FORTUNA:LIGA - souhrn 25. kola: Plzeň vyhrála počtvrté v řadě, Slavia remizovala

02.04.2021, 19:57, aktualizováno 04.04.2021, 20:30
Komentáře a souhrny
Snadné to v tomto kole měla Sparta, Teplicím doma nasázela sedm branek. Ztrátu na Slavii umenšila o dva body. Lídr v Brně překonal rekord v neporazitelnosti, ale odvezl jen remízu 0:0. Další krok k pohárovým příčkám udělala Plzeň, která zdolala České Budějovice. Slovácko v závěru utrhlo výhru v Opavě a posílilo naděje na evropské poháry, tím spíše, když Jablonec a Liberec jenom remizovaly. Pardubice si upevnily postavení v horní polovině tabulky, když vyhrály v Olomouci...

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 0:0

04.04.2021 18:30

Góly: -

Brzká červená karta, pro Slavii druhá v řadě, napomohla o záchranu bojujícímu Brnu k mimořádnému počinu. Díky bezbrankové remíze totiž s vršovickým celkem jako jediné v této sezoně ani jednou nepadlo.

Úvodní čtvrthodina pár zajímavých situací na straně hostí, mezi nimi třeba Provodovu standardku, Kuchtovu hlavičku či Holešovu tvrdou střelu. Její konec ovšem pro červenobílé už tak veselý nebyl. Po zaváhání obrany totiž upaloval sám na Vágnera Hladík, mladý Vágner navíc neodhadl výběh a daleko před vápnem soupeře trefil. Nejprve uviděl žlutou kartu, která se po intervenci videoasistenta přeměnila na červenou.

Po pětadvaceti minutách to mohli potrestat Pachlopník s Hladíkem, první se však vytlačil mimo střeleckou pozici, druhý tuto akci zakončil ranou do Zimy. Na opačném konci hřiště se Berkovec zaskvěl proti Provodově přímáku. Pak se zlobili hráči Zbrojovky, a to kvůli souboji Holeše s Pachlopníkem, po němž jim podle jejich názoru sudí odepřel pokutový kop.

Po pauze se hra nesla ve vyrovnaném duchu, vzrušení vyvolal například Kačarabův zákrok na Hladíka, který smrděl faulem a možná i penaltou. Na straně druhé se dvacet minut před koncem zkoumal Čermákův loket do Zimova obličeje, nicméně rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů dospěl k názoru, že to na penaltu rovněž nebylo.

Branky ani jeden tým ve zbytku utkání nedosáhl. Náskok Slavie se tak na úhlavního rivala snížil na čtrnáct bodů, pozitivem však je vytvoření nové rekordní ligové série bez porážky. Zbrojovka ztrácí na záchranu nadále čtyři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 2:1

04.04.2021 16:00

Góly: 29. Lukáš Kalvach, 56. Šimon Falta - 45+1. Pavel Novák

Vojtěch Vorel odchytal dost možná svůj nejlepší zápas v ligové kariéře, avšak ani jeho brilantní výkon nezajistil Budějovicím bodový zisk v Plzni. Domácí Viktoria totiž přece jen dokázala gólmana Jihočechů dvakrát překonat, kdežto Dynamo se zmohlo jen na jednu jedinou gólovou odpověď.

Do vedení mohl Plzeň již po několika sekundách poslat Ba Loua, jenž natáhl ke střele levou nohou, kterou na rohový kop musel vytěsnit Vorel. Jeho protějšek na druhé straně hřiště Staněk se dlouho celkem nudil, ve 25. minutě se ale sám dostal do maléru, když otálel s rozehrávkou a při odkopu trefil dotírajícího Javorka. Balón se však ke štěstí domácích odrazil nad břevno.

Ve 27. minutě se znovu činil Vorel, jenž výborně zasáhl proti hlavičce Kaši, který si naskočil na centr Čermáka. Ovšem o dvě minuty později už brankář Dynama jen bezmocně pozoroval povedený Kalvachův volej, který zapadl přesně k tyči - 1:0. Vedení Západočechů mohl ve 34. minutě navýšit Ba Loua, jenže hosty již potřetí zachránil Vorel, který vytěsnil míč na tyč.

Čekající Budějovice zničehonic udeřily těsně před odchodem do kabin. Čolić našel vzduchem hlavu Nováka, proti jehož zakončení byl Staněk krátký. Nezdálo se však, že by nečekané vyrovnání na Viktorii nějak dolehlo. Domácí do soupeře nadále bušili a Jihočechy držel ve hře pouze skvělý Vorel. Ten ve 49. minutě vychytal Čermáka i dorážejícího Havla, za další tři minuty zase pomohl zakončení Beauguela z bezprostřední blízkosti na břevno.

V 56. minutě si už nicméně vzala Plzeň vedení zpět. Tlak Západočechů vygradoval přihrávkou Ba Louy na volného Faltu, který svou slabší pravačkou propálil Vorla. Dynamo se už poté na odpor nezmohlo. Viktoria naopak mohla ještě nějaké branky přidat, Vorel však žádný další míč za svá záda nepustil.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 0:0

04.04.2021 14:00

Góly: -

Velkou ránu ve svém snažení v boji o záchranu utrpěla v neděli Mladá Boleslav. Té se proti Příbrami nedařilo, a když už dostala příležitost zlomit bezbrankový výsledek ve svůj prospěch, zahodil Ladra pokutový kop.

Nebyl to vskutku pohledný zápas, jeden z nejzajímavějších momentů se udál hned v úvodu, kdy Malínského pokus odvrátil až z brankové čáry jeden z příbramských obránců. Po necelé půlhodině o sobě pořádně dala vědět i Příbram, Šeda se musel proti Rezkově dělovce pořádně činit. Neuspěl ani Zmrhal, jenž v závěru první půle hlavičkoval nepřesně.

Po třech čtvrtinách utkání to pěkně zkoušel Ladra, jeho pokus ovšem zablokoval Cmiljanović. Pak přišel v podání mladoboleslavských festival smůly. Škoda první hlavičkou prodloužil na Dancáka, který minul prázdnou bránu, tou druhou pak orazítkoval obě tyče.

Po zákroku Lalkoviće na Preislera dostali muži z města automobilky obrovskou příležitost v podobě penalty, jenže Ladra ji trestuhodně napálil mimo prostor tří tyčí. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem, který ani jednomu mužstvu v boji o záchranu příliš nepomůže.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - MFK Karviná 1:2

04.04.2021 14:00

Góly: 45. Václav Procházka - 22. Christián Herc, 67. Michal Papadopulos (pen.)

Jozef Weber započal své druhé angažmá na lavičce Karviné vítězně. Slezané uspěli ve Zlíně a v nejvyšší soutěži si tři body připsali po téměř dvou měsících. V tabulce se navíc bodově dotáhli právě na Moravany.

Poprvé šli hosté na Letné do vedení po dvaceti minutách. Mikuš u pravé autové čáry vybojoval míč na Čanturišvilim a jeho následný centr napálil Herc z voleje za záda marně se natahujícího brankáře domácích Dostála. Slezané nicméně o těsný náskok ještě v prvním poločase přišli. Ve 35. minutě sice Youba Dramé pálil nepřesně, ovšem těsně před odchodem do kabin se po zablokované ráně křídelníka "Ševců" dostal k meruně Procházka, jenž zblízka překonal gólmana MFK Ciupu.

Durhou půli však zahájila aktivněji Karviná. Blýsknout se mohl v 56. minutě Mangabiera, jehož parádní ránu z dálky zastavilo až břevno. Po hodině hry zase musel hlavičku Šindeláře po rohovém kopu vytěsnit s vypětím sil Dostál. V 64. minutě se ale Bartošák po letmém střetu s Fantišem skácel k zemi. Sudí Petřík vyhodnotil počínání obránce Zlína jako nedovolené, byť bývalý hráč Moravanů Bartošák spadl jako hruška. Hosté každopádně dostali k dispozici penaltu, kterou proměnil Papadopulos - 1:2.

"Ševci" se v závěru pokusili vybojovat alespoň bod, jenže Cedidla v 85. minutě střílel po standardní situaci v obrovské šanci vedle tyče a bránu nenašel ani v nastavení pálící Simerský.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 7:2

03.04.2021 18:30

Góly: 3. Adam Hložek, 13. Ladislav Krejčí, 24. Ladislav Krejčí, 29. Ladislav Krejčí (pen.), 53. Jan Knapík (vl.), 60. Matěj Polidar, 61. Tomáš Wiesner - 21. Robert Jukl, 81. Patrik Žitný

S ostudou odjíždí fotbalisté Teplic z pražské Letné. Domácí je tam porazili 7:2, přičemž nejvíce se na tom podílel autor hattricku Krejčí mladší. Další trefy Sparty přidali Hložek, Polidar a Wiesner, jedna byla vlastní. Za hosty se prosadili Jukl a Žitný.

Rudí se do vedení dostali už ve třetí minutě. To předvedl obrovskou hrubku brankář Němeček, čehož využil Adam Hložek, jehož dalekonosná rána parádním způsobem skončila v síti. A o deset minut později přišla trefa číslo dva. Tentokráte Dočkalův přesný centr skončil na hlavě mladšího z Ladislavů Krejčích, který si s nastalou situací poradil.

Vzápětí mohl přidat druhou branku Hložek, který ovšem pohledné kombinace nedokázal využít. A tak přišel kontaktní gól pro skláře. Kučerův pas po rohovém kopu našel na zadní tyči Roberta Jukla, který rovněž hlavičkou usměrnil balón za Nitova záda.

Jenže brzy se rozdíl ve skóre zase zdvojnásobil a zase v tom měl prsty Ladislav Krejčí. Ten opět využil svou horní část těla, kterou trknul balón po Plavšićově centru tak, že Němeček neměl nárok. A jelikož vzápětí Jukl poslal v pokutovém území k zemi Dočkala, dostal Krejčí příležitost z penalty završit hattrick. To se mu také povedlo, a to přízemní střelou na druhou stranu, než skákal Němeček.

Ještě před přestávkou mohli rozdíl ve skóre posunout na úroveň debaklu Pavelka s Hložkem. První ale pálil do břevna, ten druhý si vylámal zuby na gólmanovi, který musel vinou zdravotních trablů o poločase střídat. Nahradil jej Grigar. Adam Hložek se přeci jen k brance nachomýtl v první desetiminutovce druhé půle. Směřoval na něj totiž Plavšićův centr, který nakonec do vlastní svatyně poslal Jan Knapík.

Po hodině hry bylo s Teplicemi ještě hůře. Hložek tentokráte velmi šikovnou patičkou vyzval ke střele Matěje Polidara, proti jehož přízemnímu pokusu nedokázal Grigar nic udělat. Jen o minutu později přidala Sparta trefu číslo sedm. Čerstvý Karabec prostrčil balón na Tomáše Wiesnera, ani jemu nečinilo problém usměrnit balón mezi tři tyče.

V jednaosmdesáté minutě se žluto-modří dočkali alespoň ještě jedné čestné trefy. Moulis našel Patrika Žitného, který po zasekávačce umístil míč nechytatelně ke vzdálenější tyči. To však nic nezměnilo na vysokém vítězství Sparty i druhém sedmigólovém debaklu Teplic v této sezoně.

Skláři tak nadále bilancují nad propastí. Na Zbrojovku na šestnácté sestupové příčce sice mají náskok sedmi bodů, avšak zároveň odehraný o zápas více a navíc vzájemný duel před sebou. Naopak Sparta si díky návratu na vítěznou vlnu upevnila druhou pozici zaručující předkolo Ligy mistrů, na níž má momentálně pětibodový polštář na Slovácko.

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FC Slovácko 1:2

03.04.2021 16:00

Góly: 63. Lukáš Kania - 73. Jan Kliment, 88. Lukáš Sadílek

Když po hodině hry otevřel v Opavě skóre Kania, vypadalo to s domácími dobře. Jenže hosté ukázali, proč jsou v popředí tabulky. Nevzdali se a brzy srovnal Kliment, v závěru pak na konečných 1:2 upravil Sadílek.

V první půli měli jednoznačně navrch hráči Slovácka, avšak po čtvrtině utkání se první větší příležitostí uvedli domácí. Jmenovitě Tiéhi napálil svou prudkou ránu do boční sítě. Na opačném konci hřiště se vzápětí musel předvést Digaňa, a to proti střele Jurečky. Klimentova levačka krátce před pauzou nenašla cíl.

Po hodině hry se Slezané překvapivě dostali do vedení. V závěru rychlého protiútoku se na pravé straně uvolnil Holík, jenž vyslal zajímavý centr na zadní tyče. Tam vyplaval Lukáš Kania, jehož hlavička do Nemravova protipohybu znamenala pro něj první ligový gól a pro Opavu vedení.

To jí ale dlouho nevydrželo. O deset minut později totiž Reinberk odcentroval, balón propadl až k Janu Klimentovi, který neomylně do šibenice zavěsil. A to ještě v podání mužů z Uherského Hradiště nebylo vše. Znovu přitom hrál v brance roli centrovaný míč. V osmaosmdesáté minutě takto našel Reinberk Lukáše Sadílka, jenž uspěl v souboji s Hrabinou a přesně k tyči skóroval.

Slovácko se tak radovalo z dalšího vítězství, vzhledem k zaváhání podještědských mužstev se navíc zase přiblížilo účasti v evropských pohárech. Opava zůstává na sestupové sedmnácté příčce.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0

03.04.2021 16:00

Góly: -

Liberec kolegiálně navázal souseda z úpatí Ještědu a podobně jako Jablonec se se svým protivníkem rozešel smírně. Hostující Baník přitom na první pohled dosáhl regulérní branky, avšak hlavní rozhodčí hostům nešťastně a dost necitlivě odepřel radost.

Podivuhodný moment se udál ve 38. minutě zápasu. Ndefeho centr sice nenašel spoluhráče, místo toho se ale balón kuriózně odrazil od tyče do brány Liberce. Jenže sudí Zelinka ještě předtím foukl do píšťalky, neboť viděl nedovolený zákrok na hráče hostů v pokutovém území. Slezané tak dostali výhodu penalty, kterou by ovšem v daný moment všemi deseti vyměnili za uznání Ndefeho šťastné trefy.

Bizarní sekvence navíc pokračovala. Stronati totiž z penaltového puntíku pálil do tyče a jeho následná dorážka do sítě nemohla kvůli odrazu od brankové konstrukce platit. Baník tak z útočné snahy nic nevytěžil. Ve 45. minutě však Zelinka opět odpískal pokutový kop pro hosty, když postřehl údajnou ruku Koscelníka. Po zhlédnutí videozáznamu nicméně arbitr změnil názor, neboť obránce Slovanu zasáhl balón hlavou, nikoliv horní končetinou.

Slezané se tak o gól museli snažit ze hry. Ve 47. minutě hlavičkoval Juroška, brankáře domácích Knoblocha ale nepřekonal. Na druhé straně se k zakončení hlavou dostal po hodině hry Rondić, po rohovém kopu ovšem mířil nad břevno. To Stronati již v 67. minutě hlavičkoval mezi tři tyče, jenže podobně jako spoluhráč Juroška vyhledal pouze náruč Knoblocha. A když si o devět minuty později poradil gólman Ostravanů Laštůvka s pokusem Karafiáta, skončilo utkání pod Ještědem bez branek.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Pardubice 0:1

03.04.2021 14:00

Góly: 84. Ewerton

Dlouho to v bitvě dvou mužstev ze středu tabulky vypadalo na bezbrankovou remízu, nakonec se ale radují Pardubice. Ty si z Olomouce odvezly tři body za vítězství 0:1, které jím v závěru vystřelil Ewerton.

Ewerton to už v úvodních minutách dvakrát zajímavě zkoušel. Nejprve prověřil Mandouse, následně orazítkoval brankovou konstrukci. V sedmadvacáté minutě využil Hála Mihalíkovy přihrávky a procpal balón do sítě, nicméně využil při tom svého ofsajdového postavení a trefa tak nemohla být uznána.

Nedlouho před odchodem do šaten byla ztečována Černého střela, která nakonec skončila těsně vedle brány. Po necelé hodině hry pak hosté předvedli bravurní kombinaci, na jejímž konci chyběla trocha přesnosti Ewertonovi.

Brazilský záložník se nakonec kýžené trefy dočkal. Mandousovi se totiž nepovedl odkop, jenž se poblíž vápna trefil pouze do soupeře Hufa. Ewerton pak míč jen uklízel do odkryté klece. A jelikož v nastavení nedokázal prostřelit obranný val González, skončilo utkání vítězství Východočechů a jejich posunem na sedmou příčku tabulky.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 0:0

02.04.2021 18:00

Góly: -

Hráči Bohemians i Jablonce zřejmě poctivě drželi celý den půst, a to jen proto, aby se do sebe na hřišti pořádně zakousli. Bohužel se v Ďolíčku většina energie vyčerpala v osobních soubojích a na góly už žádný záložní zdroj nezbyl. Diváky u televize zklamali snad všichni plejeři a máslo na hlavě měl též hlavní rozhodčí Pechanec.

Prvně arbitr zaváhal hned několik sekund po úvodním hvizdu, kdy bůhvíproč neocenil Haitlův faul zezadu na unikajícího protihráče žlutou kartou. Haitl se stal jedním z protagonistů dění na trávníku také ve čtrnácté minutě, tentokrát však v roli postiženého hráče. Bohemka sice rozjela pohlednou akci, kterou po Dostálovi a Hronkovi uzavíral Necid finální přihrávkou na skórujícího Puškáče, jenže zakončující útočník si před rozvlněním sítě pomohl nedovoleným odstavením Haitla. Pozoruhodné přitom bylo, že sudí Pechanec se rozhodl odhalil prohřešek domácího hráče u videa až po dvouminutové prodlevě, při níž čekal na pokyn od kolegů.

Tak či onak, zápas nadále plynul bez branek a zároveň bez brankových příležitostí. Místo fotbalu se stoper Pražanů Köstl vytasil s boxerským úderem do obličeje Schranze. Obránce "Klokanů" musel být rád, že za vlastní vzpomínku na Muhammada Aliho viděl jen kartu žluté barvy. Až těsně před přestávkou se s nadějným střeleckým pokusem vytasil Necid, jehož volej vyprášil rukavice jabloneckého brankáře Hanuše.

Vršovická nakopávaná pokračovala též po změně stran. Jedno z mála zakončení předvedli po hodině hry hostující Jovović, jenž míč levačkou nasměroval nad břevno, a v 77. minutě zase domácí Květ, který rovněž netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Více ale převažoval válečný stav, který bolestivou srážkou hlav odnesli Haitl s Bartkem. Symbolický "highlight" utkání přinesl moment z 90. minuty, kdy Köstl zblízka sestřelil balónem spoluhráče Jindřiška. Sledovat obrazovku zkrátka pro fanouška znamenalo velkopáteční mučednické utrpení.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25205070:1565
2.Sparta Praha23163454:2651
3.1. FC Slovácko23144545:2346
4.FK Jablonec24144640:2746
5.Slovan Liberec25127637:2243
6.Viktoria Plzeň23124741:2740
7.FK Pardubice24105924:3135
8.Baník Ostrava2597933:2534
9.Sigma Olomouc2489730:2633
10.Dynamo České Budějovice25710827:3331
11.Bohemians Praha 19052579926:2830
12.Fastav Zlín24851125:3129
13.MFK Karviná25781027:3829
14.FK Teplice25651427:5323
15.FK Mladá Boleslav25491229:4221
16.Zbrojovka Brno25381419:3917
17.SFC Opava25361616:4915
18.1. FK Příbram25281517:5214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (380)

Přidat komentář
oli9

Škoda že se za tohle dává po bodu tu by slušelo bez bodů oběma za ten fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
inbloom

Ja bych zavedl pravdilo, ze 0:0 je nula bodu.. Videl jsem jenom druhou puli, ale nasazeni to ma, ale to je tak vsechno... tam neni jedina fotbalova akce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

-1b pro hosty

-2b pro domácí

Reagovat
ondrasch77

Tímhle bodováním za podobné výkony byste (nejen) letos hráli tak leda o padáka

Reagovat
braveheart

Letos Baník 0:0 2x. A ani dříve to nebyl zrovna častý výsledek.

Reagovat
ondrasch77

"... tam neni jedina fotbalova akce"

Reagovat
braveheart

To možná splňovalo 1.kolo a 0:0 v Karviné

Reagovat
ondrasch77

Když myslíš...

Já bych řekl, že Baník moc fotbalové radosti nerozdová už pár let.

Vůbec na to, jaké má fotbalisty, možnosti a na to, kde chce být.

Reagovat
braveheart

Tak to je samozřejmě zas druhá věc. I když najdou se tací, ti za plotem, kteří určitě souhlasit nebudou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
braveheart

Na druhou stranu je to přece jen lepší, než těch 5 sezón před pádem do druhé ligy a dejme tomu ta jedna po návratu.

Reagovat
ondrasch77

Spíš mi jde o tu "vlnu" kritiky, když se Jablonci nepovede jeden zápas a to navzdory faktu, že jsou v lize týmy s podobným / vyšším rozpočtem (Baník, MB, Plzeň), které hrajou pod své možnosti.

Reagovat
Banikovec7

Děláš jak kdybychom nekritizovali Baník když hraje bídu

Reagovat
ondrasch77

Nedělám...

Jen reakce na Kepyho pindy, víc za tím nehledej...

Reagovat
Kepy_FCB

Pindy na kterých se chytneš

Reagovat
ondrasch77

Ale vždyť já vím, že s blbcema se vůbec nemám pouštět do diskuze

Bohužel jsem neodolal, když jsi napsal zas úplnou píčovinu...

Reagovat
Kepy_FCB

1. sarkasmus 2.ne nehráli

Reagovat
ondrasch77

Ty a sarkasmus

Reagovat
mayday

Tak to je ale česká liga a českej fotbal obecně - taktika, nasazení tam většinou je, fotbalovost a technika naopak často nula.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovost je co? Kopnout brankáře do hlavy, jako to dělají v anglické (Čech) nebo skotské lize?

Reagovat
mayday

Fotbalovost je alespoň minimální technická vyspělost při hře s míčem, tzn. umět zpracovat balon bez uskočení, sem tam obejít protihráče, být schopen nacentrovat bez toho, aby to přeletělo 5 metrů nad hlavami někam do autu, nahrát přesně na pár metrů, mít trochu periferní vidění, předvídat různé situace.

Tohle je fotbalovost a tohle všechno některým ligovým hráčům naprosto chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nejsou penalty, a nerozdělují se 3 body celkem. (je to tím, že by týmy hráli ještě větší beton na jistotu?)

Reagovat
Losinho

Ano

Reagovat
Hokaido

Jop, to by od 70. minuty nikdy neútočil.

Reagovat
Hokaido

Ale bylo by zajímavý třeba 20 minut prodloužení. Když i po něm bude remíza, tak nechat po bodu. Ale asi by to byla moc velká změna od zaběhlých způsobů ve fotbale a stejně by se na to nadávalo.

Reagovat
Mass

Tak zrovna tenhle zápas by byl bez šancí i po třech hodinách.

Reagovat
Hokaido

To je asi blbost, ale zajímavý bylo třeba to, co se dělo v Rusku někdy kolem roku 1980. Bylo dovolenou maximálně 8 nebo 10 remíz a za každou navíc přicházel bodový odečet. Samozřejmě jsou to Rusáci a měli nějaký výjimky, jako třeba tady: https://en.wikipedia.org/wiki/1986_Soviet_Top_League

Kdy se Dynamu Kyjev ty body neodečítaly, protože jejich tým byl základem repre Sovětského svazu před MS. Nevím, jak je to tam s dalšími kritérii a jestli by je ten bod nakonec nestál titul, kdyby byly rovné podmínky.

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

A pak stejně Sověti porazili jen Maďarsko a Kanadu a vypadli v osmifinále s Belgií.

Reagovat
valloire

6-0 s Maďarskem a 1-1 s Francií je málo?

Reagovat
Remt

to je dobrý

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

nekdy to tam proste nepadne, nebo remiza vyhovuje oboum..

Reagovat
bruchy

Každý, kdo zvládl koukat na Bohemku celých 90 minut, si zaslouží nějaký odznáček. Hlavně, že to tam všichni přežili.

Reagovat
ondrasch77

Bohemka se svým destrukčním defenzivním antifotbalem opět slaví úspěch

Reagovat
Greny

Za to Jablonec předvedl totální fotbal který byl protkany řadou moderních prvků hry, který bavil diváky u televizních obrazovek..

Reagovat
lampas

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Jablonec hrál pouze to, co mu dovolili soupeř, na víc se bohužel nezmohl...

Ale, že by hrál defenzivně nebo destrukčně jako Bohemka, bych neřekl.

Reagovat
Greny

V tom případě si dovolím říci že Jablonec byl horším týmem... Držení míče menší než destrukční defenzivní Bohemka, střely vyrovnane, faulu měl víc Jablonec, karet taky

Reagovat
ondrasch77

Držení míče vyrovnané (pokud teda 2% nejsou moc).

https://www.livesport.cz/zapas/YJ93gdoh/#statistiky-zapasu;0

Defenzivní - v tom směru, že hrají v bloku a pouze vyráží do brejků, žádný konstruktivní fotbal...

Fauly - Haitl dostal v 9. minutě ŽK za faul, kterej se nestal a vemeno Köstl dá Schranzimu granát pod oko, že mu roztrhne xicht a nic..., za mě redka..., tolik k faulům

Reagovat
osobnostx

Jak bys potom nazval to převedl Jablonec ?

Reagovat
ondrasch77

Nemohoucnost...

Reagovat
PavlíčeQ

Nechápu, že kritizuješ jen Bohemku a ne i Jablonec. Byl to jeden z nejodpornéjších fotbalů, co jsem za poslední dobu viděl a mohou za to oba týmy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Jablonec hrál pouze to, co mu dovolili soupeř, na víc se bohužel nezmohl...

Ale, že by hrál defenzivně nebo destrukčně jako Bohemka, bych neřekl.

Reagovat
Pablos

To nebyl ten zápas, že by z toho měl Jablonec vyjít něják líp než Bohemka. Vždyť bránili ve stylu odkopni někam, záloha přihraj někam, útok nacentruj někam, můžeš vystřelit, přihraj někam do strany na lajnu

Reagovat
ondrasch77

Bohužel jsme se přizpůsobili stylu Bohemky a stálo to i od nás za prd. Nechápu, že se nedokázali vyhecovat k lepšímu výkonu...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Liquid

může za to ČT, že opět vybrala s*ačku, 0:0 byl nejočekávanější výsledek

Reagovat
Bakary3

Kdyby se na to CT vysrala uplne, nebyla by to nejaka hrozna skoda.... ty zapasy jsou vetsinou o ničem

Reagovat
John Obi Mikel

Fandové defenzivního fotbalu si dneska smlsli. Škoda, že neplatil ten gól Puškáče po snad jediné pěkné akci zápasu, bylo by to pak úplně o něčem jiném. Jablonec by musel dotahovat a ten fotbal by byl zábavnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vsadil přesný výsledek 0:0 za barák? Tohle byla naprostá tutovka

Reagovat
remeslnik

To jsem nedal, ale vsadil jsem na max 2,5g za zápas 1.500,- =) 1.935,-, tj. + 435,-

Stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, za tohle dostanou po bodu? Neskutecnej hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak opet snazne prosim, vratte normalni nazvy Souhrnu a Preview, neda se v tom vyznat, nejde v tom rychle hledat, plete se to s obyc clankama, clovek musi ciste cely titulky.. Zkusili jste to, vsichno jsou nasrany, tak to prosim vratte. Kily, Pji?

Reagovat
meno

„Člověk musí číst celé titulky" To mě mrzí, že se tak přemáháš.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Remt

Jediný co chce petici je to že když mi někdo odepíše na můj komentář tak to hned na první pohled nevidím a musím klikat na Můj Eurofotbal abych to zjistil. A nebo jestli to jde nějak nastavit? Tohle mě štve od začátku co tu jsem

Reagovat
Remt

Sry, koment měl být o dva komentáře níže na Firkraaga

Reagovat
Firkraag

Tak to potřebuješ spíš petici za oční vyšetření. Sorry koment měl být o jeden komentář výše. Snad ho uvidíš, držím palce

Reagovat
Remt

Tobě se zobrazí něco na první pohled viditelného když ti někdo odpoví na komentář?

Reagovat
Firkraag

Já moc nevím, jak to myslíš. Od toho je právě ten Můj eurofotbal, ale jinak je to prostě klasicky novej žlutej příspěvek no.

Reagovat
Remt

Jasně, když jsem v v daným článku tak jo, ale když něco okomentuju a pak jdu do jinýho článku.. a zas do jinýho.. a v tom prvním mi někdo něco okomentuje nazpět, tak bych čekal že mi nahoře v rohu vyskočí cosi hodně viditelnýho.. což se vůbec neděje.

Reagovat
Pasha

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Tohle chce petici, taky mě to opravdu rozčiluje

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

(Aspoň jsem tak slušnej, že si tu nevedu víc účtů)

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Stannis Baratheon

Obludnost.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kily

plete se to s obyc clankama - ligy se hrají o víkendu, kdy se to s články moc ani plést nemůže, jelikož článků moc není

vsichno jsou nasrany - no to určitě nejsou

clovek musi ciste cely titulky - lol

nové věci lidem celkem pravidelně vadí jen z pincipu, mně se to taky nelíbí, ale z trochu jiného důvodu, v klidu bych to nechal do konce sezony a pak to případně rozebral, jestli to je lepší, nebo horší, v tomhle případě to bude jen o zvyku

Reagovat
Infi

tady jde spíše o to, že ta zkrácená verze prostě lépe "bila do očí" navíc mi ty titulky přijdou takové zbytečné, nijak informativní, jednoduše navíc a nevidím důvod, proč se to zavádělo, jestli to zvýšilo najednou počet kliknutí, že se dozvíme už v titulku že např. "sparta zostudila teplice"

Někdy je méně více

Reagovat
andrew96

Právě že přinášejí užitečnou informaci a lákadlo zejména k soutěžím, které nemám tolik v merku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Reagovat
Tomanatura

Je to super

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas dnes večer, moje srdce plesá. Děkuji Jablonci i Bohemce za krásně strávené dvě hodiny, snad i další zápasy víkendu budou podobné. Mrknu na program ČT Sport a pokud bude možnost, pustím si těchto krásných 90 minut znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě musíme pochválit videorozhodčího, že v čas napravil hroznou chybu útočníků Bohemians.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce nebyla ani žádná šance, to si musel být v sedmým nebi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, kdyz jsi junior Bohemky, chces hrat fotbal a A-tym ma naordinovany jenom boj

Reagovat
ratusek

Jinak cením Bartkovo tetování Petera Griffina škoda, že jsem neviděl, co má na druhé ruce

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
meno

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pablos

Příšernej fotbal... že takhle hraje Bohemka celou sezónu, jsem si zvykl, že takhle bude hrát i Jablonec mě trošku překvapilo a strašně nasralo, jestli se budou cpát na příčky do pohárů

Reagovat
ratusek

Asi to je daň za repre pauzu. Mě přijde, že většina týmů pak vypadá, jakoby se sešla po dovolené na první přátelák

Reagovat
Pablos

Taky jsem si to v sobě takhle obhajoval

Reagovat
ondrasch77

Paradoxně Jablonec hrál v pauze normálně soutěžní zápas - MOL Cup ve Vlašimi...

Reagovat
Salfovic

Pce

Reagovat
ratusek

Už Látala vyhodili?

Reagovat
Liquid

pokud nebude spokojenost se Smetanou tak půjde do Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

brrr

Reagovat
Axelrose

Už jsem se ptal jinde, ale třeba Lavička v Baníku - to je asi utopie, ne?

Toho by fans asi neunesli, co?

Reagovat
frankiefcb

Já bych s ním neměl problém. Ale zatím u mě panuje spokojenost se Smetanou.

Reagovat
Axelrose

Jj, já ale myslel, že sám Smetana se někde vyjádřil, že se jedná jenom o dočasnou výpomoc. Ale možná, že jsem se spletl.

Jinak samozřejmě, pokud bude mužstvo fungovat, asi nemá Baník důvod šahat jinam.

Hlavně by to chtělo, aby v naší lize bylo opravdu minimálně šest (např. Slávie, Sparta, Plzeň, Baník, Jablonec, Liberec) tradičních, vyrovnaných a hlavně kvalitních mužstev, z kterých vždycky třeba jedno na rok, dva vybočí a ovládne ligu.

Protože liga o jednom, dvou " hegamonech" je k hovnu.

Kdyby se k tomu potom přidaly dva, tři další, třeba Slovácko, Budějky, Bohemka a třeba i Pce (když už jsem z Pardubic), jako oživení ligy, bylo by to fajn.

Chtěl jsem tam napsat i Olomouc, ale ta je letos taková.... divná.

Můj názor.

Reagovat
Salfovic

Proč by ho neměli unést ?

Reagovat
Axelrose

Tak pokud vím, jeho hráčský i trenérský život byl poměrně dlouho (mimo jiné) spjatý se Spartou.

Tak jsem si myslel, že by zrovna tohle mohlo fans Baníku trochu iritovat.

Jinak trenér to není, alespoň myslím špatný.

Reagovat
Salfovic

Tak Lavička se projevuje jako takovej nekonfliktní ňouma. Pochybuji, že by s ním měl někdo problém.

Reagovat
HorajzmAmmann

já to dal na svojí stránku na FB a pár lidí jsem podle těch komentů slušně nachytal... https://www.facebook.com/BrabecZachranceBaniku/posts/138860718239468

Osobně by mi ale nevadil....

Reagovat
Axelrose

Tvl, ještě Řepku, jo

Musíte mít bohatou týmovou kasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že u fans by to měl poměrně v klidu, pokud by neudělal něco moc sympatického jako třeba Kozel. Ale pochybuji, že je někde na seznamu vedení. Takže spíš utopie.

Reagovat
Salfovic

Dokdy má smlouvu ?

Reagovat
Kaspar

do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ať do úterý vydrží

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma

Reagovat
ratusek

Ztráta 2 bodů, škoda

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty zápasy venku proti Slavii, Slovácku, Liberci nejsou vyloženě špatné, ale neděláme body no... Aspoň že ta hra je o něco lepší.

Reagovat
bobis21

Tu naši neproduktivitu sledovat je fakt bolestivé. Kromě zápasu s Příbramí máme snad letos průměr méně než 1 gól ze hry na 3 zápasy ne? Jinak dáváme jen z penalt, standardek a nebo soupeř vlastní. Šmiga na hrot, všichni ostatní zaslouží posadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým je neskutečně psychicky odolný, velký obrat venku a posun zpět na 3 místo s jedním zápasem k dobru! Loni by jsme to prohráli!

Reagovat
braveheart

Zrovna dneska byl Liberec U Nisy po deseti letech k poražení. Ale Zelinka a druhá půlka už byla trochu z pohledu Baníku křeč. Liberec si nic nevytvořil, na druhé straně ovšem Fleišman, Kaloč a Zajíc o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat, ale musím to napsat, i když se mnou možná nebude nikdo souhlasit. Ten tým vážně neví kam směřuje. Čekal bych, že teď už se tam budou cpát mladí ať se vidí, jak na tom jsou a zda na to mají, místo toho se tam točí pořád 13 stejných jmen. Dobře teď sice makají, ale body z toho stejně nejsou. Hrozně mě to mrzí, protože co víc chtít. Pak přijde jejich čas a první co uslyšíme, že nejsou odzkoušení.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
dinss

Pro vás by teď měla být jasná priorita nechat hrát mladší a vidět na co v reálu fakt mají.. Dyť je tahle sezona pro vás už ''zbytečná''. Je celkem jedno jestli budeš 10. nebo 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle to cítím, ale z nějakého důvodu se to neděje. Absolutně nechápu postoj vedení, o co se v tuhle chvíli snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér snad vidí mladé na tréninku. Evidentně na to asi nemají. Nechápu, proč by je měl stavět na sílu, jenom proto, že jsou mladý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konkrétně u Drozda vždycky byl argument, že není fyzicky vyspělý na dospělý fotbal. Stejný argument jsem zaznamenal, když se objevil prvně Karabec. První co bylo, jak to bude vypadat až bude Sparta hrát s někým, kdo mu půjde víc do těla a podobně. A ono se ukázalo, že tam ten problém nebyl.

Další jméno je Šmiga. Jednou hraje Zajíc, potom Šašinka, ale ani jeden nemá formu. Proč tam toho Šmigu aspoň nevyzkouší?

Reagovat
braveheart

Hm, dneska Kaloč marný, opět. Čekal jsem aspoň do druhé půle Sora a.... nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloč je marný už delší dobu. Jen těžko si vybavím zápas, kdy zahrál aspoň průměrně. Naopak vždy patří k nejhorším na hřišti a k tomu často udělá totální nesmysl jako penaltu a podobně.

Ten zrovna prostě nesplňuje to co tady píšu, ale je tam plno mladých kluků, kteří šance nedostávají a já bych rád věděl proč.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak zrovna včera mi přišel Kaloč dost slušný... nevím na co u defenzivního záložníka koukáte, ale u něj je fakt důležitý v jaké se pohybuje prostoru, atp.. černá práce se od televize hodnotí těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nestačí jen míč odebrat, ale v moderním fotbalu ho musíš umět i rozehrát. V tom je naprosto tragický. Většina jeho přihrávek jde dozadu nebo do šířky, jakmile hraje dopředu, tak je to většinou hodně nepřesné. Nemluvím o tom, že většinu času hraje s Jánošem, takže na tu černou práci ani není sám. Navíc dneska tihle hráči musí umět vykrývat prostor za beky, když se rozhodnou podpořit útok a tam má taky dost velké mezery.

Reagovat
braveheart

Přesně tak. Chápu, jak to myslí Horajzm, ale Kaloč nemá žádnou nadstavbu. Včera jsem si myslel, že na tom hřišti ani není.

Reagovat
HorajzmAmmann

to sice nemá, ale na českou ligu potřebuješ nějakou nadstavbu?

Mi bude stačit, když se o rozehrávku a tu nadstavbu bude starat Jánoš a Tetour. Kaloč ať tam je pouze od bránění.

Vždyť třeba Matič nedělá celý život nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano potřebuješ. Takový hráči nehrají ani o střed tabulky. To by rovnou mohli hrát od začátku o devíti. Jeden takový v Bnaíku byl, jmenoval se Vašenda myslím a hodně jsme si oddychli, že šel pryč.

Reagovat
HorajzmAmmann

On ale Kaloč nebude hrát furt, jenom proti týmům, kde se více soustředíme na defenzivu. Což je dle mého v pořádku. Hodně pomohl tomu, že měl Baník ve středu pole převahu a Karafiáta a spol přehrál...

Pokud budeme hrát proti Příbrami a Opavě tak samozřejmě hrát nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci jsme se určitě nesoustředili na defenzivu, a kdyby tam byl někdo fotbalovější, tak jsme si mohli vytvořit ještě větší tlak. Já se Kaloče dlouho zastával, ale i kdyby si mě přesvědčil, že včera byl platný, což nepřesvědčíš, tak na jeden dobrý zápas má 5 špatných.

Koukni se na přední týmy v lize, nikdo tam takového hráče fakt nemá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak že by byl třeba Filip Souček někde jinde bych ani neřekl...

Kdyby tam byl třeba Kuzmanovič, Liberec by nás možná přehrával... Nebo možná ne, ale to se už nedozvíme. Dle mého dobře zvolená sestava. Kaloč mi nevadí, je to odchovanec a já jsem rád za odchovance. O nic už nejde a vždycky se říká, ať hrajou aspon mladší když o nic nejde... Tak kde je zase problém? Lepší než kdyby hrál Kuzmanovič který je úplně v lese....

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že Kaloč hraje 2 roky vcelku pravidelně a neudělal za tu dobu žádný progres. Tudíž nedává smysl ho stavět na úkor jiných, jen protože je odchovanec.

Pokud nevidíš rozdíl mezi F. Součkem a Kaločem, tak se není o čem bavit. Není snad jediný atribut, ve kterém by byl Kaloč lepším fotbalistou.

Reagovat
HorajzmAmmann

a který hráč v Baníku udělal za 2 roky nějaký progres? Takže by Smetana udělal lépe, kdyby tam dal třeba Kuzmanoviče, jenom protože je ofenzivní hráč? Dle mého nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnání Kaloč a Kuzmanovic je úplně mimo. 1. jsou to dva rozdílné posty za 2. každý je v jiné fázi kariéry. Kuzmanovic už má nejlepší roky za sebou a ta křivka mu pomalu padá. Naopak Kaloč by měl mít progresi. Napiš mi jediný atribut, který má Kaloč nadprůměrný. Koukni se na srovnání s konkurencí, kdo tam hraje na těch pozicích. Vytáhnu ti hráče, co v posledním kole hráli podobný post v posledním kole. Pavelka, Krejčí, Holeš, Kalvach, Jánoš, Karafiát, Mara, Považanec, Sadílek, Daníček, Hlavatý, Tischler

To jsou hráči z prvních 8 týmů, kterí hrají podobnou pozici jako Kaloč. Řekni mi, kdo je tam horší?

Reagovat
HorajzmAmmann

To srovnání mimo není, protože kdyby nehrál střed zálohy Kaloč, Jánoš, Tetour hrál by Jánoš, Tetour, Kuzmanovič (možná Šašinka).

A ty hráče co jsi napsal - taky se můžebe začít bavit o tom, kde byl Tischler 2 roky zpátky, Holeš 8 let zpátky, Považanec 10 let zpátky a tak dále... Kaloč je ze všech úplně nejmladší a je potřeba s ním pracovat, ne ho odjebat.

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem - Hlavatý, Tischler jsou jiné pozice...

Reagovat
bobis21

Kaloč rozhodně nehraje 2 roky, začal do áčka nastupovat až pod Kozlem, takže asi rok a necelé 2 měsíce. Do té doby měl snad 1 zápas v poháru.

Reagovat
lichna.

Srovnavat Kaloce s Vasendou je rouhání...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
braveheart

Proč se pořád spokojit s tím, že na českou ligu to prostě stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt matic je strasne chytry hrac, ten presne vi, co udela o vterinu drive nez ostatni (coz ale i tak v pl nekdy nestaci, protoze je to trochu kolohnat ), prihravku kdyz ma cas ma taky slusnou.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně jednoduchý pohled na Matiče. Bohužel už nemůžu najít analýzu jeho hry v sezóně 2014/2015, kdy byl pro Mourinha klíčovým hráčem. Ta analýza byla perfektní. Ve zkratce: Rozehrávka pod tlakem a technika, velký vliv jeho poziční hry, schopnost bránit a síla ve vzduchu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

Baníkovci tu byli pro trestání týmů za výsledek 0:0 - prvním koho by potrestali by byl právě Baník

Reagovat
bobis21

Pro nás je trest ten výsledek 0:0, když nám Zelí sebral gól

Reagovat
braveheart

Kteří baníkovci? Myslíš ten jeden sarkastický status od Kepyho?

Reagovat
HorajzmAmmann

tady se sarkasmus nechápe...

Reagovat
Kepy_FCB

Ale Liberci bysme se o bod přiblížili dle mého trestání

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
monty25

Kdyby to Zelinka nepodělal, tak to mohl být podobný gól jako tenhle.

https://twitter.com/BarclaysFAWSL/status/1378335293070188546

Reagovat
dave30

Škoda že neexistuje něco jako technický gól. Tady by se našlo využití. Jinak samozřejmě pokud písknul před gólem, tak není co řešit. Škoda.

Reagovat
braveheart

Mě připadá, že písknul ve chvíli, kdy se míč už odrazil od tyče do branky

Reagovat
dave30

Máš pravdu, možná těsně před odrazem od tyče. V každém případě zřejmě nebyl za čarou. A rozhodčí se jistě nedíval na let míče, když pískal ten zákrok. Asi necitlivé, ale rozhodčí určitě nepředpokládal, že míč směřuje do brány.

Reagovat
braveheart

Měl to nechat "dohrát", stejně jak to udělal pak u té druhé penalty. Tohle by byl pro Ndefeho gol roku.

Reagovat
dave30

Jasně, ale on opravdu nesledoval let míče. Takže viděl faul a písknul. Hodně blbé, ale také pochopitelné.

Reagovat
braveheart

Jasně, brečet kvůli tomu nemá smysl. Spíš je škoda, že Baník nepokračoval v dobrém výkonu a Liberec nedorazil, ten byl zvlášť v první půlce doslova tragický. Pak už to spadlo do křeče.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to bylo necitlivé, ale Smetana to řekl dobře. Když jde Zio kopat penaltu má ji proměnit a vůbec se to nemuselo řešit. Já s ním naprosto souhlasím.

Reagovat
braveheart

Tak o tom žádná.

Reagovat
dave30

Reagovat
mistr129

Reagovat
Shevchenko

Stronati když kope penalty tak by se měl naučit pravidla to je fakt ostuda.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já myslím, že to zakončíš tak nějak automaticky no...

Reagovat
dinss

Reagovat
Banikovec7

Tak v ten moment to je asi těžké na to tak zareagovat, však hned věděl, že to platit nebude

Reagovat
Greny

Musíš si tam dát tělo aby tě ten dobíhající znovu zfauloval

Reagovat
bobis21

Tak ono stačilo aby se to po odrazu lehce otřelo o golmana a už by to platilo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
oli9

Slovácko důležité že jsme tam nenechali body

Reagovat
Kepy_FCB

Člověk se těší na ligu po reprevopruzu a pak stejně zklamání skoro ze všeho

Reagovat
Liquid

zúžit ligu na 12, maximálně na 14 týmů a ubude nekvalitních zápasů, si vem takový Brno kolik odehrálo kvalitních zápasů ze své strany, sotva tak 1/4 zápasů

Reagovat
Bagr007

Brno odehrálo asi tak 4/5 kvalitních zápasů. To že nedáváme góly neznamená, že hrajeme hůř než soupeř

Reagovat
mrtvej ofsajd

Baník měl vyhrát, pro ně dnes ztráta bodů. Kdo se mi hodně líbil byl Jánoš, dobrej hráč. Toho bych chtěl do SKS - pod Trp by byl do půl roku v repre.

Reagovat
Liquid

tak to vůbec, pomalej, nepřesnej, nemá na velký klub, strop je pro něj Jablonec, Liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední dobou možná, ale jinak je skvělý...

Reagovat
AjaxFans

Že na něj reaguješ.Uz se opakuju

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mrtvej ofsajd

Když zrovna koukám na Baník, hraje dobře. A nesouhlasím, v lepší týmu by šel nahoru.

Reagovat
diskoschlampe

Taky se mi líbil, ale na první pohled je hned vidět, jak je strašlivě pomalej.

Reagovat
Kepy_FCB

Vyhodí už Teplice toho antitrenera?

Reagovat
Gelu28

Kučera nemůže trénovat ani divizi...lempl jakýho dlouho nebylo ve fotbale

Reagovat
Beči

Vrba Hložan Krejda

Reagovat
dinss

''Proti Teplicím by chtěl hrát každý.''

Dostat dvakrát sedmičku v jediný sezoně je fakt tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to bylo byt automaticky odhlaseni

Reagovat
Remt

Krejčí.. asi ho hodně lidí nemá rádo za tu tvrdou hru a občasné prasárny (ten loket) a priznam se ze jsem jeden z nich ale hrace, ktery je takhle silny a dobry ve vzdusnych soubojich.. takovyho v tymu prostě chceš

Reagovat
pingla

On je fakt skvělý ve výskoku i načasování

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Stannis Baratheon

Když Krejčí nemá sestřih na diskotékového zabijáka, tak ani není tak nesympatický a docela se mu i dá přát. Tak snad se skutečně rodí stoperské duo pro repre. A halně snad co nejdříve vypadne ze Sparty, stejně jako Hložek.

Reagovat
HorajzmAmmann

pod Vrbou půjdou nahoru i ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že ve Spartě nehraje právě na stoperu.

Reagovat
ACSMan

Však je to nejlepší DM od dob Hohenedra

Reagovat
Selänne

Hohenedr Jeden z největších zoufalců v našem dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka?

Reagovat
Bakary3

Tak to uz je prestizni pocin

Reagovat
RadekVonCZE

Na čem ty jedeš? Dej mi to taky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč?

Reagovat
Losinho

Případně se Součkem nejgólovější CM duo na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek pořád umí, ať si říká kdo chce co chce

Reagovat
Bakary3

Uvidi se hned, jak ho nekdo bude branit...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bylo vidět u prvního gólu Teplic :^)

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
braveheart

Dneska jsem ho nepoznával, ale.. hrál proti Teplicím..

Reagovat
ratusek

Včera výbornej. Vracel se, běhal, hecoval hráče a ty centry, lahůdka. Fakt jsem čuměl.

Akorát to spíš bylo dáno zoufalou hrou Teplic, kdy Kučera nenaordinuje to, co dělají všichni a sice osobku na Dočkala a znepříjemnovat mu to. Takhle měl na vše čas a taky to tak vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

On je navíc pro Vrbu ideální hráč. Teda skoro, ještě by potřeboval trochu přibrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dá Karlsson brzy do kupy. Dneska mi přišel nějak dezorientovanej, jak při pohybu bez míče, tak s míčem. Snad to nijak nesouviselo přímo s operací a je to daný pouze jeho herní pauzou.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
braveheart

Kdyby u nás zavírali rozhodčí, tak za chvíli nemá kdo pískat.

Reagovat
dave30

Že to Zelinkovo rozhodnutí bylo necitlivé asi nikdo nezpochybní. Ale nechceš to srovnávat, že? Zelinka nesledoval míč, ale souboj ve vápně (předpokládal, že míč bude mít brankář, nebo skončí v autu). Viděl nedovolený zákrok a písknul. Kdyby sledoval míč, ten skončil v autu a neviděl by penaltový zákrok, tak by bylo také zle. Nehledej ve verdiktu Zelinky žádné konspirace.

Reagovat
HorajzmAmmann

napíšu to tedy naposledy - pokud dám za text smajlík + je to myšleno s nadsázkou, ironicky... myslel jsem, že se to z toho dá jednoznačně usoudit.

Jinak jo, chyba Zelinky byla dle mého brutální. Má prostě počkat na dohrání akce a nechat výhodu. To co udělal je prostě píčovina. A to myslím naprosto vážně i kdyby to bylo naopak.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale samozřejmě Baník měl proměnit dalších x šancí a dát penaltu. Že nevyhrál není chyba Zelinky. Tou dobou už to mohlo být 0:2 a byl by klid.

Reagovat
dave30

Promiň, jsem už starší kousek a hře se smajlíky zas tak nerozumím...

Samozřejmě že měl dát výhodu. Ale když někdo centruje od lajny a ty vidíš penaltový zákrok, tak tě o nějaké výhodě vůbec nenapadne přemýšlet. Ber to tak, že pro něj ten míč nebyl v ten moment vůbec důležitý. Kolikrát se toto během kariéry rozhodčího přihodí? Většině rozhodčích nikdy.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já si jako nestěžuju, Liberec byl proti nám zaříznutý několikrát. Spíš to měl prostě uznat i když to písknul. (Neřeknu kdyby písknul když míč letěl nad vápnem,ale on písknul když to bylo v bráně)

Nevadí mi že zaříznul nás. Nějaké body nám jsou už stejně asi jedno a o nic v podstatě nejde, tak ať má Slovan ještě šanci na poháry. Baník měl dalších x minut na to vstřelit branku...

Reagovat
dave30

Já myslím, že kdyby to pískl v okamžiku, kdy byl míč za brankovou čarou, tak ho na to VAR upozorní a gól by platil. Pokud písknul byť o desetinku dříve, tak mu nic jiného nezbývalo. Ve fotbale prostě něco takového jako "technický gól" neexistuje. Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ty tři měsíce a prospěšky nenaordinuješ Stronatimu?

Reagovat
wwwx

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
djiros

Kdyby spadlo posledních 5 týmu aktuální tabulky, tak bych se vůbec nezlobil, protože co ty týmu předvádí je k pláči.

Reagovat
REPLIKATOR

+ Karviná

Reagovat
Kaspar

jeste k nim pridat Zlin, ten hral fotbal akorat za Bilka, co je tam zase Panik, tak je to jen kopejte to na Poznara a snad tam neco spadne

Reagovat
pingla

jsi opravdu Kašpar, když ty zápasy Zlína nesleduješ, tak nekomentuj jejich průběh

Reagovat
REPLIKATOR

Bolka

Reagovat
Figi

Karvina dnes hodne dobre. Zcela zaslouzena vyhra. Zlin az na ten haluz gol nemel vubec nic a mohl v klidu dalsi minimalne tri dostat.

Reagovat
Losinho

Hrozná sestava, každá výhra dobrá.

Reagovat
martin1

Výhra je, takže splněno, ale ta koncovka je otřesná. Dobrý je, že po dlouhý době se v lize prosadil Kalvach, snad to bude častější a ostatní se přidají. Navíc i Falta 1. gól. Jinak ta hra byla dobrá, pěkně se na to koukalo, až na tu koncovku, mělo to být tak 4:1.

Reagovat
db18

Reagovat
Oli99

Reagovat
meno

Oceň Vorla, chytil 3 jasný.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Už Teplice vykopli Kučeru ?!?!

Reagovat
Greny

Nejlepší hráč na hřišti Pachlopnik :

Se Slavií bychom mohli hrát casteji

Reagovat
ZB 07

Ztracený dva body. Nikdo se neodhodlá ke střele, nacentrovat neumíme. Ta individuální nekvalita bije do očí, s tímhle prostě nejde ligu hrát. Dobře zahrál Pachlopník a defenziva obecně, tam problém není, ale dokud nezačneme dávat góly, tak nemáme v lize co dělat. Aspoň, že jsme jedinej tým, kterej v týhle sezoně neprohrál se Slavií ani v jednom zápase.

Reagovat
Greny

Jako dnes mě Richard nastal zas sestavou... Fila je sice mladej ale momentálně asi náš nejlepší útočník ... Měl sedět Rusek nebo Hladik

Reagovat
ZB 07

Růsek byl hroznej, Fila měl hrát v základu no. Hladík si svoje odvedl, ale některý situace by technicky vyřešil líp i můj pes. A Zahumenský je otřesnej, záloha je celá fakt šílená.

Reagovat
soukup

Fila místo Hladíka. Oba jsou to soubojoví útočníci, akorát Fila když ten souboj vyhraje ještě umí i kopnout do míče

Reagovat
Greny

Každopádně .... Co říci... Bod je prostě málo... Pachlopnik opět ukázal že když se mu chce tak patří mezi nejlepší hráče v lize... Ve Slavii nebo Spartě by byl strašný dělo....

Každopádně dvojka Záhumenský a Hladík to bylo něco... Ti zase potvrdili že patří mezi nejhorší v lize... Pochválil bych ještě Hlavicu a Pernicu

Reagovat
John Obi Mikel

Já se divím, že jste nestříleli z dálky. V bráně čtyřka Přéma a vy jste to zkusili snad jen 1x/2x.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Kdo z té dálky měl ale vystřelit? Pachlopnik se k tomu nedostal a Gajic, Čermak střelci nejsou... Rusek nebyl moc vidět a Hladík a Záhumenský jsou rádi že trefí balon natož branku

Reagovat
KingMaster13

Ne asi tam stačilo trefit bránu a něco by tam propadlo

Reagovat
Greny

Je vidět že Zbrojovku nesledujes....prej stačilo jen trefit bránu .. nadlidské výkon našich ostrostřelců...to i Charvátová by měla větší šanci že ji trefí než někteří naši spilmachri

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
braveheart

Reagovat
soukup

Reagovat
martin1

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude za Slavii chytat na Arsenalu a v derby? Radek Černý, nebo se vrátí Kolář?

Reagovat
Greny

Kovář

Reagovat
KingMaster13

Jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě lepší volba Přéma, než ten zoufalec Vágner

Reagovat
Coutinho10

je mladej...spíš to podělali stopeři Zima s Kačarabou...toto neměli dopustit

Reagovat
KingMaster13

No nevím jestli to má posrat mladej nebo starej tak raději mladej

Reagovat
Manik...

Ty jsi dement..

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
Manik...

Na základě chování na tomto portále, není co řešit..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, teď si mi to nandal. Píšeš to každému, kdo rozumí fotbalu více než ty?

Reagovat
John Obi Mikel

Trpiš naznačuje, že Kolář by prý chtěl.

Reagovat
Greny

Za mě je to strašná blbost

Reagovat
KingMaster13

To je pitomost to ať nedělá i za cenu debaklu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak O2ťáci v průběhu zápasu zase naznačovali něco o Stejskalovi. Zatím to spíš vypadá na Přéma vs Vágner.

Je to otázka.

Reagovat
KingMaster13

Vágner, když ho Trpiš dobře namotivuje tak věřím že bude tu chybu chtít odčinit. Hlavně raději ať nevybíhá ale, protože Aubmeyang a Lacazette to jsou jiní blázni než Hladík

Reagovat
John Obi Mikel

No, Lacazette taky dokáže nedat podobné tutovky jako Hladík.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Za mě by měl jednoznačně jít do branky Kovář a to protože

1) Kolář by tam lézt neměl tak brzo po urazu a ještě k tomu na ostrovech bez aspoň nějakého zápasu v lize

2) Stejskal naznačovali že by mohl být k dispozici ale taky dlouho nechytal a bůh ví jak by to dopadlo...

3) Vágnerovi to může posrat totálně kariéru viz Tafat...

4) Kovář v pohárech chytal, je to zkusenej brankář, když něco posere kariéru mu to nezkazí s tlakem se vyrovnat dokáže a s případně chyby si nebude dělat těžkou hlavu

Reagovat
KingMaster13

Kdyby Vágner tam dostal výprask tak se mu to promine ale když tam udělá chybu starej matador Kovář tak budou akorát všichni nasraní a u něj je dost velká šance že udělá nějaký minely. Však poslední roky chytá hrůzostrašně Trpišák umí pracovat mentálně s týmem a myslím si že by Vágnera připravil tak, že by chybu neudělal.

Reagovat
Greny

Nejsem si tím jíst... Prostě fakta hovoří za mě jasné... Vagner může být super brankář ale momentálně to na EL není a možná ani na ligu...je mladej a dochytal Rangers tam na něj moc nešlo... Dal s Opavou chyboval ... Chybu zopakoval i proti Brnu ... Nezvládl úplně nejlépe zápasy proti týmům ze spodku tabulky... Co bude proti týmu z PL ... Ale můj názor no

Reagovat
KingMaster13

Ale Kovář ty chyby dělá taky Loni nám totálně domrdal třeba zápas v Opavě. Za mě raději nováček kterýmu to může hodně dát než aby ty chyby udělal Kovář a jakože já fakt Kovářovi nevěřím že by je neudělal. Kdyby byla šance že to vyčape....okay ale u něj si myslím že je i větší šance že to tam nějak dosere. Jasně Vágner může zase dostat redku nebo udělat třeba penaltu ale tak to už je riziko hry.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně, že chceš aby chytal Vágner

Reagovat
KingMaster13

Kovář chytá piču, Kolář je nesmysl aby chytal a mladý může získat akorát zkušenosti. Beztak přes Arsenal nepostoupíme ať uděláme cokoliv takže co

Reagovat
John Obi Mikel

Mě je to vlastně docela fuk. Chyby dělají všichni 4, tak si nemyslím, že by to mělo velký význam. Spíš mě děsí, že tam půjdeme se 2 stopery.

Reagovat
John Obi Mikel

I když Koláře bych určitě neriskoval.

Reagovat
KingMaster13

Nakonec to hostování Deliho se ukázalo jako geniální tah

Reagovat
John Obi Mikel

Určitě. Jinak by byla včerejší dvojka i ve čtvrtek.

Reagovat
Banikovec7

Už moc ne

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci mu ukonci karieru

Reagovat
Aldeano

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Čert

Reagovat
KingMaster13

Tajný trumf bude chytat Kúdela

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Vágner by asi nebyl

Reagovat
KingMaster13

Hodil by pár urážek a rozhodil by soupeře

Reagovat
Slavia10

Stejskal je furt mimo ? Nemůžeme stáhnout Markoviče?

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že bychom ho nemohli dopsat na soupisku. Ligu nevim, ale EL určitě ne.

Reagovat
Coutinho10

cekam Kolare

Reagovat
KingMaster13

Jako on určitě bude muset chytat derby no Ach jo, tak snad nebudou střílet

Reagovat
Coutinho10

j jako to vidim jako hlavní důvod to derby....kdyby Vágner pokračoval v tom co předváděl po vystřídání Koláře na Rangers, tak by možná na ten návrat tolik nepospíchal, ale takto, kdy až na Přému máš všechny golmany na derby out, tak jsem přesvědčenej, že Kolář do toho derby půjde a tím pádem i o 3 dny dříve ten Arsenal

Reagovat
KingMaster13

Ale bojím se toho, ačkoli Kováře bych se bál asi mnohem víc

Reagovat
Coutinho10

jako riziko tam je a to z více pohledů. ale jsem přesvědčenej, že ho podstoupíme

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba nejhorší na hřišti, nelíbil se mi dnes ani Bah, nebo Olayinka. A mlaďas Vágner bohužel pokazil celý zápas. Nedivím se, že odcházel v slzách. Ten moment mu teoreticky může zabrzdit kariéru, ale doufám, že se tak nestane. Takové nepříjemné probuzení z docela pěkného snu.

Reagovat
KingMaster13

Nedostatek zkušeností no Kolář by tam šel s tím že to stihne a bejt tam zase nějakej zkušenej brankář tak by zůstal v bráně i za cenu toho že se třeba dostane gol než za takovou cenu mu zabránit

Reagovat
John Obi Mikel

Jednoznačně. Kolář by to pravděpodobně nějak zkazil taky a Kovář by určitě nešel.

Asi by spíš měl nechat gól (on by to navíc dost pravděpodobně nedal), než tam jít takhle na riziko, ale to se mi to snadno píše, zatímco on měl na rozhodnutí vteřiny.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Tak to se může stát. Tohle klidně mohl udělat i Koly, kterej taky furt vybíhá za vápno. Bohužel Vágner je celkově nejistej a už minule málem zavinil dva góly. Nejhorší na tom jsou ty slzy. Pokud chce hrát na takový úrovni, tak by měl být psychicky odolný a ne bulet. Lehko se to řekne, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Od druhé věty jednoznačně souhlas

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nejhorší jsou slzy jo? Proč by nemohl brečet? Je mu pořád 18. Když se z těch chyb bude chtít hned poučit a hned další den bude chtít dál na sobě makat, tak to problém určitě není.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
milan78

brno x slavia 0:0 připosranost versus údržba

Reagovat
Greny

Orel

A neni to tak lepší když vystoupí hlavní rozhodčí a vše takhle řekne?

Vždyť to je pak paráda a pohoda

Dokonce je i škoda že nemají nějakej port jako v NHL že by to vysvětlili i na hristi

Reagovat
Banikovec7

Tak když to má jak vysvětlit, tak je to určitě lepší, ale když nemá, tak tam asi nikdo nepoleze

Reagovat
Greny

Mě by třeba zajímalo jej by Zelinka vysvětloval ten vcerejsek

Reagovat
Banikovec7

Tak tam by prostě uznal chybu, tam asi ani nikdo z nás nevěří, že by v tom byl úmysl pomoct Liberci. Spíš třeba takový Proske by měl určitě problém vysvětlit některé své výkony

Reagovat
Greny

Tak ten odmítl vysvětlit i to co pak vysvětlil Orel

Reagovat
wwwx

Nemůže za to, že borec neumí dát centr a náhodou se trefí do brány.

Reagovat
mistr129

Samozřejmě poškození Baníku, ale když jsem to pak večer viděl, tak jsem ho chápal. S takovou dráhou balonu nepočítal a já bych to asi taky písknul.

Reagovat
Liquid

ale měl vysvětlit proč za úder do obličeje nedal žádnou kartu když i ve studiu expert Rosa mluvil o jasné červené

Reagovat
Greny

Ptoroze žlutou dle varu udělit nemůže a ne červenou to nebylo

Reagovat
Liquid

no nemůže, vždyť se to děje, Královec ve finále poháru a mylsím že i v PL, ale jinak máš pravdu, pokud je volaný na potenciální červenou, mělo by to být buď RED nebo nic, ale zde byl volaný na penaltu i dle jeho slov

Reagovat
Greny

A není to teda tak že když je volány na penaltu a ta nebyla tak je to vyřešeno?

Reagovat
Liquid

možná ano, každopádně ta možnost neudělit červenou a udělit žlutou by za mě dávala smysl v případě, že prostě zákrok nevidí a zároveň to pro něj není červená, teď myslím všeobecně

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam držení za rameno úder do obličeje ne.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kačarabu bych už teď poslal do Liberce, je naprosto otřesnej. To jsme si mohli nechat Laca.

Reagovat
John Obi Mikel

Laca/Karafiáta

Reagovat
meno

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, koho v lete koupime na stopera

Reagovat
Nuno čomes

Moc vám ten půlroční sběr pokémonů na stopera nevychází.

Reagovat
Coutinho10

no aspon ten Kacharaba je na hostovani s opci, takze to neni az takovy problem a bohuzel ne kazdy ten prechod zvladne no

Reagovat
meno

Max z Budějovic vypadá dobře, já bych ale šel do Santose z Karviné.

Reagovat
Coutinho10

dalsi ukacko nevim...Kacharaba staci

Santose nemam az tolik nakoukanyho, takze tezko hodnotit...nejlepsi by bylo, kdyby Deli pokracoval, ale Trpis ho nebude chtit, tak uvidime, koho si vyhlidneme

Reagovat
meno

Hlavně by byl hrozně drahej.

Reagovat
Coutinho10

j, jedině teda něco podobnýho jako s Kacharabou a nějakou tu opci, pokud by se osvědčil

Reagovat
meno

Hlavně se nám po sezóně vrátí Karafiát a Laco, kterej když bude zdravej, tak bude výbornej. Nicméně až bude další kolo, koukni na Karvinou s Plzní, Santos je fakt výbornej. Hodně soubojů, hodně přihrává (na obránce dost dobře), je vysokej, silnej, rychlej. Já se divím, že nehraje spíš zálohu než stopera. Bohužel má asi 7 žlutých, takže tam potřebuje zamakat, ale je vynikající a ve 23 letech má furt všechno před sebou. Navíc je to Brazilec, takže by nám mohl být nápomocnej i k Joaovi.

Reagovat
Coutinho10

budu koukat souběžně i s PL, ale určo to budu mít puštěný a zkusim se na něj víc zaměřit

jinak Karafiát nevim, jestli taky už není odepsaný, ikdyž Trpiš ho zná dobře, tak mu třeba šanci dá a otázka, co ten Takács...měl i dobrý momenty, ale i špatný...tak otázka, jestli se mu povede ještě nějak výrazněji se dostat do sestavy nebo alespoň zůstat v týmu i na podzim, ale většinou to spíš bývá tak, že ti hráči, kteří se hned neprosadí, tak moc dalších šancí už nedostanou, ale samozřejmě záleží, jestli na těch postech se prosadí někdo jiný nebo ne, tak uvidíme

Reagovat
John Obi Mikel

Jugase už jsme prodali, nebo hostuje? (ne že bych ho dával do základu)

Reagovat
Coutinho10

jeste hostuje, ale mam pocit, ze v lete mu konci smlouva, takze pak bude volnej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Hancka.

Reagovat
Coutinho10

od nich nechci nikoho max. Nitu bych bral

Reagovat
John Obi Mikel

Asi bych ho taky nechtěl. Jak píšeš. Max Nitu nebo mladíky.

Reagovat
Coutinho10

navíc ten Hancko má nějaký problémy na zranění, že je náchylnější, takže ne...Hovorka stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Skandální řízení zápasu. Sima se dá pochopit, ale že se Sparta bojí i osmnáctiletého gólmana, to už je jiná ostuda. Zima dostane nafackováno ve vápně a Proske klasicky mlčí. Rekord v neporazitelnosti má o to větší hodnotu, že se zápas co zápas hraje do kopce.

Klobouk dolů před Přémou Kovářem, jak to zvládl. Být stále připraven není jednoduchý, většina brankářů na jeho místě by se spokojila s pozicí na tribuně. Takhle má vypadat profesionál a sešívaná legenda.

Reagovat
Rolf

Kdepak zlegendovatěl?Na tribuně?

Reagovat
Losinho

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si Takhle přesně vypadá fanoušek, který hodnotí něco, čemu absolutně nerozumí

Reagovat
ratusek

Sheldon?

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že to nebude. Ten měl trochu jiný styl psaní.

Reagovat
RuneSKS

Jasnej liquid

Reagovat
oli9

Legenda sesivanych heciru a klaunu v kabině

Reagovat
Salfovic
Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice snad jsou už zachráněné, do pohárů se stejně nedostanou a tak tomu odpovídají i ty výsledky. Nějak chybí motivace nebo co? Tak slabé týmy jako je Plzeň by měly porážet.

Reagovat
Radin

OT: Ten Frýdek Místek to je hotovo. Přestěhovat klub někam do Vratimov a od příštího roku i jejich název

Reagovat
Radin

Nechápu Slávii, proč tam má Kováře, když mu nikdo nevěří. V lepších klubech mají trojky taky zkušené, ale tak, že když naskočí zachytají ještě něco..

Reagovat
Losinho

Co konkrétně včera Kovář posral?

Reagovat
Kaspar

tak dvojkou mel byt puvodne Stejskal a trojkou Vagner

Reagovat
meno

Vágner je asi pětka. Stejskal 2, Přéma 3, Sirotník 4 a Vágner 5. Až se vrátí Markovič, tak půjde Vágner na pozici 6.

Reagovat
db18

Tak proč chytal Vágner a ne Sirotník/Přéma?

Reagovat
meno

Sirotník i Přéma jsou po zranění. I včera tam šel Kovář nejistej

Reagovat
Losinho

Sirotník měl myslím zlomenou ruku. Jinak jsou prej on, Vágner i Markovič tak nějak podobný. Chytat umí, ale dělají píčoviny Markovič je z nich samozřejmě nejdál

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole teď koukám na Tiki-Taka a tam byly záběry jak si Schicková zkouší komentování nanečisto a Čelůstka tam vysouval pravý křídlo dopředu nepovedenym centrem a ona to okomentovala slovy "na to, že je to zkušený hráč byla ta střela velmi nepřesná" to chci slyšet to derby

Reagovat
smazaný uživatel

To bude jak loni ten diváckej hokovej komentář "Pozor, pozor, Kanada opět útočí, pozor, pozor....pozor."

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Počkej, fakt? To musela říct schválně, aby nalákala lidi na to komické představení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele