FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola: Plzeň zůstává stoprocentní

07.08.2021, 17:57, aktualizováno 08.08.2021, 21:00
Komentáře a souhrny
Plzeň otočila zápas se Slováckem a zůstává stejně jako Sparta, která potvrdila roli favorita proti Karviné, stoprocentní. Jablonec v neděli otočil duel s Bohemians, nakonec ale získal jenom bod za remízu 2:2. Nerozhodně se rozešly také Pardubice a Mladá Boleslav. Ostrava zvítězila v Českých Budějovicích, zatímco oslabený Liberec neudržel vedení nad Hradcem Králové, jenž i potřetí remizoval 1:1. Teplice zůstávají bez bodu...

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:1

08.08.2021 19:00

Góly: 67. Jean-David Beauguel, 83. Jhon Mosquera - 23. Václav Jurečka

Plzeňští fotbalisté byli v posledním testu před odvetou s The New Saints od začátku lepším celkem, přesto Slovácko poslal do vedení Jurečka. Hofmannovo vyloučení viktoriánům situaci ještě více ulehčilo, po pauze na konečných 2:1 obrátili Beauguel s Mosquerou.

Během úvodní dvacetiminutovky vystrašili Nguyena zejména Falta s Buchou. Rána prvního zmíněného byla zblokovaná, s pokusem toho druhého si hostující brankář poradil. A přestože obraz hry něčemu takovému příliš nenapovídal, jako první se z gólu nakonec radovali muži z Uherského Hradiště. Petržela si poradil s Faltou a přichystal zakončení pro Václava Jurečku, jenž si s obrovskou šancí poradil.

Tlak domácích se potom stupňoval. Po půlhodině Ba Loua poslal svůj střelecký pokus do tyče, o pár okamžiků později nedokázali balón do sítě procpat Bucha se Šulcem. S Havlovým pokusem si Nguyen rovněž poradil. Přesto modro-červení mohli do šaten odcházet alespoň částečně spokojení, v závěru první půle totiž po zásahu VAR uviděl červenou kartu Stanislav Hofmann, jenž podrážkou zasáhl Ba Louu do stehna. Ještě lepší nálada by v kabině domácích panovala, kdyby Šulc či Bucha proměnili své příležitosti.

I ve druhé půli vypadala hra stejně jako v té první. Do šancí se často nachomýtnul Bucha, ani on, ani jeho spoluhráči ale dlouho nemohli na soupeře vyzrát. Až po třech čtvrtinách utkání právě Bucha našel na malém vápně Jeana-Davida Beauguela, jenž ve skluzu dokázal poslat míč za brankovou čáru. Beauguela posléze v další šanci zastavil Nguyen, Šulc zase nedokázal seřídit mířidla.

Deset minut před koncem se však Štruncovy sady mohly radovat. Centr od rohového praporku Pernica přizvedl k Jhonu Mosquerovi, jenž si i díky troše štěstí připsal premiérový gól v plzeňském dresu, nutno podotknout, že velmi důležitý. Hosté se už na žádný závěrečný tlak nezmohli, a jelikož Bílkova družina své další šance zase spálila, zvítězila i do třetice těsně 2:1. Pro Slovácko jde o první ztrátu v tomto ročníku.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:2

08.08.2021 16:00

Góly: 77. Václav Pilař (pen.), 83. Tomáš Čvančara - 16. David Puškáč, 90+4. Jan Kovařík (pen.)

Hektický závěr plný zvratů byl k vidění v utkání třetího kola FORTUNA:LIGY mezi Jabloncem a Bohemians. Hosté se po Puškáčově trefě dostali do vedení, otočit pak dokázali Pilař s Čvančarou. V nastavení ovšem z pokutového kopu srovnal Kovařík.

Ve třinácté minutě mohl poslat hosty do vedení Vondra, jehož pokus vychytal Hanuš. Klokany to ovšem nemuselo příliš mrzet, neboť jen o pár minut později z levé strany odcentroval Kovařík, tento balón si našel David Puškáč, jehož rána pod břevno byla pro gólmana příliš velkým soustem.

Jablonečtí pak ve zbytku první půle sice působili aktivněji, zmohli se ale jen na Houskovu střelu, jež skončila v rukou Bačkovského. Po návratu ze šaten předvedl pěknou individuální akci Pilař, zakončení se mu však už nepovedlo. Stejně jako na opačném konci hřiště Květovi usměrnit svou tvrdou ránu mezi tři tyče či Keitovi dostatečně sklopit svůj pokus.

Čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby přišel jeden z důležitých momentů. VAR měl za následek přerušení hry, šel se totiž zkoumat Bačkovského zákrok na Václava Pilaře. Brankář Bohemians totiž svého soupeře při snaze vyboxovat míč trefil pěstmi, za což nakonec byla nařízena penalta. K té se postavil sám faulovaný, jenž brankáře překonal, ačkoliv ten uhodl stranu.

Nerozhodný stav nevydržel dlouho. Po Pleštilově patičce do vápna zaváhali obránci vršovického celku, což rezultovalo v balón pro Tomáše Čvančaru. Žolík Petra Rady napřáhl a ranou na přední tyč skóroval. O chvíli později mohli další zásah přidat Doležal s Pleštilem, ti ale úspěch neslavili.

A naopak v nastavení vstoupil do hry opět videorozhodčí, tentokráte ve prospěch druhé strany. Hübschmanův zákrok byl posouzen jako nedovolený a zahrával se tak další pokutový kop. I Hanuš sice skočil na tu stranu, na níž Jan Kovařík kopal, ani jablonecký gólman ovšem moc šancí na zákrok neměl.

Bohemians si po nerozhodném výsledku připisují druhý bod do tabulky, Severočeši už poznali příchuť všech tří možných zakončení zápasu.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Mladá Boleslav 1:1

08.08.2021 16:00

Góly: 38. Dominik Kostka - 75. Jiří Skalák

Fotbalisté Pardubic ve svém azylu v Ďolíčku přivítali Mladou Boleslav, a ačkoliv ani napotřetí nedokázali zvítězit, mohli konečně být spokojeni. Jednoho z aspirantů na poháry totiž díky Kostkově trefě obrali o body, za hosty dokázal Skalák jen srovnat.

První půle mnoho velkých šancí nenabídla, mezi nebezpečnější situace patří Filova rána do Markoviče či Preislerův pokus nad. Východočeši se osmělili až po půlhodině, nejprve Červa vychytal Šeda, pak už ale přišel gól. Pěknou kombinaci Pardubic zakončil Beran výtečným pasem na Dominika Kostku, jenž poslal balón za brankářova záda.

Po necelé hodině hry mohl vyrovnat Škoda, jehož pokus ovšem skončil jen na tyči. Posléze se Skalák snažil využít Markovičova vyběhnutí, avšak neúspěšně. Přesto to byl právě Jiří Skalák, kdo rozradostnil hostující příznivce. Po rohovém kopu jej našel Mašek a pro bývalého křídelníka Brightonu už to byla snadná situace.

Pardubice tak podruhé v sezoně bodovaly, druhá remíza je poslala na dvanáctou příčku. Mladá Boleslav je se čtyřmi body šestá.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 3:0

07.08.2021 16:00

Góly: 34. Róbert Matejov, 54. Lukáš Vraštil, 90. Tomáš Poznar

Po dvou nadějných výkonech se Teplice očividně vrátily v čase. Ve Zlíně totiž naprosto zklamaly a na sever Čech se zaslouženě vrací s prázdnou. "Ševci" si naopak třemi góly zvedli náladu a především ve druhém poločase předvedli hru, na které mohou v budoucnu stavět.

Po dosti opatrném úvodu střetnutí se po 20 minutách zastřeloval hostující Kodad, jehož pokus přeletěl břevno domácí svatyně. Záhy se na druhé straně hřiště pohledně uvolnil Youba Dramé a jeho křižnou přízemní střelu vytěsnil s vypětím všech sil teplický brankář Grigar. Po půlhodině hry už ale hosté kapitulovali. Přihrávku Dramého do pokutového území uzmul Hrubý, jeho zakončení ještě obrana "Sklářů" zablokovala, Matejov se ovšem dorážkou do prázdné brány ani nemohl mýlit.

Ve 40. minutě vymyslel Dramé další velkou šanci pro Hrubého. Záložníka Moravanů vychytal Grigar, z dorážky zase trestuhodně přestřelil Poznar. Grigar podržel svůj celek též v nastavení první půle, kdy si na něm opět vylámal zuby Hrubý, následně zkušený gólman zneškodnil též střelu Dramého.

Teplice po změně stran prostřídaly, až na propagační pokus Moulise ze 49. minuty ale zůstali aktivní domácí. Ti také devět minut po přestávce navýšili náskok. Po odvráceném rohovém kopu vyhledal Dramé Vraštila, jenž zcela osamocen překonal Grigara hlavičkou. Za dalších pět minut připravil Vraštil opět hlavou gól pro Poznara, vytáhlý útočník Zlína se ovšem nacházel v ofsajdu a na svůj zásah do černého dál čekal.

Hosté v závěru mače veškerou útočnou snahu sabotovali. Moravané naopak dál pilovali kombinaci i zakončení. Takový Dramé dvěma střelami nad břevno ukázal, že ještě má na čem pracovat. Střídající Čanturišvili pálil v 83. minutě mnohem přesněji, tyč však další gólové radosti zabránila. Ještě jedno veselí ale u řeky Dřevnice vypuklo těsně před uplynutím základní hrací doby, kdy se po centru z pravé strany konečně prosadil také Poznar.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 1:1

07.08.2021 16:00

Góly: 67. Jan Král - 9. Michael Rabušic

I ve třetím zápase po postupu do nejvyšší soutěže Hradec Králové remizoval. S Libercem sice po Rabušicově trefě prohrával, nicméně Havelkovo vyloučení mu přineslo dlouhou přesilovku, kterou ke srovnání na konečných 1:1 využil střídající Král.

Hned z první větší příležitosti padla branka. Gembický využil nedůrazu domácích a odcentroval směrem k Michaelu Rabušicovi, jehož rána do Fendrichova protipohybu rozvlnila síť. O deset minut později se Východočeši radovali z vyrovnání, dlouho jim to ovšem nevydrželo. Klímova trefa totiž po přezkoumání u videa nebyla uznána.

Daleko od vyrovnání nebyl ani svou skákavou ranou Prekop. Vzápětí ovšem přišel jiný důležitý moment. Do Vlkanovy totiž u postranní čáry zezadu ostře zajel Filip Havelka, jenž rovněž po zásahu VAR uviděl červenou kartu a musel se odebrat do sprch. Zanedlouho se zase předvedl Prekop, tentokráte se proti němu činil Knobloch.

A do třetice se tento fotbalista ukázal krátce po návratu ze šaten, to svým pokusem z malého vápna rozezvonil tyč. Kýženého vyrovnání se Votroci dočkali po třech čtvrtinách utkání. Na hřišti čerstvě pobývající Jan Král se dostal k Vlkanovově centru, načež z blízkosti uklidil balón do brány.

Zbytek utkání už příliš vzrušení nepřinesl a soupeři se tak rozešli smírně. Hradec je nadále remízovým králem, Slovan naopak získal premiérové body v sezoně.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - MFK Karviná 2:0

07.08.2021 16:00

Góly: 23. Adam Hložek, 78. David Pavelka

Sparta se oklepala z úterní porážky proti Monaku a doma udolala Karvinou. Pražané tentokrát nerozstříleli soupeře tak jako před týdnem v Liberci, na druhou stranu podruhé v řadě udrželi čisté konto. Po třech kolech nadále zůstávají stoprocentní. Slezané na první vítězství dál čekají.

Po úterním nezdaru se do středu obranu na úkor Panáka postavil Vitík, v záloze zase místo Pavelky operoval Souček. Karviná na Letné vsadila na rozestavení se třemi stopery. Místo v sestavě tak našel Soufiane Dramé, pouze na lavici náhradníků usedl Nešický. Od první minuty nehrál ani Papadopulos, jehož v útoku nahradil ligový debutant Svoboda.

Pražané v úvodu bůhvíjak nedominovali, k brance jim však stačila hned první povedená akce. Hancko ve 23. minutě šikovně našel osamoceného Hložka, ten si míč přehodil na pravou nohu a obstřelem ke vzdálenější tyči přelstil karvinského brankáře Neumana. Sparťanský talent se v první půli mohl prosadit dvakrát, jenže špatnou přihrávku Santose nepotrestal, neboť si pomohl faulem, a když jej v 38. minutě do samostatného úniku znovu vyslal Hancko, netrefil mladík ani prostor mezi třemi tyčemi.

Slezané vystrkovali růžky prostřednictvím Sinjavského. Estonský fotbalista na sebe prvně upozornil v 17. minutě, kdy se přes levou stranu dostal k zakončení, které ale neprošlo přes bránící hráče. Po půlhodině hry se stejný hráč rozběhl tentokrát kolem pravé postranní čáry, adresáta před bránou však hledal marně.

Po změně stran se na hřišti objevil mladý Jurásek, který v 63. minutě prověřil pozornost gólmana domácích Niţy. Ten měl chvíli poté velké štěstí, neboť nepřečetl směr centru ze standardní situace a mohl být rád, že Buchta nehlavičkoval mezi tři tyče.

Po náznacích soupeře se konečně probrala také Sparta. Další zásah měl na kopačce Hložek, jehož v 68. minutě vybídl Polidar, proti byl ovšem Neumanův reflex. Vzápětí strážce svatyně MFK vytěsnil nad břevno oblouček Hancka, v 78. minutě už se ale Pražané radovali z druhé branky. Na centr Peška z pravé strany si naskočil Pavelka, proti jehož hlavičce se Neuman natahoval marně.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 1:3

07.08.2021 16:00

Góly: 58. Fortune Bassey - 35. Nemanja Kuzmanović, 52. Daniel Tetour, 88. David Lischka

Slezané se na hřišti soupeře znovu neztratili a oproti zápasu v Jablonci vezou z Českých Budějovic tři body. Baník tak slaví druhou výhru v sezoně, pod kterou se gólem po týdenním intermezzu znovu podepsal překvapivě produktivní stoper David Lischka. Jihočeši prohráli podruhé v řadě.

Baník zahájil utkání velmi aktivně a plné hřiště bylo především nového muže v základní sestavě Potočného, jenž dostal přednost před Sorem. Poprvé se Potočný dostal do akce po průniku Buchty, křídelník Slezanů ale zblízka pálil jen do připraveného domácího gólmana Vorla. Později Potočný nacentroval do pokutového území domácích, kde Sladký špatně odkopl míč, jenže Kuzmanović ke smůle hostů nepropálil Vorla s obráncem Jihočechů Talovierovem, který na pozici stopera pro sobotní utkání nahradil Havla.

Další nebezpečí Ostravanů opět přišlo díky Potočnému, jenž však pálil z ostrého úhlu. Vorel nicméně musel míč vyrazit na rohový kop a znovu byl strážce svatyně Jihočechů v akci v 18. minutě, kdy jej ze standardní situace protáhl kdo jiný než Potočný.

Po půlhodině hry už se Baník konečně mohl radovat z vedoucí branky, avšak nebyl u toho, světe, div se, Potočný. Hostům každopádně určitě nevadilo, když Ndefe ideálním centrem vyhledal Kuzmanoviće, na jehož hlavičku Vorel nedosáhl. Dynamo zahrozilo až těsně před přestávkou. Hora prostrčil merunu na nabíhajícího Basseyho, jeho střílenou pobídku před bránu ale vyrazil brankář Slezanů Laštůvka.

Sedm minut po začátku druhé půle vedli Ostravané již 2:0. Hostující hráči se znovu prosadili po pasu vzduchem, který tentokrát z levé strany vyslal Fleišman. Adresátem se stal Tetour, po jehož hlavičce k tyči skákal Vorel marně. Budějovice nicméně rychle snížily. Bassey se až příliš snadno zbavil Svozila, následně ze hry vyprovodil zcela zmateného Kaloče a gólem se nejlepším možným způsobem odvděčil za důvěru, kterou do něj vložil kouč Horejš.

Ostravané si začali zahrávat a v obranné fázi dost zmatkovali. V 88. minutě se však definitivně mohli uklidnit po dosti kuriózním zásahu. Centr Budínského ze standardní situace odvrátila obrana Dynama k Sorovi, jeho zakončení letělo k rohovému praporku, ovšem pohotový Lischka kvapně naštěloval svou dolní končetinu tak, že balón k nemilému překvapení Jihočechů skončil v síti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha330010:29
2.Viktoria Plzeň33006:39
3.Baník Ostrava32018:36
4.Slavia Praha22004:16
5.1. FC Slovácko32013:26
6.FK Mladá Boleslav31115:34
7.FK Jablonec31113:54
8.Sigma Olomouc21015:53
9.FC Hradec Králové30303:33
10.Fastav Zlín31024:63
11.Dynamo České Budějovice31022:43
12.FK Pardubice30215:62
13.Bohemians Praha 190530214:52
14.MFK Karviná30213:52
15.Slovan Liberec30121:71
16.FK Teplice30031:70
Zbývající zápasy
07.08. 19:00Slavia Praha - Sigma Olomouc

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (296)

Přidat komentář
Rarášek

Výhra je fajn, fotbal stál za prd.

Speciální poděkovaní ale patří čtveřici Karvinských hráčů tmavé pleti, že si při nepříznivém vývoji utkání nevýmýšleli rasistické píčoviny a hráli normálně fotbal.

Reagovat
dantetomas

A nemohlo to byt zapricinene aj tym, ze nikto z divakov nemal ziadne rasisticke prejavy?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

samozřejmě že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Stejně jako v zápase proti Olomouci, či Monacu. Proto zaslouží Karvinští ocenit.

Reagovat
dantetomas

Tak to dufam, ze vam zatvoria stadion. Tretikrat v rade rasisticke prejavy z tribun, to je fakt ubohe A pred hracmi Karvinej kobuk dole.

Reagovat
mistr129

jakože na tom Monaku nikdo nehučel jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

To musíš někdy vyrazit i na stadion.

Reagovat
Rarášek

Aby mě tam někdo rasisticky urážel?! Ne, děkuji.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

Reagovat
Pablos

Reagovat
icka

Reagovat
Salfovic

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

ty jsi ale retard

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Kokote

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rolf

Máš pravdu pravdoucí,i když pár věcí tam bylo hezkých,ale jenom několik.

Reagovat
dinss

Ty tu svojí blbost normálně rozhazuješ do všech světových stran.

Reagovat
Posledni Kovboj

jak se ma tvoje pritelkyne?

Reagovat
$dolar$

Myslis, ze s nim furt jeste zameta?

Reagovat
Posledni Kovboj

prave ze uz ne

Reagovat
$dolar$

Ji chytil s jinym?

Reagovat
Posledni Kovboj

se ho zeptej

Reagovat
PlackaSKS

To byla manželka. Celý město ji znalo..

Reagovat
Posledni Kovboj

intimne?

Reagovat
PlackaSKS

Intimita (z původem latinského intimus = vnitřní, skrytý před zraky jiných) představuje důvěrnost, útulnost nebo též pociťované soukromí. ... Mnoho lidí své intimní vztahy pokládá za nejpodstatnější zdroj osobního štěstí...

Tohle bylo spíš bukakně

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Stannis Baratheon

Tvoje máma vymýšlela píčoviny

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Banikovec7

Nakonec docela s přehledem, jen škoda toho gólu, takové dramatické závěry už nejsou nic pro mé zdraví.

Reagovat
HorajzmAmmann

výborně. Sice tam bylo pár výpadků, ale celkově si Baník vypracoval dost šancí. Teď porazit Pardubice a bude to super

Reagovat
bobis21

Směrem dopředu super, dostáváme se celkem lehce do šancí, takže to tam snad padat bude. Bránění se mi ale zatím vůbec nelíbí, všichni jsou vzadu hrozně hodní a stojí 2 kroky od útočníků .... Ještě teda nechápu proč pořád hrajeme rohy a přímáky na krátko, když máme tolik hlavičkářů a ještě kupujeme útočníky kteří jsou přesně na centrované míče

Příště 3 body s Pardubicemi a jazda na titul!

Reagovat
Banikovec7

Mi přijde zajímavá ta varianta, kdy to hrajou na krátko se Sorem, který pak má přejít přes hráče do vápna. Jen je divné, že pak vůbec nikdo nereagoval na tu jeho přihrávku na malé vápno, i když to určitě na tréninku trénují.

Reagovat
bobis21

Tak jde vymyslet něco zajímavého, já neříkám že ne. Ale nedává mi smysl přivést útočníky kteří májí přes 190 cm a Budínského na standardky a pak to rozehrávat na 2 metry po zemi ...

Reagovat
Banikovec7

a paradoxně 2 góly ze hry z centru no

Reagovat
FCSL

1b ze 3 zápasů a ted Plzen a Budějky venku Krásnej začátek sezony. Havelka idiot

Reagovat
Pablos

Sparta špatná, Karviná ještě horší... to bude debakl v Monacu

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý kam to letos dotáhne sparťanské béčko zítra můžou jít do trháku

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupit nemůžou, ale vyhrát 2. ligu by byla slušná ukázka totální dominance - mít "titul" z obou nejvyšších soutěží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 2:0 Po tom příspěvku jsem se těšil, že dostali tak šestku, ale na livesport zklamání.

Reagovat
ratusek

Jestli takovéto výkony loni Zbrojovka předváděla i v lize, nedivím se, že nejvyšší soutěž opustila! Další obrovskou šanci zařídil průnikovým pasem za obranu Koudelka, který parádně vyslal Vlachovského. Zase musel úřadovat gólman Floder, který svůj tým drží v pouze dvougólovém odstupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je, že stejně asi postoupí, protože tam moc lepších týmů není

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavel Vrba: „O odložení zápasu jsme se bavili, ale zjistili jsme, že s tím Karviná nesouhlasí, takže jsme to dál neřešili.”

Reagovat
Pablos

A před zápasem O2, Sparta prý přemýšlela o odložení, nakonec se rozhodla, že to není zapotřebí... nebo tak něco. Prostě úplně wtf informace

Reagovat
John Obi Mikel

Vacek ve čtvrtek: Nemám zprávy o tom, že by na Letné byť jen uvažovali o žádosti o zásah do termínové listiny

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím Vackovi, určitě má lepší info než Vrba.

Reagovat
Pablos

,,Debata u vnitř klubu proběhla, ale Sparta si to vyhodnotila, že to pro ní není klíčové, i proto se rozhodla, že bude nomrálně hrát." Takhle je to úplně přesně ...docela zkreslený teda

Reagovat
HorajzmAmmann

ok

Reagovat
$dolar$

Reagovat
20DollarsInMyPocket

https://twitter.com/VacekJan/status/1424054086203330561

To je hrozny melivo, fakt strasny, kdo se dnes muze zivit psanim.

Reagovat
Kaspar

Nekdo musel prevzit stafetu po Janegovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už nedělá žongly ve Sportu?

Reagovat
Kaspar

Ted dela zongly v esportu

Reagovat
John Obi Mikel

Vacek: Naposledy k odkládání zápasů: Podle nejčerstvějších zpráv ACS odklad utkání s Karvinou neiniciovala, ani o něj nežádala. Tato možnost jí nicméně byla nabídnuta ze strany LFA. Po zjištění, že KAR odkladu není nakloněna, bylo tohle téma uzavřeno. Názor neměním: bez odkladů, hrajme.

Vrba: První jsme kontaktovali Karvinou, jestli jednání vůbec můžou probíhat. Když jsme zjistili, že to nejde, tak jsme to uzavřeli

https://mobile.twitter.com/VacekJan/status/1424082952229621765

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/fotbal/1-liga/bavili-jsme-se-o-odlozeni-ale-karvina-nechtela-rekl-vrba-stav-dockala-zatim-nezna/610ec8c3d60dfef4a49586f3

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Co na to Thomas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hledá průchozí kanály... Teda jestli má špetku cti.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Edgar Davids

prave se mu zhroutil svet a zesedivel jak otec Fura

Reagovat
Banikovec7

Lischka kromě gólu ještě druhá asistence u obou dalších

Reagovat
HorajzmAmmann

a Jirka má už 3 asistence

Reagovat
Banikovec7

a až začne trefovat Laca ve vápně, tak jich bude ještě víc.

Reagovat
HorajzmAmmann

u Almásího vidím, že má velkou kvalitu a slušné fotbalové myšlení třeba jak pouštěl ve vápně na Kuzmu. Je potřeba ho víc a víc využívat. Ale V Jablonci odehrál výborný zápas a byl ve hře. Dneska to bylo trošku horší, ale on je hroťák jak víno. Proti Pardubicím se trefí

Reagovat
Banikovec7

Mi se taky hodně líbí, docela nezvyk mít konečně hroťáka, co je schopný vyhrát souboj, podržet míč a ještě ho přesně předat a mezitím se do toho nezamotá. Dnes to asi nebyl úplně jeho zápas, ale věřím, že bude platný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kolik je ta opce na nej?

Reagovat
Banikovec7

Spekulovalo se 15-18.

Reagovat
smazaný uživatel

500000€

Reagovat
JohnnyDynamite

sluně se uvedl dobře pro baník,že je to hostování s opcí

Reagovat
Mirek na tenisu

Zůstaňme na zemi. Zlín a Dynamo byli dopředu bezzubí. To se to útočilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Lischka nejlepším střelcem ligy. BŮH. KRÁL. LEGENDA.

Reagovat
HorajzmAmmann

legenda Sparty

Reagovat
Pablos

no ještě nejásejte předčasně, tam jestli se dostaví minela jak vrata u něj někdy, tak se z toho zase sesype a bude je dělat už furt.

Reagovat
HorajzmAmmann

ve Spartě je ten daleko daleko větší. U nás mu to bude sedět jako v Jablonci.

Reagovat
HorajzmAmmann

*tlak

Reagovat
Pablos

tak to zase ano. Ale jako hráč ze Sparty by teoreticky ten tlak určitý v Baníku měl cítit taky né ? Nebo to takhle neberete ? Každopádně fanoušky si na svou stranu už asi dostal, což taky dobře pro něj

Reagovat
HorajzmAmmann

já osobně tyhle přestupy oc neřeším. Hrál v Jablonci a dostal laso ze Sparty, tak by byl asi dement, kdyby to nevzal, že jo.

Reagovat
Selänne

V Baníku se v podstatě o nic nehraje, když se to tak vezme. On to určitě není špatnej stoper, ale pohybově a koordinačně na tom není vůbec dobře, takže Baník je momentálně jeho strop. Není to stoper, se kterým bys mohl udělat díru v Evropě nebo bojovat o titul u nás v lize. Plus ta jeho rozehrávka, která je pod větším tlakem úplně zoufalá.

Na druhou stranu, Baník ani nemá moc vysoká ambice, proto může Lišák nastupovat s čistou hlavou do zápasů. Pořád se jedná o vcelku slušnýho stopera.

Reagovat
Banikovec7

Tak pokud to, že se nehraje o titul ani o záchranu, znamená, že se nehraje o nic, tak pak netuším, z čeho mohl mít strach v poslední dvou sezónách ve Spartě.

Reagovat
andrew96

Asi z toho, že by náhodou mohl hrát o titul.

Reagovat
HorajzmAmmann

taky nikdo u nás nechce hrát o titul nebo bojovat o základní skupinu LM... bokud se budeme pohybovat na 4.-5. místě budu spokojený. Každopádně zatím Lischka nahradil Zia více než obstojně takže spokojenost.

Reagovat
SuperBanikovec

Podle mne ho už předčil. Schopnost trochu i rozehrát od stoperu je hlavní důvod naších výher. Zio v tomhle upřímně byl k ničemu, skvělý obránce ale rozehrávka nula. Otázka co bude, až Lischka vyfasuje borce co ho bude hlídat celý zápas.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo, dneska tam třeba Lischka 3x dobře vyjel a soupeře přečíslil.

Reagovat
Banikovec7

Si nemyslím, že by tak někdo bránil, Svozil taky dokáže rozehrát, dokonce se mi i zdá, že se snažíme rozehrávat spíš přes něj, všiml jsem si, že když má Laštůvka na výběr, tak většinou volí spíš Svozila, i Lischka často dává míč jemu, i když má sám docela volno.

Reagovat
SuperBanikovec

Budiž, zato už má Lischka ale dvě asistence pokud se nepletu?

Reagovat
Banikovec7

Asistence přímo ne, ale dnes měl u obou gólů druhou asistenci, u Tetourova gólu jen přiklepl Fleišmanovi odražený míč, ale u prvního to byl pěkný křížný míč na Ndefeho

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělal bych takové závěry. Když může hrát poháry Zima, tak je může hrát i Lischka

Reagovat
John Obi Mikel

Zima by byl ve Spartě nejlepším stoperem.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

Lischka - nemuze, protože je pomalejsi nez Docky, radoby experte.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, neskutečné srovnání Srovnával sem Lischku a Zimu

Reagovat
andrew96

*Wow

Reagovat
Losinho

Zima je o úroveň jinde než labil Lischka, protože dobrý výkony dokáže předvádět i na nejvyšší úrovni.

Reagovat
Bakary3

Tak jestlis to nepochopil, tak jsem jasne narazel, ze Zimova rychlost / Lischkova pomalost je zasadni kriterium jejich uspechu na vyssim levelu.

A to nemluvím o tech komickych situacich, ktery Lischka vyrabi.

Ale Banik by pro něj mohl byt tak akorat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Liquid

Zbrojovka

Reagovat
Pablos

však to je očekávatelný ...ty se nedostanou ani na dosah baráže, není pro ně místo.

Reagovat
C-M@ster

ok

Reagovat
Pablos

Já ale nejsem protiBrňák... jen si nemyslím, že mají kvalitní kádr na to hrát o postup vůbec. Ale třeba mi vytřou zrak co já vím... ale neočekávám to no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám, že se dostanou do baráže, v ní jasně prohrají, ale pak postoupí administrativně, protože Pardubice nedostanou licenci kvůli stadionu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je ve FNL lepší? Já čekám, že přímo půjde Příbram a Brno bude hned za ní.

Reagovat
Pablos

Čekám letos Příbram, Duklu, Líšeň, Spartu B před Brnem. Sparta sice do baráže nemůže ale i to nebude stačit

Reagovat
Greny

Kádr není úplně špatnej... Ale Richard je bohužel trenér na úrovni krajského přeboru.. kdyby jsi viděl co na něho říkají i mladí kluci z dorostu .. "já pod ním hrát nebudu to radši půjdu hrát divizi nebo kraj"

Reagovat
ratusek

já když jsem viděl včera tu sestavu, tak ta není vůbec špatná, naopak. Škoda, že se do toh onepodařilo udržet jednoho z těch tří, ale to bylo asi nemožné. Každopádně i tak je to kádr na jednoho z jasných aspirantů na postup. Bohužel s netrenérem to nepůjde to tam nikdo nechápe z vedení? Nebo na jiného nejsou prachy? Ono taky jich moc volných není no. A co zpátky Šustr, ten ne? Sice trénuje v Senici, ale třeba by se nechal ukecat

Reagovat
Greny

Řešil se Šustr a Pánik a nedohodli se ..víc nevím čeká se na Šádka asi...

Fakt těžko říci co bude to nikdo neví .. Požár před sezonou pomale přizná že chtěl skončit ale že zůstal protoze majitel mu nic nevycetl...

Reagovat
Pablos

tak to je úplně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nemá smysl nějak hodnotit výkon. Únava byla znát a tak jsou hlavní další 3 body. V Monacu to velmi pravděpodobně neklapne, i tak je fajn, že máme skupinu EL jistou a můžeme se teda soustředit teď hlavně na ligu a být co nejdéle 100%. Los nám celkem nahrává a byla by škoda do zápasu v Plzni ztratit jakýkoliv bod.

Každopádně vzhledem k rostoucí marodce by bylo asi opravdu třeba ještě posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoli sem byl po přípravě docela skeptický, tak začátek sezóny naznačuje, že možná zbytečně. V létě se evidentně na Bazalech trénovalo a pracovalo na hře. Za 3 zápasy 8 branek je hodně slušné a konečně po letech hrajeme pohledný fotbal. Když k tomu příčtu dostatečně široký kádr, klidně můžeme hrát o top4.

Reagovat
braveheart

Reagovat
FCB1922

Krásný výjezd, to na internetu nezazijes.

BANÍK MISTR!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Kepy_FCB

Podpořils Hvězdu?

Reagovat
honza.kvapill

To jsou mega duté hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra Profant osobně???

Reagovat
dantetomas

Takze Vietnamci ani Indiani im nevadia, ale cernosi uz ano?

Reagovat
ratusek

to se netýká barvy kůže

Reagovat
dantetomas

Fakt? Aj som sa cudoval, ze by v Prahe zila pocetna mensina Indianov. A navyse v tom transparente uplne ignorovali nadradenu bielu rasu. Tak este ze si mi to ozrejmil. Bez teba by som bol uplne strateny. :ironickysnajlik:

Reagovat
ratusek

tak tady člověk nikdy neví. Ale cením tu ironii

Reagovat
bobis21

Víc duté hlavy už fakt být nejde. Tohle pár dní po průseru s Monacem

Reagovat
Pablos

a v čem je problém ?

Reagovat
bobis21

No třeba v tom, že na jednom zápase mají průser kvůli rasismu a hned v dalším zápase udělají transparent proti menšinám?

Reagovat
Pablos

Ale že na zápase s Monacem visely vlajky UEFA MAFIA to vám něják nevadilo nikomu

Reagovat
bobis21

Proč by mělo?

Reagovat
Pablos

no tak vidíš... tak o co jde, proč máš najednou tendenci se zajímat o nějákej flastr

Reagovat
bobis21

Mě ale žádný flastr nezajímá. Problém je že jsou rasisti. Kolik zaplatí Křetinský je mi úplně u prdele.

Reagovat
Pablos

A co je na tom transparentu rasistického ?

Reagovat
bobis21

Za něj dostali pokutu?

Reagovat
veikko

Protože to mohlo nepěkně urazit podporovatele UEFA, což je nejspíš jedna z nejméně početných menšin ve fotbalovém prostředí.

Reagovat
Pablos

Počkej a když napíšu, že tě nemám rád... tak tě to urazí ? Pokřivená doba.

Reagovat
veikko

Neblázni, vždyť to byl jen vtip. Chce to víc klidu. Ale jinak samozřejmě neurazí a nevadí mi to, já jsem v tomto tolerantní ignorant.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

i když to není přesné, spíš bych musel napsat hele nějaký lidi tě mají rádi, já k nim nepatřím... tak se urazíš ?

Reagovat
bobis21

Ano, protože podporovatelem UEFA se člověk narodí a nic s tím nejde udělat. Je to úplně stejně jako barva pleti

Reagovat
John Obi Mikel

Já hlavně v tom příspěvku vidím nadsázku.

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

Menšinám?!? Hele mě to poslední dobou připadá tak, že menšina znamená být bilej a na holky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Pablos

co je na tom špatného ? Pokud je povoleno vyvěsovat vlajky a transparenty na podporu buznahnutí, tak je tohle přece úplně v pohodě. Jen tupá hlava to začne pitvat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jen tupá hlava to přitáhne na fotbal

Reagovat
Pablos

ale i tupá hlava tam přinese duhovou vlajku nebo si dá duhovou pásku na rameno

Reagovat
r.mrazik

jestli nechapes ten opacny pristup tech lidi,tak to dal nema smysl

Reagovat
Pablos

mají na to úplně stejné právo

Reagovat
r.mrazik

pravo jo,ale jen tupa hlava s tim prijde na fotbal

Reagovat
mistr129

Jako někdo, kdo souhlasí se základní myšlenkou Pridu (zrovnoprávnění stejnopohlavních párů i v ohledu adopce) považuju ten pochod za absolutní nesmysl, který naopak těm párům ve společnosti škodí. Takže za tupé hlavy považuju jak tyhle individua s transparentem, tak ty, kteří by tam přinesli duhovou vlajku.

Reagovat
Pablos

je to exhibionistickej úchylácky zvrácenej průvod. Jinak nic proti rovným právům nemám.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
r.mrazik

No však říkám, že důvod je jiný

Aneb mějte se rádi bez ohledu jaký jste X nesnášíme homosexuály a jiný lidi

Nebýt tyhle akce, tak na ty lidi všichni kašlou včetně politiků...to je prostě fakt

Ženský bez protestu by neměly doteď volební právo

Reagovat
Freedo

Já jsem pro svobodu každého, ale myslím si, že taková propagace LGBTQ může ovlivnit dospívající. Ti se hledají a sami netuší, co vlastně jsou. Tohle jim nabízí možnosti. Samozřejmě gayem nebo lesbou se člověk narodí, ale pokud jde o trans, non binary, nebo jakýkoliv jiný queery, tak tam by se s tím nemuseli identifikovat, pokud by jim to nebylo nabídnuto. Dřív tyhle věci neexistovaly, a tak by to nikoho ani nenapadlo. Když jsem byl mladší, tak letělo být emo, teď mám pocit, že je nový emo je queer - lidi se snaží být zoufale alternativní, je to všude na sociálních médiích. Samozřejmě neříkám, že se takhle nechá ovlivnit každý a nejsou lidi, co se tak necítí přirozeně, ale část takhle určitě ovlivněna je a to je prostě špatně.

Reagovat
r.mrazik

Džízs...

Reagovat
Freedo

Doufal jsem v normální diskuzi.

Reagovat
r.mrazik

podle toho cos napsal,to na zadnou diskuzi neni,kdyz to vidim uplne jinak

at si kazdy dela co chce

stejne jako lidi chodi na koncerty Kabatu ( ), tak at si poradaji pride v Praze,kdyz tim nikomu neublizuji

a jestli si nekdo chce rikat treba vcelka maja a spat s komkoli...vzdyt je to uplne jedno

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom by mladým stačilo vysvětlit, že jestli chtějí být alternativní, tak ať jsou konzervativní. Stačí se podívat před jakoukoliv střední školu a je problém tam najít ňoumu, vesnického balíka, maminčina mazánka či literární pannu.

Reagovat
icka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
rufus

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Euphael

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
John Obi Mikel

Mě spíš zaujala ta vlajka konfederace vpravo nahoře

Reagovat
Hlahart

Smysl tohohle teda taky nějak nechápu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ta vlajka konfederace Jak již bylo řečeno jižani z Karlštejna

Reagovat
Pablos

to budou motorkáři

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

Pak ať se nikdo nediví, že do kotle nikdo nechodí a dlouho chodit ani nebude. Co tam se najde za dutohlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
$dolar$

Pekny. Je treba se tomu postavit.

Reagovat
r.mrazik

dyž říkáš „horší věci“, co přesně tím myslíš?

V té první fázi po první operaci jsem měl zánět v koleni a selhaly mi ledviny. Strávil jsem dva týdny na ARU a další dva týdny na ortopedii, kde se to po operaci čistilo. V tu chvíli to nebylo o fotbale nebo o sportu, tam šlo o život. Chodil jsem na dialýzy, kromě ledvin mi odumírala i játra. V tu chvíli nikdo neřešil fotbal, šlo o to, jak mi zachránit život.

Z rozhovoru s Panákem....drsný

Reagovat
honza.kvapill

Kde se dá přečíst?

Reagovat
r.mrazik

web sparty

Reagovat
PBLead

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Freedo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník vypadá v útočné fázi velmi dobře. Má na to konstruktivní i gólové hráče. Trochu se bojím o defenzivu. Zlín ani Budějovice nejsou měřítko. To budou špily se sešivkami, Hradištěm a Mr. Yodou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jablonec taky není měřítko?

Reagovat
Mirek na tenisu

LIAZ - BANÍK 1:0. Co tam máš dál?

Reagovat
HorajzmAmmann

a viděl jsi ten zápas nebo blbě kecáš?

Reagovat
Mirek na tenisu

Zklidni se. Zápas jsem samozřejmě viděl a obrana Baníku v Gablonz v první půli místy hořela (Fleišman, Svozil...). Na svém názoru nemám co měnit, víme?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to popisuje vcelku dobře. Ofenzíva funguje dobře, ale dozadu to není ideální. Ve dvou zápasech, jsme si nechali dát úplně zbytečně gol a chyby tam jsou. Jablonec samozřejmě měřítko je. Ale byl to první zápas sezóny a ten je vždycky takový kostrbatý. Ten vzorek zápasů je zatím malý.

Reagovat
HorajzmAmmann

já popravdě moc nesouhlasím s tím, že by naše defenziva byla málo prověřena. V Jablonci to Baník zvládnul celkem slušně kromě asi 2 velkých šancí, což na Baník v Jablonci je poměrně fajn.

A děláte, jak kdyby měl Bnaík celou novou defenivu. Vždyť kromě Lischky za Zia tam není žádná změna a Baník má dobrou obranu poměrně stabilně... defenzivy se naopak vůbec nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Luděk Klusáček: "Nechápu, že o poločase je majitel klubu (Miroslav Pelta) v kabině rozhodčích"

Ten fotbal se sám neudělá no

Reagovat
Alan_Shearer

Klasika no. Na twitteru jsem cetl, ze penalta pro Jablonec nemela byt.

Reagovat
Liquid

jelikož to šlo přes VAR a dost opožděně, tak jestli to od VARu neposlal sám Pelta jinak samozřejmě penalta těžkej nesmysl, jak popsal Rajnoch faul to byl od Pilaře na obránce a pak je vzápětí zboural golman

Reagovat
Banikovec7

Nevím, jestli to byl tak jasný faul, úplně stejně šel do souboje s Ndefem, když dal rozhodující gól proti nám a nikdo to nerozporoval.

Reagovat
Firkraag

Naprostý šílenství, co předvedl ten sudí. Penalta být neměla, byl tam navíc faul.

Reagovat
Firkraag

Doufám aspoň, že ho Příhoda veřejně zastřelí. A taky marně doufám v odpočet bodů pro Jablonec. Majitel nemá v kabině co dělat.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bakary3

Hroznej curak ten Pelta, ten ma bejt uz dávno v teplakach

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Bakary3

A.... ne???

Reagovat
PavlíčeQ

Ne.

Reagovat
Euphael

to je jasne curaci....vubec tam v te prdeli nema byt ligovy fotbal

Reagovat
PavlíčeQ

Říká fanoušek Karviné

Reagovat
Bakary3

Ale hovno. Jinak tu vystupujes normálně, ale tvoje hajeni Pelty je nepochopitelný, je to srac a krivak.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Bakary3

tak k tomu něco napiš...

Reagovat
PavlíčeQ

A co ti k tomu mám napsat? Vždyť je to pořád dokola. Ta démonizace jeho osoby je hrozně vtipná. Po každým jeho uprdnutí, se objeví ty stejný komentáře "ten ještě nesedí jo?", "ten ještě běhá po svobodě jo?", "ten už měl být pár let v teplákách". K tomu smršť urážek jako v tvým případě. Za co přesně jako má sedět? Zbožný přání všech, který nemá objektivní základy. Teď všem svitla naděje, že půjde sedět za tu pseudo kauzu s dotacemi. Za to sedět nepůjde a hon na jeho osobu bude zvesela pokračovat.

Reagovat
PavlíčeQ

Ano.

Reagovat
honza.kvapill

ok, deémonizace osoby je asi zbytečná, nadávání za každé uprdnutí taky. Ale opravdu si nemyslím, že by byl "čistý". A jít k rozhodčím jako majitel klubu je prostě blbost, mimo, a měla by přijít minimálně omluva (ke které, alespon dle vyjádření na twitteru nedošlo, spíše k zlehčování a k ohýbání jiným směrem).

Reagovat
Igli

Že by se jako teplice konečně zvedli?

Reagovat
PavlíčeQ

Von ho ještě nevodvolal jo?

Reagovat
Pablos

Petržela nefauloval... aha

Reagovat
Pablos

No potom co jsem dokoukal zápas Pardubic s MB, tak to byla kreativní oslava fotbalu oproti tomuhle Plzeň Slovácko

Reagovat
Pablos

kurva já to píšu do souhrnu

Reagovat
ACSeRw!n

Misova tvrz se borti..

Reagovat
Kaspar

Domácí kouč Petr Rada se po otázce, zda věděl o Peltově přestávkové audienci u sudích, rozlítil.

„Mně to nezajímá, tohle mi nepodsouvejte. Jak se na to můžete vůbec ptát, to si děláte srandu. Já se starám o mančaft, do toho mě netahejte!“ křičel Rada. „Klusáček ať se nestará o věci, do kterých mu nic není. Před jejich penaltou byl otočený aut, měli jsme házet my,“ dodal ve velkých emocích.

Reagovat
andrew96

Hoďte na něj deku, burana.

Reagovat
Salfovic

Tak ten otočenej aut odkoukal zrovna od Klusáčka

Reagovat
kilobyte

Rada kecá do všeho, ale jak nemůže být za "sympatickýho burana", tak najednou o tom mluvit nechce.

Reagovat
dave30

Za vším vidíte konspirace. Prostě se přišel rozhodčích zeptat, jestli v tom dusném počasí nepotřebují nějaké vitamíny. Že má pro ně nachystáno 100 jablek...

Reagovat
Losinho

*Mě

Reagovat
stas87

„A můj trenérský kolega říká, cituji, že Jablonec uhrál překvapivý až zarážející výsledek. Ten chlapec z Olomouce je ještě mladý a do fotbalu ať nezavádí takové věci! Lidem tím dává podnět k tomu, aby zpochybňovali, jestli je fotbal čistý nebo není," vyčinil kouči Sigmy, která nakonec skončila až čtvrtá za bronzovým Jabloncem.

Legendarna tlacovka po zapase...a tu pana klauna nezaujima co robi majitel jeho klubu. S tym autom to zaklincoval.

Reagovat
Bakary3

Klasickej mongol Rada, vsechno vim, všude jsem byl, jsou to smradi.

Nejvetsi podnet lidem o necistote naseho fotbalu dava Pelta, ale to jeho nezajímá a nic o tom samozřejmě nevi

Hroznej traged

Reagovat
r.mrazik

Na sportu je i video...ten Rada je fakt guma

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mirek na tenisu

Příhodo! Tvoje sliby se nějak vypařily. Šaškárna v Gablonz. Dvě penalty a ani jednu neměl VAR potvrdit. V Plzni redka pro Hofmanna to samé.

Reagovat
dinss

Míro...dyť koukáš na tenis.

Reagovat
Mirek na tenisu

A ty na vrata, tele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. To pripiskavani Plzni je zase šílený tohle jestli je červená tak jsem asi Mikuláš. Pak mají něco hrát v pohárech, kde jim nikdo nepřipískne....

Reagovat
Pablos

Správná

Reagovat
Pablos

A teď chci čokolády zmrde

Reagovat
dinss

Reagovat
vinetou

Čau Milkuláši, já sem Vinetou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Fakt

Reagovat
dinss

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
martin1

Reagovat
Pablos

A teď chci čokolády zmrde

Reagovat
ttopi

Šulc

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný vemeno

Reagovat
dinss

Zasloužená výhra

Strašný Slovácko

Jasná červená

Reagovat
oli9

Fanoušek Plzně, ale jo vy jste vymrdani ale nemůžete za to.. Vy jste si za tu dobu už prostě zvyknuki a zapomněli.....

Reagovat
Martin9719

to spíš vy nemůžete unýst, že hrajete v nový sezoně hovno

Reagovat
dinss

Reagovat
Mirek na tenisu

jasná 2 ŽK pro pacienta Chorého, tedy v globále redka. Ale to by nesmělo být v Plzni a Julínek

Reagovat
Martin9719

Stejně jako jasná červená za faul na Kayambu?

Reagovat
Mirek na tenisu

Nebreč. Julínek už to měl pohlídané.

Reagovat
Martin9719

Tady u nás nikdo nebrečí tvl

Reagovat
smazaný uživatel

To je haiku?

Reagovat
$dolar$

Šulcovi to chce sehnat nějakou pořádnou kurvu, ať si zasuka a pak se uklidni.

Reagovat
REPLIKATOR

Být stejný zákrok na druhé straně, Plzni by nechal jenom žlutou

Reagovat
Blasphemer

Ten Šulc ty vole to sem neviděl

Reagovat
John Obi Mikel

Málo koukáš na Wernera

Reagovat
martin1

Ta koncovka je vážně šílená. Herně velmi slušný, Slovácko absolutně neškodný, vypracovali si jen 1 šanci, kterou proměnili, jinak byli rádi, že občas přelezli půlku, a to už i v v 1. poločase než dostali ČK. Druhá půlka očekávané dobývání, sice z toho byly jen 2 góly, ale jsou to 3 body. Ale tolik neproměněných šancí, to je hrůza, nejen (opět) Šulc, u kterého to je velké trápení a potřebuje to prolomit.

Reagovat
ratusek

Proti TNS taky 2:1. Je třeba držet trend

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK PELTA ZLIKVIDOVAL A PORAZIL DÍKY ROZHODČÍM !!! TO SAMÉ CHTĚL S BOHEMKOU JAK ŘÍKÁ SPRÁVNĚ KLUSÁČEK........PELAT VEN !!!!!! KAPR IGA JE HORŠÍ NEŽ ZA BERBRA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rada ubožáček o všem ví jak to má pelta ošefovaný a ještě se rozčiluje ...chudák je to ubožák ten Rada trenér jablonce...

Reagovat
ACSeRw!n

bez capslocku takhle to nevypada, ze rves

Reagovat
$dolar$

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Papra

Fotbal hezkej, slovacko nulovy uz v 11 a zaslouzena vyhra. Bohuzel, cervena mohla a asi i mela zustat pouze zlutou a byl by klid.

Reagovat
ttopi

Žlutou za nohu proti kolenu? Kdeže...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele