FORTUNA:LIGA - souhrn 27. kola

02.06.2020, 19:57, aktualizováno 03.06.2020, 21:52
Komentáře a souhrny
Plzeň zvítězila na hřišti Baníku Ostrava a vrátila se o osm bodů za Slavii, která včera vybojovala tři body v Příbrami. Liberec vyhrál severočeské derby s Jabloncem a posunul se před svého konkurenta na průběžnou třetí příčku. Sparta zdolala Teplice. Doma uspěly také Slovácko a České Budějovice, zatímco Bohemians potvrdili skvělou formu v Opavě...

Sparta Praha - FK Teplice 3:0

03.06.2020 20:00

Góly: 21. Libor Kozák, 25. Guélor Kanga (pen.), 41. Libor Kozák

Dalo se čekat, že Sparta si s Teplicemi poradí, přesto až příliš snadný průběh duelu na Letné zaskočil. Hodně k tomu přispěl výkon Severočechů, kteří od první minuty očividně nebyli ve své kůži. Domácí si v útoku dělali, co chtěli, a výsledek 3:0 je pro skláře ještě milostivý.

Pražané si tak po úspěchu v Karviné připsali na svůj účet další zářez, který jim pozvedl sebevědomí. Navíc se zase o trochu výš posunuli tabulkou, a to na páté místo. Teplice je naopak třeba hledat v druhé polovině pelotonu, konkrétně na dvanácté příčce.

Sparta začala aktivně a již ve čtvrté minutě nebezpečně hlavičkoval Krejčí, avšak bránu Teplic netrefil. Středopolař Sparty byl znovu v akci za další čtyři minuty, kdy prodloužil centr od Dočkala ze standardní situace na Kozáka, který se ale zblízka také neprosadil. V devatenácté minutě narýsoval Kanga pěknou kolmici na Dočkala, ten hledal před bránou Kozáka, před ním ale ukopl balón bránící Čmovš.

Další šanci Pražanů sice zazdil Karlsson, ovšem ve 21. minutě již bylo na Letné veselo. Dočkalovu ránu vyrazil brankář Severočechů Grigar jen před sebe, načež se z dorážky prosadil Kozák - 1:0. Den otevřených dveří v obraně "Sklářů" pokračoval. Za pár okamžiků se Kanga řítil na Grigara, který na něj sice vyzrál, následně však gólman hostů fauloval Kozáka a sudí Hocek nařídil pokutový kop. Z něj se již Kanga bezpečně prosadil a Sparta tedy po 25 minutách hry vedla o dvě branky.

Po menším uklidnění bylo po půlhodině hry znovu živo před Grigarem. Frýdkův centr se odrazil ke Karlssonovi, jenž ale netrefil míč ideálně a tutovku zazdil. Čtyři minuty před přestávkou už to ale bylo o tři branky. Dočkal hledal ve vápně Frýdka s Kozákem a nakonec se prosadil druhý jmenovaný, který vší silou procedil kulatý nesmysl za marně se natahujícího Grigara. Teplice byly zralé na ručník, a to ještě těsně před odchodem do kabin zazdil další loženku Dočkal.

Obrázek hry se po změně stran moc nezměnil. Ve 49. minutě se ukázal střídající Matěj Hanousek, jenž potáhl míč po levé straně a vyhledal před bránou Kozáka, který však nedokázal zakončit. Následná zblokovaná střela Kangy skončila v zámezí. Po hodině hry rozehrál Dočkal volný kop a před Grigarem se zjevil zcela volný Krejčí, jenže na gólmana "Sklářů" si nepřišel. Až v 65. minutě bylo možno registrovat vážnější zahrození od Teplic. Hýblův centr vyhledal Žitného, jeho nedůrazné zakončení ale nemělo naději na úspěch. O tři minuty později si zase vzal na druhé straně slovo Kanga, který prověřil, zda je Grigar nadále pozorný.

Závěr utkání už mnoho příležitostí nepřinesl. Pouze těsně před koncem vybídl Kanga do šance Tetteha, jenž to zkoušel mezi Grigarovy nohy, ty ovšem balón nakonec zastavily. Přesto se Sparta radovala z pohodové a hlavně úspěšné šichty.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Bohemians Praha 1905 0:1

03.06.2020 18:00

Góly: 72. Matěj Pulkrab

Byli lepším celkem, přesto nebrali vůbec nic. Co víc Opavané chtějí? V duelu proti Bohemians 1905 dlouho tahali za delší konec, jenže své šance nevyužili. Naopak hosté vytěžili z minima maximum a zvítězili již počtvrté v řadě. To Slezané po dvou remízách zůstali bez bodu a spolu s Příbramí kotví u dna tabulky.

První nebezpečnou vlaštovku vyslal v šesté minutě domácí Dordić, jenž se gólově uvedl v posledním představení Opavy v Teplicích. Tentokrát tak úspěšný nebyl, byť brankáře Le Gianga svou dalekonosnou střelou solidně protáhl. Také další větší ohrožení přišlo ve 29. minutě z domácí strany. Zkušený Zavadil potvrdil, že techniku má stále v noze, tentokrát to ovšem trochu přehnal a těsně minul tyč Le Giangovy svatyně.

Ve zbytku půle se hra rozkouskovala několika fauly, na což sudí Ardeleanu reagoval menším mariášem ve znamení žlutých karet. Především SFC se v první půli snažilo dosáhnout trefy, ale jeho snaha vyšla naprázdno. Zmar Opavy pokračoval i pět minut po změně stran, kdy Zavadilův pas ze standardní situace skončil po prodloužení Žídka u Texla, který ale trefil pouze tyč.

Veretrán Zavadil se k dalšímu střeleckému pokusu dostal v 57. minutě, jenže přestřelil břevno. Podobně dopadl také ojedinělý výlet hostujícího Ljovina pět minut nato. Bohemians ale začali přitápět a v 65. minutě si několik desítek domácích příznivců jen oddechlo, že pas Mosquery do pokutového území nenašel žádného adresáta.

O sedm minut později již však "Klokani" udeřili. Mosquera odcentroval na Ljovina, který místo střely zvolil elegantní řešení v podobě přihrávky na Pulkraba, jenž se z otočky nemýlil a poslal hosty do vedení. Opaření Slezané se ve zbývajících minutách nezmohli na odpověď a po konci zápasu jen smutně přihlíželi radosti na straně protivníka.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná 2:0

03.06.2020 18:00

Góly: 4. Marek Havlík, 39. Vlastimil Daníček (pen.)

Slovácko dalo zapomenout na nepovedený výlet do Liberce a doma si spravilo chuť proti Karviné. S trochou nadsázky lze říct, že o osudu zápasu bylo rozhodnuto již v první půli, kdy Moravané zasadili dva přesné zásahy. Na ty Slezané nenašli odpověď a v Uherském Hradišti tedy nevylepšili své nepříliš lichotivé postavení v tabulce. Slovácko si naopak nadále brousí zuby na nejvyšší pozice a momentálně zase okupuje pozice v nejlepší šestici ligy.

Skóre se poprvé měnilo již po čtyřech minutách hry, kdy domácí zahrávali přímý kop. Jeho exekuce se ujal Havlík a přesnou trefou k tyči rozjásal moravskou družinu. V osmnácté minutě to málem bylo 2:0. Centr od Jurošky se dostal až k Zajícovi, který ale tváří v tvář trefil jen vyběhnutého brankáře Bolka.

Slezané posléze přišli o zraněného Lingra, nicméně postupem času začali vystrkovat růžky. Ve 29. minutě to z úhlu zkoušel Vukadinović, ale na gólmana Slovácka Trmala si nepřišel. Jenže za dalších osm minut se Karviná sama srazila na kolena. Qose totiž ve vlastním pokutovém území porazil Petrželu a následný pokutový kop snadno přetavil v druhý přesný zásah domácích jejich kapitán Daníček.

Domácí po změně stran kontrolovali výsledek, navíc sem tam nadále hrozili, jako například v 63. minutě Petržela, jenž prověřil Bolka. Za dalších devět minut zkusil štěstí i Sadílek, mířil však příliš vysoko. Karviná si svou asi největší možnost vypracovala v 83. minutě, kdy balón proskákal až k Šindelářovi a jeho zakončení v pádu zlikvidoval připravený Trmal.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 2:0

03.06.2020 18:00

Góly: 50. Patrik Čavoš, 79. Jiří Kladrubský

Napotřetí už se České Budějovice dočkaly bodového zisku a poprvé od obnovení ligy zvítězily. Podařilo se jim to proti Olomouci, která naopak potvrzuje trápení a již se propadla do skupiny o záchranu. Naopak Jihočeši díky tříbodovému skalpu, který svými trefami zařídili Čavoš s Kladrubským, zůstávají v dramatickém boji o poháry.

Hosté mohli jít do vedení již po sedmi minutách hry, kdy překvapili Dynamo rozehrávkou rohového kopu, načež se do centru Housky opřel Beneš a rozezvučel břevno. Kapitán Sigmy se následně musel ve 25. minutě ze hřiště poroučet, a to ze zdravotních důvodů.

Duel na Střeleckém ostrově pokračoval ve vlažném tempu. Po půlhodině hry zkusil štěstí olomoucký Houska, ale bránu Jihočechů netrefil. Podobně dopadla i šance Budějovic ze 35. minuty, kde Talovierov hlavičkoval nad břevno.

O co však hráči ochudili diváky u televize v první polovině zápasu, to jim domácí vrátili hned čtyři minuty po změně stran. Gólovou akci vymyslel mladý Šulc, jenž našel volného Čavoše a technický pokus dnešního kapitána Dynama proletěl mimo dosah brankáře Olomouce Mandouse - 1:0. Jihočeši byli při chuti a po hodině hry mohli svůj náskok navýšit. Rychlý brejk táhl Šulc, následně předal balón Brandnerovi, jenž se zbavil obránce, následně ale pálil přesně do míst, kde stál Mandous.

Druhé trefy se tak České Budějovice dočkaly až v 79. minutě. Nepřehlednou situaci před bránou Sigmy nakonec vyřešil Kladrubský, jenž dotlačil kulatý nesmysl za brankovou čáru. Třetí zásah mohlo Dynamo přidat za dalších šest minut, ale Mészárose obrana hostů zastavila a Čavošovo zakončení do prázdné brány bylo na poslední chvíli zablokováno. Ani Šulc nevyřešil v nastaveném čase svůj únik na Mandouse šťastně. Přestože však trefil gólmana Hanáků, mohl se po závěrečném hvizdu radovat se spoluhráči ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:2

03.06.2020 18:00

Góly: 33. Pavel Bucha (pen.), 78. Jan Kovařík

Plzeň nedává vedoucí Slavii spát a před vzájemným soubojem potvrdila výtečnou formu. Západočeši zvládli i nevyzpytatelný duel v Ostravě a pevně zůstávají na druhém místě. Baník se zase drží v nepřehledném boji o evropské poháry, přestože nezvítězil již počtvrté v řadě.

Poprvé bylo ve Vítkovicích živo po deseti minutách hry. O vzrušení se postaral hostující Kayamba, jenž hledal před bránou soupeře Chorého, avšak novicovi v základní sestavě Viktorie se nepovedlo míč umístit mezi tři tyče. Ještě větší šanci spálil Chorý za dalších osm minut, kdy po pobídce od Kalvacha nechal vyniknout ostravského gólmana Laštůvku. Po dvaceti minutách hry konečně odpověděli také domácí, avšak Šašinkova hlavička po centru od Potočného příliš nezaměstnala brankáře Hrušku.

Západočeši si v první pětačtyřicetiminutovce vypracovali více příležitostí a po půlhodině hry šli do vedení. Pomohl jim k tomu Fillo, který ve vlastním pokutovém území fauloval Čermáka. S nařízenou penaltou si poradil Bucha, byť Laštůvka nebyl daleko od toho, aby jeho ránu vytěsnil. Každopádně se tak nestalo a do kabin šli spokojenější hosté.

Baník hledal kloudný recept na obranu Viktorie až do 64. minuty, kdy se konečně dočkal své vyložené šance. Tou však pohrdl Kuzmanović, jenž v pádu nedokázal usměrnit přihrávku od Ondřeje Šašinky. Naopak Plzeň trpělivě čekala na svůj čas, který přišel v 78. minutě. Bucha se tentokrát místo střelce objevil v roli asistenta, jelikož narýsoval pas na Kovaříka, který i z pomocí břevna přelstil Laštůvku - 0:2. A když se následně na druhé straně neprosadil znovu Kuzmanović, bylo jasné, že všechny body poputují na západ Čech.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slavia Praha 0:1

02.06.2020 20:00

Góly: 82. Petar Musa

Bolelo to hráče, bolelo to oči fanoušků, přesto si nakonec v táboru pražské Slavie mohou oddechnout. Červenobílí poosmé v řadě dokázali porazit Příbram, z jejího hřiště vezou jednogólové vítězství zajištěné pozdní trefou Musy.

Jedna z největších příležitostí první půle přišla hned ve druhé minutě. Po Coufalově centru se míče ujal Provod, jehož ráně z otočky chybělo pár centimetrů. O druhou pozornosti hodnou šanci se omylem postarali Příbramští. Jejich obránce totiž trefil balónem Stancia, od nějž se míč odrazil do tyče. Dorážející Tecl sice dostal rozvlnil síť, avšak využil k tomu ofsajdového postavení.

Stanciu byl znovu asi nejaktivnějším slávistou, jeho rána zpoza vápna ale úspěch neslavila. Po čtvrtině utkání konečně zahrozili i domácí, Kingueho hlavičku ale obrana zblokovala, Rezkův následný pokus letěl příliš vysoko. Do první šance utkání se dostal i Tecl, který si však vylámal zuby na Melicharovi. Stejně tak skončil i jeho lob krátce před pauzou.

Po návratu ze šaten se mohli dostat do vedení pevně bránící Středočeši. Soldát však Rezkova centru nevyužil a hlavičkoval nad bránu. Po hodině hry se musel zase poroučet na zem Melichar, který vychytal Traorého pokus. Těžké chvíle měl poté hlavní sudí Pechanec, po němž chtěli slávisté hned dvakrát penaltu. Nejprve po souboji Antwiho s Provodem a poté Soldáta se Stanciuem. Ani jednou ovšem nepochodili.

A jelikož Stanciův povedený přímák skončil na brankové konstrukci, musel rozhodnout střídající Petar Musa. Odražený míč po centru rumunského středopolaře se pomalu snášel k jeho nohám, krkolomný volej mladého útočníka nakonec zapadl k tyči a Chorvat se tak dotáhnul na čelo tabulky střelců.

I přes příbramské náznaky sešívaní vítězství uhájili a minimálně na den navýšili svůj náskok na čele na jedenáct bodů. Naopak Příbram je nadále poslední.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slovan Liberec 0:1

02.06.2020 18:00

Góly: 80. Tomáš Malínský

Hráči Slovanu Liberec zvládli utkání 27. kola FORTUNA:LIGY, když v Jablonci porazili svého rivala 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil záložník Tomáš Malinský. Slovan se díky výhře posunul v tabulce na třetí místo právě před Jablonec, který na bronzovou příčku ztrácí dva body.

V páté minutě byl Jan Matoušek faulován u levé autové čáry a domácí měli k dispozici standardku. Skvělým centrem ji rozehrál Jan Krob, jehož pobídka přistála přímo na hlavě Tomáše Hübschmana! Jablonecký matador ale zblízka hlavičkoval vysoko nad břevno.

Slovan dělily v osmé minutě centimetry od velice šťastného a zároveň nádherného gólu. Jakub Pešek pláchl po levém křídle a odcentroval. Míč si to ale namířil přímo na bránu povyběhnutého Hrubého, prolétl souběžně s brankovou čárou a odrazil se zpět do hřiště.

Uběhlo 23 minut a Liberec se už radoval z branky, jenže VAR jeho emoce znovu zchladil. Jan Kuchta dostal skvělý míč do běhu a v úniku prostřelil Hrubého, jenže si při zpracování pomohl rukou, což pozornosti rozhodčího u videa neuniklo.

Domácí Libor Holík slabou malou domů vystavil před koncem poločasu do velkých potíží gólmana Hrubého. Ten byl u míče jen o chloupek dříve než Kuchta, načež Tomáš Malinský zpoza šestnáctky netrefil balon dobře a branku, kam už se stihl Hrubý vrátit, minul.

Začala druhá půle a Taras Kačaraba trošku podcenil nákop Jakuba Považance a byla z toho obrovská šance. Janu Matouškovi už totiž v cestě stál pouze Filip Nguyen, který dobře povyběhl a přízemní zakončení dokázal zlikvidovat.

O minutu později už málem platilo nedáš, dostaneš. Alexandru Băluţă výborně roztáhl hru doprava na Tomáše Malinského, který moc dobře viděl, že má ve vápně nabíhajícího Jana Kuchtu. Ten ale ve vyložené pozici trestuhodně vůbec netrefil branku.

V osmdesáté minutě se Liberec dostal do vedení. Kamso Mara přihrál na levou stranu Tomáši Malinskému, který to vzal na sebe, vydal se rovnou do šestnáctky, obešel Holíka a technickou střelou zakroutil míč pravou nohou ke vzdálenější tyči. Hrubý plachtil vzduchem marně.

Po šesti minutách mohl Slovan rozhodnout zápas. Imad Rondić v akci tří proti jednomu nepřihrál Băluţovi zrovna nejpřesněji, přesto se rumunský hráč už musel vypořádat jen s gólmanem. Před Hrubým dlouho váhal se zakončením, až si přehodil míč na levou nohu a minul bránu.

Další tutovku měli hráči Liberce v nastaveném čase. Tomáš Malinský předvedl další krásnou individuální akci a po průniku z levého křídla naservíroval vyloženou šanci hned dvojici spoluhráčů. Rondić ovšem z malého vápna vůbec nedokázal namířit míč na branku.

Ani rohový kop v poslední minutě nastavení nebyl domácímu Jablonci nic platný, a tak si Liberec odvezl pod Ještěd tři body.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 1:1

02.06.2020 18:00

Góly: 24. Lukáš Budínský - 21. Aleksej Tatajev (vl.)

Mladá Boleslav si po výprasku od Plzně chtěla zlepšit chuť ve 27. kole v utkání se Zlínem. Do zápasu však nevstoupila úplně ideálně, když si v jednadvacáté minutě dal vlastní gól Tatajev. Kapitán Budínský však po třech minutách srovnal a skóre už se do konce nezměnilo.

V osmé minutě musel domácí gólman Stejskal být v pozoru, když musel vyběhnout z brány a odklidit míč před dotírajícím Čanturišvilim.

Zlín se po jednadvaceti minutách dostal do vedení a nutno říct, že s velkou dávkou štěstí. Jawo se zbavil Jakuba Klímy a poté chtěl nacentrovat míč do vápna, jenže ke smůle domácích trefil Alekseje Tatajeva a od něj se balon odrazil přesně k pravé tyči marně se natahujícího Stejskala.

O chvilku později už ale bylo vyrovnáno. Po autovém vhazování si mladoboleslavští hráči několikrát vyměnili balon a Jiří Klíma poté uvolnil Lukáše Budínského, který tváří v tvář Dostálovi nezaváhal.

V 83. minutě se Zelený protáhl po levé straně a předložil míč Budínskému, jehož střelu z hranice penaltového puntíku ve skluzu zblokoval Azackyj.

Mladé Boleslavi nyní patří v tabulce osmá příčka s osmatřiceti body, Zlín je čtrnáctý a bodů má dvacet čtyři.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha27214255:867
2.Viktoria Plzeň27185456:2259
3.Slovan Liberec271431047:3445
4.FK Jablonec27127843:3743
5.Sparta Praha27118850:3541
6.1. FC Slovácko27118833:3041
7.Baník Ostrava27117937:3040
8.Dynamo České Budějovice271231243:4239
9.FK Mladá Boleslav271151144:4638
10.Bohemians Praha 1905271061133:3936
11.Sigma Olomouc27712832:3333
12.FK Teplice276101123:4428
13.MFK Karviná27591321:3624
14.Fastav Zlín27661524:4324
15.SFC Opava27471613:4419
16.1. FK Příbram27461717:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (502)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Liberec zaslouženě, od nás naprostá katastrofa, velký těžkopádný nic

Reagovat
ondrasch77

Od nás neskutečně odfláknutý.... Zejména 2. půle

Reagovat
Alan_Shearer

Po tolika letech vyhra v Jablonci, neskutecny. Jen skoda, ze jsme nevyhrali treba 4:0, sance na to byly. Snad v lete prijde solidni utocnik. No a Jablonec velky spatny, doufam, ze odpadnou a nebudou se srat do poharu.

Reagovat
REPLIKATOR

Mistři Severu!

Reagovat
FCSL

Jaro 6-0-1. Posledních 15 kol, 2. místo

Škoda Teplic a prosranýho začátku sezony, ale ted fakt jedem. Ted doma Bolka, pokračujem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Imos

Reagovat
meno

Boleslav? More like Bolehlav!

Rádobyhumor stranou, ten klub je totálně v prdeli

Reagovat
ManUnited

Na to jak jsem Hoftychovi absolutně nevěřil tak si to dává slušně

Reagovat
REPLIKATOR

V Liberci uděláme trenéra z každého

Reagovat
Mönchengladbach

Dokonalý opak Sparty.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

Ale pár výjimek by se našlo - Zach a Petřík, jen tak namátkou

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Liquid

Reagovat
El-Pistolero-68

Vsak on byl dobry i kdysi ve Zline, tusim.

Jinak Karl s tim jeho FC Vyprodejem kazdy rok slusne balancuje. Taha tam schopne, nenapadne kouce a jde to.

Reagovat
andrew96

Po konci kariéry byl po ruce Vlastovi Marečkovi. Poté, co Vlasta odešel do Teplic a Zlín začal paběrkovat, tak jej zase vytáhl do horní půlky. Pak zase vrátil Bohemku do ligy. Nehodlám dále hodnotit jeho působení v Trnavě a v druhé lize v ČB, nicméně v první lize se doposud rozhodně neztratil.

Reagovat
Bakary3

Mne teda v Liberci ted neprekvapil, asi jsem neco prosvihnul, nebo nevim, ale vubec jsem nechápal, proč se z něj delal uplnej nymand.

Ja ho mam porad zafixovanyho jako z tech lepsich treneru u nas.

Reagovat
andrew96

Do hodnocení se promítl nečekaný odchod relativně úspěšného Hornyáka. Navíc na začátku sezóny nevypadal kádr Slovanu na první pohled nic moc. Do toho přicházely zprávy z Trnavy, kde moc oblibu také nenašel, i díky svému zastání u Poora.

Reagovat
mistr129

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Salfovic

Určitě jsem nečekal, že budou hrát o bednu, ale tohle jsem taky nepochopil.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
El-Pistolero-68

Vidis, jeste ten postup s Bohemkou.

Reagovat
Firkraag

Jojo, u nás byl skvělej. Rozumnej, uměl ušít taktiku na míru. Uhráli jsme pod ním 6.místo s týmem relativních nekopů

Reagovat
El-Pistolero-68

Prave, on tam tehdy mel celkem kopace, si pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak

Reagovat
žrout

To samé u mě, říkal jsem si, co tam to kopyto vůbec bude dělat a že po sezóně letí, ne-li dřív. Hodně mě vyvedl z omylu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Imos

jestli po tom šíleným začátku udělá Evropu, tak klobouček

Reagovat
Liquid

od začátku do konce jasně lepší Liberec, bylo to tak na 0:4, a Mara + Malinský do Slavie

Reagovat
FCSL

Za Balutu, Oscara a Musu

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak top6 stejná jako minulou sezonu, akorát si Sparta s Libercem prohodil místa...

Reagovat
ratusek

Bulharská liga začne i s diváky

I ti Bulhaři jsou před náma

Reagovat
Y.N.W.A

myslím, že by nad tvým příspěvkem kroutili hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, v Bulharsku se souhlas vyjadřuje kroucením hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuješ to blbě, s tou prackou před ksichtem ne, ale normálně, jako když našinec vyjadřuje zápor, u nich je to souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to byla hlavní myšlenka už toho komentáře od YNWA, proto ten smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že asi byla....vysvětlení pro ty , pokud to náhodou někdo neví ( jestli někdo takový existuje ) .

Reagovat
kilobyte

Víš jak nejlépe zkazíš vtip? Tím že ho začneš vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem se jen pochlubit, že mi to došlo. Většinu vtipů totiž nechápu.

Reagovat
kilobyte

Příště hoď smajlíka. Ostatní pochopí, že ty jsi pochopil.

Reagovat
mistr129

Navíc ho muže dat i když to nepochopí a nikdo nic nepozná

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nikoho nepřekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Bulhaři nemají Maďara...

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Stannis Baratheon

To nasere no

Reagovat
REPLIKATOR

chudák

Reagovat
Salfovic

160 táců fuč, to je slušný.

Reagovat
Kepy_FCB

80,- Kč fuč

Reagovat
Salfovic

Tak jeden gól, to už na ně skoro sahal.

Reagovat
OTASi

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Losinho

Souvislost 0/10

Reagovat
C-M@ster

Jo to je Jablonec - Liberec

Já viděl 0_1 a myslel jsem, že mu to zprasila Slavia

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Coutinho10

ani malou domu si nedal ? mohl mit aspon 8 kil, ikdyz by to i tak sralo, ale aspon nejaky drobny na podobny zkousky

Reagovat
Hokaido

Já to taky vždycky zapomenu zaškrtnout.

Reagovat
Hokaido

Dole dokonce eleven postuje pravidla pro malou domů a ani by si jí dát nemohl. A koukám, že už to není desetinásobek vkladu, ale jen pětinásobek.

Reagovat
Coutinho10

takto slusne oskubali

ted tam je maximalni kurz dokonce 3,50 koukam ...takze to ani vyuzit nemohl...kde jsou ty casy, kdy jsem zkousel ruzne haluze za 10 kc, kdy bylo nejdriv dovoleno max. kurz 7, takze slo dat i 3 hodne velke kurzy dohromady, mel jsi nad 200 kurz a stacilo 2 ze 3 ok a mel si kilo ted bys nemel ani to kilo pri tom petinasobku vkladu

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda slušné

Reagovat
ttopi

Taková píčovina a málem to vyšlo

Reagovat
Hokaido

Ale tyhle sázky ze srandy za pár korun mě taky baví, alespoň se člověk nenudí u toho sledování.

Reagovat
GabrielBatistuta

To nebylo na malou domů?

Reagovat
eleven11
Reagovat
GabrielBatistuta

Aha

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Škoda ta remíza byla blízko, každopádně dneska se tam kluci ze Slavie zkoušeli hezky vyskákat aspoň třikrát penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Příbrami Nový stojí , nikoho nehlídá, a nezaujatě pozoruje, jak Musa 2 m před ním zpracovává balón s dává gól.

Reagovat
Greny

Musa balon nezpracovaval ale rovnou střílel po přihrávce rukou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no. Neregulerni gól a VAR nic

Reagovat
Greny

Nebo ještě jinak... Mě vadí právě to že VAR NIC.. x krát tam zkoumají vždy blbosti, malé kontakty, držení při pronájmu a bůh ví co... Ale zde nic ..

Pochopil bych třeba kdyby se tři minuty nehrálo, pak poslali třeba tři záběry rozhodčímu k té obrazovce podívej se na to my nevíme...

By se na to koukl a gol ano x ne....

Takhle to je prostě pochybny

Reagovat
Greny

Držení při primaku

Reagovat
smazaný uživatel

No, je fakt že měla být penalta a k zakončení Musy by ani nedošlo. Ale holt karma funguje.

Reagovat
martin1

Reagovat
Mirek na tenisu

Sešívky oni se objímají jakoby vyhráli na Nou Camp. Trapáci.

Reagovat
Elliasson

Někdy jsou výhry nad tabulkově slabšími týmy vybojovanější než výhry nad 5.týmem tabulky. Si vzpomínám na to, jak se radoval tehdejší trenér Petr Rada, když Sparta v poslední minutě zdolala Příbram.

Reagovat
Salfovic

A k čemu to Spartě bylo dobré ?

Reagovat
Elliasson

K zisku tří bodů.

A prostě ty emoce po takových ubojovaných zápasech jsou kolikrát silnější. Nejsem Sparťan a tehdy jsem se smál, dneska to ale už chápu.

Reagovat
Salfovic

Tak v boji o titul se vydřené tři body pochopitelně počítají.

Reagovat
Blasphemer

Co chceš od klubu, co zisk dvou bodů ve skupině LM prezentoval jako největší národní fotbalový úspěch v historii.

Reagovat
Elliasson

To nikdo neprezentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
žrout

Reagovat
Rarášek

Tebe si nepamatuju, promiň.

Reagovat
žrout

A?

Reagovat
Rarášek

Abys neotravoval, nemám potřebu se bavit s cizíma lidma, čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Jsi na internetu, takže jsi buď dement a nebo dement, když takhke reaguješ.

Reagovat
Rarášek

Promiň, tebe si taky nepamatuju.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
OTASi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
žrout

Můžeš dát odkaz?

Reagovat
Liquid

to si pleteš s eurohujerama z ČT případně s O2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli to spíše tak neprezentují posměšně fanoušci jiných týmů

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Hlavně v období listopad - únor tady byla většina slávistů fakt hrozně arogantní a dělali jste že jste nejlepší tým v historii.

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím. Tolik pravidelných přispívajících tady zase není. A ti, kteří píšou hodně, se takto neprezentují.

...

Samozřejmě nemohu ani vyloučit tebou prezentovaný názor, že v uvedeném období Slavia byla nejlepší tým v historii. Protože se ale moc nehrálo, nelze už tento názor potvrdit, ani vyvrátit.

Reagovat
Bakary3

Hm, ani ne.

Ze hry meli vsichni radost a brali to za uspech, ze dokáže nas klub hrat takhle vyrovnane s barcou, bvb, interem.

To si tu neco cucas z prstu.

A posmesne se o tom takhle opravdu vyjadrovali fandove jinych klubu.

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
verv

Reagovat
Losinho

Což není pravda, ale nějaký palce to dá, chápu.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to jsem nezaznamenal ale jak se vaši hráči poprali o dres Messiho je legendární, a dnes i o Baryho lze očekávat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Koště jako ty tady nemůže chybět.

Reagovat
burinka

Kolik ti je? Docela by mě zajímalo, jak dlouho se dá s takovouhle mentalitou přežít.

Reagovat
ACSeRw!n

asi si nehral fotbal ze

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co dát Musovi trochu důvěry a chvíli ho v tom útoku podržet?

Reagovat
Remt

nebyl bych proti

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovný výkon a takový menší herní návrat do minulosti, ale ukopali jsme to a možná nám to pomůže psychicky i víc než nějaký drtivější výsledek.

Příbrami budu fandit v boji o udržení, dnes hráli hodně dobře.

Snad nám zítra pomůže Baníček.

Reagovat
martin1

Baník vyhraje, to bych se nebál, ale spletl ses o týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra si to povíme. BAROŠ HATTRICK.

Reagovat
Puskas

Myslíš, že ho kupuje?

Reagovat
Coutinho10

nebejt Musy, tak dnes nevyhrajem...mel by hrat vic, jak si vetsina z nas preje

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu proti Plzni by mohl způsob naší hry svědčit víc Teclovi.

Reagovat
Coutinho10

j uvidime

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
montaigne33

Mohl by postavit oba- ST by Musu doplňoval a měl víc úkolů do obrany.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

To by nás myslím přejela ta jejich 3členná záloha.

Reagovat
KingMaster13

Jako s tím souhlasím, je to sice nelogický, protože známe Standu ale zrovna by to mohl být tah co by mohl rozhodnout zápas

Reagovat
PavlíčeQ

Proč dnes nehrál Holeš?

Reagovat
Coutinho10

nejaky drobny zraneni ma

Reagovat
smazaný uživatel

ŽIŽKOV JEDE NA POSTUP

Reagovat
Aldeano

*Viktorka

Reagovat
fabec1222

Do 3. ligy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rolf

Souboj "supermužstva"se slabou Příbramí dopadl šťastně pro přeceňované již po několikáté!

Kšiltovka s tím svým asistentem co utekl od Chocholouška skákali radostí jak kdyby vyhráli

PMEZ.

Reagovat
Losinho

Coufal

Reagovat
smazaný uživatel

Raději jsem vypl zvuk.

Reagovat
Remt

O co šlo?

Reagovat
martin1

Škoda, 80 minut to vypadalo nadějně, ale příležitostí ztratit budou mít ještě dost.

Reagovat
Shevchenko

Ještě před rokem jsem si říkal, jak má Boleslav docela zajímavý kádr. Teď tam kromě Budinského není vůbec nikdo, kdo by stál aspoň trochu za řeč. Snad Budinský rychle odejde a MB půjde zas do sraček. Fakt škoda že jsme ho nedotáhli my.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

pražská farma, ty nikdy nezmizí.. třeba ho klofneme v létě

Reagovat
KingMaster13

Tak to tady chodí, před 2 lety měl třeba super kádr Jablonec, v létě očekávám co zbyde zase v Liberci

Reagovat
Shevchenko

V létě půjde Budinský do Sparty, Malinský do Plzně, Sýkora, Matoušek a Baluta se vrátí do Slavie a celá slavná trojice ze severních Čech může začít úplně od znova.

Reagovat
Imos

nezapomeň. že Nguyen půjde do slávky až se prodá Koli, Tarase si vezme Sparta, Káfa si může vybírat a nakonec nám tam zbyde kapitán Mikula

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci jsou na to zvyklí, ti to zase v pohodě zalepí. Akorát myslím, že z těch 3 se do Slavie nevrátí ani 1, protože jsou víc fotbalisti než atleti a to nezapadá do koncepce.

Reagovat
Liquid

VARokomedie pokračuje, ruky slavisty jsem si všiml hned, narozdíl od O2, a rozhodčího co to měl 2 metry před sebou, ale jak říká Horváth, byl tam předtím faul ve vápně Slepičky, tudíž by se vrátilo 2 minuty zpátky a Slavie by měla penaltu, VAR zrušit, je to zbytečně drahá vymoženost co nic nenarovnává, naopak pomáhá silnějším, odvolaný gól Karviný byl spíše také chybou, protože souboj Hložka rozhodčí ve hře posoudil 50/50 a pustil to byť to měl před sebou a až videorozhodčí co nemá hledat lepší řešení mu vnutil přezkum, dát takový gól Sparta tak se nic nevracelo

Reagovat
žrout

VAR je za mě dobře, akorát ho u nás často řídí dementi. Otázka je, jestli to dělají schválně, nebo na to prostě jenom nemají. Nevím, co je vlastně horší.

Reagovat
vanGomm

Obojí je špatné,ale horší varianta je samozřejmě ta pokud by to dělali schválně.Na druhou stranu to rozhodčí v některých situacích nemají vůbec jednoduché.V každé i v té nejsložitější se musí nějak rozhodnout a vždy se najde někdo komu se to nebude líbit.To podobné jako ted při té koro epidemii.Vláda rozhodne zavřít hranice a je okamžitě napadena,že nás zde drží jako v kleci.Otevře hranice je znova napadana,že nedbá o zdraví našich občanů.Podpoří finančně živnostníky je napadena,že nás zadlužuje.Nepodpoří živnostníky je napadena,že ničí podnikání atd.atd.atd.

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej příklad:))Prej vláda, myslíš ty zloděje ze sekty ano-bude hůř?,Ty svině mají být v kriminále a ne zavírat hranice

Reagovat
vanGomm

Myšlenka mého příspěvku byla ale úplně o něčem jiném

Reagovat
PP

No, problémů této vlády je spousta. Nicméně mezi to hlavní patří jejich neustálé lhaní o všem, že se něco řekne (pomoc podnikatelům) a udělá se to jinak nebo vůbec, dále pak nekompetentnost ministrů (Schilerová, Vojtěch, doprava) a především to, že hájí zájmy Agrofertu a ne ČR.

Reagovat
Firkraag

Dělají to schválně a jsou to dementi.

Reagovat
kilobyte

Takže VAR pomohl Spartě a poškodil Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Jako teoreticky se s ním dá souhlasit, ale VAR u nás funguje jinak. Takže pomohl Spartě, ale ke spravedlnosti. A Slavii dnes vzal penaltu, ale uznal gól po ruce...

Reagovat
Liquid

pomohl právě oběma, nikde není napsáno, že by ji Stanciu za stavu 0:0 proměnil, nebylo ještě přerušení, čili VAR by asi penaltu nařídil, resp. přezkum, ale vlastně nevím kdyby padl pak od Slavie regulérní gól v ty akci zdali by se dle VAR protokolu mělo vracet k penaltě a regulérní gól pak neuznat, toto ale nebyl ten případ, protože VAR měl zastáhnout znovu a gól Musy odvolat

Reagovat
kilobyte

Jenže Slavii pomohl tím, že neopravil špatný verdikt rozhodčího. Spartě pomohl tím, že opravil špatný verdikt rozhodčího. To není stejné.

Jediná otázka ale je jestli měl VAR v těch případech zasáhnout.

Reagovat
C-M@ster

Mě by zajímalo, kolik berou za zápas, co takhle odříděj u videa...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem říkal že Slavia titul nepustí, ve v Plzni ať si váží 2.fleku

Reagovat
žrout

Hele, ten zákrok na Stancia loktem zezadu ve vápně - to nebyl faul? Zajímaly by mě názory, protože podle mě byla jasná penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla. A 30 vteřin na to pískne mnohem menší faul na Stanciua před vápnem.

Starka to měl s Berbrem pořešený, ale ne všechno jde vyřešit rozhodčím. Naštěstí.

Reagovat
C-M@ster

Tak zrovna ten gól se vyřešit rozhodčím dal...

Proto mě právě zmátlo, za co jsou ti videorozhodčí placení, když ani jednou nezasáhli.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však to bylo od hrudníku, já fakt nevím kdy to pochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť i na těch tvých záběrech je vidět, že to jde od Dramého.

Reagovat
C-M@ster

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, podle mě to Zima hrál rukou a navíc zaklínil Dramého, ale to už se dávno měla kopat penalta... Asi to tak mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Zima zahrál v téhle pozici rukou, Dramé by si určitě stěžoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť brečel... Buďme soudní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale objektivně: Slavia měla v této situaci mít penaltu a také měla kopat penaltu za faul na Stanciua. #karma

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Celej zápas byl pískanej úplně na pikaču. Víc žlutej zákrok než ten Kingueho jsem snad neviděl. Pak ruka u gólu, předtím jasná penalta...

A co mě nejvíc točí je ten samolibej arogantní výraz toho píčuse s píštalkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ámen

Reagovat
Pablos

Coufal má jiný názor

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Topicek/status/1267906870158786562?s=19

Tohle podle místní slávistické letky není ruka, tedy proto, že si domácí nestěžovali no, už teď se těším na neděli, myslím, že to bude souboj titánů Tvrdík vs. Paclík

Reagovat
Salfovic

Ta rozhodčí se už dávno přeorientovali na Juany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky dobrej jouda. Vždyť tady několik slávistů jasně píše, že to nemělo platit.

Reagovat
ttopi

Dotek ruky tam samozřejmě je. Nemohu se ale ubránit dojmu, že i bez té ruky by se míč od hrudníku bránícího hráče odrazil úplně stejně. Tedy ruka ano, ale že by se tím významně změnil následný sled událostí - ne.

Reagovat
kilobyte

Takže rozhodčí má ještě vyhodnocovat, co by se mohlo stát, kdyby nedošlo k porušení pravidel?

Reagovat
ttopi

Ne, proto to nepíšu. Píšu to proto, že když už se to nepísklo, tak se dá alespoň říci, že by ten gól padl i bez té ruky (můj názor dle videa a pohybu).

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Ale ten gól padl po hraní rukou. Jednoznačně neregulerni gól. VAR nechápu

Reagovat
ttopi

Ale vždyť jo, já nic neříkám.Já pouze říkám, že to nemělo podle mě zas takovej vliv na výsledek té akce.

Dám jiný příklad. Před X lety dal Real Madrid ve finále gól z ofsajdu. Byla to situace, kdy šli 2 na brankáře a jeden to druhému dal do mírného ofsajdu. Bylo to ale jedno, protože ten ofsajd neměl vliv na výsledek akce.

Ruka to byla, o tom se nepřu.

Reagovat
kilobyte

Takže kdyby na Kozáka nepísknul penaltu, tak by se nic nestalo, protože by stejně nedal.

Reagovat
ttopi

Ano přesně tak. Nebo by se lři exekuci penalty ocitl v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo vyhraje nejlepsiho strelce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
ratusek

Bude manifest at jim nepomáhají sudí? Přece nepotřebují pomoc sudích na hřišti posledního tvl

Reagovat
žrout

Stačilo by, kdyby pískal rovinu a nařídil min. jednu penaltu, která byla na Stancia. Pechanec ale jel noty od Plzně, to bylo do očí bijící. Vrátilo se mu to u gólu, byť si nejsem jistej, že to ruka byla, neměl jsem tak kvalitní video, abych přesně dokázal rozklíčovat, jestli se to odrazilo od ruky, nebo od hrudi. Nicméně pokud by to byla ruka, nedávalo by mi logiku, že by se zrovna ten jejich stoper (Dramé?) neozval a neupozorňoval na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, měl noty od Plzně a proto Slavie vyhrála po přihrávce rukou, u který byl navíc sudí asi 3 metry ne, tohle vymyslí opravdu jen slávista

Reagovat
žrout

Hele, kdybys chtěl být objektivní, tak bys viděl, že na Stancia byla penalta. Pak bys taky řekl, že sám Horváth, když komentoval gól, tak sám přiznal, že té situaci ještě předcházel faul Slepičky. Takže i kdyby byla ta ruka prokázaná VARem a odvolaný gól, musel by opět písknout penaltu. Navíc Příbram prasila jak hovada, ale žlutou nedostali ani jednu, takže mohli vesele prasit dál. To bylo naprosto neobhajitelné počínání sudího. Ale to ti určitě přijde normální, protože jsi jenom sparťanské koště, které tady přišlo prudit u zápasu Slavie, protože Sparta teď zrovna nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažíš se o diskuzi s idiotem. Zbytečný.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
žrout

Sorry, chápu, že jsi plzeňák, ale tobě přišel výkon sudího objektivní, netendenční? Fakt by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekáš od něj objektivitu, že ne?

Reagovat
žrout

Nečekám, ale zajímá mě jeho pohled.

Reagovat
Blasphemer

Já to neviděl, takže nemám co hodnotit. Jenom jsem se ti přišel vysmát za tenhle dementní komentář, kterej je směšnej i bez toho, abych ten zápas vůbec viděl.

Reagovat
žrout

Takže ses mi přišel vysmát za komentář k zápasu, který jsi neviděl. Ok. Nemám dalších otázek

Reagovat
Blasphemer

Rádo se stalo, příště si to můžeme zopakovat. Vždycky se rád zasměju slávistickým konspiracím o tom, jak jejich zápasy vlastně řídí sudí dle pokynů Šádka z Plzně.

Reagovat
žrout

Tak je příště neposlouchej a raději se na ten zápas podívej. To nejsou žádné slavistické konspirace, prostě to, co tam předváděl, by jeden řval. Ale samozřejmě to s ničím nesouvisí a ta částka taky nesouhlasí

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pískal blbě, ale ne kvůli Šádkovi přeci... Nebuďme paranoidní.

Reagovat
mistr129

Reagovat
žrout

A kvůli komu teda. Jako že tam byly peníze Jardy?

Reagovat
martin1

Je vůbec možné, aby rozhodčí někdy chyboval a nikdo za tím nestál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Je rozdíl chybovat a nebo tendenčně vést celý zápas. A tohle byl do očí bijící druhý jmenovaný případ.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Tvl v jakým vesmíru to nebyla ruka?

Reagovat
žrout

Teď jsem to viděl zblízka na twitteru a asi to o ni fakt brnklo, takže beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na ten zaznam, drame se dival na druhou stranu v dobe te ruky, jak to asi mohl videt. kingue, ktery to mel pred sebou se tam naopak celou dobu hlasil..

Reagovat
žrout

Po zhlédnutí na TW musím uznat, že se to asi ruky dotklo. Rozfázoval jsem si to po vteřinách a vypadá to tak, nicméně člověk stoprocentně neví, jestli se to od té ruky fakt odrazilo. Vypadá to, že ano, nicméně to mohlo být i od hrudi/ramene, popř. obojí.

Každopádně by pak musela být penaltový zákrok Slepičky, pokud by ten gól měl být odvolán.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta měla být už na stanciua, věřím že ten idiot by toho slepicku určitě nepiskl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Tak tohle je už slušná degenerace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zákrok na Stanciua jako penalta? Ty si fotbal asi nikdy nehrál viď. Vždyť ani VAR to neřešil, tohle na PK v žádném případě

Reagovat
žrout

Chceš mi říct, že kdyby to byl souboj někde u lajny, že by se to nepískalo, jo? Naběhnout do někoho ramenem bez snahy hrát míč, to je prostě faul Fotbal jsem hrál hodně a hraju stále rád. To ale nijak neovlivňuje, jaká jsou pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u vás, když si hrál III. třídu se to možná piskalo. Ve vyšších soutěžích tohle penalta absolutně není. To by musel rozhodčí pískat třeba deset za zápas

Reagovat
žrout

Ty jsi fakt komik. Chápeš, že do někoho naběhnout bez snahy hrát míč je prostě faul? Co na tom nechápeš? Neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíš s dementem. Penalta jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

se s*

Reagovat
žrout

A že tak jasný faul VAR neřešil jenom dokládá, jak byl ten zápas řízený tendenčně. Od tolerování faulů bez žlutých po neodpískané penalty. Rozhodčí se zaštiťují "tvrdým soubojem", ale tam se o žádný souboj nejednalo, protože Stanciu si normálně zpracoval míč a pak ho bez snahy hrát míč naremploval obránce ramenem a ještě pak přidal ruku. To nemá s férovým tvrdým soubojem rameno na rameno nic společného, Stanciu si obránce vůbec nevšímal a nešel do něho. Ten ho pouze zboural. Takže rozhodčí melou nesmysly. A vtipné je, že tady nadáváme, jaká jsme soubojová liga a pak obhajujeme fauly na těch pár technických hráčů, co tady je

To, že si pak nevšimli ruky Zimy, je jejich blbost a zároveň dílčím důvodem bylo, že zrovna přezkoumávali penaltový zákrok, který se stal bezprostředně před tím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt otřes tyhle diskuze plné laiků a gaučových povalečů..Místo, aby se řešily pozitivní věci, jako skvélé výkony nováčka Hellebranda, vymazání deset let starého rekordu chátry v počtu nul, tak se tu zase zpochyňuje rozhodčí, gól Slavie, kterému údajně předcházela ruka, která nebyla jasně vidět ani z několika opakovaček.Miluju závistivé fanoušky.Smiřte se s tím, že Slavia je prostě nejlepší a získá další titul.

Reagovat
PP

tys to spravil teda.. To s tou chválou máš pravdu, nicéně dávný zákon všech médií že špatná zpráva = dobrá zpráva platí i zde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka je vidět jasně. Ale Slavie měla mít dvě penalty. Pechanec pískal pro Starku a závěr si neuhlídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, pojďme se radši bavit o dobrém výkonu hráče, než řešit že Slavie vyhrála neregulérním gólem Slavia Fan logic no, hlavně že jsi se nezapomněl otřít o Spartu, i když ta dneska ani nehrála. Fascinující, to už musí bejt slušná obsese

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty neodpískané penalty a tlačení Příbrami,?Ten rozhodčí byl příšernej, musel bejt zdrcenej, že neměl vůbec šanci dát karty Stancu=iuovi, Cufovi a Kúdelovi, kteráho tam mimochodem ti dobytci asi chtěli rovnou odrovnat.Co ten tam schytal a pěkně všechno bez karet.

O Spartu se otírám pokaždé.Já jsem Spartu vždy bral jako rivala, oceňoval jsem jí, v pohárech fandil,ale tenhle humus, co jen tam Křetínský, to není žádná Sparta, to je odporný cirkus a přeju jim to nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

z Vás ještě budou kámoši jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to podle mě troll. Vždyť většinou píše o Slávii úplný blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Například jaký?Dej sem jediný příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela a extrovert. To si pamatuji přesně.

Kúdela je introvert, dělá mu problém i obyčejný rozhovor...

Reagovat
Remt

taky fandím Slavce ale na tyhle velkohubý kecy bych se vysral. Vcera to zdaleka nebylo idealni ten vykon a nez si to sedne po odchodu starsich hracu, bude to trvat a 8 bodů pořád není nijak extra náskok když se Plzen zda rozjetá

Reagovat
Elliasson

Máš pravdu, včerejší zápas jsem neviděl a jestli neměl gól platit, tak je v pořádku o tom diskutovat. Ale i jako Slávista o výkonu Hellebranda, spasení Musy a já nevím, co vše bylo včera, to bych nezapomínal.

Reagovat
ttopi

Teď koukám na tabulku střelců. To je neuvěřitelný, že to vede několik hráčů (a jakých...) s pouze 10 zásahy. Strašná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš ukázka toho, že po odchodu Lafaty do důchodu tady není zkušený striker, který by sázel 10+ gólů 5 sezón za sebou? Pokud třeba vy vezmete Doležala, tak by to mohl být možná on...Jinak když se tady ukáže nějaký mladší útočník, tak jde za chvilku ven...Musa musí vydržet aspoň další sezónu, ale je tak extrémně zajímavý pro západní ligy, že bude mít Slavia co dělat...Ale je to Slavia, tak věřím, že ho udrží aspoň v té příští sezóně.

Reagovat
žrout

Reagovat
ttopi

Právě proto to píšu. Není tu nikdo, kdo by za 26-27 kol dal alespoň 15 branek.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tady v té diskuzi je fakt nejen na líto, ale i nasrano a všechno rozmazáno

Reagovat
smazaný uživatel

VAR klasicky naprosto k hovnu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam byl vcera VAR?

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Jako taky jsem si včera říkal, že tam ten VAR snad vůbec není. Ale jeden tým hraje o titul, druhý o sestup, tak mi to nedávalo moc smysl, aby tam nebyl...

Reagovat
žrout

taky jsem nad tím včera dumal

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ho ani jednou nepoužil, tak bych věřil, že ne.

Reagovat
JeséRodriguez

Myslím, že ho použil u toho gólu Tecla z ofsajdu.

Reagovat
žrout

Reagovat
Rolf

Nejlepší,neporazitelní,všechna nejnejnej,největší h.vna.I s juanama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď na sebe tak přísnej ty dutý koště.

Reagovat
Spalovač šancí

Jestliže se po roce útočícího hráče dotkne míče nějaký bránící hráč, dosažený gól se též odvolá? Nebo záleží na "míře" dotyku bránícího týmu, tj. zda došlo k získání kontroly nad míčem?

Reagovat
Puskas

Ne, po roce už je to promlčené.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže je to potřeba dělat jako s pokutami za rychlost, tj. vydržet rok dělat mrtvého brouka

Reagovat
Hokaido

Nevím úplně, jak to je v Česku, ale v PL a LM se vždy řeší, jestli ta ruka byla při build-up play, teda při akci, kdy má tým kontrolu nad míčem a druhý tým se brání. Asi to není nikde úplně definovaný, ale třeba odkop bránícího týmu podle mě určitě přeruší akci, ale klidně může mít útočící tým míč dvě minuty na kopačkách, dát si 60 přihrávek a pořád je to ta jedna samá akce.

Reagovat
Spalovač šancí

S tou přípravnou akcí je mi to jasné. Spíš mi jde např. o situaci, kdy si hráč zpracuje míč rukou, nacentruje, obránce před útočníkem odhlavičkuje někam na vápno k soupeři, který vystřelí a dá gól

Reagovat
vitasrp

Rukou musí zahrát střelec gólu nebo hráč, co mu asistuje, aby se to řešilo. Pokud by se hry rukou dopustil hráč třeba 5 přihrávek zpět, pak VAR zasahovat nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Oscar adi musí být na tréninku hodně špatný, když za něj na závěr nastoupil ve středu zálohy Jusuf.

Reagovat
smazaný uživatel

*místo něj

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak hlavně, že jsem si dovolil napsat, že ta Příbram a Zlín byla hrozná jako pod Pánikem. Dneska to bylo daleko horší než pod Pánikem. Po koroně je to fakt šílenost a to jsem fanoušek Kozla a nejsem zastánce Pánika. (pro jistotu)

Hráči si nepřihrajou na 1 metr, když to srovnám s Libercem tak rychlost na křídlech nulová, křídla úplně v hajzlu. Šašinka odříznutý a Jirásek a Hrubý v Baníku nemají co dělat,

Sorry hoši, tohle se mi fakt nelíbí. A jestli to je zkouškový půl rok na příští sezonu tak potom nechápu ty sestavy

Reagovat
HorajzmAmmann

popravdě pod Pánikem jsem tam viděl aspoň zápal pro hru, bojovnost, nenechat soupeři ani metr.. teď tam není ani to.

Reagovat
lichna.

No, tady ačkoliv jsem byl Panikuv zastánce, musím říct, že už asi přeháníš. V posledních zápasech už ani pod Panikem nebyla ta bojovnost a snaha soupeře aspoň pokopat hlavně teda venku. Tam mi to nadšením do hry připomnělo to, co jsem viděl dneska a proti Příbrami.

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední zápasy možná... ale hodnotím to celkově pod Pánikem a teď ty poslední 3 zápasy pod Kozlem. Takže klid... nedělám z toho žádnou tragédii, jak si někteří myslí... jen se mi to prostě nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo nebyl vcera ani na lavce. Zraneny?

Reagovat
bobis21

Lepší než pod Pánikem 2019 určitě ne, to si prostě špatně pamatuješ. Ano, chyb v rozehrávce dnes hrozné množství, ale byl to určitě vyrovnanější zápas než s o dost horší Plzní na podzim.

Reagovat
lichna.

Jen proto, že Plzeň proti nám dneska hrála vyloženě na 50 procent.. Já třeba nevyžaduju body ani krásnou hru, ale když už máme něco budovat, tak tam pojďme sakra dávat ty mladé. Kdy jindy než teď? Příští sezonu to zase nepůjde, protože už konecne budeme chtít do Evropy.

Reagovat
ratusek

zkouškový bych bral, kdyby se změnila sestava a hráli by pořád mladí, tahle bobovská sestava mě sere. Přitom stačilo vyhrát v Příbrami nebo ve Zlíně a měli bysme klid a jistotu nejhůř druhé skupiny

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, takhle nejsou ani body a čuchnout dostal na 1 zápas pořádně Kaloč a Buchta. Pak je sundal... a za střídání za stavu 2:0 Smola na plac byl Pánik dostal slušně Nezdá se mi, že by se zde měřilo stejným metrem

Reagovat
Blasphemer

Ještě že se dnes Baník rozhodl, že prohraje, už v šatně před zápasem. Po těch dvou naprosto skvělých výkonech byl ten náš fotbal dnes o dost horší a pomalejší. Hlavama už byli hráči na Slavii. S trochou štěstí (ta asi jediná tutovka Baníku) to nakonec stačilo.

Tak uvidíme v neděli. Buď si ještě koupíme trošku naděje a nebo si už budeme moct užívat poslední kola v klidu a bez nervů.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vyhodili autobusaka z olomouce??

Reagovat
ratusek

V Olomouci něco jiného než nudné 0:0 snad ani být nemůže. a ten náš bobovský styl mě sere

Reagovat
Blasphemer

Pod Bobem byste nás aspoň dokopali a možná měli i o dva nebezpečný centry, který by někdo stejně zajebal, navíc.

Reagovat
ratusek

asi Brabec chce, abyste měli titul a nařídil hráčům, at vás moc netrápí, abyste to zvládli na půl plynu a v autobuse hezky odpočinuli

Reagovat
bobis21

Měli jsme více střel než pod bobem proti vám, a to jste teď v lepší formě

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza. Trapas. Gratulace do Plzně.

Reagovat
bobis21

Příště snad Holzer na beku, kde se mu po příchodu Kolza dařilo. Opět bylo hlavně vidět jak moc chybí fungující střed zálohy, bez toho se neposuneme. Tolik chyb v rozehrávce jako dnes jsme dlouho neudělali ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to i silvestrovske derby ma vetsi tempo a naboj Lasty a Zio ok, zbytek se ani nezapotil. V Olomouci 0:3 s Kalocem a Buchtou v zakladu...

Reagovat
smazaný uživatel

ted nvm co je horsi, jestli to, co pises, nebo zaklad Reiter, Hruby a Potocny Potocny mi uprimne prijde na tom kraji zalohy dost utopeny. V liberci hral stred, mozna podhrot, ne? Daval tam aspon nejake goly, za Banik zatim 0.

Celkove ten system hry je divny, prjde mi, jak kdyby nevedeli co maji hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto hráli na Slovácku a v Budějicích v pohodě, v jihočeské metropoli dokonce skvěle. Vše vycházelo.

Takže oni vědí, co mají hrát.

To, že teď to nejde bych nedělal vůbec žádné závěry. Byla pauza, holt někteří frajeři nemají formu. No co. Není to poprvé a ani naposledy.

A hlavně, už se to píše asi po 56546589829826986985959x... Trpělivost, bylo proklamováno, že jarní část je určená k tomu, aby si pan trenér osvojil mužstvo, naučil je hrát atd. To už bych se opakoval jako kávomlýnek.

Ambice až od sezony 2020/21 (Bylo řečeno ještě před korona krizí, aby mne nikdo nechytal za slovo).

Reagovat
smazaný uživatel

okey

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou potok proti bolce má zářez, ne?

Reagovat
Mönchengladbach

Bohemian Rhapsody

Klusáčkovo jaro > Páníkův podzim

Reagovat
ratusek

Zázraky jsem po pauze nečekal, ale abysme měli z těch 6 zápasů jen 3 body, to je trochu málo. Počítám akorát s bodem z Olomouce, která je na tom stejně jako my. Slavia i Liberec jsou nad naše síly

Reagovat
Greny

Zápasy jsem neviděl důležité je že vyhrála Bohemka...

Co Plzeň? Byla? Jasna? Jak to vypadalo ..kočka myš?

Reagovat
lichna.

Kočka a mrtvá myš..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Takže mělo hrát béčko jak jsem psal

Reagovat
Salfovic

Líná kočka a mrtvá myš.

Reagovat
bobis21

V tom případě polomrtvá kočka, protože zas taková převaha to nebyla.

Reagovat
lichna.

Vyndej hlavu z růžového obláčku. Nedostali jsme se vůbec k ničemu, Plzeň byla naprosto v klidu. A když si čtu hodnocení Kozla, tak nečekám teda žádné změny ani v Olomouci.

Reagovat
bobis21

Na jaře jsem viděl Plzeň několikrát a víc než my toho proti nim měl snad jen Jablonec. Nikdo s nimi pod novým trenérem zatím nebyl schopen hrát, ale my jediní z toho máme dělat apokalypsu? Samozřejmě že bych chtěl několik změn v sestavě (něco takového https://i.imgur.com/VOwY2AU.png ), ale nemám rád ty ukvapené závěry kvůli krátkodobým výkyvům. Když si vezmu co jsem čekal před týdnem kdy liga začínala, tak jen gól Zlína v závěru je oproti očekávání rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice hrály proti Plzni hodně dobře.

Vás jsem dnes neviděl, tak vás hodnotit nebudu.

Reagovat
bobis21

Přišlo mi že si šancí vytvořily asi stejně. Zápas teda byl v lepším tempu než dnešní, ale na šance podle mě srovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ukazuje, že prostě neni dobrý trenér. Odvolat, dokud je čas

Reagovat
lichna.

Jake šance myslíš? Tu jednu Kuzmanovicovu? Vždyť jsme jinak nic neměli. To samé s tím, že to byla Plzeň. Ano byla, taky to na hřišti jasně vypadalo. Byla úplně jinde a kdyby se nešetřila, tak nám naloží více. To by mi nevadilo, vadí mi, že to bylo hráno s těmi nejzkušenějšími hráči víceméně. Kdyby tam byli mladí, tak cert vem výsledky a hru..

A na závěr Kozel řekne, že jsme nehráli špatně a ze se hráči snažili. To je pak těžké. Každopádně nedělám z toho rozhodně tragédii, tuhle sezonu už stejně beru vážně jen tak na půl. Ale právě i proto jsem doufal, ze když už prohry, tak s hráči, ns které budeme spoléhat v příštích sezónách... Ne že první střídání bude Jirásek...

Reagovat
dinss

Kozel nám šel nějak do piči od toho angažmá v Dukle, kde ho chtěla půlka ligy. Po poločase tam mohli jít mladý a třeba by se vám to rozběhalo ale jinak hrůza. Potočný nehrál, Fleišman i Fillo měli úspěšnost soubojů snad pod 50%. Stronati dobrý v obraně, hrůza v rozehrávce. Pokorný se ani na jednoho našeho útočníka vůbec nechytal... Ze středu si vybavím snad jen Jánoše? Jako rád bych si Baník přál v pohárech ale s tímhle určitě ne...

Reagovat
bobis21

Pokorný odehrál asi svůj nejhorší zápas v sezoně, ani v rozehrávce si nepamatuji že by nahrál soupeři tak jako včera. Jinak zatím v této sezoně skvělý (i díky němu máme jednu z nejlepších obran v lize). Beci hořeli, ale za ně už máme mladší náhrady se slušnou technikou. Že nám chybí záložníci k Jánošovi tady řešíme už delší dobu.

Reagovat
dinss

Však já neříkám, že to tak je vždy. Po dlouhý době jsem viděl zápas Baníku a konstatuji fakta.

Reagovat
bobis21

Jojo, já souhlasím. Jen konstatuji že u Pokorného to byla včera spíše výjimka, jinak to všechno byly problémy o kterých víme delší dobu.

Reagovat
dinss

Jo, tak vím, že si ho jinak chválíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký máte náhrady za beky?

Reagovat
bobis21

První zápasy jara tam byl Holzer dost dobrý - nejlepší byl zatím na jaře Baník právě když ofenzivu tahal Holzer po levé straně z beka. Na pravou stranu přijde v létě Juroška ze Slovácka který mi taky přijde každou sezonu lepší a lepší. Neříkám že to jsou nějací nejlepší beci v lize, ale jako vyloženě slabinu bych to taky neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavý ,protože já o nich nějaké extra dobré mínění nemám.

Reagovat
bobis21

Tak pod Kozlem tam zatím je Holzer lepší než Fleišman (kterému asi Pánikův fotbal vyhovoval víc). Fillo je sice dopředu z beka skvělý, ale dozadu často hoří. Já bych to jako zhoršení neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer vypadá daleko lépe než pod Bobem (o dost hůř to ale nešlo), jestli se vrátí třeba ještě Helešic v létě z Opavy, když neuplatní opci (doufám, že je dost vysoká), tak budeme mít LB úplně na pohodu, i ten Flaška bude platný, ale nemůže hrát pravidelně, kor třetí zápas v 8 dnech a na Kayambu... Juroška se mi poslední dva zápasy za Slovácko dost líbil, do rotace na RB úplně v pohodě, on je výborný dozadu, podporovat útok by měl ještě lépe, ale to půjde a doufám, že tam začnou zkoušet i Reitera, bohužel jeho na RW v Baníku fakt nevidím...Tam bych si představoval třeba Schranze, Smejkala z Jihlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný odehrál dva mizerné zápasy v sezóné, ten včera a v Plzni na podzim On bude dobrý, teď si možná odpočine a půjde tam Svozka.

Reagovat
lichna.

Tak jak je na tom Kozel, bych zatím nechtěl soudit. Já si pořád myslím, že ty určité prvky kombinačního fotbalu tam hlavně před pauzou šly vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ještě pozůstatek po Pánikovi.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
andrew96

Reagovat
dinss

Na jaký šance? myslíš Kuzmanoviče z ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

S tou tvojí sestavou by velmi brzy bylo derby s Vítkovicemi

Reagovat
bobis21

S velmi podobnou sestavou jsme předváděli nejlepší výkony v sezoně (jen tehdy nehrál Buchta a Jánoš - minimálně Jánoš určitě není oslabení).

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vs Horní Lhota

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zjistila revolucni vec, ze kdyz bude utocit, tak nedostane gol?

Reagovat
dave30

OT: Co ti naši kluci v Drážďanech? Druhý zápas a už ani lavička?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fabec1222

Tak spíš už přemejšlet, kam půjdou, nečekám, že by chtěli hrát 3. ligu. Petrák by mohl do Slavie?

Reagovat
bobis21

Oba jsou tam na hostování ne?

Reagovat
fabec1222

Tak Norimberk možná půjde taky

Reagovat
bobis21

Snad ne. Ale stejně si myslím že se oba vrátí do ligy. Hušbauer někam do Boleslavi, pokud ho Trpisovsky nebude chtít. U Petráka záleží na tom, jaké má platové požadavky - pokud ne nějak šílené tak taky v nějakém Jablonci / Boleslavi místo najde. Možná i v Plzni.

Reagovat
meno

Co by dělal v Plzni, tam mají Kalvacha a nepočítám, že by se nějak hrnul ven, když ještě nehrál poháry a v Gulově systému je skvělej.

Reagovat
db18

Zase Kalvach - Petrák by do pohárů byla skvělá záloha, pokud bychom už neudrželi Buchu.

Reagovat
meno

Vráti se vám může Šulc, Janošek je jeden z dvou hráčů v bídě Bolky, co si svoje odehraje. Máte Káčera, Díaze a Alvira.

Na druhou stranu rozumím tomu, že hráč v nejlepších letech, za hubičku a se zkušeností z Bundesligy by bylo přinejmenším zajímavé rozšíření. Místo Buchy bych ale nedoplňoval klasikcou 6, to už bych spíš koupil Berana z Liberce, kterej se ukazuje jako hráč se obrovksým potenciálem.

Reagovat
db18

Proto pro poháry. V lize by hrával většinou jeden z nich doplněný o Janoška nebo Šulce. (otázkou taky je, jestli nám zůstane Čermák )

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho spoluhráči po oslavách titulu nenechají řídit, tak zůstane.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Berana bych bral všema deseti. Koupit teď a nechat dva roky hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize ma 80 minut. To jste jako z toho usoudili, ze je tak neskutecnej talent? A neni to malo, Antone Pavlovici?

Reagovat
meno

Se mrkni na zápasy Liberce. Vždycky když nastoupí, tak se hra zvedne. Docela mi připomíná Hellebranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hellebrand hraje ve Slavii jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva z lavičky byly docela dobrý .

Reagovat
Losinho

Skvěle. Ten až se vyhraje tak bude výbornej.. takže bude otázka, co po sezoně s již zmiňovaným Hušbauerem..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu tyhle rádoby odborníky

Reagovat
smazaný uživatel

A to se pozna podle poctu minut? Ja myslel, ze tim, jak je fotbalovej a technickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Abys mohl vynest takovy verdikt, tak bys ho mel snad videt hrat co nejvic. Proto si myslim, ze se z 80 minut rozlozenejch do ctyr zapasu fakt neda poznat, ze ma na Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nerikam, ze je hvezdou ligy, ale je v nem ohromnej potencial. Neco jako svyho casu Vuch, kterej mohl byt hvezdou v zapadnich ligach.

Reagovat
Salfovic

To máš smůlu, Liberec je taková SS farma, ten Plzni nikoho neprodá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat ho nemusí, dá se to udělat třeba jako s Buchou.

Reagovat
žrout

V Pardubicích mají ještě Hlavatého, minulé kolo hattrick. Ten je taky hodně zajímavý a měl by dostat příležitost. jenom doplácí na to, že je naprostý opak Hložka - fyzicky je hodně pozadu. Ale technicky a fotbalově je jinak vynikající a pro mě překvapivě produktivní. 2. ligu naprosto zřetelně přerostl o parník a pořád mu je jenom 21.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Berana hodnotíš podle čeho?

Reagovat
meno

Podle toho, co vidím v zápasech. Vždycky, když přijde na hřiště, se hra Slovanu zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát si za poslední třeba rok viděl Petráka hrát?

Reagovat
meno

Spíš to vidím na Gablonz, protože Hübsch má skoro 39 a je 5 nejstarší v lize, 3 nejstarší v poli.

Reagovat
bobis21

Souhlas že na pozici Hubschmana dává největší smysl, ale i v Plzni by podle mě do rotace platný byl, pokud mají v plánu aspoň skupinu pohárů. Ale možná by byl na tu roli náhradníka do rotace drahý no, fakt nemám představu jaké má požadavky.

Reagovat
JeséRodriguez

By si mohli teoreticky stáhnout Šulce, Janoška, je tam teď ten Díaz, Káčer...taky bych ho viděl spíš v tom Jablonci.

Reagovat
fabec1222

Zavadil, a kdo je druhej?

Reagovat
bobis21

Jindřišek

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

I Hušbauera bych zkousnul znovu v Baníku...Jo, až tak jsem zoufalý z Hrubého a Jiráska Petráka taky...

Reagovat
HorajzmAmmann

já se docela spletl v Budínském. Mylel jsem si, že nám nepomůže a že je pomalý a není lepší než Hrubý. No oproti tomu co máme je to celkem pan fotbalista. Měli jsme ho nakonec podepsat ať to stojí co to stojí. Hrubý prostě neudělal žádný progres, naopak.... je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho i bral, i když hrát jsem ho dlouho neviděl.

Reagovat
Coutinho10

hned se to promítlo do výsledku

Reagovat
db18

Jsou zranění, těch má Dynamo hafec, akorát oni dva jsou jediní, kdo předtím aspoň hráli zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Husbiho je tam docela velká kritika. Hraje zle, pomalu, už ho tam asi moc dávat nebudou

Reagovat
Greny

Tak žádná novinka na českou ligu to stačí na zahraničí a repre ne

Reagovat
stas87

On nestíha tempo v 2.BL!! Preboha. Najtranpejsi hráč zálohy proti VfB a to dostal tuším 65.minut. Neviem teda, či nebol zranený alebo netrénoval. U zvyšku zálohy bola vidieť minimálna snaha, u neho vôbec nič.

Reagovat
kilobyte

Neměla být jen tři okna na střídání?

Reagovat
bobis21

3 přerušení + poločas

Reagovat
SpartaOvenka

Ta poločasová se nepočítají.

Reagovat
Salfovic

Zdá se mi to nebo už tu nějakou dobu nebyl Kang a Kodos ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Oni se rozvedli, tak skončili.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední přihlášení má 31.5.2020 18:20, takže možná jen trochu delší hangover.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťané, myslíte, že je reálný, aby Sparta uplatnila opci na Hancka? Je to 5M €, ze?

Reagovat
Hokaido

Není to reálné vůbec. Ale je reálné nějaké jednání a jeho odkup za o dost nižší částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je výbornej.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Vidim to na dva miliony plus Libora

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ideální

Reagovat
Kepy_FCB

Tak jsem měl zase pravdu když jsem prorokoval že pauza nás poznamená hůře než ostatní týmy.

Navíc ještě k to mu to neštastné vyjádření pana majitele, výsledkem je že se budem modlit ať už je konec sezony

Reagovat
smazaný uživatel

nemel byt Ardeleanu mimo do konce sezony? ze ted piskal v Opave

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna už měla původně skončit, tak to asi berou podle toho.

Reagovat
Remt

tento kaspar by si nemel zapiskat ani okresni prebor, kurva zas*aná

Reagovat
pingla

Reagovat
Kepy_FCB

Dotaz na budějčáky: Jak hrál Denisek?

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný průser, já ho mám strašně rád, ale on i ten Tijani na hostování v Karviné s minimálními zkušenostmi v dospělém fotbale dostal dnes aspoň celý druhý poločas. Granec zatím 20 minut nebo kolik a teď ani není v nominaci...

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jakoby tu nebyl, dneska nebyl ani na lavicce, ani nebyl uvedeny v absencich takze ani nevim jestli tu porad jeste je nebo uz je to ukonceny a poslal se domu?

Reagovat
Kepy_FCB

Vůbec bych se nedivil kdybyste ho reklamovali

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko : stoper za půl miliardy, jestli ho ta Sparta nekoupí, tak už nevím. Karabec Teplice jak jsem očekával...

Reagovat
db18

Já bych se akorát divil, kdyby tam Hancko chtěl zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by blázen. Je to fakt skvělý stoper.

Reagovat
meno

Tak proti současným Teplicím by se blýsknul snad i Bortel

Reagovat
ratusek

Cicman

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
BílíAndelDrcKo

on nie

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, jak to proti Spartě všichni vypouuští a zápasy odevzdájí.

Reagovat
JeséRodriguez

To tak jen vypadá, rozdíl ve kvalitě je prostě markantní

Reagovat
dinss

Reagovat
JeséRodriguez

Zkusil jsem na toho trolla jeho vlastní medicínu.

Reagovat
dinss

Reagovat
Skleepy

Když Sparta vyhraje, tak to soupeř vypustil. Když prohraje, tak se jí vysmějem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

A příště hlavně do základu zase Tetteha

Reagovat
smazaný uživatel

Tato prohra snad definitivně strhla z týmu pomyslnou deku ohledně tihy na výsledky a možnou Evropu.

Dokopat zbytek tohoto hybridu, pan trenér, ať dále zkouší nové a nové rozestavení, ať zkouší hráče, aby mohl následně provést pozdější selekci.

Na ostro až sezona 2020 /21

Reagovat
meno

OT:

Čau, není tu někdo, kdo navštěvoval FSV v Praze a má za sebou hodiny Práva a komunikace s Josefem Bendou?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tě ohrabaval?

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Salfovic

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
8lampard8

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ZB 07

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Bakary3

No tak jsou posraný, no...

Nechte je žít...

Tohle ukazování na každýho, kdo k nějaký věci přistupuje jinak, mi už přijde na palici.

Reagovat
Salfovic

Ještě aby na stará kolena chytli nějakej ten aids.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

viditelně to ani není u nás, takže třeba je to někde, kde je to pořád povinný

Reagovat
Kepy_FCB

určitě to bude někde ve vodě povinný

Reagovat
smazaný uživatel

Povinný nebo ne, zakázaný roušky nejsou. Kdo chce, ať je nosí.

Reagovat
frankiefcb

a tím Tě ohrožují jak? Když to někdo chce nosit, tak ať to nosí i tam, kde se nemusí. Mě to nijak neomezuje.

Reagovat
Salfovic

Tak někteří můžou klidně nosti alobalové čepičky, tím taky nikoho neomezují, ale holt si z nich budou lidi dělat prdel.

Reagovat
frankiefcb

A proč si mají dělat prdel z lidí, co nosí roušky? A celkově poukazování na druhé, je prostě dosti ubohé.

Reagovat
Salfovic

Tak když lidé mohou nosit, co chtějí, tak si mohou dělat i srandu z čeho chtějí, ani v jednom nevidím problém.

Reagovat
frankiefcb

jako, že dávat někde fotky těch lidí ti přijde v poho?

Reagovat
Bakary3

Já neříkám, být někde na koupáku a lidi tam mít roušku, asi se pousměju, ale řeknu si nojo, bojí se, můžou mít i zdravotní důvody, ale přesto chtějí nějak žít, tak jdou ven... a dál to neřeším.

Ale postovat někde fotky těch lidí je fakt idiotský.

Reagovat
mistr129

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud mají zdrav.důvody tak o to víc by měli volně dýchat.

Reagovat
Bakary3

Hmm, geniální.

No a představ si, že třeba jen v mým okolí vím o lidech, kteří, třeba oni sami, nebo jejich blízcí (prarodiče, děti) jsou náchylný k dýchacím problémům a mají opravdu strach, tak se chrání víc než jiní.

Třeba je to pro tebe nepochopitelný, buď za to rád..., ale kdybys měl třeba rizikový dítě, možná bys tam byl s tou rouškou mezi nima.

Reagovat
Salfovic

V tom případě by měli nosit respirátor, s rouškou si to jen zhoršují.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty génie představ si že právě tací by měli na dýchání makat. https://www.youtube.com/watch?v=n824WPrEqug

Vidíš že by dýchali přes hadr?

¨

Ale srát na vás, už chápu jak to mě Trevor s vámi těžký

Reagovat
Bakary3

Presne, osvicenec trevor...

A ted inteligent jako ty. Mate to tu fakt tezkej zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Co si mne tu bereš na paškál žide? Starej se o sebe a o svá moudra...

Reagovat
Bakary3

Nechtel jsem, ale jak jsem mel na ten jeho vyblitek reagovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Že někdo leze do vody s rouškou, je na hlavu padlý ať se snažím být sebechápavější. S poslední větou ale souhlas.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

To moc ne.

Reagovat
Kepy_FCB

Šíří paniku mezi nejen dětmi. V přechlorovaných bazénech nebo v moři (v pravo nahoře to vypadá na Tunis) kde je silné UV záření to je prostě dmnc. Až si z nich nějaké dítě veme příklad a utopí se , pak mudruj a moralizuj...

Reagovat
Bakary3

Mudruješ i moralizuješ tu jenom ty.

Reagovat
frankiefcb

tu paniku šíříš především ty. Rouška samotná žádnou paniku nešíří.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vezme příklad a utopí se? Cože?

Reagovat
Bakary3

Na to jsem se neodvážil reagovat, nechtěl jsem do tý sračky zabřednout ještě víc

Reagovat
kilobyte

V slinách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Počítal jsem po příchodu Kozla, že spíš půjdeme zbytek ročníku někam k 8-ému, možná i 10-ému místu. Zatím se to naplňuje. Nic na tom nemění ani začátek nad očekávání, kdy hrála roli urputnost a podvědomí, předvést se trenérovi ...... Pauza je na houby pro všechny, ovšem někteří to zvládají daleko líp a nemají nějak nabité kádry .....Přijde mi, že jsme ztratili zaťatost a odhodlanost ...... S ve formě se nalézající Plzní a jen jedna žlutá ? Takže je to opět extra nebolelo a celkem v suchém triku si dojeli pro výhru...... Po sezoně nutné změny v záloze. Jestli chceme být nahoře v první 4-5 ce, s Hrubým a Jirasem to nepůjde. Oba nestabilní výkony, spolu navíc to opakovaně není ono. Co bylo vytýkano Davorovi mi u Hrubého přijde ještě výraznější. S tím, že Davor byl o kus lepší plejer ....

Reagovat
lichna.

Za toho Davora. Hodně by mě zajímalo, jak by vypadal v tomhle Baníku..

On sice byl postupem času flákač, ale někdy naprosto geniální. To u Hrubého vidím čím dál tím méně..

Reagovat
HorajzmAmmann

mít Baník někoho jako je Baluta to by byla fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla, ale já jsem vlastně i rád že Baník nejde cestou hostovaček. Jestli máme někdy být mužstvo pravidelně hrající v top 5, tak je samostatnost nutná a ne se na někoho spoléhat.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak samozřejmě, že na hostování ne...

Reagovat
mistr129

Jablonec nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to vidí jinak, ale mě se to nelíbí. Jestli, tak ať je to aspoň se zaplatitelnou opcí.

Reagovat
Salfovic

A co teprve Lbc.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je ale víc dopředu, ne ? Ne do zálohy ....

Reagovat
HorajzmAmmann

Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem FC Baník Ostrava za nesportovní chování fanoušků (použití pyrotechniky) v utkání proti FC FASTAV Zlín

Reagovat
ZB 07

To je možný jenom u nás, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se zas dnes zachovalo po zápase jako družstvo sprinteru.

Reagovat
ZB 07

Nemám přehled o lidech, kteří dneska jeli, takže těžko říct, jakou skupinku jste naháněli.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ořezávátka to na vaši straně nebyla. Během zápasu. Škoda, že po zápase chtěli asi překonat tamní rekord Bolta ze zlaté tretry :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají furt málo nacpané bachory, zm*di na svazu ....... Vždyť to bylo mimo hřiště i tribuny, tak jak to má klub ovlivnit, kor když není ani domácí ?

Reagovat
ratusek

Čuráci posraní na tom svazu

Reagovat
Bakary3

Pristi rok za to zas nekdo pojede na euro

Reagovat
ratusek

Však já vím, do teď se vzpamatovávají z Brazílie, do toho korona, to je hned

Reagovat
Bakary3

? Ja myslel Mynare, jak pozval celej fotbalovej mancaft a FACR to zatahnul

Reagovat
ratusek

Ahá. Já myslel svazové výdaje na nesmyslný přátelák s kanárkama a do toho virus díky kterému klesly příjmy

Reagovat
Bakary3

Tojo… jsou to chudáci... musí to pak někde vybrat.

O to směšněji pak působí jejich akce, jako třeba, když chtěli rozdávat dětem ročníku 2011 fotbalový balíčky a po prvním dni se divili velkýmu zájmu a že se na další už nedostane

Dyť oni by se rozdali...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Napařil bych jim to nekompromisně do konce sezóny bez diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně blbá zpráva dnes. Takového chlapa činného v Baníku a s klubem aktivně spojeného hned tak mít nebudeme. Nejspíš už nikdy, vzhledem k tomu, že časy se mění.

Jak loni přebíral na ploše před zápasem cenu, už se mi ve tváři zdál naráz skokově starší, jakoby strhanější. Říkal jsem si, snad není marod. A zřejmě už byl ....... Věřil jsem, že do osmdesátky by mohl dát dokupy tu knihu. Podle mě by šla na prodej, jak hrom .....

Pane Jardo, DÍKY a klidné odpočinutí ! King Baník !

Reagovat
Puskas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele