FORTUNA:LIGA - preview 27. kola

02.06.2020, 08:38, aktualizováno 03.06.2020, 08:24
Previews
Pěti zápasy bude dnes dohráno sedmadvacáté kolo tuzemské nejvyšší soutěže. Slavia v úterý na poslední chvíli utrhla triumf v Příbrami a nyní čeká na odpověď Plzně, ta se představí v Ostravě. Sparta hraje doma s Teplicemi, na vlastních stadionech se představí i České Budějovice, Opava a Slovácko...
SFC Opava - Bohemians Praha 1905  (středa 18:00)
Ačkoli se oba týmy nacházejí v dolní polovině tabulky, po dvouměsíční odmlce, způsobené pandemií, nevstoupily do restartované sezóny vůbec špatně. Oba celky v uplynulých dvou kolech ještě neprohrály, nutno však říci, že daleko lépe jsou na tom přece jenom fotbalisté Bohemians. Na rozdíl od Opavy totiž dvakrát bodovali naplno a nastříleli sedm gólů!

Takové výsledky, jaké uhráli proti Teplicím a Českým Budějovicím, se od Klokanů opravdu příliš nečekali. Znovu potvrdili, že Ďolíček je velmi tvrdou a těžko dobyvatelnou pevností, a najednou se reálně přiblížili i první desítce. Namísto horlivých bitev o záchranu, která je prvořadým klubovým cílem, jsou tak aktuálně ve velké pohodě. A evidentně i herní.

Naposledy byl pražský výběr lepším týmem proti Jihočechům. A celkově v lize už potřetí v řadě uzmul všechny body. "Potřebujeme navázat na naše výkony z domácích zápasů," vyzýval hostující asistent trenéra Erich Brabec. "Čeká nás velmi těžký soupeř. Už na podzim jsme s ním svedli velmi těžké měření sil. Porazili jsme ho jen s velkou dávkou štěstí."

Venku ovšem Bohemians působí opravdu značně špatně. Ze třinácti utkání hosté na cizích hřištích hned desetkrát prohráli, všudy všeho urvali jen pět bodů. Horší bilanci má v tomto ohledu už jen poslední Příbram. "Opava naposledy uhrála důležitý bod v Teplicích. Sahala tam dokonce i po vítězství. Zdá se mi teď konsolidovanější," pokračoval Brabec.

Chybět bude Bohemians pouze Michael Ugwu, jinak by nikoho neměly trápit zdravotní potíže. Je otázkou, s ohledem na náročný pokoronavirový program, jestli dojde k některým změnám v sestavě kvůli potřebné rotaci v sestavě. Pražané potřebují udělat vlastně jen posledních pár kroků k tomu, aby definitivě zachovali prvoligovou příslušnost.

Opava remizovala v premiéře obnoveného ročníku na Karviné, plichtu si odvezla i před pár dny ze severu Čech. Aktuálně tým ze Slezska bojuje hlavně o to, aby se v průběžném pořadí nenacházel na samotném dně. "Pro nás představuje tohle období sérii důležitých zápasů. Budeme hrát nyní dvakrát doma, body potřebujeme," říkal domácí kouč Jiří Balcárek.

René Dedič, nejlepší střelec Opavy, bude v úvodní jedenáctce i nadále chybět pro zranění, nejistý je taktéž start jeho spoluhráče Pavla Zavadila. "Povedlo se nám zabodovat v Teplicích. Je pro mě pozitivní, že po tom výsledku cítím v kabině bojovného ducha," těšilo Balcárka. "Kluci hodně chtějí uspět. Nedíváme se na ostatní, soustředíme se jen sami na sebe."
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hnaníček, Žídek, Helešic - Mondek, Souček, Řezníček, Dordič - Železník - Juřena
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Hůlka - Bartek, Hronek, Vacek, Jindřišek, Schumacher - Pulkrab, Vodháněl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.21 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - MFK Karviná  (středa 18:00)
Slovácko bude považováno za favorita proti zachraňující se Karviné, i když se mu v poslední době příliš nedaří. Momentálně se v tabulce nachází na sedmém místě s osmatřiceti body o skóre za šestou Spartou. Jeho cílem určitě je skončit v elitní šestce po základní části a k tomuto úspěchu potřebuje svého příštího rivala porazit. Hosté po více než dvouměsíční pauze způsobené epidemií koronaviru taktéž nevyhráli a jsou třináctí se čtyřiadvaceti body.

Celek z Uherského Hradiště se naposledy radoval z vítězství začátkem března, kdy senzačně zdolal mistrovskou Slavii (2:0). Následně neuspěl ve čtvrtfinále národního poháru s Libercem, kterému podlehl po penaltovém rozstřelu. Pak pouze bezbrankově remizoval s Teplicemi i s Olomoucí a v sobotu těsně neudržel další nerozhodný výsledek v neoblíbeném Liberci, kterému podlehl 1:3. Dvě rozdílové trefy totiž inkasoval až v samém závěru.

Domácí bojují o evropské poháry, to Slezané mají zcela jiné starosti. Před čtrnáctou barážovou pozicí Zlína jsou jen díky lepšímu skóre, na poslední Příbram drží náskok šesti bodů. Do obnoveného ročníku vstoupili remízou 0:0 v Opavě, minule nenavázali na výborný první poločas s pražskou Spartou a podlehli ji celkem jasně v poměru 1:4. Proti středečnímu rivalovi se jim příliš nedaří, neboť s ním prohráli již třikrát za sebou.

Hosté před neúspěchem se Spartou neprohráli v lize pětkrát v řadě, na podzim podlehli Slovácku 0:2. Trenér Martin Svědík postrádá Reinberka kvůli osmi žlutým kartám, trest za vyloučení v Liberci bude odpykávat zkušený stoper Michal Kadlec. Na marodce se navíc nacházejí Zahustel (zlomenina ruky) s Vechetou, jistotu startu nemají ani Šimko a Kliment.

"Čeká nás velmi těžké utkání, Karviná má vynikající jaro. I v neděli proti Spartě předvedla výborný první poločas a teprve ve druhém vypadla z role. My ale stále hrajeme o elitní šestku, a pokud se chceme do ní vrátit, musíme soupeře z dolní části tabulky porazit. To je náš cíl," nebere si servítky asistent 1. FC Jan Palinek.

Kouč Karviné Juraj Jarábek nenasadí vykartované duo Ndefe - Lingr, vinou zranění nenastoupí Petráň. "Po sérii jarních podařených zápasů nám vůbec nevyšel druhý poločas se Spartou a je tam spousta věcí, které se proti Slovácku nesmí opakovat. I když nám vypadli ze sestavy dva hráči kvůli kartám, pořád máme dost široký kádr na to, abychom je nahradili a poskládali dobrou jedenáctku. Věřím, že budeme kvalitně připraveni," vyjádřil se Jarábek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Daníček, Divíšek - Sadílek, Havlík - Navrátil, Dvořák, Petržela - Zajíc
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Moravec, Šindelář, Rundič, Čonka - Janečka, Smrž, Qose - Ba Loua, Guba, Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.59 - 5.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc  (středa 18:00)
Hráči Českých Budějovic v rámci 27. kola FORTUNA:LIGY přivítají na Střeleckém ostrově Sigmu Olomouc. Domácímu týmu patří momentálně v tabulce devátá příčka a na svého soupeře, který je desátý, má náskok tři body.

Dynamo v minulém kole marně dotahovalo v Ďolíčku. Domácí Bohemians 1905 totiž po brankách Schumachera, Vodháněla a Pulkraba vedli 3:0 a pro Jihočechy to vypadalo bledě. Hosté se ale ještě zmohli, když v 76. minutě skóroval Ivan Schranz. Na rozdíl jedné branky v nastavení ještě snížil Táborský, to bylo však ze strany Českých Budějovic vše. "Řekli jsme si, že se k tomu už nebudeme vracet. Ve středu přijede Olomouc a my jdeme vyhrát. Druhou půlku jsme vyhráli 2:1. Góly jsme dali. Kdyby přišel ten druhý dřív, bylo by to možná veselejší, ale i tak se od toho můžeme odrazit k dalším zápasům," uvedl budějovický Pavel Šulc. Proti Sigmě bude chybět Tomáš Sivok kvůli trestu za červenou kartu, nejisté je využití Javorka a Mršiče.

Sigmě se předchozí ligové kolo vůbec nepovedlo. Na Andrově stadionu totiž prohrála s poslední Příbramí 1:2. Olomouc při tom šla do vedení po brance Lukáše Juliše. Svěřenci Pavla Horvátha však ještě zásluhou Antwiho vyrovnali a když se ve druhém poločasu trefil z brejku Matěj Polidar, byla domácí zkáza dokonána. "Nelepí nám to. Na Slovácku to bylo také špatné a proti Příbrami jsme v tom pokračovali, to měly být tři body. Takhle je to bída. Zklamání obrovské. Co k tomu více říct? Je to škoda. Máme ještě 4 zápasy. Dnes to nevyšlo, můžeme ale klidně vyhrát v Budějovicích a porazit Ostravu," líčil olomoucký útočník na hostování ze Sparty Lukáš Juliš. Sigmě bude proti Českým Budějovicím chybět kvůli trestu za čtyři žluté karty Vepřek, zraněný je Nešpor a nejistý je start Pilaře.

Poslední vzájemný souboj Českých Budějovic s Olomoucí se odehrál v říjnu loňského roku v hanácké metropoli a hosté z jihu Čech vyhráli 3:1.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, P. Novák, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Brandner, Šulc, Schranz - Letecký. Trenér Horejš.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Kerbr - Zahradníček, Breite, Houska, González, Falta - Juliš. Trenér Látal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.38 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (středa 18:00)
Plzeň čeká ve vloženém sedmadvacátém kole protivník, na něhož v posledních několika sezónách velmi dobře uměla. A pokud do statistik nezapočítáme neúspěch v MOL Cupu z roku 2018, nepadla s Ostravou v lize už devatenáctkrát v řadě. Západočeský celek si ale nemůže dovolit na podvacáté jen neprohrát. Potřebuje tři body pro možný boj o titul.

Již příští neděli čeká svěřence trenéra Adriána Guľy možná klíčový duel této sezóny. Zavítají totiž na půdu pražské Slavie, na kterou ztráceli aktuálně po šestadvaceti odehraných zápasech osm bodů. Potřebují se tak nejen dobře navnadit, zároveň nechtějí, aby se manko nějakým způsobem navýšilo. A tyhle cíle jim zaručí jedině plný bodový zisk ve Slezsku.

Viktoria má v současné chvíli parádní formu. Po koronavirové pandemii skolila nejprve venku Spartu, následně sedmi brankami vypráskala Mladou Boleslav. Suma sumárum napříč všemi soutěžemi zvítězila už sedmkrát v řadě! "Poslední vítězství pro nás bylo nesmírně důležité. Ale už se soustředíme na další utkání," krotil emoce hostující stratég.

Jeho tým by neměl usínat na vavřínech, jestli chce reálně ještě stanout po nadstavbové části na nejvyšší příčce. Na oslavy výsledku z minulého mače jednoduše nebylo příliš času. "Pustili jsme si na videu některé situace, co se týče našeho dalšího soupeře. Baník má nového trenéra, snaží se přejít na určitý herní styl. A ten je vážně velmi zajímavý," pokračoval Guľa.

Ten určitě nebude nějakou zásadní měrou hýbat s úvodní jedenáctkou. Po dlouhé pauze mužstvo evidentně funguje velmi slušně, chybět budou jen zranění Marko Alvir a Ubong Ekpai. "Pro nás je velkou výzvou připravit se na Ostravu. Potřebujeme umět reagovat na dané momenty a být také aktivní. Hlavně, abychom na konci byli vítězní," vyzýval Guľa.

Domácí vstoupili do restartované sezóny s trochu rozpačitými dojmy. Určitě si představovali asi více bodů než jen dva urvané ze soubojů proti Příbrami a Zlínu, jež horlivě usilují o záchranu. "Byli to přece jenom soupeři, proti kterým jsme museli tvořit hru my. Teď poprvé jsme v pozici, kdy je náš sok favoritem," říkal ostravský stratég Luboš Kozel.

I přesto, že Baník ani jednou po delší přestávce nevyhrál, drží pozice v první šestce. V podobném trendu by ale neměl pokračovat, pakliže z ní nechce vypadnout. Aspoň ho může těšit fakt, že má k dispozici kompletní kádr. "Plzeň hraje opravdu dobře. V českých podmínkách je to teď asi ten nejtěžší protivník, na kterého můžete narazit," dodal Kozel.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pokorný, Svozil, Stronati - Fillo, Jánoš, Hrubý, Jirásek, Fleišman - Šašinka, Potočný
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.53 - 3.52 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (středa 20:00)
Sparta hostí na svém stadionu v rámci sedmadvacátého kola FORTUNA:LIGY Teplice. Letenskému týmu patří čtyři kola před koncem základní části šesté místo, Teplice jsou dvanácté a zřejmě budou bojovat ve skupině o záchranu.

Sparta po několika ztrátách na jaře poprvé zvítězila a odnesla to Karviná. Ta při tom po prvním poločase vedla 1:0 po brance Lingra. Pražané však po přestávce zapnuli a díky brankám Karlssona, Hložka, Dočkala a Karabce vyhráli 4:1. Další prohra už by pro Spartu mohla znamenat ztrátu šance na boj o poháry. "Cesta z Karviné byla samozřejmě příjemnější o to, že jsme vezli tři body. Regenerační proces se teď dělá mnohem lépe než po zápase s Plzní. Teď jde ale o to, aby tu taková nálada byla i po utkání s Teplicemi. Ty v poslední době poměrně točí sestavu, takže uvidíme, co si připraví na nás," uvedl asistent trenéra Luboš Loučka. Spartě budou chybět Štětina, Graiciar, Lischka, Panák, Ben Chaim a Kaya, nejistý je start Plavšiče.

Teplice určitě v minulém kole nebyly spokojené. Na domácí půdě totiž jen remizovaly 2:2 s Opavou. Domácí poslal do vedení Řezníček z penalty, hosté však díky brance Djordjiče před přestávkou srovnali. Teplice si vytvořili jednobrankový náskok i napodruhé zásluhou Trubače, jenže Slezané dokázali v závěru ještě srovnat, když se trefil Juřena. "Byli jsme všichni frustrovaní z toho, že ten gól byl možná z ofsajdu, ale my jsme měli ten závěr dohrát lépe jako tým. Byl to pro nás opravdu důležitý zápas a je obrovská škoda, že jsme ho nevyhráli, mohli jsme být jinde," uvědomoval si záložník "Sklářů" Daniel Trubač. Kouči Hejkalovi budou chybět Kodeš, Vyhnal, Shejbal, Hyčka a P. Mareš, nejistý je start Ljevakoviče.

Poslední vzájemné utkání se odehrálo v říjnu Na Stínadlech, hostující Spartu poslal do vedení Kaya, za domácí srovnal v na konci zápasu Řezníček.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Costa, Hancko, Frýdek - Krejčí - Karlsson, Kanga, Dočkal, Hložek - Tetteh. Trenér Kotal.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Knapík, Vondrášek - Moulis, Trubač, Kučera, Radosta - J. Mareš, Řezníček. Trenér Hejkal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.67 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (úterý 18:00)
Odlišná forma Jablonce a Liberce v jarních zápasech znamená, že v úterním duelu české nejvyšší soutěže nepůjde jen o titul krále Podještědí, ale i o třetí místo v tabulce. Lepší předpoklady pro něj mají zelenobílí, kteří mají jednobodový náskok a navíc hrají na svém hřišti.

Jablonečtí vstoupili do jarní části na jedničku, když čtyřmi góly roznesli Příbram, od té doby však strádají. Vypadli z MOL Cupu a z pěti ligových zápasů vytěžili jen pět bodů, přičemž naposledy schytali debakl v pražském Edenu. Tam v pořádně oslabené sestavě zaostávali od samého začátku a nakonec si odvezli potupného "bůra".

Radovi totiž chyběli kromě původně indisponovaných hráčů i tři muži hostující ze Slavie. Sýkora, Matoušek i Jugas sice již mohou nastoupit, v případě nejlepšího ligového střelce Doležala je však start nejistý a určitě budou chybět zranění Jovović s Kubistou a vykartovaný Kratochvíl.

"Je to hodně důležité utkání pro nás. Samozřejmě blíží se konec základní části, všichni víme, že se to tam nahoře pěchuje. Ale pro nás je teď ve finiši důležité každé utkání. Navíc je to derby, a i když to bude bez lidí, přidává to tomu příchuť," upozorňuje Petr Rada.

Nedaleko je aktuální situace mnohem veselejší. Kromě porážky v dohrávaném duelu v Teplicích je Liberec na jaře stoprocentní. Naposledy si v sobotu poradil se Slováckem, když dvěma góly v nastaveném čase využil více než poločas trvající přesilovku. Aby nebylo těch výhod na straně Slovanu málo, má i téměř prázdnou marodku. Chybět bude jen Chaluš, nejistý je k tomu start Fukaly.

Oba trenéři se shodují, že současný program je velmi náročný. "Je to krátká doba do dalšího zápasu. V neděli a pondělí jsme trénovali, v úterý už hrajeme derby s Libercem," říká ten jablonecký. Pavel Hoftych přitakává: "Během šesti dnů odehrajeme třetí zápas. Je to raketa, ale vždycky se to lépe kouše, když vítězíte," tvrdí.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Považanec - Pleštil, Matoušek, Pilík, Sýkora - Chramosta
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Alibekov, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.31 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín  (úterý 18:00)
Nepovedený vstup do jarní části mají za sebou oba dva celky, které se při pozdním úterním odpolední utkají na stadionu v Mladé Boleslavi. Domácí kvůli němu vypadli z elitní šestky, ševci jsou dokonce až na barážových pozicích.

Středočeši dokázali v šesti posledních ligových zápasech vstřelit pouhé čtyři branky - tři z nich padly při jejich jediném vítězství v Ostravě, ta čtvrtá v sobotu, kdy schytali debakl ve Štruncových sadech. Na konečných 7:1 tam korigoval až v závěru z penalty Klíma.

"V Plzni jsme od začátku tahali za kratší konec, samozřejmě je to ostuda. Nezbývá nám nic jiného, než to odčinit v dalším utkání. Hlavně musíme být sebevědomější, i když to nebude po sobotě jednoduché," uvědomuje si útočník Tomáš Wágner, jenž na podzim oblékal dres Zlína.

Na jaře navíc nedokázal nahradit odešlé útočné duo Komličenko, Mešanovič, což se projevilo i na dalším z nejlepších kanonýrů týmů Lukáši Budínském, který nenavazuje na luxusní střeleckou formu ze závěru podzimu a za celé jaro vsítil jedinou branku.

Zlínští fotbalisté jsou na tom však na jaře ještě o poznání hůře. Zadařilo se jim pouze proti favoritům z pražské Letné a Ostravy, kdy dokázali alespoň díky gólům v závěru remizovat, všechna zbylá utkání však skončila jejich porážkou.

Trenér Bohumil Páník je však poměrně optimistický. "Víme, že Boleslav dvakrát prohrála, s Plzní dostala naloženo, ale o to větší motivaci bude mít to odčinit. Naše cesta k úspěchu povede ale přes náš přístup," tvrdí.

Domácí budou postrádat zraněné Maška, Matějovského, Pecha a Wiesnera, žluto-modří dorazí bez indisponovaného Vraštila.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Tatajev, Pudil, Zelený - Hubínek, Janošek - Douděra, Budínský, Ladra - Wágner
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Buchta, Simerský, Jiráček - Džafič, Hlinka, Conde, Čanturišvili - Poznar, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.56 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (úterý 20:00)
Na první pohled nerovný souboj bude k vidění na závěr úterního programu FORTUNA:LIGY Na Litavce. Domácí Příbram uzavírající ligový peloton totiž přivítá celek z opačného konce tabulky, pražskou Slavii.

Středočeši se pod Pavlem Horváthem očividně zvedají. Po koronavirové přestávce dokázali nejprve doma remizoval s Baníkem, o víkendu dokonce přivezli tři body z Olomouce, kde zásluhou tref Antwiho a Polidara obrátili nepříznivý vývoj. Přerušili tak sérii pěti zápasů bez vstřeleného gólu a osmnácti utkání bez vítězství.

Sešívaní nemohli být spokojeni se vstupem do jara, i přes nepřízeň osudu v podobě nakaženého hráče a nemožnosti sehrát přátelská utkání ale do obnovené ligy vstoupili na jedničku. V Mladé Boleslavi svůj tlak přetavili v jedinou (ale vítěznou) branku, doma proti Jablonci už ale úřadovali naplno a po trefách Stancia, Holeše, Provoda, Tecla a Júsufa zvítězili 5:0.

I vzhledem k tomu očekává domácí kouč Horváth náročný zápas. "Uhráli jednoznačný výsledek s Jabloncem, i když jejich soupeř byl oslaben. Slavia hraje o titul, takže nás čeká složitý zápas. Naše sebevědomí po výhře v Olomouci musí jednoznačně jít nahoru," věří bývalý slávista.

Příbram je navíc pro Slavii oblíbeným soupeřem, červenobílí proti ní zvítězili sedmkrát v řadě, poslední šest vítězství navíc bylo alespoň o dvě branky. Mezi ta se počítá i památná venkovní demolice 1:8.

Jindřich Trpišovský ví, co je klíčem k úspěchu. "Musíme si vymazat z hlavy, že jedeme k poslednímu týmu tabulky. Musíme brát ty poslední dva výkony a změnu v rukopisu, která je u jejich týmu velká. Myslím, že nás čeká minimálně stejně těžké utkání jako ta dvě, která už jsme odehráli," tvrdí.

Co se týče absencí, mnoho se oproti víkendu nezměnilo. Celek od Litavky nemůže počítat s v Turecku "uváznutými" Sehitem a Yilmazem, kvůli dohodě klubů nenastoupí Vantruba, což však domácí příliš trápit nemusí. Vršovičtí se musí obejít mezi zraněných Olayinky s Hovorkou, otazník visí ještě nad startem Ševčíka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Dramé, Kingue, Nový - Tregler, Soldát - Antwi, Zorvan, Rezek - Polidar
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Takács, Holeš - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.70 - 6.82 - 1.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26204254:864
2.Viktoria Plzeň26175454:2256
3.FK Jablonec26127743:3643
4.Slovan Liberec261331046:3442
5.Baník Ostrava26117837:2840
6.Sparta Praha26108847:3538
7.1. FC Slovácko26108831:3038
8.FK Mladá Boleslav261141143:4537
9.Dynamo České Budějovice261131241:4236
10.Sigma Olomouc26712732:3133
11.Bohemians Praha 190526961132:3933
12.FK Teplice266101023:4128
13.MFK Karviná26591221:3424
14.Fastav Zlín26651523:4223
15.SFC Opava26471513:4319
16.1. FK Příbram26461617:4718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (757)

Přidat komentář
Marv

FKJ - SL 1:1

FKMB - Zlín 2:1

Příbram - SKS 1:0

SFC - 1905 1:1

1.FCS - MFK 0:0

Dynamo - Sigma 2:2

Baník - VP 0:0

Sparta - Teplice 3:0

Reagovat
Losinho

Reagovat
žrout

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Liberec 0:3

Boleslav - Zlín 0:1

Příbram - Slavia 1:5

Opava - Bohemka 1:0

Slovácko - Karviná 0:1

Budějovice - Sigma 0:0

Baník - Plzeň 2:1

Sparta - Teplice 7:0

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, Teplice mám po Liberci z Čech nejraději, ale od toho co se stalo panu Hrdličkovi jdete neskutečně dolů a na běhavé hráče Sparty vám dávám absolutně minimální šanci, oni když se zakousnou a v zápas se jim daří, tak jsou jak buldoci, my sami jsme tam v březnu zažili pořádný kolotoč...Jestli ne letos, tak příští sezónu jdete dolů bez pořádné proměny kádru, obávám se.

Reagovat
3M

počkej, ale já se nesměju těm 7:0, to je totiž dost dobře možný a konečně by aspoň vyhodili Hejkala. U nás jde fotbal dlouhodobě do hajzlu, Hynek je nýmand, Vachy vaří z vody a navíc AGC jde taky do kytek.

Spíš mne rozesmála ta Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto vyloučený, Sparta tam uhraje maximálně plichtu.Pochybuju, že Teplice přestanou hrát, jako Karviná po poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžké, musíš to brát s nadsázkou, jsem baníkovec, i když se snažím být relativně objektivní, tak to fandovství nezapřu . Plzeň je fantastická a Baník by měla hravě přejet i v Ostravě v současné formě obou klubů, ale Baníku spíš sedí, když může hrát na brejky, Plzeň nás i trochu může podcenit, neporazili jsme je v lize skoro 11 let. Jejich hlavního rivala čeká relativně snadný zápas už dnes 60 km od Prahy, dá se čekát, že SKS Stancia a některé další klíčové hráče nechá na lavičce. Zatímco je čeká zápas až zítra někde v jižním Polsku, takže dohromady nacestuje o 900 km více s o den menším odpočinkem, navíc jejich klíčoví hráči jako Bucha a Čermák mají 3 ŽK, proti hodně agresivnímu soupeři je ta šance ŽK vysoká...Když je překvapíme nějakou standardkou a dostaneme se do vedení, tak se může stát cokoliv a když ne, tak maximálně dostaneme trojku do poločasu a Plzeň si s námi bude dělat co se jim zlíbí...Nemáme vůbec co ztratit, samozřejmě body potřebujeme, ale ty jsme nechali v jiných zápasech, takže vlastně se nic hrozného nemůže stát, mohou jen získat a stát se zase na pár dnů trochu slavnými.

Reagovat
3M

upřímně, ty bys s Vaší hrou chtěl do poháru? snad asi radši ne

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tam má kromě Slavie a Plzně co dělat? Jablonec a Liberec zase přijdou o spoustu hráčů...Nebude katastrofou, když to nevyjde, ale zase...Když by se posílil střed hřiště, tak bychom tam vyloženou ostudu taky nemuseli udělat.

Reagovat
andrew96

Baník to může rozhodně spíš posílit, než aby na tom tratil.

Reagovat
3M

jako je fakt, že moc adeptů není. začal bych věřit Spartě, kdyby koupila dva hotový stopery, ale to je utopie

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

Stači ted ten fotbal nebo co to je Jablonec VS Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli někomu, tak Liberci bych to přál, pod tím Hoftychem jsem jim vůbec nevěřil + každoroční výprodej, ale pomohli si hostovačkami ze Slavie, i ten Hromada hodně slušný, Mara je fantastický, Malinský jedno z nejlepších křídel v lize, levá strana taky slušná, stopeři sehraní a brankář kvalitní. Sice nemají pořádného hroťáka a ani široký kádr, ale fakt se mi docela líbí. Naopak Jablonec jak jsem ho chválil v roce 2018 i 2019, minimálně do května 2019, tak se mi vůbec nelíbí. Dost mi připomínají nás pod Páníkem a to tam mají na hostování takové kalibry jako Sýkora nebo Matoušek...

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec se mi líbí herně už delší dobu, občas tam je nějaký výpadek, ale hrajou dobře. Hlavně jsem vždycky říkal, že Mara je naprosto TOP hráč a lituju, že nešel do Baníku. Mají výborný střed (Mara, Baluta) rychlá křídla (Pešek, Malinský), stabilní obranu a přes ty křídla hrajou fotbal, který mi je hodně blízký. Chybí mi tam jenom kvalitnější útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

běhavé hráče Sparty ???

Reagovat
smazaný uživatel

Křídla je budou ničit. Jinak je záloha Teplic snad ještě pomalejší než záloha Sparty, v mých očích.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jsem fanda Karviné, ale mám obavu že to bude pro*er jak řemen

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezete a Slovácku to moc nejde do plných. Budou bez své opory Kadlece...Nedivil bych se překvapení, Ba Loua a Taiwo by tam něco mohli dotlačit. Ten druhý poločas nad Spartou byl strašný a i zápas v Opavě nebyl zrovna dobrý, máte co napravovat.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Blbý že navíc nehraje Ndefe a Lingr... Já jenom doufám že zas nebude sestava total guláš jak se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jste dávali Rundiče na levo? Když to předtím tak dobře fungovalo...Nebo jste hráli 3-4-3? Moc jsem to nepochopil, i když Santos jinak dobrý, to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rundič hrál nalevo.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Náramek tam v rozestavení operoval ve smyslu že "něco s Tettehem" . Též jsem to moc nepochopil. Doufám že dnes už nebude blbnout...

Reagovat
kecipep

kdo bude hrát místo nich?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Vukadinovič a možná ten novy Makedonec.

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.youtube.com/watch?v=C6X4E8XkQ3U poslední vítězství v lize nad Plzní. To je strašný pravěk a střelec vítězného gólu Zeher Můj první zápas na Bazalech.

Reagovat
meno

TK27 ti ještě vytře zrak

Reagovat
smazaný uživatel

Páník, Kozel ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stannis Baratheon

Ještě nedávno to bylo docela vtipný. Teď už je to trochu křeč.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Slušnej kurz na Jablonec, to zas zahučí peněz

Reagovat
ratusek

Baráky

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Příbrami bych pošetřil několik hráčů na Plzeň a poslal tam pár náhradníků.

Kolář - Holeš, Kúdela, Zima, Bořil - Takács, Oscar - Masopust, Hellebrandt, Provod - Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že to vypadá, že se Vantruba neprosadí ani v Příbrami.

Reagovat
meno

Možná na to nemá hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

jazyková bariéra

Reagovat
Imos

že by zranění?

Reagovat
Kepy_FCB

Na Plzeň se hecnem a potrápíme ji až tak že jim bude muset vypomoct berbrův agent.

Reagovat
Greny

A co je na tom blbyho? Že podpořili klub kterému fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to má taky.

Reagovat
smazaný uživatel

*trochu jinak ale taky

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Na 2. ligu docela slušná návštěva.

Reagovat
smazaný uživatel

ale docela sprostý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Liberec 1:1

Mladá Boleslav - Zlín 2:3

Příbram - Slavia 0:2

České Budějovice - Olomouc 2:1

Opava - Bohemians 0:0

Ostrava - Plzeň 0:1

Slovácko - Karviná 1:1

Sparta - Teplice 4:2

Reagovat
3M

až na ten Zlín je tohle dost reálný

Reagovat
Alan_Shearer

Vzhuru za tretim mistem, u Jablonce ty pohary stejne nemaj smysl

Reagovat
meno

Raději bych tam viděl je s Radou a klikou na nás, než vás s bůhví, koho obsadíte jako trenéra a klikou... na nás

Reagovat
3M

u vás přece taky ne, až bude chtít Kárl naplnit kasičku

Reagovat
Alan_Shearer

Jo, o tom zadna. Ale porad bych veril, ze tam uhaluzime solidni vysledky

Reagovat
PavlíčeQ

BŮH SE VRACÍ V PRAVOU CHVÍLI

Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Hübschman, Považanec - Pleštil, Matoušek, Sýkora - Bůh

Pokud si chceme udržet naději na 3. místo na konci sezóny, tak dneska musíme za každou cenu vyhrát, tak pojďme. Oproti sobotě 6 odpočinutých hráčů, tak snad se to projeví.

FKJ - FCSL 1:0 (Bůh)

Reagovat
ratusek

tvl já se fakt díval jestli se někdo nejmenuje Bůh. jestli jste zase nevytáhli někoho z Béčka jako Dočekal, Váňa atd

Reagovat
PavlíčeQ

Označení Bůh jsem tady použil v minulosti už několikrát.

Reagovat
andrew96

A právem.

Reagovat
Salfovic

Já si zas říkal, že mi unikl další Peltův arest.

Reagovat
HorajzmAmmann

1:0

Sýkora (Doležal)

Reagovat
PavlíčeQ

Kuchta to je fakt hovado

Reagovat
JeséRodriguez

společně s Malinským neskutečně dementní plejeři

Reagovat
Kaspar

kuchta, zase to zkousel curak

Reagovat
ratusek

tvl nevím proč tam ty fans nepustí. komedie

Reagovat
Mirek na tenisu

V Gablonz? Žádná změna. Místo necelých 2000 slabých 200. Ticho jak v kostele.

Reagovat
Witcher

Dík no sem si ani nevšiml že se to hraje bez diváků

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdyby Peltonen rozdal pět řehtaček bylo by to jako normálně.

Reagovat
Greny

Já fakt nechápu jak je možný že ten Hrubý furt pravidelně chyta

Reagovat
C-M@ster

Líšeň zaplou nemáš?

Reagovat
Greny

Mám viděl jsi ten gol, ten frajer dobře mazal ty jo

Reagovat
C-M@ster

Jj.

Reagovat
Greny

Bůh už dal gól ale za Žižkov

Reagovat
eleven11

Reagovat
Banikovec7

Bolka pokračuje ve výkonu z Plzně.

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

OT : borec z Jihlavy vzal balon na velkým vápně na své půlce proběhl celé hřiště a dál gol

Reagovat
Stannis Baratheon

Kuchta

On ví, že to rozhodčí nemůže v životě uznat, ale stejně se tam raduje jak.... Fair play jako hovado.

Reagovat
Frank Lampard 8

Ještě přímo před pomezím

Reagovat
Frank Lampard 8

*pomezním

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešíre! Proboha aspoň na chvíli nás ušetři svých mouder. Mlč a neblábol!

Reagovat
HorajzmAmmann

Střely na bránu 0:0?

Reagovat
ratusek

V Jablonci teda totální nuda

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
PavlíčeQ

To je fakt otřesný, pěší fotbal, hlavně bezstarostně

Reagovat
FCSL

Bezstarostně ani ne, spíš hodně taktický no..

Reagovat
PavlíčeQ

Jasně, jde o hodně důležitý body, ale i tak bych alespoň od nás čekal víc, než trapný nákopy nahoru, kde to máte pod kontrolou. Celkově mi přijdete o něco lepší.

Reagovat
FCSL

Jako taky jsem od vás čekal větší jízdu, i jsem si na vás vsadil. Od nás jsem to čekal a nejsem ani moc zklamanej, nepřijde mi to špatný. Do ničeho jsme vás nepustili, pár kombinací pěkných, brejky nadějný, nějakej by mohl ve 2. půli vyjít. Bude to o jednom golu no

Reagovat
C-M@ster

Líšeň

Reagovat
Kaspar

Dolezal a Sevinsky, to jsou tak unikatni hlavy

Reagovat
Stannis Baratheon

Hradec i Jihlava ztráta. Krása. To je prostě sen. Ze kterého mě probudí tvrdá realita beu stadionu.

Reagovat
ratusek

a včera Dukla i Brno. vše vám hraje do karet

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako bez stadionu se na tu ligu ani netěším. To prostě nemá cenu.

Reagovat
ratusek

dopadnete jako Znojmo, v azylu,hned sestup a budete se z toho vzpamatovávat hodně dlouho.

Reagovat
ratusek

Jihlava a v Chrudimi asi paráda

Reagovat
Mirek na tenisu

Jihlava to je hokej. Fotbal max. druhá liga.

Reagovat
ratusek

hokej? ta zoufalost pod Béďou, bez stadionu a bez peněz? průměr 2.ligy?

Reagovat
fabec1222

Prachy jsou jen na jedno, a hokej dostane přednost.

Reagovat
ratusek

Kuchtovi to přeju

Reagovat
Mirek na tenisu

Kuchta teda v malém ofsajdu asi byl. Slepí jsou Bosák, Pešír, ale hlavně VAR, podle kterého ofsajd nebyl

Reagovat
Raylan

Kuchta je fakt dřevák. Nechápu jak muže hrát ligu, navíc takovej idiot.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
veikko

Tak v porovnání s Rondićem je to úplný Pelé.

Reagovat
FCSL

Kuchtič tvl tref už něco

Reagovat
ratusek

najs, opět Kuchta

Reagovat
exse

Ty vole, Kuchta už měl mít dneska minimálně hattrick.

Reagovat
FCSL

To je vemeno Herně dneska výbornej, ale když nic nedá, tak je to těžký no

Reagovat
HorajzmAmmann

Místo Kuchty hrát někdo jako Lafata tak to je 0:5. Jablonec je otřesný a Liberec hraje fakt dobře

Reagovat
Alan_Shearer

Kuchta je fakt kokot

Reagovat
FCSL

Dobře je melem 2. poločas

Reagovat
exse

Dneska to bude klasika, nedáme 10 gólovek a pak Jablonec z nějaké haluze rozhodne.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
vestinustarychdubu

Co víc by ten Kuchta chtel za prihravku

Reagovat
Mirek na tenisu

Co je výhodné pro Baník výhodné? Asi plichta.

Reagovat
Greny

Postavit s Plzní béčko

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takoveho nemame.

Reagovat
Rišty

výhodné

Reagovat
FCSL

Měl dát Peška na hrot, Rondič se mi nelíbí

Reagovat
ratusek

Jablonec dnes totální sračka, nevím co jim plukovník naordinoval.

Reagovat
božský John

Tuhle sracku hrajem cely jaro. Nic se nezmenilo ani za ty dva mesice. Na podzim jsme byli schopny aspon delat body, na jare ani to

Reagovat
vestinustarychdubu

Sračku

Reagovat
Banikovec7

Dobré bránění Holík. Malinský ani nenaznačil že by šel doleva a on mu tak uhne.

Reagovat
Greny

Nakonec bude třetí Liberec

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooool

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Liberec zase super boj o sestup Jako každou sezonu po výprodeji

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Obecně se předpovědi naplnily. Liberec o záchranu, Plzeň už se vrací tam kam patří, na Slavii se Číňani vysrali. Aspoň že ta Sparta už si sedla.

Reagovat
andrew96

Taky jsi tam mohl přidat Páníkovo jaro...

Reagovat
Spalovač šancí

To jediné sedí. Ve Zlíně i v Ostravě

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FCSL

Malina neskutečná fazona

Reagovat
božský John

Barka se potapi, titanic jde ke dnu. Mira pujde do teplaku, pilik bude hrat fotbal i nadale, treti flek neudrzime, radu nevyhodej a navic ti havloidi liberecky vyhrajou

Reagovat
C-M@ster

Havloidi? Na dresu mají název koncentráku patřící Zemanovu kumpánovi.

Reagovat
božský John

Kdyz nechci bejt sprostej, tak si pomaham havlem a funguje to

Reagovat
exse

Je to super, ty seš spokojenej, že si zanadáváš, druhá strana je spokojená, že to je vlastně pochvala. Win-win

Reagovat
božský John

No prave. Musim rict, ze to je jedna z nejlepsich veci, co me kdy napadla!

Jinak gratulace, zaslouzena vyhra. Vsechna cest

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Baluta

Reagovat
Mirek na tenisu

Mara je nedoceněný hráč. Bosák a ten druhý odborník ani zmínka. Takového borce by potřebovala Sparta.

Reagovat
božský John

Je skvelej, ten prehled a pohyb je fakt uzasnej!

Reagovat
REPLIKATOR

Mara Sparta

Reagovat
exse

Souhlas, že Sparta přesně takového hráče potřebuje. Proto je jasný, že ho chtít nebudou a v létě ho stáhne Slavia.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Raylan

Ja už chtěl Maru dřív, ale zas si říkám, ze by blokoval Krejčího, ve kterým vidím, že by mohl byt v budoucnu ten lídr. Leda by sel na stopera.

Reagovat
JeséRodriguez

To by bylo ideální, Krejčí na stoperovi, Mara v záloze a ještě k němu koupil Pavelku

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak už se o něm rok mluví a pokud vím byl spojován s přestupem do jednoho z pražských S.

Reagovat
Imos

do Sparty se spekulovalo

Reagovat
HorajzmAmmann

zdá se mi to, nebo je Malinský fakt nejlepší křídlo letos?

Reagovat
žrout

Smáli se, že by měl jít do Sparty, ale myslím, že by jim mohl hodně pomoct. V nejlepším věku, křídla nemají, je gólovej.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
žrout

Docela se divím, že se tomu jako sparťan směješ. Pokud máte někde problém kromě obrany, je to málo křídel. Do rotace Malinský proč ne. Však si vás namazal úplně v klidu.

Reagovat
Banikovec7

Bolka fakt šílená, ani náznak nějakého tlaku na konci.

Reagovat
RadekVonCZE

Pochybuju, že by Kárl zaplatil Balutu

Reagovat
RadekVonCZE

Zaplatí*

Reagovat
RadekVonCZE

Kurva mně jebe, ten první koment je vcajku.

Reagovat
Remt

Reagovat
žrout

Reagovat
exse

Je to už trochu klišé, ale letos bych nás na poháry netipoval ani za hovno, tím spíše, když jsme i v zimě přišli o 2 nejlepší hráče, přitom nyní jsme už tak na 80% v nich. Malina životní sezóna, k té rychlosti konečně přidal i fotbalovost. Mara je od začátku parádní. K tomu i Baluta od zápasu lepší a lepší. Plus samozřejmě stabilně kvalitní stopeři a brankář.

Reagovat
db18

"Chudák" Šeda za ty branky posledně nemohl... ale na druhé straně jsem rád, že šanci dostal konečně Stejskal...

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Bez žluté?

Reagovat
Coutinho10

Pribram no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

I lokty tam lítaly a měla přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

byla by 4. takze tak asi..

Reagovat
Remt

ten poslední skluz na Tecla kousek od vápna byl slušně žlutej

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda nic moc.

Čekal jsem, že do plných použijeme vyššího útočníka, nicměně na place jsou horší hráči než Tecl. Snad potvrdí po půli Bořil, že je specialistou na Příbram.

A hlavně nám chybí někdo, kdo umí kopat rohy.

Reagovat
Coutinho10

na Bořila spoliham ve fante...bude to jeste tezky aneb klasicky neprijemny zapas prvni s poslednim, kdy to je hodne casto v jakekoliv lize zradny

Reagovat
montaigne33

Zatím (skoro) není vidět rozdíl mezi prvním a posledním... Někteří ze Starkovců (např. černé věže) by se mohli prosadit v lepších týmech (možná i v SKS).

Reagovat
Kaspar

letos ten kral strelcu bude dost bidny

Reagovat
fabec1222

A z těch hráčů, co jsou na čele, ani nikdo nemá zrovna moc formu Kdyby nebyl nadstavba, tak by to ještě vyhrál Krmenčík a Komličenko, a stačilo by jim půl sezony

Reagovat
andrew96

Ivana ani nedutá, aby nepřišel o primát.

Reagovat
fabec1222

Nebýt nadstavby, tak minimálně vyrovnání rekordu je dost reálné.

Reagovat
Losinho

Slušná tragédie. Možná by nebylo od věci střídat

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

penalta ne ?

Reagovat
KnoxXx

podla mna ZK pre Provoda

Reagovat
Coutinho10

zkousel to hodne okate...skoda no, mohl jit do strely

Reagovat
Coutinho10

tak beru zpet...vypadalo to nadejnejc z realu

Reagovat
Losinho

Provode ty jsi fakt chcanka.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Remt

bránící hráč mu trochu nešikovně křížil cestu, kdyby to neudělal tak tragicky a lemplovsky, tak z toho asi i uvěřitelná penalta mohla být, takhle ale rozhodně ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
chavi.27

'To vypadalo na penaltu!´

za 10 sekund

´Na první pohled se mi to zdálo až moc teatrální...´

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tahle dvojka ty vole.. oni jsou snad dvojcata se stejnyma mozkama ne? Si tam notujou a navzajem potvrzujou faily v kazdym zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Provode.. kdyby sis to nezpracoval jak curak a nebo sel rychle k mici, tak nemusi padat a delat ze sebe debila. Ale to jsi nemusel ani tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dneska ukazuje, ze zatimco Plzen v minulym kole vysokou vyhrou jen potvrdila svou skvelou formu, u Slavie to byla posledne pouze nahoda, protoze jejich herni krize nadale pretrvava.

Jelikoz dal Tecl minule gol, tak se zase bude pul roku ocekavat, ze to bude fakt ten utocnik, co bude davat goly a on je zase davat nebude Trpisovsky jeste za celou dobu nezjistil, ze z Tecla nikdy nebude utocnik, co dava pravidelne goly a porad naivne doufa, ze se to protrhne Hlavne do toho utoku nikoho nekupovat. Kdyz mate Standu, neni treba nikoho dalsiho

Jinak ceska liga je zpet se vsim vsudy Uz jsem se lekl po tom poslednim kole, ze by prece jen zacalo padat vic golu, ale je to tam, kde ma byt. Nebo si tymy rekli, ze goly se budou davat jen v tech vikendovych kolech a pres tyden se budou setrit? Nebo, ze snad budou hrat ty kola v tydnu poharovym zpusobem na nulu vzadu?

Reagovat
Fernando_Torres

Může mi někdo vysvětlit, proč už tam Trpiš dávno neposlal minimálně tři čerstvý koně? Vždyť to je naprosto do očí bijící, že se nemůžou dostat do tempa po Jablonci....

Reagovat
smazaný uživatel

Veri Standovi, ze da gol Akorat si neuvedomuje, ze se nehraje 500 minut, coz je tolik, kolik Standa na gol potrebuje...

Reagovat
smazaný uživatel

On to dela schvalne, rad si ublizuje, doma si to pusti znovu a u kazde Teclovy akce se poreze na predkozce.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpis no.

Reagovat
montaigne33

Nevím, proč si Trpiš oblíbil Provoda...

Reagovat
KnoxXx

pretoze je to bezec ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ti hraci 2. kategorie jako Provod, Takacs a dalsi. To prece nejsou hraci pro tym s financnima moznostma, co ma Slavie, ne?

To tam natahal setrilek Nezmar...

Reagovat
Remt

Takacs není špatný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Laco to je spicka

Reagovat
Remt

nezlob se na me ale ty nekterymi komenty pripominas toho Spartanskyho idiota Rolfa (nebo jak se jmenuje), ktery tu jen plive a plive na Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ja Slavii preju uspechy, ale takhle to proste nepujde.

Reagovat
Remt

odesli zkuseni hraci, nahrazuji je mladsi. Ty děláš jak kdyby to byl konec světa když to jednou neni 3:0, myslíš že Real nebo Barca občas neuhraje remízu s týmem ze spodku tabulky? Nějak moc si všichni fans zvykli na to, že se jen vítězí. To je jako u Liverpoolu, x vítězství za sebou, vede se liga o 20 bodů, jednou se remizuje a hned se mluví o krizi, ty vole Fakt posahanci. Prekvapive se ve sportu někdy i prohrává a pokud si dobře pamatuji, padly už 2 tyče, zase až taková marnost to není ačkoliv jsem to čekal lepší. Tyhle zápasy jsou prostě o prvním golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Remt

btw: než jsem to dopsal, tak pak gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, neni spatny. Je to nadprumer ligy, slabej nadprumer.

Reagovat
montaigne33

Laco se mi docela líbí, má potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo koupime par levnych nadprumeraku z ligy + Trpis "genius" + slaba forma Plzne (jeste na podzim) a je z toho titul.. + nejaky stesticko a bude neco i v poharu... Liberec z Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne nejak tak... A je to skoda, protoze Slavia ma moznosti na to byt nadprumernej klub evropskyho meritka, ale takto to fakt nepujde.

Ale Cinani dost mozna zastavili privod penez, kdyz je ti idioti jako Hrib porad drazdi. Akorat se o tom zatim tolik nemluvi.

Reagovat
dave30

Jaké možnosti máš na mysli? Finanční? Kolik týmu v Evropě má rozpočet +50 mega euro? Já bych to typnul tak na 200-300. Takže ano, evropský nadprůměr. Ale to tam musíš počítat všechny ligy. Ale v tom případě má tyto předpoklady (být nadprůměrný) i Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi idiot.

Reagovat
Bakary3

Jenze oni zrejme ani levny nebyli...

Reagovat
Coutinho10

Muso pojd

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Musa musí dostávat větší prostor... Asp. 30min v každém zápase!

Reagovat
vodka

Horváth docela překvapil, takticky je Příbram připravena dobře

Provod ale slabota...

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je golovej utocnik NENI!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze dal minule gol, ted dostal zase pulrocni moratorium od Trpisovskyho

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si myslim ze za takovou dobu bych dal gola i ja, mozna i muj deda, protoze ten mel na goly cuch a vedel kam si stoupnout.. v tymu jako Slavia byt golove negativni pri takove podpore je ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu neni, co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu dobrej jogurt.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

No naremploval jako svině..

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Stanciu

Reagovat
Coutinho10

no dpc Nico neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne preju Plzni, aby Slaviu 2x sejmula a ziskala titul To by byla pro Slavii obrovska potupa, ale za ten amaterismus si tam ani nic jinyho nezaslouzi

Reagovat
Pyroman

Horváthova Příbram s prstem v nose a patou v prdeli ubrání Slavii, to jsou panorámata.

Reagovat
HorajzmAmmann

Horváth 0:0 doma s SKS a dá tam Škodu a Slepičku. Pánik a Kozel by tam už najebal dávno 4. stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Horváth měl 4 stopery v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byly jen posily na standardky

Reagovat
Losinho

Stanciu o úroveň jinde.

Reagovat
FruFru

A že Příbram je jo nějaké měřítko

Reagovat
HorajzmAmmann

pod Horváthem (pokud to udrží) tak 5 bodů za 3 zápasy. Doma proti 2 týmům z top6 a v Olomouci. To by nebylo úplně špatný.

Reagovat
FruFru

Jo, Horváth je zvedl neskutečně, ale myslel sem to individuální kvalitou.

Reagovat
Losinho

Myslím oproti ostatním slávistům.

Reagovat
FruFru

Jo to je, když si odpustím blbé narážky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pořád na zemi

Reagovat
Losinho

Ty asi víš kam jít, ne?

Reagovat
mistr129

To si pleteš s Provodem

Reagovat
naheCZ

Musaaaaaaaa

Reagovat
Losinho

Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Oloupej si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Horvimu to preju :( snad to ukopou jinde.

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooo uleva

Reagovat
mistr129

Vždycky jsem jim věřil

Reagovat
monty25

Moc nechápu, proč Musa nehraje základ. Daleko gólovější hráč než Tecl a ve Viktorce Žižkov se mi i při té loňské bídě dost líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde chapat. Jedine ze by ho Trpis setril na dalsi sezonu, nechtel ho zadrit a Teclovi dal posledni sezonu na rozloucenou. Jestli zacne Tecl i dalsi sezonu v zakladu tak Trpise necham odvolat.

Reagovat
Coutinho10

Tecl to pro Trpise pry daleko vic obeha....Musa je golovejsi a je to znat

Reagovat
Spalovač šancí

Ideální kombinace. Tecl za 70. minut sám utahá celou soupeřovu obranu a pak přijde Musa a dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

pppeeeeeettttaaaaaarrrrrrrrrr

Reagovat
Losinho

Jinak sice se nám to nehodí, ale s tím jak se dneska hraje by měl frajer nastavit tak 8 minut ne? To je úplně nekoukatelný.

Reagovat
KnoxXx

Horvath vsetko na hrot

Reagovat
exse

Velká škoda. Ale Musa je prostě bůh, snad ho příště Trpiš posadí na tribunu, ať jim to takhle nekazí.

Reagovat
mistr129

A Tecl vole, my vedeme o gól a on vyklusává deset metrů za obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Driv sem ho mel rad, kdyz nehraval, ale ted ho nenavidim.

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mirek na tenisu

Tecl a Provod jsou mistři v padání.

Reagovat
žrout

Reagovat
C-M@ster

Komentátoři nezareagovali na režii, co naznačuje přihrávku rukou na gól?

Byla to ruka?

Reagovat
monty25

Spíš to byla ruka Kingueho.

Reagovat
Losinho

Zkus si najít záběr a ne nic neříkající fotku. Nebo si chceš jenom pobrečet?

Reagovat
C-M@ster

Našel jsem, udělal jsem dva gify.

Reagovat
C-M@ster

Ale jak říkám, je možný, že měla kopat pentlu Slavia předtím ať už za faul nebo za ruku, to jsem nerozebíral...

Nerozumím tomu, proč to nerozeberou v O2, kde k tomu mají techniku, ale dělám to já na 10 let starým notebooku, co zapínám ručníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo to neřešil, ani hráči Příbrami, tak drž laskavě piču. Ruka to byla od obránce i od Slávisty. Debile.

Reagovat
Salfovic

Hlavně slušně.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Losinho

Jj, pitomej Kingue

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla.

Reagovat
montaigne33

Vůbec se nemusel dotknout- míč se mohl odrazit od ramena bránícího hráče. Ukázali jeden záběr.

Reagovat
Coutinho10

dobre Yusi taky do nich

Reagovat
SpartaOvenka

Ty oslavy mi přijdou stejné jako když jsme v Příbrami vyhráli my a Plukovník se radoval mezi fanoušky, největší vítězství se vždy dějí v Příbrami

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

pičo zmrdi

Reagovat
Banikovec7

a všichni smajlíky vedle, jste zmrdi, pičo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

Kdo to tam nadával?

Reagovat
HorajzmAmmann

Coufal

Reagovat
Mirek na tenisu

Mohamamed Hilál

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mistr129

píčo zmrdi

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Stannis Baratheon

komu to říkal?

Reagovat
mistr129

Podle mě někomu ze slávistů na lávce

Reagovat
Stannis Baratheon

v jaké situaci?

Reagovat
mistr129

To bylo až po zápase, těsně před rozhovorem s Horváthem. A jen slyšet, vidět nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Horvi mě ale překvapuje, jsem ho měl dosud za trenérskýho nýmanda.

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

tak když s trénováním začíná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale tak už něco má odtrénováno, Sokolov, juniorka Plzně, Domažlice... a to tak tady poslouchám, tak se zatím na něj celkem kydalo jako na trenéra.

Reagovat
Blasphemer

V Sokolově ho docela chválili, na to jaké měl prý s kádrem možnosti, tak měl docela výsledky. Ale to já nemůžu moc posoudit, nesledoval jsem to nijak podrobně, jenom co jsem slyšel za ohlasy.

Fotbal našeho béčka jsem docela sledoval a musím říct, že se mi teda vůbec nelíbil, ale když se to vezme, tak ty výsledky měl nakonec taky docela slušné.

Reagovat
db18

Ono ke konci, když už neměl k dispozici tolik hráčů a nemohl 5x střídat, už to nevypadalo tak špatně... Třeba v Hostouni odehráli parádní zápas (na druhou stranu proti nim v obraně byli Trapp s Dosoudilem... )

Nejhorší byl zápas s Bčkem Příbrami.

Reagovat
ACSeRw!n

hraci, kteri hrali na jemu podobny pozici, tzv mozek tymu, jsou vetsinou skvely treneri

Reagovat
Mirek na tenisu

Tuzemák s plachetnicí a Tonda Panenka

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne souper se kterym se da hrat fotbal. Po delsi dobe nebudeme favorit coz by nam mohlo svedcit. Zadny tlak a ani nebude muset tolik tvorit hru, coz nam cinilo v posledni dobe nejvetsi problem. Sestava se zase trochu zmeni, cekam navrat na klasicke 4-2-3-1 s Potocnym a Reiterem na stranach, uprostred je pak jasny Janos a vedle neho klidne hodit Kaloce, at plave. Otazka co levy bek, mozna se tam objevi uz uzdraveny Jidas... Z poslednich 13 zapasu mame 7 remiz a nezlobil bych se kdyby sme pridali dalsi. 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mi je jedno, jak to dopadne. Na ostro až sezona 2020/21 !

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale nejaky ostudny debakl jako predvedla minule kolo Bolka bych kousal tezko

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, ať se prohraje 15:0.

Upřímně, ta Plzeň je v úplně jiné galaxii než my. U nás je k tomu přestavba týmu, do toho ta virová krize atd. To už bych se opakoval.

Však ty zápasy ani nejdou nikterak prožívat. A křičet jak koště u televize?

Nezájem.

Reagovat
Kepy_FCB

Mělo by se "bojovat" za návrat do hledišť, když budou fans zticha tak ty magoři budou držet stadiony zavřené hodně dlouho

Krom shromáždění u stadionů by to chtělo i nějaký otevřený dopis STBákovi přece jenom se zastal lidi před nesmyslonou a přehnanou prymulologickou buzerací a ty šašky už víceméně ignoroval...

Reagovat
smazaný uživatel

Az na Kaloce, coz bylo spis prani otcem myslenky, opet presne.

Reagovat
Skleepy

Jako jsme na tom hrozně bídně, ale Teplice prostě musíme porazit aspoň o dva fíky. Však to je hrůza, co tam pod Hejkalosem předvádí. Snad nepřijde klasické sparťanské vystřízlivění po solidním výkonu (v tomhle případně výborném poločase).

Reagovat
JeséRodriguez

jsem docela zvědavej na sestavu, hlavně kdo bude na pozici stopera

Reagovat
Skleepy

Kaya ani Mandjeck asi furt nejsou k dispozici což?

Reagovat
JeséRodriguez

Myslím, že už trénovali, ale těžko říct, jestli už zvládnou celý zápas. Třeba tam nasadí někoho z béčka. Snad dostane více minut i Karabec, a od začátku na hrotu Drchal.

Reagovat
ACSeRw!n

Drchala tam fakt neda

Reagovat
Raylan

Proč myslíš? Já jsem něco zaslechl, ale nevím co je na tom pravdy.

Reagovat
Greny

Na stopera Krejčího? Konečně by tam mohl dostat šanci

Reagovat
JeséRodriguez

Za mě by to bylo super, akorát nevím, jestli dá dva leváky vedle sebe. A taky kdo by místo něj hrál DM, Sáček nebo Trávník, to by asi úplně nefungovalo. Jedině je tam dát oba, na RB Vindheim, a posadit jednoho z dvojice Dočkal - Kanga.

Reagovat
Greny

Konečně by měl prostor se ukázat za mě na pozici kde je nejlepší

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JeséRodriguez

A hlavně teda bych se divil, pokud by ten Hancko opravdu přišel na přestup. Lischka zatím nic moc, tam by se prostě Krejčí hodil daleko více jako levonohej stoper. K němu někoho zkušenějšího a do zálohy přivést Maru z Liberce.

Reagovat
Raylan

I když bych Hancka bral, tak si taky moc nemyslím, že by přišel. Čekal bych, že v létě přivedou toho Caufrieze, když to podle všeho byl v zimě cíl č.1, a teď by měl být asi dostupnější, když ten jeho tým spadl. K němu klidně toho Krejčího, Lischkovi moc nevěřím.

Reagovat
Fabregas@ole

Není lepší si místo Krejčího nechat Plavšiče?

Reagovat
JeséRodriguez

Hancko je super hlavně dopředu, ale vzadu taky není kolikrát zrovna jistej. Nebude mi vadit jeho setrvání, ani kdyby šel zpátky do Itálie. Taky očekávám, že přijde ten stoper, jehož tým spadnul. Určitě by to chtělo dozadu nějakého zkušeného lídra, kterej by tomu dal nějakej řád. Jinak jsem zvědavej, jak to bude vypadat i na takovém LB. Podle mě by se tam docela hodil ten Polidar, a dobře vypadá i Horák. Pokud Frýdek nezůstane, tak tam zůstane jen Hanousek, a to teda není zrovna terno. Čeká nás zajímavý léto, aspoň teda doufám.

Reagovat
Raylan

Tohle leto a jak se povede bude dost klíčový no, už proste musí přijít kvalitní, osvědčení hráči, a ne průměráci, nebo hráči,, kteří by se možná mohli chytnout. Hlavně musí Rosa už konečně něco ukázat, a pokusit se vyřešit ty klíčový posty, kde je největší problém (stoper, útočník, křídlo, a klidně i ten levej bek)

Reagovat
JeséRodriguez

Dobíhají smlouvy těm "nechtěným hráčům", takže se Rosa může konečně ukázat.

Reagovat
Mirek na tenisu

Lischka? Prodat za pytel bukvic do Ludgeřovic.

Reagovat
bobis21

Zdá se mi že hraje lépe na DM (zvlášť když je před ním Dočkal + Kanga tak ho tam potřebují). Jediný důvod proč ho dát na stopera že nemají stopery (resp. jediný pravák tam je Štětina, který má obě levé).

Reagovat
bobis21

Tvl Krejčí je taky levák Nevím proč jsem si myslel že je pravák, tak nic

Reagovat
bobis21

Dnes fakt nevím co čekat, výsledkově asi nic. Poprvé nebudeme hrát v roli favorita, což nám většinou svědčí, ale Plzeň je tak rozjetá že nás to asi nespasí

Reagovat
valloire

6-0

Reagovat
bobis21

Proti Plzni je to jedno, proti nakloněné rovině nemá cenu se o výsledky snažit

Reagovat
valloire

o jaký nakloněný rovině to mluvíš bobku?

Reagovat
bobis21

Např. tento zápas, kdy jste vyhráli jen díky neregulérnímu gólu, který vám ale rozhodčí s radostí uznali: https://www.eurofotbal.cz/1-fotbalova-liga/2018-2019/reportaz/viktoria-plzen-banik-ostrava-518972/

Reagovat
valloire

všechny goly, co dá Plzeň jsou vždycky regulerní vždycky

Reagovat
bobis21

Ano, to je ta nakloněná rovina o které mluvím

Reagovat
valloire

regulerní gol je nakloněná rovina? nemůžu souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

rekulerní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jo, tohle si pamatuju. Ten ofsajd byl tady docela těsný, i když samozřejmě byl. Jestli tam byl VAR, to už si nepamatuju, no. Každopádně z reálu hodně těžké na posouzení. V takových situacích bych konspirace nehledal, kdyby to byl metr, tak možná, ale tohle...

Reagovat
bobis21

Bylo to určitě víc než metr a VAR tam byl.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
bobis21

OK, máš pravdu, spletl jsem si to s jiným zápasem. Přesto je to ofsajd jasný a výmluvy slepého pána u VAR byly trapné.

Reagovat
Blasphemer

Tenkrát ještě neměli tu kalibrovanou ofsajdovou čáru přece.

Reagovat
lichna.

Bylo to fakt těsné, ale zrovna tenhle zápas jsme nehráli úplně špatně, tak mě to dost sralo..

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba má Řezník ptáka jako Vieira nebo Reus, pak by to metr být mohl

Reagovat
mistr129

Jak si dovoluješ rozporovat, že Plzeň a Slavii tlačí rozhodčí?

Reagovat
Banikovec7

Nejlepší moment ze zápasů s Plzní je určitě tohle: https://g.denik.cz/57/6e/msk-ostrava-plzen-branka0223_denik-630-16x9.jpg

Reagovat
bobis21

Jojo, taky skvělé Tohle teda bylo ještě bez VAR v době Berbrovy největší slávy.

Reagovat
valloire

nic nevidim

Reagovat
bobis21

Tak to bys měl dělat rozhodčího, taky neviděl ten míč za čarou.

Reagovat
Salfovic

Tak tenhle záběr je ale vo hovně, byť to tehdy gól byl, respektive měl být.

Reagovat
valloire

Reagovat
Banikovec7

Ty toho nevidíš víc, jak sleduju diskuzi u španělské ligy.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Real Madrid a Viktoria Plzeň střílí vždycky goly, jenž jsou regulerní. Kdo to zpochybňuje, je vymázlo.

Reagovat
Banikovec7

Ani jedni ale nestřílí zdaleka tolik gólů jako král historie sportu Lionel Messi.

Reagovat
valloire

Nemyslel jsi spíš pravého Krále, ne toho falešného v pošetilé snaze mě naštvat? Pravý Král jest Pelé, trojnásobný champion světa.

Reagovat
Puskas

Na rumy.

Reagovat
oli9

Slovácko dnes musí brát 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bez stoperu..

Reagovat
Banikovec7

Když se nám povedly 2 zápasy na začátku jara, tak tu z nás všichni byli nadšeni a čekalo se, že v poháru přejedem Spartu a přišla ostuda. Teď zase 2 nepovedené zápasy a už se nás tu řadí pomalu do skupiny o udržení, takže věřím dnes v dobrý výsledek.

Reagovat
valloire

2-0 je úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

https://fcb.cz/clanek.asp?id=Havirovska-akademie-otevre-1-zari-8756

"Hlavním trenérem havířovského střediska akademie bude šéftrenér přípravek Baníku Ostrava Daniel Rygel. Na základě dalšího jednání bylo rozhodnuto, že Miroslav Matušovič v havířovském středisku Akademie FCB působit nebude."

I kdyby to bylo jen na oko, síla fanoušků Baníku se znova projevila

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
iamek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Mirek na tenisu

Jenom jestli se síla fanoušků trochu nepřeceňuje

Reagovat
FruFru

Ty aby ses neozval, když jde o fanoušky

Reagovat
bobis21

Ten teď musí být nešťastnější když na ten fotbal konečně nechodí lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Chorý

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hmmm, zajímavé

Reagovat
Salfovic

Božolé je šetřeno ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Lašty - Fillo, Zio, Pokorný, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Kuzma, Potočný - Šašinka

Nejlepší možná

Reagovat
doocetung

Na hrubého už mám alergii, dal bych tam radši kaloče

Reagovat
bobis21

Dneska jo proti slabším bych na beka klidně dal Holzera, kterému se tam na začátku jara moc dařilo, ale proti plzni je tam lepší mít Fleišmana.

Reagovat
doocetung

A do kasy Budínského, nebo ať aspoň rozehrává nějaký stoper nebo nevím, ty výkopy od lastyho kdy kolenem rozjebe celé malé vápno a letí to tři metry do autu to je též něco..

Reagovat
doocetung

Měla být reakce

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Mirek na tenisu

Očekávám dobrý špíl Baník-Plzeň. Už se těším. Doufám že Kyslíkům nespadne server A co kraválisti? Už jsou na Závodní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky link na Ostravu?

Reagovat
Stannis Baratheon

Baníčku my jsme s tebou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je Beaugel zraněný, že hraje to kopyto?

Reagovat
C-M@ster

To točí... hodně zápasů v krátkým čase a Choras navíc minule nehrál zle.

Reagovat
ratusek

pusťte ty fanoušky na stadion vy dementi. jaký je rozdíl mezi tím, že stojí namačkaní u sebe za plotem a tím, že by měli rozestupy na stadionu?

Reagovat
C-M@ster

To jsem si taky říkal, když Baníkovci byli v Příbrami za plotem, že už by větší smysl dávalo pustit je dovnitř.

Reagovat
Banikovec7

Tak když by jich tam pustili 100, tak další týden tam bude stát 5 tisíc.

Reagovat
FruFru

Já měl za to že nabídku od klubu odmítli Chachaři

Reagovat
ratusek

tak já to myslím obecně. at pustí 30% z kapacity a je to. takhle stojí fanoušci za plotem namačkaní na sebe, aby něco viděli

Reagovat
FruFru

jo takhle, tak to beru

Reagovat
Hokaido

A nebylo by lepší, aby fanoušci nebyli dementi a v téhle výjimečné situaci prostě fandili tech pár zápasů z gauče?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

části z nich totiž o fotbal, hru jako takovou, ani nejde. Primární je si zahulákat, skákat do rytmu, přikrýt se plakáty, hodit světlici, patřit do smečky podobně smýšlejících. Když se řady takových zeptáš na zápas, hru, soupeře vědí kulové.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda to komentovat, jdu dále hledat komentář Turboplastika, jestli už tady dnes napsal, že je Kozel špatný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Lepší by bylo, aby je pustili na stadion a nemuseli být namačkáni za plotem, nebo v hospodách u TV. Jaký je prosím rozdíl v neprospěch stadionu, jestli se mačkají v hospodě v uzavřené místnosti, nebo se mačkají na stadionu?

Reagovat
bobis21

Jde o počet. Tisíce lidí tam nepustí a vybrat 50 není jak.

Reagovat
FruFru

Jo, takhle to tohle beru

Reagovat
ZB 07

v Bulharsku sepsaly fankluby dopisy vládě a na stadiony je pustili. U nás u vlády pochodily i svazy holubářů, tak bychom měli docela šanci si myslím.

Reagovat
ratusek

a co teprve cech holičů pejsků

Reagovat
C-M@ster

Opava zatím lepší.

Reagovat
Banikovec7

Ty vole si nedají přesnou přihrávku

Reagovat
HorajzmAmmann

Zkazena přihrávka Potoka a jsme 5 minut pod tlakem

Reagovat
ratusek

bohužel Potok byl omyl a to má určtiě nekřesťanskej plat

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nedostal pořádně šanci. Byl otrávený, ale kolik šancí už dostal Holzer nebo Hrubý a kolik on? Počkej na Sigmě, tam se ukáže, pokud bude hrát.

Reagovat
Sztanda

Kayamba to tam větrá, přitom v mezihře je občas na zabití, ale jak to dostane na kridle 1na1 tak je top v lize.

Reagovat
db18

Ještě ten centr vylepšit...

Reagovat
Hokaido

Černej Konaté.

Reagovat
Sztanda

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Zatím nezvykle moc nepřesností v rozehravce, na to nejsou moje nervy stavěné

Reagovat
db18

Obligatorní otázka: jede vám O2?

Reagovat
KnoxXx

zatial ano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jede

Reagovat
C-M@ster

Jj.

Reagovat
Banikovec7

Netrvalo to dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně. Jedem další.

Reagovat
Pablos

Jako kvůli tiketu se mi hodí, aby Plzeň vyhrála ...ale ta penalta ...já tam toho moc drsnýho neviděl, ale koukám v práci

Reagovat
smazaný uživatel

A on musí být jenom drsnej faul?

Reagovat
bobis21

Ale je fajn když je tam aspoň nějaký

Reagovat
smazaný uživatel

Což tam naprosto jasný byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul nohou určitě ne, asi ho zatáhnul za rameno, ale viděl jsem to jen dvakrát. Více mě zarazila ta výhoda než písknul penaltu, ale možná jen hledám sporné momenty, protože jsem si zvyknul, že s Plzní tam vždycky jsou.

Reagovat
Pablos

neslovíčkař ...samozřejmě, že to mělo být v úvozovkách ,,drsný"

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si dělají prdel?

Reagovat
bobis21

Ta je teda přísná... Ale nic jiného se nečekalo...

Reagovat
Banikovec7

Jasný faul, Fillo je dement.

Reagovat
bobis21

Možná ano, ale ne na žádném záběru který byl v TV. Na nějakém jinam třeba vidět byl.

Reagovat
Banikovec7

Já tam teda viděl jasně, že ho úplně zbytečně zatáhl za rameno.

Reagovat
bobis21

Já ho teda v těch záběrech neviděl. Ale neříkám že tam nebylo, když ukážou 10 záznamů penalty a zákrok sotva 2x tak se to těžko posuzuje

Reagovat
hodjohn

Tak jasně bych to neviděl. Že se ho neměl dotýkat, když ho předskočil je věc druhá.

Reagovat
Sztanda

taky mi přišla jasná. Byla tam hezká kombinace, Fillo si asi myslel že tahá už za záchranou brzdu, ale přišlo mi to zbytečné

Reagovat
dinss

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Dement to neni, ale tyhle fauly dela furt... nastesti vetsinou (tesne)mimo vapno.

Reagovat
Banikovec7

No jestli je dement jako člověk, to neumím posoudit, ale tyhle jeho blikance k tomu dost svádějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyhle letite navyky uz z nej asi nikdo nedostane. Cely zivot byl tohle zvykly delat na polovine souepre kde to je neskodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je hrozně vidět, o kolik je záloha Plzně fotbalovější, než ta Baníku..

Reagovat
ratusek

tak my tu zálohu směrem dořpedu máme zoufalou. snad se to změní během roku až dvou.

Reagovat
Blasphemer

Já nechápu, že jste s takovým kádrem vzali Kozla, pro něj to prostě vůbec není stavěné. Ale třeba si to do těch dvou let přizpůsobí, každopádně to bude chvíli trvat určitě.

Reagovat
fabec1222

Pokud to bude trvat dva roky, tak už tam Kozel nebude.

Reagovat
ratusek

však já jsem s nutným časem smířen, navíc před pauzou to vypadalo dost dobře. po pauze to zase zapomněli, tak nevím. proti vám ve vaší formě bysme to měli těžké i před pauzou. a právě že Kozel je ideální volba, chce stavět na mladých a my kádr potřebujeme omladit jako sůl a hlavně to vypadá, že máme kde brát. bohužel tomu chybí mozek hry, Hrubý jim fakt není a klidně bych ho střelil po sezoně. Potok byl omyl, ale jinak ten kádr tak zoufalej, aby předváděl tohle, dky si nenahrajou na 5 metrů, fakt není

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

(až na Potočného, tomu bych dal šanci)

Reagovat
dinss

Reagovat
bobis21

Většina týmu je naopak dost fotbalová. Chybí jen fungující střed zálohy, kde se kromě Jánoše (který tam má být ten defenzivní) celý rok nikomu nedaří, což zabíjí tu kombinaci. Za starší beky už taky máme mladší a fotbalové náhrady. Když si vezmeš že by v tom středu byli s Jánošem hráči ve formě tak to klidně může fungovat, bohužel Hrubý i Jirásek formu dlouho nemají a Kuzmanovič není hráč do středu zálohy - to je prostě místo kde potřebujeme posílit.

Reagovat
hodjohn

Tvl. Ten střed je třeba posílit už několik let. Proto jsme pro všechny pomalí s nefungujícím přechodem do útoku.

Reagovat
bobis21

Jojo, Jirásek měl pár slušných zápasů na podzim, jinak nevýrazný. Hrubý kvalitu má, ale forma ho nepotkala už dlouhou dobu, možná by se chytl spíš na podhrotu. Mám pocit že ta role co hraje ho nebaví a dřív býval i golovy.

Reagovat
hodjohn

Hrubý není tvořivý a na špičku ligy je hrozně pomalý. Ten mi tam už vadí nějaký ten pátek. Ale kde vylovit někoho jako Lukeš, Otepka?

Reagovat
Wyrda

Hold na to mají hráče... to je prostě realita

Reagovat
Fernando_Torres

Za takovýhle lehký potažení?

Reagovat
KnoxXx

z pohladu rozhodcu jasna, z pohladu hraca zbytocna/debilna (ale to je jeho problem, nie rozhodcu)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby tu ruku jen položil, ale i tak mu krásně a hlavně hloupě naservíroval možnost ji písknout.

Reagovat
ZB 07

Ta forma Plzně je neskutečná, škoda, že Slavia nemá o 3 body míň, mohlo to být ještě docela napínavý v boji o titul.

Reagovat
ratusek

spíš se na to Vrba neměl na podzim vysrat a dělat s nechutí. být to o 5 bodů před vzájemným zápasem, tak věřím Plzni. Takhle si to Slavia pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů je dost, ale při porovnání aktuální formy obou týmů věřím na titul Plzni. Pokud se i nadstavba bude hrát bez diváků (jakože asi jo), tak myslím, že Plzeň Slavii porazí v obou zápasech.

Reagovat
Wyrda

Má to jedno pozitivum Zio dává Chorému aspoň pořádnou čočku :D

Reagovat
iamek

Třetí zápas kdy si borci nejsou schopni nahrát na par metru. Šílený.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je přesně ten důvod, proč jsem psal ten příspěvek o trošku výše, ten rozdíl v té fotbalovosti.. myslíte, že to je fakt čistě těmi hráči? Že jsou o úroveň jinde? Nebo sehraností?

Reagovat
Wyrda

Tak ti hraci jsou slabsi, nemamr ted moc formu a kdyz ti prijede mancaft co hraje rychle a kombinacne jako jeden z mala tymu v lize to musi byt videt

Reagovat
iamek

Myslím, ze nemáme špatný kádr. Rozhodne můžou předvádět lepší výkony. Nějaká nerozehranost jsou jen kecy. Kozel bude potřebovat čas, ale pokud bude takhle pokračovat, tak aby by ho dostal. Navíc nedává zase tolik šance mladým jak se asi čekalo. I když jak člověk sleduje takového Sasinku, který je asi nejlepší z mladých, tak se nedivím, ze je moc nestaví. Jinak jsem myslel, ze Sasinka má tak 19

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka hrál po příchodu od Svědíka o třídu a půl lépe než u nás pod Pánikem. Zasekl se po pauze, stejně jako další hráči, kterým to uškodilo. Pauza pomohla snad jen Plzni, zdánlivě i Spartě, ale ta jede na vlnách a zase si poserou začátek další sezony. A šance mladým dal Kozel už teď více, než Pánik za celou svou dobu u našeho Áčka. Třeba si Kozel zkouší ty starší, aby věděl, z koho udělat náhradníka. A třeba jen nechce dostat kotel, tak sází na zkušenost. V příbrami hráli i mladí, bylo to špatné, proti Zlínu hráli starší asi kvůli Bobově válce. Na sigmě zase čekám nějakého mlaďocha.

Reagovat
KnoxXx

kto je okrem Cermaka v karetnom ohrozeni pre dalsi zapas?

Reagovat
Blasphemer

Asi Hejda.

Reagovat
db18

Hejda, Bucha

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
hodjohn

Bucha, Hejda

Reagovat
ratusek

asi Bucha

Reagovat
dinss

Je krásně vidět, jak je hra Baníku hrozně pomalá. Fleišman i Fillo už dávno nejsou sprinteři a Kayamba a vlastně i Kopic si tam s nimi dělají co chtějí. Do tahu tam mají už jen Reittera a ten je zatím neviditelný.

Reagovat
dinss

Návrat Baníku ve 45. minutě

Reagovat
Banikovec7

Marnost. A nemá to nic společného s tím jak dobrá je Plzeň, si nejsme schopni dát 2 přihrávky po sobě. A když už jo, tak je to v rychlosti co by stačila tak možná na Sokolov.

Reagovat
iamek

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Blasphemer

A zrovna dnes mi přijdeme nejslabší po té pauze.

Reagovat
Banikovec7

Tak dnes na to důchodcovské tempo ani není třeba předvádět výkon.

Reagovat
ratusek

hrajete na půl plynu, hlavně se neunavit a nevyžlutit

Reagovat
KingMaster13

Šetříte síly na nás, to je správné ale nepomůže vám to

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Liquid

souhlasím, podprůměrný fotbal produkujete a nedivím se, že jste přestali do ochozů chodit

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

V Budejkach výborný výkon a pak jsou 5 zápasů v lese. Ach jo...

Reagovat
Banikovec7

Taky nechápu, po Jablonci a Budějkách jsem si říkal, že jsem rád, že jsem se pletl, když jsem říkal, že ten kádr nemá na to hrát pěkný fotbal a od té doby zase hrůza.

Reagovat
lichna.

Celkem čumím, jak všichni zapomněli to, že nás v tom druhém poločase Budejky pěkně mackaly.. Nebýt marnosti Budejek, mohlo to skončit remízou.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je fakt.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál to ten hráč na čáře rukama?

Reagovat
hodjohn

Hrál

Reagovat
bobis21

Asi jo. Pokud někde mohla být penalta (i když taky sporná) tak podle mě spíš tady než tam kde byla nařízena ...

Reagovat
Banikovec7

Tobě asi pouští jiný přenos nebo nevím U té střely měl Jánoš ruce na hrudi, penalta by byla úplně nesmyslná, faul Filla jasný.

Reagovat
bobis21

Měl ruce před tělem, ale ty pravidla o ruce jsou teď dost přísné. I když jsem viděl další záběry toho "faulu" tak mi to přijde spíš jako ochotný pád.

Reagovat
Banikovec7

No pokud vím tak se píská když zvětšuje objem těla, což by teď být nemělo když je měl před sebou a míč šel kolmo na něj.

Reagovat
valloire

jemu pouští i jinej svět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by to pisknul, tak by musel dát i červenou.

Reagovat
hodjohn

To je samo. Ale správně nepískl.

Reagovat
hodjohn

Tak pozor! Jaká penalta, když měl ruce před tělem a jen stál? To teda ta penalta, co byka má větší smysl, i když s ní nejsem ztotožněn

Reagovat
bobis21

No, pod "se úmyslně dotkne míče rukou/paží, včetně pohybu ruky/paže proti míči" by to asi přikrýt šlo. Ta část o tom, že musí být úmysl byla před sezonou z pravidel vyškrtnuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Rukama nesel proti mici a ani nezvetsil objem tela takze zadna penalta... Tady to je fakt nekdy jak na srazu fotbalovych analfabetu

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Baronne

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Objem rukama bez návštěvy posilovny nezvětší nikdy, ale jo, chápu

Reagovat
C-M@ster

Kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyrážel na čáře střelu Kopice.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, vidím, ale u těla.

Reagovat
db18

Jánoš při střele asi Kalvacha nebo Chorase...

Reagovat
iamek

Kopice ne?

Reagovat
Pablos

jj Kopice

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

Jánoš vyrážel Kopicovu střelu na čáře - vypadá to že si rukami kryl hrudník / obličej když ho zasáhl míč.

Reagovat
Pablos

taky mi to přišlo... ale opakovanej jsem neviděl

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
dinss

Sorry ale frajer to tam boxuje jak golman...

Reagovat
hodjohn

Neboxuje

Reagovat
smazaný uživatel

mne to skoro pripomnelo suareze na ms10 (akorat teda nezvetsoval objem). jakoze nikdy jsem snad ve fotbale neco takoveho nevidel neodpiskaneho

Reagovat
Mimalu

ve zdi každou chvilku, můžeš si chránit hrudník....

Reagovat
smazaný uživatel

takhle obema rukama? to jsem teda nevidel. ale myslel jsem normalne ve hre.

Reagovat
dinss

Reagovat
negrles

Reagovat
smazaný uživatel

Autista pls

Reagovat
Pablos

taky penalta né ...i kdyby tam ty ruce nebyli tak to bere hrudí

Reagovat
Salfovic

Chtělo by to zpomaleně, ale nevypadá to.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt toto je uplne jasna penalta ne? tohle si nemuze dovolit ani ve zdi natoz normalne ve hre

Reagovat
dave30

Může si to dovolit i ve zdi. Pokud nezvětšuje svůj objem. To znamená, že si pouze chrání určítou část těla.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem toto nikoho nevidel ve zdi udelat, vzdycky se chrani jednou rukou a ne ze takto boxuje/blokuje. nicmene ja pisu, ze prave ve hre to neni dovolene ne pri standardce. mas logicky nesmysl v te reakci v tom "i", protoze to moje "natoz" rika presny opak.

Reagovat
dave30

Ok, nicméně si myslím, že to může udělat tam i tam.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, mne to prijde jako blbost, to by pak mohl normalne vyrazet mic kdyz mu jde na hlavu, kdyz by tim nezvysil objem tela..

Reagovat
dave30

Od toho je tam potom rozhodčí. Myslím, že není problém rozlišit instinktivní pohyb (ochrana) od úmyslného vyrážení.

Reagovat
Banikovec7

Jinak dal bych tam Holzera na rozehrání, je zbytečné aby se tam Flaška unavoval, když Kayambu stejně nestíhá. Ať ho radši pošetří na další zápasy.

Reagovat
KnoxXx

Je vidiet ten markantny rozdiel medzi Chorym/Reznikom a Beauguelom/Havlom.

Reagovat
exse

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Salfovic

Tak asi nehrozí, že by na Slavii hrál Havel.

Reagovat
dinss

Jakože byl Fillo v roce 2005 naposledy v Plzni? Ty vole, kde to čteš?

Reagovat
iamek

Pět příhravek za sebou poprvé v 60. minute

Reagovat
Banikovec7

Jirásek s Hrubým to napravili

Reagovat
dinss

Fleišman hroznej. Co souboj to faul, nestíhá..furt se vzteká.

Reagovat
lichna.

To je tak neskutečné hovno, co teď převádíme.. Kurva kdyby tam aspoň hrál Buchta, Drozd, Kaloč. Ale my tohle hrajeme s většinou zkušených hráčů...

Reagovat
iamek

A to Plzeň hraje na pul plynu a s Chorym.

Reagovat
veikko

Však to taky tak vypadá. Je to strašný fotbal.

Reagovat
ratusek

proč ten Kozlík zase na ty mladé zanevřel? nebo to chtěl dnes uhrát zkušeností, aby se z toho mladí neposrali. doufám, že příští zápas už tam frkne všechny 3 mladé, ať se vyhrajou

Reagovat
lichna.

Nevim, já tomu nerozumím. Ale sestava vyloženě Panikovska, tak snad to v příštích zápasech už bude lepší a vykasleme se na top 6, že které stejně vypadneme.

Reagovat
ratusek

no právě, připomíná to po pauze Páníka

Reagovat
smazaný uživatel

Základ v Příbrami, hned první zápas: Kaloč, Buchta, Šašinka. Kdy jsi to viděl u Pánika? Alespoň dva z nich

Reagovat
lichna.

Jo, tam byla sestava nadějná. Ale od té doby je to už zase sázka na zkušené. Uvidíme co v Olomouci. Tabulkové je to nejslabší tým co nás do konce čeká, tak jestli tam nebude zase ten Buchta a případně Kaloč, tak už nevím kde. A vzhledem k tomu, že Hrubý hraje prd, tak bych tam prostě nastavil i toho Drozda..

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta nebo Kaloč budou.

Reagovat
lichna.

Já teda hlavně čekám na toho Drozda..

Reagovat
Banikovec7

Vždyť je úplně jasné, že Kozel hraje úplně stejně na body a nekoná se žádné budování na příští rok, jak pořád většina tvrdí.

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

jenze ono v cesku (ale imo i v drtive vetsine jinych lig) to jinak ani nejde.. takoveto dame mu cas, prestane fanousky a vedeni bavit po trech zapasech, kde se prohraje a jeste se (logicky) ani nedari ta predvadena hra..

kdyz nad tim tak premyslim podarilo se nekdy nekomu v cesku takove "budovani" prezit bez vysledku? jedine co me tak napadne z posledni doby je jilek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Ty vole jak to jde nedat

Reagovat
KnoxXx

Gula by to mal rychlo ozivit

Reagovat
dinss

Proč? Protože měl Baník jednu šanci z ofsajdu?

Reagovat
KnoxXx

pretoze Chory tam uz len vlaje ako spinave pradlo

Reagovat
dinss

nevím, jak u vás na Slovensku ale u nás se věší jen to čisté prádlo...

Reagovat
Salfovic

Když spadne a vyválí se, tak je špinavé.

Reagovat
smazaný uživatel

To už ale nevlaje ale lezi na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potom zase vstalo a ještě několikrát spadlo a kroutilo se

Reagovat
dinss

Reagovat
monty25

David Holzer?

Reagovat
bobis21

Hodně zbytečné od Pokorného. Celkově zatím asi nejhorší zapas

Reagovat
iamek

Fleischman dneska super

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Banikovec7

Skvělý brejk i bránění

Reagovat
hefy

Bucha tu bohužel dlouho nevydrží.

Reagovat
Blasphemer

Nahradí ho Šulc.

Reagovat
Salfovic

DOufám, že už si ho v létě necháte. Při častých zraněních Čermáka by si určitě zahrál.

Reagovat
db18

To Kalvach taky ne.

Reagovat
Ross Geller

Heča - Sáček, Hancko, Costa, Frýdek - Krejčí, Kanga - Hložek, Dočkal, Karlsson - Kozák

Drchal není ani na lavičce

Reagovat
dinss

Už se těší do Plzně

Reagovat
KnoxXx

Costa, bude sranda

Reagovat
3M

Cejtím Costu, cejtím šanci

Reagovat
KnoxXx

pekny gol

Reagovat
Blasphemer

Dobrý. Teď hned střídat Buchu, Čermáka a Hejdu.

Reagovat
dinss

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Firkraag

Tak pokoronodoba je jak CSM

Reagovat
bobis21

Centry z pravé strany byly od Plzně dneska celý zápas to nejnebezpečnější, takže žádné překvapení že tam jeden spadl. Zrovna když jsem začali mít i nějaké náznaky šancí ...

Reagovat
veikko

Nebýt to v té střední skupině jeden tým v rozkladu vedle druhého, tak jdeme s takovými výkony ještě do skupiny o udržení. To je fakt šílenost, co se v posledních 4 kolech předvedlo.

Reagovat
ratusek

ještě, že ostatní ztrácejí taky, jinak bysme šli do poslední skupiny

Reagovat
dave30

A nebylo by v té poslední skupině lépe? Sestup by nehrozil a dalo by se "vydělat"...

Reagovat
bobis21

Zase nepřeháněj, za posledních 5 zápasů jsme 6. Nevím co jste všichni čekali s tím losem který máme po pauze, já teda výsledky výrazně jiné neočekával - jen výhra ve zlíně, o kterou jsme přišli až v nastavení.

Reagovat
veikko

Nepřeháním, hráli jsme kromě Plzně proti týmům bez formy a předvedený projev by stačil stěží na střed FNL (tady teprve přeháním ). Hráči jako Jirásek a Hrubý nemají v ambiciózním týmu co dělat.

Reagovat
bobis21

No přeháníš. Když se podíváš na statistiky tak má plzeň dnes menší převahu než my v příbrami, je to jen o tom že dali góly. I se započtením tohoto zápasu jsme pořád za posledních 5 zápasů 8. a ty děláš jako bychom byli někde 15. Jasně, formu nemáme, to nikdo netvrdí (ale já třeba po pauze nic jiného nečekal), ale děláš to horší než to je.

Reagovat
veikko

Možná, ale nepředstavoval sis proti rozložené Boleslavi a Příbrami se Zlínem, kde totálně chybí kvalita na ligu, víc bodů než dva? Plzeň nepočítám, dneska středová řada Viktorky ani nepotřebovala sprintovat, stačil výklus. Je to o přístupu těch hráčů, není to žádný útok na Kozla, tomu věřím. Problém vidím zejména ve středu zálohy, který nemá vůbec dynamiku. Šašinka na hrotu pak vypadá hrozně, ale co má dělat, když nemá žádnou podporu? Já to možná dělám horší, než to je, ale zase není třeba si namlouvat, že je reálná první šestka - není. Je třeba zapracovat na výkonech do příští sezóny a třeba se pokusit o postup z té prostřední skupiny. Teď je čas zapracovávat ty mladé, do desátého místa skončíme na 99 % a případný postup do pohárů by byl nadstandard.

Reagovat
ratusek

nejhorší je že i v té bídě nehrajou mlaďoši a hraje sestava, co by hrála i za Boba

Reagovat
Mirek na tenisu

Kozel není idiot. Kdyby měli ti "mladí" výkonnost tak je tam dá.

Reagovat
bobis21

Bez jakékoliv rozehranosti nejde v prvním zápase čekat nic jiného než antifotbal, který to byl prakticky na všech stadionech - převahu jsme ale měli. Ve Zlíně jsem výhru čekal a taky jsme k ní byli blízko (byť výkon ideální samozřejmě taky nebyl), ale inkasovaný gól na konci mě naštval. A jestli někdo proti současné Plzni čekal něco víc tak ji neviděl v předchozích zápasech ...

Jasně, výkony nejsou ideální a formu teď v kádru má asi jen Zio, ale někteří z toho fakt děláte podle mě až moc velkou apokalypsu.

Reagovat
veikko

Tak všichni na tom byli stejně, víš co. Snažím se to vidět realisticky, že je třeba ten tým okysličit. Kaloč, Buchta a i třeba ten Drozd by mohli dostávat šance častěji. Zejména Kaloč rozhodně nemůže být horší než Hrubý. Já teda doufám, že nemůže.

Reagovat
bobis21

Však na tom byli všichni stejně a všichni hráli v prvním kole hrozně. Já jsem určitě pro aby dostávali více šancí. Příště snad Buchta na křídle, Holzer na beku (levá strana stejně dnes hořela) a klidně Kaloč v základu a Drozd z lávky.

Zatím jsme v umístění za 2020 lepší než za 2019 s prakticky stejným průměrem bodů, takže pokud byl argument u Pánika že by měl zůstat protože má výsledky, není si teď na co v tomto ohledu stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už tu apokalypsu dělají ze zvyku a nechápou, že jsme se nedávno zázrakem zachraňovali, pak doma bojovali a ven jezdili odevzdávat body, nakonec jsme změnili trenéra a začali zkoušet měnit i herní styl, šanci dostávají i mladí (nejde hned postavit tři mladé do základu )....a ten rozdíl v boji o záchranu a v boji o poháry je veliký. Není to jen o tom to nějak chytře ukopat, to už tu bylo!

Navíc musí Kozel i s těmi staršími pracovat chytře, aby se mu na to nevysrali rovnou, kdyby je hned odstavil, potřebuje aby se mladí měli od koho učit, aby měl koho střídat, někdy tam ti starší i uhrají více, než mladí a je to pro dobro týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že to děláš horší, než to je, souhlasím Šašinka souhlas, chybí mu podpora, reálná první šestka je - čtvrté místo určitě (na třetí to uhaluzí Sparta, nebo se vyšvihne jiný tým, tak jako bychom mohli my), prostřední skupina by nám mohla sedět, na zapracování mladých ideální - pokud to nebude v týmu bez formy, k těm mladým musí hlavně zahrát i ti zkušenější, nejde to postavit jen na mladých.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal minimálně 4 body z Příbrami a Zlína, pak bod ze zápasů s Plzní nebo Slavií, minimálně remízu ze Sigmy. Ale to vše jen při navázání stylu a formy, kterou jsme měli před pauzou (forma průměr, styl útočný). Nakonec formu hledáme, ale nejsme sami.

A už na podzim jsem se bál toho jara, několikrát jsme tu o tom losu psali a stejně se někteří budou divit, kdybychom toho moc na konci neuhráli

Reagovat
Blasphemer

Baník je dnes opravdu strašný. Kromě neschopnosti si přihrát, což už tady několik lidí zmínilo, tam nevidím snad ani žádnou snahu ani bojovnost. Kromě té jedné šance naprostá odevzdanost. Kdyby na lávce neseděl Kozel, tak si snad myslím, že tak hrajou schválně, aby Slavia neměla titul.

Reagovat
dinss

Reagovat
iamek

Ale hrajou mladi. Budujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Houf zdejších nicků tady programově špinil Páníka. Co říkáte na ten fotbal co Baník hraje pod Kozlem experti?

Reagovat
bobis21

Jestli myslíš že horší, tak si běž pustit první 3 zápasy sezony

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě připadá, že Kozel neví co mají hrát. To za Páníka nebylo. Ale pravda je, že Bob už tomu neměl moc co dát.

Reagovat
bobis21

Já myslím že je jasné co mají hrát, jen hrajeme prakticky bez zálohy, protože Jánoš je DM a ostatní kteří by měli hrát dopředu jsou úplně mimo formu (Hrubý, Jirásek) nebo nemají co dělat ve středu zálohy (Kuzma)

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám dej tomu čas. A přidávám - škoda koronapauzy. A končím - věřím Kozlovi

Reagovat
KingMaster13

Tímhle stylem nechají body i nám

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yes!

Reagovat
Coutinho10

jeste pujdou do skupiny o titul

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hoši ale Bohemka!

Reagovat
Salfovic

A to tu ze začátku všichny myli Klusáčkovi prdel.

Reagovat
Firkraag

To znamená co?

Reagovat
stajnko

tyhle dva komenty nademnou me totalne rozsekali

Reagovat
ratusek

no v Olomouci to bude slušná válka kriplů. a jak to tam vidím, budem hrát tzv na Boba

Reagovat
Liquid

Boba bude brzy vzývat i trevor

Reagovat
Mirek na tenisu

Látalovi začalo odpočítávání...

Reagovat
smazaný uživatel

Látal půjde. A po sezoně nahradí Boba

Reagovat
mickey mouse

Pulkrab dementek

Reagovat
Mirek na tenisu

Pulkreveta je zabiják

Reagovat
ACSMan

Jde vam o2 sport?

Reagovat
naheCZ

Mě ano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky

Reagovat
db18

taky... ale holt velký nápor, Sparta a MasterChef

Reagovat
montaigne33

Dnešní šlágr kola přinesl jen málo zábavy... Baník nic, VP odehrála svůj standard- jen chudák Hrubeš měl nervy, aby nedej bože, nemusel dát "nějakou nevhodnou" žlutou kartu

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohl, ale rozhodl se nedávat na obě strany, takže i my to bereme.

Reagovat
KnoxXx

Libor

Reagovat
ratusek

Kozák klasik

Reagovat
PBLead

Jak tohle zas Kozák nedal... Achjo...

Reagovat
Mirek na tenisu

Plzeň v suchém triku, profesorsky. Baník neměl co nabídnout. Pando musí řešit zálohu. S tímhle materiálem nemůže Baník pomýšlet na víc. Smutná realita. A pokud odejdou v létě třeba Stronatý a Jánoš, bude ještě hůř.

Reagovat
Firkraag

Frýdek takovej zasranej simulant tyvole...

Reagovat
Firkraag

Kozák taková pěkná akce

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Homolka, ten má dost.

Reagovat
ratusek

Kozák lehce

Reagovat
monty25

Dostat gól od Kozáka...

Reagovat
ratusek

Grigar zaperlil opět, stejně jak s Opavou

Reagovat
Raylan

Tvl ja se skoro u gólu kozaka ani neraduju

Reagovat
Sztanda

Grigar sice nemá stou nulu ale tady bych mu připsal asistenci

Reagovat
ratusek

a u té penalty taky

Reagovat
Sztanda

jeste si dá vlastnaka a bude mít "Grigaruv hattrick"

Reagovat
Banikovec7

Teplice ještě větší srandisti jak my.

Reagovat
monty25

To bude debakl.

Reagovat
KnoxXx

Guelor najlepsi strelec

Reagovat
Mirek na tenisu

Deset! Deset! Teplice a Opava mají nejhorší hráčský kádr v lize.

Reagovat
pingla

zlín i karviná mají horší kádry než tepláky...

Reagovat
doshcz

rozhodně maj nejhorší obranu, zbytek jakž takž, ale nasazení tam nemá skoro nikdo

Reagovat
ratusek

zlatej Karoch smějící se vlastním vtipům než ti zoufalci na O2

Reagovat
Raylan

Přesně, to je aspon prdel občas

Reagovat
monty25

Když slyším Homolku, tak si říkám, kde si mám vypnout ten sparťanský komentář...

Reagovat
smazaný uživatel

on neni spartan,. on je jenom debil, ty jeho smesne emoce, ktere se snazi vytvorit falesnym hlasem pri kazde strele z 60 metru jsou k zbliti

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

jo je to mozne, ale myslel jse mto tak, ze on jede tak trapne na silu na vsechny (aspon mne to tak prijde).

ale teda nechal jsem to chvilu bezet a novotny... to je proste bulvarni clovek, mel zustat u robinsonova ostrova

Reagovat
Baronne

Pust si Tak Určitě ty bulvární člověku

Reagovat
3M

Jako cením že přijeli hrát fotbal a ne beton, ale tvl my na fotbal nemáme

Reagovat
monty25

Hocek je snad nejhorší rozhodčí, kterýho jsem viděl naživo. Loni v poháru zaříznul Meteor proti Chrudimi i Admiru proti Hradci.

Reagovat
KnoxXx

DMK

Reagovat
MikeHavenaar

Dědek v hospodě, co dělá rozhodčího říkal, ze mu volali ze svazu, že prej 3:0 do poločasu. Tak to vsaďte, není zač

Reagovat
Sztanda

Změnil bych text v Nohavicove písni Fotbal, místo "ten gól byl z offsidu, sudímu rozbít hubu" bych dal "Kozák byl v offsidu..."

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rok 2020 - je treba zalozit FB kvuli sebeprezentaci? Kor, kdyz ma clovek strach o soukromi? A pripadne, kde jinde se krome Linkedinu prezentovat? Instagram rozhodně ne, a Twitter taky uvazuju.

Reagovat
doshcz

chaturbate

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc, tohle jsem presne vedel ty kretene To tu vazne jsou jen trolllove? Nikdo s rozumnou odpovedi?

Reagovat
doshcz

sebeprezentace a ještě vyděláš prachy, co víc bys chtěl

Reagovat
Blasphemer

bongacams

Reagovat
Kaspar

z toho co chces vychazi jednoznacne twitter, facebook je spis pro ty lidi co sdilej kazdou vterinu svyho zivota a je zadelany hromadou reklam u kterych muzes neustale davat ze je nechces videt ale za chvili je tam mas zase, twiiter mas vic osobni, tam mas ciste jen to, co sam chces

Reagovat
smazaný uživatel

Super, diky moc. A navic je tam asi i vic lidi, kteri určitému tématu rozumi, nez treba na FB, ze? Aspon, co jsem vypozoroval.

Reagovat
bobis21

Jakou prezentaci máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Sebe sama. Dat proste světu kolem vedet o nazorech, ze treba něčemu rozumis, venujes se něčemu.

Reagovat
bobis21

Tak na tohle určitě Twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kilobyte

EF

Reagovat
fabec1222

Reagovat
pingla

Reagovat
Salfovic

To nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prosím o co nejrychlejší založení. Všichni jsou zvědaví na tvoje názory

Reagovat
Blasphemer

Stačí mít účet na EF. Zbytek je nepodstatný.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt se radsi smaz

Reagovat
RickNash

vo čem kurňa mluvíš?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty vole, ty Tepláky jsou na odpis..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pičo Kozák a jeho góly, top

Reagovat
iamek

Karlsson hodně slušný, ale Teplice by porazil i Banik. Strašný výkon.

Reagovat
KnoxXx

Liborko na 10krat, ale predsa ...

Reagovat
monty25

To je trapas.

Reagovat
ratusek

Už toho Hejkala vyrazí?

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
SpartaOvenka

Teplice jsou neuvěřitelně zoufalé

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ted koukam, ze Teplicky dostavaji trojku na Sparte a dva goly Kozak To je na polocasovou abdikaci od Hejkala.

Reagovat
3M

Jsme fakt úplně v píči a to nevypadá na úplný dno

Reagovat
JeséRodriguez

Zatím Teplice pěkně odevzdaný, to by tam mohl klidně dát Karabce už na celý druhý poločas. Krejčí a Hancko zatím super.

Reagovat
Raylan

Taky bych se tam nebál Karabce hned dat, skoda ze tam není ten Drchal.

Reagovat
Ross Geller

Už někdo zjistil, proč Drchal není ani na lavičce?

Reagovat
Greny

Protože Tetteh

Reagovat
JeséRodriguez

To by mě taky zajímalo. Dneska tady něco naznačoval ACSerwin, třeba bude vědět. Kozák ale určitě větší přínos než Tetteh, a to i když neberu góly. Tetteha by to chtělo prodat, ke Kozákovi klidně Drchal a Pulkrab.

Reagovat
Raylan

Hele prý se tam něco děje, ze se třeba tolik ani nezapojuje do tréninku a nikdo se s nim moc nebaví. Snad ho tam někdo neodstřelil..

Reagovat
KingMaster13

Jestli je to pravda, tak snad Nezmar zaloví. Drchal by se nám do systému dost hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze je sklenenej

Reagovat
KingMaster13

Ono by bohatě stačilo opustit Spartu a myslím si, že počet jeho zranění by rapidně ubyl.

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Melda

Wut?To mi přijde škoda.Zajímal by mě důvod.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Greny

Ono ta Sparta zas tak špatná být nemusí... 2:1 s rozjetou s Plzní co jede neskutečně zpětné je docela v pohodě

Reagovat
KnoxXx

hviezdne striedania

Reagovat
kilobyte

Kozák už si jde pro korunu krále střelců

Reagovat
naheCZ

Kozák

Reagovat
Selänne

Dej tam Karabce omg

Reagovat
doshcz

Reagovat
Alan_Shearer

Jak muze hrat Pavel Moulis ligu, tomu fakt nerozumim

Reagovat
monty25

V Teplicích je řada horších hráčů. Loni na jaře to táhnul Hora právě s Moulisem, který třeba dával vítězný gól právě na Spartě.

Reagovat
pingla

Shejbal, Paradin

Reagovat
veikko

Spíš ten Nazarov než Paradin, ne? Aspoň co jsem koukal na první poločas, tak ten snad poslal víc přihrávek Sparťanům než vlastním.

Reagovat
pingla

no tak i třeba Mareček byl hrozný dnes,

Reagovat
3M

Moula je ještě jeden z těch lepších, což je vlastně hrozná zpráva

Reagovat
ACSeRw!n

zase sme vyhrali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele