom měli dát. V případě trojky by to byla fanouškovsky docela sranda Dinamo nás nemá rádo za paktování s Torcidou a my je taky celkem ne, plus pomoc Torcidy = pěkná válka Kodaň oslabila stejně jako my ale minulej rok nám moc neseděli, díky Ngadeuovi však si nic nevytvořily ale letos není Ngadeu a ani Deli Pak bych bral i asi ten Celtic ale až jako předposlední variantu. Venku ti ostrovani jsou zranitelní. Ovšem doma to je jiná liga. Takže něco jako se Sevillou. Ušmudlat dobrý výsledek v Celtic parku a doma jim dát na prdel A Ajax je suveréně nejhorší soupeř ale zase jedinej přes který jsme do LM došli. Takže by to chtělo jim zabrnkat na derby. Šatnu polepit pláčícím Suarezem po tom zápase a třeba by je to nějak ochromilo

Reagovat
Coutinho10

každopádně až na zápas v Teplicích to zatím není ideální, takže i my musíme přidat a ten Deli/Ngadeu už je teď ztráta, když člověk vidí, co oni předvádí v Belgii zrovna v pátek jsem viděl Bruggy a Deli famózní i směrem dopředu, takže to nám může taky chybět, ale ještě máme 3 týdny čas se herně dostat výš, tak uvidíme, co předvedeme dnes

Reagovat
KingMaster13

Tak zrovna Záhřeb a Kodaň, vlastně i ten Celtic jsou furt na našem levlu i když jsme oslabili. Tam jediné co nás může pohřbít je třeba nesouhra stoperů apod.

Reagovat
Coutinho10

j jako jestli chceme skupinu LM, tak musíme potvrdit, že si ji zasloužíme...loňská sezona už je minulost

Reagovat
KingMaster13

Věřím, že furt máme velkou šanci i tak. První je potřeba nacvičit los a neposlat nám Ajax. Pokud to bude Celtic, Záhřeb nebo Kodaň je pak asi vcelku jedno. Hlavní abychom začali venku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Já osobně bych možná nejvíc si přál Záhřeb ale kdyby je ten Ferencvaros nějak vykopal tak bych se vůbec nezlobil

Reagovat
Coutinho10

ty druhý varianty (vypadnutí favorita) by se mi taky zamlouvaly víc

Reagovat
KingMaster13

U Kodaně bych možná řekl, že Zvezda by možná byla horší Kodaň ale zase hraje fotbal který nám loni moc nevoněl a předpokládám že se to moc nezměnilo. Navíc nemáme Míšu. I když nevím u tý Kodaně se to ve mě fakt láme. Ona na jednu stranu je fakt nejsnažší navíc pár hráčů prodali (Vavro, Skov) ale furt si myslím, že ten Záhřeb by nám seděl víc popřípadě Ferencvaros

Reagovat
Coutinho10

Já mám třeba Zagreb zafixovaný, že oni většinou ty předkola dávají, mají plno super hráčů, kteří to dokážou vzít na sebe a rozhodnout, takže já z nich mám celkem respekt a Zvezdu jsem viděl nějaký úseky jejich zápasů v předkolech na ArenaSportu, která má právě nově práva na předkola LM a EL a ti si myslim, že by byli hratelnější, protože párkrát měli celkem štěstí (nejenom teď s Helsinkama, ale i před tím se Sudovou), takže tam bych tu šanci viděl větší

Reagovat
KingMaster13

Letos je pravda, že mi přijdou zranitelnější ale oni je v tom Srbsku dokáží dost vybláznit ty lidi Jinak Záhřeb nevím no, zase hrají útočně takže si umím představit, že na brejky budou třeba dost hořet a trochu i spoléhám, že by nám výjmečně mohla pomoci UEFA, která tam o tyhle týmy z Balkánu v LM moc nestojí

Reagovat
Coutinho10

to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Až na PAOK to jsou pěkné varianty.

Reagovat
Coutinho10

PAOK se Stochem by byl hodně pikantní , ale to asi neni moc reálný, takže musíme koukat jiným směrem

Reagovat
HorajzmAmmann

Celtic

Reagovat
KingMaster13

Ten ne, ten by postoupil i kdyby prohrál v součtu 8:0

Reagovat
Greny

Hej máte na MNN nějaké procenta z dalšího přestupu? Asi ne že? Pokud bude tak pokračovat tak za rok jde za ranec do PL

Reagovat
KingMaster13

To zase ne, to spíš ten Deli. MNN je skoro 29 a takovýhle hráče už do PL moc neberou. Je ale pravda, že do Ligue 1 někam do Lille by ho střelit mohli. Jinak procenta nejspíš nemáme, to asi v té výkupce nebylo

Reagovat
Coutinho10

už i přátelák (předloni) ukázal, že i venku uměj bejt organizovaný...bylo to 0:0 u nás a jejich hra v Celtic Parku je ještě o level vejš, takže raději ne v této fázi

Reagovat
KingMaster13

No ale trénoval nás Šilhavý a byly jsme v přerodu. Teď by to bylo úplně jiné kafe pro ně.

Reagovat
Coutinho10

jako konfrontace by to byla zajímavá a atraktivní, ale bál bych se...loni možná jo, ale letos nevim nevim

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím že Celtic by se sakra hodně zpotil A jak říkám my taky nejsme tým co by se ze Celtic Parku nějak posral a hráli bychom tam to svoje.

Reagovat
Coutinho10

to asi jo ale určitě by nás nepodcenil...to si jsem jistej

Reagovat
KingMaster13

Ono po tý loňský jízdě už nás ani soupeři už nemohou podcenit

Reagovat
Coutinho10

to je celkem velká nevýhoda

Reagovat
Kang & Kodos

My máme pro 4. předkolo o level lehčí týmy než pro třetí

Reagovat
Greny

Nemůžeš mít ve 4.predkole lehčího soupeře než ve třetím když ve třetím předkole vypadnes.....https://pixel.nymag.com/imgs/daily/selectall/2017/02/09/09-roll-safe.w700.h700.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

Máme tureckýho Ramose, v suchym triku

Reagovat
KingMaster13

Ježiš tak to nějak vykoumejte. Trabzonspor jsou horký turecký hlavy. Zažádejte UEFU ať je pustí na Letnou, pak tam někdo v přestrojení může naházet světlice a vzhledem k neúčasti fanoušků Sparty jim to zkontumujou

Reagovat
Coutinho10

možná tý Beer Shevy bych se bál...tady pro ostatní pro úplnost potencionální soupeři Sparty:

5: Universitatea Craiova (ROU) / AEK Athens (GRE)

6: Rijeka (CRO) / Aberdeen (SCO)

7: CSKA Sofia (BUL) / Zorya Luhansk (UKR)

8: Norrköping (SWE) / Hapoel Beer-Sheva (ISR)

tady Plzně:

6: Thun (SUI) / Spartak Moskva (RUS)

7: Molde (NOR) / Aris Thessaloniki (GRE)

8: Lokomotiv Plovdiv 1926 (BUL) / Strasbourg (FRA)

9: Mariupol (UKR) / AZ Alkmaar (NED)

10: Neftçi (AZE) / Bnei Yehuda Tel-Aviv (ISR)

a tady Bolky:

5: Torino (ITA) / Shakhtyor Soligorsk (BLR)

6: Ventspils (LVA) / Vitória SC (POR)

7: Austria Wien (AUT) / Apollon Limassol (CYP)

8: Midtjylland (DEN) / Rangers (SCO)

los EL zítra od 13:30 na Eurosportu 1

Reagovat
KingMaster13

Norrkoping No tak to snad ne a ta Rijeka je taky zmrdská jinak pohoda pro Spartu. Plzeň to má docela těžký. tý bych přál tu variantu 7. Bolce Midtyljand a jdeme ve 4 týmech do EL

Reagovat
Greny

Očividně chceš aby Plzeň byla bez poharu

Reagovat
KingMaster13

Mě to přijde nejschůdnější právě. Nebo chceš snad Spartak Moskva? Dobře Plzeň na Rusáky umí ale Spartak do předkola je šílenost. Štrasbourg z Ligue 1 mi taky nepiřjde jako dobrý řešení a AZ Alkmaar bych asi taky úplně nechtěl. Pak jedině ta 10 ale ta je zase zrádná, nikdy nevíš co od týmů z těch končin čekat.

Reagovat
Greny

Ja teda letos párkrát videlMolde a nechtěl bych je ofenzívu mají dost slusnou... Oni jsou schopni brutálně vyhořet ale taky jim nasázet bura...

9,10 je pro mě lepší varianta možná i ta 8.. a Spartak letos taky žádná sláva... Navíc odešel Luiz Adriano a Promes pokud se nepletu

Reagovat
KingMaster13

Beru 10 Když nad tím přemýšlím tak by to byl asi jackpot, ačkoli u těch týmů odtamtud nikdy nevíš 9. Alkmaar Na Nizozemce umíme ale stejně ty jo, nevím no. To si myslím, že by bylo zbytečně těžký když jde jen o předkolo. Do skupiny ok ale do předkola moc ne. Spartak sice může být z formy ale do předkola určitě ne. Štrasbourg zase skončil snad 6. v Ligue 1 což něco znamená. Navíc je to tým co se do pohárů často nedostává a o to víc by bojovali. Mě to přijde takhle (od nejlehčího) 10, 7, 8, 9, 6. Molde sice může mít dobrou ofenzívu ale proti jakým soupeřům si je viděl? Pokud z jejich ligy tak to bych nebral moc vážně. A Aris jsou sice Řekové na který moc neumíme ale to už je tým druhého sledu tam, co na mě teda nějak silně nepůsobí.

Reagovat
Greny

Třeba Rosenborg smetli docela v pohode

Reagovat
KingMaster13

Okay Rosenborg to už je docela argument, furt je to slabší tým než Plzeň ale i tak

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ta Boleslav by snad i mohla postoupit. jsem čekal hrozný mordy, ale až na Turín se to dá. Šestka by byl sen. Když budou mít štěstí a porazí Rumuny, tak je možný všechno

Reagovat
KingMaster13

Pokud dají tu Bukurešť tak až na Turín bych řekl, že to jsou možná i lehčí soupeři než FCSB.

Reagovat
Coutinho10

já viděl FCSB první zápas, jak vyhráli v tý Arménii 3:0, protože jsem to měl na tiketu a řeknu ti, že ta Bukurešť většinu zápasu hrála celkem hovno a pak dala jenom 3 góly , takže když nebude Bolka kiksovat jako ve čtvrtek v obraně, tak třeba by šance bejt mohla

Reagovat
Kang & Kodos

Taky ten kašpar hned vyhodil trenéra

Reagovat
KingMaster13

Snad tam udělá co největší bordel a Bolka toho využije, pak chytí Ventspils a jsou tam. Prodají Komličenka za 100 míčů a Dufek se bude válet v bazénu plných peněz

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reálně dostanou první zápas 0:4 a bude hotovo

Reagovat
KingMaster13

Dodnes nezapomenu jak vychválil Konatého a chtěl ho za milion eur koupit

Reagovat
Coutinho10

jinak když se ještě vrátim k Bolce, tak až na ty okýnka v obraně to zvládli suprově a dost mě překvapili, že dokázali dát víc gólů, protoze kdyby ne, tak těžko postoupili, tak snad jim pomůže, že mají dnes volno a další zápas je čeká zase předkolo EL a přivezou dobrý výsledek z Bukurešti

a Jablonec obrovský zklamání....toho jsem se přesně bál...doma rozebrali Slovácko a pak nedaj ani gol Pyuniku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

+ ještě to, že by hráli s Wolves...taková příležitost a takhle si to nechat utýct

Reagovat
Losinho

Chci Ferencvaros nebo Celtic.

Reagovat
Coutinho10

Ferencvaros by se mi taky libil , ale nevim, jestli jsou schopni Zagreb vyřadit a Celtic už jsem hodnotil...sice atraktivní, ale těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by byla podle mě 1. 3 by taky šla.

Reagovat
Greny

Ngadeu v té Belgii hraje v útoku ne?

Reagovat
KingMaster13

A to jsi neviděl co tam v pátek vykouzlil Deli. Ten frajer tam prošel zhruba na pozici CM od golmiče a úplně neatakovanej a pak jednou přihrávkou za obranu úplně vyšachoval soupeře a Brugy šli sami na bránu. Já když to vidím tak ta Belgická liga na mě působí hrozně amatérsky až Tolik prostoru by v české lize neměli ani náhodou Ty soupeřovi hráči po něm skoro nešli.

Reagovat
Greny

Však já si pořád stojím za tim že belgická je horší liga než naše... Ale prostě tam se nebrání a proto je zajímavější pro skauty a ostatní kluby.. vem si kolik hráčů od tama se dostane dál... Ale málo kdy si vzpomenu na nějakýho beka kdo by šel fakt za ranec jinam

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že beci moc ne. Poslední teď byl myslím Dendocker z Anderlechtu. Jinak ta liga je lepší na individuality než naše ale tím pojetím hry by půlka jejich týmů si u nás neškrtla až by narazila třeba na Liberec, tak by jen čuměli Dobře se tam rozvíjí útočníci ale takový fotbal bez presinku a skoro i bez taktiky to je o hovně. To by mě nebavilo kdyby to bylo tady, jelikož by to znamenalo že favorit skoro vždy vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám jako horší než MLS to není, ale i tak

Reagovat
KingMaster13

MLS to je prostě šaškárna. Belgie rozhodně kvalitní je ale to jak se tam nebrání a vůbec nepresinguje to je hrozný. Schválně bych jim tam na rok poslal Hornyakův Liberec aby se něco naučili

Reagovat
Tigerinho

V osmý minutě oba stopeři s gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

A oba po rozích. Ten Eupen je asi brání jako Sparta.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Losinho

Sračka liga..

Reagovat
Coutinho10

podle mého očekávání hraje Král (+ pro fantu) a hned v základu i Maso

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil – Souček – Masopust, Hušbauer, Král, Ševčík – van Buren

Náhradníci: Kovář, Holeš, Stanciu, Olayinka, Zelený, Júsuf, Traoré

Reagovat
KingMaster13

Kurva já mám ve fantě Hovorku (nepočítal jsem že se zraní ) ale jinak fajn Hlavně doufám, že Frýďa popadne šanci za pačesy

Reagovat
Coutinho10

no jo vlastně...to jsem nějak přehlídnul ...tak to je pro mě ale super, protože toho má PavliceQ

Reagovat
PavlíčeQ

Tyvole proč ho vyndal? Se zranil nebo co, že není ani na lavičce?

Reagovat
KingMaster13

se zranil a stalo se to snad včera takže člověk nemohl s fantou už nic dělat

Reagovat
PavlíčeQ

Celá moje obrana za nula Coutinhovi aspoň nehraje Holík, když už nic jinýho

Reagovat
Coutinho10

neeeeee asi taky nějaký zranění ne, když není na lávce ?

Reagovat
PavlíčeQ

Na marodce momentálně: Holík, Štěpánek, Tsurikov, Kubista, Hübschman, Kratochvíl, Fábry, Acosta, Pleštil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

To bude pošušňáníčko s tou obranou

Jinak jenom jeden cizinec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Super Hovorka ve fante, Stronati si dal 58 minut

Reagovat
Coutinho10

já zase trefil Holíka no

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Stancia v základu.

Reagovat
Rarášek

To je naprosto příšerná sestava, chudák Král .

Reagovat
smazaný uživatel

Však Král dnes nejhorší.

Reagovat
Rarášek

Nevím, nekoukám .. Ale z tý sestavy je tam chudák jedinej fotbalista, snad ještě Ševčík ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to dal jinak, ale trenér nejsem a Trpišovi to zatím vychází.

Reagovat
Greny

Jablonec na lávce ten Srb a nějakej hráč ročníku 2003

Reagovat
PavlíčeQ

Tak dnes takto:

Hrubý - Jugas, Plechatý, Břečka, Krob - Pilík, Považanec - Jovovič, Matoušek, Sýkora - Doležal

Naše venkovní bilance v roce 2019 je následující: 1 výhra,2 remízy, 8 proher při skóre 5:14, takže očekávám jednu z dalších tragédií a po zápase už snad dojde na tu Radovu tašku

Reagovat
Coutinho10

Doležal hattrick by mohl

Reagovat
PavlíčeQ

Spíš Hušbauer

Reagovat
naheCZ

Jugas jako pravý bek

Reagovat
Greny

Však to hrával dlouho

Reagovat
naheCZ

Já ho viděl jednou u nás v přípravě na pravém beku a zoufalejší výkon jsem dlouho neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, že je to radou ten kádr je hroznej sám o sobě krom matouška. Pokud rada si veme tašku tak by si ji měl vzít i hubschman pro jeho zdravotní dobro

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

V ČB budeme minimálně remizovat... Bodovat bychom mohli především díky změně systému na 4-4-2, ale TH bude chybět.

Jinak lavice , taková juniorka....

Ze základu vypadl TH, Holík a (zaplaťpánbůh) Kratochvíl.

Reagovat
jackinho10

Nevi nekdo proc nejsou na ani na stridacce Skoda s Balutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě zajímalo.

Reagovat
Dru Zeree

Proč je Baluta ignorovaný, to neví nikdo

Reagovat
Mirek na tenisu

Předzápasové studio na Kyslíku. Moderátor Hrdlička, experti Koubek a Siegl. Rozbory k věci, vesměs fundované. Za mě dobrý...když si to srovnám s koktáním a perlami Kozohoráka, Čapouna a bláboly Pešíra a dalších expertů na ČT Těším se na špíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ti 2 za mikrofonem, to se nedá poslouchat.

Ještě to ani nezačalo a já už přemýšlím nad ztlumením.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já kyslíky při špílu moc nevnímám. Slyším že říkají jména hráčů a moc netrousí moudra. To mi vyhovuje. Nesnáším typy jako Vlášek, Pešír, Hyský, Němec Josef....kteří vykládají jak by to zahráli kdyby to uměli.

Reagovat
Kaspar

mohli by pozvat E. Brabce a zeptat se ho jestli je pravda ze ze Slavia byl vyhozeny kvuli tomu prodanymu zapasu s Kladnem

Reagovat
Mirek na tenisu

to by se hodilo spíš do Tiki Taka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový gólman proti Slavii. To nemám rád. To se vždycky někdo vytáhne

Reagovat
Han střelil první

Strašně mě mrzí, že hrajeme v Budějovicích v únoru. Ten stadión tam mám strašně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude -2, ale přímo tam bude tak 15 stupňů ještě si dáš tričko dolů uvidíš

Reagovat
Han střelil první

No já tou dobou budu už asi mimo ČR, takže se výjezdu tuto sezónu nedočkám.

Reagovat
ratusek

se Spartou vyprodáno, ale s Jabloncem ne

Reagovat
KingMaster13

Co se divíš vždyť je to takhle všude

Reagovat
ratusek

já vím, ale Budějky by měly mít vyprodáno každý zápas. Zvlášt po tom super výkonu proti Spartě

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že mi jich je líto, protože Budějky by si to momentálně zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

je to i u nás na duklu byl skoro prázdnej stadion, a pak se hrdě bijí do prsou když se šlo na finále MOL CUPU ještě, že to nedopadá jako když hrála poruba s kladem v ostravar aréně. A nějaká paní si stěžovala, a požadovala peníze nazpět protože nenastoupil jágr

Reagovat
ratusek

Novák tzv na Šemrince včera

Reagovat
Han střelil první

Tak tohle je na rozstříhání registračky pro Nováka

Reagovat
Kaspar

nemel Kral ty vlasy sundat kvuli nejaky sazce tuto sezonu?

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

je mohl pěkně vytrolit dynamo, a napsat arménsky

Reagovat
mistr129

Povasanek

Reagovat
Firkraag

Povasanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Taková ruka

Reagovat
naheCZ

Dobrej volejbal

Reagovat
Coutinho10

ta ruka diky

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to kopl hůře než baroš

Reagovat
naheCZ

Souček

Reagovat
Coutinho10

Neeeeeee...Suku

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příště Pepík.

Reagovat
KingMaster13

Bohužel jednou to přijít muselo. Ještě že si to vybral teď a ne třeba minulou sezonu proti Plzni

Reagovat
andrew96

Nevím, jestli byla vtipnější ta ruka nebo penalta.

Reagovat
andrew96

Hušbauer a Souček zatím velký špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší podle mě Král.

Reagovat
djiros

V záloze jde vidět pouze Ševčík. Jinak zatím slabota.

Reagovat
KingMaster13

Záloha zatím hraje hrozně. Nevím čím to je, zatím až na Teplice tak letos slabé výkony ale tak nějak od všech. Vyčnívá třeba Ševčík, krajní beci hrají dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A Frydrych zatím drží

Reagovat
KingMaster13

Frydrych na to jak dlouho nehrál tak nemůžu říct, že by tam něco zkazil Rozhodně se mi líbí víc kombo Frydrych s Kúdelou nebo Hovorkou, než Hovorka s Kudelou

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel sks zaplněny z poloviny a ostatní vedle. Náhoda nebo reakce na chování části TS ?

Reagovat
Raylan

Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Zmrhal.

Reagovat
KingMaster13

Zmrhal by tu agonii akorát ještě přiživil nepřesnýma centrama a špatným řešením finálních situací

Reagovat
smazaný uživatel

Buren Hušbauer

Reagovat
naheCZ

Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Buren

Reagovat
mistr129

Co to Buren udělal???

Reagovat
Greny

Buren můžeš jít přímo na branku a vytlačís sám sebe k brankové care

Reagovat
djiros

Buren to zkoušel hokejový blafák?

Reagovat
HorajzmAmmann

Van Buren?

Reagovat
KingMaster13

ježiš to je kokot Mohl ho lobnout, cokkoli a on se nechá takhle zahnat

Reagovat
Coutinho10

Micku omg

Reagovat
Raylan

Kam s tím běžel tvl

Reagovat
smazaný uživatel

když se díval na balon, a běžel nedíval se na golmana tak se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Buren se dívá na míč ne na brankáře

Reagovat
Losinho

To dělá vždy

Reagovat
Coutinho10

twl Frydo ...ta byla golova

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře to trefil...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Neveril si.

Reagovat
Zephyr

Jakmile jsem si všiml, že to přebral van Buren, tak jsem už jen čekal, jaký fail provede tentokrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

On hraje Vukadinovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrozná hrubka od Burena

Reagovat
db18

Souček ve fantě.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
andrew96

Kapitán

Reagovat
Han střelil první

Totální píčus, no. Gratuluji k vítězství s 20 body.

Reagovat
KingMaster13

Ať už je zdravej Tecl prosím Ten by toho golman alespoň teda oběhl když už

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl odehral skoro cely zapas proti Viktorce.

Reagovat
KingMaster13

No tak snad brzo bude ready

Reagovat
smazaný uživatel

Buren

Reagovat
djiros

Buren nemůže být útočník číslo 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Buren 2 gol mohl mít

Reagovat
mistr129

Make Jusuf v kondici again

Reagovat
smazaný uživatel

On někdy byl v kondici?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Buren vol. 2 a hned bych ho vylil za to nesportovní chování jak tam něco nakopl na ty reklamy...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

ach jo Micku, ale aspon zakonceny

Reagovat
naheCZ

Ale z tohohle musí trefit alespoň bránu

Reagovat
KingMaster13

Kdyby nastoupil z lavičky tak tam pošle šibenici na vzdálenější. Ten to má v tý kebuli nějak blbě nastavený

Reagovat
Losinho

My ztratíme v posraný Karviný makejte

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl pět neproměněných gólových šancí, vzpomněl jsem si na Šilhavého druhou sezónu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasika, místo toho abychom jim dali bůra, tak se zas budem plácat až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

A to přitom dnes hrajeme podprůměrně.

Reagovat
andrew96

Epická bitva o dřevěnou nohu s Kozákem.

Reagovat
KingMaster13

Ševčík ale neskutečnej. Ten na konci roku půjde ven za pěkný prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je stopro teplej

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Hanousek-Janečka dobrý výkony. Z našeho středu vyčníval jen Pepa koncem půle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč Slávia nepřivedla lepšího útočníka. Vždyť tam má dlouhodobě obrovskou slabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nechapu... proc Slavia a nebo Sparta nekoupili Komlichenka - oboum dvoum chybi strelec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Kozak byl docela logickej, hral dobre a do sanci se dostava. Staci jen aby mu to zaclo padat.

Reagovat
andrew96

Ten popis ale víceméně sedí i na Van Burena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono staci... aby to zacalo padat kazdymu utocnikovi a bude top

O tom to je... nekomu to pada a nekomu nepada

Reagovat
PhilipS

vůbec. Buuren, Yusuf, Škoda, Tecl. a do budoucna Matoušek fakt stačí. Buuren je výbornej. Ty šance si vytváří pravidelně. Potřebuje solidní minutáž a bude je proměňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní minutáž má a proměnuje jich míň, než při malé minutáži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A na lavičce Yusuf a Olayinka. To už bych tam raději nechal Burena.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

za 30 prodáme Smolu

Reagovat
KingMaster13

Teď to tu uvidí Tvrdík a fakt ho koupí. Smažte mu to!!!

Reagovat
Liquid

neprošel by vstupním IQ testem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

já bych zavedl IQ test před registrací na EF

Reagovat
andrew96

Ty bys zrušil svět úspěšných?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by tu krásny celkovy počet uživatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Když to zvládl Bořil...

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Krále Stanciu a jedem. Něco tam snad spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by spadlo spíš do brány vám.

Reagovat
KingMaster13

Jakože by si Stanciu při přímáku spletl bránu?

Reagovat
Losinho

Jo, protože to není mladej Čech

Reagovat
Coutinho10

sance jsou, ale zbytecne si to zase komplikujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

ta Slavia je strasne impotentni... s takovou na LM opravdu nemaji a vypadnou s kymkoliv

nechapu...co van Buren predvadi... misto toho... aby dal jasnej gol... tak vymysli a spekuluje... jak kdyby chtel dat gol kola

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim ... že ... bys měl použít ... tři tečky... i mezi slovy... vymysli...a...spekuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim... ze ty radsi nemysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Karviná dlouho to tempo nevydrží, už ke konci půle tahaly nohy. Čekám že se postupně zatáhnou. Takže hlavně v klidu, poslat tam Stanciua ať se na hřiště dostane trochu kreativita. Král dneska nic moc takže za něj a akorát bych Stancia prohodil s Hušbym. Hušby se mi na to CM hodí víc a Stanciu víc na to CAM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

jo českej souboj útočníků jak má být https://www.livesport.cz/zapas/QRHxPP2I/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fabec1222

Černý zas střídanej hned na začátku poločasu, to nemá kondičku, nebo je vždy tak marnej?

Reagovat
HorajzmAmmann

Čolič zaslouženě

Reagovat
ratusek

krásně

Reagovat
db18

Čolič

Reagovat
JessePinkman

Jedem Dynamit. Skvělej hráč.

Reagovat
HorajzmAmmann

Budějky koukám 15 střel vs 5 Jablonce. To přehráváte i Jablonec?

Reagovat
ratusek

Jablonec gol po strašné chybě Nováka, takže gol z hovna a Budějky to jsou střely nestřely. nic moc fotbal v první půlce. Ale vypadá to, že je druhej poločas budou tlačit, tak jsem zvědavej jestli dají domácí ještě druhej fík

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to jo, zatím totiž Budějky herně asi největší překvapení. Škoda tý prohry s Opavou

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc stadion taky celkem zaplněný. A to jsem se toho trošku bál, protože jediný Budějovice měli s Baníkem v 2. lize prázdný stadion. To bylo trošku zklamání...

Reagovat
Han střelil první

Taky byla zima jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

no jablonec přehrávat není žádná novinka

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt, Jablonec hraje hrozně, ale pak přijede Baník a ten se nedostane za půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ještě s tím naším stylem hry

Reagovat
Banikovec7

Šaša Nazdar Slavia

Reagovat
HorajzmAmmann

RIP SKS

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Zlatan Šašinkovič

Reagovat
Kang & Kodos

Kam si ty vemena stoupli v tý zdi?

Reagovat
Losinho

Tyhle nákopy na Ševčíka s van Burenem, to je nádhera

Reagovat
Banikovec7

Chudák Kvasnica, slušný slávistický nálet na twittru.

Reagovat
Losinho

"Takhle špatnou Slavii dlouho nepamatuju"

Nás vidí letos poprvé

Reagovat
Kang & Kodos

To si dovolil dost

Reagovat
Losinho

Na to nereaguju. Jen na to, že napsal mrdku.

Reagovat
Han střelil první

Jsou to dementi.

Reagovat
montaigne33

Výborný Mick- jen by měl začít proměňovat šance- "JEN"... Potom by SKS měla hráče top kvality, kt by následně mohl být prodán za slušné peníze... V 1.pol. krásná finálka / uvolnění od Hušbauera= stále mu to myslí a má vynikající kop. techniku (vytýkají mu rychlost/ resp. pomalost... Běžců a sprinterů je v lize dost, bohužel, většinou jim ve hře dělá problém míč...

Reagovat
naheCZ

Co my nedáme

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Zase

Reagovat
smazaný uživatel

Samé střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Kdo to tady psal, že ten golman bude v týmu kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hlásím.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do haje tady s tim. To je jak za casu Mešanoviče.

Reagovat
Coutinho10

sto snad neni mozny Mick ale luxusne

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Ty vole ale už je grilujem, pojďte kluci

Reagovat
Raylan

To nemůže Karviná udržet, Slavia tak dva góly dá

Reagovat
Rarášek

LOL, Juliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Tyvole

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Já chci Váchu, kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne posadil toho zoufalce Haska a poslal tam Travnika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Stanciu do hry

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně vidím, jak dá Šašinka v 89. na 1:0

Reagovat
andrew96

*0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Čas na střídání.

Reagovat
FCSL

Mít furt Ngadeua a Deliho, tak už vedou. Centrů mraky, ale nic z toho. I ten Škoda by se dneska hodil

Reagovat
Losinho

A že u nás Deli a Ngadeu dali gólů.

Reagovat
KingMaster13

Centry lítají ale oni na ně do vápna nechodili. A rohů máme minimum

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Zmrhal.

Reagovat
Losinho

Stanciu a Yusuf do hry sakra

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie si muze dovolit mit hrace jako Stanciu na lavici? nebo nema fyzicku ?

Reagovat
Losinho

B

Reagovat
smazaný uživatel

Buren dnes špatný

Reagovat
smazaný uživatel

dnes

Reagovat
Kang & Kodos

Štetina s Costou pro velkej úspěch znovu Proč kurva

Reagovat
Kang & Kodos

Štetina s Costou pro velkej úspěch znovu Proč kurva

Reagovat
smazaný uživatel

"nechteli abych menil stoperskou dvojici, tak sem ji nevymenil"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
KingMaster13

Furt jste brečeli ať nerotuje, tak nerotuje

Reagovat
Losinho

Zoufalost dneska, bohužel. Nevyužít ztrátu Plzně zrovna s Karvinou

Reagovat
PhilipS

Dyť Slávka dá gól úplně v pohodě. V koncech zápasů je nejsilnější

Reagovat
andrew96

Karviná se zvedne, zas taková ztráta to nebude.

Reagovat
KingMaster13

Král dneska hroznej

Reagovat
mistr129

Lepší Souček zatím v sezóně nepředvedl vůbec nic

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes chybí strašně Traoré, jeho klid s míčem a pracovitost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lingr výborně zajebaný brejk...

Reagovat
Stannis Baratheon

Petráň fantazie.

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, jak může většina týmu v lize hrát takhle na píču brejky. To musí dělat schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Olayinka

Reagovat
mistr129

Olayinka za pět minut ukázal víc než celá ofenzivní fáze za tři čtvrtě zápasu

Reagovat
mistr129

ale mohl by to dávat dřív teda

Reagovat
KingMaster13

On bude dobrej, ten odchod Zmrhala mu prospěje

Reagovat
Losinho

Náběhy super, zbytek otřesnej

Reagovat
Kang & Kodos

Sašinka pěknáklička

Reagovat
djiros

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Kde jako viděl ten ofsajd teď?

Reagovat
Losinho

To není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď do Součka zajel a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Pencle

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle bylo pěkně zmrdský na kotník

Reagovat
Banikovec7

Ofsajdík

Reagovat
Kang & Kodos

Jak jsem cpal Krále do základu, tak musim uznat, že dneska je nejhorší na hřisti. Včetně těch co sedí na lávce

Reagovat
djiros

Homolka fetuje. Kolinko v offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

pohopskal balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako faul, záleží jestli to byl offside

Reagovat
Losinho

Ten miniofsajd je zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

faul to je, ale ofcajk to je taky

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se kopal odkop od brány

Reagovat
smazaný uživatel

on zkoumal faul tam si ani beztak toho ofcajku nevšiml

Reagovat
Kang & Kodos

Ofsajd

Reagovat
Greny

Proč to řeší když to byl milimetrové i ofsajd

Reagovat
Losinho

Tak to právě řešil asi

Reagovat
KingMaster13

Tak lepší je se kouknout, protože tohle mi čistý teda nepřišlo ani omylem

Reagovat
Greny

Tak jako ... Když vidím že tam je ofsajd tak nemusi zkoumat zda byl faul nebo ne, protože to už je pak kapku nepodstatne

Reagovat
KingMaster13

To ano ale bez videa by ten offside vidět nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hráč stanciu

Reagovat
Coutinho10

jako fauly na Nica se nepiskaji ?

Reagovat
smazaný uživatel

najednou vam to vadi

Reagovat
smazaný uživatel

jaky fauly? dyt se ho skoro ani nedotknul.. zkousel to pekne nasimulovat, ale rozhodci mu to nesezrali

Reagovat
Coutinho10

zase bez zajmu jit do mice, ale do hrace...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

jakej faul

Reagovat
Coutinho10

viz reakce vejs, ok neni to zadna kosa ze zadu, ale kdyz jde protihrac zamerne do hrace, kterej je bliz k mici, tak mi to prislo jako nedovoleny, ale asi vec nazoru

Reagovat
Liquid

ten první byl na hraně ale přitom druhým padal už dopředu, stejně jak Olayinka, zbytečně simulují a tím si zhorší pověst u sudích, že jim kolikrát nepísknou ani ten faul co na ně je v domnění, že to zase nasimulovali

Reagovat
lichna.

Celkem jsem vám ten gol přál, ale tohle fauly fakt nebyly.

Reagovat
Kang & Kodos

Nico Za 20 minut úplný hovno, jenom tam lítá jak papír

Reagovat
KingMaster13

Tak když na něj hrají nakopávanou

Reagovat
lichna.

On si to nechá na vás..

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

On to ukončí když je míč ve vápně

Reagovat
Kixi Syhimour

Lze podoknout, že s tím ofsajdem mají štěstí jako Slavie proti Olomouci v poslední minutě

Reagovat
JessePinkman

Dobrej bod.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ndefe by se mi líbil navíc na RB hráče potřebujem

Reagovat
martin1

Čonka nezapomněl

Reagovat
Banikovec7

V Karviné nevyhrává každý hoši.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodo, zavolej bratrovi a Voltrovi. Potřebujem aby Sparta ztratila.

Reagovat
martin1

Karviná

Dnešním dnem už není nikdo bez ztráty ani s nulou, díky 1 zápasu

Reagovat
Losinho

Ostuda no, jde to za Součkem a van Burenem. Výkony se do LM musej razantně zlepšit.

Reagovat
KingMaster13

Za mě byl nejhorší Král, Souček předvedl svůj průměr, jenže jsme u něj zvyklý na mnohem víc. Bohužel většina zálohy je z formy. Hušbauer taky nic extra nepředvedl

Reagovat
Kang & Kodos

Ale kdyby dal penaltu, tak se od 30. minuty není o čem bavit

Reagovat
KingMaster13

To zase jo, tak už jsme si to pohlídali. Nicméně tím výkonem jsme Karviné dopomohli. Předvést něco co třeba na Chelsea tak jsme se spláchli za 20 minut a mohlo být hotovo Jinak to můžeš říct i o Burenovi, že kdyby dal nájezd tak je hotovo

Reagovat
Losinho

Souček hlavně kvůli penaltě. Beru, že to občas nevyjde, ale ne stylem, že netrefí bránu. Král herně nejhorší, aby ještě nebyl rád, že zvládne i stopera

Reagovat
smazaný uživatel

tak je asi jasny po prvnich kolech... ze na LM Slavia s takovou formou nema

Reagovat
Liquid

to musej, dnes bychom gol nedali ani tomu Pyuniku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta střídání Slávii dobře dorazila. A tak to vypadalo, jakou má Slávia na lavičce kvalitu. To bude letos v evropě pořádná bída

Reagovat
KingMaster13

Kurva drát zrovna v Karviné jsem tu ztrátu fakt nechtěl. Byla v tom i smůla ale pomohli jsme tomu. Souček dneska průměrnej, Král příšernej a Burena ani komentovat nebudu Obrana se mi líbila, přišla mi jistější. Olayinka dobrej Tomu bych šance dával, Stanciu měl málo času se ukázat. Jinak nechápu moc ty nákopy Dneska prostě takovej zápas blbec, Karviná byla nahecovaná jak svině (tak snad to předvedou třeba i proti Teplicím a ne jen proti Pražanům ) Gratulace do Karviné k bodu, vydřeli ho

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ten dnesni vykon byl jak pres kopirak s 1. a 3. kolem s tim rozdilem... ze tentokrat to na tech usmudlanych 1:0 nevyslo

tady to vypada na problem... ta impotence je opravdu znacna

Reagovat
KingMaster13

Vždyť to píšu, že výkon stál za prd. Ale to není jen o šancích ale my najednou ty soupeře neumíme přehrát, nevím jestli se už naučili ty týmy na ten styl hrát, nevim

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby misto van Burena byl v tech sancich normalni utocnik... tak Slavia vede v puli 2:0 a je hotovo

v tom je proste zakopanej pes...Slavia nema poradnyho utocnika - do ted nechapu... proc nekoupili Komlichenka - jako bonus by i tu penaltu dnes promenil

Reagovat
KingMaster13

No Komličenka nechce Trpiš, protože ho měl v Liberci a dle toho co říkal tak to byl línej vandrák kterýmu se nechtělo makat. Takže Komličenko by asi moc nešel. Jinak věřím, že se to zlepší s Teclem. Do šancí se dostává lépe než Buren a i jeho produktivita je v tomhle ohledu úplně jinde, ten by dnes ten nájezd dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl nevim no... nikdy me uplne nesedel... ale 100% musi dostat sanci oproti tomu... co tam je ted

kazdopadne je sileny... ze Slavia nema vubec problem s poctem utocniku... ale fakt dobryho nema ani jednoho (pokud teda Tecla neprekvapi)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Král mohl některé situace řešit líp, ale rozhodně nebyl příšernej, alespoň v porovnání s Hušbym nebo Součkem.

Reagovat
KingMaster13

Hušba byl taky, to souhlas. Král mi přijde, že každej balon směrem dopředu zajebal a hodně ztrácel. Možná dneska jsem na něj vysazenej ale fakt mě tím sral, co jsem ho viděl, tak to snad nějaká ztráta a následnej faul kterým to musel hasit.

Reagovat
djiros

Všichni tři stáli za hovno. Více se nemá v tom cenu pitvat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim uplne naopak.

Reagovat
andrew96

Reagovat
montaigne33

MvB byl výborný- trhal obranu... po jeho odchodu byla ofenzíva SKS poloviční... Ale jeho neproměňování šancí je věc nevídaná... Možná by mu měli věnovat individuální tréninky na zakončování plus joga na zklidnění mysli Co tak výborného udělal Olayinka? Celkově je hra SKS zábavná- opak včerejší Plz nudy...

Reagovat
KingMaster13

No to jo ale k čemu to je, když toho gola nedá. To pak vyjde nastejno. Snad se brzo uzdraví Tecl, ten by dnes ten nájezd dal. Olayinka skvěle zachytával balony a při těch brejcích tam dost zlobil. Škoda že mu tam nevyšla ta jedna klička jak zkoušel. Ale byl hodně vidět.

Reagovat
montaigne33

Tecl je střelec Proti týmům jako je Karviná by SKS mohla hrát na 2 hroty...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mirek na tenisu

Souček je v této sezóně poloviční proti loňsku. Tvrdím to už několik kol. Asi v létě hůř trénoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výkon byl celkově na nás špatný, ale proměňovat šance alespoň solidně, je to minimálně 3:0. Mluvilo se o tom, že se nám zhoršila defenziva, ta ale drží. Horší je to vpředu.

Reagovat
montaigne33

Karviná měla nebetyčnou kliku- to, co SKS zahodila, je neuvěřitelné... takhle zahazovat šance= to by na LM nebylo... Jinak rozhodčí neodpískal (blízko vápna) jasné fauly na Stanciua atd., technické hráče by měli rozhodčí chránit... Skvělý a šťastný výkon brankáře Karviné...

Reagovat
KingMaster13

Měla ale rvala se neskutečně a šla si za tím. Kdežto my jsme předvedli výkon pod své možnosti a nepomohli jsme tomu

Reagovat
montaigne33

Hra SKS mě baví- ale nějaký mentální trénink viz zakončování by možná pomohl MvB je vrah šancí...

Reagovat
KingMaster13

To je fakt hrozný ale furt lepší než Mešanovič, tam jsem si teprve rval vlasy.

Reagovat
montaigne33

Začne dávat Třeba v kvalifikaci LM si zahraje "NA VLČKA"...

Reagovat
KingMaster13

Kéž by jsi měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Hrdlička chytal jak Vilda Schroijf v Chile 62 Neskutečný výkon!

Reagovat
montaigne33

Neviděl jsem, je to možné... Dnes zářil a vybojoval bod Karviné

Reagovat
John Obi Mikel

Tam ale pak nějak zkazil finále, ne? Nebo to chytal někdo jinej?

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/AT0NO4Ch/#tabulka;table;overall

Tohle je tým! Není divu, že vyhráli ligu a jdou do 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď bych prosil na závěr kola pořádnou grotesku

Reagovat
FCSL

Dobrá šance pro Spartu Asi se už mockrát nestane, že by ztratili oba. Tak snad to neposerou jako minulou sezonu a o kolo dřív

https://www.livesport.cz/zapas/f1tq0LC1/#prehled-zapasu

Reagovat
KingMaster13

Csaplár na ně uměl ale tuhle Příbram musí ztřískat. Jestli se dnes neprobere Kozák tak už nikdy

Reagovat
Losinho

Tam byla ještě červená tyvole.. krásnej zápas

Reagovat
Liquid

snad ten bod Karvinou nakopne, vzhledem tomu, jak se tribuna sever chovala ke Strakovi na jaře, se to teď zaslouženě vrátilo proti Slavii, Van Buren, Olayinka, Yusuf žádná sláva, přiště ať dá šanci Balutovi či Škodovi, každopádně lepší striker nám bude chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Sparticka se vraci do hry o titul

Reagovat
Liquid

za poslední 3 sezóny tam nebyla ani minutu a teď to také nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

jako Slavia zatim tragicka... chybi utocnik... Plzen je otaznikem... aby Spartanama "nechtenej" a "nenavidenej" Kanga... kterej momentalne o parnik prevysuje zbytek ligy... jeste nevykopal titul a to i navzdory takovym nemehlum jako Kozak a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alvire, potřebujem pomoc. Ukaž že jsi lepší než dneska Stanciu, Ševčík, Hušbauer!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Tak červená pro Treglera by byla docela fofrník.

Reagovat
Kang & Kodos

Klidně bejt mohla

Reagovat
Han střelil první

Neříkám, že nemohla.

Reagovat
PhilipS

Stream na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

o2 je do zari zdarma

Reagovat
PhilipS

dík

Reagovat
Rarášek

Cože

Reagovat
Losinho

Mají nějakou akci, do 22. září myslím, koruna měsíčně

Reagovat
Rarášek

Díky kluci

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to bych pískal. Ho tam sundal

Reagovat
Raylan

Tyvole Štetina už jdi doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

stetina muze byt rad, ze mu nepiskl penaltu, dost jasne ho drzel pri tom rohu...

Reagovat
KingMaster13

Spíš se divím, že se to ani nezkoumalo. Počkat on to vlastně řídí Jožka Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle ale krasne videl, stal 2 metry od nej, ten souboj mu nikdo nekryl a jeste byl pekne oddeleny od chumlu. nevim jakou lepsi pozici by rozhodci mohl mit

Reagovat
Banikovec7

Pentle nic?

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta?

Reagovat
Greny

To tam není var? Za mě penalta ..

Reagovat
KingMaster13

Ne asi

Reagovat
John Obi Mikel

Je.

Reagovat
Coutinho10

penalta nic ...a ja si myslel, ze uz to video pracuje, kdyz se kopali penalty i proti temto zvucnejsim tymum...

Reagovat
John Obi Mikel

Proti nám, Plzni a vlastně minule i proti Spartě.

Reagovat
Kang & Kodos

Ho sundal ještě než Zeman kopnul. Ale mohl by už jít do prdele

Reagovat
Losinho

Video?

Reagovat
smazaný uživatel

To Štetinovo stažení bylo tak neskutečně vidět...

Reagovat
KingMaster13

Štětina je hrozně hloupej hráč. Takovej typickej kulturista

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Penalta pro Příbram

Reagovat
db18

A Costa žlutá už jenom za to, že je dement a zajede sáněma ke gólmanovi.

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

Slušně tam vletěl Costa, trefit ho, tak je po něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

To je hroznej kus hnoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

ani O2 nedává opakovaný záběry a nezabývají se tím komentátoři, to je trapný

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to ukazovali a říkali, že asi měla být.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
Losinho

Štetina jak ho odkrokoval do vlastního vápna

Reagovat
El-Pistolero-68

Nejaky slusny stream na Spartu? Nejde se mi prihlasit do O2.tv, nevim proc...

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou klauni ty dva

Reagovat
Ross Geller

Kang a Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Hotntoot a Ross Geller

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostík a Štětináč.

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Nevím jestli už to tu nebylo.

https://www.youtube.com/watch?v=c6K_0LkXgMg

Reagovat
smazaný uživatel

zeman > plavsic, aspon o nejakou peknou jachtu

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek dobrej basketbal

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooool Costa

Reagovat
Raylan

Snad se trochu uklidnime teď.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Hokaido

Pičo ten Kanga je stejně strašně dobrej fotbalista. Moc lepších ve Spartě nebylo za těch 15 let, co pamatuju. Ten kdyby neměl vylízanou palici, tak hraje v úplně jiným klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ještě půl roku zpět jste takhle velebili Stanciua

Ale já vás vlastně chápu, já si od roku 2010 taky vážím víc Suchého a Latky než Brabce.

Reagovat
Raylan

Kanga>Stanciu

Reagovat
JeséRodriguez

jak kdo

Reagovat
PhilipS

Spíš je zábavný, že se ho Sparta málem zbavila. Mohl být případ Karavajev po druhé. Hrozný amatéři v tom vedení

Reagovat
Raylan

Jako nebýt zraněnej Bořek, tak si taky myslím, že by ho teď v lete prodali..

Reagovat
Hokaido

Tak ono je to celkem jedno, stejně má smlouvu jen do konce týhle sezony a divil bych se, kdyby prodloužil.

Reagovat
ratusek

fakt? tak to v zimě podepíše někde jinde a na jaře hraje za béčko

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi hrac Sparta dlouhou dobu a ted mozna i nejlepsi hrac ligy a oni se ho chteli zbavit... jo tomu jsem se taky smal

tam jde o to... ze doposud ho nedokazal nikdo z treneru naplno vyuzit

ted se jeste celkove zlepsil... nedela tolik excesu... otazka zda je to vekem... nebo ma na tom zasluhu Jilek

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by žlutou nedostal

Reagovat
fantomas

Rezkovi zatim každej balon při zpracování odskočil nejmíň na metr.

Reagovat
Raylan

Tyvole jasná

Reagovat
Losinho

Jasná penalta.

Reagovat
KingMaster13

Ten Trávník padal hodně dopředu mi přišlo teda

Reagovat
naheCZ

Taky mi to tak přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrácel rovnováhu

Reagovat
Raylan

To protože neměl rovnováhu, on by asi spadl tak jako tak , ale třeba by aspon kopl do míče, nebýt toho faulu.

Reagovat
KingMaster13

Jako ten hráč ho nabral to je jasný ale jako tím, že by stejnak spadnul Nevím no, já bych to osobně asi posoudil jinak ale neznám teď úplně nazpaměť pravidla a když tu hodně lidí píše jasná, tak mi asi tam někde něco ušlo

Reagovat
Raylan

Mě přišlo, že ač v pádu, tak ten míč mohl lehce špičkou trefit a tím jako do nej typek zajel, mu v tom zabránil.

Reagovat
KingMaster13

To bude asi ten zakopanej pes

Reagovat
Kang & Kodos

Protože nějak podklouzl při tom zpracování. Hodně zbytečnej zákrok, z toho by už nevystřelil

Reagovat
KingMaster13

To každopádně

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ta by měla bejt

Reagovat
C-M@ster

Penalta --> Kanga --> 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

oVAR - tak se zase 5 minut nebude hrát

Reagovat
C-M@ster

Kvůli takové pičovině ale.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kanga 1+1

Reagovat
Riviera Kid

Zajímavý ale, že Stetina se vůbec nezkoumal. A ta byla taky jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť ho ten blbec sundal tak tři vteřiny předtim, než se koplo do míče. Jak za tohle můžete chtít penaltu?

Reagovat
Riviera Kid

Tak to jsem si nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

uz jeho druha dnes a ani jedna zapiskana

Reagovat
Losinho

A ubrečenej Nádvorník

Reagovat
KingMaster13

Ty jo teď to není nic proti Spartě ale ten Trávník neměl stabilitu už při tom zpracování a já osobně si myslím, že by žuchnul i bez toho zákroku

Reagovat
PhilipS

no to je jedno. ten obránce to udělal dementně a faul to byl

Reagovat
KingMaster13

Souhlasím, že obránce to dementně udělal, nicméně trochu necitlivé se mi to zdá. Nevím no

Reagovat
Losinho

Máš pravdu. A proto ho ten blb neměl faulovat.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Asi by stejně spadl, to je pravda, ale ten obránce se tam tak blbě nacpal

Reagovat
KingMaster13

Jako asi máte všichni pravdu, jen se mi to zdálo takový divný no

Reagovat
smazaný uživatel

mohl dat klidne gol z toho padu... obrance mu zabranil zakoncit... ackoliv by to bylo krkolomny

jasna penalta... zaroven chapu rozhodcicho... ze ji ze hry nevidel... protoze tam bylo videt hlavne to predcasny padani... takze VAR na jednicku

Reagovat
Ross Geller

Gol Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
db18

Jsem si říkal, že v nastaveném měřítku to penalta nemohla být... a on sudí nakonec upravil metr.

Reagovat
Raylan

Nitaaaaaa

Reagovat
Losinho

Sparta ještě zkouší zvrátit Csaplára omg

Reagovat
Losinho

A Nita jim to posral

Reagovat
KingMaster13

a Příbram toho Csaplára si vzít nenechala

Reagovat
naheCZ

Tak a teď i pro Příbram

Reagovat
Ross Geller

Nita

Reagovat
KingMaster13

Kdyby měl růžovou hlavu tak by se mu to nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
naheCZ

Zeman

Reagovat
Coutinho10

tak ty penalty ani piskar nemusi....

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ale Štetina ho tam zase povalil. To je fakt vymrdanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to Krejčí?

Reagovat
Coutinho10

tam byly 2 penaltovy fauly...i Stetina znova

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi Zeman myslel, že má 2 pokusy.

Reagovat
Coutinho10

vypadalo to tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Krejčímu pískl faul, ale Štetina tam někoho ještě předtim svalil. Tohle jestli udělá ve čtvrtek, tak bude penalta a všichni se budou divit

Reagovat
Coutinho10

tohle je nejhorsi, ze ti hraci na to uplne kaslou

Reagovat
smazaný uživatel

Asi rozhodčí před zápasem říkal, že nezná pravidla řecko-římského zápasu, a že to tedy pískat nebude

Reagovat
KingMaster13

Ten ať jde dělat wrestling

Reagovat
Greny

Zeman zkušené nechtěl vyrušit Csaplara

Reagovat
smazaný uživatel

No, takže k čemu jim ta penalta je..?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
db18

Nechápu, že nešel kopat Rezek.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule selhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na DB18

Reagovat
KingMaster13

Asi dle očekávání alarmující je, že Příbram mohla penalty kopat klidně 2. Tohohle se Sparta musí vyvarovat v těch těžších zápasech a hlavně s Trabzonsporem, protože tam toho Štětinu nikdo krýt nebude

Reagovat
lichna.

Kanga, Nita a Costa ve fantě.. Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude příští prezident bys nevěděl?

Reagovat
lichna.

Bohužel a vzhledem k tomu, že doteď jsem v tomto kole dobře trefil snad jen Azeveda, tak bych moji předvídavost nějak nevyzdvihoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Štetina fair play hráč. První mu nepísknul, tak udělal tuhle okatou kokotinu, aby to vybalancoval. ♥

Reagovat
Greny

A i tu mu nepiskl... Bude to chtit třetí pokus

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nuno čomes

Aaaale copak, rozhodčí už pomáhají

Reagovat
Kang & Kodos

Herně je to bída, ale aspoň nám oproti loňsku fungujou standartky. Štetina ať už si jde sednout.

Reagovat
KingMaster13

Na Trabzonspor ano, když bude hrát v lize tak mi to vůbec vadit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl... ze zejmena funguje Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

U toho prvního Štetinovyho faulu nebyl míč ve hře ne? Takže penalta bejt nemůže, jak se to řeší?

Reagovat
C-M@ster

U spousty prohřešků není míč ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v přerušený hře jde pisknout penalta?

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že loni nebo předloni se nějaká taková u nás kopala, ale nevím, jestli měl gólman míč v rukách, nebo byl odkop.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná myslíš loni Sparta-Slovácko a zákrok Civiče na Kuchtu. To měl gólman míč v rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nejde.

Reagovat
C-M@ster

Tak teď říkal, že to nejde.

Reagovat
naheCZ

Však ty fauly při nábězích se normálně pískají ne? Nezkoumá se, jestli se už koplo do míče nebo byl hráč sundán milisekundu před kopem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten Koubek v tom studiu vyloženě nechce bejt.

Reagovat
db18

Který tam je?

Reagovat
fantomas

Míra

Reagovat
db18

Ten tak vypadá/zní vždycky a všude.

Reagovat
fantomas

To jo, ale ted zpočátku ani nemluvil, když se na něj obraceli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by tam byl Tomáš, který včera chytal v Číně?

Reagovat
db18

¯\_(ツ)_/¯ tak podle všeho už za sebou měl mít zdravotní prohlídku, ne?

Reagovat
naheCZ

Jak ten rozhodčí měl oba ty fauly Štětiny přímo před očima a nic

Reagovat
ratusek

Ten Kanga v drtivé většině případů ví přesně kdy přihrát, v jaké intenzitě. Fakt se na něj pěkně dívá.

Reagovat
Raylan

Sáček je z ty obrany nejlepší, a taky se mi dost líbí dneska Krejčí.

Reagovat
Hokaido

Teďka Hložek zabojoval, ale jinak je ve druhý půli hroznej. Fakt nechápu, co komu udělal Karlsson.

Reagovat
doshcz

je zraněnej prej

Reagovat
Hokaido

Aha, jsem si ani nevšimul.

Reagovat
Raylan

Prej dneska nějaký lehký zranění

Reagovat
Kang & Kodos

Celkově to od něj zatim neni ono. Možná by mu neuškodil menší odpočinek

Reagovat
frankiefcb

No mě se třeba docela v prvním poločase líbil.

Reagovat
C-M@ster

Sáček

Reagovat
Raylan

Kanga letos král střelců

Reagovat
Ross Geller

Gol Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Boháč nedostal redku

Reagovat
Hokaido

Když je penalta, tak už není redka. Pokud ten faul sám o sobě není na redku.

Reagovat
smazaný uživatel

furt nějaké novinky

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

Jak se ten golman akorát smál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně hraje, ale AC KANGA PRAHA

Reagovat
Raylan

No jo, Voltr

Reagovat
smazaný uživatel

On je tím nějak známej?

Reagovat
db18

Tím, že je kopyto? Jo.

Reagovat
Raylan

Spis ho nemám rád.

Reagovat
doshcz

mrdka

Reagovat
Raylan

To není klukovina, to je vylízanost

Reagovat
Greny

Voltr sáně ala Costa

Reagovat
naheCZ

Rozdíl je v tom, že Costa by dostal žlutou

Reagovat
db18

Costa by se mu ještě prošel po zádech, sudí by nechal hru běžet a video by mlčelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi normálně udělalo špatně

Reagovat
C-M@ster

Přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Voltr , ale Costa by dostal žlutou

Reagovat
doshcz

Sáček = new Kadeř

Reagovat
KingMaster13

Voltr Kopyto to je a ještě bude rakvit hráče co jsou alespoň fotbalisti

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nita nakonec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele