FORTUNA:LIGA - souhrn 29. kola: Sparta zareagovala na výhru Jablonce

24.04.2021, 15:53, aktualizováno 25.04.2021, 20:23
Komentáře a souhrny
Slavia protáhla sérii bez prohry, i když v derby tentokráte jen remizovala s Bohemians. Sparta především díky hattricku Hložka přestřílela Opavu a odpověděla na sobotní úspěch Jablonce z Českých Budějovic. Plzeň si doma poradila se Slováckem a Liberec vyhrál v Mladé Boleslavi, pro Brno je málo remíza s Teplicemi...

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:0

25.04.2021 18:30

Góly: -

Ještě ne. Ještě se slávisté z mistrovského titulu radovat nemohou. I tak ale mají po bezbrankové remíze s Bohemians co slavit, neboť 41. zápasem bez porážky v řadě stanovili nový československý rekord v neporazitelnosti.

Domácím se v úvodu vršovického derby dařilo držet protivníka z Edenu na uzdě. Slavia nedržela míč tak často, jak je u ní zvykem a o iniciativu se naopak snažili domácí. První nebezpečný pokus hostů vyslal až v 17. minutě Ševčík, jehož tečovaná rána zpoza pokutového území jen těsně přeletěla břevno.

Klokani se nicméně po půlhodině hry museli rozloučit se stoperem Köstlem, jenž musel předčasně střídat. Sešívaní se postupem času víc dostávali ke kombinaci, avšak nadále naráželi na pevný blok zeleno-bílých. Až pět minut před přestávkou rozehrál Ševčík standardní situaci z úhlu nakrátko a Stanciu pálil levačkou tvrdě, jenže zároveň příliš vysoko.

Druhou půli zahájila jedovatá rána Oscara, která jen těsně minula svatyni Bohemians. V 51. minutě se do obrovské šance dostal při brejku sešívaných Masopust, který však celou situaci zazdil. Jeho nepovedený oblouček totiž vystihl gólman Bačkovský, jenž poněkud překvapivě dostal prostor před obvyklou jedničkou Le Giangem.

Hosté měli každopádně po změně stran víc příležitostí než během prvních čtyřiceti pěti minut. V 67. minutě už se Van Buren téměř radoval z branky, jenže jeho dost možná gólovou trefu zastavil blokující obránce. Za dalších čtrnáct minut se přes pravou stranu prosmýkl do pokutového území Ševčík, po jeho přihrávce však Kuchta pálil jen do připraveného Bačkovského. Brankář Slavie Kolář si pořádný zákrok připsal až těsně před koncem, kdy jej z dálky protáhl Ljovin.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - SFC Opava 4:2

25.04.2021 16:00

Góly: 16. Adam Hložek, 26. Srdjan Plavšić, 53. Adam Hložek, 74. Adam Hložek - 62. Jan Žídek, 82. Matěj Helešic

Hned šest branek viděli ti, kdo od začátku do konce viděli ti, kteří sledovali duel devětadvacátého kola FORTUNA:LIGY mezi Spartou a Opavou. Za domácí se hattrickem blýsknul Hložek, zbylou trefu přidal Plavšić. Na straně Slezanů snižovali rozdíl ve skóre Žídek a Helešic.

Pavel Vrba i po předchozí kritice znovu zařadil do sestavy Florina Nitu, před nímž operovala obranná čtveřice ve složení Sáček, Vitík, Čelůstka a Hancko. Střed pole tvořili Pavelka, Karabec a Dočkal, na křídlech naskočili Plavšić s Wiesnerem. Střílení gólů dostal na hrotu na starost Hložek.

Na první gólovou radost mužů v rudém se nečekalo příliš dlouho. Po Wiesnerově pasu se k centru odhodlal Dočkal, balón si následně našel Adam Hložek, jenž hlavou skóroval. Brzy mohl zvýšit další ze sparťanských talentů, Karabec si však vylámal zuby na Digaňovi.

Domácí však smutnit nemuseli, brzy se totiž povedlo rozvlnit síť Srdjanu Plavšićovi. Předcházela tomu spolupráce mladíků, Vitík totiž bravurně vysunul Hložka, jehož pas pak už srbský křídelník snadno poslal do odkryté klece. Plavšić to záhy zkoušel znovu, tentokráte ale vystřelil jen do náruče brankáře.

Ještě před přestávkou to zajímavě zkoušel Wiesner, ani ten se neprosadil. Nedlouho po návratu do šaten už Letenští přidali svůj pojišťovací gól. Po Karabcově pasu se do úniku řítil Wiesner, jenž ještě nesobecky našel Adama Hložka. Ten do prázdné brány snadno uklidil a připsal si druhý zásah v utkání.

Po necelé hodině hry se zrodila dvojšance sparťanů. Nejprve Wiesnera vychytal Digaňa, Pavelka následně vypálil příliš vysoko. Záhy si krev do žil vlili žluto-modří. Holík z levé strany odcentroval do pokutového území a přesně našel Jana Žídka, jehož hlavička skončila mimo Nitův dosah. Bleskově mohl tento opavský levý bek skórovat podruhé, tentokráte se mu ovšem vychýlila mířidla.

Namísto toho tedy přišlo zpečetění hattricku v podání Adama Hložka. Ten po Hanckově pobídce vypálil z otočky a stal se tak nejmladším autorem tří branek v jednom utkání v samostatné české lize.

To ale co do gólů ještě nebylo vše, jeden si totiž pro závěr schovala Opava. Vitík Holíkův centr jen ztečoval k Matěji Helešicovi, který využil nedostatečného bránění soupeře a poměrně snadno tak docílil gólu.

Nic dalšího už se ve zbytku utkání nestalo a Opava tak z poslední pozice ztrácí už pět bodů na sedmnáctou Příbram, naopak Sparta je se zápasem s Plzní k dobru těsně za Jabloncem.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FK Příbram 0:1

25.04.2021 14:00

Góly: 12. Edrisa Lubega

Především díky vynikajícímu výkonu brankáře Jakuba Šimana zvítězila Příbram v Karviné a v boji o záchranu lehce ožila. Středočeši nicméně nadále tonou v sestupovém pásmu, kdežto jejich nedělní soupeř se i přes porážku pohybuje v klidném středu tabulky.

První a nakonec taky jediný gól utkání padl již ve 12. minutě. Zorvan našel za obranou MFK Lubegu, jenž svůj únik zakončil gólovou střelou, na kterou byl gólman Karviné Ciupa krátký. Slezané se snažili co nejrychleji odpovědět, avšak pokusy slabé pokusy Bartošáka i Qoseho se staly snadnou kořistí pro Šimana.

Dění po změně stran značně ovlivnila situace zhruba dvacet minut před koncem zápasu. Hostující Nový fauloval unikajícího Čmelíka dle názoru sudího v pokutovém území. Arbitr nicméně celou situaci ještě přezkoumal u videa, na jehož základě penaltu odvolal, avšak vedle přímého kopu pro domácí udělil Novému červenou kartu. Bartošák poté z nařízené standardní situace pálil do břevna.

Oslabení Středočeši se v závěru střetnutí v podstatě jen bránili tlaku domácích. Haša však po centru Čmelíka hlavičkoval nad bránu a Papadopulos zase po rohovém kopu Bartošáka mířil zase do břevna. Šiman se zase nejvíce blýskl proti nebezpečné přízemní střele Qoseho, kterou strážce příbramské svatyně hbitým skokem vytěsnil. A když si Šiman poradil také s další hlavičkou Hašy, putovaly tři body pod Brdskou vrchovinu.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Teplice 0:0

25.04.2021 14:00

Góly: -

V přímé bitvě dvou celků o záchranu Brno zaváhalo, což pro něj může mít fatální následky. Proti Teplicím mu přitom vše hrálo do karet - domácí prostředí, více než poločas dlouhá přesilovka po Gabrielově vyloučení. Výsledkem ale byla jen bezgólová remíza.

Po vlažnější úvodní čtvrthodině se musel každý z gólmanů jednou činit. Nejprve Berkovcovi nadělala starosti Vukadinovićova střela, nakonec ji ale zneškodnil. Na opačném konci hřiště Reiter nedokázal propálit Grigara a následná Hladíkova dorážka byla sražena obranou.

Po čtyřiceti minutách dostali dvě příležitosti skláři. Dreksovo zaváhání vyústilo v technický pokus Vukadinoviće, jenž však byl nepřesný. Žitný zase nedokázal Berkovce přehodit.

Do kabin ale mohli o něco spokojeněji odcházet domácí hráči. Pachlopníkova spálená tutovka z malého vápna jim sice asi radost neudělala, pas na Hladíka za obranu a následný faul Gabriela už ano. Teplický obránce za něj totiž uviděl červenou kartu. Následný přímák Růsek poslal vysoko nad.

Jenže po návratu ze šaten žádný velký tlak nepřišel. Šance však nějaké byly, například Pernicovu tvrdou ránu vyrazil Grigar s vypětím všech sil, činit se musel i proti Čermákově pokusu. Hrozili však i Severočeši, jmenovitě Fortelný s Vukadinovićem. Právě srbský křídelník měl obrovskou příležitost po třech čtvrtinách zápasu, avšak i v té zamířil nepřesně.

Ani jeden z celků nakonec branky nedocílil a zůstává tak zachován status quo. Teplice mají na šestnáctou Zbrojovku náskok čtyř bodů.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Pardubice 0:4

25.04.2021 14:00

Góly: 15. Cadu (pen.), 27. Cadu, 80. David Huf, 90+3. David Huf

Pokud Zlín proti Pardubicím pomýšlel na zlepšení své reputace, tak si namísto toho vysloužil akorát oprávněný hněv vlastních příznivců. "Ševci" totiž doma ostudně podlehli Pardubicím a všechny body ztratili již počtvrté za sebou.

Poprvé Východočeši skórovali v 15. minutě z penalty, kterou zavinil domácí Cedidla. Cadu pak při exekuci pokutového kopu zmátl brankáře Ševců Dostála a pohodlně poslal hosty do vedení. Ve 27. minutě se brazilský fotbalista prosadil rovněž ze hry. Nejprve si Cadu narazil míč se Solilem a poté přesně umístěnou ránou navýšil náskok svého mužstva.

Pardubice mohly jít o přestávce do kabin ještě s komfortnějším náskokem, jenže Ewerton ani Tischler ve svých příležitostech neuspěli. Zlín se naopak mohl do hry vrátit krátce po změně stran, kdy sudí nařídil penaltu také pro domácí. Jenže video odhalilo, že Čihák nakonec Dramého nefauloval, načež arbitr svůj původní verdikt odvolal a nechal hru plynout bez jakékoliv sankce pro Východočechy.

V 55. minutě mohl Cadu završit hattirck, když jej vynikajícím obloučkem vyslal do tutovky Jeřábek, jenže Zlín tentokrát podržel Dostál, jenž hráče Pardubic vychytal. Následně přišly velké chvíle gólmana hostů Letáčka, jenž postupně vychytal Potočného, Jawa i Martíneze.

A tak místo snížení utržili domácí debakl. V závěru totiž řádil útočník Východočechů Huf, jenž nejprve v 80. minutě zužitkoval centr Čelůstky a v nastavení vyzval vysokého forvarda ke skórování také Tischler.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 2:1

24.04.2021 18:30

Góly: 14. Adriel Ba Loua, 73. Lukáš Kalvach - 45. Jan Kalabiška

Plzeň zvládla veledůležité utkání a po výhře 2:1 ztrácí na čtvrté Slovácko už jen dva body. Rozdílový gól, díky němuž Viktoria nadále zůstává ve hře o evropské poháry, vstřelil v 73. minutě záložník Lukáš Kalvach.

Západočeši tahali za delší konec už od úvodu, kdy dostali soupeře z Uherského Hradiště pod tlak. Aktivitou hýřil zejména pravý křídelník Adriel Ba Loua, jehož ve 13. minutě našel centr Falty, fotbalista z Pobřeží slonoviny ovšem netrefil míč ideálně a bránu Moravanů netrefil. Hned vzápětí si ale Ba Loua počínal mnohem lépe, když rychlý protiútok domácích zakončil precizní střelou ke vzdálenější tyči - 1:0.

Do další šance se Ba Loua dostal v 16. minutě, kdy svého spoluhráče našel Beauguel, plzeňské křídlo ale tentokrát vychytal hostující brankář Nemrava. Ba Loua nadále zatápěl obraně hostů a především levý bek Kalabiška byl neustále pod tlakem. Jenže právě Kalabiška si těsně před přestávkou naskočil po rohovém kopu na pas od Lukáše Sadílka a z ojedinělé šance Moravanů nečekaně vyrovnal skóre.

Vrátit vedení chtěl Viktorii po změně stran Ba Loua, jenž po jednom ze svých průniků po pravé straně hřiště nalezl před bránou Beauguela, avšak útočník Západočechů pálil z otočky nepřesně. Necelých dvacet minut před koncem ale rozehrál Káčer rohový kop nakrátko, centr Ba Louy vyrazil Nemrava pouze ke Kalvachovi, jehož přízemní střela k tyči poslala Plzeň opět do vedení.

Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, jenže Kalabiška v obrovské šanci po přiklepnutí od Daníčka zblízka minul svatyni domácích a nepřesně pálil z nadějné pozice také Kohút.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 0:1

24.04.2021 16:00

Góly: 26. Michal Sadílek

Cenné vítězství v bitvě o evropské poháry si připsali fotbalisté Liberce. Ti dokázali zvítězit 0:1 na hřišti o záchranu bojující, nicméně aktuálně se zvedající Mladé Boleslavi. O úspěchu rozhodl během první půle Sadílek.

Úvod utkání patřil spíše domácímu celku, ani Škoda, ani Klíma ovšem svých náznaků nevyužili. První trefu však po čtvrtině utkání vstřelili hosté. Boleslavští nedokázali odehrát míč do bezpečí, výsledkem čehož se dostal k Michalu Sadílkovi. Jeho skákavý volej nakonec zapadl za Šedova záda.

V závěru první půle pak opět měli Středočeši ze hry více. Dvakrát musel zasáhnout Knobloch, Škodova zajímavá rána skončila vedle. A podobný trend pokračoval i po návratu ze šaten. Škoda si tentokráte vylámal zuby na libereckém brankáři, Takács zase nedokázal sklopit mířidla.

Domácí se nadále hnali za vyrovnáním, zhruba dvacet minut před koncem si prostor našel Zmrhal, i jeho pokus ale postrádal přesnost co do výšky. Po rohovém kopu se pak dostal k hlavičce Křapka, který rovněž nedokázal umístit balón mezi tři tyče. Asi nejblíže kýžené brance byl Budínský, jehož výtečnou střelu vytáhnul Knobloch na tyč.

Slovan tak i za přispění štěstěny uhájil tři body, díky nimž se přiblížil zpět elitní pětce, pro níž jsou ve hře evropské poháry. Mladá Boleslav zůstává čtrnáctá.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec 0:2

24.04.2021 14:00

Góly: 17. Martin Doležal, 42. Martin Doležal

Už v prvním poločase rozhodli fotbalisté Jablonce o svém úspěchu na hřišti Českých Budějovic. Na konečném výsledku 0:2 se největší měrou podílel Doležal, který obě branky vstřelil.

Jako první se z gólmanů musel činit Hanuš, jenž předvedl výborný zákrok proti Vaisovi. Nicméně po čtvrthodině se z branky radovali zeleno-bílí. Prodloužený rohový kop si našel Martin Doležal, jehož hlavička skončila za gólmanovými zády. Záhy mohl vyrovnat Mršić, síť ale trefil pouze z boku.

A poté, co úspěch neslavily ani Alvirovy nůžky, přišel pro Jihočechy další trest. Havlova hrubka nabídla velkou příležitost Martinu Doležalovi, jenž tím nepohrdnul a podruhé v utkání skóroval. Zatlouci pověstný hřebíček do rakve Dynama mohl Pleštil, avšak jeho pokud gólem neskončil.

Druhá půle byla podstatně nudnější než ta první a mnoho akce nenabídla. Doležal z rychlého protiútoku nedokázal završit hattrick, na opačném konci hřiště prověřil po hodině hry Hanuše Mészáros. Tentýž hráč se mohl prosadit i v závěru základní hrací doby, po Čolićově centru napálil břevno.

Jablonečtí tak mají aktuálně na druhém místě čtyřbodový náskok před Spartou, ta má ovšem dvě utkání k dobru. Jihočeši jsou aktuálně na dvanácté příčce, na vítězství čekají už dvanáct soutěžních zápasů.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 0:2

24.04.2021 14:00

Góly: 27. David Buchta, 90+2. Filip Kaloč

Ondřej Smetana se konečně dočkal a v Olomouci získal jako hlavní kouč Baníku první vítězství na hřišti soupeře. Domácí přitom měli obrovskou šanci k tomu, aby Slezanům překazili radost, jenže v klíčovém momentu neproměnili pokutový kop.

První zajímavou příležitost si vypracovala Sigma. González rozehrál v sedmé minutě standardní situaci a po několika odrazech se dostal k zakončení Poulolo, jehož hlavičku ještě před brankářem Ostravanů Laštůvkou odkopli bránící hráči do bezpečí. Hosté naopak hned z první nebezpečné akce gólově udeřili. Buchta si ve 27. minutě narazil míč s De Azevedem a přímočarou souhru zakončil přesnou střelou po zemi.

Následující minuty patřily povzbuzenému Baníku. Tetour se krátce po půlhodině hry uvolnil přes Poulola k centru, po němž gólman Hanáků Mandous musel likvidovat hlavičku Šašinky i následnou dorážku od stejného hráče. Ve 37. minutě chybovala Olomouc při rozehrávce, jenže De Azevedo z úhlu místo přihrávky sobecky střílel - nepřesně. Domácí mohli nakonec vyrovnat krátce před přestávkou, avšak Houska z přímého kopu trefil břevno.

Po změně stran se nejprve do míče zajímavým způsobem opřel González, jeho pokus z dálky ale proletěl těně vedle Laštůvkovy svatyně. Baník si slibnou šanci vypracoval v 59. minutě, kdy pas od Holzera proskákal až ke Kaločovi, ten se však nakonec k zakončení z bezprostřední blízkosti nedostal. Sigma zase odpověděla za dalších pět minut, nedůrazná hlavička Gonzáleze ale neměla šanci na úspěch.

Slezané mohli druhou branku přidat v 77. minutě, kdy Breite zahrál špatnou malou domů hlavou, čehož chtěl využít Zajíc lobem přes Mandouse, strážce domácí svatyně ovšem míč vytěsnil. A tak se hosté v samotném závěru ještě třásli o tři body. Šíp totiž trefil ruku Kuzmanoviće, jenž se pohyboval ve vlastním pokutovém území, díky čemuž Hanáci kopali penaltu. Jenže González selhal a nechal pouze vyniknout Laštůvku, který se stal hridnou Baníku.

Ostravané se v samotném závěru přece jen dočkali druhé trefy. Kuzmanović v nastaveném čase se štěstím prošel do vápna soupeře, kde jeho přihrávka doputovala ke Kaločovi, který již tentokrát nikým neohrožován rozvlnil síť.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29236075:1675
2.FK Jablonec29185650:2959
3.Sparta Praha28184661:3358
4.1. FC Slovácko29165852:3153
5.Viktoria Plzeň28156748:3051
6.Slovan Liberec29147840:2449
7.FK Pardubice291361035:3745
8.Baník Ostrava29128941:2744
9.Sigma Olomouc29912835:3139
10.Bohemians Praha 190529911933:3038
11.MFK Karviná29891231:4333
12.Dynamo České Budějovice297111129:4232
13.Fastav Zlín29851627:4329
14.FK Mladá Boleslav29691435:4627
15.FK Teplice29671629:5825
16.Zbrojovka Brno29491624:4521
17.1. FK Příbram29481720:5820
18.SFC Opava29362018:6015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (396)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Kaloč si tu branku zasloužil Šancí měl poslední zápasy dost a hraje fakt dobře. Akorát se mi poslední zápasy nezdá moc v pohodě Tetour. Škoda, že není zdravý Mena, možná by na něj dokázal trošku zatlačit.

Reagovat
bobis21

Snad to fakt byla jen únava a teď mu týden bez zápasu pomůže.

U Kaloče začínám mít pocit že by mi konečně mohla predikce hráčova vývoje taky jednou vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že sem se v něm asi dost spletl. Evidentně nové úkoly na hřišti z něj vymáčkly mnohem víc, než co předváděl. Takže otázka, zda na sobě začal makat, nebo s ním prostě jen Kozel neuměl pracovat.

Reagovat
ratusek

Spíše to za B

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
bobis21

Řekl bych že C, prostě začal v lize nastupovat před rokem a chvíli mu trvalo než si zvykl na mnohem vyšší úroveň fotbalu než hrál do té doby. Vždyť před příchodem Kozla se s ním do áčka ani nepočítalo. Teď už je rozehraný a může si více dovolit.

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Tak Mena s tim uz asi počítat nemůžeme a v lete to trápení ukončíme. Mi osobně se ale Tetour libi i tak. Porad je to technicky výborný hrac.

Reagovat
HorajzmAmmann

což je škoda pořádně jsem ho ani neviděl...

Reagovat
FCB1922

Kaloc najednou jaký je frajer... Vím, že to myslíš dobře, ale nedá mi to. Jak je to dlouho, kdy kostata na internetu na něm nenechala nit suchou? Picky vyjebane. Ja mu věřil už od dob, kdy ho dusíl imbecilni Panik.. Každý se smal.. A Trevor zas má pravdu.. :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako já odchovance většinou podporuju. Osobně mi žádný odchovanec nikdy nevadil ani když nehrál moc dobře. Stejně tuším, že až se mu nepovedou 3 zápasy bude se do něj zase jebat... stejně jako do Šašinky, Granece a spol

Reagovat
FCB1922

Hm, už vidím, kdo ti tam odporuje. Klasika. Lopaty a kostata. Takže nic nového... Nicméně se vracím k tomu, ze kde kdo je vycakany z negra, který podporuje Imany ke genocide bělochu, kteří mají zakazy do některých zemi (napovím, Sanneh), ale sledovat je Kaloc, nedej bože hrát průměrne, tak ty picky ho budou na internetu natírat..

Reagovat
HorajzmAmmann

U Sanneha nemůžu říct, že by hrál nějak špatně. Tady asi musím uznat, že jsem se v nem (zatím) spletl.

Každopádně hrál zatím asi 6 zápasů. Takže spíš uvidíme v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vážné obvinění. Než takové informace roznášet na internetu, tak bys měl raději zajet na Bazaly za panem Brabcem aby to prošetřil.

Reagovat
FCB1922

Tak se podívej na jeho účet, koho sleduje. Ma to veřejné...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jeho účet neznám a v problematice imánů se nevyznám, tak tě poprosím o odkazy. Jinak bys to měl řešit, než ho tady natírat na internetu...

Reagovat
FCB1922

Podívej se na Twitteru na jeho účet, koho sleduje. To, že jsi kreten víme, nebuď aspoň teda líný.. Není fakt těžké si ověřit, jaké "lidi" Sanneh sleduje na Twitteru..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ho tady obvinil a jakmile máš přijít s důkazy, tak zase kalíš vodu. Tak se buď pochlap nebo zalez zpátky do kanálu.

Reagovat
FCB1922

Tu máš kretene, podívej se. Vidíš, proč si nebyl dnes v Olomouci?

https://twitter.com/Msanneh6?s=09

A porovnej si, koho sleduje. Třeba https://twitter.com/muftimenk?s=09

A jeho činnost demente dohledas dal na internetu..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem v práci. Jinak ven jezdím mimo sektor baníkovců, užívám si fotbal a atmosféru z klidného místa, takže zavřené stadióny pro mě nejsou téma. Baník podporuji na dálku.

No vidíš, že to jde. Určitě je to znepokojující a vedení Baníku by se mělo ptát, proč Sanneh odebírá informace z těchto účtů. Nicméně dokud se to nevysvětlí, není důvod nadávat mu do negrů. Předpokládám, že kdyby podobná kontroverze nastala u některého z odchovanců, taky bys chtěl aby měl šanci se hájit, než ho začnou lopaty z internetu natírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mentále, byl jsi někdy v tý Gambii? Víš odkud pochází?

Ty jsi měl možnost chodit na základku a stejně jsi toho nevyužil. Tebe by měli zakopat v poušti ty zkurvená rasistická špíno.

Tak snad brzy chcípneš a přijde za tebe na svět nějaký muslim. Potrate.

Reagovat
PlackaSKS

Koukám, že ho sleduje nějakej trevor. Znamená to teda, že má najednou rád černochy? A co na to cukrous, nežárlí?

Reagovat
monty25

Toho sleduje i Asisat Oshoala, fotbalistka Barcelony. Pro mě za mě, ať si každej sleduje, koho chce. Vždyť to ještě nemusí znamenat, že sdílí všechny jeho názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

ale to by pak nemohl nadávat na černocha.

Reagovat
PlackaSKS

Je to na picu, kdyz někoho odsoudis podle barvy pleti ještě předtím než vůbec dorazí do kabiny a on pak hraje dobre..

Reagovat
monty25

Já nechci mluvit za Trevora, ale podle mě spíš nemá důvěru konkrétně v toho Sanneha. Pokud vím, tak třeba Ndefeho uznává.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Han střelil první

Ndefe by určitě taky uznával jeho vyjadřování na adresu černochů.

Reagovat
braveheart

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Maradona kamarádil s Castrem třeba. Prskali kvůli tomu na něj fanoušci?

Reagovat
monty25

Tak Maradona byl samostatná kategorie, tomu byli fanoušci schopní odpustit všechno. Jak já říkám: Bohém, co byl bohem.

Reagovat
KingMaster13

Jo ale princip je stejnej Navíc co ty víš třeba bude Sanneh jednoho dne novej Marcelo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

A nehledě na to koho sleduje, dáš mu šanci to vysvětlit? Ne, je to negr, ať táhne...budu ho natírat na internetu, jako jiné, které nemám rád... stalkere

Reagovat
FCB1922

Na to jsi expert ty

Reagovat
smazaný uživatel

No já mám potřebu řešit nějaké homofobní kleriky a šířit to mezi lopatami, kterými tak pohrdám...Když tě to tak trápí, tak zajeď za panem Brabcem

Reagovat
meno

Neříkals, že už sem nebudeš chodit?

Reagovat
PlackaSKS

Který smazání účtu teď myslis? Druhý, třetí?

Reagovat
meno

On je dost jako Ludwig co

Reagovat
PlackaSKS

máš pravdu, takovej Ludwig pro chudý.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kaspar

Reagovat
FCB1922

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

Reagovat
FCB1922

Žid ❤️

Reagovat
Losinho

Konečně ho nedusí Kozel, talenta jednoho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co Kozelball?

Reagovat
FCB1922

Kdy budeš podporovat Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co ty seš za dementa, to se jen tak nevidí

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si zalez olízat rány ty špíno hnusná

Reagovat
bobis21

Góly 2 mladí odchovanci

Ale teda ty zbytečné penalty si můžeme odpustit, už stačilo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

Škoda, že nepřišlo rozhodnutí dřív, šance na to byly, ale vítězství podle mě zasloužené, Sigma kromě penalty neměla víceméně nic.

Reagovat
HorajzmAmmann

občas nějaké náznaky, ale jinak nic neměla. Baník naopak celkem tutovky.

Reagovat
lichna.

Ještě to břevno.

Reagovat
Banikovec7

Na to jsem zapomněl no

Reagovat
lichna.

Celkem by me zajímalo, jakou úspěšnost ma Lasty na penalty. Nikdy v životě jsem při penalty proti Baniku nemel takovou nadeji na to, ze nebude gol, jako ted. Pripadne by me zajimala i úspěšnost trefeni strany protože minule penaltu sice nechytil ale směr vystihl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ti experti, co tvrdili, že rukopis nejde týmu vtisknout v řádu týmů a rok není dostatek času pro trenéra. Od prvního zápasu vidíme, co chce Smetana hrát, neustále na tom pracuje, zápasy jsou většinou koukatelné, body získává. Jo a ještě bych dodal, že ten tým neměl žádnou možnost si upravit k obrazu svému a pracuje s tím co má.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Alan_Shearer

Kozelball!

Reagovat
Losinho

Ne asi chudák, málo času, přestavba, covid a blablabla.. přijde Smetana a stačí mu desetina času

Reagovat
Salfovic

Kdo umí, umí. Kdo neumí, plácá o koncepci.

Reagovat
ratusek

Určitě ale Kozel bude tvrdit, že ten základ tomu dal on. Stejně jako Duml u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Však dal.

Reagovat
Kepy_FCB

A ty's dal dnes jen Trevorkovi nebo i dalsim?

Reagovat
FCB1922

Kdes byl ostudo Chebu? :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro zajímavost. Základku si dodělal?

Reagovat
Losinho

Ten sotva první stupeň.

Reagovat
Kepy_FCB

Sponoval jsem do kulminace

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Freedo

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
PlackaSKS

díky němu se měli odkud odrazit

Reagovat
ratusek

pravda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Jj přesně

Reagovat
HorajzmAmmann

vážně to chceš srovnávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže se to srovnat nedá.

Reagovat
HorajzmAmmann

nedá no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky to teď není bez chyb, ale ten progres je obrovský. Jsem zvědav, jak se v létě tým promění, a pak by ten boj o top5 mohl být konečně reálný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Progres? V čem?

Smetana se "pouze" vrátil k rychlé hře bez velké kombinace. Rychlé balóny za obranu už od obránců.

Vážně tady chcete srovnávat pozici trenéra, který chtěl hráče naučit kombinační fotbal (a neměl k tomu materiál) a trenéra který hraje velmi jednoduchou, leč efektivní hru?

Ale bylo o tom už napsáno mraky... Dalo by to tady na 2 knížky. Nevím proč se k tomu pořád vracet. Ale za mě osobně Kozel to měl daleko těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel si to udělal těžší.

Reagovat
HorajzmAmmann

udělal maximálně v tom, že pokračoval ve změně, kvůli které přišel. A byl naivní a myslel si, že se to změní a ty hráče naučí něco co jim není vlastní.

Podle mého ale Kozel nahradil Pánika hlavně proto, aby změnil hru od základu a dal tomu trošku fotbalovost a techniku. Že si tady každý myslí, že to jde přes noc je už druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes noc to nejde, ale pokud nepůjdeš postupnými kroky (jak herně, tak výsledkově), tak se ti nebude dařit a ve fotbale s tím nepochodíš. Nejsou výsledky, v kabině není pohoda, tlak zvenku a už se vezeš...

Pod Smetanou to má drive, je vidět co chce hrát a má to potenciál jít k té fotbalovosti (viz dnešní góly).

Reagovat
PlackaSKS

to byla taková polární noc.. několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Přes noc to určitě nejde, ale do měsíce by si to měl zvládnout. Pokud ne, neumíš to

Reagovat
smazaný uživatel

Progres ve hře samozřejmě. Pokud ho nevidíš je mi líto. Každý tým nehraje jako Barcelona. Základem hry je rychlý přechod do útoku. To že se Kozel snažil hrát s týmem něco, na co neměl materiál ukazuje pouze na jeho neschoonost. Předpokládám, že věděl jaký hráčský materiál v Baníku je, když podepisoval smlouvu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozel kvůli té změně herního stylu ale přišel, chápeš to? Brabec to říkal několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel, aby zlepšil herní obraz, on se ale rozhodl pro absolutní změnu. Co z toho, že jehk tým držel balón, když si nebyl schopen vypracovat šanci.

Reagovat
bobis21

Ne, on přišel aby udělal tu absolutní změnu. Změna na ten kombinační fotbal byl úkol se kterým přišel. Kritizovat za to že dělal přesně co měl je ukázka toho, že ta kritika je jen o emocích a o ničem jiném.

Reagovat
lichna.

Nevim, jestli by trener nemel byt schopny si vyhodnotit, ze nema kadr na hru, kterou by chtěl hrát.

Reagovat
Han střelil první

Ale on dělal absolutní změnu, Marku!!!

Reagovat
lichna.

Reagovat
bobis21

On to tak vyhodnotil a mluvil o tom. Ale jelikož byly úkoly pořád stejné, fakt nevím co bys chtěl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pane Brabec jsou to kopyta... Budeme to prostě zase nakopávát do piči.

Nehledě na to, že ti fakt každý fotbalista potvrdí, že nejde hrát moc kombinačně když hraješ na těch trávnících z prosince a ledna...

Reagovat
smazaný uživatel

takže viníkem je Brabec, který nutil Kozla plnit nesmyslný úkol, protože proti němu hrál covid, počasí, terény a skladba kádru. Nakonec ho vyhodil a najal Smetanu, který ty úkoly očividně nemá. Tomu musí dobře jebat...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli o tom rozhoduje Brabec nebo někdo jiný to už nevím.

Ale ve výsledku ano - jsem možná trošku zklamaný, že udělal Baník krok zpátky.

Reagovat
Losinho

Proč tu práci bral? Věděl, jaký má zadání, věděl, jakej je tam kádr.

Reagovat
HorajzmAmmann

Protože měl za úkol změnit i složení kádru? Ale nejsem fotbalista nikdy jsem fotbal nehrál, takže třeba to jde změnit od základů za půl roku. Na to už jste tady experti asi vy a umíte to lépe než Kozel, že jo...

Reagovat
Losinho

A proč ho nezměnil? Dotáhl třeba Potočnýho, kterej do toho vysněnýho stylu fotbalu absolutně není. Dostal přes rok, tři přestupáky.. když si vezmu, kolik času u nás stačilo Šilhavýmu a pak Trpišovi..

Reagovat
HorajzmAmmann

tak bohužel Šilhavý a Trpišák měl asi trošku jiné možnosti, nemyslíš?

Já jsem říkal pořád, že to stojí na ofenzivním středním záložníkovi s myšlenkou. Na někom, kdo podrží balon a bude dávat kolmice za obranu. Tetour byl spíš box-to-box záložník, Mena se bohužel neprosadil.

Pořád si stojím za tím, že kdyby dostal někoho jako Baluta byl by Baník jinde.

Ale hlavně, jsem úplně mimo to co jsem chtěl napsat. Já se nehádám o tom, že Kozel uspěl nebo neuspěl. Prostě neuspěl. Tečka. Já se hádám, že Kozel a Smetana fakt nemá stejné podmínky na změnu herního stylu. Když to řeknu hodně v nadsázce tak kdyby místo Smetany přišel já nevim třeba Hoftych, Pánik, a další tak zvládnou úplně to stejné co Smetana. Ale kdo tady u nás umí hrát kombinační hru? Skoro nikdo...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale aby bylo jasno - mi ten fotbal co se hrál Baník pod Pánikem (když to fungovalo) nebo co se hraje teď pod Smetanou nevadí. Já jsem nikdy proti té hře "rychle nahoru" nic neměl...

Reagovat
Losinho

Jj, tohle mám stejně, ale tady (v ČR) se vytvořila nějaká mantra, která přitom ve většině případů vůbec nepřináší výsledky.. nevím no.

Jsem celkem zvědavej, jakým stylem bude Baník směřovat.

Reagovat
Losinho

Jasně, ale po Kozlovi nikdo nechtěl boj o titul. Šlo o nějaký vytvoření podmínek pro to, co chci hrát. A nutno říct, že třeba Šilhavý neměl k dispozici ani přestupák a už z nás udělal kandidáta na titul.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Nemusíme chodit do Slavie, takovej Rada začal dělat v Jablonci výsledky prakticky hned.

Reagovat
HorajzmAmmann

Výsledky ano, ale hra je jaká? Však tady Radu fans Jablonce vyhazují, protože se na to prý nedalo dívat...

Reagovat
mistr129

To se vyhazoval tuším dvakrát během svého působení, ale až v pozdějším období ne? Podle mě ze začátku byla hra dobrá, stejně jako teď.

Reagovat
lichna.

Jakto ze Slavia, Slovácko obcas Jablonec to dokázali? Proc se pořád vymlouvat na ty terény.

Reagovat
smazaný uživatel

to je křeč, stejně jako hra pod Kozlem

Reagovat
Banikovec7

Já nechci na Kozla házet nějakou špínu, prostě to nevyšlo. Ale to snad nemyslíš vážně, že zjistil, že není kádr na tikitaka, ale Brabec ho i nadále nutil tak hrát, tak nepřešel na jiný styl?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
lichna.

Hrat s týmem to, na co ma? A postupně mu treba vstepovat technické prvky? Vždyť na konci jeho působení jsme uz snad ani nebyli schopni vystřelit na branu za zapas..

Hele jo, super. Dal do hry Kaloce, vzal Buchtu apod. Tohle se mu neda upřít. Na to s jakým očekáváním tu ale přišel, to za me bylo obrovské zklamání.

Reagovat
bobis21

Tak mě by třeba víc naštval kdyby začal hrát něco úplně jiného než s čím přišel. Nikdo neříká že to bylo dokonalé, rozhodně jsme se měli snažit hrát ve větším pohybu a ne tak staticky, ale celkově bylo prostě jasné jakým směrem chce Baník jít, i když to třeba ne všem z aktuálního kádru sedělo.

Kdyz se podíváme na včerejší zápas, tak oba góly padly po kombinaci po zemi /narážečce, což rozhodně není něco čím jsme se před jeho příchodem prosazovali. Navíc včera nebyl v základu v poli ani jeden třicátník, což je za rok velká změna oproti týmu který všichni nazývali přestárlý.

Celkově mi přijde že je tady hodnocen negativněji než odpovídá. Ale to je jedno, hlavně už tu není, tak nevidím důvod v každém kole vytahovat srovnávání s předchozími trenéry. Teď máme Smetanu, tak sledujeme jeho a řešme budoucnost, ne se pořád přetahovat o nesmyslech z minulosti

Reagovat
lichna.

Souhlas, taky nemam rad to neustále srovnávání. Ted mame Smetanu, prejme si, ať ma co nejlepší výsledky on.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc dostal dostatek posil, aby herní obraz změnil. To, že mimo Tetoura se netrefil s nikým je zase jeho problém.

A další věc je, že trenér ti má posouvat hráče, zlepšovat je. Pod ním mel progres Azevedo a Fillo, jinak zase nikdo. To angažmá mu prostě nevyšlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nedostal...

Reagovat
John Obi Mikel

Juroška, Ndefe, Svozil, Tetour, Mena, Potočný, Zajíc, Sanneh, Sor.

Reagovat
HorajzmAmmann

Teď se úplně nechci hádat, protože to sám nevím úplně přesně, ale kolik ti hráči pod Kozlem mají odehráno?

Juroska byl zraněný, Ndefe přišel nedávno, Mena zraněný, Sanneh přišel nedávno a Sor je spíš týpek z B-tymu, který je akorát extrémně rychlý.

Tetour, Zajíc ok. A na stoperu problém nebyl. A Potočný to je samozřejmě kapitola sama pro sebe. Tam i Kozel prostě čekal, že bude hrát jinak. A Že Zajíc nedokázal proměnit tutovky za to už Kozel taky nemůže.

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobně bych mu dal čas do konce sezony a až v tu dobu bych si řekl ano dostal dostatek prostoru pracovat s posilama.

A až podle toho jak by hrál Baník teď až do konce sezony bych ho vyhodil nebo nechal. Ale za Smetanu jsem samozřejmě taky rád. Ve výsledku ten styl Smetany se mi líbí pro naši ligu více. A více se mi to i hodí do Baníku, který prostě doma před plným stadionem dokázal ty zápasy se Spartou, Slavii urvat ne krásným fotbalem, ale spíš tím že do toho dal všechno, tím že Baroš je vždycky nahecoval a nějak se to urvalo. To si mi líbí více než nějake tikitaka

Reagovat
HorajzmAmmann

A oprava u toho stopera - bohužel tam problem byl, ale v lize moc kreativních stoperu není no.

Reagovat
John Obi Mikel

Já jen chtěl tím naznačit, že to je posila skoro do každé řady (krom brankáře a defenzivního záložníka, kde problémy nemáte).

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšeš, tam je problém s tím, že Zajíc občas dělá Wernera a Mena, který měl být tím vaším tahounem (jako Baluta v Liberci) se neprosadil. A Potočný taky zklamal.

Reagovat
braveheart

Ten přechod do útočné fáze furt bolí. Dneska to bylo taky vidět a je jedno, že se vyhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je neučesaný a kostrbatý, ale tady se dost zapomíná na dobu, kdy jsme si nebyli schopni ani šanci vytvořit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Můžeme se taky bavit o tom, že dneska se na prvních 30 minut vůbec nedalo dívat.

Nebo že nás 2. poločas doma přehrávala chvilkama Opava a sám Smola měl 2 tutovky...

Reagovat
lichna.

Za jakého stavu ta Opava byla? O co šlo nám a o co šlo Opavě?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi to je ve výsledku jedno, ale ať tady laskavě Tom a spol nedělají z Kozla žebráka a že Smetany najednou trenéra roku. Až prohrajeme 3 zápasy v řadě já budu ten první kdo se bude Smetany zastávat zatímco ostatní na něj budou plivat a házet špínu... Není všechno jen černé nebo bílé.

Reagovat
braveheart

K tomu jenom podotknu, že Kozla jsem v podstatě obhajoval skoro do poslední chvíle, nikdy jsem nenapsal Kozel ven, akorát jsem napsal před jeho předposledním zápase v Pardubicích, že se už radši na to nebudu koukat, abych se zase nenasral. Je ale pravda, že jeho odchod byla už potom úleva. Se Smetanou nějaká změna přišla, je pravda jak píše Tom, že to není už o jedné ušmudlané střele za zápas, na druhou stranu ten přechod do útoku se prostě musí vyřešit.

Reagovat
lichna.

Hele ještě před nějakou dobu si na adresu Kozla v porovnání s Bobem vedl podobne reci. A rozdíl mezi vnímáním Kozla a Smetany je ten, ze jeden tu přišel za velkých fanfar a poměrně s velkohubymi prohlasenimi a druhy je zatím náhrada a vystupuje hodně pokorně.

Reagovat
HorajzmAmmann

To se pleteš. To bylo na adresu vedení, že mu není nejspíš schopno přivést do středu pole správné hráče. Pak přišel Tetour, Mena a mi to začalo dávat smysl.

Navíc to nebylo v rámci kritizování Kozla ale spís abych se zastal Panika.

Tady to je obráceně - tady se zase jebe do Kozla a píše "ha, Kozel je dřevák, Smetana ukazuje, že to jde" Jak říkám - tohle se nedá srovnávat

Reagovat
lichna.

Kdyz myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v první řadě tady nikdo ze Smetany nedělá boha. Celá tahle diskuze vznikla skrz mou připomínku k délce působení trenéra u týmu a jeho vlivu na herní obraz. Dokonce jsem tu popsal v čem ten progres tkví a ty mi tu napíšeš, že neměli stejné podmínky, což je samozřejmě pravda, ale to nebude mít nikdo nikdy. Potom argumentuješ, že Kozel nedostal dostatek hráčů, přičemž jich byla celá řada.

Nejzajímavější, že herní progres vidí i lidi, kteří se na Baník specializují, nebo jsou velmi uznávaní jako je Häring, Kvasnica. Všímají si toho i trenéří soupeřů, že Baník zažil progres a hrajě atraktivněji, ale když to napíše někdo na internetu, tak to není pravda.

Reagovat
Posledni Kovboj

Kozel nebo Smetana, prast jak uhod

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na to z druhé stránky. Možná je to ten trenér neuměl naučit

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kepy_FCB

odkozlit a bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto taky bude v létě nahrazen jiným trenérem

Reagovat
KingMaster13

Horejšem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

Tak pristi tyden dat Pribram, jinak asi sbohem trenere

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to byla hrozná chyba jako se stala třeba v Karviné, když vyhodili poprvé Webera. Horejš je dobrý trenér, výměna si myslím, že by nic neřešila. Možná by tam byl nějaký impuls, ale z dlouhodobého hlediska? Budějky tuhle sezónu už zvládnou.

Reagovat
Kaspar

On je problem ze vedeni neni jednotny a jsou tam skupiny co ktery maji svoje zajmy, coz uz rikal tehdy v tv Drobny se Sivokem a hlavne se ted zase resi znova prodej klubu a kazda ta skupina kope za jinyho zajemce

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, zas takové informace nemám, ale čistě ze sportovní stránky mi to příjde jako hrozná hloupost. Horejš už je tam fakt dlouho a udělal kus dobré práce a pojďme si říct, že loni než došel Sivok to byl jasnž kandidát na sestup, ale Horejš ten tým dal dokupy a nakonec div, že nehráli o top6.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by si ho tam nechal za zásluhy? Letos to prostě neklapne a sám Horejš nasekal hodně chyb. Pokud se chce Dynamo zvednout, musí skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne za zásliuhy. Nechal bych ho tam do konce sezóny, kdy už nemohou spadnout a o poháry taky nehrají. Na konci sezóny bych si sedl a zhodnotil si to. Brát někoho na 5 kol nedává žádný smysl.

Reagovat
ratusek

Tak Kohinoor by byla luxusní varianta ne?

Reagovat
Puskas

Hrají tužku, tak by to i sedělo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

A kdo je teď vůbec vlastní ?

Reagovat
meno

Nějakej frajer od autobazarů, co si myslel, že to utáhne a utrpěla jeho peněženka a ego.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, myslím, že by změna prospěla, jak Dynamu, tak Horejšovi. Výsledky prostě nemá, to je fakt

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko 1 výhra ze 4 zápasů. Pokud porazí Plzeň Spartu, jsou před nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedou dost nad plán. Na to že to hrají s 13 14 hráči pořád dobré.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to jednoznačně. 4. i 5. by byl úspěch.

Reagovat
Salfovic

A na Liberec už mají jen čtyři body, bylo by kruté, kdyby jim ty poháry nakonec unikly.

Reagovat
skat

Mě by to až tak nevadilo :) Ale je fakt, že hrajou slušně a celkem bez výkyvů celý rok. Na ten náš antifotbal se teď nedá moc koukat.

Reagovat
Oli99

Paráda, jen ta koncovka... Mělo být hotovo po první půlhodině Škoda hrozných ztrát v Příbrami nebo Karviné, mohlo se lépe dýchat

Reagovat
martin1

Reagovat
Zdechlina

Škoda. Aspoň bod jsme si zasloužili. Nehledě na šance plzně...

Reagovat
Salfovic

Nezasloužili. Ale při troše štěstí jste ho dosáhli.

Reagovat
Zdechlina

Tak ale štěstíčku se musí jít naproti.

Reagovat
smazaný uživatel

A za co byste si ho zaslouzili?

Reagovat
Zdechlina

Za bojovnost a snahu ve druhém poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Maximalne za sympatie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký? Že za ně hraje banda důchodců? Koeficinet 0?

Abecedně do pohárů: Liberec, Plzeň, Slavia, Sparta

Reagovat
Zdechlina

Jako třicátníci si nezaslouží sympatie? To mne uráží!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, a jestli si uhrají poháry tak ať tam jsou.

Jen to prostě, bohužel, nevidím... A oni asi taky už ne.

Reagovat
Zdechlina

No našlápnuté bylo dobře, ale je fakt že teď už se to začíná sypat. Taky to moc nadějně nevidím. Hlavně skončit co nejvýš a srát na poháry. Jediné co mě sere, že nemůžem na stadiony.

Reagovat
martin1

To určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to šlo pěkná sestava a dobrý výkon, naštěstí i za tři body.

Škoda, že krysy zase vylezly z kanálu vyzvracet obsahy svých mozků.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ratusek

Jako extra výkon mi to nepřišlo. Jestli tohle chce Gula praktikovat, tak se ničeho moc nedosáhne. Jablonec to potrestal. Slovácko ne.

Teda předpokládám, že si plzeňák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Ani neznat vlastni fanousky, ze ty taky nechodíš za plot.

Reagovat
ratusek

tak já nemám tabulku, kde mám místní přezdívky a k nim klub vím to akorát u těch provařených nicků

Reagovat
PlackaSKS

Kdo neni za plotem, neni pravý fanousek, ratusku!! Tam bys je prece poznal i osobně.

Reagovat
braveheart

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
C-M@ster

Ubožáci

Reagovat
HorajzmAmmann

Gólman Příbrami hodně slušně

Reagovat
martin1

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak líbí se mi celkem ten Čmelík ...centry ma hodne slušné a je i dost rychlý.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ty zavřené knajpy dělají hodně Ne, fakt hraje dobře, příjemné překvapení

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Snad to ještě nějak Příbram dotáhne a v posledním kole Příbram - Teplice

Reagovat
Salfovic

To by tam Teplice ani nemusely jezdit

Reagovat
braveheart

Reagovat
ratusek

a záhadně by nešel přenos O2

Reagovat
czech_mira

Reagovat
smazaný uživatel

pretizene servery jako na LM

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

nemuseli protože se to hraje v Teplicích

Reagovat
Hiko

ticho, nech je

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Euphael

Reagovat
ZB 07

No nic, sestup je asi jasnej.

Reagovat
C-M@ster

Tak když nejsou schopni dát jedinej normální centr, tak se pak blbě hraje tímhle stylem.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Na centry séru .. ale co to střídání? Vždy posiloval spíš defenzivu. Ale narozdíl od Dostálka na to nemám školy tak to nechápu

Reagovat
ratusek
Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho už se nezvedneme, z trochou štěstí nebudeme poslední. Čekám tradičně silný závěr od Jardy. Problémy bude mít ještě Boleslav naopak Teplice mají dobrý los, ty už jsou za vodou.

Reagovat
czepelin

kreténi brněnští, je mi za vás hanba, viděl jsem to až do 87. minuty a pak jsem to vzdal, abych se nepoblil. Příští sezónu budete ve druhé lize rádi za 8. místo. Ale jinak to dopadnout nemohlo, když tady mnoho let funguje zasranej kamarádčoft, kdy se pár zasloužilých nekopů točí v kolečku mezi dospělými a dorostem nebo dalšími jihomoravskými kluby od ligy po krajskej přebor. A žádnej velkej sponzor k nám taky nepřijde, kdo by v té žumpě utápěl vlastní prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne ze je Vanek stastnej, ze vyhodili Machalka.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Registrujisejenproto

Brno

Karviná

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

já jsem nadšen výsledky

Reagovat
Euphael

Reagovat
Figi

Karvina nemela na vitezstvi ty spravne noty. Dnes se snad vyhrat ani nechtelo. Smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Brne jsou fakt kreteni. Co vic mohli chtit..

Reagovat
Spalovač šancí

Brno si zkušeně pohlídalo remízu. Moc dobře v Brně vědí, že kdo se chce zachránit, musí být co nejblíže Příbrami.

Reagovat
Slavia10

Zná někdo důvod proč Huf nechodí do základní sestavy?

Reagovat
Greny

Trenér Pardubic?

Reagovat
Rakoid

Tak on Černý si svoje plní taky na výbornou, vyčerpá obranu, dělá prostor pro ostatní...jeho hlavním úkolem není dávat góly. No a do unavené obrany pak v 60. minutě Huf - ideálka. Rozhodně má ta volba trenéra logiku, byť když to pak někdo nesleduje, nemusí to chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš přijde, že fotbalu moc rozumět nebudeš

Reagovat
dejvikker

A na to si přišel jak?

Reagovat
Rakoid

Mně zase přijde, že si neviděl jediný zápas Pardubic a jen si koukl na livesport, kolik gólů dal Huf a kolik Černý. Navíc neříkám, že Huf nemá hrát v základu, jen že i toto dává smysl, což ostatně i statistiky potvrzují, když Huf dává víceméně góly jen jako střídající.

Reagovat
Greny

Navíc Huf rok něco nehrál ne? Měl nějaký vážný úraz myslím koleno

Reagovat
Rakoid

jj, ale tak to hrálo roli spíš na začátku sezóny, teď je to prostě taktika

Reagovat
REPLIKATOR

K*rviná

Reagovat
smazaný uživatel

Brno achjo

Reagovat
Liquid

Brno 2 střely na branu stejně jako Teplice co hrají o desíti od 42.minuty a Příbram paráda, příště mají doma zformy hrající ČB a končí v Teplicích, takže ještě stále žijí

Reagovat
Tomik111

Tak druhá liga no. To jsem se těšil, jak se mrknu zase po dlouhé době na stadionu na ligu a zase si teda nějakej ten rok počkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i co se týče Karviné došlo na trevorova slova.

Reagovat
Liquid

nedošlo, ten psal i loni že spadnou a zaniknou, naopak z té loni jasně nejslabší trojky letos vyletěli skvěle a nikdo je před sezónou na 11.místo netipoval

Reagovat
slonzacky_lenoch

Kdyby jsme hráli trochu stabilně tak se motáme kolem sedmého fleku... Kádr na to je

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

on se plete skoro ve všem no

Reagovat
Blasphemer

ale přitom má pokaždé pravdu

Reagovat
Bakary3

Kouzlo prostoduchosti.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě kdybys ten zápas viděl

Karviná v poslední době dobře obchoduje, drží se své koncepce a má na vysoké úrovni práci s mládeží. Takže ne, nedošlo

Reagovat
slonzacky_lenoch

Co je u nás koncepce? Já jenom že zrovna to mi asi v Karviné chybí. Tak posledni dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupová politika? Při pohledu zvenčí se mi zdá, že si jedete pořád to svoje. Levnější hráči zadarmo, hostovačky mladších...ale rád se nechám vyvést z omylu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mě přijde že vedení neví co chce. Každý rok se skládá nový kádr. Když přijde někdo nadstandardní hned se prodává. Jasně poslední sezónu se to fakt sešlo a měli jsme štěstí, ale dlouhodobě nevím co je cíl. Hrát pořád o záchranu a dělat že to stačí? To mi přijde málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za pohled z Karviné. Tak pokud nemá vedení prostředky, tak jede tuhle ekonomicky stabilní cestu a zatím to vychází a od Karviné se tak nějak ví, co čekat. Narozdíl od Baníku, kde bohužel dochází k různým zvratům.

Reagovat
Liquid

u toho Brna mi chybí jen komentář hráčů, trenérů po Kuckovsku "Důležité je, že jsme neprohráli".

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pokud se nedohraje 3. liga a z druhé sestoupí jen Blansko, kdo půjde místo něj?

Reagovat
Neon

Sparta B snad, ještě další rok se mrcasit v ČFL by nebylo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne. Místo Blanska logicky někdo z MSFL

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to tak být. Navíc pokud Blansko půjde až do divize, tak se složení MSFL měnit nemusí vůbec.

Reagovat
fabec1222

15 týmů To už jeden rok bylo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To myslím odstoupila Olympia

Reagovat
John Obi Mikel

15/16 myslim

Reagovat
fabec1222

No Příbram má příští kolo tragické Budějovice, klidně bych se nedivil další výhře, a Tepláky, aby se začali bát...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli se i z tohohle Příbram zachrání, tak to přestanu sledovat

Reagovat
Fakt

Tak Teplice mají doma Zlín. To snad ani nejde nevyhrát

Reagovat
Liquid

Zlín nebude furt prohrávat

Reagovat
Pyroman

2 inkasovaný góly od Opavy a žlutá za zdržování navrch. Fantazie tyvole, pusťte nás do Evropy.

Reagovat
Kaspar

Ve Zline zacina byt dusno, fanousci si to prisli vyrikat

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra jedu na Srbskou na vratnicu at mi zavolaj nekoho z vedeni a normalne si reknu o kilo na ruku ze sem se na ten fotbal Brna (ne)dobrovolne dival az do konce. Neskutecne marnej vykon v zapase o vsechno a proti souperi co 2/3 zapasu hraje v deseti Vyplach oci Savem by nebyla takova bolest jak tohle sledovat...

Reagovat
Liquid

Reagovat
Igner Farnsworth

Vem si kameru ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek pujde za strasnou raketu

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
clinger

si myslím. 3 góly Opavě to je nářez

Reagovat
smazaný uživatel

ses měl přejmenovat na cringer

Reagovat
martin1

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dave30

Myslím, že musí ještě začít dávat góly jiným týmům než jsou Opava, Teplice či Karviná. Nejlépe v pohárové Evropě či v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohled na Spartany jak neprotrhli branu a nesli podekovat vernym fanouskum, k nezaplaceni, to na internetu nezazijes

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Reagovat
andrew96

Reagovat
Losinho

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/MichalKvasnica/status/1386341522124296197

Něco mi říká, že Reiter v Brně nezůstane

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

Vždyt pár kol zpět byl vyřazen z kadru

Reagovat
Kepy_FCB

Radikalni zbrojovaci by si meli odchytit bus s hraci jako chulosi Sparty onehda

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska nic moc. Masopust největší šanci zadrbal a podle mne měla být penalta. Škoda.

Reagovat
Losinho

41 zápasů bez prohry

Reagovat
Coutinho10

přepisujeme historii

Reagovat
Coutinho10

teď už můžeme šplhat jenom nahoru a překonávat i světové rekordy

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag , ale na to bejt nejlepší na světe bude chtít vydržet ještě další 2 sezony zhruba

Reagovat
KingMaster13

Hele ale tam píšou že ten rekord Sparty je 51 zápasů a v letech 1920- 1923

Reagovat
John Obi Mikel

Československá liga začala roku 1925.

Reagovat
KingMaster13

Oka takže je to nějakej neoficiální rekord ale to furt nevysvětluje že ten rekord Sparty těch 40 zápasů jsem tam nikde neviděl

Reagovat
Salfovic

To říkej Spartě, která si mezi ligové tituly počítá i ty z období před celostátní ligou

Reagovat
KingMaster13

To jako vážně?

Reagovat
KingMaster13

Koukám ale že my si tam ten z roku 1913 počítáme taky takže asi nemám námitek

Reagovat
Coutinho10

no jo, tak to jsem sem radši neměl dávat nevim, zda to je pravda, či ty zdroje teda byly správné, že tvrdili, že rekord Sparty byl pouze v těch 40. letech a ten už je překonaný nebo fakt ještě nejsme nejlepší v naší historii

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ten její rekord ze 40. let tam vůbec není napsanej. Tak buď je ta stránka špatná a nebo Sparta má rekord z jiné doby a víc zápasů

Reagovat
Coutinho10

j, je to nějaký divný

Reagovat
KingMaster13

Hlavně je tam napsáno u toho rekordu 51 zápasů + (jakože jak plus, to neví přesný počet?) To fakt byly asi nějaké pouťáky do toho počítány ale proč tam není tenhle rekord? Nebo to někdo debilně přečetl?

Reagovat
Coutinho10

j, asi jako to teda tak nějak bude, že některé z těch zápasů možná byly na úrovni ligových a některé třeba přáteláky nebo tak něco a nedokázalo se asi dát dohromady, kolik z nich se tam má počítat nebo nevim no, každopádně to nebylo úplně ofiko viz wikipedia

https://cs.wikipedia.org/wiki/Fotbalov%C3%A1_liga_%C4%8Ceskoslovenska

a historikové to úplně neuznávali, že nešlo o plnohodnotnou ligovou soutěž

zkusim ještě dohledat ten rekord, o kterým se poslední dobou mluvilo z těch 40. let, protože mi přijde divný, že tato specializované stránka by to nějak přehlídla

Reagovat
Coutinho10

tady to je z cs fotbalu ten již překonaný rekord Sparty z 40. let

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/kluby/serie-zapasu/bez-prohry

možná tomu autorovi na těch strankách i napíšu, proč tam nemá i tento rekord, který uvadí cs fotbal a bylo by zajímavý znát i nějaký podrobnosti k tomu z těch 20. let

Reagovat
KingMaster13

Jako pokud máš čas tak by to bylo hodně zajímavé se dozvědět jaké zápasy ho třeba tvoří, proč není uznávanej ofiko u nás apod A pokud možno ať si doplní informace oni sami

Reagovat
Coutinho10

jj, asi mu nějak výhledově napíšu, dost mě toto zajímá a určitě nás je víc, takže by bylo fajn znát i jejich názor na oba rekordy a třeba jim vysvětlit, proč u nás není branej a třeba by ho pak mohli oni i smazat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

tak jsem tomu borcovi napsal , tak jsem na to hodně zvědavej, dám pak hned vědět

https://ibb.co/cCPy6hK

https://ibb.co/zmCv6mS

Reagovat
Coutinho10

tak a odpoved: https://ibb.co/XW2B7Xn

takze o tom vi, ze to nebylo v ramci ligy viz odkaz, ktery prilozil, kde ty neoficialni souteze do roku 1925 ma uvedene:

http://www.rsssf.com/tablest/tsjslhist.html

takze pri dalsi aktualizaci tam da poznamku, ze ta Sparta neni oficialni

Reagovat
KingMaster13

A ten Sparťanskej rekord z těch 40. let tam doplní?

Reagovat
Coutinho10

no vidis, ten jsem mu zapomnel zminit

Reagovat
Coutinho10

dam mu tento odkaz: https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/kluby/serie-zapasu/bez-prohry?od=19&do=21&k=9&dv=0&n=1&a=0

+ zkusim najit jeste nekde z anglickych stranek, jestli to nekde je, at to proveri a doplni

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

tak napsáno:

https://ibb.co/DQS9DJm

https://ibb.co/SQVBDCC

jinak našel jsem i zajímavý podrobnosti k tomu rekordu Sparty

https://www.ruik.cz/okenko-minulosti-slavia-vyrovnala-podivny-rekord-sparty-ze-40-let-minuleho-stoleti/

+ jsem mu tam dal i z našich ofiko stránek:

https://en.slavia.cz/clanek.asp?id=848

a tweet od Karla Haringa

https://twitter.com/KHaring75/status/1386385844395778054

tak jsem zvědavej na jeho odpověď, protože jako je divný, když to má tak luxusně pod palcem, že by mu tento unikl nebo proč ho tam nedal, tak uvidíme, co napíše

Reagovat
KingMaster13

Skvělá práce Je potřeba udělat jim v tom pořádek aby to měli korektní

Reagovat
Coutinho10

diky jj a uz mam odpoved, prida to tam

https://ibb.co/3dQKzt0

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

* myslel jsem, ze jsem to nevlozil do te odpovedi...toto je to same

Reagovat
KingMaster13

Hele už teda tuším proč se ten rekord ofiko neuznává ale mohli bychom ho pro dobrý pocit taky zkusit překonat

Reagovat
Coutinho10

jj, jako je fajn si určitě nastavit další metu a když to nevyjde. tak je to stejně neofiko, takže vpohodě a třeba i ten borec si ho pak smaže, když není u nás ofiko, když mu vysvětlim, že byly jenom nějaký přáteláky a ne ofiko ligová soutěž

Reagovat
KingMaster13

Třeba jo a nebo je to rekord o kterém na svaze ani neví Ačkoli jestli začíná rokem 1923 a liga se bere až od 1925 tak je jasné proč neplatí.

Reagovat
Coutinho10

jj tim pádem by ho oni mohli smazat na těch svých stránkách, protože by to do kategorie Unbeaten in the Domestic League nemělo patřit, když jak píšeš, tak liga se bere až od 1925

Reagovat
KingMaster13

Dočetl jsem se to na wikině že liga se bere až od roku 1925 tak snad to tak je

Reagovat
Coutinho10

j, je fakt, že by to chtělo asi nějaký lepší zdroj než je wiki

Reagovat
Igner Farnsworth

To dělá že současné slavie nejlepší tým v cz historii?

Reagovat
alegre

Ano, bez diskuse...

Reagovat
Igner Farnsworth

Top tvl, fandím od cca 2000 a nikdy bych něčemu takovému nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

Sice tak nějak uťáple, žádná sláva to nebyla, ale máme to doma a já se snad asi nedožiju toho, že by nám to někdo sebral...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

Reagovat
Sir Ravealot

A Roofe nedal penaltu

Reagovat
John Obi Mikel

Napálil gólmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale neboj, gólman určitě dostane trest

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě prohráli, protože je soupeř nějak urazil

Reagovat
smazaný uživatel

Kane si ten gól šikovně nechal až na poslední minutu nastavení, takže už neměli čas obvinit ho z rasismu

Reagovat
Mass

nebo z homofobie jako Michaela Gardyneho..

Reagovat
Liquid

Reagovat
meno

Dneska jsme, klasicky, udělali ze soupeřova gólmana jedničku do repre. Ale tak co, titul je náš a rekordy trháme dál. Škoda té pencle, co tedy asi měla být, protože se Kuchta mohl ještě trochu trhnout.

Reagovat
Coutinho10

jako už po pár minutách mě to taky hned napadlo, že to bude brankář kola zase typicky proti nám tam dají nějakého no name brankáře bez zkušeností a on to vše vychytá...to je naše specialita už dlouhodobě a co si pamatuju, tak nejenom v naší lize

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně bych dal golmana Příbrami. Ale zápas s Bohemkou jsem neviděl celý....

Reagovat
Mass

Měl tam jeden exceletní zákrok, ale vychytal to za něj tým, bylo tam asi 12 zablokovaných střel, Bohemka staví nejlepší autobus v lize.

Reagovat
Harley111

Když vidím ten los a naší formu v druhých polocasech tak to vidím na třetí místo těsně před Plzní, Jablonec může v pohodě posledních šest kol vyhrát podle toho losu

Reagovat
bobis21

OT: nevíte někdo kolik je povoleno lidi na hokej? V TV to vypadá že je v Třinci docela dost lidí

Reagovat
jackinho10

300

Reagovat
bobis21

Tak to bych se klidně vsadíl že jich tam bylo víc asi mají železárny případnou pokutu v pi..

Reagovat
jackinho10

No je to zajimave, protoze jaem nekde cetl clanek, ze na finale bude moct byt 300 divaku a ted kdyz se divam na livesport statistiky, tak 309 jich je jen na domacich utkanich Liberce, v Trinci prvni dva zapasy pres 400 a dnesni skoro 900

Reagovat
bobis21

Záruba říkal v přenosu že měli ještě nějakou další výjimku pro dnešní zápas, ale kolik teda byla povolená kapacita nezmínil.

Reagovat
mistr129

Prý 1000 píše někdo na idnesu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele